Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x33 - Ti úgy simán izéltok?

2014. december 19. 11:35 - zaphodbb

Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet.

Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell néznünk hosszú-hosszú perceket, amiket agonizálással töltenek a kis lemmingek. Mert ennyi ez a rész most, mindenki körbebeszéli a másikat valakivel, már a végére zsong a fejem, hogy most ki kivel van tulajdonképpen.

Onnan indulunk, hogy Kazal és Ádám nyerték a szexi fotó versenyt, a jutalom egy romantikus vacsora kettesben a nyugiszobában. Romantikáról szó sincs, beszólogatás van Kazal részéről, faszparasztozza Ádámot, aztán szidja magát, hogy ő milyen dagadt és csúnya, mindezt tele szájjal:

Tök kivagyok a képeim alapján is, dagadt vagyok, nem nézek ki elég jól, küzdök minden nap, nem látod, hogy most is küzdök, kardiózok, mindent csinálok, hogy valahogy kinézzek.

kazal.jpg

Kazal életének értelme ennyiben ki is merül, hogy ő valahogy kinézzen. Tulajdonképpen irigylem, hogy ez a legnagyobb problémája, nem tűnődik azon, mi végre született erre a világra, ha jól áll a haja és a műszempillája, akkor minden szuperzöld neki.

Váltunk a vacsiról a szaunára, ahol egy szál fürdőruciban masszírozásba kezd Ádám. Annak még lenne is értelme, hogy Kazal hátából kimassza az őrületes stressz miatti csomókat, de hogy milyen stresszgócok halmozódhattak fel Kazal fenekében, azt nem tudjuk. Márpedig Ádám leginkább a tomporára koncentrál. Közben pedig elhinti, hogy Komisz milyen tiszteletlen és megalázó szerinte Kazallal. Majd felajánlja, hogy aludjanak együtt, de Kazal lerázza, véget vet a romantikus estének. Jó, még egyet villonganak a fürdőben, de én már nagyon unom őket, úgyhogy teljesen tökmindegy.

adi.jpg

Ugrunk a reggelre, Kazal mesél Macikának, hogy miket ettek, meg hogy ő berúgott, Komisz a konyhában persze hallgatja, és örvend a kicsi szíve, hogy Kazal tartotta magát és nem zárta két lába közé Ádámot. Kazal aztán Rönének elemzi, hogy neki mindkét fickó tetszik és el van bizonytalanodva, Röné szemmel láthatóan leszarja magasról az egészet, biodíszletet játszik, nem is válaszol. Komisz is Rönének és Macikának mondja a magáét, hogy Ádám jobban tetszik Kazalnak tuti, mint ő. Röné már csak a fejét fogja és sóhajtozik, heverget Maci ölében a kanapén.

Én nem vagyok jampi. (Komisz)

ronemaci.jpg

Kiskun és Ádám tárgyalja ki az estét: Kiskun haditervet sző, hogy Ádám itassa le Kazalt és részegen fektesse meg. Ádám szerint vele nem csupán részegen akarhat egy nő szexelni, úgyhogy ez nem annyira nyerő terv. Már csak azért is kifejezetten geci ötlet, ami ráadásul egy nő agyából pattan ki, mert pont ezt hívják szexuális kihasználásnak. Kiskun erkölcsi érzékére hirtelen nem is tudok mit mondani, tapsoljuk meg felállva.

kiskun.jpg

De még mindig lebeg a kérdés: MOST AKKOR TERHES KAZAL VAGY SEM? Nem bírom én ezt a feszültséget, rosszak az idegeim. De nem, még mindig nem tudjuk meg, megy tovább az agonizálás, rájöttem, hogy én ettől őrülnék meg a villában: naphosszat a semmiről beszélni hogy lehet. Mondjuk egymás kibeszélése helyett nyugodtan átdumálhatnák a lét nagy kérdéseit is, de ilyen beszélgetést még egyet sem csíptem el. 

Kiskun-Basszájba: nem tudják hova tenni ezt a Robin gyereket, mondjuk őt nincs is hova tenni, mert szinte ott sincs, ahol pedig van. Kiskun rosszul van 12kertől, hogy nehogy hozzáérjen, Basszájba szerint meg:

Te egy kibaszott hataloméhes nő vagy.

Kiskun még pörög azon, hogy 12ker fárasztja ezzel a vonzódik hozzá dologgal, szerinte amúgy is botrányos, hogy emberek itt szexelnek a villában, ő erre nem lenne képes. Ez azért érdekes kijelentés, mert ő ült fel az első napján Dávid faszpörgettyűjére, ugyebár, de ez már a múlt jótékony homályába vész a fejében.

Ádiná-12ker, helyszín: terasz. Ádiná Kiskunt ekézi, szerinte odavan Basszájbáért és be akarja csalogatni a málnásba. 12ker bólogat. Látja ő, hogy Kiskun egy törtető nő és szívesen kitúrná Ádinát. Bomlik itt a nagy egyetértésben éldegélő egység.

12ker.jpg

Feladatot kapnak, vagyis Röné kap: szegénységi bizonyítványt kell kiosztania a lemmingek között, társul Kazalt hívja ehhez a nemes feladathoz. Ha én szerkeszteném ezt a műsort, azért néha beraknék olyan feladatot, ami vicces is, és nem feltétlenül csak arról szól, hogy nyírják ki egymást. Röné ebben a játékban megint bizonyítja, hogy mennyire tarkón kéne vágni egy döglött angolnával, olyan stílusban beszél a többiekkel, amitől én már rég felrúgtam volna.

De nézzük a bizonyítványokat:

  • legbefolyásolhatóbb lakó: 12ker, Kiskun miatt
  • leggonoszabb lakó: Basszájba, mert ő a gyengéket támadja, ha rájön az ötperc, de Ádiná szerint meg ilyen a karaktere, ne basztassák már. Egyem a kis szerelmes szívét nekije.
  • leghazugabb lakó: röné a múltba réved, mert Ádiná belehazudott Vikácsu arcába. Érdekes választás, ő a legegyenesebb lakó szerintem. Ádiná fel is háborodik, hogy pont ő volt őszinte és hiteles az egész Vikácsu történetben.
  • legkétszínűbb lakó: Kiskun - édesistenem, ez a hangnem, nem bírom
  • legerkölcstelenebb lakó: Kazalnak adja húde nagy szeretettel, aki erre rendkívül büszke

Engem így kell elfogadni, úgyhogy bassza sas. (Kazal)

Végre elérkezünk a Nagy Attrakcióhoz: Kazal nagy titokban behívja a fürdőbe Plasztikot és sírva előrántja a terhességi tesztet. Plasztik dob egy hátast, miközben tolja befele a szendvicsét:

Ti úgy simán izéltok? 

izeltok.jpg

Komisz mondta Kazalnak, hogy PISILJON rá a tesztre, mert mivan ha, mert anélkül prüttyögtek. A Nagyon Beharangozott Jelenetben az a legizgalmasabb rész, hogy Plasztik kimegy a szendvicséhez egy tányérért. Kazal nem tud nyomás alatt pisilni, és megfejteni is nehezen bírja a terhességi teszt használati utasítását. Plasztik tart egy kis erkölcstan órát, felvilágosítja Kazalt, hogy ha gumi nélkül dugol lányom, akkor abból gyerek lehet. Majd a feszültséggel teli perceknek már vége is szakad, mert csak egy csík van a teszten. Szerintem kevés idő telt el az utolsó gumimentes izélás óta, hogy kimutassa a teszt. De persze mit tudom én, négy nap múlva szülöm a harmadik gyerekemet, mit értek én a védekezéshez, ha jól belegondolok és a hatalmas terhes hasamra nézek. Kazal még végül eldicsekszik azzal, hogy mennyi ilyen tesztet kellett már megcsinálnia, ezek szerint nála a fogamzságátlás ennyiben merül ki.

pisil.jpg

Most aztán már nagyon hosszúra nyúlik ez a hogyvolt, de még nézzük meg 12ker hogy reagált arra, hogy kihívta őt Röné. Ha még emlékszünk, hogy Vikácsu és Röné milyen hatalmas hisztériát és gecifaszkurvanyádozást csapott az előző kihíváskor, akkor jól látható, hogy mekkora értelmi szakadék van köztük. 12ker ugyanis egészen higgadtan, intelligensen próbál közelíteni a kérdéshez, pedig nyilván összefosta a bokáját ő is, főleg ezután a ripacs beszéd után, ahol szétalázta őt Röné. 12ker felteszi az ezerforintos kérdést Rönének: hogy ha ő, 12ker már nem tud hová süllyedni Röné szerint, akkor hogy van az, hogy egy szinten gondolja magukat. Röné persze kivágja magát azzal, hogy emberileg nincsenek egy szinten. Ez a nő még enni is ripacskodva eszik. Maci Röné vállát puszilgatja, mi balra kihányunk.

macikacska.jpg

Még megnézhetjük, ahogy beállnak a két kiválasztott mögé a sorba, nagy meglepetés nem történik:

Ádiná: 12ker

Kiskun: 12ker

Plasztik: Röné

Kazal: Röné (aki kibaszott áldozat fejet vág közben)

Basszájba: 12ker

Robin: 12ker

Ádám: 12ker

Maci: Röné (szerelmet vall neki hirtelen, valahol lemaradtam arról, hogy ők mikor lettek ilyen nagy barátok)

Komisz: Röné

Jujj, micsoda izgalmak várnak ránk holnap, kiderül az előzetesből, hogy Komisz rá akarja majd szabadítani Kazalt Ádámra taktikából, Kazal meg sírva rohan be a vécébe, faszparasztozva Komiszt.

Címkék: vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.12.19. 12:24:18

".... mi balra kihányunk..." így igaz. :-DDDD Iszonyatosan gusztustalan. Bár a nyalakodást Edináról nem lehet überelni úgysem.

sélli_ 2014.12.19. 12:29:34

Az egesz tegnap esti resz hot unalom volt.. nem tortent semi.. A terhes tesztes hulyeseg is halalsoan fake volt, elore lehetett tudni hogy negative. egyebkent nem harangoztak volna ennyire be. Mondjuk arra kivancsi lennek hogy arra mi a forgatokonyv ha valaki tenyleg teherbe esik bent...
Ronet mar nagyon nem birom elviselni. Nem baj, mar cask harmat (?) kell alduni es kivagjak mint macskat sz@rni :)

Baresz83 2014.12.19. 12:33:28

Sajnálom, hogy csak hétfőn lesz párbaj, egy nappal tovább kell elviselni Röné fejét (csak el ne kiabáljam)!

Ennek a nőnek egyetlen szimpatikus megnyilvánulása sem volt, mióta bent van.

Zsolt Pallagi 2014.12.19. 12:45:59

Röné, uh ki a picsába és rátemetni minimum 6 köbméter betont, biztos ami ziher.

Sargabogre 2014.12.19. 12:57:11

Maci mit puszilgatja Rönét, és miért nem képes tudomásul venni, hogy vőlegénye van? (állítólag). Ez az a típus, akinek hiába mondják, hogy nem, simán ráveti magát bárkire azzal, hogy nem kell a hiszti.

Basszájba meg Kiskun szexelni fognak.

kis.herceg 2014.12.19. 13:07:39

felvetődött bennem hogy volt-e már Reninél idegesítőbb karakter vv-ben. talán csak Viki.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 13:07:47

Még pár hét,és Ádám is simán izélhet Fasznival. Bááár,szerintem a srácot erősen zavarja,hogy Pénisz már kitágította Ms Fekete Lyukat.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 13:08:19

@sepörd: én nézném inkább Vikit helyette,ebbe a csapatba pont jó lenne

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 13:10:37

@Sargabogre: Sztem is csak idő/időzítés, alkalom és alkohol függvénye, legkésőbb Kiskun következő párbaja előtt.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 13:11:11

@Sargabogre: Rönét sem zavarja annyira a dolog,ugyanúgy ölelgeti,puszilgatja,visszamondja,hogy "én is szeretlek". Kicsit sem köcsög dolog,ilyenkor a lánynak illik távolságot tartani. Bezzeg ha Robin ölelgetné,már régesrég nem lenne menyasszony. Torokra venné azért a kis Robint,lássuk be

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.19. 13:15:40

jól emlékszem, hogy a vv eddigi összes szériájának története összefoglalható abban, hogy a nők meghíznak?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 13:17:31

@Köcsöglány: De hát az eddig látottak alapján ez az egyetlen dolog (viszonylag alacsony odds-al), amiért Ádám tuja átment a castingon.

re: "én nézném inkább Vikit helyette,ebbe a csapatba pont jó lenne". Dani még Zsu párbaja előtt egyszer a szaunába úgy latolgatta Zsu esélyeit, hogy Röné ellen 100%, Vikácsu ellen 95%, hogy visszajönne. Na pont ezzel az 5%-al valóban elviselhetőbb karakter Vikácsu Rönénél.

Hedonistamama 2014.12.19. 13:18:08

@Sargabogre: Ez egy kívánság vagy biztos forrásból tudod? Én drukkolok, hogy végre más esemény is legyen Ms Fekete Lyuk tágításán kívül is ;)

tjunior 2014.12.19. 13:38:49

Az kimaradt, amikor Kazal előadta, hogy neki van egy másik énje, de itt a vellában lakók NEM MÉLTÓK arra, hogy megmutassa....ezmármilyenezmárez.

lawabidingcitizen 2014.12.19. 13:44:48

A tegnapi rész után semmi új: Faszni egy büdös qrva a való életben is ( Nem tudom, mi alapon merte ekézni Miss Kiskunt, h. qrva.... A bulinegyed néger/arab bikái biztos nem szegény félegyházi bemondónőt ismerik arról, hány sex on the beach egy seggből szájba....)

Röné egy féreg
Denisz is
Kiskun egy számító némber, sajnos túl hamar építi le a gyökérgyereket
Lakik még két mozgó díszlet is a házban, aki simogat nőket, meg a batmanből valami szereplő :)
Új dolog: Ádiná/12ker: ha Laci&Miss szebb Műcsöcs kiesik, ezek egymásra fognak pusztulni.
Dóri nem is olyan hülye, mint amilyennek gondolnánk.

A perverz zsírdisznóra meg nincsenek szavak. sínésznő vőlegénnyel vagy a nélkül hogy képes elviselni az érintését akut vérhányás nélkül? Vagy bárki.

Maci előző tv-s megjelenése:
kepfeltoltes.hu/view/141219/maci_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Conchobar 2014.12.19. 14:09:51

@Sargabogre: "Basszájba meg Kiskun szexelni fognak." - Ha Zsuzsa szexelni fog valakivel, az aligha Laci lesz. Már csak Edinára való tekintettel se (függetlenül attól, hogy a féltékeny Edinának mi minden terem meg a fejében). Az viszont sokatmondó volt, ahogy Zsuzsának leesett a tantusz, ahogy reagált arra (mikor Ádámmal diskurált), hogy Ádámot nem a klikkharc és a Fannival való kibaszás vágya vezérli, mikor barátkozni szándékozik Fannival (noha előzőleg holmi kémkedésként festette le a dolgot a klikktársai előtt). Zsuzsa szemében Ádám lehet a kívánatos falat, az az Ádám, aki tetszik a riválisoknak is (Fanninak és Dórinak). Ádám becserkészésével Zsuzsa női öntudata nagy nagyot emelkedhetne, bizonyíthatná vonzerejét, és bizonyíthatná elsőbbségét a riválisai előtt (is)

Aharon 2014.12.19. 14:11:41

@lawabidingcitizen:

"Új dolog: Ádiná/12ker: ha Laci&Miss szebb Műcsöcs kiesik, ezek egymásra fognak pusztulni."

Sanszos nálam is :) főleg, ha előtte Basszájba és Miss Kiskun jobb híján egymásra fanyalodik.

Aharon 2014.12.19. 14:14:07

@Conchobar: Hmm. Az a kis évődés a hálóban nekem nem ezt mondja. És rezzenéstelen arccal veszi majd Lacit takaró nélkül mélytorokra, ha úgy érzi, azzal majd benn tud maradni a játék későbbi szakaszában.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 14:20:22

pont ezt akartam írni, h Laci és Zsu között már nagyon érezhető a szekkszuális vonzalom.

Conchobar 2014.12.19. 14:22:19

@Aharon: "És rezzenéstelen arccal veszi majd Lacit takaró nélkül mélytorokra" - A kristálygömbön alapuló jövendölésre nincs mit mondani

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 14:24:31

@Aharon: én is inkább így gondolom.
Ott a hálóban szerintem érezhető is volt némi rezgés kettejük között, de alighanem mindketten úgy vannak vele -ahogy mondtad-, hogy a bennmaradásért simán bevállalnák az egymásrafanyalodást....

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 14:24:32

@Conchobar: a kristálygömb nem menő, ingát használunk mmkk.

DesTiny 2014.12.19. 14:24:48

egy terhességi teszthez kell két hét a megtermékenyüléstől számítva, ha jól tudom. Addig ha terhes is - -t kap mert még nem elég magas a hormonszint. Mekkora lenne, ha tényleg terhes lenne.

2014.12.19. 14:25:17

Maci Röné vállát puszilgatja, mi balra kihányunk.:D
Vikcsu mondta a belevalóban, hogy belülről még durvább, ahogy nyomja a kéjenc disznó.
Gyenge adás volt de kihoztad belőle amit lehetett. A pocaklakóhoz gratulálok, csak sajnálom hogy VV -re már nem sok időd marad a közeljövőben.

Conchobar 2014.12.19. 14:25:19

@Aharon: "Az a kis évődés a hálóban nekem nem ezt mondja" - Mármint meklyik évődés? Arra az esetre gondolsz, mikor Laci felajánlotta, hogy necsak fotózkodjanak, hanem aludjanak is együtt a nyugiszobában, amit Zsuzsa röviden és határozottan elutasított?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 14:25:52

@Conchobar:
"Ha Zsuzsa szexelni fog valakivel, az aligha Laci lesz."
"- A kristálygömbön alapuló jövendölésre nincs mit mondani"

:D:D

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 14:26:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem fordítva, a bennmaradásért bírják ki h nem avatkoznak (már ha kibírják)

lawabidingcitizen 2014.12.19. 14:27:06

az mondjuk öröm, h. még egy olyan szociopatát, mint az előzőben simonság, nem raktak be. Röné&Zsírmedve rezgeti a lécet más-más szempontból, de simonságot nem lehet alulmúlni! :D

Conchobar 2014.12.19. 14:27:27

@foxwiththegloves: "Laci és Zsu között már nagyon érezhető a szekkszuális vonzalom" - Hát persze. Mikor egymással beszélgetnek, akkor is 2m távolságot tartanak

Krétagarbó 2014.12.19. 14:28:20

@foxwiththegloves: sztem ez Zsu részéről max. hideg számítás, Laci részéről meg baszhatnék.
Azért azon tegnap kicsit meglepődtem, milyen könnyen felejtette el Zsu a Dáviddal való affért.

Conchobar 2014.12.19. 14:30:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "A kristálygömbön alapuló jövendölésre nincs mit mondani" - Hátha felétek a logikus érvekkel való indoklást kristálygömbnek mondják

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 14:31:11

@Krétagarbó: az Edinás dolog miatt túl rossz fényt vetne szerintem Zsura, ezt szerintem belekalkulálja. Laci részéről viszont viszont nem érzem h ez akadály lenne neki.

Krétagarbó 2014.12.19. 14:31:42

@Krétagarbó: ebből is látszik, hogy jobb fej nem lett, csak mi nézők nézünk el neki egy kicsivel többet a nyertes párbaja óta. Pont ugyanolyan hazug, buta kis p...csa, mint amilyennek először látszott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 14:32:48

@Conchobar: viszont a tények makacsabbak az érvelésnél: Laci és Zsu bizony évődtek a hálószobában. "Úgy" évődtek. Érted. :)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 14:34:54

@Krétagarbó: de nem tudom, most kicsit belegondoltam, lehet h tényleg számítás h a farkánál fogva vezeti, úgymond.

Aharon 2014.12.19. 14:35:00

@Conchobar: Nem kristálygömb. Kiingáztam.

lakystrajk 2014.12.19. 14:35:09

@sepörd: volt. ugyanebben az évadban: zsu alias kiskun. hányinger az a nő, teee... :/

Krétagarbó 2014.12.19. 14:35:14

@foxwiththegloves: én látok abban rációt, hogy ha olyan lenne a szitu - mondjuk egy párbaja előtt - akkor megcsinálná, hogy rá terelődjön a figyelem. Attól függ, Edinát mennyire tartja erősnek (mert akkor visszafelé is elsülhet a dolog a nézők szemében- gondolná), én azt gondolom, hogy most még nem tartja annak, nincs hozzá annyi esze sem, sem EQ-ja. Daninak van, emiatt jó kombináció ő, eszes is és a megfelelő mértékben érzékeny, intuitív, empatikus.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 14:35:47

@foxwiththegloves: igen, ez is lehetséges. Meg a másik verzió is, attól függően, hogy adott körülmények között mit éreznek célra vezetőbbnek.
És akkor még nem beszéltünk az ösztönökről. :D

Aharon 2014.12.19. 14:37:42

@DesTiny: Tegnapelőtt (a teszteléshez képest) dugta meg Dennis post menses úgy, hogy utána nem a ruházatáról törölgette le a kis Godzilla-szökevényeket, (ez is milyen már, nyakig felöltözve szexelnek) tehát pontosan nulla HCG-t tudott mérni a teszt.... ennek jövő hét szerda-csütörtökön lett volna racionalitása.

Conchobar 2014.12.19. 14:37:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "viszont a tények makacsabbak az érvelésnél: Laci és Zsu bizony évődtek a hálószobában. 'Úgy' évődtek." - Hol és mikor? Melyik esetről beszélsz?

Krétagarbó 2014.12.19. 14:38:09

@foxwiththegloves: én ebben a nőben egy szikra érzelmet sem látok, nekem ettől félelmetes is. (Ez mondjuk segítségére volt, amikor szarták-szapulták Rönéjék, lepergett róla gyorsan, de azért ijesztő dolog.)

Aharon 2014.12.19. 14:39:52

@Conchobar: Nem hanem a tegnapi, a fürdős / pukiszagú leszek/ szerelmes leszek. Teljesen máshogy beszél vele mint Danival, kb ahogy egy nő beszél egy férfival, és nekem teljesen az jön át, hogy résnyire nyitva a kiskapu. Idővel meglátjuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 14:44:32

@Conchobar: amikor a hálószobában beszélgetett Zsu és Laci), miközben a teraszon Dani és Edina (kép fenn).

Conchobar 2014.12.19. 14:46:00

@Aharon: " Nem hanem a tegnapi, a fürdős / pukiszagú leszek/ szerelmes leszek." - Én attól tartok, hogy a pukiszagról Lacinak nem a szerelem jutott az eszébe, hanem az az eset, mikor Zsuzsa lepukizta őket (főleg Robint) a nyugiszobában, közvetlenül azt megelőzően, hogy Dani leribancozta őt (ezt a pukis jelenetet a Belevalóban lehetett látni). Úgyhogy én nem évődésnek, hanem lelohasztásnak tekintem azt a fürdős eseményt

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 14:46:16

@Aharon: pontosan,ezt írtam én is tegnap,hogy 2 hét kell a tesznek kb. De nyilván nem terhes Faszni,azért elég gáz volt,amikor mondta Plasztiknak,hogy hány ilyen volt már vele... pfff,2 gumival SE! :D

Conchobar 2014.12.19. 14:47:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "amikor a hálószobában beszélgetett Zsu és Laci" - És? Hol láttad te a szerelmet és az évődést (egyikük pakolgatott, a másikuk tőle 2m-re az ágyán heverészett)?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 14:49:19

@Conchobar: tudtad, hogy vannak dolgok, amiket nem lát az ember, hanem érzékel? :D

Aharon 2014.12.19. 14:52:20

@Conchobar: Ne a beszélgetés tartalmát, hanem a metakommunikációt nézd. Évődtem már vagy kétszer, és ez évődés volt.

@Köcsöglány: Valami ilyes. Felteszem, a Király utca környékén bóklászó összes török kebabos és nigériai drogdíler, vagyis bárki, akinek a bocicsokinál valamivel világosabb a bőre, ikszelte már.... Dennis a maga 500-as bevallott tételével.... ha kijött a kiscsak, én egy kombinált STD + HPV szűréssel indítanám a másnapot a helyében.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 14:53:29

@Conchobar: "szerelem"?:D szerinted két ember csak úgy évődhet ha közben tapizzák is egymást?:D ennyi erővel maci és reni is évődnek:D
egy tekintet vagy félmondat gyakran többet elmond, mint a fizikai kontakt
de aszittem ez alapvetés
@Krétagarbó: igen, van abban valami amit mondasz, teljesen robot-üzemmódban van. De azért kíváncsi vagyok, miket lép még.

Sargabogre 2014.12.19. 14:56:14

@Conchobar: szerintem Zsunak nem tetszik Ádám és nem is így fogja fel ezt. Laci viszont annál inkább, eléggé húzzák egymást. És nem ő fog rámászni, hanem Laci.

ruzs54 2014.12.19. 15:00:13

vv7.vvilag.info/post/105595722837/live-stream-12-18-19 itt van Laci Edina éjszakai őrködés közben beszélgetnek.Laci beszél szinte végig és Edina nagyon jó hallgatóság.Teljesen jók a meglátásai és egészen más véleményem alakult ki Laciról.Nézzétek meg más megvilágításban fogtok véleményt formálni.

Conchobar 2014.12.19. 15:02:53

@foxwiththegloves: "gy tekintet vagy félmondat gyakran többet elmond, mint a fizikai kontakt de aszittem ez alapvetés" - Ne rizsázz! Melyik volt az a félmondat, vagy az a tekintet?

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 15:04:36

@Conchobar: kihagytál egy e betűt a kommentemből:(

Conchobar 2014.12.19. 15:05:32

@Sargabogre: " szerintem Zsunak nem tetszik Ádám és nem is így fogja fel ezt" - Ezt mire alapozod? Zsuzsa tett ilyen kijelentést? Vagy húzódozik Ádám fizikai közelségéből?

Conchobar 2014.12.19. 15:07:16

@foxwiththegloves: "kihagytál egy e betűt a kommentemből" - Annál sokkal többet hagytam ki, mint egy betű. Egész mondatokat (is). És?

ruzs54 2014.12.19. 15:07:38

Az első két videó leves,az utolsó 3 videó ami tartalmas.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 15:08:15

további jó kommentálást mára, vagyis Szép Napot, ahogy fűrész mondaná:)

szygy 2014.12.19. 15:10:57

"Röné ebben a játékban megint bizonyítja, hogy mennyire tarkón kéne vágni egy döglött angolnával, olyan stílusban beszél a többiekkel, amitől én már rég felrúgtam volna." ezt én sem írtam volna szebben. :D

fofofo 2014.12.19. 15:16:47

Sztem Zsu úgy beszélt Lacival, ahogy egy férfival szokott egy nő, ha kedveli, de nincs igazán rámozdulva. Legalábbis a hálószobában, azt a részt pont láttam. Tizenkétkerrel meg azért volt rideg, mert tudja, hogy ráindult a srác, ő meg ugye nem. Ilyen esetben én is átmegyek jégcsap üzemmódba.
Megfordult a fejemben még valami (nem Zsut védve, mert egyébként nem bírom, csak úgy): mi van, ha Dávid hazudott, és nem dugta meg Zsut? Vagy van ilyen szabály, hogy a búcsúlevélben igazat kell írni?
Amiben viszont nem vagyok biztos, mert csak fél füllel követtem az eseményeket, és kíváncsi vagyok a véleményetekre: nekem nem úgy jött le, hogy Zsu azt akarja, Ádám itassa le és dugja meg Kazalt. Én úgy értettem, hogy Zsu szerint akkor látszik, hogy Kazalnak bejön Ádám, amikor Kazal részeg, józanul jobban titkolja. Ezek után nem is értettem Ádám reakcióját, hogy ne csak részegen dugjon vele egy nő. Szerintem nem erről volt szó. De javítsatok ki, nem teljesen vagyok képben.
És továbbra sem szeretem Zsut, csak így jött ki most ez a hsz :)

verkli 2014.12.19. 15:20:14

Ne értsük félre a tesztet. Ez a retek első közszolgálati üzenete a VV7-ben : HASZNÁLJ GUMIT !
Jár a pacsi ezért a szerkiknek. Mellesleg a termékelhelyezés sem véletlen a nyugiban.

