Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x19 - “Mert ha ott raknálak meg az asztal közepén” (18+)

2014. december 05. 11:43 - zaphodbb

Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok.

Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával

Dennis és Fanni kettősével nyitunk, Fanni feszült, nehéz neki az élet, Dennis átölelné, de Fanni persze nem engedi. Titokzatosan csak annyit mond, hogy majd elmondja, mi a problémája. Jön egy kis huzavona, végül kivonulnak a nyugiszobába privizni. Itt aztán kezdetét veszi a teljességgel érthetetlen beszélgetés, ami után az volt az érzésem, hogy vagy én nem tudok magyarul, vagy ők nem pakolják egymás után jól a szavakat. Sikerült olyan mondatokat összerakniuk, amiknek tényleg nem volt se alanya, se állítmánya, és még a tárgyban is bizonytalan voltam. A téma persze az, hogy ők most akkor hogyan is állnak egymással, mert hát csak digidugi, de azért ne smároljál mással, és mijazhogy Ádámmal kacérkodsz, te meg közben minek vallasz kvázi szerelmet mások előtt. Fanni szerint Dennis taktikázik és csak azért dugogatja, mert ezzel akar bekerülni a show-ba, hasznot húz belőle, az ő hátán akar megélni itt a villában. Dennis éleslátása azonban verhetetlen, mert szerinte ennek semmi alapja, hiszen:

Mert ha ott raknálak meg az asztal közepén.

dennis_nem_erti.jpg

Majd azt javasolja Fanninak, hogy ingázza ki, ha ennyire nem tudja eldönteni, hogy bízhat-e benne. Fannika tényleg előveszi hirtelen az ingáját és felteszi a kérdést, ami válasz az életre, világmindenségre, meg mindenre:

Egyenes-e vajon?

Sajnos lemaradtam az inga válaszáról, mert pont csörgött a telefonom, de szerintem nem adhatott egyértelmű útmutatást, mert folytatják az agonizálást azon, hogy ki smárolt kivel és Dennis nem erőltet semmit, de nem fogja lejáratni magát ország-világ előtt. Szerintem már késő.

Közjáték:  Vikcsu és az ő fekete lyuk tudatalattija

Reggel van, ami teljesen érdektelen, mert csak Dennis igazgatja a sapkáját, pedig teljesen mindegy hogy rakja fel, szarul áll neki, leginkább levenni kéne és elégetni rituálisan a kertben. Ámde egy párbeszéd elhangzik, amit érdemes felidézni:

Edina: Mit álmodtál?

Vikcsu: Azt, hogy szexeltem a Macival.

Az ember erre csak zavartan tud nézni, hogy mivanmivanmivan, folyton csak a szex meg a szipu. Nem szeretnék Vikcsu tudatalattijába belelátni, mert valószínűleg magával az őskáosszal találkoznék, mi minden lehet ott, ha álmában Maci, mint szexuális segédeszköz szerepel.

szexelt.jpg

De már el is hagyjuk a terepet, hogy visszatérjünk Dennis és Fanni párkapcsolati válságához, megtudjuk, hogy Dennis szerint Fanni nem őszinte, és tisztáznia kell a helyzetet Ádámmal, mert ha nem, akkor ő kilép a képből. Fanni szerint meg Dennis tart tőle három lépés távolságot mindig, és ő nem azért jött be, hogy dugjon. Aztán hirtelen váltással kiköt ott, hogy ja, nem is Dennis, hanem ő a távolságtartó. Esküszöm, szövegértésben jó vagyok, de nem bírom követni ennek a nőnek a gondolatmenetét. Most épp ott tartunk, hogy Fanninak a belső fontos. Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis helyében, lehet, hogy több értelme lenne. Mindenesetre elhangzik Fannikától a nap leglogikusabb mondata:

Nem szeretnék többet szexuális kapcsolatot létesíteni, bármennyire is szeretnék.

Szerintem ezen a ponton már Dennis is elvesztette a fonalat, váltunk a riportszobára, ahol Fanni sír, hogy Dennis mennyire megérti őt és nem akarja őt elveszíteni. Agyfasz. Kezdem azt érezni, hogy én érzelmileg igazából egyszerű vagyok, mint a faék, mert ezt a követhetetlen lelkizést haljak meg, ha megfejtem.

fannisir.jpg

Zsu és Vikcsu tengely, avagy "ha vissza is jössz, kicsinállak bazmeg."

A következő problémáznivaló ebben a részben a kihívás természetesen. Vikcsu lett a szerencsés kiválasztott, ennek nem örül felhőtlenül, minősíthetetlen hangnemben bazmegol és ordít tőle. Kigyűlik a sok ki lemming a teraszra és ott nyünnyögnek azon, hogy ez mennyire nem volt korrekt Zsuzsától, hogy mekkora hülye ez bazmeg, ezt az idiótát bazmeg, Vikcsu majd kiejti jól bazmeg. A lemmingek oszolni kezdenek, mikor Zsu és Dani jön ki cigizni, Zsu magyarázná, amit tök felesleges magyarázni, Edina és Robin állítják le a mosakodását.

A riportszobában Fannika megjegyzi, hogy Zsu még az ő ingáját is megzavarta, mert olyan energiákat bocsátott ki. Kezdem masszírozni a homlokomat és sűrűn pislogok erre. Azon pedig még inkább felhúzom a szemöldökömet, mikor ez a drága, cuki Fanni az üvölti Zsunak a konyhából át a nappaliba, hogy:

Ha vissza is jössz, kicsinállak bazmeg.

logikat.jpg

Kicsit mintha komolyan venné a játékot, reméljük nem szó szerint értette és nem fog vér folyni. Nagy hangon még vigasztalja kicsit Vicskut:

Dennis olyan beszédet mond, hogy olyat még Európa nem baszott.

Fokozódnak az izgalmak, mert mindenkinek választania kell a két ember között, hogy ki mellé áll. Vikcsu mögött felsorakozik Plasztik, Fanni, Dennis, Reni, Maci, Edina, Laci és Ádám, Zsuzsa mögött pedig Dani és nagy meglepetésre Robin. Merthogy megsajnálta Zsut állítólag, hogy csak Dani állt mellé. Van nagy felháborodás ebből a lépésből, a lemmingek egy emberként vetik magukat Robinra, hogy ezzel most aztán végleg elvágta magát. Robin magyarázkodni kezd Vikcsunak, de ő sértett királylányt játszik, sose bocsát meg neki ezért, sosenemse. Mindezt ebben a kedves mondatban összegzi Zsuról:

Pusztuljon innen a gecibe a hülye kurvája.

Edina hozzá merészel szólni Zsuhoz, amire máris látjuk a Fanni, Dennis, Plasztik hármast, akik tervezgetik, hogy fogják kicsinálni Edinát. Számomra egészen megdöbbentőek ezek az indulatok és nagy szavak, az meg főleg, hogy ezek elvileg felnőtt emberek. A végéhez érve még az RTL elspoilerezi nekünk, hogy Robin térdet rogyasztva átkönyörgi magát holnap Vikcsuhoz. Egy gerinc mind felett.

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2014.12.05. 11:49:26

Hááát nem láttam, viszont igen jót aludtam. És milyen jól tettem..

hannamontanna 2014.12.05. 11:50:18

Hát ez k*va jó volt. Szinte látom ahogy próbálod értelmes mondatokba önteni ezt a katyvaszt..:-DDDDD Szuperjól sikerült!

Sargabogre 2014.12.05. 11:52:02

tök mindegy, kit választott volna, úgyis dögöljön meg, mert róla van szó. remélem kint hagyja Vikcsut.

Jozeph Pelikahn 2014.12.05. 12:04:17

Dennis és Fanni már szeretnének nagyon szerelmesek lenni, de mindketten pontosan tudják, hogy ennek milyen következményei vannak egy ilyen műsorban (elég csak az előző széria párocskáinak mélypontjaira gondolni, az egymásba fordulásról nem is beszélve).
Remélem tudtam segíteni a posztírónak, hogy értse a félmondatokat, és hogy miként van az amikor szeretnének valamit meg annak az ellenkezőjét is.

Fannikában ezért belül gyűlik a feszkó, ami néha egészen durván tud belőle kitőrni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.05. 12:05:16

Kircsi, erre vártam éjfél óta kb. .-)

Jozeph Pelikahn 2014.12.05. 12:11:33

Zsuzsát megint nem lehetett megérteni, hogy miért nem az egyenes utat választotta, amikor pedig az lett volna a kevésbé rögösebb: "Vikcsu téged hívlak ki, mert szerintem te vagy a leggyengébb és vissza akarok jönni, ennyike!"
Ebben igazuk van a többieknek, ez a nő hibásan van bekötve.

A gyűlölködő banda viszont teljesen hibás úton jár, mert akit eddig áldozati szerepbe toltak, az mindig visszajött. Minél nagyobb győztesnek érzik ott bent magukat, annál jobban erősítik Zsuzsát.

karev 2014.12.05. 12:19:49

"Titokzatosan csak annyit mond, hogy majd elmondja, mi a problémája." jajjistenem, csak nem terhes? :)

karev 2014.12.05. 12:23:56

"Vikcsu: Azt, hogy szexeltem a Macival." ok, kiégett a retinám, vizuális típus vagyok ugyanis.

karev 2014.12.05. 12:30:52

"Egy gerinc mind felett" :D köszönjük szépen. :)

☺ágica (törölt) 2014.12.05. 12:31:46

"Kigyűlik a sok ki lemming a teraszra és ott nyünnyögnek"
itt kezdtem el törölgetni a monitort:))

karev 2014.12.05. 12:32:20

@Sargabogre: én azt nem tudom ép ésszel felérni, hogy ez egy játék, miért választotta őt? csak, miért ne választhatta volna, édes istenem.

karev 2014.12.05. 12:34:37

@Jozeph Pelikahn: "annál jobban erősítik Zsuzsát." én is így gondolom.

Harci hörcsög 2014.12.05. 12:36:20

@☺ágica: Ennél a mondatnál tört fel belőlem is a hangos röhögés. Bár a vv nem érdemel ilyen aranyos mondatot :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 12:37:30

Ebéd megvót.
Kv itt előttem...

Jöhet a hv is mostmár :)

(köszi @karev a figyelmeztetést, h van új... úgy látom, jó lesz )

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.05. 12:44:42

ez simán a legszarabb összefoglaló volt eddig.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.05. 12:45:23

@sixx: márminthogy nem a hv, hanem ami a tévében vót, még mielőtt.

karev 2014.12.05. 12:53:19

tuti nem nézném, ha nem lenne hv...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 12:53:25

@☺ágica: igen :))

Alig kezdem el olvasni a hv-t, a gépem eccercsak ledobja a láncot, és kilép a blog oldaláról.
Ezt most vagy azért teszi, mert péntek van, és unja a melót, a hv tartalmától irtózik ennyire, vagy csak beszélt a könyvekkel, akik nem akarnak öngyilkosok lenni, valahányszor az ember vv-t néz...

Nem tudom, de nekifutok mégegyszer...

mézescsók 2014.12.05. 13:01:54

Jééééééééééééééé!!!!! Sixx hozzászólt!!!!!! Még megérjük, hogy rendszeresen kommentel!!!!!!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 13:01:56

nah, örülök, h újrapróbáltam, jólsikerült hv lett...
Hogy ezért mit kellett végigszenvedni a poszt írójának, nem tudom, de elismerésem.
Szerencsére nem pazarlom az időmet a vv-re, csak a hv-ra járok ide szórakozni :D

Volt benne pár epic mondat :D
A lemminges nyünnyögést elképzeltem, South parkosítva :)

☺ágica (törölt) 2014.12.05. 13:07:51

@karev: igen, a jobbik eset:)

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az enyémnek ez kikapcsolódás. nagyon várja a napi hv-t, akárcsak én:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 13:11:17

@☺ágica: :))

Az enyémmel nem tudom mi van, idebent.... az otthoni kezes kis bárány, ez meg állandóan makacskodik. :)
Biztos női lelke van :D

aaasssddd 2014.12.05. 13:14:49

Őszinte elismerésem mindenkinek, aki ébren tudott maradni ezen a részen! Mi ketten néztük, a felétől már csak felváltva őrködtünk és még így sem sikerült. ):

Conchobar 2014.12.05. 13:15:34

@Jozeph Pelikahn: "Minél nagyobb győztesnek érzik ott bent magukat, annál jobban erősítik Zsuzsát." - Így igaz. Nemcsak Robinra jellemző az, hogy a gyengébb megtámadott oldalára áll

hannamontanna 2014.12.05. 13:17:16

Ez a ..Vikcsu álmaiban Macival szexel.... ez brutális volt. Én is csak néztem hülyén. Ugye az álmok titkos vágyaink leképezése. Hát ez elég durva. Elképzelem ahogy görögnek a dinnyék.... bocs de vizuális típus vagyok. Én bajom.

karev 2014.12.05. 13:19:24

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: a fránya munkahelyekkel lehet a probléma... :)

mézescsók 2014.12.05. 13:20:54

@Jozeph Pelikahn: Ez igaz lehet. Erre a huzavonára vagy ez a magyarázat, vagy a taktika. Mivel ez utóbbit senki sem feltételezi róluk - tévesen -, ezért marad az előbbi.
Zsuzsa erősítésével egyetértek.
Tud valaki arról, hogy kb. hogy áll a szavazás?

karev 2014.12.05. 13:21:44

@hannamontanna: "görögnek a dinnyék" :)) Vikcsu lehet, még abba is belemenne...

☺ágica (törölt) 2014.12.05. 13:22:05

@hannamontanna: szintén. de gyorsan tovább olvastam, hogy még véletlenül se jelenjen meg előttem a dolog:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 13:22:14

@☺ágica: ez a női lelkű számítógépek kezességének nagy titka?! :)
máris megérte ide járni.... mindig tanul vmi jót, hasznosat az ember :)

@aaasssddd: tölthettétek volna hasznosabban is azt az időt :D

@Conchobar: és még csak nem is elítélendő ez a fajta viselkedés... sőt, alapvetően ez jó tulajdonság. Ellen mer állni a csordaszellemű gyűlölködésnek.
A többség úgyis 1 v 2 bites jelenség, majd legfeljebb kimagyarázza később, hogy ő csak az árvát látta, akit meg akart védeni :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 13:28:23

@hannamontanna: én inkább két nagy és súlyos amőbát látok, ahogy egymásra csavarodnak...
A dinnyék finomak, egészségesek, és szép színük van :)
Bár az ember álmodik néha valóban nagy ökörséget, ez még nekem is sok volt. Ha még ezt is álmodta V, akkor sem kellett volna feltétlenül megosztania...

@karev: azokkal csak azon az egy napon nincs probléma, amikor a fizut utalja :))

@☺ágica:
én eddig nem is vettem nagy tudomást a dologról, de mostmár annyit emlegettétek, h kezd beszűrődni a tudatomba a kép...
Gyorsan törölnöm kell.....

Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2014.12.05. 13:30:14

Sziasztok, segítséget kérnék!
Nem igazán követem a VV7-et, csak röhögni járok ide a "hogyvolt" összefoglalókat átolvasva.
De most hiányérzetem támadt: kérlek benneteket, áruljátok el, hogy miért utálják és gyűlölik ilyen rettenetesen Zsu(zsá)t az agyhalottak ?
Erről lemaradtam...

karev 2014.12.05. 13:32:04

léptem, már csak hétfőn leszek, puszi-pacsi, sziasztok.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 13:33:03

@☺ágica: khm. És azt hogyan csinálod?
Vizuális típus vagyok.
Jobban jársz, ha ezt elmeséled, nem pedig a fantáziára bízod :D

Conchobar 2014.12.05. 13:34:04

@Jozeph Pelikahn: "Zsuzsát megint nem lehetett megérteni, hogy miért nem az egyenes utat választotta" - Dehát itt a válasz a (fentebbi) képen: Zsuzsa a VV6-os Sarlothoz hasonlóan nagy taktikázóként próbálja eladni magát, és megpróbál valóban taktikus is lenni. Valahogy az ő számukra a taktikusság az ész és okosságra jele. Sarlot is meglepőt húzott annakidején, mert nem a rikácsoló Izát vitte ki (akit pedig unt már villán belül és kívül), hanem Dorkát. Mivel Zsuzsa számára Reni az érzelmi választást jelenti, így másvalakit kellett vinnie, hogy önmagát az okos taktikus szerepkörében tartsa. Sarlotnak se jött be a húzása (ugyanis Izában volt tartalék és később búcsúztatta is Sarlotot), viszont Sarlotnak annyiból bejött a dolog, hogy a vele legellenségesebb duót sikerült neki megbontania (előtte Dorka meg Iza egymást erősítette a gyűlöletben). Zsuzsa húzása ebből a szempontból is veszélyesesnek tűnik, mert ő bennt hagyta a legádázabb duót (Fanni-Reni), ráadásul még Reniben is szunnyadhat annyi, mint Izában szunnyadt (a csíkos-pöttyös hétig)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 13:34:38

@Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...): a rövid válasz az a bentiek szerint: há mer egy kurva, aki a fia iránti szánakozást is kihasználja ...

