Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x30 - A Faszkalap-gate (18+)

2014. december 16. 07:49 - candyperfumegirl

Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi kiválasztás eredménye az lett, hogy a Zsu-féle klikk egyöntetűen kizavarta Ordenáré Rönét párbajozni, de ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy szabadult el a pokol és gurult el mindenkinek a gyógyszere ezek után, na arra még pont egy napot kell várnunk. Előtte még megnézzük a munkahetet lezáró zabálást, ahogy mindenki elélvez a rántottsajt látványától, meg persze Basszájba és Komisz világméretű összeveszését. A zaba hamarosan szolid bulikába torkollik, ez alkalomból az összes lány rövidnadrágot vagy miniszoknyát húz, Plasztik meg a Cotton Eye Joe pornóverziójának castingjára készül, és felken egy olyan színű rúzst, ami nem létezik. Faszik mégis álló farokkal méregetik, a szükség nagy úr, ez nagy igazság.

730-01.png

730-02.png

730-03.png

Vágás, már az udvaron vagyunk, és Basszájba egy pohárral a kezében hadonászva előveszi hirtelen Komiszt, és megnyitja a baszogatóestet. Miket mondasz te a hátam mögött? Ha bajod van, a szemembe mondd! Miért vagyok én faszkalap? Az előzményeket nem láttuk, ennek nyilván dramaturgiai oka van, a mai epizód nagy rejtélye ugyanis ez, honnan indult a faszkalapozás? Olyan súlyú érvek és ellenérvek záporoznak ebben a vitában, mint:


- Ha már a faszodat itt mutogatod ország-világ előtt, akkor már állj ki a faszodért is egyúttal!
- Én igenis odarakom a faszomat, amikor kell!

Rajtunk ne múljon semmi, az említett faszok, amikért ki kell(?) állni:

Ezt így ebben a formában képtelenség követni, de az biztos, hogy a fasz, mint olyan mindkét érvelés súlypontja. A vita akkor válik igazán szürreálissá, amikor bevonulnak a hálóba, és ott ismételgetik ugyanazt a két mondatot (te engem ne faszkalapozzál - te meg ne gyere ilyen óvodás hülyeségekkel), közben egy vicces kedvű vágó jóvoltából mi azt látjuk, hogy a nappaliban Ádina ismét a tükörnek táncol, Ádám meg Kazallal veszekszik. Komisz pedig ismét bebizonyítja, hogy egész egyszerűen fogalma sincs róla, mit jelent a magyar nyelvben a „közömbös” szó. A vita nem jár eredménnyel, engem te ne faszkalapozz, faszkalap. Rakd rám a jelet, ha bajod van, te faszkalap. Rád is rakom, te faszkalap - ez a vége, majd Komisz elmondja Kazalnak az egészet, és kiderül, hogy eleve Kazal volt, aki az inkriminált kifejezéssel illette Basszájbát a háta mögött. Hát erre is sikerült elkúrni egy estét.

730_gif02.gif

730_gif04.gif

Szerkesztők közben úgy döntenek, hogy ideje Robinnal is kezdeni valamit, mielőtt teljesen beleolvad a berendezésbe, ezért hajlandóak egy kétperces szegmenst áldozni arra, hogy erotikus álmai vannak Plasztikról. Ebből sosem lesz dugás, többek közt azért sem, mert Plasztik ebben a pillanatban is a Basszájba-Zsu-Ádina tengelyt ekézi, aminek már bevallottan Robin is része. Komisz helyeslően bólogat, faszkalapok ezek mind. Kazal is befut még a mindent eldöntő végső érvvel, Basszájbának kicsi a farka, akkor meg miről beszélünk? Partyvirsli fasorban nincs Komisz Godzillájához képest, a Kazal fejében céltalanul lézengő két agysejt ennyit bír összerakni. Közben a hálóban is megy a kutyázás, és alakul a vágjuk ki Rönét a villából de azonnal terv, sőt Ádámnak is szántak vagy egy perc műsoridőt ma, mert ő meg azt bírta kitalálni, hogy rámegy Kazalra, hogy azzal Komiszt kiidegelje.

730_gif05.gif

Következő blokk azzal indít, hogy Jabba beolvas egy levelet, miszerint Basszájba lesz szíves elmondani, hogyan és miért került hozzá Ádina hazatelefonálós szuperképessége. Francba már, hogy megint csak a lényegről maradtunk le, kit érdekel, hogyan adja elő, amikor akár meg is lehetett volna mutatni az adott jelenetet?! Basszájba sajnálja egy kicsit magát a nagyérdemű előtt, az apjával nagyon rossz a kapcsolata, fél éve nem is beszéltek, pedig együtt élnek, ráadásul nagyon beteg, és most, hogy Plasztik nagymamája meghalt, ő mindenképpen beszélni akart az apjával. A kétperces telefonbeszélgetésért cserébe meg megígérte Ádinának, hogy a munkahéten nem hagyja éhen (bocsánat, étlen) halni, hát már ezt is tudjuk, lehet menni telefonálni. Ahhoz képest, amit Laci a többieknek előadott a középső fiú sanyarú sorsáról, aki soha nem számított a link apja szemében, apuka nagyon sokszor elmondja, mennyire szereti és milyen büszke rá, de nem leszek szemét, tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen szituáció, meg egy hónapos teljes elszakadás felszínre hozza az érzelmeket.

730-05.png

730-06.png

Még végignézünk egy kis színest arról, hogy a kiválasztás ELŐTT mit mondtak az agyhalottak, ki kiben csalódott negatívan és kiben pozitívan, amiből azon kívül, hogy Komisz és Basszájba még mindig aktívan faszozza egymást, az derül ki, hogy Ádina egyre szerelmesebb. Kapunk még egy teljesen random Komisz-Kazal vitát, aminek már megint az elejét nem hallottuk (ez egy ilyen epizód), de a lényeg az, hogy Kazal nem bízik meg Komiszban, miután az kijelentette, hogy neki ez nem szerelem, tehát Kazal borsónyi agyában ez úgy néz ki, hogy akkor csak show meg taktika lehet, hogy időnként megdugja a nyugiszobában. Komisz riportozik, elmondja, hogy taktika volt ez részéről, hogy Kazalt egy kicsit eltávolítsa magától, hogy meglássa, mit lép most Ádám, aki folyamatosan ott sunnyogott Fannika nyomában. Hát majd meglátjuk holnap, ugyanis még betolják EZT az előzetest, aminek a kibontására most várhatunk még 23 órát, csesszék meg.

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 06:54:07

@mosca.della.frutta: "... Ádám mégis csak próbálkozik játékba kerülni, ..."

Igen, méghozzá úgy, hogy megpróbál "tevőleges" lenni, ezenkívül kikéri a többiek véleményét az ötletéről. Mindenképpen megpróbálja felvenni a ritmust és beilleszkedni a közösségbe.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 07:07:47

@Costanza: "...Fanny -show..."

De mi a show abban, amit csinál? Mostanra kimerítette 50 szavas szókincsének minden permutációját. A hanglejtése, ami az elején egyedi volt, mostanra idegesítő felhangokat vet. Mivel saját magának csak ő a téma, úgy érzem ezt a témát is kimerítette. Az édes butussága pedig irritáló butaságba ment át, dominál a közönségessége is. Nem látok benne többet, és valószínűleg egy fiú sem hozna ki belőle többet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.17. 07:27:59

@Schlomo Goldberg: oh, reggeli kiskecském! :-*

Még a végén kapsz egy privit, csakis bentley ügy végett :-D

Igen, mmkk. Edina ha hiszékeny, így járt. bár inkább csak eljátszották ezt.

2014.12.17. 08:11:06

@Costanza: "csak Fanni jobban eladhato mert dekorativ, szines, es sok bort le lehet huzni rola a mediaban is kesobb, szerintem" ...Fanniról max a pornóipar fog majd sok bőrt lehúzni. A médiában mégis hol lehetne őt értékesíteni? Közönséges, buta, és önmagán kívül semmi és senki nem érdekli.

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 08:31:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: úgy olvasnám már, persze csakis a bentley ügy végett.

nnnnnnnn 2014.12.17. 08:35:05

tegnap csinált végül valamit egymással denisz meg a reni? sajna nem láttam a részt.

bendeguzhanna 2014.12.17. 08:41:51

@$$$=$$$: csak egy fotózás miatt kerültek közelebb egymáshoz, de denisz felettébb meg volt elégedve reni teljesítményével...ergo...mint a lopott biciklit...bár már nincs túl sok ideje rá :)

nnnnnnnn 2014.12.17. 08:44:10

@bendeguzhanna: thnx. azthiszem kezdem egyre inkább unni. most hogy tudom ki kicsoda már elégnek érzem ha tájékozódok az újságból, max ha annyira történik valami akkor azt a részt megnézem. az előző évad legalább egy kicsit később vált unalmassá..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 09:05:28

@Costanza: Már megint ez a "ki viszi a show-t".... azért nyerjen valaki, mert attól "szórakoztató", mert sötét mint a világűr és jókat lehet röhögni rajta és mert a legordenárébb, legbotrányosabb, legmegosztóbb? Nemár... Ez olyan torz, Baukóéva-féle csapásvonal.... nem vezet sehová.
Pünkösdi királyság. Esetleg.

Baresz83 2014.12.17. 09:21:44

Reni elkenődött sminkje a jacuban... minth Jokert láttam volna női alakban. Nem baj, végül is Robin már bent van. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 09:27:08

@kamilla123: Ez tudom, hogy miért volt. Azért, mert Dani levelében a fifikás kulcsszó a "biztos" erre ösztönzött bennünket is. A "biztossal" ugyanis Renit erősíteni akarta abban, hogy bátran hívja ki Ádámot, mert van erre esélye, tehát, ha Dani ezt akarja, akkor mi Dani szurkolók ebben segítünk neki.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 09:58:46

@Costanza:

Igen, Hajrá Fanni! na végre egy másik Fanni-fan

Én csak fényt látok Fannikában, sok vidámságot, humort. Szókimondó és szerethető. Megy az érzékei után, ami nagyon felszabadító.

Fel nem foghatom mások miért akarják mindenáron utálni.

Bár Röni nem egy nagy karakter, viszont szívesebben nézném őt, mint Ádámot, aki rideg, hideg, nőkkel kifejezetten ellenséges, lehet, nem is vonzódik annyira hozzájuk,
mindenesetre remélhetőleg őt választja Röni és vissza is jön.

Danit kihívnia Röninek nyilván öngyilkosság lenne, viszont Dani is Ádámra mutogat, mint aki ellen Röni biztos vissza tudna jönni. Daninak jobb egy visszatérő gyenge ellenség Röni személyében, mint egy erősödő kapcsolat Laci és Ádám között, ami fenyegető lehet rá nézve.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.17. 10:22:03

@Schlomo Goldberg: lehet, hogy neked kellene a bentley végett írni, mert telóról nem megy, sajna.

Gia Gianea 2014.12.17. 10:30:50

Hú,ha én Fanni anyja lennék (bár a koromnál fogva nem lehetek..) akkora nyaklevest kapna amikor kiesne a villából,hogy egy hétig nem lenne éhes... :-D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 10:47:40

@Gia Gianea:

egyrészt Fanni elmúlt 18, másrészt alapból nem helyeslem a gyermekbántalmazást, ráadásul semmi olyat nem tett, amiért büntetés járna...

Gia Gianea 2014.12.17. 10:55:18

@FOGASFŰRÉSZ: Nem kell mindent vérkomolyan venni.De én sajnos nem tudok azonosulni Fannika léha erkölcseivel.

csincsilla72 2014.12.17. 11:16:30

@FOGASFŰRÉSZ:
Hát, nem vagyunk egyformák. Én Fannikában egy sötét, buta, rosszindulatú és végtelenül közönséges ringyót látok, ráadásul a legalját, mert ő nem a kajáért, muszájból szopik, hanem a szoliért. Ostobaságokat beszél és már minimálisan sem szórakoztató, inkább kínos.
Én nem verném meg. 21 éves, magáért felel. De az tuti, hogy a kapcsolatot nem keresném vele többet, ha az anyja lennék. Mindennek van határa.
Röné nem nagy karakter, hanem semmilyen sem. Ül a kanapén, fekszik az ágyon. Kommunikál azzal a három emberrel, akivel még szóba áll, de azok is olyan érdektelen, semmitmondó beszélgetések, hogy nincs mit megmutatni belőle. Másokkal kapcsolatot nem keres, a villa életében semmilyen szinten nem vesz részt. Műsoridőt csak bazdmegolással tudott magának szerezni, de abból meg ennyi pont elég volt. Rossz az egész fellépése, tehetségtelen színésznőnek is, buta és nagy adag komplexus dolgozik benne. Nincs értelme a bennlétének.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 11:16:57

@FOGASFŰRÉSZ: Csak akaratlanul is halálra szekálja és lejáratja a szüleit és testvérét a való életben, és teszi mindezt azért, mert egyrészt képtelen felmérni a tetteinek következményét a XXI. század második évtizedében Magyarországon uralkodó általános erkölcsi és magatartás elvárás normák keretében, másrészt mindenen és mindenkin átgázolóan önző és egoista (beleértve a családját is). A nyakleves kiosztás, mint pedagógiai módszer tekintetében természetesen lehet vitatkozni... Normál körülmények között minden ember felelős a tetteivel a közvetlen környezetének, nem csak a szülő felelős a gyerekéért, hanem a gyerek is a szüleiért, testvéréért, rokonaiért, barátaiért stb. (minél idősebb, annál inkább). És még egy dolog. Jogilag ugyan 18 éves korban eléri mindenki a nagykorúságot, de a szülő még aggastyán korában is a szüleje marad a gyermekének felelősség szempontjából is. Ehhez a szülőnek akkor is joga van, ha ekkor már a jog nem kötelezi erre.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 11:35:29

@Gia Gianea: léha erkölcs?

@csincsilla72: Kínos?

@VV Erőlegény: önző és egoista?

SZVSZ, akik ilyen véleménnyel vannak Fanniról, azok miért néznek VV-t egyáltalán?

A magukat erkölcsösnek, dolgosnak, adakozónak tartó embereknek nem a tévé előtt lenne a helye, amikor a Való Világ megy, kivéve, ha azért nézik, hogy fröcsöghessenk egy jót a világ bűnösségéről és fertőjéről, ami szerintem egy rossz vicc...

A villában teljesen normális emberek vannak, na, talán Maci kicsit túlzásba vitte az evést, szóval ő klinikai eset, törődnie kellene a túlevésével... és talán Dóri megállhatna most már a plasztikázás lejtőjén, de amúgy nekem ő is nagyon szimpatikus és szeretetre méltó, csak hát nyilván súlyos gondjai vannak magával, lehet neki se ártana valami masszív terápia, hogy elfogadja magát.

de a többiek? Azt csinálják ami a dolguk az ő korukban: szeretnek szocializálni, táncolni, bulizni, szeretkezni, a VV felfogható egy komoly önismereti tanfolyamnak is, pszichodrámának, amiből persze vagy tudnak profitálni hosszútávon, vagy nem...

de a tévé előtt üldögélő, dádázó erkölcscsőszöktől nevetnem kell, nézzenek már magukba.

Nem, a villában többségében teljesen normális, rendes fiatalok vannak, ki jellemesebb, ki kevésbé, de speciel Fanni éppen hogy egy egyenes, szókimondó, igazszívű lány, nem kertel és nem is taktikázik, remélem benn marad jó sokáig,

meggyőződésem, hogy a közönség nagy része sokkal romlottabb, mint a bennlévők, és csak azért nézi a showt, hogy rosszindulatúan fröcsöghessen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 11:47:51

@FOGASFŰRÉSZ:
"SZVSZ, akik ilyen véleménnyel vannak Fanniról, azok miért néznek VV-t egyáltalán? "

"...de speciel Fanni éppen hogy egy egyenes, szókimondó, igazszívű lány, nem kertel és nem is taktikázik, remélem benn marad jó sokáig."
:D:D:D uramisten.

Azon nem gondolkodtál még el, hogy talán te mész forgalommal szemben az autópályán? De azért óvatosan, a végén a Hogyvolt Fannija leszel. Már ha érted. :D

De azt hiszem, mostantól inkább elkönyvelem minden hsz-ed úgy, hogy szabadidős trollkodásból, szórakozni jársz ide, hogy már csakazértis olyanokat írkálj, ami miatt a többiek kénytelenek rádelőzményezni. :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.17. 11:48:36

@FOGASFŰRÉSZ: na persze, mert te nem háborogtál (most direkt nem a fröcsögést írtam, hogy meg ne sértődj) napi 40 kommentben, hogy Ati-Peti, Viki milyen undorító szarfos emberek. De nyugodtan küldd el a picsába ugyanezért a többieket, ahogy jólesik.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.17. 11:51:21

ma jókedvemben vagyok, úgymond.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 11:55:10

@foxwiththegloves:

fogalmam sincs miről beszélsz, de az a fontos, hogy neked jó legyen...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 11:56:54

@FOGASFŰRÉSZ: Nehogy azt hidd, hogy nem értem, hogy mit mondasz, és sok dologban egyet is értek veled, csak úgy gondolom, hogy nem súlyozol a megfelelő helyre (vagy folyamatosan trollkodsz). A te általad felvázolt társadalmi modell egy abszolút liberális, már-már anarchikus modell lenne, de könyörgöm fogd már fel, hogy egy olyan Magyarországon vagyunk, ahol pl. jövőre bevezetik a vasárnapi munkaszüneti napot a "csuhás politikusok", hogy a zembereknek újra legyen idejük templomba járni. Egy ilyen országban, a nagyközönség előtt különösen, de viselkedni muszáj!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 11:58:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

te trollnak nevezed, aki veled nem értesz egyet? mer akkor fogalomzavarban vagy..

