Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x26 - Én nem vagyok olyan elkényeztetett picsa

2014. december 12. 13:25 - zaphodbb

Minden a munkahét körül forog, nyafizás van, hogy dolgozni kell, mégiscsak borzalmas élet ez, hogy a létfenntartásért nem csupán dögleni kell egy kanapén.

Macival kezdünk, aki a raktárban méri fel a terepet, bent pedig a szorgos kis méhek figyelik, hogy mit csinál, szerintük fensőbbséges, nagyképűen viselkedik és különben is azannyát, amiért neki van zsé, nekik meg nincs. Maci ünnepélyes boltnyitója gyilkos pillantásokba és gecizésbe torkollik ezek után, mert Laci megkondítja a harangot és kikéri a szuperpávörjét, átveszi a boltot nagyembertől. Maci arca elsötétül, áll leesik, hang bennakad, mikor Laci a trónfosztást bejelenti. A fejében valószínűleg az “eztígyhogy?” kérdés villog szüntelenül, olyan kifejezésekkel kísérve, mint a “szakadt volna bele a fejed az anyádba” - legalábbis amióta láttam a Lie to me összes évadát, profin ilyeneket olvasok le az arcokról. Kifelé persze mást kommunikál, de minket nem ver át, tudjuk mi forrong a lelke mélyén és hogy az egy hatalmas póz, kamu duma, hogy ő örül ennek, mert ő dolgozni akart, már szinte unatkozott. Az Ember, Aki Összenőtt A Kanapéval. Jót nevettünk.

macika.jpg

Egyébként tűnődtem ezen a Maci kérdéskörön egy sort, hogy régebben is volt ilyen - lehet, hogy a BB-ben, de tulajdonképp mindegy -, hogy nagydarab, mackós karaktert beküldtek, aki mindenki apukája volt, de ha most is ez lett volna a cél, akkor nagyon melléfogtak. Ebben a részben is remekül kiviláglott, hogy milyen egy rosszindulatú csóka ez a Maci, de már az arca is úgy van berendezve, hogy nem igazán szeretnék a közelébe kerülni sose.

Amint szétválik a két kis lemming csapat, rögtön elkezdődik az egymás háta mögötti fikázás, egyik sem jobb a másiknál. Fanni és Reni örül, mert így Lacinak nem marad pávörje, Robin-Dani-Zsuzsa meg Maci nagyképűségét szidja, Fanni szerint pedig húde megalázó volt, hogy Laci pénzt adott Macinak, amikor átvette tőle a boltot. Szerintem inkább überjófejség volt tőle, hogy nem hagyta zsé nélkül. Maci mindeközben dörzsöli a tenyerét - itt jöttem rá, hogy ő igazából Jabba és Gollam szerelemgyereke -, mert Laci nem tudja, amit ő tud, hogy a korlátlan fogyasztás, az biza nem azt jelenti, hogy nem kell fizetni a raktárban lévő cuccért. Ez a jelenet gyönyörűen megmutatta a jellemét, köszönjük.

Laci be is szopja, ingyenesnek hiszi a raktárkészletet, úgyhogy osztja Zsuzsáék csapatának a jobbnál jobb falatokat számolatlanul. Maci eközben kereseti lehetőség után néz, abban látja a megoldást, hogy ő a villamester, tehát mindenfélével megzsarolhatja a többieket. Lacitól például legombol 2000 pénzt, hogy ne kelljen most azonnal, pihenés helyett takarítania. Körbekérdez utána mindenkit, hogy kinek mennyit ér meg, hogy kivonuljon aludni a hálóból, mert olyan ordenáré módon horkol, hogy ember nem marad meg mellette. De a többiek még tartják magukat, a kevéske pénzüket nem adják erre a nemes célra.

lacimaci.jpg

És meg is érkezünk a mai adás balhéjához, amiért már-már hálás vagyok, mert kezdtem bóbiskolni, annyira történés nélküli volt eddig ez a rész. Jön a levél Macinak, hogy kenyeret és vizet kap, mint munkanélküli, meg kint kell aludnia a nappaliban, ami most neki a hajléktalan szállót jelenti ezen a héten. Ez utóbbin Zsuzsa és Laci felnyihog, tapsikol örömében, mint két ovis, épp csak azt várjuk, hogy szappanbuborékokat kezdjenek el fújni nagyon boldogságukban. Macinak azonban - mert neki lelke van, érzékeny, az - ez felháborító reakció, de annyira nem bátor, hogy Lacinak beszóljon, előveszi inkább Zsuzsát. Lehülyézi nemes egyszerűséggel - mondom én, hogy ovi -, és sunyin, sokat mondóan mondogatni kezdi egyre emeltebb hangon, hogy fordul még a helyzet, lesz itt revans.

Zsuzsa gúnyosan reagál, kineveti a fenyegetéseket, ami csak olaj a tűzre, Maci bekattan, elhordja Zsuzsát a világ leggonoszabb emberének. Vérzik ez a sztori már megint, mert Laci sehol sincs a történetben, pedig ugyanúgy vihorászott Maci nyomorán. De neki tetoválása van és izmai. Laci azért beleszól a vitába, hogy azért mégis nemár csak Zsuzsát ekézzék, ő is jelen volt, de Maci felmenti egy mozdulattal. Mikor a bété lemmingek kimennek a teraszra, akkor Maci és Dennis egymásra kontrázva kurvázzák Zsuzsát, ez a legnagyobb fegyverük, hogy kurváznak, ha valaki böki a csőrüket. Pedig van egy csomó jó szitokszó, amit a kurva helyett lehet használni, be kellene küldeni a villába egy szinoníma szótárt.

macigollam.jpg

gollam.jpg

A második munkanap tulajdonképp nézői szempontból eseménytelen, bénázás megy, egyedül a szappanfőzők lelkesednek és remekelnek, Dóri és Zsuzsa szarrá is keresi magát ezzel a melóval. Dennis belehúz a seprűkészítésbe, mert a nyugiszobából átkeresztelt nyugimotelbe vinné Fannikát aludni - haha - , ami bizony pénzbe kerül. Közben a csigatészta manufaktúra továbbra is csak a fejét vakarja, hogy mégis hogy nézhet ki egy csigatészta. Fannika kinyilatkoztatását azért érdemes itt idézni, egyetlenként ebből a részből:

Én nem vagyok olyan elkényeztetett picsa, és mindenhol megállom a helyem. Viszont még nem vagyok tisztában a csigatészta fogalmával.