Asszem ennyi a lényeg.

☺ágica (törölt) 2014.12.05. 13:54:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ne haragudj, de nem árulom el a titkos módszereimet:P marad a fantáziád:)

Granca 2014.12.05. 13:54:49

@Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...):
Amit mostanában mondanak róla, hogy felhasználja a gyerekét, meg manipulátor, meg kurva.

Bár én nem néztem minden részt, de pont láttam, mikor beköltözött, és úgy vettem észre, hogy Reninél egyből kicsapta a biztosítékot az, hogy Zsu "bemondónő" egy tévénél, ott fröcsögött a többieknek utána, hogy minek jön be, mikor itt mindenkinek az az álma, hogy képernyőre kerüljön (wtf!), ő meg már eleve ott van, onnan jött, akkor minek jön ide.
Nálam ott Reni egyből elásta magát, azóta is hozza azt a tipikus irigykedő-gyűlölködő-primitív-gonosz stílust. Zsut sem bírom, más okból, de Reninél ezerszer inkább.
Szóval ezzel indult, ha jól láttam, és a sok birka ment Reni után, hogy jah, Zsu ilyen meg olyan. A többi csak utána jött, de az alap az irigység szerintem.

Egyébként ezen mindig annyira röhögök, hogy ekkora nagy dolognak tartják a képernyőn szereplést. Ehhez közel dolgozom, és hát, ha tudnák, szóval nem minden arany, ami fénylik, amellett mindig valahogy elfelejtődik, hogy ez nem annyi, hogy jajj, ott virítok a képernyőn, mindenki engem lát (sőt, aki ezért kezdi a szakmát, az eleve tévúton van szerintem), hanem hogy amögött mennyi minden van ideális esetben, mennyit kell tudni, tanulni ... de hát, nekik nem érdemes ezt magyarázni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 14:02:17

@☺ágica: ezért sem tudja/fogja megérteni a férfi a nőilelkű gépek működési anomáliáit :)
Ha marad, hát marad.... ;)

@Granca: igen, ez az egymondatosnál hosszabb verzió :)
Én nem szántam a magyarázatra ennyi karaktert :)

☺ágica (törölt) 2014.12.05. 14:12:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: próbálkozz, aztán vmi majd beválik;)

jó hétvégét!

csincsilla72 2014.12.05. 14:24:17

Sokáig őszintén kívántam, hogy néha hallhassunk hosszabb, nyugis beszélgetéseket a lakók között. Szerettem volna látni, hogy a 24 órás semmittevést hogyan töltik ki ezek a naplopók.
Hallva tegnap Fannika és Deniszke diskurzusát ezen kérésem visszavonom.
Minden elismerésem a blogírónak. Én csak nagy lila buborékokat tudtam volna rajzolni a fejük köré. Még egy ilyen sz@r, minden kohéziót nélkülöző ökörséget, amit ezek összehánytak....
Brutális.
Remélem, a mocskosszájú lúvnyát kinn hagyja a mintaanyu. Környezetszennyezés az a nő. És most nem a megjelenésére gondolok.

2014.12.05. 14:29:46

zaphodbb: szuper lett ez is!:)
Lemmingek nyünnyögnek, Egy gerinc mind felett?!
Beteg vagy hallod :D

Lonka7 2014.12.05. 14:41:39

Kétségbeejtően le vagyok maradva az aktuális magyar szleng-trendről:
mit jelent az hogy valaki "segget csinál a szájából"? egyfolytában ezt mondják a lakók, és ezt most még a szövegkörnyezetből sem tudom kiokoskodni.

csincsilla72 2014.12.05. 14:59:38

@Lonka7: nem tartja magát az ígéretéhez (avagy az, amit korábban mondott, ürülék).
Én a "szembeköpted magad" fordulattal nem tudok mit kezdeni.
Lehet, hogy nem figyeltem oda, de nem láttam, hogy Zsuzsa konkrétan kijelentette volna, kit akar kivinni.
A mosdatlan szájú rárakta a jelét, ami már elég ok, hogy vigye. Akár hosszasabb magyarázat nélkül. Vikunya persze be van tojva, mert ábszolúte nem érzi magát biztonságban. Az, hogy benn szeretik, francokat sem jelent. A 24 órának csak töredéke van bemutatva, gőze nincs róla, hogy mit lát belőlük a nagyérdemű.
Nekije meg nem a viráglelkű szép oldala van bemutatva.

Lonka7 2014.12.05. 15:08:45

@csincsilla72: ahha, köszi! :-)
Igen, ez a szembeköpés dolog nekem sem teljesen tiszta. Főleg hogy Reni miért érzi szembeköpésnek, hogy Zsu nem őt "sodorja veszélybe", hanem valaki mást, én a helyében megkönnyebbültem volna, de simán lehet hogy elnéztem valamit :-)

Zsu a lehető legjobban választott, őutána Miss Alpár a leggyengébb láncszem, simán nyerni fog. Egyik lány sem az a kifejezett finom úrinő a villában, de Vikcsu! gyomorforgató a beszéde. Nem értem hogy bírják ezt a fiúk szemrebbenés nélkül hallgatni.

kamilla123 2014.12.05. 15:12:24

@csincsilla72: hű, én is pont így voltam. hogy miért nem a napi rutinból mutatnak, meg amikor az életüket mesélik el. Hát tegnap néztem (volna, ha nem szakították volna meg mindig) az éjszakait, és az a szaunás nyűglődés. Vikcsutól ilyen mondatokkal: "g.ci, milyen szőrös a lábam, g.ci.." és egyebek. Sztem a műsor készítőinek is nehéz lehet ebből kivagdalni az érdekes részeket, mert ahhoz végig kell hallgatni ezt a sok iszonyú agyhalott párbeszédet.

más: Maci úgy ment be a villába, hogy egyrészt lefogy, másrészt ő lesz az elesettek védelmezője. Hát kettőből nulla..

verkli 2014.12.05. 15:26:19

@sixx: Ha nem tetszik, akkor ne nézd, biztos tévéd sincsen. Menj máshová a trollkodni.

Lipton 2014.12.05. 15:33:46

Maci hány kilót hízott a beköltözés óta?

kamilla123 2014.12.05. 15:38:32

@Lipton: azt nem tudom, de ötven kiló mínusz volt a cél, ami eleve négy hónap alatt nem reális. De már három hete van bent kb, és eddig nem láthattuk nagyon mocorogni. szóval el kéne kezdeni, ha eredményt szeretne produkálni

Kérdő101 2014.12.05. 15:40:17

Ennyi pondro diszkos köcsögöt egy rakáson.....:-D

bobby.ewing 2014.12.05. 15:50:38

@Granca: "Reninél egyből kicsapta a biztosítékot az, hogy Zsu "bemondónő" egy tévénél, ott fröcsögött a többieknek utána, hogy minek jön be, mikor itt mindenkinek az az álma, hogy képernyőre kerüljön (wtf!), ő meg már eleve ott van, onnan jött, akkor minek jön ide. "

Wazze, tényleg! Erre már nem is emlékeztem. Aztán persze zsú befeküdt dávid? mellét az ágyba és ott "elvoltak", közben danival kötött szövetséget, amit dani szexuális vonzódásként értékelt, erre rögtön indok volt a libáknak, hogy bántja danit. Mintha őket addig dani annyira érdekelte volna.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Nézve az éjszakait, a legmocskosabb szájú versenyző holtversenyben vikcsu és fanni. Félelmetes mennyit káromkodnak.

Lipton 2014.12.05. 15:53:20

@kamilla123: 200-ból 50 kilót le lehet dobni 4 hónap alatt. Ha kevesebbet kajál és csak egy kicsit mozog, már attól is szépen megindulna lefelé.
Az összefoglalókban csak ül a kanapén, magára húz egy takarót és sunyin néz.

csicserierika 2014.12.05. 15:53:40

@Lonka7: mert Reni sínésznő. Valamelyik nap még bőgött is, h fél, h mi lesz ha párbajozik.
Most megkönnyebbült, h nem ő a kihívott , és máris kinyílt az ordenáré szája, és újabb lehetőség Zsut savazni.
Attila egyértelmű tanácsa, h gyengét vigyen, ne akivel a legnagyobb a konfliktusa. Zsu pedig hallgatott rá.

Granca 2014.12.05. 16:00:26

@bobby.ewing:
Jah, a többi szerintem már csak ráadás volt, de Zsu bármit tett volna, ha egy nyuszi, akkor is utálná.
Zsunak szerintem is bicskanyitogató stílusa van, nagyon irritál (és én nem tudom megbocsátani neki, hogy elhagyott egy 4 éves gyereket), viszont Reni az a tipikus primitív irigy kis gonoszság, az a "sikered van?akkor dögölj meg" típus, amit még inkább nem bírok.

Alig várom, hogy lássam a fejét, ahogy Zsu visszamegy. És most én is gonosz vagyok kicsit. :-D

Conchobar 2014.12.05. 16:00:46

@bobby.ewing: "erre rögtön indok volt a libáknak" - Azért a 'libák' közé nyugodtan be lehet tenni Zsuzsát is, ő is a 'libák' egyike. Nemcsak amiatt, ahogyan a bejövetelekor kezdett, hanem amiatt is, mert őt mindeddig a színpadias nyitási kísérletek (legutóbb a a Fannival való 5 perces barátkozás), valamint a szurkálódás (legutóbb Reni felé az indoklás: 'te nem vagy édesanya', amit Reni nyilván akként fog hallani, hogy 'én nőként különb vagyok tőled') váltakozása jellemzi

2014.12.05. 16:04:35

Ázott Kutya tipikus példája azoknak a nagypofájú, ám üresfejű tiniribiknek, akik mindig mindenkit ki akarnak csinálni, de kizárólag falkában támadnak, mert egyedül egy baromi nagy nullák.Ja, lehet, hogy Ázott Kutya már huszonéves, de mentális kora kb. 12 lehet.
Amúgy lehet, hogy a válogatás egyik kritériuma az volt, hogy kizárólag olyanok jelentkezhetnek, akiket farkasok neveltek. Ezek se beszélni, se gondolkodni nem tudnak. Ösztönlények, és többször elhangzott már, hogy az érvényesülhet, akinek a legnagyobb pofája van. Kivétel talán Edina és Dani.

filina 2014.12.05. 16:10:05

Mind a két "csaj" megérdemelné hogy kivágják őket a picsába.Kár, hogy az egyik vissza mehet majd. Az volna a meglepi ha bejelentenék-ma a két párbajozó kiesett !Sokat nyomna a műsoron.A bentiek meg pánikolnának egy sort rendesen.Kevés a meglepő húzás a stábtól.

Conchobar 2014.12.05. 16:10:17

@natalja: "Ázott Kutya tipikus példája azoknak a nagypofájú, ám üresfejű tiniribiknek" - "Ázott Kutya" még Vikcsunál is sűrűbben keveredik következetlenségbe, önellentmondásba. Legutóbb Laci "Csicskák'-ja után fogadkozott a mosdóban, és próbálta a többieket is arra biztatni, hogy (Zsuzsa helyett) Lacira tegyék a jelet. Aztán a kiválasztásnál mégiscsak Zsuzsára tette a jelet

Lonka7 2014.12.05. 16:16:24

@bobby.ewing: és az a vicces, hogy ha Zsu nem mulasztja el nagyvonalúan megemlíteni, hogy nem "A Tévében" bemondó, hanem csak egy kis regionális kisbüdösben, akkor lehet hogy Reni nem utálja meg reflexből. Bár lehet hogy akkor is ez lett volna, Reni és Zsu kábé egyforma képességű manipulátor és diktátorhajlamú sárkányalapanyag, elhiszem, hogy elsőre meglátták egymásban a vetélytársat.

kamilla123 2014.12.05. 16:20:36

@Lonka7: Reni nem azt mondta a kisfilmjében,h rendmániás? ehhez képest kiakadt, amikor Zsu rákérdezett a rendetlenségre

Admiral_General_Aladeen 2014.12.05. 16:30:27

@sixx: Ébren tartottam magam a műsor miatt,bár ne tettem volna....
Az a 20 perces nyűglődés az elején,teljesen leamortizált agyilag.Aztán meg Vikaccsu taplósága b@szta fel az agyam annyira,hogy kiment az álom a szememből.Szóval kár volt az időért.Viszont a poszt kihozta a maximumot a dologból. :)

Egyébként van infó róla,hogy a szerkik figyelik-e a HV-t? ....bár a műsoron nem látszik hogy figyelnék.

zaphodbeeb 2014.12.05. 16:31:17

mifasz! Valaki itten lopi a nikket :)

2014.12.05. 16:33:13

@Conchobar: Megy a falkával, mert nem jött neki össze a lázítás. Igen, valóban folyamatosan következetlenségbe keveredik. Elég csak a zavaros vívódását megnézni azzal a másik elmebajnokkal (Komisszal). Nem akar tőle semmit, ez csak szex. Utána kikéri magának, hogy mi az hogy ez csak szex...satöbbi. De ez a "kicsinálom" célkitűzés is nagyon érdekes. Mélyről jövő tömény indulat, agresszió...lehet, hogy verték otthon?

Lonka7 2014.12.05. 16:34:52

@kamilla123: már nem emlékszem, de mintha mindketten mondtak volna olyasmit, hogy rend- és parancsolásmániások. Lehet hogy Reni pont ebből a számonkérésből ismerte fel Zsuban a rokonlelket.

Mondjuk abban tagadhatatlanul igaza volt Zsunak, hogy az egész ház egy disznóól, érthetetlen, hogy bírnak így élni. Amióta nézem, állandósult a rendrakhatnékom, amit kénytelen vagyok itthon levezetni, szerintem már lassan kezdek a fiúm agyára menni vele. :-) Legszívesebben beszöknék a villába egy éjjel, mint a suszter manói, és kipucolnám azt a dzsuvát :-)

kamilla123 2014.12.05. 16:37:47

@natalja: nekem az volt a furcsa, h ez a kicsinállak, ez már nem a vitatkozás, vagy veszekedés szintjén van, hanem szinte megfélemlítés. És akkor ott van hat darab pasi, és egy sem szól közbe, hogy azért vegyél vissza kisanyám. Ők is be lennének tojva tőle?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.05. 16:39:21

talált már valaki (egyáltalán keresett-e, én nem indultam rá) olyan szerepet, amiben őfőhercegnősége renáta szerepel valamiben? csak mert ugye színésznőnek vallja magát. vagy munkanélkülit játszik, aki otthon zsarnokoskodik?

tök jókat mondtok egyébként, tényleg azért utálja reni. de azt nem értem, hogy ha zsut utálja, mert bemondónő és mit képzel, mert ő már ismert, akkor neki színésznőnek legalábbis valami hasonló ismertséget fel kellene mutatnia, akkor meg mit irigyel tőle?

viszont annál undorítóbb, mint hogy egy anyuka:
- elhagyja a fiát KARÁCSONYKOR, tervei szerint hónapokra,
- az első estén megmutatja, hogy könnyű nőcske, mert lehetett akármilyen szimpi neki dávid, de talán a farkára másznia mégse kellett volna egyből, pont elég lett volna beszélgetni vele, hogy jobban megismerje,
- folyton azzal takarózik, hogy fú, mert neki a gyereke a legfontosabb és azért jött be és ígyleviúgyszivecskejajdeszeretlek és nem mehet haza üres kézzel,
szóval ezeknél ocsmányabb dolog csak egy mondat van, amitől hányni tudnék:

"te ezt nem érted, mert nem vagy anyuka".

verkli 2014.12.05. 16:40:10

@Lonka7: ha gondolod hozzánk jöhetsz susztermanóskodni, majd bekapcsolva hagyom a kamerát.

kamilla123 2014.12.05. 16:40:17

@Lonka7: sztem örülnének Neked :-)

2014.12.05. 16:45:04

@kamilla123: Lehet, mert eddig még egyetlen pasi próbált állítani rajta (Ádám), de az sem volt túl határozott. Valami olyasmit mondott neki, hogy "Ki a f@szom vagy te, hogy itt mindenkinek beszólsz:" Erre Ázott csak cinikusan tapsolt, értelmesen természetesen nem tudott válaszolni. De a reakciója akkor is elég agresszív volt. Valami nem stimmel vele, az tuti. Lehet, hogy tényleg ő volt a suliban az, akit mindig szekáltak, és pont őt csinálták ki...
Az is tipikus, hogy a leggyengébbre szállnak rá az ilyenek. Pl. most a bemutatóban Edinára akar rárepülni...nyilván nem Plasztika, aki sűrű f@szomozások kíséretében úgy szájba vágná, hogy ott ájulna el.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.05. 16:46:48

Reninél eddig a játék,a zsigeri utálatban merült ki,ami szépen kiül az arcára.Gondolom,nem sok embernek szimpatikus emiatt.Többet néztem ki belőle a beköltözéskor.

