Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x41 - Sírás, sperma, savazás (18+)

2014. december 27. 09:03 - sixx

screen_shot_2014-12-27_at_8_48_21.png

Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik, sírással, spermával és savazással.

Essünk túl a kötelező körön, Dennis meging megcsinálta Fannit, ezúttal a szaunában, ahol Fanni sírt egy kicsit, na nem Dennis Godzillának titulált farkától, csak úgy, és miközben mélyebb érzésekről beszélt, és a lelki nyűgeit teregette, Dennis hátulról már pászította a pélót. Utána meg jött az üzekedés, amit Fanni egy kérdéssel zárt le:

Megvan a műszempillám?

A karácsonyi rész (mert ugye amit látunk, az december 25-én történt) azzal indul, hogy reggel Edina a nyugiban ébred, majd berongyol a hálóba, gondolom hugyozni, és nem azért, mert utasításba kapta, és amikor a nappali sarkában meglátja a karácsonyfa alatt felhalmozott, névre szóló ajándékokat, egy élő, tátott szájú kérdőjellé mered, ami simán alapja lehetne a “A rubel Vlagyimir Putyin szeme előtt zuhant a laoszi kip szintjére” című kisplasztikának. Megjelenik Dóri is a budi irányából, kissé bizonytalan léptekkel, a tegnap esti utolsó burrito nem kellett volna, sugallja a fájdalmas arckifejezés, de ne legyünk gusztustalanok.

Megjött az angyal! (Edina)

screen_shot_2014-12-27_at_7_16_30.png

Az ajándékokat mindenki megkapja, bontogatja, meghatódás és sírás lesz belőle, mert mindenki hosszú levélre várt, de például Edina csak egy képeslapot kapott - vajon ez pl. szerkesztői döntés volt, és személyre szabottan szóltak az otthoniaknak, hogy kinek írjanak, és kinek ne? - Laci meg egy majmot, mert nem től nagy meglepetésre kiderül, hogy Lacit otthon majomnak szólítják. Az én kedvencem a Dórinak bejuttatott, lila párnára rávasalt, rózsaszín hátterű kép, amin a kutyája vigyorog. Ádám egy VV Ádám feliratos pólót kapott Juve-címerrel, amit Laci őszintén kiröhög, Fanni Fluffyt kapott, egy plüsskutyát, amit menten befújt parfümmel. Azért mert csak.

Dani bezzeg levelet kapott, amiben arról írnak, hogy két gladiátor ne barátkozzon egymással - asszem tudom már, mibe bukott bele Spartacus. Macinak is írtak a hazaiak, szegény Edina meg elmegy a nyugiba szomorkodni, hogy neki ugye nem. Zsu teljes kiborítása jó úton halad, a kisfia képét küldték be neki, amitől perszehogy pityereg, de hát mi a faszt küldtek volna be neki, állóképeket a Kiskun TV-ből? Robin is sír, mert az anyja az úszó- és vízilabda-érmeit kereteztette be, és küldte be neki, meg is állapítja, hogy csak büszkék rá. Dennis levelet kap, amit olyan közelről olvas, mint azok a szemüveges emberek, akik elhányták az okulárét valahová.

Amikor olvastam a bátyám sorait, hogy “gondolkozz, ha nyerni akarsz!”, pikkpakk el is gondolkodtam, hogy mit jelenthet. (Dennis)

Na, ez az. Nagy levegőt vesz, és odakint Dórinak is elmondja, hogy milyen titokzatos üzenetet kapott. Dóri szerint ideje a csapatozást abbahagyni, mert erről akarják lebeszélni a hazaiak. Ezek szerint a lila párnára applikált pink kutya annyit tesz, hogy “Dórikám, ne bandázz ezekkel a lúzerekkel, mert megszopod a faszt”, majd ha arra kerül a sor, én is alkalmazni fogom. Dennis kódolt üzenetfejtésén Bencus is röhög, de csak egy kicsit, mert jönnek a személyre szabott videóüzenetek, amiktől persze mindenki bőg megint. Ádámot a faterja arra biztatja, hogy húsvétig maradjon a villában, “hát a faszom nem kéne?” sóhajtott fel erre a stáb egyöntetűen a kamerák másik oldalán.

(A videóüzenetes szegmens egyértelmű sztárja Fanni volt, akinek majd’ mindenkihez és mindenhez volt valami hozzáfűznivalója, ezeket képekkel illusztráljuk, szó szerint azokkal a sorokkal, amik a fekete lyukból előbukkantak.)

page_1.jpg

page_2.jpg

page_3.jpg

Danit hippifrizurás apja biztatja a VV7 megnyerésére, Edina, még mielőtt bárki is szólna hozzá, már tudja, hogy az anyja le fogja baszni, és emiatt tiszta stresszben van. Dennis anyukája tök cuki, és azt javasolja, hogy a fia csak előre nézzen. Dórit csöcsibaba havernője, Lévai Adrienn modellnő köszönti, és megjegyzi, hogy hiányzik mellőle shoppingolás alatt, de ráér, majd bulikáznak később. Az üzenet után a villa hímtagjai meredten állnak, és burkolt célzásokat tesznek a csaj gumicsöcseire. Ezekre:

Edina édesanyja a legmenőbb tájszólással mondja el a lányának, hogy büszke rá, és ismét karácsonyfát állított, amit édesapja és Edina barátja halála miatt az utóbbi két évben hanyagoltak - ez engem egy kicsit odaver, mert emlékszem az apám halála utáni első karácsonyokra. Fanninak az anyukája üzen a legendás Fluffy-val az ölében, aranyos kis dög. Lacit a bátyja köszönti, aki pont úgy beszél, mint Laci, és sokkal komolyabbnak néz ki, pedig csak egy évvel idősebb. Macit az anyukája a háttérben üvöltő Csendes éj hangjaira köszönti, és felsorolja még a dömsödi haverjait is, akiknek hiányzik. Robinnak édesanyja egy asztal mögött ülve, előtte koszorúval, és egy szál gyertyával olvassa fel az előre betanult üzenetet. Zsunak a fia üzen, és végképp kinyílnak a könnycsatornák.

screen_shot_2014-12-27_at_8_15_06.png

A következő, igen tanulságos részben a lakók egymást sorolják be annak mentén, kit tartanak ellenfélnek, és ki a villa húgyosjóskája. Ennek alapján Danitól tart mindenki elsősorban, másodsorban meg Dennist és Edinát nem vinné ki magával párbajozni senki - viszont Ádámot és Robint boldogan. Dóri egy jelet sem kapott, se ide, se oda, a többiekre kettőket, egyetek szórtak. Egy Ádám-Robin párbaj érik, mint ahogy azt Robin a jelrakás előtt megjegyezte, isten irgalmazzon nekünk, mert annál unalmasabb nem lesz soha, a kimenetele meg…nem teljesen mindegy?

screen_shot_2014-12-27_at_8_45_40.png

A három jani kap egy pezsgős vacsorát, amin megvitathatják egymással az erősorrendet, beindul a taktikázás, amiből én kb. annyit szűrtem le, hogy Dennis sült paraszt, aki nem tud pezsgőspohárból inni, így inkább vizespohárba tölti a cuccot, és annyira tartanak egymástól, hogy igazán őszinte mondatok nem is nagyon hangoznak el.

És ami ma lesz: Laci benyúlt Zsu bugyijába! Zsu nem hagyta! Elmondta Edinának! DRÁMA! 

 

Címkék: 18+ vv7
779 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RockSolid 2014.12.27. 09:06:32

Már bő három órája ülök a gép előtt és kétpercenként nyomogatom a frissítés gombot, de megérte...:D Azért az első mégse egy foskilences.

Tanya Jóska 2014.12.27. 09:09:00

Én nem tudom, de a zsut akkor se értem, és valahogy sajnálni se bírom. Én 2 napra se tudnám elhagyni a gyerekemet úgy, hogy nem is tudok róla semmit.. bár nekem még olyan pici gyerekem van, hogy még egy foga sincs, de nem hiszem, hogy ez másképp lenne ha majd nagyobb lesz. mármint nem az, hogy akkor se lesz foga ha nagyobb lesz, , hanem hogy akkor se fogom tudni ott hagyni sehol, ha nagyobb lesz a kislányom. Na.

RockSolid 2014.12.27. 09:17:29

"... tátott szájú kérdőjellé mered, ami simán alapja lehetne a “A rubel Vlagyimir Putyin szeme előtt zuhant a laoszi kip szintjére” című kisplasztikának."

Ez nálam a hét dumája lett. Konkrétan felnyihogtam rajta.

Puncylla 2014.12.27. 09:27:54

@RockSolid: Nem szabad elsőzni, baszki!

2014.12.27. 09:28:36

:D Nagyon jó lett. :D
Az üzeneteknél Kazal cukiskodása - amikor Pennisz anyukája volt a képernyőn - nagyon őszintének tűnt megint. :D Viszont Pennisz első megnyilvánulása (amikor meglátta édesanyját) nagyon gáz volt. Mintha szégyellte volna először. De lehet, hogy csak nekem tűnt úgy...
Edina számomra továbbra is nagyon ambivalens figura...Most például az üzenetnél őszinte érzéseket láttam, máskor meg agyamra megy... :D Érdekes, hogy az ötösbe nagy szívszerelmét meg sem említette...Hmmmmm.....Amúgy meg: hát persze! Tényleg hasonlít Minnie egérre, nagyon jó. :D
Pennisz totál el van szállva magától. Ahogy ott latolgatta az esélyeket, jaj de kínos volt...Remélem, 12ker csak taktikából beszélt hülyeségeket.
Ami viszont kifejezetten tetszett, az PVC és Pennisz eszmefuttatása volt az elején. :D Aszondják, rossz oldalon állnak....mikor pont ők a rossz oldal. :D :D :D
Ne már, hogy nem Jabba lesz a kövi kieső... Még hetekig ott fog tespedni? Király.

Puncylla 2014.12.27. 09:39:44

@natalja:
Nem, Dani nem taktikából beszél hülyeségeket. Hanem azért, mert nem tud mást. Csak közhelyeket, általánosságokat, fölösleges dolgokat.
Ehhez a tartalom-nélküliséghez viszont jó formát tud adni, valóban összefüggő, kerek mondatokban vezeti elő.

2014.12.27. 09:46:35

@Puncylla: ...de ő legalább képes értelmesen, összefüggő mondatokban beszélni... :D A jelen felhozatalból csak őt tudom elképzelni vv7-győztesként. De mivel (szerintem) nem full hülye, nem fogja elmondani pont Pennisznek, hogy mit gondol valójában. Én ezért írtam a "hülyeségeket". :D

2014.12.27. 09:54:12

@monroe1: Hja, meg milyen érdekes...megint pont az ő bugyijába nyúlnak bele... Azért egy édesanyának (ahogy ő hívja magát) lehetne annyi esze, hogy nem hozza magát olyan helyzetekbe, ami miatt a gyermekének (akár később is) szégyellnie kelljen magát. Ebben a szériában a nők a szex által óhajtanak bent maradni? Mindegyiknek volt már kalandja...gyűrték már PVC-t, Fanni ugye folyamatosan használatban van, Zsu már első este elkapta Dávidot, a gyermekien tiszta Edina is hentergett már Lacival, Érdekes csapat.

Caryon 2014.12.27. 10:04:22

@natalja: Nekem is feltűnt Pennisz jajj ne (vagy valami hasonló) kezdetű, majd arcát kezével eltakaró megnyilvánulása. Nagyon gáz.

Mirocska 2014.12.27. 10:06:26

Dennisznek kár, hogy nem a volt csaja üzent! :-D

Tanya Jóska 2014.12.27. 10:08:19

@natalja: gondolom adva volt laci alá a ló, azért nyúlkált.. mert hát a többi pali miért nem nyúlkált a bugyijába, és a zsu is elmondta, hogy neki bejön a laci. ha nem nyitotta volna a villaéletét dávid ágyában és emiatt nem lett volna kiközösítve, már rég széttette volna a lábát Lacinak.. szerintem. csak most próbálja eljátszani a szemérmest.

Caryon 2014.12.27. 10:14:11

@monroe1: Ezt majd meglátjuk, hogy is volt pontosan. Tapasztalatból mondom, hogy sok férfinak semmi jelet sem kell adni, elég, ha elnézel a fejük felett, már jelnek veszik.

tvbuzi 2014.12.27. 10:14:29

Pennis szerintem nem az édesanyjára számított a videjóüziben.

Puncylla 2014.12.27. 10:19:55

@natalja: Ettől még én is el tudom képzelni győztesnek, különösen ha az RTL-nek tervei vannak vele. Hiszen Aurélió meg Alekosz is győztek, pedig mekkora seggfejek voltak.

filina 2014.12.27. 10:24:28

Denis el is hitte magától ,hogy micsoda erős karakter ott bent.Már láttam a glóriát a feje fölött!Az meg,hogy a nagy medvét besorolták a legjobb 5 -be ,világosan mutatja,hogy fingjuk sincs az erőviszonyokról.Ezt a sok bőgést sem értem.Mi lenne ezekkel ha kötelező katonai szolgálat lenne ismét ,olyan 2 éves mint nekem volt.No meg mobil és net nélkül persze!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.27. 10:33:37

@Puncylla: majd megtanulja, bár sixx nagyon kis rendes mostanában :-D

2014.12.27. 10:35:36

@tvbuzi: Lehet, hogy nem az anyukájára számított, de most néztem vissza..."Úúúúúú...és hozzá egy kínos fintor"... hát ez gyönyörű volt, de mit is várhatunk egy érzelmi hulladéktól?

@Mirocska: Igen, tényleg. :D

Puncylla 2014.12.27. 10:37:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Igen, aki "véletlenül" lesz első, azt már nem bántja, de ez a @RockSolid: nagyon dicsekedett, ezt lehet, hogy megmorogja.

malevil2050 2014.12.27. 10:41:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: " Még a másikből" - nem mennekülök de képzeld el hajnalban egy látomásaival küzdő táltos sorait olvasod,aki a sok bájglitűl (tudod ,mák,ópium) ,csak lebeg a föld fölött (mint júlia) .ajjáj .

szociologus01 2014.12.27. 10:45:05

PVC miből jár shoppingolni? Maradt még dirham a külföldi utazásokból? :-)
Denisz új neve nyugodtan lehet Penisz :-))))))))
Elgondolom hogy Fanni szüleit/testvérét mennyire xarrá szívathatják az ismerősök a viselkedése miatt? :-) Azok szerintem 0-24-ben kapják otthon az ívet :-) LOL

2014.12.27. 10:52:58

@szociologus01: Denniszt már régóta Pennisznek hívjuk itt, nem tudom most hirtelen, hogy ki az ötletgazda, de nagyon jó. :D

tvbuzi 2014.12.27. 11:11:25

Minden villalakó a fos diszkóslágereket szereti?

Tanya Jóska 2014.12.27. 11:18:10

@Caryon: ez igaz, de ha jól láttam, a munkás hét alatt nem egyszer aludtak együtt a nyugiba, én spec nem vonulnék el olyasvalakivel, akivel nem tervezek semmit. Laciból meg azért többet nézek ki annál, hogy csak úgy minden előzmény nélkül bele akarjon nyúlni zsu bugyijába, bármennyire is suttyó tud néha lenni

beacska 2014.12.27. 11:28:27

@monroe1: szerintem ezen kár filozni előre...majd meglátjuk mi tortent valojában, ill. mit akarnak elhitetni velünk

beacska 2014.12.27. 11:29:27

@beacska: még az is lehet, h Laccci leszedte a száritóról Zsu bugyiját

Micsell (törölt) 2014.12.27. 11:31:43

@tvbuzi: egy rocker bajban lenne a villában ha folyton ezt kellene hallgatnia :D

Gonosz törpe 2014.12.27. 11:42:57

@beacska: Nem, a szennyestartóból szedte ki...

tvbuzi 2014.12.27. 11:44:10

@Micsell: nem mondanám, hogy rocker vagyok, de ezektől a zenéktől már biztos sírva fakadtam volna:D

Tanya Jóska 2014.12.27. 11:46:08

Amúgy Zsunak nincs családja? a kisfilmjében azt mondta hatan vannak testvérek, de soha egy szót sem ejt se róluk, se a szüleiről, és a párbaján se volt utalás arra, hogy valamelyik családtagja ott lett volna.

Cathcart_ezredes 2014.12.27. 11:48:15

Basszameg, a videóban a bejátszás utáni nőtől konkrétan úgy megijedtem, hogy hátralöktem magam az asztaltól, és majdnem felbuktam a székkel. Mi a ménkű ez a lény?!

lawabidingcitizen 2014.12.27. 11:51:12

A reteknek nem lehet a fejébe látni. Két akkora büdösbunkó aljadék, mint alekosz meg a csíra aurélió volt, és mégis velük nyerették meg a játékot...
Kiről lehet több bőrt lehúzni. buzikosznál nem jött be, mert átment a másik szennyhez, utána meg a süllyesztőbe, aurélió pedig futtatva van, egyelőre.

Ha marad a sorminta, akkor Pénnisz és a zsírmedvedisznóember is esélyes :/

Iszmat Ambipur 2014.12.27. 11:51:45

@Gonosz törpe: Igen, de az nem Zsu bugyija volt, hanem Dórié. Megismertem az illatáról.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.27. 12:14:30

@Puncylla:
Biztos subba pozitív :P

@Mirocska:
Előttem a videó amin üzen az ex :- elmész te a jó****************-ba, rohadnál meg te *********** ott a villában te ********************************************** ! Végül had kívánjak neked ******************************************************************** karácsonyt !

A sírós része nem jött át annyira, valakinek elhittem a rinyát pl Dani ,Edina , Robin, de Fanninál csak akkor törik el a mécses ha áramszünet van szolizás közben, vagy ha eltűnik a műszempillája, lábon kihord egy családi tragédiát a nő szerintem, nem akarok érzéketlen lenni, de ha a muter leadná a forgalmit Jézuskánál ,akkor sem adná fel a játékot ez a szoláriumbajnok.

Amikor a top 5-öt latolgatták hárman Edina, Dani, Denisz, akkor a Denisznek küldött üzenet (gondolkozz) ment a kukába, érdekes hogy Mackómihályt erősnek tartja, Edinát pedig nem.
Lehet ezt a gondolkozz témát csak a Fannira érti ez a szerencsétlen.
Felettébb gyanús megállapítás tőle, hogy számára az volt a legfontosabb hogy mihamarabb megreszeljen egy nőt, Aurélió pont ezzel a szándékkal ment be, de neki fuccsba ment terv a kimenetel, de Denisz titkon úgy reméli a pöcsével nyeri meg a játékot, ha nő lennék akkor is azt mondanám, hogy ezt benézted apa.

harcosDuke 2014.12.27. 12:14:58

@filina: Dennisz bent olyan erős karakter, amilyennek a többiek gondolják,márpedig ezek szerint gondolják. Dani is azt mondta, hogy ők hárman teszik oda igazán a feladatoknál. Aminek persze a töredékét se adják le az öfikben, lásd Reni bogár-evése amit onlineban dícsértek a többiek. Ha az öfikben csak az a lényeg, hogy a dugásokat mutassák, az nem azt jelenti, hogy nincs előjáték. :) Sixx szerint az egy paraszt, aki a pezsgőpoharat nem kedveli. Akkor én is az vagyok, minden pohárból jobb inni.

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 12:17:14

Aurélio narrálásával nagyon ütős volt a kúrós videó. Csodálom viszont hogy Ádinát még nem vágták pofán amiért kigúvadt szemekkel áll be nézőnek az aktushoz.

Okami 2014.12.27. 12:18:01

Alig várom a Zsu/Edina párbajt! Misskiskun enyhén elvan tévedve azzal kapcsolatban, hogy neki helye van a villában! Az, hogy esélye lehet nyerni egyenesen vicc kategória, nah de egyre ritkább amikor valaki önmagát helyesen ítéli meg főleg bent. Illetve remélem Edinának lesz annyi esze, hogy ráébredjen Lacinak csak a játékszere, semmi több!

harcosDuke 2014.12.27. 12:22:41

Egy négyéves gyerek már nem szokott ennyire selypíteni, kivéve, ha a szülőknek tetszik, hogy milyen aranyos, ahogy így beszél.
Hát nem lesz belőle tv-bemondó egy istenhátamegetti városi tévében...

2014.12.27. 12:49:24

@lawabidingcitizen: "Ha marad a sorminta, akkor Pénnisz és a zsírmedvedisznóember is esélyes :/" Neeeem, mert akkor most megint egy értelmesebb játékosnak kell nyernie. Alekosz-Attila-Aurélió-??? Tehát ha az egy hülye - egy taktikus sorminta a menő, akkor most megint egy olyan nyer, aki ésszel játszik. Őszintén szólva szerintem ennek a játéknak csak így van értelme...legalábbis én - mint egyszeri néző - szívesebben követek nyomon egy taktikákkal átszőtt játékot.
Korábbi szériákat nézve: lehet még szerepeltetni egy darabig azokat a "játékosokat" is, akik nem nyertesként kerültek ki: Szandika, B.Éva, Anikó stb....
Én bízom benne, hogy most nem a legnagyobb debillel nyeretik meg ezt....

nátrium glutamát 2014.12.27. 12:57:46

@harcosDuke: az koktélos pohár volt amúgy. Meg is említettem itthon a bejátszás közben, hogy milyen taplók vannak a reteknél, hogy <del>pezsgőhöz</del> habzóborhoz ilyet adnak.

nátrium glutamát 2014.12.27. 13:04:21

@harcosDuke: poén, hogy itt mindenki annyira ért a gyerekekhez. :D
Ha négyévesen nem selypítenek, akkor 5-6 évesekhez miért jár az oviba logopédus? Ne legyünk már képmutatóak, csak hogy megköpködhessünk valakit!

Zsút nem azért nem kedvelem, mert kint hagyta a fiát, aki selypít, hanem azért, mert utálom, ha buta emberek okoskodnak. Pláne, ha magukat piedesztálra állítják, hogy majd onnan kényelmesebb legyen lenézni a többieket.

harcosDuke 2014.12.27. 13:15:07

@nátrium glutamát: Magad adtad meg a választ. Szégyen, hogy logopédusoknak kell a szülők helyett beszélni tanítani a gyereket. Azt sem tudtuk, mi fán terem a logopédus, de mindenki tudott normálisan beszélni.

Montezuma13 2014.12.27. 13:22:40

Olvasva a hozzászólásokat, egy valamit le kell szögeznem, ez a játék a benne résztvevők villában zajló életéről szól és nem a villán kívüliről. Tehát a villában mutatott tevékenységük alapján kell és lehet őket megítélni, mert a villán kívüli életükről vajmi kevés valós, hiteles információval rendelkezünk. Engem nem érdekel, hogy Dóri esetleg a testéből élt a külvilágban, vagy Zsunak gyereke van, Edina elveszítette az apját és barátját stb. Én csak a villában mutatottak alapján tudom és akarom a játékosokat megítélni és nem bulvárszintű hamis vagy fél információk alapján.

Ami viszont ebből a részből kiderült, hogy Denisz teljes mértékben tévesen ítéli meg saját pozícióját a villában. Ez még nem lenne olyan nagy baj, de úgy látom a játékosok java része is téved az ő helyzetével kapcsolatban, amikor a legerősebb játékosok közé sorolják. Ugyanez vonatkozik Macira is, csak éppen nem ennyire fokozott mértékben. Denisz és Maci jócskán túl van értékelve a villában és ezért még sokáig kihúzhatják ott bent, mert nem lesz olyan, aki kimeri őket hívni párbajra. Szerintem pedig pont ők ketten a sereghajtók a külső megítélés szempontjából.

Ha Denisz elbizakodottságában az eredeti tervéhez tartja magát és magára rakatja a jeleket, majd kihívja Zsut párbajra, akkor szerintem kint is marad. Bár szerintem a kijelentése óta már bizonyára meggondolta magát.

Szerintem a külső megítélés sorrendje: 1. Dani 2. Edina. 3. Dóri. 4. Robin 5. Zsu 6. Fanni 7. Laci 8. Ádám 9. Denisz 10. Maci

Persze ez csupán az én véleményem. Tudom, hogy meglepő Robin 4. helye, de látva azt, hogy mennyire ügyesen helyezkedik a két ellentétes tábor közé (ez Dórira is vonatkozik) akár a Fináléig is elmehet egyetlen párbajjal, sőt a játékot is megnyerheti. Eddig még nem hibázott nagyot, ha ezt így folytatja a realitása meg van annak, hogy a végsőkig elmeneteljen, noha bevallom nekem nem kedvencem és nem neki drukkolok.

nátrium glutamát 2014.12.27. 13:23:07

@harcosDuke:
Szerintem te most sem tudod mi fán terem (már bocs).
Válaszom: talán mert egy szakember gyorsabban érhet el tartós sikert?
Szégyen, hogy a tanároknak kell megtanítaniuk a gyerekeket számolni, olvasni és az alapvető műveltséget elsajátítani, hiszen ezt minden szülőnek tudnia kell!
Gratulálok a hozzáállásodhoz! :D

Micsell (törölt) 2014.12.27. 13:42:18

@Montezuma13: Nekem tetszett, amiket írtál. Ugyanakkor Lacit előrébb sorolnám. Mostanában összeszedettebb és elég jól fogalmazza meg a gondolatait a riport szobában is és a társai felé is egy-egy beszélgetésben, amikor épp nem hülyéskedés folyik.

harcosDuke 2014.12.27. 13:47:32

@nátrium glutamát: Gyorsabban érhet el sikert egy gyógytornász, ha ő tanítja meg járni a gyereket.
"Zsút nem azért nem kedvelem, mert kint hagyta a fiát, aki selypít, hanem azért, mert utálom, ha buta emberek okoskodnak. Pláne, ha magukat piedesztálra állítják, hogy majd onnan kényelmesebb legyen lenézni a többieket."
Maradjunk annyiban, hogy ebben tökéletesen egyetértünk.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 13:55:18

@Montezuma13: bár a személyes megítélésem szerinti sorrend kicsit más, de persze ez szubjektív mindenkinek
1. Edina 2. Dani. 3. Robin 4. Zsu 5. Laci 6. Dóri 7. Fanni 8. Denisz 9. Ádám 10. Maci

malevil2050 2014.12.27. 13:56:22

@Montezuma13: Jéhhhh hát ilyenek is vannak? se nem docens,még csak nem is cociálpichologus,egyszerűen képes vagy a műsort a maga nemében nézni és a dolgokat asszerint a helyére tenn.Megemelem a kalpagomat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.27. 13:58:43

@Micsell: Dani a szülinapjára Doorst kért meg Nirvánát, ha jól emlékszem...

filina 2014.12.27. 13:58:57

@harcosDuke: Az ,hogy ki hogyan teszi oda magát a feladatokba az semmit nem oszt nem szoroz.Ezek a balgák azt hiszik számít az? Hát nem! Itt látszik,hogy már a kiindúlási pont is rossz amivel be akarják sorolni a lakókat.Érdekes ,hogy Macinál ez nem volt szempont ,mert nem is csinált eddig még semmit ,szuszogáson kívül. Akkor ő mitől lenne erős ,ami persze nem igaz.Felőlem Denis csinálhat két tucat seprűt is ettől még a szememben egy ordibáló buta seggfej. Nekem Dani is kezd kis okoskodó ,sokat beszélek a semmiről,amit mondok se eleje se vége,sablonos figurává vállni.

2014.12.27. 14:01:32

@Montezuma13: Az "én sorrendem" most: 1. Dani 2. Edina 3. Robin 4. Zsu 5. Laci 6. Dóri 7. Ádám 8. Denisz 9. Fanni 10. Maci
A 2-3. nagyon változó, néha Edina lejjebb csúszik. :D
Továbbra is remélem, hogy Jabbát küldik most ki.

filina 2014.12.27. 14:02:38

@Micsell: 1 Edina 2 Laci 3 Dani 4 Robin 5 Zsu 6 Dóri 7 Ádám 8 Fanni 9 Denis 10 Maci

2014.12.27. 14:02:46

@filina: Igen, 12ker beszélhetne egy kicsit kevesebbet. :D

Micsell (törölt) 2014.12.27. 14:07:47

@VV Erőlegény: ahhoz képest a csavard fel a szőnyeget-re jól rá van kattanva :D
@filina: @natalja: Lacit és Robint tippelem, h esetleg mutathat még a néző számára újat, de a többiek már elég jól kijátszották a kártyáikat

Micsell (törölt) 2014.12.27. 14:10:59

@filina: Dani ott fogja elrontani, amikor Zsutól elfordul, de már láthatólag jobban pártol Edinához
A medve és Denisz dologban arra tudok tippelni, hogy attól tartják őket erősnek, mert "pasik" és önbizalmuk van. Denisz főleg arcoskodik, de a medve számomra értelmezhetetlen. Mekkora showt tudott volna csinálni, ha nekiáll jófejeskedni és tornázni minden nap - na ott megfogta volna a nézőt de ezzel a fröcsögéssel és hörgéssel, hát nem.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 14:12:42

@filina: Dani talán azt követi, hogy minden VV-ben volt (volt?) egy okos arc, aki az eszével vívott ki respektet. De mondjuk a többi elég buta ezt átlátni, így ő is elmenetelhet a végéig is akár.