ami a forgalmat illeti, valóban sokszor elhűlök merre megy a forgalom én másfele mennék, az emberiséget a mindenkori elhajlók mentik meg a totál elhülyüléstől, és agymosott zombi tömegléttől...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 12:03:56

@VV Erőlegény:

nem, pont fordítva, éppen küzdeni kell a baromságok ellen, és nem belenyugodni, mint pl a hétvégi boltbezárás, ami totálisan ÉRTELMETLEN és további tömegeket nyom az utcára többféleképpen, részben további leépítések lesznek, részben további tüntetések... mert ha hergelik a tömeget, miközben minden süllyed a kutyaszarba, akkor nem bezárni kell vasárnapra a boltokat...azt hiszem ezzel meg az m nullás díjjal tovább rendszerutálókat sikerült felállítaniuk a karosszékekből...

nah, a villában lévők egytől egyig angyalok a jelen hatalomban lévőkhöz képest..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 12:07:30

@FOGASFŰRÉSZ: Na látod, van amiben teljesen egyetértünk! :-)

Gia Gianea 2014.12.17. 12:07:33

@FOGASFŰRÉSZ: Majd szólj,hogy mikor lesz Fannika szentté avatása.. :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.17. 12:12:07

@csincsilla72: Bármit csinál, akkor is a gyereke. Fanni viselkedését látva mindenkinek lehet véleménye a szülei nevelési módszereiről, lehet Neked van igazad és tényleg nem keresik majd vele a kapcsolatot.

kamilla123 2014.12.17. 12:12:39

@FOGASFŰRÉSZ: @VV Erőlegény: Én amúgy abszolút értem (ahogy VVErőlegény is), h miről beszélsz(tek), és tényleg, én is sok igazságot látok benne. Nekem Fannika egyáltalán nem ellenszenves attól, h lefekszik vkivel, vagy kit szop le, tök mindegy, egészségére. Nekem ezzel a nővel az a bajom, hogy rosszindulatú, hogy olyan szinten képes a bántalmazásra verbálisan és a gonoszságra, hogy az egészen megdöbbentő. Akár Zsu-val szemben, akár Denisszel szemben az elején, amikor szex után elmondta minden lottyadt farkúnak. És az a helyzet, hogy ehhez viszont a jogalapot a szépségéből veszi. Azt hiszi, hogy őt ez felhatalmazza, ettől több, mint mások. És itt kezdődik az, hogy erkölcsös, vagy gáz, vagy ostoba. Én emiatt szégyellném magam a szülei helyében, nem a szex miatt. Az semmi.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.17. 12:14:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Á, senki nem kényszerít itt senkit, hogy előzményezzen. Ha nem jön be amit írt, át is lehet ugrani.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 12:15:39

@Gia Gianea:

oké, mehetünk együtt, ha lesz,

bár én inkább azt venném szívesen, ha Fanni megnyerné, a VV-t,

kétségtelen Edina komoly vetélytárs érdekességben, de Edina egyelőre még se tud annyira szerethetővé válni, őt max valaki ellenében választhatják meg királynőnek... tehát, ha a közönség csak azért is neki akarná adni a díjat Fanni ellenében...

Hajrá Fanni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 12:16:07

@FOGASFŰRÉSZ: nem, azért senkiről nem gondolok ilyet, mert más a véleménye. De épp ezért te is fogadd el, hogy azok alapján amiket írsz, én ilyen következtetést vonok le.

És nem, én egyáltalán nem tudom komolyan venni azt, amikor arról beszélsz, hogy a villában egyedül Fanni képviseli az igazi, példaként követendő emberi értékeket.
És e gondolatsor mentén egyben vissza is pattintom rád azt a minősítést, hogy itt mindenki agymosott birka, aki veled ellentétben úgy gondolja, hogy ez az általad oly forradalminak vélt "elhajlás" inkább vadhajtás, mintsem idővel termőre forduló rügyfakadás.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 12:18:34

más:

nektek is feltűnt, hogy külsőleg Dennisz mennyire hasonlít az egyik műsorvezetőre?
mondjuk belsőleg nem, a karaktere más, de külsőleg szinte az ikertestvére...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 12:19:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

huh! ujujuj!

Na mindegy, másról beszélünk... neked is további szép napot!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 12:20:03

@Majom1Parádé: Sztem Fogasfűrész megérdemli néha az időt és energiát, mert érdekes megközelítéseket alkalmaz! :-)

Juvegrande85 2014.12.17. 12:20:38

@FOGASFŰRÉSZ:

Ha a közönség csak azért is neki akarná adni a díjat az azt jelentené, hogy többen szeretik. Azaz szerethetőbb. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 12:24:47

@FOGASFŰRÉSZ: én ugyan nem megyek sehová, de kösz, viszlát! :D

Gia Gianea 2014.12.17. 12:37:46

Fannitól biztos,hogy nem fognak soha elfordulni a szülei és én nem is kívánom ezt neki.

fofofo 2014.12.17. 12:42:39

Nem olvastam végig minden kommentet, szóval lehet, hogy már más is felvetette, de: nem lehet, hogy Ádina azért választotta a fotózásra Jabát, mert megszánta?

fofofo 2014.12.17. 12:45:16

@FOGASFŰRÉSZ: nekem semmi bajom, azzal, hogy Fannika pusztán a testi örömökért dug. A szoliért szopás már neccesebb, de nem láttam, úgyhogy erről nincs véleményem. Én leginkább azért nem bírom (néhány másik szereplővel egyetemben), mert visszataszítóan ordenáré módon tud viselkedni, és külön ijesztő, amikor indulatból trágárkodik.

Gia Gianea 2014.12.17. 12:45:22

@fofofo: Én is biztos vagyok ebben.Tudta,hogy őt senki nem fogja választani.Illetve még az is benne van a pakliban,hogy szerette volna Lacccit elkerülni.

Krétagarbó 2014.12.17. 13:03:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): arra azért kíváncsi lennék, hogy ha lenne egy lánya, aki szolizsetonért szopna, azt is ilyen viccesnek és humorosnak tartaná. pedig azt feletehetően nem is látná több százezer ember, de úgy sem röhögné magát halálra két buksisimi között, az fix.

Lipton 2014.12.17. 13:07:20

@FOGASFŰRÉSZ: Miért humoros Fanni? A humort ne keverd össze azzal, hogy nevetsz a sötétségén.
Tényleg szókimondó, csak nem a jó szavakat mondja ki. Úgy káromkodik mint a szolis gazdája.
Azt is láttuk már, hogy milyen amikor nem az történik amit a királykisasszony szeretne.

Krétagarbó 2014.12.17. 13:07:37

@VV Erőlegény: ne mondd már, hogy a fűrész által felvázolt világ - amit jelen esetben Fannika van hivatva bemutatni nekünk estéről estére - az valami liberális világ lenne! A liberalizmus sem értékmentes, maradjunk annyiban, hogy attól még valaki nem lesz liberális, hogy az értékrendje csúcsán a külsőségek (szoli, műszempilla, nagy farok) állnak és ezekért bármit, de szó szerint bármit képes megtenni, és ezzel lealacsonyítani magát.

Krétagarbó 2014.12.17. 13:09:14

Blogmoci meg monnyon le!

malevil2050 2014.12.17. 13:11:39

Nahh azt hiszem elérkezett az ideje h pihentessük egy kicsit a dógokat,mert ettől a sok professzortól és akadémikustól (akinek nem inge nem gatyája) - már a 300 amperes biztim is kiment.Már lassan nincsen mit olvasni mert mindent át kell ugrani.Amikor már itt is megjelenik a polityika - nahh ez már a vég.

Lipton 2014.12.17. 13:15:06

@FOGASFŰRÉSZ: Büszke lennél rá ha Fanni a lányod lenne?

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 13:21:59

@fofofo:

szerintem meg tényleg kívánja a srácot, és tényleg azt teszi, mint sokan a való életben is, nem csak gyönyörért, hanem feszültséglevezetésért és szimpla gyöngédségért, figyelemért is szeretkezik, ezzel mindannyian úgy vagyunk, a szex nem csak szaporodásra van, hanem segíti a mindennapi túlélésünket, szorongás levezető is...

mindenki másnak:

semmiképpen se látom Fannit ordanárénak, csak viccesnek

@Lipton:

nekem kifejezetten poénos a csaj, sajnálom, ha nem vagy vevő a humorára, továbbra is azt mondom egy üdítő új jelenség, viszont azt is érdekesnek találom, hogy itt sokan ezt nem látják, ezen tényleg meditálni fogok, hogy mitől látom én, és miért vakok erre mások...

@Gia Gianea:

igen kösz, Istenes Bence... Denisz beszavazóján elképedtem, mennyire hasonlítanak egymásra külsőleg, ugyanaz a fazon, és megkérdeztem volna Istenest, hogy vajon ő látja e ezt... persze Istenes úri gyerek, a Denisz nyilván nem, és a karakterük teljesen más, de az sohasem lehet kellemes, mikor egy pont ugyanolyan fazon jön szemben velünk az utcán...

Gia, ezt írtad, és ebben 100 %-ig egyetértek veled:
"Fannitól biztos,hogy nem fognak soha elfordulni a szülei és én nem is kívánom ezt neki."

Lehet, hogy sok minden kínos egy szülőnek, ahogy korábban is láthattuk, nem semmi, hogy a gyereked ország-világ előtt láthatóvá válik mindenféle intim helyzetben, de ettől még egy normális szülő nem tagadja meg a gyerekét, ha ott van alapból a szeretet, akkor mindig ott fog maradni, még akkor is ha a mostani szereplés problémát okoz neki..

Gia:
a szentté avatási közös kirándulást még mindig tartom... bár az egy hosszú folyamat, előtte ugye boldoggá avatás satöbbi, de Ferenc pápa jófej, bírom, szerintem neki talán még ez is beleférne, igaz előtte Fannikának valakiket meg kellene gyógyítania,. minimumprogramként a vellában...

ha még nem mondtam volna ma: Hajrá Fanni!

Lipton 2014.12.17. 13:26:09

@Krétagarbó: Különösebben nem érdekel, de hol lehetett bizonyítékot látni arra, hogy Komisznak nagy? Állandóan azt olvasom itt, de az összefoglalókban erről nem volt semmi.

Juvegrande85 2014.12.17. 13:27:18

@FOGASFŰRÉSZ: Vegyük úgy, hogy Dennis már boldoggá avatta... :)

Krétagarbó 2014.12.17. 13:27:50

@Lipton: nem tudom, de ebben hiszek Fanninak. Ő szokta azt mondani, hogy Komisznak nagy van, és ez milyen de milyen jóóóó:)

Lipton 2014.12.17. 13:36:14

@FOGASFŰRÉSZ: Ha valaki poénos és humoros, azt mindenki észreveszi. Akkor minden adásban nevetni kéne a poénjain. Lehet, hogy volt ilyen, de nem tudok felidézni egyet se.
Te tudsz példákat mondani? Ami tényleg poén, és nem csak azért vicces mert buta.
Ez a többiekre is igaz, egyki se vicces, nem tudnak olyanokat mondani amin nevetni lehetne.

bobby.ewing 2014.12.17. 13:50:15

@Lipton:
kazal mondta, és neki egészen széles spektrumú az összehasonlítási alapja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 14:00:36