Egyébként kíváncsi leszek,hogy alakul a későbbi sorsa.Úgy értve hogy lehet a vőlegényének is új ez a fajta megnyilvánulás.Lehet hogy szépen ki is ábrándul a srác a kis házisárkányából.Nem csodálkoznék :)

perszepolisz 2014.12.05. 16:48:23

@ミラ: Ezzel az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Én tényleg nem érthetem azt amit egy anyuka. Ebben speciel pont igaza van. Persze egy vitában ilyenek felhasználni nyilván nem szép dolog, de még ezzel sem Zsu a legnagyobb gonosz.
Fannikára pl sokkal jobban illik az a sztereotípia amivel Zsu bement a villában miszerint én minden elérek a pasiknál amit akarok. Fannika ugyanis valóban mindent elért eddig ebben játékban amit akart és - ahogy láttuk - nem az eszével.
Ebben a közegben az, hogy valakinek nincs még gyermeke, vagy már van az tulajdonképpen egy technikai kérdés.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.05. 16:54:03

@perszepolisz: persze, nem azt mondom, itt vakok között maximum a félszeműt keressük, mert nem nagyon van olyan játékos, aki valamiért ne lehetne ellenszenves sokaknak. nekem sincs sok olyan, aki legalább semleges, pozitív még kevesebb van. (ezúton kérek elnézést a rajongóktól, de edinát se tettem be a semleges fiókba, még minuszban van. bár mondjuk ki nem szarja le a véleményem? :D )
de a gyerekkel példálózni, pláne úgy, hogy ilyet tesz, hogy otthagyja, amikor még ennyire anyás a gyerek, ennyire jön a családi ünnep, amikor azért jó összegyűlni és a gyerek élete végéig viszi, hogy anya nem volt vele karácsonykor, hát ez akkora kétszínűség nekem, hogy nagyon.
azt se értem, hogy basszus, neki fix munkája volt, amiből ha nem is álomszerűen, de megéltek. lakása van, munkája, élete. nem annyira fantasztikus ez a nyeremény, hogy ezért otthon hagyja a kisfiát, az egészet. a munkája is megsínyli majd az egészet, ha jól figyeltem, akkor a korábbi munkaadója eltávolította az összes online videót, ami elérhető a nőről - ez azért nem a büszkeség jele. a sok ööööööööö-zése retorikailag erősen támadható, mint nyilvánosan kommunikáló személy, ami nem is jó ajánlólevél, ahogy a logikus gondolkodás hiánya sem vonzó.
szerintem ezzel már vesztett. ha kiesik most, ha bent marad, vesztes. nem is tudja még, hogy mennyire.

kamilla123 2014.12.05. 16:56:18

@natalja: :-DD na igen. Amúgy sztem az lesz, hogy egyszer valaki veszi majd a bátorságot, hogy beszóljon neki, és onnantól majd mindegyiknek kinyílik a csipája, ő meg majd lehet az áldozat, akit mindenki bánt. Egyelőre sztem azért sem mernek beszólni neki, mert a két nagypofájú csajjal és Denisszel a háta mögött nagyon erősnek tűnik. Igen, az a karokkal előretolt tapsolás elég agresszív volt. És igazad van, nagyon gáz a csaj. Fura egy lelkivilága van annak, akinek annyi önbizalma nincs, hogy szemüvegben alszik, mert különben csúnyának érzi magát. Neki ez a gyenge pontja, a kisebbségi érzés, de erre bent még nem jöttek rá.

kamilla123 2014.12.05. 17:12:39

@Admiral_General_Aladeen: ez már nekem is eszembe jutott, hogy vajon a srác tudta e mostanáig,h ennyi gyűlölet lakozik az asszonykában? :-)) lehet, már rég összecsomagolt.

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 17:37:32

Üdvözletem.
Éppúgy a Tévéslotyó, mint a Rikácstehén számomra az ütlegelni való kategória, igaz, más-más okokból.
Jelen esetben azonban egyértelműen Rikácstehén kipenderülését szeretném széles mosollyal megszemlélni, valamint Tévéslotyó visszatérte után az idegtől előbb orr- majd agyvérzést kapó Renyógenyót.
Tévéslotyó meg úgyis kihullik majd idejében.

Ja, meg az előzetes alapján ez a Robinegér egy ritka nagy puhapöcsnek tűnik. Eddig úgy gondoltam hogy csendes, kulturált valaki, kezdtem megkedvelni. De nem.

Cuppantom az egybegyűlteket.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 17:40:33

@kamilla123: Nagyon jók a meglátásaid! Sztem egyébként rá fognak jönni a játék egy későbbi szakaszában a bennmaradottak, de egyszerre nem lehet mindenkivel konfliktusban lenni, ráadásul ugye erős körülötte jelenleg a klikk, de ő ezt simán le tudja rombolni bármikor. Rengeteget dumál és fecseg össze-vissza, mindig a központban akar lenni, nem figyel a többiekre, csak magára, könnyen bánt meg embereket, hebehurgya és meggondolatlan.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 17:42:35

@VV Erőlegény: Illetve magára sem figyel, hanem csak magával van elfoglalva.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 17:51:22

Mi is cuppantunk, jókat mondtál, bár, Robin esetében várjuk még meg a mai öfit, mert a szerkik azért néha meglehetősen érdekes és félreérthető vágásokkal promózzák a műsort, emlékezzetek csak Macira az első alvajárásakor, amikor valami olyannal promóztak breakingben, hogy Maci rosszul lett és nem is biztos, hogy folytatni tudja a játékot, vagy vmi ilyesni. Vagy amikor Robin minap befeküdt Dóri mellé, és másnap már mindenki a fucking scene-t várta közöttük.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 18:07:27

@Jozeph Pelikahn: "... mert akit eddig áldozati szerepbe toltak, az mindig visszajött..."

Sztm ez azért van, mert a tv nézőknél működik a kontraszelekció, mert annak dacára, hogy a legtöbb ember imádja az ól-meleget, mikor látja a MÁSIK csordát, falkát stb, felébred az utálatuk a csürhe iránt, védelmükbe veszik azt, aki magányos.

Warlimont 2014.12.05. 18:12:27

Zsu és Vikcsu párbaját a Feláldozhatók (The Expendables) munkacímmel is lehet majd hozni... :) Dani nagyon rossz lóra tett ezzel a nővel, se nem kedves, se nem vidám, ráadásul még csak valami szerelmi szál sincs köztük, csak ülnek ketten nagy búsan hol itt, hol ott, ez nagyon bukósnak tűnik így...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 18:12:34

@sixx: Csak zárójelben akartam kérdezni, hogy egy kék vagy lila cicus nem sokkolt volna? Horribile dictu: egy piros ? :)

Warlimont 2014.12.05. 18:16:54

Hülye Robin jobban járt volt, ha marad Zsu csapatban. 1. nem megy le kutyába, mint az átkönyörgéssel tette, 2. a kisszámú csapatban többet szerepelhetett volna, mint a tömegben.

Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2014.12.05. 18:20:40

Mindenkinej köszönöm a felvilágosítást !

Gia Gianea 2014.12.05. 18:22:08

@Warlimont: Azt hiszem prófétát vacsoráltál. :-)

kamilla123 2014.12.05. 18:28:20

@Warlimont: sztem nem. változni fognak a dolgok, miután Zsu visszajön. Edinát már most kezdik fúrni, ő is hozzájuk fog csapódni, és Robinon is látszik, hogy hozzájuk húz. Zsu felé valszeg nyitni fognak a többiek a győzelme után, vagyis nem lesznek így beszorulva. Dani viszont Zsu által mostanáig is sokat szerepelhetett. Sztem jól csinálja.

Caryon 2014.12.05. 18:44:26

MissKiskunnak saját lakás helyett albérletben él, vidéki tv-s bér nem = nagy tv-s bemondók fizójával. Az, hogy a gyerekét otthon hagyta, nem akkora tragédia, gyermekvédelmisek biztos több és rosszabb történettel elő tudnának állni. Miután kiejtette Vikácsut, aki ezt részben magának, más részt a csőcseléknek (2-es csapat) köszönheti, Röné és Kazal után távozni fog.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 18:58:47

@kamilla123: Újra egyet kell értenem veled! :-) Az az érdekes az ilyen játékban, hogy a helyezkedés és a verseny miatt a kapcsolatrendszer is folyamatosan mozgásban van, ehhez még hozzájárul, az információ szegénység, a bezártság, és hogy a szereplők fiatalok és tapasztalatlanok, és mindenki hibázik. Ki többet, ki kevesebbet... Plusz mi nézők is állandóan igényeljük a változatosságot. Ha túl kevés jön le belőled, az a baj, ha túl sok, akkor meg az. Valahol az aranyközép utat kell megérezni mindenkinek, illetve kell valami ritmusérzékednek lenni, amivel megérzed, hogy mikor kell belőled több és mikor kell egy kicsit visszavenni (persze ebben a szerkik lehetnek a legnagyobb segítség). Dani még nem került nagy konfliktusba senkivel sem a villában. Kisebb konfliktusban van talán azokkal, akikre eddig rakott jelet a kiválsztáson, és a láthatatlansági szavazáson (Röné és Vikcsu, de még ők is tisztelik bennt lásd az okossági szavazást), illetve aki ezt a klikket jelenleg a leginkább pártolja (Kazal), és Macival olyan semmilyen a kapcsolata, mert kiszámíthatatlanak a reakciói, ezért tart tőle (nem bízik benne). Dóri pl. kifejezetten szimpatizál a "kisfiúval". Egyébként pl Denisszel azt is el tudom képzelni, hogy egy kinti bulin, vagy egy VOLT fesztiválon stb. simán elordenáréskodnának, kéz a kézben, haveri alapon (ott van nő is elég, jut mindenkinek) :-)

csiberibe 2014.12.05. 19:07:00

@Admiral_General_Aladeen: néha belegondolok, mit művelhet, ha nem kap szerepet. Mert gyanítom, nem nagyon kap.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 19:12:25

@verkli: Nem lett kiingázva, szándékosan erre utaltam! :-)

kamilla123 2014.12.05. 19:12:45

@VV Erőlegény: egyébként tudod mi jutott még eszembe Fannikával kapcsolatban? Milyen érdekes, hogy a kisebbségi komplexusával, hogy belül szarnak gondolja magát, kívül kompenzálja ezt (széttett lábak-Zsu említette, kacérkodás, minden ffi engem akar stb..) sikerült bevonzania azt a Deniszt, aki élő adásban dobta ki a nőjét. Vagyis aki- ha esetleg összejönnének egyszer- ugyanúgy bele fog rúgni, mint az eddigi pasik. Azt állítja, hogy kényszeresen vonzódik Deniszhez. Vajon miért? Ameddig lenyomja a kisebbségi érzését szemétkedésekkel és feltűnősködéssel, addig ilyen pasikhoz húz majd. Úgyh egyszer érdemes lesz neki is szembenéznie a dolgaival. Persze ehhez el kell/kéne majd érnie egy bizonyos fejlettségi szintet, ami neki egyelőre végtelen messzeségben van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 19:26:24

@kamilla123: Igen én is így látom, de hátha egyszer majd felnő és okul a hibáiból. Bár még sok pofont fog kapni az élettől, mert eléggé lassan tanul, ezért sok ffi fogja még megszivatni. Az a szerencséje, hogy amíg ilyen mutatós, addig mindig fog kapni újabb és újabb esélyt. Ebből a szempontból Patológ van a legroszabb helyzetben, mert azzal együtt, hogy kompexusos, küllemben sem egy matyó hímzés, ez pedig a lehető legrosszabb kombináció.

verkli 2014.12.05. 19:30:21

@VV Erőlegény:
OK. Azért nem haszontalan, hogy belinkeltem. Tegnap az egyik blogtársunk még a piramisépítő UFÓ ügyben is tájékozatlan volt. Szégyen.

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 19:32:49

@kamilla123:

Bongyorpöcöknek valóban e tájt kereshetőek a (fő) lelki defektjei, okkal (és okvetlenül) egyetértek. Ugyanakkor szerintem az összes vellalakó (avagy: ápolt) flúgos valamilyen szempontból, ki így, ki úgy, ki többé, ki kevésbé.
Dilinyósok viadala ez, végül is.

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 19:35:36

@VV Erőlegény:

"...amíg ilyen mutatós, addig mindig fog kapni újabb és újabb esélyt."
Már hogy újabb és újabb bránert, ha jól értem. (Asszem, jól értem.)

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 19:37:43

@VV Erőlegény:

"...azzal együtt, hogy kompexusos, küllemben sem egy matyó hímzés"
De legalább milyen jó hallgatni azt a szép és tartalmas és kulturált ás bájos beszéggggyit nekíjjjje, egyem a kis szivit.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 20:04:34

@VV Erőlegény: "...Valahol az aranyközép utat kell megérezni mindenkinek..."

Igen, valahogy így, nehezítve azzal, hogy ki tudja azt bentről megítélni, hogy a retek mit fog összevágni, és hol vannak a szerklik súlypontjai. Néha úgy tűnik, hogy milyen hülyén vakok ott bent, de közben ők látják a valóságot, mi meg a retek szemén át lebutítottat töredékeket.

Maxi Mili án 2014.12.05. 20:08:22

Nem tudom,hogy miért,de úgy érzem ,hogy a Sinésznő vőlegénye csak kamuvőlegény.
Majd kiderül.
Fannyka szülei meg a napokban azt nyilatkozták valahol,hogy otthon is sok baj volt vele,semmit nem csinált,nem segített,semmi nem érdekelte a szolin meg a haján kívül.
Szegények,magukat is égetik ezzel, sikerült nekik jól felnevelni ezt a lyánt !

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 20:12:55

@Maxi Mili án:

"...a Sinésznő vőlegénye csak kamuvőlegény."
Magam is ezt sejdítem, kábé a legelejétől kezdve.

"...sikerült nekik jól felnevelni ezt a lyánt !"
Ilyenkor jön az, hogy inkább sámlit csináltak volna helyette, arra öregségükre leülhetnének.

Lonka7 2014.12.05. 20:16:31

"Nem tudom,hogy miért,de úgy érzem ,hogy a Sinésznő vőlegénye csak kamuvőlegény."
Vagy kamu, vagy menthetetlenül papucs már most, szegény.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 20:16:54

@Száz stadiont ezeret:"... Már hogy újabb és újabb bránert, ha jól értem. (Asszem, jól értem.)..."

+1 :)

"... az összes vellalakó (avagy: ápolt) flúgos ..."

