Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x15 - Mindenki utálja Zsuzsát (18+)

2014. december 01. 07:09 - sixx

Screen Shot 2014-12-01 at 5.30.37.png

Lilu van, Bencus biztos piheg a tegnapi faktor után, nem mintha ez olyan nagy baj lenne. Összetett lesz a műsor, egy óra összefoglaló, 45 perc időhúzás, 15 perc kiválasztás lesz, de ne legyünk gecik, előre dörzsölöm a tenyerem ha arra gondolok, milyen fejeket fognak vágni az agyhalottak, ha megmutatják nekik az eddigi eseményeket, különösen azokat, amikről nem tudnak, vagy amikor őket beszélték ki a többiek a hátuk mögött.

Eddig azonban még van egy csomó minden, Ádiná és Batman legjobb haverja, Robin (neki nem is kell gúnynév, baszki, Robin, oszt kalap) a nyugiba vonul romantikázni, mert azt kapták az applikációzóktól ajándékba. Pöcök aszongya Ádinának, hogy élvezze ki az estét, mindenki tapsol, mintha tuti lenne a kuresz, pedig én még mindig nem vagyok arról meggyőződve, hogy Robin nem inkább Ádámmal ment volna romantikázni. Például amikor Ádiná rákérdez, hogy

öltözzek cekcibe?

aszongya, ugyan, minek. A nyugiban van eper, pezsgő, hangulat, Ádiná meg ezt a riportban úgy reagálja le, hogy

Úgy örültünk mindennek, hogy csak úgy köptük a szót,

ami lehet a köpni-nyelni nem tudtunk egy alternatív verziója lenne, de nem vagyok benne biztos. Ádiná egyébként az este alatt végig nagyon kedvesen viselkedik, igaz, annyit beszél, mint egy hatodikos osztály összesen. Kibeszélés van, Robin mindenkiről mindent megtud, például azt, hogy a túléléshez Ádinára van szüksége Miss Kiskunnak és 12kerületnek is.Mert nélküle ezek MEGHALNAK. A lefekvés után se matatás, semmi, Robin úgy bebugyolálja magát a takaróba, mint egy múmia, már ha egy múmia magára tudná tekerni szorosan a gyolcsot. Kupak nyista, és ez nem Ádinán múlt. Másnap reggel Plasztik és Komisz kicsit stratégiáznak, ebből annyi fontos, hogy Plasztik nem bízik senkiben, csak Pöcökben, Rönében és Komiszban. Jabbában sem (nem bírom még egyszer leíni egy B-vel, sajnálom, Bruti.)

Screen Shot 2014-12-01 at 5.50.01.png

A villatérkép eredményeképpen a lakókat fekete és fehér pólós csoportba osztották, hogy legyen egy kis feszkó a punnyadásban. A fehérek: 12ker, Robin, Basszájba, Miss Kiskun, Bojli és Ádiná. A feketék: Jabba, Komisz, Plasztik, Pöcök, Röné és Patológ. A lakók megvitatják, hogy akkor a két csapat az jó-e így, vagy nem, és perszehogy Miss Kiskun baszogatása az egyik fővonal már most is. Pöcök például ezt csinálja:

Félelmetes a csaj. Basszájba letisztázza a dolgokat: ő Miss Kiskunra pakol majd, mert leszarja, hogy csapat, meg minden, ez egyéni játék. Reflektál arra is, hogy Komisz Plasztikot a nővérének nevezi:

Az ember általában a nővérével nem szokott smárolni.

Én itt felhívnám a figyelmet az “általában” használatára, de nem megyek bele a dologba. Mivel ma este kiválasztás van, Lilu bejelentkezik, és közli a lakókkal az örömhírt, a hangja visszhangzik, ami már most halálra idegesít. Jabbától megkérdi, hogy mennyit fogyott, de nem kap választ, pedig próbálkozik böcsülettel. Ne káromkodjatok, adja tanácsba, majd Bojlit tulajdonképpen leostobázza azzal, hogy ráparancsol: vegyen maga mellé egy OKOS embert, és beszélje meg vele, hogy kell-e használnia a lila kendőt, vagy sem. 12ker lesz a tanácsadó, jóhogy.