2014.12.27. 14:22:32

@Micsell: Igen, ezért hoztam őket én is viszonylag előre.
Szívesen meghallgatnám a lakók okfejtéseit arról, hogy kit miért tartanak erősnek. Komolyan, mondjuk két érvvel már elégedett lennék, na jó, akkor már eggyel is. :D
12ker szerintem nem teszi rosszul, hogy elfordul Kiskuntól. Kiskun szemétkedik Edinával, és meglehetősen nagy arca van, nagyon nem jól értelmezi a 73% - át. Még Pennisz is megértette, hogy miért volt ez a szám olyan magas.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 14:25:36

@natalja: most h beszéltünk róla, kifejezetten kíváncsi vagyok elsősorban Robinra, h mit villant még,
viszont ha Zsu nyerne még egy párbajt utána nem nagyon mernék piszkálni bár elég Baukós lett a karaktere, viszont ő próbál taktikázni, míg többen nem, így ez lehet még érdekes a nézőknek,
az meg h Laci nyúlkált, azzal nem Zsu szemétkedett Edinával, a két lány eddig kifejezetten jó szövetségesnek tűnt nekem

candyperfumegirl 2014.12.27. 14:27:19

Azért tart(hat)ják bent Dennist erősnek, mert tudják, hogy szórakoztató, és a fannis sztori miatt biztosítva van neki az állandó műsoridő. Számukra a játék elején elsődleges feladat a képernyőre kerülés, és ezt még a kőbuta Aurélió is tudta, hogy azzal lehet elérni, ha tol valami show-t, faszpörgetést, bármit. Teónak pl. nem volt ennyi esze (sem). És ebben szerintem nem is tévednek nagyot, ha Dennis egy nála érdektelenebb arcot hív ki párbajellenfélnek, simán nyer, és attól még ugyanúgy egy jellemtelen buta seggfej marad. (már ha az, ez ügyben én még csak óvatosan foglalok állást)

Macit nem tudom miért tartják erősnek, de lehet, hogy azért, mert ő el akarja hitetni magáról, hogy okos meg taktikus játékos, és ez az egy agysejtűeknél egyelőre működik. Az alvajárással pl. eléggé zsebrevágta őket, mivel azt bevették, szerintem elhiszik róla, hogy mekkora manipulátor.

jog-ász 2014.12.27. 14:28:53

valaki meg tudja mondani, hogy Dennis a riportszobában miért olyan gesztusokkal beszél mint aurélió??szó szerint betanulta azokat, egyébként nem így szokott beszélni, csak a riportban.

lawabidingcitizen 2014.12.27. 14:33:05

1. Edina; 2. 12 ker; 3. Dóri 4. Zsuzsa 5. Laci 6. Pénisz 7. a sötétség királynője, Fanni 8. Robin 9. Ádám 10. zsírmedvedisznóember

Caryon 2014.12.27. 14:33:46

@natalja: Szerintem nagyjából Dani az egyetlen, akinek a mondókáját vagy a társalgását sípolás nélkül le lehet adni.
Én sorrendem: 1 - 2 Dani, Edina, 3 Laci, 4 Zsu, 5 Ádám, 6 Robin, 7 Dóri, 8 Pennisz, 9 Fanni, 10 Maci

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.27. 14:35:28

Már a tegnapi poszthoz is elmondtam, hogy jónéhány játékos taktikázik az ilyen jelölő feladatoknál. Azt pl. egyenesen abszurdbak tartom Danitól, hogy egy olyan szétválaszthatatlan páros esetében, mint Denisz és Fannika, ebben a mezőnyben az egyiket a legerősebbnek a másikat a leggyengébbnek titulálja (egyébként egyszer mintha mondta volna később, hogy Fannit úgy a 8. helyre sorolná, tehát nem a 10.-re). Ez nyílván terelés volt a részéről. Dani sztem jelenleg a legerősebb ellenfelének Edinát és/vagy Zsut tartja, de a szövetségük miatt nem dönthetett közöttük, a leggyengébb ellenfelének pedig Ádámot, meg Robint, de mivel ők mindketten támogatják velük sem akart konfliktusba kerülni, így maradt ez a Denisz/Fanni jelölés az ellentáborból. A hármas megbeszélésen pedig mindenki taktikázott, ki jobban ki rosszabbul, Dani és Edina láthatólag nagyjából egy húron pendülve. Az egyetlen hibának azt tartom, hogy Lacit kicsit alulértékelik (és talán Macit felül, de ez sem biztos), bár Dani egyszer mintha mondta volna azt, hogy Lacit a 6. helyre érzi. A vasárnapi tényleges jelölés után már okosabbak leszünk a tegnapiak vonatkozásában is. Biztos vagyok benne, hogy a tegnapi jelöléshez képest lesznek nagy meglepetések.

2014.12.27. 14:35:54

@Micsell: Ez a nyúlkálós téma még nem kibontott, ma majd kiderül, hogyvót.:D
A. Laci nyúlkált: Kiskun nem akarta elmondani az állítólagos szövetségesének. Ez szemétkedés.
B. Laci nem nyúlkált: Kiskun találta ki, egyértelműen szemétkedés.
Ha Edinának jót akarna, nem így kellene felnyitnia a szemét. De miért is akarna neki jót? Ellenfelek.

2014.12.27. 14:38:43

@Caryon: Úgy látom, most Jabbának kell(ene) távozni...A kedves nézők (legalábbis a kommentelők) ezt óhajtják. Na, ezt érjék el a szerkik, hogy valahogy mégis Jabba hömpölyögjön ki párbajra.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 14:41:17

@natalja: igen elsősorban ellenfelek és jelenleg még taktikailag szövetségesek
Ha valóban nyúlkált és Zsu eltolta a kezét, akkor nem biztos, h úgy ítélte meg, h ezt el kell mondania Edinának, mert végső soron nem történt semmi. Mivel Dani odaszúrt h nem tetszik Lacinak, és Zsu hiúságból rávágta h de igen mert nyúlkálni akart és Dani bedobta h el kell mondja Edinának - ezért választotta h ő mondja el és ne egy harmadik, ami nem volt rossz ötlet mert a harmadik hozzátehet/elvehet.
Én még mindig nem látom ezt elvetemült tettnek, több variáció áll fenn. Ma meglátjuk (amit elénkvágnak természetesen) :D

Montezuma13 2014.12.27. 14:41:47

A fenti rangsorolásokból az derül ki, hogy sokaknál hellyel-közzel ugyanaz vagy nagyon hasonló az erősorrend. Természetesen nem lehet mindenkinél ugyanaz, hiszen a személyes megítélés, szimpátia mindenkinél más és más. Azonban alapvetően a sorrendek egy irányba mutatnak. Nálam például Dóri a 3. helyen áll. Én azért gondoltam így, mert ő is jól helyezkedik el a két tábor között Robinhoz hasonlóan, csak én őt kissé színesebb egyéniségnek tartom, mint Robint, de számomra az is elfogadható, ha ő a 4. és Robin a 3.
Annyi mindenesetre megállapítható, hogy a jelenlegi átlagosnak tekinthető megítélés a játékban lévőket 3 csoportra osztja.

A következő a csoportokon belüli rangsor nélküli átlagos megítélés:

1. Felső csoport: Dani, Edina, Robin
2. Középső csoport: Dóri, Fanni, Laci, Zsu
3. Alsó csoport: Ádám, Denisz, Maci

Azonban a külső megítélés napról-napra változhat. A párbajok kimenetele is befolyásolja azt, hiszen egy-egy kiesés után változik a játék további menete és sorsa is, ami az egyes szereplők megítélésére kihatással lehet. Például ha nem merik megjelölni vagy kihívni Deniszt vagy éppen Macit, akkor jobb külső megítélésű játékosok kieshetnek egymás ellen, míg gyengébbek játékban maradnak és ez erősen befolyásolhatja a játék további menetét.

filina 2014.12.27. 14:47:17

Az Ok ,hogy Dani nem sokat káronkodik ( volt arra is példa) viszont nagyon látszik rajra ha beszél,hogy próbál folyton megfelelni az "okostojás" figurának. Ebböl viszont egyenesen jön,hogy tele van a mondandója sületlenséggel. Még egy vicces jópofa poén el nem hagyta a száját.Nálam ez már kevés,mert már szinte mesterkéltnek látom. Ezért tartom Edinkát esélyesebbnek.Ő tud bugyuta is lenni ,kisokos,kíváncsi,naív,szerelmes. Egyenlőre nekem ő az őszinte tipus és még tud szórakoztató is lenni .Pennis egy semmi .Én nem láttam Aut elötte de a vadonban amit mutatott az egy katasztrófa. Hihetetlen buta és még csak nem is vicces,szemben Alekossal.

2014.12.27. 14:47:19

@Montezuma13: Én úgy látom, hogy az alsó csoport inkább: Kazal_Pennisz_Jabba
Ez az, ami már nem nagyon fog szerintem változni.
PVC benti helyezkedésével kapcsolatban 12ker magyarázatával értek egyet: ide-oda tipeg-topog, mikor melyik tábort érzi erősebbnek. Ezzel csak egy darabig tud maradni, a döntőbe nem tudja magát belavírozni ezzel...

Micsell (törölt) 2014.12.27. 14:52:47

@natalja: elkezdett edinához húzni mert érzi h ott plusz valami van a nézőknél edina megítélésében

Micsell (törölt) 2014.12.27. 14:56:26

Kíváncsi vagyok dóri és fanni személyiségében történik-e valami változás most, h rájöttek, a villában nem a kinti erősebb b.ik elv érvényesül, nyilván ezért tartják (tartották) magukat bent erősnek, mert mutatósak (dóri, fanni) és nagy arcúak (denisz) majd rájöttek, h az általuk kinti világban inkább unalmas kicsit "penészvirág" karakterek dománálnak felettük (dani, edina).

lawabidingcitizen 2014.12.27. 15:02:56

Ha erősorrend van, akkor néhány tipp holnapra:
1. Pénnisz nem meri magára rakatni, nem akar véletlenül kiesni. Van mit ennie, van tető a feje felett, ingyen cigi, kissé használt, de ingyen p%na,
2. a sötét oldal egy helyre fog szavazni, vagy Ádám, vagy Laci, esetleg Zsuzsa, de Zsuzsától tartanak

Szerintem: Ádám->Pénisz; Pénisz->Ádám; Dóri->Laci; Faszni->Ádám; zsírmedve->Zsuzsa; 12 ker->zsírmedve; Edina->zsírmedve; Laci->Dóri; Zsuzsa->zsírmedve; Robin->Zsuzsa

spinks 2014.12.27. 15:04:41

Most nézem a tegnapi összefoglalót. Nekem a Denisz nagyon kellemes csalódás volt. Nagyon jól átlátta a helyzetet amikor a táblánál 3an álltak.

lawabidingcitizen 2014.12.27. 15:09:39

@lawabidingcitizen: ja, és férfinak kellene kiesni, mert felborul nagyon az ivararány.

Az App-on jelenleg a szavazás állása, ki húzzon a vérbe: 1. Faszni 36,2%; 2. zsírmedve 35,53% 3.Ádám 11,87% 4 Zsuzsa 8,55%

Robin egy százalék alatt. Gondolom nem tudják ki az és félreszavazás még az is :D :D :D

spinks 2014.12.27. 15:13:04

Nézem itt a sorrendeket amiket írogattok. Meg lehet kérdezni, hogy mi számít a sorrend felallitasanal? Szimpátia? Humor? Aktivitás? Sajnálat? Ki csinálja a műsort? Fél kéne tenni az alapkérdést! Egy ilyen jellegű musornál ki és miért érdemli meg a főnyereményt? sztem ez a legfontosabb kérdés.

nátrium glutamát 2014.12.27. 15:21:08

@filina: végre más is észrevette, hogy Dani csupán vakok közt a félszemű!
Ami viszont furcsa nekem, hogy Edinkának mindent hajlamosak elnézni, pl. szarkavarás Daninál Zsúval kapcsolatban, tapadós nyomulás Lacira, cukiságnak imitált nyálcsorgatás. Utóbbinál kíváncsi vagyok mit szólnának a nézők, ha Maci csinálta volna. :))))

@natalja: sajnos attól, hogy valaki(k) nem szimpatikus(ak) még nem ők fognak kiesni a közeljövőben. Ahhoz ugye, jeleket is kellene kapniuk... éppen ebből az indokból nem értek egyet @Montezuma13: csoportjaival sem teljesen. Deniszt és Macit nem fogják csesztetni bent, így nem kaphatnak pofont kint. :)
Mondjuk bírnám, ha Denisz tartaná magát az ötletéhez, hogy megszóratná magát jelekkel.
Az lenne az alső szoros párbaj.
Robint nem érzem elég sunnyogósnak ahhoz, hogy top3-ba lébecolja magát. Inkább Dóriban látok több rEációt. Egyelőre.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 15:21:44

@spinks: ezek kombinációja szerintem az egyes sorrendek

Ki érdemli meg? Mármint műsorcsinálás v szociális alapon? Mert ilyen értelemben akkor egy adás után ki lehetett volna osztani a nyereményt, mert ezek már az elején kb eldőltek, és akkor ilyen értelemben kb felesleges az egész x hónap amit bent töltenek :D Épp a fel-le hullámzó teljesítménytől van folyamatosan több ember játékban, ahogy én gondolom.

Exike 2014.12.27. 15:25:40

Ami az esélylatolgatást illeti, szerintem Dennisnek igaza volt abban, h Robin erős, de tévedett Fannit illetően, Dani meg Zsut illetően téved.

Zsu arcát érdemes volt figyelni, rosszul esett neki h a társai nem tartják erősnek.

Macit illetően mindenki vakon van.

Danit illetően meg úgy látszik én vagyok vakon, mert egyáltalán nem érzem erősnek. Az alapján amit eddig produkált (először Fanni után mászkált kiskutyaként aztán meg Zsu után), elég szánalmas.

Exike 2014.12.27. 15:27:52

@spinks: szerintem a szimpátia a legfontosabb, voltak már a VV-ben sótlan nyertesek (Szabolcsra és Milora gondolok). Igaz, az utóbbi három szériát meg egyéniség nyerte.

2014.12.27. 15:33:14

@nátrium glutamát: Szerintem az itt közzétett sorrendek nem a benti, hanem a kinti, szubjektív sorrendek voltak....én legalábbis annak megfelelően rangsoroltam. A kinti és benti megítélés nagyon sok esetben különböző, ezt már láttuk korábban is.
Ezért kell még nézegetnünk Jabbát is egy darabig.

Exike 2014.12.27. 15:33:57

A legjobb karakternek továbbra is Dennist tartom, ahogy elnézem esze is van (legalábbis amennyi ehhez a játékhoz kell) és humora is, őt az húzhatja le, ha a szerkesztők túl sok Fannis jelenetét mutatják, és keveset a beszélgetéseiből.

2014.12.27. 15:39:57

@Exike: Egyéniség....??? Au egy ripacs, Pennisz pedig őt majmolja. Melyik jelenet alapján mondhatjuk, hogy van esze? :D
Pennisz max. egy szakképző iskola büféjénél lehet menő karakter...

Micsell (törölt) 2014.12.27. 15:41:30

@natalja: valszeg ennyit is tud felmutatni a való életben

tvbuzi 2014.12.27. 16:07:17

Dennist kéne először kiejteni, kíváncsi lennék Fanni hány nap múlva kötne ki Ádám ágyában.

másodpéldány 2014.12.27. 16:39:01

Abszolút kedvenceim:

Dóri, Fanni, Robin

második helyeken:

Denisz, Maci, Edina

közömbös, uncsi érdektelen:

Dani

ellenszenves:

Ádám, Laci, Zsé

Szvsz eltér egymástól az appos szavazók és a szélesebb tv nézők véleménye.
Az appon egy szűkebb vélemény-homogénebb társaság szavaz, ezért jön ki egy sajátos vélemény, melyen a teljes nézőmezőny többsége nem osztozik.

Ha van valahol adat ennek az ellenkezőjére, kérem a linket.

Vissza kellene hozni a lehetőséget, hogy ne csak appon lehessen szavazni, egészen más eredmények jönnének ki.

A facebookon jelenleg messze Dóri vezet a lájkok gyűjtésében, mögötte nagy valószínűség szerint egy profi csapat munkálkodik, de ettől függetlenül szimpatikus.

tvbuzi 2014.12.27. 16:52:05

Szerintem Dani az egyetlen aki tud két értelmes mondatot mondani. A többieket (az eddigi kiesőkkel együtt) azzal kéne jutalmazni, hogy Buci közéjük hajt egy új Subaruval miután felszívott pár csíkot.

csincsilla72 2014.12.27. 16:53:09

Az én sorrendem (szimpátia alapján), és eszerint adnám a nyereményt is.
1. Dani
2. Edina
3. Zsuzsa
4. Laci
5. Robin
6. Dóri
7. Ádám
8. Fanni
9. Denisz
10. Maci

csincsilla72 2014.12.27. 16:59:36

@Exike: Nekem Döniz örökre beleégett az agyamba akkor, amikor Fannikával hosszan elbeszélgettek a Nagy Büdös Semmiről. Úgy az adásidő feléig.
Számomra azóta sem derült ki, hogy mi is van pontosan Denisz haja alatt. Mert agy egészen biztosan nem.:)

filina 2014.12.27. 17:37:31

Valaki írta ,hogy Denis vicces fiú!Ugyan mi a vicces benne? Én még nem láttam ,halottam semmit tőle.A Farkát vakargatja folyton ,mindenre felordít mint akinek becsípte a cipzár és különösen értelmeseket tud dumcsizni Fannikával.A táblánál is jól látta a helyzetet! Mivel tényleg bevette ,hogy Ő a 3 ba van besorolta az 5-be Jabbát is! Na ez aztán éleslátásra vall.

beacska 2014.12.27. 17:42:52

@másodpéldány: ez érdekes felvetés a FB-ról...szerintem Au is úgy nyerte meg, h az osszes FB-s oldalt egy Au-fan kaparintotta meg, és lehúzta csúnyán az ellenfeleit...az FB-n sok szavazot lehet hozni

beacska 2014.12.27. 17:44:26

@filina: Dennisről nekem már orokre az fog eszembe jutni: Dénes Gábor-kéményseprő

Mók_Ica 2014.12.27. 17:51:30

@süncilla: hmmmmm..... én nem úgy láttam, hogy zsu leállította volna.....

tvbuzi 2014.12.27. 17:53:22

@beacska: kajakra kéményseprő?

@süncilla: Zsuzsa röhögött, az eredeti hangot meghallgatnám. Lehet, hogy Laci csak hülyéskedett és csikizte.

2014.12.27. 17:53:56

@beacska: FB - szavazatok hogyan számíthatnak?
Ha az igaz, hogy a VV-t elsősorban az értelmiség nézi (és ők is szavaznak), akkor hogyan történhetne meg egy Pennisz-győzelem?

süncilla 2014.12.27. 17:56:53

Felfordult a gyomrom ettől a nőtől. Most meg játsza a mártírt

beacska 2014.12.27. 17:57:11

@natalja: hááát, a Zembereknek sokat számit, hogy "húúúú, neki 3* annyi like-olója van mint amannak.."....de én még mindig Au győzelménekek probálok csak értelmet adni.

a VV6 vége felé nagyon gusztustalan dolgok torténtek az FB-n

beacska 2014.12.27. 17:58:29

@süncilla: szornyűűűűű...szex....brrrr....a hideg kiráz még a gondolatától is...egy édesanya...naháááát....

Aharon 2014.12.27. 18:01:38

Szerintem:

1. Edina / Dani 2. Dani / Edina 3. Dóri /Robin 4. Dóri / Robin 5. Basszájba 6. Zsu 7. Pennisz 8. Fuckni 9. Ádám 10. Kanapémedve

Ez részben tükröz csak szimpátiát; ugyan Edinát és Danit várom az 1-2 helyekre, valójában nem tudnám megtippelni, ki vinné a pálmát. A 3-4 hely ugyanez, Dóri és Robin érzésem szerint, de melyik-melyik? Töktuggya.

süncilla 2014.12.27. 18:06:19

@beacska: félre érted, én is édesanya vagyok nem a sexel van bajom hanem a Zsuval, és az előadás módjával

2014.12.27. 18:07:33

@beacska: Ja, értem. Nahát-nahát...Nekem például eddig eszembe sem jutott a FB-on nézegetni ezeket a "celebeket"....De hátha már a FB-varázs nem olyan erős...

Micsell (törölt) 2014.12.27. 18:11:34

@süncilla: Zsu mégsem szexelt ellenben Fannival, azért jó lenne nem látnánk a dolgok mögé mást mint ami történt, a történteket pedig látnánk és nem bagatellizálnánk az ellenszenv rovására

Aharon 2014.12.27. 18:12:59

rtl.hu/rtl2/valovilag/nem-mondhatom-el-senkinek-elmondom-hat-egy-plussfiguranak

Imádom :) Remélem, brutálisan megerősödve jön ki ebből.... ha igazi székely, a kellő mennyiségű daccal megáldva, akkor igen.... kurvára ráférne, mert iszonyatosan meggyengítette ez a történet... és akkor Zsunak nem kell némi tétovázás után ellökni a kutató kezeket, hanem nyugodtan hozhatnak valami színt a műsorba Penniszék uncsi hátulról-oldalról manőverei után.....

rtl.hu/rtl2/valovilag/ki-matat-a-paplan-alatt

beacska 2014.12.27. 18:14:11

@süncilla: én éloben kb. 1 hete nem tudom nézni, de változatlanul az a véleményem, h Zsu kb. a 3. héten kozolte Danival, h koztük nem lesz semmi. 2. Lacci kb. az 5. héten mondta Edinának, h nem lesz szex. 3. a múlt héten Zsu bevallotta Edinának, h bejonne neki Lacci, ha Edina nem volna úgy oda érte...Edina azota is furkálodik zsu ellen, mert "gyanakszik"...nost, Zsu egészséges nő, Lacci egészséges ffi. Miért is ne legyen koztük vmi?...ráadásul úgy néz ki, mégsem volt...akkor miért is gusztustalan Zsu? jaaa, h elmondta Edinának.....

Bergamott 2014.12.27. 18:21:30

Ahogy én nézem a takaró alatt hátra nyúl megfogni Laci kezét...

Amúgy ez annyira gáz, mert ha akarnak egymástól valamit miért ne lehetne? Miért kellene Edina miatt távol tartani magukat egymástól, ha együtt akarnak lenni?

Az meg hogy fia van? Tán van annyi esze a hazaiaknak, hogy nem engedik anyut cenzúra nélkül nézni. Ugyanilyen alapon a többinek is jó eséllyel lesz később gyereke (csoda, hogy Fanninak még nincs...), szóval a te ne szexelj, mert anya vagy se lehet érv odabent.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.27. 18:29:14

@filina:

Szerintem azért ezek se f*szok, némelyik próbálja patika mérlegen pakolgatni a + - tulajdonságokat, Daninál mikor lebaszódott a biztosíték (nem fekszem a Dani mellé fujj, inkább Lacival dörzsizek ) ott hagytam volna két napig pihentetni a Zsu témát, had vegye észre a nő magát.
Kicsit át ment volna ölebbe, és jobban ragaszkodna.
Lacika se ganxtazik már, a tetkói lassan átalakulnak Disney figurákká olyan csirke a csóka.
Maci meg olyan mint meleg pisi, nem is finom, és hidegen se kell senkinek, max egy olyan degeneráltnak aki kampókon lóg egy bedeszkázott szobában szopóálarccal a fején.
Robin szép, Robin jó, a taktikája nem kelt hányingert, belül bomlaszt, Ádika ki is akadt tőle, Laci is rágja a körmét már.
Fanniban látom azt hogy nulla az agykapacitás, ha a Macinál lenne az összes smink korrektor készlet................nem is fejezem be a mondatot.

Aharon 2014.12.27. 18:31:55

@Bergamott: Nyugodtan dughatnának, mert a papánál az a policy, hogy egyáltalán nem enged a kiscsákónak semmit nézni a mamából. Meg azért is dughatnának nyugodtan, mert két felnőtt ember, és szerintem sem kell tekintettel lenni olyan személyekre, akiknek külön-külön már megmondták, hogy nem kellesz. És végül dughatnának azért is, mert attól végképp kiugrana Edina ebből a történetből, amit már nagyon várok. (Bár a most linkelt monológja arra enged következtetni, hogy elengedte, legalábbis egy napig, az ő kis ganxtáját.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.27. 18:32:59

No, nekem emberileg Edina a kedvenc.

Karakternek Fanni és Dennisz.

csiberibe 2014.12.27. 18:35:40

ehh, belenéztem a videjóba... Fanny mindig ilyen darab fa módjára tűri, hogy löködjék? Eléggé illúzióromboló szexet űznek ezek ott ketten.

Bergamott 2014.12.27. 18:37:42

@Aharon: Én is így értem, apukának meg pacsi! Nem hülyíti Zsuzsa Danit, Laci meg Edinát, szóval még csak meg se lehet őket emiatt szólni.

Edinától meg nem hiszem el a kanapés monológot, vagy több más megnyilvánulását se.

beacska 2014.12.27. 18:38:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Dénes Gábor-kéményseprő még karakternek SEM....

Bergamott 2014.12.27. 18:40:02

@csiberibe: Nekem is ez jutott eszembe. Szegény Fanni azt hiszi egy nő attól valaki, ha egy hím (még ha satnyácska is), kedvét leli benne?

beacska 2014.12.27. 18:40:16

@Aharon: @Bergamott: orülok neki, h nem vagyok egyedül a véleményemmel...pedig a másik verzio mennyivel jobban hangzik *)

Bergamott 2014.12.27. 18:43:57

Amúgy anno feltűnt másnak is, hogy kéményseprő barátunk nem dobta volna a csaját csak L&B provokálta ki? Közben végig ijedt arcot vágott.

beacska 2014.12.27. 18:44:53

@Bergamott: szerintem az egy kamu volt...

tvbuzi 2014.12.27. 18:45:37

@Bergamott: Edina is tudja, hogy mindenhol kamerák vannak, előadta a nagyhalált.

csiberibe 2014.12.27. 18:46:37

@Bergamott: akkor volt a csaja, amikor én...

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.27. 18:48:33

@Aharon: semmi gond nincs a történtekkel, Zsu kapja meg Lacit, Laci kapja meg Zsut, Edina meg kapja meg a fődíjat, és mindenki hepi lesz:))
Egyébként viccen kívül, avatkozzanak, persze. Viszont, és ez ez ide @Bergamott: is szól: Laci érzelmi kapcsolatot nem akart Edinától, a dugásban benne lett volna (ő kérlelte Edinát, h marlenkázzon neki, v "Nem vagyok semmi rossznak az elrontója"). Viszont ha annyira nem akar tőle semmit, akkor ne aludjon vele többet, ne simogassa, ne bújcizzon vele stb. Szerintem ez alap.
Dani és Zsu között legalább ilyen szempontból mindig is tiszta volt a kép.

spinks 2014.12.27. 18:57:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: végre egy egyenes beszéd :) legalább nálad lehet tudni, hogy milyen megérzés vagy belső sugallat ( de szépen fogalmaztam) alapján állítasz sorrendet.

Bergamott 2014.12.27. 18:58:00

@beacska: @csiberibe: Akkor lehet nem is ijedt volt, csak a szövegkönyvét nem olvasta végig és zavarba jött. :D

@tvbuzi: Én is vártam mikor pillant bele telibe a kamerába, de kibírta, vagy kivágták. :)

@foxwiththegloves: Mondjuk igen, kettejük kapcsolatában nekem az volt az utolsó, hogy jól elvannak a paplan alatt, de onnan meg Edina pattant meg, és hordozta körbe tettét. Abban is egyet értünk, hogy bár egy baráti kapcsolatba belefér az ölelés, de olyan kapcsolatba már nem, ahol az egyik fél többet akar a másiktól, mert tuti félre érti, önkéntelenül többet képzel bele.

Bergamott 2014.12.27. 19:00:41

Én most, hogy jobban belemerültem a VV-be, nem tudnám megmondani kinek adnám, csak azt, hogy kinek nem. Maci, kéményseprő.

Láttátok: rtl.hu/rtl2/valovilag/a-mikroportnak-lealdozott-itt-a-makroport

Bergamott 2014.12.27. 19:02:48

@Bergamott: Maci, ahogy vonszolja? Fanni kéményseprővel viszi a nyugiba?

Mirocska 2014.12.27. 19:10:10

@Bergamott: Fanni tuti kap egyet, mindig elhagyja a mikorportot! :-D

Montezuma13 2014.12.27. 19:12:25

@nátrium glutamát: "sajnos attól, hogy valaki(k) nem szimpatikus(ak) még nem ők fognak kiesni a közeljövőben. Ahhoz ugye, jeleket is kellene kapniuk... éppen ebből az indokból nem értek egyet @Montezuma13: csoportjaival sem teljesen. Deniszt és Macit nem fogják csesztetni bent, így nem kaphatnak pofont kint. :)"

Egyetértünk. Hiszen a csoportosítást csupán a külső megítélés alapján próbáltam felállítani. Azonban utána én is azt írtam lényegében, amiről te beszélsz. A belső megítélés megváltoztathatja a játék menetét.

Ezt írtam:
"Azonban a külső megítélés napról-napra változhat. A párbajok kimenetele is befolyásolja azt, hiszen egy-egy kiesés után változik a játék további menete és sorsa is, ami az egyes szereplők megítélésére kihatással lehet. Például ha nem merik megjelölni vagy kihívni Deniszt vagy éppen Macit, akkor jobb külső megítélésű játékosok kieshetnek egymás ellen, míg gyengébbek játékban maradnak és ez erősen befolyásolhatja a játék további menetét. "

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 19:15:44

@Micsell: @Gonosz törpe: neeeem... a parlagon hagyott bugyikra Jabba a veszélyes! Még jól meg is szaglássza őket, láttuk a beköltözését követő második órában. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 19:19:08

@harcosDuke: "Egy négyéves gyerek már nem szokott ennyire selypíteni, kivéve, ha a szülőknek tetszik, hogy milyen aranyos, ahogy így beszél."
Nagyon sok 4 sőt 4+os gyerek beszél még selypitve v. egyéb hibákkal, nem elvárás ebben a korban, hogy tökéletes legyen a beszéde.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 19:19:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jaj pedig most akartam vacsizni erre jössz és.. eh :D

egyemakisszíved 2014.12.27. 19:20:20

Nem lenne jó, ha Edina leakadna Laciról, mert általa tud élni a villában, megmutatni, milyen, ha szerelmes, milyen, ha féltékeny. Sajnos baráti szövetségesnek olyanokat választott, akik csak nézik, elemzik a játékot, azon gondolkodnak kit kéne előbb kicsinálni a fekete csapatból, hogyan szűkíteni le a saját körüket, rangsorolnak, agyalnak, Zsuzsa szart kever, ami inkább elidegenítő hatású. Nem tudnak pozitív oldalról megnyilvánulni, mert nincsenek igazán közel senkihez, még egymáshoz sem. Laci meg csak megéli a villalétet, azt mondja, lesz, ami lesz, a nézők majd döntenek. Edinának előnyösebb, ha egymás játszótársai maradnak ebben a szerelmi vívódásban, közeledésben-távolodásban, reményben-csalódásban, vágyban és önmegtartóztatásban, mert a VV-ben az érzelmekre kell hatni, szerintem.

Tanya Jóska 2014.12.27. 19:26:10

@süncilla: az utolsó másodpercekben zsu keze is áttért a laci térfelére..

Micsell (törölt) 2014.12.27. 19:30:57

Csak nekem kezd unalmassá válni Edina mártírrá emelése?

Bergamott 2014.12.27. 19:34:12

@Micsell: Nem.

Ha lenne esze váltana. Pl áldását adná rájuk. Ezzel még lehet a libidójuknak is betenne. :P

Puncylla 2014.12.27. 19:34:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Idézőjelben írtam!
(Tudom, te vagy ebben a világbajnok.)

csincsilla72 2014.12.27. 19:35:41

@egyemakisszíved: Köszönöm, de nekem ne az érzelmeimre, hanem az eszemre hassanak.:-)
Az ösztönlényeket messziről kerülöm.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 19:36:27

@Bergamott: miért nem megy rá a haverjára Danikára? Elcukiskodnának a döntőig. Vagy van még ott egy-két hím. Ez a laci után sírás miután elutasította párszor valahogy a színjátszás netovábbja lesz hamarosan.