Nem tudom hol éltek ezek az emberek eddig, huszonsokévesen itt tartani számomra azt jelenti, hogy még életükben nem kellett boltba menniük és fakanalat fogniuk. Már a tízéves lányom is tudja, mit kell hozni, ha leküldöm csigatésztáért.

A seprűkészítőknél ezzel párhuzamosan dráma van, Dani kiborul, mert neki ez nem megy, nem tudom milyen gyerekszobája volt, de hogy túl sokat nem kézműveskedett az biztos, atomjaira hullik szét a kezei között a seprű, közben Laci hoz nekik egy kis pezsgőt, mert hát a kétkezi melóhoz kell az alkohol, és még nem tudja, hogy nem ingyér van. Dennist ezzel egyidőben megkérdezi, melyik szolgáltatást szeretné a nyugimotelben igénybevenni, de Dennisnek hullára mindegy, csak bejusson Fannika bugyijába. Puncipávör van itt kéremszépen.

fannika.jpg

Érkezik a főnök, a tésztakészítők megszopják, mert még mindig pennét készítettek, de azért értékelhető pénzt már kapnak a fejlődésre való tekintettel. A seprűkészítők nagy vesztese Dani, ő egy kanyi vasat sem kap, mert szemtelenkedik, bevallja, hogy alkoholizált és még szarfosmoslék seprűket is csinált. Szappanosok pedig zsírosra keresik magukat, amin Zsuzsa beaggódik, hogy megint elkezdik majd ezért őt kiutálni, hogy ilyen jól keres, de Dóri csak spontán keresztbe leszarja, mit szólnak a többiek az ő pénzéhez, örül neki aztán kész.

seprus.jpg

Maci, Laci és a főnök megbeszélése már érdekesebb: a főnök rákérdez Macinál, hogy átadott-e minden infót Lacinak, amit tudnia kell a boltvezetéshez, különös tekintettel arra az infóra, amit ketten ők megbeszéltek - utalva itt az ingyenességre. Maci sunyizik, annyi a válasza, hogy ő minden papírt odaadott, kezdjen vele a delikvens, amit akar. Laci dob egy hátast, amikor a főnök négyszemközt megmondja neki, hogy amit elvesz a boltból, azért csengetni kell, a szemöldöke a tarkójáig szalad. Maci ezennel a gerincesség fogalmát új megvilágításba helyezte.

lacidobben.jpg

Az előzetesből még kiderül, hogy holnap számíthatunk egy cseppnyi kefélésre Dennis és Fannika között, ami pont úgy néz ki ebben a pár másodpercben, mintha Fannikát álmában dugná ájultra, de lássuk meg mi sül ki ebből.

576 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kis.herceg 2014.12.13. 00:22:11

@verkli: lol, az igen. X faktorban is volt hogy egy zsûri reakciót több énekes alá bevágtak. minek ez..

ő-szinte 2014.12.13. 00:22:12

@Ay Mama, Que paso: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 00:23:24

féltik a Fannyt , Dennis nagyon Maci kevésbe Dór is nagyon
ezért olyan embert javasolnak, aki ellen vissza tud jönni - gondolkodik az ő fejükkel Dani
Edina, Ádám, Robin
többek szerint Edina nem, Dani szerint kostolgatják
Zsu közbevág de nem tudják megvárni míg kimonjda következő szót
végigveszik mi van ha Fannyra rakjuk, akkor kit hív ki
mindenki megosztó egy kicsit, de Fanny nagyon megosztó és nő a nőknek ez nem jön be és a nők nézik ezt a műsort
Laciank megmondták amikor bejött, hogy úgy játsszon, hogy ezt a műsort nők nézik
Dani szerint necces enne a Robin/Ádám vs Fanny párbaj
előbbi duó nem mutatta meg a foguk fehérjét (pedig de.én láttam őket fogat mosni)
Ádám Fannyt Dennsisel támadná (?)
egy gyenge egy erős menjen ki szól Laci
de ezt nem tudjuk felmérni mondják a többiek
Zsu okoskodik , deviszont, deviszont (hullanak az agysejteim)
taktikai értekezlet van
bocs csak volt ha élőben vagy

ő-szinte 2014.12.13. 00:23:35

@sepörd: hát, mert nagyjából úgy is van ;-DDDDDD :S

ő-szinte 2014.12.13. 00:24:27

@verkli: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.13. 00:29:25

@egyemakisszíved: ezt mondom, hogy még abban IS helyettük döntenek, hogy ki milyen szakmát választhat, nemcsak abban, kit mikor szavaznak ki.

kamilla123 2014.12.13. 00:30:18

@Lipton: én is így látom, ahogy Edináról írtad

malevil2050 2014.12.13. 00:30:21

Vót paplanyos ceksz vagy nem vót? Mert ez olyan jó , nem tuggyuk lehet h csak imitálják.

Morcz 2014.12.13. 00:30:35

Addig is amíg újra nincsen a szavazás jelenlegi állása (top3, azaz ön kire tenné a jelet):
Reni: 51,28%
Maci: 20,62 %
Fanni: 10,47%
Na Robin is ott van, kaptunk újabb 10 másodpercet....

