Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x17 - Pedig tudtam, hogy a Hold! (18+)

2014. december 03. 05:39 - candyperfumegirl

717-01.png

Annyi technikai problémával és adásmegszakadással súlyosbított VV adást, mint ez a mai, én még életemben nem láttam, és milyen kár lett volna, ha elveszik abból a töménytelen bölcsességből akár csak egy is, amit sikerült itt 50 percbe belezsúfolni. Az epizód erősen indít, a kiválasztás utáni bulikával kezdünk, vagyis lássuk, hogy mulat a vella népe, miután MILF Zsut 11 emberből 8 szeretné azonnali hatállyal kihajítani. Nappaliban diszkrét lötyögés van, Reni közben magára húzza a mártírjelmezt, én ezt a nőt soha nem szeretném színpadon látni, mert minden, csak nem meggyőző. Plasztik nyomására MILF békülne Kazallal, de akkor is esélytelen lenne a dolog, ha nem lenne a zsigeri ellenszenv, a fekete lyuk mindent elnyel. Plasztik ezt megunja, és újabb hadműveletet élesít, mert Basszájba Lacit nem idegelte még ki kellőképpen. Rá is veti a csápjait Robinra a lehető leglátványosabban. Eközben Jabba szorítja ki az összes vizet a jacuzziból, míg mellette Basszájba feje egyenletesen füstöl Dóri manőverezése láttán, Ádina meg Laci irányába néz nagyon szomorú kutyaszemekkel, jaj de összetett ez szerelmi viszonyrendszer.

717-02.png

Hogy némiképp egyszerűsítsük a dolgokat, Komisz és Kazal elvonul a nyugiba, de ami érthetetlen, hogy Reni és Jabba is velük tartanak, ha valahol, hát ebben a szobában nem szeretnék eltölteni egyetlen percet sem lámpaoltás után. Plasztik egyenletesen fonja Robin köré a taktikai hálót, „Lacival nem lehet soha köztünk semmi, mert nem érzem a bőre illatát” – ilyen fajsúlyú mondatok repkednek úgy a huszadik rozéfröccs után. Csak berántja a srácot maga mellé az ágyba egy cuppanós puszi kíséretében (amit a kamera hiába próbált smárnak mutatni, száj mellé ment), Ádina meg próbálná Basszájba gondolatait Plasztikról magára irányítani, de a homályos célozgatásai nem hatnak. Basszájba nem bírja tovább, beront a nyugiszobába, Komisz és Kazal szétrebbenek, és talán csak az akadályozza meg az újabb dugást, hogy Basszájba kiüríti a kotonautomata teljes tartalmát. Én én azt hittem, beszórja Dóriék ágyába, de nem, Lacinak ennél sokkal felnőttebb és hatásosabb eszközei vannak a véleménynyilvánításra. Megtölti vízzel a kotonokat és új vágja be az ágy közepére, ahova közben már Vikcsu is betelepedett. Visítás, rikácsolás, fejhangon történő kurvaanyázás a végeredmény, aznap éjjel egész Buda nem aludt. Az alvás képeivel zárunk, Plasztik pókasszonyként fonódik Robin teste köré, Komisz Kazal takarója alatt matat rendületlenül, Basszájba meg Jabba terebélyes mellkasán és ölelésében alszik el. Csodálatos.

717-03.png

Egy dolgot kell még megemlíteni, Zsu beszólt 12kernek, hogy ne birizgálja már a csőtopból kilógó hátát, mert a hideg futkos rajta az érintésétől. Jó, ezt a második tagmondatot csak gondolatban teszi hozzá, 12ker meg a lehető legrondább szexuális zsarolással reagál: én vagyok az egyetlen itt, aki téged támogat, hadd simogassalak már, ha ahhoz van kedvem. Na én itt vettem volna elő Zsu helyében Vikcsu klasszikusát: „simogasson téged a láncfűrész.” Reggeli borotválkozás közben van még egy olyan beszélgetés Basszájba és Robin között, ami Oscar díjat érdemel. Egyik oldalról: „nem akarok én semmit a Dóritól”, másik oldalról: „nem gond az sem, ha igen, engem nem zavar!”. Függöny, taps, meghajlás, virágot az öltözőbe.

717-05.png

Következő szegmens arról szól, hogy Komisz beüzemeli a kiváltságként megnyert szoláriumot, és a használatért cserébe mindenféle szívességeket zsarol ki a lakókból. Ettől persze meggajdul a fél banda, de én ezt már az előző VV szériában sem értettem, hogy miért kell a világ legnagyobb istenáldásaként tekinteni egy szaros szoláriumra? Mindegy, erre már sosem kapok választ. Megegyeznek, hogy Plasztik és Basszájba főznek majd, Kazal viszont bajban van, mit tud felajánlani Komisznak, amit még nem tett meg? A szexet különben sem tekinti alku tárgyának, mert az ALAP! Ja, hát akkor jó, húzza ki magát Komisz, és már indul is a nagy szolibuli, elsősorban azért, hogy csodás altesti képeket lehessen készíteni a lakókról a stratégiailag legjobb helyen elhelyezett kamerával. És erről beteszem a teljes videót, mert szegényes az én szókincsen ennek a leírásához. A szegmens legérdekesebb része a szellemi fekete lyuk, Fannika akadémiai székfoglalónak is beillő monológja, avagy Értekezés az ember és a szolárium kapcsolatának mélységeiről. Megtudjuk, hogy számára szolárium van olyan kielégítő, mint egy pasi tud lenni (kellett neked megnyitni a szolit Komisz, ezt megszívtad), és a legviccesebb, hogy mindezt totál narancssárgára sülve adja elő a riportszobában.

Ezek után megszavaztatják a lakókkal maguk közt a legokosabbat, meg a legsötétebbet, előbbi 12ker, utóbbi meg szegény Ádiná lesz, egyikkel sem értek egyet. Ez viszont csak azért kellett, hogy bekövetkezhessen az, amiért én a tavalyi széria óta drukkolok, és azt sem bánnám, ha egyszer egy teljes hetet szentelnének neki: MŰVELTSÉGI VETÉLKEDŐ! Minden kívánságom így teljesüljön, az eredmény parádés, a primitív kérdéseken az ún, „okosok” csapata pont olyan látványosan vérzik el, mint az elvileg sötétek, a végeredmény pedig 1-1 döntetlen. Az egyébként is nagyon szórakoztató epizódra pedig Basszájba teszi fel a koronát a „melyik a Földhöz legközelebbi csillag?” – kérdés után adott riportjával: „Pedig tudtam, hogy a Hold, akartam is mondani! De Vikcsu annyira erőltette a Sarkcsillagot, áh, legközelebb csak magamra hallhatok.” Ilyen szellemi magaslatok után mi jöhet még? Hát Reni és Vikácsu a döntő körrel, na lányok, mint jelent magyarul a Carpe Diem? Vikácsu üvölti be, hogy „szeretlek”, ezek után pedig nincs mit mondani.

717-04.png

Címkék: 18+ vv7
639 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:21:26

Na, van online, Reni készíti fel Vikcsut. Fanni is becsatlakozott.