Az, hogy ki van a rács másik oldalán, csak filozófiai kérdés.

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 20:26:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

"Az, hogy ki van a rács másik oldalán, csak filozófiai kérdés."

Mióta a Lipót bezárt, tehát nincs mit zárni, ez már inkább metafizikai.
Nem vagyok amúgy ellensége a "Mindenki Normális, Csak Másképp"-irányzatnak sem, lásd még Pataky "Kölyköd voltam" Attis esete az ufókkal, abban sincs semmi furcsa. (Sorolhatnám végtelenségig, ez jutott először eszembe.)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 20:36:24

@Száz stadiont ezeret:"... Attis esete az ufókkal,..."

Kituggyamitokoz hosszútávon a háromperhárom.

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 20:44:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

"Kituggyamitokoz hosszútávon a háromperhárom."

Alapvetően és általában emlékezetkiesést és/vagy szelektív memóriát, de - mint látjuk - előfordulnak egyéb szövődmények is. :-)

mervinjminky (törölt) 2014.12.05. 20:48:02

szerintem egyik sem flúgosabb, mint itt bárki. exhibicionista személyek nagyon csökevényes önreflexióval azt puszi

Gia Gianea 2014.12.05. 20:55:05

@mervinjminky: Csak szerintem nem bírnának leírni egy értelmes,épkézláb mondatot.(Tisztelet a kivételnek.)Nekünk meg azért csak összejön valahogy.. :-)

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 20:59:24

@mervinjminky:

"...egyik sem flúgosabb, mint itt bárki."
Ne légy ilyen szigorú magadhoz... :-)

Én viszont biztos félreérthetően fogalmaztam (csekélyke és sekélyes verbális képességem lehet a ludas), a benti flúgosok alatt azt értem, hogy mindegyik valahogy (szerény személyem hályogos percepciója szerint) KARAKTERESEN billent, hogy úgy mondjam, típusokat jelenítenek meg. (Mint Molière, csak ő direkt csinálta és nem személyesen, ezek meg személyesen és spontán.)

Granca 2014.12.05. 21:24:42

@Lonka7:
Mondjuk én nem is értettem, hogy hogyhogy nem kérdeztek vissza, hogy melyik tévében?

Granca 2014.12.05. 21:32:59

@ミラ:
Találtam egy videót, hogy hogyan színésznő Reni:

www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141120-valovilag-7-vv-reni-szabaduszo-szineszno-bekoltozott-a-villaba.html

Amit meg Zsuról írtál, maximálisan egyetértek.

Mirocska 2014.12.05. 21:44:38

@Granca: Nagy karrier egy wc-ben interjút adni! :-D

beacska 2014.12.05. 21:47:25

jó estét, jó szurkolást!
HAJ-RÁ IZA!

remélem, ma is lesz vki, aki közvetít, nem tudom (nem akarom egyenesben, reklámokkal?) nézni...

Granca 2014.12.05. 21:47:40

@Mirocska:
.-D Hát jah. Meg úgy az egész.
A színésznőség "nem azon múlik, hogy játszol-e valahol, hanem hogy mi van a szívedben, meg a sorsodban" ... wtf... biztos kiingázta ... :-D

Granca 2014.12.05. 21:51:46

@kamilla123:
Ez már nekem is eszembe jutott, hogy pont ezt a kis köcsögöt fogta ki, nem tudom, mit szólna, ha tudná, hogy mit művelt élőben, de gyanítom, nem akadna annyira ki ...
Mondjuk azon meg vigyorogtam, mikor a Dennis-Laci konfiktról volt szó, és ez aszongya, hogy ahogy Laci Dórivla beszélt, az már sok, így nem beszélünk egy nővel, blabla, gondoltam, mert amit te tettél ...?? :-O
Na, mindegy, végülis zsák a foltját.

beacska 2014.12.05. 21:54:54

@Granca: nekem azért módfelett gyanús, ha Blikk még nem "beszéltette" meg Denis kirúgott nőjét, v az anyósát...ennek éppolyan igazság szaga van, mint Reni vőlegényének...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:02:57

@beacska:
Nekem olyan őszintének tűnt, amikor kibukott belőle, hogy imádja a bongyor hajú nőket. És ezzel egyidejűleg nekem felrémlett a szögegyenes hajú ex-barátnője. Ha jól emlékszem rá.

*++++++++++++++tisztelet némely kivételnek) - maximális önhittségbe, önelégültségbe ágyazva, ahogy felértékelnék a hiányosságukat - hiszen nem is tudják, hogy ez hiányosság. Legjobb példa Bassz...ba volt a csillag kérdésnél: Hát én mondtam, hogy a Hold, de hát ez a ...ilyen meg olyan. És ki nem mondaná: fogalmam sincs, hiányoztam, nem érdekel. Akármi. Inkább csűri-csavarja, a másikat hibáztatja, a játékot, a reteket, mindig valaki mást. És ez a "gondolkodás" kihat a játékára: nem érti PVC-t, hogy még egy "kis dumát" sem viselt el tőle. De lehetne elemezni végig mindet.

beacska 2014.12.05. 22:06:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ez a hárítás nagyon jó volt...annyira nem bírom a bűnbak-keresést. ez vhogy zsigerből megy az embereknek...hárítás és bűnbak

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:06:30

Aszittem, hogy Mókica tavaly már elintézte, hogy a blogmoci monnyon le :(. Má megin misimá...

Mirocska 2014.12.05. 22:10:06

Ó, hogy bírtam eddig Robint! De most puhapöcsnek tartom... :-(

beacska 2014.12.05. 22:12:30

@Mirocska: mitörténikmitörténkmitörténik???

Mók_Ica 2014.12.05. 22:13:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hallottam, hogy hívtál :) itt vagyok :)))

blogmoci monnnyon le!!! elvette vagy duplázta a hozzászólásodat?

Mirocska 2014.12.05. 22:13:43

@beacska: Robint nagyon bántotta a tegnapi döntése, ezért átállt... És most bejött Attila!!!! Juhéjjj!!!! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:14:04

Attila antréja, mint egy fosatós orosztanáré a gimiben. :D

És már kezdi is a lelki terrort, imádom. :D

Mók_Ica 2014.12.05. 22:14:16

Atti drágám milyen szépen helyére tette a társaságot :))) hihihihihihi

Granca 2014.12.05. 22:14:17

:-D :-D :-D Hihihiiiii, Attila ..! :-D

Mirocska 2014.12.05. 22:14:34

@beacska: Attila tök határozottan bevonult, magázta a bandát, és közölte, hogy egy pisszenést sem akar hallani, és mindenki húzzon ki az udvarra Zsu kivételével.

Mók_Ica 2014.12.05. 22:15:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Granca: Atti fán kláb? :))))

fannika: ő már egy Férfi :)))) hhihihihihi

Mirocska 2014.12.05. 22:15:57

Beszari banda a teraszról les befelé, meg se mernek szólalni! :-D Attila közölte Zsuval, hogy mennyire élvezi, hogy szopatja a többieket! :-D

Mók_Ica 2014.12.05. 22:16:42

ezek után, ha tényleg zsu megy vissza, sose fogják párbajra küldeni, úgy be fognak tojni... :((((

Mirocska 2014.12.05. 22:16:47

Én nem láttam a VV5-öt, de imádom ezt a palit! :-))

Mirocska 2014.12.05. 22:18:32

Atti tanácsa: ne bántsd Vikcsut, hagy jöjjön ki az igazi énje, hátha elborul az agya.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:18:41

@Mók_Ica: igen, ez egy darabig igy lesz.. de sok múlik a többi idiótán és persze Zsuzsán is, hogy miként fog viselkedni, ha győztesen visszamegy.

Mirocska 2014.12.05. 22:19:52

Atti felveszi a zöld kendőt, Zsuzsa ragyog az örömtől! Vikcsu sík ideg.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:22:02

@Mók_Ica: "...elvette vagy duplázta..."

El is vette - kb a felét, aztán jelekkel töltötte fel egy részét a hiányzónak, a végét meghatta :( Persze előtte ült rajta vagy 10 percet :(
És igen, a blogmoci monnyon le !

Mirocska 2014.12.05. 22:22:08

@beacska: Atti: ha ekkora társaság energiája kirepít innen, az vissza is röpít, ez a bumeráng-effektus. Reni és Vikcsu a legnagyobb ellenfél. Közben Vikcsu a szaunában fortyog! :-D

Mók_Ica 2014.12.05. 22:23:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ilyet nekem eddig nem csinált... hát tényleg monnyon le.... rohadék ....

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): denis

Mirocska 2014.12.05. 22:23:39

Zsu beszéljen sokat Danival, hogy rögzüljön Atti mondanivalója. Tehát látja, hogy Zsunak nem sok önálló gondolata van! :-D
Vikcsutól elköszön, jó párbajt kíván, magázva!!! Hatalmas! :-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:24:04

Hát, Baukó Éva izgulhat, most készül párbajra az utódja a köv. Belevalóba...

Mirocska 2014.12.05. 22:24:53

Meg kellene néznem a VV5-öt! :-D

beacska 2014.12.05. 22:25:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem Zsu bármire képes lesz, ha visszamegy. Így volt Eszterrel is-anno Ati és Peti bezsarolta, ő meg boldogan.
ha vki egyszer megéli a kiközösítést, akkor BÁRMIRE hajlandó, h befogadják.nagyon erős egyéniségnek kell lennie, h ne.

bááár, ott van mellette Dani, akit mindenki respektál, és alig várják., h "befogadják". érdekes szitu. Dani Zsu által képez önálló csapatot. ha nem lenne, kénytelen lenne asszimilálódni.

jut eszembe: érdekes adalék-Zsu kedvenc VV szereplói Olivér és Peti- a két strómann ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:26:58

@Mók_Ica: @Krétagarbó: akkor Fanni és komisz együtt fogják kicsinálni Zsuzsát.... vagy beveszik harmadiknak. :D

beacska 2014.12.05. 22:27:24

@Mirocska: meg kell: alapszerkesztés ;)

beacska 2014.12.05. 22:28:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Fanny csak akkor fogadja be Zsut, ha ketten maradnak nők

Nem Penny hajója 2014.12.05. 22:28:46

Nem láttam azt az évadot, amiben az Attila szerepelt, amit most nagyon sajnálok :)

beacska 2014.12.05. 22:29:49

@Nem Penny hajója: Ati király jó, bár Petinek köszönheti ;)

Granca 2014.12.05. 22:29:53

@Mók_Ica:
Hát, messze ő a leg,.. leg ... villalakó! :-) Hiányzik ez a karakter nagyon azóta is.

De hát ezen az egészen, ahogy leoltotta őket, szétröhögtem magam. "mondtam, hogy egy pisszenést se! Egymáshoz se szóljanak!" :-D :-D .-D és ezek meg engedelmeskednek. :-D

Egyébként meg még biztosabbra veszem ezek után, hogy Zsu megy vissza, nem engedheti meg az rtl, hogy Attila felkészítése kudarc legyen.

Mirocska 2014.12.05. 22:32:18

Zsu végre megtudja Danitól, mit jelent a "veni, vidi, vici" :-D Jelmezeket kaptak, zászlót varrnak.

Krétagarbó 2014.12.05. 22:33:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én egy olyan converse-t láttam, amilyen Komisznak van. Meg az ő hangja volt, ő mondta Vikcsunak a szaunában, ha mégsem Vikcsu jön vissza, akkor kicsinálja Zsut.

Mirocska 2014.12.05. 22:33:42

@Granca: Hihetetlen, hogy a 10 birka szó nélkül vonult ki a teraszra! Most bezzeg nem volt nagy pofájuk! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:34:01

@beacska: lehet... persze azt se felejtsük el, hogy mennyire leesik a többiek álla, ha Zsé megy vissza, első sorban azért, mert most szembesülnek majd először azzal, hogy kinn mennyire mások lehetnek az erőviszonyok és mennyire szart se ér az, ahogy ők a "ranglistát" képzelik.
Ez is okozhat majd némi átrendeződést...

beacska 2014.12.05. 22:36:03

@Granca: áááá, meg ez is a cirkusz része. kenyeret kapnak rendszeresen....

ha Zsu saját ötlete volt, azért ezt értékeli a Nagy testvér. bár szerintem nyomásra tette ;)

bobby.ewing 2014.12.05. 22:36:16

A kékek terroristák?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:36:44

@Mirocska:

Hát, aki felolvasta a retektől,, hogy "veni" - "véni" helyett, asse Lomb Kató unokája, meg azt is kötve hiszem, hogy illető tudná, hogy mit jelent.

beacska 2014.12.05. 22:36:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): miben nem? drága, beszéljük meg, én mindenre kapható vagyok ;)

Mirocska 2014.12.05. 22:37:17

Dani igazi kampányfőnök! :-D

Mirocska 2014.12.05. 22:37:50

@Commodore: Erre én is felkaptam a fejem! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:38:44

Renáta folyamatosan úgy néz ki, mintha beteg lenne. Olyan sápkóros.. vagymi.

Mirocska 2014.12.05. 22:39:20

Most meg feketelacisat játszanak... Ki bírja tovább tartani a bőröndöt???

Mók_Ica 2014.12.05. 22:39:46

@beacska: sokat segített, valóban :) mindig kell egy ilyen segítő :)

@Commodore: kettővel :)))))

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): beácskával ne vitatkozz erről ;))))

Krétagarbó 2014.12.05. 22:40:31

érdekes, hogy kik maradnak csendben.

beacska 2014.12.05. 22:40:53

@Mók_Ica: dehogynem, szeretek vitázni ;)

beacska 2014.12.05. 22:41:22

@Krétagarbó: kik? és mikor?

NEM LÁÁÁTOOOM!

Mirocska 2014.12.05. 22:41:41

Dennis-Dani szájkarate...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:42:20

@beacska: á, most nincs kedvem hosszasan irogatni e témában... én nem érzékeltem, hogy akkora felszállópálya lett volna Peti Attilának, hogy nélküle nem nyerhetett volna.

perszepolisz 2014.12.05. 22:42:25

A bőröndöket tartó csajok egy részével dugnék most.

Mók_Ica 2014.12.05. 22:42:40

@beacska: sztem jól csinálta és tuTTa, hogy mit miért csinál :) nekem teCCett az összjátékuk....
ettől még Atti a kedvencem, ha nem haragszol :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:42:44

@Krétagarbó: "...én egy olyan converse-t láttam..."

:D sasszem vagy.:D . Az ördög a részletekben van :D

Mirocska 2014.12.05. 22:43:19

@perszepolisz: Vajon melyik részével? :-D

beacska 2014.12.05. 22:43:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pedig volt, és azr Ati is elismerte ;) de ha nincs kedves, hát én nem bánom... már úgyis múlt ;D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:43:57

@Mók_Ica: Mi az 5. alatt se vitatkoztunk egymással ilyesmin, most se fogunk... csak ennyi idő után már másként emlékszünk a dolgokra.. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:44:42

@beacska: Attila max. azt ismerte el -a maga sajátos módján-, hogy faszán kihasználta Petit. :D

Krétagarbó 2014.12.05. 22:45:05

@beacska: Bőröndöt kell kézben tartani a párbajozóknak, ki bírja tovább, és az beszédes, hogy ki buzdít (Fanni, Reni, Komisz) illetve Zsu oldalán Dani, de ez normális is.
Zsu lerakta előbb.
Dani az előbb - szerintem nem taktikusan - azt mondta, hogy azzal fogják visszahozni Zsut, hogy ennyire kiutálják...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:45:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Vérzett az orra. Nem?

@Mók_Ica:

:D:D

beacska 2014.12.05. 22:45:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): +1.

az ÉN emlékezetem nem változott. sosem felejtem el, ahogy P. izgult A.-ért, h beérik-e a munkája gyümölcse..és igen...

beacska 2014.12.05. 22:46:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D én a négyszemköztről beszéltem ;)...de mindegy...ez "belső"

Mirocska 2014.12.05. 22:46:56

Dani továbbra is jó fej. Kiosztja a többieket, hogy nem sportszerű, ha a verseny közben megjegyzéseket tesznek az ellenfélre. Felvilágosítja őket, hogy pont ezzel a kollektív utálattal viszik Zsut győzelemre. Ádám a verseny után nyalizik Zsunak, hogy milyen ügyes volt, Dani nekiesik, ezt mondhatta volna a küzdelem közben is....