Robin és Dani szerint fontos a szerelmi szál, a terv az, hogy szétszakítják a Fanni-Dennis párost, és Ádám rámegy Fannira.
Dani szerint a Dani show fontos támpont lehet.
Dani szerint az érzelmi fogás Fannin Dennis. Ja és el kellene venni tőle a szépségszalonos képességet.
on el...

malevil2050 2014.12.13. 00:32:04

Nahh minnyá békapcs az onylányt ,ott tötrénnek csak csudák,hoppá a zadás kicenzúrázva.

Morcz 2014.12.13. 00:33:04

Na a türelmem eddig terjedt, jó éjt mindenkinek....

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 00:33:04

deviszon, nincs deviszont - mondja Robin
közben gondolkodnak tovább, a jövőt szeretnék tudni (az igazság helyett, mindennapi probléma....)
a szerelmi szálak miatt
Ádám szerint rá kellett volna menni Fannyra
Laci szerint hagyjuk fannyt és Ádám menjen rá Fannyra
Zsu : tényleg veri más farkával a fannyt Zsu
Zsut jézus krisztusnak hiszik, hogy térítik az embereket (ó Uram boccsás meg nekik!!)
Zsu beszél be voltunk baszva, látom az izét a szemetekben, ő meg te
Eidna tudta már mi a helyzetet amikor bejött Zsu
Dninak jó löket volt, hogy bejött Zsu, a Zsu fontos láncszem volt, nem véletlenül jött be utoljára
Dani szerint a Dani só is jó támpont, Reni abban egyedüliként nem szerepelt
egyszer beszélnek, nem tudom sajnos mindet visszaadni, izgatottak, hogy ki legyen a kihívott, még nem tudják, hogy köztük van a következő búcsúzó
Fannyak el kel dugni a szépségbigyóit, Fanny nem vette lapot (gondolom nem volt rá krajcár)
Edina érzelmi terrort javasol (lsd. CIA Shakira)
el is kapcsolnak nehogy valaki kitiltsanak valahonnan

ő-szinte 2014.12.13. 00:34:04

@malevil2050: hát amíg nem mutatnak közelit paplan nélkül, addig tudod ki hiszi el, hogy ott történik bármi is :DDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.13. 00:34:15

@Onereality: igen, én is így látom Edinkát, sajnos valahogy egyre kevésbé szimpi. jó, még mindig nem rossz arc, szerethető figura, de már jócskán lemarad Dani mögött.

ő-szinte 2014.12.13. 00:35:37

@Morcz: hát hamar feladtad ;-DDDDDDDD

malevil2050 2014.12.13. 00:41:30

@ő-szinte: @aggyistenbrittudós: Hát nem volt elég hangos? Egen a paplany alá is be kéne tenni egy kamarát,ilyen kis bedughatósat,jáj lehet h az mégsem lenne jó,mert amilyen mohó ez a fáncsi lehet h még azt is.,.,.,.

kamilla123 2014.12.13. 00:42:35

@Onereality: igen, Edina sajnos nem olyan lojális, mint ahogy hozzá lojálisak Zsu-ék minden vitában. Sztem ahogy a fiúkat, őt sem kéne alaptagnak tekinteni a cinkostárs bt-ben. Sztem Zsu és Dani az, akik igazán megbízhatnak egymásban.

malevil2050 2014.12.13. 00:43:00

Nálam állóképes onylány van , lehet h ma dián kell nézni a dógokat?

verkli 2014.12.13. 00:45:48

@malevil2050: Ne ijesztgess minket VV Diával

ő-szinte 2014.12.13. 00:47:05

@verkli: tutttuk, hogy van egy ikertesssvíííre ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
@malevil2050: :DDDDDD nem mondhatod, hogy a tévéből nem lehet tanulni, rögtön megmutatnák neked, milyen is egy nő belülről ;-DDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.12.13. 00:52:54

@ő-szinte: Van ilyen felvétel amely belülről mutaja az álló vendéget némi mozgás közben.

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 01:00:21

Robin történetén nevetnek, bár az még nem ért véget
du 3kor nyitott aztán ivott tovább ment dolgozni és nem aludt észre is vették a vendégek
aztkurvaéletbe mondja Laci
ráadásul monoklija is volt Robinnak, részegen világítás nélkül biciklizett (reni meg ne hallja)
a többiek szerint Robin nem az a bunyós fajta, 48 órát dolgozott tehát Robin egyszerre
Ádám munkatörténete: reggel 6ra megy az uszoda, 5ig bulizik és részegen megy be életet menteni, de nem kell állni elég ülni 4től nem iszik 6ra megy eszik egy jó zsíros lángos (kérlek bennetek, hogy ne menjetek oda strandolni, úszni ahol Ádám az úszómester kár lenne értetek)
nyugis meló az a többiek szerint fél 7kor Ádám megy fosni és nincs váltótársa
Dani meg fogja látogatni a strandon Ádámot egy cirokseprűt visz neki, Ádám szerint mindenki bolond a munkahelyén alkoholisták és úszni nemtudók a kollégai, fél 7kor miután kifosta magát
vége, ezt sem tudjuk meg
Daninak rengetegszer volt olyan hogy belecsapott rendesen a közepébe 12-12 órát nyomott (melót) utána buli majd másnap reggel 10re ismét meó, jól ment neki (halleluja!!)
Edinának is volt ilyen, de rászólnak, hogy sorba mennek
Laci részeg? mindegy mert tolt
Edina nekifogott táncolni X időben és kiküldték, hogy helló, neki munkában kétszer
mert ő pultoslány és imádják a vendégek és a főnöke is hiánya sosincs mindig plusz van
az a baj - meghallgatok csitítja a beleugatókat
van olyan hogy minden vendég úgy jön oda hozzá, hogy akarja igyon és nem bírja
akkor vizet tölts vodka helyett szól Robin, de hogy hülye vagy,
majd elveszik a stremet

verkli 2014.12.13. 01:01:01

@malevil2050: Olyan Fanni féle plázagirl volt az egyik korábbiban, de kraft nélkül. Brrr

kamilla123 2014.12.13. 01:03:09

@fran7: Reniben ennyi volt, h utálta Zsu-t, meg egyszer rágerjedt Robinra. Azért is tolta agyon ezt a Zsu őrületet, mert sztem ő is tudta, h ezzel tud szerepelni, azt slussz.