Morcz 2014.12.04. 00:23:38

Vikcsu: "nem nálam volt első este szexuális szövetség"
Vikcsu elismeri hogy néha indulatos. Reni szerint fontos, hogy Vikcsu tudja mit mond.
Fanny rájött, hogy Zsu a riportszoba után döntött úgy hogy meglepetést okoz. Azt tanácsolja Vikcsunak, hogy legyen a középpontban, és megígéri hogy segít neki. Fanny szerint az emberek jobban szeretik a vidám kisugárzású szexuálisan túlfűtött Vikcsut.
Állítólag Zsu siklókat karikázott fel valahol.
Röné felemlegeti hogy Ádiná is csalódott Zsuban. Fanny csalódott Ádámban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:24:42

Ez a siklóvagdalós beszólás jó, amit kitaláltak.

szandhokan 2014.12.04. 00:24:47

@Falusi Liba: teljesen mind1, fiktiv személy haláláról volt, kitalált kamu betegségéhez kellett story, ha szerinted ez megengedhetetlen az engem meglep, de nem zavar.
@kamilla123: kalács fej :)

Morcz 2014.12.04. 00:25:16

A csajok jóéjt puszit váltanak, és előkerül a klasszikus "szép álmokat, rózsás csókokat" fordulat.
Vikcsu be, Reni fürdeni készül.

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 00:25:52

akkor meg mi a faszomat ítélsz meg kérdi Laci Renitől/Vikcsutól
Laci Vikcsuval ölelkezik, előbbi azt hitte hogy ő megy ki vagy Reni
kert Robin Vikcsu, Vikcsu"mond hogy az én nevemet fogod mondani"
Robin azt fogja, megjön Dóri, hogy tudnék én ő mellé állni, egyik szava üti a másikat
Dóri elmondja hogy Attila mit fog mondani Kudliknak, és elkezdni felkészíteni Vikcsut
Vikcsu: vasárnapig tréning, de a Maci is kibaszott nagy VV játékos és ő felkészült mind a hat VVből
Robin ebben nem hisz annyira, megjön Reni
Dóri számon fogja kérni Lacit, hogy miért nem közeledik Edinához, ha Dóriban is a belseje tetszett meg neki
Fanny lefekszik?
Reni szerint Vikcsu ő-szinte (hallod bemondták a neved!!!) Zsuzsa meg hazug
Maci kérdezik ki hol alszik, bent alszanak, Zsuzsa Reni ellene fordította a gyermekét, Reni sosem jött a gyerekkel Zs ellen
Zs kifordítja majd a bundájából és reméli, hogy MI a nézők is látják, hogy milyen ember
Vikcsu reméli, hogy az ő nevét mondja majd a villa a párbajon
Reni tesójának nagyon sok barátja van!!!!!!!!!!
és szívroham lesz vasárnap
Vikcsu a humorközpont Dennisszel együtt - Vikcsu szerint
Zsuzsa pedig Daniva beszélget egész nap Fanny kiszól a baszobából és Fanálkánal hívják (nomen est omen) Maci írja a beszédet és Dennis mondja el állítja fel választási kampánystábját Vikcsu
LAci és Fanálka szerint Vikcsu vissza fog jönni, mert ki néznek az emberek egy humoros lányt? de Fanny nem tudja
nappali:Laci szerint ha pesten laksz hamarabb ér el a baj, csak kilépsz az utcára és kész a baj, Edina helyesel és megjegyezni hogy ő is volt már padlón
Reni jó emberek a nézők és látják vágnak vissza kertbe(jó emberek vagyunk emberek!!)
Vikcsu a sexuális szövetséggel támadja majd Zsuzsát
Vikcsu indulatos lány de kint higgadtnak kell maradni
Reni szeront Zsuzsa a családjával akarja kiütni őket, de ezzel óvatosan kell bánni
Vikcsu állat menhelyet szeretne nyitni, ahol azokat a kígyókat mentik amiket Zsuzsa vágott fel
Fannyka szerint Zsuzsa a riportszobába döntött, hogy nem Reni hanem Vikcsu
Fanyka szerint Vikcsu legyen középpontba, ebbe majd segítik (AJJJVÉÉÉ)
majd Fanny tovább évvel, hogy a szimpátia szavazáson sem Vikcsu esett ki
Vikcsu továbbra is a sexuális beszóláson lovagolés élvezi is, mert rég lovagolt
Zsuzsa siklókat karikázott fel szerintük, Edina is csalódott Zsuzsaába
az Edina nagyon naiv a Laci pedig nagyon beeteti, Robin és Ádám Vikcsu nevét fogják mondani
Fanny szerint Ádámnak kell két hét, hgyo kiforrj amagát igazi Ádámmá, Fanny szerint Dennis olyan beszédet összehoz, hogy olyat még európa nem baszott (Churchill comes in mind)
bemennek, mert hideg van, bent meg éget szag

malevil2050 2014.12.04. 00:26:34

@Nem Penny hajója: Abszolult kifelejtik h ez egy játék.Benne természetesen érdekek ( csatorna) .Amennyiben követték volna az eddigieket minden szériában vannak/kialakulnak "töltelék" játékosok.Aztán van egy olyan szempont is h jajj szegényt mindenki utálja (ez inkább nézői/szavazói oldal).Mindenen lovagolnak csak a lényegen nem.

Morcz 2014.12.04. 00:27:00

@MolnarErik: nekem is tetszik!

Dennis ki a nyugiba.
Nyugiban Dóri, Fanny és Dennnis
Dóri azt akarja tudni, hogy a többiek kire raknak legközelebb. Ő megint Lacira fog.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:27:47

Denisz szólt a lányoknak, h ki fog esni Vikcsu.

szandhokan 2014.12.04. 00:29:08

Dóri miért fikázza mindig Lacit?
Én már nem értem.

Morcz 2014.12.04. 00:29:15

Dóri: Reméli hogy nem Zsu jön vissza.
Fanny Danit vinné ki, Dóri Lacit.

kamilla123 2014.12.04. 00:30:08

annyira béna, hogy még csak nem is tesznek úgy Reniék, mintha érdekelné őket Vikcsu. Csórikámat mindenki leszarja :-) ő igyekszik még most is nyalni a szövetség felé, ők meg már a követező kiválasztásról dumálnak a nyugiban, szarnak ők Vikcsura.

Falusi Liba 2014.12.04. 00:30:21

@szandhokan: Engem pedig már nem lep meg, ha elfogadható bárkinek egy kamu halálos baleset,mint magyarázat bármire. Részemről visszataszító. Mert pont bármit hazudhatott volna.

kamilla123 2014.12.04. 00:31:20

Denisz, Dóri és Fanni Edinát kutyázza

Morcz 2014.12.04. 00:31:43

Fanny szerint Edina sunyi (ebben egyetértek vele)

Morcz 2014.12.04. 00:34:56

Valami talkshowról van szó.
Dóri Fanninak: "megsimizel?"
Fanni: "Most nem, fáradt vagyok."
Dóri és Dennis azt akarják Fanni ingázzon
Fanni az ingához: "A Robinnak nagy fasza van?"
inga: "nem"
Dennis röhög!
:))))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:35:25

Volt valami talkshow is.
Fanni ingázik. Kiingázta, h miért nem tudta kiingázni.
És végül: A Robinnak nagy fasza van?
Fanni a talkshow-ban elmondta, h Denisznek nagy fasza van :))))))))

Morcz 2014.12.04. 00:36:23

Most a dákó támán lovagolnak.
Fanni az ingához: "Edina kétszínű?"
inga: "igen"
Dennis szerint akkor döntötte elé Zsu kit választ amikor leült közéjük.

szandhokan 2014.12.04. 00:36:23

Ádámnak kis fasza van, Robinnak is.
Denisznek viszont nagy!