A két csapatot egymásnak eresztő első igazi feladat az, hogy asztalhoz ülnek, és egymásnak rázós kérdéseket tesznek fel. Miss Kiskunról kiderül például, hogy a legegyszerűbb kérdésre sem tud egyenes választ adni, Basszájba damage control üzemmódban tolja, és Plasztikról azt mondja, a belső tulajdonságai miatt kavart vele, Pöcköt a baszásról kérdik (heves vérű lány vagyok, tesztoszteron, mondja) de a legszarabbul Jabba jár, akitől azt kérdik, hogy nem zavarja-e, hogy mindegyik nő szarik a fejére, ő meg ettől kiborul kicsinyég. És kitalálja Komisszal, hogy átveszi a fehér pólót, de csak poénból, mert látni akarja, hogyan reagálnak a csapattársai. Hát, keményen. Plasztik az énmegmondtam utat választja, Pöcök leundirítógecizi, Röné meg szimplán csak elkezd bömbölni. Hát, ha válasz kellett, Jabba, megkaptad. A végén persze bevallja, hogy csak poén volt, de akkor már késő, ami kevéske bizalmat felépített két hét alatt, azt most baszhatja.

Screen Shot 2014-12-01 at 6.08.35.png

Na, jöhet a kiválasztás, ami előtt a nép szavát is megismerjük: a nézők Miss Kiskunt zavarnák el (47%), iletve Rönét (23%), a legnépszerűbb pedig Robin (0,7%) és Komisz (1,14%). Meglátjuk, hogy ez manifesztálódik-e jelrakásban is. Miss Kiskun csöcskirakós blúzba öltözik, Pöcök kék miniruhába, ami folyamatos villantásveszélyt jelent. Bojlit Lilu lebassza, hogy hol a mikroportod, mire a faszi mutatja, hogy itt a mellyemen, csak rágomboltam a farmermellényt, mint Jax a Sons of Anarchyban. NE TEDD, dörgi Lilu, mindenkiben vigyázzban áll a szar. Hozzák azt a baszott nehéz fémtáblát, amin rajta az összes lakó feje, Lilu szabályismertet, pedig hol van még a jelrakás, jönnek a tetemre hívások.

Screen Shot 2014-12-01 at 6.09.23.png

Komisz legusztustalanparasztozza Basszjbát, aki úgy beszél a nőkkel, ahogy, mire Basszájba meg aszongya, hogy Komisz egy szarember. Egyik minősítéssel sem vitatkoznék, mert mit értek én a lovakhoz. Pöcöknek kivasalták a haját a nagy napra, amitől úgy néz ki, mint egy nagyon szomorú ló, és azt mondja Lilu kérdésére, hogy mi van köztetek Komisszal, hogy

hát, digidugi.

Screen Shot 2014-12-01 at 6.14.46.png

Ezek szerint ezek azóta is kúrnak. Pöcök attól kap sokkot, hogy a tévében azt mutatják, ahogy a csuklyás izmát masszírozták, most mondom, lesz még meglepetés, ha kijön. A Liluval folytatott beszélgetés priceless:

- Ha valakinek azt mondják, rohadj meg, az az én életemben konfliktusnak számít.
- Hát akkor be voltam kicsit rúgva.
- Ja, akkor mindegy, jól van.
- Azóta bocsánatot kértem, a sajnálom szót teljesen kimerítettem.

Plasztik sem akar lemaradni a sötétségversenyben:

Laci nekem elsőre nem volt az esetem, de másodikra már igen.

