Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7X38 - Mikor kötötték meg trianoni békát?

2014. december 24. 09:15 - Bruti

101.jpg

Néha én is lehetek szerencsés. No, nem azért mert karácsonykor is írhatom ezeknek a gyengeelméjűeknek a históriáját, hanem, mert végre akkor került rám a sor, mikor egy kifejezetten szórakoztató epizódot sikerült összerittyenteni. Mondjuk, olyan szellemi magasságokba értek a kuckó lakói, hogy ezt elbaszni se lehetett. Lila és az ő kopott farmerével kezdünk, de nem is bántanám, mert tök mindegy miben van. A lényeg, hogy jön a szavazás eredménye, amiből kiderült, ki táncolt legszexibben. Ádina a nyertes, majdnem 86%-kal, és ez, Ordenáré Rönáta teljesítménye láttán, teljesen megérdemeltnek tűnik. Miközben Rönáta kínosan pakolgatta vakító húsos sonkáit, csak akkor döbbentem rá, hogy, mennyire durván fehér ez a lény lány. Mint egy frissen festett mentőautó. Ha még egy génje gellert kapott volna, vagy az apja egy felessel többet iszik, mikor készült, tuti, hogy ő lett volna az első albínó a villában. A legszexibb táncoló fiú, Zsírmedve lett, aki saját bevallása szerint, a tánc után, heveny szívizomelhalás előtti állapotban szenvedett.

102.jpg

A villában bulika van, annak a tiszteletére, hogy vége a Kávbojok terrorjának. Az indiánok előmerészkedhetnek a rezervátumból, szól a Cotton Eye Joe, és tényleg beindul a mulatság is. Zsírmedve elmagyarázza Sínésznőnek, hogy mit látna, ha visszajönne, de ha nem jön vissza, akkor a „Máckó letérdel és meghál”. Hát persze, hogy meghál, mert, ha ez a jószág letérdel, soha többé nem áll fel önerőből. Váltunk 12kerre, aki bizonygatja, hogy neki még dolga van itt. Ja. PVC és Robin évődnek a hálóban, majd a lány közli a Vízilabdával, hogy neki Fiastyúk a spiclije, aki mindent kibeszél a csapatáról. Vízilabda se köpni, se nyelni nem tud, de a riportban, már ő is sejti, hogy Zsú a főgeci! (Amúgy lemaradtam valamiről? Én nem láttam hogy Fiastyúk köpött volna.) Aztán a fürdőben egymásnak esnek, és megpróbálják áttuszkolni a nyelvüket, a másik szájszervébe, kisebb-nagyobb sikerrel, majd ezt a gyakorlatot (a többiek nagy örömére) megismétlik a nappaliban is. Később még kicsi simizés a hálóban, de PVC kimegy és már Komiszékkal ossza meg az aggályait, hogyasszongya:


„Én ennek látom a lelkit, nem akarom megbántani!”

103.jpg

Közben a hálóban tetőfokán a hangulat. Rosszalkodnak a részeg kávbojok, de a kimerült indiánok, ezt kicsit sem tolerálják. Fekete lyuk és PVC aludna, így a halál faszára küldik a hangoskodó Úszógecimestert, aki gyökér módon próbál meg visszavágni. Megy az orál kung fu, Dönisszel már egymás faszát méregetik, de ennek a csatának nincs nyertese, csak két redneck meg a pornép üvölt, tapsol, fröcsög. Egy pillanatra a Jerry Springer show-ban érzem magam, majd Lila frappánsan zárja le:


„Ők is érzi, hogy közeledik a karácsony.”

Reggel, Komisz és társai, még mindig nem bírja megemészteni a tegnapi csatát, dúlnak-fúlnak a nappaliban, aztán előkerül Úszógeci is, aki még mindig verekedne. Szájjal.

104.jpg

A szünet után, csodálatos blokk következik. Kvíz kérdéseket kell feltenni a két párbajozónak, hogy kiderüljön, ki az, aki nem bántóan ostoba. A témakörök: Történelem, irodalom, művészet, sport, földrajz. A kérdéseket a lakók találják ki, és már ez megér egy misét:  

  • Édina szerint Szent István 1400 körül tevékenykedett,
  •  Boglya, Moliere-től szeretne két művet, de a Tartuffe-ön kívül nem tud egyet sem mondani. Aztán meg a      Fabergé tojások neve nem jut eszébe, én meg nem értem, mi köze ennek a történelemhez.
  • Basszájba szerint, a sixtusi kápolna mennyezetfreskójának alkotója, túl könnyű kérdés, mert azt mindenki tudja, hogy Leo (!) da Vinci pingálta oda, majd mikor három sivatagot kell mondani, akkor megnevezi a Bódi sivatagot! Érted, mint a Guszti!
  • PVC arra kíváncsi ki írta a Louvre múzeumot, míg Komiszt az ideg szítbassza, hogy ki festette a Feszty körképet.
  • Úszógecimester is odateszi magát: szerinte Törökországot a Gibraltári-szoros vágja ketté!!! 

Aztán Fekete Lyuk a riportban elmagyarázza nekünk:

„Én egy csomó kérdést tudtam, csak a válaszokat felejtettem el!”

Hát ezzel vagyunk így páran… Jönnek a kérdések, pár kedvenc, a teljesség igénye nélkül:

  • Vízilabda: Mikor kötötték meg trianoni békát?
  • PVC: A húsvétnak, miért tojás a jelképe? És a megfejtés (figyelj!): Azért, mert mikor Jézust bezárták a barlangba (!), egy tojás alakú volt a szikla, amivel bezárták, és így lett a HÚSVÉT A TOJÁS JELKÉPE!!!
    Itt már a párnámba nyüszítettem a röhögéstől, és a macskámba törölgettem a könnyeimet. Esküszöm vártam a folytatást, hogy: "Ha Jézus kijön a barlangból, és meglátja az árnyékát... "
    Jött a sport témakör:
  • PVC: Hány testvére van Ronaldonak? Erre Dani:Öt. PVC:Nem, kettő! Fasza!

Hát mi van itt? Ez mitől sport kérdés? Ekkor kezdtem megsajnálni 12kert, aki ki is kapott, Röné pedig bezsebelte a győzelmet. Pedig nem volt egy elmeóriás, csak kevésbé hülye kérdéseket kapott, és itt kérdezném meg, hogy az milyen elbaszott színésznő már, akinek halvány segéd lila böffenése sincs arról, hogy ki írta a Bűn és bűnhődést? Mindegy, Veni, vidi, vici! 105.jpg

Az utolsó blokkban megnézhetjük, hogy érkezett vissza 12ker a párbaj után. Fiastyúkék felpörögtek, mint a bádoglavór, Boglya és társai, a hálóban jajgatnak, nyöszörögnek, hogy ez így nem jó! PVC közli az eredményt:

"- Dani 73%!
 - És Reni mennyi?”

- kérdi a Kozmikus Fekete Lyuk. Hubazdmeg, ezt most tudjuk be a sokknak. 12ker élménybeszámolót tart Fiastyúknak. Feltöltődött, látta családot, de az okozta a legnagyobb boldogságot, hogy mikor jött vissza, tapsoltak az emberek, pacsizott velük és mind szurkolt neki. Ja persze… annak a 43 nyugdíjas statisztának, akiket kibasztak integetni kétezerért a hidegbe, mindegy, hogy ki jön vissza, csak jöjjön mán, mert lejár az Auchanban, a karaj akció.
Kint, a Fantastic Four, folyamatosan pánikol és egyenesen vágóhidat vizionálnak, ahol ők lesznek a karácsonyi fogás, mikor megérkezik Rönáta utolsó üzenete: El kéne kezdeni játszani srácok!

Boldog Karácsonyt! 

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzUser 2014.12.24. 09:32:10

Három a Magyar igazság ;)

Puncylla 2014.12.24. 09:39:10

A negyedik helyet átadom valakinek. Jelentekezzen!

Mók_Ica 2014.12.24. 09:40:20

jajjj..... még jó, hogy nem foskilences :)

Brutika, köszi :)))) ismét átéltem a varázslatost kvíz párbajt :)))

Gia Gianea 2014.12.24. 09:54:55

Yo volt Bruti,köszönjük! :-))

Admiral_General_Aladeen 2014.12.24. 09:56:07

A "felpörögtek,mint a bádoglavór" nagyon ütött!! :-D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 09:56:45

a kvízkérdéses blokk tök hidegen hagyott, akkor lepődtem volna meg, ha a saját (!) kínzó kérdéseikre tudták volna a választ :)
na de azok a fejek és reakciók, amikor visszatért dani, ráadásul jó sokkal, hát azon késsssz voltam :))))))

és persze sok boldog karit, bloglakók és írók! :)

Conchobar 2014.12.24. 10:00:58

Ami azt illeti, ez a Dennis Lacihoz hasonlóan szintén önértékelési zavarokkal küzd, és ez okozza azt, hogy a szemlélő gyáva és sunyi alaknak láthatja. Dennis többnyire csak a lányokat uszítja, ő maga csak ritkán vállalja a konfliktust és a vitát. Régebben egy alkalommal összeszólalkozott Danival, és aztán úgy nyilatkozott a riportszobában, hogy Danival nagyon elszaladt már a ló és ő majd helyre teszi Danit (viszont ezt a helyretevést eddig még nem láttuk), aztán Laci elől is kitért, a faszkalap-gate idején (gyerekesnek minősítette, viszont ugyanilyen eljárást Robin melegsége kapcsán helyénvalónak tartott). Két nappal ezelőtt (tudatosan, vagy tudattalanul, de) Fanni törlesztett az uszításból Dennis felé: azt állította, hogy Ádám nem mer beszólni Dennisnek és kerüli a vele történő összeszólalkozást. Úgy látszik hatottak Fanni szavai, mert Dennis merte vállalni a feleselést Ádámmal a minapi villanyoltás utáni csatában

csincsilla72 2014.12.24. 10:12:09

@Mók_Ica:
Az egészben az a szörnyű, hogy a mocsárlakók által feltett kérdések egyszerűen hülyeségek voltak. Ezeknek az agyhalottaknak kizárólag a bulvárhoz van közük.
Dani fején látszott, hogy nem érti, hogy került ide.
És még mindig nem értem, hogy Bali miért Seychelles testvérszigete? Mert ha trópusok akkor ez a kettő jut eszébe ezeknek az istenbarmainak?

csincsilla72 2014.12.24. 10:13:17

@Conchobar: Hát, fogalmazhatunk úgy, hogy nem buta, csak önértékelési zavarokkal küzd.
De szerintem a kettő együtt. Amiben a butaság dominál.

májgeriberi 2014.12.24. 10:21:23

a tojás meg a nyúlon túl volt és ez igaz nem vicces

Mók_Ica 2014.12.24. 10:22:56

@csincsilla72: én inkább nem is minősíteném.... eCCerűen csak nevettem rajtuk..... de azért fájt is... :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 10:27:44

@Conchobar: nekem az nem világos, hogy miért biztos abban, hogy macival ők ketten a biztos maradók a mocsár bt-ből, ellentétben a két megmaradt lánnyal...előbb szavaznék fanni és dóri mellett, mint maci vagy dennisz mellett bárkivel szemben is. de ez én vagyok.