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 00:37:50

Dennis Dórinak: ki fog esni a Vikcsu érzi ott vn Fannyka is ki megkéri őket hogy kapcsolják le a villanyt, mire Dennis mondja hogy akkor sötétben üljenek
Dóri szerint nem fog Vikcsu kiesni, és ha ZSuzs avisszajön nem tudja mit mndkjom erre
Dennis már a jeleket kéri!!! a következőnél majd kiderül csak hangosan gondolkodik dehogy viszi ki az Edinát, Dani vagy mást vinne
Dóri Lacit vinné, mert Laci gáz, (akkor elég lenne elfújni szerintem)
Dennissnek van gy terve Edinával, info kell neki Dennisnek
miért az Edina köp, kérdezi Dóri, Dennisnek furcsa hogy mindig velük van Robinnal meg Danival, Edina nagy rafkó!! jönnek végre rá Fannyék, Dennis szerint négy arca van és ördögien néz, Dóri Lacival tud csak törődni, hogy beszól neki stb, stb
Ádm azt mondja neki, hogy a Laci mondta el, Dóri szerint Laci szarkeverő, volt talkshow ahol Laci így kifordítja a szavakat
Dennis és Fanny összevesznek, Fannyk heveskedik és elcsendesíti Dennis, hogy nem ő akrt a talkshowt
Ingázták, hogy kicsi fasza van-e Lacinak és Macinak persze hogy az van Dórit Robin hímvesszeje érdekli, ingázni kezd Fanny, mindenben igaza van Robinnak nincs nagy fasz és Fanny és Dóri nem jönnének össze kisfaszú csávóval, Fannyt dugják meg rendesen és Csókkirálylányt is Dóri folyamatosan kérdezi az ingát, Edina kétszínű? persze hogy az válaszol az inga, majd tesztlik az ingát, csak folyamatosan változtatja a kurva a gondolatait (Zsuzsa a kurva) és Dennis szerint a beszéd alatt választotta ki, hogy kit visz ki

Onereality 2014.12.04. 00:38:02

@Falusi Liba:
szerintem nem gaz, ha valaki nem tudatositja, hogy a nap is egy csillag a sok kozul. soha nem gondolkodott meg el ezen, az altalanosban meg elkerulte a figyelmet.
en nem egyedul jottem erre ra anno, es nem vagyok minden informacionak a birtokaban, amire emberek evezredek alatt a mai napig rajottek. nem is lehet celom, nem is szeretnem.

ő-szinte 2014.12.04. 00:39:00

@Gia: ja, basszameg ezt elfelejtettem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Krétagarbó: így már nem fasza csaj, nem áll bele a fájtba :-///////////////////////

@beacska: hát egyáltalán nem gondolom, hogy okosabb lenne röné mint zsú :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nagyjából egyformán buták, csak röné a foxterrier viselkedésével még ellenszenves is ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és most nem mondd már, hogy csak én értem egyedül zsút? :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
baszki tényleg full fordítva vagyok bekötve :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mellesleg én pannifannit is értem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P
(persze ez nem azt jelenti, hogy egyet értek)

Morcz 2014.12.04. 00:39:32

Dennis szerint Zsu a mártírt játssza és pénzes pasikra hajt.Műmelle van és van pénze utazgatni, ennek ellenére rinyál, hogy nincs pénze.
kiderült hogy Dávid betette Zsunak, de nem élvezett el, és ezt el is mondta Macinak.

Morcz 2014.12.04. 00:40:51

Na megyek aludni, holnap jövök, jó éjt nektek!

Falusi Liba 2014.12.04. 00:41:43

@Onereality: Csak annyit mondok alapműveltség. Nem kell rajta filózni, ez benne a csodálatos.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:42:22

@kamilla123: Reni pont nem volt köztük, egyedül ő ült le taktikázni Vikcsuval :)
Edina és Dani nem tartja jó döntésnek Vikcsu kihívását.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:46:12

Edina megint nem tud bízni Zsuban (eddig sem tudott).
Na, jön Zsu magyarázkodni.
Zsu: De nem rendítettem meg a bizalmad?
Edina: A bizalmam azt nem.

Copfos Gizi 2014.12.04. 00:47:43

Nézem Edinánkat és tudjátok ki jut róla eszembe, eddig fel sem tűnt, de azóta itt kuncogok magamban:
A My Fair Lady - ből a virágárus kiscsaj, Eliza Doolittle :D Én úgy szeretem azt a filmet! Egy ilyen kikupálódást szívesen megnéznék vele kapcsolatban is. A beszéde az azért maradhat, szeretem hallgatni :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:48:04

Edina igyekezett felhomályosítani Zsut az üzenetek alapján, amiket Zsu nem olvashatott.

Costanza 2014.12.04. 00:49:47

Uristen ez a Zsuzsa ugy kajabal a harangozasnal, mintha a piacon lenne. Elotte meg magaban dudoraszik. Rettenet ez a no, meg ha szerepelni kell, akkor is brutal a stil amit hoz. Ki ennek a peldakepe vajon, lol. Biztos valami osfalusi ize, vagy kitol tanulta ezeket a remes alluroket. Es ez bekerul a televizioba, mint hirolvaso? Jezusom. Semmi korulmenyek kozott sehova nem tennem, ahol szerepelni kell.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:52:31

Na, Zsu már igéri, h nagyon kinyílik a csipája, hha visszatér.
Atyám, Vera szindróma indul.
Reninek vérzik az orra?
Dani Zsunak, sztem nem a legjobb döntést hoztad, de ezt csak neked mondom el négyszemközt (előtte erről beszélt Edinával).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 00:54:53

Tényleg vérzik Reni orra, ennek örömére lekapcsolják az online-t.

kamilla123 2014.12.04. 00:55:05

Na, Renikének most az orra vérzik. Komolyan, ezen a csajon minden betegség végigmegy. Először hangja nincs, aztán fertőzve köhög, most meg ez..