Bergamott 2014.12.27. 19:42:29

@Micsell: Szerintem Daninak nem jön be, bár taktikából lehet ráállna. Ha biztosra akar menni, meg válassza a macit. Az megelégedne a hónaljával is, amiért Edinanyu lehet meg se szidná.

kamilla123 2014.12.27. 19:43:06

@beacska: én örülnék, ha Zsu egy jót szexelne Lacival. Megérdemli a sok stressz után, ami érte bent. Megnyerni meg úgysem nyerheti ezt a játékot, mert nem elég tiszta a kis szíve neki.
Edina meg jó lesz, ha megtanulja, hogy ez nem úgy működik, hogy attól függetlenül, h kellek-e egy faszinak, vagy sem, csak azért, mert azt mondom, hogy stipi -stopi, ő már az enyém. Meg már úgyis annyi szart kavart Zsu háta mögött, hogy ennyi kijár neki. Remélem, hogy szenved, megérdemli. Majd abból a pénzből, amit a retek megnyeret vele, vehet magának egy izmos pasit, aki úgy szereti, hogy még gyantáztatnia sem kell majd bajszát.

egyemakisszíved 2014.12.27. 19:45:47

@csincsilla72: Akkor olvass inkább valami tanulmányt. :) Edina nem ösztönlény egyébként.
@Micsell: Egy nő a VV-ben csak egy pasit szerethet, különben ribanc lesz belőle. Lásd VV Veronika sorsát az 5-ben, Cristofel kiesése után, mikor Petivel is összejöttek, nyomban ki is esett, pedig egyébként egy kedves, szerethető karakter volt.

Bergamott 2014.12.27. 19:49:21

@egyemakisszíved: Ugyan! Kiülne akkor is a kanapéra, és kimagyarázná Minnie-nek. :)

csincsilla72 2014.12.27. 19:51:39

@egyemakisszíved: Ne aggódj, ők egy tanulmány odabenn. Ezért is nézem szívesen.:-)

Bergamott 2014.12.27. 19:55:34

Zsuzsa amúgy külsőben tökre olyan, mint Szerencsi Éva (Abigél), még hanghordozásában is. Nem?

2014.12.27. 19:58:10

@Bergamott: Szeretne ő úgy kinézni... :D Viszont Edina tényleg olyan, mint a plüssegere.

egyemakisszíved 2014.12.27. 20:02:01

@Bergamott: Azt még Attila meg Péter sem bírta kimagyarázni, pedig próbálták volna bent tartani Veronikát. Attila hiába figyelmeztette, hogy nem szabadna Péternek engednie, Peti meg annyira ráállt a csajozó üzemmódra, hogy nem látta időben, hogy Veronikát belökte vele a szakadékba. Edina életében meg a szerelem nagy szó, úgyhogy Laci után nem fog mást keresni. Ha a halott szerelme után két évvel sem járt senkivel, most sem fog.
@csincsilla72: Ez viszont igaz, de én nem szeretem a ridegséget, és Zsuzsából meg Daniból csak az jön. Mintha Attila elfelejtette volna nekik megmondani, hogy a Cinkostárs Bt. működése milyen kevéssé volt sikeres, kontraproduktivitás miatt be is szüntették a tevékenységét. A barátság és hogy közel tudott kerülni másokhoz volt az szerintem, ami meghozta Attilának a győzelmet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 20:02:02

@beacska:"... az FB-n sok szavazot lehet hozni..."

Ezért én nagyon várom Zuckerberg döntését a dislike-ról.

könyvjelző 2014.12.27. 20:07:26

@Exike: azt se feledjük, mekkora jellembajnok: a beköltözésnél, élő adásban kötött tiplit a nője lábára, aztán meg nem értette, hogy miért is hagyják ott azok a stúdiót!
és azért ez is (nem tudom, volt-e már): www.youtube.com/watch?v=zSrRMjjbUPg

csincsilla72 2014.12.27. 20:11:28

@egyemakisszíved: Ebből látszik, mennyire különbözünk. De így jó, milyen unalmas lenne, ha csupa olyan emberből állna a világ, mint én.:-)
Sem Danit, sem Zsuzsát nem tartom ridegnek. Ők nem egymás családjai, nem is a barátai. Vannak szeretteik, akik előtt lehetnek gyengék, hisztisek, utálatosak. Itt nem. Sok pénzért megy a játék, folyamatosan résen kell lenni, figyelni a változásokra és ehhez kell a távolságtartás. Nem szabad bízni senkiben, mert mindenki ellenfél. Én is így játszanám.

kamilla123 2014.12.27. 20:13:39

@könyvjelző: hát igen. Denisz már ott bukta az egészet. Amúgy érdekes volt, h tegnap Dani mondta, amikor hárman voltak, hogy az első pillanattól kezdve számít a szereplés a nézőknek és ezt kétszer is elmondta. Teljesen olyan volt, mintha Denisznek szólt volna, bár ő nemtom, h tudja-e pontosan, hogy mi hogy történt kint. De látszott, h Denisznek ez nem esik le, h az ő szereplése ott indult a stúdióban, nem a villában.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 20:13:41

@harcosDuke:"... Egy négyéves gyerek már nem szokott ennyire selypíteni, kivéve, ha a szülőknek tetszik, hogy milyen aranyos, ahogy így beszél..."

A fiunk 6 éves koráig selypegett 8 hangos beszédhibával (sose gügyögtünk neki). Elvittük 4 éves korában logopédushoz, aki azt mondta, hogy iskolakezdés előtt fél évvel vigyük vissza, akkor érdemes ezzel foglalkozni. Így tettünk, iskola kezdésre teljesen "kikezelte" a logopédus.

tvbuzi 2014.12.27. 20:14:19

@könyvjelző: ez valami modern mulatós?

Biztos ezért hiszik bent erősnek, sztár a vidéki diszkókban.(?)

Krétagarbó 2014.12.27. 20:14:37

@monroe1: Nem tudom, hogy akkor nyúlt -e be Laci Zsu bugyijába, amikor volt a jakuzzis habparty, annak az esti stream-jét láttam, hááát. Zsu egy csini ruciban kezdte a jakuban, majd levette, persze a melleit takargatta a kezeivel, a fiúk meg ott mellette csorgatták a nyálukat. Aztán félmezetelenül ment be egy bikinifölsőért... Mondjuk egyik sem volt már szomjas.

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 20:15:08

Edina monológja a plüssegérrel nagyon kitervelt és megrendezett jelenet volt. Egyenesen visszatetsző.

Bergamott 2014.12.27. 20:16:52

@natalja: Na jó egy gyenge másolat.

Edina meg tényleg! :D

Krétagarbó 2014.12.27. 20:17:23

@beacska: hehe, és Zsu eltolta a kezét a szárítón heverő bugyijából:)) Ez jó:)

mosca.della.frutta 2014.12.27. 20:20:08

@beacska: +10000 én már baromira unom Ádinka mártírkodását, noha korábban szimpatizáltam vele, sőt, egyik kedvencem volt, mára sajnos egyre ellenszenvesebbé válik a szememben, szinte mindennel, amit tesz... ahogy levakarhatatlan piócaként akaszkodik Lacira - aki szemmel láthatóan nem egy súlycsoportban játszik vele - folyamatosan zsarolja érzelmileg egyfajta passzív-agresszív stílusban, amitől eleinte csak a fejem ingattam helytelenítően, de mára már ott tartok, hogy a gyomrom forog tőle; és ahogy áskálódik a szövetségesei ellen, hogy a saját pozícióját stabilizálja, ugyancsak gyomorforgató;

aztán a tisztességtelen húzás, ahogy folyamatosan felhasználja a szociális helyzetét szavazat-maximalizálásra, valamint az áldozatkártyát, hogy ő elveszítette a szerettei egy részét, hogy szegény, outsider határon túli, hogy nem volt pénzük a továbbtanulására, és még sorolhatnám napestig, de ehelyett inkább arra a zavarba ejtően kínos Mária-Magdolnás előadására térnék ki, ami megint csak nem esett meg másért, mint hogy szavazatokat kolduljon vele a szegény, meg nem értett szerelmes kisbéka szerepében tetszelegve, valamint Lacit zsarolja vele érzelmileg, plusz őt a szar-szemétláda szerepébe kényszerítse - akinek nem kell egy nála nagyságrendekkel jelentéktelenebb külsejű, ám de annál csöpögősebb lelkülettel megáldott szerelmetes leányka...
hát bakker, ki nem lát át ezeken az ócska, primitív trükkökön, amikkel ez a lány a kezdeti helyezkedések óta szakadatlan operál?? ahol megjelenik, ott beindul valamilyen módon a permanens szarkavarás, én pedig már ott tartok, hogy mára őt tartom a villa legmanipulatívabb, legsunyibb játékosának, aki még az igen átlátszó módon játszó zsírmedvén is túltesz aljasságban - mert a zsírmedve legalább nem akar másnak látszani, mint ami, de Ádina igen, ő a jólelkű, jóindulatú, empatikus játékostárs szerepébe bújva szúrja hátba a szövetségeseit, míg a zsírmedve legalább nem áltatja azokat, akikkel láthatóan nem szimpatizál.

és azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy empátiából is remek bemutatót tartott, amikor a karácsonyi készülődéstől kiborult Kiskunt próbálta "vigasztalgatni" kint, a cigizőhelyen úgy, hogy közben a nagykést forgatta egyre a szívében, hiába kérlelte Zsu, hogy fejezze be, képtelen volt rá, mert megérezte a vérszagot, és képtelen volt elengedni az áldozatát.
és az a fej, azok az arcok, amiket prezentált ehhez a mutatványhoz.... nos, a mimikája elárulta a valós érzéseit, én pedig azóta viszolygok tőle, undorító egy ember, aki klasszikus módon vezet meg maga körül mindenkit - ami játék szempontból megengedett és akár érthető is, de engem végtelenül undorít (bocs a szimpatizánsaitól, de ez kikívánkozott).

Krétagarbó 2014.12.27. 20:21:17

@harcosDuke: ezzel azért vitatkoznék. Öt éves korra "kell" tisztán beszélniük, addig a logopédus sem foglalkozik velük igazán.

egyemakisszíved 2014.12.27. 20:23:49

@csincsilla72: Szerintem meg arról szól, hogy meg kell bízni valakiben, akárcsak idekint, kockázat nélkül nincs nyeremény. Meg kell próbálni élni abban a mikrokörnyezetben, azokkal a választásokkal, vonzalmakkal, ellenszenvvel, értékrenddel, amivel idekint is. Betartani nagyjából ugyanazokat a viselkedési szabályokat, amik szerint szerveződik a kinti világod, és bízni a nézőkben, ahogy Laci mondja. Valahogy kívülre tenni, ami belül zajlik, vagy a riportszobában, vagy beszélgetésekben vagy monológban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 20:26:24

@kamilla123: érdekes részedről ez a vegytiszta ellenszenv és rosszindulat Edina irányába...

Krétagarbó 2014.12.27. 20:27:00

@Montezuma13: Az én sorrendem:

1. Edina, 2. Dani, 3. Zsu, 4. Fanni, 5. Laci, 6. Dennis, 7. Dóri, 8. Robin, 9. Ádám, 10. Maci.

Sztem Fanni még erős, sokáig nagyon a top-on volt. És ha normálisan csak adja magát (a szerethető hülyét) akkor még a döntő közelében lehet.

kamilla123 2014.12.27. 20:27:59

@mosca.della.frutta: +1 végre végre, valaki ugyanígy látja, erről pofázok már napok óta, pár kommenttel fentebb ugyanezt fejtettem ki :-)

kamilla123 2014.12.27. 20:28:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, én így szoktam, hogy minden ok nélkül utálok embereket, akik amúgy tök jó fejek

Krétagarbó 2014.12.27. 20:30:21

@candyperfumegirl: sztem Dennis nem olyan gyenge kint, mint ahogy mi ezt itt gondoljuk. Csak meg kell nézni a BV-s skypolós réteget, ott egy Dennis a király. :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 20:31:22

@mosca.della.frutta: Edina szokott fasságot csináln (főleg imostanában), meg néha tényleg idegesitő tud lenni, de rosszindulatnak én nem nagyon találtam nyomát a személyiségében, pontosabban az általános viselkedésében a villában...

2014.12.27. 20:32:17

@mosca.della.frutta: Edina kanapés egeres jelenete számomra sem volt hiteles. Nem kell nekünk mindig nyomatékosítani, hogy ő a tépelődő, megsebzett naiva. Más szerepben még nemigen láttuk, és ha azt vesszük, hogy Pennisz, Kazal mutatványai ellaposodtak, akkor ugyanez elmondható Plüssegérre is.
Én nem tartom őt okosnak sem, (mint sokan egyébként), van benne egy adag sunyiság, és kábé ennyi. A hármas esélylatolgatásnál sem volt szimpi, fontoskodónak, okoskodónak tűnt, pedig sok értelmes, önálló megállapítás nem jött belőle.
Én is így vagyok vele: Szimpi volt eleinte, utána egyre mélyebbre tolta magát...Sajnos.

csincsilla72 2014.12.27. 20:34:17

@egyemakisszíved: Hát, én bizony nem bíznék egyikben sem. Nem kell gyűlölködni, barátságos arcot kell vágni, tudni kell támogatni és vigasztalni, tudni kell együttérezni. És itt a vége, nincs tovább. Az őszinte véleményt és a valódi érzéseket nem szabad megosztani. Ne lássák a többiek, hogy mennyire tartom őket erősnek vagy gyengének. Ne lássák, ha félek valakitől.
Szerintem. De én nem vagyok ott.:-)

malevil2050 2014.12.27. 20:34:31

Csak nyugalom,nyerni fogunk.

kamilla123 2014.12.27. 20:36:38

@malevil2050: igen, ez már Edina bemutatkozó kisfilmjénél világosabb volt, mint a nap, hogy Edina fog nyerni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 20:36:52

@egyemakisszíved: "...Meg kell próbálni élni abban a mikrokörnyezetben..."

Valahogy én is így próbálnám, bár valószínűleg senkiben nem bíznék meg. Lehet, hogy jobb megoldás a szemlélődés, és az emberek felmérése, de nem közvetlen vélemény nyilvánítással, hanem igen, pl riportszoba. Ennek megvan az az eredménye, hogy nem "szorul bele" az emberbe a véleménye, de nem bánt meg senkit bent, és a nézőknek is tud üzenni. Sztm ez csak a stratégáknak megy.

2014.12.27. 20:40:55

@kamilla123: Azt mivel fogják magyarázni vajon? Népszerűsége rohamosan esik...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 20:41:02

@kamilla123: de amúgy birom amiket irsz, sok mindenben értek veled egyet... :)

egyemakisszíved 2014.12.27. 20:42:24

@csincsilla72: Pedig a valódi érzések klasszak, amikor valóságshow-t nézünk, szerintem azt keressük, néha lehet is látni egy-egy pillanatot belőlük.
@malevil2050: Oké, megnyugszunk. :) Nem tudod véletlenül hol lehet és mennyiért helikoptert bérelni, hogy a kupolán keresztül bedobjuk egy levelet a villába? Vagy inkább alagutat ássunk a lakókig, az üzenettel: Macit küldjétek ki!!

Bergamott 2014.12.27. 20:45:10

@mosca.della.frutta: Mondjuk én a vigasztalás elején bevettem, hogy jót akar, csak béna, de amikor kérte, hogy hallgasson, ő meg folytatta, na az már aljas volt.

kamilla123 2014.12.27. 20:48:56

@natalja: mármint arra írod, hogy Edina népszerűsége esik? sztem nem nagyon. Itt is is csak páran vagyunk, akik ezt így látjuk. Sztem egyértelműen ő a legnépszerűbb karakter a tv nézők között, és Erdélyből is a nézők őt támogatják majd, úgyh toronymagasan fogja nyerni a vv-t. Mondjuk engem nem is az zavar, hogy ő nyeri majd meg, hanem hogy ennyire kiszámítható, hogy szinte nincs is értelme nézni. Kb csak végigkövetjük, hogy hogy nyeri meg.

egyemakisszíved 2014.12.27. 20:49:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem fontos, hogy történjenek valakivel az események, kapcsolatokba, vitákba bonyolódjék, hiszen elég véleményformáló, szemlélődő van idekinn. A saját dolgait, cselekedeteit, gondolatait persze mindenki értékelheti utólag, megmagyarázhatja odabent is.

mosca.della.frutta 2014.12.27. 20:49:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): rosszindulatot én sem, de alattomosságot, sunyiságot annál inkább; azért mert ő nem merő rosszindulattól vezérelve szúrja hátba a szövetségeseit, hanem mondjuk, "tattikából", az még nem változtat magán a tényen, hogy hátba támadta őket.
az indíték itt számomra lényegtelen, engem már az taszít önmagában, hogy egyáltalán megteszi, hogy ott csúszik-mászik mindenki körül, de nem azért, hogy adott esetben segítsen nekik - bár ezt kommunikálja feléjük, és a nézők felé is -, hanem, hogy a gyengeségeiket kihasználva csinálja ki őket, ha itt lesz az ideje /Zsu esetében pontosan ezt láthattuk - már most - amikor a cigizőben "vigasztalta", és amikor Daninál folyamatosan fúrja-savazza, amikor csak módja nyílik rá!/

malevil2050 2014.12.27. 20:49:35

@kamilla123: Ez azért enyhe barokkos túlzás.

dr. sziszi 2014.12.27. 20:49:36

Én csak azt nem értem, hogy edina tényleg nem látja , hogy a laci egy teljesen más tipusu ember , akinek egy dóri után ő csak potléknak kell. Egyébként in kább azt veszem észre , hogy laci azért van edinával mert nem tud hova menni , a kinti életbe egy ilyen laci tipusu srác max köszön egy edina tipusu csajnak.

Bergamott 2014.12.27. 20:51:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én elfogadom, hogy lehet rosszul látom mi motiválja Edinát (mert szerintem is a rosszindulat, és a maga sajnáltatása), de akkor mi motiválja szerinted? Pl, amikor berohant Lacinak bemártani Zsuzsát, és nem is azzal a szöveggel, amit Zsuzsa tényleg mondott, amikor mászik Lacira, amikor jelenetet mormol a kanapén. Mert igazából ez a magában beszélés eddig nem volt jellemző rá.

dr. sziszi 2014.12.27. 20:51:53

edina , kissé igénytelen saját magával szemben, annyit sem ad magára, hogy néha megfésülködjön.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 20:52:22

@magamat adom: na igen ez jogos és érthető h miért csak elméletként vetettem fel h egy cuki szerelmes párként még vezethetnék a nézőket kicsit
@egyemakisszíved: mondjuk veronika az is volt előtte is, utána is, mint kiderült ugye, úh ilyen szempontból nála az h hány vv-ssel feküdt össze nem tudom számított-e pluszban a negatív megítélésben, ilyen szempontból fanni viszi az ő karakterét tovább
@malevil2050: hát igen ez a gond h ilyen átlátszóan egyértelmű az irány
@mosca.della.frutta: nálam is idő közben ment át negatívba edina

malevil2050 2014.12.27. 20:52:56

@egyemakisszíved: Van egy ismerősöm aki má eccer látott helikopátert már csak valahonnan el kéne kötni egyet.De mi a bajod vv dártvéderrel? nagyon fajsúlyos ebben a játékban.

kamilla123 2014.12.27. 20:53:11

@malevil2050: sztem nem. Ez olyan, mint amikor nagyon drukkolsz egy focicsapatnak (mint Te Edinának most), és hiába vezet a Te csapatod három góllal, még akkor sem fogsz hátradőlni és megnyugodni a végéig. Ez természetes. Én viszont tényleg úgy látom, hogy a retek megnyereti vele és kész. Egy ilyen bemutatkozó kisfilm után... Ezt már csak maga Edinka cseszhetné el, ha mondjuk fejbevágná palacsintasütővel Zsu-t., amiért ránéz Lacira, és kizárnák. De ez nem fog megtörténni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 20:53:33

@egyemakisszíved:"... Szerintem fontos, hogy történjenek valakivel az események,..."

Valódi érzéseket és véleményt akkor is lehet mutatni, ha nem vágom a pofájába fennhangon azt, hogy: "mekkora f@sz vagy", a beszélgetésekben megmutathatom úgyis a véleményem, meg a személyiségem, hogy metafora szinten adok elő történeteket - de a villabeli eseményekhez kapcsolódva. Sztm ez olyasmi, mint a gyereknevelés. Nem mindig direkt módszerekkel megy.

dr. sziszi 2014.12.27. 20:53:59

mikor volt a kanapés-mormolos story?@Bergamott:

malevil2050 2014.12.27. 20:54:02

@Micsell: Egy verseny,egy kis játék,valakinek nyerni kell.

2014.12.27. 20:55:28

@kamilla123: Most felnéztem a FB-ra, és a VV7 oldalon már sokan kezdenek eszmélni (a hozzászólások alapján). Persze, sokan még benyalják ezt a tipródó szerelmes témát, de elég sokan unják már, és kezdik átlátni, hogy nem olyan ártatlan kislány ő...
Engem sem zavarna, ha megnyerné, de én most 12kert várnám az élre. Az eddig látottak alapján, persze. De biztosan igazad van: már beköltözéskor megvolt a nyertes, de ebbe azért rossz így belegondolni...., és kicsit még bizakodó is vagyok, hogy hátha nem....:D

malevil2050 2014.12.27. 20:56:04

@kamilla123: Tulságosan komolyan veszed ezt az egész kasznit.Nem kell.Gondolj arra ezért a darabért nem kell fizetned,ingyé van.

kamilla123 2014.12.27. 20:57:56

@natalja: igen, én is. Én azért reménykedtem benne, hogy egyszer majd túlőrjöngi magát vmelyik buliban, mint féltékeny szerelmes, de sztem ez már lecsengőben. Meg szerintem az elején a kukkolással is kicsit esett a renoméja, de úgy látszik, azt is megszokták már neki. Azért örülök, hogy mások is kezdenek eszmélni :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 20:58:58

@mosca.della.frutta:",,, rosszindulatot én sem, de alattomosságot, sunyiságot annál inkább..."

Nehéz elválasztani a sunyiságot a tamásiároni "székelygóbé"-ságtól. Vékony itt is a mezsgye. A jóízlés szab határt. Mármint a nézőé.

mosca.della.frutta 2014.12.27. 20:58:59

@kamilla123: tudom, olvastam ;) és egyet is értettem, csak nem volt módom írásban is nyomatékosítani, mert a karácsonyi őőőrületben minimális időm volt itt lebzselni - de legalább olvasni olvaslak benneteket, naná hogy! ;)

de még valami eszembe jutott, ha már nyakamba zúdítom itt a népharagot, akkor csak kimaxolom már, amennyire csak lehet ;P szal... amit Ádinka a szende szűz imázzsal is leművel, hát, az is kiveri a biztit nálam mostanában már, nem is kicsit.... oké, konkrétan nem szexualizáltatja meg magát senkivel, mert mit szól a családja, a környezete, satöbbi - idáig értem, de mind eközben lazán csimpaszkodik Lacira minden este, minden éjjel, és lassan már nappal is követi árnyékként, és kihasznál minden adandó alkalmat arra, hogy hergelje a libidóját szerencsétlen bezárt, két lábon járó tesztoszteronbombának - ez lenne a romlatlanság feléjük?

mert felénk nagyon nem! és ez az állandó, szánalomra méltó kukkolás? milyen gáz már! még csak nem is kukkol konkrétan, mert ott áll nyíltan, és bámulja őket alpári, primitív módon - most komolyan, van valaki, akinek ez bejön? nekem ez a fajta attitűd azt a hipokrita móduszt juttatja eszembe, amikor bizonyos vallási közösséghez tartozó tizenéves lánykák a szó szoros értelmében "szűznek" mondják magukat, mert az aktust magát még nem abszolválták, ugyanakkor orálisan pont nem mondhatók intaktnak, sőt! na de ha ők csak elviekben tartják magukat azon követelményekhez, amiket a vallásuk állít eléjük, vagyis csak névleg "szüzek", mert a szűzhártyájuk történetesen még pont ép, attól könyörgöm, valóban "romlatlanok" is? ugyan már! viszolygok az ilyesféle szemforgatástól, és Ádina nagyjából pontosan ezt műveli odabent...

kamilla123 2014.12.27. 20:59:54

@malevil2050: ebben tökéletesen igazad van. Csak engem a rosszindulat mindig annyira kiakaszt. Semmilyen más emberi tulajdonság, butaság, féltékenység, nagyképűség stb nem tud annyira kiakasztani. És Edinkából már sajnos hetek óta csak ezt látom. De amúgy igazad van, persze :-)

dr. sziszi 2014.12.27. 21:00:40

@kamilla123: Nekem , pl. soha sem volt a kedvencem, van egy ismerősön arról a vidékről , sajnos pont ilyen a hozzáállása mindenhez. Ha megsértik azonnal támad, soha sem ismeri el, hogy ha vmit nem jól csinál , ilyenek

2014.12.27. 21:01:08

@dr. sziszi: Ezt én is írtam korábban, hogy kint szégyellné őt. Plusz pont arra volt jó Lacinak Plüssegér, hogy bebizonyítsa: nem is olyan tapló ő a nőkkel, amilyennek PVC már kényszeresen próbálta beállítani.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:01:52

@malevil2050: ezzel se lenne baj csak ne lenne ilyen egyértelmű, mert így az egész játék öröme vész el a nézőnek, persze még elronthatja, majd látjuk

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 21:03:00

@mosca.della.frutta: "...orálisan pont nem mondhatók intaktnak..."

Dehát Clinton óta új időszámítás van a(z orális) szex definíciójában :)

malevil2050 2014.12.27. 21:03:55

@mosca.della.frutta: Azt nem tudod elképzelni h esetleg jáccik?

Caryon 2014.12.27. 21:04:01

@natalja: "Pennisz max. egy szakképző iskola büféjénél lehet menő karakter..."
Vagy egy kocsmában klasszikus tróger karakter.

Megnéztem a Laci nyúlkál videót. Számomra a következő jött át. Laci nyúlkál. Zsu fingik, majd röhög. Arcukat a párnába nyomják, annyira büdi. Laci elfordul, szellőztet.

kamilla123 2014.12.27. 21:05:29

@mosca.della.frutta: +1. a legjobb az volt, h valaki azt írta pár napja, hogy Edina azért kukkol, mert Erdélyben ilyet nem lát az ember és kíváncsi:-)))) hát komolyan, én sokat jártam Erdélyben, cserediák is voltam az egyetemen, és nagyon szerettem ott lenni, szóval nem Erdélyt bántom, de hagyjuk már ezt az erdélyiek így meg úgy fa..got, mert akkor viszont nem tudom, hogy azt az öltáncot hol látta, amivel konkrétan Denisz szájára ülve táncikált a táncversenyben, nagyon profi módon. (Amúgy nekem ezzel nincs bajom, Edina tök jól táncol, csak akkor meg ez a tudásanyag biztosan valahol külföldön ragadt rá :-)

malevil2050 2014.12.27. 21:05:48

@Micsell: Áhh nem eszik ezt olyan forrón bármibe bele lehet bukni, az ügyelő még rá sem tette a kezét a függönyt legördítő automatikára.

Aharon 2014.12.27. 21:07:26

@foxwiththegloves: Stimmt. :) És igen, Zsu 100X korrektebben csinálta, én Dani nyomulását sokkal kevésbé fogadtam el, amíg nyomta, mint Edináét. Az is zavart, de folyamatos együttalvás, tipitapidínó, simi stb. Basszájba részéről nyilván kevésbé egyértelművé tett az ő dolgukat.

fidesz 6 tagkönyv 2014.12.27. 21:07:27

Csak Zsú és Dóri maradjon a többi a kukába való.

dr. sziszi 2014.12.27. 21:07:47

@natalja: tökéletesen igazad van. Nehogy már egy dóri kaliberüt összecseréljen egy ádinkával, aki sem beszélni , sem gondolkodni nem tud, nincs egy önálló mondata, folyton mások, főleg dani mondatait ismétli, és folyton nagy szavakkal küszködik de mert nem ismeri őket , ezért rossz helyen használja a mondatban.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:10:27

@kamilla123: vagy két napja volt itt valaki aki rám mordult mert a kukkolást leszóltam, azóta úgy látom visszahúzódott, most h már többen is leszóljuk ezt a viselkedést
@malevil2050: igen és ha edina túltolja abba belebukhat mert sztem kicsit unja a nép h minden tehetség és egyéb kutató és versenyen a határon túli háttérre játszanak már sokan

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 21:10:44

@Caryon: "... Laci nyúlkál. Zsu fingik, majd röhög. Arcukat a párnába nyomják, annyira büdi...."

Újfent az A. E. Bizottság:: www.youtube.com/watch?v=t_a1uJvzrY4

beacska 2014.12.27. 21:11:20

MINDENKI NYUGODJON LE A PICSÁBA!!!!

Nem azt kell nézni, h ki mennyire "jó" ember. Ez kb. senkit sem érdekel. Hanem, h a csatorna miből tud adást kreálni. Kik a képernyő képesek. Kik dugnak, és h az meddig érdekel még vkit. Ki kit utál, kit szeret, kit szeretHET, kivel dugHAT, kivel veszekedHET. És van egy csomo előre nem látható esemény, bárki feladhatja a játékot.

Akkor MOST gondoljuk át a CSATORNA szempontjából a rangsort....

csincsilla72 2014.12.27. 21:11:37

"engem már az taszít önmagában, hogy egyáltalán megteszi, hogy ott csúszik-mászik mindenki körül, de nem azért, hogy adott esetben segítsen nekik - bár ezt kommunikálja feléjük, és a nézők felé is -, hanem, hogy a gyengeségeiket kihasználva csinálja ki őket, ha itt lesz az ideje"

Pont ez a lényeg! Más kérdés, hogy úgy kellene csinálni, hogy ne vegyük észre. És ehhez Edina kevés.

malevil2050 2014.12.27. 21:11:57

@Micsell: Jajj ne,tényleg:csak lazán nyemu politika.

kamilla123 2014.12.27. 21:12:49

@Micsell: ja igen, emlékszem :-) tegnapi belevalóban is kint cigizett és ahogy megneszelte, hogy Deniszék a szaunában kavarnak, már rohant leskelődni. Dani meg Zsu meg nyugodtan üldögélt tovább, mint két normális ember.

Aharon 2014.12.27. 21:13:59

@malevil2050: Úgy legyen, de akkor sem vagyok nyugodt. :(

kamilla123 2014.12.27. 21:14:04

@beacska: :-DD hát, még láttam is, ahogy toppantottál egyet a piros tűsarkaddal:-)

mosca.della.frutta 2014.12.27. 21:14:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: értem.... de az én fogalmaim, és életszemléletem szerint sajnos aki ha az érdekei úgy kívánják, bármikor gondolkodás nélkül (vagy akár tépelődve, az már mindegy is ilyenkor) hátba szúr; aki - miközben a társaságomban van, és empátiával fordul felém - valójában csak azt kémleli, hogy mik a gyenge pontjaim, hogy adott esetben ellenem fordítsa őket, azt én nem tudom, és nem is akarom semmilyen módon mentegetni kulturális-szociális okokkal, mert részemről tökmindegy, hogy "székely góbéskodik", vagy simán csak trógerkodik, ha mondjuk, azt az én rovásomra teszi, akkor én azt hadd ne toleráljam, hadd ne nézzem el neki - feltéve, hogy nem vagyok születetten önsorsrontó (nem vagyok), és ugyan itt mindezt csak nézőként tapasztalom most meg, mégis egyre növekvő ellenszenvet kelt bennem - amit sajnálok valahol, mert amúgy tudtam volna szurkolni neki, de így sajnos nem megy.

malevil2050 2014.12.27. 21:15:53

@beacska: Ez az lényeg a feszko mg e teszko.A többi csak sallang.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 21:16:16

@mosca.della.frutta: "azért mert ő nem merő rosszindulattól vezérelve szúrja hátba a szövetségeseit, hanem mondjuk, "tattikából", az még nem változtat magán a tényen, hogy hátba támadta őket."
De ha tattikából teszi mindezt, akkor ez a játék része, hogy nyerjen. Mindenkinek meg van a maga stratégiája vagy elképzelése arról, hogy miként élje túl ezeket a hónapokat úgy, hogy aztán vihessen mindent. Van aki tudatosan tesz dolgokat van aki hirtelen, az adott helyzetre reagálva, van aki rosszindulatból és van aki csak egyfajta naivitásból és nincs azzal se tisztában, hogy a szerinte segitő szándék inkább otrombaság vagy szarkeverés.