És az a legnagyobb baja, hogy a Pöcök-féle összefoglalóban a gatyáján volt egy folt a pinájánál, de NEM BEHUGYOZÁS, VÍZBE BELEÜLÉS, just sayin’. Hát, kinek mi a fontos, ugye. Miss Kiskunról mindenféle konfliktust mutogatnak, ő meg aszongya, be akart robbanni. Összejött, innen is üzenem. Nem basztam Dáviddal, mondja, ja, csak kiverted neki, ő meg megpiszkált. Clinton óta tudjuk, hogy a szopás sem szex. A nap kérdése is elhangzik Lilutól:

Ki érzi még úgy, hogy végigment rajta Miss Kiskun?

Screen Shot 2014-12-01 at 6.42.52.png

Ahhoz képest, hogy Miss Kiskun mindenféle riherongy kurvának van itten beállítva, az derül ki, hogy nem zaklatott ő senkit, Komisz tán végignézte az egyik zuhanyzását, egészségére, de ennyi. Röné, Röné, nagy geci vagy te, hallod, itt kavarod a szart, oszt Szűz Mária ül melletted hasig kigombolt blúzban. Lilu megkérdi Pöcköt hogy tényleg Miss Kiskun a legkönnyűvérűbb a villában, mire a nő, akit egy hét után már ájultra kúrtak a nyugiszobában, aszongya, hogy kicsit igen. Hát, bravó. Jön a rakás, Miss Kiskunra rájár a rúd, nyolc jelet kap, változatos indoklással: aljas vagy, eredj ki, várnak kint, álarcot viselsz, sajnáltatod magad, pincsikutyaként kezeled 12kert, megbántottál mindenkit, jobb lenne a villalét nélküled, az orrunknál fogva vezetsz minket, egy embert elveszel tőlünk, stb. Ennyien tán senkit nem rühelltek a VV történetében.

Jut két jel Rönének is, egy Pöcöknek és egy Basszájbának is, de ezek nem érdekelnek senkit, mindenesetre az agyhalottak véleménye nagyon hasonló, mint az applikációzóké. Elkezdődött az éhezők viadala.

A végére egy pöcsös videó, faszborotválással, főszerepben Komisz.

Címkék: 18+ vv7
449 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2014.12.01. 23:34:02

Nézem a tegnapi on-t. Maci azt mondja, nem is lenne villamester, mert azt egész nap ugráltatják! Hja, fel kellene kelni néha a kanapéról! :-D

Morcz 2014.12.01. 23:34:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én Gigit, Anikót, Verát, Kingát és Vikit, meg Pinket.

kamilla123 2014.12.01. 23:37:12

hát az biztos, h ez a "nem mehetek üres kézzel haza" nagyon nem nyerő taktika. ha erre épít Zsu, akkor biztos bukja a dolgot. Amúgy meg fura, h ezt Daninak mondja, amikor csak egy nyerhet. És valszeg Dani is inkább magának szeretné a millákat :-))

Commodore 2014.12.01. 23:45:37

@Morcz: RTL máris? gyorsak voltak...

Morcz 2014.12.01. 23:47:27

@Commodore: nem, a félegyházi TV....

budapest23 2014.12.01. 23:48:05

@all : szavazásra bocsájtanám, hogy Dennis-t ezennel átkereszteljük Komiszról Godzillára.

Commodore 2014.12.01. 23:51:22

@Morcz: Hiányozni fog! Jó nő!

kamilla123 2014.12.01. 23:53:13

tényleg, abból lett valami, hogy az a fiú kérhet vmit a másik kettőtől, aki először szexel?

budapest23 2014.12.01. 23:55:36

a végsö szó persze sixxbácsié :)

ő-szinte 2014.12.01. 23:58:17

@budapest23: miért lenne az övé? :-O
ő úgy hívja ahogy akarja, és te is úgy ahogy akarod
ha tetszik neki, idomul
ha nem akkor meg, nem
ennyi :-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.01. 23:59:49

(ahogy halad a műsor egyre mélyebbre kell menni és lehet hogy a napi kis fohászok, imák nem lesznek eleségesek a stream eléréséhez, ezért ki kel nyitni a szent streamkönyvet)

"bármikor bal bokád baljára borulunk, bátran, büszkén, boldogan, bizakodva
bár büntetőcédula boltjaid belsejének becses berkeiben
birkamódra bégetve becsmérelve bárgyún buzdítunk
- bebeherovkázva -
Bocsásd!! Balga!! Bűneinket!!!"

Nóci apostol levele a nézőkhöz 41.17

Morcz 2014.12.02. 00:01:14

Elvileg el kellene kezdődni az on-nak, de most jelenleg a "folytatjuk" felirat látható, az új khf...

ő-szinte 2014.12.02. 00:09:29

ez a maci valami elbaszott napóleon vagy mi????? :DDDDD :-O
most nézem vissza az öfiket, ezmiez, hogy számon kéri vikicsuhájt, hogy ránézett zsuzsira? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-O
gondolatrendőrség bazz :-OOO pffffffffffffffffffffff

ő-szinte 2014.12.02. 00:11:04

@Morcz: pont azon röhögtem, hogy khf már nincs :DDDDDDDDDDDDDDD
ezt mire rövidítjük? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.02. 00:11:14

@ő-szinte: még mérte is. három mp-ig!!! :-))

ő-szinte 2014.12.02. 00:15:26

@kamilla123: egyszerűen nem hiszem el amit látok bazz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-O
az meg külön priceless, mikor maci azt modja reninek, hogy: mert te jó ember vagy és a nézők ezt látják
hát visítottam a rohögéstől ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hol élnek ezek? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-O
monnyuk ez van mikor vak vezet világtalant ;-))) :DDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.02. 00:19:36

@ő-szinte: nekem Maci viselkedésénél már csak Vikcsué volt kiakasztóbb, hogy elkezdte az a szerencsétlen bizonygatni, h ő nem úgy nézett, meg nem azér... és higgyék el, hogy ő megbízható. Annyira szánalmas a csaj, szanaszéjjel alázza magát minden adásban, ahogy megy most épp a fekete csapat után. Látszik, hogy leszarják, ő meg ott puncsol ezerrel.

kamilla123 2014.12.02. 00:20:51

@ő-szinte: igen, és azért azon meglepődtem, h Reninél milyen könnyen eltört a mécses tegnap, pedig az a Macis akció nem is konkrétan ellene volt. Hát ha ő van a célkeresztben, azért nem olyan jók az idegei.

ő-szinte 2014.12.02. 00:25:01

@kamilla123: jó, igen szánalmas, ez igaz, de engem sokkal jobban irritál, hogy maci azt gondolja, hogy ő valami őrmester és mindenkire ráerőltetheti az akaratát és vigyázállásban kell követniük a hülyeségét
dórinak igaza volt, hogy semmi köze hozzá macinak, hogy ki mit gondol és hogyan csinálja ;-D
ráadásul csak azért terrorizálja őket, hogy bebiztosítsa a saját helyét a döntőig LOL

malevil2050 2014.12.02. 00:25:12

Nagyérdemű tisztelt publikum.Kispöcök a b@szós műsorral simán elmegy a fináléig sőt én meg merem kockáztatni h még a nyreményre is esélyes.Jól bírja a kiképzést egyenlőre alul és felül is ( lehet h ott azért mert kicsit kong az,,,,).Női ellnefele nincsen pasik közül sem látok olyat egyenlőre (bár még egy páran csak bimbódznak).Nagyon sok függ attól azertéel kiben lát fantáziát.Ha pöcöknek lenne egy méltó társa (szövetségese) akkor ezt akár meg is lehetne nyernie.Ez a kamionosszökevény erre alakalmatlan.Talán dániel alkalmasabb lett volna rá,pótolhatta volna a fenti ürességet.A tévedés jogát fenntartom

kamilla123 2014.12.02. 00:30:35

@ő-szinte: igen, ezt én is így látom, ki is akadtam rajta azon az adáson, de azért ahhoz,h valaki zsarnok tudjon lenni, kell vki, akin lehet zsarnokoskodni. HA Vikcsu azt mondja neki, hogy ki a f..nak képzeled magad, hogy kérdőre vonsz? arra nézek, akire akarok, akkor Maci is tisztelni kezdené. Persze ez nem menti fel a zsarnoki hajlamú embereket, csak mondom.
@malevil2050: igen, eleve sztem kicsit elcseszték a castingot a csajokkal, mert Fannika az egyedüli csaj, aki szóba jöhet kinézetre. Az más kérdés, h állati ellenszenves, de a fiúk rá vannak szorulva. illetve most úgy tűnik, Robin inkább bevállalja Plasztikot.

Lipton 2014.12.02. 00:33:02

Dennis egyre szórakoztatóbb, amit bevágtak a belevalóba, az vicces volt. :)

ő-szinte 2014.12.02. 00:33:25

@malevil2050: ezt hogy érted, hogy nincs női ellenfele?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.02. 00:40:03

@Lipton: ha nő vagy, képzeld el, hogy rólad és a veled való szexről nyilatkozik így a TV nyilvánossága előtt, ha pasi vagy, ugyanezt a lányodról. jó nevetgélést.

én csak ültem a szürreális előadást nézve.

ő-szinte 2014.12.02. 00:52:26

laci milyen jó férj :-O :-)))))))
pannifanni meg milyen durva hárpia LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.02. 01:07:02

a következő események a moni torokon játszódnak országszerte pontosan éjfél és egy óra hat perc közt.
a fekete hátteret a holdrendszer képe bazsajgatja. nekünk balra (tehát a szív felé) hét kisebb pötty látható, amik a rendszer elemei, ezek közül egyet keresztez egy vonal. a holdrendszer közepét egy a v, az a, az l, az ó, az i, az a száras formája, és a g jelekből összeállított main minta uralja.ez a minta eltakarja a már már művészi rendezés közepén helyet foglaló eltakart helyfoglalót.jobb szélen, (tehát a az alsó kis óra felé) négy kisebb oldalpötty látható.az alkotás alján az f, az o, az ly, a t, az a, egy másik j, az u és a k állnák elrettentésül.

kepfeltoltes.hu/view/141202/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

eközben az rtl székházban a váratlan jegesed miatt lezuhanó dolgok miatt nem sérült meg senki adja hírül a tassz. hírügynökség.és hozzáteszik, hogy nincs itt semmi látnivaló

ő-szinte 2014.12.02. 01:07:08

esküszöm, hogy Ádiná a legnőiesebb csaj a villában :-OOOO
olyan kis finom, bájos :-O :-)

ő-szinte 2014.12.02. 01:18:47

maci meg a fülledt erotika, hát behányok komolyan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szandhokan 2014.12.02. 01:30:58

Fanni hány napig bírta?

ő-szinte 2014.12.02. 01:33:33

az mi volt vikacsutól, hogy ha szobára menne ádám is szóba jöhetne, de ádám NEM OLYAN BEÁLLÍTOTTSÁGÚ? :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Lipton 2014.12.02. 02:02:17

@ミラ: Aki bement, az tudta, hogy bármit tesz, azt kint látni fogják. Főleg akkor, ha ilyeneket csinál.
Szerinted zavarja ez a duma azt a nőt, aki ahogy piát kap leissza magát, kevesebb mint egy hét alatt beadja a "derekát", és állandóan arról beszél, hogy a pöcke vezeti? :)
A szülei biztos voltak már büszkébbek rá, dehát ez van. A saját lányuk, nem szabadna csodálkozniuk a gyerekük viselkedésén. Elvileg ismerik.
Szórakozás miatt nézem a műsort, és ez vicces volt. :)