@Krétagarbó: Félreértettél, én nem arról beszéltem, hogy Fannika a liberális, hanem arról, hogy sztem az a fajta ösztönösen provokatív, öntörvényű, ellentmondásos, néha agresszív, máskor édi-bédi attitüd, amelyre Fannika alapozza a játékát, maximum egy szélsőségesen liberális (toleráns), már-már anarchikus társadalomban lehetne esetleg nyerő, amilyenben mi ma Magyarországon egyáltalán nem élünk (de egyébként sztem még a legliberálisabb skandináv államokban sem).

verkli 2014.12.17. 14:01:14

@fofofo: Az eset azért nem így történt. Aktus közben elszégyellte magát, és félbehagyta, erre mondta Komisz, hogy félmunkáért nem jár zseton (szerintem jó poén, ha kettesben vannak, az más kérdés, hogy nézőként mit látunk ebbe bele). Ebből készült a Fanni szoliért szopik blikk szalagcím.

fofofo 2014.12.17. 14:08:55

@verkli: köszi. Na ezért írtam, hogy nem alkotok véleményt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 14:11:13

@VV Erőlegény: "...milyenben mi ma Magyarországon egyáltalán nem élünk..." de nem is szeretnénk. Én legalábbis.

csincsilla72 2014.12.17. 14:33:27

@FOGASFŰRÉSZ:
Ne üljünk már fordítva a lovon!
A VV játékosai cirkuszi bohócnak mennek be, nem lazulni és szociális kapcsolatokat építeni vagy tapasztalatot szerezni.Azért vannak ott, mert celebekké kívánnak válni, be akarnak kerülni a média világába és ennek érdekében szórakoztatni kell a nagyérdeműt. Nomármost az, hogy valaki megmarad a cirkuszi bohóc szintjén vagy prostituálja magát, az ő döntése.
Akii nem a puszta örömért csinálja, hanem különböző javakért szexuális ellenszolgáltatást nyújt, az prostituált. Ennek ez a neve.
Semmi baj nincs azzal , ha Fanni egy kurva. Ez az ő élete. De egyrészt hadd nevezzük már a nevén a dolgot, másrészt Kazalnak a jelek szerint nincs jogalapja lekurvázni Zsuzsát, akkor sem, ha Zsuzsa sem különb. Ugyanazon a polcon ül ő is, azzal a különbséggel, hogy számomra elfogadhatóbb, ha egy anya azért tesz ilyet, mert etetni kell a gyerekét.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 15:30:35

@csincsilla72:

nem szeretem, ha akárki prostituálozza a villalakókat, vagy ha megteszed (amit én elítélek) akkor a műsor nézői meg maguk is prostitutorok lesznek, kollaborátorok egy prostituálási folyamatban a stricik cinkosai, a prostitúció, mint az emberi társadalom leglealjasítóbb, elidegenítő cselekménye, aki ebben résztvesz mint vevő, az az én személyebben egy szinten van a stricivel. Őket kettejüket ítélem el a prostitúcióban, de a prostitúcióban élő személyt meg nem.

de okosabb lenne, nem prostituáltozni a bent lévőket, mert ez arról állít ki bizonyítványt, aki prostitúciót kiált.

Fanni élvezi a szexet és még sok minden mást, ami Denisszel folyik az egy játék, nem csak szexuaális játék, hanem egy kapcsolati násztánc is, nekem tetszik, nem tehet arról Fanni, hogy vonzódik Deniszhez, és ha egyszer már vonzódik hazugság lenni nem élvezni ezt. Aki viszont nézi mi történik kettejük között, annak a továbbiakban egy rossz minősítő szava se lehet ellene, illetve ha van, akkor az illető képmutató és hazug.

A másik meg az, hogy ki miért megy be. Van ugye a szándék, az intenció, és aztán van az, ami valójában történik. Különböző okokból kifolyólag mehetnek be, különböző céllal, de az egészen biztos, hogy míg benn vannak, sok tapasztalatot gyűjthetnek magukról, fejlődhet az ember is helyzetismeretük, és akár akarják, akár nem egy pszichodráma sorozatban vesznek részt, mely olykor igen fájdalmas, még ha roppant tanulságos is.

Csak hogy egyértelmű legyek!

Hajrá Fanni!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 15:34:56

@Juvegrande85:

"Vegyük úgy, hogy Dennis már boldoggá avatta... :)"

Jó vegyük! Kár hogy néha meg szomorúvá is avatja... de majd túlteszi magát rajta, már csak pár hónapot kell kibírnia...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 15:36:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Ugyan már ez a szolizás egy viccelődés volt kettejük között, nem kell félremagyarázni...

Gia Gianea 2014.12.17. 15:49:20

Fogadjunk,hogy Fanni befogja mutatni a szüleinek Dennist,azok meg majd kénytelenek lesznek jó képet vágni a dologhoz. :-)

csincsilla72 2014.12.17. 15:51:25

@FOGASFŰRÉSZ:
Szar, ha a szemetekbe mondják, hogy mit gondolnak rólatok, ugye?
Magánügy, ne haragudj.
Fanni pedig az, ami. Függetlenül attól, hogy neked speciel tetszik-e az elnevezés.

Csak ügyesen! 2014.12.17. 15:51:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Azért ez teljesen félrevezető, mert Fanni nem a szoliért azért pippantotta le Dennist, csak utólag poénkodtak.

Csak ügyesen! 2014.12.17. 15:53:33

@Lipton: Nekem mondjuk a Fanni szülők nyilatkozatai sokkal visszatetszőbbek, mint bármi, amit Fanni eddig bent csinált. És sok mindent megmagyaráznak.

Gia Gianea 2014.12.17. 16:00:47

@Csak ügyesen!: Ez a Blikk már csak ilyen görény.

csincsilla72 2014.12.17. 16:04:41

@Csak ügyesen!: Denisznek volt a pippantás előtti napon egy jó kis megjegyzése. Azt mondta, hogy most ugyan fasírt van, Fannika nem akar szexelni, de sebaj, holnap úgyis szolinap.
És Fannika - naturellement - ment Denisz (farka) és a zseton után.
Ja, csak poén volt.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:19:41

@csincsilla72:

A szemetekbe? mi ez a költői többes?