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 00:55:46

Zsuzsa elmegy síelni, műmelle van, ne játssza a mártírt, mret a gazdag pasikra hajt ebben Maci is egyetért velük meséli Dennis
aludnának de nem tudják lekapcsolni a villanyt
Dóri tujda hogy Vikcsu nem gyenge, egy rózsaszín szarvú fehér unikornist gyűröget Dennis Dóri megkéri hogy gyengéden tegye, még szerencse, hogy Dóri tapasztalt jogsis felnőtt
Faanyy kiabál, hogy is sem tud aludni mi a faszom van
aludni probálnak elis kapcsolnak
kert: Dani Edina
nem tartják jónak Zsuzsa döntését, Edina szerint nem biztos hogy visszajön, Edinának nehéz a helyzete Dani is egyetért vele, Edina szerint nagy változások lesznek és nagyon éretten többször is elmondja hog ez egy játék, ez egy játék Edina visszautal Dennisre hogy beszélni akar vele dani szerint ez jó, mert infot kapnak majd Edinától,aki szerint a a baj, hogy nem tud bízni a Zsuban. Edina igazítsd meg a mikorportod szólnak be
kijön Zsu, Edinát győzködi, hogy miért Vikcsut választolta
Dani és Edina nem cáfolják a ZSu döntését, de nem értenek 100%ig egyet Zsu magyarázkodik
Edina nem tudja szembeköpni a barátnőjét, Zsu belement Edina játékába és azt kéri, hogy csinálja végig, Edina meglepődött, noha Zsu előre szólt, hogy készüljön fel Dani is meglepődött, Edina nem tud úgy játszani hogy ápolja VIkcsu lelkét de Zsu az embere
parttalan vita nem értik meg egymást, csak részben
Edinát akarják hogy oda álljon melléjük, Laci szerint Zsu magát köpte szembe
su szerint hatalmas dolgokat lehet itt még robbantani, előkerül a napraforgó szó, Zsu robbantani fog, és nem tudja felmérni a saját dolgait, Edina szerint Su olyan csatabárdot ásott, ki....Zsu ha Macit viszem ki, az rossz döntés
Vikcsu kijön valakinek ömlik a vér az orrából és nem áll el, Zsu szemgyógyszert javasol )igazi taktikai zseni!!) Reni orra vérzik
Zsu nem a legjobb döntést hozta Dani szerint de ezt nem mondja csak négyszemközt, de van esélye visszajönni Zsunak, aki elmondja hogy ő nagyon ngy céllal van itt és nem látja hogy Vikcsu milyen céllal van itt és csak káromkodik, ráadásul Vikcsu tett azért hogy Zsu elforduljon tőle, Zsu a sakktáblát figyelte és megvilágította minden szempontból, tehát világosító már simán lehet a filmgyárban, noha most bent támadni fogják, és megjegyezi, hogy milyen hülye feje van a tv keresztül, Dani szerint ez nem igaz
bemennek Reni orrvérzése nem múlik csodálkozik hogy nem ájult el

VV folytatjuk bejön és uralja a streamet, elhomályosít mindenki mást

malevil2050 2014.12.04. 00:58:12

Ennek a szőke ladynak nem való ez a játék,látszik rajta ha feszko van kész lesz.

kamilla123 2014.12.04. 00:58:55

@malevil2050: igen, sztem az elején is a stressz miatt ment el a hangja

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 01:00:08

Reni most már túléli
hidd el az a stressz szól az úszómester ő pedig szaktekintély bent
ezt meg is jegyzik ők is 8)
Ádám rögtönzött kiselőadást tart hogyan fordulhatott ez elő, le is baywatch sztározzák
Reni aggódik hogy véres e ruhája és megbeszélik a magyar füröket, Reni unokatesója biztonsági ember volt Zalakaroson -szóval Zalakaros is Renivel vagy épp Vikcsuval van a párbajon
Reni nem fürödj meelg vízben intik Rnit a meleg vízben való fürdéstől az áldoktorok bent , jó akkor Reni ma nem is fürdik

VV Folytatjuk, lehet bemegy egy igazi orvos aki ott ügyel vagy épp most ért oda a mégsem dukál hogy valaki elvérzik a VVben, mármint szó szerint

malevil2050 2014.12.04. 01:03:59

@kamilla123: Azt nem tudom , de ilyenkor illik egy vérnyomást mérni és ha kell akkor beavatkozni.

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 01:04:55

@beacska: manipulálást nem írtam, de sok mindent Danival végezettet el(hoz ide, tölts) és elvárja hogy ne távolodjék el 5 méternél messzebb, emellett Zsuzsa mással nem beszél még folyamosan húsz egybefüggő percet, ahogy emlékszem, ők talán ketten tesznek ki egy egészet, a véleményük is nagyban egyezik mindenki manipulál és kétszínű, csak ők az igazak és őszinték bent

kamilla123 2014.12.04. 01:08:17

van valami konkrét oka annak, h miért szakítják meg az online-t? hogy amikor vmi nagyon érdekes van pl, azt ne itt nézzük meg?

kamilla123 2014.12.04. 01:12:05

na, cseppentettek egy percet nekünk. Robin és Dani áll Zsu mellett a párbajon, ha jól vettem ki

Onereality 2014.12.04. 01:16:14

@Falusi Liba: akkor csak higgy az alapjaidban :)

kamilla123 2014.12.04. 01:19:30

Úristen ez a Zsu milyen buta. Mi a feladat? Erre Dani: az első kampányülést kell megtartani. Zsu: nekem meg kell szólalnom?

Teljesen Dani csinál helyette mindent.

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 01:21:04

és akkor párbajfelkészítő kicsi a bors de erős - tuningolja magát Zsuzsa
hárman lettek Robin Zsuzsa Dani valószínű, hogy ez a Zsuzsa párbajstábja, (de hát van benne egy média berkeiből jött Zsuzsa neki ez a kisujjában van)
nem baj ez hogy így van ez Robin sopánkodik Zsuzsa
mindnkei kétszínű szerintük kivéve Edina és Dóri nem
megkezdik az első kampányülésüket, Zsuzsa kérdezgeti, hogy az milyen az milyen? Dani elmondja Zsuzsa még nem látott párbajt(szerintem ez hazugság)
Dani elmondja hogy mit kell építeni, egész jól Zsuzsa fújtat mint a ló, Dani szerint az ő oldalukon van az igazság (pedig az odaát van)
Edinát folyamatosan Melindázza Dani, de ha Edina lenne a kihívott csak akkor gondolkodott volna hogy ki mellé áll,
mi legyen a stratégia-kérdezi danit fel kell állítani szól Zsuzsa
Zsuzsa nem érti Danit, hogy most a párbajra készülnek vagy a párbaj előtti időre

VV Folytatjuk betáncol és elnyomja az izgalmakat a maga kis néma monológjával, kár hogy minden nap ugyanazt nyomja Johnny Cage 4perc 22 másodperc......... néha meg rendesen rá is tesz

kamilla123 2014.12.04. 01:23:20

@Ay Mama, Que paso: tudnál nekem segíteni, h holnap hol lehet megnézni az éjszakai ismétlését?

bobby.ewing 2014.12.04. 01:25:08

Tudom, nem szabad leostobázni embereket, és a venividivicit nem tudni semmit nem jelent.
De.

Ez a nő annyira síkhülye, hogy én magamat marom.

bobby.ewing 2014.12.04. 01:26:16

Az én szavazatomat csak akkor kapja meg, ha lecidázza ezt a dani gyereket. És nem a takaró alatt!