ő-szinte 2014.12.02. 02:04:34

anyám ez a reni milyen egy kígyó :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
(fekete-fehér póló)

ő-szinte 2014.12.02. 02:08:27

@szandhokan: az nem kellett neki :DDDDDDD

ő-szinte 2014.12.02. 02:09:40

@szandhokan: nem, a bekeöltözés óta, de akkor most nem értettem a kérdésedet asszem

ő-szinte 2014.12.02. 02:12:02

@Lipton: a szülei nagyon szerethették és sokat foglalkozhattak vele,ha ilyen lányuk lett :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :S

ő-szinte 2014.12.02. 02:15:33

maci mennyit fogyott? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.12.02. 02:27:46

@ő-szinte: Hogy fogyott volna?:DDDDDDDDDDDDDD Szinte fel se kel a kanapéról.

ő-szinte 2014.12.02. 02:41:00

@Cimili: jó, hát ilyen költői vagyok ma ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.02. 03:11:31

hát ez késsssssssssssssssszzzzzzzzzz
komisznak a 100% 55 és 50 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.02. 03:35:26

Lilu: ez nagyon jó kis szitok, hogy erősítsen téged edina
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.02. 04:35:39

nahh, jelentem, behoztam a lemaradásom ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
öfi-k kipipálva ;))))

Aharon 2014.12.02. 07:58:48

@Cimili: Ez gyönyörű vót.... köszönet érte :)

Black Bride 2014.12.02. 07:58:58

Ebben a topikban nem lehet valahogyan kiszűrni a hozzászólókat?Csak kérdezem, ugyanis sajnálatos módon van olyan, hogy valaki úgy ír, hogy azt nem lehet kikerülni és borzasztóan zavar már, mert mindig elolvasom az összes hozzászólást, amiből kb. a 20 %-át ennek a személynek a felettébb zavaró hozzászólásai teszik ki.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.02. 08:20:22

@malevil2050: Dani tényleg jó szövetséges lett volna, csak Fannitól nem vette be azt, amit Zsutól igen.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.02. 08:25:18

@kamilla123: Zsu ilyeneket fel se tud fogni. Még beköltözés előtt kidolgozta a bullshiteit, és most mindenkinek azt nyomatja. (tkp ezért hívják manipulátornak).
És nem tudni róla, h Denisz kért-e vmit a 2 fiútól.

Krétagarbó 2014.12.02. 09:04:07

@ő-szinte: jól bírod. így egyszerre kicsit tömény lehet:)

Warlimont 2014.12.02. 09:30:58

@Cimili: "12ker, amikor még duci vót. http://www.youtube.com/watch?v=rOKxmaxOln8"

Na, ez egy érdekes video a mattrészeg Danigyerekről.... De a slusszpoén a végén van, amikor az utolsó másodpercekben mit tesz Isten, VV GIGI is beperdül a képbe!! 2011-es video, a Gigiék VV-je akkor érhetett éppen véget, és már ismerte ezt a gyereket.
Valahogy túl sűrűn derül ki, hogy ezek a VV hősök ismerik egymást innen-onnan... :) Bár nyilván kamunak tartom az egész műsort mindenestől, de az ilyen lebukások mégis illúziórombolók.

volvic101 2014.12.02. 09:33:13

Csak nekem tűnt fel,hogy Robin egy az egyben Zlatan Ibrahimovic?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 09:40:54

Jó reggelt a jelenlevőknek..

Úgy látom, a pöcök megint elszabadult?! :)
Amúgy volt-e más érdekesség?

Warlimont 2014.12.02. 09:52:35

@malevil2050: "Nagyérdemű tisztelt publikum.Kispöcök a b@szós műsorral simán elmegy a fináléig sőt én meg merem kockáztatni h még a nyreményre is esélyes."