Conchobar 2014.12.24. 10:29:22

@csincsilla72: "Amiben a butaság dominál." - Az nem a butaság jele, hogy ő maga többnyire nem megy bele adok-kapokba (főleg nem egyedül), ehelyett a vele egy táborban lévő forrófejűeket tolja előre

Conchobar 2014.12.24. 10:32:07

@aggyistenbrittudós: "nekem az nem világos, hogy miért biztos abban, hogy macival ők ketten a biztos maradók a mocsár bt-ből, ellentétben a két megmaradt lánnyal" - Mert a két fiú okosabbnak tartja magát Dóritól és Fannitól (lásd az előző kommentemet 10:29:22-nél)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 10:39:45

@Conchobar: köszi, előre nem tudom olvasni a még meg nem írt hozzászólásodat, de összekapom magam, becsszó! ;)
jaja, stratégáknál szokás, hogy küldjük csatába a gyalogokat, de ettől függetlenül -szerintem- ők alapból nem néznek ki semmi jót a két csajból, mintha lenéznék őket, ami nem gond, majd puffannak egy nagyot. legalábbis szörnyen remélem.

egy igazi barom vagy mária 2014.12.24. 10:40:45

Nekem fájt a hasam a röhögéstől. De azért valahol szomorú is, hogy ennyire sötét emberek vannak.
A Seychelles miért testvérszigete Balinak? Egyáltalán van olyan, hogy testvérsziget?

Conchobar 2014.12.24. 10:43:47

@aggyistenbrittudós: "köszi, előre nem tudom olvasni a még meg nem írt hozzászólásodat, de összekapom magam, becsszó!" - Miféle meg nem írt kommentről beszélsz? A 10:29:22-től estél zavarba?

Conchobar 2014.12.24. 10:46:32

@egy igazi barom vagy mária: "A Seychelles miért testvérszigete Balinak?" - Mert annak is köze volt a nemrégiben történt cunamihoz és ez a villalakók agyában testvérszigetté köti őket (noha földrajzi értelemben nincs közük egymáshoz)

csincsilla72 2014.12.24. 10:48:44

@Conchobar: Hát, a cunami konkrétan az egész Indiai-óceánt leamortizálta.
Nem vagyok biztos benne, hogy a villalakók tudják ezt. Vagy hogy egyáltalán hallottak a cunamiról.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 10:50:10

@Conchobar: olyan válaszra utaltál, amit még nem láthattam, mikor feltettem a kérdésemet, erre céloztam :) és úgy általában nem fontos idézned, bőven elég, ha rákattintasz a hivatkozott hozzászólásnál található 'válasz erre' címkére :)

csincsilla72 2014.12.24. 10:50:29

@Conchobar: Nem erre gondoltam konkrétan. Denisz úgy általában primitív. A gondolkodása, az érdeklődési köre.
Az, hogy a lányokat tolja előtérbe, inkább tattika. De meglehetősen átlátszó.

Conchobar 2014.12.24. 10:50:30

@egy igazi barom vagy mária: "Egyáltalán van olyan, hogy testvérsziget?" - Van. Görögországban. Paros és Antiparos szigete, Mílosz és Antimílosz szigete

Conchobar 2014.12.24. 10:54:24

@aggyistenbrittudós: " olyan válaszra utaltál, amit még nem láthattam, mikor feltettem a kérdésemet" - Mi ez a baromság? Hogyne láthattad volna a 10:29:22, ha a 10:32:07-kor írt kommentemet eolvastad? Ami meg a idézeteket illető megjegyzésedet illeti, nem kérdeztelek felőle

Conchobar 2014.12.24. 10:55:11

@egy igazi barom vagy mária: "És mit csinál egy testvérsziget?" - Ugyanazt, mint a nem-testvérsziget

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 10:56:13

@egy igazi barom vagy mária: ha lányok, akkor néha tuti megcibálják egymást. kiskorukban. nagykorukban meg horrorkönyvet írnak róluk és a viszonyukról stepehen kingék.

csincsilla72 2014.12.24. 10:56:29

@Conchobar: Balinak egyébként van "testvérszigete", Lombok. Mivel a többi indonéz sziget muzulmán, ez a kettő pedig hindu, akár ezt is kérdezhették volna.

Micsell (törölt) 2014.12.24. 10:57:32

Jézus nevében kikérem magamnak és meg is ragadom a lehetőséget, hogy kellemes ünnepeket kívánjak mindenkinek.
kiváló volt, Bruti
a kvíz eddig mindent vitt

Conchobar 2014.12.24. 11:01:00

@csincsilla72: "Az, hogy a lányokat tolja előtérbe, inkább tattika." - A gondolkodási körüket illetően Danit leszámítva mindannyian primitívnek tekinthetők. A lányok előretolása viszont éppenhogy nem taktika, nem előre kigondolt játékterv, hanem Dennis valója, hiszen a személyiségéből fakad (helyesebben az önértékelési zavarából)

Zabkása 2014.12.24. 11:01:52

"Úgy van fiam, Brutus" :DDDD

csincsilla72 2014.12.24. 11:15:02

@Conchobar: Meglátjuk.
De most én is megtérek a családi körbe. Boldog karácsonyt és szép szentestét mindenkinek!

Conchobar 2014.12.24. 11:18:33

@csincsilla72: "Boldog karácsonyt és szép szentestét mindenkinek!" - Boldog karácsonyt Neked is!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 11:31:46

azért sem izgatott fel a kvízkérdéses blokk, mert valahogy nem tudom elhinni, hogy ennyire butákok legyenek, hanem inkább csak a nézhetőségi-kibeszélősi faktorra mentek rá.

egy igazi barom vagy mária 2014.12.24. 11:38:41

@aggyistenbrittudós: Hát, most te tényleg azt hiszed, hogy ekkora színészóriások lennének a vellában? Nem létezik, hogy egy Dennis fajta, faék csávó ennyire jól el tudja játszani, hogy pörög azon, hogy ki festette a Feszty körképet.
Vagy plasztiknak azt a kéjes félmosolyát amikor Dani nem tudta, hogy CR-nek hány testvére van. ( Plasztik sem tudta)
A Jézusos-tojásos sztorit pedig egyszerűen képtelenség, hogy valaki előre kitalálta, és megírta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 11:56:42

@aggyistenbrittudós: te most a karácsony miatt vagy ilyen kis jóindulatű Lidikűr Barátom? Kizárt, hogy ez egyfajta tudatos tattika lett volna a részükről... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 11:58:22

@egy igazi barom vagy mária: :))) pedig de :) kezdve azzal, hogy dennisz felsorolta a hétvezírt, de nyávogott azért, hogy le is kell írnia a nevüket, az olyan kis műhisztis volt, sztem látszott rajta ("bazdmeg ennyi szót le kell írnom???!!!") . a feszty körkép megint csak, hisz mondta is, hogy látta is :) plasztik félmosolya szólhatott annak is, hogy 'na elcsíptünk, nincs pontod, danika, hehehöhöhö!'
nem színészóriások, de szerintem nem is vették komolyra a feladatot sem. mondom, szerintem :)
a jézus-tojásos sztori meg egy viccnek a poénja :)
szerintem csak végigtréfálkozták az egészet...tényleg ne haragudj, de nem tudom elképzelni, hogy ezeket a méteres faszságokat bármelyikük is komolyan tudta volna gondolkodni :) hiányosságaik -persze- vannak, azért is vették az egészet ilyen nevetségesre. meg hogy beszéljünk róla :)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.24. 12:00:11

Áldott, békés, szeretettel és nyugalommal teljes boldog karácsonyti ünnepeket kívánok, minden kedves hogyvolt és villalakónak!
A poszt brutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii volt :DDDDD

kis.herceg 2014.12.24. 12:00:55

"aki gyökér módon próbál meg visszavágni. "

Hát ott mindenki gyökér volt csak épp Ádám nem. Õ csak meg akarta csinálni az ágyát, az agyhalott meg "befogod a pofád" felkiáltással leoltotta a vellanyt. Ezek után csak azt kapta amit érdemelt. Deniszhez meg nem szólt senki, aztán jött az asztmás beszólás, na az gyökérség volt. Másnap meg fülét farkát behúzta. Igazi szájkaratés kivégzés volt, és nem Fanniék nyertek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 12:05:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha így van, remélem kialszom magamból, és újra megint genya leszek, mert most így még magamnak is vállalhatatlan vagyok :))))))

egy igazi barom vagy mária 2014.12.24. 12:08:47

@aggyistenbrittudós: Hát, szerintem nagyon nem így van. Attól mert 7 vezért egyszer valahol megjegyzett még nem muszáj mást is tudnia.
A plasztik fején meg látszott az öröm, hogy Dani nem tudta a választ, és boldogan magyarázta el a tojásos baromságot. Ja, és a másik csapat sem nagyon szólt közbe, nekik se volt fogalmuk semmiről.
A vicc pedig nem így szól, abban nincs tojás :)
vicclap.hu/vicc/8259/

Aharon 2014.12.24. 12:13:03

@aggyistenbrittudós: Az megvan, hogy a törzsek neveit megyeként interpretálta? Kész a faszi, de valahol büszke voltam rá, hogy valami kósza emlékből fel tudta böfögni. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 12:15:16

@egy igazi barom vagy mária: ez egy másik vicc, nem erre gondoltam. plasztik annak örült, hogy a faszántosan kitalált sportos kérdésüknek (hány tesója van stb), dani nem tudta a választ.

Veder1 2014.12.24. 12:16:10

És ezek szavazhatnak...
Életfogytig tartó közügyektõl eltíltás azonnali hatállyal mindegyiknek!