ő-szinte 2014.12.13. 01:03:35

@malevil2050: tájékozott vagy ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.12.13. 01:10:26

@ő-szinte: Hát ez tudományos,még az előkészületi fázisok is mag vannak örökítve amint összeállítják a szerelést,igaz a derót egy kicsit zavaró lehet,gondolom én barom.

malevil2050 2014.12.13. 01:12:11

@verkli: Ahha, hát fáncsika az bebugatja magát a döntőbe

ő-szinte 2014.12.13. 01:13:01

@Ay Mama, Que paso: uhhhhhhhhhh bazdmeg ádám nagyon durvus :-SSSSSSSSss
normális ez???? és nem csak azért amit csinál, hanem még el is mondja :-OOOO
SOHA többet nem fogják alkalmazni sehol úszómesterként :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL

ő-szinte 2014.12.13. 01:13:47

@Ay Mama, Que paso: azon meg sírok, hogy azt is elmondja mikor megy fosni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.13. 01:19:36

@kamilla123: de ennyire hogy lehet fantáziátlan????
annyira egyszerű bárkivel összeveszni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vagy megcsalhatja a nem létező vőlegényét akit becitálhatnak (statiszta) és könnyes szemek között ígéri meg, hogy ez csak egy botlás volt, ez csak a bezártság miatt van, nagyon szereti, soha többet ilyet és hogy bebizonyítsa mennyire szereti, kettejükért megnyeri a vv-t!!!!!!
aztán mielőtt kiesik a párbaj előtt még kamatyol egy jót, mert mit lehet tudni, hátha bent tartják a feszkó miatt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
faszomatbazdmeg, hát mindent én találjak ki? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

verkli 2014.12.13. 01:20:20

@malevil2050: Lehet. Nem is lenne bajom vele, az eddigi Fannik közül ő a legszórakoztatóbb.

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 01:22:05

@ő-szinte: Reniben ez ott van illetve volt de légy ő-szinte bent ráébred, hogy neki kint van a fontos szerelme 8D
egyébként Robinnal flörtölhetne, csak úgy letámadta szegény gyereket az elején, hogy az gondolom kerüli

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 01:25:48

Zsu- ordít Bocs
Kiskece lányom - kezd énekleni Dani
majd egy francia dalba kezd de nem ismerem mert Zsu leordítja, hogy NEM
és rákezd csavard fel a szőnyegét
most is éneklik gyerünk gyerünk
nekimennek a második versszaknak is
nyár van olvad a málna számban
borzalmas egy hangot sem találnak el el is veszik és szólnak nekik hogy ezt nem mert büntetés lesz, egyébként is bent van a szabályzatban, hogy nem szabad a stábtagokat sem bántani

ő-szinte 2014.12.13. 01:33:12

@Ay Mama, Que paso: ez most azt jelenti, hogy "sose halunk meg", ugye?
vagy a Hold ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.13. 01:34:14

@malevil2050: muti a linket, ezt látnom kell ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.13. 01:34:24

na, most néztem meg az összefoglalót. Edinka übergáz. Problémája van Zsu-val, de nem elmondja, hanem, amit a legjobban utálok, odabasz egy szót, és aztán kivonul, mert ahhoz már gyáva, hogy elmondja, mi a baja. Aztán megy a nyugiba, hogy Daninak ekézze Zsu-t, hogy ő "megmondta a véleményét" Dehogy mondtad meg, kislány, sajna nem megy ez neked. Én azért nem értem amúgy, miért támadják Zsu-t, mert magának sem vesz semmit az a szerencsétlen. Oké, lehet, hogy hülyeség spórolni (bár én úgy gondolom, azért spórol, hogyha bári adódik, mindenképp ki tudják fizetni Lacival a boltot. Ugyanis Laci a csapatért vette át a boltot, de a felelősség az övé, amiben Zsu segít neki), de ha a többiek szerint ez hülyeség, akkor ezt kell megbeszélni konkrétan. Hogy szerintük nem kell ennyire beszarni. De azt nem fogják fel, hogy mivel egyedül Zsu keres jól, ha bármi gáz van, csak őrá lehet számítani, és ő eteti magát, a csapatot és még kezességet is vállal a boltért.

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 01:35:41

nem lehet az ember fából
száz forintnak 50 a fele
nézd ott a hold szakítja meg az ingyenkoncertet Laci és ez eddig legjobb cselekedete ever
majd folytatják, hogy te vagy a lány aki tudja hogy mitőllennék boldog újra, pedig az úgy van hogy hol van, nem te vagy, mert ez egy kereső dal nem egy te vagyos
énekelnek tovább - borzalmas félrészeg ének
a jó fej stream kezelő megvágta és minden dalból csak az első taktus kell meghallgatni, nem ez ugyanaz
félrészegek, Laci teljesen, beszéde kásás, mozgása darabos - írná rá a mentő a kartonjára ha kijönne
kepfeltoltes.hu/view/141213/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

Hallleujat éneklik de nem Nick Cave félét , amit most meg is hallgatok, mert elvették a streamet aminek soha nem örültem még ennyire

www.youtube.com/watch?v=CHkZtD1NL4A

ő-szinte 2014.12.13. 01:37:16

@Ay Mama, Que paso: igen :DDDDDDDDDDDDDDDD attól még én is megrémültem, hát még szegény Robina ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sztem jelen pillanatban röné max macival flörtölhetne :DDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.13. 01:39:07

a másik meg, hogy Maciék elmondják, hogy ők milyen jó barátok és nem veszekszenek a pénzen. Ja, Macinak nincs mit enni, Denisz meg 1000-sért kufircol Fannikával. A jó barát.