Fuchsia 2014.12.04. 01:28:51

Emberek, ti aztán nem vagytok semmik. :) Csendes szemlélődőként az eddigi epizódok alatt leledző többszáz kommentet eddig csak lestem, mondjuk mindent lehetetlennek éreztem volna elolvasni... Most egy kicsit beszállnék én is a partiba.
Őszintén szólva én nagyon örülnék, ha Vikácsú eltűnne végre a süllyesztőben. Nem arról van szó, hogy csini, nem csini (hozzáteszem, nem a túlsúly miatt nem esztétikus a megjelenése, hanem a tetovált szemöldök és a magára hányt "applikációk" miatt, amiket alapjáraton én nagyon csípek, csak helyeződjenek el ízlésesen az adott testen). Arról van szó, hogy az én meglátásom szerint az egyetlen igazán izzadtságszagú ember odabent. Kicsit száninak is érzem, hogy az eddigi összes teljesítménye annyi volt, hogy besírt meg hisztikézett azon, hogy jaj, a menő arcok őtet itten nem csipázzák. Adja a kemény csajt - én viszont csak egy lihegő kiskutyát látok, aki kullog a "kúlos népek" után, és nagyon szeretne egy kis figyelmet, mindenekelőtt pedig azt, hogy ő is kúlossá váljon. Innen üzenem, babám, ami nem megy azt nem kell erőltetni. Vagy ha elengednénk ezt a nagy erőlködést, talán még lenne is valami... Mindenesetre Vikácsu az én szememben ebben a mezőnyben nem "karakter" - de gyanítom, hogy másik közegben is így látnám. Azért kicsit tényleg sajnálom őt. Hozzáteszem, Zsuzsánában is csak annyi az érdekes, hogy annyira utálják... Ő sem szimpi, de a Vikácsu-féle lihegést nem szeretném már többet semmilyen formában sem megtapasztalni.
Furcsa mód a legnormálisabb figuráknak egyébként én a PVC Womant és Lazlot tartom, nem is értem magamat, mert a Való Életben szerintem taszítanának. Mindenesetre eddig náluk éreztem megcsillanni, ha nem is az értelem, de a józan paraszti ész szikráját. PVC-n azért néha pillázok, mikor előáll az "Ádiná mekkora rafkós csaj" meg a "azaszemétkutyalaci" c. monológokkal... Na, ezek már fárasztanak. Hozzáteszem, szerintem Lazlonak kifejezetten jót tett, hogy leakadtak egymásról. Ezt a megtört figurát hozva (amit azért nem sajnálok, mert tényleg fütykös volt, én sem bocsátanék meg neki, csak mondjuk nem pörögnék annyit a témán, hanem nemes egyszerűséggel ignorálnám) kicsit konszolidáltabb lett. És néha, néha vakítóan hasít a vv-éjbe az a bizonyos józan paraszti, amit megcsillogtat, amikor kell. Meglepett már párszor. Már csak azt szeretném, hogy ne legyen ilyen felszínes kis puttony, hanem megmozduljon benne valami a tünci kis naiva Ádiná irányába - és akkor kilóra megvett engem. Akkor még lehet, hogy appot is töltök, és megnyomom, amit meg kell...

Közben fejlemény: tolom itt az ont, és megvolt a csapatválasztás: Zsuzsána mellé a sherwoodi úriember (esküszöm az egyetlen eyecandy a VV-történetében) és Dancika álltak, egyem meg a szívüket. Zsuzsána a Vikácsu pélózását kifogásolja - én meg áldom az eget, hogy ezt nekem nem kellett hallgatnom... Még egy közhelyet ellőnék, ami szerintem tökéletes le is írja Vikácsut: éhes disznó, ugyebár...

ő-szinte 2014.12.04. 01:32:19

@bobby.ewing: ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.12.04. 01:39:07

Dani jó tanácsokat ad neki.
Ne szürküljön el, vállalja fel a konfliktusokat, így legyen érdekes a nézőknek.

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 01:39:52

Zsuzsa nem érti, nem érti, nem érti Dani sem tudja pontosan hogy mi lesz
Zsuzsa nem értizik tovább és azt hiszi hogy ellövik a puskaport és a párbajon nem marad semmi

Zsuzsa gondolatai megakadnak az agyában, legalábbis kifelé nem tűnnek gondotoknak, inkább félelelm szülte ösztönök ez kapkodással párosítva

Macit savazzák, de neki vastag a bőre, felhozzák, hogy maci és Vikcsu összezördültek és Maci szerint Vikcsu fog kiesni, kétszinűzik Macit, Zsuzskát megbotránkoztatta Vikcsu az uborka és krumpli pucolással (erős érv lesz a párbajra, pénisz izé, sőt Vikcsu élvezte, Zsu szerint ez nem lehet életcél VAZZÉ)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - meghalt egy agysejtem
Vikcsu játszott el leginkább Zsuzsa bizalmát és most rájöttem miért beszél így Zsuzsa, mert kőbuta, olyan egyszerű, mint egy sejt nélküli papucsállatka
deviszont szól Zsuzsa, hogy ő Zsu tudta nagyon jól, hogy Vikcsunak volt nagyobb konfliktusa mint vele
Dani megmondja hogy mi alapján döntenek nézők - nagy jövő vár rá az rtl jogászaként
Zsuzsa beszél a semmiről, de inkább ez nyögés és szavak egymás után tétele a lényeg, hogy Renivel nem tudott kommunikálni - nem csodálom......
Zusz megemlíti két lakótársának, hogy azok nem tudják elképzelni, hogy milyen érzés bezárva lenni egy ilyen helyen, úgy hogy ennyien támadják, Dani szerint a legtöbb támadás alaptalan, Zsuzsa szájába Dani lediktálja a párbajt, bár lehet hogy mást tenne oda
"deviszont, deviszont ezek szerint mégsem" Zsuzsa
Dani megkérdezi Zsut, hogy mi az elképzelés a párbajstratégiáról, Zsuzsa nem tudja --
nocsak!! Zsuzsa betol egy mondatot amit nem csak én nem értek, hanem a benti két beszélgető partnere sem, deviszont! Zsuzsa elalszik bárki mellett
Vikcsut megpróbálja megfigyelni Zsuzsa, na mindegy, mert meglepte,mert hirtelen lett ingerült, Zsuzsa szerint pont az indulatosságot és a haragból való cselekvést kerüli el
Zsuzsától távol áll Vikcsu, megbántotta, és Vikcsu állandóan a péniszről magyaráz és csak egy showt tud előadni egy tv műsorból, akkor bevállalja, próbálja rendszerezni a gondolatait (misson impossibe)
VV Folytatjuk szerint is az

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 01:57:50

tovább kínoznak velük Zsu, Robin, Dani, akik látják, hogy mi lesz, tudják, hogy mi lesz
Zsuzsának pihenni-e kell (sok sikert innen is!!)
Dani szerint villa tele van konfliktus kerülő emberekkel, akik félnek és bujkálnak a konfliktusok elől Robin kér szót, ő egyébként amolyan szürke eminenciás a beszélgetésben, eminenciás nélkül

VV Folytatjuk és tényleg
Abban a szituban amikor Marlenkával szurkálták Zsut, akkor ,MMMM, úgy veszem észre mi tudom én valami - idéztem szó szerint Zsuzsát
Dani persze tudja hogy mit akart mondani Zsuzsa, majd megkérdezi Zsuzsát, hogy mit akart mondani kampánnyal kapcsolatba de Zsuzsa nem tud adekvátan válaszolni, Dani még egyszer megkérdezi, Zsuzsa azt válaszolja hát ez!!
Macitól tartanak, hogy nagyon jó lesz felkészítés, de Dani szerint Attila jobb lesz, Vikcsu lefikázta Attilát is, hogy? kérdi Dani Zsuzsa nem tud válaszolni
Dani szerint a védőbeszédnek nem az ellenfél fikkantásáról kel szólni, hanem a pozitív dolgokról, berekesztik a kampányülést és cigit lejmolnak egymástól
benyitnak a nappaliba és kérdik, hogy befejezték-e nem érkezik válasz, Dani szeritn nem a benti dolgokból kell kiindulna Dani szerint Fanny elszállt de nem tudja mitől Fanny egyszerűen gondolkozik
Zsuzsa még semmit nem mondott senki háta mögött mait a szembe ne mondott volna - z persze nem igaz, de Daniék helyeselnek, Zsuzsa szerint ez egy izgalmas párbaj lesz - de megint hazudik
a kintiek iszonyatosan magabiztosak - állapítják meg sokadszorra
lekapcsolják a villanyt, Edina Zsu duett a sötétben, Zsu kérdezi hogy kit vár vissza Ednia, Edina Vikcsut fogja, de taktikai okokból Edinán észrevették hogy mit csinál, ki is küldi Zsuzsát, majd megkérdezi, hogy Dani kételkedett-e benne, Zsuzsa persze nem tud válaszolni
Edina szerint Edina nem hülye és Robin szerint hülye érvvel állt Zsuzsa mögé
kert: Robin, vikcsu, Dani, Edina
Vikcsu nem érti Robint, Edina sem, Robin szerint e egy gesztus volt, Robin magyarázkodik, hogy nem tudja teljes mértékben támogatni
Vikcsunak fontos lett volna, hogy Robin melléálljon

folytatjuk

mosca.della.frutta 2014.12.04. 02:14:17

@Falusi Liba: nem tudom, hogy volt-e már szó róla - még nem volt időm visszaolvasni a diskurzust, csak éppen itt állt meg a kommentek betöltésénél az oldal -, de aki életében látott már alvajárót (én igen!), az azonnal levágja, hogy büdös nagy kamu az egész, úgy, ahogy van, incl. PVC idióta "hártyás" okoskodásával!!

ui. az alvajárók nem csukott szemmel kóricálnak, hanem nyitottal, mintha legalábbis ébren lennének, csak a mozgásuk fura, meg a beszédük is az ébrenlétihez képest - gyorsabb, szaggatottabb-zaklatottabb -, és nagyon ragaszkodnak ahhoz, amit éppen csinálnak, vagy csinálni szándékoznak, még ha komplett baromság is, de miután ők javában álmodnak, nem látják logikai akadályát semminek - na de emberek, gondoljon bele: mindenki egy pillanatra: hogy' az égbe' mászkálhatna zárt szemekkel, anélkül, hogy ne bukna fel lépten-nyomon?? hogyan tájékozódna?

mosca.della.frutta 2014.12.04. 02:23:39

@mosca.della.frutta: tapasztalatból beszélek egyébként, az én kisebbik fiam is rengeteget alvajáróskodott régen, amikor még kicsi volt - orvosnál is jártunk vele, de azt mondta, kinövi, és valóban így lett -, szóval... magyarázgatás helyett mondok példát inkább:

pl. néha sok vizet ivott lefekvés előtt, és volt olyan, hogy felkelt éjjel, kirongyolt a konyhába - de mint egy kis terminátor - egyenesen az étkező sarokhoz, és mint aki a legjobb helyen van ehhez, nekikezdett volna a dolgának, csak hát ott voltam, és nem hagytam; szóltam neki, hogy hoppá-hoppá, az úgy nem lesz jó, ő meg visszaválaszolt, hogy dehogynem, hát pisilnie kell, hol máshol csinálja, ha nem a toaletten? ;)

simán lehetett hozzá beszélni, reagált is, csak amolyan fura módon, ahogyan fentebb írtam - hangosabban és hadarva beszélt, látszott, hogy nincsen ébren, de a szeme természetesen nyitva volt, különben neki is ment volna ezer dolognak, sőt, ki se talált volna a szobájából a rengeteg játék közt -, nah, és miközben próbáltam a fürdő felé terelgetni, fel is ébredt teljesen, aztán jót nevettünk az egészen, és jó hogy mindenre emlékezett és mindent érzékelt az egészből! de az hogy álmodott, csak akkor tudatosult benne, amikor már felébredt és magához tért... de emlékeim szerint nekem is voltak hasonló kalandjaim kisgyermek koromban, és én is mindennek tudatában voltam végig, láttam és érzékeltem mindent, és miután felébresztettek, mindenre emlékeztem is.

viszont: az is tény, hogy közvetlen ébredéskor még bőven emlékszik az ember az álmára, pláne ha éppen abból ébresztették fel, és ez SEM stimmelt a cseppet nem vicces - szerintem nem kicsit pszichotikus - zsírsertés sztorijában.

Cimili 2014.12.04. 02:23:42

Most néztem vissza az esti adást. Vikácsu annyira közönséges, nem akarom bent látni jövő héttől, úh megy az app Zsura. Ráadásul Zsu több feszkót generál.

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 02:23:56

nem tudják mi az a kampány de azt tudják, hogy a nézők döntenek, Vikcsu szerint do or die, vesszen a gyenge Zsuzsa egyetért vele sőt pontosan így gondolja, Zsuzsa köszöni Vikcsu higgadtságát, Vikcsu litániába kezd, de abbahagyja mert majd a párbajon
Vikcsuék nem értik , hogy miért Vikcsu

Dóri VIkcsu duett, na mit mondott a Robin, hogy Vikcsut várja vissza, Robin csak a jófiú akart lenni, Dóri csalódott Robinban, Vikcsu is aki elfogadja de szarul esett, Robin Dórit is elfelejtheti Vikcsu sokat embert hallott már akik fel akarták adni - jut eszembe
Robin nem akarta megbántani Vikcsut, Robin szerint most is jóban vannak, de Vikcsu szerint más lesz ez mostantól, Vikcsu lepapucsállatozta Danit és szerint Zsu az első nap maga köré akarta gyűjteni az embereket, hogy megnyerje, hogy az emberek majd kiesnek akkor már celebként!! és Zsu megnyeri, manipulátor kis geci zárja Vikcsu
jó éjt megy át a kerten Dóri a baszobába Fannyhoz, szerintem ingázni fognak a falak közt
Robin nem érti és magyarázza a lépését Vikcsunak