Edináról szerintem mi nézők alakitottunk ki egy olyan képet, amilyen talán nem is valójában, pusztán mert üditően más, mint az elmúlt szériák bármelyik ösztön- és véglény játékosa és akikkel tele van most is a villa. De ettől függetlenül rendelkezik azokkal a jó és szerethető tulajdonságokkal, amik miatt mégiscsak népszerű a nézők körében. Szerintem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 21:16:27

@kamilla123: "... azt az öltáncot hol látta, amivel konkrétan Denisz szájára ülve táncikált a táncversenyben..."

+++ :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.27. 21:17:14

@beacska: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kamilla123 2014.12.27. 21:17:14

@mosca.della.frutta: és különösen azért visszás a dolog, mert közben meg másfél hónapja Zsu-ról mondja mindenki, hogy Edinkát hogy kihasználja, meg hátba szúrja. Engem ezért is háborított fel ennyire a dolog, hogy ez mennyire hogy fordítva van.

egyemakisszíved 2014.12.27. 21:19:09

@malevil2050: Nem akarom hallgatni tovább a szuszogást, meg nézni, hogy morzsolgatja a könnycseppeit. Ezt Dani számlájára írom, hogy a lányokat a véleményével eltántorítja Maci kiválasztástól, szerintem nélküle a fehér csapat hamarabb megjelölné. Azt hiszik, mert járt egyetemre, a rangsorolásban is biztos jók a meglátásai. Dani már korábban is mondogatta, hogy nem Fanni és Dóri az igazi ellenfeleik, hanem Dennis és Maci.
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát nem tudom, a metaforát hogy lehet látni a tévében. Úgy emlékszem, a színházban a narrátornak eltávolító, elidegenítő hatása van. Szerintem ide bonyodalom, cselekmény kell, a játékost magát érintő, megszerzett információkat felhasználni, visszaforgatni a játékba, szembesíteni vele, akit kell, figyelni, hogy reagál, ezt csinálja szerintem Edina. Ebben Attilára hasonlít, szerintem.
@kamilla123:@Micsell: @mosca.della.frutta: Azért elég érdekes, hogy mi a legnagyobb kukkolók, akik mások életét lessük a VV-ben, elítéljük a Edinát a kukkolásért, aki mindezt személyesen csinálja. Egyébként Attila is sokat emlegette a játék második felében, hogy milyen szívesen dugna már, ő is játszott ezzel a témával. Ő csak beszélt róla, Edina meg meg is eleveníti, remélem a mai világban már egy nőtől sem vesszük rossznéven. Az önmegtartóztatás meg igazából akkor dícséretes erény, ha a művelője nem aszexuális lény, Laci is szenvedélyesnek látta, meg örült neki, hogy a csókolózásban mindent viszonoz, amit kap.

csincsilla72 2014.12.27. 21:19:21

@kamilla123: Mondjuk Döniz és Kazal már első körben elküldhette volna a picsába. Én nem viseltem volna el. Nem mozi ez. De ott részeg volt a csaj.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 21:20:22

@Bergamott: egyszerű, mezei féltékenység. Hót szerelmes a lány, nem sok szerelmi/érzelmi tapasztalattal a háta mögött, nem tudja kezelni ezeket a helyzeteket. Illetve igen, de szarul. Mint egy sértett kiskamasz, pont úgy viselkedik.

Caryon 2014.12.27. 21:21:27

Jajj, nézem a star warst németül. És mit látok? Jabba kúszik-mászik: Solo, komm raus Solo!

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:21:43

@malevil2050: ez tény, nem politika :)
politizálni nem áll szándékomban
@kamilla123: na igen és ez megint csak egy felvett viselkedés sztem nem hiszem h van ember aki így odarohan h nézhesse

malevil2050 2014.12.27. 21:21:46

@egyemakisszíved: De hát egyemakicsiszívedet,még fogod.

kamilla123 2014.12.27. 21:22:14

@csincsilla72: na ja. amúgy meg az nekem kevésbé volt gáz, mert ott kb engedélyt kért a résztvevőktől. De amikor az elején Dóri és Laci paplan alatti jeleneténél állt meg nézelődni, meg most a szaunánál, az sztem sokkal nagyobb gáz.

csincsilla72 2014.12.27. 21:22:30

@mosca.della.frutta: Más az élet és a más a villa. Az életben valódiak a barátságaink, a szeretetünk. Nem taktikázunk, önmagunkat adjuk.
Benn mindenki ellenfél, ha kiadod magad, véged.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 21:22:53

@egyemakisszíved: "Azért elég érdekes, hogy mi a legnagyobb kukkolók, akik mások életét lessük a VV-ben, elítéljük a Edinát a kukkolásért, aki mindezt személyesen csinálja. " :D:D:D bizonyám!
És a folytatással is tökéletesen egyetértek. :)

kamilla123 2014.12.27. 21:24:11

@Micsell: hm.. ez nekem még nem jutott eszembe, hogy csak megjátssza. Sztem ez nem annyira szimpi dolog, amit érdemes eljátszani, persze ki tudja..

malevil2050 2014.12.27. 21:26:55

@csincsilla72: A kommentelők képtelenek (akinek nem inge ) különválasztani a valóságot a játéktól pedig nem bonyolult.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:26:57

@egyemakisszíved: másnak érzek egy tv-műsor kukkolását és a való életben valaki arcába beállva nyálcsorgatást, sztem ennyire nem kellene összemosni, én a sok megengedő ember megnéznéml, ahogy épp beáll egy ismerőse v ismeretlen arcába kukkolni, sztem nem tennék, csak most elnézők edinával mert hát szegény kíváncsi

Bergamott 2014.12.27. 21:26:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Köszi a választ, ilyen szemszögből visszanézem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 21:27:45

@beacska: "...Akkor MOST gondoljuk át a CSATORNA szempontjából a rangsort....."

de bisztos eztet akarjuk? :(:( nyünyü

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:28:47

@kamilla123: valahogy természetellenes, életben még sosem láttam senkit, aki ezt csinálta volna

beacska 2014.12.27. 21:28:47

jo lenne, ha már vki s is kufircolna - Dori-Bárki, Zsu-Lacci, Ádám-Fanni- uncsi, h a kéményseprő legnagyobb teljesitménye a dugás....nagyon uncsi

beacska 2014.12.27. 21:30:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: másnak nincs értelme. agyalhatunk itt ezerrel, ha a csat. vkit haza akar küldeni

Bergamott 2014.12.27. 21:32:16

@Micsell: Mondjuk ők azért mentek be, hogy kukkolják őket. Ami példát hozol ott meg nem fizetnek azért, hogy kukkolhassanak. :)

Ugyanakkor Edinát én is megszólom a kukkolásért, mert ő már a nyakukba liheg, viszont értem a visszásságot is amit a többiek írnak.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 21:32:51

@Micsell: "...és a való életben valaki arcába beállva nyálcsorgatást,..."

Múltkor a Metrón két tini mélytorkozott. Néni érdeklődve bámulta őket. A szünetben a srác ráförmedt: mit bámul? Mire a néni: azért csináljátok itt, hogy nézzük, nem?

Hát ennyit a kukkolásról.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:33:11

@beacska: szórakoztató volt olvasni, melyik kommentelőnek mi a személyes véleménye :)

malevil2050 2014.12.27. 21:33:54

@Micsell: Ember,külön fészbuk iparág épült már erre a műfajra,járj utánna.Megbeszélik mikor hol? ki a résztvevő ki a néző.Konspiráció meg minden. Ott bent meg mindent kehet.Sőt még aztatabbat is.

spinks 2014.12.27. 21:34:48

@beacska: csatorna szempontjából az lett volna a legjobb ha a Reni megerősodve visszajon egy tujával szembeni párbajrol.úgy Kellett volna egy erős Reni mint egy falat Kenyér.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:35:37

@Bergamott: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jó, én értem a másik oldallal kapcsolatban mit írtok, ettől függetlenül ÉN nem tartom elfogadhatónak ezt a más arcába lihegést, akár azért ment be, akár metrón, akárhol :) ha mindenki más elfogadhatónak tartja, hát akkor maradtam egyedül a véleményemmel :)

egyemakisszíved 2014.12.27. 21:36:34

@Micsell: És szerinted mit látott, amikor a takaró alatt dugtak? Annyit mint mi, semmit. :) A VV6-ban ráadásul az egész társaság benyomult a hálóba, mikor rájöttek, hogy Simon és Sárlott fényes nappal a hálóban dugtak, még a takarót is felemelték, hogy most akkor azt csinálják vagy nem. Nem tudnak mással foglalkozni, csak egymással, ott a rendkívüli események nagy jelentőségre tesznek szert. El lehet újságolni a többieknek, lehet szörnyülködni vagy vágyakozni, vagy ítélkezni felette. Ez is bekerül a játékba, nem csak számunkra a tévén keresztül, hanem számukra is, azzal, hogy beszélnek róla.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:37:11

@malevil2050: kinek mi jön be, úgy látom expert vagy a témában, egészségedre

Bergamott 2014.12.27. 21:37:14

Az jutott eszembe lehet Zsuzsa így vett elégtételt a vigasztalásért. Tagnap Edina szórta a sót a sebre, ma Zsuzsa Edináéra.

Bergamott 2014.12.27. 21:38:40

@Micsell: Neeem! Én se bírnám, ha a nyakamba lihegnének. Csak kicsit elszégyelltem magam, hogy lelkiismeret furdalás nélkül nézem a történéseket. :)

csincsilla72 2014.12.27. 21:39:16

@spinks: A csatorna szempontjából üdvös volt Röné eltűnése. Vállalhatatlan volt a nő. Visszatérése betett volna a nézettségnek. Kinek jó az?:-)

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:39:47

@egyemakisszíved: gondolom semmit, persze, de biztosan fellibbentette volna ő is, mint a VV6-osok, most, h mondod azt már el is felejtettem, ok legyen így akkor, h a játék részeként van aki elfogadhatónak tartja - kint azért nem hiszem h ennyire liberális lenne sok ember, aki most a dolog mellett kampányol

kamilla123 2014.12.27. 21:41:18

@spinks: sztem ezért lesz majd az, hogy Dani-Edinka szembefordul majd Zsu-val, aki meg mondjuk összeállhat Lacival vagy Dórival. Mert így, hogy a sötét oldal elfogy és feloszlik, mindenki egy oldalon áll, tök uncsi lenne a műsor, meg hát nem is megy sokáig a nagy egyetértés.

beacska 2014.12.27. 21:41:40

@spinks: Reni a csat szempontjábol? nudli...egész nap nem csinál semmit. ráadásul az a gyanum, h hintette az igét ezerrel, mint VVLaci anno. o is gyorsan lapátra került...nem véletlen, h Reni repült. nem volt kapcsolata senkivel, és még hangoztatta is...a vőlegénye sem volt hajlando semmire...UNCSIIII

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:42:10

@Bergamott: a történéseket nézed, a műsort, amit akkor tekersz tovább, vagy kapcsolsz el, amikor épp nem érdekel valami
na persze, nyilván van olyan is, aki épp az ominózus jelenetekre teker oda vagy teker vissza tízszer is akár, de sztem ők vannak kevesebben
mondom: szerintem
ha az én arcomba bámulna vki így bele fél méterről nagy valószínűséggel pofán küldeném h mit bámulsz te szerencsétlen perverz

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 21:42:28

@Micsell:"... jó, én értem a másik oldallal kapcsolatban mit írtok..."

Bocs, de sztm nem érted. Például én nem vagyok ezen vagy a másik oldalon. Csak próbáltam rávilágítani, hogy meg lehet több oldalról is közelíteni a témát, mielőtt utálkozna az ember.

spinks 2014.12.27. 21:44:08

@csincsilla72: egy kereskedelmi csatornán vállalhatatlan dolog? Ohh ohh,. Ne légy naiv. Alig várják, hogy " vér folyjon ".... És nagyon legyengült és elbizonytalanodott a Reni féle csapat. Nem tesz ez jót a shownak. Kár, hogy az ostoba Reni a kalácsképűt vitte ki.

mézescsók 2014.12.27. 21:44:41

Egek, hogy én mennyit kaptam, amikor még a játék elején rebesgettem, hogy Kisbéka messziről sem az az ártatlanka, hótiszta lelkületű lányka!!!
Élmény beleolvasni az elmúlt két hét eseményeibe.

malevil2050 2014.12.27. 21:45:35

@Micsell: Nem résztvevő vok,de még gondolkodtam rajta,,,,,,,,

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:46:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem utálkozom csak leírtam h nem tartom normális dolognak így, arcból arcba bámulva
@malevil2050: ok ez engem viszont nem érdekel ha nem haragszol

Bergamott 2014.12.27. 21:47:18

@Micsell: Ez tök jó kifejtése a különbségnek!

spinks 2014.12.27. 21:48:45

@beacska: nem érted. Nem közvetlenül a Reni mint szereplő volt fontos. Bár meggyőződésem, hogy egy parbajtol megerősodve, lattunk volna óriási balhékat pro és kontra. Az a baj a kiesesevel, hogy e miatt kiherélt béna kacsa lett az ő vonala. Már meg vannak törve. Mert 2 emberuk hatalmas pofont kapva kiesett. A show szempontjabol kell nézni a dolgokat. Pont te kérdezted hogy vajon mi lehet a csatorna sorrendje. A csatornának olyan emberek kellenek akik generálják közvetve v közvetlenül az eseménysorokat.

kamilla123 2014.12.27. 21:48:46

@mézescsók: én holnap utazom el egy hétre úgy, hogy nem fogok tudni se műsort nézni, se hogyvoltot. Én is várom majd a sokkhatást, amikor visszajövök :-))

Bergamott 2014.12.27. 21:50:06

@mézescsók: Neked miből jött le már az elején?

csincsilla72 2014.12.27. 21:50:23

@spinks: Renit nagyon utálta a nagyérdemű. Nem hiszem, hogy ez jó visszajelzés. Vér folyhat olyanok között is, akiket kedvelnek.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:51:26

@Bergamott: bocs, asszem így is túl lett már ragozva :D

csincsilla72 2014.12.27. 21:52:22

@spinks: És miért van szükség az ő vonalára? Majd átrendeződik a mostani megerősödött csapat is. Újabb és újabb vonalak nyílnak. Ez a lényeg.

Krétagarbó 2014.12.27. 21:53:39

@egyemakisszíved: mi mindig egyetértünk, már tavaly is így volt:))
Annyit azért még, hogy Edina ezzel pengeélen táncol, remélem jól jön ki belőle.

beacska 2014.12.27. 21:53:50

@spinks: a csat. szempontjábol Vikcsunak és Reninek is ki kellett esnie. Nem tűrték eddig sem, az olyan hozzá állást, h "majd mi megmondjuk, h ki a Jó és ki a Rossz, összefogunk, és kiejtünk mindenkit"..anno Dávidot sem véletlenül szórták ki....és amikor Feco elkezdte a cigány baromságát, első adando alkalommal repült...csak az sajna elég későn történt. mint Maci-tipikus.

Bergamott 2014.12.27. 21:53:50

@Micsell: Vettem, téma lezárva. :)

spinks 2014.12.27. 21:58:01

Ha mindig kimegy akit utálunk akkor csupa apáca és pap marad benn. És imádkoznak egész nap. Te lennél a rendező akkor te is konfliktusos embereknek örülnél. Megint felmerul bennem a kérdés. Egy Ilyen showt mi alapján nyer, nyerjen, nyerhet meg valaki? Szimpátia,? Humor? Viszi a showt? Nincs helyette jobb? Ki érdemli meg azt hogy nyerjen? Meg lehet ezt egzakt fogalmazni?

Micsell (törölt) 2014.12.27. 21:58:43

@Bergamott: egyébként meggyőződésem h a neten névtelen arctalan könnyű nagyokat mondani és jó fejnek és liberálisnak tűnni de az emberek nagy része a neten sokkal bátrabban mond nagyot mint amit a valóságban megtesz/megtenne

spinks 2014.12.27. 21:59:48

@beacska: a cigány vonal hangsúlyozasa a ker tvknel mindig kifizetődo. Lásd énekes tehetségkutatók.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:00:21

@beacska: a Dávid-vonalról lemaradtam teljesen
@Bergamott: csak én nem akartam már uazt ismételgetni :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 22:01:15

@spinks:"... Ha mindig kimegy akit utálunk akkor csupa apáca és pap marad benn...."

:D:D Köszöni neked a komment-népe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 22:02:51

@mézescsók: örvendetes, hogy legalább ettől jobb neked. :D

beacska 2014.12.27. 22:03:56

@spinks: szerintem nem. a VV-ben NAGYON nem. nem véletlenül csak Feco volt....vele csúnyán befürö

csincsilla72 2014.12.27. 22:05:32

Maci bunkó, mint mindig.

Mók_Ica 2014.12.27. 22:06:09

hali :) néztétek mi volt a nyugiban??? most edina nyomult vagy lacci????

beacska 2014.12.27. 22:06:13

@Micsell: bocs, én a VV6-os Dávidra értettem, nem a mostanira. Bement nagy arccal, külső infokkal, és ki akarta penderiteni Vikit, és a többieket hülyitette, h már ők lesznek a végső 6-os. az első körben :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 22:06:29

@Micsell: "...meggyőződésem h a neten névtelen arctalan ...könnyű jó fejnek és liberálisnak tűnni..."

Jófej equivalens liberális? Látod, nem is kell olyan sokat idejárni (névtelenül), hogy megmutatkozz.

spinks 2014.12.27. 22:06:55

@beacska: már elnézést kérek, de minden negatív felhang nélkül írom, hogy azért Edinanàl is elég erősen sejtetik ezt...A Laci mondatát is adasban hagyták " ha iszik előjön a vére ".

Mirocska 2014.12.27. 22:07:12

Fekete mocsok! Ez az! :-D

Mók_Ica 2014.12.27. 22:07:45

@csincsilla72: :))) én úgy látom, hogy mind a kettő akarja, csak más okból :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 22:08:33

Medve olyan furán néz ki azzal a szabályos kör alakú szakállal.
Ja, most látom a nyugiban, azóta megborotválkozott, biztos ő is igy látta. :D

csincsilla72 2014.12.27. 22:09:01

@Mók_Ica: összemelegednek, no:-)
Csak mi tudjuk, hogy sírás lesz a vége.

tvbuzi 2014.12.27. 22:09:02

Medve: "Semmit nem látsz"

csincsilla72 2014.12.27. 22:09:46

Macika, te senkinek sem vagy ellenfél. Evvan.

Mók_Ica 2014.12.27. 22:09:52

@Baresz83: hmmm.... lacci jól rányomta edinka fejét plasztikra.... :)))

na, zsu kiosztja danit is....
kanapémedve mennnyen ki!!!!!!!!!!!

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 22:10:35

előbb kell neked ehez felkelned - mondja medve Zsunak,
ezek után megpróbál feltápászkodni a kanapéról, két-három nekilendülésre sikerül

Krétagarbó 2014.12.27. 22:10:43

Nem tudom, hogy lesz-e Maci Zsu párbaj, de Zsunak jót tenne. Ellene megint visszajönne, mint Vikcsu ellen és elhinné ő is, a többiek is, hogy kurva erős.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.27. 22:10:48

Ekkora undorító,gusztustalan zsírtömeget!! Most Zsu-nak van igaza,Danival szemben is.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:11:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem ezt írtam, úgy látszik nem értetted meg de semmi gond mert kicsit már el is untam ugyanazt a gumicsontot rágni egy órája

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 22:11:31

Zsu nem bírja feldolgozni hogy pincsije önállóan cselekszik és gondolkodik

tvbuzi 2014.12.27. 22:11:57

én is teccek neki :DDD

Mók_Ica 2014.12.27. 22:12:17

@Schlomo Goldberg: időben kell elkezdenie a tápászkodást.... csak kérdés az, hogy mihez képest időben :)))

zsu is vallomást tesz lacccinak.... teccő gecó, gyűsz topogni? :)))

Admiral_General_Aladeen 2014.12.27. 22:12:44

Csak engem ráz ki a hideg,attól a dagadt,sunyi,romlott disznótól? Pföjjj!!!!

beacska 2014.12.27. 22:12:51

@spinks: azért ő még nem 'cigányozik" egyfolytában...Feco vállalhatatlan volt

beacska 2014.12.27. 22:13:33

@Krétagarbó: tavaly???? ez már 30 éve jó ;)

tvbuzi 2014.12.27. 22:13:46

má méne mehetne rá a Zsú a Laccira???

csincsilla72 2014.12.27. 22:14:09

Laci most nem vevő Zsuzsára

csincsilla72 2014.12.27. 22:15:00

nyögje már ki, mit akar

Mók_Ica 2014.12.27. 22:15:16

@csincsilla72: hát eléggé leszarja..... kavarógépnek tartja.... nocsak...

Commodore 2014.12.27. 22:15:18

Fasz nézésű robbantógép:

tvbuzi 2014.12.27. 22:15:43

"itt vesztett el Lacci engem" :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 22:15:46

@csincsilla72: hát, most szépen lepattintotta Zsuzsát, szó mi szó.

tvbuzi 2014.12.27. 22:16:15

erre befekszik közéjük, szánalmas

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:16:24

dóri már bent alszik a nyugiban a zsu-csapattal

csincsilla72 2014.12.27. 22:17:18

@tvbuzi: komolyan sajnálom Lacit. Két ilyen hülye picsát...

beacska 2014.12.27. 22:17:23

mosmivaaan??? én semmit sem látok!!!

Krétagarbó 2014.12.27. 22:17:36

@tvbuzi: nem nagyon kell neki, talán azért...

Mók_Ica 2014.12.27. 22:18:32

@Micsell: ezt hol láttad? a nyugiban lacci és zsu volt és edina + dani ment be hozzájuk aludni

Krétagarbó 2014.12.27. 22:18:35

@Mók_Ica: helyes, bírom ezt a Laci gyereket:)

csincsilla72 2014.12.27. 22:19:11

@beacska: Zsu behítta Lacit a nyugiba, mert mondani akar valamit. De csak feküdt az ágyban és nem mondott semmit. Edina rohant utánuk, megsértődött, hisztizett egy sort a fürdőben, majd befeküdt Laci és Zsuzsa közé

Krétagarbó 2014.12.27. 22:21:14

@beacska: Lacit berángatta Zsu, hogy mondani akar neki vmit, aztán lefeküdtek egymás mellé, Zsu mekegett makogott, körbeírta, hogy teccesz geci, kő kóla? Erre Laci felkelt és finoman helyrerakta Zsut. Nem ment rá, ahogy azt Zsu elvárta volna. Közben Edina bement, és befeködt közéjük, de Laci mondta neki, hogy Edina ott alszik mellette, Zsu mellett meg Dani.

csincsilla72 2014.12.27. 22:21:21

Dórinak fáj a füle, hogy mindig sapkában van?

Baresz83 2014.12.27. 22:21:22

Zsu vajon most Edinára értette, hogy "hülye kurva", mikor ott magában motyogott cigizés közben?

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:21:45

@Mók_Ica: laciék felett keresztben láttam egy szőke fejet - ha jól láttam de most elbizonytalanítottál

Mók_Ica 2014.12.27. 22:21:50

@Krétagarbó: igen, egész jól alakul :))

@csincsilla72: azért feküdt oda, mert zsu egyértelműen mondta, hogy az edina helye.... a másik oldalon pedig danié

Krétagarbó 2014.12.27. 22:22:16

@beacska: Ez van, én még mindig Edina-Laci párosnak drukkolok. Zsut ki nem állhatom.

csincsilla72 2014.12.27. 22:23:21

@Baresz83: szerintem Edinára értette.
Robin gondolkodik. Köszi, ez jó:-)

Mók_Ica 2014.12.27. 22:23:29

@Micsell: plasztik nem volt ott, az sztem az egyik plüss volt :))

@Baresz83: nem tudom, lehet.... de lehet, hogy a takaróból kipottyanó üvegre mondta, vagy arra, hogy nem volt cigi...

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:23:32

@Baresz83: hülye és kva között volt csillagozás sztem inkább vmi szitkozódás lehetett de nem hülyekvázta

Krétagarbó 2014.12.27. 22:23:40

@Micsell: simán lehet, mert Ádámmal kavart, ő meg ott van mindig, ahol Laci.

beacska 2014.12.27. 22:23:50

@Krétagarbó: nem tudom ám, h mi történt. nem látom, csak titeket olvaslak

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:25:18

@Krétagarbó: igen ez logikus lenne hátha valaki más is figyelte

tvbuzi 2014.12.27. 22:25:20

"nem akadok ki csak mondjad" :DDD
eDinkának a saját érdekében ki kell esni, még a végén megreccsen a nagy érdektelenségbe Lacci felé

malevil2050 2014.12.27. 22:26:30

Montam én ez a k,,,,,szot sárgabögregörbebögre,az oka mindennek

kamilla123 2014.12.27. 22:26:39

@Mók_Ica: +1. Ez már ijesztő volt, ahogy egy cm-ről suttogja Laci szájába: az én érzéseim NAAAGYON MÉLYRŐŐŐL jönnek :-)))

Krétagarbó 2014.12.27. 22:26:41

@beacska: reklám, utána jön a dráma. Zsu most fogja majd bevallani, hogy tegnap mondta Lacinak, hogy tetszik neki, de akkor nem reafált, de ma a délutáni csendes pihenőn nyúlkált, vagy simogatta vagy mi... Utána Edinka sirdogált a slozin.
De majd részletesebben a reklám után...

Gia 2014.12.27. 22:26:51

Nem tetszett Zsu önvallomása..Biztos régimódi vagyok..

tvbuzi 2014.12.27. 22:26:58

"nem érdekel csak mondjad"
Edinkának a saját érdekében ki kéne esni végre még a végén megreccsen a nagy érdektelenségbe Lacci felé,

csincsilla72 2014.12.27. 22:27:28

@beacska: Most reklám van éppen.:-)
Zsuzsa egyértelműen rámozdult Lacira. Laci viszont nagyon nem akar vele kavarni. Az a gyanúm, hogy az a nyúlkálás nagyon ki van színezve.
Ez most Edina gyengítéséről szól. Zsuzsának valszeg világosan lejött Edinamama mondata miszerint Edina kinn nagyon erős.
Zsuzsa szexszel akar jobban játékba kerülni, de erre csak Laci lenne neki alkalmas. Ehhez viszont ki kell iktatni Edinát. Most nagyon elcseszi szerintem.

red ferrari 2014.12.27. 22:28:18

Zsuzsa ezt azért mondta Edinának, hogy kicsinálja. Előző mert Edinka benne volt a három legerősebb játékos között és ez felcukkolta a Zsuzsát. Nagyon roszakarva néz akkor is, amikor odahajol Edinához. Tudja, hogy Edina gyenge pontja Laci. Zsu csúnyán játszik, még akkor is, ha ő ezt taktikának hívja. nem fairplay

Krétagarbó 2014.12.27. 22:28:33

@kamilla123: nekem nem volt ijesztő. Mitől volt ijesztő neked?
Az már inkább zavaró, hogy nagyon kimutatja a féltékenységét, ha kicsit összeszedné magát, jobb lenne.

Baresz83 2014.12.27. 22:28:50

@Krétagarbó: @csincsilla72: @Mók_Ica: @Micsell: érdekes volt ez így mindenesetre... mármint Zsu nyomulása Lacira. Most meg úgy fogja előadni, mintha Laci nyomult volna...

kamilla123 2014.12.27. 22:29:00

@Schlomo Goldberg: előbb kell felkelned.. Ezen én is röhögtem :-))) Macinál mindenki előbb kel fel a kanapéról

malevil2050 2014.12.27. 22:29:04

Jól jáccik ez a fekete démon is azannyaszemit.

Krétagarbó 2014.12.27. 22:29:20

@Gia: nekem sem. hajlok én is arra, hogy Edinát akarja kicsinálni.

Gia 2014.12.27. 22:30:03

Ha ezt valaha bejátszák nekik,akkor Zsu nagyon fog égni..

Cimili 2014.12.27. 22:30:03

Hali! :) Na most kurva pipa vagyok a Zsura, mert nyomul a Lacira.

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 22:30:03

Ednia ráront Zsura és Lacira, megkéri Zsu hogy menjen el, vágás - Edina befekszik közéjük és a semmiből ott terem a Minnie plüssegér a feje mellett. Ez most hogy ?

Krétagarbó 2014.12.27. 22:30:08

@malevil2050: nem olyan buta, csak a kommunikációs készsége valahol megrekedt a 12-13 évesek szintjén.

kamilla123 2014.12.27. 22:31:22

@Krétagarbó: ez az iszonyatosan erőszakos érzelmi nyomulás, h ÉN tudom, mi a jó neked, te vak vagy, hogy nem veszed észre, hogy ÉN mennyire szeretlek téged, mert ÉN értékellek és szeretlek igazán bl bla.. az ilyenekből lesz glenn close, aki megfőzi a nyuszit

Mók_Ica 2014.12.27. 22:32:35

bréking nyúz: itt esik a hó, már kb 1/2 cm

csincsilla72 2014.12.27. 22:32:45

Zsuzsa most el fog szigetelődni. Dani már nincs mellette, és Edina is megutálja.

Krétagarbó 2014.12.27. 22:32:55

Zsu azt hiszi, hogy ő több lehet Lacinál? Laci Edinát is, őt is csak dugná...

Krétagarbó 2014.12.27. 22:33:59

@kamilla123: ugyan dehogy lesz az ilyenekből Glenn Close. Kicsit elfogult vagy sztem.

Krétagarbó 2014.12.27. 22:35:13

@csincsilla72: remélem.

Dani viszont miért játssza a döntőbíró szerepét?

Mók_Ica 2014.12.27. 22:35:38

@Krétagarbó: a tegnapi ki ellen nem jönnék vissza/ki ellen jönnék vissza játéknál érdekes volt zsu feje.... tuti be akarja bizonyítani, hogy erősebb ő edinánál......

viszont dani kiállása edina mellett szimpi :)

csincsilla72 2014.12.27. 22:35:59

@Krétagarbó: Mert Zsuzsa hozzá fordult. Dani elmondta a véleményét.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:36:08

Laci tehát kifejtette h neki csak barát Edina. Tehát mire ez a nagy hiszti, ha nyúlkált, ha nem, Edinához nem akar közelíteni, ponty.

tvbuzi 2014.12.27. 22:36:11

Edina felpattant a szopórollerre.