Mók_Ica 2014.12.05. 22:47:09

@beacska: barátkoznak még, vajon? ;)

beacska 2014.12.05. 22:47:13

@Mók_Ica: nem haragszom. ez a strómanok sorsa ;)...esélytelenek nyugalma :D

perszepolisz 2014.12.05. 22:47:51

komolyra fordítva szót: Attila bejövetele (eljövetele) volt eddig a legjobb.

Mirocska 2014.12.05. 22:47:54

Már Edina is Zsut védi! Hoppá!

Krétagarbó 2014.12.05. 22:48:24

Dekkeket vadásznak, anyám...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:48:43

@beacska: Ó, hogy ennek a Petinek milyen arany szive van, megnyerette Attilával a játékot. Hátpersze. :D
Én Petinek azt se hittem el, amit kérdez. Mondjuk Attilának se, de őt nagyon birtam. :D

Mók_Ica 2014.12.05. 22:48:54

@Mirocska: lacccci meg vigasztalja!!!

Mirocska 2014.12.05. 22:48:57

Laci Zsu könnyeit törölgeti!

beacska 2014.12.05. 22:48:59

@Krétagarbó: szerintem jó, h mondja. KELL, h legyen vmi, ami tartja a lelket Zsuban. Daninak nagyon nagy szüksége van Zsura. Bent kell tartania, ha törik, ha szakad.

Gia 2014.12.05. 22:49:24

Laci milyen aranyos. :-) Nem gondoltam,h.valaha ilyet írok.. :-)

bobby.ewing 2014.12.05. 22:49:36

Daninak nem kellett volna mondania, hogy az a nagy utálat az ellenkezőjére fordul a nézők szemében.
Most hirtelen rájöttek, hogy ők lesznek akiket a szavazók utálni fognak.

Krétagarbó 2014.12.05. 22:49:36

Laci nekem egyre jobban bejön. Na nem úgy, kisfiú még, de van szíve.

Mók_Ica 2014.12.05. 22:49:37

@Krétagarbó: ez komoly??? nem láttam.... gáááz :(

perszepolisz 2014.12.05. 22:49:42

Mondtam én hogy Lackó átigazol.

beacska 2014.12.05. 22:50:08

@Mók_Ica: nem. A. besértődött. ok nélkül. vagy oktalanul? ;)

Mók_Ica 2014.12.05. 22:50:27

@Gia: @Krétagarbó: jó néhány (számomra) pozitív megnyilvánulása volt már :)

Krétagarbó 2014.12.05. 22:50:45

@beacska: mondja négyszemközt, a stratégiánkat nem osztjuk meg az ellenféllel.

Mirocska 2014.12.05. 22:50:45

@bobby.ewing: Á, Vikcsu amilyen erőszakos, nem fogja hagyni, hogy visszatáncoljanak a hívei!

beacska 2014.12.05. 22:51:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Peti nem nyerhetett, és ezt ő is tudta...ő csak kiválasztotta a győztest.

Mók_Ica 2014.12.05. 22:51:23

@beacska: okvetlenül ;) sajnálom.... pedig asszittem....

bobby.ewing 2014.12.05. 22:51:27

@Mirocska: még reni is odament zsúnak puncsolni

Mirocska 2014.12.05. 22:51:53

@Krétagarbó: Szerintem is meggondolatlanul szaladt ki belőle, de már nem csodálom, hogy elszakadt a cérna...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:52:40

@Krétagarbó:"... Laci nekem egyre jobban bejön..."

Nemááááááááá. De méééé?

Mirocska 2014.12.05. 22:53:24

Előzetesben: Vikcsu már féltékeny, és magyarázatot követel a fiúktól, hogy miért jópofiznak Zsunak! :-D

beacska 2014.12.05. 22:53:34

@Krétagarbó: jaaa, én azt hittem, Zsunak mondja (én TÉNYLEg nem látom, Üvegtigris megy a konkurencián-vagy az Óperencián? nem. konkurencián :D)

Mók_Ica 2014.12.05. 22:53:43

Atti megmonTTa.... vikcsu nem bírja idegekkel.... egyébként itt bukik meg mindenki.... mentálisan......

Krétagarbó 2014.12.05. 22:53:51

Jajj, mi lesz itt vasárnap este. Zsunak kinyalják a seggét ötször körbe-körbe...

bobby.ewing 2014.12.05. 22:53:56

Leesett a kis görényeknek, hogy itt nagy bukta lesz. És az rájuk is rossz fényt vet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:54:04

@bobby.ewing:"... Most hirtelen rájöttek, hogy ők lesznek akiket a szavazók utálni fognak..."

Oké. És meddig tudják fejben tartani? :).

Mirocska 2014.12.05. 22:55:04

Olyan nehéz ma írni, mindig eltűnik a hozzászóló ablak...

bobby.ewing 2014.12.05. 22:55:15

Zsú pedig ott fogja elrontani, hogy a többiek bűnbánatának annyira örül majd, hogy danit újra lesz@rja.

Krétagarbó 2014.12.05. 22:55:36

@beacska: nem, mindenki ott volt, a bőröndtartó verseny alatt. feltehetően elszakadt Daninál is a cérna kicsit, azért nehéz lehet 2 a 10 ellen...

beacska 2014.12.05. 22:56:46

@bobby.ewing: talán nem teheti meg, h D.-t leszarja. nem sokmindenki marad neki...majd ha visszajön...sorban állnak majd a kegyeiért

bobby.ewing 2014.12.05. 22:56:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
két napig biztosan. hónapokig nem lehet alakoskodni, de pár napig igen.

Krétagarbó 2014.12.05. 22:57:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amit írtam, tipikusan az a férfi, aki csak játssza a macsót (na jó, ő csak próbálja), de közben jó nagy szíve van. Nagyon gyerekes még, azért hiszi azt, hogy a bunkóság=férfiasság, pedig nem.

beacska 2014.12.05. 22:57:56

@Krétagarbó: jaa, húzós szitu. ráadásul véleményem szerint D. miatt van az egész. Zsu nem ér meg ekkora felhajtást.

érdekesen alakul...

Granca 2014.12.05. 22:58:10

Ez egész tetszett, a birkák egy részének nyílik ki a csipája ... kezdenek rájönni, hogy ez a nagy utálat, tízen kettő ellen kicsit sok, meg nem stimmel, ébred fel a lelkiismeret.
Jó, Edinánál nem lepődtem meg, hogy kifakadt azon, hogy nem sportszerű, mert szerintem ő a legeszesebb is, meg az EQ-ja is a legmagasabb, de azért tetszett, hogy kimondja.
De már a srácoknak is kezd ez nem tetszeni, hoppácska ...

Krétagarbó 2014.12.05. 22:58:57

@beacska: nem lehet egyszerű lélek:(
Akarok kérdezni vmit, ha írok privit, az indán, megkapod?

bobby.ewing 2014.12.05. 22:59:11

@beacska:
én arról beszéltem amikor visszajön. Akkor lesz majd hasonló duma, hogy mi nem is utáltunk, dehogy akartunk mi lelkileg kikészíteni, az csak reni, mi egyszerűen többet voltunk benn vikcsuval, azért álltunk mellé.

A legrosszabb helyzetben robin lesz. Amit ő tett nehéz kimagyarázni.

beacska 2014.12.05. 22:59:34

@Krétagarbó: vaaagy, neki ezt a lapot osztották a bekötözésnél...
azért TÉNYLEG elég paréj volt Dórival, valljuk be, bár Dóri túlreagálta.
a bunkóságra az nem mentség, h sokat ivott...szerintem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 22:59:36

@beacska: azt állitotta magáról utólag, hogy beépitett ember volt... de az már nagyon durva, hogy "ő választotta ki a győztest"... remélem elmúlt azóta a messianisztikus küldetéstudata. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 22:59:59

@beacska:
Sztm majdnem mindegy, hogy Kiskun mit csinál majd. Meg vannak számlálva a körei. Renit még kint tudja hagyni, talán Macit is - attól függ, hogy ő majd miket csinál -, de sztm más ellen nem jönne vissza.

Krétagarbó 2014.12.05. 23:00:25

@Mirocska: frissits rá, akkor jó lesz. nekem nem csak ma csinálja ezt. ezért is nehéz közvetíteni, de holnap összeszedem magam:)

beacska 2014.12.05. 23:01:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D. ez így történt. tény.;)...nekem elhiheted :D

Granca 2014.12.05. 23:01:12

@Krétagarbó:
Egyetértek, én pozitívan csalódtam benne, a kisfilmje ultragáz volt, de hát, mint ahogy szokott ez lenni, nem minden az, aminek látszik ... szerintem is van szíve.

barakka 2014.12.05. 23:02:12

@Nem Penny hajója: Kar. Az osszes szeriat en sem lattam, de Attila minden idok legzsenialisabb vv jatekosa volt. Es marad.

bobby.ewing 2014.12.05. 23:02:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
nekem elég lenne bármelyiket kitaszítja. utána mehet ő is a levesbe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 23:03:12

Éva hány napig hordja ezt a csudás ruhát? Karácsonyig? Ha már ünnep...
Már tegnap is ebben készült róla valami fotó, amit az index is megemlitett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.05. 23:03:45

@beacska: Oké, neked elhiszem. De csak neked, nem Petinek. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:03:45

@bobby.ewing:

Nekem mindig a Bender-log jut eszembe, ha arra a csapatra nézek, márpedig nekik 2 nap egy örökkévalóság volt :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.05. 23:03:46

Hát Atti köszi szépen, h a nonstop sírást tanácsoltad Zsunak, most ezt "élvezhetjük" ki tudja meddig, baszom.

beacska 2014.12.05. 23:03:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mondjuk, nekem nem tetszik, amit Maci csinál: kipécéz embereket, és "uszul". Ilyen Zsu (volt vele BÁRMI konfliktusa???? nem emlékszem), meg Ádina is az Ostobasággal. Örül neki, h nem ő van a szőnyeg szélén, és élvezi, h az oktondik belekapaszkodnak a tálcán kínált jelöltekbe....egyenes ember nem tesz ilyeneket

bobby.ewing 2014.12.05. 23:04:33

Laci valóban szimpatikus most, de azért én nem felejtem el, amikor vikcsut is csak egy csótánynak nézte, vagy amikor danit is csúnyán levegőnek nézte.

A családom szerint pont ilyen tapló vagyok én is, higgyétek el, lehet ezt felfüggeszteni, de nem múlik el.

Mirocska 2014.12.05. 23:05:05

VV6 Viki a belevalóban! Sapkában... :-D

perszepolisz 2014.12.05. 23:06:19

Vikit vajon mivel zsarolják, hogy most itt elemezget Baukóval?

Mók_Ica 2014.12.05. 23:06:42

@Mirocska: zsóti is kotonsapiban volt bent... még mindig szponzorálják őket :)))

beacska 2014.12.05. 23:07:02

@mervinjminky: MOST nem. de az ezelőttiben igen ;)

Krétagarbó 2014.12.05. 23:07:06

@beacska: elment.
Laci: én azt a részt pont nem láttam, biztos emiatt is könnyebben jön felfelé a szememben, meg hát azért lássuk be, aki a nagyon rosszból kicsit jobb lesz, azt hajlamosak vagyunk jobban értékelni.

mervinjminky (törölt) 2014.12.05. 23:07:33

@perszepolisz: viki is stábtag :))) eléggé nem vagytok képben, vajon a 7esből ki köt ki a "másik oldalon"? :)) költői kérdés

Gia 2014.12.05. 23:08:18

Vikcsuanyu vakon van.. :-)

Mók_Ica 2014.12.05. 23:08:19

@perszepolisz: ott dolgozik :))) a belevalóban a kamera másik oldalán szokott állni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:09:05

@Krétagarbó: "...Nagyon gyerekes még,..."

Nos, az idő meghozza, mert feltárja magát nekünk - akár akarja, akár nem :)

Krétagarbó 2014.12.05. 23:09:14

@beacska: pedig átküldtem. él még az a mail címed, amiről egyszer írtál nekem? (egy férfinév...) ha igen, akkor arra írok.

perszepolisz 2014.12.05. 23:09:54

@mervinjminky: Stábtag, mi lehet a feladata? Ő találta ki ezt a mai kínos harci indulót vagy mit?

Krétagarbó 2014.12.05. 23:10:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is így gondolom, kérdés, hogy ha nagy előnnyel jön vissza, meddig hagyják békén kiválasztás-ügyileg.

Mirocska 2014.12.05. 23:11:51

Ha most Atti miatt rákattanok a VV5-re, nem lesz időm soha aludni! :-D

Krétagarbó 2014.12.05. 23:13:12

@bobby.ewing: sztem inkább Jockey ilyen, nem? :)

Gia 2014.12.05. 23:13:50

Milyen az a harmadik póló,amit a betelefonáló emleget?Mondjátok meg,vagy hülyén fogok meghalni.. :-)

Mirocska 2014.12.05. 23:14:41

@Gia: Szerintem simán lebuzizta Robint, de hátha valaki másképp értelmezi! :-D

beacska 2014.12.05. 23:15:25

@Krétagarbó: igen. pedig nem jött meg. éppen néztem...de át van irányítva...kicsit lassú...remélem, megérkezik

Krétagarbó 2014.12.05. 23:19:57

@beacska: elvileg átküldtem, ha nemérkezik meg, szólj, akkor nálam lesz a bibi, írok másik mailről..

Mók_Ica 2014.12.05. 23:20:36

@Mirocska: igen, én is úgy értettem.... @Gia: pink póló :))) homo

Mók_Ica 2014.12.05. 23:22:46

mennyivel határozottabb, összeszedetteb és oldottabb viki, mint baukó :))))

beacska 2014.12.05. 23:23:31

@Krétagarbó: megjött, pedig éppen rádírtam :D..és ügyes kislány voltam, hamar válaszoltam is ;)

Mók_Ica 2014.12.05. 23:23:33

mártírzsu.... visszamegy, mint ahogy eddig minden "áldozat"

Krétagarbó 2014.12.05. 23:23:43

@Mók_Ica: sztem egyébként nem homo Robin, csak egy kicsit érzékenyebb típus. de persze bármi lehet.

Mirocska 2014.12.05. 23:24:00

@Mók_Ica: igen, sokkal lazább! :-)

Mók_Ica 2014.12.05. 23:24:48

@Krétagarbó: én még nem vagyok ilyen határozott ebben, csak zsu-barátja-józsi mondta ill. célozgatott erre :)))

Mirocska 2014.12.05. 23:25:37

@Krétagarbó: Következő piálásnál kiderül, amikor Plasztik rámászik!

mr sleepy 2014.12.05. 23:26:07

viki-éva 1-0 számold ki ez mekora

beacska 2014.12.05. 23:26:10

@Mók_Ica: nem is csoda, az "égiek" is segítik. nyilván nem akarják, h ennyire leegyszerűsödjön a "játék"..anno Dávid is repült, mint a győzelmi zászló, pedig fejben már lejátszotta, h első hatban lesz :D

Gia 2014.12.05. 23:26:51

Jó,akkor rózsaszín póló,aminek az eleje szivárvány mintás.Köszönöm,köszönöm.. :-D

Krétagarbó 2014.12.05. 23:28:03

@Mirocska: @Mók_Ica: előbb utóbb színt kell vallania:))

bobby.ewing 2014.12.05. 23:28:07

Hát engem pont nem érdekel hogy robin buzi-e vagy nem. Az jobban zavart, hogy és ahogy átállt vikcsuhoz.
Ha gondolkozik rájön, nem okoz akkora örömet vikcsunál, mint amekkora fájdalmat zsúnál.