Zabkása 2014.12.24. 12:20:30

heló mindenki és kellemes ünnepeket! :)
és hogy ne csak off legyek, ezt a kvízes részt kétszer megnéztem annyira sok internetarany volt benne

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 12:20:54

@Aharon: jajjjahhhehhh, i-m-á-d-t-a-m! kicsit összemixelte a két dolgot, na de ez az, hogy legalább vannak emlékek, ahonnan fel tudta idézni :)

tvbuzi 2014.12.24. 12:32:25

Most nézem az ismétlést, teljesen kivagyok.

egy igazi barom vagy mária 2014.12.24. 12:37:38

@aggyistenbrittudós: "a faszántosan kitalált sportos kérdésüknek (hány tesója van stb), dani nem tudta a választ."
Az a baj, hogy Plasztik sem tudta. Kettőt mondott, aztán három van annak a jóembernek..

kamilla123 2014.12.24. 12:46:50

hát gyerekek, én is most néztem meg a tegnapi öfit, óriási volt ez a kvízkérdéses. De sztem amúgy mindenki állati aranyos volt benne, tökre az emberi arcukat mutatták. Lacin is tökre fel lehet ilyenkor fedezni a szerethetőséget, ahogy Robinnal fetrengenek a röhögéstől, meg sztem most a sötét csapat is nagyon aranyos volt, ahogy Denisz azt mondja: most írjak le 14 szót? Hát fetrengtem. Meg amikor Maci tök rezignált pofával mondja: a Louvre-t nem írják, az van. És mutatja a kezével. Sztem most ő is jó fej volt. Nekem nagyon tetszett, hogy saját magukon mekkorákat tudtak röhögni. Komolyan, ezt még vissza fogom nézni párszor. :-))))

kamilla123 2014.12.24. 12:47:57

Bruti, ez meg tök jó volt a posztban: "annak a 43 nyugdíjas statisztának, akiket kibasztak integetni kétezerért a hidegbe, mindegy, hogy ki jön vissza, csak jöjjön mán"

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 12:49:12

@egy igazi barom vagy mária: pedig annyira határozottan és tudálékosan vágta rá, hogy kettő és nővére, hogy azt hittem tudja, és te tévedsz! :))))
(vicc volt:) )

tvbuzi 2014.12.24. 12:53:36

Kíváncsian várom ki kapja a legtöbb jelet legközelebb.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 12:59:19

@tvbuzi: fanni vagy maci a tippem, akik meg ők választanának az ádám lesz. a többieket nem piszkálnák meg. zsút nem meri majd kihívni fanni, mert nem meri. maci ellen vissza tudna jönni ádám, de fanni ellen szinte biztos hogy nem.

kamilla123 2014.12.24. 13:01:42

@aggyistenbrittudós: én is így látom, de sztem Ádám senki ellen nem jönne vissza.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 13:14:14

@kamilla123: ádámot max fanni, dóri, dennis, maci hívhatná ki, és csakúgy, mint robintom (egyem meg), mostanában kezd megnyilvánulni, nem mondom, hogy kizárólag pozitívan, de már legalább mutizzák. egy fanni-ádám, dóri-ádám csörténél pácban lennék, kire is szavazzak. egy dennis - ádámnál nem, ott egyértelműen ádámra szavaznék. (mondom ezt úgy, hogy sosem szavazok) :))))))

Tertullianus, a filozófus 2014.12.24. 13:19:57

Reni beteg valóságérzékelésére visszagondolva egy vicc jut eszembe.

Két részeg hazafelé ballag, és keresztezniük kell egy széles úttestet. Éjjel van, forgalom semmi, zuhog az eső, csillog az aszfalt.

Nabazz, itt van a Duna. Most merre keressünk egy hidat?

Ez a Duna vóna, itt Kispesten?

Na és, akárhol. De sebaj, átússzuk, oszt jónapot.
Ugrik, pofára esik, feltápászkodik, majd visszaszól a másiknak:

Jöhetsz nyugodtan, be van fagyva.

tvbuzi 2014.12.24. 13:24:22

Visszajön Ádám ha valaki ellen szavaznak, pl. Maci, Dennis. Szvsz.

Aharon 2014.12.24. 13:26:54

@aggyistenbrittudós: Akadémikus is lehetne odabent, én mondom. Persze, rendes tag, nem levelező.

Szép karácsonyt mindenkinek, aki ünnepli :)

Aharon 2014.12.24. 13:29:02

@kamilla123: Nem hiszem, hogy kapnak két rugót az integetésért.... fél Pest ott állna annyiért.

kamilla123 2014.12.24. 13:31:29

@aggyistenbrittudós: és pont most kezdenéd el?? :-)))) hát nekem Ádámmal annyi van, hogy ugye egy nagy tuja volt. Most meg még hozzá ellenszenves is. Nagyon ordenáré tud lenni, ami amúgy sokszor érthető, hogy mi hozza ki belőle, de pl Laci is tud ordenáré lenni, de ő mondjuk mellé még szerethető is meg vicces is tud lenni. Denisz is ordenáré meg sunyi, de én sokszor látom a szórakoztató arcát is, tudok rajta nagyokat nevetni (mondjuk most a kvízen pl). Ádám meg sztem azért nem menne vissza, mert se nem szimpatikus, se nem érdekes. Maci is ilyen, de azt simán el tudom képzelni, hogy Maciban sokan látnak még mindig szerethető medvét, vagy vicces figurát. (én már kb az első egy-két nap után sem láttam, de amúgy vannak vicces megnyilvánulásai néha-néha). Szóval azzal nem vitatkozom, hogy MAci meg Ádám is gyengus meg nem szimpi, csak hogy kívülről hogy láthatják őket a nézők. Sztem Macinak van tábora, Ádámnak meg nincs. Dórit sztem a szerkik nem engednék kiesni, mert most már nagyon kevés lenne a nőci (amúgy tőlem már mehetne), Deniszt én sem nagyon bírom, de sztem a show szempontjából jobb, mint Ádám. Bár tényleg kezd feljönni balhékban az úszómester. Bármennyire is szeretem Robint, mert szép meg cuki, meg minden, sztem neki kéne mennie,. mert ő ad hozzá a legkevesebbet a műsorhoz.

kamilla123 2014.12.24. 13:33:26

@Aharon: Lehet hogy ők bentről szaladnak ki, mert addig a stúdióban ültek, mint közönség:-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.24. 13:34:49

@ganxtalovins: A lényeg, h a párbaja óta Zsu viszont már egyáltalán nem sír Levi miatt.

kamilla123 2014.12.24. 13:39:11

@MolnarErik: sztem nem Levi miatt sírt addig sem, nem mert olyan gyűlöletfelhő vette körül, hogy azt kevesen viseltük volna el. És ebben még folyamatosan a gyerekével zsarolták érzelmileg. Nyilván sokat gondol a gyerekére. És ha meg a gyereke miatt sírdogálna folyamatosan, akkor meg az lenne a baj, hogy akkor miért nem megy haza. A lényeg,h lehessen valahogy cseszegetni a gyerekével.

Sargabogre 2014.12.24. 13:41:11

ezek után mondjuk csodálkozom, hogy érettségizni sikerült valahogy, és ezek az emberek - főleg Fanni - 3-4 éve érettségiztek! az összes témakör, amit felhoztak bizonyára szóba került az iskolában is, de most már a gyenge kettesben is erősen kételkednék. az első döbbenet akkor ért, amikor Fanni egy ötödikes halmazos példát (13. legmagasabb és legalacsonyabb) nem tudott megoldani, és amikor Plasztik mondta, hogy 25en vannak, nem 24, akkor nem értette, miért. jó mondjuk Jane Austen: Háború és béke mindent visz.

Dirty Dettiy 2014.12.24. 13:49:48

@MolnarErik: @kamilla123:
Rájött, hogy a gyermekem-ezés nyerő. Esetleg Attila is tanácsolta neki.
Egyre kevesebb hibát követ el. Okos az a lány.

ganxtalovins 2014.12.24. 13:58:27

@MolnarErik: Szép anyuka! Vagy megjátszotta magát, vagy a kis Levi felejtőbe van, de a cikk inkább arról szólt, hogy felelötlenség egy ekkora gyereket így magára hagyni, nem az anyuka szempontjából, hanem a gyerek szempontjából!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 14:03:00

@kamilla123: macival és dennisszel szemben nagyon elfogult vagyok, hihetetlen módon irritálnak, még akkor is ha vannak jó poénjaik, (mert azért vannak), de annál jobban haragszom, hogy bakker, titeket nem bírlak, akkor ne is nevettessetek meg, jó??? :)))

Ádinát (bocs fanklub) mostanában felemelt szemöldökkel nézem, annyi mentsége van a viselkedésére, hogy nem érett még meg komoly párkapcsolatra,
Dórit nagyon bírnám, ha nem gettóniggamamma lenne a gesztikulásaival, és bődüléseivel
Fanni - aranyköpések aranybanyája - i-m-á-d-o-m

és igen, oltogassák csak egymást nyugodtan, nem sakkszakkört nézünk.
:)

dennisz és maci pedig hulljon ki.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 14:12:50

@ganxtalovins: ez marhaság, engem is lepasszoltak a szülők nagyiékhoz, mert jöttem, ők meg még nem fejezték be az egyetemet. zsu meg jelentkezett egy ilyen játékba, hát hadd csinálja már. addig amíg a gyerek ezalatt jó kezekben van, addig ki ne hívjuk már a gyámhatóságot.
mikor is volt divat azon ítélkezni és csámcsogni, hogy ki hogy éli az életét vagy próbál boldogulni?

kamilla123 2014.12.24. 14:18:31

@aggyistenbrittudós: megértelek :-) Fanni még kell a műsorba, jó lenne ha Zsu nem őt vinné ki, ha esetleg ráteszik a kendőt, mert akkor biztos,h Zsu kint marad. Igen, Dórinál engem is zavar ez az ordenáréság, meg sunyi is, és annyira nőietlen,h az gáz. pl ahogy eszik.. Hát, majd meglátjuk.. Mondjuk sztem műsor szempontjából, dramaturgiailag jobb lenne, ha most már a másik oldalról is kiesne valaki, mert ez picit így uncsi,ha elfogy a sötét oldal, azt csá. Főleg,h a másik csapatban is vannak "szürke" alakok bőven :-)) Igen, Edinka is gáz kezd lenni nagyon, de én örülök neki, mert így Dani és Zsu esélyesebb a fináléba.

ganxtalovins 2014.12.24. 14:19:21

@aggyistenbrittudós: Ember, nem csámcsogok! csak elolvastam egy szakértő objektív véleményét. Tudod értelmezés!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 14:26:56

@kamilla123: szinte tök biztos, hogy ádámos párbi lesz, na de kivel? :)))))))))) juj, szétizgulom magam :)
mikor lesz a kövi kiválaszti? (tudom, guglizzak)

kamilla123 2014.12.24. 14:31:23

@aggyistenbrittudós: hát gondolom vasárnap. Atyég!! most jöttem rá, hogy elutazom aznap :-(( hogy fogom kibírni vv nélkül. brühühü:-((

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 14:32:44

@ganxtalovins: ember, a csámcsogás előtt új bekezdést kezdtem, értelmeztelek, és te engem?nem mintha igényeltem volna. lány vagyok, de vitában jó ez az emberezés, díjazom :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 14:34:20

@kamilla123: ne rinyáljál, biztos hogy lesz tudósítás, meg visszanézési lehetőség :))))))

lawabidingcitizen 2014.12.24. 14:47:07

Bruti! A "zsírmedve" kifejezésért jogdíjat kérek! :)
De ha medvedisznóembert ír valaki azért is.

