Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7203-7212 - Vége a gengszter románcnak

2014. december 15. 18:23 - julie0812

Kissé lemaradtunk az eseményekben, nálunk is nagy a sürgés-forgás az utóbbi időben, úgyhogy most egy rendhagyó heti összefoglaló következik, csak a főbb történések, hogy azért annyira mégse kerüljünk ki a képből.

1.jpg

Bartha megüzente Nándinak, hogy őt nem lehet, csak úgy kicsinálni, lám Ártit is elintézte és igenis ő lesz a maffiavezér, mert az emberek mellé álltak és persze nem utolsó sorban Nikol is őt választotta. Árti viszont még két lábon szaladgál, és azt a megbízást kapja, hogy nyissa fel végre Áron csipáját Zsolttal kapcsolatban. Amint szembesül vele, hogy Zsolt mégis csak bűnöző, Áron kicsapja a hisztit és le akar lépni. Nikolnak pedig a fiát választja a szerelme helyett, visszaadja a gyűrűt és elköltöznek. Bartha szíve darabokban hever.

2.jpg3.jpg

Elkészül a joghurt jelmez, Zita viszont annyira nyomorultul érzi magát, amiért neki kell benne parádéznia, hogy a fiatalok kitalálják, hogy rendeznek egy álarcos bált, hogy másoknak is legyen gáz jelmeze. Megint jön egy csomó statiszta mindenféle pöpec jelmezben, még Juli és Atikám is beöltöznek, de az este Zita számára mégsem sikerül jól, mert Áron futtában közli vele, hogy balhé van a családban és elköltözik a házból. Peti és Hanna viszont végre összejönnek, bár Petinek ehhez meg kellett innia némi szíverősítőt.

4.jpg

Ági rémülten fedezi fel, hogy eltűnt a zsozsó a rökamiéból. Kétségbeesve követeli az épp akkor hazaértő Miklóstól, hogy adja vissza a pénzét. Miki röhögve közli Ágival, hogy nem tudja, miről beszél, majd kidobja a húgát a lakásból. Ági megpróbál szállást keresni magának Atikámnál, végül arra kényszerül, hogy újra Miklósnál kuncsorogjon, hadd húzza meg magát a kedvenc heverőjén. Miki szépen kitolja neki a rökamiét a gangra. Végül Bartha szánja meg szegény Ágikát, nála úgyis üresedés van, úgyhogy nyugodtan választhat magának egy szobát. Ági Barthában új szövetségesre lel a Miklós elleni harcban.

5.jpg

Robi végül megérkezik a randevúra, Nóra haragszik a késés miatt, de ez nem tart sokáig, a szépfiú hamar leveszi a lábáról. A randi Nóra lakásán folytatódik, a hálószobáig már el sem jutnak, mivel Timike nincs otthon, nyugodtan kufircolhatnak a kanapén. Már a pezsgőnél tartanak, amikor beállít Miki, hogy összeszarja kicsit az estét. Figyelmezteti Nórát, hogy vigyázzon Robival, mert ugyanolyan bűnöző, mint az apja, aki nem mellesleg épp a sitten dekkol. Nahát. De Robi meggyőzi Nórát, hogy ő nem olyan mint a fater, ő tiszteli a törvényt.

6.jpg

Vilibát és Bözsikét nem hagyja nyugodni, hogy vajon ki lehet Móni gyerekének az apja. Folyton fakogatják a leányt, de az nem mond semmit. Móni véletlenül otthon hagyja a telefonját és Bözsi rögtön kinyomozza, hogy a bizonyos gyerekcsináló valami képviselő, Korlai János. Az öregek megkeresik a gaz csábítót, bepattannak a limójába és Vilibá rendesen kiosztja, felejtse el, hogy a visszaviszi a lányát Brüsszelbe és hagyja békén a gyereket is. Móni ezen annyira felhúzza magát, hogy elköltözik az apjától, méghozzá Barthához, mert van ott még szabad szoba. Szép kis család lesznek.

7.jpg

New Bartha és Enikő kénytelenek újra összejönni, legalábbis eljátszani egy alkalmi légyottot, mert épp a gyógyszereket nézegetik a majdnem kész konditerem öltözőjében, amikor jön Zsófi és Tóbiás, hogy szemrevételezzék a terepet. A kéjes hangok hallatán inkább nem mennek be az öltözőbe, de Zsófi egoját nagyon sérti, hogy Krisztián az egyéjszakás kalandjuk után máris más nővel kamatyol. Fel is ajánlkozik Krisznek, de ő köszöni, nem kér belőle. Enikő pedig folyton azt hajtogatja, hogy rendezzék meg a nagy szakítást, hogy ne kelljen megjátszaniuk a boldog párt.

8.jpg

Hogy Giziékkel is történjen valami, egy félreértés miatt szert tesznek két hosszú szőrű (azt hiszem angóra) nyúlra és már meg is van az elképzelés: nyulat fognak tenyészteni és ebből fognak meggazdagodni. Máténak sikerül kiszabadítania az egyik tenyészállatot, aki a Rózsában keres menedéket, Zsolt nem kis bosszúságára. A nyulak nem nagyon akarnak romantikázni, ennek az okát Bözsi mama állapítja meg: mindkettő lány. Hát, nagyjából ennyi.

9.jpg

Móni és Ági, az új lakótársak, olyan jól összebarátkoznak, hogy Ági még orvoshoz is elkíséri Mónit. Aztán egyszer csak váratlanul beállít az apuka is, de a vizsgálat után gyorsan le is lép. Ági felismeri a híres embert, de megígéri Móninak, hogy nála biztonságban van a titka. Na persze.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.12.15. 21:15:46

Jézus úristen..... nettó f*sság. Hihetetlen... idióta jelmezbál - ezt a részt speciel láttam, és foggalmam nem volt hogy milyen apropóból kellett ez?? - minden elhagyott Barthához költözik, Vilibá lehetőleg lebeszéli a szívtiprót hogy lóvéval támogassa a lányát - mert ő nyilván tele van zsével és majd ő megoldja- istenem... ha géppisztollyal a fejem mellett ülnének, akkor sem tudnék ennyire értelmetlen, hajánál fogva előrángatott sztorikat kiizzadni......
süti beállítások módosítása