ő-szinte 2014.12.13. 01:45:15

@kamilla123: én azért értem :-))
fél doboz cigivel kiszúrni dani szemét, aki eddi maximálisan mindenben támogatta...khm...
alap lenne, hogy most, mikor Ő tud tenni vmit Daniért, kérés nélkül, magától kinyalja a seggét.
legalább is nálam ez alap
meg ahogy látom daninál is
lehet bemegyek hozzá :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
értem én, hogy spórol de ennyire mire, meg hova????
vasárnap vége lesz és max kitörölheti a seggét a villakrajcárokkal
és már nem azért de ha bármi van és zsuzsi nagyon összekapja magát a szappanozásnál (bár nem tudom mennyi alapanyag áll rendelkezésükre :O ) simán megkeres 15000 villadellát
szóval akkora nagy problem azért nem lehet
hogy fél doboz cigikkel szúrja ki dani szemét
ez nekem is baszná a csőrömet

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 01:48:31

8 óra
8 óra
8 óra
makákó bambuszkenéyrfa
Laci egyezzünk meg mi a legnagyobb magyar sláger amit mindig leadnak
Laci még mindig a Ganxta számot keresi ez az, de ó nem találja, most ennek örülni kell
www.youtube.com/watch?v=NwBSo_dBifU

kepfeltoltes.hu/view/141213/458373536K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

sokáig voltam távol
Edina szerint énekeljenek olyat amit mindenki ismer
nem sikerül
minden számból egy max két sor megy le, ha CIAnak meg lett volna ez a remix, sikeresebben tudtak volna vallatni

kepfeltoltes.hu/view/141213/458373536K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

van amit nem gyógyít meg az idő sem, rajtam pedig újabb sebet ejt
majd átváltanak ABBA
mennek lopni a pityinger meg a váradi és megegyeznek hogy visszamennek baszobába
vége
nem sajnos nem, ugyanez folytatódik és könnyű álmot hozzon a éjj
meg rétest kispatakot
mi volt a nyitó zenének az esküvőnkön - mert hogy Edinának és Lacinak az is volt (láttuk azt?, vagy nem emlékszem, végül is kevés esküvőre emlékszem)
ismét csend az isten csend, soha nem becsültem még ennyire VV Folytatjuk lágy és selymes és simogató hangját

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 01:49:32

@ő-szinte: az nagy kasszasiker lenne, vagy kaszasiker nem tudom hogy kell írni pontosan

pomac 2014.12.13. 01:50:58

jövöhétre küldeném a lakoknak akkor már ugyis 10 lesznek :D
www.youtube.com/watch?v=BWgCY0UX7LU

ő-szinte 2014.12.13. 01:51:07

@kamilla123: hát ja, komisz ki tesz magáért, csak épp máshol ;DDDDDDDDDDDD
amúgy dóri nagyon pozitív volt viszont, egyből mondta, hogy ő vesz kaját macinak
és nekem erős a gyanúm, hogy nagyobb összeggel fog beleszállni az adóba is
most úgy tűnik, hogy dóri egy nagyvonalú és jószívű lány amivel az én szememben nagyot nőtt

verkli 2014.12.13. 01:51:14

@kamilla123: Én ezt másként látom. Minek kiabálja Ádina az érveit egy feneketlen kútba, Zsuzsa teljesen vitaképtelen. Ezzel a típussal nem vitatkozni kell, hanem elkerülni. Azt meg tényleg nem értem, hogy mire spórolnak, "megvonom a számtól a vizet is", WTF. Többet tudnak mint mi? Hétfőn államcsőd, és a VK lesz az új hivatalos fizetőeszköz?

kamilla123 2014.12.13. 02:00:43

@verkli: az a baj, hogy nem tudjuk a szabályokat. Azt tudom, hogy ötezret eleve naponta ki kell fizetniük a bolt bérletéért, illetve valamennyit még pluszba fizetnek a nyugiszoba motelért. És ha nem tudják kitermelni, akkor oda kell adniuk a boltot. Mivel a csapat tagjai, meg Dórin kívül a többiek is szarul keresnek, nem nagyon jön bevétel a boltba, és meg ezen felül van, hogy támogatják kajában, cigiben a többieket. Sztem ezért ilyen smucigok. De mondom még egyszer, nem ismerem a többi szabályt, szóval lehet, h csak smucigok, de magukkal szemben is, nem csak a többiekkel. Mondjuk Dórinak ilyen szempontból könnyebb nagyvonalúnak lennie, mert ő neki nincs befizetni valója minden nap.

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 02:00:53

Dani sunyiba fingot
ajtó nyitva
van náluk egy mirelitt piza azt nézik, hogy kire hasonlít a képen a csávó Dennisre és Robinara is
Zsu utálja a fingszagot, le is bassza Dani és közli hogy Zsuéknál nincs fingás
többen berúgtak az előz énekléshez képest
Dani mosolygós részeg ,Zsu kioktattja hogy annak köszönheti az estét hogy ők itt vannak
Dennis Fanyy fürdőszobában van hozza villahírt Ádám
SOKÁIG voltam távol
majd Zsu megkérdezi, hogy van aa csavard fel a szőnyeget
a többiek válaszolnak csavard fel a szőnyeget
és tovább éneklik
Laci megkéri Edinát,hogy a király még nem veszíthetek c. opusát egydű l adja elő
Edinának nem megy egyedül
sírni szeretnék
dalból, dalba esnek, érkeznek utaznak a zene csodálatos szárnyain

kepfeltoltes.hu/view/141213/397376678K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 02:08:05

