Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7195-7198 - Bartha nősülne

2014. december 05. 11:00 - julie0812

1.jpg

Vilibá eléggé kiakad, amiért a lánya egy nős embertől terhes, az meg egyenesen kiveri a biztosítékot nála, amikor Bözsike megemlíti, hogy Móni lehet, hogy meg sem tartja a babát. Az öreg el is panaszolja a bánatát Novákéknak. Gizi rögtön kezébe veszi az ügyet, és amikor kettesben marad Mónikával a boltban, elkezd lelkizni a gyerekekről, milyen jó is anyának lenni, stb. Móni nem sokáig bírja, elrohan majd otthon közli Vilibával, hogy döntött: megtartja a gyereket.

2.jpg

New Bartha, hogy megmutassa Zsófinak és Tóbiásnak, milyen is az igazi izommunka, edzést tart nekik a parkban. Olyan jó katonásat. Zsófiék majd kiköpik a belüket a sorozatos futás-fekvőtámasz-felülés után, kár, hogy egy csepp izzadság sem folyik róluk, mint láttuk, ez a BK-ban nem szokás. De lihegni azt tudnak. Krisztián közben más arra kocogó statisztákat is kezelésbe vesz, erre Zsófinak remek ötlete támad és felajánl Krisznek egy edzői állást a konditermében. Sőt, nagylelkűen Atikám lakásának egyik szobáját is kiadja neki, hogy ne kelljen a kanapén nyomorognia.

3.jpg

Nikol és Bartha még mindig Krisztián miatt civódnak, Nikol szerint Zsolt egy lúzer, ha ennyiben hagyja ezt a gyógyszer ügyet. Zsolt újra megkérdezi az öccsétől, hogy hol vannak a bogyók, de Krisztián nem mond semmit, csak azt, hogy Zsolt úgy ugrál, ahogy Nikol fütyül. Krisz felmegy összepakolni és mellesleg elköpi Enikőnek, hogy ő nyúlta le a szajrét. Az építkezésen rejtette el az öltözőben, meg is mutatja Encinek és megkéri, hogy segítsen neki eljuttatni a gyógyszereket a rászorulóknak. A kis Robin Hood.

4.jpg

Áron elkéri Zsolttól a pecót, mert most hogy Krisztián nincs ott, nyugodtan tudnának enyelegni Zitával. Zsolt elhívja Nikolt vacsizni, amúgy sem árt egy kicsit kiengesztelni. A randi remekül sikerül, a gengszter páros utána még betér egy italra a Rózsába, hogy a fiataloknak legyen idejük egy többmenetes hancúrpartyra. Miki is arra jár, és Zsolt fontosnak tartja, hogy elmondja neki, hogy az ex-neje pont most bútorozott össze Krisztiánnal.

5.jpg10.jpg

Eközben Zsófi és Krisztián vörösborral ünneplik az első közös estét. Jó néhány pohár után a hangulat egyre oldottabb és ez már egyenes út az ágyig, legalábbis Zsófinál. Újabb strigula. Tóbiás is beugrik valamiért, na nem harmadiknak, mert még időben kapcsol a hálóból kiszűrődő hangok jóvoltából és némi tétovázás után inkább lelép. Másnap reggel Zsófi az udvaron kávézik, Miki leül hozzá és felhívja rá a figyelmét, hogy Krisztián inkább a tisztességes nőkre bukik, nem a cafkákra, úgyhogy ne tervezzen hosszú távra.

6.jpg

Zsófi elgondolkodik Miklós megjegyzésén és Tóbival is megdurrogja a témát. Arra jutnak, hogy jobb lenne, ha Krisztián mégsem maradna nála. Tóbiás kitalálja, hogy helyet cserélnek, ő költözik Zsófihoz, Krisz pedig az ő szobájába Ádámékhoz. Ezzel a megoldással mindenki szimpatizál, bár Krisz kicsit meglepődik Zsófi viselkedésén, szerintem többet gondolt ő ebbe, de mindegy. Azért edző még lehet továbbra is.