Kedves csincsilla, sajnálattal hozom tudomásodra, hogy a prostituált szó arról állít ki bizonyítványt, aki kapálódzik, illetve hadakozik vele és a másikra próbálja ragasztani.

köszönöm, hogy elolvastál!

További szép napot!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 16:20:29

@Csak ügyesen!: Fanni saját szájából hangzott el az, hogy megígérte az anyjának, hogy normálisan fog viselkedni, nem hoz szégyent rájuk, stb.stb.
Ehhez képest nincs nap, hogy ne csinálna segget a szájából, megszégyenítve és kellemetlen helyzetbe hozva a családját. Ezek után mégis, miket kellene mondaniuk? Hogy büszkék rá? Hogy büszkék arra, hogy a kislányuk lassan az összes testnyílásának megszekszuálását végignézheti a fél ország? Még az is, aki amúgy nem nézi a vv-t, mert minden címlapon ott vírít egy fasszal a szájában vagy a lába között.... miközben a kistestvérét kicikizik az iskolában miatta.

Szóval, ha ti itt óvatosságra intesz bárkit is Fanni megítélésével kapcsolatban, akkor ez hatványozottan érvényes a családja reakcióit illetően.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 16:23:26

@FOGASFŰRÉSZ: "sajnálattal hozom tudomásodra, hogy a prostituált szó arról állít ki bizonyítványt, aki kapálódzik, illetve hadakozik vele és a másikra próbálja ragasztani."

Ezek szerint ez Fannit is minősíti, hiszen lépten-nyomon kurvázza pl. Zsuzsát.

Amúgy minek köszöngetsz el folyton mindenkitől? Úgyis előzményezni fogunk rád, ha lesz mondanivalónk.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:24:08

@Csak ügyesen!:

"Azért ez teljesen félrevezető, mert Fanni nem a szoliért azért pippantotta le Dennist, csak utólag poénkodtak."

Pontosan! Csak az nem veszi észre és kavarja itt összevissza a kakit, akinek a félreértelmezés esik jobban.

"Nekem mondjuk a Fanni szülők nyilatkozatai sokkal visszatetszőbbek, mint bármi, amit Fanni eddig bent csinált. És sok mindent megmagyaráznak."

Nem olvastam a Blikket, és ha Blikk akkor már eleve abban se lehetünk biztosak mit mondtak szegény szülők, vagy mondtak e bármit, de tény, hogy Fanni semmi rosszat nem csinált a villában,

részvétem mindenkinek, akit beszippantottak a Blikkes és egyéb hasonszőrű moslékgyárak...

Hajrá Fanni!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:25:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

"Amúgy minek köszöngetsz el folyton mindenkitől?"

Hát csak mert ilyen kedvem van!

Neked is további szépjónapot!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:29:51

@Gia Gianea:

"Fogadjunk,hogy Fanni befogja mutatni a szüleinek Dennist,azok meg majd kénytelenek lesznek jó képet vágni a dologhoz. :-) "

Tetszik a javaslatod Gia, végre egy platformon vagyunk, fogadni nem mernék, de mellette vagyok a bemutatásnak. Ha hihetünk annak, hogy nem volt előre megbeszélve, hogy a "beszavazó", azaz belépő showban élőben fog szakítani a barátnőjével, szóval, ha az egész nem színház volt, hanem valóság... nem tudhatjuk... nos akkor elképzelhető, de nincs rá garancia.

csincsilla72 2014.12.17. 16:34:36

@FOGASFŰRÉSZ:
Egyrészt szerintem pontosan tudod, hogy miről beszélek....
Másrészt, megmondtuk már, hogy ez a fórum nem kampánycélokat szolgál. Ha tehát én (és még jópáran) úgy gondoljuk, hogy Novozánszki Fanni egy ordas nagy kurva, akkor úgy gondoljuk. Kapálózhatsz itt kézzel-lábbal, mosdathatod a nőt, de minek? Gondolod, hogy mások nem látják azt, amit csinál?
Adott helyzetben majd a nézők eldöntik, hogy tetszik-e nekik, amit látnak vagy sem. Ha majd ott ücsörög a székben, várva, hogy döntsenek a sorsáról, akkor majd kiderül, hogy kinek a véleményét igazolja a mainstream társadalom (párdon, nézőközönség).
Nekünk teljesen felesleges ezen marnunk egymást.
Szép napot!

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 16:40:41

@csincsilla72:

Szóval te magad mellett kampányolsz mikor kurvázod a másikat? nem szép dolog, de mint mondtam rólad szól a kurvázás, mindig a beszélőről szól, akinek épp cimkézési rohama van. Remélem van otthon tükröd és tiszta is, jól nézd meg magad mitől van kurvázási kényszered. Szerintem árt az egészségnek.

Isten küldjön neked békességet!

Csak ügyesen! 2014.12.17. 17:16:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Na, nem kell ilyen vehemensen ;) Nekem különösebben nincs kedvencem egyelőre ebben a szériában, van akit jobban bírok, mint szereplőt (a hangsúly a szereplőn van), mint a többit, de ennyi. Ilyen végletes érzelmeim meg pláne nincsenek egyik szereplővel kapcsolatban sem :)

Mindenestre a teljes tárgyilagosság kedvéért, Fannit nem láthattad se a szájában, se a lába között címlapon f@sszal.

Óvatosságra meg pláne nem intettem senkit sem Fanni megítélésével kapcsolatban, mindenki azt gondol a szereplőkről, amit akar, nekem aztán hótt nyolc. A nyilvánvaló csúsztatást a Blikk cikkben azért megemlíthetem, gondolom?

Mint ahogy szintén elmondhatom azt is h nekem nem volt szimpatikus a szülők nyilatkozata. Szerintem egy ilyen helyzetben vagy mondják azt h nem nyilatkoznak, mert a lányuk szerepel, ők nem, vagy csak annyit h nem értenek mindenben egyet azzal, ahogy a lányuk játszik, de ettől még mellette állnak. Így kicsit olyan "vajon mit szól hozzá a falu?" jellege volt ezeknek a nyilatkozatoknak. Persze, a jóég tudja h mit mondtak igazán, hiszen Blikk...

