Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x18 - A "szexi" "uborka" "majszolás" lehet Vikácsu veszte (18+)

2014. december 04. 08:21 - Chat Géza

vv716_1.gif

Na, lement a nagy tetemre hívás, ami szokás szerint, már ami az eddigi VV-s struktúrát illeti újfent dögunalomba fulladt. Persze könnyen beszélek, mint egy féllábú foci drukker a tévé előtt üvöltve, hogy bezzeg ha én ott lennék, akkor az összes labdaérintésem a jobb felső pipában kötne ki báááááázmeg, amikor valami túlfizetett Figo vagy bánom is én ki öt méterről kihagy egy helyzetet. Értem én, hogy ennek a napnak a párbaj előtti pillanatokról, a nagy taktikai gép bekurblizásáról, tehát arról kell szólnia, hogy mindenkiben vigyázban áll még a szar is, ha a delikvens kiválasztott végigsasszézik a villán. Tehát ma egy ilyen felemás hogyvolt következik, benne némi irodalmi aknával, egy kis seggel, 18+-os videóval, na meg Maci kényszeres szereplésével, a már most túltolt alvajárásával.

Napirendi pontjaink:

1, Jabba alvajár

2, Miss Kiskun taktikázik

3, Miss Kiskun kikéri a rá kiszabott különleges képességet

4, Az okosok vs ostobák deathmatch győztesei nézői üzeneteket kapnak

5, Miss Kiskun tetemre hív

Ebből az ötből leginkább csak az utolsó kettőről írnék, de a hiánypótlás istenének áldozva a többiről is tolok valami bullshitet.

1, Jabba alvajár

vv716_3.gif

Igen, van még aki ezt beszepja, pedig nem egy Oscar-díjas alakítás az amit Jabba letol, elhihetitek. Cammog, kalimpál, hörög, az udvaron kettes szintű szuper csullagharcossá alakul, bemegy a nyugiba, rádől Robinra, forgolódik, majd azt hörgi, hogy HALÁL. A tetovált Laci itt foltozza barnára a kamu Kelvin Clein alsógatyáját, mert ez már nem vicces. Nos, tényleg nem az, de nem is ijesztő, ugye, hanem szar. De lehet, hogy jabbát nem a Garage store, hanem a szánalom.hu szponzorálja. Plasztik Dóri, aki még mindig nem Plasztik „Magyarország Első Bloggere” Józsi rokona azt mondja, hogy ilyenkor nem lehet felkelteni az embereket, mert hiába van csukva a szeme, alatta van egy fátyol, egy másik réteg, ami az alvás pillanatában húzódik a szemére, amit nem lehet csak úgy felnyitni – itt közbeékelt egy nyomatékosító bazmeg szócskát, majd zárja az érvelést – én tanultam ezt, geci.

2, Miss Kiskun taktikázik

Szokás szerint a szaunát rendeltetésétől eltérően használják és ott privizik 12kerrel. Az indokolatlanul hosszúra nyújtott szegmens lényege annyi, hogy majd nagy meglepetéseket fog ő még okozni, direkt nem azt viszi ki, akit kőne, hanem mást, mert az sokkal nagyobb faszkorbács lesz a többieknek, hogy ő visszajött. Tyűha. Sose hallottunk még ilyet.

3, Miss Kiskun kikéri a segítséget

Megkongatja a harangot, kéri a párbajra felkészítő starter pakkot. Kap is egy videó üzenetet VV Attilától aminek a lényege annyi, hogy ne döntsön dühből, haragból, felindulásból, csakis higgadtan, mert az úgy jó, higgyen neki, ő már megnyert egy VV-t. Ennyike. Miss Kiskun ettől lenyugszik a picsába és esküszik, hogy olyat fog kivinni a hóra párbajra, aki ellen tuti visszatér. Hát hajrá! Épp, hogy nem adja a szájába, hogy Vikácsut vigye, aki legalább akkora neve nincs szellemlakó, mint Dávid volt anno.

4, Az okosok vs ostobák deatmatch végkimenetele

vv716_2.png

Ezt a képet, most csak így indokolatlanul ide berakom.

Erről sajnos lemaradtam, mármint  a szellemi vetélkedőről, amit a hülyébbnek beállított csapat nyert. Mindegy, ettől még nem lesznek álmatlan éjszakáim, vagy ha de, akkor alvajárva betérek a Villa Videotékába és kikölcsönzöm az ominózus részt. A győztesek, tehát az ostobák megkapják a nézűi kommenteket, amiket nagy kár, hogy nem a hogyvoltosoktól idéztek, de mindegy. Kazal úgy néz ki, mint egy ázott kutya, derül ki egy velős nézői kommentből, majd erre ráfedezve Komisz foghegyről szerelmet vall neki. *Party Baby playing in the distance* A Komisznak inkább kerülnie kellene Jabbát, mert az egy álnok kígyó, egy fíreg. Köszöni Komisz az isteni gondviselést, de ő rakosgatja kifelé a RUBIN kockét, nem kell parázni. Oké testvér, ha így, akkor így. Plasztik Dórinak nem kellett volna hülyítenie Basszájbát, de ez már késő bánat, ugye. A többiekről (Vikácsu, Miss Erdély) egy kurva hang nincs. A többiekét még felolvassák, azok közül is az érdekesebbeket: Maci egy fasz – igen ezt tudtuk – Kiss Kiskun csak kihasználja 12kert… – hogy mik vannak? Az okosok nem kapják meg a kommenteket, ettől csak egy valaki kap agyérgörcsöt és temetkezik hirtelen valami pótcselekvésbe, igen, Röné. Kérdőre is vonja Kazalt, hogy ezt meg hogy a faszba, de Kazal csak testileg van jelen a beszélgetésnél, lélekben már a szoliban barnul, mint a gép, így ez a párbeszéd elég fádul blazírt, klisés, egysíkú és persze mi a fasznak volt egyáltalán.

5, Miss Kiskun tetemre hív

vv716_4.jpg

A váratlan fordulat nem az, hogy végül Vikácsu lesz a nagy ellen a párbajon, hanem az, hogy a hangmérnökök még most is rátenyereltek a delay effektre, mintha kibaszott indie zenekarban tolnák a háttérgitárt. Miss Kiskun monológjából látszik, hogy Lilutól próbál lopni némi tévés fogást, de a bemondónői manírosság nem fog egyhamar kiégni azokból a bőszen prezentált kiskunhalasi gesztusokból. Végül Vikácsu nevét mondja, meert nem tud vele együtt élni, mert olyan a szexuális kisugárzása, hogy játszik az uborkával, gusztustalan. Amint kikapcsolják Bencét a villából Vikácsú egyből lemegy alpárba és szünet nélkül tolja a faszombazmeg kezdetű és végű tőmondatokat. Én már szavaztam is Miss Kiskunra, mert ezerszer inkább ő, mint ez a türhő paraszt.

És a végére egy jó videó:

 

Címkék: 18+ vv7
381 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verkli 2014.12.05. 00:26:29

Azon töprengek, hogy ez az ingázás milyen jól bejött már Eötvösnek. Mennyi kitűnő bölcsészt fog adni hazánknak a VVFTE (VV Fanni Tudományegyetem)

kamilla123 2014.12.05. 00:32:56

@VV Erőlegény: hát ez most sztem nagyon egyértelmű volt, h a villa előtti statisztákról dumáltak.

az előbb meg azért vették el, mert levél jött. és lehet,h vmi titkos dolog, amit mi még nem tudhatunk, csak majd az öfiből. amúgy nemtom mi alapján..

Fuchsia 2014.12.05. 00:34:14

@Costanza: Azért a lelki békém háborgatásához ennél kicsit több kell. :D Elismerem, hogy Fáncsi jó show-elem, csak mondom, engem irritál. Szerintem sokáig játékban tartják amúgy, mert kavarja a dolgokat rendesen, olykor meg röhögni is lehet rajta, ez tény. Az önbizalmát viszont én személy szerint irigylem, mert a széptől elég messze áll. Meg van ugyan csinálva - de szvsz ennyire jól a sokat oltott Erdélyke is kinézne, ha megkapná az eszközöket és élne is velük.
A maival amúgy nem maradtál le semmiről, sem a szerkesztők, sem a vella népe nem tette oda magát ezúttal. Az egyetlen érdemleges történés sherwoodi emberem savazása volt a korábbi döntése miatt, aminek eredménye is lesz majd a jelek szerint. (Hupsz, spoiler.)

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 00:35:24

Ó Uram!
be kell vallom. hogy megálltam a helyi Wellnes and Spa Ránctalanító Komplexumban hazafelé és legurítottam pár legurítandót. DE! csakis a te nevedben. Egyébként ők herevasalást is vállalnak!bár (én ráncosan szeretem hordani). Tudom hogy éjfél után felesleges az ima, mert nem dolgozol és nem is válasz éjjeli műszakot a 20% plusz remény ellenére sem.

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 00:36:23

Vikcsu cserébe borotválna mert megbundásodott kapcsolódunk be a közvetítésebe
Fanny szerint le kel tesztelni a csávót, mert ha kis fasszal nem jó, akkor nem jó

kamilla123 2014.12.05. 00:36:33

Fannika beszólt a kis dákó témában Robinnak

Fuchsia 2014.12.05. 00:37:29

@kamilla123: ...és hallomásból meg is ismerhettük Vikácsú lábszőrzetét. Ezúton köszönöm, hogy képpel nem illusztrálták.

Robinhoodot kvázi tetemre hívják. Kicsit vicces, ahogy így körbeveszik a csajok...

Fáncsi megint a méretről meg a szexről dumál. Oké, fontos téma. De minek ennyit beszélni róla? Neki ráadásul nem is kellene éhes disznó-szindrómától szenvednie...

kamilla123 2014.12.05. 00:39:30

@Fuchsia: sztem direkt odaszúrt Robinnak, mert kiingázták Dórival, h neki kicsi van. Sztem látni akarta az arcát.

Ez a hülye Robin beül ennyi szipirtyóval egy szaunába. Megeszik reggelire.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 00:41:17

@Fuchsia: Pöcök folyamatosan fossa a szót. A lényeg, hogy nála legyen a szó!

Fuchsia 2014.12.05. 00:42:32

@kamilla123: Fáncsinak elmondhatná valaki, hogy nem a méret a lényeg, hanem a kompatibilitás, vagyis minden relatív. :)
Robinhood szerintem egészen jól állja a sarat. A helyében inkább Dönizéktől tartanék, lesz még itt konflikt, ha túlságosan népszerű lesz a csajok körében.

kamilla123 2014.12.05. 00:44:40

@Fuchsia: Fannika dugni járt valahova, ahol megismerkedett az exével. Utána jött egy pár gazdag csávó, aki sportkocsival vitte ide oda, de már nem ezt keresi. Komolyan, ez a "már nem ezt keresem", ez olyan, mintha 35 éves lenne. Baszzus ezeknek 20 évesen ekkora múltjuk van??

szandhokan 2014.12.05. 00:45:19

kisfarkú Robin :-) Fanni azért nem semmi, azért nekünk férfiaknak ez nem szokott jól esni, mire játszik a lány?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 00:46:19

@Fuchsia: Sztem a csajok most úgy beszélnek Robinnal, mint egy lánnyal. Fannika már megint azzal villog, hogy valakinek a spanjához járt dugni. Remélem a szülei nem nézik az on line adást... Bár sztem Pöcök már régen KO-zta a szüleit otthon!

szandhokan 2014.12.05. 00:47:35

@VV Erőlegény:
Fanni szerintem sokszor nem tudja, hogy mit beszél, csak nyomja amit épp gondol :)
a tipikus meggondolatlan ember, de amíg ő beszél addig is mindenki ráfigyel.

Fuchsia 2014.12.05. 00:49:56

@VV Erőlegény: Inkább beszéljen, mint énekeljen... Az előbb sajnos azt is hallhattuk.

@kamilla123: A mai tiniket látva simán el tudom képzelni. Mondjuk én mindig is későn érő típus voltam... De az is egy reális magyarázat, hogy a kamerák előtt szeretne minél nagyobbat mondani Fáncsi is. :)

Na, szegény Robinhood... Döniz megtörte az egyeduralmát.

Ez a szappanoperás értekezés most nagyon fáj... Remélem, valami értelmes sorozat is szóba kerül, bár nem nézem ki belőlük a True Detective-et...

ő-szinte 2014.12.05. 00:50:19

Azt olvastam, hogy Miss Kiskun kikéri a rá KIBASZOTT különleges képességeket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.05. 00:53:15

megint lekapcsolták :-( megyek aludni, jó éjt! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 00:53:59

Vajon ezt a fix szauna kamera optikát, amelyik folyamatosan a csaknem szótlan Rönére fókuszál hova rejtették, talán valamelyik fenyő lambéria deszka göcsörtbe? :-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 00:55:00

Vikcsu szerint a sex is fontos
Fanny helyesel a szaunában vagyunk (én persze nem)
és a szerelem is fontos hallhatjuk egyik fiad egyik legfőbb tanításának továbbélését
Robin, Fanny, Vikcsku
majd VV Folytatjuk jön, ismét és terjesti nekünk a reményt, amit neve magában hordoz
énekelnek, Fanny most fürdőtt Vikcsu imádja azt a számot amit énekelnek.szerencséd hogy te nem hallod Ó Uram!
Vikcsu szerint a lovestory a legjobb, remélem te is egyetértesz vele, Robin cigit lejmol, mint a punkok a szigeten, amikor még punkok bemehettek a szigetre
Fanny magánélébe kapunk bepillantás a TE nagy kegyedből köszönhetően
Fanny faszija span(m)jához járt, egy egy vacsorára Fannyit levitték a balcsira, de már nem ez kell neki, hogy bárki kiperkáljon bármennyi pénzt a zsebből, mert Fanny azt keresi amit mindenki az önzetlen szertetet
VV Folytatjuk ismét, de lehet hogy ő VV folyt és a tatjuk csak egy hajónak a hátsó eleme, ki tudja TE mindig próbák elé állítasz amiken mi rendre elbukunk
Fanny eleget kapott, hogy itt(Dennistől?) lehet és megismerhetett ilyen embereket és felerősödött benne a HIT, szeretne nyerni de soha nem bántana senkit hogy nyerjen,
Csókkirálynő és Reni is ott vannak - helyes!!
Fanny énekel de nem egy zsoltár az jobb hogy nem hallod
Fanny ha visszamehetne az időben ÉS.Kleopátrához menne vissza, hogy a szolgálója legyen
Dennis is ótt van, fanny szerint Brad Pitt is ott van
filmekről dumcsiznak
a Szulejmánról beszélnek!!!, jobb ha nem halljátok szerintem mit
a szökést nézted? pedig nem tetszenek a kopasz pasik , de Csókkirálynőnek és Vikcsuak egy bejeön, vajon ki (Scófíld? , ha tudnák hogy meleg...)
drogot ültettek a mellébe és még fertőzést is kapott az igen szól Dennis - bár csak egy filmről van szó, műmájeresen öltöztették őket fel olyan furán szól Fanny
majd a Jersey Shoret említi, Fanny növeszti a bajszát és a nuniszőrt is, dennis beszólogatott, de nem Fanny felé irányult, Fanny szerint ez nem fair, hanem play, a masztit mindenki kéne csinálni, mert tök jó, Fanny szerint minden nő maszitzik
Reni nem masztizik- Fanny szerint, Fanny segge fáj az üléstől,(hát kié nem?????) ha annyi ész nyomja lefelé mint Fannyét én nehezen viselném az bizonyos, boldog is vagyok hogy nem Fanny agyát hordom a koponyám alatt
találjátok ki ki jön,
igen
Ő

Lipton 2014.12.05. 00:55:29

AurÉliÓ részeg volt?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 01:00:05

@Fuchsia:"... Simán el tudom képzelni, hogy Fáncsi nem is annyira sötét, ..."

Én elképzelhetetlennek tartom, hogy, ne legyen sötét. Ez a típus, amit ő testesít meg, már azért is csak sötét lehet, mert önmagát tartja mindenek etalonjának, csak saját maga érdekli. Másfelől meg ez a tipikus inkvizíciós, tömeghisztériás, csordaszellemű agyhalott. Semmiféle tény nem zavarja őt a dolgok megítélésében. Úgy képzeli, hogy ha rá mint jó nőre figyelnek, abból következik, hogy amit ő mond, az csak okos dolog lehet. A külsejét, illetve a női sikereit átvetíti a gondolataira, ami ugye ...kész.

ő-szinte 2014.12.05. 01:01:43

@Ay Mama, Que paso: ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
cukin közvetííícccc ;-))))))

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 01:02:32

frissítek, nem úgy hanem a gombon
.
.
de most már úgy is.........

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 01:05:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: +1 Pöcök nagy baja, hogy csak és kizárólag magával van elfoglalva, amúgy nyilván ő is egy komplexusos csaj, mivel már többször láttuk nála, hogy abban a pillanatban, ha kiesik a komfort zónájából, akkor elkezd rinyálni! Most persze benn a falkájában nagyon jól elvan!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 01:11:21

@ő-szinte: Ne hari, de muszáj ez a sorminta D minden hozzászólásodban, vagy tényleg hangosan átneveted a fél életedet? Jártál már hahota klubban? :-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 01:15:33

Ó Uram én imádom a VVt és másik nagy találmányod a Malom fűszercsalád tarka és rózsaborsát! ha ezek nem lennének fűszertelen lenne az élet. Ó Uram! csak ennek VV folytatjuk ne lenne ekkora kedvenced. persze én megértem. első szülött fiad is kivételezett volt, neki járt a feltámadás. meg is fogjuk ünnepelni, pár disznótestrész elfogyasztásával. A TE örömödre...... tormával......... és főzve.....
köszi!
tömegjelenet a fürdőben
Fanny legkínosabb dolgozik, de jó be volt rúgva, az pedig vis major még a mennyben is!
Fanny csak holnap moss hajt, vagy ma kéne bizonytalankodik Fannyka
hogy van Vikcsu híres mondása, sajnos nem halljuk, hülyén halok meg, sajnos
furcsa dolgok vannak a hajukban és TE neved kiabálják Úristen, pedig TE nem hallod, mert neked is pihenni kell, de hát kinek nem , egy biztos nekem nem
Vikcsu tengernagy egyenruhában van, de csak te tiszteletedre, vélhetőleg tojást dobáltak, a te fiad feltámadása és a termékenység ünnepe végett, vagy véged
olcsó poén , de TE sem adod magad túl drágán
Fannyka hintalovazik, de ezt már nem bírjuk el és VV folytatjuk hozza a feloldozást bűneink alól
vagy alá
ahogy neked tetszik

bobby.ewing 2014.12.05. 01:15:36

Valami feladat volt, harc, amitől az összes lány haja mocskos lett. A vikácsu csapat a kék.

ő-szinte 2014.12.05. 01:18:07

@VV Erőlegény: 1.nem jártam,
2. bocs, hogy nem vagyok savanyú ubi,
3. jó éjt :-)
;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most akkor megversz v(v)erőlegény ? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :P

bobby.ewing 2014.12.05. 01:18:20

Nem hiszem el, kb 10 másodperc élő, utána folytatjuk...

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 01:24:22

Fanny vágtat Vikcsuhoz a hintalovon - priceless, minden másra ott a mastercard, a TE nagy találmányod!!
Zsuzsa a algériai tengerészet felvonulási egyenruhájában van, és ki is van festve
valószinű, hogy a párbajozók egyenruhában vannak, a TE nagy és Végtelen tiszteledre, én is hamarosan menetelek majd Szent Mikós ünnepén
Zsuzsa szemébe nem mehet festék a szempilla festék miatt
közösen vacsoráznak de a nappali különböző pontjain
Deni a séróbáró próbál rappelni Maci és skreccsel a mikrportján, de lehet az kontakt hiba
Fanny szerint Dennis baszakodik vele a szolival, pofája leszakad, nem a szoli van a barátság, Fanny erre várt hogy jöjjön egy ki-be-ba-szott szoli
Jacko is fehér volt és imádták vigasztalja Maci Fannyt

malevil2050 2014.12.05. 01:28:39

ahjjjajjj,nagyon nyögvenyelős ez,sehol sámli,ez egy nagy lopikula cintányér.Ez a vv is kap még egy hónapot amennyiben ilyen szar marad,akkor részemről béke poraira.

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 01:29:25

VV Folyt tat-lyuk ismét Johnny Cage 4 perc 22 másodperc számát játssza, én szeretem , de nem ennyire, mert napjában 24 óra per 4 perc 22 másodpercen hallom, játszom és hallgatom
akkor is ha alszom, és jobb ha tudod te is az hallgatod éppen, igen te, igen épp most
ez a Johnny is zseni volt, hiába nomen est omen

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 01:32:32

@ő-szinte: Jól van OK, nincs harag, csak nem értem mitől jobb az 10 D az 1 D-nél, illetve a 6 :) az 1 :)-nél, de érezd magad ő-szintén és szabadon, nincs terror, a nevemmel ellentétben az életben humánus vok! :)

bobby.ewing 2014.12.05. 01:34:55

Fanni és vikácsú szépen beszél. Teljesen céltalanul káromkodnak: fasz, mutasd a picsád, stb.
A földön heverő tojásokból, a feladat egymás tojással dobálása lehetett.
Denisz szerint holnap nem lesz szoli.
Fanni: baszakodsz velem, tudod csak erre a kibebaszott szolira vágytam, faszom tudod mennyit jelent nekem
Folytatjuk
Dórinak fáj a feje, maci gyógyszert keres. Csak rubofen(?) van.
Reni öltözik, megy ki cigizni. Maci szuszog. Reni grizlikémnek szólítja macit.
Szeretnék a vasárnapot nézni. Azon tanakodnak, nézhetik e. Egyértelmű, hogy vikcsu jön vissza, 60:40 lesz az eredmény. Maci szerint.
Reni szerint maci ne mondja vikcsunak hogy reméli visszajön. Visszajön és kész.
Maci: olyan vagyok mint egy szilaj vad paripa. Ezt kétszer is elmondja.
Folytatjuk

malevil2050 2014.12.05. 01:36:49

Ebben szóke ládyben van egy adag gonoszság,engem a jégkirálynőre emlékeztet,főleg így peremier planban szépen előjön.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 01:36:59

@bobby.ewing: Ma úgy látszik ilyen mozaik kockás 1-2 perces élőadás részletekből áll össze az éjszakai online, közte negyedórás szünetekkel, ezért jó éjt mindenkinek!

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 01:37:19

Maci Dórinak kell gyógyszer, Dóri van
nincs ott fent fejfájás gyógyszer, Rubofen van, az lázcsillapító az nem kell Dórinak, vége már a diszkóláznak
Jaj ISTENem szólít újra meg Maci, de te nem reagálsz amióta ellőtted az égő bokros számod a sivatagban................
Reni szerint eltűnt a hold, Maci szerint ellopták Reni szerint az oroszok, viccelődnek a tankos orosz népénekkel
Maci már várja a vasárnapot, én nem mert pokoli másnapos leszek, megállapítják, hogy nem fogják nézni a párbajt, mert annyira nem jó fejek az rtlnél , Reni haja csupa tojás, Reni szerint Vikcsu jön vissza Maci szerint is 60-40 ben tehát 6040 ben adja Maci és azt mondja ÁMEN
Maci olyan mint egy szilaj vad paripa, de elhízott vad paripa,- Maci szerint majd megegyeznek hogy ismerik a mesét, Maci metaforizál és lovasítja magát a mesében szereplő lóhoz,
Reninek le kell tisztítani a cipőjét, valószínű tojásos
a 4 perc 22 csendül fel újra

bobby.ewing 2014.12.05. 01:44:03

Maci kesereg, a súlya miatt, reni vigasztalja. Fekete Laci is férfias, pedig olyan mint egy hodály.
Ne pszichozza Maci őt.
Folytatjuk

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 01:45:43

Reninek szaval Maci szerintem ismerem, még akkor is ha improvizatív a szavalat, tehát Maci összelopta valahonnan
Reni szerint a férfiasság azon múlik, hogy érezd magadban az erőt, hogy azt a nő is érezze
Maci visszakérdez és Reni lepszihológiaterroristázza Macit, Maci megkérdezi: észrevetted?
Reni észrevette, Maci szerint nem tudják még a többiek hogy mi vár rájuk
(én tudom de nem mondom meg)

bobby.ewing 2014.12.05. 01:54:03

Reni megy hajat mosni. A nyugiba.
Denisz megy fogat mosni, közben a farkának énekel: "Hej Jancsika Jancsika, mért nem nőttél nagyobbra..."
Macin lassan rajta marad a grizzli
Erdély és maci esélyeket latolgat. Ádina szerint kint biztosan nem azt látják ami bent történik, ezért nem tudja
Folytatjuk

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 01:54:07

Denns beszél Renihez, aki elmegy hajat mosni, mert már undorodik magától, közben Fanny megy nyugiba
Edina rágyújt Dennis is rágyújt a hejj jancsika jancsika nép által költött dalocskára
Maci ha visszapörgethetné z időt nem aludna el , mert akkor nem ébredne fel a kopogásra (kin vannak)
Maci Edinának szerinted ki jön vissza, Edina nem tudom mit látnak kint, általában nem az megy kint ami bent(!) Edina kettőt nézet (VVt) és bent soha nem arra számítottak.

bobby.ewing 2014.12.05. 02:18:19

Újabb feladat bent a nappaliban. Vikcsu és kiskun a fém táskát tartják a többiek bíztatják.
Vikcsut
Folytatjuk

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 02:21:27

mi nem vagyunk szemetek szól Fanny Daninek
Fanny szerint Daniék aljasabbak, de Fanny Dani kérésére sem fejti ki
feladat szerű utóhangok vannak most jelen
a két párbajozó - továbbra is az algériai hadsereg egyenruhákban - egy egy VV táskát tart mellmagaságban és versenyeznek ki tudja tovább tartani, csapataik biztatják őket Fanny szerint Vikcsu bármire képes csak akarni kell(ezzel vitatkoznék, de nem vagyok ott hála neked Isten, mert Fannyval vitatkozni parttalan és part nékül elsodor az ár)
VV folytatjuk ismét reményt ád nékünk

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 02:40:25

most kaptam a hírt, hogy az rtl élő streamje elhunyt. Emlékét retinánkon őrizzük.
most felkapcsolom a lámpát, nehogy sötétek legyenek az álmain.
Have yourself a merry jó éjszakát!

muscas01 2014.12.05. 02:58:39

Dani (remélem) szándékosan csinálja ezt. Ha így van, ügyes srác. A visszajövő mellé áll, aki tutira erős lesz és nem hívja ki. Kockázatos, de ha bejön, nyerő stratégia. Attila vv5 is ezt csinálta. Ha viszont Vikcsu jön vissza, akkor is jól jön ki, mivel elvesztette a támaszát, nota bene még el is sírja majd magát, mindenki megsajnálja, stb, stb...Win-win helyzetben van!

malevil2050 2014.12.05. 03:16:16

@muscas01: Ez csak később fog kiderülni,mennyi a tudatos a játékában,a lényegen persze ez most nem változtat.Igen ebből még jól is ki lehet jönni.

muscas01 2014.12.05. 03:27:20

@malevil2050: Igen, később, de ez - ha véletlen is- a legjobb húzás volt. Amellé álllt, akit utálnak. Első körben ez a legjobb stratégia...

culture club (törölt) 2014.12.05. 06:55:04

@Fuchsia: jól látod, Vikcsu ezt nem látja... tegnap én is ezen nevettem magamban h mennyire látható h nem mellette állnak a többiek csak utálják Zsu-t, a nagy utálatot még most sem értem egyébként

Nálam ebben az évadban az összes szereplő ismét egy kaptafára készült, de ez már csak az én véleményem. Túl egyformák, a butaságtól unalmasak, nem lesz itt stratéga köztük.

culture club (törölt) 2014.12.05. 06:59:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nálam az évad már unalomba fulladt, de szintén csak elfogult vagyok, vártam volna egy lángelmét..

Schlomo Goldberg 2014.12.05. 07:27:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: te bármikor, a hölgyek úgyis jobb ízléssel bírnak. Este órákat szenvedtem az autó beltér konfigurátorral és nem voltam elégedett a végeredménnyel.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.05. 08:55:21

@culture club:

Vikácsu a VV történelem legnagyarányúbb vereségét fogja elszenvedni, max 10%-ot kap a dömper.
És a néző kíváncsi lesz az arcokra amikor Zsu cicca vissza topog a villába, Fannika agyfaszt kap pillanat tört része alatt.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.05. 09:41:17

Nem hiszek a 10%-os verziódban, szerintem viszonylag szoros lesz a mutatott adatok manipulálása miatt (is?)

egyemakisszíved 2014.12.05. 09:43:47

@muscas01: Nem a kirekesztettség motiválta Danit a „párválasztásban”, akkor Edinára kellett volna rácuppannia, aki nyitott is feléje, próbált barátkozni, beszélgetni. De Dani először Fannit nézte ki magának, utána jött Zsu. A közös nevező inkább az, hogy dekoratív nő legyen. De hogy aztán mit akar velük kezdeni, rejtély. Attila egész mást játszott a maga idejében szerintem, Csaba is, Eszter is szívesen barátkozott volna vele a kezdetektől, ő húzódott el előlük.

karev 2014.12.05. 09:55:33

@Fuchsia: mert Fanni agyilag egy 15 éves szintjén van, akkor vicces, röhögős, hogy Józsinak és Bélának kukija van, és vajh mekkora... eddig terjed az érdeklődése.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 09:57:23

@egyemakisszíved: A "párválasztási" motivációban valószínűleg igazad van, de azóta már biztos, hogy elsősorban taktikai alapon maradt mellette, mert mutatni szeretné, hogy ő nem áll be a falkába szürke tagnak. Edina sztem biztos benne van Dani tarsolyában a játék későbbi szakaszára, egyrészt, ha végleg ellehetetlenül a kapcsolatuk Kiskunnal, vagy (kisebb esélyként) ha rövidtávon az utcaajtót szavazzák meg nekik a nézők a mostani párbajon. Az első hét végén kötött titkos szövetség még mindig fennáll közöttük (erre néha majd négyszemközt rá is fog erősíteni 12Ker), csak Edina Zsu-t szeretné kipöckölni Dani mellől, mert nem bízik benne (mondjuk hosszú távon én sem bíznék, de hátha lesznek még nem várt fordulatok). :-)

karev 2014.12.05. 09:57:54

@szandhokan: kinek a frka, kinek az agya kicsi, melyik jobb? :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 09:59:55

@Costanza: köszi :))

Régi mondás, de még mindig találó....

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 10:00:42

Volt vmi izgi tegnap?
nem olvastam vissza ezt a közel 200 kommentet, amit tegnap délután óta generáltatok :)

Fuchsia 2014.12.05. 10:09:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bennem azért élne a remény, hogy van itt olyan szereplő, aki nem is annyira hülye, csak adja a hülyét, hogy érdekesebb legyen a nézőknek. :D Aztán lehet, hogy naiv vagyok, de elképzelhető taktikának tartom.

egyemakisszíved 2014.12.05. 10:09:37

@VV Erőlegény: Viszont szívesen fogadtak volna bárkit, aki odaáll még Zsu mellé, tehát a saját falkájuk növekedésében érdekeltek. A Robinnak felrajzolt ábra alapján Dani nagyon fontosnak tartja a csoport többi tagjaihoz nyúló szálakat. Nem szép tőle, hogy lecövekelt Zsuzsa mellé, ezzel elszigetelte magát a többiektől, viszont tudni szeretné, miről beszélgetnek, gondolkodnak a társaság másik felében, és erre Edinát akarná felhasználni, hogy információkat szerezzen. Olyan, mintha őt akarná kiküldeni harcosnak a veszélyzónába, ő meg kényelmesen magarázgat, elemezget Zsuzsa mellett.

karev 2014.12.05. 10:33:10

@bobby.ewing: ebben a bandában is mindenki bagózik?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 10:46:13

@karev: miért, ez szinte eddig is igaz volt mindegyik vv-re :))

Mint ahogy arról is ötleteltünk, hogy az értelmetlen feladatokhoz lehetne tétet is sorolni, pl a vesztes csapat nem kap cigit egy hétig.
vagy kajaként csak kenyeret, parizert és vizet 3 napig.

Anno a BB-ben azt hiszem ilyenféle rendszer is volt, heti keret, abból kellett "vásárolniuk", és a feladatoktól függően kaptak ehhez még pénzt, vagy vontak le a keretükből....

karev 2014.12.05. 10:46:41

köszönjük az éjszakai műszaknak a közvetítést :)

karev 2014.12.05. 10:48:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: talán Maci nem dohányzik, de hívjuk inkább Jabbának, mert a maci tök aranyos név, ő meg nem az.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 10:53:50

@karev: :D

Lehetne vérmaci, jabbamaci, zombimaci, pervimaci :)
Lehet, hogy kiskorában Jabba is aranyos volt... De akkor neki is lesz aranybikinis rabnője, láncon?!
Attól nyalogatná csak igazán az ajkait....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.05. 10:59:36

@Fuchsia: Ha jól értelmezem Te Kazalba képzeled be ezt a valós énjét elfedő taktikai álarcot. Szted még a hanghordozását is tetteti Pöcök a beköltözése óta? Mert, ha azt nem, akkor tényleg az a személyiség ő, amit mutat magából. Sztem alapvetően ostoba, és ellentmondásos személyiség viszonylag dekoratív külsővel, de egyben talán a legtehetségesebb manipulátor is a mostani garnitúrában (legalább is a mai napig), aki ösztönösen egyszerre játssza a naívát és a dominát, a gátlásost és a szuper egojut, a szüzet és a digi-dugi kurvát, az édibédit és a legdurvábban kirekesztőt stb...

mézescsók 2014.12.05. 11:07:08

@karev: Fanni biztosan nem dohányzik, talán Ádám sem. Maciban nem vagyok biztos. Tegnap éjjel Renivel kifejezetten rágyújtani ment ki az udvarra (mondta), persze ettől még lehet, hogy csak alkalmi kisérő és kísértő volt.
Fanni tuti nem.

mézescsók 2014.12.05. 11:11:05

@karev: A méret nem számít. Kivéve, ha kicsi. Mindkettő vonatkozásában.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 11:13:55

@karev: :DD

Elképzeltem, ahogy felvilágosító órát tart a kiégett kabaláknak a villában :))

@mézescsók: naugye, hogy ugye... Süket duma, h nem számít ;)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 11:17:00

@karev: ezen mégjobban röhögök most :))

Behorpadt-e már Kazal homloka a nagyszívástól?! :D
Ma sziporkázol...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 11:22:47

@karev: nem tudhatom :))
Nem vagyok mindig itt... ott... :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 11:24:12

@karev: hülye blogmoci, még volt folytatása...

De elhiszem, ha mondod! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.05. 11:28:14

Azér' jöhetne már a tegnapi napról is egy HV poszt.

karev 2014.12.05. 11:30:47

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: én sem vagyok mindig itt, meg kellenek a magas labdák is :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.05. 11:35:01

@karev: feldobálom itt neked, ha csak ez kell :D

Hátha ebéd után, a kv mellé márt hv-t is lehet olvasni!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.05. 11:37:06

@egyemakisszíved: Dani azért nem Edinát választotta, mert ő akart lenni a szövetségben az ész. Először Fannit akarta volna, de őt Denisz elmarta mellőle.

egyemakisszíved 2014.12.05. 11:43:44

@MolnarErik: Csak azt hagyja akkor figyelmen kívül, hogy az ész nem mutat jól a képernyőn. :)

mézescsók 2014.12.05. 11:46:49

@karev: Bele se merek gondolni, mire gondolsz.
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ebben egy nő mindig biztos.

karev 2014.12.05. 11:49:30

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: én ma csak meló után eszem, de kv lesz :) talán hv is, háhá. :)

mézescsók 2014.12.05. 11:50:05

@MolnarErik: Dani addigra már régen kiválasztotta Zsuzsát, szinte a belépése pillanatától kezdve, mire Edina a nyugiszobában csatlakozott hozzájuk.
Abból kiindulva, hogy Dani eddig a két hálótársát választotta szövetségesnek, esetleg cserélhetnék egymást a hölgyek az ágyában. Talán megtalálja az igazit.

mézescsók 2014.12.05. 11:51:42

@egyemakisszíved: A férfiaknak élesebb a szeme, mint az esze (copyright by fogalmam sincs, hogy kicsoda, de nem saját kútfő, viszont tény).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.05. 12:00:52

@mézescsók: Ezt mondom, azért Zsut választotta Dani, mert tudta, h Edina okos.

mézescsók 2014.12.05. 12:09:55

@MolnarErik: Daniiválaszthatta volna Edinát, ha akarja, mert előbb bent volt, mint Zsuzsa, de nem tette. Szerinted azért, mert sütött belőle az értelem. Én ennek ugyan jelét, nem láttam, de ezt most hagyjuk, ám gyanítom, nem a konkurrenciától félt, hanem fontos volt neki az is, hogy a nő nézzen ki valahogy. Ja, tudom, Edina dekoratív jelenség.. Akkor nincs más, Zsuzsát karakteresebbnek, erősebbnek és eltökéltebbnek, ebből következően megbízhatóbb szövetségesnek látta.. És az is. Annak ellenére, hogy nagyon nem bírom Zsuzsát, már a kiválasztásakor írtam, hogy a villa szinte minden tagjával szemben visszajönne. És ügyesen választott ellenfelet, mert Vikcsu senki ellen sem menne vissza a villába.. Biztonsági játék, az eszére hallgatott és jól.. Mondom én, hogy nem hülye a csaj, de nem hiszik itt el nekem.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.05. 12:24:25

@mézescsók: Hidd el, az online alapján Edina bent a legnagyobb ész. És ezt Dani egyértelműen így is látja.
Dani irányítható szövetségest keres, nem erőset. Ez baja is Zsuval, h nem tudja kellőképp irányítani. Le is baszta érte a kihívás után.
És azért nem jó az okos szövetséges, mert nem irányítható, ergo nem megbízható.
Edinának egyébként már megvan a kis csapata: Laci és Ádám.

mézescsók 2014.12.05. 13:14:11

@karev: Szerinted ezt valaki meg akarja nézni? Perverz. Nem te.
@MolnarErik: Időnként nézem az online-t, nem láttam semmi különösebb szellemi teljesítményt, pedig abból a társaságból nem nehéz kiragyogni.
Az irányítható szövetségessel kapcsolatban igazad lehet, de a dolog másik oldala, hogy az okosabb könnyebben megérti a logikámat, jobban átlátja a benti viszonyokat, a lehetséges lépéseket. Kényelmes persze, ha a szövetséges hülye, de az sem megvetendő, ha esetleg a meglátásaival, ötleteivel segít a sakkban. Ezek szerint Dani a küllem alapján választott bajtársat és megszívta.
Edinának egyelőre szerintem semmilyen csapata nincs, csapódik ide-oda, ahol éppen van, ott helyesel. Laciba belezúgott, vakon fogja követni bárhova, Ádám ugyancsak nem egy észkombájn, és szintén kiskutyaként követi Lacit. Szóval, ha ott van egyáltalán falka, akkor annak Laci a vezére, illetve lehetne, ha az akarna lenni, de eddig nem sok affinitást véltem felfedezni nála. Tartom a tegnapi véleményem: csámpás kiskacsaként téblábol. Vagy kisbékaként ugrándozik ide-oda. Lehet, hogy talál stabil (már amennyire stabil lehet egy szövetség, ahol mindenki egyéni győzelmet akar aratni) csapatot, de vezetője sosem lesz. Szerintem nem irányító alkat.

culture club (törölt) 2014.12.05. 14:13:14

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: pontosan... másrészt primitíven reagálta le a kihívást, semmi tartás, most meg már Macival "álmodik", h játékban maradjon... ha még valamit csinálni is fog még kisebb arányú lesz az a szavazat :D
süti beállítások módosítása