Krétagarbó 2014.12.27. 22:36:24

Mondtam Lacinak, hogy néha tetszik.. Mondja Zsu. Az milyen, hogy néha?

Mók_Ica 2014.12.27. 22:37:06

edinkánk kiborul.....

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 22:37:33

Edina milyen alapon formál jogot Lacira? Amikor a kezébe lett nyomva a fasz, akkor elfutott. Zsu nem ijedne meg tőle, azé aki előbb rámarkol.

Mók_Ica 2014.12.27. 22:37:47

@Krétagarbó: pláne, hogy nem is mondta.... csak azt akarta, hogy lacci a szeméből olvassa ki

Krétagarbó 2014.12.27. 22:39:23

Zsu azért szemét, rájárt Lacira, amíg az nem kezdett el nyúlkálni. Majd előadja úgy, hogy a végén Laci jön ki rosszul az egészből. Laci is buta, tudhatta volna, hogy ebből a 3-ból nem jöhet ki jól, csak ha bír a vérével.

csincsilla72 2014.12.27. 22:39:43

Zsuzsa most hülye volt. Ha nem akarja Lacit, akkor ezt kizárólag a pasival kellett volna megbeszélnie. Ebbe Edinát nem kellett volna belevonni.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:40:08

@Mók_Ica: ajaj az nemsoká ideér
@Schlomo Goldberg: rá akarta magát beszélni Lacira, arra gondolt a sok nem után is van esély, ha cukiskodik vele

ez már mártírkodás, mitől verték át a fejét? megmondták neki h nem kell és itt a sztori vége
más h ő reménykedett de nem volt ígéret
álomvilág

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 22:40:12

Mikiegér szakmunkásbajusszal és tépett hajjal vagy Zsu. Én is a Zsut kúrnám.

kamilla123 2014.12.27. 22:40:13

miért vernek át?? Ez meg miről vakerál?

malevil2050 2014.12.27. 22:40:23

Köszönjük démon a támogatást a végső győzelemhez.

pomac 2014.12.27. 22:40:34

amugy mit akar Edina is azt hiszi lesz villaszerelem ezt ö sem gondolhatja komolyan :D
akit meg lehet vezetni azt meg is vezetik többek között erröl is szol ez a játék

bigél 2014.12.27. 22:41:03

Edina engem is idegesít. Függetlenül attól, hogy ez most kamu vagy igazi érzelmek. Ha igazi érzelmek, akkor egyébként tényleg ijesztő. Kamuként meg ez a játékstílus nem az esetem.

kamilla123 2014.12.27. 22:41:05

@csincsilla72: kénytelen volt, mert különben Dani köpi be. Dani jó nagy köcsög volt most, élvezte ezt a jelenetet.

Baresz83 2014.12.27. 22:41:28

Én most sajnálom Edinát...

Krétagarbó 2014.12.27. 22:41:53

Most tényleg Zsunak kell vigasztalnia? Edina, küldd már el a picsába...

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:42:51

@malevil2050: ne kiabáld el
@Baresz83: én is de magának csinálja

Krétagarbó 2014.12.27. 22:43:02

@csincsilla72: de akarja. tudja, hogy Edinát gyengítenie kell, magát pedig egy szerelmi szállal erősítenie.

bigél 2014.12.27. 22:43:20

@Krétagarbó: Miért? Kölcsönvigasztalás visszajár!

csincsilla72 2014.12.27. 22:43:25

@kamilla123: Dani távolodik Zsuzsától. Nem tudok rá haragudni, Zsuzsa megalázta, azóta is ezt próbálja eltemetni magában.

tvbuzi 2014.12.27. 22:43:41

azt fogom játszani, hogy amikor Edina azt mondja "lélek" vagy "őszinte" akkor felhörpintek egy felest

pomac 2014.12.27. 22:43:43

most kiszorult a fekete csapat teljesen emiatt a háromszög miatt :Dmég komisz kufircolása sem érdekes :DD

csincsilla72 2014.12.27. 22:43:55

@Krétagarbó: persze, hogy akarja. De ugye mondogatja, hogy nem akarja.:-)

Commodore 2014.12.27. 22:44:16

kirángatunk a mocsárból! kössz Bazz+!

kamilla123 2014.12.27. 22:44:24

Edina nem engedi,h Zsu rálépjen a lelkére. Edinának akkora lelke van, hogy bárki bárhova lép, mindenképpen rátapos.

Mók_Ica 2014.12.27. 22:44:29

@Admiral_General_Aladeen: ha hihetünk az időjósoknak, akkor oda nem is megy most :)))

Krétagarbó 2014.12.27. 22:45:03

Edina de kis butus. Maj pont Zsunak kell megmondania Lacinak, hogy szégyellje el magát...

tvbuzi 2014.12.27. 22:45:06

micsoda zenéket raknak be a szerkesztő bácsik

kamilla123 2014.12.27. 22:45:23

@csincsilla72: dehogy alázta :-D nem kellett neki Dani és kész. ahogy LAcinak sem Edina

bigél 2014.12.27. 22:45:27

@csincsilla72: Mivel alázta meg?

Egyébként jó ideig Daninak szurkoltam, de Zsut már annyira elmondják itt is mindenféle démonnak, gonosz, sunyi lekületű nőcinek, aki a tiszta lelkeket pokolra küldi, hogy lassan ő lesz a favoritom.

csincsilla72 2014.12.27. 22:45:59

Egyébként Edinának nincs igaza. Ha Laci viszonozná az érzelmeit, akkor jogosan háborodna fel.
Örülök, hogy végre leakad Laciról. Jót fog neki tenni.

kamilla123 2014.12.27. 22:46:18

Bencus elmagyarázza nekünk, h ez a jelenet aranyos volt. Akkor most megint nem hányok bele a virágládába.

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 22:46:43

Edina egy Maunika shóba bármikor belefért volna a hősszerelmes cigánylány szerepében akit csúnyán megcsalt vélt szerelme. Faszt kell mártírkodni, hányok tőle.

SugarPigLia 2014.12.27. 22:46:49

Szerintem Zsu most kimondottan kegyetlen volt... Edina nem a kedvencem, de most sajnálom rendesen. Zsutól ez visszavágás amiatt, hogy nem ő lett a top3 játékos egyike. Szvsz.

tvbuzi 2014.12.27. 22:46:53

a szaunában penetráns geciszag van?

Cimili 2014.12.27. 22:48:37

A végén Dani úgy oldalgott el. Sztem már vágja, h Zsu hazudik és egyáltalán nem őszinte.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 22:48:50

@kamilla123: :DDDDD ne már mert ráköptem a mandarint a monitorra

Krétagarbó 2014.12.27. 22:49:41

Ádám taktikázni próbál, Danival a szaunában dumcsi: Ádám magára akarja rakatni a jeleket. (Szaunába Laci is bemegy, kér egy kis helyet, mire Ádám, pfúj tele van gecivel... Ezek a baszóegerek le sem takarítják maguk után????)
Két személyt Fanni vagy Robin közül választana...

csincsilla72 2014.12.27. 22:49:53

@kamilla123: @bigél: Amikor nem volt hajlandó melléfeküdni.

bigél 2014.12.27. 22:50:20

@SugarPigLia: Edinkának vélt szerelme Laci, ahogy pár hsz-sal ezelőtt Schlomo Goldberg megfogalmazta. Ezzel szemben Zsunak valódi gyermeke Lvenete (? jól emlékszem a nevére?), és Edinka, a tisztalelkű leányka, azért sikeresen forgatta meg a kést Zsu szívében, amikor amúgy is padlón volt.

Jemi 2014.12.27. 22:50:42

Mi történt Laci és Zsu között?volt szex vagy csak tipi tapi dinó?:)))

Mók_Ica 2014.12.27. 22:51:24

@kamilla123: eskü szerzek egyet neked.... valahol egy alattam lévő szinten.... :))))

@Cimili: eddig sztem csak sejtette.... :)) de még kell neki zsu a játékhoz

tvbuzi 2014.12.27. 22:51:44

Ádám-Robin párbajnak van értelme?

Krétagarbó 2014.12.27. 22:51:56

Robin is akar menni párbajozni.

Krétagarbó 2014.12.27. 22:52:37

@csincsilla72: mert erősnek érzik bent, teljesen tévesen.

tvbuzi 2014.12.27. 22:54:05

a holnapi előzetes is odabasz, már nekem is tetszik ez a Lacci gyerek:DDD

csincsilla72 2014.12.27. 22:54:22

Jaj istenem, Edina. Értse már meg, hogy nem kell Lacinak. Remélem, most felébred végre.

Krétagarbó 2014.12.27. 22:54:30

@tvbuzi: háát, végre lenne egy szoros párbaj. de sztem Robin nyerne, ő az aranyos tuja, Ádám meg az ordenáré tuja.

Cimili 2014.12.27. 22:54:41

Macit kéne már eltávolítani a vellából!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2014.12.27. 22:55:14

@Jemi: paplan alatti tipi-tapi.... fentebb találsz linket is, ha lemaradtál róla

holnap edinka tetemre hívja lacccit.... na, bakker.... edinkánk fejében elvetődött a szex-gondolat magja, rá fog ugrani laccira...mer laccci senkinél nem fog kezdeményezni....

kamilla123 2014.12.27. 22:55:18

@csincsilla72: ja, nem tudtam, h mire mondod. igen, az szar lehetett

Cimili 2014.12.27. 22:55:39

@csincsilla72: Nem fog. Tudod, a rózsaszín köd ott lebeg a szeme előtt.

bigél 2014.12.27. 22:55:53

@bigél: mármint Levente, csak összekavarodtak a billentyűk :D

tvbuzi 2014.12.27. 22:57:34

ha Edina rárabol Lacci harcsájára anyuka nem lesz büszke...hacsak...a lelke nem marad őszinte

Cimili 2014.12.27. 22:57:38

@Mók_Ica: Ha ez igaz, h senkinél nem kezdeményez, akkor mégis a Zsu hazudott.

malevil2050 2014.12.27. 22:58:40

Nahh most lesz baj ölég,kire appoljam aszta 16 tonnát ha a két krapek megy a szorítóba?

Gia 2014.12.27. 22:58:47

Zsu azért rendesen ködösített.Azt mondta Lacinak,hogy akarja,nem azt,hogy néha teck..

tvbuzi 2014.12.27. 22:59:02

@Cimili: volt valami kotorászás, nézd meg videón

Mók_Ica 2014.12.27. 22:59:10

@Krétagarbó: az milyen jó fordulat lenne, ha ádám kanapémedvét hívná ki :)))) csak nekik volt egyáltalán konfliktjuk??

mosca.della.frutta 2014.12.27. 22:59:41

@Schlomo Goldberg: még szép, nagyságrendekkel jobb nő nő a bajszos kisegérnél, nem egy ligában játszanak, de pls, valaki magyarázza már el nekem, mert abszolút "vakon vagyok" ebben a témában: mégis, milyen alapon sajátítja ki magának Lacit Ádina?? "stipi-stopi én láttam meg először", vagy hogy a jó életbe'? teljesen úgy viselkedik, mintha a tulajdona lenne a fickó, tipikus passzív-agresszív gyökér vele, csodálkozik valaki, hogy kint is mindig megjárta a pasikkal? kinek kell egy ilyen nő? (és most nem a külső adottságaira értem, hanem az önző, kisajátító habitusára) az ilyen emberektől mindig menekülnek a partnerek, ahogy elkezdi ezt a pszichoterrort.... a másik meg, hogy nem megmondta neki Lacc - nem egy alkalommal - hogy nem jön be neki nőként, hogy nem akar tőle semmit? akkor mire a reklamáció?

Gia 2014.12.27. 22:59:52

Miért Robin-Ádám? :-/ Semmi izgi nem lesz..Még a fejekre sem leszek kíváncsi..

pomac 2014.12.27. 23:01:00

szerintem meg zsu is vágja hogy dani meg edina nem öszinte vele és ö is ezért csinálja

bigél 2014.12.27. 23:01:05

@Cimili: Mert Laci nem füllenthet? Egyébként a riportban ő is mondta, hogy volt egy kis "mindent a kéznek". És abból annyi derült ki, hogy ehhez elég volt, hogy a hideg miatt kicsit összébb kellett bújni. :D :D Edinkával meg ennél jóval több is volt már, láthattuk, ugye. De persze lehet, hogy szegény Laci csak egy áldozat: a körülmények, az alkohol, a hideg, stb. áldozata.

Mók_Ica 2014.12.27. 23:01:18

@Cimili: hát azt nem láttuk, hogy pontosan mi történt.... de laccci szerint a nyugiban hideg van és jó egy kis közeledés a mellette fekvőhöz.... :)))) most a bv-ben is megmutatja éva

Gia 2014.12.27. 23:01:21

Furán adták le azt a kotorászást.Meg Edina monológjából is kihagyták,hogy a "szeretet marad".

gothikaaaaaaaaaa 2014.12.27. 23:01:26

Sziasztok.
Azért az elfondolkodtato , hogy a z
Zsuzsa mélyről fakadó gonoszsàga csak most kezd el leesni pàr embernek.
Oké ez egy taktikai jàték.
De ez a nő egy gyermekes anyuka màr. Neki kicsit tisztàbb taktikàt kéne követni. De jwllenleg nem jut eszembe az elöző szériàkból senki( csak az Anilo mikor ràmàsuott az Olivérre aki tudjuk hogy gyorsan ki is lépett a jàtékból)
Szerencséje hogy Edina ennyire hisz neki.
De remélem hamar kiderűl hogy szó szetint felkinàlta magàt.
Danika meg talàn elkezd végre jàtszani.

Krétagarbó 2014.12.27. 23:02:01

@Mók_Ica: remélem nem. jó lenne, ha már kicsit összeszedné és nem égetné tovább magát.

tvbuzi 2014.12.27. 23:02:02

bamakó éva nagyon gáz, őt nem tudom nézni

kamilla123 2014.12.27. 23:02:18

@SugarPigLia: @Mók_Ica: @bigél: én úgy vettem észre most már sok-sok öfi és éjjeli on alapján, h Zsu-ban lassan halmozódott fel az, hogy őt tulképp elárulják és nem is szeretik a hármasban Ez olyasmi, mint hogy én is csak lassanként ábrándultam ki Edinkából, meg már picit Daniból is kezdek. És sztem neki az meghatározó volt most, hogy Dani a Macis vitában nem állt ki mellette, utána meg Edina úgy faggatta a teraszon, hogy "mondd már, h mit gondolsz", h abban egy csepp szeretet sem volt, ahogy általában Edinka Zsu-hoz intézett dolgaiban sem, legyen az akár egy vigasztalás, hanem látszott, hogy a csajt csak az információ izgatja, hogy ő is tudjon arról, mi van Zsu fejében. Ezek után hívta be LAcit magához Zsu a nyugiba (ha nem is közvetlenül) azzal, h Te kellesz nekem. Sztem ott nem szexre vagy vonzalomra utalt, abban az volt, hogy új szövetségest akar, mert rájött, hogy a régiek kiálltak mögüle. De Laci még mindig az Edina vonalban hisz, mert különben tuti nem viselné el, ahogy Edina tolakszik az arcába.

Jemi 2014.12.27. 23:02:39

Ennek a nőnek elég érdekes a játéka..egyik nap sír hogy a gyereke igy úgy..másikban meg rámászik az első faszira..

Schlomo Goldberg 2014.12.27. 23:02:52

VV Alexa a belevalóban, a VV6 vikacsuja

bigél 2014.12.27. 23:02:55

@gothikaaaaaaaaaa: hű b+, mélyről fakadó gonoszság! Szentelt vizet nekije!!!!

mosca.della.frutta 2014.12.27. 23:03:05

@mosca.della.frutta: ja és Zsu... miért ne jöhetne össze Lacival, mikor régóta nyilvánvaló, hogy megvan közöttük a kémia..? én drukkolok nekik, össze is illenek, meg van is fantázia ebben a vonalban, végre nem a halottunalmas Pennisz-Fannyi paplanmaszatolásnál kell odébbkapcsoljak ;)

kamilla123 2014.12.27. 23:03:35

@mosca.della.frutta: mondom én, h ebből nyuszifőzés lesz :-)

Cimili 2014.12.27. 23:04:04

@bigél: Lehet, h igazad van és én néztem be.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:04:08

@mosca.della.frutta: fejben továbbgondolta és nem ereszti, más magyarázat nincs

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 23:04:35

@Krétagarbó: "...Ádám taktikázni próbál, Danival..."

Nem most először fordult elő, hogy Dani kihagyja Kiskunt ? Úgy értettem, hogy ezt beszélik Robinnal. Nekem furcsa egy kicsit. Elvileg Robin a külső kör tagja. Akkor hogy van ez?

Gia 2014.12.27. 23:05:53

Dávid odakint biztos nem örül Zsu helyezkedésének..

bigél 2014.12.27. 23:06:15

@Jemi: egy 24 éves csajról van szó, aki - függetlenül attól, hogy van-e gyereke - még maga is gyerek sok szempontból. Attól nem lesz valaki egy csapásra felnőtt, hogy gyereke született. Sok területen nyilván érettebbé vált, de ezek inkább a praktikumot jelenthetik. Másrészt azért a rámászástól még messze voltunk.

Krétagarbó 2014.12.27. 23:06:29

@Schlomo Goldberg: rondábbra emlékesztem. kicsit kupálódott, nem?

nicu71 2014.12.27. 23:06:45

Fanni a baszóneglizsébe xd

tvbuzi 2014.12.27. 23:06:50

@gothikaaaaaaaaaa: milyen tisztább taktikát? mindenki a lakásért a kocsiért és a pénzért megy be és senki sem fogja felajánlani valami alapítványnak a nyereményt. itt mindenki mélyrehatóan gonosz.

mosca.della.frutta 2014.12.27. 23:07:17

@Jemi: tényleg nem látod az összefüggést..? leegyszerűsítve: hiányzik neki a gyereke, tipikusan a szeretethiányát kompenzálja egy partnerrel, akitől megkaphatja (valamennyire legalábbis) a hiányzó szeretetet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 23:07:17

Fanni: "Hát hogy jössz te ahhoz, hogy mit gondolsz?" :D:D:D hát ez Nobel-dijas.

Baresz83 2014.12.27. 23:07:53

Oké, hogy Edinának nincs joga számon kérni Lacit, hiszen a csávó megmondta, hogy nőként nem jön be neki... De akkor Lacitól miért nem várható el, hogy ennek megfelelően viselkedjen, és ne az legyen látható a legtöbb éjjeli on-ban, hogy adja Edina alá a lovat?

tvbuzi 2014.12.27. 23:08:44

@kamilla123: és ez nem kedvességi és tisztalelkűségi verseny, valószínűleg nem a maximálisan legőszintébb lélek lesz a nyerő

Mók_Ica 2014.12.27. 23:08:46

@Krétagarbó: nem tudom.... remélem elég visszatartó ereje lesz még anyukája véleményének....

fáncsi borzasztó monológot nyomott daninak.... uncsi....

Krétagarbó 2014.12.27. 23:08:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Zsut szépen lassan leépíti Dani. Jól is csinálja, a családja is ezt üzente, és előbb utóbb Zsu a fejére nőne, ezt tudja Dani is.

kamilla123 2014.12.27. 23:09:15

@Jemi: ja, ez a két dolog tényleg tökre kizárja egymást. nem is értem, hogy képesek a gyerekes nők ismerkedni férfiakkal?

tvbuzi 2014.12.27. 23:09:31

@kamilla123: bocsi, nem neked akartam az előzőt írni:)

Krétagarbó 2014.12.27. 23:09:34

@nicu71: most már én is láttam, hogy hízott, combosodott Fanni

kamilla123 2014.12.27. 23:09:59

@tvbuzi: igen, nem is értettem:-)

Gia 2014.12.27. 23:10:29

Laci azt magyarázta Edinának egyik este,hogy neki még idő kell,hogy elhiggye,hogy őt valaki elfogadja,így,ahogy van.Tehát Laci sem mindig egyértelmű.Mondjuk én már rég nem foglalkoznék vele Edina helyében.

bigél 2014.12.27. 23:10:53

Éva miért utálja ennyire Zdu-t? Erkölcsi alapja nem sok lehet erre. Vajon konkurenciát lát benne?

2014.12.27. 23:13:26

Ádinka leírta magát.

@Krétagarbó: Belesedik okvetlenül.

pomac 2014.12.27. 23:13:39

@kamilla123: +1 teljesen ezt látom én is , már rég kiállt mögüle dani és edina és ezt észre is vette és most lépett , edina a kezdetektöl oltotta zsu ellen danit és ez már összejött neki mert a kezdetekben is edina csak danik akarta maga mellé, zsut nem erre nem árt emlékezni mennyiszer mondta daninak hogy csak benne bizik zsu mögül mindig kihátrált ha danival volt vita csak akkor szállt be, ha zsuval akkor csak kuss volt és csak kinn cigizés közben volt mellette az esetek 70 % ban .

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:13:46

dóri-edina, aztán dóri-ádám és edina-laci
akkor most a fiúk egymást és bezárul a kör
végül is amennyi alkohol fogy még bele is férhetne lassan

mosca.della.frutta 2014.12.27. 23:13:55

@bigél: csak abból gondolom, hogy nekem is pokolian tudnak hiányozni a gyerekeim, holott egy napnál tovább nem voltam távol tőlük soha, de az semmivel nem hasonlítható érzés, valami pokoli hiányérzet, ami nagyon le bírja amortizálni az embert, Zsu pedig már igen hosszú ideje van távol a kisfiától (jelzem, én erre képtelen lennék, kb. belepusztulnék, nincs az a pénz!)

kamilla123 2014.12.27. 23:14:13

ahogy elnézem ezt a Dóri-Edinka-LAci-Ádám négyest, tudjátok mi jutott eszembe? hogy ez a Zsu mekkora ribi!!!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 23:14:29

@kamilla123: "... Zsu-ban lassan halmozódott fel az, hogy őt tulképp elárulják ..."

Ezt pont így látom én is. Ádina ügyesen "kiszorítózott" első perctől kezdve, ilyeneket mondott, hogy ő előbb volt a Danival, mint Kiskun. Egyébként ő arra utazott, hogy majd Kiskun helyett Laci lesz ott a BT-ben. Csak hát Lacinak nem kellett ő.
Én mondjuk azt sem értem, hogy Kiskun minek megy bele egy olyan utcába, hogy még őneki kellene Ádina üzenetét átadni Lacinak. Persze ebbe az utcába nem csak Ádina tolja őt, hanem Dani is. Úgy gondolom, Dani enyhén kárörvendő (magában), hogy Kiskun hogy járt.

Krétagarbó 2014.12.27. 23:15:09

@szerivan: Milyen gruppent nyomtak le a nyugiban, azta... PVC-Ádám, Edina-Laci...

Jemi 2014.12.27. 23:15:26

@kamilla123: nem ezt próbáltam mondani hanem hogy gáz dolgokkal akarja magára vonni a figyelmet..

egyemakisszíved 2014.12.27. 23:15:31

Törtető cafka Zsuzsának az lenne az egyetlen esélye a nyerésre, ha eljátszaná Danival a Szépség és a Szörnyeteg meséjét. De túl ostoba hozzá, hogy megcsinálja, nem tud elszakadni attól, hogy neki egy izmos, tetovált csávó farkán kell pörögni, lehet, hogy attól fél, más rontaná a renoméját, mikor kijönne. Könnyek között kéne könyörögnie Daninak, hogy kezdetben nem látta meg a jelentéktelen külseje, a lendület nélküli egyénisége, a színtelen és túl hosszúra nyújtott dumája mögött az igazi férfit.

Mók_Ica 2014.12.27. 23:17:10

@Krétagarbó: csak lestem én is.... :)))

Cimili 2014.12.27. 23:17:42

@egyemakisszíved: Ezzel csak az a gond, hogy sztem Dani átlátna a szitán. Hamar rájönne, hogy Zsu csak ugródeszkának használná.

mosca.della.frutta 2014.12.27. 23:17:46

@kamilla123: +1000000 xDD pont erre gondoltam, hogy még az a sokat emlegetett erdélyi romlatlanság.... csak az ne lenne! ;PP

kamilla123 2014.12.27. 23:18:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: abszolút. most Dani gáz volt. Amúgy ahogy Zsu-t faggatta, hogy mi is volt pontosan Lacival, olyan volt, mint egy féltékeny férj, aki félelmetes hangnemben számon kér. Edina és Dani tényleg sorstárs, mert személyes lelki tiprásnak titulálják, ha nem az történik, amit ők akarnak.

Mók_Ica 2014.12.27. 23:18:14

a szerkik is köcsögök..... ez kis összeállítás..... hmmmmmm

mosca.della.frutta 2014.12.27. 23:20:00

@Cimili: nehogy azt hidd, még ha át is látna rajta, akkor se bírná ki, hogy ne a "kisagyával" gondolkodjon, ha "szitu" van (de szerintem nem lesz, Zsu láthatóan viszolyog tőle)

kamilla123 2014.12.27. 23:20:23

a "bedőltem"et nem arra mondják, amikor valaki szédít, aztán cserbenhagy? vagy arra, amikor rácsimpaszkodok valakire, üldözöm, aztán ellopom a postáját, kiirtom a családját felgyújtom a házát, és mégsem szeret?

2014.12.27. 23:20:40

@Krétagarbó: Nem amiatt, nem erkölcsi bizonyítvány. A Lacis rottyanás miatt. A lelkével érvvel pedig csak a pöcke bizsereg.

Mók_Ica 2014.12.27. 23:20:41

jáááj.... szkájpos kevin.... :))))

bigél 2014.12.27. 23:21:10

@mosca.della.frutta: Biztos nagyon nehéz, ki tudja, hogy valójában mi vitte rá, hogy így próbálkozzon.Leginkább a fiatalságának tudom be. Tizenévvel később már nem valószínű, hogy megtette volna. Nyilván nem mehet biztosra a győzelemmel, de pl. eleve jóval nagyobb esélye van itt a fődíjra, mintha lottózna. Másrészt benne van az is a pakliban, hogy ha nem is nyer, de esetleg leesik neki valami jobbfajta állás. Amúgy meg belevaló, kemény csaj, már eleve arra utal az is, hogy 19 évesen vállalta a gyereket és miután szétmentek az apával, ő neveli.

egyemakisszíved 2014.12.27. 23:21:28

@Cimili: A Szörnyeteg szerepe jó szerep, sokat ki lehet belőle hozni, lehet, hogy Dani is erre készült eredetileg, hiszen korábban Fannit nézte ki magának.
@tvbuzi: Maci hagyd el a vellát most! :)

mosca.della.frutta 2014.12.27. 23:22:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hú ezt nagyon jól látod, minden szavadra csak bólogatni tudok! :)

Mók_Ica 2014.12.27. 23:22:21

@kamilla123: sztem úgy érthette, hogy többet képzelt bele lacciba, mint amilyen.....

Krétagarbó 2014.12.27. 23:22:40

@szerivan: értettem, nem azért írtam a grupit, csak éppen akkor adták le a BV-ben. Nem tudom, hogy szerelmes-e, vagy csak azt hiszi.

kamilla123 2014.12.27. 23:23:06

@bigél: én is ebben bízom, mert nem fogja megnyerni. :-(

Gia 2014.12.27. 23:24:14

Azt hiszem Edina magából indul ki,és amikor Laci megöleli,megcsókolja mindig azt reméli,hogy ez végre szívből jön.Mert csak a testiség miatt ő nem lenne képes ilyenekre.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:24:20

@kamilla123: igen a többi meg ártatlan bárány ugye :D

kamilla123 2014.12.27. 23:24:50

@Mók_Ica: hát persze. de erre sem Lacitól, sem a többiektől nem kapott bátorítást. Nem a külsőségekre kéne menni Edinkának. Ott van neki Dani, ápolhatnák egymás testét-lelkét.

kamilla123 2014.12.27. 23:26:11

na, ha Ádám-RObin párbaj lesz, akkor nem vesztek majd sokat szerencsére:-)

Krétagarbó 2014.12.27. 23:27:05

@Gia: valami ilyesmi lehet sztem is. sokkal őszintébben tudja vállalni az érzelmeit, mint az ma megszokott általában. Ha megnézed pl. Fanni-Dennisz kapcsolatát, előbb bevállalják a kamera előtti szexet, mintsem kimondják azt, hogy fontosak egymásnak, legalább egy kicsit. Ma már ez nem divat, talán azért érzik itt is páran túl piócásnak a viselkedését.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 23:27:09

@kamilla123: "... Edina és Dani tényleg sorstárs..."

Lehet, hogy túl sokat gondolok bele Ádinába, de ez a nyomás, amit Kiskunra gyakorol, az nagyon okos. Kiskun meg nem eléggé okos ahhoz, hogy meglássa az érvelésben a hibát, illetve hogy rámutasson erre a hibára. Szerintem jobban járna, ha felvállalná, hogy Laci kell neki - hiszen Ádinának semmivel sincs több joga a fiúhoz, mint neki.Bár lehet, hogy akkor az álszentek áldozatául esne.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:28:13

@Gia: no azért azt az üvegajtó előtt vonaglást nem otthon tanulta edina sem de lehet h az is csak lélekből jön

Mók_Ica 2014.12.27. 23:28:21

@kamilla123: ezt nem lehet irányítani, hogy kihez vonzódsz :))) kivel van kémia....

egyemakisszíved 2014.12.27. 23:28:26

@kamilla123: Nem úgy néz ki, hogy Lacit ne érdekelné Edina, mint nő, láttad a csókolózást te is közöttük. Szívesen dugna bármelyik csajjal, ha az is benne van és kezdeményez. Ha jól értettem a szívét viszont 4 éve elrejtette egy dobozba és a kulcsát a tengerbe dobta, a legutóbbi kapcsolata végén. Azóta csak a strigulákat húzza. Az ilyen férfi kihívás a nőknek. :)

Gia 2014.12.27. 23:29:23

Ha Medve és Zsu párbajozna,akkor leadnák nekik a kapcsolataikat..Na azok jó kis vidik lennének.. :-) De egy Robin-Ádám barátságos párbaj...ehhh..

egyemakisszíved 2014.12.27. 23:30:06

@Micsell: Balettozott egy csomó ideig, nagyon jól táncol. Meg tornázott, ott is tükörben kell ellenőrizni a mozgásod.