Nem hiszem. Mondj egy VV-t, amit csak dugásra alapozva meg lehetett nyerni... Bár most hogy óvszergyártó a főszponzor, itt teljesíteni kell, szóval ki tudja. De eddig általában olyan emberek nyertek, akiket a "nép" megsajnált, kezdve VV Szabolccsal a VV1-ből, VV Atiig bezárólag, és/vagy aki érdekes volt, mint pl Alekosz vagy éppen ez az Aurelio, bár a VV6-ot nem néztem, 1/3 körül feladtam, annyira pardóia volt az egész a sok műhisztivel.
Itt Fanni nem érdekes, hanem egy irritálóan buta lány, aki kezd odabent egyre beképzeltebb lenni, az hogy a takaró minden este mozog a nyugiban, nem lesz elég érdekes hónapokon át. Eljut a vége közeléig, de szerintem nem nyer.

szandhokan 2014.12.02. 10:26:40

Fanni egy olcsó k
nem gondoltam volna az elején, hogy ezt a címet elnyeri egy plasztik mellett, de a vv történelem koronázatlan k királynője.

nnnnnnnn 2014.12.02. 10:33:18

@szandhokan: Dóri a legnormálisabb nő az összes közül. persze Edina után.

nnnnnnnn 2014.12.02. 10:35:44

@szandhokan: amúgy miért baj az ha egy nő szexel? szerintem inkább jó dolog az.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 10:44:57

@$$$=$$$: sztem arra gondol a kolléga, hogy Pöcök is kutyázza Kiskunt, hogy mekkora egy kurva, és mégis rendszeresen ő dörzsöli össze a pöckét Denis pöckével (továbbra sem értem, honnan jöhetett, h egy csaj pöcöknek hívja... lehetne annyi egyéb találó, de végülis az övé).
És mindeközben Pöcök volt, aki hangoztatta, hogy megígérte otthon, nem szekszualizás a villában.

Nem baj ha szexel, csak akkor ne viselkedjen ilyen álszent módon mellé.

Krétagarbó 2014.12.02. 10:46:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: sztem a csiklója lesz az a pöcök, ha belegondolsz, találó.:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 10:47:46

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: még annyi: ő ezt a stratégiát látja célravezetőnek (amellett, hogy ez nagyon is kielégíti így őt lásd: barátság extrákkal), az más kérdés, hogy ezen el lehet-e jutni a döntőig...
Dehát Pöcök nem a mélyelemzés és az intellektus felől közelítette meg ezt a játékot :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 10:49:24

@Krétagarbó: nyilván énis erre gondoltam...
De a gombocska, vagy egyéb hasonló az találóbb lenne.
A pöcök sztem az elég maszkulin kifejezés.
Vagy csak én vagyok túlzottan vizuális típus, és ezzel Fannink nem járt jól, h én elképzeltem :D

Warlimont 2014.12.02. 10:49:46

@$$$=$$$: "Edina fog nyerni."

Ezt sem hiszem, max ha tenyleg szamit a voksolas, es fel Erdely odaszavaz.

nnnnnnnn 2014.12.02. 10:55:10

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: értem. bár én nem látom ennyire súlyosnak a helyzetet. ez a Fanni szerintem pont úgy viselkedik amennyi az IQ-ja lehet. senem szimpi, senem ellenszenves. iq-szegény ösztönlény. magsabb rendű gondolkodást nem várok el ilyen életformától. ha meg legalább dug, azzal hasznára van embertársainak. lévén mással nem nagyon lehet csak a testével :)

malevil2050 2014.12.02. 10:58:43

@Warlimont: Nem kimondottan az "áktus" a perdöntő momentum itt.Nem tudok vv-t mondani mert nem láttam,csak az előző egynegyedét.Ugyan utánna néztem egy pár momentumnak a régiekből,főleg a győztesek érdekeltek.Azt hiszem mint mindenhol itt is más pennával írunk már.Régebben maguk a játékosok - nem tudok jobb szót használni - "normálisabbak" voltak.Fokozatosan ment át a szereplőgárda "extrémitás" felé,jöttek a műlányok stb.