Mindenkinek boldog Karácsonyt!

u.i.: Fasznii, gyökérdenisz, zsírmedve takarodj!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.24. 15:00:14

@hős cincér: Attila nem esetleg, hanem konkrétan tanácsolta neki a sírást.

szociologus01 2014.12.24. 15:13:55

Az összefoglaló után a belevalóban szereplet PVC barátnője, ő is egy IQ betyár volt. :)
Ha egy agysejttel kevesebb lenne szegénykének, kapirgálna az udvaron :-)

Mók_Ica 2014.12.24. 15:18:19

@szociologus01: tegnap itt kaptam az infot, hogy ő volt az... ne csodálkozz :))) www.facebook.com/xxadriennlevaixx?fref=ts

2014.12.24. 15:27:02

Számomra nem igazán volt szórakoztató a kvízes rész, kínos volt inkább, nézni is. Szerintem sokkal lazább volt a gittegylet, sokkal jobban reagálták le saját tudatlanságukat. A szekta inkább próbált okoskodni, és így még szembetűnőbb volt végtelen ostobaságuk. Én nem láttam őket ebben a helyzetben sem szerethetőnek.
PVC megnyilvánulásaitól már egyre sűrűbben borzongok. Kezdte a "kik ezek te?" suttyósággal, és ezt most még megtűzdelte ezzel a csicskázással...Annyira ocsmány a stílusa, hogy lassan némítom a gépet, ha ő lesz a képen. Oké, értem, hogy ilyen a gettóvír, de ez nekem már sok.
Kazal most meg majd stílust vált, és elkezdi túltolni a cukibutapicsa szerepet? Az előzetesben az a hülye szöveg a Reni-babához szerintem nagyon kínos alakítás volt, nem túl hiteles. (Ha neked már nem kell, nekem adod a ruhádat?" Most erre a kis cukiskodásra váltja majd a kurvapicsázós stílusát? Ennyire megrémült 12ker elsöprő győzelmétől?
Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek!

kamilla123 2014.12.24. 15:27:30

@aggyistenbrittudós: hát egy hét után visszanézni mindent plusz elolvasni az összes kommentet.. na erre szabit fogok kivenni :-))))

Gia 2014.12.24. 15:29:12

@szociologus01: Ha meg kicsivel több IQ-ja lenne,akkor lehetne sültkrumpli. :-D
Rémes volt....

kamilla123 2014.12.24. 15:29:17

@natalja: igen, valszeg stílust vált majd, de sztem nem lesz annyi önkontrollja, hogy feszkó esetén is cukika tudjon maradni

Gia 2014.12.24. 15:32:50

@Mók_Ica: A képei,meg ahogy a tv-ben kinézett köszönő viszonyban sincsenek egymással...

2014.12.24. 15:36:17

@kamilla123: S akkor mi lesz az "ÉN ILYEN VAGYOK!" mottóval? :D Talán azt levágták, hogy valamit változtatniuk kellene, mert nem nyerő az, amit most csinálnak...de hogy ezt hogyan fogják értelmezni, még rejtély, de érdekes lehet.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 15:36:58

@natalja: pedig azon nagyot nevettem, amíg beszélt a babához, végig azt néztem, h az a ruha nagyon menő, kéne nekem is :)
nem 12ker elsöprő győzelmétől rettentek meg, hanem inkább attól, hogy mindkétszer a másik csapi alázta porig őket, meg mi a nézők.

2014.12.24. 15:43:13

@aggyistenbrittudós: :D De te nem az állítólagos barinődet "veszítetted éppen el", neked elnézzük ezt a gondolatot. :D :D :D
Igen, úgy értettem: megrémült, hogy ekkora százalékkal jött vissza 12ker, vagyis ennek alapján sokkal népszerűbbnek tűnik a gittegylet, mint a szekta. Ez láthatóan rémülettel töltötte el, már azt sem hiszi el, hogy Ádám ellen visszajönne.
Egyébként még az jutott eszembe, hogy 12ker nem eshet abba a hibába, mint Kiskun. Nem bízhatja el magát, nagyon remélem, hogy helyesen kezeli ezt a győzelmét. Kiskun már annyira erősnek érzi magát, hogy szerintevKazal ellen simán visszajönne.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.24. 15:52:36

Zsu-t nem védeni akarom,de amikor folyton emlegette a fiát,akkor mindenki azzal támadta be,meg mondták,hogy menjen haza a gyerekéhez,stb. Másrészt állandóan sírt,és rossz kedve volt,jobb volt úgy látni? Szerintem nem.

Off: Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 15:55:01

@natalja: dedededeeeee, az elbizakodottak bukását kedveljük (én!) a legjobban. semmi bajom zsúval, csak annyi, hogy saját önnön érdemének tudja be a múltkori nyertességét. de ha kivinnék, és kiesne, azt bánnám, mert a buta gonoszok malma kapna pontot. zsuék csapata is buta, de ők olyan aranyosan kedvelhetően azok.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 15:56:33

@Köcsöglány: :*
(ma mindenkit csókolgatok, mint vv dóri) :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.24. 15:58:02

Faszni tök hiába vált stílust,elég ideggyengének tűnik,lásd az ismételten minősíthetetlen megnyilvánulását Ádámmal szemben (Ádám sem volt semmi,lássuk be,de az elején inkább vicces,mint alpári reakciói voltak). Utána meg elvárja,hogy kinyalják a seggét,és mindenki a bocsánatáért esedezzen. Minden konfliktusban kijön az igazi énje,cukiskodhat,amennyit akar,nekem nem jön be ez a skizofrén viselkedés. Plasztik meg olyan,mint valami suttyó telepi,unom már az állandó kajálását nézni.

spinks 2014.12.24. 15:58:32

@aggyistenbrittudós: go Fanni :) aki csinálja a showt az vegyen fel fizetést. Ámen.

Sargabogre 2014.12.24. 16:00:21

Maci egyébként hány kilót fogyott mióta bent van? mintha úgy emlékeznék, hogy azzal ment be, hogy 50 kilót akar ledobni. tekintve, hogy valószínű, hogy lassan kigolyózza a másik csapat, ideje lenne elkezdenie.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 16:03:32

@spinks: fanni maradjon csak ott, ahol van :)
kedvencem.

(üssetek)

spinks 2014.12.24. 16:04:40

@aggyistenbrittudós: Én ezért gondoltam volna a játék szempontjából érdekesnek azt, ha a Reni ment volna vissza. mindemellett én is a kalácsképűre szavaztam. (Dani)

spinks 2014.12.24. 16:05:30

@aggyistenbrittudós: Én is Fanni-tikus vagyok... Hehe. Viszi a showt a hátán.

GlitterBaby 2014.12.24. 16:17:19

Zsuzsa gyerekének az apja érdekes fazon. Hát... nem ilyenre számítottam, az biztos. Azt gondoltam 19 évesen megesett a kb vele egykorú szerelmétől, erre ez a pasi elég idős. És nem egy olyan fazon, akire a tizen-huszonévesek buknak.
Meg milyen szöveg az, hogy "anyukád ezer évre elment a tévébe dolgozni". Normális ez? Ezzel biztos megnyugtatja szegény kisfiút. Nem szimpi, nagyon nem szimpi. Van egy olyan érzésem, hogy berágott a Dávid-affér miatt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 16:18:39

@Sargabogre: mindenki hízott, a csajok többsége látványosan. 10 perc has-és karizom / nap pedig nem egy nagy izé.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.24. 16:28:11

Csak beköszönök! Boldog Karit mindenkinek! A poszt kiváló, és nagyjából elolvastam a mai termést, de kommentre ma nem nagyon van időm. Hajrá Dani!!! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 16:34:11

Dóri mondjuk tényleg elég feszes kemény húsúnak tűnik.

kamilla123 2014.12.24. 17:07:03

@VV Erőlegény: Neked is! :-) Hajrá Dani!! :-)

kamilla123 2014.12.24. 17:10:26

@aggyistenbrittudós: képzeld, én esküszöm nem látom a csajok híztak. Pedig biztos, mert mindenki ezt mondja. Én Robinon látom egyedül, h kerekebb a feje.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 17:21:53

@kamilla123: fanni biztos hogy belesedett, dórinak meg az arcán látszik. zsú és adina mondjuk nem, de nem is voltak kitéve stressznek.

kamilla123 2014.12.24. 17:33:04

@aggyistenbrittudós: tegnap, amikor Robin taperolta Dórit, és elmondta, hogy milyen kis feszes, azon gondolkodtam, h őt nem zavarja, hogy sem a feneke, sem a melle nem fenékből és mellből van? így könnyű feszesnek lenni. És őszintén szólva tök szar, h a többi nő meg ezerrel edz, de akkor sem tud egy olyan feszességet produkálni, mint egy nem emberi test anyag.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 17:41:43

@kamilla123: nem, mert dóri alapból és műtét nélkül a feszes tömör fajta, hogy mondjam, tömör HÚS. nem edzett, mert azzal megint más a tapintásod. értsél már :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.24. 17:49:31

@Gia: szépségiparban szakmázol, nyilváníts véleményt, milyen teste van dórinak :)
...meg a pasik is :)

Gia 2014.12.24. 17:56:32

Dóri azért ilyen tömör,mert válogatott kézilabdás volt.Van egy ilyen barátnőm (szilikon nélkül) és ő is nagyon kemény húsú.

Sargabogre 2014.12.24. 18:59:12

Dórinál a seggtapi a flörtölést jelentheti, Ádám is a popóját (poppolóját) markolászta

Micsell (törölt) 2014.12.24. 20:13:21

@GlitterBaby: ezt mondták a gyereknek, mert "neki még nincs időérzéke" vagy hogy magyarázták

pomac 2014.12.24. 20:23:47

Két rendőr elmegy az erdőbe, hogy karácsonyfát vágjanak maguknak. A térdig érő hóban gázolva órák hosszat keresik a megfelelő fenyőfát, de nem találják. A nap lenyugszik, feltámad a jeges szél, a távolban felvonyít valami állat.
Az egyik rendőr odafordul a másikhoz:
- Na, ebből nekem elegem van! A legközelebbi fát kivágjuk, akár fel van díszítve, akár nincs

kamilla123 2014.12.24. 20:27:28

@aggyistenbrittudós: na, ez az "értsél már" elég Dóris volt :-)))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.24. 20:34:27

Amúgy én nem értem,Dóri minek rakatott szilikont a seggébe,ezt az eredményt kb 1 év súlyzós edzéssel el lehet érni. Persze nem 2kg-val kell guggolni. Kemény meló,de megéri,jobban,mint a szilikon. Ráadásul zuhanyzás,fekvés,ülés közben is,amikor bugyiban vagy meztelenül volt,látszott,hogy szilikon,elég mű hatása van

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 20:35:48

@kamilla123: Fannin és Dórin lehet látni, hogy hiztak amióta benn vannak. És Rönén is lehetett, de hálistennek őt már nem kell szemmértékkel mázsálnunk.

Micsell (törölt) 2014.12.24. 20:41:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Kondigép csak kérésre megy be? Nem láttam, h lenne bent. Maci ígéretére várok még h lefogyni ment be.

2014.12.24. 20:42:38

nem tudom mér kell a nyugdíjasokat sértegetni, egyébként a poszt az elvárt szintet hozta

egymásikkiskun 2014.12.24. 20:45:41

@GlitterBaby: nem rágott be sztem,hanem amolyan igazi bolond,és elmondanám nem is idős,sztem egy 40-es pasas még nem öreg.amúgy szerintem nagyon yó fey is a srác,legalábbis én nagyon kedvelem...és nem is neki van discoya.nem egy szépség de nagyon yó humora van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 20:47:07

@Micsell: a kondigép munkás, macerás... bezzeg a szoli.... ott csak dögleni kell az eredményért. :D

Micsell (törölt) 2014.12.24. 21:03:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hehhe :D na akkor medvére rázárnám, de csak hogy segítsek neki slankabbnak tűnni

ezis? 2014.12.24. 21:22:26

Csak én nem tudok róla, vagy menet közben elfelejtődött az a fogadás, amit még az elején Denisz, Laci meg még egy srác /nem tudom melyik/ kötött, hogy aki legelőször szexel, annak a többiek teljesítik egy kérését?

GlitterBaby 2014.12.24. 21:24:34

@egymásikkiskun: Az tök jó, hogy rendes. Csak nekem meglepő, mondom, egy fiatal srácot, egy helyi basszájbát :) képzeltem el apukának.
De fenntartom, hogy a kisfiúnak leadott duma nagyon gáz.

Gia 2014.12.24. 21:47:47

@ezis?: Szerintem elévült,mivel Dennis már nincs túl jóban velük.

tvbuzi 2014.12.24. 21:58:46

Vajon lesz videoüzenet a vellalakóknak?

fran7 2014.12.24. 22:00:22

@GlitterBaby: A négy és fél év eléggé a határon van. Van gyerek, akinek ilyenkor már időérzéke van. S képes megérteni, hogy Anyunak el kell mennie és egy-két hét alatt visszarázódik. Míg más gyerek ugyanakkor szinte teljesen elfelejti a szüleit. Egyetemi tanárom mesélte el, hogy az unokái ott maradtak náluk, mert a lányáék fél év Oxford-i ösztöndíjat kaptak. Az 5 éves gyerek kisebb zökkenőkkel túl élte, míg a két évest el kellett tiltani a nagyszülőktől, hogy esély legyen a szülő gyerek kapcsolat valamiféle helyreállására. Zsu nagyot kockázkaztat ezzel. Mert azt nem lehet kiszámolni, hogy miképp reagál a gyereke. Tesóm nagyobbik fia hat évesen nem aludt meg nálunk. Húga két és fél évesen már napokra ott maradt nálunk. Felette nagy titok ez.

Gia 2014.12.24. 22:02:49

Nem is volt a bemutatóban semmi a Karácsonyról..

pomac 2014.12.24. 22:03:35

csak nálam hupikék a kép a tv-ben

Commodore 2014.12.24. 22:04:30

Karácsony holnap lesz.

tvbuzi 2014.12.24. 22:04:38

Még szerencse, hogy előkészítettem a 100as zsepit.

astryle 2014.12.24. 22:04:55

Tisztára olyan, mint a Verebes volt a napkeltében XD Darth Vader

ő-szinte 2014.12.24. 22:05:27

ígérem holnap visszanézem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a poszt meg jó ;-)))

nicu71 2014.12.24. 22:06:00

jajj ez a galuskás csukladozó rívásba fulladós szipogás.remélem mingyá vége a levélnek

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.24. 22:06:50

Ma nem tudok vv-t nézni, csak karácsony van :-D

ő-szinte 2014.12.24. 22:07:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mindegyiken lehet látni és nem csak a csajokon :-)

ő-szinte 2014.12.24. 22:08:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én meg bebaszcsiztam , azért nem ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2014.12.24. 22:10:00

Idegesítő ahogyan Dóri beszél.

astryle 2014.12.24. 22:11:44

Ez, hogy egy Reni fejű babának beszélnek.. ez a szerkik szerint vicces vagy drámai?

Gia 2014.12.24. 22:12:23

Nem ezt mutatták az előzetesben..Fannival ez egy többszörösen felvett jelenet..

Gia 2014.12.24. 22:14:40

@astryle: Láttam már,de köszi!

nicu71 2014.12.24. 22:14:53

maciból mára elééég

Commodore 2014.12.24. 22:15:11

eddig nem is volt sex ...

Gia 2014.12.24. 22:15:21

Macinak már a próbababa is jó lenne.. :-)

Gia 2014.12.24. 22:16:42

@ő-szinte: Az fincsi.Bár nemrég csalódtam,mert már nem olyan az íze,mint régebben.

kamilla123 2014.12.24. 22:17:16

undorító, ahogy maci szörcsög. fogjon már egy zsepit

pomac 2014.12.24. 22:17:54

nem tudom mi van az onvitel adásával de már kezd idegelni hogy za összes embert az rtl2 hupikék

astryle 2014.12.24. 22:18:33

Oszt miért volt a Jabbának szemtakarjója?? :D Ennyi erővel a fénybenalvás bünti egy kalap sz@r

Commodore 2014.12.24. 22:19:51

Mikor kelnek, és miért? Valamelyik nap ,még éjjel kettőkor is főzőcskéztek...

Gia 2014.12.24. 22:20:06

@pomac: Ma a nagy kékséget láthatod.Holnap lehet,hogy piros lesz. :-)

astryle 2014.12.24. 22:21:52

Pénisz, hogy majmolja már a Debiliót.. ugyanaz a hangsújozás.. ugyanaz az ülés :D:D szánalmas

Hedonistamama 2014.12.24. 22:22:10

@tvbuzi: verne, de szerintem már régen nem éri el :(

Mók_Ica 2014.12.24. 22:22:10

sziasztok :) mindenki túl van már az ünnepi vacsin és ajándékokon?

az volt már, hogy röné egy szarkavaró??? broáf....

astryle 2014.12.24. 22:22:56

@astryle: bakker, hogy kell szerkeszteni?

Gia 2014.12.24. 22:24:23

@astryle: Mit szeretnél szerkeszteni?

pomac 2014.12.24. 22:24:23

@Gia: eddig jó volt .....vagyis pár órája...

Hedonistamama 2014.12.24. 22:24:51

@Gia: Lehet hogy mogyorósat vettél? ;)

tvbuzi 2014.12.24. 22:24:56

Denisz vajh' megszívja?

astryle 2014.12.24. 22:25:09

@Gia: A sok helyesírási hibámat :P

Gia 2014.12.24. 22:26:00

@pomac: Nehogy bedobja a türcsit a tv-d..

kamilla123 2014.12.24. 22:26:12

@Mók_Ica: ez durva, ez az ékszeres sztori..

Hát Robin nagy szép és cuki, de nem egy agytröszt. Denisz vagy ötször elismételte a tervét, mire felfogta,h mi van. Amúgy egy Denisz-Zsu párbaj tényleg érdekes lenne.

pomac 2014.12.24. 22:27:11

@Gia: csak azrtl2 roszzz töbi jó

Gia 2014.12.24. 22:27:28

@astryle: Ne is törődj vele.Néha én is kapkodok és nem nézem át az irományom,mielőtt a küldésre kattintok.

Gia 2014.12.24. 22:28:01

@pomac: Jaa...akkor ott sztrájk van. :-)

malevil2050 2014.12.24. 22:28:15

Zseniális terv péniszmatyi ,gyere csak párbajozni de ha a zertel nem könyörúl meg rajtad,akko függöny.

Hedonistamama 2014.12.24. 22:29:08

@kamilla123: Csöcsi vs Pöcsi? Szerintem Pénisz menne vissza és nem csak a Fannis kufircok miatt. Többen is írták, hogy szórakoztató figura a maga primitív módján...

Gia 2014.12.24. 22:29:09

@kamilla123: Aham..Sajna Robint sem lopnák el az agyáért...

Gia 2014.12.24. 22:29:41

@Hedonistamama: Szoros párbaj lenne,az fix.

astryle 2014.12.24. 22:30:33

@malevil2050: Pénisznek csak Tuja1 (Robin) illetve a saját csapattársai ellen van bármiféle esélye.

Hedonistamama 2014.12.24. 22:31:44

Akkor most épp 3 részre szakadnak? Szekta, Zsu udvartartása és Dóri-Robin?

astryle 2014.12.24. 22:33:28

@Hedonistamama: ez a Zsu udvartartása ez vicces. :D Szerintem Dóri is a szektába van keményen csak próbál pártatlannak maradni.. Tuját meg csak a szuperképessége miatt csalogatják.

Hedonistamama 2014.12.24. 22:33:46

@astryle: Tuja2 (Ádám) ellenfele lehetne egy párbajon? Őt is kint hagyná... vagy nem?

Mók_Ica 2014.12.24. 22:34:16

@kamilla123: köcsög röné....
kanapémedvének adjak wick krémet.... és valaki kenje a mellére.... hátha akkor kap majd levegőt....

betlehemes játék és pont most esett ki sínésznő.... micsoda tragédia :)))))

Commodore 2014.12.24. 22:35:20

Brian anyja: – (kelletlenül) Kik vagytok?
A Bölcsek: – A három napkeleti bölcs.
Brian anyja: – Miii???
A Bölcsek: – A három napkeleti bölcs.
Brian anyja: – Akkor meg mit akartok itt egy tehénistálló körül hajnali kettőkor? Szerintem ez nem valami bölcs dolog!
A Bölcsek: – Asztrológusok vagyunk. A fényes napkeletről jövünk.
Brian anyja: – Ez valami jópofa poén?
[...]
A Bölcsek: – Csillag vezérelt minket.
Brian anyja: – Szerintem inkább egy pálinkásüveg! Kifelé!
A Bölcsek: – Nem. Látnunk kell őt. Ajándékokat hoztunk. – Aranyat. Tömjént. Mirhát.
Brian anyja: – Miért nem ezzel kezdtétek? Ott van benn.