Ádám a győzelem a Ferencvárosé c. szurkolói népdalt énekli, de másképp tudja mint Dani
Edina magában beszél a tükörrel szemebe, hogy az vegye ki a szívét (nem!!istenhez beszél!!)
fent vagytok az égben ti hárman, négyen öten, segítsetek, itt vagyok de nem bírok játszania, légyszíves segítsetek má
Robin Edinának aki csak wcn volt bent, nem látsz még idebent engem mert nekem kell még egy kis idő
Dani szerint jó a házibuli Edina pedig csalódott Robinban hogy az már nem ért mikrohoz, pedig pár hete még olyan mikrohozértő volt, hogy csak NA

verkli 2014.12.13. 02:10:58

@kamilla123: Elég kusza ez a bolt dolog, de ha úgy van ahogy írtad, akkor az az érdekük, hogy a többiek is vásároljanak, tehát szórniuk kéne a lóvét a szegények között.
Az összes beáramló lóvé a Főnök brifkójából jön. Ha a többiek nem költenek el 5 ezret, mert nem keresnek annyit, akkor nem lesz napi 5K bevétele sem a boltnak, és a boltosnak ki kell pótolnia a saját lóvéjából. Tehát okosabb lenne azt a lét inkább a szövetségeseiknek adni, hadd költsék el a boltban. De inkább a zsíros paraszt style.

ő-szinte 2014.12.13. 02:13:16

@verkli: én sem értem :DDDDDDDDDDDDD :-O

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 02:17:12

kész a pizz
Zsu nem bánja hogy egyedül álló, mer senki ne mondja meg hogy ő mit csináljon a gyermek..
majd félbeszakítják quattro formaggi, tipikus részeg evés megy, amit én csak hírből ismerek természetesen
Zsu bemegy énekelni a pizza sül a sütőben
egy jó asszony mindent megbocsát..........
Dani és Ádám kint: bár ne énekelne és befelé röhögnek
rámentek a hűtőre
bocs hogy babot eszem egy hétig szól Laci, Edina Laci ölelkeznek, a többiek "apa kezdődik" Zsu rágyújt az i don't wanna love real love c. Willams szerzeményre
eszünk addig majonézes kenyeret addig, amíg nincs kész a pizza túl kell élni!!!
vége a résznek
közjáték

ő-szinte 2014.12.13. 02:18:44

@kamilla123: jó, ebben igazad van, hogy dórinak nincs napi költsége, és úgy könnyebb
hát laci azért nem keres szarul :-OOO :DDDDDDDD
12 v 13 ezret keresett
abból ha levonod az 2500-öt meg a motel nem tom mennyi, akkor is marad elég
úgyhogy nem értem

kamilla123 2014.12.13. 02:18:49

@verkli: persze, csak gondolom muszáj tartaléknak is lenni, mert látod, h adódhatnak olyan napok, amikor pl Dani és Robin nem keres semmit, vagyis nem jön bevétel a boltba, de a bérleti díjat mindig ki kell fizetni, szóval gondolom nem lehet mindig kicentizni a dolgot. De többet már ne is beszéljünk róla, mert ezek csak fikciók, mivel nem ismerjük a szabályokat sajna:-)

kamilla123 2014.12.13. 02:20:01

@ő-szinte: igen, igazból én sem értem :-) csak igyekszem magamnak is megmagyarázni, h mi ez a szitu. (ha már a műsor készítői nem teszik meg nekünk:-)

ő-szinte 2014.12.13. 02:22:13

@Ay Mama, Que paso: hírből, mi? ;-DDDDDDDDDD természetesen ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

verkli 2014.12.13. 02:25:38

@ő-szinte: kicsit sarkítva: A Főnök naponta kioszt 20 ezer fizetést, és elvisz 5 ezer bérleti díjat, tehát 15 ezer áramlik be naponta. Ebből kb 12 ezret kap a két boltos, a többiek 3 ezret. Ki fog akkor elkölteni 5 ezret a boltban?
a:) a többiek 3 ezret, és éheznek is közben, a boltos meg berak 2 ezret a sajátjából.
b:) a boltos ad 2 ezret a többieknek kedvesen, hogy legyen 5 ezer a kezükben, amit elkölthetnek.

A boltosoknak mindkét esetben 2 ezerbe kerül a dolog, csak a:) esetben ellenségeket, a b:) esetben barátokat gyűjtenek. Egyébként mindkét esetben marad még napi 10 ezrük háború vagy pestisjárvány esetére.

ő-szinte 2014.12.13. 02:29:59

ádina mi a faszt húzogatja basszájba bajszát????????????????
elmentek ennek otthonról????
folyton az arcára akarja kenni a majonézes pizzaszeletet :-OOOOOOOOOOOOO

ő-szinte 2014.12.13. 02:33:35

zsú lába büdös
a nyugiban alszanak laci zsú, ádám, dani, robin, ádina

kamilla123 2014.12.13. 02:35:55

@ő-szinte: szegényke, már olyan szerelmes, mint az állat és ezzel az ovis módszerrel próbálkozik.

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 02:36:16

álljunk össze mint két kicsi lego
mizu mizu mizu
szép nap volt, jó nap volt egyeznek meg Zsu Edina és Dani
majd megegyeznek hogy Robint és Ádámot fel kell spannolni
Zsu szerint előre kell küldeni őket katonaként, feladatokat kell nekik adni
Dani megkérdi hogy férfi -e, persze helyeselnek neki a lányok
Edina szerint Dani és Zsu bent azok amikben látja azt ami benne is megvan

hawaii pizza Laci megkérdi, hogy a férfiak esznek-e ananászt
Edina úgy hallotta, hogy attól -majd elhallgat
esznek, röhögnek egymáson

kepfeltoltes.hu/view/141213/1022971295K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

mirelit pizza ami úszik a majonézben, elosztják ez már húsos nem hawaii
Ádám a nélkülözős héten is tud hízni hihetetlen - jegyzi meg Ádám
mi van pöcsfej, mi van szöröskabát udvarol Laci e-dinának

kepfeltoltes.hu/view/141213/1022971295K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

Edina pizzát tolna Laci arcába, és kérdi mennyiért vállalod, Laci megfenyegeti, hogy a segglyuka is majonézes lesz ha megteszi, Edina köti majonézes pizzát Lacihoz és tovább udvarol amolyan baróti módra, a ruhájára akarja nyomi, de Laci sokat dolgozik a ruháiért

kepfeltoltes.hu/view/141213/K_pkiv_g_s3_www.kepfeltoltes.hu_.png

bemennek a baszobába, osztoznak a helyeken Zsu lába kibaszott büdös szól Ádám, pedig tudod milyen geci drágán vettem a csizmán válaszol Zs, hárman is elférnek az ágyon

kepfeltoltes.hu/view/141213/K_pkiv_g_s5_www.kepfeltoltes.hu_.png

osztoznak a helyeken Edina rászól Lacira hogy viselkedjen már hiszen huszonhárom éves már
Zsu megállapítja hogy idősebb Lacinál (i think this is a beginning a beautiful friendship)
énekelnek bagóznak
ki az aki tiltja hogy ránéz, hol az aki tiltja hogy megcsókolj
Zs egy férfi aki vékony az ott alhat a két lány mellett az ágyon
vége

ő-szinte 2014.12.13. 02:38:17

zsú láthatóan egyértelműen nem akar dani mellet aludni, aki viszont láthatóan mindent elkövet, hogy ez mégis megtörténjen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megint dugcsizósra itta magát dani (vagy csak bátorra :DDDD)
és már nincs messze a "hadd simogassalak úgy ahogy akarlak, mert eddig támogattalak mindenben" mondat sem meglátásom szerint :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.13. 02:39:47

@kamilla123: jahhhh
ádina meg adja alá a lovat

ő-szinte 2014.12.13. 02:41:32

@kamilla123: jahh, hogy ádina
hát sztem most kezdi elmarni magától lacit

ő-szinte 2014.12.13. 02:42:59

az nem tűnik fel nekik, hogy maci újabban elfelejtett alva járni? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.13. 02:45:38

@ő-szinte: Edina nagyon nagyon gáz. Lacit szívatja ezerrel, a fejére dobálja a kabátját, előtte meg össze akarta kenni majonézzel. Amikor Laci feldobja a tetőre a kabátot, még Edinának áll feljebb, és mindenkinek úgy adja elő, mintha LAci lenne paraszt.

A másik, hogy folyamatosan megpróbál éket verni Zsu és Dani közé. Nagyon kis sunyi.

ő-szinte 2014.12.13. 02:52:11

@kamilla123: igen én is úgy gondolom, hogy ádina kibaszott gáz
most vagy a baszatlanság ment az agyára vagy egyszerűen ilyen kígyó, amint poziban érzi magát azonnal mar
a danis dolgot meg úgy látom, hogy azzal meg zsút akarja marni, mert nem éket akar ő verni, hanem rá akarja masszírozni danit zsúra (aki meg lassan már irtózik dani közelségétől ) és szerintem zsú ellen ez azért van mert a héten összegyógyult lacival és ádina nem bírja elviselni, hogy nem vele foglalkozik

ő-szinte 2014.12.13. 02:54:12

@kamilla123: és igen, a sunyi nagyon jó kifejezés ádinára

Ay Mama, Que paso 2014.12.13. 02:55:13

Zs kérdezi, hogy mit mondott Edina, nem mondják el
Zsu megint egy vonalat húzott, ki is nevetik
Zsu átadja az ágyat Lacinak és Edinának
erre elmondják, hogy Edina Danival akar aludni, Zsu megnyugszik
Edina közli, hogy Dani áll hozzá a legközelebb
Edinát még nem látták nagyon részegen, mert akkor eldurvulnak a dolgok
aludni készülnek, Edina zsír új kabátját ne dobálják
erre feldobják a tetőre a kabátját (Laci)
jobb felső sarok képen

kepfeltoltes.hu/view/141213/K_pkiv_g_s10_www.kepfeltoltes.hu_.png

vitatkoznak a kabáton, Laci lekölföldezi Edinát, Edina na most - de magába folytja mert isten megsegítette, mint minket Szent Luca a streammel
részegek készülnek aludni, rendezkednek, csevegnek
Edina pszichológusnak készült, az pont látszik szól LAci
majd megengedi hogy lent aludjon és Zsu megint ledávidozza Danit (ez gyanús, ja nem Zsnek nincs agya, vagy kínai mint a cipője)
Zsu megmagyarázza a kabát feldobást, bár ott se volt, Laci a maga igazát hirdeti(másét nem ismeri) Edina kontrázik, Laci és Edina marják egymást, mint két tinédzser az osztálykiránduláson a bükkben
mindenki nyugodjon le a picsába - szól Ádám
Laci Edina -folytatódik, Dani is unja én is
Zebinát a Juve védőjét említik, hatan három beszélgetés tartanak fent
Zsu ordít, kb lányok Laci ellen de Zsut nem érdekli
Robin néma
szerencsére vége
nem,sajnos
elkomolyodott a viccelődés
Laci Edina egyszer beszélnek
káosz van
mi retkes fasz van - szól Laci
ne beszélj így velem - így Edina
miért mit csinálsz
ne beszélj így nőj fel kezeld a szituációt, nőjél fel

hogy volt?
elég volt!!

kamilla123 2014.12.13. 02:59:36

Remélem, Edinkának ezt az iszonyú ellenszenves énjét is beteszik majd az öfibe, nem csak amikor a sanyarú sorsáról mesél szempillát rebegtetve. Na, én mentem aludni.