Ennyi a szerény véleményem, ennél több betűt a részemről azért nem ér, ez csak szórakoztatás, semmi több :)

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 17:23:45

Mindenki nyugodjon le a picsába ;)

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 17:34:22

@Csak ügyesen!:

"Persze, a jóég tudja h mit mondtak igazán, hiszen Blikk..."

Erről van itt szó. Pontosan. Ha semmit se mondtak, akkor is fabrikálni fognak valamit, elvégre a show must go on, az újságot el kell adni a nyomorultjainak. Itt a szülők is áldozatok, az fix. Mintahogy szerintem Fanni is áldozata az iparnak, nerm a szépségiparnak, hanem a mocsokiparnak. De erről szvsz ne bocsátkozzunk vitába. Lényeget tekintve egyetértek veled...

Csókolom!

@Schlomo Goldberg:

+ Hess!

"nem picsázunk"

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 17:57:06

@FOGASFŰRÉSZ: "...Én csak fényt látok Fannikában..."

Végülis, az a lényeg, hogy valahonnan jöjjön valami világosság. :D

ezis? 2014.12.17. 18:06:49

@Csak ügyesen!:

+1
Csak olvasni szoktam, de most elgondolkodtam a hozzászóláson is.
Köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem az érzéseimet.

Más.
Arra senki sem gondolt még, hogy Maci szeánsza külső megrendelésre volt, erősítendő Edinát,
előrevetítve az esetleges győzelmet?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 18:07:41

@FOGASFŰRÉSZ: '...meggyőződésem, hogy a közönség nagy része sokkal romlottabb, mint a bennlévők,,,"

Ez már csak azért sem igaz, mert sokszor kiderült már, hogy a retek egy meglévő "portfolió" listából válogat, nem pedig úgy, ahogy a naív néző elképzeli, hogy "jelentkeztem" és "behívtak".
Csak olyat hívnak be, akiről várható, hogy az életében előforduló előzmények miatt valamennyire botrányos lesz, hogy rá lehet venni szinte bármire.
Miért zavar az, hogy másokat nem szórakoztat Kazal? Arra pedig fölöslegesen tippelgetsz, hogy a hv-os kommentnépe milyen erkölcsű, már annál is inkább, mert NEM ez a téma, hanem a bentlévők.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 18:12:42

@FOGASFŰRÉSZ: "...nem helyeslem a gyermekbántalmazást, ..."

Látom, nem elég a fény Kazal fejéből, mert sötét van még olvasni. Arra a bizonyos makarenkói pofonra gondolt. Gia.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 18:14:43

@Lipton: "...Büszke lennél rá ha Fanni a lányod lenne?..."

Honnan tod, hogy nem az? :D:D:D

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 18:40:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Nem tippelgetek, hanem az itteni hozzászólásaikból vonom le a következtetéseimet, a többit meg abból, hogy a bennlévő kölkök nagy része naiv és jóhiszemű és ártatlan, erről a saját emberismeretem és két szép szemem győz meg... ez így volt az előző villákban is...

"Miért zavar az, hogy másokat nem szórakoztat Kazal?"

Téged meg miért zavar, hogy engem szórakoztat Fanni és meg is írom? és hogy megvédem Fannit, ha úgy érzem durván és igazságtalanul és tökéletesen feleslegesen bántják?

Egyébként Fanni sokkal jobban szórakoztat, mint az, akit eredetileg hívtak Kazalnak, őt pl. problematikusabb szereplőnek látom, még ha nem is élt szexuális életet a vellában...

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 18:42:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Abból a szempontból igazad van, hogy speciel lehetne a lányom, elfogadnám, sok napfényt hozna az életünkbe... a problémáit pedig nem látom megoldhatatlannak. Lehet, ha tényleg kitagadják örökbe fogadom.

FOGASFŰRÉSZ 2014.12.17. 18:50:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

sok félreértésre ad okot a szálló igévé lett makarenkói pofon...

elég annyit erről, hogy Makarenkó Dzerzsinszkij-telepeken fejlesztette ki pedagógiai elveit...

én olvastam az erről szóló három kötetes HŐSKÖLTEMÉNYÉT, annó nem is egyszer,
nos, talán nem árt tudni, hogy Dzerzsinszkij a legvéresebb kezű KGB-s volt Sztálin Szovjetuniójában... a többinek érdemes magad utána menni...

Visszatérve a lényegre: Nem, nem hiszek a makarenkói pofonban, bár meg tudom érteni, ha a legjobb szülő is elveszti az önuralmát olykor-olykor, ez szinte óhatatlan, de igazolást nem adnék egyiknek se, sőt! terápiára küldeném őket, meg önismereti tanfolyamra.

Mindenesetre nekem továbbra is Fanni a fény a vellában.

Neked is minden szépet is jót!

Lipton 2014.12.17. 21:45:02

@Csak ügyesen!: Az se szimpatikus, bár szerintem kapálóznak, nem tudják mit csináljanak kínjukban. A saját csődjüket is látják benne.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 19:15:01

@FOGASFŰRÉSZ:

"Fanni a fény a vellában"

Naná, hiszen a Fekete Lyuk mindent elnyel és még a fény sem távozhat belőle, tehát ott van benne csak nem mindenki veszi észre :D
Mindenesetre azt aláírom, hogy kell ő ebbe a játékba és szerintem nagyon sokáig bent is tartják majd.Kétségtelenül egyedi karakter, sokkal unalmasabb lenne nélküle az életünk.
Viszont mint nő egyre kevésbé jön be (nekem).Kíváncsi vagyok, hogy az idő előrehaladtával mennyire pukkan még le?A fejére kell-e gyömöszölni azt a bizonyos zacskót amit annyira szeret másoknak osztogatni?
süti beállítások módosítása