Juvegrande85 2014.12.19. 15:26:39

Azt hiszem, hogy Danit tényleg elvakította egy ideig a szerelem és ezzel Zsu kurva jól sáfárkodott. Ínyére volt a dolog mert semmit nem kellett tennie azért, hogy a legokosabb lakót csatasorba állítsa a saját oldalán. Aki meggyőződésem, hogy mindent meg is tett volna érte elég sokáig. Mostanra viszont történt egy két dolog minek következtében Dani már akkor is használja az eszét amikor a Zsuzsával kapcsolatos dolgait értékeli. Ez viszont láthatóan Zsunak már nem annyira tetszik. Ő szerintem azt gondolta, hogy Dani nem fog azért ezen olyan könnyen túl lépni. És az idő előrehaladtával egyre jobban erősödik bennem az érzés, hogy Zsu tervei szerint Dani a gyorsan tőrbe csalt áldozatok között szerepelt már akkor amikor még ketten voltak csak mindenki ellen. Mert ha azt a történetet tudta volna vinni Zsuzsa ami körvonalazódni kezdett a részéről... hogy ráakaszkodott akarata ellenére Dani ami neki nem tetszik ennek ellenére nem tudja magáról levakarni se... az számára egy elég jó helyzetet szült volna amivel egy veszélyes vetélytársát golyózhatta volna ki jó eséllyel. :) De most kell neki majd az újratervezés mert amennyiben Danira szüksége van még - márpedig így van - akkor vele kapcsolatban most taktikát kell váltania. Ha nem akkor rövid időn belül Zsu és Dani lesz a két legnagyobb ellenség a villán belül.

mézescsók 2014.12.19. 15:31:41

@Sargabogre: Nem hiszem. Kiskun egyszer erre már ráfázott Dáviddal - majdnem. Ez a nő nem kockáztat. Kétszer nem tudná kimosni magát.
@Köcsöglány: Nem fog. Addigra valamelyik már nem lesz bent. Nem zavarja (Zsuzsának mondta). Van rá egy fogadásom, hogy Fanny Dennisen kívül a villában mással nem szexel.
Amúgy, ki a fasz vagy te, holmi jósnő? Miért venné torkára Robint, mert szereti a vízilabdásokat? Én is. Jó a testük.Ettől még nem szopnék le egyet sem, de a farkára sem ülnék. Ne válaszolj, ritkán olvasok vissza ennyire korlátolt, ostoba, rosszindulatú és gagyi hsz-ket.
Aki még mindig a terhességi tesztes dolgon rugózik, amellett elszaladt az élet. A szerkiknél valaki szexuálisan rohadtul frusztrált.
@doggfather: Össze.
@foxwiththegloves: Az a szexuális vonzódás, ha a pasas azt mondja a nőnek, hogy te hataloméhes vagy? Épp csak azt nem tette hozzá, hogy picsa. Ez minden volt csak nem dicséret, évődés meg aztán főleg nem. Inkább sértés: te nem nő vagy, hanem egy hataloméhes lény, aki ezért mindent és mindenkit képes vagy beáldozni. Laci nem sokkal különbözik tőle, ebből kiindulva még akár össze is jöhetnének, de benne néha legalább felötlenek némi emberi érzések, ami Zsuzsáról nem mondható el és tele a hócipőm a gyerekével. Persze, hogy szereti. Ezen nem változtat, hogy egy törtető lény, más emberekhez affinitása sincs. Kicsit szelektíven működik a kollektív emlékezet. Vagy az egyéni, bár inkább az előbbi, ha arra gondolok, hogy Zsuzsa lassan teréz anyai magasságokba emelkedik.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nyilván mást néztem. Nem értem az "úgy"-ot. Hogy?

Conchobar 2014.12.19. 15:31:52

@fofofo: "Zsu azt akarja, Ádám itassa le és dugja meg Kazalt" - Legalábbis csináljon valami galibát a túloldalon, ha mást nem is, legalább szerezzen kellemetlen perceket Dennisnek ( Zsuzsa számára a maximum nyilván Fanni ribancságának teljes bizonyítása lenne). Csakhogy Ádám egyértelművé tette Zsuzsa előtt, hogy őneki komolyak a szándékai Fannit illetően

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 15:35:42

@verkli:

na végre egyetértünk, nekem is pont ez jutott szembe a jelentnél, annyira átlátszó volt, hogy szerki utasítást kapott:

"Ne értsük félre a tesztet. Ez a retek első közszolgálati üzenete a VV7-ben : HASZNÁLJ GUMIT !"

Bár úgy érzem ez talán a második közszolgálati üzi, mert a villatüntetés megszervezésével, volt egy ügyetlen, esetlen első üzenete is a közállapotokról, és a teendőkről...

red ferrari 2014.12.19. 15:43:20

Kazal miért kért terhességi tesztett, elvesztette az ingáját ? :)

Conchobar 2014.12.19. 15:49:17

@Juvegrande85: "Mostanra viszont történt egy két dolog minek következtében Dani már akkor is használja az eszét amikor a Zsuzsával kapcsolatos dolgait értékeli." - Hagyjuk már rá Renire és Fannira ezt a 'Zsuzsa behálózta és kihasználja a szerelmes Danit' nótát. Minekünk itt kint többet mutatnak a villa életéből, mint Reniéknek, ezért nekünk többet is kellene látnunk, látnunk kellene azt, hogy az egér nem lesz képes pórázon vezetni az elefántot és Dani jóval nagyobb intellektussal rendelkezik, mint Zsuzsa. Igazából nem Dani került Zsuzsa hálójába, hanem Zsuzsa került Dani hálójába, mikor Dani volt az egyetlen, aki komolyan ő mellé állt. Zsuzsa ebből a hálóból már a párbaja idején elkezdte a szabaduló műveletet (mikor a kettejük kapcsolatát megpróbálta Edinával hármas hígítani)

Juvegrande85 2014.12.19. 15:59:23

@Conchobar: Én nem mondom, hogy behálózta. Dani beleszeretett, legalábbis egy ideig biztos ezt hitte... ezt szerintem a vak is láthatta. A szerelem meg felül írja az észérveket. Itt Dani alapvetően semmiféle hálót nem vetett ki. Az ő történetük úgy kezdődött, hogy Dani akkor egyedüliként felvállalta azt, hogy az elveiért szembe megy akár mindenkivel is.
Zsuzsa meg lehet, hogy egér de elefánt énképpel. :)

verkli 2014.12.19. 16:04:55

@FOGASFŰRÉSZ: Tényleg, az is valami hasonló lehetett, de azt annyira ügyetlenül csinálták, hogy szinte az ellenkező hatást érték el vele. Mondjuk nem is könnyű eset, meg személyes sértettsége is van a reteknek.
A lényeg, hogy mikor jól csinálják, akkor meg kell simogatni a szerkik buksiját.
HASZNÁLJ GUMIT!

Conchobar 2014.12.19. 16:09:41

@Juvegrande85: "Dani beleszeretett, legalábbis egy ideig biztos ezt hitte... ezt szerintem a vak is láthatta" - Én meg úgy látom, hogy mi, a kívülállók hisszük (meg talán egy kicsit maga Dani is), hogy Dani beleszeretett valaha is Zsuzsába. Az, hogy tetszik neki a csaj, azt nem vitatom, meg azt se, hogy Daninak nagyon tetszik/tetszett a hős lovag (aki ki áll az igaztalanul bántott ártatlan nő mellett) szerepe. A személyisége folytán is, meg hasznossága (szavazatot hoz neki) miatt is tetszett és még tetszene neki most is ez a szerep

Conchobar 2014.12.19. 16:12:09

@Juvegrande85: "Zsuzsa meg lehet, hogy egér de elefánt énképpel" - Hogy a saját szellemi képességeit túlértékelné (pláne Danival szemben) én azt nem tapasztaltam

verkli 2014.12.19. 16:25:42

@Conchobar: Elég gáz figura ez a Zsuzsa, direkt nem is nőnek hívom. 'itasd le, és dugd meg, hogy balhé legyen' ez már köztörvényes ügy, nem jellemhiba. Mit kaptam én pár napja itt, mikor savazni mertem, mondjuk akkor még magasan állt a csillaga.

Juvegrande85 2014.12.19. 16:26:57

@Conchobar: Dani dühkitörése és az azután következő beszélgetés szerintem még a korábban kétkedők számára is nyilvánvalóvá tette, hogy Dani többet érez Zsu iránt mint barátság. Onnantól számítom egyébként ezen történet végének kezdetét is mert onnantól kapott egyértelmű választ, jelet arra, hogy kurvára semmi esélye.
Ha Zsu részéről nézem. Neki ezt sokkal hamarabb tisztáznia kellett volna meglátásom szerint ha menekülni szeretett volna Dani elöl. Az egy olyan szitu volt amikor Zsuzsának kötelező volt színt vallania, nem köntörfalazhatott tovább. Addig megtehette.

Conchobar 2014.12.19. 16:49:17

@Juvegrande85: "Dani dühkitörése és az azután következő beszélgetés szerintem még a korábban kétkedők számára is nyilvánvalóvá tette, hogy Dani többet érez Zsu iránt mint barátság." - Már a munkahét elején nyűgössé vált Dani, egyidőben azzal, hogy nemcsak Edina, hanem Laci, Ádám és Robin is becsatlakozott hozzájuk. Innentől kezdve szűnt meg Dani hős lovag, Zsuzsa egyedüli támogatója szerepköre. Dani a dühkitörésekor a többi fiút "jöttment"-nek titulálta. A beszélgetésnél Zsuzsa vetette föl, hogy esetleg Dani többet érez, mire Dani bevállalta a dolgot (nem veszt vele semmit. Nyer). Ezt még mindig gondolhatjuk féltékenységnek, meg effélének, csakhogy Zsuzsa minap valami olyasmit talált mondani, hogy szeretné, ha békén hagyná már őt Dani avval a 'vonzalom' dologgal

Conchobar 2014.12.19. 16:53:33

@Juvegrande85: "Neki ezt sokkal hamarabb tisztáznia kellett volna meglátásom szerint ha menekülni szeretett volna Dani elöl." - Ahol a nő úgy próbál egérutat nyerni, hogy bevon egy harmadikat (Edinát) barátnőnek, vagy ahol a nő, soha, semmilyen biztatást (sőt) nem ad a férfinak a közös jövőjükre vonatkozólag, ahol a nő nyersen ráförmed a férfira, mikor az a karját cirógatja, ott mi tisztáznivaló akad még szerinted?

párnaevő 2014.12.19. 17:00:02

@Conchobar: Én sem gondolom, hogy Daniban igazi vonzalom vagy több lett volna Zsu iránt. Ez egy jó taktika volt, jól ráérzett, hogy az értelmetlenül kiutált, kórusban szidott csaj mellé érdemes állni, és a hős szerelmes pózzal, balhéval adásba lehet kerülni. Más csajok körül is sertepertélt, elején Fanni körül, de Dórit sem vetné meg, hiszen muszáj csinálnia valamit, hogy rajta legyen a figyelem, mert a csajok maguktól nem buknak utána. Most a párbaj miatt rajta is lesz persze ez a figyelem, de ugyanilyen okból lehet, hogy később majd Edina jön. És mindezt tudja nem annyira gusztustalan ordenáré módon csinálni, még el is hiszik neki a nézők.

Hasonló amúgy Maci hirtelen támadt "szerelme" Röné iránt is. Semmi jele nem volt korábban, csak azt szeretné elérni vele a hústorony, hogy Röné érdekesebbnek tűnjön, vagy ő maga.

kamilla123 2014.12.19. 17:01:59

@Conchobar: ráadásul maga Dani mondta a többieknek, hogy Zsu már az első nap közölte vele, hogy neki nem jön be, mint pasi. Amúgy sztem sajnos felesleges ennyire védened Zsu-t, mert úgyis ki van kiáltva szemétnek, meg árulónak, meg mindennek, holott csak annyit tett, hogy igyekezett lerázni Danit több kevesebb sikerrel, miközben persze kedveli és csak ő állt mellette bla bla. Eszméletlen fárasztó tud lenni amúgy, ha olyasvalakit akarsz lerázni folyamatosan, aki egy légtérben van veled, és alapvetően, mint embert kedveled, ráadásul az érdekeitek is egyek. Zsu-nak nagyon nehéz helyzete van, mert eddig DÁvid miatt szekálták, h szegény Dani, most meg Laci miatt,h szegény Edina. Pedig Lacinak sem kell Edina, szóval ha rácuppan Zsu-ra, azt nem Zsu miatt fogja tenni, hanem saját maga miatt, mert kell neki egy nő, de szegény Edinka nem az esete.

Juvegrande85 2014.12.19. 17:08:21

@Conchobar: Ez a hős lovag szerep emlegetése szerintem abszolút félre értelmezése a dolgoknak. Az én véleményem az, hogy amikor Zsuzsát pártfogásába vette az még nem a nőnek szólt. Hanem a többi lakó vállalhatatlan viselkedésétől való látványos elhatárolódás volt. Az csak egy plusz volt a történetben, hogy egy szép nőről van szó. Meggyőződésem ha egy Quasimodo kinézetű férfit kezdenek el ilyen szinten ekézni mindenféle ok nélkül, akkor is meglépte volna. Jobban is járt volna mert abba biztos nem lett volna szerelmes. :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 17:10:10

@mézescsók: Mi van,te vagy itt a helyi basszájba? :D Jövőre költözz be te is. Sok eszed lehet,ha ennyire a szívedre veszel egy hozzászólást. Nyilván nem véletlenül véded be Álszent Rönét. Take it easy,haver,engedd el :D
Ugyan ne mondd már egyébként,hogy nem kavarodna össze Robinnal,a vak is látja,hogy csorog a nyála,egy nagy kísértés neki,ha vele lett volna párban fotózáson,Röné úgy rákattant volna,hogy Norbikája szívrohamot kap :D
Na,mégis válaszoltam,most te ne válaszolj akkor,jó? :D VICC

párnaevő 2014.12.19. 17:10:26

Azért Edina jól elkezdett kavarni, persze Dani leállította, hogy "ez még nem időszerű", de hát komolyan, nem azért mentek mind, hogy nyerjenek, pláne ő, Edina? Zsu is nyerni akar, rohadt meglepő.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 17:11:32

@kamilla123: ezzel a gondolatmenettel egyet kell,hogy értsek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 17:12:08

@mézescsók: Hát úgy. Ha nem vagy fogékony az ilyesmire, én biztos nem fogok nekiállni elmagyarázni, mert semmi értelme.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 17:16:11

@mézescsók: amúgy meg bocsika a gagyi és szar és tökömtudja,milyen silány hozzászólásaim miatt,nem vagyok formában ma,szó szorri.
Ha olvasnád néha,amit írok,akkor nem ez lenne a véleményed,én tegnap leírtam,mit kívánok Rönének. Nevetséges,hogy te valakit néhány hozzászólásból megítélsz,de mi ne merjünk ítélkezni a vellalakók felett,mert...mert? :D Amúgy meg rohadt gusztustalan egy nóném fórumon a személyeskedés.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 17:16:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én értem,hogy értetted az "úgy"-ot,és szerintem is "úgy" volt egyértelműen

Conchobar 2014.12.19. 17:18:06

@kamilla123: "múgy sztem sajnos felesleges ennyire védened Zsu-t" - Amúgy meg eszemben sincs Zsuzsát védeni, se ennyire, se másmennyire. Amit én akarok, az az, hogy oszoljanak a legendák, helyette lássuk meg azt, ami történik valójában

kamilla123 2014.12.19. 17:19:30

@Köcsöglány: ne húzd fel magad :-) én pl szeretem a hozzászólásaidat:-)

kamilla123 2014.12.19. 17:20:13

@Conchobar: akkor hajrá:-) néha én is nekilendülök, aztán elfáradok :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 17:23:33

@kamilla123: aranyos vagy,és igazad van,ez csak egy rossz passz most,keveset aludtam,túl sok ON volt hajnalban :D

Conchobar 2014.12.19. 17:23:33

@Juvegrande85: " Ez a hős lovag szerep emlegetése szerintem abszolút félre értelmezése a dolgoknak... Az én véleményem az, hogy amikor Zsuzsát pártfogásába vette az még nem a nőnek szólt. Hanem a többi lakó vállalhatatlan viselkedésétől való látványos elhatárolódás volt." - Berúgtál és ezért nekiállsz támogatni a véleményemet? Ha még csak nem is tetszett neki a csaj, akkor mi másért avatkozott volna közbe Zsuzsa és a villalakók háborújába, ha nem azért mert 'Daninak nagyon tetszik/tetszett a hős lovag (aki ki áll az igaztalanul bántott ártatlan nő mellett) szerepe. A személyisége folytán is, meg hasznossága (szavazatot hoz neki) miatt is tetszett és még tetszene neki most is ez a szerep' (egyébként már bejövetelekor is megmondta, hogy tetszik neki Zsuzsa)

kamilla123 2014.12.19. 17:25:59

@Köcsöglány: én ezért szoktam örülni a "folytatjuk"-nak, mert legalább elmegyek aludni:-))

Conchobar 2014.12.19. 17:26:16

@Juvegrande85: " Jobban is járt volna mert abba biztos nem lett volna szerelmes" - Szerelmes, ugye? Legalább annyira szerelmes, mint amennyire szerelmes volt a profi prosti Sarlot a félbolond Simonba (VV6-ban)

Baresz83 2014.12.19. 17:26:37

Üdv az egybegyűlteknek! :) De jó lenne már látni egy hivatalos %-os arányt a párbajról!

párnaevő 2014.12.19. 17:27:05

Ja igen, megnéztem most a videót, és a poszttal ellentétben Zsu nem azt mondta Ádámnak, hogy itassa le Fannit és dugja meg, hanem arról beszélt, hogy szerinte tetszik a csajnak (=Fanninak) Ádám, főleg akkor látszik ez, ha ivott, akkor nem tud parancsolni magának. Azért ez így elég távol van attól, hogy leitatásra buzdított volna, kedves posztíró...

VVKnapné 2014.12.19. 17:31:04

@Köcsöglány: mézescsók Reni tesója? ki más védené ennyire azt a korlátol, affektáló, tehetségtelen, semmirekellő nőt???
Egyértelmű, h Robinnak elég lett volna csak a kis ujját nyújtani, röné már ment volna rá gondolkodás nélkül. Ez már az első nap látszott, mikor robin beköltözött, ott lihegett körülötte. És azt meg végképp nem bírja elviselni, h átnéz rajta. Húúúúú, de rühellem! én minden vv-t néztem eddig, de engem ennyire nő/játékos még nem irritált!!

Juvegrande85 2014.12.19. 17:31:30

Ez már a szavak kiforgatása. Szerintem elég egyértelműen fogalmaztam pedig. Inkább hagyjuk. Szöges ellentét van abban ahogy ezt látjuk. Elfogadom. És én nem is feltételezem rólad, hogy be vagy rúgva miközben kommentelsz. :D Szíved joga lenne de nem tartozik rám. :)

Juvegrande85 2014.12.19. 17:33:46

@Conchobar: Ez már a szavak kiforgatása. Szerintem elég egyértelműen fogalmaztam pedig. Inkább hagyjuk. Szöges ellentét van abban ahogy ezt látjuk. Elfogadom. És én nem is feltételezem rólad, hogy be vagy rúgva miközben kommentelsz. :D Szíved joga lenne de nem tartozik rám. :)

(2x ment bocs csak az előbb véletlen nem válaszként ment) :)

VVKnapné 2014.12.19. 17:34:47

ooooh, anyám, ez a Maci.... pffff, csoda, h elbírta a bika :DDD
rtl.hu/rtl2/valovilag/medve-vs-bika

Juvegrande85 2014.12.19. 17:36:29

@Conchobar: Ezt a hasonlatot mondjuk Zsu nem venné túl jó néven. :D:D

Conchobar 2014.12.19. 17:38:42

@Juvegrande85: Ezt írtad, komám: " Az én véleményem az, hogy amikor Zsuzsát pártfogásába vette az még nem a nőnek szólt. Hanem a többi lakó vállalhatatlan viselkedésétől való látványos elhatárolódás volt." - Egyébként ez egy szamárság. Akinek vállalhatatlan volt a viselkedése Zsuzsa bejövetelekor, az maga Zsuzsa volt (de Dani már ekkor is körülötte legyeskedett, az első perctől kezdve)

Conchobar 2014.12.19. 17:39:16

@Juvegrande85: "Ezt a hasonlatot mondjuk Zsu nem venné túl jó néven." - És?

Krétagarbó 2014.12.19. 17:42:01

@ruzs54: megnéztem, köszi. Laci már egy ideje szépen építgeti fel magát, látszik rajta, hogy nem az az üres fejű Basszájba, mint aminek az elején gondoltuk volna. Ez a gúnynév lassan le is kopik róla. Ahogy jellemezte a többieket, abből is látszik, hogy jól látja, hogy mi van körülötte. Sokkal komolyabb a gondolkozása, mint azt az elején mutatta, bár nekem kicsit keserűnek tűnik, feltehetően kapott már egyet-kettőt az élettől a fiatal kora ellenére.

Conchobar 2014.12.19. 17:42:24

@Juvegrande85: "Ez már a szavak kiforgatása." - Neked az a szavak kiforgatása, ha okokat és indítékokat keresünk?

fofofo 2014.12.19. 17:46:36

@Conchobar: "Amit én akarok, az az, hogy oszoljanak a legendák, helyette lássuk meg azt, ami történik valójában." Mert nyilvánvaló, hogy csakis az történhet, amit te látsz. Úgy jó a világ, ha mindenki a te szemszögedből nézi a dolgokat. Ez így helyes! Örülök, hogy elegendő küldetéstudattal is rendelkezel, és majd' minden hsz-ben találsz egy-két mondatot, ami nem valóságos. így nem tudok eltévelyedni, nagyon köszönöm. Oktass, Mester!!!!

Juvegrande85 2014.12.19. 17:48:46

@Conchobar: Na jó. Beismerem. Hiba volt azt hinnem, hogy lehet veled értelmesen kommunikálni függetlenül attól, hogy nem értünk egyet. A minimális tiszteletet egészen addig elvárom amíg nem teszek azért semmit, hogy ezt ne kapjam meg. Köszönöm a beszélgetést. :)

VVKnapné 2014.12.19. 17:49:07

@Krétagarbó: én is pont így vagyok Lacival. Az elején egy flegma majomnak tartottam, most meg szinte ő áll nálam az első helyen. Nekem azóta szimpi, meg azóta mutat magából többet, amióta lejött Dóriról. Remélem nem is akar már visszaoldalogni hozzá. Igazából egyik csajjal se kéne összejönnie, mert abból csak szarul jöhet ki...

Baresz83 2014.12.19. 17:50:06

@VVKnapné: jéézuusss, emiatt tüntetni fognak az állatvédők! :D

Conchobar 2014.12.19. 17:50:14

@fofofo: "Mert nyilvánvaló, hogy csakis az történhet, amit te látsz. Úgy jó a világ, ha mindenki a te szemszögedből nézi a dolgokat." - Ha mást nem tudsz írni, ha képtelen vagy cáfolni, akkor legalább szapulj engem. Hátha attól majd okosnak látszol

Conchobar 2014.12.19. 17:53:40

@Juvegrande85: "Köszönöm a beszélgetést." - Milyen beszélgetést? Álmodtad? (ha ugyan nem vagy részeg)

VVKnapné 2014.12.19. 17:59:34

@Baresz83: legyen így, és remélem befogják a Medvét, és messzire viszik :)))

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 18:01:13

@ruzs54: csak pár percre néztem bele, Laci arról beszélt h vmilyen bűnmegelőzési program keretében szeretne a fiataloknak segíteni, a saját tapasztalatai miatt
nyugodtan lehet kiröhögni a naivitásomat de tényleg elhiszem neki h segíteni szeretne és ez nagyon szimpi benne.

Juvegrande85 2014.12.19. 18:04:54

@Conchobar: Tudnál ignorálni ha lehet. Nekem téged nem fog nehezemre esni. Ha csak annyit írsz IGEN az nekem már bőven elég.

ruzs54 2014.12.19. 18:05:17

@Krétagarbó: Nagyon szívesen :-)Örülök hogy segíthettem, és egyformán látjuk. Egyébként azon az oldalon mindennap megtudod nézni az előzőnap éjszakit.

kamilla123 2014.12.19. 18:05:45

most nézem a tegnap éjszakait, ez az Edina olyan egy sunyi szar alak, h most ábrándultam ki belőle teljesen. Soha egy pillanatra sem hagyja, h Dani egyedül maradjon Zsu-val, ott sasol, beleszól, most kibulizta, hogy ő legyen Dani kampányfőnöke, és ezen Zsu megbántódott. Erre ezt is kibeszéli. Aztán, amikor Zsu kijön, akkor ilyeneket mond: "Nekünk szükségünk van Rád, kíváncsiak vagyunk a véleményedre." amivel egyértelműen továbbra is a "mi" és a "Te külön Zsu" dolgot erősíti. Aztán, amikor Zsu bemegy cigiért, mert az övét persze odaadja Edinkának, akkor megint elkezdi, hogy "ez a Zsu, hát ilyen meg olyan." Jó lenne, ha ezekből a főleg éjszaka látható szemétkedésekből több is látszana, mert már a tököm kezd elegem lenni az Erdélyből gyütt tiszta lelkű leányzóval. Sajnos a retek mindenképp őt hozza majd ki győztesnek, de remélem, az életben még ráfázik erre a sok sunyiságra párszor. Dani meg ostoba, hogy hagyja a hátán felkapaszkodni a kiscsajt, aki majd elhalássza előle a fődíjat. Szegyén Zsu meg sajnos nem elég intelligens, h tudjon mit kezdeni ezzel a szituációval. Érzi ő a szemétkedést, de nem tud ellene tenni.

Conchobar 2014.12.19. 18:08:51

@Juvegrande85: "Tudnál ignorálni ha lehet. Nekem téged nem fog nehezemre esni." - Ha nem tartanál még mindig szóval, akkor már ignoráltalak volna

Juvegrande85 2014.12.19. 18:11:55

@Conchobar: Köszönöm. Akkor ezt túl tárgyaltuk. Utolsó neked szánt kommentem láthatod.

Baresz83 2014.12.19. 18:12:50

@kamilla123: és az nem lehet, hogy egyszerűen csak Danit akarja védeni, mert átlátja, hogy Zsu milyen törtető?

ruzs54 2014.12.19. 18:13:08

@foxwiththegloves: Szerintem is teljesen őszintén beszélt Edinának(meg nekünk) magáról.Meg lehet ismerni az Embert, nem csak egy vv lakót, aki az álarcban mutat valakit.Érdemes szánni rá 3 órát mert minden infó új.Ki lehet belőle hámozni hogy milyen a viszonyuk Edinával.Nagyon sokszor elhangzik köztük az hogy szeretem benned ezt szeretem benned azt.nem tudom azt tudjátok-e hogy Lacinak a küzdősportból kifolyólag van egy vérömleny a fejében,és azt is elmondja Edina kérdésére(mi a vágya?)Az hogy meggyógyuljon mert havi szinten injekciózzák élete végéig.

Conchobar 2014.12.19. 18:13:35

@Juvegrande85: "Utolsó neked szánt kommentem láthatod" - És?

Conchobar 2014.12.19. 18:16:08

@Baresz83: "és az nem lehet, hogy egyszerűen csak Danit akarja védeni, mert átlátja, hogy Zsu milyen törtető?" - Úgy gondolod, hogy Zsuzsa a nagy-nagy törtetésében félrelöki Danit és kimegy helyette párbajozni?

Krétagarbó 2014.12.19. 18:18:30

@kamilla123: @foxwiththegloves: ahogy elnézem, mindegyikünk másik részbe nézett bele. Jó sok volt tegnap az ON, ennyit nincs időm végignézni sajna:)
Én felülről a 3.-at néztem meg, ott Edina és Laci beszélgettek, a többiekről többek között. Meg magukról is, Edina kérte Lacit, hogy ne bókoljon neki, mert azért neki tetszik, és nem akar többet gondolni bele, mint ami ebben a történetben van. Laci pedig azt kérte Edinától, hogy ha azt látja, hogy már nevet rajta, akkor ne oltogassa tovább, mert az már nem vicces.
Aztán felmerült Edina részéről, hogy a többiek még mindig gúnyolják a háta mögött és erre Laci megerősítette, hogy a benti lányok közül ő a legértékesebb. Dóriról, Fanniról elég rossz véleménnyel volt, az ilyen lányokat szerinte csak szekszuálni akarják az életben is, de meg is van a véleményük az embereknek róluk.

Baresz83 2014.12.19. 18:18:51

@Conchobar: Nyilván!! :D
Én ezt most arra értettem, hogy le akarja választani Daniról Zsu-t.

Krétagarbó 2014.12.19. 18:19:58

@ruzs54: Igen, látom. Sajna egy kis időhiányra lenne szükségem, ha érted:)

kamilla123 2014.12.19. 18:22:01

@Baresz83: mi az, hogy törtető? :-) igen, az. ugyanolyan törtető, mint Edinka, vagy Dani. Nem is értem ezt a fogalmat. Ugyanazért a nyereményért mentek be. Egyik sem áll a másik felett erkölcsileg sztem. De ez nagyon csúnya, ahogy Edina kiebrudalja Zsu-t a hármasból és ilyen kis sunyi módon, h Zsu meg a kis csaj fenekét nyalja ezerrel (mondjuk lehetne annyi esze, h ezt befejezi. Sajnos Zsu tényleg nem annyira okos, mint kellene.) De neki tényleg nehezebb volt, mert Dani nőként tekintett rá és nyomult ezerrel. Edinának azért könnyű, mert nem kell senkinek mint nő, ezért tud haverkodni a fiúkkal és a fiúk nem sértődnek meg rá, ha nem akar lefeküdni velük.). Mondjuk ez a vv nagyon fordulatos, szóval még bármi lehet.

kamilla123 2014.12.19. 18:23:10

@Krétagarbó: :-)) munkacsoportokra kéne oszolnunk, mert ennyi infót már nem tudunk feldolgozni :-) Köszi, h leírtad:-)

Conchobar 2014.12.19. 18:23:37

@Baresz83: "Én ezt most arra értettem, hogy le akarja választani Daniról Zsu-t." - Csak belátod tán, hogy ebben a helyzetben Edina volt a törtető (eltúrta Dani mellől Zsuzsát és ő lett a kampányfőnök), ebben a helyzetben indokolatlan Zsuzsát mondani törtetőnek?

ruzs54 2014.12.19. 18:24:54

Az utolsó videó is nagyon tartalmas. Egy kis humor is van benne, mert mielőtt letelik az őrség kiosonnak a nyugiszoba melletti szobácskába és az indiánok dolgait, többek közt az utolsó wc papírjukat is elcsenik.Jópofák.

Baresz83 2014.12.19. 18:28:34

@kamilla123: na igen, majd meglátjuk :)

csincsilla72 2014.12.19. 18:30:14

@Baresz83,@kamilla123:
Én is néztem ezt a beszélgetést. Én kicsit másként látom, mint Kamilla.
Zsuzsa össze van zavarodva, mert bár eddig ő volt az, aki Danit tolta el magától, az sem tetszik neki, hogy Edina összezár Danival. Asszem most döbbent rá, hogy a szövetség meglenne nélküle is. Zsuzsa szeretne szerepelni, de a kampányban Dani nem osztott neki lapot és ezzel az ő műsorideje is csökkenni fog és erre most erre rádöbbent. Meggyőződésem, hogy a Laci-vonal nem szex, hanem inkább szövetséges-keresés. Zsuzsa próbál több lábon állni, arra az esetre, ha Daniról kiderülne, hogy nem olyan erős. Ha viszont Dani nagy különbséggel jön vissza, akkor ő is komoly szövetséges lehet, ezért szeretne még a közelében maradni. Ez most igazi húzd meg-ereszd el, csak Dani már nem veszi be. Edina meg látja és megfogalmazta. Ez nekünk is egyértelmű, nekik is.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.19. 18:31:00

@ruzs54: @Krétagarbó: nagyon érdekes, amit írtatok, és köszi, tényleg jó lenne megnézni. na majd egyszer:)

Baresz83 2014.12.19. 18:31:53

@Conchobar: én úgy általában gondolom őt sokkal törtetőbbnek a többieknél. Ez jól látszott a melós héten is. Szerintem, ha arról lenne szó,simán elfelejtené, hogy ki állt ki mellette korábban. Míg pl. Danit ennél gerincesebbnek gondolom. De aztán persze majd meglátjuk, mi lesz...

ruzs54 2014.12.19. 18:32:34

@Krétagarbó: " Igen, látom. Sajna egy kis időhiányra lenne szükségem, ha érted "......majd csak lesz.... bepótolni:-)

Krétagarbó 2014.12.19. 18:34:38

@kamilla123: Zsuval kapcsolatban azt beszélték, hogy nagyon féltékeny most, hogy Edina lett a kampányfőnöke, látszik rajta, hogy nem tetszik neki, hogy nem ő van a középpontban. Laci szerint Zsu nagy játékos, vigyázni kell vele. (Mondjuk Edinának mindig is volt egyfajta távolságtartása Zsuval szemben, sztem érzi, hogy nem megbízható.) Danit bírja Laci, Robinnal úgy van, hogy olyan semmilyennek tartja, bár azért felnéz rá, hogy tudja, hogy sokat dolgozik kint. (Ismeri a helyet, ahol Robin dolgozik, erre alapozza.) Fannit nagyon butának tartja, Dórit nem, rá is azt mondja, mint Zsura, hogy vigyázni kell vele, mert jól játszik. Röné szürke, Jabba meg sunyi. Ádámmal kapcsolatban az a baja, hogy kicsit butának tartja, van olyan, hogy a Fanniék előtt hoz szóba dolgokat, amiről Laciék nem akarnának beszélni és nem veszi észre magát.
Aztán úgy összességében megállapítja, hogy látszik ezeken az embereken, hogy semmiért sem kellett eddig megküzdeniük, Zsuról is vmit motyognak ezzel kapcsolatban, de azt nem értem, Daninak meg az apja a parlamentben dolgozik, ők sem szűkölködnek. Nem tartja sokra az olyan emebreket, akiknek nem kellett semmiért sem küzdeniük az életben.
Ilyesmikről volt szó, kicsit nekem keserűnek tűnt, de meglepően jó és éles meglátásai voltak.

csincsilla72 2014.12.19. 18:35:33

@Baresz83: Edinának volt egy megjegyzése tegnap este: Zsuzsa maga mondta neki korábban (és ezt mi is láttuk valamelyik fürdőszobai beszélgetés alkalmával), hogy bárkin átlépne a nyereményért. Beleértve őket kettejüket is. Ennek már látszanak a jelei, és ezt már ők is tudják.

Krétagarbó 2014.12.19. 18:36:52

@kamilla123: szivi, még kiegészítettem.

párnaevő 2014.12.19. 18:38:07

@Baresz83: mondjuk eddig Zsu nem sok kétszínűséget csinált, nem? Rajta és néhány másik emberen kívül a legtöbb azért csinált már pár csiki-csukit, beleértve Edinát is. Zsu lehet, hogy törtető, vagy csak szimplán anyagias, ami a munkahéten kijött, de azért eléggé tartja magát a szövetségeihez, és nem nyaliz a többiek háta mögött mondjuk Kazalnak.

kamilla123 2014.12.19. 18:40:58

@Krétagarbó: köszönöm ezt is:-) én ritkán néztem éjszakait, de nekem is feltűnt, h mennyire más ezekben Laci, mint az összefoglalókban. Valahogy sokkal szerethetőbb figura, van benne kedvesség abszolút. És ezek szerint jó gondolatai is vannak, bár ezt már párszor azért láthattuk is.

csincsilla72 2014.12.19. 18:42:06

@párnaevő: Zsuzsa nem kétszínű, hanem átgázol a többieken. Az elején maximálisan rá volt szorulva Danira, majd amikor Daninak lett volna rá szüksége, akkor nem volt hajlandó segíteni. Pluszban megkérte, hogy hagyjon neki levegőt, hadd csinálja már azt, amit akar. Dani ezt most lehetővé tette, de ez azt jelenti, hogy Edinával szorosabbra fűzte a kapcsolatát. Ez Zsuzsának nem tetszik, mert tudja nagyon jól, hogy neki még szüksége lehet Danira. Zsuzsa fél attól, hogy Dani most elfordul tőle.

ruzs54 2014.12.19. 18:42:14

@csincsilla72: Én is így gondolom, ez a véleményem.

@Krétagarbó: Zsuról annyit mondott, hogy látszik rajta,hogy ért már szebb napokat is, könnyed élete volt előzőleg.Edinára azt mondta hogy amikor kapnak vmien ruhát vagy bármit látszik rajta , hogy őszintén örül neki, nem úgy mint a többi lány csak fitymálják hogy ez ien szar meg azért nem tetszik stb

Krétagarbó 2014.12.19. 18:42:59

@csincsilla72: ezt a részt nem láttam, csak az utózöngéjét Laci-Edina beszélgetésében, nekem is abból az jön le, hogy Dani választotta Edinát, nyilván jelzésként Zsunak is. Edina szabadkozott Lacinak, mert egyébként Laci is úgy érezte a feladatban (gondolom volt valami kampányindulósdi, ilyesmi, ezt majd láthatjuk az öfiben), hogy Dani és Edina ketten is jól megoldották, a többiek kicsit feleslegesek voltak oda. Edina szerint Lacit és a többieket is invitálták, hogy segítsenek, de Laci szerint feleslegesnek érezték magukat, de nincs ezzel baj, ő biztosította Danit, hogy ha igényli és kell, bármiben 100%-an segíti. Úgy tűnt, Edina kicsit fél a feladattól, mert szerinte ha meg kell szólalni, vagy beszédet mondani, hajlamos zavarba jönni.

Krétagarbó 2014.12.19. 18:44:26

@ruzs54: Igen, ez is volt. Nekem úgy jött le, hogy nagyon szereti Edinát azért, amilyen. Csak hát sajnos két külön világ (ezt már én teszem hozzá.)

kamilla123 2014.12.19. 18:47:39

@csincsilla72: jó, de mi az, hogy átlépni a nyereményért? csak egy nyerhet, persze, hogy előbb-utóbb átlépnek egymáson. Ezt Edina sztem megint gonoszságból emelte ki. Biztos, hogy azokban is van igazság, amit Te mondasz, nekem is mondjuk fura volt, h Zsu nem tolta ezerrel a pénzt Daniba a munkáshéten stb, szóval biztosan nem egy szent a nőci, de én nagyon átérzem azt, hogy ha egy férfinak tetszik egy nő, aki meg csak barátkozni akar vele, akkor igen, sajnos ki kell, hogy alakuljon egy húzd meg ereszd meg szituáció, mert látod, h Dani is csak szakaszosan értette meg,h nem kell Zsu-nak. És Zsu odafigyel arra,h ne ölelgesse, masszírozgassa stb Danit, h ne legyen félreérthető. Mondjuk Laci ezt nem teszi meg Edinkával. Elhancúrozgatnak, közben nem kell neki a csaj. Csak mivel Edina nő, ő ezt intelligensebben leveszi, mint Dani, aki nagyon nehezen értette meg. És beletörődik. Szóval igen, sztem ezt a barátságot Dani is vastagon elszarta azzal, h nem volt képes leállni a nyomulással. Persze lehet,h Dani szempontjából most jobb Edinkával bratyizni. Sztem nem jó döntés, de majd meglátjuk mi lesz:-)

Krétagarbó 2014.12.19. 18:50:22

@párnaevő: nem is tudna kihez dörgölőzni, Daniékon kívül még mindig utálják a többiek. Könnyű úgy hűségesnek maradni, hogy nincsenek kísértések. Neki ez egy kényszerszövetség is, ha úgy tetszik, mert ha ez nem lenne, egyedül maradna,mint a kisujja.

ruzs54 2014.12.19. 18:51:38

@Krétagarbó: igen szereti.Azt is mondta neki hogy nem akarja tönkre tenni se ott bent se kint az életben. Beszél a volt szerelmeiről is , hogy olyan volt a nagy szerelme testfelépítése mint Edinának. Úgy gondolom, hogy a játék idejére csak barátok lesznek( de az nagyon szoros..... szerintem)

Krétagarbó 2014.12.19. 18:56:48

@kamilla123: nem tudom, csak érzésekre hagyatkozom, de nekem Zsu nagyon hideg-rideg, semmi érzelmet nem tudok felfedezni rajta, míg a többieknél ezt nem érzem ennyire így. Talán ezért is gondolom, hogy ő mindent csak hideg számítással tesz, és ez kevésbé megbocsáátható, mint amikor valaki azért őrlödni is képes talán egy-egy olyan lépése miatt, amit meg kell (majd) tegyen, mert csak egy nyerhet.

kamilla123 2014.12.19. 19:02:31

@Krétagarbó: igen, amúgy ezt én is érzem. De ismertem ilyen embereket amúgy, és ők is ugyanolyan érzékenynek bizonyultak, csak valahogy nem tudták/akarták kimutatni a dolgokat. És azt is el tudom simán képzelni, hogy Zsu egy marha unalmas valaki a kinti életben. És mondjuk Edinával vagy nemtom, akár még Vikcsuval is jobban lehetne mondjuk bulizni vagy hülyéskedni. De én annyira nem bírom elviselni a rosszindulatot. Nemtom, valahogy ez nálam kiveri a biztosítékot. És most Edinánál, már jó ideje ezt látom Zsu irányába. Úgy, hogy közben ő meg tényleg mindig kedves volt a csajjal ( a maga rideg módján is).

csincsilla72 2014.12.19. 19:06:01

@kamilla123: Persze, hogy csak egy nyerhet, de azért mindennek eljön az ideje. A fehéreknek most még össze kellene zárniuk, hogy sorban kiejtsék a mocsárlakókat. Zsuzsa ezt nem látja be.
Az a baj vele, hogy annyira rosszul van még a gondolatától is, hogy Danival bármilyen fizikai közelségbe kerüljön, hogy emiatt nem tud jól dönteni. Szíve szerint nem is lenne vele egy társaság, ezért próbál más szövetségeseket keresni, Lacit és Ádámot például.
Edina nem gonosz volt, hanem elmondta, amit lát és amit Dani is nagyon jól levesz már.
Zsuzsa szerintem elkezdett gondolkodni azon, hogy mi lesz akkor, ha lekerül róla a lila.
Dani hagyja békén, lépjen túl rajta, de álljon rendelkezésre, ha úgy adódna, hogy neki mégis szüksége lenne rá. Ez így nem működik sajnos. Zsusza ezt egy kissé eltaktikázta. Túl korán lépett Laci irányába.

kamilla123 2014.12.19. 19:06:56

egyébként az előbb megnéztem egy videót a tegnapiból, és Röné TÉNYLEG nem csinál semmit :-))) szóval nemcsak a szerkik nem rakják be, hanem tényleg a többiek beszélgetnek - ő fekszik és néz. A többiek beszélgetnek- ő fogat mos, a többiek beszélgetnek - ő ásítozik. De ez már komolyan olyan, mint egy vicc. Mintha nem is lenne kapcsolata azzal, ami körülötte történik, csak úgy elvan a maga kis világában. Ez lehet,h vmi betegség?
Sztem a Röné legjobb pillanatait összevágó kolléga most kér fizetésemelést :-)

csincsilla72 2014.12.19. 19:07:31

@kamilla123: Edina nem rosszindulatú, csak látja azt, amit Zsuzsa nem: még nem szakadhat a szövetség. És morog emiatt. Én is morognék.

kamilla123 2014.12.19. 19:08:42

@csincsilla72: értem, de Edina nem ezt csinálja? neki sem kell Dani és Laci irányába lép, de azért szüksége van Danira, mint szövetségesre. Ja? csakhogy Daninak ő nem kell, ezért nem kell magyarázkodnia. Csupán ennyi a különbség.

csincsilla72 2014.12.19. 19:09:02

@kamilla123: Röné a másik lakberendezési tárgy Maci mellett. A kanapé meg az ágytakaró.

kamilla123 2014.12.19. 19:09:38

@csincsilla72: ezt értem, csak én meg pont úgy látom, h Edina robbantja a szövetséget. Amúgy nem lép jobban Zsu Laci felé, mint Edina, nem?

csincsilla72 2014.12.19. 19:11:14

@kamilla123: Szerintem egyáltalán nem. Laci Edina esetében teljesen más történet.
Edina Danit partnerként kezeli és viszont. Köztük nincs kémia, sosem volt, ezért tudnak jól együttműködni.

Baresz83 2014.12.19. 19:11:41

@kamilla123: " Sztem a Röné legjobb pillanatait összevágó kolléga most kér fizetésemelést" ez jó volt! :D :D

kamilla123 2014.12.19. 19:14:04

@csincsilla72: pont ezt mondom én is. Hogy így könnyű havernak lenni, hogy nincs kémia. De Zsu nem tehet róla, h Dani az irányába kémiázik :-)) De hagyjuk ezt a témát, sztem sok mindent ugyanúgy látunk, pár dolgot nem. A lényegi drukker irányvonal megvan:-)

Rémület 2014.12.19. 19:14:29

@kamilla123: Mondjuk, csak a vak nem látja, hogy Edina szerelmes Laciba. Zsuzsa meg flörtölget vele. Szerintem simán belefér a bizalmatlanság és morgás emiatt. Edina se szent, hogy ezt mosolyogva nézze.

párnaevő 2014.12.19. 19:16:08

@Krétagarbó: De nem is akar dörgölőzni. Nem úgy, mint Dóri, aki egyből a lábához bújt, amikor visszajött 72%-kal. Szóval annyira utálta, hogy azért ez belefért :)

csincsilla72 2014.12.19. 19:16:11

@kamilla123: Edina szívügyileg érdekelt Lacinál, még ha reménytelenül is. A Lacival való kapcsolat megelőzte a Danival valót. Edina nem bízik Laciban és szerintem Zsuzsától is tart. Daniban sokkal jobban megbízik. Tudja, hogy Dani Zsuzsával kapcsolatosan nem hajlandó, vagy legalábbis korábban nem volt hajlandó meglátni bizonyos dolgokat, ezért felhívja rá a figyelmet. Mindkettejük érdekében.
Edina kedveli Zsut, de nem tartja jó taktikusnak és fél, hogy emiatt ő is bukhat.

párnaevő 2014.12.19. 19:17:26

@kamilla123: Ő _ezt_mind_ képviseli a VV-ben ;)

ruzs54 2014.12.19. 19:18:45

@kamilla123: Szerintem Edina az aggodalmait beszélte meg Danival Zsuval kapcsolatban,mert úgy,érzi hogy zsu orrol rá, amiért Dani egyenrangúan veszi mindkettőjüket.Zsuból elő jött az én én én(mint megjegyezte Lacinak a hálóban Ő oroszlán).Dani csak Edinát akarta úgymond kiengesztelni azzal, hogy őt kérte fel kortesbeszéd mondónak, azért mert, úgy érezte az utóbbi időben nem volt rá elég figyelemmel.Ugyan akkor Edina ismerve önmagát tudja hogy Zsu már tapasztaltabb beszélőkével rendelkezik, ezért kérte, hogy segítsen neki, mert a Dani párbajáról van szó és Ő oda akarja magát tenni tejes vehemenciájával,ezért szüksége van Zsu párbaj tapasztalatára is.

Juvegrande85 2014.12.19. 19:23:46

@csincsilla72: Szerintem nagyon jól látod a dolgokat. Nekem is nagyjából ez a véleményem.

kamilla123 2014.12.19. 19:25:09

@ruzs54: igen, valóban ez történt a verbalitás szintjén. Ami meg a (szerintem) valós történés és szándék volt, azt korábban leírtam. De persze az is lehet,h Te így látod, én meg máshogy :-)

Krétagarbó 2014.12.19. 19:28:58

@párnaevő: megpróbálta ő, teljes visszautasítás volt az eredmény, éppen csak körbe nem röhögte pl. Fanni, amikor egy buli alkalmával Dóri pesztrálása alatt próbálkozott haverkodni. Ezek után pontosan tudja, hogy esélye sincs másfelé tendálni. Neki marad a Dani, esetleg Laci féle irány, de az még - sztem helyesen - egy irányt jelent.

csincsilla72 2014.12.19. 19:29:11

@Juvegrande85: Köszi!
Aztán majd kiderül, kinek volt igaza:-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 19:30:55

Én egyébként már nagyjából semmit nem értek,mert az ON és az öfik sokszor egész mást mutatnak egyes emberekből. Bemondónénit,Edinkát és talán Dórit nem tudom hova tenni néha.
Zsu számomra néha nagyon szimpi,olykor meg rosszul vagyok a dolgaitól. Danival egy húzd meg-ereszd meg keringőt játszanak,amit abszolút Zsu irányít,de Dani kezd rájönni,hogy talán jobb lenne,ha távolodnának kicsit (ahogy egyébként azt Zsu kérte tőle,nevezzük feloldozásnak). Viszont ahogy láttam éjjel és hajnalban,naccsasszonynak ez mégsem tetszik annyira,szerintem amit a fejében elképzelt,az jobbnak tűnt,mint ami a valóság. Alapvetően viszont bírom Zsu játékát,mert igen,lehet,hogy törtető,és átgázol másokon,de egy dolgot felejtenek el sokan: ez egy játék. Mindenki nyerni akar. Számomra szimpibb az,hogy néha erőszakos,néha manipulátor,mint amit mondjuk Faszni csinál. Faszni egy igazi naív,butus kislány,és mint láthattuk,elég felelőtlen is. Nagyon nem csípem,de a játék szempontjából még sokáig bent kell,hogy maradjon. Ha már most ilyen dolgai vannak,mi lesz később (gonosz tenyérdörzsölgetést képzeljetek ide :D). Nyerni biztos nem fog. Visszatérve Zsu-ra: én egyetértek azokkal,akik úgy látják,hogy bejön neki Laci. Ő ezt valahol már felvezette Dé-nek is. Nőből vagyok,látom,hogy szól hozzá,érdekes módon Laci mellett jókat tud nevetni,átmegy kislányba. Aki ezt nem látja,az csak férfi lehet. :D (viccelek,már nem merek ma poénkodni,mert mézeskalács vagy ki a frászkarika leharapja a fejem újfent :D)
Edinka....nos,az holt ziher,hogy nem dinka a lány. Olyan szinten megvan a magához való esze,mint talán csak Dénielnek a vellában. Olykor zavaró,ahogy kifejezi magát,de ez legyen a legkisebb baj. Ő akkor fog kifordulni magából,ha esetleg Basszájba és Mutter között történik valami fizikailag. Bááár,már az apró jeleket fogja az antennája és zavarja is,ami most folyik köztük. Féltékeny,mondjuk ki. De nem szerelmes. Á,ugyan :) Ezt az egy hónapot szerintem jól megnyomta,nagyon átjött,hogy alapvetően egy kedvelhető és szimpatikus személyiség. És egyátalán nem buta. Well,meglátjuk a későbbiekben,én nagyon kíváncsi leszek.
Ms Plasztik....bajban vagyok,merthogy:
a, látunk egy Dórit,aki jól helyezkedik,nem kerüli a konfliktusokat,hanem odaáll és bárkinek megmondja (lásd,tegnap Fasznit is kiosztotta,mint a mateklenyót a tancinéni),ami baromira tetszik benne
b,látunk egy másik Dórit,aki részegen,vagy ha felbaccarintja az agyát,akkor úgy viselkedik,mint egy igggazi telepi Ká. Ez számomra visszatetsző.
Viszont,ha mindenki reálisan belegondol,akkor Dórinak mire jó ez az egész? Benne volt a VV-ben,emelkednek a tarifák. Most mondhatjátok,mekkora köcsög vagyok,mert lekurvázom,de nyilván kitartott lány,aki a testéből él. Tehát neki az elsődleges célja nem mindenáron az,hogy nyerjen,hanem hogy minél többen megismerjék a műsor révén.
Dani nekem az egyik kedvencem,mert nagyon reálisan látja a vellaviszonyokat és okosan csavarja a szavakat,csípős a nyelve,jól forog az esze. Nem most kell kiesnie,abban biztos vagyok. Sokkal több konfliktusa lehet bent,mint bohóc Rönének,az egyik éppen most van előkészülőben.
Akiben abszolút pozitívan csalódtam,az a Lacci. Nem gondoltam volna,hogy ezt mondom,de nagyon bírom ezt a gyereket. Edinkának is megmondta a frankót,akármilyen nyers is volt,bárkivel konfliktja volt,odaállt és tisztázta. Én úgy látom,hogy Edinka nagyon fontos neki,imádja őt,de tényleg nem tudja elképzelni,hogy kapcsolat alakuljon ki. És ez így korrekt,hogy nem hitegeti.
Nem úgy,mint Pénisz Fasznit. Elképesztő,hogy rakosgatja azt a csajt,mintha egy bábu lenne,az meg szépen asszisztál a játékához. Én nem felejtettem el Pénisz beköltözését, gusztustalan volt (amúgy nem volt megrendezett,mert a sógornőm ismeri a lányt). Fasznit nem szereti,hanem birtokolja,és abszolút kihasználja azt,hogy a csaj nincs képben önmagával (ja,de mert ő ÖNAZONOS :D). Persze könnyű katát táncba vinni...tudjátok :)
A két tujánk,hát lássuk.... Robint én csípem,nem azért,mert vízilabdás :D Egy kedves,szelíd srácnak tartom,de nem ebbe a közegbe való. Viszont éjjelente az on-ban vannak néha sziporkázásai,de sajnos az senkit nem érdekel. Az,hogy bizonytalan volt a Vikcsu-Zsu párbaj előtt...könyörgöm,hány napja volt bent szerencsétlen? Max 4?
Ádám,Ádám...lehet,hogy senki nem ért velem egyet,de én látok potenciált benne,tényleg jól provokálta Rönét és jót tett neki ez a "rezeg a léc" szitu. Meglátjuk.
Röné és Jabba....sokat nem tudok írni róluk,mert egy csomó pszichiátriai kórképet megvalósítanak,minden nap valami mást. Jabba "szellemidézése" rohadtul gusztustalan húzás volt. Röné meg.... Röné.
Nahh,volt szabad fél órám,én így látom a dolgokat,hangsúlyozom,ez az én véleményem,senkinek nem kell egyetértenie,csak unatkoztam :D

Krétagarbó 2014.12.19. 19:31:01

@párnaevő: Ja, és az sem volt véletlen, hogy nem küldte el akkor Dórit a retkesbe, amikor a párbajról visszatérve az egyből csontig nyalt neki úgy, hogy előtte Plasztik kérdezett olyat a sajtótájékoztatós játékban a gyerekével kapcsolatban, amivel igencsak eltalálta Zsut.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 19:32:02

@csincsilla72: ezt én is ugyanígy gondolom,csak már nem volt agyam legépelni :D

Krétagarbó 2014.12.19. 19:40:15

@Köcsöglány: nagyjából egyetértünk, talán annyi, hogy én kevésbé vagyok bizonytalan Zsuval szemben, nekem nagyon nem jön be, fázok az ilyen típusú emberektől...
Nem tudom, hogy mi lesz, de nekem múgy tűnt, hogy Laci reálisan látja Zsu jellemét, mozgatórugóit, jelenleg inkább úgy látom, hogy nem lesz neki Zsuval a szövetségen kívül egyéb kapcsolata.

Bujumburi 2014.12.19. 19:46:32

@Köcsöglány: úúúúúristen... én is pontosan így látom :D és Dóri is nagy meglepetés, néha nagyon lehet csípni a fejét, kifejezetten sajnálom, hogy ilyen élesen elhatárolódtak a klikkek, mert Dóriban is sokkal több van, mint a Reni csapat perifériára szorult cicababája, pl. ahogy rádöbbent Fanni butaságára, hogy nem használtak óvszert, látszott az őszinte, mondhatni bölcs döbbenet. Zsuzsa nekem is baromira vegyes, valószínűleg nem véletlenül közösítették ki az elején, de az egyszerűen kibírhatatlan volt, ahogy kikezdték, az a hangnem amit megütöttek vele attól egy normális embert a hideg kiráz, bármit is tett a célszemély. De sajnos néha neki is vannak visszatetsző dolgai, persze ilyen nyomás és a 70 % -os győzelem után nem csodálom, hogy felpörgött. Az utóbbi időben nekem is Dani az egyik kedvencem, még a részeg kiborulásával is, pedig az elején nem voltam oda a kis ficsúrért. LAci is úgymond egy pozitívabb csalódás. Dennis viszont borzalom... :((((( MAcira, Renire szerintem rossz hatással van a saját maguk által felépített klikk... valahogy az undorító tulajdonságaik kerültek előtérbe, nagyon sajnálom, biztosan ők sem ennyire visszataszító emberek... Fannika borzalmas, de valahogy mégis őszintén vicces tud lenni, remélem Reni távozása majd valahogy feloldja őt az alól, hogy csak a Dennis-féle klikkel spanol. Egyébként szerintem sokkal több anyagot összevághatnának nekünk a bent lakókról, mert ez nagyon sovány.. :S Az online közvetítés is egy vicc...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 19:51:24

@Bujumburi: @Krétagarbó: Gyerekek,el sem hiszem,hogy bárki is egyetért velem :D
Amúgy nekem még kell pár öfi+on Zsu-hoz,a folytonos magyarázkodásától pl már teljesen kivagyok,nem igaz,hogy egy nő nem tanulta meg,hogy az életben nem kell mindent megmagyaráznia. Plusz negatívum,hogy néha kicsit prolinak tartom,ahogy megnyilvánul.

pomac 2014.12.19. 19:56:26

@Köcsöglány: jól leirtad tetszik ,annyi csak a meglátások ,hogy azért kavarnak meg minket mert az on között és az öfi között van vagy1-2 nap eltérés és van amit egyáltalán be sem vágnak vagy össze vissza teszik , szerintem tudatosan hogy legyen min gondolkodni addig is:D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 19:58:21

@pomac: igen,erre én is gondoltam,néha azt sem tudom az öfiknél,merre vagyok arccal :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 19:59:07

@Köcsöglány: ez tetszett, kb. én is igy, ilyennek látom a bandát. :)

pomac 2014.12.19. 20:06:36

még egy valami nagyon lejött az esti on- ból...jabba ( nem irok macit mert az azért a kedvesebbekre szokták mondani rá ez nem illik) az nagyom perverz, szinte már beteges fogdosási mániája van, meg ez a "pléd szerelem" hogy mindig takarj magát lepedövel mintha ugy kisebb lenne...inkább tenne ellen mozogna legalább ha már nem eszik kevesebbet a kisujját nem mozditja és ezért sajnáljuk abszurd

párnaevő 2014.12.19. 20:10:32

@Krétagarbó: hát ugye így az elején muszáj volt hagyni őket, a srácokat is bevette a csapatba, pedig azok nem álltak mellé a párbajban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 20:53:55

@kamilla123: Én másképpen látom, mint te, sztem meg tök jó döntés volt Danitól, hogy végre elkezdte távoltartani magát a Végzet Asszonyától, és a bennlevők között a lehető legjobb szövetségest, mi több hosszútávon barátot találta meg Székelyföld képviselőjében. Ettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményedet, és figyelni fogom ilyen szempontból is az eseményeket, mivel mindig jókat mondasz, és tudom, hogy te is Dani drukker vagy. De az Edinával kapcsolatos ellenérzéseidet jelenleg egyáltalán nem osztom Dani érdekeinek szemszögéből!

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 20:54:20

@pomac: szerintem kanapémedve azért takarja be magát mindig mert rossz a vérkeringése a lábaiban és fázik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 21:05:36

@csincsilla72: Eddig legjobban Kamilla véleményével egyeztem a honlapon, most veled értek leginkább egyet a Cinkostárs Bt belső erőviszonyok alakulásának vonatkozásában.

egyemakisszíved 2014.12.19. 21:13:43

@kamilla123: Kampányfőnököt a párbajozók mindig maguk választanak, nem kellett Edinának Zsuzsát kitúrni. Ez inkább Danit mutatja nagyon számítónak. Amikor az ő visszatérése a tét, pontosan tudja, hogy kinek a személyisége lehet vonzóbb a két lány közül, de ez valószínűleg mindig is így volt. Szerintem soha nem volt Zsuzsába szerelmes, már ostobának, ribancnak, faszszopónak, szemétládának és törtetőnek is elmondta. Edina már beköltözésekor felajánlotta Daninak a szövetségét, barátságát, amit az ugyan elfogadott, de a háttérbe tolta és Fanni, majd Zsu mellett keresett magának parkolóhelyet. Valamiért egy dekoratív külsejű, de ostoba partnerre volt szüksége.

pomac 2014.12.19. 21:14:26

@Schlomo Goldberg: akkor fel kellen állni és mozogni nem tovább fetrengeni , amugy le tudom képzelni milyen hideg lehet a villában egy180kg embernek :D.,de általában hasát takarja nem a lábát ,ha lelog addig az csak alibi vagy pedig lusta fentebb húzni .)

pomac 2014.12.19. 21:18:03

@egyemakisszíved: az egyik esti on-ban dani és edina kinn beszélt valamit, hogy zsut meg kellen szorongatni vagy valami ilyesmi rémlik nekem (de nem emlékszem pontosan mi volt) lehet ezért választotta edinát

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 21:29:08

@csincsilla72: Az utolsó két napban te vagy az én emberem! :-)

ljosecska 2014.12.19. 21:46:29

tud valaki streamet a mindjárt kezdődő adáshoz?

Bujumburi 2014.12.19. 21:52:37

@pomac: igen, ez baromira zavaró... kérni kéne több streamet, vagy nem tudom, az egész olyan kusza így.. csak arra segít rá, hogy a nézők manipulálva érezzék magukat.. (nyilván így is van, de szerintem ez hatványozza az érzést)

k.tigrincs 2014.12.19. 22:02:42

Csak most tünik fel hogy Robin kis intro filmjébe már nem nagyon fektetett bele sok energiát az RTL2 :D

Krétagarbó 2014.12.19. 22:03:45

Komisz de tahó... Fanni banánt eszik erre Komisz mindenki előtt kaján vigyorogva: És ezt is csak félig eszed meg?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:04:01

A banános szájtátós pillanatból még gif lesz egyszer.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:04:33

@Krétagarbó: És ez se volt semmi: "miért, már nem használtam elégszer a tested?"

tvbuzi 2014.12.19. 22:04:48

Lilu hány éves? 45?
Mióta divat ez a hülye izgő-mozgó műsorvezetés?

Baresz83 2014.12.19. 22:05:03

Fanninak az első 10 mp-ben sikerült összehoznia egy újabb remek gif-anyagot a banánnal. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:05:53

Fanni öntudatra ébredt? Ez mos 5, 10, 20 percig fog tartani vajon?

Baresz83 2014.12.19. 22:05:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ezt nem hiszem el, hogy majdnem megint ugyanazt írtuk! :)))

Haplo 2014.12.19. 22:06:40

mikor megy mar Denis parbajozni? annyira bizsereg az ujjam hogy az ellenfelere szavazzak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:06:43

Jabba azt hiszi, hogy a körszakáll slankit.

Baresz83 2014.12.19. 22:07:03

@tvbuzi: biztos Sebestyén Bazsitól tanulta

tvbuzi 2014.12.19. 22:07:09

Jabba hogy néz már ki:DDDDDD
Anyámat megpatkolom.

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 22:07:18

Egyre kokkizás-traktorosabb már amit pöcök meg kumisz művel, unalmas már

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:07:33

ez a Pénisz mekkora féreg. Faszninak meg a hormonjai ugrálnak rendesen.

Krétagarbó 2014.12.19. 22:07:34

Komisz iszonyú buta terve...

Baresz83 2014.12.19. 22:08:22

@Haplo: szerintem már sokat nem kell várnunk...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:08:48

Reni fontosnak érzi magát! Részese Fanni és Denisz kapcsolatának! Hűűűha.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:09:21

Tessék,gyerekek,újabb bizonyíték,mekkora fíííreg ez a Röné is. A nagy barátnőjét kiküldi Péniszhez a "játék miatt". Az már nem baj,hogy végülis,hogy Fasznit egy kurvának akarja felhasználni,és ezt elmondta Pénisz neki is.
Jajj,most meg jön a nyugiszobás kamu. Ugyan már,gyerekek. Egy férfi nem így viselkedik. Pffff

Granca 2014.12.19. 22:09:46

A villa fenyegetése:
"Remélem, előbb leszel a Belevalóban, mint én!" :-)

Baresz83 2014.12.19. 22:10:15

Dennisés Fanni... olyan romantikus... morzsolom a könnycseppeket a szemem sarkában...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:10:49

Don Pénisz szívbemarkoló,őszinte monológját hallhatták. És most innen fel fogsz állni,és Ádámra ráállsz :DDDDDDDDD Ááááá

Haplo 2014.12.19. 22:11:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ahanyszor dugtak mar mellette, jogosan erzi igy :)

Granca 2014.12.19. 22:12:05

Hmmm ... én egy ilyen beszólogatós vita után tuti nem loholok azonnal a nyugiba, ahova a barátnőmön keresztül rendel a hím ... :-/
De hát mit tudhatok én ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:12:28

Fanni mekkora egy ostoba picsa, uramisten.

Mirocska 2014.12.19. 22:12:32

Na, Komisz a szememben felzárkózott Maci mellé...

Krétagarbó 2014.12.19. 22:13:00

Ezek nem értik, hogy minket kellene megnyerni? Ezzel csak még jobban rontanak a renoméjukon...

Baresz83 2014.12.19. 22:13:06

Fanni gombnyomásra dug, sír, stb...

Granca 2014.12.19. 22:13:13

.. és van nő, aki egy ilyenre rááll csak úgy, szinte ellenvetés nélkül ...? :-O

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 22:13:25

Mekkora stratéga ez a Kumisz gyerek. Kazalban sok fájdalom van, 3 évnyi fájdalmat hoz fel hogy műkönnyeket generáljon.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:13:30

Ezek most azt hiszik,hogy a Barátok Köztben vannak,vagy mi a picccsaa?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:13:33

"Denisz intelligensebb változat, mint én" by Fanni. :D:D

tvbuzi 2014.12.19. 22:13:34

Döníz azt hiszi, hogy el tudja intézni Röné visszatérését?

Haplo 2014.12.19. 22:13:53

Maci be van avatva? Dori? Renin kivul ki tud errol?

Granca 2014.12.19. 22:14:01

@Krétagarbó:
Én is ezt nem értettem már tegnap az előzetesből ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:14:17

@Baresz83: beszélő guminő. Szájjal, lyukakkal, ész nélkül.

Baresz83 2014.12.19. 22:14:31

Egy rugóra jár Denissel az agyuk, csak Denis az intelligensebb... sírok...

Mirocska 2014.12.19. 22:15:30

Maci már automatikusan nyúl a takaróért, ha leül! :-D

Baresz83 2014.12.19. 22:15:31

Maci bárhova megy, szerencsére mindenhol van takaró!!!

Krétagarbó 2014.12.19. 22:15:43

Még Dórit is átverte, hm.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:16:38

Az egész villa tele van takarókkal, plédekkel. Jabba mindenhol otthonosan érezheti magát.
Szerencsés.

Mirocska 2014.12.19. 22:16:46

@Baresz83: De egyszerre írtuk! :-D

csincsilla72 2014.12.19. 22:17:10

Ő most nekünk színészkedik? Minek??? Mi látunk mindent.

Granca 2014.12.19. 22:17:29

@Baresz83:
:-D :-D :-D ugyanezt néztem, hogy basszus, ezt nem hiszem el, folyton fázik, vagy mi? Ha nem pokróc, akkor ágynemű, nemtom, törölköző ... :-D

tvbuzi 2014.12.19. 22:17:47

Pezsgő megvan, grillcsirke a másik belsőzsebében van?

Krétagarbó 2014.12.19. 22:17:48

Komisz rámozdul Zsura, majd most kiderül, hogy Zsut megérinti -e a kísértés, pont délután volt erről szó.

Baresz83 2014.12.19. 22:17:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és állandóan bizsergő pöcökkel, persze!!! :)

Attis86 2014.12.19. 22:18:10

elég érdekes lesz ha mondjuk megkívánják egymást...Fanni nem tudom h fogja bírni

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 22:18:26

Mi az a barna takony Kazal arcán

Baresz83 2014.12.19. 22:18:37

@Haplo: Maci és Reni a beavatottak

Haplo 2014.12.19. 22:18:58

Valaki erti a logikat, hogy Fanni ebbe miert ment bele? azert hogy kozeledjen Adamhoz? eddig is megtette, holyamatosan hangoztatva hogy nem erdekli Denis velemenye errol.
Dennisnek meg mi erdeke volt kitalali? Fanni magatol is ment Adamhoz. Egyszeruen nem ertem, biztos en nem vagyok kello intelligencia szinten...

Krétagarbó 2014.12.19. 22:19:07

Ez az Ádám helyes? Nekem nem tetszik annyira.

mézescsók 2014.12.19. 22:19:29

@aggyistenbrittudós: Pompásan érzem magam. Arculatot váltok. Pláne, hogy most értesültem, Renit favorizálom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:19:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): úgy néz ki, mint Louis Armstrong... csak a trombita hiányzik a szájából.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:19:32

Na,ha Dóri megtudja,hogy kihagyták a buliból,akkor lesz ott cicaharc :D

kis.herceg 2014.12.19. 22:19:41

Macin mi ez undorító "szakáll"?

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 22:19:55

Fannika drága: "Engem a szoli úgy öregít, már tiszta ráncos a nunim is"

Granca 2014.12.19. 22:20:08

Ennek a Dennisnek már a testtartása és a hangszíne is iszonyúan irritáló ...
De egyre kevésbé értem, Ádám mit eszik ezen az ostoba tyúkon?
Ennyire kell a szex?

fran7 2014.12.19. 22:20:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Deáknak volt az a szokása, hogy a szobája, lakása minden pontján volt egy pipa, hogy ne kelljen egy fölösleges lépést tennie piájáért. Csak közben Deák a legnagyobb államférfink volt. S ő sem volt vékony.

Krétagarbó 2014.12.19. 22:20:59

Partiba dobom a farkam by Dennis...

Baresz83 2014.12.19. 22:22:04

@Granca: én már látom magam előtt Macit a párbajon, takaróba tekerve...

Mirocska 2014.12.19. 22:22:37

Lehet, hogy már nagyon fáradt vagyok, de kezdem elveszíteni a fonalat ebben a keverés-kavarásban! Na, mindegy, majd megértem, ha benneteket olvaslak! :-))

csincsilla72 2014.12.19. 22:22:38

@mézescsók: Így is szeretünk:-)
És ne aggódj, Renit már csak hétfőig favorizálhatod.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:22:38

Pénisz meg Faszni a nagy összeveszés után együtt ücsörögnek kint? Jó kis taktika :D

Baresz83 2014.12.19. 22:22:49

Zsu mit sutyorgott most? Lemaradtam...

Baresz83 2014.12.19. 22:23:44

@Köcsöglány: tééényleg!!! :D igazi agyhalottak...

Granca 2014.12.19. 22:24:04

@Haplo:
Hátö ... pont most mondta Dennis: "szét akarom robbantani azt a brigádot".
De jah, Fannika csak most kérdezte meg ...

Granca 2014.12.19. 22:24:55

@Baresz83:
.-D jááááj, ezen most hangosan röhögök! :-D :-D

Haplo 2014.12.19. 22:25:06

kutya legyek ha ertem ezt a tervet....

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:25:25

@Baresz83: én már nem értem,mi a toszt akarnak ebből kihozni,de 5perc alatt még unszimpibbek lettek,mint eddig voltak :D Szerintem még a taktika szó jelentését sem sikerült felfogniuk

kis.herceg 2014.12.19. 22:25:39

Hihetetlen fárasztó ez a teljesen felesleges taktikázás.

@Mirocska: ez valami förtelmes

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:26:11

@Köcsöglány: ó pont ilyesmit akartam irni... ezeknek nagy taktikusoknak tényleg ennyi eszük van? :D

Krétagarbó 2014.12.19. 22:27:02

@Baresz83: hogy elköhögte Dennisznek, hogy Fanni azt mondta anno Edinának, hogy lehet, hogy taktikai okokból összejön Komisszal. Csak szólt Edinának, hogy tudjon róla, ha esetleg Komisz rákérdezne.

Haplo 2014.12.19. 22:27:50

@Granca: szetrobbantja, ugy hogy Zsu tamasza lesz? Arra alapozta a tervet hogy Dani kiesik, es o majd tamasza lesz Zsunak.Ha Dani kiesik, akkor eleve a Dani-zsu kapcsolat megszunt magatol is, nem kell ehhez neki keverni. Probalom vegiggondolni a logikajat, de nem megy, biztos az en keszulekemben van a hiba

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:27:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és biztos bennem van a hiba, de én kúúúrvára nem értem, hogy mi ennek a remek tervnek a célja? Mire megy ki? Szét akarják ugrasztani Zsuzsáékat Ádámmal?? És Röné hogy jön a képbe, vagy ez most igy hogy?

Krétagarbó 2014.12.19. 22:29:10

Igazából én kíváncsi vok a Komisz-Zsu szálra, itt kiderülhet, amiben bizonytalan vagyok Zsuvaé kapcsolatban.

mervinjminky (törölt) 2014.12.19. 22:29:11

macira igaz, hogy a jó szerszámot eresz alatt kell tartani

Haplo 2014.12.19. 22:29:56

na, olvasva titeket abbahagyom az onertekelesi valsagot, nem en vagyok az egyeduli hulye aki nem ertette meg :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:30:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ne akard megérteni,ez már too much. De olyan aranyosak,ahogy próbálkoznak,kár,hogy a másik oldal egy lépéssel jár előttük :D Röné csak simán szarkavaró megint kb.

Granca 2014.12.19. 22:30:30

@Köcsöglány:
Alig hiszek a szememnek ...

Baresz83 2014.12.19. 22:30:55

Ohhhhh, vajhhh ki lehet a 25%????

pomac 2014.12.19. 22:31:06

még hogy nem lehet tudni ki vezet :DDDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:31:07

@Krétagarbó: ugyanez jutott eszembe,de csak nem lesz már akkora hülye

Krétagarbó 2014.12.19. 22:31:14

75-25 % a szavazat állása fantomképekkel.

Mirocska 2014.12.19. 22:31:21

@Haplo: Én is megnyugodtam! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:31:52

Sikerül a két csapat közé éket verni??? Lilu, miről beszélsz? :D Az az ék már ott van... azt nem oda szánják. :D

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 22:32:57

Kanapémedve vajon milyen taktika alapján váltogatja a lópokrócok színeit

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:33:04

Tuja-Déniel-Basszájba megbeszélik,hogy Faszni egy kiélt....nek néz ki 21 éves létére. És milyen igazatok van,fiúk

Granca 2014.12.19. 22:33:13

@Haplo:
Nekem sem nagyon megy. Szerintem csak odáig jutott, hogy ne legyen az a brigád úgy együtt, hanem szakadjon részekre.
De hogy ez szerinte miért lesz jó, azt én nem értem.

Még nem jöttek rá, hogy mi, nézők számítunk ...?

csincsilla72 2014.12.19. 22:33:46

Röné 25%? Ilyen sok.
Edina azonnal levágta, hogy Zsuzsától infót akarnak.

Haplo 2014.12.19. 22:33:48

na, Edina levagta az igazat :) Beloled akarnak informaciot (mondja Zsunak)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 22:34:22

Azért az mennyire jellemző, hogy amig a lányok (Edina és Zs. ) gyanakvóak, addig a fiúk kinn hogy beszopták a szinjátékot. :D

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 22:34:28

A vellalakók egyetértenek abban hogy Kazak smink nélkül úgy néz ki mint egy kiélt arcú 40-es. Csak használ a szoli.

Mirocska 2014.12.19. 22:34:59

Szerintem Ádám azért annyira nem akarja a Fannit, csak igyekszik a Daninak megfelelni, de igazán nem fűlik a csajhoz a foga. Nem tudom...

Baresz83 2014.12.19. 22:35:09

@Bujumburi: most mutatták az adásban

tvbuzi 2014.12.19. 22:36:06

Ezek a faszik sorbanülnek a szoláriumnál, asztakurva.

pomac 2014.12.19. 22:37:05

edina..valaki megitta a kólámat ... akkor ezt magyarázta az esti on-ban :D hoyg ádám mindenbe bele eszik meg iszik :DDDDD

Granca 2014.12.19. 22:37:07

:-D Na, a két ész, Edina meg Dani már furcsállja ... :-D

Mirocska 2014.12.19. 22:37:43

@pomac: Van is mindig gombája... :-D

Mók_Ica 2014.12.19. 22:38:01

sziasztok :) Fannika nekem még mindig úgy néz ki vasalt hajjal, mint Jar-jar binks :)... ahogy lóg a haja kétoldalt.... :)
www.comicvine.com/forums/battles-7/you-vs-jar-jar-binks-744843/

Baresz83 2014.12.19. 22:38:55

Robin még bent van? (Lehet, őt rejtegeti Maci a takaró alatt)

Na, meggyütt Fanni, a szoliszakértő...

Mók_Ica 2014.12.19. 22:39:32

ójajjj... a tiltott szerelem milyen édes gyümölcs is tud lenni... hihihihihihihi

Mirocska 2014.12.19. 22:39:38

Két észlény! Tuti, megbukik a Nagy Terv! .-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:39:46

@Mók_Ica: jajj,dejóóó :D tényleg.
amikor Röné vasalta a haját,akkor meg úgy nézett ki,mint egy uszkár,akit éppen kiállításra készítenek fel :D

Nagy ész Faszni bemegy Zsu és Déniel szeme láttára a mosókonyhába,jajj,de fifikás. Istenem....

mézescsók 2014.12.19. 22:39:52

@csincsilla72: Össze is omlottam. Romjaimban heverek.

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 22:39:59

Kiváncsi vagyok Zsu mikor ül bele Basszájba farkába, persze csakis szigorúan "taktikai" szempontoktól vezérelve

Baresz83 2014.12.19. 22:40:04

De bénák... istenem...

Granca 2014.12.19. 22:40:22

Uhh, ezek nagyon bénán játsszák ezt, basszus, döbbenek meg. Már le is vágták a többiek, hehe ... :-D

Mirocska 2014.12.19. 22:40:25

Daninak jobban áll ez a kék kendő, mint az a ronda zöld sapi.

Attis86 2014.12.19. 22:40:29

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Mók_Ica 2014.12.19. 22:40:39

dani és zsu most már biztos, hogy élő színházi sóóóót láttak :))))

csincsilla72 2014.12.19. 22:41:00

Átlátszó és szar.
És Zsuzsa kimondta: nekik szar, hogy nem feküdhetnek össze. :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:41:27

Mutter és Déniel kurrrvajóó,ez most nagyon tetszik

Mók_Ica 2014.12.19. 22:42:00

@mézescsók: jobban vagy már? :)))

@Mirocska: igen :)))

fran7 2014.12.19. 22:42:17

Robin szerepelt már ma?

Baresz83 2014.12.19. 22:42:37

Egyre jobb ez a VV7!!!

Mók_Ica 2014.12.19. 22:42:48

@Köcsöglány: remélem lesz képregényben, mint iker-torony :))))

Mirocska 2014.12.19. 22:43:06

@fran7: Talán egyszer, hátulról, némán...

Mók_Ica 2014.12.19. 22:43:32

@fran7: én láttam eCCer hátulról :))))

Baresz83 2014.12.19. 22:43:35

@fran7: @Köcsöglány: mondom én, hogy Maci takarója alatt lesz... :)

Granca 2014.12.19. 22:44:09

:-D hát ez tetszett most, Dani-Zsu megbeszélése ... :-D

Mók_Ica 2014.12.19. 22:44:16

rodeJJJó bika kanapémedvével..... hihhihihihihihi

tvbuzi 2014.12.19. 22:44:23

Jabba takaróval ül majd fel?

Baresz83 2014.12.19. 22:44:56

Maci..Laci... szegény Lilunak megártott ez a sok név.

Granca 2014.12.19. 22:45:37

Különben, ez most más: nekem annyira tetszik Edina beszédének a dallama! :-) Egész másképp hangsúlyoz, mint ahogy én, meg a körülöttem levők. :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:45:46

Röné veszélyesnek tartja a bikára ülést,de előjött egy régi szerelme képe (Norbiról hallott már valaki ebben a műsorban??? :D)

tvbuzi 2014.12.19. 22:46:23

Rönét szörnyű nézni...

Baresz83 2014.12.19. 22:47:11

Ott van Robin!!!! Hála ég!!! :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:47:40

Robin leköcsögözi a bikát :D És jééé,végre megjelent

Granca 2014.12.19. 22:48:08

@Köcsöglány:
Igen, Norbi féltékeny. :-D

Baresz83 2014.12.19. 22:48:47

@Krétagarbó: legelőször azt gondoltam, hogy megint elcseszték a castingot, de tévedtem, belátom... :)

pomac 2014.12.19. 22:49:20

aggyál neki te állat mert szeretem :DDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 22:50:06

@Granca: ez a csávó amúgy tiszta pozitív flash,kár,hogy nem mutatják többet,pedig azért vannak vicces elszólásai az on-okban

Mirocska 2014.12.19. 22:50:09

Maci nagyobb, mint a bika! :-D

Granca 2014.12.19. 22:50:28

Áhhh, bika mindjárt kipurcan ... :-O

Mók_Ica 2014.12.19. 22:50:37

WAZZZZZZZZZZZZZZZZZE..... SZEGÉNY BIKA.... alig bírt mozogni..... :)))) (fiam mondta: DAT ASS :D )

Granca 2014.12.19. 22:51:47

@Köcsöglány:
Amikor szerepel, akkor nekem is szimpi tud lenni, ki kéne találnia valamit, hogy többet szerepeljen.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.19. 22:52:04

@mézescsók: szerizem az okos gonoszokat, tudod, és rád nézek most, nem rönire :))) csak érdekes ez az éles váltás a korábbi vv alatti stílusodhoz képest :)

Mirocska 2014.12.19. 22:52:27

Ez most tényleg vicces volt!

Mók_Ica 2014.12.19. 22:53:28

danciék nyertek... majdnem dupla időt bírtak :)))

mindenki nyugodjon le a pi.....ba.... a bikának semmi baja nem lett ..... szakadok :))))

tvbuzi 2014.12.19. 22:53:31

Lilu már megint bedobta, hogy egészen elképesztő...

fran7 2014.12.19. 22:53:33

Ez vicces rész volt. Mondjuk Maci szokás szerint perverz volt. Maci bizonyította nekem, hogy Toldinak volt esélye a bikával szemben.

Granca 2014.12.19. 22:54:20

@Mirocska:
Jah, valaki írta is korábban a tegnapi után, hogy adhatnának vicces feladatot is, nemcsak olyat, amikor ki kell nyírni egymást ... hehe, lehet itt olvasták a szerkik? :-D

Schlomo Goldberg 2014.12.19. 22:54:37

Ebben az öfiben sikerült ismét kimaxolni a nagy büdös lófaszt

Mók_Ica 2014.12.19. 22:54:38

nemááááá, holnap mutatják csak, amit ti az éjjel már láttatok???? pfffff

Krétagarbó 2014.12.19. 22:55:17

Milyen ciki lenne a főszponzornak (Rako) ha Fannika teherbe esne... Ott nyomatják bent is a termékeiket, ezek meg csesznek használni...

fran7 2014.12.19. 22:55:41

@Granca: Ezzel volt gondom az előző szériákban. Lennének emberek, akik ha kicsit több szerepet kapnának a forgatókönyvben, akkor egész érdekes, vagy legalább más lenne a műsor.

Baresz83 2014.12.19. 22:55:52

@tvbuzi: basszus, pedig számolni akartam, hányszor mondja...

Mók_Ica 2014.12.19. 22:55:55

@Granca: azt már tuGGYuk, hogy olvasnak :) de most végre kitaláltak olyat is, ami még nem volt :)))

tvbuzi 2014.12.19. 22:56:03

Várom a következő részt. Igen.

Krétagarbó 2014.12.19. 22:56:50

@Schlomo Goldberg: nekem most tetszett, nagyrészt vicces volt, igaz a Komisz féle taktika számomra követhetetlen.

Gia 2014.12.19. 22:58:12

@Krétagarbó: Hát igen.Fannikáék nem nagyon figyelnek arra,hogy ne okozzanak egymásnak maradandó párosodást.. :-))

Morcz 2014.12.19. 22:58:13

Sziasztok!

Na végre volt valami érdekes is, nekem spec. tetszett ez a Fanni+Dennis összeesküvés.
A rodeó bikás részen meg konkrétan széjjelröhögtem magam.
Remélem Reni megy vissza, mert a Dani-Zsu duót már baromira unommm

@Krétagarbó: :D Az tényleg kellemetlen lenne nekik.

Mirocska 2014.12.19. 22:59:07

@Krétagarbó: Szerintem túl sok energiát ne pazaroljunk rá, hogy megértsük! Úgyis kipukkan a lufi hamarosan... :-))

Gia 2014.12.19. 23:00:30

@Morcz: Láttad a százalékokat?Reni megy haza,mint a kisangyal.A rodeón én is jót nevettem.

Gia 2014.12.19. 23:01:41

Kezeket a paplan felé? :-))))))))) by Éva

tvbuzi 2014.12.19. 23:02:05

Paplan felé????
De hülye ez.

Mók_Ica 2014.12.19. 23:02:18

éva sajnos nem tud laza lenni..... pedig annak akar láCCani..... de nem megy....

tvbuzi 2014.12.19. 23:03:34

Bazz, Dóra lekapta Jabbát..?

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:03:39

@Mók_Ica: a feladatot nem láttuk, csak utána.
Kérsz linket? Megnézheted mindig utólag.

(Milyen rendi vagyok, első hsz-em itt és az is simán segítő szándékú.)
link: vv7.vvilag.info/post/105595722837/live-stream-12-18-19

Morcz 2014.12.19. 23:04:26

@Gia: Még nem láttam. hol lehet megnézni?
A rodeónál egyébként az volt a legröhejesebb, hogy úgy nézett ki mint Zsu meg Maci ..... a bikát. :D
Amúgy Reni itt is pozitív oldalát mutatta:
1/Legyőzte a félelmét
2/Gratulált illetve tapsolt Daninak, és nem volt benne semmi megjátszás.

Gia 2014.12.19. 23:04:49

Jááájj Maci.....Azt se tudtam hova csukjam a szemem.... :-D Fúúúúújjjjjjjj!

malevil2050 2014.12.19. 23:04:53

Nahh amikor nincsenek itt ezek a docensek egész jó a kommentfolyam,jókat mosolygok magamban.Egészen vicces megejegyzések vannak.Ez illik ehhez a szinházhoz.gyorsan appoltam még egy pár tucatot danira had menjen csak 80-ra.

Baresz83 2014.12.19. 23:05:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Fanni és Dennis taktikázása, meg volt még bikalovaglás is. Nagyjából ennyi :)

Morcz 2014.12.19. 23:05:44

@malevil2050: hány telefonod van, hogy egy tucatot tudsz tolni Danira? :D

Gia 2014.12.19. 23:05:48

@nátrium glutamát: Isten hozott!Tényleg rendes vagy! :-)

Granca 2014.12.19. 23:07:03

@fran7:
Igen, szerintem is. Néha eszembe jut, vajon milyen lehet, mikor kijön az ember, és szembesül, hogy belőle mit és mennyit vágtak be ...

Mók_Ica 2014.12.19. 23:07:27

@nátrium glutamát: cukker vagy és külön köszi, hogy nekem szól az első kommented :))) el is pirulok :))) éjszakait nem szoktam nézni, különben nem tudnék reggel felkelni... :((( utólag olvasom az "éjszakai műszakos" kommenttársak tudósításait :)))

húúúúúúúúúúúú, miket mond ez a fickó.... :)))

Granca 2014.12.19. 23:08:42

@Krétagarbó:
Erre lehetne pont egy reklámot építeni. "na, ők nem Rako-t használtak" :-D

Mirocska 2014.12.19. 23:10:40

@malevil2050: @Mók_Ica: Én azokat már simán átugrom!

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:10:52

@Gia: Köszönöm a szíves fogadtatást! Üdv néktek!

Éva bakker! Ezt a szokásos "ne használjuk idegen szavakat, mert nem értik a nézők" nem kicsit degradáló. (Főleg, mert mind tudjuk, hogy igazából te nem érted...)

Gia 2014.12.19. 23:10:58

@Morcz: Az öfi-ben mutatták az állást,25-75% volt.

Mók_Ica 2014.12.19. 23:11:26

@Mirocska: jól is teszed :))) ez a leCCerűbb :))))

Mirocska 2014.12.19. 23:11:38

Robin? Hát ő nem smárolt a Dórival?

Krétagarbó 2014.12.19. 23:11:52

Ki ez az ember a BV-ban?

fran7 2014.12.19. 23:11:56

@Morcz: Reni talán először őszintén mosolygott. Ez is benne lesz a búcsúfilmjében.

Morcz 2014.12.19. 23:12:17

@Gia: fantomképpel, vagy arcképekkel?

Mók_Ica 2014.12.19. 23:12:27

@nátrium glutamát: borzasztó mennyire igyekszik okosnak láCCani, de nem nagyon megy neki..... :))))

Granca 2014.12.19. 23:13:10

@Krétagarbó:
Engem is érdekel, pedig tök ismerős.

Gia 2014.12.19. 23:13:16

@Morcz: Természetesen fantomoznak még.

Baresz83 2014.12.19. 23:13:27

@fran7: csak már ott tartanánk!! :)

csincsilla72 2014.12.19. 23:13:43

Éva miért is vitázik a 75%-os Danival?:-) Nem olvassa a véleményeket.

Morcz 2014.12.19. 23:13:45

@Gia: Akkor Hajrá Reni! :D

Mók_Ica 2014.12.19. 23:14:15

@Krétagarbó: körmendi gábor.... én sem tudok róla semmit.... ő csinálta az ominózus interjút danival x éve a Volt fesztiválon, amikor danika kicsit be volt baszcsizva..... de elég jókat mond :)))

csincsilla72 2014.12.19. 23:14:25

@Mirocska: nagyon gáz. Megint csak magáról beszél, provokálja a fickót.

Mirocska 2014.12.19. 23:14:37

@Krétagarbó: talán valami újságíró...

budapest23 2014.12.19. 23:15:20

Elöre Bocs ha már szó volt róla!

Valaki délután ajánlotta itt, hogy nézzük vissza a tegnap éjjeli live-böl Laci és Edina beszélgetését.

Hát, ha nem is fogtam padlót, de érkeztek érdekes infók! (Miközben azért látszott, hogy Edina a hálás vászon szerepét töltötte be, amire Laci lazamélységgel pingálgatott és emiatt egy része legalábbis lehet még kamu...)

Laci
1) nem nézte az eddigi VV-ket, azt se tudta, ki az az Aurélió, VV6 Vikire azt hitte, az öltöztetöje, mikor az bejött hozzá a müsor elött :)
2) Alekoszt még biztonsági ör korából ismerte, állítólag Laci haverjai mindig azzal szórakoztak, hogy Alekoszt hülyére vették, szivatták a bevásárlóközpontban
3) Laci szeretné a rendörséggel együttmüködve felhasználni a VV-s ismertségét, bármilyen messze is jusson a müsorban, hogy bemehessen iskolákba és ott 7.-es, 8.-os kölköknek elmondaná, hogy mennyire nem a drogra, piára, balhéra kéne ráállni, mert "az ilyenektöl mint én inkább elhinnék, mint sima rendörtöl", valamint "nekem is inkább a diplomát kéne átvennem ahelyett hogy itt lennék"...
4) nem is akart igazán bejutni, de valamiért ilyen (balhés) karaktert akartak, állítólag a castingon hülyére röhögték magukat a szerkesztök az ö nyári kalandjain
5) ha nyerne, kifizetné sokmilliós adósságát (késöbb finomított, hogy azok "családi adósságok" és ezért közösen vállalják fel), valamint szeretne minimum 1-2 bizniszt beindítani, csak 10 milla kezdö pénz kéne, amit a nyáron majdnem meg is kapott, és akkor most nem itt lenne.

Volt még pár érdekesség, és mondom, leginkább öszintének tünt. Mesélt arról is, hogy a benti lányokat valójában hogy látja, és nem mondott hülyeségeket sztem, kiváltképp meglepett, hogy Fanniról van leginkább negatív véleménye. Tök normálisnak, hitelesnek tünt, kirajzolódott egy biográfia, amire lehetne bólogatni. Ezzel ö lett számomra (értéktöl, és tetszésemtöl függetlenül) a harmadik hiteles ember a villában Dóri és Edina után. A hitelest itt úgy értem, hogy elhihetöen magát adó, nem (csak) a kamerának játszani akaró.

csincsilla72 2014.12.19. 23:15:35

Ha csak egy mondatot hagyna végigmondani....

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:16:02

@fran7: szerencsétlen csaj, újabb dolgot tudtunk meg, amitől fél. lassan ott tartok, hogy neki a villa a menedék. nincs autó, nem kell rögbicuccban biciklizni... most volt egy 15 mp-es afférja egy bikával... tud élni! :D

Granca 2014.12.19. 23:16:14

@Mók_Ica:
Áhh, ez az, én már tudom! Azért volt ismerős, mert pár napja nézegettem vissza videókat, pl, a vv7 válogatásáról ő készített.

Krétagarbó 2014.12.19. 23:16:36

Dórit nagyon lehúzza...

malevil2050 2014.12.19. 23:17:13

@Morcz: Mielőtt rámküldenéd a navot ,bevallom férfiasan pc-s szavazó vagyok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:17:13

Hah, ilyen kifinomult lekurvázást is régen hallottam már... :D

Mók_Ica 2014.12.19. 23:17:16

@Granca: @Krétagarbó: bulvár újságíró.... keressetek rá, körmendi gábor :)

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 23:17:36

@Morcz:

jaj, de jó, hogy megjöttél Morcz, akkor már minimum négyen vagyunk: aggyistenbrittudós, constancza meg én, akik nagyon unják az élni és élvezni nem tudó, csak folyton számolgató, sakkozgató, száraztészta törtetőket, szemben az életélvező ösztönlényekkel.... én is Rönit várom vissza, kicsit jobb nézni őt mint Danit,

zs-ről nem is beszélve, rideg és törtető, végtelenül uncsik danival. előre tudom mit fognak játszani még hónapokig...

tudom nincs esélye Röninek, de azért még van három napja a vellában...

sajnos szavazni egyáltalán nem tudok, csak a pofám nagy...

malevil2050 2014.12.19. 23:18:01

@Mók_Ica: Hát aki csak iccaka jár ide,az ne csudálkozzon!

Baresz83 2014.12.19. 23:18:41

@budapest23: köszi, hogy leírtad, nem volt erőm végignézni annyi videót! :)

Morcz 2014.12.19. 23:18:48

@budapest23: köszi, hogy ezeket leírtad. Kár, hogy a többi szereplőről nem maradtak fent ilyenek.

malevil2050 2014.12.19. 23:18:52

@Mirocska: Akkor te ügyesebb vagy mint én.

Haplo 2014.12.19. 23:19:21

@budapest23: epp most tartok ennel a resznel a visszanezesben, a Laci-elemzeseddel teljesen egyetertek.

budapest23 2014.12.19. 23:19:26

@malevil2050: a NAV minek a rövidítése? Nincs Amerikai Vízumom?

malevil2050 2014.12.19. 23:19:50

Nahh már megjött egy én mentem.

csincsilla72 2014.12.19. 23:20:03

Éva iszonyat. Egyetlen mondatot nem enged végigmondani, és végig önmagával példálózik. Most szívesen tarkón csapnám.

Granca 2014.12.19. 23:20:20

@budapest23:
A 3. pont nekem nagyon tetszik, ha komolyan is gondolja.
Különben engem nagyon irritált a bemutatkozó filmjével, meg az első pár napján, de azt gondolom most már, hogy nem egészen olyan ő, vagyis van egy szimpatikus oldala is, meg néha esze is van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:21:16

@Krétagarbó: pixter.hu-s (a blikk videóinak készitője... )

Mók_Ica 2014.12.19. 23:21:42

@Mirocska: @csincsilla72: nincs agya!!!!!!!!!!!!!! :))))

@malevil2050: erre vevő lennék.... bár nem vagyok nagy guru...

Morcz 2014.12.19. 23:21:46

@FOGASFŰRÉSZ: :) Engem is idegesít már régóta a Dani féle "taktikus" csapat, a másik társaságon legalább jókat tudok röhögni. Dani meg a kis budai úrigyerek affektálásával elérte nálam a szívlapát pozitív státuszt főleg a munkahét óta.

malevil2050 2014.12.19. 23:22:40

@budapest23: De még erre válaszolok.Áh nem az.Neked Adtam Volna - de nem.

fran7 2014.12.19. 23:22:53

@nátrium glutamát: Kijött belőle a gyerek és szimpi volt. Ha az RTL helyében lennék, akkor az elején ilyen csapatépítő dolgokkal kezdenék, nem bulikkal, s abból lenne érdekes, ahogy el kezdene töredezni a társaság.

budapest23 2014.12.19. 23:23:24

@malevil2050: Azért ilyen névvel te sem laposan a föld fölött repülsz! ;) Aki Merle-t szereti, rossz ember nem lehet...

Mirocska 2014.12.19. 23:23:37

@Mók_Ica: Kérdez valamit, és egy szó után közbevág! Szóljon már rá valaki!!!

Mók_Ica 2014.12.19. 23:24:20

@malevil2050: napközben még olvasni sincs időm..... sok a dobozolás és az opera.... :(((

majd azért igyekezni fogok... most lesz pár nap nyugi :)))

@Krétagarbó: szivi :)) :*

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.19. 23:24:21

Amúgy akik a színésznőt várják vissza,azok úgy őszintén mire számítanak,mi fog történni,ha ő megy vissza? De ezt most komolyan kérdezem, érdekel.

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:24:49

@Granca: arról is beszélt, hogy nem egészen úgy van minden ahogy a filmjében. Ez mondjuk sejthető, hogy mindenkinek "megcsinálták" az induló karakteréhez igazítva.

Krétagarbó 2014.12.19. 23:24:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): köszi. PVC-t konkrétan lekurvázta, nem kicsit, és szerinte teljesen más most mint az életben. Mondjuk sztem itt nem lehet sokáig hazudni, feltehetően abban a kinti szférában játszotta a nem létező eszét.

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:27:56

@Morcz: ezzel egyetértek.
Ott reménytelenül tutyimutyi farok kategóriába került nálam. :D

Mók_Ica 2014.12.19. 23:28:06

@Krétagarbó: ebben volt "segítségére" a tudat módosítás..... gondolom erre célzott ez a vendég fickó a büntetőjogi kategóriás megjegyzéssel....

Csak ügyesen! 2014.12.19. 23:30:13

@budapest23: Laci nálam is jön fel, egyre szimpatikusabb, kár, h ezzel egyidejűleg egyre inkább látszik, h nem igazán élete vágya volt, h a Villa lakója legyen, és alapvetően semmire se tartja ezt az egész műsort. Ami mondjuk az egyik oka annak, h egyre szimpatikusabb, csak sajna ez azzal fog járni, h a szerkiknek viszont egyre kevésbé lesz az, és ki fogják ejteni a pitsába. Pedig sokáig is eljuthatna egyébként szerintem.

dzsézön tetem 2014.12.19. 23:30:17

@Köcsöglány: tennap nekem is eszembe jutott, de nem akartam szénné cinkeltetni magam. :-D

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:30:36

@fran7: halkan jelezném: maradtatok négyen Reni fanok.

Granca 2014.12.19. 23:31:14

@nátrium glutamát:
Igen, az mondjuk gyorsan kiderült róla. Mármint hogy a film nem egészen a valóságot takarja.
Én örülnék, ha ez lenne az igazi arca, ami pl.ebben a leírt beszélgetésben van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:34:15

@budapest23: a BV-t nézted? Azok után mi a véleményed Dőriról, amiket az a riporter fickó mondott róla? (hogy csak ámul, mert teljesen álságos és hamis, mint amilyen a kinti életben megismerte)

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:35:05

@Granca: bizony, az a két és fél óra több infót adott róla, mint az egész hónap. Más szemmel nézem ezentúl a játékát.
Egyébként pont ez a kitárulkozás hiányzik Reni részéről. Hiába nézem a streameket, sajnos ott is csak a biodíszlet kategória jut neki. Így nem lehet nyerni/tovább jutni.

egyemakisszíved 2014.12.19. 23:35:30

Úgy látszik, egy rakás villalakó titkosügynöknek meg terroristának készült gyerekkorában. Állandóan robbantásról meg az információszerzésről ábrándoznak. Hihetetlen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:35:58

@FOGASFŰRÉSZ: aggyistenbrittudós mint Reni-drukker? Ez nekem új infó... :O Mióta?

Mók_Ica 2014.12.19. 23:36:52

@dzsézön tetem: @Köcsöglány: sztem szóba jött ez tegnap is.....arra hivatkozott egy kommenttárs, hogy röné csinálja bent a sóóóóót.... aztán páran megírtuk, hogy ugyan mivel??? az arcára kent sárlott-örökség pirosítóval???

budapest23 2014.12.19. 23:38:06

@Csak ügyesen!: Hát figyi... ha csak hülye duma volt, és a Dórit qrvázó, agresszív énje a domináns, amit most taktikából visszavett, akkor kapja be, és repüljön. Ha viszont a kinti felületességét magával hozva nem tudott disztingválni, és a hibára rájött s most korrigál, valamint a fenti leírtak köbö fedik a valóságot, akkor kívánom neki, hogy kapjon még egynéhány esélyt az élettöl bármire. A mai világ szarabbik rétegeiböl tök nehéz kikászálódni, egy brazil favela vagy délafrikai township-lakó se lesz egy hónap alatt béke-nobeldíjas... Az meg nem Laci (és mielött valaki megszólna, nem is a VV vagy az RTL) büne, hogy Magyarország egynémely területe a fentiekkel vetekedhet, ami a fiatalok potenciális jövöképét illeti... :/

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 23:40:54

@Morcz:

ja, csinálhatnánk egy ösztönlény klánt itt a blogon a Fanny, Röni, Dóri, Denisz, Maci híveknek, bár félek, egyre csak fogyni fognak, és totál ellaposodik a vella nélkülük...

Morcz 2014.12.19. 23:42:52

@FOGASFŰRÉSZ: azért még ne temessük őket, a másik csapatot előbb fogja felőrölni a gonoszkodás...(remélem) :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:42:53

@Morcz: nekem is vannak fenntartásaim, de ezek a bulvár firkászok mindent szart képesek előbányászni valakiről, szóval sose lehet tudni. Ráadásul elmondta, hogy rég óta ismeri, stb.
Na mindegy, nem veszem készpénznek és előitéletes sem vagyok, de el tudok képzelni róla ilyesmit.

budapest23 2014.12.19. 23:43:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): egyetlen ember véleménye a mai túlmediatizált (?) világban azért még nem elég nekem ahhoz, hogy változtassak a megérzéseimen, mégha akármilyen tendenciával és szándékkal vágott anyagból is alakulnak ki. Ennyi emberismeretem mára talán már lett. Ha persze sorra jönnek majd elö az ismerösök furábbnál furább sztorikkal, nyílván nem játszok három majmot ;)

Morcz 2014.12.19. 23:44:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igaz, a fene se tudja, bár én nem bízom a Blikk-es infokban. Amúgy Dóri számomra pozitív csalódás.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 23:45:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

ami biztos, hogy ő is nagyon bírja Fannit, mint én, a többire csak ebből következtettem, de majd megmondja, ha megérkezik...

ma is frenetikusat alakított Fanni, egyszerűen imádom a kiscsajt, utánozhatatlan szabadság-dimenziókkal van felruházva,

Hajrá Fanni!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.19. 23:46:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hellókácska :) sztem nem röni drukkerként gondol rám a fűrészem (már ha megengedi nekem, hogy így hivatkozzak rá), hanem inkább arra, h én is tudom kedvelni fannit :)
ha tévedek, majd kijavít :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:47:14

@Morcz: mintha nem is ugyanazt a műsort néznénk. :D A gonoszkodás az pont a Reni és népi zenekarának fő sajátossága. Sose fogom elfelejteni azt az estét, amikor Zsuzsa visszament a párbajról.. meg az a tömény agresszivitást és gyűlöletet, amit akkor mutattak.
Ilyet a többiektől sose tapasztaltam.

Granca 2014.12.19. 23:47:18

@nátrium glutamát:
No igen, a való életben is sokszor van így: valaki nem mutat magából sokat, amit meg igen, az kissé ellenszenves. De ha egyszer megmutatná, hogy miért is ilyen és mi van benne igazán ... hát az egész szerethetővé tehetné.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.19. 23:47:33

@FOGASFŰRÉSZ: na hát szia! hogy' majdnem egyszerre válaszoltuk meg ezt a kínzó kérdést :)

dzsézön tetem 2014.12.19. 23:47:54

@Granca: az előző széria filmjei mutattak ekkora ferdìtést. Lásd Harcsa Józsi, aki mekkora "bemegyekosztbelògatommindenkinekazsebajhanő", aztán mekkora rinyával kùszott haza a b.nőjéhez. Mi járhat a szerkesztők fejében? Megbeszélik, hogy minek adják ki magukat? Dehát szemmel láthatóan satuk, nem fogják tudni tartani magukat. És a kasztingon a műsorkészìtők már előre tudják, hogy mit akarnak kihozni az egészből. Szòval behülyítik a balekokat, aki meg hagyja magát az magára vessen? Ahogy agymenek, ùgy kezd egyre inkább érdekelni az egész háttér.

Morcz 2014.12.19. 23:48:08

@aggyistenbrittudós: @FOGASFŰRÉSZ: a lányok közül egyértelműen Fanni viszi/csinálja a show-t. Én is nagyon bírom. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.19. 23:48:35

@Krétagarbó: Én arra tényleg kiváncsi vok, hogy Schlomonak mi tetszene egy öfiben? A mai tök jó volt sztem is!

spinks 2014.12.19. 23:50:38

Megkövetek mindenkit, amiért tegnap a Reni melletti kiállásra buzdítottam. Reni go home.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:50:40

@budapest23: Nem abban az értelemben kérdeztem, hogy namostaztán meg kell változtatnod a véleményed róla. Inkább úgy értettem, hogy nem árnyalja-e ezt a rangsort, amit te felállitottál a hitelesség stb. kapcsán.
Nekem Dóri az utóbbi időben inkább szimpatikus, mint nem, a valószinűsithető előélete sem érdekel különösképpen. Ezt csak a félre értések elkerülése érdekében mondom. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.19. 23:50:45

@Morcz: köszönjük, gyere ülj ide mellénk a kispadra. szotyit? kérsz ? :)))) (de ne köpködjed széjjel, mert te fogsz utána feltakarítani, ma te vagy a soros)

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 23:50:52

@Morcz:

hát ez az, a Fanniék egy életvidám, ösztönös társaság, a másikok meg búskomoran, számológép kattogással a fejükben őrlődnek a saját frusztráltságukban... mégis Fanniék fogyogatnak.

spinks 2014.12.19. 23:52:15

@Morcz:Jogos. Abszolút a Fanni viszi a hátán a showt.

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:52:34

@Granca: elkésett vele. A nézők többségének csak annyi jött le, hogy fikázik, vagy fikusz. Valljuk meg, ez nem túl édi-bédi eddig. + ehhez disznószemű piroskára sminkeli magát.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.19. 23:53:53

@spinks:

engem ne kövess meg, én Röninek drukkolok, bár tökmindegy,
az itteni szavazatokból úgy látom , sajnos nincs esélye, totál nem értem az itteni fújjolást... nekem egy helyes, naív lány jön le, nem értem mi dagasztotta fel az itteni utálkozást.

dzsézön tetem 2014.12.19. 23:54:01

@Mók_Ica: aham, megvan. Itt jött az intro vs extrovertàlt természet, ès, hogy Röné keves a showhoz.

Csak ügyesen! 2014.12.19. 23:54:29

@budapest23: Játék szempontjából szerintem Lacinál ami veszélyes lehet (amellett h megunja az egészet), az pont az, amit írsz, nyilván krva nehéz ezeket a hozott viselkedésmintákat felülírni. Az abszolút lejön, h nála olyan nincs, h valamit hagyunk, ha az személye elleni támadás, illetve h azt mindig jelezni kell, h rajta nem lehet átgázolni, és ezt mindig erőből teszi, annyira jellemző amikor azon pattog, amikor valakivel épp veszekszik, h az nézzen a szemébe, meg nézzen rá. Valahol vicces is, de azért inkább szomorú. De a VV szempontjából ez viszont olyan tulajdonság, ami időzített bomba, belemegy egy feszültebb helyzetben egy kiadós anyázásba, azt szelaví. Nem értettem h Edina miért mondta neki, h ne legyen kedves, mert az nem tesz neki jót, hááát, ez a gondolatmenet nem volt világos a számomra :D

Morcz 2014.12.19. 23:57:41

@aggyistenbrittudós: köszi nem, nem szeretem, túl sós, és macerás megtörni. :D tökmagot vagy földimogyit kérek. :)))) Takarítani meg takarítson a takabanya.... :D

@FOGASFŰRÉSZ: ezért kell, hogy a kattogós csapat is fogyogasson egy kissé....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:58:04

@aggyistenbrittudós: hát merem remélni, hogy Röné azért nem a kedvenced. De jobb lenne, ha szint vallanál és nem terelnél itt össze-vissza Fanni felé! :D

Fannit amúgy tényleg jól ki lehet nevetni, ilyen értelemben tényleg szórakoztató. :)

nátrium glutamát 2014.12.19. 23:58:11

@Csak ügyesen!: "ne legyen kedves, mert az nem tesz neki jót" azért mondta Edina, mert ha folyamatosan bókol neki Laci, nehezebben tud ellenállni a kísértésnek és végképp belezúg.

Morcz 2014.12.19. 23:59:55

ééés megérkezett "folytatjuk" ..... :S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.19. 23:59:57

@FOGASFŰRÉSZ: és ezt pont te mondod... :D már megbocsáss... :D

spinks 2014.12.20. 00:00:01

@FOGASFŰRÉSZ: engem nagyon érdekelne az a vonal ami akkor bonyolódna ha a Reni maradna benn. Kizártnak tartom, hogy a Reni egész nap nem kommunikál annyit,hogy 30 mp nél többet bevágjanak róla az esti összefoglalókba. az biztos , hogy itt most egy nagyon új irányt tudna venni az egész eseményfolyam ha a Reni menne vissza. T
egnap ezt a vonalat leszavazták a többiek itt.Azt mondták ez nem Mónika show... Kétségtelen, hogy eléggé antiszociálisan viselkedik a Renáta.
De kb 1 percembe telne, hogy sírva fakadjon..Ez a nő annyira tele van elnyomott frusztrációkkal. Keresi a helyét. Jobb lenne ha nem házasodna meg mostanában mert abból rövid időn belül csúnya válás lenne.....

nátrium glutamát 2014.12.20. 00:00:32

@spinks: szabad megtudnunk, miért ez a fordulat?

dzsézön tetem 2014.12.20. 00:00:52

@FOGASFŰRÉSZ: Zsu visszamenetelekor mutatott reakció.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 00:01:54

@FOGASFŰRÉSZ: rönit nagyon nem kedvelem, eleve csak ritkán mutatkozik, ha meg mégis igen, akkor szinte állandóan undok dög, viszont akkor műsor is van, és folyik patakokban a vér, való igaz :) egy genya (azokat szeretem), de ő béna genya (azokat nem).

Morcz 2014.12.20. 00:02:00

@spinks: támogatom, eléggé átrendeződnének a dolgok a villába ha ő menne vissza.

nátrium glutamát 2014.12.20. 00:02:08

@Morcz: ezért nézem inkább másnap a streamet megvágva, "folytatjuk" nélkül. :D

Csak ügyesen! 2014.12.20. 00:02:36

@nátrium glutamát: Azt a részt még nagyjából értettem, de ezt spéci nem erre mondta, hanem h minek kommunikál a másik csapattal, vagy mi :) Jó, mondjuk valszeg ő se értette, h mit akart mondani :)

Morcz 2014.12.20. 00:02:42

Hurrá, volt kb 10 mp online...

pomac 2014.12.20. 00:04:00

@Morcz: de milyen 10mp volt :DD jabba deltáit lehetett csodálni :DD

spinks 2014.12.20. 00:04:49

@nátrium glutamát: amikor néztem az összefoglalóban vmi undort éreztem ahogy nyilatkozott. S lényegében ekkor értettem meg , hogy miért van vele szemben ez az ellenszenv. Kétségtelen, hogy a Dani vonal ( az összefoglalókban mutatott események szerint) jobban (szórakoztatóbban?) sakkozik. Lehet a Renátában ennyi volt...ez a pár üvöltözés és kipukkadt a karakter. Én még mindig azt látom, hogy több van benne... lehet naiv vagyok.

Granca 2014.12.20. 00:05:56

@dzsézön tetem:
Na, pont a Gyúrósjózsi példája miatt lett gyanús Laci is. Mondjuk először még azt gondoltam, hogy majd olyan rinyagép lesz, meg ő fog először bőgni.
Azt nem gondoltam, hogy van benne értelem, ez viszont kellemes meglepi.

Morcz 2014.12.20. 00:05:58

@nátrium glutamát: jó neked, de én csak "élőben" tudom nézni.

spinks 2014.12.20. 00:07:49

@Morcz: abszolút egy új csavar lenne ha a Reni menne vissza. teljesen új "friss" eseményfonalak és konfliktusokra nyílna lehetőség. Szerény véleményem szerint. Attól félek a Fanni-DaNI-Maci vonal nagyon meg fog törni ha a Dani megy vissza ilyen fölénnyel.. S az egész játék elmehet ilyen megfeleléskényszerbe a részükről. Viszont ha a Reni menne vissza..akkor erőre kapnának....s lényegében a két " csapat" 1:1 re állna.....

nátrium glutamát 2014.12.20. 00:07:52

@Csak ügyesen!: úgy érzi, túl sok a jó nő a túloldalon és elcsábítja a sötét oldal. :D
tudod, egyszerre távolságtartó-féltékeny.
Zsú is ilyet akar játszani Danival, a "ne érj hozzám - mért nem engem választottál" vonalon. Ebből nem pasiként jöhetsz ki jól. A nők már csak ilyenek.

Mók_Ica 2014.12.20. 00:08:03

@pomac: az pontosan melyik része a kanapémedvének??? :)))))))))))))))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 00:09:01

@aggyistenbrittudós: "egy genya (azokat szeretem), de ő béna genya (azokat nem)."
Ezzel én is igy vagyok, ezért is kedveltem pl. Attilát. Mondjuk ő okos genya is volt.

Granca 2014.12.20. 00:09:07

Amúgy az online-nak nem az lenne az értelme, hogy mindig van?

pomac 2014.12.20. 00:10:02

@Mók_Ica: pontosan a háta:D de az sirtol nem lehettt látni csak gondolom van az is alatta :D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.20. 00:10:11

@aggyistenbrittudós:

különös, ki mit lát, én képtelen vagyok rosszat látni Röniben, inkább csak naivitást, és rossz helyzetmegítélést, de semmi rosszindulatot, és hát Zs-vel szembeni megnyilvánulásait meg abszalajte értem,

analfabéta vagyok úgy látszik, mert az itteni szenvedélyes Röni utálatot, felfújtnak, aránytalannak érzem, sőt tovább megyek, érthetetlennek..

ezerszer inkább laknék vele, mint ZS-vel, akitől kifejezetten félnék...

mindenesetre jóéjszakát..

Mók_Ica 2014.12.20. 00:10:27

@Granca: a szerkik nem tudják, hogy ezt jelenti az online..... pszt!! :)))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 00:10:31

@nátrium glutamát:"+ ehhez disznószemű piroskára sminkeli magát".... jóvan, te is genya vagy. :D:D

Morcz 2014.12.20. 00:10:35

Dani és Laci a kanapén
Ádám egy babzsákfotelben heverészik

Egyik bambább mint a másik.

pomac 2014.12.20. 00:11:44

@Granca: az on az a lényege hogy minket szivassanak a kommentjeik miatt :D

Morcz 2014.12.20. 00:11:49

@spinks: igen, én is abban bízom amit leírtál.

@FOGASFŰRÉSZ: mindenben egyetértek.
Jó éjt.

(on el, hurrá)

nátrium glutamát 2014.12.20. 00:14:05

@spinks: Dani nélkül viszont ki fog kattogni?
Szerintem megbomlik Daniék tábora a következő kiválasztásra.

@morcz: mert éjjel érsz rá?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 00:14:07

@aggyistenbrittudós: igen, láttam. :)

Amúgy meg kapja be az összes aeptafaéfakaée3iea-mat az, aki ilyenkor! petárdázik! Bocsánat, hogy ez most igy idekeveredett, de egész este ezt hallgattam és már a tököm tele van vele. Hát még a kutyának odakinn...

Morcz 2014.12.20. 00:16:12

@nátrium glutamát: igen, napközben munka+gyerekek+sport stb.

pomac 2014.12.20. 00:16:24

@nátrium glutamát: én inkább ugy fogalmaznék most már lesz kinek szurkolni, lehetséges nem lesz egyoldalú a párbaj ,,,de majd kiderül

Commodore 2014.12.20. 00:16:37

dikk mé nincs on? benne van a csomagban.

Morcz 2014.12.20. 00:17:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a petárdásokat én is utálom. Múlt szilveszterkor azt érték el, hogy a nagyobbik lányom a tűzijátékoktól is végigrettegte az éjszakát. szerencsére aug. 20-án kompenzáltuk a dolgot.

Rémület 2014.12.20. 00:17:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lehet, hogy szomszédok vagyunk? Itt is ez megy. Alig lehet rávenni a kutyát, hogy menjen ki dolgot végezni.

Granca 2014.12.20. 00:17:46

@Mók_Ica: :-D hallgatok, mint a sír! ;-)
@pomac: :-D
Hát, köszi a válaszokat, én most feladom, holnap kelni kell.
Életem első online vv-jéből láttam kb. 20 mpercet, nem baj, mindent csak kis lépésekben. :-)

Jó éjt mindenkinek!

spinks 2014.12.20. 00:17:59

@nátrium glutamát: úgy látszik amúgy a kérdés eldőlt mert Dani kb 80%al megy vissza...Kár hogy a Danit hívta ki. Ostoba lépés volt.Bár azt mindenképp lehet mondani, hogy bátran a harcmezőn hal meg.

nátrium glutamát 2014.12.20. 00:20:02

@Morcz: mivel az öfo úgyis késik 2-3 napot, simán megnézhetnéd ilyenkor az előző estit. Néha egy órába belefér az elvileg 6-7órás online.

Régen nem máshogy volt? Ez az első vv, amit nézek, de úgy emlékszem anno hosszabb műsoridő volt (nem győztem átkapcsolni) :D és több online adás.

Morcz 2014.12.20. 00:22:40

@nátrium glutamát: kedves ötlet, de mire a gyerkőcök lefekszenek, meg megvacsorázunk, megfürdünk stb, már kezdődik az öfi, sőt van hogy 10-30 perc csúszással nézzük felvételről.
Az első VV-ben az volt a jó hogy 0-24-ben lehetett nézni.

Rémület 2014.12.20. 00:24:30

@Morcz: Akkor még nem vigyázott az erkölcsünkre a médiahatóság.

nátrium glutamát 2014.12.20. 00:25:14

@spinks: látod, ez is ellene szól. ennyire nem érzi a játékot. a háttérben még mindig Zsún kattog, ezért viszi Danit. Amúgy is hendikeppes a csaj, mert a fantomkép simán lenyomta 90-10-re.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): így érheted el, hogy ne s(z)avazzanak ki. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 00:25:38

@FOGASFŰRÉSZ: ó hát ne keríts ennek akkora nagy feneket: vélemények - és még különböznek is, na hát ilyen gonoszok a különbözők, hát még a vélemények, na! :)

ez mind lényegtelen is, de ez az elköszönős mániád, ettől pusztulok, egy fazon vagy! :))
bárki piszkálna, küldd hozzám, és megeszem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 00:26:40

@Morcz: én már előre rettegek a szilvesztertől. Mintha minden gyökér kötelezőnek érezné, hogy délután 5-től hajnalig dobálni kell a kibaszott petárdákat, meg azokat a surrogó-durrogó-fénylő izéket (a kutya azoktól borul ki teljesen).

nátrium glutamát 2014.12.20. 00:28:06

@Rémület: LOL mert most nem kattintanak a tizenhármasok a tabletjükön "elmúltam már 18"-ra a paplan alatt, mi? :D

Morcz 2014.12.20. 00:28:33

@Rémület: most se kéne az erkölcscsőszt játszani...:S

Morcz 2014.12.20. 00:29:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem is mond...
be szoktad engedni olyankor a kutyát?

dzsézön tetem 2014.12.20. 00:31:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): alfahìm, plázacici, rosszfiù, végzet asszonya. Kell az azonosìthatòság végett.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 00:32:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csórikáim.
meg a macseszok is, azokat is sajnizzuk ám, nem vagyunk megkülönböztetők.

mézescsók 2014.12.20. 00:33:03

@Mók_Ica: @aggyistenbrittudós: Asszimilálódom. A hv mostanában eléggé alpári lett. Szoktatom magam.
@FOGASFŰRÉSZ: Ezért volt muszáj, ha bénán is, valamiféle taktikába kezdenie Dennisnek. A jelenlegi felállás szerint a másik csapat - bármilyen cicakarmocskákat nyújtogatnak ott egymás felé a nők - bármikor kiszavazhatja őket (Denniséket) és habozás nélkül meg is teszik. Szerintem sejti, hogy Reni nem jön vissza, de ha valamilyen fatális véletlen folytán mégis úgy lenne, az sem változtatna az erőviszonyokon. Maci, ő, Fanni - kacagva rájuk tehetik a jelet, a párbajokra pedig összezárnak. Csak sajnos késő - röhej, így a játék elején. Hiába küldi Fannit Ádámra, a létszámfölény marad, ezért volt oktondiság a terve. Dóri bárhova képes állni, rá nem számíthat, de ha számíthatna is, nem jelentene semmit. Szóval most jön kb. két hónap dögunalom, ezek vergődnek, amíg vagy ki nem találják, hogy hogyan tudnák belülről bomlasztani Laciék csapatát, vagy amíg az magától el nem kezd bomlani. Ami meg fog történni, amint rájönnek, hogy csak egy nyerhet. Csak addigra ebből a társaságból már sanszos, hogy nem lesz bent senki.

Morcz 2014.12.20. 00:35:15

@mézescsók: mit értesz alpári alatt?

"Ami meg fog történni, amint rájönnek, hogy csak egy nyerhet. Csak addigra ebből a társaságból már sanszos, hogy nem lesz bent senki. "
Asszem onnantól nem fogom nézni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 00:35:22

@Rémület: sose lehet tudni... :D Én már jártam úgy -hasonló zsörtölődések okán-, hogy úgy bő 2 év után kiderült, hogy az egyik komment-társam a szomszéd lépcsőházban lakik... :D
De már egyikünk se lakik ott...

pomac 2014.12.20. 00:37:05

anno a vv1 kezdetén mondjuk 10/2 embernek volt net-je (adsl love :D) és nem volt olyan gyors az info áramlás, most 10/9 az arány és korlátozna de nem a net kapcsolatot :D

nátrium glutamát 2014.12.20. 00:38:25

@mézescsók: Laciék már most agyalnak azon, hogy ki tudnak beáldozni a következő kiválasztáson.
Sanszosnak tartom, hogy Dóri iránytvált, ha Reni is kiesik.

Morcz 2014.12.20. 00:42:22

@nátrium glutamát: nagyon úgy néz ki, hogy Ádám vagy Robin lesz az.
Az azért tetszett a kihíváson, hogy Ádiná majdnem összecsokizta magát amikor Röné felállította a kendővel a kezében. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 00:42:59

@Morcz: persze, ilyenkor mindig. Nagy, marcona kutya, az utca réme (néha) és szinte sir ilyenkor... hát persze, hogy bejöhet..
Bár utána nehéz megértetni vele, hogy ez ebből azért nem fogunk rendszert csinálni... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 00:47:55

@aggyistenbrittudós: ilyenkor a macskákat is begyűjtöm, persze.
Legszivesebben a verebeimet is (kb. 40 veréb lakik az egyik bokorban).... pedig mérges vagyok rájuk most, mert a frissen beszerzett karácsonyfába seperc alatt beköltöztek és jól összeszarták. :D Most vehetek másikat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 00:48:42

@mézescsók: ne mondd már! nekem pont az a gondom, hogy a hozzászólások nagy része pszichologikázik, taktikázik, latinozik, horriböl diktu (!) intelligenskedik! üdítő olvasnom alpáriaskodást, annyira elenyésző számban van belőlük.

Jozeph Pelikahn 2014.12.20. 00:48:49

Ki van Maci túl gyakran használt takarója alatt?
- a már bentlétekor is szellem Dávid, Maci nagy barátja?
- Aurélio Cover Száncsó?
- a villafüggő Alekosz?
- a bábmester keze?
- egy KicsiMaci, aki az igazi Ész?
- a szobabicikli, amit nem talál a stáb és amin naponta edzenie kellene a fogyáshoz?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.20. 00:49:12

@spinks: Kiegészíteném még Fűrész és a Reni fan társak felé, akik természetesen inkább Fannika (esetleg Denisz rajongók a sor végén), hogy miért jobb Dani visszatérése még a kedvenceik javára is, mint Renié. Kezdeném azzal, hogy amennyiben Reni menne vissza, az arányok kiegyenlítődnének. Sakk nyelven szólva a jelenleg létszámban nagyobb Dani csapat elvesztené a vezérét, a Fanni csapat megtartaná a legkiszolgáltatobb helyzetben levő gyalogját. Az állás döntetlenbe menne át, enyhébb mozgolódásokkal de nagyjából mindenki folytatná a saját játékát döntetlenhez közeli állásban, Dani helyét elfoglalná Zsu és Laci, vagy Edina és Laci együtt. Ha Dani jön vissza, akkor a Dani oldal még jobban megerősödik, a másik oldal gyengül valamit, de ha belevesszük azt, hogy Dóri egy-kettőre átpártolna a Dani oldalra, Fanni és Denisz nagyon egyedül maradnának az egyre jobban marginalizálódó Macival, tehát elemi erővel fognak elkezdeni ők is bomlasztani a másik oldalon, és újabb szövetségeket találni. És nem olyan átlátszóan és gyengén, valódi cél nélkül, mint ahogy azt ma tették, hanem sokkal hitelesebben, sőt ad abszurdum el is válnának útjaik, hiszen a közös kétnaponta kufircban végződő játékukból már eddig is kihozták a maximumot. A másik oldal ráadásul túl nagyra nőtt már, tehát ott is eleve elindul majd egy harc, hogy ki-ki felé orientálódik jobban. Tehát, ha Dani jönne vissza, akkor sokkal nagyobb és jelentősebb mozgások várhatóak a villa belső kapcsolati rendszerében Fanni és Denisz részéről. Maci sztem ebbe nem nagyon fog tudni labdába rúgni, egyszer kétszer előveszi még az alvajáró showt, de ő egy-két körön belül "halálra van ítélve", maximum az egyik tuja előzheti meg.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 00:50:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vágott termesztett fa? mert ha igen, én többet nem is szólok hozzád.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.20. 00:56:20

@mézescsók: Erről beszéltem pontosan én is egy hozzászólással feljebb!

budapest23 2014.12.20. 00:57:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): (bocs a késöi válaszért, teáztam egyet közben ;)

Nem sorrendben mondtam a hármat. nekem Dóri is (másért), Edina is (másért) és az utóbbi események fényében (ha igazak) Laci is hitelesnek tünnek. Dóri is játszik nyílván valamilyen szerepe(ke)t, de egyrészt a múltjából származó tapasztalat és élet-érettség itt-ott azért megmutatkozik (Lacigyülölete ennek mélyéböl fakad - közel engedett magához valakit, aki hihetetlenül megbántotta utána, merö butaságból és saját viselkedését, szavait felmérni képtelenségböl persze, de mégis útszéli módon), másrészt sokszor a legnormálisabban kezeli le (vagy inkább mondhatnám, sz@rja le :D) a kép-mutató lakótársak baromságait. Közben nyílván helyezkedik ide-oda, de inkább öszintén, érzelmeire és megérzéseire hagyatkozva, mint számításból. Nem mondanám okosnak, és a (tényleges vagy idézöjeles) dubajozás sem ezt erösíti, de szerintem vannak (élet)bölcs vonások benne, és ugyanígy egyébként viccesmód Laciban is. Kettejük sebhelyei, karcos lelkük nagyban hasonlít, mégha Laci másképp is adta el magát a gyors felemelkedés érdekében. Mindketten egy szomorú kor gyermekei. És hát Edina meg a kisróka, akit valahogy teleportáltak a városba, és most kezd felnöni. Remélem, nem rontják meg. Átvitt, sokkal fontosabb értelemben.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 01:02:47

@budapest23: dórinak vannak pozitív megnyilvánulásai, de amikor bődülő hangnemben kutyáz másokat, az kiradírozza ezeket.

apalbernadett 2014.12.20. 01:04:02

Azt a beszélgetést, ahol Laci a terveiről mesél hol lehet visszanézni? Előre is köszönöm :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 01:04:55

@aggyistenbrittudós: nem, töves fácska. Mindig ilyet veszek. Lassan fenyveserdő lesz a kert. :D

Morcz 2014.12.20. 01:05:23

Srácok én eddig bírtam ma, mindenkinek jó éjt!

nátrium glutamát 2014.12.20. 01:07:12

@VV Erőlegény: azért eljátszahunk mélyrehatóbban is a gondolattal, mi lenne Reni visszatérésekor (elég késő van már, megbírjuk a horrort).
Szóval: Reni újult erővel támadná Zsút, a két tuja annyira összezavarodna, hogy szétszéledne a szövetség. Robin Dórira mozduna rá, Edina inkább Lacit választaná, mint Zsút, így a csaj ráfanyalodna Ádámra, akivel eleve rossz lóra tenne. Reni ismét megpakoltatná ősellenségét jelekkel - biztonságiból az ingázók megint beállnának mögé. Zsú megörökölné Dani képességét, levenné a lilát és kivinné Renit.
Hurrá!

mézescsók 2014.12.20. 01:07:35

@Morcz: A stílust.
Én meg nem tudom, hogy mikortól nem fogom nézni.
@nátrium glutamát: Várható volt.
@aggyistenbrittudós: A parttalan mocskolódást nem birom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 01:15:27

@mézescsók: ugorjad át az olyanokat, nehogy emiatt legyél ilyen undok. tök normális csaj voltál, hagyod hogy ezek a negatív dolgok befolyásoljanak? na ne már! :))))

ő-szinte 2014.12.20. 01:16:25

@aggyistenbrittudós: ki a mai áldozat? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.20. 01:18:25

@aggyistenbrittudós: és ez így van nagyjából mindenkinél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kiv maci és röné

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 01:19:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem a verebek hibája, hiába tolod le a felelősséget. takartad volna le a fát úgyamúgy előrelátóssan. egy bénagenya vagy (:)

mézescsók 2014.12.20. 01:20:14

@aggyistenbrittudós: Az is benne van, hogy nem érdekel annyira, mint pl. a legutóbbi Vv.
Jó éjt! Az on-line helyett pedig inkább olvasok.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 01:21:09

@ő-szinte: olvassál szépen vissza :)))) (mert már én sem tudom) :))))

ő-szinte 2014.12.20. 01:23:33

@aggyistenbrittudós: állítsátokmegterézanyut ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomac 2014.12.20. 01:26:42

daninak szülinapja volt vagyis olyan polo van rajta

ő-szinte 2014.12.20. 01:28:32

@aggyistenbrittudós: csak most látom, hogy láncfűrész is itt volt
én meg henyéltem ... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most haragszom is magamra, hogy nem cserélhettünk véredényt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja azt vágni szoktam miatta :DDDDDDDDDDDD na sebaj ;-DDDD

ő-szinte 2014.12.20. 01:29:21

@pomac: jó de okkal vagy okvetlen? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 01:30:28

@mézescsók: :) ez olyan tízből húszpontos alázósra sikeredett :) IMÁDTAM! :)
(ilyenkor már nem tudok olvasni, mert napközben eléggé kizsákmányoltam az agyam, és szerintem a többiek sem azért vannak itt, mert amúgy lenne még elég erejük és figyelmük most ebben az órában könyvet olvasni) :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 01:33:40

@ő-szinte: fűrész a barim, ne basztassad csak! :)

pomac 2014.12.20. 01:33:55

buli lesz ... fannis szerint lesz itt még baj :DD ha rajta múlik

pomac 2014.12.20. 01:35:27

megint csak tartalma 10 mp volt... de az még kiderült fanni alig várja hogy családja legyen hogy kiállhasson értül (halkan jegyzem meg a mostanival mi a helyzet sejt valamit hogy nem örülnek a mutatványának :D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 01:35:31

@aggyistenbrittudós: miről beszélsz, eddig még sose szarták össze. Elszemtelenedtek a kis mocskok, ennyi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.20. 01:37:02

@aggyistenbrittudós: visszaolvasva az összes ide-oda előzményt, nem tudom eldönteni, hogy ezt most komolyan irtad-e, vagy iróniával... Remélem az utóbbi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 01:41:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mert ennyire jó vagy a szenyaságban :))))) nem, dehogy, full komolyan írtam.

ő-szinte 2014.12.20. 01:41:31

@aggyistenbrittudós: DE, DE! Én is épp Nietzchet olvasom :DDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.20. 01:42:59

@aggyistenbrittudós: nem akarlak bántani, de már egy egész vv-nyi barid van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

budapest23 2014.12.20. 01:46:37

@aggyistenbrittudós: Napersze egyikkel sem élnék egy fedél alatt... :) De ha hitelesek, jobban tudok azonosulni a mindennapjaikkal, vv-s sorsukkal. És hát ez a lényeg egy ilyen showban.

Viszont belegondolva, azért a hitelesség önmagában se elég. Alekosz pl. full balfék a szememben, idegesítöen tudálékos és lapos - sose érdekelt a sorsa, szórtam volna ki mint a macskát kakilni, rögtön elsö körben. vv simonság tavaly dettó, pedig többen írták, személyesen ismerik és a való életben is ilyen (brrr...!) És itt meg nyílván valamilyen szinten nem-megjátszott és hiteles Dennis és Fanni is, de abszolúte nem érdekel a sorsuk, max rázom a fejem... Valami kell azért még a hitelesség mellé - nemtom, mi. Talán egy hihetö (elképzelhetö) nehéz sors, elöélet? Meglehet, én erre vagyok huzalozva?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 01:48:54

@ő-szinte: dehogy. nekem csak fűrész a barim, a többiek haverok. már elnézést, de muszáj volt pontosítanom.

ő-szinte 2014.12.20. 01:55:41

@aggyistenbrittudós: most sértetted vérig a többieket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jajj tesó ma olyan vicceske vagy ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.12.20. 02:03:02

Na jól van ismét tiszta a levegő.

ő-szinte 2014.12.20. 02:04:36

@malevil2050: előbújtál az ágyneműtartóból? ;-DDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 02:05:31

@budapest23: engem (elnézést kérek) nem érdekel senkinek sem az előélete, párnázott volt-e az útja, vagy rögös, engem (elnézést kérek ismét) az érdekel, hogyan viselkedik, és milyen a társas viszonya. (nem vagyok pszichologikus, elnézést)
dórit bírom, mert mint írtam, vannak emberi és józan megnyilvánulásai, amikor falkában bődül, azt nem.
fannit bírom, mert hatalmas dumája van, (ez nem egyenlő az okossal) és nekem bejön ez a 'nem érdekel a közerkölcs, kapjátok be' féle életigenlés.

malevil2050 2014.12.20. 02:07:44

@ő-szinte: Mostanában csak akkor jövök ha filozófusok nincsenek,aszt már olvastam eleget.

malevil2050 2014.12.20. 02:08:40

Most meg a bangó margít,mintás pendelye

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 02:08:40

@ő-szinte: nem hiszem. még meg is könnyebbültek sztem, mert senki sem akar a barim lenni :)))))))))))

malevil2050 2014.12.20. 02:10:32

megálltak a bitek ,de már csicsásabb a folytassuk

nátrium glutamát 2014.12.20. 02:12:41

@aggyistenbrittudós: talán mert nem olyan birkák? :))))
(bocs, az előbb szóvicceket olvastam)

nátrium glutamát 2014.12.20. 02:17:56

@aggyistenbrittudós: igaz. akkor aggyistenfia lenne a neved :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 02:20:56

@nátrium glutamát: lány vagyok. jajbasszus. biztos már megint a tudós kavar be.

nátrium glutamát 2014.12.20. 02:29:00

@aggyistenbrittudós: mégeccer:
- ö se szeret engem, akkor én miért?
- igaz. akkor aggyistenfia lenne a neved.

(súg: az öreg kaporszakállú sarja, aki mindenkit szeret)

ő-szinte 2014.12.20. 02:34:26

@aggyistenbrittudós: csodálod, te alekosz gyűjtő? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@malevil2050: hát lehet, hogy neked van igazad ;-))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 02:37:52

@nátrium glutamát: ez olyan becsapós megvezetős volt (szeret- onnantól nem figyeltem)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 02:40:36

@ő-szinte: kikérem magamnak, alekoszt nem szeretem, sőt. sértsél már meg jobban! fűrészt viszont igen.

Ay Mama, Que paso 2014.12.20. 04:05:43

annyit tudok hozzá tenni i a mai streamhez, hogy
azonkívül hogy nem látok, mert vakok közt a félszemű a károly
hogy
1. ne hagyjátok, hogy az énekesnőtök teherbe essen
2.mindig legyen trombitás, wanna say fúvós szekció

kellhet ennél több?
kellhet, de nem kell!!!!!!!!
por favor!!!! perdido del mundo perdido del cigalo
azt mondja Maci jó kis buli volt, hát persze, hogy az volt
ám a múlt idő túlzás, ferdítés, a szavak kifordítása, egyszerű manipuláció, félre vezetés
mennyi az idő? idő? muhaha
idő??? 10 éves korom óta nem mértem, mert nem mérhető
az idő belül one
nem lehet felszabni,meghatározni egyenlő egységekre, mert belül viseli az ember
egy pillanat vagy(létige vagy) vagy az örökké valóság how knows, one for sure, én nem, én nem, én nem
VV Folytatjuk?, persze, hogy ne!!persze hogy igen!!

Ay Mama, Que paso 2014.12.20. 04:21:05

VV Folytatjuk , egyébként angol nevén aka to be continued
avagy ahogy a Lándzsarázó megírtat to be or not to be, that is that question i can't get no satisfaction,
színház az egész világ és szín ész benne minden férfi és nő!!!!???!!!
az össze-vissza foglaló,
hadd tippmixezzek por favor!!, Fanny Dennis, nothing more nothing less (only love)
Móre!!!

Ay Mama, Que paso 2014.12.20. 04:33:35

4 óra 31?? el sem hiszem hogy ez létezik-zik-zik
(lsd. a kettő vel(ő) előbbi hozzászólás, poszt, belerondítás, félrevezetés, ámítás, bele magyar ázás)
minél inkább zik-zik
annál inkább hull, hull, hullunk
a levél a lev él, ha a jó öreg Lev ezt megélte volna nem öli meg Ivánt, a végén
a fáról amiről hull a szilva

stream nincs, nem is volt és nem is lesz
por favor!!
minden csak ill -a berek -úzi Óh
mert sosem tudhatod, hogy kiből lesz gyilkos
meg divat az emberi arcot tönkre tenni, amúgy is
hód itt a brut Al itt ás
és boldog a sajtkészítők
(de csak ők)

popszegecs 2014.12.20. 04:41:17

Nos, szeirntem a kiesési sorrend most egyelőre reni és ádám. utána már maci és edina körül szorul a hurok.

Utána maradnak: Dóri, Fanni, Laci, Dennis.A szokásos..

Ay Mama, Que paso 2014.12.20. 04:56:02

ugyan!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!
szór itt a hú rok??
mert boldog OK akik hisznek de nem látnak
én is húr OK vagyok
méghozzá én a G h(d)úr vagyok

továbbra sincs stream, por favor
de nem is kell, mert tudjuk mi tört Én ik
bent, a sűrűben, a közepén, a csumán dzsiban RIP Robinnal
Ámen, meglepne ha ma este nem más hol len nék
mert megénekelte az En Vogue
Free your mind and the rest will follow!!!! és ők nem vicceltek, hanem pénzt kerestek

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.20. 05:08:57

@popszegecs: ha most röni kiesik (márpedig), akkor elképzelhető, ez megzakkantja a bandáját, és lesz majd átállás, meg másképpen viselkedés. kizárólag jujj TAKTIKA miatt. most letört az összes ujjam, amíg ezt a szót leírtam, de sikerült visszacelluxozni a helyükre. (jó vagyok)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.20. 06:56:57

@aggyistenbrittudós: kabbmárbe :-D

Egyébként is csak az új bentleynkről értekezünk mmkk.

Aharon 2014.12.20. 08:00:10

@Morcz: Abszolút nem csokizta össze magát. Felállt, és mosolyogva végighallgatta a blablát, mert egész nap érezte, hogy ő megy. Attól fagyott le, hogy nem Ő megy, hanem Dani, mert AKART menni, nem pedig félt menni. Nézted a műsort?

Gia Gianea 2014.12.20. 08:08:08

Szerintem nem Ádámot küldik ki legközelebb párbajozni.Ki rakna rá?Max. Dennis.Viszont kiválasztott lehet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.20. 08:21:25

@Jozeph Pelikahn: Teccett az eszmefuttatásod a takaró rejtélyéről! :-)

Gia Gianea 2014.12.20. 08:30:19

Pár napja azt nyilatkozta Robin,hogy elkezdi becserkészni Dórit,de én nem látok semmilyen erre utaló jelet.Többet néz az ágya felé?Vagy megkérte Ámort,hogy lövöldözzön Dórira nyilakat?:-)

ruzs54 2014.12.20. 08:59:27

@budapest23: @nátrium glutamát: @Haplo és a többiek :Azért osztottam meg veletek a linket délután, mert láttam a hozzászólásokban, hogy infó hiánnyal küzdenek sokan, ugyan úgy mint én voltam,de megtaláltam ezt az oldalt és szeretettel adtam közre.. Örülök, hogy vettétek a fáradtságot, és megnéztétek a stream linken az éjszakai öfit, és terjesztitek mint az igét.Annak is örülök, hogy hasonló véleményre jutottatok, mint én.

jog-ász 2014.12.20. 09:34:44

a legnagyobb poén kimaradt!!!amikor dóri kiment tányérét a hamburgeréhez, kazal kérdezte, a tányérba pisiljek?

Baresz83 2014.12.20. 10:14:35

@popszegecs: Edina még bent lesz egy ideig, ne aggódj!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.20. 10:15:18

@malevil2050: Hát ez csalás, hogy te sok appról nyomod a Danit. Ennyi bunkofonod van? :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.20. 10:24:45

Ja, a főszponzornak elég ciki lehet, hogy Fanniék nem használják a terméket, más meg nem kexel és az automata csak 1x volt használatban, akkor is Dóriék között landolt a lufi vízzel töltve. Nincs valakinek statisztikája a külső eladások változásáról az elmúlt hónapban? .-))

malevil2050 2014.12.20. 10:34:12

@Majom1Parádé: Ne csak az utolsó 100 kommentet tessék végigolvasni,akkor kiderűl a beborul.Nem mellett szavazok hanem ellen.Aki bejön egy játékba és annyi gógyija nincsen(neki sem és az állítólagos társaknak sem) - h a bentmaradás érdekében jó döntést hozzon (a stílusról most nem beszélek) - az menjen.Nos ehhez járulok én hozzá a magam szerény módszerével.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 10:39:29

@popszegecs:
Nyugtassalak meg ? :)
Edina ott lesz a dobogón.
Denis, Dani akik még ott fognak topogni az utolsó 3-ban, Maci egy hónapon belül kihullik, Fannikah követi őt ,mert még nagyobb ribi lesz a drága.

Krétagarbó 2014.12.20. 10:39:57

@malevil2050: az kiderült már, hogy valamennyi voksot befogadja -e a rendszer?
Egyébként pedig hajrá Edina:)

Krétagarbó 2014.12.20. 10:40:55

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: én remélem, hogy Dennisz nem lesz ott a döntőben. Nem látok benne sokat, sztem még Fannika előtt kiesik.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 10:42:53

@Majom1Parádé:

Sztem Deniszéknek még nem esett le minek van ott a gumi autómata, csoda hogy még nem egy püffedt hasú pregnant ez a Fannika, lehet a srác a hasára veri :P

Krétagarbó 2014.12.20. 10:43:30

@malevil2050: Reni egyébként teljesen vakon van önmagát illetően, lesz meglepi neki karácsonyra, ha szembesül azzal, hogy mit gondolnak róla. Nagyobb lesz a pofára esése, mint Vikcsunak volt.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 10:45:30

@Krétagarbó:

De legalább akar játszani ez a csóka, próbál taktikázni, de már én is unom ezt a szerelmi szálat amit Fannival küld.
De tőlem nyugodtan kipottyanhat Deniszke is.

nátrium glutamát 2014.12.20. 10:45:35

@ruzs54: köszönöm, bár a linket nem itt találtam. :)
nagyon jó az a site. külön köszönet wpr-nek a vágásért és a roppant gyors feltöltésért!

Egyébként röhej, hogy 6 óra történéseiből 44 percet sikerült leadniuk a zertéelkettős bobiknak. Buli volt... ha megmutatják, mi lesz öfo-ban? Szánalmas.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.20. 10:47:29

@Krétagarbó: én is így látom,Faszninak több esélye van lecsúszni a nyereményről,mint Pénisznek. Amúgy csak engem irritál az,ahogy a riportban állandóan úgy beszél,mint Au? :D

Krétagarbó 2014.12.20. 10:47:34

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: gondolom szed vmi fogigátlót Fannika, én ezt a teszt dolgot kicsit megrendezettnek véltem. Inkább azzal van a gond, hogy a különböző nemi úton terjedő betegségekre szarnak egy nagyot, bár egy-két súlyosabbra (AIDS, hepa, szifilisz talán) gondolom szűrték őket, mielőtt beengedték ezeket a vakegereket, de azért még lehet egy-két fincsi dolgot beszerezni így is...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 10:47:54

@Krétagarbó:

Reni azt hiszi értéket képvisel, de azt nem tudom mivel :)
Eleve hogy a legjobb barinője a vv történelem legnagyobb ribije, meg az a megnyilvánulás amikor vissza tért Zsuzsika.....de látta az összefoglalót, még sincs magán kiakadva :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 10:53:04

@Krétagarbó:

Az alap hogy hepa és ÉC teszt van a költözés előtt.
Fürödni szoktak, és fogat is mosnak, szerintem nem kell aggódnunk, de félek Maci fogyózása elvetélt ötlet volt, egyre gömbölyűbb úgy látom :)

malevil2050 2014.12.20. 10:54:23

@Krétagarbó: Esztet még nem tudom megmondani de rajta vagyunk.Azzal h bemegyek egy ilyenbe és majdleszvalahogy alapon próbálom csinálni és nokdácu ilyen jégkirálynő stílusban adom elő magamat,az tuti bukta.A kérdés csak az h akkor minek?

nátrium glutamát 2014.12.20. 10:55:07

@Krétagarbó: "Nagyobb lesz a pofára esése, mint Vikcsunak volt." Nagyobb arcra nagyobbat lehet esni. :D

Dennis pont olyan olcsó és közönséges, mint Pöcök. Csupán a pasiktól "lazának" veszik, jellemzően kettős mércével és képmutatással keretezve.
Nálam a top3-ban helyette Dóri van. Ügyesen lavírozik a két tábor között, és ezért senki sem haragszik rá. Ezzel simán elérheti, hogy ne legyen kiválasztott vagy kihívott. :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 10:59:12

@nátrium glutamát:

Dóri olyan mint Teo, Au farvizén majdnem oda ért a döntőbe.
Tud lavírozni a kacsaszájú romalány :)

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.20. 11:05:15

@aggyistenbrittudós:

köszi, alekosz engem is idegesített rettenetesen, vicces, hogy annyira ütődött kockafej volt a "gyerek", hogy végül mindent elvesztett, amit nyert...

ebben a házban lényegében zs-t, lacit, ádámot kivéve mindenkit bírok, kit jobban, kit kevésbé,

danit kevésbé, mert tökéletesen érdektelen és unalmas sivatagi sakkozógép számomra,

az itteni röné közutálatot pedig szimplán nem értem, nincs kanalam hozzá, reméltem még marad egy darabig és a színházi héten eljátssza Júliát... tény, hogy Fanni kisujjból kenterbe veri színjátszásban, de mégis maradhatna nekem, zavaró számomra, hogy a szavazásnál folyton a papírforma nyer (én vikcsut is csíptem), illetve még van egy egytized százalék, hogy nem, ha a szavazók egy része még csak most regisztrál majd és ki tudja...persze nincs sok bizodalmam ebben, viszont, ha túl sok emberem kiesik, nem fogom tudni nézni a showt...

robin remélem még felfejlődik és marad, mert egy kedves, érzékeny srác, mint a levelei és rajzai is mutatják...

dori egy kellemes ember, azért lehet, hogy vele kapcsolatban még nem láttunk mindent, mert az idő azért mindenki idegeit ki tudja készíteni bezártságban... gondolom az ő szerepe a villában elsősorban az, hogy a plasztiksebészeket reklámozza a komplexusos tinédzsereknek... ez nem túl pozitív szerep, de igyekszem erre nem gondolni...

macira nem vesztegetek túl sok időt, ő az rtl beépített mókamestere

denisz, nos, denisz abban a csapatban van, amelyiket én jobban bírok, de denisz nem igazán nyűgöz le, nem brillirozik, igazából szorong, és pechére ez látszik is rajta, nagyon nem biztos magában szóval egy házmester típus, nem látom alkalmasnak a nyerésre, mert annyira azért nem érdekes, mint aurélió volt, aki már eljátszotta a habzó szexistent a korábbi szériában.. hogyismondjam, amit denisz nyújtani tud Fanninak, az a képernyőn valahogy nem tör át, de azért remélem sok öröme lesz benne még Faninknak, szóval denisz maradjon!

edina egy érdekes kiscsaj, érdekes nyelvezettel, beszédmóddal, jó meglátásokkal, viszont ingatag, ami zavaró, nem igazán bízik magában, túl sok a komplexusa, ami persze érthető is, pechére pont a stáb által főhősnek megtervezett lacira bukik, ez egyszerre az ő erőssége és gyenge pontja a villában, és mivel zs-vel barátkozik, nekem nehezebb edinát jó érzéssel nézni, mert hát ki barátkozik egy olyan törtető, számítő rideg teremtéssel, mint zs és miért?

ha zs pl lecsapja a kezéről lacit, és ezért Laci nem tölt vele elegendő pikáns időt, edina búskomorrá válhat és elvesztheti az érdekességét...

ugyanakkor edina jól énekel, lehet hogy az X faktorban fogjuk viszontlátni...

az abszolút kedvenc továbbra is Fanni, a csaj egyszerűen minden tekintetben frenetikus, mint már nem egyszer említettem, ő a fény a vellában, nélküle dögunalom lenne, úgyhogy ezt most a stábnak mondom, jól vigyázzanak Fannira, mert nélküle a vellára ereszkedik a homoksivatagi halál...

Krétagarbó 2014.12.20. 11:05:26

@malevil2050: ezt én sem értem Reniben. Gondolom látott már VV-t, tudta, hogy miről szól. Csak arra tudok gondolni, hogy azt hiszi, majd így leesik neki vmi műsorvezetői állás, de hát azért tenni is kellene a napi 20 óra alvás és 4 óra jégcsaposkodás és/vagy fröcsögés mellett...

Krétagarbó 2014.12.20. 11:08:58

@malevil2050: Na megyek takarítani, az olyan érdekes...

Gia Gianea 2014.12.20. 11:26:39

@Krétagarbó: Reni sajnos nem jött rá ott bent,hogy az elsárkányosodás nem vezet semmi jóra..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.20. 11:28:37

@malevil2050: Igazából az nem is érdekelt, hogy kire szavazol, csak a darabszám bökte a szememet. Nem mintha beleástam volna a szavazás rejtelmeibe, szóval felületesen nézve 1 ember csak 1x savazhat. .-) A 12-őt csak úgy tudom elképzelni, hogy az összes családtagod/ VV-t nem néző közeli ismerősöd telóját kisajátítod ilyenkor.

nátrium glutamát 2014.12.20. 11:29:08

@FOGASFŰRÉSZ: két napja még én is azt mondtam Lacira, hogy lassan ő is beáll tujának, a tegnapelőtti stream közben ez megváltozott. Pozitív csalódás a srác, csak aggódom, hogy ha továbbra sem mutat eleget, kimarad az öfokból és simán kiszavazza a nép... sajnálatos.

Zs-Dani egyetértek.

Röné olyan a villában, mint Okoska a törpök között. Az ilyeneket meg zsigerből utáljuk. :D
A többiek jellemzésével nagyjából egyetértek.

Laci max annyira jönne össze Zsúval, hogy könnyítsen magán. Ő sem eszi meg Zsú hülyeségeit és pontosan tudja mire megy ki a játék.

Csak ügyesen! 2014.12.20. 11:51:15

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Mindig szokott lenni a közepe táján egy olyan párbaj, amikor valamelyik meghatárotó játékos kipottyan, ha Lacinak van esze, kiviszi Dennist és szoros csatában, de kinn is hagyhatja, ha addig nem cseszi el, Dennis meg azt csinálja csak, amit eddig. Bár ahogy hallottam, Laci inkább Fanniban gondolkozik, abban is van ráció.

malevil2050 2014.12.20. 12:21:13

@Krétagarbó: Én is megyek mert megjött az ész.

@Majom1Parádé: Nem nem egy kicsit más a helyzet.

VVKnapné 2014.12.20. 12:33:14

én is napról-napra egyre inkább Lacihoz húzok. És azt gondoltam, h Laci, Dennis tuti top3-ban lesznek. De mivel összekülönböztek, így nagyon érik egy Laci-Dennis párbaj, és akkor vmelyik erős kiesik :(((
Dennisről azt gondoltam, h meg is nyerheti, de a vikcsus kampány óta egyre csak süllyed a szememben. Sokszor olyan érzésem van, mintha Auréliót akarná utánozni. Ami azért gáz mert 29 éves, Au meg 21....

beacska 2014.12.20. 12:33:40

nnna, sziasztok! jó napot, jó szurkolást!

Nem ezzel akartam foglalkozni, de elolvastalak titeket, és nem állom meg, h ne írjam meg, h NEKEM mi a bajom Renivel: az ökölbe szorult gyűlölködő feje. Nem hajlandó senki felé nyitni, beszorul a maga kis biztonságos odujába, és még a párbajellenfél kiválasztásánál sem volt képes kilépni onnan. Ostoba és gyűlölködő. És még HITezik is, ami Edina beszólásából lejött: ezek szerint megrögzött térítő típus...ez az ostoba azt hiszi, h majd a Hitgyülisek fognak rászavazni? ezek azok az értékek, amikre hivatkozik, csak mi lemaradtunk róluk??? Nem mondható, h eddig Reni ellenes lettem volna, csak megjegyzem csendben.

mindegy, nem azt akartam írni. Hanem: rajtam kívül senki sem érzi úgy h Dennis éppen készül elhagyni a süllyedő hajót?? Mert mi van akkor, ha "Zsu bizalmába férkőzik"? Ez mit jelent?? átédesgeti "magukhoz"? nem...ő maga akar átmenni. Csak nem tudja, hogyan. Érzi, h gáz van. Reni egy zsákutca, Maci csak ül és néz ki a fejéből...hasznavehetetlenek...vinné magával Fannit is, csak nem tudja hogyan...hát ő ezt találta ki a kis eszével...szerintem

VVKnapné 2014.12.20. 12:43:38

@beacska: hmmm, van benne valami. Csak én nem nézem ki egyelőre Dennisből, h ezt végigjátszotta az agyában. De ha ezt végigviszi tudatosan, akkor respect érte, de sztem ilyen csavarra csak Attila lenne képes :)

beacska 2014.12.20. 12:54:00

@VVKnapné: ez nem csavar. ez ösztön. szerintem még különösen gondolkodnia sem kell hozzá

VVKnapné 2014.12.20. 12:55:15

@beacska: szted képes lenne szarban hagyni macit meg dórit?

beacska 2014.12.20. 12:57:35

@VVKnapné: ugye, amikor Attila és Peri Eszternek tették a visszautasíthatatlan ajánlatot - mármint, hogy ha Kiviszi Shadit és kint is hagyja, onnantól befogadják - nnna, AZ csavar volt. AHHOZ kellett gógyi...de ez, amit Dennis csinál most..ez mi??? semmi...az a nagy terv, h akkor innentől Dennis Zsuval masszíroztatja magát, és ettől Zsu majd letolja a bugyiját???hmmm...mondjuk el tudom képzelni, h D. ennyire egyszerű. de én inkább azt gondolom, farol kifelé a nem létező szövetségükből...elfogyott belőle a HIT ( :D)

beacska 2014.12.20. 12:58:37

@VVKnapné: Dórit??? miért hagyná szarba? Dóri is már kifelé leseget. Maci meg...hmmm...nem tudom, h mit gondolnak bent Maciról (én semmit)

Csak ügyesen! 2014.12.20. 13:04:10

@beacska: Az a probléma, h úgy láttam a bentiek, valamilyen általam ismeretlen oknál fogva, Macit erősnek tartják, se kiválasztani, se kihívni nem merik, így még sokáig nézhetjük, pedig öröm lenne látni, ahogy kizúgna, nagyjából bárki ellen.

beacska 2014.12.20. 13:06:48

@Csak ügyesen!: igen, én is így látom. mondta nekik vki, h a Párbaj, az nem egy fizikai összecsapás VALÓJÁBAN? ;)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 13:09:17

@beacska:

Komisz nem akar megválni a Fényevőtől, mert ugye ez a szolibajnok képtelen nyitni Zsu felé, ezért felejtős Komisz másik brigádhoz való csatlakozása.
Persze ha a ribi szolis kipottyan, akkor meglepheti Zsuzsikát a gondzillával, amitől Dani sztrókot kap, és habzó szájjal elküldi a pitsába álmai hercegnőjét, két legyet üt egy csapásra ezzel Deniszke.

beacska 2014.12.20. 13:10:01

jaaaa, és még azt is gondoltam Dennis nagy taktikai húzásáról, h szerintem látja ő h Fannika rámozdul Ádámra durván, és nem akar úgy kinézni, mint egy nagy farok, amit dobtak, inkább úgy csinál, mintha ő akarta volna ezt. A saját maga megnyugtatása végett. csak hát nem nagyon megy neki még így sem, hisz Daniék is mondták, h mennyire feszült....hááát, elég ostoba dolog a kecskéhez küldeni a káposztát ;)

beacska 2014.12.20. 13:13:11

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: hááát, én nem hinném, h ezt Dennis komolyan gondolja. Én úgy látom, h ilyen sok idő elteltével már nem lesz itt "ösztönös" szex. Nem fog Zsu "ráfanyalodni" senki kolbászára. Zsu meg megtanulta már, h az rossz húzás volt, h Dáviddal szexelt. Mással nem fog....ez hótziher.

Persze egy Edina-Laci szex még beficcenhet. Vagy Dóri-Robin. Ez a kettő max, ami valószínű...

beacska 2014.12.20. 13:16:52

de én még mindig ott tartok, h nem értem, h Maci miért gyűlöli Zsut?

lacuna666 2014.12.20. 13:27:47

de hol van már az új poszt?

VVKnapné 2014.12.20. 13:28:31

@beacska: Maci azért utálja Kiskunt, mert Fanniék is gyűlölik, és jabba meg Fanni+Reni seggében van. És igen, olyan jó lenne, ha jövő héten őt választanák ki. Ami sztem simán benne van, Dórit, Fannit, Dennist egyelőre hagyják, úgyh nem marad más.
Sztem is megtanulta Zsu a leckét, nem fog még egyszer ugyanabba a hibába esni. A tegnapelőtti részben mondta is, h ő botrányosnak tartja, h vki szex-szel akar kitűnni stb.
Dóri-Robin szex sztem akkor lesz, ha egy évig tart a VV7, mert Robin amilyen tempóban halad az udvarlással... :DDD
Edina-Laci szexet nem akarok! Az meggyengíti mindkettőt, és nekem most ők a kedvenceim.

VVKnapné 2014.12.20. 13:30:53

@lacuna666: éééén is azt várom már reggel óta!! :(((
az előbb unalmamban már elolvastam az rtl klubos posztot...
rtl.hu/rtl2/valovilag/dennis-terve-mesteri-a-kivitelezese-viszont-gagyi

ruzs54 2014.12.20. 13:36:00

@beacska: "nem értem, h Maci miért gyűlöli Zsut? "Dávid Macinak dicsekedett el először hogy Zsu ceruzahegyezőjébe tolta a cerkahegyét,ugyan akkor Danit is utánfutóztatta, vagyis kétkulacsoskodott.Maci Renivel is barizik a csordaszellem ezt várja el, hogy közösen utálunk vkit. Gondolom ezért utálja,(nekem se szimpi amit Zsu csinált,de ez a segítek haragudni, kiutálni vkit ez se szimpi)Valamikor általános iskolás koromban volt az a szokás,hogy az osztály két legszebb menőbb barinői összevesztek és körbe kérdezték az osztálytársakat "összevesztem ezzel vagy azzal, te kivel vagy?Edina pártatlan volt Vikcsunál is mégis Ő lett a kétszínű.