Reni hangja töri meg a folytatjuk.jpgt "csak óvóm őket is 2
Vikcsu szerint Robin nem mondhataj vasárnap az ő nevét, mert akkor Robin szembeköpi magát, Vikcsu szerint Zsu a farkáná lfogva vezet Danit és egész nap csak kint ül és bagózik Vikcsu továbbra sem érti Robin döntését, hiszen a választás előtt tíz perccel még a ő nevét mondta, vikcsu nem haragszik - hazudja, majd elmondja mégegyeszer és hozzáteszi, hogy Robinak lelkiismeretfurdalása lesz ha nem Vikcsu jön vissza, Robin helyesel és hümmög
Vikcsu szeritn Robin szótlan lett, aki azt mondja hogy pont ezt akarta elkerülni, és sokszor látta hogy egyedül van alaki az életben és oda kart állni, de lehet hogy most rossz helyre állt
Vikcsu megnyerte e középiskolában ballagók szépségversenyét és akkor még a barátnője sem állt mellé, úgyhogy ő tudja igazán, Vikcsut nem fogja megtörtni a párbaj (DE, csak nem úgy)
kijön Maci fürdés után megmutatja a ruháit amit egy csomó pénzért vett
Maci köpönyege eladó kinek kell senkinek köszi - poénkodik Maci, MAci nagyon fáradt és Vikcsu szerint füstöl a haja a meleg víztől, Vikcsu nem fürödhet igazán meleg vízben (WTF?)
kínos csend Maci szuszogása szakítja meg aki arról elmélkedik hogy hol aludjon, leül és most már a bútor is szuszog és meg is hajlik
Maci ajánlatot tesz Vikcsunak, hogy menjenek jakuzziba majd, élvezze jó legyen gyűjtse a szavazatok, Vikcsu adja magát tovább és vagy bejön vagy nem
Maci szerint Vikcsu mindenképp jól járt már
Vikcsu hiába mondta hogy haza akar menni -Dóri és Fanny is mondták már- most már az első párbajgyőztes szeretne lenni
vasárnap minden kiderül, (remélem nem mert van vaj a fülem mögött, mármint nekem)
indulnak aludni

kamilla123 2014.12.04. 02:25:10

@Cimili: nagyon szépen köszönöm! :-) pussssz!! :-)

mosca.della.frutta 2014.12.04. 02:29:31

ja igen, a lényeg lemaradt: szerintem is rossz vicc ez, ízléstelen és egyáltalán nem szórakoztató, max első alkalommal volt az, de akkor is csak addig, amíg azt hittem, elmondta mindenkinek, hogy tréfa volt az egész... full komolyra véve szórakozni ilyesmivel - enyhén szólva - éretlen személyiségre vall, és némiképp (szerintem nagyon) betegesre is.

mosca.della.frutta 2014.12.04. 02:32:07

@Cimili: az én appom már ment rá azon a napon, amikor rákerült a kendő, mert LÁTNI AKAROM a libacsapat elkerekedett szemeit, amikor misskiskun benyit a villaajtón... az priceless lesz :PP

kamilla123 2014.12.04. 02:32:29

@Cimili: én most az éjszakait nézem, és Vikcsu tiszta idegbeteg. Erősnek hiszi magát amúgy, mert hogy ő sokat bulizott, de nagyon szánalmas ahogy megy, ölelget mindenkit, meg hogy segítsenek neki. Valahogy hozzá senki nem megy oda, hogy megölelje, h hiányozni fogsz.
Azt nyomatja, h Zsu-nak nem volt oka őt kihívni, persze azt,h neki sem volt oka rátenni a jelet..

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 02:34:09

beindulnak és az ülőgarnitúra megkönnyebbül
Vikcsu kéri hogy Maci tanítsa, Maci , mint jó mester visszakérdez, hogy Vikcsu hogyan látja, mit csinált itt eddig VIkcsu Zsura tereli a szót, hogy kint ül, bagózik és hülyíti Danit

háló, sötétben, jókedveben
felsős osztálykirándulás hangulat van sikongatás, úristenezés, nemi szervekkel való poénkodás Laci a bóhóc, jézusúristen, jézusúristen Laci ijesztgeti az ijedősöket
gyertyát keresnek, valakik értelmes? duruzsolnak de el vannak nyomva
Vikcsu és Ádi öllekeznek majd HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ÚÚÚÚÚÚMAci nem vagy normális bazdmeg a szívrohamot hozod rám, veszi át a főkolompos szerepét Maci Lacitól, tovább ordítanak és röhögnek
Laci visszaszámol és bújócskáznak a szobában Reni fél. Laci horror hangon ijesztget
ugyanez megint mert nekik ez jó
és megint most már szabályokkal, akit elkapnak az kiesik

mosca.della.frutta 2014.12.04. 02:43:03

@Ay Mama, Que paso: ahhaha annyira jók ezek a közvetítések, hogy be sem kapcsolom az ON-t, esküszöm, ez jobb! xDDD és köszi!

mosca.della.frutta 2014.12.04. 02:45:06

@kamilla123: pánikol már durván, de minden oka meg is van rá - gondolom, érzi a vesztét, azért zizeg ennyire most :P

Ay Mama, Que paso 2014.12.04. 02:49:09

most csak nézem nem hallgatom
támadás lesz fegyvert keresnek. van aki az ágyneműtartóban bujkál Maci hörgése az aláfestés
hallom hogy féltek érzem - keveri az érzékeket Laci
aki megtalálja a Renit az tíz pont
rá emlékezetet Maci a Rózsa neve c. filmből, nem most, mindig

static.est.hu/kepek/103/galeria/103442_galeria_a_rozsa_neve_03.jpg

Dani szerint ez kezd veszélyessé válni Maci elfáradt
a fiúk felősözik a lányokat és a lányok megijedvén kérik hogy kapcsolják be azt a piros fényt
folytatódik az osztálykirándulás hangulat ahol a tanárok már alszanak és a koedukált szállóban elszabadulnak a ZS kategóriás filmremake-ek
és is elszabadulok és ledöntöm a fejem, mint a cnn-en a Szaddam szobrot

mosca.della.frutta 2014.12.04. 02:56:24

@Fuchsia: hát és ez is nagyon ott van, kb szakadok minden második mondaton xDD és nem mellesleg egyet is értek minden mondatoddal, ne hagyd abba te sem!! ;)

ő-szinte 2014.12.04. 02:58:53

komisz ki akarta rakni a "rubin" kockát? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL

mosca.della.frutta 2014.12.04. 03:09:59

@ő-szinte: ott én nem hittem a fülemnek, visszaléptettem, hogy jól hallottam-e, vagy csak behaluztam... xDDDD

@ő-szinte: jajj, szoktam, csak nem megint kigyomlálta a szűrő..???? ha azt mondod, írtál, akk utánakeresek, és bocsi (mondjuk, most ide se volt időm felnézni, pláne visszaolvasni...) :)

ő-szinte 2014.12.04. 03:18:07

@mosca.della.frutta: hát nálam már korábban volt az a pillanat mikor nem hittem a fülemnek, de azért az enyémet is megcsapta ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jahh, nem tudom, hogy azóta írtam-e csak elfelejtettem, hogy olvastad már a lényeget :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jááááááááááájjjj :DDDDDDDDD hát asszem én is engedélyt kérek most bemenni a villába ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.04. 03:27:33