Krétagarbó 2014.12.27. 23:30:26

@kamilla123: Zsu mehet a külsőségekre? Azért neki is a tetkós szépfiú jön be, nem a 12ker értelmiségi. Ez így igazságtalan kijelentés, elfogult vagy nagyon. Valahol mindenkinek számít a külső. Fiatalabb éveinkben még inkább, és egy kapcsi elején is sokkal jobban, mint a belső. Az kicsit később jön hozzá, és esetleg később fordul át a mérleg nyelve a külcsíntől a belbecs felé.

kamilla123 2014.12.27. 23:30:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ezzel teljesen egyetértek. Zsu ebből a szituból sokat kihozhatott volna, de nem elég okos hozzá:-( sokkal jobb lenne, ah egyenesen megmondaná E-nak, hogy "Laci soha nem áltatott téged, nem vagytok egy pár, nekem meg tetszik. És azt érzem, hogy nem vagyunk már akkor barátnők sem, hogy figyelembe vegyem az érzéseidet." Kész. Ezzel a szarkavarással az a baj, hogy Laci is ellene fog fordulni, mert nem fog megbízni benne, hogy kibeszéli. Nem jó ez a zavarosban halászás.

bigél 2014.12.27. 23:30:51

@Krétagarbó: de valójában mégsem vállalja fel, hiszen ha úgy alakul a beszélgetés, akkor tagad. Másrészt az érzelmek felvállalása még nem jelentené feltétlenül a piócáskodást: megmondhatja, érzékeltetheti, hogy nagyon teszik neki Laci, de ez nem jelenti azt, hogy menni kell az érzelmi zsarolásnak, a rinyálásnak, hogy Laci nem látja, ami előtte van, stb. stb. amit most csinál, az sajna tényleg pióca mentalitás.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:31:04

@egyemakisszíved: sztem nem érdekli mint nő, csak mint numera, ha edina kezdeményezné

kamilla123 2014.12.27. 23:31:31

@Mók_Ica: persze, de ezt Edinka pont nem érti meg, hogy nem kéne erőltetni, mert nem kell a pasinak.

Krétagarbó 2014.12.27. 23:33:50

@Micsell: mint ahogy Zsu is. Csak Zsu le is feküdne vele, és ezt Laci tudja is sztem.

gothikaaaaaaaaaa 2014.12.27. 23:34:41

Ok.

Mindenkinek aki értékelni tudja Zsu jàtékàt ilyen baràtot és baràtnőt adnék.
És akinek gyereke van az bizony màs kategória.
meg itt a sok Edinàt savazót megnézném hasonló szituba....egy éjszakàs akcio utàn mikor a fiu csak baràtkozni akar stb huu de jo mi.
Meg a mindenkire hàllót vető barinő
Nézzétek meg az adatlapjàt. Egy gyerek nem szed össze 24 éves koràra hitel nélkűl , álítólag önerőből 4 éves gyerekkel egyedűlàllóként lakàst kocsit.

Én mókàzni akarok a vv -n . Nem pedig azt nézni, hogy tesznek lelkileg tacsra egy nagyon nehéz körülmények közűl érkező lànyt. Mert ez nem jàték. Az a szerencsétlen hova bujjon.
Észre vette az üzenetekből hogy Edina nélszerű és ki akarja csinàlni.
Ennyi.

Krétagarbó 2014.12.27. 23:34:56

@bigél: sztem minden csoda 3 napig tart, és hát azért Laci is áltatta Edinát, ha nem is szavaival, de a tetteivel sokszor.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:35:37

@Krétagarbó: igen egyetértek és mivel egyedülálló nő, még meg is tehetné minden további nélkül
de sztem edinát sem kellene sokáig győzködni

kamilla123 2014.12.27. 23:36:02

@Krétagarbó: hát persze!! ugyanarról beszélünk. Én azt mondom, hogy Edinka számon kéri LAcitól, miért nem veszi észre az ő hatalmas belső értékeit, holott ő sem a belső értékekre hajt, hiszen ilyen alapon belezúghatott volna Daniba is. Nem veszi észre, hogy ő ugyanazt csinálja, mint amit Laci. Neki is Zsu jön be, meg Dóri, akinek nagy a csöcse, és tojik Edinka belső értékeire.

Én ezeket arra reflektálom, hogy itt mindenki arról beszél, pl a belevalókban is, hogy Laci világában csak a nagy csöcsű nők számítanak, meg Laci világában Edinka cikis stb.. De könyörgöm, Edinka világában is a tetkós, izmos rossz fiúk a menők, úgy tűnik. nem??

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:36:49

@gothikaaaaaaaaaa: senkinek nem volt kötelező a beköltözés ezt azért ne feledd

Krétagarbó 2014.12.27. 23:36:57

@Micsell: ha nem kellene Edinát győzködni, már láttuk volna, ahogy dugnak. sztem.

Mók_Ica 2014.12.27. 23:37:06

@kamilla123: sztem lacci nem viselkedik vele úgy, mint akinek nem kell..... sőőőt....

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: semmi különöset nem mondott, csak vicceske volt a megjelenése a képernyőn és furán is beszélt :)))

mosca.della.frutta 2014.12.27. 23:37:37

@bigél: igenigen, valaminek kell lennie ott a háttérben, ami miatt bevállalta, esetleg az anyagi helyzetük lehet annyira kétségbeejtő, hogy nem látott más lehetőséget, ki tudja? ezt abból gondolom, hogy többször is utalt olyanokra Daninak, hogy nem ijed ő már meg semmitől, mert voltak olyan durva helyzetek az életében, hogy kajára nem volt pénz, de a gyereknek akkor is elő kellett teremtenie, satöbbi... nem ismerjük a körülményeit (mármint a valósat, mert az imázsfilmje az nagyon levágósan kamuszagú volt), de azt tudom, hogy aki szereti a gyerekét (márpedig nála látszik, hogy erősen kötődik a kisfiához), az nem hagyja ott csak úgy, ahhoz tényleg nagyon komoly kényszerítő erő kell.

(én amikor egyszer kórházban voltam, olyan kínzó hiányérzet gyötört, hogy szó szerint fizikai fájdalomként éltem meg a gyerkőceim hiányát, és esténként csak altatóval bírtam elaludni, mert a szívem majd beleszakadt, képtelen voltam nem rájuk gondolni - soha nem felejtem el, ahogy gyomortájékon úgy összeugrott-facsarodott bennem minden, mintha egy öklömnyi csomó lenne a gyomrom helyén, rémes volt, alig vártam, hogy hazamehessek végre - ki is könyörögtem előbb magam, előbb, mint az orvos tervezte volt...)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.27. 23:38:58

@Schlomo Goldberg: Alexa???? Basszus, én meg azt hittem, hogy az Vikcsu, még gondoltam is, hogy milyen jól lefogyott.
Nem láttam az elejét, igy nem hallottam, hogy kit mutat be Éva.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:39:16

@Krétagarbó: amikor kiszaladt az ágyból akkor is ő mászott lacira jobban, ha jól emlékszem, csak aztán eszébe juthatott anyuka, aki nézi, de előtte borgőzös pillanataiban nem erre gondolt

Krétagarbó 2014.12.27. 23:39:23

@kamilla123: őszintén szólva nekem PVC nem szebb, mint Edina. De Zsu sem tűnik sokkal jobb nőnek. Mások, de hogy egyik szebb lenne mint a másik. Sőt, nekem a hörcsögképű PVC kifejezetten csúnyának tűnik.

kamilla123 2014.12.27. 23:39:28

@Mók_Ica: Laci már nagyon akar szexelni. És ezt meg is mondta, hogy ő semmi jónak nem elrontója. Sztem csak ennyi. Kivel csókolózzon a bulikban? Ott volt Vikcsu és Reni.. Aztán ott van Zsu, aki tabu volt, mert Dani rátette a mancsát, meg sokéig mindenki utálta. Aztán Dóri, aki nem akar vele, Fannika meg Deniszé. Hát akkor már csak egy nő maradt. A csúnya, de lelkes Edina.

Krétagarbó 2014.12.27. 23:40:55

@Micsell: hát nem tudom, hogy ki mászott jobban a másikra, eléggé össze voltak gabalyodva.

kamilla123 2014.12.27. 23:41:39

@Krétagarbó: nekem is:-)) de most nem erről van szó. hanem az, hogy amit felrovunk az egyiknek, azt miért nem a másiknak?? Hörcsög nekem is ronda. De most nem a mi véleményünk számít. Mert nekem pl Dani sokkal jobb pasi, mint Laci. Nem is értem, mit esznek azon a csávón. Én meg amúgy alapból Robinra ugranék rá, aki bent senkinek nem kell :-)))

egyemakisszíved 2014.12.27. 23:41:42

@Micsell: Minden nő csak numera Lacinak jelenleg, ezt mondja. Nem akar elköteleződni. Edina viszont csak kizárólagosan bír szeretni. És nem akar szexelni a villában, még az ujjazás sem fér bele neki, ezért pattant ki az ágyból, mikor először együtt aludtak.

bigél 2014.12.27. 23:43:15

@Krétagarbó: PVC nekem sem tetszik, de Edinánál jobb nőnek tartom.
Szerintem Zsu és Fanni a legjobbak a villában. Fanninak jó a haja és csinos alakja van (bár most hízott, de azért nem rossz). Mondjuk smink nélkül nem annyira szép. Zsunak szép arca van és az alakja sem rossz. Bár én a szilikont nem kultiválom, de mindenki azt rakat magába, amit akar.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:45:52

@egyemakisszíved: igen, csak szerintem ha ennyrie nem akar vkivel lefeküdni akkor nem kell úgy viselkedni, mintha mindjárt máris benne lenne bármiben, mert arra utalt a viselkedése, inkább az ujjazáskor elszaladás volt furcsa jelenet, mert előtte egyáltalán nem úgy tett, mintha ő semmiben nem lenne benne

bigél 2014.12.27. 23:45:58

@kamilla123: Robint én sem dobnám ki az ágyamból, de nekem Laci is bejön mostanában. Nem az én világom, de talán pont ezért. A változatosság gyönyörködtet(ne). :D
Daninak szerintem még kell pár év, hogy kiforrjon, de jó faszi lesz, az intellektusával mindent visz majd. DE még kell egy kis tapasztalat.

Skyline79 2014.12.27. 23:49:09

Lemaradtam a mairól valaki írta, hogy van link a Laci Zsu esetről, de nem találom... valaki be tudja ismét tenni?

egyemakisszíved 2014.12.27. 23:50:23

@Micsell: Én egy szenvedélyes nőt láttam, alkohollal feloldott gátlásokkal, aki még időben észbe tudott kapni, hogy hol is van. A villában, kamerák, mikrofonok között. A kirohanás meg nem furcsa volt, hanem vicces. :)

csincsilla72 2014.12.27. 23:51:24

Most azééé szívem szerint jól lebasznám mind a hármat.
Edina ne rinyáljon. Laci megmondta az első pillanattól kezdve, hogy csaj neki a villában csak szexre kell. Szó nem volt érzelmekről, szerelemről. Belelovalta magát, most megjött a pofon.
Zsuzsa teljesen idióta. Ha kellett volna neki Laci, akkor talán egy kicsit iparkodnia kellett volna, és akkor rámozdulni még, amikor Edina nem volt ennyire belelkesedve. Ne mondja már, hogy nem vette észre. Ha most kezd el kavarni Lacival, akkor abból ő jól nem jön ki. Még nagyobb szarkeverőnek fogják tartani, pedig most sem népszerű benn.
Laci is egy hülye. Ha nem kell Edina, akkor állítsa le egyértelműen. Naná, hogy dugni akar, azzal, akivel lehet. Csak ez nem lesz vastapssal jutalmazva a nagyérdemű részéről.
Ami meg Danit illeti, egyértelmű, hogy ebben a kérdésben nem fogja Zsuzsát támogatni. Azok után, hogy megkapta a pofonját, még jópofizzon is? Zsuzsa a hülye, hogy hozzá fordult ez ügyben.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.27. 23:51:40

@Krétagarbó: "...PVC kifejezetten csúnyának tűnik..."

Én is csúnyának látom. De arra gondoltam, hogy csak azért, mert nem bírom a stílusát, meg a viselkedését. :)

Krétagarbó 2014.12.27. 23:52:35

@bigél: Edina jó alapanyag lenne, csak meg kellen tanítani neki a gyanta, a fésű és a sminkecset rendeltetésszerű használatát. Vki régebben belinkelt egy képet Fanniról anno, talán ballagási fotót, na ott szépen lejön mindez. A rút kiskacsákból sokszor lehet szép hattyú. És Edinának is voltak már jó pillanatai, amikor jó volt a haja, normálisan volt sminkelve, határozottan látszott az irány a hattyúság felé. Az alakja pedig szerintem veri a műnők alakját szilikon nélkül is.

kamilla123 2014.12.27. 23:54:21

@csincsilla72: :-D menj be, aztán csapjál szét közöttük:-)

kamilla123 2014.12.27. 23:55:35

@csincsilla72: ássunk alagutat mi is (valakik itt már akartak:-)

Micsell (törölt) 2014.12.27. 23:55:54

@egyemakisszíved: jaj mert te olyan kis elnéző vagy vele :D

Krétagarbó 2014.12.27. 23:55:55

@csincsilla72: +1
Edinát mondjuk sajnálom, mert ő az egyedüli a három közül, aki érzelmeket vitt a dologba.

bigél 2014.12.27. 23:55:57

@Krétagarbó: Edinának valóban nagyon jó az alakja és tényleg ki lehetne belőle hozni sok mindent, de valamiért mégis fura nekem, valami hiányzik ahhoz, hogy jó csajnak tartsam. A jó nőség nemcsak külső kérdése. Azt hiszem, nekem ő nem nőies, még a kamionsofőr beütésű Dóriban is sokkal több nőt látok, mint benne.

kamilla123 2014.12.27. 23:56:53

@Krétagarbó: igen, de ez a saját döntése volt. Mindenki figyelmeztette, még LAci is.

0.5 bit 2014.12.27. 23:58:07

Szerintem vicces lenne ha, Misskiskun és Ádám között szavaz egyenlőség lenne és Maci Zsut küldené aki viszont őt választaná...

bigél 2014.12.27. 23:58:09

@bigél: A butasága és trágársága miatt Fanni sokszor idegesít, nem is szurkolok neki, de mindezek ellenére ő a leginkább nő odabent, legalábbis szerintem.

csincsilla72 2014.12.27. 23:58:29

@kamilla123: vigyem a lapátot?
@Krétagarbó: kedvelem Edinát, de most nem tudom sajnálni. Laci világosan megmondta, hogy nem kell neki. Akkor ezt tudomásul kell venni, és nem addig lihegni a nyakába, amíg az végre beleszeret. Ne játsszon már Lepkegyűjtőt, bakker.

Krétagarbó 2014.12.27. 23:58:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én sem bírom a stílusát, de nekem az ennyire mű dolgok már nem jönnek be. Zsunál még a szilikon mell elmegy, az még olyan kis guszta (ha nőként írhatok ilyet), de mondjuk ha már Edinánál állandóan a bajuszán pörgünk, említsük már meg Zsu kopaszodó fejét is...

egyemakisszíved 2014.12.27. 23:58:45

@csincsilla72: Szerintem azért mondta el Zsuzsa Daninak, hogy taposson egyet rajta, amíg hallgatja, hogy milyen entyem-pentyem volt Lacival közöttük mert nem állt mellé Macival szemben a bögre-vitában.
@Micsell: A legérdekesebb, leginkább szerethető női versenyző, akit idáig láttam a VV-ben. :)

Krétagarbó 2014.12.28. 00:00:32

@csincsilla72: nem tudom, én biztos azért vagyok ennyire elnéző ebben az esetben, mert egyrészt nagyon csípem Edinát, másrészt már én is voltam reménytelenül szerelmes, igaz 14 éves koromban:))) De szép emlék maradt, még úgy is, hogy szívatott is a srác rendesen.

csincsilla72 2014.12.28. 00:00:34

@egyemakisszíved: lehet, hogy így van. De akkor ne lepődjön meg, ha a szövetségesei otthagyják.

kamilla123 2014.12.28. 00:00:36

@Krétagarbó: ebben most azért nincs igazad, mert a kopaszodással nemigen lehet mit kezdeni (vagyis lehet hajat beültetni, de az kissé macerás), de könyörgöm, egy bajuszgyanta olyan nagy ügy?? ez már igénytelenség.

bigél 2014.12.28. 00:00:51

@egyemakisszíved: szerintem nem azért. Inkább azokkal értek egyet, akik az egóját említették okként. Akkor merült bele a nyúlkálásos részletekbe, amikor Dani kijelentette, hogy Laci nem tekinti őt nőnek.

csincsilla72 2014.12.28. 00:02:20

@Krétagarbó: 14 éves korunkban mindannyian szerelmesek vagyunk a suli legjobb pasijába. Aki azt sem tudja, hogy létezünk.:-) Én is csípem a csajt, de most ő állt sorba a pofonért. Nem hitegették, nem verték át. Tudtuk nagyon jól, hogy egyszer fel kell majd ébrednie.

Krétagarbó 2014.12.28. 00:02:35

@bigél: Hú, én nem látok Dóriban semmi nőiest, de ez már tényleg ízlés dolga, amiben nem érdemes vitatkozni.

Ms Smaragdváros 2014.12.28. 00:03:03

Sztem Zsu a Dani miatt mozdult Lacira, hogy megleckeztesse őt, hogy nem lehet nem kiállni mellette. És rohadt szemét volt, amikor elmondta neki a Lacis dolgot, hisz tudja, hogy tetszik neki. Az meg vicces volt, hogy Dani a riportszobaban úgy beszélt Laci árulásáról Edina felé, hogy simán ki lehetne cserélni a neveket: ez az ő fájdalma Zsúval.
Én szeretném, hogy Zsú essen ki. Sztem ugyanolyan gonosz, mint Reni volt, csak Reni kívül maradt azon, amit utált, ő meg a saját fészkébe piszkít és robbant. EZ nagyon gonosz.
Laci nekem szimpi volt egyébként, az is hogy elküldte a Zsút, és az is, hogy az előzetesben konkrétan beszélt Edinával -és sztem Zsúnál is egy ilyen konkrétságot akart elérni a csaj "Akarlak" csábítására.- Meg tuti érzi, hogy ez egy Fekete özvegy.

csincsilla72 2014.12.28. 00:03:20

Kell a hólapát is. Itt Kőbányán nagyon esik most.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:03:20

@egyemakisszíved: szerethető tényleg a sok szörnyella között, de mégis van benne egy kis taszító butaság nekem
@Krétagarbó: futás szánkózni mert ki tudja holnapra ott marad-e..

Krétagarbó 2014.12.28. 00:03:40

@0.5 bit: én nem szeretném, mert Zsu megerősödve jönne vissza.

kamilla123 2014.12.28. 00:03:56

@Krétagarbó: na, ebben egyetértünk, Dóri nekem is fura. Ahogy megy, eszik, ahogy beszél, tényleg semmi nőies nincs benne. Ami meg van rajta, nem eredeti.

Krétagarbó 2014.12.28. 00:04:42

@Micsell: persze persze:) Remélem elolvad és nem is esik sokkal több, brr:) Hétfőn utazunk, remélem addig kibírja...

Cimili 2014.12.28. 00:04:56

Dórit én sem látom nőiesnek. Sőt, ha azt mondanák, h pasinak született, csak átoperáltatta magát, simán elhinném. Edinából meg egy kis hozzáértéssel kurva jó nőt lehet faragni.

kamilla123 2014.12.28. 00:04:56

@Ms Smaragdváros: szerintem is arra reflektált, hogy Dani nem állt ki mellette

spinks 2014.12.28. 00:05:45

@kamilla123: Dóri egy 100 kg- os kamionsofőr női testben.

Krétagarbó 2014.12.28. 00:06:04

@kamilla123: persze, ez jogos, de attól még egyik sem szép.

kamilla123 2014.12.28. 00:06:18

nincs on.. én elmentem aludni, mindenkinek jó éjt! :-)

Cimili 2014.12.28. 00:06:19

@csincsilla72: Óbuda mellett is szakad a hó.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.28. 00:06:22

@csincsilla72:

Itt is sok-sok hó van a Népligetnél :D:D Olyan széép.
csak 3 napot késett :(

kamilla123 2014.12.28. 00:07:18

@Krétagarbó: én sem látom Zsu-t olyan szépnek, mint ahogy elő van adva amúgy. Csak most nincsenek bent szép lányok, ezért értékelődik fel a külseje. Egy másik vv-ben simán átlagos lett volna

egyemakisszíved 2014.12.28. 00:07:29

@bigél: Azzal kezdte, hogy tanácsot akar kérni Danitól egy ügyben. Mindenképp ki kellett volna tehát térnie előbb-utóbb a történésekre.
@Micsell: Szerintem a legeszesebb játékos, aki közben nem felejt el érezni sem.

bigél 2014.12.28. 00:07:43

@Krétagarbó: ja, ezen valóban nem érdemes. :)

Cimili 2014.12.28. 00:08:15

Itt is szakad Óbuda mellett a hegyekben. Öröm lesz lejutni a városba.

tvbuzi 2014.12.28. 00:08:39

@csincsilla72: Itt Kőbánya szélén is esik:)

@egyemakisszíved: eDinka csak játssza a tisztalelkűt, arra emlékszel amikor ugyanúgy elbúcsúzott Zsuzsától és Vikácsutól az első párbajnál? Na, az őszinte és tisztalelkű volt?

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:09:07

@Krétagarbó: én sem ragaszkodom a havazáshoz így bentről oké :D

spinks 2014.12.28. 00:09:25

Az Edina egy apolatlan nőnek tűnik. Ez a fő probléma ezzel a típussal. Bepált pizsamaszagú...

Cimili 2014.12.28. 00:10:29

@tvbuzi: Én nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy mindkettőt szerette.

Krétagarbó 2014.12.28. 00:10:43

@kamilla123: jó éjt!
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát ez az. Nálam a hó ideje: dec. 24 délután, este. Aztán 25-től jöhetne a 20-25 fokos meleg. Télen nem kellene több, csak ennyi, nyáron mehet 30 fok fölé is:)))

tvbuzi 2014.12.28. 00:11:21

@Cimili: Valaki írta, hogy Dóri olyan mint egy kamionsofőr. Edina eljátszhatná Grabowski lányát a macskafogó 3ban, olyan szinten egérfeje van sztem. A bajsza is megvan hozzá.

bigél 2014.12.28. 00:11:35

@kamilla123: Szerinted ki volt a legszebb VV-s lány?
Szerintem Zsunak egyébként tényleg szép arca van. Az elején nem is tűnt fel, de aztán sokszor rácsodálkoztam, hogy milyen jól néz ki.
Szerintem a korábbi VV-kből Anikó is szép volt, illetve szerintem Gigi is. Én VV Évát sem tartanám csúnyának, de ő már annyira sok viselkedésileg, hogy nem tudok ettől elvonatkoztatni. Illetve a későbbi nagy Ő Anikót anno még szép nőnek tartottam.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:14:02

@egyemakisszíved: tisztelem az elfogultságodat, hidd el :) de h a legeszesebb lenne azt nem hinném, és nem a műveltség, tanultság jön szóba itt, mert bár látszik, h készült ő is mint ahogy a többi is bizonyos szintig és tisztában vannak a szerelmi szál és a szociális vonal lehetőségeivel (ő maga mondta a riportban, h zsunak laci egy lehetséges szerelmi szál azaz tisztában van a fogalommal és hát neki is ez egy lehetséges szerelmi szál, amibe kapaszkodik is, hozzá teszi h még kicsit viszonzatlanul is érzeleg) de ahogy én látom ő visz is ebbe érzelmeket, tehát próbálja persze ésszel is játszani, amennyire érzékelte, h hogy kell egy ilyen játékot játszani, de nem annyira felkészült mint pl dani v zsu - magánvéleményem természetesen, de lehet h én lepődnék meg a legjobban ha kiderülne, h milyen szépen felépített forgatókönyvvel a fejében játszik :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.28. 00:16:07

@Krétagarbó: Igen, éljen a nyár és a meleg :D Síelni meg meleg szobában és karosszékben fogunk :D

malevil2050 2014.12.28. 00:17:41

Jáccani,jáccani és jáccani.

spinks 2014.12.28. 00:18:45

@bigél: igen zsu elég dekoratív. De én férfiként tartanék tőle. Igazi sumák, hátbaszúrós fajta lehet.

tvbuzi 2014.12.28. 00:22:15

@spinks: Zsu pont arra jó ezzel a fejjel (ha megtanul olvasni és beszélni), amit a Kiskun tévében csinált.

bigél 2014.12.28. 00:22:17

@spinks: Miből gondoljátok ezt a hátbaszúrós dolgot? Kit zsúrt hátba a VV-ben?

bigél 2014.12.28. 00:23:57

@bigél: Én - ha férfi lennék - inkább Edinkától (vagy az általa megformált karaktertől) tartanék.

Krétagarbó 2014.12.28. 00:24:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én még úgy sem:))) Na jó, addig én korizok, amíg te sielsz a szobában:)

spinks 2014.12.28. 00:26:05

@bigél: minden lépése ki van számítva előre. Igazi érdekember. Nah meg azt a viselkedést magyarázd már meg amikor a munkaheten a játékpenzére ráült. Egy normálisan gondolkozó ember meghívott volna mindenkit. Filléres érdekember. Jah és ha hatalmat kap akkor mutatja ki Milyen is valójában.

spinks 2014.12.28. 00:27:04

@bigél: hát edinahoz bottal se nyúlnék.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.28. 00:29:13

@bigél: Én is Ádinától félnék inkább. Van egy fajta veszélyes naivitás (esetleg korlátoltság) benne, másfelől sokkal többet beszél, mint figyel.Az ilyen típus nem tud tanulni.

egyemakisszíved 2014.12.28. 00:30:50

@tvbuzi: Őszinte és tisztalelkű, hiszen a többi villalakó előtt sem volt rejtett, hogy mindkét lányban lát valamit, amiért akár mellé is állhatna. Mindenki tudott róla, ezért túrta ki Dennis a kampánycsapatból. El is mondta, hogy mindkettő fontos neki valamiért, Vikcsuval a múltban voltak egymásra utalva, aztán eltávolodtak, de még tartani akarja magát a szavához, hogy nem fordulnak soha egymás ellen, annak ellenére, hogy ellenkező csoportokba tagozódtak be, és igazából Vikcsu is megtagadta őt a sárga kendővel. Zsuzsában meg a jövőbeni szövetségest látta, akit Dani választott, és akinek már korábban felajánlotta a barátságát. Mindkettő visszatérésében látott valamit, aminek örülni tudott volna, az egyikhez a szíve húzta, a másikhoz az esze, így mondta.
@Micsell: Ehhez a játékhoz elég nagy bátorság kell és ő bátran játszik, meri megélni azokat a helyzeteket, amit a villa elé hoz. Aki úgy odaadja magát a játéknak, mint ő, és közben be tudja tartani a legfontosabb játékszabályokat, ami Laci szerint sincs leírva, megérdemli a nyereményt. Szociális okokból soha nem nyert senki és nem is fog.

bigél 2014.12.28. 00:33:43

@spinks: jó, de ezekben nincs hátba szúrás. Inkább azt látom, amit Dani is mondott valamikor, hogy mindent teljes erőbedobással csinál, mindenhol az élen akar végezni. Ez a "mindent megteszek, hogy én legyek az első" hozzááláás lehet, hogy nem mindenkinek szimpatikus (nekem semfeltétlenül az), de pont nincs benne hátba szúrás. Mindemellett a pénzhez (még ha játék is) való viszonyát meghatározhatja az is, hogy neki az igazi való világban is meg kell fognia sokszor a pénzt, hiszen már kell valakiről gondoskodnia. Ezt nem könnyű levetkőzni. Diktatórikus hajlama valóban van, szeret megmondani (de ki nem? :D :D ;) ).

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:34:06

@egyemakisszíved: én továbbra is úgy érzem h ő is mint még páran megtervezetten játszik, bár ez sem megkövezendő, mert már láttak pár szériát
az egyik ember megtervezettnek látja őt, a másik őszintének - egységes vélemény úgysem lesz, ahogy a többi játékossal kapcsolatban sem
de ettől még szórakoztató, ahogy itt a felek győzködik egymást

bigél 2014.12.28. 00:34:53

@bigél: *hozzáállás - egyre többször gabalyodnak a billentyűk, nem kellene boroznom közben :D :D

bigél 2014.12.28. 00:37:12

@Micsell: "de ettől még szórakoztató, ahogy itt a felek győzködik egymást" - engem jobban szórakoztat, mint a műsor maga.

spinks 2014.12.28. 00:37:31

@bigél: de az meg az intelligenciáját mutatja, hogy nem érzékeli, hogy mennyire visszazetsző ahogy filléreskedett akkor. Pedig tele volt pénzzel. fúj... Undorító volt. Ahogy ráült a pénzére. Ne haragudj, de arra nehéz magyarázatot találni. Tele volt pénzzel...

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:39:48

@bigél: a legviccesebb a vérremenő magyarázat keresése: mit miért csinált, mindenki belelát a fejekbe, gondolatokba, megideologizál és megmagyaráz mindent :D
ja és tényleg milyen "undorító", amikor valaki megtanul spórolni és nem elb.a a pénzét, de nem? :DDD

bigél 2014.12.28. 00:41:52

@spinks: Rendben, ezt elfogadom, de én továbbra sem látom a hátbaszúrást, mint olyat. És onnan indultunk el, hogy te említetted, én pedig nem tudom, hogy mire alapozod.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.28. 00:42:07

@bigél: "... Diktatórikus hajlama valóban van,..."

Mégis, amikor a csapat buzerálta őt a pénzzel, hogy másképp használja fel (tehát adjon az embereknek), akkor kompromisszumképes volt, és belátással a többiek véleményére.

bigél 2014.12.28. 00:42:21

@bigél: mármint a véleményt, de nem feltétlenül értek vele egyet

spinks 2014.12.28. 00:43:26

@Micsell: spórolni? Egy játékban? Amikor szinte éheznek körülötte? Haho. Ha valaki ilyen buta hogy azt se érzi hogy mennyi szimpátiat tudott volna egy csapasra szerezni azzal hogy a játékpenzén megvendegel mindnekit...

bigél 2014.12.28. 00:44:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: őt magát idéztem, nemrég megnéztem az adatlapját. :D :D

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:45:27

@spinks: éheznek? hát dolgozni kellett volna akkor lett volna pénzük ennivalóra nem mástól elvárni, h majd eléjük teszi...
másrészt további tervei voltak a pénzzel, üzletrészt, jutalék szerzés
senki sem lát tovább a saját kis ideáinál?...

spinks 2014.12.28. 00:49:27

@Micsell: haha. Vége volt a játékhétnek. Milyen terve volt a tobbezer " villakrajcarral"? Haha. Uzletresz,meg minden. Körülötte meg "eheztek ". A cigijevel is amit művelt. Amikor adni kellett volna belőle annak aki Egyedüliként megvedte. .. Maradjunk Annyiban, hogy nem kívánnam senkinek hogy ez a nő gondoskojon róla. Nem egy jellembajnok.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.28. 00:50:58

@spinks: "... Ha valaki ilyen buta hogy azt se érzi hogy mennyi szimpátiat tudott volna egy csapasra szerezni..."

Mikor nyuszika hol a sapkád van, akkor tudod mi lett volna a szöveg? Ez a szemét azt hiszi, hogy pénzért megveheti az embereket. Ha utálsz valakit, mindig találsz valami kifogásolnivalót rajta.

spinks 2014.12.28. 00:52:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezt elmondhattad volna ha meg próbálta volna. De mint tudjuk NINCS HA...