VVKnapné 2014.12.20. 13:49:43

@ruzs54: és maci azonnal lebüdöskurvázta zsut. De amit fanni csinál, az tök rendben van. Reninél jobban már csak macit rühellem, rosszindulatú, tohonya faszparaszt! levágódik a kanapéra, és takarózik be... ez a fogyni megyek be-szöveg, meg egy baszott nagy kamu volt, h megvezessen mindenkit.

beacska 2014.12.20. 13:50:32

@ruzs54: hmmm...lehet, h úgy érzi, h Dávid - akivel vhogy TÉNYLEG jóban lettek nagyon gyorsan - Zsu miatt esett ki? lehet. nem hinném, h Danit "sajnálja". Én igazán Lacin, Ádámon és Robinon láttam azt, h kapóra jött nekik Zsura tenni, mert nem kellett gondolkodni. Ők voltak a sodródók. Macin én úgy láttam, és látom, h ő valóban utálja Zsut. Dávid lehet a válasz a kérdésemre (vagy a 42?)

nátrium glutamát 2014.12.20. 13:58:29

Érdekes, csak azt nem tudom miből gondoljátok, hogy Zsú rámozdulna Dennis-re.
Semmi érdeke nem fűződik hozzá és nem is az ő súlycsoportja (értsd: nincs egzisztenciája, kapcsolatrendszere, kinézetre talán 4. a sorban és túl közönséges).

mosca.della.frutta 2014.12.20. 14:00:52

"Ez a nő még enni is ripacskodva eszik. Maci Röné vállát puszilgatja, mi balra kihányunk..." ezen már kishíján kiköptem a kávém, nagyon jó lett a h/v, gratula @zaphodbb, bár egyet hadd javítsak, azt a "vezércselt" (nem az), hogy Bojli menjen rá Ázott Kutyára, NEM Kiskun találta ki, hanem csapatszinten brainstormingoltak rajta, sőt, ha jól emlékszem - és jól emlékszem, mert öfiben is volt - maga Ádám volt az, aki bedobta a közösbe az ötletet, és mindenki lelkesedett a tervért, szal ezt már ne varrjuk a MissHataloméhes nyakába, mert ez pont nem az ő sara; de amúgy minden elismerésem, amiért ebből a hóttunalmas, egysíkú öfiből egyáltalán ki tudtál hozni valami olvashatót, pláne szórakoztatót! :)

nátrium glutamát 2014.12.20. 14:01:56

@VVKnapné: teljesen egyetértek veled!
Robinnal az a baj, hogy túl nyálas Dóri ízlésének, valamint profi a csaj, ingyen nem oszt pennát.

ruzs54 2014.12.20. 14:04:39

@VVKnapné: Igen azonnal le büdös-kurvázta.Fannival kapcsolatban,más szemében a szálkát esete forog fenn.Én is úgy látom ,gondolom ahogy Te.
@beacska: Szerintem se Danit sajnálja, hanem Zsu a beköltözés után 6 órával már Dávid farkincájával huncutkodik,Dávid reggel Macinak dicsekszik ,Dávid kipotty a szürke szellem járása miatt , nem sokára Vikcsu pottyanást is Zsu számlájra rója, + Renibariságból a csordaszellem miatt utálhatja ennyire kitartóan Maci Zsút.

lacuna666 2014.12.20. 14:11:35

@VVKnapné: Jaja én is olvasgatok már mindent itt takarítás közben :)

mosca.della.frutta 2014.12.20. 14:11:52

@beacska: igen, alibi jeleket osztogattak, mert kapóra jött nekik, hogy tét nélkül lehet pakolni Zsúra, mert a többiek már úgy is megpakolták elegendő számú jellel ahhoz, hogy mindenképpen ő menjen ki, de számomra ennél a csicska indíttatásnál is visszataszítóbb volt akkor két másik ember jelrakása, vagyis magyarázata, nevezetesen Ádináé és Lacié, mert ők azzal a magyarázattal rakták rá, hogy menjen ki és "bizonyítson", mutassa meg van-e helye a vellában - magyarul: menjen, mutassa meg, hogy milyen a nézői megítélése, és ha elég erős ahhoz, hogy kint hagyja nagypofájú Ordenáriát, akkor majd odaállnak mögé, ha meg kint maradt, akkor értelme se lett volna konfrontálódniuk miatta....
szép, lojális hozzáállás, aminél gusztustalanabbat nehezen tudok elképzelni, remélem, Zsu is észben tartja, és tudja hová tenni ezeket az embereket a későbbiekben is, mert ez mindent el is mondott a játékukról (na meg a jellemükről), ilyen emberekkel lehet szimpatizálni - bent is, kint is -, de megbízni bennük játékostársként... végzetes hiba lenne.

mosca.della.frutta 2014.12.20. 14:14:31

@mosca.della.frutta: utolsó mondatomhoz még csak annyit, hogy erre Ádina rá is erősített szépen azóta, hiszen egyfolytában ekézi Daninál Zsút, minden erővel azon munkálkodik, hogy kikezdje a szövetségüket, és Danit maga mellé állítsa teljesen, mert látja benne a stabil húzóembert, akivel simán elmehet a fináléig.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.20. 14:32:57

Nyilván jóval könnyebb lenne, de szerintem Edina már Dani nélkül is képes eljutni a fináléba. Persze esze ágában sincs Danit hagyni. Az érdekes lenne, ha Lacival tovább jutnának (mármint kapcsolat szintjén)

nátrium glutamát 2014.12.20. 14:36:53

@mosca.della.frutta: ezért Zsú a legrosszabb időszakot választotta ki az eltávolodáshoz. Ráadásul egy olyan archoz húz, aki már egyszer szembe köpte. Ebből is látszik, hogy nincs a helyzet magaslatán. Momentán akár indulhatna is kifelé - "a mór megtette kötelességét, a mór mehet".

lacuna666 2014.12.20. 14:38:22

@Köcsöglány: Engem is zavar Dennisz Au-imitálása, legszívesebben a falat kaparnám annyira rossz az alakítása

Haplo 2014.12.20. 14:40:41

lattatok a tegnap ejjelit? mi volt az a repulo level?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 14:46:08

@mosca.della.frutta:

Ez a jó Edinában, hogy nem egy madár, jól lát ott mindent .
Az meg hogy jelet pakolt Renire ,okkal pakolta meg a csajt, elég szépen savazták a Vikcsus "ki hova áll" témánál, ezért nem szeretné látni a kedves Renáta orcáját :)

Zsu a vége előtt elfogja baszni a játékát valamivel, fárasztó lesz végi azt hallgatni hogy haza akar vinni a gyereknek egy komplett családiházat, nagy kerttel és nagy kutyával, Edina is érvelhetne ezzel, ő sem a Cukkemberg gyerek sarja, kő oda a lé.
BasszájbaLaci is fölöslegesen teszi itt az igazságos igazmondós jógyerek figurát, egyszer b*ssaz fel az agyát Dóri és máris elmúlik az imidzse :)

mézescsók 2014.12.20. 14:52:56

@aggyistenbrittudós: Könyvmániás vagyok, mindig olvasok elalvás előtt. Bagoly vagyok, ritkán alszom el 2-3 előtt. Ráadásul most vettem ki az éves szabimat (műtét miatt bent maradt 29 nap!), úgyhogy tegnap 11-kor keltem.
Nietzschet és Coelhot meghagyom másoknak. Előbbihez nem vagyok elég okos, utóbbihoz elég naív. John Fante Kérdezd az út porát c. könyvét olvastam. Félút.

Sargabogre 2014.12.20. 15:01:31

@lacuna666: pont most néztem, hogy teljesen úgy affektál meg direkt úgy beszél a riportban mint Aurélió. gondolom azt hiszi, hogy majd megnyerheti emiatt. egy irritáló féreg.

ruzs54 2014.12.20. 15:03:30

@Haplo: Láttam, Dani szülinapi bulija vége felé Laci Ádám hab-fürdőznek a jakuban.Maci az udvaron téblábol és akkor berepült vmi valóvilágos emblémával ellátott papír, amire Maci rácsapott mint tyúk a takonyra,és elovasta,Közben a két fürdöző kérdezgette mi az mi az???Maci mikroport is elhagzott azonnal vagy 10x, de Maci meg se hallotta csak olvasott bőszen.Végül bement a riportszobába levelestül lepényestül mindenestül.Amikor kijött azt mondta nem tudja mi volt az csak az emblémát látta.Szal csak a Maci tudja mi volt az de hazudik, mint azt már láttuk egy párszor.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.20. 15:09:12

@aggyistenbrittudós:

"dehogy. nekem csak fűrész a barim, a többiek haverok. már elnézést, de muszáj volt pontosítanom."

hát ezt majd meg kell ünnepeljük, viszont számíts rá, hogy emiatt majd itt páran zombivá lesznek és a nyaki véredényedre fognak pályázni,

viszont bízom benne, hogy brittudosként ez neked meg se kottyan...

ja, ez meg a másik, nem értem miért vannak a commenttársak általában ennyire kiakadva rám... pedig isten bizony még csak nem is hasonlítok Fannira, csak imádkozom, hogy őrizze meg a totális üde másságát a vellában, és ne akadjon fenn semmi cseszegetésen...

Isten áldja a királynőt és a brittudósokat!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.20. 15:18:20

@Csak ügyesen!:

"Laci inkább Fanniban gondolkozik, abban is van ráció"

Uramisten, ha ez bekövetkezik, megtöröm eskümet a nemszavazás alapszabályára, és megkérem az egyik kissrácot a környékemen, hogy hadd szavazhassak az okosáról Fannira...

nem nem, hidd el Csak ügyesen, a stáb nem lesz hülye megengedni egy ilyen párbajt, nekik szükségük van Fannira a show utolsó leheletéig, Fanni egy összkomfortos, überelhetetlen szórakoztató központ, rajta lóg ez a show egy hajszálon, kapaszkodnak is bele rendesen tiszta izomból...

mosca.della.frutta 2014.12.20. 15:21:16

@nátrium glutamát: én még nem tenném ki, vannak benne lehetőségek, pl. amint írtam korábban, egy lehetséges Lacc-Ádina-Zsu érzelmi (később akár szexuális is) háromszög féltékenységi drámákkal, mindennel, amiben 12ker is benne lesz tökig; sztem lacc jó választás a show generálásához, és a garantált képernyőidőhöz - már csak azért is, mert gyenge ember játékosként, ugyanakkor Ádinával már benne van egyfajta játékban, és ahogy elnéztem, még PVC is fogja őt rendesen érzelmileg -- elég volt csak megemlíteni a nevét, amikor Ádinkával és Boljiékkal volt egy tisztázó beszélgetésük nemrég a nyugiban, és máris decibelekkel emelte meg a hangját, szemmel láthatóan ugrott rá, szal függ még tőle erősen -- ez pedig jól jöhet még majd, amikor Renyagenya kiesik, és PVC szépen sunyiban betagozódik maid Daniék brigádjába, és ezzel B.sszájba - tetszik, nem tetszik - kényszerszövetségese lesz, és akkor majd közelről asszisztálhatja végig, ahogy Lacc egymásnak ugrasztja a tyúkólat - tuti feszültséggeneráló szitu lesz = jelentős képernyőidő.... szal van ott még dolog a mór számára, ne siessük el a likvidálását ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 15:23:45

@Zsolt Pallagi:"... Röné, ....rátemetni minimum 6 köbméter betont..."

:D
sixxx feet under :)

mosca.della.frutta 2014.12.20. 15:36:10

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: ezzel egyet kell értsek, Ádinka bent lesz egészen a végéig, ő az egyik potenciális győztes, Zsu viszont el fog vérezni elég hamar, mert vannak határozottan idegesítő megnyilvánulásai (pl a parttalan, végeláthatatlan szövegelései, a lassú, körülményeskedő beszédmodora, ahogy keresgéli a szavakat, a szegényes szókincse, miegymás), ha nem találja fel magát, és nem mászik bele valami érdekes sztoriba, hamar ráunnak a nézők, és ha Ádinának sikerül 12kert ellene fordítania, akkor akár még párbajra is küldhetik a mocsárlakók...
ezért a Danival való szoros, kettes szövetsége létszükséglet számára, kérdés, hogy Ádinának sikerül-e éket verni közéjük -- szerintem nem, oké, látom a szerkesztői szándékot, hogy ezt akarják láttatni velünk, de én meg ismerem Dani típusát elég jól: hiába van esze a játékhoz, a számára vonzó nőt nem fogja elengedni a közeléből, mert megölné a féltékenység, felőrölné, és képtelen lenne a játékra koncentrálni, fontos neki, hogy Kiskunt mindig a közelében tudja... szal, savazhatja Ádina, ha arra játszik, hogy 12ker ejtse ki a körből Kiskunt, nem fog neki összejönni, előbb vagy utóbb rá fog ébredni erre (is) a mi kis kedvenc játékosunk.

Mók_Ica 2014.12.20. 15:43:48

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nyugodtan mondhatja ezt zsu..... nem tudom hová jelentkezett, de itt nem családi ház a főnyeremény, kutyával :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 15:56:16

@Krétagarbó: "...Na megyek takarítani, az olyan érdekes....."

Nekem is kellene, úgyhogy adj valami sorvezetőt, pls, hogy mi érdekes benne.:D

astryle 2014.12.20. 16:02:12

Hali! Super TV2 őn Röné most alakít a Csládi Titkokban, mint terhes anyuka :D A műsorban a barátját pont Norbinak hívják :P Ja és a sínésznő elég harmatosan alakít.

csincsilla72 2014.12.20. 16:12:09

@astryle: hihi:-)
Akkor rossz helyre ment a terhességi teszt? Rönének küldték, nem Kazalnak?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 16:15:09

@beacska: "... azt hiszi, h majd a Hitgyülisek fognak rászavazni?..."

Úgy hallottam, azoknak tilos ilyesmit nézni, nemhogy részt venni benne. Szvl arra hiába gründolná az üzletet, sztm. :)

A dennis féle manőver nagyon is elképzelhetőnek látszik, csak valahogy nem néztem ki belőle ennyi gondolkodást. Ennyire jó ösztönei lennének?

astryle 2014.12.20. 16:16:39

@csincsilla72: találtam vidit is :) elemezni kéne a sínművészetét vimeo.com/99657664

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 16:17:08

@mosca.della.frutta:

Edinában és Daniban az a jó, hogy nem színészek, Robin se játssza meg magát, csak ő lavírozik.
Maci egyszer hozza a önsajnálkozós "a dagikat senki se szereti" szerepét, máskor meg a perverz állatot aki még egy kiadós pisiszextől sem riad vissza.
FényevőFanni azzal menőzik, hogy neki a legmocskosabb a szája, szex közben még oké lenne, de hogy alapból így reagáljon le mindent ,az nem kicsit gáz, és persze nem bír a pöckével, és aszongya ő csak annak mutatja meg a gyengébbik énjét aki megérdemli......cseszd meg Fannika a nézőknek mutasd meg ,mert nekik szerepelsz, és ők szavaznak.
CsuzliszájúLaci is visszavett az arcból, ő valójában olyan mint amikor beköltözött, csak most picit visszavett mert nincs mire verni, szerepjátékos ő is.
Denis = Au 2.0. csak neki sikerült megreszelni egy nőt a villában, esetleg összejöhet neki a 3. hely, ő is megjátssza magát.
Dóri szerintem sunyi, ő is átment a lavírozósba, de mikor buli van úgy le kap mindenkit hogy másnap az összes villalakó herpesszel a száján ébred, ha Fanni kiesik olyan puszihaverja lesz Zsunak hogy pofánk le fog szakadni.
Ádám a tuja, rá nem tudok mit mondani, ő van, tolná is Fannit, meg nem is, annyira nem teszi az eszét, lehet ő lesz a villa Teoja.

@Mók_Ica:
Most nem ugrik be mennyit visz a nyertes, de gondolom az albérlet már felejtős opció lenne, és még kutyára is futná.
De ne hozza már fel ,mert a nézők ilyenkor egyszerre nyomják meg a mute gombot, annyira fárasztó már.

csincsilla72 2014.12.20. 16:17:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A Denisz-féle manőver jónak látszott addig, amíg el nem bénázták és amíg Az ellentábor rá nem jött. Így nem sok értelme van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 16:21:41

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "...Komisz...meglepheti Zsuzsikát a gondzillával..."

Sztm Kiskun nem felejt (ennek hangot is adott), ezért kizártnak gondolom, hogy Komisz bármiben sikerrel járna nála.

mosca.della.frutta 2014.12.20. 16:21:53

@astryle: ahhogy ÍGY sínésznő, hogy szerepelt valami amatőr kostruált baromságban.... hát, ilyen alapon több sínész van az orzságban, mint közmunkás, és akkor már nem csak Renyógenyó, de Zsírsertés is annak mondhatja magát, vagy még ki tudja, kik....

tényleg, mi van, ha ezek innen ismerték egymást? mint ahogyan Dáviddal is kintről ismerték már egymást... az meg mi már, hogy itt is egy Norbi meg ott is... tudtam én, és kezdetektől fogva hangoztatom is, hogy ez a vőlegény egy oltári nagy KAMMERMANN!!!! xDDD

a Terápiát darálom éppen - pár részt nem láttam, csak félszemmel, amikor adták -, de megszakítottam, hogy lássam Renyagenya csillámló tehetségét másutt is - de valami statiszta lehetett max ebben a dráma-akármiben is, mert nézem már vagy 10 perce, és nyomát se látom... (óh, bárcsak már a VV relációjában írhatnám le ugyanezt...! :P)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 16:22:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

De a manővert már első nap túljátszották, le is jött Zsuzsikáéknak a Vígszínház, most az a játék jön, hogy ők tudják e azt hogy mi tudjuk amit ők tudnak :)

csincsilla72 2014.12.20. 16:24:40

@astryle: Elemeztem. Kösz, inkább színházba járok. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 16:25:11

@csincsilla72: "... A Denisz-féle manőver jónak látszott addig, amíg el nem bénázták..."

nem erre a manőverre gondoltam, hanem a beácska felvetésére, hogy Komisz szeretne esetleg kifarolni a csoportjából.

mosca.della.frutta 2014.12.20. 16:26:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pontosan; na meg túl alpári, túl primkó is hozzá, valahogy kétlem, hogy bejönne neki egy ilyen komisz-féle tróger senkiházi, akinek nagyjából zéró felelősségtudata és még annál is kevesebb erkölcsi érzéke van...

astryle 2014.12.20. 16:26:53

@mosca.della.frutta: Épp kerestem valamit néznivalót a tévébe amikor Röné visszabambult terhesen. Remélem valami szerződésszegéssel várják idekint :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 16:30:20

@mosca.della.frutta: "...ez a vőlegény egy oltári nagy KAMMERMANN!!!..."

:D:D:D

De ugye nem Kovi-Cam Ltd?

astryle 2014.12.20. 16:31:24

@ruzs54: Köszi a linket :) az okj-s gyorstalpaló színészképzésen jót röhögtem

mosca.della.frutta 2014.12.20. 16:36:51

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nagyon f.szásan összeszedted, ehhez nincs is nagyon mit hozzátenni, tökéletes karakterjellemzések, egyetértek veled mindben - bár, 6-os szériát nem láttam, így nekem az Au-style kimaradt, és ez, amit most Suttyókomisz a riportban előad, teljesen újként hat - és még viccesnek is mondhatnám, akár, ha nem lenne ennyire ellenszenves figura szegény, hogy inkább hat szánalmasnak és erőltetettnek, mint viccesnek, szal részemről ő off;

(de azért még nem ejteném ki, megnézném, ahogy párbajról-párbajra koppan, amikor sorra véreznek el a katonái;))

Mók_Ica 2014.12.20. 16:37:01

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: lakás, autó + havi 1 mioHUF.... bár a lakás lehet, hogy csak 1 évre van...... :)))

nátrium glutamát 2014.12.20. 16:37:41

@astryle: 0:44-nél kezdődő mondatából valaki csinálhatna videomeme-t. Kár, hogy ahhoz nem értek...

nátrium glutamát 2014.12.20. 16:42:11

@Mók_Ica: ha jól értettem, a kocsi is csak egy évre van. Szal 12 milla + celebségért adják el magukat. Bár a legtöbbnek 15 perc hírnév jut kint maximum.

Mók_Ica 2014.12.20. 16:45:02

@nátrium glutamát: a havi 1 milla is egy évre szól.... ha pedig az bruttó, akkor még annyi se, mint amit írtál.... :))) no, ebből nem lesz családi ház.. :)))

ő-szinte 2014.12.20. 16:45:24

Miert nincs uj poszt? :O olo

Haplo 2014.12.20. 16:54:21

@ruzs54: ezt lattam, de nem ertettem, most akkor kivulrol jott vagy bentrol? mert a sracok se ertettek, az udvaron csak ok harman voltak, raadasul ugy, hogy siman ralattak az egesz udvarra, nem volt ott senki. Azon tanakodtak, hogy honnan jott, meg Dennist is megganusitottak, de Maci elmondasa szerint o mar aludt. Maci odacsoszogott, felvette, de szerintem enm olvasta el, legalabbis ennyi ido alatt aligha, (vagy nem volt benne semmi, azt konnyu elolvasni gyorsan is), mert folyamatosan uvoltoztek vele hogy Maci mikroport! pedig az rajta volt, nem is ertette mit akarnak, igazitgatta, de ment tovabb a mikroportozas, majd vegre raszoltak, hogy Maci gyere a riportba, erre elindult be, mikozben tovabb mikroportoztak. Nem ertettem, ha benti level nemlett volna fontos, hogy bevigye, ki es mit irhatott volna fontosat ami miatt ekkora feneket keritenek neki. Kinti level viszont szerintem nem megy at a kupolan, qrva magasan van ahhoz hogy egy kis papirrepulo atrepulje. Raadasul VV-s logo volt rajta, ezt lattak mindharman. A stab tud atdobalni nekik valamit? vagy UFO-jaras volt? :) szal ezt nem ertettem.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 16:57:19

@mosca.della.frutta:

:)
Deniszt nem kell félteni, nem fogja tele könnyezni a nyugiszobát azért mert mellőle kipotyognak a játékosok, majd jönnek a páros feladatok amikor párban kell helyt állni a rivális csapat egyikével, szóval egyedül senki se marad mert össze lehet kuszálni a szálakat a feladatokkal.
Pl ha lenne olyan feladat hogy Laci testéről Zsunak le kell nyalni az orosz kaviárt, akkor Zsu nem hátrálna meg, mert ráfogná hogy ő szeret nyerni, és ebből bármi is lehet utána, Dani megzakkanna, elkapná Edinát egy orálra hogy féltékennyé tegye Zsut, ezt megtapsolná Dóri, amin felb*szná az agyát Laci, ezt látván Robin felpattanna hogy az ő szerelmét már ne kurvaanyázzuk már le ha lehetséges, ettől Maci előhozná az új képességét és alvajárva idézne szellemeket, hogy beférjen az összefoglalóba, de ezt szóvá tenné Ádám hogy nem kell a rizsa, persze azért hogy ő is bekerüljön az összefoglalóba....lehetne itt generálni a szálakat egy szaros orosz kaviárral is :)

@Mók_Ica:

Abba a lakásba nem fog tartani nagy kutyát, és kert se lesz a közelben, max kiviszi a Margitszigetre brunyálni.
Alekosz pont bukott mindent, lakást, kutyát, macskát, mert ennyi esze volt hogy idő előtt átkoccol a tv2-höz :)

ruzs54 2014.12.20. 17:14:51

@Haplo: én sem értettem, hogy honnan érkezett.majd megtudjuk, :-) vagy titok marad örökre:-)

Mók_Ica 2014.12.20. 17:22:40

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: max. a nagy kutya fog ott lakni a lakásban, egyedül :))))
egyébként ezt a családi titkok epizódot én már régebben láttam...... akkor még híre-hamva nem volt a vv7-nek.... sztem egy ilyen szerep miatt nem kell örök hűséget fogadnia a csatornának..... bár lehet valamilyen kikötés......

Admiral_General_Aladeen 2014.12.20. 17:42:11

@astryle: Uuramatyám! Ebben a videóban is olyan debil,bamba feje van Reninek. :)
Maci is,Ő is,közel a tűzhöz... Kiről derül még ki,hogy szerepelt valamelyik dokurealityben? :P

pomac 2014.12.20. 17:46:03

megint bealudta poszt iro vagy sztrájkol :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.20. 17:47:56

@astryle: úristen. Hát ez nem nagy színészet,ugyanilyen gusztustalanul mesterkélten dumál jelenleg is a vellában. pfááá

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.20. 17:49:09

OFF: létezik OKJ-s színész tanfolyam? Na ne már :D :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.20. 17:57:29

Amúgy Fanninak a folyamatos "nekem jajj,de mély gondolataim vannak,de senkivel nem osztom meg,és totál félreismer mindenki" magyarázkodásától már rosszul vagyok. Inkább vállalná be,hogy egy HP,talán még szimpi is lenne,de ez az állandó hú,de nagy titokzatoskodás. Hagyjuk már,a kutyám szeméből milliószor értelmesebb gondolatokat olvasok ki,mint amit ez a két lábon járó nemibetegséghordozó valaha is ki fog mondani.
(a streamet nézem vissza épp,ehh...)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 18:01:23

@Haplo:"... Kinti level viszont szerintem nem megy at a kupolan, qrva magasan van ahhoz..."

Drón?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 18:10:29

@Mók_Ica:
Ez komoly, hogy a lakás meg az ótó csak egy évre? De akkor annak idején hogy volt az, hogy a VV Laci "árulja" a lakását? Vagy megvette akkor részletre a 12 miláért?

Aharon 2014.12.20. 18:11:06

@Köcsöglány: Gyerekkoromban volt teknősöm. Határozottan magasabb intelligenciával bírt, mint odabenn egyik-másik. A kutyáim, macskáim mind egy szálig egyetemi professzorok voltak, mondjuk egy Macival vagy Dennisszel történő összehasonlításban... Fannikának szerintem amúgy lenne kapacitása, csak teljesen kihasználatlan sajnos.

beacska 2014.12.20. 18:12:29

@Mók_Ica: @nátrium glutamát: a lakás és az autó maradó, csak a havi 1 milla van 12*...az persze más tészta, h mekkora ház és mekkora autó. gyanítom a csat. még gyűjti a szponzorokat. Úgy tudom, eddig csak egyszer adtak családi házat (Szabolcs?), de az sem volt még felépülve. Attiláé nem is épült fel, neki magának kellett keresgélnie. Mondjuk Au kapott egy panel-lukat legalább

Aharon 2014.12.20. 18:12:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem, csak a lóvé, a többi az öribe jár. Valaki mondta, hogy ebből nem lesz Zsunak családi háza, de lesz, havi 12 milla bőségesen elegendő, hogy Félegyházán kitatarozza normálisra a meglévő romot, a nyereménylakás értéke is lesz vagy 20-25 milla, azt el lehet adni....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 18:12:47

@Mók_Ica:

Lehet, hogy a blogmoci csak ránk pikkel ? MONNYON LE !!!
Ponneked írtam :(

pulicka 2014.12.20. 18:17:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én úgy tudom hogy egy évig nem adhatják el a lakást-autót, de az ő tulajdonukba kerül az is.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.20. 18:18:30

@Mók_Ica:

Nem örök hűségről van szó.
Benne van a szerződésben mikortól léphet le a csatornától, amíg a szerződés köti addig feji a csatorna, Alekkal voltak még tervei a csatornának, de nem bírt a vérével, és megpattant a tv2-höz, a gondolom a perköltséget állta a tv2, a többi pedig ment a levesbe.
Azért egy belvárosi lakást, autót, és 12 misit dobni az szép teljesítmény :)

Mók_Ica 2014.12.20. 18:29:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @beacska: asszem vv2Laci kapott házat vhol a semmi közepén.... szabolcs is lakást kapott.....
lehet, hogy a vv-kben örökbe kapják az autót és a lakást :)
na.... utána néztem: lakás, kocsi, utazás és 1 évig havi 1 milla :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.20. 18:31:00

@beacska:
@Mók_Ica:
igen, látom, köszi. Nabbódottá, h nemhiába vannak ott benn :)

Mók_Ica 2014.12.20. 18:32:11

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: alekot bőven kárpótolta a hírek szerint a tv2.... nem gondolom, hogy anyagilag rosszul járt..... de egyébként pedig tuti rosszul járt... se retek, se tv2 képernyőn nem szerepel....

Mók_Ica 2014.12.20. 18:33:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát csak meg kő' dógozni ezé' a cuccér' :))))) virítsanak vmit, ne tuja kapja :)))

beacska 2014.12.20. 18:35:33

@Mók_Ica: Alekosz köztudottan megszívta: a TV2 kihátrált mögüle, az RTL meg elvett tőle mindent...példát kellett statuálni..."a statuálás a lényeg"-ahogy a Tanúból megtudtuk ;)

kamilla123 2014.12.20. 19:03:50

Most néztem vissza a tegnapi öfit, és nem olvastam a mai kommenteket, úgyh bocsesz, ha erről már volt szó, de megint bebizonyosodott, h Edina milyen kis gyáva nyúl. Amikor Zsu megszavaztatta, h kapjon e büntit a másik csapat, nem tette fel a kezét, csak amikor már mindenki feltette. Tehát önmagában Zsu-ért, vagy face to face vmiért soha nem áll ki. Simán ki lehetne csinálni, mert csak akkor nagy a szája, ha mögötte áll egy egész brigád. Utána meg előadja a nagy őszintét. Messze nem olyan erős, mint Dani vagy Zsu, ezt ő is érzi, ezért férgeskedik mindig, h szétbontsa a hármast. de a védőszárnyaik alatt simán elevickél majd a végéig, mint az elmúlt évadban Zsófika Viki mellett.

verkli 2014.12.20. 19:05:53

@Mók_Ica: de legalább mi jól jártunk :)

Mók_Ica 2014.12.20. 19:17:57

drága komment-társak, megszületett az új posztcsi :) gyerünk-gyerünk oda :)))

TomFerramentiBarátja 2014.12.21. 11:13:29

segítségbajbanvagyok már megint mit művel azzal a pokródzal
süti beállítások módosítása