Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A kór 1x04 - Boncolás és kardozás (+18)

2014. december 24. 11:00 - hesszelgetőbibiána

Ott folytatjuk, ahol az előző rész véget ért. Ef, Nora és Dzsim, illetve a már péppé vert fejű kapitány az alagsorban mókáznak, azonban a jogos önvédelem miatt elkövetett gyilkolás beindítja a pánikolást, elsősorban Dzsimnél. Nora egy fokkal jobban bírja, míg Efen azért látszódnak a fanatikus tudós jegyek. Úgy van vele, ha már úgyis halott, akkor nézzük meg, hogy mi ez a lény. Dzsim hiába jelzi, hogy neki nem tetszik ez az egész, le van szarva szerencsétlen, megyünk műteni!

vlcsnap-00001.jpg

Így a negyedik részre ki is derül, hogy a legjelentéktelenebb túlélőnk neve: Ánzel. Neki az asszony beszél az ajtó túloldaláról, hogy fogja és elviszi a gyerekeket, ahogy Ánzel kérte. A nő hívna hozzá dokit is, de az nem kell, a kutyát is bezárná a sufniba, de azt sem kell. Ánzel arcán ekkor egy beteg mosoly jelenik meg, tuti szeretne beleharapni az ebbe! Kisebb kihagyás után Gász is visszatér, éppen ébredezik, mi pedig megcsodálhatjuk szépre gyurmázott testét. Kint a tesója épp elvonási tünetektől szenved, egy eddig ismeretlen pacák pedig főzőcskézik a konyhában. Okkal van ott emberünk, nemcsak felhizlalni akarja Gászt, hanem tuti meló van a láthatáron. Kocsi lopásról van szó, darabja 1 rugóért egy nigériai fazonnak. Gász azonban egy ilyen tuti meló miatt került legutóbb is böribe.

vlcsnap-00004.jpg

Mr. Palmör és a Herr megint nem bírnak magukkal. Ezúttal egy számítógép- és internetmágus lányt interjúztatnak, akinek csak annyi lenne a dolga, hogy a netet a betárcsázós, sötét középkorba taszítsa, de annyira, hogy még képet se lehessen küldeni. A két öreg be van kicsit csokizva egy csapat interneten szerveződő, szabadságért küzdő hackertől, akiknek betett a 206 utas halála, a tőzsde összeomlása és most a nagy cégekre utaznak. Bizony Mr. Palmörnek meg a Herrnek bőven lehet szar a füle mögött.

vlcsnap-00005.jpg

Időközben Ef és Nora megkezdik a műtétet, Dzsim pedig videózik. Az előző részben szépen felvezetett, leeső testrészekre most kapunk választ, nem ám csak úgy céltalanul hullanak. A megfertőzött test átalakul és szelektál, kloákájuk lesz, amin távozik minden, aminek kell. A tüdők kiszáradtak, így az orra sincs szükség, ezt alátámasztva még régen volt a Herrnek egy félmondata, miszerint nem lélegzik már egy ideje. Az eddig csak csápnak nevezett valami - amit a sorozatban sikerült lefullánkozni - kihúzva legalább 2 méter hosszú, a kloákából pedig ammónia lövell ki. Fantasztikus képsorok ezek, Dzsim helyből ki is akad. Összegezve ez egy élősködő mechanizmus, ami felfalja a testet, közben meg szaporodni akar.

vlcsnap-00007.jpg

Gászéknál megjelenik egy pacák, a lakbért kéri, amit elviekben Gász kábós tesója már leszállított, de ezek szerint nem ért oda. Gász kezeli a helyzetet, becsicskítja a fazont, amiért az tiszteletlenül beszélt a mamával, kifizeti a lakbért, és még a szemetet is elviteti a házibácsival, majd úgy dönt, hogy meglátogatják a nigériait. Ánzel felesége is hazaér, imádkozik egyet, majd észreveszi, hogy vérfoltok virítanak az udvaron. Ahogy sejthettük, szegény kutyus a sufni mögött hever megcsócsáltan, Ánzel meg a sufniban leláncolta magát, hogy védje addig is a feleségét, amíg az elhúzza a csíkot.

vlcsnap-00008.jpg

Ébrahám épp zárja a boltot, amikor is megjelenik nála Gász az antikórával, hogy visszaadja. Az öreg nincs túl jó hangulatban, nem is időzünk itt tovább, váltunk Noráékhoz. Ef arról magyaráz, hogy hallgatnia kellett volna az öregre, és felégetni a ládát a picsába, amikor is Dzsim bevallja, hogy átengedett egy furgont annak ellenére, hogy Ef lezáratta a repteret. Bevall mindent, hogy kellett a pénz, rákos az asszony, kipécézték előre, tudtak a tartozásairól és csak néhány szívességet kértek, de Efet nem hatja meg, lekever neki akkorát, hogy Dzsim a földre esik. Ef elviharzik, Nora azért még elkéri a telefont, amivel a videó készült, majd ő is távozik. Efék a kocsiban még emésztik a témát, majd úgy döntenek, hogy elmennek Emmáékhoz, mert kell még egy test, amit meg lehet vizsgálni.

vlcsnap-00009.jpg

Gász és a haverja, Félix elmennek kocsit lopni. A nagy terv: Félix ráugrik egy kocsira, beriasztózza, és amíg a parkolófiú megnézi mi történt, Gász elhozza egy nagyobb és drágább autó kulcsát. Mire kiér, hogy felvegye Félixet, addigra már szól is a gettómuzsika. Ez idő alatt Ánzel felesége eltemeti a blökit, majd megjelenik nála a tipikus faszfej szomszéd, aki a kutya meg a sufniból eredő zajok miatt jött pattogni. Addig magyaráz emberünk, míg a nőnél elpattan valami, és beküldi a sufniba a szomszédot, hogy maga nevelje meg az állatot. Ánzel pedig ahogy azt kell, el is kapja, mi meg gyönyörködhetünk az ajtó alul kicsurgó vérben.

vlcsnap-00010.jpg

Gászék is leszállítják az verdát. Nehezen megy az eladás, 1 rugó helyett, csak 400-at akarnak adni érte, megy egy kis keménykedés, majd végül 800-ért sikerül túladni rajta. Mr. Palmörhöz a miniszter asszony érkezik, akinek akkora hazugságot nyom le a torkán, hogy rossz nézni is. A nő issza a szavait, mindent benyel a "hadsereg vitte el a testeket, mert van valami durva vegyi fegyver" szövegből, de nem is csodálkozhatunk, Mr. Palmör miatt tart ott, ahol. Az öreg azonban a mondat közepén elájul, miniszter asszony el, neki meg májműtéte lesz hamarosan, mert a Herr még a telefont sem hajlandó felvenni.

vlcsnap-00011.jpg

Ef és Nora is odaérnek Emmáékhoz, a kislány épp a szobájában álldogál, amikor is hirtelen megfordul, majd rájuk támad. Ekkor megjelenik az öregember a farkasos karddal és lecsapja a fejét. Erre befut Emma apukája is, aki ugyanúgy fejetlenül végzi. Ébrahám gyújtaná fel rögtön a testeket, de Nora vívódik önmagával, ő nem erre esküdött fel, nem képes megölni a betegeit. Ef azonban gondolkodás nélkül átáll az öreghez, Nora pedig sírva magukra hagyja őket.

Címkék: the strain a kór
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása