Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x22 - A műcsöcs erősebb a piercingnél (18+)

2014. december 08. 07:00 - sixx

screen_shot_2014-12-08_at_5_22_59.png

Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert volt gyerekszobám) felsliccelt bőr(?)ruhába(?) pakolták, ami az egész hetes Bence-jelmez után sokkoló, de kellemes meglepetés. Bence maradt Bencus. A műsor alatt folyamatosan szopatták egymást (NEM ÚGY, PERVERZ DISZNÓK, NEM VIGYOROG!), és ez 90%-ban spontánnak tűnt, aztán majd elárulja valaki, hogy a kis papírjaikra az is rá van írva, mikor kell őőőőőőőzni, de ez majd csak a januári gyárlátogatáson derül ki. A párbaj pillanatnyi állása 70-30 valaki javára.

A felszopás

Eljött a Mikulás a vellába is, miért pont az agyhalottak maradnának ki a szórásból ugye. Kiteszik a cipőket, a hajolgatás közben veszélyesen közel kerülünk Röné csúnyájához, de megússzuk, közben Robin valami kisgyerekről narrál, és a szeretet erejéről, nahát, ő maga a kisgyerek, és aszongya, hogy

próbáltam nem eluralkodni az érzésen,

ami jó eséllyel indul az este faszsága címért, bár még csak 4 perc telt el a műsorból. Basszájbának otthon flesst adott a buli, és előugrott neki egy darabka gyerekkor. Pöcök virgácsot akar. Bojli kellemes gesztusnak tartja a dolgot, mármint a mikulásolást. Döglés után jönnek a teszkós mikuláscsomagok, mindenki rohan ki, mintha legalábbis az ötöslottó nyertes szelvényét dugta volna valaki a büdös cipőjébe. Pöcköt, pontosabban a testét és a fejét megcsapta egy kellemes meleg érzés, és még csak szoláriumba sem kellett érte feküdnie. Megkapta a virgácsot, fukkje. Bontogatnak, nézegetnek, ha van isten, mindenki mást kap, hadd agyaljanak azon, miért jut valakinek Twix, másnak meg egy nyomorult Sportszerelet.

Muter a riportban, aztán a kertben is elbőgi magát, mert ő anyuka, és a gyerekkártya ismét az asztalra kerül, színes felével felfelé, én nekem más a helyzetem, Mert. Én. Anya. Vagyok. A monológot Ádiná hallgatja egy ideig, és meredten nézi a Miss Kiskun fején díszelgő kopasz foltot, aztán ő is mesél a Mikulásról, ami azért fontos, mert

én nagyon családias vagyok.

Úgymond.

screen_shot_2014-12-08_at_5_41_54.png

Löevéél gyön, kiderül, hogy Robin is megkapta a szuperképességét egy duplázó kiválasztójelet, amivel egy alkalommal két jelet rakhat ugyanarra a személyre. Örül. A délutáni móka egy sajtókonferenciának álcázott inkvizíció, a lakók a két párbajellenfelet faggatják, ami azt jelenti, hogy tízen ugranak rá Miss Kiskunra (NEM ÚGY, MOCSKOS DISZNÓK), és a belét is kitaposnák virtuálisan, de a nő állja a sarat, igaz, egy összefüggő mondatot nem képes kipréselni magából. A kérdések között az is szerepel, hogy akkor miért nem Rönét vagy Pöcköt viszi ki magával, amire Miss Kiskun nem tud értelmes választ adni, mert nem meri bevállalni a “szerintem Vikácsu egy gyenge szar” választ, inkább valami homályos és követhetetlen érvelésbe bonyolódik, amiben az a lényeg, hogy Röné odakinti dolgokkal támadta, és emiatt nem viheti ki, hiszen NINCS KONFLIKTUSUK, bezzeg Vikácsuval van, valami marlenkázás vagy miafaszom, amiről nem tudok nyilatkozni. A tetemre hívás alatt elsírja magát a gyerek miatt, de mindenki leszarja. Ugyanez lemegy Vikácsuval is, lesz belőle egy kis kiabálás, de semmi vészes, a gecikurvaanyád tán csak ötször hangzik el, mehetünk is tovább.

Jön VV Attila megint, hoz bort és kutyát, előbbit inni, utóbbit poénnak, megint a kökemény, magázódó gyökeret adja (jól), aztán közli velük, hogy csak szopatás volt (NEM, EZ SEM OLYAN, HELLÓ), és mindenki mosolyog, aztán ki lesznek zavarba a kertbe, az esőbe. Csak Ádiná marad bent, mert ő Svejc ugye, de VV Attila meggyúrja egy kicsit, hátha át tudja állítani Miss Kiskun mellé (aki, most jut eszembe, hogy a faszomba’ lehet riporter úgy, hogy egy értelmes mondatot sem tud összerakni?), de hiába, Ádiná tartja magát és nem inog meg, viszont 12kerrel együtt bent maradhat a tréningen. Itt jegyezném meg, hogy így Miss Kiskun szuperképességéből nemcsak ő, hanem még ketten, sőt, hárman profitálnak.

Azért hárman, mert ha már itt van, Attila rendez egy próbapárbajt, amihez Vikcsut Pöcök fogja megszemélyesíteni, az a Pöcök, aki láthatóan csíkot húz maga után Attila láttán, és a megszokottnál is jobban szétesik. Nem megy neki a Vikcsuszerep, mondja, erre Attila rámosolyog, Pöcök szeme befordul az üregébe és elélvez gyorsan, majd magát adja a kérdések során - ennek alapján ha Miss Kiskun őt viszi ki, akkor nyerne, bár Pöcök, mint később bevallja, nem tudott másra figyelni, csak Attilára. Az persze aranyos, hogy a lakók, mint oly sokan előttük, azt hiszik, a stúdióban dől el, hogy ki megy vissza, és nem a párbajt megelőző hetekben, a vágószobában, de ez már csak egy ilyen műsor. Miközben bent megy a hepaj, odakint mindenki be van zsongva, Ádiná átállt, gecik, mondja valamelyik, és Vikácsu ettől idegösszeroppanást kap, mert szerinte ez számít. A szegmens végén Pöcök kilátásba helyezi, hogy Attila kedvéért a szolit is feladná, és most itt álljunk meg egy percre, mert

ATTILA KEDVÉÉRT A SZOLÁRIUMOT IS FELADNÁ.

untitled.jpg

Love at its purest form, mondja a művelt albán kertévés erre. Az összefoglaló utolsó momentuma a párbaj előtti obligát szájkarate, amihez most Komisz és 12ker kap egy-egy pár bokszkesztyűt és fejvédőt is, amitől még nehezebben lehet érteni, mit vágnak egymás fejéhez, mert az a feladat, hogy úgy mozogjanak, mint a bokszolók, és közben kutyázzák a másik emberét, 12ker Vikácsut, Komisz meg Mutert. A szócsata elég lapos, Komisz a végén meg is jegyzi hogy vagy kétszer beégett, de ha kellene, kitütné a gatyájából 12kert, mint a szart. Ádiná, a semleges hirdet nyertest: Komiszék jönnek ki jobban, Vikácsu eksztázisban, Muter meg odakünn dühöng, mert Komisz elég tahó volt pár megnyilvánulásában, na jó, ezt újrafogalmazom, mert Komisz végig kibaszott tapló volt.

_bbf6953.JPG

_bbf6918.JPG

2. Az aktus

Bekapcsolnak a villába, Muter vörös csöcskirakóban, Vikácsu zombinőnek maszkolva, a párbaj már most eldőlt, a jónépnek kell a csöcs, punktum, Muter fog visszamenni. Lentebb pinát is mutatunk, csak a miheztartás végett. Muter megy ki először, az elköszönése rövid, mert csak 12kertől és Ádinától búcsúzik, aztán megy be a stúdióba, útközben Attila várja, és vezeti befelé, mert ez is része a szuperképesség-csomagnak. A stúdióba beérve Muter bőg, én meg nem győzök csodálkozni a közönség láttán, mintha a Maunikasó szereplőit rendelték volna be bértapsolni. Lilu a sírásról kérdezi Mutert, mi zajlik benned? Minden, mondja. A fiát nem mutatják, lehet ott sincs. Az indulatok nem vezérelhetnek egy ilyen játékban, magyarázza, belül összeomlottam, de nem akarok hazamenni. Na, jön Vikácsu is, ő hosszabban búcsúzik, de ezt is leszarjuk. A stúdióban Muter láthatóan idegesebb, Vikácsu meg hótt magabiztos, hogy mire, azt ne tudom, mert ha nézte a műsort korábban, akkor tudhatná, hogy senkit nem érdekel, mit gondolnak róla odabent. Mindegy, nem ismétlem magam.

Mivel ez egy játék, nagyon nagy taktikai gondolatokra van szükség. (Muter)

Megkérdezik a lakókat is, hogy kit várnak vissza, hát egy kivétellel (12ker) Vikácsut, mecsoda meglepetés. Kortesbeszéd is van, hát hogyne lenne, 12ker mondja, meg Röné, utóbbi meglepően összeszedett, de nem hiszem, hogy bárkit is megingatna. Jönnek a fantomképek, 73-28-ra alakult az állás (kerekítünk), és amikor feljön a kép, és kiderül, hogy Muter megy vissza, Vikácsu arcára az őszinte döbbenet ül ki, bazdmeg, mondja, jól láthatóan, és nem hiszi el, hogy őtet itten most kibaszottul elpicsázták. Ennyire hitetlenkedő vesztest még nem is nagyon láttam párbajban.

Muter sír és üvölt, aztán visszatipeg a villába a tűsarkúban, menet közben kap egy ölelést Attilától, és szinte látom a fején, hogy szépen számítgatja a következő lépését. Védettséget kapott persze, és két hetet még tuti bent lesz, hiszen a védettséget levevő cucc 12ker kezében van. Döbbent csend és elmorzsolt kurvaanyázás fogadja a villában, illetve egy zokogó 12kerület, aki ezek szerint kibaszottul be volt szarva, hogy egyedül marad.

Bónusz 1: Baukó Éva dekoltázzsal jelezte, hogy még műsorban van.

screen_shot_2014-12-08_at_6_44_20.png

Bónusz 1: Pina.

 

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morcz 2014.12.08. 23:41:20

@Commodore: ja, mekkora poén lenne! :D

Krétagarbó 2014.12.08. 23:41:40

@VV Erőlegény: azt láttuk volna. De ami késik, az el szokott jönni, ugye.

Morcz 2014.12.08. 23:42:29

@Mók_Ica: perverz mackó még nem jutott el a málnásba...:D
@Commodore:ez jó, nekem is megvan. Röhögtünk is rajta a feleségemmel. :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 23:42:31

@lacuna666: csak próbálkoznak:)

jó sok onlinet a közvetítőnek, jóéjt

kamilla123 2014.12.08. 23:43:49

@VV Erőlegény: mondjuk ennek a Cinkostárs BT-nek így nem sok értelme lesz, ha a villa háromnegyede belemegy. Annyira hülye ez a Zsu. Ati nemtom, mit mondhatott neki pontosan, de sztem valami olyasmit, amit ő mondott Edinkának a búcsúzáskor. Hogy lehet szövetkezni látszólag, de az alap bizalom maradjon meg a két ember között. Sztem Attila Zsu-ra és Danira gondolt. Erre Zsu a szoba közepén üvöltözi,h cinkostárs Bt. Attila meg sztem a fejét fogja otthon :-))

Gia 2014.12.08. 23:46:56

@kamilla123: Zsuzsát elvitte az a boldogság,hogy végre sokan vannak körülötte.

kamilla123 2014.12.08. 23:48:15

@Gia: igen, sajnos tudtam,h ez lesz. És ezzel, h ő az új kedvenc, kb el is vesztette a játékot, mert annyira nem érdekes figura, hogy bent maradjon a végéig.

Gia 2014.12.08. 23:49:23

@kamilla123: Azért még egy darabig húzni fogja,mert Reniék úgysem szállnak le róla.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 23:50:07

@kamilla123: Jó, hát ezek most az öröm pillanatai, most még zsibbadtak a főszereplők. Csak egy hét múlva lesz a kiválasztás, addig még gyanítom, hogy lesznek fordulatok.

kamilla123 2014.12.08. 23:51:07

@Gia: hát ja. De Denisz fején már az átállást láttam, Dóri át is állt, és Reni meg Fanni nem olyan nagylegény egyedül. Sztem lassan lecsitulnak, oszt kész.

Morcz 2014.12.08. 23:52:53

@kamilla123: a tegnapi onban elég csöndes volt a vacsora...Ádiná meg nyalta Zsu és Dani seggét 1000-el, Robinnal együtt.

kamilla123 2014.12.08. 23:53:40

Amúgy meglepő, hogy ugyanakkor kezdték a műsorvezetést, de Au-nak sztem sokkal jobban megy. Éva olyan, mint egy robot, amit nem olajoztak be. Ráadásul hülyeségeket kérdez, és állandóan a saját vv szerepléséről beszél. Oké, h Au is, de ő valahogy lazábban csinálja, meg poénosabban, ráadásul az idén volt, nem száz éve.

kamilla123 2014.12.08. 23:54:16

@Morcz: és végig akadozott az adás?

Onereality 2014.12.08. 23:55:13

hahaha, most nezem, Edina & Laci, EPIC :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 23:55:46

Bár a VV6-ot nem követtem nyomon, de mindenesetre ez a széria mindenidők eddigi legdurvább trash szériája Mo-n.

Morcz 2014.12.08. 23:56:21

@kamilla123: nem tudom, kb fél óra után feladtam...

kamilla123 2014.12.08. 23:57:25

@VV Erőlegény: igen, az elején voltak kétségeim a szereplőgárda összeválogatásával, de úgy látszik az RTL pszichológusai értik a munkájukat.

Ay Mama, Que paso 2014.12.08. 23:59:37

Ó Uram!!! Megint én vagyok. Juttatnál nékünk nagy ajándékból ma is!!Csepegtesd szemcseppként szemünkbe a streamet!!Ha folyókat tudsz kettéválasztani és városnyi újszülöttet elnémítani örökre ez nem lehet néked és nagy bölcsességednek kihívás! A mi kis porszem életünk pedig felvidulhatna így fiad 2014. szülinapjához közelítve! Pá!!!
Ter!!!Nos!!Ter!!!

Morcz 2014.12.09. 00:00:37

Robin valakivel beszélget, a hangja alapján valami pszichológus féle, viszont olyan a titokzatos idegen hangja mint a főnöké a VV6-ban.

Onereality 2014.12.09. 00:00:49

Edina papirzacskos csaj. by Kazal :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.09. 00:00:58

@kamilla123: mindenki azzal manipulál amije van ;-))))
akinek meg nincs semmije az uszít : röné :DDDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 00:01:50

@kamilla123: Különben Fannika már közel van közveszélyességhez és ezt nem viccből mondom. A csaj kezd bekattanni! Valahogy le kellene nyugtatni egy kicsit egy pszichológusnak, vagy ki kellene hozni a villából.

Morcz 2014.12.09. 00:03:33

@VV Erőlegény: majd Dennis megnyugtatja... :D

Ezt nem hiszem el!! Munkahét van, megint az játssza főnököt aki a VV6-ban...:D

malevil2050 2014.12.09. 00:04:32

nahh itt az öreg muksó .a pedellus vagy boltos va mi a franc,jééééémáá csak ez hiányzott

mr sleepy 2014.12.09. 00:05:02

el kezdödőt a munka hét bent a fönők

Morcz 2014.12.09. 00:05:19

Egyébként jól emlékszem hogy Dani kapta a 20000 villakrajcárt? :D
Hamarosan szükség lesz rá szerintem.

Persze most meg "folytatjuk" van.

kamilla123 2014.12.09. 00:05:35

@VV Erőlegény: egyetértek. Bar ha ő is elkezd naranccsal dobálózni, legalább kitiltják.
Amúgy az On-ban látszik, h megint munkahét lesz. Na, most Maci nagy sztár lesz Dávid pénzével. :-))

malevil2050 2014.12.09. 00:05:52

lelőtték a poényt, nahh fővílágosító,mehecc piripócsra aszalni

kamilla123 2014.12.09. 00:06:40

@kamilla123: de amúgy ahogy délután is írtam, az a baj, h ettől ő még simán lehet később akár médiasztár is, lsd Baukó Éva

Onereality 2014.12.09. 00:06:49

Lecci elmagyarazza valaki erton, hogy mi tortent Edinaval, mikor kimenekult az agybol? Szuz?

bobby.ewing 2014.12.09. 00:07:13

@kamilla123:
minek rá lyuk. Ha nem kap levegőt csak jobban ficánkol. Ráadásul a szakma megkülönbözteti az egy, illetve kétzacskós lány fogalmát is.

kamilla123 2014.12.09. 00:07:13

@Morcz: nem, Dávid kapta és Macira hagyta

Morcz 2014.12.09. 00:08:27

@bobby.ewing: :))))

@kamilla123: na lesz is konflikt.....

ő-szinte 2014.12.09. 00:08:29

@kamilla123: :DDDDDDDD idén erős a mezőny ;-DDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 00:09:04

munkahét van vagy lesz
Robin a főnöknek beszél arról, hogy mire a legbüszkébb arra hogy eltartja magát és édesanyára, és szeretne csalod, eltévedt - némítja el a főnök Úr, arra kíváncsi amit már elért. Robin a szerelmére is büszke és férfiként viseli a szakítást, ami a hölgy döntése volt
főnök úr biztatja Robint, hogy dolgozzon, hogy legyen pénze miből vásárolni
Robin elhagyja a multifunkcionális baszobát, ami most iroda majd ásít és rágyújt
az eső kopog az ereszen
és VV Folytatjuk is munkát vállal, bár szavát nem hallani

ő-szinte 2014.12.09. 00:09:16

@bobby.ewing: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hátezkésssszzzzzzzz ;-DDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.09. 00:09:40

@bobby.ewing: hát én nagyon naiv vagyok. fogalmam sem volt, mire akar Fannika az öfiben utalni a papírzacskós csajjal. Én azt hittem,h vki biztosan olyan csóró, h papírzacskóból kajál :-)) mert ugye Fannika már Zsuzsa kínai cipőjén is kiakadt.

Onereality 2014.12.09. 00:12:09

@bobby.ewing:
a ketzacskos csaj milyen? vagy itt nem papirzacskora kell gondolni? :D

bobby.ewing 2014.12.09. 00:13:11

@kamilla123:
akkor hogy tudd, a kétzacskós lány olyan ronda, hogy a te fejedre is húzol egyet, arra az esetre, ha az övéről leesik.

Persze, ez egy erősen hímsoviniszta meghatározás.

Costanza 2014.12.09. 00:13:59

@egyemakisszíved: Ezt az idezetet egyelore nem ertem, meg kell nezzem hozza a musort, de amugy eleg lenne az eletben a kreativ otthonteremtes, ruhazati osztaly, szep haz, szep csalad, kenyelmes elet meg a csajoskodas eleg sok nonek, illetve a hobbimunka (nem a robot.) Szoli helyett en valasztanek mas szepeszeti szolgaltatasokat, de az en almaimban valahogy igy nez ki egy no belulrol. Legyszi legyszi ha mar Istennel beszelgetsz, mormolj el nekem is egy imat, ha nem derogal..... :) Kosziii :)

kamilla123 2014.12.09. 00:14:01

@bobby.ewing: hát az ember minden nap tanul valamit :-)

Onereality 2014.12.09. 00:16:01

huhh, akkor inkabb maradok az en ketzacskos meghatarozasomnal :D

Jemi 2014.12.09. 00:20:43

Nekem az jutott eszembe hogy a villalakók rokonai csak statiszták..
mert egyébként anyám remélem fel sem vállalná hogy ismer nemhogy a lánya vagyok ha ilyenben szerepelnék..

egyemakisszíved 2014.12.09. 00:21:27

@Costanza: Az attól függ, kiért imádkozol, Fanniért imádkozzál magadnak! :) Ha szerinted az ideális nő úgy néz ki belülről, mint Fanni, akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy nő vagy-e vagy férfi?

ő-szinte 2014.12.09. 00:21:35

@kamilla123: fannikának miből van a nem kínai? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.09. 00:22:42

@bobby.ewing: ezt még nem hallottam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szegény csaj, akire ilyet mondanak :SSSSSS :((((

mr sleepy 2014.12.09. 00:23:55

megint elhuzták a mézes madzagot ,akarom látni ahogy fannikát otsztja az öreg

Copfos Gizi 2014.12.09. 00:24:08

Azért az meg van, hogy Fannika földhöz vágott valamit a nagy káromkodások kellős közepette Zsu visszatérése után?

Szóval az a dobálózás naranccsal, vagy narancs nélkül, érik. Csak valami puha legyen, nehogy kést kapjon fel és azzal rohangáljon, hogy tényleg kicsinálja Zsut, vagy éppen Edinát, mert most rá vannak kattanva...

Elnézve Edina és Laci akcióját, Fanni rohadtul féltékeny lehet. Mert Komisz őt nem csókolta meg senki előtt, mindig csak a nyugiban, vagy akkor sem, csak megdugaszolta...
Maci is irigykedett, kerekedtek a szemei..

Laci meg egy tróger... Kibeszélni így egy nőt :( Most csalódtam benne megint.. pedig azt hittem megjött az esze. De lehet csak Ádámnak tette a vagányt, mert mintha a riport szobában másképp mesélt volna a viharos lámurról. Azért kíváncsi vagyok mi lesz ebből. :)

Még mindig Edinának drukkolok :) Ahogy kirohant, tök cuki volt, azt hittem rohan hideg zuhanyt venni, hogy lehűljön :P

Onereality 2014.12.09. 00:24:11

Dori: az hogy bazdmeg ki a faszt erdekel, hogy ki mit csinal, fogja be a pofajat, oszt kesz.
Adam: hat ha kurni akarnak, kurjanak, nem?
Dori: ki a gecit erdekel, csak kussoljon bazzmeg, mert en tomom be.
Adam: jo ejszakat.
Dani: bekesen alszik.
Epic.

ő-szinte 2014.12.09. 00:25:12

@mr sleepy: az öreg az kiaz? :O :DDDDDDDDDDDDD

mr sleepy 2014.12.09. 00:31:02

@ő-szinte: aki melóért felel ,ő osztja be a munkát meg a pénzt az okosoknak ,tavaly volt bent azt hiszem hogy kukoricát lehetet morzsolni megy gyöngyőt fűzni és bábot késziteni ,remélem az idén egy kicsit kreativabak lesznek ..

thor80 · http://www.index.hu 2014.12.09. 00:34:35

"Faszomat rángatta én meg ujjaztam", "Nem basztam bazdmeg!", "Gyorsan kapcsoltam és spuriztam el onnan". :)) Kész aranybánya ez a brigád. Remélem ebből a Laci-Edina románcból lesz holnap egy képregény.

Onereality 2014.12.09. 00:35:06

gyermekeim, egy felnott no, ugy ebred reggel, hogy engem megol anyuka. nem hozhatok szegyent. ki a fasz tudja megallni? nem hozhatok szegyent. hat jo, hat eltelt harom het. es megkerte Danit, hogy olyankor vigyel el valahova. Nyihaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa

a mai show nekem mindent visz, pedig csak a felenel tartok... ez kesz, ennyi, feladom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Erdely vajon egy masik bolygo???

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 00:35:28

VV Folytatjuktól idén már nem lehet elvenni a stream sztahanovistája díjat és a legtöbbet streamenlévő villalakó is ő egyben, ami azért nehéz és egybe szép siker is mert Fanny egoja is ellenfél volt (persze VV Folytatjukot - akinek a másik neve pontpontpont - azért erősen nyomják a szerkesztők...)

pomac 2014.12.09. 00:36:13

@Copfos Gizi: én arra gondoltam elsönek , hogy a nyugiba szalad az automatához :D

ő-szinte 2014.12.09. 00:39:39

@Onereality: te gondolom pasi vagy...vagy nálatok normális ha a szüleid szexelni látnak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.09. 00:40:16

mondjuk az is van, h Fannika és Denisz kisajátították maguknak a nyugiszobát. Ez pl az eddigi szériákban nem volt, hogy csak úgy be lehetett vackolódni. Az nem valami kiváltság volt, ha valaki ott aludhatott? Edinka is elvonulhatott volna jobban Lacival, ha nem Deniszék héderelnek épp a nyugiban. Bár az tényleg érdekes volt, hogy ennyire nem bírt magával a csajszi egy csomó ember előtt. Laci próbálta visszafogni a csajt, de tényleg fel volt pörögve.

Onereality 2014.12.09. 00:51:05

@ő-szinte:
ja, hogy meg kellene lepodniuk, hogy nemi eletet elek?

szandhokan 2014.12.09. 01:12:27

@kamilla123:
ja, ideje lenne kivezényelni Fanniékat a nyugiból, ha nincs akció akkor ottan van a szauna....

Ez a Fanni kezd egyre idegesítőbb lenni, irigy, rosszindulat, ha nem körülötte forog a világ, ha nem őt csókolgatják, nem ő a legszebb lány, akkor előtör belőle a gonosz.
Ádinára tett megjegyzés a papírzacskós olyan szinten bunkó, hogy a skálára nem fér fel, tapintatlan elkényeztetett picsa, nagyon remélem, hogy ha Ádinát küldik párbajozni akkor Ádina bevállalja Fannit.

Onereality 2014.12.09. 01:25:14

sztem meg nem jott el az edina-fanni fajt ideje.
amugy szoktak hagyni, hogy azonos nemuek sorba hulljanak?

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 01:47:20

Dani beretvál, az arcát
Edina : ne má nincs női tusfürdő
Robin is zuhanyzik, Dani megvágja magát, utál borotválkozni
leszeded az összeset - kérdik kérdően a zuhanyzók
Dani válaszol igen, már szúr, új munkahely új arc
elkapcsolnak Laci szól: csöndet
és VV Folytatjuk teljesíti is a kívánságát, mint Tibi bácsi anno a piros labdás gyereknek

bobby.ewing 2014.12.09. 01:48:29

Dani megborotválkozott. Nincs szakálla.
A zuhanyzóban ádina és robin tisztálkodnak, fel vannak háborodva mert valamiért fizetni kell. (nem igazán hallottam a vízcsobogástól)
Folytatjuk

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:15:15

Edina Robin háló
pakolnak kimennek
Zsu kérdi Renit te is már úgy öltözöl?
én szolizom nekem van még két zsetonom
Dennis mekkora kis izé volt hét doboz cigit spuroskodott össze
lenyúlta tőlünk is és képes lenne megvetetni a sajátunkat - beszélget Zs és Reni
neked mik a fontosak kérdi Zsu, Reninek a kifli
a kiflit már nem nem bírja el VV Folytatjuk és ismét , újra, megint, újfent elfoglalja a képernyőt

mézescsók 2014.12.09. 02:18:39

Na, szóval miért visított, mint a szopós malac? Vagy tényleg ölték? Mert akkor érthető, hogy azt visítozta, hogy ki akar menni, el akar bújni, stb. Addig senki sem foglalkozott a takaró alatt történtekkel, a hálóban meg sem nyikkantak. A buli Tanya hisztérikus rohama után kezdődött. Amikor kirohant, mint akit késsel üldöznek, bizony még pont Fanniék kérdezték tőle, hogy mi a baj, azt hitték, történt valami baj, hiszen felverte az egész villát. Még Laci sem értette.
Lehet, hogy Fanni zakkant, de Edina legalább annyira.
Hetek óta Laci farkára áhítozott. Most mi a problem? Hogy csak egy fogást rendelt az étlapról, aztán kicsin múlt, hogy majdnem az egész menűsort megkapta? Nem adok két hetet, meg lesz az.

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:19:07

Dóri Ádám , Laci, Fanny fürdő
Dóri MEEMMAMAKAKA - mos fogat miközben válaszol
Fanny megkéri Ádámot, hogy hagyja abba, Fannyka visszatámad, hogy ne pofázzon, Ádám szerint pofája Fannyikának van, összeszólalkoznak, keményen, durván pont ahogy Fanny szereti
VV Folytatjuk viszont féltékeny Fannyra és jön, lát, győz, fut

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:21:38

Laci borotvál lent
Ádám fogat mos
VV Folytatjuk, de ez inkább már csak fojtás az is gyors és kíméletlen három, négy másodpercben

Costanza 2014.12.09. 02:23:37

@egyemakisszíved:
Elnezest latom felreertheto. Csak most neztem meg a mai musort. Visszaveszem a szavazatom mindenkitol, ezeken mar az ima se segit, amugy nem miattuk kulcsoltam Istennel, csak es kizarolag a nok szepitkezeshez valo jogaiert. :)
Keves kivetellel nagyon rondak voltak mind.
Nagy kar....:)

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:25:38

nem hiszem el, mondja LAci a streamre vajon?
és bekapcsolja hajszárítót
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
nincsen fülpiszkáló bazdmeg - méltatlankodik Ádám és most már ki lehet találni mi történik, mert elég kiszámítható ez így
igen Ő a streamkirály, akinek tizenöt perc a rekordja és összesúgnak a háta mögött

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:49:06

szinkron fogmosás Laci és Ádám
már csak Laci
nappali
Maci azt akarja, hogy ő legyen legtökéletesebb pasi (hajrá!!az akaraterő hatalom) és kényezteti majd Fannyt
Fannynak bepattisodott háta és meg fog jön neki, és megy már fürödni
de előtte Fanny kihasználja Maci hátvakaró képességét, Maci megvakarja, durvábban, és az egészet parancsol Fanny
mit nem adnák érte szól Maci
sok sikert - szó lehangolóan Dennis
á nincs esélyem szól Maci, de legalább jóban vagytok
Dennis megnyugtatja Macit, hogy rengeteg nője lesz kint és majd nem éri el személyesen Macit, mert az épp Klárival vagyokot mond majd, MAci em olyan sőt ő szól a hveroknak ha becsajosodnak és eltűnnek
Zus irányítja Danit - jött rá Dennis (azt is ő mondta)
az újságírós kérdéseket is ő írta
Dennis rámegy Danira és Ádámra, majd munka után mindnek fáradtan, JJÉÉÉ
Dennis odavágta a körmét, majd kitakarít holnap
Maci folytatja Fannyfétisét, Fanny különleges, különleges puncis csajszi
Dennisnek tele van a zsákja, geci

fürdő
Fanny, Reni, Dennis
mit szól Norbi, hogy egy dákó meleltt fürdesz - kérdi Fanny
Renit már nem zavarja, meg fáradt is
fördő különkiadás ez
Dennis fogat mos Reni Fanyn hátát mossa, de cuki vagy kapj is meg Reni
nagyon dagadt érzéd van amikor hozzányúlsz - aggódik Fanny, közösen nyugtatják meg, Fanny Dennisnek: neked is bele kellett szólni
Dennis egyszer annyit dolgozott, hogy nem volt ideje szőrteleníteni faszát,pedig az kiskorától olyan
Fannynak szép barna a hasa
Reni dolgozott karácsonyi könyvvásáron és a negyedik nap olyan szinten volt fáradt, hogy három napig egy ruhában volt, hazament aludt felkelt - ez volt Reni legigénytelenebb korszaka
Fanny szerint Attila mondta, hogy Ádám álljon rá, ezért Ádám szurkálodik
Dennist nem ismeri senki, Reni szerint azért van itt Dennis hogy megnyerje a játékot, Dennis ki fogj vinni a fasszopokat a gecibe
Fanny szerint nagyon idegesítő lett z Ádám, hagyjál békén mit pofázol nekem ilyeneket mond (BOTRÁNY!)
hogy látszik a csík barnultál mert látom mélyül el az empirikus tudományban a villa nagyfaszúja, á de jó itt állni ér el egy másik szintet az empirizmusba
Renit ne kel altatni, mert úgyis egyik pillanatról a másikra rátör a fáradtság
tiszta víz a hajad - csodálkozik rá a zuhany alatti fürdés eseményére dennis
Fannynak gyanatázni kell, Fannyi: te nem akarsz gyanátlni kérdi Renit, mármint engem
Reni bizonytalan egyszer már gyantált és akkor is öt percig gondolkodott hogy tesója kezéről lehúzza-e
Reniés Dennis láb is akkor kezdett el csúnya elenni amikor pesten laktak, gedvás lett lábuk a papucsban
Fanny is mennyi hülyeséget csinált részegen (én ezt nem hiszem)
beszólt neki a csöves hogy nincs elég pénze gatyára, Fanny kiröhögte, majd hozzáteszi, hogy vannak dolgok az életben amiket pénzért nem tudsz megvenni, vajon a csövest a fürdőt, vagy mastercardot?
Dennis borotvál a hónának alatta
Fanny két órája nem beszél Dennissel (de egyébként igen, csak Fanny az Fanny)
most megbeszélitek bizakodik Reni
nem mert Dnem bíznak egymásban, értenek egyet

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 02:57:09

Nos akkor a magam részéről e kései (nekem mondjuk nem annyira) órán a következőket mondanám csak röviden, a két elmebeteg nőstényállat vonatkozásában:
Üdvösnek azt tartanám, ha Bongyorringyó feji szőrzete benzinnel locsolódna kissé, majd szál gyufa, s amíg ímígyen világítva szaladgálna, láthatnánk, hogy reménytelen fekete lyukból is válhat lángelme. (Kis ideig legalábbis, és csak bizonyos vonatkozásban persze.)
Renyógenyó esetében maradnék a klasszikus (és már-már közhelyes, de igen megbízható) péklapátos megoldásnál, konkrétan az említett eszközzel úgy baszva tarkón, hogy vizenyős szemei üstöllést kiugorjanak, így többé azok forgatásának taszító ténye esélytelenné váljék.

Megemlékeznék még Éltes Guminőről, miként semmi perc elteltével már puncsolt is ezerrel, el kellene dönteni, hogy ez vajon szánalmasan gusztustalan, avagy gusztustalanul szánalmas.

Hendikepmedve tulajdonképpen kétmázsányi színtiszta szar. Minden értelemben.

Dénes a Rémes meg itt a legnagyobb gennyputtony, szép lassan kezdi kiforrni magát, kezdenek feltárulni a mélységei a büdös gyökérnek, és ami ottan látszik az minden, csak nem szép.

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:57:26

fürdő különkiadás
Dennis töröközik
Dani zuhanyzik
Fanny hajlakkot keres éjszakára (hogy álmában is szép legyen)

vége
dehogy

Dani háta viszi a streamet
a vízcsobogás meg adja alá az ősi ritmust
vége

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 03:04:07

én nem tudom ha elkezd leesni a cukrom ideges leszek szó Laci
én is de tíz zsemlét be tudok osztani- osztja be a zsömléket és az észt Dennis
Fanny hajat szárít, Maci nézi
te rendesen lekoztad magad Dani fiam olyan az arcod, mintha megkéseltek volna- utal vissza előző hszemre Laci
Dóri üzeni, hogy KUSSOLJATOK!!!!! és kurva ideges lett, valakivel suttog
Fannyé a kép épp fésüli majd szárítja
mi van nem mész a kupak tanáccsal kérdi Edinát Dennisz a kertben
én ilyen vagyok ilyen hülyeségeket csinálok utal valamire Edina
kurva jó volt egész reggelig el tudtam volna viselni - suttog Dóri
VV folytatjuk

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.09. 06:03:42

@csicserierika: szerencsére nem vok a helyében :-D

@VV Erőlegény: olyat is lehet, akkor vmit nagyon tud az RTL? :-D

Megdobbent 2014.12.09. 07:02:18

Fannit az isten is fidesz parttagnak teremtette!
Muveltsege, olvasottsaga, tudasa, intelligenciaja, diplomaciai erzeke es erkolcsi elvei tokeletesen alkalmassa teszik barmely fidesz/kormany poziciora, ha mar ugyis oda szavaz, legalabb legyen neki valami az en adombol is, ha rovid, am tanulsagos villalete vegeter! :)

Granca 2014.12.09. 08:12:44

Uhh. Alig találok szavakat.
Tegnap csak a második részt láttam, Edina-Laciról lemaradtam, majd visszanézem, kommentjeitek alapján nagyon kiváncsi vagyok. (de féltem a lányt ...)
Mondjuk már előre kiakadtam, hogy lepapírzacskózták, vagy mi ... :-O utálom az ilyen sekélyességet (és Edina szerintem nagyonis helyes lány, főleg hosszú távon mennyivel helyesebb, mint mondjuk Fannika)

Na, de a műsor második része, uhh, azon ledöbbentünk tegnap, bár tudtuk, hogy botrány lesz, de ez ... konkrétan szarul kezdtem érezni magam, mintha ott lennék, nagyon erős az ilyen gyűlölködős helyzetek "energiája", vagy hogy mondjam, nagyon átjött a tévén is.
Furam hogy a fickók meg csak hallgattak, de nem értem, mért nem mondta senki ennek a Fanninak, mikor üvöltözött, hogy kuss, meg minden, hogy mégis mit képzel, ő mondja meg, ki hova mehet, mikor szólhat? Vagy mi?
A végén kínunkban már csak röhögtünk.
Ezek tényleg annyira ostobák, hogy ezek után sem látják át, hogy ezzel pont maguk alatt vágják a fát???
Jah, meg Dórin is vigyorogtam, az nem volt meglepi, annak a csajnak azért van némi sütnivalója ...

Gia Gianea 2014.12.09. 08:43:53

@Granca: Mintha Robin rászólt volna Fannira,de nem volt sok foganatja.Le a kalappal Zsu előtt,mert én ha higgadtan is,de megmondtam volna Fannikának,hogy ugyan kapja bé a faxomat.. :-) Majd ma én is visszanézem,mert én sem láttam az elejét.

Granca 2014.12.09. 08:54:17

@Gia Gianea:
IGen, én is csak lestem, hogy zsu ezt bírja visszaszólás nélkül, bár jobb ez így, nem kell ezekre a hisztikre reagálni.
Bár azt azért csak megmondtam volna, csak úgy kedvesen, aranyosan, hgoy mondd, ki vagy te itt, hogy utasítgatsz, hova menjek??
Na, Robint megnézem. :-)

Copfos Gizi 2014.12.09. 09:04:25

Fanni nagyon nem tud leszakadni az Ádám témáról :D
Olyan kis "vicces", mert először ugye Laci küldte rá, hogy legyen vele kedves, aztán úgy gondolta Reni, most meg Attila..
Hm mintha egy pöppet paranoid lenne a hölgy :)

Zsu, most megint kapott egyébként nálam egy piros pontot azért, mert ilyen higgadtan reagálta le a Fanni - Röné visít-duo szólamát. Én nem tudom, hogy bírtam volna, lehet besírtam volna.... -.-
Szóval Zsunak egy hatalmas Respect, és ahogy elterelte a hisztiről a figyelmet az arányokkal :D Királyság!
Várom az esti öfit.

szandhokan 2014.12.09. 10:43:58

@Megdobbent:
Fannika megbukna a drogteszten?:-)
Ritka primitív a lány, szóvivő is lehetne belőle.

edics 2014.12.09. 10:54:45

Olvastam az előbb valahol hogy Vikcsuka visszanézte a dolgokat magáról és kiábrándult a villabeliek háta mögötti mondandójától... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 12:02:56

@mézescsók: Úgy tűnik, hogy, a kárörvendő gyűlöletfaktor kicsit kikandikált nálad is... :D
Ádina dugásmentesítő futkosása és visongása LEGFELJEBB idegesítő volt, bár szerintem inkább vicces... ehhez képest Fanni primitív agresszivitása, fröcsögő üvöltése, kutyázása, mutogatással egybekötött kussoltatása a párbaj után ijesztő, trágár és elfogadhatatlan volt.
Szerintem.

Krétagarbó 2014.12.09. 12:26:59

@Commodore: Igy is van, egy igazi férfi nem rinyál.

barakka 2014.12.09. 13:01:09

@Száz stadiont ezeret: :)))))))))))))) Valahogy igy, èn is :)

SimiTomi 2014.12.10. 13:07:35

Az mondjuk biztos volt már, meg egyáltalán, miért is olvasom napokkal utána a posztot, de a 73-28-as kerekítés nem 101%?

Csak kérdem.

KapitányG 2014.12.10. 15:21:35

@SimiTomi: De, 101 %. Viszont általánosan elfogadott szabály, hogy - megoszlás esetén - a százalékok összege a kerekítés miatt ±1-2 százalékponttal eltérhet a 100-tól (ahogy a részösszegek együttjének sem kell pontosan kiadnia a közölt "összesen"-t)

KapitányG 2014.12.10. 15:29:40

Ezzel a 73-28-cal nem az a baj, hogy nem adja ki a százat, hanem az, hogy a 27,34 kerekítve nem 28, hanem 27.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.10. 15:33:13

faszt okoskodtok? elírás volt, mit nem lehet ezen érteni?
süti beállítások módosítása