ő-szinte 2014.12.13. 03:00:37

ádina kezd kibaszott idegesítővé válni

ő-szinte 2014.12.13. 03:07:24

huhhhha :DDDDDDDD dani és robin okítja lacit edinával kapcsolatban :DDDDDDDDDDDDDDD
ezt azért meghalgattam volna ha a kibaszott szerki nem veszi el az ont faszomatbazdmeg ://///////////////////

ő-szinte 2014.12.13. 03:15:44

zsú befingott a hálóba, konkrétan véletlenül robint fingotta le, és állítólag kibaszott büdöset fingott :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.13. 03:22:11

még mindig vitatkoznak ki hol aludjon, láthatólag zsu ádina nélkül nem akar az ágyon aludni danival

Lipton 2014.12.13. 03:24:30

@mézescsók: Komisz már most bele van esve Fanniba.

ő-szinte 2014.12.13. 03:26:55

@Lipton: komisz kezdettől fogva

ő-szinte 2014.12.13. 03:27:59

hát asszem a szerkik befejezték mára a munkát...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.13. 08:18:32

@kamilla123: Sztem is mutassák be azért, hogy ebből mindenki vonja le a saját következtetéseit vele kapcsolatban, de nekem pl. egyáltalán nem ellenszenves. Egyszerűen azt érzem benne, hogy nem érzi magát biztonságban, és két, illetve három fiú abszolút szövetségét keresi (Laci, Dani eddig is ismert volt és Robin felé most kezdett el tapogatózni), de mindenhol van nála zavaró tényező. Lacinál ugye a viszonosság illetve a kölcsönösség hiányzik, és ugye veszélyes is, mert állandóan fennáll annak a veszélye, hogy átlépi az otthonról is elvárt szűzpöcök szerepet, de a viszonzatlanság jobban zavarja (igaz, hogy az Laci esetében sztem ebből a szempontból túl nagy fába vágta a fejszéjét). Dani esetében továbbra is Zsu zavarja, mert bár egy pillanatra elhitte ő is a Cinkostárs BT életképességét, de a "nyerő" helyzetben nyomulós és önző, leszarós és már Lacival flörtölgető Zsuval hosszútávon nem lehet életképes szövetséget kötni. Robin meg bármennyire is sármos, de teljesen enervált jelenleg. Valaki említette korábban, hogy van Edinában egy Angi Verás szuperőszinteség, ami tényleg hiteles, azonban néha már-már önpusztító és "közveszélyes" de ezzel együtt engem nem zavar, mert az ösztönös meglátásai alapvetően helyesek.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.13. 08:27:55

Köcce az éjszakai kommentelőknek!Brutálra sikerült:))
Az onlajnok.com-on lethet a ilyen jellegű tudósításokat olvasni, de azok sportról szólnak és nem lehet rajtuk ennyit röhgni:D
Nagyok voltatok.

Mirocska 2014.12.13. 08:45:09

Sziasztok! Este elaludtam, most néztem meg az öfit, és olvastalak végig benneteket! :-))
Számomra hihetetlen, hogy egyik pasi sem veszi észre, hogy mi a baj Dani seprűjével? Én nő létemre, a monitoron keresztül levettem, hogy sokkal rövidebb az a rész, amit beszorít a rőzséből, naná, hogy széthullik... Dennisé kb. kétszer akkora... :-D

Skyline79 2014.12.13. 08:47:45

Köszönöm az éjszakai baglyoknak a közvetítèst! Nem csak a mai napra, hanem mindegyikre. Annyira jól sikerül, hogy amikor az öfit nézem, olyan mintha már láttam volna! Szuperek vagytok!

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.13. 08:50:01

@VV Erőlegény:
Jó kis elemzést hoztál össze Edináról.Én is hasonlóan látom a helyzetét.
Robinról is úgy gondolom, hogy egy jó lelkű gyerek.
Persze a tévedés jogát fenn kell tartani!VV-be jelentkező egyéneknél sohase lehessen tudni, hogy mennyi az annyi :)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.13. 09:03:52

@Mirocska:
"Számomra hihetetlen, hogy egyik pasi sem veszi észre, hogy mi a baj Dani seprűjével? Én nő létemre, a monitoron keresztül levettem, hogy sokkal rövidebb az a rész, amit beszorít a rőzséből, naná, hogy széthullik... Dennisé kb. kétszer akkora... :-D "

Szóval akkor méret a lényeg? :)
Lehet, hogy a pasik nem koncentrálnak anyira Dani és Denisz seprűjére mint a hölgyek.Nekem sem tűnt fel ez a méretes probléma :)
Azonban utólag belegondolva teljesen igazad van.
Daninak hosszabban fel kell dugni a rőzséjét!

Krétagarbó 2014.12.13. 09:18:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): biztosan, vagy legalábbis úgy alakították a történéseket, hogy ez legyen belőle. Teljesen torz fizetések--->bejön Petifőni, közli Renivel, hogy mától te vagy a szakszervezetis-----> és azt is, hogy mától adóztok, nem is keveset, hát mi jut az egyszei villalakó eszébe? Akkor sztrájkolunk:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.13. 09:32:04

@Krétagarbó: Az egyébként érdekes, hogy a főnök/munkaadó gondoskodik a szakszervezetisről, mert a szakszervezetet normális esetben a munkavállalói oldalról szokták szervezni, és annak vezetőjét, vagy bizalmiját a szakszervezeti tagok választják meg. A munkaadónak az érdeke általában az, hogy egyáltalán ne legyen, vagy gyenge legyen a szakszervezeti érdekérvényesítés, ennek érdekében adott esetben le is kenyerezi annak vezetőit, kíváncsi leszek, hogy erre a mai öfiben lesz-e valamilyen kísérlet Péter főnök részéről...? Pl. Reninek a többiek számára is indokolatlan és érthetetlen rendkívüli premizálása egy négyszemközti megállapodáshoz kötve, ellen teljesítmény reményében stb...
süti beállítások módosítása