@Ay Mama, Que paso: szerintem is jól közvetíííccccc ;-)))))
pont az jutott eszembe, hogy milyen hv-t írnál vajon? :-)

ő-szinte 2014.12.04. 03:46:51

milyen konflikt volt vikacsu-maci-zsuzsi vonulatban? :-O

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.04. 05:23:55

@Falusi Liba:
Nem azt nem tudják, hogy a Nap a legközelebbi csillag, hanem azt nem tudják, hogy csillag.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.04. 05:29:32

@Krétagarbó:
Igen, én is Renire gondoltam, de az is igaz, hogy Zsu megmondta, hogy szeretné kiélvezni, hogy Reni megőrül és szenved majd attól, hogy ő fog visszajönni. Mert tudod, ez a szép a kárörömben, hogy nincs benne irigység :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.04. 08:00:52

@ő-szinte: Sztem az online-okról is kéne írni hogyvoltokat.
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Reni folyamatosan meg van őrülve és szenved. Amióta Lilu bejelentette, h a szimpátiaszavazáson kiraknak vkit a villából, most a kihívás után láttam először felszabadultnak, szal Zsu csak jót tett vele. Mondjuk ez az orrvérzős dolog kicsit rámcáfol, de simán benne van, h csak eddig tartott a felszabadultsága, szal még csak vissza se kellett jönnie Zsunak, h megszűnjön :)

Raszputyina 2014.12.04. 08:05:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lángosképű! Ha már klasszikus, akkor pontosan! Figyellek már régóta.

karev 2014.12.04. 08:53:50

@Ay Mama, Que paso: arra azért kíváncsi leszek, hogy most ennyire nyalják Vikacsu sggét, mi lesz, ha visszajön, nagyívben szrnak majd a fejére, ahogy eddig is.

karev 2014.12.04. 09:04:41

@Falusi Liba: sztem is gáz, ilyet nem talál ki az ember poénból.

karev 2014.12.04. 09:11:21

@Ay Mama, Que paso: sztem Dóri és Laci között volt valami más, vagy pedig Dóri annyira szégyelli magát, hogy kevert Lacival, hogy ezért bszlatja folyton. amúgy igazi felnőttes viselkedés, 29 évesen gyakni egy 22 évest, gratulálok. Fanni hangjától és beszédstílusától meg agyfszt kapok, nekem ő nem cuki.

karev 2014.12.04. 09:15:18

@Costanza: azt én sem értettem, miért kell kiabálni, simán belemondhatta volna a kamerába is.

karev 2014.12.04. 09:16:45

@MolnarErik: "Zsu már igéri, h nagyon kinyílik a csipája, hha visszatér" mindegyik ezt igérte :)

karev 2014.12.04. 09:17:39

@MolnarErik: bevertek neki egyet? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.04. 09:33:41

@Raszputyina: jajmár... :D Mivel az illető orcájáról nem egy lapos lángos, hanem egy cukormázfényes, fonott kalács jutott eszembe, így tehát a kifogásolt rész, gondolatszabadságom egyszerű, ráutaló megnyilvánulásként kezelendő.

"Ha én költő volnék,
sok verset írnék
minden áldott este,
sörben megfürödnék..."

karev 2014.12.04. 09:35:13

@mosca.della.frutta: erről eszembe jut a Két pasiból az a rész, mikor Alan "palacsintát sütött", mikor alvajárt :)

karev 2014.12.04. 09:39:08

@mosca.della.frutta: a többiek viszont viccesek voltak...

Costanza 2014.12.04. 09:41:28

@karev: @karev: Mert ezt tanulta, amikor hivtak a valyuhoz.. Bocsanat tudom gonosz, de valahol itt lehet az igazsag. :)

karev 2014.12.04. 09:46:57

@Ay Mama, Que paso: "Maci szerint Vikcsu mindenképp jól járt már" miért is?
ez a szembeköpés szó nagyon tetszik nekik, meg a manipulátor.

karev 2014.12.04. 09:54:28

@Ay Mama, Que paso: "az ülőgarnitúra megkönnyebbül" :D

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.12.04. 10:09:21

@Ancilla:

Ez így pontatlan.

A klasszikus latinban eleve nem volt "c". A vulgárlatinban meg bizony volt "cs" ejtés. Onnan a mai olasz "cs" is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.04. 11:39:44

AY MAMA, QUE PASO feltétlen kapjon valami díjat a végén... :D

Krétagarbó 2014.12.04. 11:49:41

@Ay Mama, Que paso: és tényleg hasonlít rá Maci! Mennyi torzszülött volt a filmben, mondjuk a könyvet jobban szerettem, de afilms változat sem volt rossz.

mézescsók 2014.12.04. 12:28:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Kapjon.Áldozatos, hősies kitartó munkájáért. De használja bátran a helyükön az írásjeleket és néha a szóvégi utolsó betűket sem kéne lesprórolni. "Dennis Dóri megkéri, hogy gyengéden tegye..." Kit, ki, mire? Néha felér egy keresztrejtvénnyel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.04. 14:49:11

@mézescsók: oké, de próbáltál te már olyan közvetítést nézni, amit nem lehet megállítani és ezzel egyidejűleg kommentbe írni az elhangzottakat, történteket, és mindezt éjfél után? Kizárt, hogy jólfésült mondatok sikeredjenek... :)

mézescsók 2014.12.04. 15:33:27

shpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyszer.kétszer még az előző széria idején. Inkább kisebb-nagyobb blokkokat próbáltam összefoglalni. Azért nem tartottam nagy cuccnak, mert az élő közvetítésben általában piszok hosszú ideig nem történik semmi, vagy ugyanazt ragozzák vég nélkül. Pl. tegnap éjjel Vikcsu - Dóri, Vikcsu - Reni, Vikcsu - Maci nyűglődéseit láthattuk ugyanarról (milyen bulizós és nagy arc Vikcsu, Zsuzsa meg nem és szidták a többieket ), a másik oldalon Zsuzsa makogott, hallhattuk Dani magánszámát, a hálóban meg ment a dedós bújócska (Edina alig várta, hogy megtalálják, nem is bújt, hanem felült az ágyra, de nem kereste senki, amíg Maci véletlenül le nem lökte - akkor tartottam attól, hogy keményen beverte a fejét, ezért sajnáltam, más roppant szellemesen az ágyneműtartót találta a legjobb helynek, Dóri pedig lefeküdt két ágy közé, mégsem találták). Ennél több nemigen történt. Ja, és tudok több dologra egyszerre figyelni, mint a nők többsége.
Ettől függetlenül respect annak, aki csinálja, mert én bizony nagyon gyorsan elunom magam az éjszakai öfik idején.Ezért is nem kínlódok vele. Ti sem élveznétek. Írni legfeljebb hivatalos leveleket, szerződéseket, stb. és bevárásló listát tudok. És azoknak, akiket szeretek, leveleket és mesét.
süti beállítások módosítása