Gia 2014.12.05. 23:28:38

Ha Viki nőiesebb külsőt öltene jó kis műsorvezető lehetne belőle. :-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.05. 23:29:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Macit sztem nem tudná kinthagyni, de mindegy is, mert most 1 darabig békén fogják hagyni, csak Reni meg max Fanni pakolgat majd rá.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:30:12

@KapitányG:
Ja, a 4 év gimi latin - ja persze, meg a klasszikusok :D

Black Bride 2014.12.05. 23:31:07

@ミラ: Nézd már meg mondjuk VV Baukó Évát. Ő is megél azóta a z ismertségből. Kidobod az ajtón, bemászik az ablakon. Zsuzsa gondolom úgy volt vele, hogy ha nem is nyeri meg és el is veszti emiatt a fene nagy állását a Trió TV-nél, akkor is nyer vele valamit, ami valószínűleg nem jött volna össze neki soha, ha otthon marad. Ez a karácsonyosdi a gyerekkel meg szerintem a Te részedről van túllihegve, mert bizony én sem hagynám otthon ilyen miatt a gyereket,-ha lenne-,mert tudnám,hogy nem én nyerném meg, hiszen van nálam nagyobb polgárpukkasztó is a villában,de nem lesz attól lelki sérült Levente, hogy az apukájával is tölt egy kis időt.
Az bezzeg teljesen belefér, ha valakinek az apja mondjuk kamionozik és pár havonta látja őt a család. Igen,anya csak egy van. az ilyen felfogással táplálja a hozzád hasonló a társadalomban azt a tévhitet,hogy ha egy nő szült, akkor 100x nagyobb a felelőssége, akkor már nem szerethet, nem csinálhat semmit, nem valósíthatja meg magát, mert akkor könnyen egy számító,önző,duhajkodó,karrierista ribanc lesz. Akinek meg gyárban dolgozik az anyja és karácsonykor dolgozik,hogy a mama pici fia megéljen, abból meg rendre pontosan lelki sérült lesz. Értem.Megértem.

beacska 2014.12.05. 23:31:39

@bobby.ewing: pedig nálam pont attól volt "tökös" Dórival együtt, h mertek széllel szemben....

Granca 2014.12.05. 23:32:29

@bobby.ewing:
Nekem is csalódás volt Robin, pedig eddig szimpi volt.
Nem értem, mért kellett bebirkulnia ...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:33:03

@mervinjminky: "...vajon a 7esből ki köt ki..."a amásik oldalon""

Sztm Debil mintájára Fanny.

bobby.ewing 2014.12.05. 23:35:15

@beacska:
széllel szemben?
Dehát beálltak a tömegbe...

beacska 2014.12.05. 23:38:04

@bobby.ewing: ahogy vesszük. azért nem szavaztak rá-okosan-vagy okvetlenül???

Cimili 2014.12.05. 23:38:18

@Granca: Robin szerintem nagyon befolyásolható. Láthattuk, hogy Vikcsu folyamatos lelki terror alatt tartotta. Már máskor is észre vettem, hogy milyen erőszakos csaj. Állandóan azt duruzsolta neki, hogy miért állt a Zsu mellé, ő azt hitte, hogy mennyire közel állnak egymáshoz, meg ilyesmi bla-bla. Nagy volt a nyomás szegény Robinon. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.05. 23:39:29

@Black Bride: az ő gyereke alapból szerencsés. nem lehet ahhoz hasonlitani, aki hátrányból indul, mert már szar a szülői oldala. nincs gyerekem, nem is akarok, de nem tudom megérteni az egyedül karácsonyozást, sajnálom. egy születésnapot se tudok elképzeni, hogy a szerettem nélkül töltsem. hát ha ez a hibám, akkor az ennyi.

baukó megél belőle - és még hányan? aurélió, mert most nyomják, majka, aki rapper lett. az összes többi eltűnt a süllyesztőben és a hajukra kenhették az ismertséget.

nem azt mondtam sehol, hogy attól lesz lelki sérült a fia, mert az apjával tölt időt, ne forgasd ki a szavaimat. azt mondom, hogy ha már ott van mind a kettő, akkor hónapokra egyedül hagyni, vele takarózni, hogy jajdeigazábólmiattacsinálom és első este egy vadidegen farokra ugrani kamerák előtt, az nem jó. érdekes, ezt a részét nem bontottad ki, csak a karácsonyozást, de én lihegem túl.

Krétagarbó 2014.12.05. 23:39:46

@ミラ: teljesen egyetértek veled Zsuval kapcsolatban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.05. 23:40:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát nyilván majd Edina, aki szemmel láthatólag alig várja, h elzsutlanodjon Dani :)
@Black Bride: Hát lelki sérült én leszek ettől a nonstop sírástól (rohaggyá meg Atti, h ezt tanáscótad neki).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:41:36

@Krétagarbó: "...aki a nagyon rosszból kicsit jobb lesz, azt hajlamosak vagyunk jobban értékelni...."

Einstein nagy ember volt :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:43:59

@Mók_Ica:
Hát, VIki meg Baukó azért agyilag nincsenek egy súlycsoportban.

bobby.ewing 2014.12.05. 23:46:04

@ミラ:
Akkor most kapaszkodj meg, az egyik ismerősöm a karácsonyt és a születésnapját is külföldön tölti, a gyereke és felesége nélkül, mert muszáj pénzt keresnie, és nem engedik haza. (haza jöhet, de véglegesen)

És ez nem egyedüli példa

Mók_Ica 2014.12.05. 23:46:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: robinról mondta zsu barátja a telefonban....

@Krétagarbó: @ミラ: +1 nem hiteles zsu, más jön ki a száján, mint amit csinál, de a legrosszabb, hogy ennyi időre, ilyen dumával ott tudja a gyerekét.... még ha százszor is érte teszi.... nem tudom megérteni.... anya vagyok, tudom miről beszélek....

malevil2050 2014.12.05. 23:47:15

Ezt a vasárnapi párbajt kár megvívni hiszen ez egyértelmű.Még ha a közönség mást is akarna csak " a bibliai utálatos kép " lehet a győztes.Ennyi taktikai érzékük sincsen a bentieknek h arra rájöjjnek,ilyet nem szabad csinálni. Egy ember látja ő meg jó oldalon van.Azon meg kár még agyalni mi lesz vele később.Az első párbaj megnyerése nagy előny főleg ilyen közutálat mellett.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.05. 23:48:24

@bobby.ewing: megkapaszkodtam - te olvastad, hogy azt mondtam, hogy szerencsés, hogy ott a gyereke, ott a munkája, ott a rendes lakása és ő inkább bement a villába? olvastad az egyebeket is, amiket írtam, vagy belekapaszkodtál a karácsonyba te is?

Mók_Ica 2014.12.05. 23:48:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: semmilyen szempontból ;))))

@bobby.ewing: igen, a muszáj nagy úr, de zsunak van (volt) állása.... plusz nekem ő kicsit

bobby.ewing 2014.12.05. 23:49:18

Most nézem a vv honlapján a maradék műveltségi kérdést. Nagyon nem akarom lehúzni őket, de ezek annyira sötét bunkó, a világ dolgairól semmit nem tudó véglények, hogy arra szavak nincsenek.
Remélem ezek csak nagyon-nagyon hülyék, nem ez az átlag.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:49:32

@Krétagarbó: "...színt kell vallania:))..."
A szivárvány melyik színét? :D:D

Mók_Ica 2014.12.05. 23:49:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: semmilyen szempontból ;))))

@bobby.ewing: igen, a muszáj nagy úr, de zsunak van (volt) állása.... plusz nekem ő kicsit vizet prédikál és bort iszik típus

Mirocska 2014.12.05. 23:49:34

@bobby.ewing: Az is más ám, ha legalább beszélhetnek telefonon, vagy skype-on, van valamiféle kapcsolat... Én biztos nem bírnám ki egy napig sem, hogy legalább ne halljak valamit a kicsi gyerekemről.

Black Bride 2014.12.05. 23:52:21

@ミラ: "az ő gyereke alapból szerencsés"
Zsuzsáé? Egyedülálló anya, albérletben, akit elmondása szerint a férfiak tartanak még a sár felszínén. Ez egy szerencsés állapot? Nem szeretem Zsuzsát. ellenszenves.De. Ő választott egy másik utat, mégpedig azt, hogy lehetőség szerint + 1 pénisszel megoldja a helyzetüket szerencsés esetben, és nem kell neki még a hátralevő 10-15 tűrhető évében végiglovagolni Magyarországot. Ez neki egy esély, ami persze vagy bejön, vagy nem. Mi tudjuk ,hogy valószínűleg nem, de ő ezt nem tudja. Te is láthatod,hogy az összefoglalók és online stream-ek alapján milyen ennek a nőnek a lelkülete és az értelmi képessége. Neki feltételezhetően annyi jött le a TV képernyője előtt a tavalyi VV-t nézve, hogy: "Hát ezt én is meg tudom csinálni 12 millióért, egy lakásért meg egy autóért". És valljuk be őszintén, a faszpörgetésen kívül Zsuzsa is tudna csúnyán beszélni a nőkkel, tud egyfolytában sírni, órákig ömlengeni a riportban a fiáról és épp nem a Svájcban vagy hol a halálban élő édesapjáról. Én ezt a nőt sajnálom egyelőre. Aztán majd meglátjuk. Lehet,hogy a papírformát áthajtogatva most neki lesz igaza.

beacska 2014.12.05. 23:55:13

@Mók_Ica: ebben nem értek veled egyet. egy anya ennél több kárt tud okozni a gyerekénél.
én már a 20. karácsonyt húzom le a nagyobbikkal. kicsit túl van lihegve...lehet, h idén fa sem lesz, elutazunk karácsonykor (nem meleg helyre). igaz, h együtt, de megbeszéltük, h nem lesz ajándék.

szóval, attól még Zsu LEHET jó anya, ha nem tölti a karit a gyerekkel. nagyobb baj, ha a péntek és szombat estéket rendszeresen nem tölti vele...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:56:05

@bobby.ewing: "...Az jobban zavart, hogy és ahogy átállt vikcsuhoz...."

Nyilván egy valamelyest is jóérzésű ember kényelmetlenül érzi magát akkor, ha bekerül egy ilyen vérszomjas hordába. Ő is, Ádina is. De azt nem értem, hogy egyszerűen képtelenek megfogalmazni azt, hogy gusztustalannak tartják beállni ebbe a társaságba, és ezért ilyen módon nem támogatják ezt a Csicskut. Ezen kívül pedig, ha nem tetszik nekik a másik fél, úgy tudom, lehet tartózkodni. Ők már nem identitás problémával küzdő tizennégy évesek, hogy képtelenek legyenek megfogalmazni egy érzést.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.05. 23:56:37

@Mirocska: ez az, azt se fogja tudni, ha beteg volt, ha éppen találkozott valami kislánnyal a játszótéren és "szerelmes lett" és semmit róla.

@Black Bride: szerencsés, mert van anyja, aki mellette lehet. sokaknak vagy nem lehet mellette, vagy nincs. szerencsés, mert van lakása. sokaknak az sincs. szerencsés, mert van rendes munkája is - korábban is ő választotta a kitartott életet, hogy sok pasin lovagol. azt gondolod, ha most ezt megnyeri, akkor soha többet nem kell neki? nem emlékszel, amikor felhívogattak exvillás csajokat, hogy mennyiért mennek el dugni valakivel és mentek volna?
de legyen, legyen optimista, hogy csak egy farok még. nade a beköltözés estéjén? ez azért nekem egy icipicit visszatetsző.

megint ott tartunk, hogy MIND hülye, aki bemegy. pláne, aki ettől reméli élete problémáinak megoldását.

Black Bride 2014.12.05. 23:57:19

@bobby.ewing: Hát az biztos. De például én itt feszengtem Edináék lovas kérdése előtt, ugyanis kb. 3x láttam lovat, azt is messzebbről és fogalmam nem volt, hogy a patát a ló "lábujjaira" húzzák-e rá, vagy most akkor mi van.Elővettem az ezer éves biosz könyveket is és abban sem tárgyalták, szóval ,ha nincs a VV én hülyén halok meg ezek szerint, mert én azt hittem ,hogy egy lónak van vagy 16 lábujja:D

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 23:57:24

@Mók_Ica:

"nem tudom megérteni.... anya vagyok, tudom miről beszélek..."

Én sem tudom megérteni, én meg apa vagyok, dettó tudom, mit beszélek. No de ha már így alakult, hogy ez az ütődött Tévéslotyó bement és bent is akar maradni, akkor én meg igen szeretném látni, hogy Rikácstehén a saját háján csúszik hazáig, aztán meg a Renyógenyó idegsokkot kap.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:59:15

@MolnarErik:"... Macit sztem nem tudná kinthagyni,..."

Most nem. A későbbiekre gondoltam - annak függvényében, hogy Jabba miket lép. Visszataszító lesz-e vagy enyhít.

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 23:59:20

Ó Uram! "Tudatlanoké a mennyekországa mert ők még nem ismerték Isten haragját" - szólt hozzád Zsuzsa, de persze hazudott!Mi viszont ma is kukkolnánk a teremtés gyümölcseit!Ad meg nékünk az access mannáját, mit antropomorfizált kezeiddel szórsz le nekünk morzsaként nagy tudásodból!!Úgy legyen!!!

beacska 2014.12.05. 23:59:38

@Black Bride: bevalloom őszintén én már azt sem tudom, h mi volt a kérdés. az ujjakra vonatkozott? mert szerintem nem. vmi másra, de már nem emlékszem.

beacska 2014.12.06. 00:01:03

@Ay Mama, Que paso: :D Ty, má' megint egy szót sem értek belőled :D
nem baj, úgy veszem, megint imádkozol a sztrímek istenéhez ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:02:19

olyat nem lehet, fogy a fél bandát kidobják a picsába?

@beacska: az volt a kérdés, hogy hány ujja van egy lónak.

Onereality 2014.12.06. 00:02:54

@ミラ: csatlakozom
szerintem az sem erv, hogyha sokaknak 0-24/7-ben a gyarban huzza az igat anyuka, vagy apuka kamionozik, akkor a te anyad is mehet a valo vilagba par honapra :)
attol meg mindegyik esetben helyzet van, amit sok esetben nagyszulo, potszulo stb. old meg, de a lenyegen nem valtoztat: a gyerek szamara szereto, elfogado, tamogato anya es apa jelenlete a legjobb verzio.
es az sem teny, hogy a zsu gyereke most mar kotelezoen lelki serult lesz, de ketsegeim vannak, hogy zsu erzelmileg es szellemileg felnott az anyaszerepre. az, hogy naponta elmondja egy trash realityben, hogy a gyerekemert vagyok itt, meg nem teszi azza.

beacska 2014.12.06. 00:04:49

@ミラ: EGYnek? nem 4-nek? bevallom töredelmesen: fingom nincs, h egy lábán 2 van, vagy 4? az biztos, h páros. én 4-re tippelek...

Száz stadiont ezeret 2014.12.06. 00:05:00

@ミラ:

"... ez azért nekem egy icipicit visszatetsző."
Nekem meg nagyon visszatetsző. De a Rikácstehén, meg az ad-hoc sleppje meg még visszatetszőbb.
A Tévéslotyó meg úgysem húzza ki a végéig - de most bizony irány vissza.

"...megint ott tartunk, hogy MIND hülye, aki bemegy."
Ezzel fenntartások nélkül egyet tudok érteni. Viszont szórakoztatóak (és nemkülönben tanulságosak) így összezárva.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:05:15

@Onereality: sehol se írtam, hogy lelki sérült lesz. azt írtam, hogy viszi majd magával. elhagyta az anyja pár évesen egy időre, annyi időre, amit egy gyerek ennyi idősen nem ért meg és nem lát át.

Krétagarbó 2014.12.06. 00:05:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Fanni nekem is Aurélio-t hozza nőben, nagyon sok tekintetben. Csak AU szerethetőbb volt nekem, a mostani állás szerint legalábbis.

Granca 2014.12.06. 00:06:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Már csak ezért is dühös lettem, hogy pont Edinát ostobázták le ...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 00:07:07

@Cimili: "...Vikcsu... észre vettem, hogy milyen erőszakos csaj..."

Az a furcsa, hogy egy ilyen nagydarab nő nem próbálja ellensúlyozni ezt a tehén állapotát valami finomsággal, kedvességgel, szép beszéddel stb, hanem még inkább ráerősít a durvaságára, és ezzel az esetleg meglévő ici-pici charm-ját is kiirtja. Azon gondolkoztam, hogy vajon az anyukája miért nem magyarázta ezt el neki, de miután halottam vele a beszélgetést, megértettem, hogy ő sem ért semmit.