Bocsika.... :-)

Mók_Ica 2014.12.24. 22:35:26

szuperül olvasnak egytől egyig.... vajon értik is??? :))))

Mók_Ica 2014.12.24. 22:36:36

@Commodore: kár, hogy nem ezt kapták :)))

Gia 2014.12.24. 22:36:47

"rohadt férfi".....Öcsém..........

csincsilla72 2014.12.24. 22:37:23

Atyaég, Fannikának mekkora pocakja van. Biztos, hogy csak egy csík volt azon a teszten?

astryle 2014.12.24. 22:37:23

@Hedonistamama: véleményem szerint a nézők a.k.a. szavazók Zsú-t, Danit és Ádinát oltalmazzák. Ehhez viszont kellenek a sakkban a parasztok (Tuja2, Basszájba). Szektába egyedül Fanninak lenne esélye, mert szegény olyan hülye, hogy már jó (viszont kiesne ő is, kissebb % különbséggel) Én egy karácsonyi videóüzire várok, hogy Faszni feladja a játékot :D

tvbuzi 2014.12.24. 22:39:04

@astryle: én is ezért kérdeztem a videoüzenetet :DDD

Dóri lesz Szűz Mária. hubazz

Hedonistamama 2014.12.24. 22:39:22

@astryle: Annyira aljas vagy Fanni miatt! Hát azt hiszed, hogy a síró anyu miatt elszalad az ingyen szoliból és/vagy leugrik Pénisz óriás dildójáról???

kamilla123 2014.12.24. 22:39:45

Fanni tényleg felvette a cukimuki stílust, amióta Dani visszajött. rájött, h a hárpia nem nyerő

astryle 2014.12.24. 22:40:11

előre sajnálom a holnapi öfi írót.. ilyen fosharmatos öfi még nem volt ebben az évadban :D

pomac 2014.12.24. 22:40:23

@Commodore: csak nem a comedit nézed :D

astryle 2014.12.24. 22:42:45

@Hedonistamama: Ebbe van logika :D még ingyen pia is van. Szegény kistesóját a 10 évesek ekézik az oskolába, hogy ribanckodik a testvíre. Igazad van.. ez a videóüzi már nem is olyan izgi

Commodore 2014.12.24. 22:43:29

@pomac: Nem , de örülök, ha ez megy...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 22:44:00

Laci meg van hatódva: "Köszönöm baszki". :D ez jó, átveszem néha.

tvbuzi 2014.12.24. 22:44:03

bezony, kell nekem is a 100as papírzsepi

Hedonistamama 2014.12.24. 22:45:05

@astryle: Nem akartam letörni a lelkesedést főleg Szenteste... Bocseszka

Mit vesz le ebből az egészből egy 10 éves? És hogyan ekézik sósavval egy csapat 10 éves? Hú banyek, nem lennék újra kamasz, alig éltem túl!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 22:45:10

@Commodore: én azt kezdtem el nézni, de a Reszkessetek betörők miatt kapitulálni kényszerültem.

pomac 2014.12.24. 22:45:30

@Commodore: már vége de nálam a csipkebokor viszi a primet :D

astryle 2014.12.24. 22:46:35

@Hedonistamama: szegény gyereket a szülei elzárták az internet elől. Ennél nagyobb büntetés a 21. században nincs :D

fran7 2014.12.24. 22:47:40

@pomac: Nálam a gondoljuk végig kik az igazi ellenségeink.

Hedonistamama 2014.12.24. 22:47:48

@astryle: De! Ha Fanni a tesód, az orbitális szívás ;)

tvbuzi 2014.12.24. 22:48:47

Edinkára nem érdemes titkot bízni, ez már többször kiderült:DDDD
és nehogy másik lányra gondoljon Laci...mer akkor....

astryle 2014.12.24. 22:49:12

@Hedonistamama: Igazad van, elvéreznek az érveim mellettedd. touché

Mók_Ica 2014.12.24. 22:49:52

edinka nem igaz.... basszus közelről akarja nézni denisz és fáncsi csókolózását.... hihihihihhihetetlen :)

Hedonistamama 2014.12.24. 22:50:27

@astryle: bassza sas! nekem teccik amit írsz

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 22:50:36

Van olyan, hogy direktkukkoló? Edina akkor az. Nem is értem... :D

tvbuzi 2014.12.24. 22:50:37

Edina perverziójának van orvosi neve? (esetleg simán kukkoló?)

Mók_Ica 2014.12.24. 22:51:16

mingyá elolvad ez a kicsi lány..... :))) 3D-s mozi :))))

laccci belépésével megzavarja az előadást :)))

csincsilla72 2014.12.24. 22:51:39

@tvbuzi: Edinka be van baccva. Ez a pontos neve a problémának. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 22:52:11

@tvbuzi: én is ezen morfondirozom... ilyet még nem láttam....

Commodore 2014.12.24. 22:52:23

Ezt a szájába adták? Vagy ennyire okos?

Hedonistamama 2014.12.24. 22:53:19

@csincsilla72: :D :D Dr. Bubo se tudta volna szebben megfogalmazni!

tvbuzi 2014.12.24. 22:53:57

ezt a kotonreklámot Denisznek is bejátszhatnák néha.

astryle 2014.12.24. 22:55:06

@Hedonistamama: Ez a mai öfi tragédia volt. A szerkik már a párbaj után hazamentek karácsonyozni. Ádina meg totál lejáratja magát. Én jelenleg csak a Zsú-nál tudnám elképzelni a nyereményt. 12 ker mint tudjuk a szülei palotájában lakik a Hegyvidéken. Ádina meg hát szerintem valami pornó rendező lesz és Kovi fogja betanítani. Zsú legalább a gyerekre tudná költeni.

csincsilla72 2014.12.24. 22:55:17

@Hedonistamama: :-))
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): se tévé, se egy nyomorult dvd-lejátszó, hát nézi élőben. Mi a gond?:-)

Commodore 2014.12.24. 22:55:17

Jézus K. Szupersztárt nem adták sehol? Régen volt , felvettem vhs re... Óriási zene...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 22:55:45

Nem láttam az öfi elejét, de mintha a villahangulatnak a karácsony és/vagy Röné és barinője kiesése nagyon jót tett... végre vegyülnek valamelyest és nem puffog folyamatosan egymásra a két tábor.

kamilla123 2014.12.24. 22:56:58

hát ha Edina most szerelmes dalra is fakad, akkor már tényleg megnyeretik vele a vv-t.

Nem Penny hajója 2014.12.24. 22:57:29

Végre volt egy normális karácsonyi műsor. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 22:59:07

@csincsilla72: akkor ő most kertelés vagy gátlások nélkül kapcsolgatott a csatornák között, sőt még a replay gombot is nyomogatta. :D

kamilla123 2014.12.24. 22:59:09

@astryle: +1. Én Dani drukker vagyok, de Zsu-nak is nagyon örülnék, ha nyerne. Röné, aki a levelében azt írja, h ne ítélkezzünk, mert nem állunk a másik felett, így folytatja a levelet: "Zsu, te álnok kígyó..." Persze erre azt mondaná, ez nem ítélkezés, hanem tény.

Hedonistamama 2014.12.24. 22:59:24

@astryle: Fannika nem érdemli meg a pénzt? Röné szerint ő egy okos lány! És Dóri? Biztos van olyan szerve ami még nem plasztikázott és arra is sok pénz kell. Szerintem mindenki menjen haza és kezdjük elölről egy új csapattal!

szmoti 2014.12.24. 23:01:17

Nem láttam csak félszemmel, és nem tudtam beazonosítani, Laci kivel smárolt az előzetesben?

kamilla123 2014.12.24. 23:02:16

Amúgy már kicsit unom ezt a szegény kislánynak féltem a lelkét, nehogy összetörjön dumát, amit most Denisz is nyom az előzetesben. Könyörgöm, ha valakinek megmondják nyolcvanszor, hogy bírlak, de bocsesz, mint nő, nem jössz be, és továbbra sem bír leszállni a témáról, akkor ne csodálkozzon, ha csak megszexelik, aztán le van tojva. Mert ez lesz, az tuti. De ebből Laci fog szarul kijönni, és Edina lesz a mártír.

Commodore 2014.12.24. 23:03:49

Ó bazz! Titanic! Jó film, vannak benne magyar zenészek... ez már kultúra, nem tom ki írta-festette

Mók_Ica 2014.12.24. 23:06:35

@szmoti: edinával aludt ölelkezve és csókolózgatva :)

@kamilla123: röné katasztrófa... a levelével együtt... komoly mentális problémái vannak a lánynak.... nem baj, hogy kiesett.....

Mók_Ica 2014.12.24. 23:07:05

@Commodore: ma már másodszor megy :)

szmoti 2014.12.24. 23:07:30

Elég határozott egy pasi akkor :D

perszepolisz 2014.12.24. 23:08:27

Dennis terve érdekes lehetne, de szerintem nem nyerő. Azt a szerkik nem szeretik, ha valaki magára rakatja a jeleket. Ha mégis megteszi és Zsu-t hívja ki elvileg 50% esélye van a visszajövetelre, de akkor 3 lány maradna 7 fiúval. Szerintem az RTL ezt sem engedné. Dennis csinálhatja még azt, hogy Robin segítségével párbajozni megy és kiviszi Robint, de akkor 4 %-al kiesne, kiviheti még Ádámot is, de elenne abban a szituban még elenne is kiese.
Ja és örülök, hogy a szerkik azért elbeszélgettek a bentiekkel, hogy anyázás most 3 napig nincs. mégse lenne szép dolog így karácsonykor. Most komolyan Dennis és Dani a cigizőn jókedvűen beszélgetnek? Maci és Laci ölelkeznek? Pár nap múlva folytatódik a játék.

malevil2050 2014.12.24. 23:08:40

@astryle: Vigyázz, mert ő egy sóelem és még igen az elején vagyunk.

astryle 2014.12.24. 23:09:57

@kamilla123: Az, hogy álnok kígyó.. legyen :D szegényt 73 %-kal sorozták ki a villába, élje ki magát. Zsú taktikázik, lehet látni egy kevéske Attilát és szándékosan nem alakít ki nagy barátságokat csak villaérdekbarátságokat. Tudja, hogy miért ment be.. itt pénzt és lakást ígértek.
Dani szeretnivaló kari, meg a Volt fesztiválon is értelmiséginek nézett ki, de valahogy nem látnám jó helyen a lakást. Tavalyi Debilió után én már meg se merem kockáztatni ki nyer. Mondjuk ott a végén vagy egy nagyon retardált lány vagy egy nagyon retardált Debilió nyerhetett.

@Hedonistamama: Fasznit gyűlölöm, mint a szart. Beképzelt plázapicsa akinek a segge alá toltak mindent. Kicsit helyre kéne rakni. Az ilyen rehabilitációt vállalom. Dóriról meg kiderült, hogy kemény kábszeres volt és, hogy csapatban mentek kisnyugdíjasokat rabolni (valami nagybáttyás szarság is volt, hogy meghalt)+ nagymama halálos ágyán még röktön szólt, hogy jaj a Dórika folytassa....