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:52:31

@spinks: ez még mindig egyéni játék és nem csoportos
ahogy az egyes játékok is azok
Zsunak ki adott a saját keresetéből és kajájából? ja h senki de az nem gond csak h ő nem osztotta szét?... ez megint túlzottan egyirányú látásmód

spinks 2014.12.28. 00:56:40

@Micsell: nem érted. Neki LETT VOLNA LEHETŐSÉGE adni. A munkák is úgy voltak kitalálva hogy vakakik szarrá keressék magukat szinte nulla munkával. ( szappanfőzés) Ez így volt kitalálva,épp azért hogy pl a Zsu ily nemes tulajdonsagai kidomborodjanak.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:57:03

@spinks: az éhezés: aki enni akart, dolgoznia kellett (volna) nem vakarózni azért nem volt egyik meló sem olyan megerőltető h ne kereshetett volna vki kajára valót vele, ja h még erre se telt tőlük hát igen, jellemrajzot ez is adott róluk, ki tudott és akart dolgozni és ki sírt inkább h jaj éhezem - ez már szinte nevetséges jelenet volt
kint is magad keresed meg a kajára valót nem odaállsz a munkatársad mellé, h jaj etess meg

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.28. 00:58:10

@spinks:"--- De mint tudjuk NINCS HA...."

Azt szokták mondani, hogy a HA-val kezdődő mondtoknak nincs értelmük. Kivéve: If...then...else, és csak átfogalmazás kérdése: in case...
Ez itt a latolgatások helye, megpróbáljuk a különböző ágakat lekezelni.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 00:59:01

@spinks: de nem akart adni, kint sem adod oda magadtól amiért te gürizel meg, vagy igen? szétosztod?
ok megértem mindenkinek van aki szimpibb és van aki kevésbé

bigél 2014.12.28. 01:01:43

@spinks: Én úgy emlékszem, hogy többek között arra spórolt, hogy pl. a bolt rendben legyen, hiszen ott napi 5000 krajcárt (vagy mennyit) be kellett pengetni és az elején Maci kicsit megszívatta Lacit. Emellett nem dorbézolt ő sem.

spinks 2014.12.28. 01:02:22

@Micsell: nem igazán látod a játék lényegét. El kezded mondani mi van kinn a való életbe. Haho. Ez egy játék a nézők szimpátijááért. A Zsu kezében szinte nulla munkával keresett, bennt vagyonnak számító pénzösszeg volt, a játékhét befejezese előtt is. Ekkor már tét nélkül csinálhatott volna akármit. De a játékinteligenciaja empátiakeszsege csődöt mondott. És ráült a pénzére.

spinks 2014.12.28. 01:03:31

@Micsell: haho . ez egy játék. És nem kinn hanem benn vannak.

spinks 2014.12.28. 01:04:15

@bigél: az utolsó napon mire gyűjtött már . Elarulod?

bigél 2014.12.28. 01:06:01

@spinks: ennyire viszont nem követtem nyomon, hogy tudjam, mi mikor volt.

bigél 2014.12.28. 01:08:05

@spinks: a hátba szúrós dolgokat viszont még mindig nem mondtad el nekem, onnan indult az egész és igazából arra lennék kíváncsi, hogy azt mire alapozod

csincsilla72 2014.12.28. 01:10:13

@spinks: Most nagyon egyetértünk. Zsuzsa részéről a játékhéten tanúsított viselkedés egy ordas nagy hiba volt. Ebben a helyzetben az egyetlen nyerő megoldás az lett volna, ha bedobja a lovettát a közösbe és rendesen ellátja cigivel és kajával azokat, akiknek szándékosan sokkal kevesebb fizetést adtak. Nem értette meg sajnos, hogy ezen a héten rengeteget léphetett volna előre mindenki szemében. Ő bizniszelni akart. De hogy minek??

spinks 2014.12.28. 01:10:36

@bigél: rosszul fogalmaztam. Nem szúrt hátba senkit. Bár az ahogy " penzszűkében " viselkedett az akkor egyetlen " barátjával " danival. Hát az no comment.

bigél 2014.12.28. 01:10:51

@spinks: ha gondoskodásról van szó, akkor inkább egy spórolós, mint aki szórja a pénzt. :D :D

bigél 2014.12.28. 01:11:58

@csincsilla72: Dóri bedobta a közösbe? Komolyan kérdem, nem emlékszem, hogy mi volt.

spinks 2014.12.28. 01:12:27

@csincsilla72: igen. Ordas nagy hiba volt. Ott előjött az anyagias énje. Ahogy hatalmat és erőt érez atgazol mindenkin. Ott azon a héten az igazi énje jött elő. Én azt nem tudom elfelejteni.

csincsilla72 2014.12.28. 01:13:43

@bigél: A való életben a spórolásnak van értelme és kifizetődik. De odabenn nincs. Nem az első széria, amikor munkahét van, pontosan tudták, hogy csak pár napig van annak a fecninek értéke. Annyi esze lehetett volna, hogy végiggondolja, mivel tud szimpátiapontokat begyűjteni. Sajnos nem különösebben okos csaj és ez ott egyértelműen kiderült.

csincsilla72 2014.12.28. 01:14:17

@bigél: ő sem dobta be. Plasztikot sem az eszéért szeretik.

csincsilla72 2014.12.28. 01:17:03

@spinks: Én ennyire durván nem fogalmaznék. Nem anyagias, csak nincs játékintelligenciája, ahogy te mondtad:-) A való életben el kell látnia egy gyereket is, ezért beindulnak az ösztönös viselkedésformák. De ez itt kontraszelektív.
Nem elég okos ahhoz, hogy átlássa, melyik helyzetben mi a nyerő megoldás. Pedig lement már hat széria, tudniuk kellene, hogy mire hogy reagál a közönség.

spinks 2014.12.28. 01:18:21

@csincsilla72: így, így... Könnyedén megnyerhette volna a nézők szimpátiaját
...könnyedén. És nem. Ő spórol. Buta, ostoba, gonosz dolog volt.

spinks 2014.12.28. 01:19:24

@bigél: egyik se dobta be... És ez megmutatta az igazi jellemüket.

bigél 2014.12.28. 01:19:43

@csincsilla72: miután Spinks a való életre utalt a következőkkel "Maradjunk Annyiban, hogy nem kívánnam senkinek hogy ez a nő gondoskojon róla. Nem egy jellembajnok.", én erre reflektáltam. Most vagy elfeledkezünk, de akkor tökéletesen, a kinti élketről vagy pedig engedjük, hogy az befolyásolhatja a a játékosok tetteit, ill. a nézők véleményét is, de akkor legyünk következetesek. Pl. ha csak a "bentre" koncentrálunk, ne csak zsutól várjuk el, hogy ennek megfelelően (okosan, rendesen, ki tudja még hogy) viselkedjen, de a többiektől is elvárhattuk volna, hogy ne rinyáljanak, hiszen tudták, hogy bent vannak, baromi kicsi az esélye az éhenhalásnak és a végzetes nikotinmegvonásnak.

csincsilla72 2014.12.28. 01:23:00

@bigél: erre csak annyit tudok mondani, hogy a spórolás csak a fizikai szükségletek kielégítése után jön egy normális családban is. Ülnél a pénzen vagy vennéd egymás után a négykilences aranyat miközben a gyerek lukas cipőben jár és nem kerül gyümölcs az asztalra?
Nem hiszem.

csincsilla72 2014.12.28. 01:26:16

@bigél: persze, azzal én is egyetértek, hogy a többiek is túltolták rendesen.
Ha én vagyok Dani helyében, akkor csinálom azt, amit Fanni. Eszem egy hétig a vajas kenyeret és kész. Nem fogok belehalni. De tuti nem rinyálok miatta.
Egyik sem tudta jól kezelni. Igazán kár.

bigél 2014.12.28. 01:30:11

@csincsilla72: azért itt nem erről volt szó. :D :D

spinks 2014.12.28. 01:34:51

@bigél: te most egy full unszimpatikus viselkedést próbálsz megmagyarazni. Ne haragudj de logikus eszervekkel es semmilyen érzelmi magyarázata nincs annak a viselkedésnek. Rommà keresték magukat benn nulla munkával. És ültek rajta.

bigél 2014.12.28. 01:37:07

@csincsilla72:
A játék szempontjából én Danit tartom a legtöbbre, szerintem ő a legintelligensebb, de valszeg még ő is kevés ahhoz, hogy a valódi énjét teljesen kizárva, mindig csak a játék szempontjaira ügyelve viselkedjen. Nincs visszajelzés, nem tud igazán elvonulni az ember és a játék szempontjából ártalmas feszültségeket levezetni, stb. stb. Nem beszélve arról, hogy azért abban senki sem lehet teljesen biztos minden pillanatban abban, hogy mi is a helyes lépés - akárhány VV-t nézett már meg és elemzett ki és akármekkora "docens" is, ahogy Malevil írná. Igazi pszicho alkatnak kell ahhoz lenni, hogy mindentől elvonatkoztatva, csak a tényleges játékra koncentrálva tervezd meg a lépéseidet, reagálj az eseményekre. És még az sem biztos, hogy mindig ez a nyerő. Van, hogy igen (ld. Alekosz), van, hogy nem (pl. Szabolcs, Milo).

csincsilla72 2014.12.28. 01:39:32

@bigél: Nem, de ezt modellezte. Ráadásul a való életben még meg is lehet ideologizálni azt, hogy miért spórol az ember még a fizikai szükségletek kielégítése helyett is. Mert a való életben a megtakarítás jól jön, ha nagy a baj és ezért cserébe le lehet mondani a pillanatnyi kényelemről. De a villában még ez sincs.

csincsilla72 2014.12.28. 01:42:29

@bigél: Nyilván nem tudnak ezek a szerencsétlenek minden pillanatban taktikázni, mert ahhoz az ő agykapacitásuknál többre lenne szükség. De itt nem kellett volna nagyon gondolkodni.

spinks 2014.12.28. 01:43:07

@csincsilla72: maximálisan egyetértek. Nem is tudok mit hozzáfűzni. Talán annyit, hogy számomra ez megbocsáthatalan jellemhiba amit produkált ott és akkor az a nő és ha bármikor kezdenék a kinézetén túl magamban szimpátiát érezni iránta akkor ezt felidezem magamban.

bigél 2014.12.28. 01:48:48

@spinks:
a videó alapján, amit visszanéztem, úgy tűnt, hogy meggyőzhetők voltak. Így ezen a sokak számára nem szimpatikus hozzáálláson később változtattak. Ő is és Laci is. De mint leírtam, ha ők fölöslegesen verték a fogukhoz a garast (elfogadom, hogy a benti játék szempontjából fölösleges volt), akkor a többiek pedig feleslegesen rinyáltak. Ahogy a pénzt a későbbiekben nem tudják mire költeni, úgy az éhenhalás esélye is csekély volt. De elfogadom, hogy ez nem szimpatikus, de főleg hibás lépés volt a játék/nézők/szavazók szempontjából.

Komeszka 2014.12.28. 01:49:14

Egyébként Daniék csapatából egy valaki van, aki nem csicskult be Zsunak, sőt kölcsönösen nem bíznak egymásban, mégpedig amiatt, mert ő elég jól látja Zsu "mozgását". Vajon ki ő? Bár Zsu és Laci kölcsönös vonzalma a munkahét óta teljesen egyértelmű, csak idő kérdése volt, hogy mikor robban be a történet. Robin egy éjszakai stream-ben mondta Edinának, hogy kezdődik köztük valami, aki másnap mondta el ezt Daninak (ez volt öfo-ban is). Dani is látta szerintem, de kivárt, ezért jegelte a témát Edina előtt. Edina jó ember, de eléggé vakon van sok dologban.

bigél 2014.12.28. 01:51:52

@csincsilla72: de nem hagyták őket kaja és cigi nélkül, nem arról volt szó, hogy dőzsi, a többieknek pedig coki. Elfogadom, hogy nem volt szimpi, ahogy viselkedtek, de azért túlzsába se essünk már, főleg úgy nem, hogy a későbbiekben, amikor összegyűltek és átbeszélték, akkor változtattak is ezen a hozzáálláson.

spinks 2014.12.28. 01:52:26

@bigél: fair hogy belatod hogy nem volt szimpi az a viselkedés. A többiek rinYalasa viszont tényleg jogos volt mert igaz hogy éhen nem haltak de ők is látták Hogy azok egy halom pénzen ülnek értelmetlenül... Miközben ők az alapvető szükségleteiket sem tudták kielégíteni.

Komeszka 2014.12.28. 01:52:49

Online-ban éppen balhé van Edina és Laci között. Laci lazán Edinának:"fogd be a pofádat!"

Costanza 2014.12.28. 01:56:18

Es igen, bebizonyosodott hogy Zsuzsa valoban gyonyoru.. lol.

Jemi 2014.12.28. 01:58:42

Ha lenne egy kis esze Edinának akkor meggyőzné a többit hogy Zsura tegyenek..
Neki lenne rá oka Fanninak is, kanapémedvènek is,robin duplát rádobna..
Zsu meg kihívná Edinát,Edina meg kint hagyná és Edinának megvan a helye a top4ben..

Komeszka 2014.12.28. 02:04:40

@Jemi: Igen, de Zsu nyilván nem Edinát hívná. Valószínűleg Robint, Ádámot vagy Macit, esetleg Fannit. Amilyen tempóban kezd Zsu negatívba menni, simán lehet, hogy egy hét múlva, ellenük is kint maradna a protest szavazatok miatt. Zsu-nak egyébként a leglogikusabb választás Maci lenni, érvei is lennének ellene. Másrészt Laci és Ádám nem tennének Zsura, talán Dani sem, Robin igen (esetleg kettőt) + Edina egyet, de nem biztos, hogy a másik csapat dobna Zsura jelet.

nátrium glutamát 2014.12.28. 02:11:19

@Micsell: végre valaki úgy látja azt a helyzetet ahogy én. :)
Érdekes, hogy az senkinek sem akart feltűnni, hogy Dani baszott dolgozni, csak hisztizett, csapkodott. Aztán meg szinte kikövetelte, hogy tartsa el a gazdagabb... Ez csak nekem visszatetsző?

@bigél: "a többiektől is elvárhattuk volna, hogy ne rinyáljanak, hiszen tudták, hogy bent vannak, baromi kicsi az esélye az éhenhalásnak és a végzetes nikotinmegvonásnak." +1
Ez nagyon tetszett! :D

Az újabb sztorit is lehet másképp nézni. Zsúból az egójával kihúzta a Lacis sztorit, aztán szépen jelezte, hogy ezt aztán el kell mondania Edinkának - aki tapad a srácra, pedig amaz világosan elmondta, hogy nem kell neki, mint barátnő. Szóval, Danika megpendítette, hogy ha Zsú nem mondja el, megteszi ő. Ezzel elérte, hogy Edina tudomására jusson a történet úgy, hogy mindvégig a háttérben tud maradni és páholyból figyeli az eseményeket. Hátha széttépi egymást a két nő... na ez a része nem jött be, mert leültek megbeszélni.
Persze egy ország sajnálja Egérkét ahogy könnyeit nyeldekelve siratja nem létező kapcsolatát. Az ilyen nyomulós, tapadós embertől bárki menekülne!

Más. Amikor Edinka körülugrálta a csókolózó Penniséket az "hű de cuki" volt. Ha ugyanezt mondjuk kanapémedve tette volna akkor itt fröcsögne mindenki, hogy milyen perverz és undorító... :D

Costanza 2014.12.28. 03:09:18

@csincsilla72: amugy miert nezi edinat mindenki hulyenek azert hogy csung a pasin?
mert benne volt nehany adasban is, hogy a laci mondott neki ilyesmiket, mikozben boszen csimpaszkodik o is Edinaba, hogy "en meg nem fogtam fel hogy vagy nekem, hogy igy szeretsz engem ahogy vagyok" vagy valami hasonlo maszlag.
Engem inkabb ez zavar. A nok ezt felreertik, mivel felreertheto ha teged egy pali, vagy akar no rendszeresen szorongat, lelkizik es bazsalyog, csokolozik hempereg, meg hasonlo dolgokat mond, akkor mindenki azt gondolna hogy csak bejovok neki.
Laci imadja hallgatni ahogy Edina omleng neki hogy mennyi szepet lat benne, hogy felmagasztalja, es csak a jot latja benne, ez ki a fasznak ne lenne hizelgo? Ez neki tok jo, es biztos simogatja az egojat, de mindettol fuggetlenul ha lenne gerince, akkor egyszeruen meghuzna egy hatart valahol es egyertelmu lenne legalabb az egyik iranyba. Lehet siman nemet mondani az olelkezesre, es akkor Edina idoben le lett volna allitva.
De ez senkinek nem esne jol, hogy igy rugnak bele, ha ferfi ha no.
Ez a pali egy kreten es igenis kihasznalja az Edinat, ugyhogy itt nem a csaj a totalhulye, nyilvan naiv, de jobb esetben kinovi, es rajon hogy teljesen felesleges ilyen embereknek a szivehez beszelnie, akiknek nincsen. Inkabb ok a hulyek, is nekik van hianyossaguk nem pedig az edinaknak.
Laszlo, Zsuzsa es a fajtaik a faszparaszt mindenkinatgazolo lelkiszegenyek, azt meg egy talany, hogy az ilyen gennyladak vajon miert nem soha a sajat fajtajukkal akarnak bandazni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.28. 03:36:11

@Costanza: Nem beszélve arról a nem elhanyagolható ténytől, hogy Lacit végül is Edina emelte ki végérvényesen a Dóri féle érzelmi csapdából, amibe ha benneragadt volna, akkor most még Macit is megelőzné a kiesési listán, mert még azóta is dühtől eltorzuló arccal basztatná verbálisan Dórit...

Costanza 2014.12.28. 03:53:09

@VV Erőlegény: igen, mert egy olyan kis hulye pocs, aki mindent elbasz, de mindemellett azert nagyon arrogans es magabiztos.. A doris sztorinal kb ket perc alatt kivagta maga alatt a fat, es akkor kis idore vegre pont a helyere kerult. Hala az egnek, ott is lesz megint nemsokara.

Well... 2014.12.28. 04:28:10

@bigél: Fanni for president! ...............na ne ennyire hianyzik a "caribou barbie" ???

Well... 2014.12.28. 04:38:30

@kamilla123: a "bedoltem" konkretan abban a helyzetben hasznalatos, mikor csinalsz valami majdnem legalisat, oszt azok a qrva zsaruk elkapnak....na ez igy hangzik "bedoltem b+" ....az en koreimben legalabb is :o)))

Well... 2014.12.28. 05:31:50

az nagyo njo, ahogy az rtl-en a "Maci horkolása megihlette Dóriékat" videoban denis balkezzel bezarja az ajtot, majd a JOBB vala folul balra athuzva bekoti magat es vezetni kezzd....
a: eleteben nem ult meg a bal oldali ulesen.
b: eleteben nem kototte meg be a biztonsagi ovet .

szavazatok ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.28. 07:13:30

Na de Fanni szerepelt tegnap, ez érdekelne ;-)

red ferrari 2014.12.28. 08:08:35

@Bergamott: Amit Zsu elinditott olyan mint egy lavina, nem alithatja meg se jozan esz sem jatek, foleg nem Edina. Zsu szerintem ha nem lenne jatekban hanem a valos vilagban megsemitene atgazolna lelkifurdalas nelkul, afajta aki azt veszi el ami eppen kell neki

ruzs54 2014.12.28. 08:21:33

@Costanza: Egyet értek veled.

@VV Erőlegény: Igy van.Sőt még a super képességét is elfecsérelte erre a PÖCSre.
Remélem elszállt a rózsaszín felhő Edina fejéből és kijózanodott ebből a két lábon járó tesztoszteronból.

tvbuzi 2014.12.28. 08:37:35

Dani kapott pénzt Zsuzsától a munkahéten. Még rinyált is, hogy micsoda férfi ő, milyen szar érzés, hogy egy nő tartja el.

Avanivi 2014.12.28. 09:05:32

@Costanza: Edina időben le lett állítva! A Laci mondta neki,hogy n e m. Azt is hogy nem jön be neki,ugyanaz amikor Dani azt gondolta ,ha Zsu beszélget vele,akkor dugni is akar vele,kiverte a dilit,hogy neki ahhoz joga van
.Laci,Zsu nem kefél, mert Dani Edina úgy döntött. Nem mintha kíváncsi lennék rájuk. A Denisz Fanni párost is unom már nagyon, főleg amilyen közönséges útszéli stílusban beszélnek a szexről. De Edina azért 10 cm-ről nézné őket,hát nekem ez kukkolás nagyobb gáz,mintha ő csinálná és nem a lelkét adná,akkor mindenki megnyugodna legalább.

Bergamott 2014.12.28. 09:16:40

@red ferrari: Na ezt nem vitatom, ilyennek látom én is.

tvbuzi 2014.12.28. 09:21:10

Ha legközelebb amikor Edina megint részeg lesz és Laci meg Zsuzsa egymásra néznek a tisztalelkű (ha nem fogják le megint) megtépi mindkettőt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.28. 09:25:06

@ruzs54: Nem beszélve arról, hogy néhány órával korábban kapta meg a videoüzenetet a családjától, amiben nem is túlságosan érthetetlen módon kódoltan javasolták neki taktikailag, hogy nagyon becsülje meg Edinát. Ennek ellenére Lacit ebben a helyzetében áldozatnak tartom inkább, mert ő egy ösztönember a lelke mélyén. Kiskun, aki a legnagyobb elutasítottsága idején, egy hang nélkül tűrte a többség kirekesztését (csak a zárt ajtók mögött sírdogált rendszeresen egyszem támogatója jelenlétében), most pont egy bevallottan ellenfelének számító játékostól egy sorsolás alapján meghatározott odaszúrós -de végül is megfelelő önkontrollal és humorérzékkel viccesre is fogható- karácsonyi ajándékozás kapcsán ver ki ekkora patáliát? És amikor a szövetségese megpróbál viszonylag tárgyilagosan véleményt alkotni ebben a bolhából elefánt vitában, azt úgy értékeli, hogy innentől kezdve borult szövetség (illetve borítania kell azt), és perceken belül előveszi a csábítás csodafegyverét, amivel mindkét szövetségesének lelkébe és egojába belegyalogol.... Én nem mondom, hogy a másik kettő hibátlan... de a diplomáciában sem szoktak rögtön a hadüzenet megküldésével fenyegetni...

Aharon 2014.12.28. 09:33:06

@Krétagarbó: Így bizony. Nem értem, hogy lehet Dórit szépnek látni... szvsz iszonyat ronda, műpopsi, műcici, gondolom, nem kevés botox itt-ott.... Edina teste sokkal szebb, tiszta izom a csaj, természetes és szép, arányos mellekkel. Messze ver mindenki mást, Zsuzsát is. Ott is mű a cici, a többi testtájék erősen megereszkedett, úszógumi... egy fogász az ő fogsorával is tudna mit kezdeni, néha, ha mosolyog, olyan mintha most érkezett volna a Twilightból.... ja, és nekem nagyon tetszik Edinában, hogy ilyen kis perverz... még jobban, hogy gond nélkül képes olyanokat smárolni Dórival, hogy levegőt se kap. Nincs vele semmi baj az én szűrőmön keresztül, leszámítva, hogy én is sejteni vélem miért mentek tönkre az eddigi kapcsolatai, ez a ragaszkodás iszonyat kellemetlen tud lenni, pláne, hogy itt elvben semmi sincs köztük.... de elmegy Laci a picsába, hogy nem vette észre, hogy ezzel a kiscsajjal nem lehet cicázni. Írtátok már többen, hogy játszásiból van az egész, szerintem nem, ez a kis hülye hótszerelmes, kapott elég impulzust meg volt elég húzd-ereszd játék köztük, amit ő úgy fordított le magában, hogy alakul a molekula, erre tessék, pedig tényleg csak arra kellett volna figyelnie, amit Basszájba mond, és nem arra, amit csinál.

Aharon 2014.12.28. 09:37:37

@spinks: Ehemm :) Ezt a szókapcsolatot kerestem, köszönöm :)

Bergamott 2014.12.28. 09:37:49

@tvbuzi: Én simán bevállalnám, hogy kicsit megtépjen. Megmutatná milyen, meg vehetné a motyóját is.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 09:39:52

@Avanivi: ne hari de nem értek egyet. Folyamatosan megy azért a bújcizás, tipitapi, a tegnapiban is smároltak. Egy férfitól nem lehet ennyi önuralmat elvárni?
Ha Edina beadja neki a derakát (ugyanis dugni mmkk akarna vele Laci, csak "járni" nem), akkor előre látom h az lesz a kontent h Edina megerőszakolta Lacit.
Hozzáteszem, az előzetesben korrekt volt viszont Laci, legalább őszintén megmondta azt is, h levarrná Zsuzsát (is).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.28. 09:42:52

@VV Erőlegény: Jah és azt a csodafegyverét, aminek az elővételét már jó két hete mindkét szövetségese irányába zsaroló megfontolásból lebegtetett is. Most mire számított, arra, hogy ő zsarolhat csak és a másik kettő nem fog a maga módján ezekre zsarolásokra -és nem feltétlenül csak a becsicskulással, bepincsisedéssel- reagálni ? Egyébként meg én Zsu helyében, a saját játéksikeressége szempontjából Laci kártyát, mint taktikai fegyvert, három-négy hét múlva vettem volna elő, amikor már az ellenoldal (Denisz, Maci, Fanni, Dóri), teljesen fel van szalámizva, és el kell kezdeni az egymás elleni pozícionálást a végjátékhoz.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 09:44:38

@nátrium glutamát: nem, ez nekem is visszatetsző, ahogy neked is :)
Az életben sem bírom az olyan embereket, akik másoktól várják el.
Dani látta, h Denisz jó a seprűkötésben, ha már oda osztották be, kérhetett volna tanácsot, vagy odaáll mellé, hogy mutasd már meg öreg, hogy kell csinálni. Az még nem lett volna csapatmunka amit az öreg ellenzett, ellenben megtanult volna valamit csinálni, amiből aztán lesz pénze ennivalóra.
Nyilván úgy volt kitalálva, hogy voltak jobban és kevésbé jól kereső munkák - ahogy az életben is - de miért nem egyezkedtek az öreggel, h naponta cserélnek esetleg pozíciót? A sztrájkolás helyett. Vagy ha a legelején ki van mondva, hogy az egyéni kereset közös, az más, de nem volt kimondva. Szóval itt is csak mint az életben az jött ki, hogy ki a here és ki a hangya.
Ha én keresek tíz pezót, nem fogok abból ötöt a here haveromra költeni, aki meg se próbált egy seprűt csinálni, mert minden volt, csak igyekezet nem.

@spinks: bent vannak, de a kinti életből hozott viselkedési formát követik, nem egy felépített világot tolnak maguk előtt, mint időnként egy-egy játékos (pl anno Alekosz)
én értem te miről beszélsz, csak máshogy gondolom
pl. honnan tudod, h Zsu nem a spórolós típusú nézőnek szeretett volna szimpatikus lenni
nem tudod, ahogy én sem, csak találgatunk
Továbbá te magad írtad később, hogy egyik sem dobta be a közösbe. Akkor ha egyik sem tette, miért ismét Zsut csipegetjük?

@red ferrari: abból a szempontból átgondoltad, hogy itt edina egy nem létező kapcsolat után sír? ha a való életben van két csaj akinek ugyanaz a fiú tetszik és az egyik nem jön be a fiúnak a másik pedig esetleg igen, akkor is a fiú szépen elhajtja mindkettőt mert a becsület azt kívánja, hogy amiatt, akinek ő tetszik, a másikhoz se közelítsen? nem hiszem h ennek bármi realitása lenne

Micsell (törölt) 2014.12.28. 09:54:31

Érdekes, ahogy szimpátia vagy ellenszenv alapján egyik, vagy másik játékosnak a kommentelők/bírálók bizonyos tulajdonságokat elnéznek és pozitívan értékelnek, ugyanazokat a tetteket másoknál pedig elítélik. És persze érdekes az is, ahogy ugyanazt az embert és cselekedetet a szimpatizánsai és ellenzői két egymással ellentétes pólusra sorolják be.
jó példa erre Edina kukkolása: cuki vs. perverz, Dani tarhálása: szerencsétlen vs. élősködő,
de a legjobb példa Zsu bármilyen cselekedete, mint legmegosztóbb karakter, ő bármit tesz v mond a legtöbb indulatot ő váltja ki a kommentelőkből eddig - persze ez csak egy előzetes rövid értékelés, fog ez még alakulni

Avanivi 2014.12.28. 09:56:17

@foxwiththegloves: Nem haragszom ugyanazt írtuk :) vagy keféljen, vagy hagyja békén ,de a Laci valahogy a lelkével nem tud mit kezdeni. Azt érti Edina,hogy Laci nem szereti,akkor döntsön ez szerint. Sok a rinya.

Puncylla 2014.12.28. 10:13:23

@kamilla123:
"nekem pl Dani sokkal jobb pasi, mint Laci"
Aszencségit! Tudtam, hogy itt mindenféle vélemény van, de hogy ez is!

bigél 2014.12.28. 10:20:33

@Micsell:
+1

"de a legjobb példa Zsu bármilyen cselekedete, mint legmegosztóbb karakter, ő bármit tesz v mond a legtöbb indulatot ő váltja ki a kommentelőkből eddig" - nem értem egyébként az általa kavart indulatokat. Korábban már írtam, hogy nekem Dani a kedvenc játékosom, de Zsu kezd feljönni, valószínűleg a sok kutyázásnak köszönhetően is, ami nemcsak bent, de itt is osztályrésze. (Mert azért többen kutyázzák, mint nem.) Sokszor olyan indulatokat kavar, olyan dolgokat látnak bele a cselekedeteibe, aminek nem látom az alapját, így elkezdtem figyelni, próbálni megérteni ennek a miértjét, de emiatt kezd közelebb kerülni a "nézői szívemhez" is.
Edinka pont az ellenkezője. Őt kedveltem az elején, de mostanra már elegem van a "tiszta lelkéből", bár lenne egy kicsit romlottabb. ;) :D :D

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 10:22:24

@Krétagarbó:
" Zsut szépen lassan leépíti Dani. Jól is csinálja, a családja is ezt üzente, és előbb utóbb Zsu a fejére nőne, ezt tudja Dani is. "
Remélem, hogy sikerül neki!
Nekem itt az jött le az első szavazáskor, hogy a többség vágta, hogy Kiskun milyen "jellem" de a gusztustalan támadások és alázások visszarepítték a vellába.(örültem a visszatérésének, a csesztető brigád pofára esésének)
Miután visszajött, fokozatosan kezdte elfelejteni, hogy mennyi mindent köszönhet Daninak.
A nem kevés önbizalma és a simlis dolgai kb. Kanapémedve testtömegindexével egyenesen arányosan növekednek.Szóval szerintem is ráférne egy kis leépítés...