KapitányG 2014.12.06. 00:07:21

@ミラ: Nem :) Az volt a kérdés, hogy hány ujja van négy (4) lónak.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:07:25

@beacska: jól tippelsz, egy pata - egy ujj :) a többi elcsökevényesedett, elhalt. egy még megtalálható a lábuk hátsó részén, illetve hátsó lábak esetén a belső részén, szarugesztenye formában. kvázi az volt a hüvelykujjuk (mondjuk ez itt sanszosan senkit se érdekel).
de nem az a baj, hogy nem tudták, hanem hogy közölték, hogy a ló párosujjú patás. sikerüljön azért feldolgozni a tehén meg a ló lába közötti különbséget azért nekik is már, ez megy pár gyerekkönyv után is. mondjuk ehhez érteni kellene, mi az, hogy páros meg páratlan.

pomac 2014.12.06. 00:07:30

@Ay Mama, Que paso: komolyan mondom te " beteg vagy " ennyi hülyeséget össze irni :DD

Mók_Ica 2014.12.06. 00:08:15

@beacska: nem a karácsonyról beszéltem..... hanem általában... nem tudom elképzelni, hogy ilyen hosszú időt töltök valahol úgy, hogy semmiféle kapcsolatom, információm nincs a gyerekemről...

@Száz stadiont ezeret: nekem mindegy melyik megy haza, egyik sem a kedvencem... ebben a szériában még nincs is... :( annak viszont örülök, hogy egy apa is így érez :)))

beacska 2014.12.06. 00:08:19

@Száz stadiont ezeret: én nem értek ezzel egyet. Viki pölö azért ment be, mert az apujának pár héttel előbb elvették a bizniszét: játékgépeket telepített, de államosították, így egyik napról a másikra megszűnt a napi betevő, és négyen vannak testvérek....nem volt idióta, csak elkeseredett...és sorolhatnám, aki a játék kedvéért ment be, megbízásokért, megkeresésekért, férjetfogni...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:08:50

@KapitányG: akkor elnézést, biztos rosszul hallottam. de a 32 és a párosujjú patás nagyon nem jött össze.

bobby.ewing 2014.12.06. 00:08:59

Kétszeres apa vagyok, és a szülő jobban szenved tőle ha a gyerek nélkül van, mint a gyerek egyik szülője nélkül.

Szerintem.

Lényegtelen a dolog, nekem sem szimpatikus zsú, de renit, macit még jobban utálom.
Nem a gyereke miatt, hanem a 6 órás ribancsága miatt, és mert danit úgy fogja dobni, hogy öröm lesz látni.

Schlomo Goldberg 2014.12.06. 00:10:16

Azért Zsu Freudi elszólása nem volt kutya, amikor a bőröndtartóverseny elején mindenki előtt Dávidnak szólította Danit. Szerencsétlen balfasz pincsi.

Granca 2014.12.06. 00:11:05

@Cimili:
Oké, de ettől még lehetett volna "tökös".
Jó. persze, én innen kintről könnyen dumálok, ő meg érzékenyebb, lehet, ezt már nem bírta ...

Egyébként meg milyen volt már Dennis "majd megmondom már Daninak, hogy hol helye" ?? :-O

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:12:47

@bobby.ewing: engem az ööööö-zése zavar borzalmasan, nem tehetek róla, irritál. mellette nem fér össze nekem, hogy a gyerekével példálózik és közben farokra mászik. az se, ahogy az elején danit hülyítette (most már dani a hülye maga, megmondta neki, hogy nem akar semmit, mégis tapad rá és megmagyarázza, miért jó az egész).
reni irigy, innentől kezdve irreleváns. a személye nem túl szimpatikus.
maci nekem egy semleges paca a nappali közepén. amikor nekikezd, hogy "átverje" a többieket, az nem tetszik, de biztosan valakinek szórakoztató.

beacska 2014.12.06. 00:13:11

@Mók_Ica: rábízta az apjára és gyanítom a nagyszüleire. 3 hónap alatt nem történhet olyan végzetes egy 4 éves gyerekkel, amit egy apa nem tud megoldani. Nyilván Zsu ismeri a gyerek apját, és rá merte bízni...szerintem ne becsüljük alul az apákat! Egy apa éppen olyan jól életben tud tartani egy gyereket, mint egy anya! Ha mondjuk, éppen érettségizne, vagy felvételizne a gyerek vhova, akkor azért súlyosabb lenne a helyzet. Na bumm, legfeljebb kiveszik a manduláját (még azt sem, mert nincs 5 éves)

Krétagarbó 2014.12.06. 00:13:42

@malevil2050: nekem is az járt a fejemben a mai öfit látva, hogy felesleges a párbaj már vasárnap. (Kicsit a Sárlot-Dorka párbajra emlékeztet, ott sikerült Dorkának ennyire leamortizálnia magát (+ a támogatói által amortizálódnia).

beacska 2014.12.06. 00:14:12

@bobby.ewing: a gyerek részről +1. a többit meg majd meglátjuk

Száz stadiont ezeret 2014.12.06. 00:15:39

@Mók_Ica:

Eggen, mint minden normális szülő, gondolom én - De a Tévéslotyó meg olyan amilyen, ezen kár rugózni, ennek a nőnek az attitűdje nem fog változni akkor sem, ha most kibukik, tehát az mindegy.
Libbenjen csak szépen vissza, Rikácstehén hesspicsába, Renyógenyó idegroham, satöbbisatöbbi, én meg örül.

bobby.ewing 2014.12.06. 00:15:59

@Granca:
denisz most pont úgy alfának képzeli magát, mint laci az elején. denis beverte fanninak, ettől úgy hiszi ő a "károly" :)
Laci az elején pont így küldte el danit

Krétagarbó 2014.12.06. 00:17:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hááát, lehet, hogy az összeset? elbizonytalanodtam. bár lehet, hogy Plasztiktól még én is beszivárványosodnék, ha férfi lennék...

KapitányG 2014.12.06. 00:18:18

@ミラ: Annak, aki úgy tudja, hogy párosujjú, és úgy gondolja, hogy a páros kettőt jelent, annak pont összejön a 32 :)

beacska 2014.12.06. 00:18:32

na jó, én most el. szundi. éjszakai műszak, haj-rá ;)

Black Bride 2014.12.06. 00:21:33

Szerintem már ott eleve szar került a gépezetbe, hogy normális lelkületű ember létünkre nem úgy kezeljük ezt a műsort ,mint egy szórakoztató jellegű komédiát és elvárjuk ,sőt rá szeretnénk erőltetni a szereplőkre, hogy valamiféle számunkra pozitív értékrenddel álljanak a benti dolgokhoz,holott kisarkítva: Ha VV Dóri nem lenne szilikonmaca és bement volna imádkozni meg paleolit diétázni, VV Fanni meg verselne nap mint nap, ehhez pedig a fiúk a nők iránti tisztelet jeléül cölibátus fogadnának és naphosszat ajnároznák a szebbik nemet elég unalmas lenne. Akkor már inkább a PAX TV vagy a TV Paprika. -ott is több lenne az izgalom. Kezeljük a helyén őket. Ha nem lennének, ugyan kin röhögnénk? Mehetnénk 10től is tüntetni

Granca 2014.12.06. 00:22:15

@beacska:
4 lónak hány van, Valahol a neten megtaláltam utána, páratlan ujjú patás állat, tehát egynek négy lábujja van, így négynek 16. Ezt fogadta el helyesen.
De én is meg voltam lőve, azt nem tudtam magamtól, hogy páratlan ujjú patás ...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 00:22:20

@Mók_Ica: "...de a legrosszabb, hogy ennyi időre, ilyen dumával ott tudja a gyerekét.... még ha százszor is érte teszi.... nem tudom megérteni.... anya vagyok, tudom miről beszélek...."

Hozzászólnék.
Előre bocsátom, hogy utálom ezt "belesíromakamerábaaszegénygyerekemet", "szavazzatokrá,hogyakicsikémnekjólegyen" stb stílust. Engem legalábbis nem hogy nem hat meg, hanem totál ellenérzést kelt bennem. Gondolom másokban is.
A gyerek magára hagyásáról viszont kicsit más véleményen vagyok. Egy majdnem 5 éves gyerek - feltéve, hogy jó környezetben hagyják -, ha egészséges lelkivilágú, ha megalapozott érzelmi stabilitású közegben volt mostanáig, simán fel van vértezve egy hosszabb anyai távollétre. Ez csupán annak a függvénye, hogy EDDIG hogyan nevelték.
Tapasztalatból tudom kicsit hányatott családi életünk miatt (sok külföld, utazás, problémák), a gyerekeink vagy 10 féle iskolába jártak különböző nyelveken. De meg tudtuk adni a LELKI stabilitást. Én ezt tartom a legfontosabbnak. Persze recept nincs. Legjobb, ha mindkét szülő ott van. De nem feltétlenül fog megártani a gyereknek, ha a mama távol van.

Száz stadiont ezeret 2014.12.06. 00:23:15

@beacska:

Nemtom, ha nálam valami okból befigyelne a córesszel elegy gixeres gebasz, asszem nem jutna eszembe megélhetési VV-bohóccá válni, de felfoghatjuk ezt úgy is, hogy én vagyok a nem normális, nem fogok ezen megsértődni.
Azt meg kell jegyeznem, hogy ha "Viki" alatt az előző széria gusztustalan rinocéroszát érted, akkor elfogultságot jelentek be, mert azzal az izével olyannyira nem sziNpatizálok, hogy így utólag is több péklapátot le tudnék rajta amortizálni.
Félkarú rabló ide vagy oda.

bobby.ewing 2014.12.06. 00:24:58

@ミラ:
hát nem tudom. Az én feleségemnek van két gyereke (velem) és talán nem árulok el intim titkot, ettől függetlenül van szexuális élete. Ahogyan az első után is volt. (különben hogy hoztuk volna össze a másodikat)
És ha én esetleg elválnék (vagy ne legyünk ilyen drasztikusak, meghalnék) azért szerintem utána sem vonulna zárdába.

Gyakorló apaként nyugodtan állíthatom a férfiaknak gyerekszámtól függetlenül áll a cerka, ebből gondolom, hogy a nők is hasonlóan vannak.

Szóval zsú szexuális életébe ne keverjük már bele a gyerekét, mert nagyon nincs köze hozzá.

KapitányG 2014.12.06. 00:28:19

@Granca: páratlan ujjú, tehát egy?

Granca 2014.12.06. 00:32:58

@bobby.ewing:
Jaja, gondolom, de ettől még rühellem ... :-D

Costanza 2014.12.06. 00:33:35

Hi. en csak most kezdtem el nezni a tegnapit.. Dennis kezd kicsit ratelepedni a Fannira...

Ugy latom Vikcsu csak falkaban tamad, ekkora szajjal azert se Lacit, se meg valakit akit anno a hata mogott szidott nem merte elkuldeni a p-be. A szajat pedig ki kene mosni szappannal, szo szerint.

Amugy ez a Zsuzsa eleg viccesen kalimpalt es hadonaszott ahogy atadta a kek kendot, jol bedolt elore legalabb 45 fokba, hogy tuti oldalrol telibevegye a nagy pillanatat a kamera, hihi

Az Adamtol pedig eddig ket mondatot hallottam, es mindketto kb arrol szolt, hogy ki a faszom a Fanni, es mit kepzel magarol, fujjjjj az ilyen pasiknak, akik a nokrol igy beszelnek, uhhh.
Adika egy nulla. Ervelni meg nem hallottam, csak neki is repkednek a faszok a szajabol.
O pl. ki? Es miert faj neki a pussy power ennyire? haha

Granca 2014.12.06. 00:33:47

@KapitányG:
Igen. Egy lábon, tehát egynek összesen négy. :-)) Négynek meg 16.

Granca 2014.12.06. 00:34:55

@KapitányG:
Mondjuk, ha már kvízkérdések, engem jobban zavart, hogy a csillagot nem tudták, még Dani sem kint. Lehet, hogy csak én vagyok csillagászat-mániás, de azt hittem, ez olyan egyértelmű, hogy mi a csillag, bolygó, hold ...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 00:36:13

@beacska: "...én 4-re tippelek....."

Az jó, mert nem kell levenni a cipőt.
De a megoldás MINDIG: 42.

Onereality 2014.12.06. 00:36:41

@bobby.ewing:
teljesen igazad van, es orulunk neki, (kiralyi tobbes), hogy neked es a felesegednek is van aktiv nemi elete :)
Gondolkoztam rajta, mert engem is zavart ez a dolog. Ott tartok ezzel, hogy idealis esetben a szulok ugy elik meg a nemi eletuket, hogy a gyerek erdekei ne seruljenek altala.
Nem vagyok biztos benne, hogy a gyerek nem lesz ledobbenve, ha csufoljak majd, vagy megnezi a videot par ev mulva, szexualisan eleg prud es kepmutato a mi tarsadalmunk. De fene tudja.

KapitányG 2014.12.06. 00:37:53

@Granca: páratlanujjú patás pl. a tapír is. Nézz utána, hány ujja van!
Csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem TEHÁT. Abból, hogy egy állat páratlanujjú. még nem következik az, hogy egy lábán (és mindegyik lábán) egy ujja van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 00:39:04

@ミラ:
De azért a csúcs Ádina volt: 4 x 4, akkor 12 a megoldás !

KapitányG 2014.12.06. 00:40:14

@Granca: És az nem zavart, hogy a hatvanat nem tudták százhússzal megszorozni?

Onereality 2014.12.06. 00:41:59

60*120 az hethusz by Robin. nem lehet, hogy piasak voltak?

Granca 2014.12.06. 00:42:35

@KapitányG:
Jah, ez igaz, de mondom, megtaláltam ezt a kérdést a neten, volt 4, 16, 40, 800 válaszlehetőség és a 16-ot fogadja el.

mr sleepy 2014.12.06. 00:44:44

@KapitányG: Az még hagyám de pincer ha jól tudom ,vagy már sem kell számplni...inkább nelegyen az én pincérem ha lehet "ja nem járok éterembe"

Granca 2014.12.06. 00:47:26

@KapitányG:
Megnéztem a tapírt, tök érdekes! :-))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:47:53

@bobby.ewing: javíts ki, de nem kamerák előtt teszitek, amit olyan adásban adnak le, ami erre extrán ki van hegyezve és nem is pár órája ismeritek egymást. Ha egy pár, pl iza meg krisz teszi, azt meg is értem valahol. Egy nemrég megismert párral idekint is gáz nekem, aztán kinek hogy. Más pénért csinálja és belefér az értékrendjébe (vagy lakásért, telefonért, ékszerért, tökmindegy).

Granca 2014.12.06. 00:48:00

@KapitányG:
Dehogynem, igazából az összes zavart ... :-)

bobby.ewing 2014.12.06. 00:49:40

@Onereality:
"teljesen igazad van, es orulunk neki, (kiralyi tobbes), hogy neked es a felesegednek is van aktiv nemi elete :)"

Nem jobban mint én. :)

KapitányG 2014.12.06. 00:51:13

@mr sleepy: Remélhetőleg nem fizetőpincér :)

mr sleepy 2014.12.06. 00:54:00

@KapitányG: én is remélem bár tuti hogy 10 sörből 4 számolna el az ugy már jól hangzik :)

bobby.ewing 2014.12.06. 00:55:15

@ミラ:
"javíts ki, de nem kamerák előtt teszitek"--

Ezt az infót, megtartanám magamnak. :)

Mint már írtam, az én értékrendembe nem fér bele a hat óra utáni kamerák előtti "elvoltunk", de ennek semmi köze a gyerekéhez. Dóri és fanni sem kisebb ribi.
Az hogy a fiúkról nem beszélek, talán hímsovinizmusomból adódik. :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 01:01:19

Laci kimegy a levegőre egy nagy hetes szám van a lábán
Zsuzsa nachosra vágyik chips majszolás közben, bejön Maci ő az ötös
és ennyit láthattunk meg egyelőre a villában zajló eseményekből
bár mindenki így állna hozzá mondja Dani Edinának a kerteben Dóri is ott tekereg, Robin is ott dekkel
Edina ideges, hogy az övet nem fogadták el másét meg elfogadták
és ismét vége
te mit dobtál e utal gy dekkre Edina, Dani szerint Edinának igaza van
Edina tegnap este már elmagyarázta Lacinak, Edina szerint nem tudsz itt érvényesülni lapítással, itt nem lehet kimaradni, Edina úgy jött ide hogy ha van vélemény azt a JÓisten sem tudja megváltoztatni, vallási műsor ez , csak ti még nem látjátok 8)
és újra vége

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 01:03:44

@bobby.ewing: nagyon jol tudod, mire gondolok, keso van mar ahhoz, h kiforgasd a szavaimat :) orszagos musorban teszitek?

a tobbi lany se szent, de most rola beszeltunk. eddig, mert alszi.

bobby.ewing 2014.12.06. 01:05:25

@ミラ:
"orszagos musorban teszitek?"