Hedonistamama 2014.12.24. 23:12:33

@astryle: Minden szavaddal egyetértek!

astryle 2014.12.24. 23:12:47

@malevil2050: én már csak abban a képzeletbeli közjegyzőben bízok aki ellenőrzi a szavazatokat :D

Gia 2014.12.24. 23:13:50

Egyszerűen hiába keresem,nem találom Zsuban azt az elvetemültséget,kétszínűséget,amiről Röné karattyolt...

kamilla123 2014.12.24. 23:14:42

@astryle: én is ezt gondolom. Amúgy sztem szociális alapon sajnos Edina fog nyerni, ez tuti. Sajnos ilyen háttérsztorival nem egyenlőek az esélyek.

kamilla123 2014.12.24. 23:15:26

@Gia: igen, tök higgadtan reagál mindenre. Fantasztikus, h nem durran el az agya. Ezt tanítani kéne:-))

Hedonistamama 2014.12.24. 23:16:10

@kamilla123: Még lerombolhatja az imázsát!

astryle 2014.12.24. 23:18:27

@Gia: Csak szereplni akart az öfikben és fosott, hogy kiejtik. Szerintem amikor visszanézte a földhözcsapkodását már látta, hogy hazamegy. A végén még bepróbálta a muffvillantást, hátha összejön a tiszteletdíj valamelyik magazintól, hogy HD be mutassák a sunáját. Reméljük nem jött össze. A vőlegény részt is totális fikciónak tartom.

kamilla123 2014.12.24. 23:19:01

@Hedonistamama: Edinásra mondod? Igen, volt már pár érdekes pillanata bulikban, meg ugye ez a folyamatos áskálódás Zsu ellen, plusz, hogy mindent kibeszél, amit bizalmasan mondanak neki. De őszintén szólva én max akkor látnám esélyét, h elveszíti a játékot, ha mondjuk Dóri összeáll Lacival, Edina meg hozzájuk csapkodja a tényérkészletet és kizárják. De sztem ez nem fog megtörténni. :-(

Hedonistamama 2014.12.24. 23:22:00

@kamilla123: Zsu hamarabb fekszik Laci alá, mint Dóri. De ahogy részeg delíriumban a szemét forgatja ha egy nő fél méteres távon belül kerül Lacihoz, na az félelmetes!

kamilla123 2014.12.24. 23:26:43

@Hedonistamama: sztem Zsu sokkal inkább aggyal játszik. HA ő lefekszik Lacival, akkor sztem azt 100%ban aggyal teszi majd. Ha nem húzza fel magát azon, hogy tízen üvöltik le a fejét egyszerre, akkor a szexuális vonzódást is ki tudja zárni, ha nem áll érdekében. Úgyh nem hiszem, h ő szexelni fog Lacival.

malevil2050 2014.12.24. 23:43:54

@astryle: Van ott egy jó franc nem közjegyző

Sargabogre 2014.12.25. 00:10:50

hát Komisz eléggé pofára esne, ha kivinné Zsut és azt gondolná, visszajöhet. az egyik legirritálóbb játékos, ez az auréliós majmolása pedig nevetséges, ahogy direkt úgy beszél a riportban.

nátrium glutamát 2014.12.25. 00:24:11

@Sargabogre: "hát Komisz eléggé pofára esne, ha kivinné Zsut és azt gondolná, visszajöhet"
erre ne fogadj azért. ahogy fb-n olvasgatom, elég sok szimpatizánsa van. tudod, a szokásos: ha Pöcök csinálja az gáz, meg legalja, ha Pennis az meg jópofa és vicces. semmiképp nem olcsó és közönséges...

agimano 2014.12.25. 00:25:44

egy kérdés foglalkoztat engem egy ideje: Dórinak a feneke is plasztik? aki tudja, kérem válaszoljon:)

Commodore 2014.12.25. 00:26:31

Ádina megint csacsi.

nátrium glutamát 2014.12.25. 00:27:21

@agimano: igen, az. (valamint csúnyán narancsbőrős)

Haplo 2014.12.25. 00:27:31

Boldog Karacsonyt mindenkinek! most nezem epp vissza az osszefoglalot, de maris szavazasra bocsatok egy matematikai Nobel dijjat Dennisnek... ha Robintol azt keri, hogy vegyen ra valakit az ellensegtol, hogy ra rakja, plusz Dori-Fanni-Maci-Robin(sima jellel), az 5, a masik csapatban osszesen vannak hatan, abbol kiesik Robin meg az atszavazo, marad 4 meg ha osszehangoltan is szavanak... akkor minek elhasznalni a dupla jelet?? nehez muveszet ez a matematika, tudni kene ki festette....

Well... 2014.12.25. 00:27:31

ha jol emlexem mikor a fannival a szaunaba filoztak akkor az olt a terv, hogy a fanni az adamot...viszont ugy csinalni, hogy ugy tunjon mintha a zsra ,mert akkor az adam nem veszi fel a lilat...... miert hisszuk, hogy a denis most a zsut akarja kivinni ???

mas, akarkit visz ki a denis, kinnt marad szerintem, mert a nepek szivesebben neznek, hogy kire is ugrik ra a fanni kovetkezore, mint azs, hogy a denis vakargatja a f*****-t

tvbuzi 2014.12.25. 00:29:39

mennyire szar ez a tunyogi orsis szám

Commodore 2014.12.25. 00:29:55

Nincs balhé szentestén?

Commodore 2014.12.25. 00:32:09

Lesz még pia, és szeretet!

Commodore 2014.12.25. 00:33:59

Ajándékozás megvót...

tvbuzi 2014.12.25. 00:34:29

végre valami érdekesebb erre off

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 00:35:23

kint beszélgetnek
Mennyből az angyal eljött hozzájuk is, méghozzá elég pattogós tempóban
Edina nem hallott még mulatós számot, a többiek szerint tegnap volt
Maci adja a basszust a többiek követik, jászolban, városban
Maci szerint katasztrofális, nem is téved
megegyeznek a sokáig voltam távol c. karácsonyi dalban
Maci adja, de nem tudnak ütemre belépni, sőt!! egymás sem tudják követni
szívük húz hazafelé
Fanny nem ismeri elkezdik olaszul, így se ismerős Fannynak
jött egy felhőbe kezdenek vad táncot járnak ülve
égő vágy vad táncot jár
Maci sem tudja tartani a tempót de karácsonyi műsort adnak a lakóknak Maci és Dennis
Dennis aki sok rapet tud
Zsu panaszkodik elfogyott a cigim
Dani: a pia is, Zsu azo már nem lepődik meg
Zsu átöltözik, ennek a gatyáját keresi Dani tartja neki aaz ágyat
Zsu meglepődik a saját rendetlenségén, de neki sok a ruhája ezt nem lhet másképp
Dani szerint azt írják, hogy a vacsora után vár rájuk még egy feladat és utána kapnak még piát, Dorka biztos nem hazudna!!
hosszú éjszaka lesz, tehát
Dani kérdezi, hogy volt-e Zsun már ez a cucc
nem volt, de jó?
persze - Daninak hogyne lenne jó
Zsunak is jobb ez így
éneklik a villahimnuszt, buli indul nincs kiszállás
Dórinak mi volt már ez a szövege, amit elkezdett mondani az ajándékozásnál
hogy kire teszi a jelet, mert Laci ismét özele van hozzá
Zsu szerint tutti, hogy kamu hogy DÓri egyéni csapatot játszik - szerintem impossible
Nem hiszik el Dóri készül valakire
Robint is előveszik, ugyanmár mondja Zsu mert ők face to face megmondják, hogy ki a szar alak, addig Robin nem fogják kivinni, de Zsu vállalja magát
Dóri is fél szerintük, hogy ő jön és elveszik a streamet

Commodore 2014.12.25. 00:36:53

@tvbuzi: Nem szabad kommentelni.. elveszik az ont :-(((

tvbuzi 2014.12.25. 00:39:50

@Commodore: akkor a jövőben kussolok:D

Commodore 2014.12.25. 00:42:06

készvannak , elfogyott ,a szesz!

Commodore 2014.12.25. 00:44:28

bennfentes duma, ON-OFF

Commodore 2014.12.25. 00:48:50

Közben Rómából is jön az adás, a latin, most nehezen megy, de szép a liturgia.

pomac 2014.12.25. 00:52:02

hajjajj megjött az ücccsi :D

agimano 2014.12.25. 00:53:11

@nátrium glutamát: köszi, akkor nem tudom, hogy Robin mit csodálkozik rajta, hogy olyan kemény:) mondjuk nem is csodálkozott, hanem örült

Taknyosvarju 2014.12.25. 00:56:24

Kinzo kerdes, mlyen osszetort ekszerekrol hablatyolt az a szerencsetlen a levelben? Lemaradtam

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 00:57:02

külön kategória László Laciról
bent vannak esznek is
Laci szerint a mosogató gép igazából senkit nem zavar
Laci szerint az előbbi levéli kamu a pia is csak két üveg bor lesz és most keresnek éjjel nappalit, mert bezárt a tesco és a helyiek számba veszik a környék boltjait
Ádám tortát vág Daninak, az sok, az jó, Ádám szerint Ádám ügyesen csinálta, Dani szerint is ért hozzá Ádám
kezdenek lefeküdni Dóri is aludni indul
Ádám szerint lázadjanak, mert nincs pia, Dórinak sem tetszik hogy nincs elég alkohol
megegyeznek abban, hogy az előző VVkben több pia volt

mindegy mondja lehangoltan Zsuzsa és úgy is néz ki
Dóri szeretne sokat inni, megjött a pia
Zsu igyátok és jó éjszakát, bemegy és ledől, szerintem hiányzik neki valaki lehet a Reni?
Zsu karácsony hátozik és szomorú
el is vágnak, megjön a zene is, Dani énekli is
karácsonyi zene i just wanna love for christmas
pezsgő és bor folyik Jézus 2014. születésnapjára

nátrium glutamát 2014.12.25. 01:00:20

ezek figyelnek engem is? nézem a tegnapi streamet amikor a másik offos. amint érdekesebb rész jönne, mai ON. :D

pomac 2014.12.25. 01:07:33

edina már megint az ajtóüvegben nézi magát hogy táncol :D

Commodore 2014.12.25. 01:11:22

Ádina is OKJs Dubais.

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 01:11:34

Ádám valami nagyon furcsa színű ital iszik
Robni bemegy cigiért Zsu fekszik
Jól vagy?
nincs rossz kedvem, de nem fogok nekiállni piázni mond le a többiek javára a piáról Zsu a lemondó szamaritánus
Dennis Dennis pólóban bagózik és kinyilatkoztat, hogy a hosszú lépést nem bírja és geci jó a póló
Robin mit szeretnél egy Xboxot, egyet? miért nem kettőt, ha elromlik
Dennis azt kérte Dórinak, hogy hozzák be a kutyáját, elvileg behozták és Dóri meghatódott
az xboxról poénkodik Robin és Dennis
ülős buli, Dennis szeritn RObin aludjon Dórival ő meg Fannyval
jó karácsony van mondja Robin, hátha megszán
Zsu meg bement izé, hogy be volt feszülve
azt meg lehetne csinálni, hogy eltesszük a következő bulira, de azt nem lehet megcsinálni
körbeülik az asztalt
kivéve Edinát aki az üvegajtónak táncol, Maci az evőeszközzel nyomja cint
Edina figurázza, közben Laci figyelmezteti Dórit hogy ne igyon többet mert nagyon erős
Edina felvonultat minden táncelemet amit egy kétezer lakos alatti település discojában megtalálható
i wil survive a betét a remixben, Bear Grylls ha hallaná.......
valakinek ez a szám volt a csengőhangja
Dani beáll Edina mellé táncolni, Edina erre leül, mert Daniban nem tükröződik

Haplo 2014.12.25. 01:11:37

nekem meg nincs stream linkem... ami volt ott most latom, hogy lekapcsoltak, mert nem koszontek a kukkolok.... bakker...

Commodore 2014.12.25. 01:18:25

@Ay Mama, Que paso: i wil survivére aszittemm kiugrik a bokorból!

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 01:19:04

nem is érdekel a biznisz kérdezi Laci
hallod abban a klippben annyira szét vannak kokainozva a modellcsajszik - mesél Laci
a szóké megjátssza magát, a feka jól néz ki
a fehérvári ész az etele út hosszúságáról beszélnek, de a budafoki a leghosszabb egyenes
jön a szám Fanny jaj de utálom
Dani sexy lady
Laci tavaly nyári
punnyadtak az az igazság
de most mondja Laci hogy nem buliznak mert sztrájk van
mindig erre mennek balatonra Laciék kettőhúsz
Laci énekel , bentieknek tetszik, nekem nem
Edina beint valakinek
valami David Guettát ordít Fanny, és tömény piát akarnak, mert a bor pezsgő már nem pörget
Edina szól, hogy most és elveszik a streamet

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 01:22:42

továbbra is ülnek és nem beszélgetnek
Dennis semmit nem érzek bazdmeg
szerintem DJ Shit a dj
Edina és László beszélgetni kezdnek és elmegy a stream, mert a többieket sem lehet mutatni ahogy cigiznek, mert kell az összefoglalóba a cigizős vágókép hogy örüljön a vágó , hogy ki is kell takarni a bagót

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 01:25:31

@Commodore: mindig annál az asztál próbáltunk piálni ott ahol a pornoforgatás volt 8DD

nátrium glutamát 2014.12.25. 01:28:55

@Haplo: a hivatalos (rtl honlap) miért nem jó senkinek?

Haplo 2014.12.25. 01:30:10

@nátrium glutamát: mert meg mindig kulfoldon vagyok, es bar nekifutottam tobbszor is, nem sikerult magyarositani az IP-met...

Commodore 2014.12.25. 01:30:20

bívisz butthed höööhöö

Haplo 2014.12.25. 01:30:39

azok a kecsegek meg nem engednek kulfoldrol...

Commodore 2014.12.25. 01:33:48

Ádina, meg lesz farkalva.

Well... 2014.12.25. 01:33:51

@nátrium glutamát: darab szar....hozzaszolasok 2 nap mulva jelennek meg,ha egyalltalan, live stream koszono viszonyban sincs a stream-el :o(

Well... 2014.12.25. 01:34:39

@Haplo: hide my ass ..... mukodik ..csak penzbe kerul...mondjuk nem sokba...

Commodore 2014.12.25. 01:35:13

Jó kis rendőrségi promo film, lesz, hogyan ne...

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 01:36:45

Laci Dórival beszél és masszázsról van szó
Dóri szerint aranyos de nem, egyel is jön neki Laci
koccintanak mosolyognak, valószínű Laci piáért karja küldeni a villamestert
Fanny leette magát
Laci szerint ez nagyon szar benne vannak a tvben és nincs ital - micsoda producer lenne a fiú
Laci kedvenc számát tolják, de nincs rá pia így aztán..... ugye........ti is csak akkor ha.....
hogy lehetne még piát szerezni lép a bűnözés útjára Laci
ezért volt jó a munkahét, mer volt Lacikocsma, mert akkor Laci elhozta az összeset, itt meg annyit isznak amennyit küldenek
ajtót becsukod mert kimegy a meleg - fázik Laci
semmi értelme szól Edina és a karácsonyfa dísszel játszik
Robin Edinával beszélnek
mindannyian? Robin
asszem Edina
elengednéd magad te is kicsit
EDina már ki van ezektől a dolgokotól és felbassza idegileg
hogy vagy most Lacival?
jól
te Dórival?
sehogy
majd alakul ahogy alakul
Laci is sokszor furcsa
nem most az elmúlt három napban nem, nem tudok belekötni
és ez idegesít
igen
de addig jó amíg ilyen?
igen
inni szeretnének és nem tudják mit tegyenek ez ellen
Robin szerint amikor pia jön le kell feküdni és lesz legközelebb Dina szerint nem tudnak ellenállni
gürcöltek meg minden és karácsonykor is semmi
Robin tudod mit hittem amikor bejöttem
Edina egyből én is
Edina és Robin még félt is és most meg arra kell figyelni hogy egy pohárnál többet nem tudnak inni
bazdmeg tudod mit kellett volna kérni mindenki mindenkinek egy üveg töményet háromezer forint értékbe
Robin ez másnak is elmondja

Haplo 2014.12.25. 01:36:58

@Well...: azt neztem, de ennyit (se) er, reggelre fentvan vagva, tisztitva, Folytatjuk..-mentesitve egy masik honlapon. Csak amig ebren vagyok jo nezni, de penzt azert nem oltenek ra, ha nincs, mint most is, akkor inkabb lelepek aludni.

Well... 2014.12.25. 01:40:38

@Haplo: en sem ezert vettem az amcsi netflixre kaptam ra nagyon ....az orszagokat meg szabadon vallogathatod, igy most hasznalom a magyart :o)

pomac 2014.12.25. 02:03:39

fanny nagy kedvence lehet a kameraman-nek szidja öket :D de nem tom miért :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 02:04:30

Dóri annyira szereti Fannyt
tényleg?
nem érzed?
Fanny örül, hogy Dóri eltalálta a korrektort is és nagyon megszerették egymást
Dóri amíg nem csalódik, nem tud úgy állni
Dórinak csikar a hasa
Fannynak délelőtt volt és ki is fosott mindent
Dóri is fiatal Fanny szerint Fanny kis takony
hét és és tíz hónap van köztük az durva mondja Fanny
Dóri elmesélte mi volt a palijával, Fanny szerint Dórinak nehezebb volt Fannynál volt minden fenyegetés, bordaütés, fojtogatás - meg amivel a szerelem még jár Fannynál
Dórinak megint fosnia kell és ezt már nem hiszi el

Fannyka szeretne sapkát, ha más is kapott
és Dórinak kedveskedik te meg menj a picsába aludni
és ki a gecit érdekel kérdezi Dóri
Fannyka göndör hajjal Fanny, miközben sapkákat próbálgatnak
miért nem kéred el ezt a sapkát örökbe tőle
kurva jó

VV folytatjuk!!! - Boldog Karácsonyt neked is!!hol is lennék nélküled?!?

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 02:21:49

az az én sapkám
de mit énekel
azt már nem tudom Fanny túl sokat kérdezel szerénykedik Robin
Fannyka énekel és elkéri Dennis piros sapkáját örökbe
nem kapja meg
költöznek k a baszobába Dóri, Robin, Fanny, Ádám, de lehet a szunaába mennek
igen
Dennis örül a szaunába felhúzott kis alkalmi laknak
majd mikor kész Robin letöri a jókedvet, hogy ez is befér
nem bazdmeg
bazdmeg
ez legkirályabb így, befér? hát persze és be tudod rakni oda a lábad, hog nem fázol
hülye vagy ez geci jó, igen de ide kell hozni törülközöt, ketten is el lhet férni
bent a többiek éneklik a sokáig voltam távolt
BREAKING!!!!!! MAcin nincs pokróc, két párnát fog maga mellett, nehogy eldőljön az ágyon
kijön Zsu aki nem aludt pihent bent, szar kedve van
milyen volt a buli? Zsu
szar Macival beszélgettem Dani
hány kilóból készült szerinted - kérdezi Laci a halászléről
Zsu eszik egy kis c vitamint
a pulyka kemény volt és nem volt finom se, eltették a hűtőbe
Maci a holnapi friss szállítmányban reménykedik
Robin sajtot keres
Zsu szerint egyék a mandarint, mert fröcsög kifelé ilyen hálóban van bent
Laci Dennis kérdezz felelek rap a Mizuból
Dani lát a jövőbe, egy ugyanilyen pólót rajzolt Dennisre a rajzolt feladatba
Maci sorlj a bulikat, Soltvadkert Retro 2, indulok!!
Robni virslit eszik és salátát
Maci ott vette le a cipőjét a deichmannba?
Dóri Laci
mit csipáztatok a Reniben - kérdi László
nagyon rendes ány
az kevés ide, olyat mondani hogy veszett a lelke az gonosz
Dóri nem szereti az irigy embereket és Dórit boldoggá tette az ajándék
Laci szerint túl sok a kaja, ami megmaradt
Dani benéz még a nyugiba lehet ott alaszik zsuval de még nincs döntés
Dani mondta a villanővérnek hogy nem is pihen, hogy karácsonykor nem is pihen
ő lesz 24-25-26 és le a kalappal azok előtt akik végignyomják az ünnepeket, beszélnek a stábról

bejöttek ma az öregek Dani szerint nem tudom mire gondol areioszpagosz??
Dóri továbbra is örül
gyenge a stream a napi csip-csup ügyekkel foglalatoskodnak semmi extrém, semmi funky

Ay Mama, Que paso 2014.12.25. 02:31:00

Zsu sötétbe és kussba szeretne aludni több napja beteg
Ádám mesél az iskolás éveiről, nejlonizé volt az izé és betette a földrajzkönyvet a lámpa elé hogy sötét legyen az anyja arra jött be hogy ég (ilyenek mennek egyébként egész nap a villába, ilyen storyk)
Laci hajt szárít a konyhában
Edina szóvá is teszi, hogy otthon is a konyhába szárítssátok a hajatokat
Laci szerint igen a pörkölt felett
Maci nem aludt még karácsonykor világosban, Dóri marasztalja, Maci á úgyis felkelt valaki
egységes fűtenek a villában olyan nincs hogy ott hideg van meg meleg -Laci
nem - Dani, érvel is ehhez

pfffffffffffffffffűűűűűűűűű, meguntam
holnap meg túrofánkot kell csinálni, nem is még ma

pomac 2014.12.25. 02:44:23

öregeket küldtek be hozzájuk karira de csak egy férfi volt köztük :D

pomac 2014.12.25. 02:55:41

jabbával beszélget denis odakinn hogyha rátennének denisre akkor nem biztos hogy zsu ellen visszajönne ,de jabba vigasztalta hogy hogy körülrajongták az öregek ,denis mondta hogy végül is mindenkinek adtak puszit de hozzá csak 2 ment oda de azok is azért mert tudják hogy nagy a péloja és hogy látták jól "teljesit" azért :DDDDDD

nátrium glutamát 2014.12.25. 03:54:17

@pomac: jabba imádja más farkával verni...

Well... 2014.12.25. 04:30:39

@nátrium glutamát: na ja gondolj bele a sajatjat mikor lathatta utoljara ?? van a villaban tukor a foldon ??

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.12.25. 08:04:00

Na, én nem szoktam nézni, de ezt a kvízműsort megnéztem a neten. Amit nem értek:
A Seychelle-szigeteknek miért a "testvér szigete" Bali? Mi az, hogy testvér sziget? Az egyik egy szigetcsoport, a másik meg egy sziget, de nincsenek is olyan közel egymáshoz. Vagy ez azt jelenti, hogy "erre a két szigetre szoktak utazni celebek a Fókuszban"?
Meg a Feszt körképről azt gondolták, hogy Feszten van? De valaki mondta hogy látta, hát Feszten látta? Ha nem, akkor meg mitől lehet "Feszti" vajon?

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.25. 08:30:53

Ezeket a válaszokat a műsor szerkesztői adják ki a résztvevőknek. MIndez része a reklámkampánynak. Ez a cikk sem született volna meg, ha csupa helyes válasz hangzott volna el.

astryle 2014.12.25. 08:43:23

@KapitányG: Igazad van, már csak ilyen foszlányok voltak meg bennem
süti beállítások módosítása