Micsell (törölt) 2014.12.28. 10:25:46

@bigél: én teljesen így látom zsut is és edinát is ahogy te :)
zsu iránti nagy ellenszenv egyik magyarázata: mert neki gyereke van - és? akkor már megszűnt embernek és nőnek lenni?... bármit tesz, én is csak kutyázni látom mindenhol
a kirekesztettségét ha figyeled, teljesen jól kezeli, az meg h néha kavar mert tudja, h egy játékban van, emiatt nem kéne ekkora erőkkel ugrani rá
a műlányra, dórira mindenki csak legyint, a butuska fannira mindenki legyint, a romlatlan (ügyes játékos) edinának minden el van nézve - de zsut kikiáltották ördögnek és azóta nem eresztik - végül is kell egy ördög is persze, de legalább annyi rosszat mindről el lehet mondani - minden gondolat végén hozzáteszem: szerintem :D

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.12.28. 10:33:39

@Krétagarbó:

"Sztem Fanni még erős, sokáig nagyon a top-on volt. És ha normálisan csak adja magát (a szerethető hülyét) akkor még a döntő közelében lehet."

hát jó lenne, ha Ádám mégis Fannit vinné párbajozni és Fanni jönne vissza, mert ez megerősítené őt, de erre azért kicsi az esély, mert hát látja mindenki, hogy túl sok a fiú a házban a lányokhoz képest, tehát most fiúnak kell kiesni, szóval Ádám nem fog lányt vinni, mert akkor biztos hogy ő esik ki,

így is biztos hogy Ádám esik ki, mert Robin egyszerűen alapból egy sokkal kedvesebb, szimpatikusabb srác,

nekem ő a három kedvencem között van: Dóri, Fanni, Robin

Edina ügyes, egy ideje ő vette át a főszereplő címet a házban, nem tudom mennyi ideig tudja ezt tartani, mikor pukkad ki a féltékenységi dráma, vajon Zs. tudja e fékezni magát, mert ha nem, akkor a kiesése az Ádám utáni körben már megtörténhet, két legfőbb szövetségese szakíthat vele, Laci meg nem az a pasas, akire bármiben számíthat majd, ágytársnak jó lesz, de ettől még fog kiállni mellette..

bigél 2014.12.28. 10:34:52

@Well...:

Fanni mondásait minimum kőbe, de leginkább alkotmányba kellene vésni.

red ferrari 2014.12.28. 10:37:50

@Micsell: nincs is ezzel baj, én is utánfutonak látom most az Edinát ,'de , hiszen ha
ő kezdeményez miert nem válalja ? miert hárit a Lacira avagy miért álitja be magát ádozatnak Edinának es Daninak?

red ferrari 2014.12.28. 10:41:40

szerintem ujjabb klikesedes várhato
Dani-ádina-Robin
Zsu-Laci-ádam-Dori
Faszni-Komisz-Maci

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 10:48:17

Edina kukkolása nekem sem jön be, viszont a Laci iránti érzéseit, reakcióit meg tudom érteni.
"Milyen jogon formál.......................?"
Gyerek még, nem tud parancsolni az érzelmeinek - Ezzel magának árt a legtöbbet.
Erre rájön még, hogy Zsú - már akkor is jól láthatón taktikai okokból - bizonyos vállalásokat tett neki Laci ügyben.
Nem csodálkozom, hogy ezek után Zsú nem a szíve csücske.
(az, hogy okkal vagy okvetlenül szerinrem mindegy is)

(Szilikon)mellesleg, nehogy valaki azt higgye, hogy Kiskun a kinti életben bejönne Lacinak, nem hiszem, hogy "lottyadtseggek" a zsánerei.
A vellában is max. annyira és arra jó neki mint Edina.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 10:50:14

@red ferrari: játszik, taktikázik, hiszen egy játékba jött

bigél 2014.12.28. 10:51:36

@spinks: ez az "alapvető szükségleteiket" nem tudták fedezni állítást továbbra is túlzásnak tartom. De ezt már írtam. Emellett nem is igaz, hogy nem segítettek volna a többieknek a "gazdagabbak", ezt más is leírta. A legnagyobb baja egyébként az volt a többieknek, hogy Laci és Zsu túl komolyan vették a játékot, nem az, hogy jaj, éhen halunk. A nagy spórolásban sajátmagukat is "sanyargatták" szinte (ld. Laci és a víz esete by Ádám).
De valóban, lehetett volna mindkettő lazább, viselkedhettek volna szimpatikusabban a bentiek szempontjából, mert így akár jelrakási indokot is szolgáltattak. A kintiek, avagy a nézők/kommentelők szempontjából valszeg tökmindegy, hogy viselkedtek.

Más: korábban írtad, hogy ez jellemhiba Zsu részéről (de csakis az övéről, a többiekről, aki fittyet hányt a többiek "szenvedéseire", nem született ilyen ítélet.) Ezt nagyon erősnek érzem továbbra is: egyrészt nem is igaz, hogy nem segített volna, másrészt továbbra is állítom, hogy ez nem az a helyzet volt, ahol bárkit akkora veszély fenyegetett volna. De OK, legyen jellemhiba: én inkább vagyok egy spórolóssal, akit aztán meg lehet győzni, mint egy olyannal, aki - vigasztalás címszó alatt - a kést forgatja a szívemben, annak ellenére, hogy szépen kértem, hagyja abba. (Ld. Edinka)

Micsell (törölt) 2014.12.28. 11:05:42

@bigél: pontosan, az h mindenki más sem osztotta szét, nem jellemhibaként látni - egyértelmű negatív elfogultság Zsu irányába, amit a kommentelő, néző is lát és ennek megfelelően jutalmazza a kirekesztettet lásd első párbaj 78%

Costanza 2014.12.28. 11:46:58

@Avanivi: de nem egyertelmuen. a viselkedese mast mondott mint a szaja. Ha ilyesmit esku alatt is vallanal a birosagon, kirohognenek, es mennel boribe. Ez a "hat jo en csinaltam, de o akarta esete". Ezeknek a dolgoknak es az ilyen tipusu hozzaallasnak igen is van tetje az eletben, mert masok is serulnek benne, es rank se vet jo fenyt a nem fair jatek, azzal megmagyarazni hogy valaki ferfi meg nem eleg indok.

Amugy laci szerintem azzal dugott volna, amelyik elobb szetteszi a labat, es Edina meg nyilvan tul fiatal ahhoz hogy felfogja, hogy ha nem ad a pasinak szexet, akkor az meg jo hogy beprobalkozik masnal, ha van jelentkezo. Le kellett volna Lacival mar reg fekudnie, es akkor a pali nem ugrana egybol egy Zsuzsadugas eselyeje. (vagy igen siman kinezem belole azert.) Azert en sem varnam el egy pasitol, hogy engem szeretgessen tovabb ugy hogy en nem fekszem le vele, ezt mondjuk egy no sem varhatja el, tehat ebbol a szempontbol Edina itt nem tudom mit gondol.

mézescsók 2014.12.28. 13:52:48

A késői válasz oka: tegnap este elbambultam egy filmen, ma délelőtt havat lapátoltunk, madáretetőket töltöttünk fel, megpróbálkoztunk egy hóemberrel, de ahhoz nem tapad még eléggé a hó.

@kamilla123: A sokkhatás meg lesz, ha másért nem, hát kell közben lennie egy kiválasztásnak. Érezd jól magad.

@Bergamott: a helyismeretem, a rossz természetem és az emberismeretem okán jött le az elején.
A helyismeret: apósoméknak van Erdélyben egy nyaralója, elég gyakran előfordulunk arra. Így aztán nemcsak áttelepültekkel vagy turistákkal találkozom, hanem saját közegükben, ahol mindenki jobban adja saját magát. A nyelvük archaikusabb a miénknél, de emberből vannak, mint mi, pont olyan tulajdonságokkal. Sőt, eléggé konok, keményfejűeknek ismertem meg őket. Ezért már eleve nem állítottam piedesztálra Edinát néhány kommerrel ellentétben.
A rossz természetem: ha valakit nagyon savaznak, vagy nagyon adjusztálnak előttem, mindig feltámad a kétely. Biztos, hogy ennyire rossz? Biztos, hogy ennyire tökéletes? Senki sem abszolút szemét vagy szent, megpróbálom megfejteni az illetőt, aztán kialakul valami róla.
Eleve helyből senkit sem utálok és senkit sem szeretek. Persze, vannak megérzéseim, de ritkán hagyatkozom rájuk, mert lehet, hogy én kerülök szopórolerre.
Az emberismeretem: pályám egy szakaszán ügyfeleztem. Nem részletezem, tanulságos volt.
Amikor Kisbéka bement a villába, jószerint még ki sem csomagolt, de már szinte szentté lett avatva. Az egyik ok: még nem mutatott semmit, de már nyertesnek lett kikiáltva. A másik: látta ott kint, hogy hova jött, különben nem jelentkezett volna. Tudta, hogy itt taktikázni kell, hogy ez a játék nem a barátságra és a szeretetre épül, ezért aztán az a mindenkit szeretek, jóságos vagyok és ártatlan imázs eleve kamu. A harmadik: a helyi rajongók odáig voltak az ártatlanságától. Volt pasija, a hamv tehát oda (ezzel semmi bajom, élvezze a szexet mindenki, mert remek dolog - úgy általában), de ez természetes is, egy egészséges fiatalembernek (sőt, idősnek) tartozzon hozzá az életéhez. De ez nekem nem fér össze a kukkolással, megspékelve azzal, hogy közben magához nyúlt.Más az, ha a piactéren smárolok és megint más, ha takaró alatt, nyilván nem nézőközönségre vágyva. A negyedik: a szociális helyzet (elszegényedtünk, stb.) és az egyébként tényleg tragikus családi eseményekre hivatkozás. Ezek nagy problémák, de nem a Vv oldja meg. Mégcsak nem is ugyanaz az emelet, nemhogy ugyanaz az ajtó... Ha megkapargatnánk, akkor van rá egy fogadásom, hogy - talán Danit kivéve - mindenkinek piszkosul jól jönne a nyeremény és el- vagy újrakezdhetné az életét. Csak a többiek nem házalnak ennyit a nyomorukkal. Ötödikként nem hozom fel a Lacis dolgot, mert akkor a srác még Dórival volt, de megjegyzem: a pasikat az isten mentse meg az ilyen típusú nőktől. Az a fajta lány, aki nem képes felfogni, hogy a vonzódás nemcsak lelki, hanem fizikai dolog is, hogy egy kapcsolathoz nem elég, ha az egyik fél szeret, ragaszkodik. Tapad erre a dologra, mint egy kullancs, féltékenykedik, befeszül, kavar, követelőzik. Szerintem csak veszthet vele. Kivéve, ha megjátszás az egész, mert az erdélyi góbéságba még belefér ez is.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hagyj ki pár napot, aztán nézz vissza. Meglátod, mire gondoltam.

bigél 2014.12.28. 14:14:54

@mézescsók: +10000, ezt nagyon jól összefoglaltad

"ha valakit nagyon savaznak, vagy nagyon adjusztálnak előttem, mindig feltámad a kétely. Biztos, hogy ennyire rossz? Biztos, hogy ennyire tökéletes? " - ezzel én is hasonlóan vagyok, ezért kezdtem el Zsu-t figyelgetni, hogy valóban olyan megátalkodott nőszemély-e, ahogy írják.
Edinát kezdetben kedveltem (egyébként kezdetben mindenkihez pozitívan álltam, így Macihoz is, pl.), de nem amiatt, mert szent lenne (nem hiszek a szentekben), hanem üde színfolt volt érdekes ember. Aztán ez a piedesztálra állítás, szentté avatás túl sok lett nekem. Főleg amiatt, mert a viselkedése abszolút nem indokolja.

mézescsók 2014.12.28. 16:15:00

@bigél: Előítéletes én sem voltam, kivártam kicsit. Van olyan, hogy az ember ránéz valakire és feltámad a rokon- vagy ellenszenv anélkül, hogy bármit tett volna. Gyanakvóvá az tett, hogy ez a Vv és arra lett kitalálva, hogy eleve semmi sem biztos, hogy olyan, mint amilyennek látszik.
Zsuzsának nagyon rossz volt a belépője, de az a helyzet, hogy a későbbiekben sem kedveltette meg magát. Velem, mert más nyilván másként látja. Mindenesetre a tegnapi öfiről az volt a véleményem, hogy Kisbékát - aki szerintem idegileg egyébként sem túl erős - rendesen a földbe döngölte. Szándékosan, kitartóan - az együttérzés és "tisztesség", őszinteség jegyében.
Zsuzsa pár napja mondogatta, hogy ő aztán Edinára tekintettel soha nem kezdene Basszájbával, de tegnap bizony kezdeményezett (nyugiszoba: akarlak). Tudta, hogy ez fáj Edinának, ezért aztán gyorsan közzétette. Laci nem futotta volna vele körbe a villát. Először elmondta Daninak, ezzel két ügyet indított: szúrt egyet Daniba (te nem kellettél), másrészt tudta, hogy Dani elmondja Edinának, ezzel aztán a lány is megkapta a maga sokkolóját. Nem biztos, hogy jól fog kijönni a dologból Zsuzsa, egyébként is mi ez a kamu szöveg a másik érdekeiről és lelkéről. Teréz anyának ment be? Edina meg ostoba, hány rúgás kell még neki, hogy egyszer kapjon magához? Szóval kicsit sajnáltam, de valahol nagyon kijárt már neki.
Viszont, értek én hozzá? Nem nagyon.

bigél 2014.12.28. 16:24:05

@mézescsók: az új posztnál érdekes vita alakult ki azzal kapcsolatban, hogy mennyire volt tudatos Zsu tegnapi akciója - én inkább arra hajazok, hogy nem volt az annyira megtervezett

másik: nem azt mondta, hogy soha, hanem, hogy jelenleg - ezt ki is emelte, hangsúlyozta

Zsolt28 2014.12.28. 16:33:00

@mosca.della.frutta: "magyarázza már el valaki, hogy Edina miért sajátíthatja ki magának Lacit" Vagy valami ilyesmit írtál.

Te még soha nem éltél át viszonzatlan szerelmet ember?:) Mert kb. nulla empátiád van a témában. Bár talán ez azért van, mert nagyon utálod Edinát.
Ha nem látod a közvetítésekben azt, hogy Laci húzd meg ereszd el játékot játszik vele akkor valószínűleg egy komment alapján sem fogod máshogy látni, de azért leírom.
Tehát, a srác bár szerintem nem tudatosan, de pont akkora kis egérlyukat hagy a lánynak a viselkedésével, a szavaival, hogy Edina reménykedése ne törjön össze. Egy viszonzatlan szerelemben lévő ember reménykedik, hogy majd csak rájön a másik fél, hogy mennyire szerethető is ő, és akkor egycsapásra összejönnek, mint a filmekben. Persze nyilván ennek nincs sok realitása, de attól még vannak, akik hisznek a csodákban. Nem véletlenül mondják naivnak Edinát.
Ha Lacinak nem kell Edina akkor ne csókolózzon vele, ne aludjanak együtt, ne évődjenek, ne mondjon biztató szavakat neki, amiből egy normális ember is azt érti ki, hogy ebből még akár lehet is egy románc. Ha még egy tv néző is ezt látja, akkor egy szerelmes hülye mire fog gondolni? Természetesen racionálisan nézve nem lesz közöttük semmi, a lány pedig hülyét csinál magából a féltékenykedésével, illetve a kapaszkodásával, de ez egy ilyen műfaj. Szerintem mindenki viselkedett már súlyosan irracionálisan egy szerelmi szituációban. Ha nem, akkor azt az embert sajnálom.
Tehát a válasz neked: Edinának természetesen nincs joga kisajátítani Lacit, de ha a srác játszik az érzéseivel (mikor szépeket mond és reményt önt Edinába) akkor ezzel egy ilyen viselkedést hív elő a másik emberből (törvényszerűen). Ez nyilván tetszik neki, ezért is csinálja ezt Laci. Illetve egy darabig bejön neki, de lassan le fogja koptatni a csajt, abban az elképesztően elegáns stílusában, ahogy az emberekkel szokott beszélni.

Zsolt28 2014.12.28. 16:42:35

@mézescsók: Zsu akciója Lacival, majd ennek elmesélése Daninak...
Ezzel a témával kapcsolatban én is azt gondoltam, hogy direkt csinálta az egészet Zsu, hogy gyengítse Laci-t és legfőképpen Edinát. Illetve direkt mondta el Daninak. Tudatosan, arra számított, hogy Dani igazságérzete nem fogja hagyni, hogy ezt az egészet ne mondják el Edinának. Nem akarta Zsu ezt igazából titokban tartani. De aztán, ahogy újra megnéztem a videót és jobban figyeltem Zsu testbeszédét, a lány rémületet, félelmet mutatott mikor Dani benyögte, hogy ezt el fogja mondani Edinának. Utána Zsu közbevágta, hogy majd inkább ő elmondja, és beharapta a száját, ami a félelem egyik metakommunikációs jele. Most vagy ennyire "ügyes", szociopata a csaj, vagy tényleg nem tudatosan kavarta a szart ebben az esetben.

mosca.della.frutta 2014.12.28. 17:05:06

@mézescsók: aztak...rva! ... már elnézést, de ez annyira betalált - amúgy meg szép estét mindenkinek, miután tegnap újfent kidobott a blogmoci (igen, monnyon le, MOST!;) szal senkinek nem tudtam reflektálni, aki megszólított, ezért milliárd bocsi, majd megválaszolok mindent, amennyire -és amikor - tudok, de most az oldal betöltődése pont ennél a kommentnél állt meg, és annyira de annyira egyetértek, hogy annak hangot kell adjak mmkk; igen, ez tökéletes elemzése Ádinka lényegi tulajdonságainak, ez ő.
bár, annyival talán kiegészíteném még, hogy ezek mellé meglehetősen egyszerű is - a szó negatív értelmében -, noha iszonyatosan okosnak szeretne látszani, de én csak azt látom, ahogyan Dani gondolati anyagából dolgozik állandóan, az okoskodónak szánt, ám meglehetős primitívséggel interpretált mondataiból Dani köszön vissza - kivéve azt a végeláthatatlan önző követelődzést, amivel Lacc életét teszi pokollá napi szinten, de az inkább taszító, mintsem pozitív, együttérzést keltő... legalábbis én így élem meg, és a helyzet az, hogy az én szimpátiámat már teljesen elveszítette mára, sajnálom...

mosca.della.frutta 2014.12.28. 17:18:55

@Zsolt28: kétlem, hogy ezért csinálta volna, hiszen ezzel inkább magát gyengítette, amikor újabb támadási felületet adott nem csak a saját szövetségeseinek, de a mocsárlakó brigád számára is; viszont Dani csúnyán lebőgött ezzel a zsaroló attitűddel, ahogy magát "barátként" aposztrofálva arra biztatta Kiskunt, hogy mondja el, mi kínozza, utána pedig azzal a lendülettel be is zsarolta, hogy vagy elmondja ő Kisbékának, vagy Zsu teszi ki magára az "ide lőjetek" táblát... ez mi?? "barát" az ilyen? hovatovább "szövetséges"?? inkább egy bosszúálló, kicsinyes tróger, aki kihasználja az első adandó alkalmat, hogy belerúgjon egy jókorát Kiskunba, aki amúgy elutasította őt, bocs (még jó, hogy nem kellett neki!)

másik téma, amit feszegetsz: a "reménytelen szerelem" önmagában senkit nem jogosít vsz arra, hogy rátelepedjen a szerelme tárgyára, hogy eldobva minden kritikai érzékét levakarhatatlan piócaként csüggjön rajta, már csak azért sem, mert ezzel megkeseríti annak életét, akit állítólag "szeret"!

másrészt, hol itt a nőiség?? kinek kell egy levakarhatatlan nő? te ismersz olyat? mert én nem! egy nőnek legyen tartása, aki ha ki is nézett magának valakit, hagyja, hogy a pasi "szerezze meg" magának, ne pedig ő vesse elé magát, folyamat keresztbe feküdve elé úgy, hogy szerencsétlen pasi elkerülni se tudja - mert ugye a játék sajátossága folytán erre nincs is mód fizikailag. Ádina magát a női nemet gyalázza ezzel a szánalomra méltó zaklató attitűddel, amire nem indíttatja más, mint a saját kicsinyes ÖNZÉSE!

mosca.della.frutta 2014.12.28. 17:31:59

@Zsolt28: egy nőnek vele születetten van radarja arra, hogy kinek jön be, és kinek nem, csak figyelni kell rá, és elengedni a már említett önzést, és akkor soha nem kerül olyan helyzetbe, mint ez a csúf kis béka, aki mert nagyot álmodni. és nem, nem tudom sajnálni őt, mert az egy dolog, hogy látnia kéne magától is, hogy nem egy alfahím súlycsoportjában játszik, plusz: Laci is megmondta neki kerek perec, hogy nem kell neki, max szexuálisan - de azt is csak azért, mert el van zárva a világtól, és így azoktól a nőktől, akik közt amúgy ő mozgolódik -, és ha ez még nem lenne elég, a többiek is folyamatosan figyelmeztetik, hogy NEM Laci esete, ne képzeljen többet az egész projektjébe, mint ami abban valójában van (fizikai szükséglet), de ő nem vesz tudomást, homokba dugja a fejét, mert neki - bármi áron, akár sérülések árán is - de KELL LAci, akit amúgy a kinti életben a büdös életben SOHA nem kapna meg, még egyetlen egy alkalmas eü szexre sem! tiszta szánalom az a nő, és végtelenül primitív (nem buta, hanem primitív!).

Zsolt28 2014.12.28. 17:55:21

@mosca.della.frutta: Zsu taktikája sokkal jobban működik, hogy ha bent támadva van. A nézők egy része olyan buta, hogy nem lát át a manipulációján és megvédik. Tehát ha újra elkezdik támadni akkor megint eljátszhatja a mártírt és visszaszavazzák a tufák.
A belső szövetségeseinél pedig mindent eljátszott, hogy jól jöjjön ki a szituból, pedig az egész szart ő kavart, de "ügyesen", félinformációkkal és elhallgatott dolgokkal úgy hozta ki az egészet, hogy Laci legyen a szemét geci. Egyik legnagyobb ellenfelét, Edinát is sikeresen gyengítette meg ezzel az egésszel, mert a lány elég érzékeny és még nem tudni, hogy milyen indulatokat hoz ki belőle ez az egész. Ha erősen negatív lesz ennek a kicsengése, tehát gyűlölködés, harc, harag Laci ellen akkor veszíteni fog a népszerűségéből. Ha sikerül felülemelkedni ezeken, akkor erkölcsileg győztesen és megerősödve fog kikerülni ebből. Viszont Zsu tudja, hogy ott van a lány mellett, így tudja majd manipulálni, hogy melyik forgatókönyv felé terelgesse Edinát.

Danit zsarolással vádolni, és bosszúálló kicsinyes trógernek nevezni azért, mert el akarta mondani a barátjának és szövetségesének ezt az egész sztorit? Ha te ezt komolyan gondolod, akkor nem vagy komplett. Ez olyan erkölcsi és morális hiányosságokat vet fel, amit nem is érdemes magyarázni.

A reménytelen szerelem témaköréhez: én nem láttam Lacin azt, hogy gáznak tartja Edina közeledését, sőt... úgy láttam, hogy tetszik neki. Persze most majd mikor Edina szemre hány, akkor majd terhes lesz neki a társasága. Egyébként pedig, itt inkább neked nem tetszik, hogy Edina kavar Lacival, mert nem tartod olyan jó nőnek Edinát, mint amilyen jó pasinak viszont Lacit. Miközben én azt látom, hogy Edina bőven jobb nő, mint amilyen jó pasi Laci. Persze ha csak a szépséget nézzük, akkor igazad van. Ha minden mást is vizsgálunk akkor Edinában sokkal több érték van.
Edinát önzőnek, zaklatónak beállítani megint csak olyan vélemény, ami komoly érzelmi hiányosságra utal attól, aki ilyet megfogalmaz. Elmondhatnám miért, de valószínűleg nem lennél rá kíváncsi:).

bigél 2014.12.28. 18:23:01

@Zsolt28:

Azért jó lehet úgy élni, hogy itt mindenki hülye, csak te vagyok helikopter:

"nézők egy része olyan buta, hogy nem lát át a manipulációján és megvédik. Tehát ha újra elkezdik támadni akkor megint eljátszhatja a mártírt és visszaszavazzák a tufák."

"Ha te ezt komolyan gondolod, akkor nem vagy komplett. Ez olyan erkölcsi és morális hiányosságokat vet fel, amit nem is érdemes magyarázni."

"olyan vélemény, ami komoly érzelmi hiányosságra utal attól, aki ilyet megfogalmaz"

Zsolt28 2014.12.28. 18:30:21

@bigél: "Azért jó lehet úgy élni, hogy itt mindenki hülye, csak te vagyok helikopter".

Legalább azt az egy mondatot tudnád helyesen leírni, amit te írtál és nem tőlem idéztél:).

bigél 2014.12.28. 18:35:07

@Zsolt28: javítottam közben, mint láthattad - de mondjuk én eleve nem tartom magam tökéletesnek és mindenki mást, aki más véleményen van, idiótának

bigél 2014.12.28. 18:36:33

@bigél: @Zsolt28: de ha már itt tartunk, akkor egy idézet tőled: "pedig az egész szart ő kavart"

Találd meg a hibát! ;)

Zsolt28 2014.12.28. 18:43:48

@bigél: ha megígérem, hogy mindenki mást nem tartok idiótának, akkor téged tarthatlak annak?:) Egyébként pedig idiótákkal nem vitatkozom, nagyobb a rutinjuk, úgyhogy szia:).

bigél 2014.12.28. 18:46:50

@Zsolt28: nyugodtan, a te véleményed nem oszt, nem szoroz. De érdekes, hogy engem megszólsz egy hiba miatt, amit később javítottam, de amikor a te saját - hasonló jellegű - hibádra felhívom a figyelmet, akkor hirtelen idióta lettem. De ezt tőled bóknak veszem.

mézescsók 2014.12.28. 18:47:10

@bigél: Az új posztot olvastam - remek! -, a hsz-ket még nem volt időm végigfutni.Szerintem volt bőven tudatosság abban, hogy elmondta Daninak. Először is azért, mert normál esetben erről az ember mi a francnak beszélne? (Jó, a villában normál esetek nincsenek, de mégis...). Másodszor: nem kényszerítette rá senki, hogy elfecsegje. Zsuzsa nem az az ösztönösen bármit is elcsacsogó nőszemély, általában okkal teszi azt, amit tesz. Más kérdés, hogy baromság. Laci lehet, hogy elmondta volna mondjuk Ádámnak, de tovább nem nagyon jutott volna a dolog, mert Ádám nem Robin (nem tetszik a pasi játéka, de ez tény), másról is hallgatott már (pl. Edina megujjazása - nem Ádámtól tudjuk). Nagyon-nagyon átlátszóan kezdte azt a beszélgetést Danival: van valami, amit elmondana, de inkább nem, de inkább mégis, mert olyan, hogy nem is tudja..., stb. Szóval frappánsan előkészítette a dolgot, mert ezek után nincs ember - na, jó van, de nem sok -, aki ne kérdezett volna rá a történtekre.
A szemében valóban volt rémület, de nem azért, hogy Dani elmondja Kisegérnek, hanem azért, hogy MIT ÉS HOGYAN MOND EL! Mert nagyon nem mindegy. Azt már nem is említve, hogy ezzel úgy sikerült aláznia Edinát (hülye vagy, ez a pasi még a guruló krumplit is..., és te ez után futsz), hogy közben előadta a barinőt.
Ja, és mellesleg persze a női büszkeségébe is belelépett Dani, amikor vmi olyasmit mondott, hogy nem jössz be Lacinak. Ettől függetlenül fenntartom: a vircsaftot Zsuzsa nem egy önfeledt pillanatában generálta.

mézescsók 2014.12.28. 18:50:26

@Zsolt28: Elnézést, az előbbit neked is szántam. Rá is kattintottam a nevedre, de úgy látszik, gyorsabb voltam, mint a technika, ami nem túl gyakran fordul elő, de mint látjuk, nem példátlan. Szóval bocs.

mézescsók 2014.12.28. 18:51:11

@Zsolt28: Elnézést, az előbbit neked is szántam. Rá is kattintottam a nevedre, de úgy látszik, gyorsabb voltam, mint a technika, ami nem túl gyakran fordul elő, de mint látjuk, nem példátlan. Szóval bocs.

bigél 2014.12.28. 18:57:42

@mézescsók: Én nem látom ennyiregonosznak Zsu-t, de persze simán láthatom rosszul, nem ismerem személyesen.

Ádámmal kapcsolatban lenne egy megjegyzésem: szerintem - legalábbis Zsuval kapcsolatban - nem lenne ő annyira titoktartó, ezt az ügyet, ha megtzdja Lacitól, simán elkotyogta volna. Korábban is volt már rá precedens, hogy ezzel kapcsolatban osztotta az infókat Edina felé.

Zsolt28 2014.12.28. 18:59:36

@mézescsók: Igazad lehet, közben én is eljutottam odáig, hogy szerintem is direkt kotyogta el Daninak az egészet és a rémület, félelem inkább a későbbi Edinás szituáció miatt volt benne, mert akármennyire is számításból csinál mindent ez a nő, de azért tarthatott attól, hogy Edina lehet nem veszi be a maszlagot, amit neki mondani akart és inkább ettől félt és ez látszik az arcán.

mézescsók 2014.12.28. 19:03:20

@mosca.della.frutta: Igaz, az egyszerű is jellemző rá. Ettől még szerethető figura is lehetne, de nekem nem az.
Egyetértek a piócasággal is. Férfiban, nőben utálom az értetlenséget. Nem könnyű tudomásul venni, ha az ember nem kell valakinek, de ilyen fokon szánalmas. Amikor anno Laci megujjazta (ezzel egyébként semmi bajom, egészségükre, azon meg még tépelődhetünk, hogy a szex vajon mi?), őrültként rohant ki a hálóból, hogy el akar menekülni, stb. Mint egy rossz szappanoperában. És már jeleztem, jártam arrafelé, tévéileg, dvd-ileg, internetileg pont úgy szocializálódnak, mint mi.
Ami miatt picit lelkiismeretfurdalásom van, az a békázás. Én így látom, de már kiskacsáztam is. Most meg sixx Minnie egerezi. Azért ne illusztráljuk már szegénnyel az egész Brehmet, mert ez nem igazságos.

És ha már az állatoknál tartunk: tudja valaki, hogy milyen meggondolások, esetleg logika alapján váltogatják a hálóhelyeiket? Ezek többet költözködnek, mint a vadlibák, a gólyák és a darvak, meg az unokahúgom együttesen!!!

mézescsók 2014.12.28. 20:43:33

@bigél: Én sem ismerem személyesen. A típusához volt - vagy inkább nem volt - szerencsém.
De a tévedés jogát fenntartom.
@Zsolt28: Pedig nem meggyőzni akartalak, csak azt írtam, amit láttam vagy látni véltem. Tulajdonképpen mindkettőnk nézőpontját lehetett védeni.
Mindegy végül is, mert a lavina elindult.

Okami 2014.12.28. 21:00:42

Zsu nem akar megbántani senkit se csak üzekedik, mint egy tüzelő szuka :D nem értem ezen mit szégyell, és azt se értem miért kell minket nézőket ezzel a kamu szöveggel áltatni. 2 napot adok neki.

Edina te pedig kapnál egy kokeszt, hogy ilyen szinten alázod magad Laci miatt (Két forintot nem ér ez az ember!)
süti beállítások módosítása