Nem. Pedig igény lenne rá. :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 01:05:53

Dennis szerint beszéljék meg Edina aki magyar nyelven született meg tudja beszélni hál Isten (mondtam....)
ilyen hangos a mosógép? kérdezi Dennis
Edina bulira vágyik, de szerintük nem lesz, Edinának rosszul esik hogy többször kiállt mellette(Laci?) de ő még csak hangot emelni sem akart, Dennis az utolsó csikkjét nyüstöli, azt is Vikcsu adta, Vikcsu kijön rágyújt és Edina lelejmolja
ismét vége, úgy megy ez kedves olvasó, mint a népmesében hozott is ajándékot a jányka meg nem is, szóval semmi nem derül ki a stremaből

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 01:06:01

@Black Bride:"... nem úgy kezeljük ezt a műsort ,mint egy szórakoztató jellegű komédiát...Kezeljük a helyén őket...."

Sztm eléggé megpróbáljuk a helyén kezelni. De ez a kommentelős játék két síkon zajlik. Az egyik síkon nézzük VV-t, a másikon meg egymással kommunikálunk az élet dolgairól, próbálunk eszmét cserélni, tanulni a másiktól - az ürügy: a VV. Ha megnézzük a mai kommentelés világában ez a béke szigete. Minden különbözőségünk és véleménykülönbségünk ellenére valamiben hasonlítunk. Normális kommunikációs képességgel bírunk. Ha nem idevaló téved ide be, nagyon hamar elmegy. Magától. Egy troll egyáltalán nem érzi itt jól magát. Persze attól, hogy komolyan játszunk, még játszunk. Mert a játék az egyik legkomolyabb dolog a világon. Mert mi vagyunk a homo ludens.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 01:09:09

@KapitányG:
Egyébként csak nekem zsigeri, hogy egy órában 3600 másodperc van?

Onereality 2014.12.06. 01:18:30

@ミラ
en is eliteltem a Zsut amiatt, hogy hat ora alatt agyba bujik idegennel, pedig magamat nem szoktam.
olyan kinos ez a skizofren allapot :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 01:19:27

ott igazából a Danival vagy jóban szól Vikcsu Ediának,
Edina szerint nem volt könnyű, valljuk be te is a Renivel jobban megkaptad a beszélőviszonyt mondja Edina
Edinának nem könnyű kezelni a szitut, kurvára nehéz, kurvára nehéz itt bent, de lagalább a szívére hallgatott Edina és Zsuzsa fejéhez olyan dolgokat vágnak ami sok de Zsuzsa is kövérezte Vikcsut, Vkcsu nag ltást kapott a taktikáj mitt, Edina pártatlan lett? mert pártatlanként bármit mondhat
Edina keresi VIkcsu társaságát de az nem viszonozza
Vikcsu Lacit tette a hetediknek, amikor nincs izé akkor hozzé csillogtatja spanyol tudását Edina nem akart kétszínű lenni a lelkével Vikcsuval van de nem tud őrjöngeni
Edina hadar, a lényeg vergődik a Vikcsu Zsuzsa Dani közt s nem tud hátatvetni az embereknek, Edina semeleges lett Vikcsuék adták neki (részletek szombati összefoglalóban)
Edina VIkcsut várja vissza, mert itt van a játék és a lelke is egyszerre, és VIkcsu nincs a helyében és nem tudja milyen ez, hogy Edinának itt van a lelke, Edina a legkorrektebb módon próbált eljárni, vasárnap elválik minden!!!
Edina folytatja a Kálvária domb sztációinak a körbejárását Vikcsunak
Vikcsu volt az aki közeledett Edinához, Edina nem fogja hátba szúrni
Vikcsu intenzívebben szeretné tölteni a napot, Edina szerint ne az árulást láss hanem az igazságot, Edina borzasztóan hadar a lényeg hogy te hogy éreznéd magad vázolja a helyzetét Vikcsunak Edina a legjobb barátja Edina, Edina nem érti hogy miért hozzák fel a gyereket, mert ha édesapját hoznák ő nem bírná
Vikcsu Reninek ordít be, hogy várja meg, Edina Vikcsu mellett van, jöjjön aminek jönni kell - idézi az Európa Kiadó klasszikusát Edina, de valószínű ő ezt nem tudja, Edinát nem tudják befolyásolni ezért állt ki és mondta hogy mit érezz, ez jött a feladatba és vállalja, mossanak együtt, fürödjenek együtt, lőjék má le Edinát!!!!
bemennek, Edina megdönttöte a VVkben 1 percre jutó szavak rekordját
Fannyka fura göndör hajjal és el is veszik a streamet

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 01:23:48

Dennis nem befolyáolt, csak szat mondta hogy hallgass a szívedre Vikcsuval beszél, Edina nem fogadta el, Vikcsu csak lesett mint hal a szatyorban
Edina vállalja amit mondott, Dennis szerint Edinával előbb le kellett volna tisztázni
Dennis bagózni akar, Vikcsu fürdeni, akar megvársz kérdezi Vikcsu (LoL, hová menne,) Dennis persze - válaszol
valószínű nincs hideg víz mert vizet melegítenek az indukciós lapon, amit Laci nevez így le is borulnak a latin tudása előtt, mire Laci szerényen megjegyzi, "hát ezt is egy évig csináltam bazdmeg"

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 02:04:00

kert
téged bezárnak főleg ha maci felébred, Dennis Macival alszik nyugiban Dennist nem zavarja a horkolás ha alszik
Aludj el kisember éneklik közösen Álmodj hintát homokozót -brrrrrrrrrrr
és VÉGE ismét
Ó hogy a faszomba vigyek ki mindent egyszerre- Dennis
hát ne egyszerre vidd ki - Maci Denninek a nyugiban
lehet nem aludhatnak a nyugiban, bemennek a hálóba
Edina Robinnal alszik, Maci poénkodik velük, hogyan horkol, be is mutatja
Maci azt hitte megijednek, de ne azok nem tették, Maci leoltotta a villanyt
Maci a wish you a merry christmast fütyüli Dani bemegy aludni
villazajok és Maci szuszogása
Zsuzsaát mutatják úgy néz ki gondolkodik de a látszat csal csak a nyelvét keresi a szájában
Dennis kuppon tartója szétesett és megmondja Zsuzsának, hogy Levi is Zsuzsára gondol, szerintem alszik, Fannyka is volt már kiközösítve, de őt nem sajnálta senki
Fürdő Reni és Vikcsu fürdenek lábosokból mossák egymás hátát
nem hallani mit duruzsolnak, de szerintem ez most előny
nagyon cink ez a fürdési dolog -Vikcsu
Zsu szerint ki lehet bírni pár napig, amíg visszakapcsolják, tehát kollektív büntetés van és nincs meleg víz és zuhany sincs, talán
háló a szokásos osztálykirándulás, egyszerre beszélnek
Álmos vagyok nyávog Dóri vagy Fanny, Maci cuppogó hango ad előszőr a szájáva, majd szerintem a hónaljával (szerintetek van oynan szó és testrész hogy hón?, mert az alja van)
Jaj istenem - nyög Maci (told ya.....)
Reni ragaszkodik midnekihez, hogy kéri Vikcsut, hogy ne essen, ki Vikcsun nem múlik, Bassza kutya vesz elő egy oda nem illő állatot a fürdőbe Reni, que sera sera - mondják magyarul
Vikcsu szteroidos krémeket szokott otthon kapni a hátára, Reni megfázott? tüsszög legalábbis
Reni nem bír beteg lenni és VIkcsu tetoválásait olvassa , Vikcsu el fogja takartatni a csúnya tetoválását, Vikcsu holnap már tényleg gyantázik, mert olyan szőrős, de nem tudja befejezni a hasonlatot, ahhoz könyveket kellett volna olvasni, nem betűlevest
fogat mosnak, Zsu pedig a fürdőlábos öblíti ki hogy legyen neki meleg vize
Dennis szerint Reni nem határozott mondja Reninek, de lehet Vikcsuról van szó
Dennisnek el kell kezdeni edzeni mert be fog hízni - bazdmeg!!!
Dennis reméli jól mondta a mondókát, jól erősítik meg Reniék , Fanny is ott van
nagyon hideg a víz panaszkodik Fanny
Reni beletúr Fanny hajába és szeretné ha anyukája is megtehetné ezt
BA sszátok meg basszátok megezik Fannyka mert belelépet a fürdőbe
nem mintha idegbeteg lettem volna egész nap
Fanny hajszála megtalálható Dennis gatyájában és Reni bugyijában is - ilyen kócos egyéniség ez a Fanny
nem bírtad ki hogy ne szólj hozzám szól Fanny Dennisnek
te sem replikázik az vissza
a hangember a vezérlőben keveri a hangot, káosz van
SSSZZSZZZZFFFFFFFFFUUUUU - mos fogat Fanny
a sötét szoba
nincs az az Isten (ugye, ugye) - szól Dóri Macinak és ökörködnek értelmetlenül és a magyar népmeséket fütyüli valaki
VV folytatjuk én már hiányoltam

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 02:18:29

háló
hálnak
nem kell hősnek lenned csak őrizd ezt a fényt -énekli Maci, nem ismerem
pál utcai fiuk mindenki nagy kedvence Maci sírt is a moziban rajta Dóri szerint a Pál utca ott van a nyócba, ott forgatták, Boka, csónakos és a kicsi Nemecsek
Magas hegyek között hol a tenger hupikék.......... - szólózik Maci
Dóri a macsakfogót szeretné mikulásra, -aki épp itt repült el az ablak előtt- Dóri elsírná magát rajta Dóri szerint
Jesis és a nehéz napok a föld nevű bolygón!! c. sorozatot említi Maci
Vikcsu nem néz magyar filmeket, Robinnal dumál, és Vikcsu szerint Robin alszik a legtöbbe, MAci szerint ha magyar mese amit mindenki ismer, Mézgáék azok, egyszerre éneklik papa mama gyerekek.........Maci átkölti valóvilágra, Robin ésVIkcsu beszélnek, nem Ádám az, Vikcsu szerint ha bekerült akkor itt a helye
Fannyka nyávog............
mi a retke fasz szól közbe Laci, mint egy játékautomatát úgy bökdösöl
valaki bisex, vagy kibaszottul halvérű - szerintük
a háttérben Maci a magyar tv mese archivumából idézget
Laci és Ádám , sajnos nem értem... nyitva van a budiajtó... és nyomod, pisilek...a kurva életbe, holnap legen egy kis piázás és fény derül....(de nem az agyakban az biztos)
JézusMária(!!!!) - Zsuzsa Daninak, aki hideg vízben fürdött, nem próbálod ki kérdi Dani, nem szól Zsuzsa, Maci jó éjszakát és szép álmokat kíván a társaságnak - elég ironikus....
Zsu takarítja a fürdőt fürödni készül
a Jöjj el kedves öreg télapót dúdolgatja ( Szent Miklós vazzendárré, vallási műsor ez)
Zsuzsa vetkőzik, hát jó adja meg magát a mostoha körülménynek
és elkapcsolják, mert a belevalónak is meg kel élnie valamiből

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 02:30:13

Zs fürdik és mint egy Firenzében játszódó pornóban önti magára a fazékból a vizet
egyedül van bent
néma csend
pont azt csinálja mint az európaiak a fürdés után
rózsaszín bugyit húz, szerintem kínai
krémezik
pólót vesz
majd nadrágot
nagyokat sóhajt, indokolatlanul nagyokat
krémez
fogat mos
sikálja
most hátul
köp
vicsorít
öblít
töröl
visszaköti a kendőjét
wcre megy
kívülről mutatják a fürdőajtót
lehúzza a wct
művészfilm feeling van
kijön
háló
alszanak!
Zs elpakol
a kertből hangok szűrödnek be, mi Zsut nézhetjük ahogy tesz-vesz-város

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 02:37:35

Dóri ordít, hogy ezt már nem hiszi el, hogy maradjatok csendet a kurva életbe már üvölti
Fannyka helyesel
Dóri igen agresszív, miért kell felkelteni állandóan a másikat ugatja néma hálóba
én félnék ha ott lenék
ők is félnek hallani lehet ahogy a csőben megy a csőbenmenő
csend van hallani ahogy zúg a zúgó
csend van hallani ahogy zúg a zúgó
.
.
csend van hallani ahogy zúg a zúgó
macskaköröm
folytatjuk, ez most talán izgalmasabb mint a benti kép volt

Schlomo Goldberg 2014.12.06. 06:38:56

@Ay Mama, Que paso: köszönjük fáradhatatlan munkásságát jó uram, jót vinnyogtam.

Schlomo Goldberg 2014.12.06. 08:34:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: jaj, el is felejtettem! Szép jó regggelt!

Itt van a link ahol felkonfiguráltam, hála Fanninak. A szín glacier white, a beltérben nem vagyok biztos. visualiser.bentleymotors.com/bm/en/621-v8/-/-/-/-/colour.html#/bm/en/621-v8/C4/W3/-/I3/interior.html

Alul lehet változtatni a beltéri összeállítást, én döntésképtelen vagyok, úgyhogy rád bíznám,
a nők mégiscsak jobb szépérzékkel bírnak. Ha megvan akkor meg is rendelem és mindenképpen elmegyünk kocsikázni a Campona környékére.
Erről jut eszembe, el kell ballagnom feladni egy lottót, nehogy már egy ilyen apróságon bukjon meg a dolog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.06. 08:41:29

@Schlomo Goldberg: oh, jó reggelt :-*

Mindenképpen megtekintem. Addig jó lenne, ha tényleg megvennéd a lottót. Sajnálom, de Miskolcra le kell jönnöd majd értem :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.06. 09:30:10

Nem mintha olyasmi fenyegetne, hogy valaha is lesz Bentley-m, de a külső színek közül egyik sem jön be. Belül megvan a nyerő a Saffron, Beluga, Tamo Ash. a dísztárcsa választék meg igen szegényes.

Mondjuk ma már igazán mutathatnának egy párbajállást...(nem baj, ha kamu, csak legyen valami --"nem baj, ha nyúl, csak röfögjön" ideológia mintájára)

A gyereknek meg az anyja mellett a helye, vagyis jelen esetben fordítva. Ezért Zsu menjen szépen haza. Tudom, ez nem most fog megtörténni, mert a szerkesztők is látni akarják Reni és Fanni liluló fejét. Meg aztán kit utálna a VIlla, ha most a "főellenség" kiesne.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.12.06. 10:19:51

Ja...ha nem lenne egyértelmű, a két Reni közül ő a fedő neve! :D

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.12.06. 10:24:47

S ha minden igaz, 2008-ban volt egy kisebb szerepe (Lili) a Bál a Savoy-ban című darabban, a fehérvári Vörösmarty színházban...

Tanya Jóska 2014.12.06. 14:06:41

@Ay Mama, Que paso: "Vikcsu holnap már tényleg gyantázik, mert olyan szőrős, de nem tudja befejezni a hasonlatot, ahhoz könyveket kellett volna olvasni, nem betűlevest".. :D betűlevest... :D hihihihahahaaabruhaaahaajajmeghalok.:D
süti beállítások módosítása