Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7199-7200 - Lagzi helyett temetés?

2014. december 05. 21:13 - julie0812

1.jpg

Nikol totál odavan a gyűrűért, Bartha meg tipródik, hogy most akkor végül is igen? Vagy nem? Igen, hát persze. Ünnepélyes gyűrűfelhúzás, majd Nikol azt mondja: „Szeretlek” – de a gyűrűnek! Majd hozzáteszi: „Téged is!” – ezt már Zsoltnak. Jöhet a pezsgő és újabb lánykérés, ezúttal Zsolt Árontól kéri meg az anyja kezét. Nikol az udvaron büszkén mutogatja a gyűrűt Krisztiánnak, majd elhúz a börtönbe, hogy üzenjen Nándinak. Postás szerint az igennel aláírta Bartha halálos ítéletét. Nikol próbálja elpoénkodni a dolgot, de az emberünk nem tréfál. Most már Nikol is aggódik. Ajjaj, szegény Zsóti fiú.

2.jpg3.jpg

Juliék huncutkodását az építkezésen megzavarja az ablakos hapsi, valamiért visszajön, oda a pillanat. De jobb is, mert már így is rohanniuk kell Máté sulijába fogadóórára. Miközben keresik a tantermet, Juli még picsog egy sort az unalmas kis életükről, bezzeg amikor még a padláson döngettek, az milyen más volt. Máté tanárnője azt mondja, a gyerek nem figyel eléggé. Juli két perc alatt a plafonon van és kiviharzik a teremből. Atikám utána, egy másik teremben talál rá és nekilát megvigasztalni. Igen, ott az iskolában. Már épp belemelegednének, amikor benyit a tanárnő, nem veszi észre őket de rájuk zárja az ajtót. A huncut párocska az ablakon keresztül menekül, amit kínos magyarázkodás követ, mert a tanárnő rajta kapja őket.

4.jpg

Miki megint Robi miatt duzzog Áginak, eközben Nóra, mint egy szerelmes csitri, öt percenként nézegeti a telefonját, hátha van valami Robitól. De nincs. A tablettel a kezében idiótán ugráló Timike megjegyzi, hogy akár Nóra is felhívhatná. Fel is hívja, Robi is épp most akarta keresni egy álláslehetőséggel. Megbeszélik, hogy Robi odaugrik valami papírokkal, de nagyon siet, úgyhogy bármennyire erőlködik Nóra, inkább a postaládát választja a személyes találkozó helyett. Végül mégis az udvaron találkoznak, Miki és Ági szeme láttára. Ági Robi után szalad, hogy lecsessze, de Robi szerint jobb lenne, ha inkább virítaná már azt a tisztára mosott lóvét.

5.jpg6.jpg

Krisztián a Rózsában háborog Enikőnek Nikol és Zsolt miatt. Aztán Zsoltnak is beszámol az aggályairól, Nikolban nem lehet megbízni, az a nő egy időzített bomba. De Zsolt inkább a nőjében bízik, mint az öccsében. A beszélgetés hatására Zsolt eléggé ideges, de akkor jön Árti egy remek hírrel: értékes szállítmány, könnyű préda, már indulhatnak is. Nikol rákérdez, hova is pontosan? Zétényi út, gyártelep. Úgy tűnik, ez Nikolnak valahogy ismerős. Csak nem lesz kampec Barthának?

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.12.05. 21:23:37

Szétizgulom magam... szinte. :-)))) Na de előbb keljen fel aki Zsolt eszén túl akar járni.
süti beállítások módosítása