7.jpg

Atikámnak nagyon nem tetszik, hogy a lánya késő este ér haza, ráadásul még be is vallja, hogy kettesben volt Áronnal a szobájában. Juli emlékezteti a férjecskéjét, milyen izgalmas is a tiltott szex, de kedves nosztalgiázás helyett Attila folytatja a puffogást. Másnap az építkezésen Atikám egy ablakos cég képviselőjével tárgyal, akinek máris összefut a szájában a nyál, ahogy megpillantja Julit. Tesz is néhány megjegyzést a csinos kufferra és a lökhárítókra, ám ez nem nyeri el a Főnök Úr tetszését és közli az ürgével, hogy éppen a feleségéről beszél. A féltékenység viszont jót tesz a libidónak, úgyhogy Juliék gyorsan le is nyomnak egy menetet az íróasztalon.

8.jpg9.jpg

Bartha beszélni akar Nándival, de mind kiderül, őt épp összeverték, úgyhogy csak egy közvetítővel (akit Postásnak hívnak) tud beszélni az üvegfalon keresztül. Zsolt az üzeni nagy vigyorral az arcán, hogy meg fogja kérni Nikol kezét. Nem sokkal később Postás hívja Nikolt és tolmácsolja Nándi üzenetét: meg kell szabadulnia Barthától, semmiképp sem mehet hozzá feleségül, nem fordíthat hátat a családnak. Nikol kikéri magának, hogy őt bárki utasítgassa. A végén Zsolt előkap egy gyűrűt és ténylegesen felteszi a nagy kérdést. Na vajon lesz lagzi?

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.12.05. 11:12:49

Kérdések:
- a mikrobusznyi szajré abban az öltözőszekrényben van?
- az a lakás az melyik, ahol Zsófi enyeleg, nem az volt az iroda?
- ha az nem iroda, akkor most hol van az iroda?
- miért kell erőltetni ezt a Krisztián féle sportos és erős vonalat, amikor egyértelműen nem sportos és nem erős?
- miért abban merül ki minden sorozat lényege, hogy mindenki mindenkivel összefekszik?
- minek ez az egész egyáltalán?
Vagy én vagyok értetlen.... :-DDDD

julie0812 2014.12.05. 11:26:51

@hannamontanna:
Van jó pár öltözőszekrény, ami tele van a cuccal, csak a képen még nem nyitotta ki mindet.
Ahol Zsófi lakik, az volt a sötét iroda, de Atikám eladta a pénzügyi tanácsadós cégét, úgyhogy most csak a Berényi iroda van.
Krisztiánhoz az elejétől kezdve hozzátartozik a katonás macsóskodás, úgyhogy ez szerintem marad - sajnos.
A mindenki mindenkivel pedig azért kell, hogy tovább lehessen rajzolni a ki-kivel táblázatot és lehetőleg senki se maradjon ki a jóból :)
Hogy minek ez az egész...? Kell egy kis magyar "valóság" még ha nem is annyira valóság, de legalább a mienk :) :)

hannamontanna 2014.12.05. 11:38:34

@julie0812: Hát köszönöm! :-))) Akkor már csak egy: Atikám Zsófinak adta el a kérót, vagy akinek eladta, az továbbra is kiadja, aztán majd egyszercsak ő is jön és ő is megdugja Zsófit...?
Egyébként lassan már csak Vilibá és Mackókám aki kihagyta Zsófit.... Ja meg Peti. De ő lassan még képbe kerülhet....

julie0812 2014.12.05. 11:43:37

@hannamontanna: Nem adta el, hanem ingyen odaadta Zsófinak, hogy használja. Kérdés, hogy a felújítást ki szponzorálta, arra nem emlékszem.
Talán még Atikámnak se volt meg Zsófi... Lehet az lesz majd a lakbér :)))

julie0812 2014.12.05. 11:45:42

@hannamontanna: Amúgy most nézem csak, Zsófinál a falon Claudiáról készült fotók vannak?? Nem úgy volt, hogy utálja? Azért költözött el a villából...

hannamontanna 2014.12.05. 11:52:23

@julie0812: Hát nem ez lenne az első értelmetlen és logikátlan marhaság...:-DD
Ó tényleg, Atikámnak sem volt meg! Pedig családban maradna .-)))))))

mézescsók 2014.12.05. 13:32:37

Bartháék meg olyan játszi könnyedséggel rabolnak ki autókat (idén már másodszor) és követnek el egyéb bűncselekményeket, mint ahogy más bevásárolni megy és sehol egy halvány gyanú. Esetleg Alízka üthetné bele az orrocskáját, mert minden másban benne van.
süti beállítások módosítása