Hogy amit a pöcök csinál abban mennyi a tudatos és mennyi önmaga,az most lényegtelen.A dugás még magában nem lenne elég de az ehhez kapcsolódó történések sokáig képernyőn fogják tartani.

Az már egy másik kérdés h ebben a részben bekerülő aránylag egyszerű " nép lánya" meddig menetel.Sokan szurkolnak neki, majd meglátjuk.

nnnnnnnn 2014.12.02. 11:02:05

kéne fogadni valamiben a nyertesre. valami jelképes dologban vagy nemtudom.

malevil2050 2014.12.02. 11:04:38

@MolnarErik: Szerencsés dáiniel azt a szisztémát követi h kell egy szövetséges,lehetőleg nő - mert anélkül nem megy.Kinézett egy " dekoratív" lyányt és megpróbálta.Különböző okok miatt ez nem jött össze (agyban is nagyon különböznek) - így átnyergelt egy másikra.Hogy melyik a jobb? - szerinetem egyik sem, de jól csinálja a gyerek

nnnnnnnn 2014.12.02. 11:38:56

fennvan a dugás teljes hosszában. mondjuk kiváncsi lennék ha nem a paplan alatt menne a szopás akkor leadnák azt is simán?

Warlimont 2014.12.02. 12:05:52

@malevil2050: "Régebben maguk a játékosok - nem tudok jobb szót használni - "normálisabbak" voltak."

En neztem az összeset, kiveve az elözöt, mert az nezhetetlennek tartottam. Szerintem a regiekben is volt egy csomo extrem karakter, pl ha emlekszunk VV Okira, volt dugas is böven, es nem ilyen kamuzas a takaro alatt felig (vagy teljesen???) felöltözve, mint most. Voltak ott leszbikusok (VV Kismocsok), minden idiota extremitas regen is, nem ezen mulik.

Ami szerintem valtozott, az a musor szerkezete, es a raszant penz. Regen bekuldtek rengeteg kulsös "sztarvendeget", volt sok kinti program, feladatok, amitöl jobban pörgött a musor. A villalakokat valamennyire a nezök valaszthattak ki beszavazassal, most meg keszen kapjuk öket a raktarbol. Regen online barmikor be lehetett nezni a villaba, nem csak ejszaka, es ettöl is sokkal hitelesebb volt az egesz.
Most meg semmi program nincs, a szereplök megismerhetetlenek, az egesz a gagyi "taktikazasra" es a mubalhekra megy ra. A szereplöknek nagy ritkan adott feladatok meg egy közepiskolai buli szinvonalat is alig erik el. A szerkesztöi kreativitas, az ötletek, es a raszant költsegvetes teljes hianya ami a kulönbseget okozza. Plusz anno Stohl Buci kokoval vagy sem, de olyan magavalragado es hiteles lendulettel vitte a musort, amihez istenes es Lilus izzadtsagszagu erölködese a közelebe se jut.

bobby.ewing 2014.12.02. 12:16:53

@Bosx:
ebből azért látszik, hogy Reni a barátait nyugodtan beáldozza a pénzért

Krétagarbó 2014.12.02. 12:25:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hát, lehet, neki inkább pöcök, mint gombocska:) Télleg nem járt jól, itt röhögök rajta.

Krétagarbó 2014.12.02. 12:35:28

@Warlimont: ez így van. talán az legelső szériára volt igaz, hogy ennyire extrém emberek nem voltak a villában, vagy legalábbis nem a szexre épült a történet, hanem az egyég emberi kapcsolatokra.
A pénz hiánya erősen látszik (hol van az már, amikor 2004 májusában csatlakoztunk az EU-hoz és a villalakókat kivitték különböző EU-s országokba pl.) és egyértelműen elment a játék egyfajta trash reality felé, ahol - ha szóról szóra nem is - de egy bizonyos forgatókönyvet csak követnek az események.

egyemakisszíved 2014.12.02. 12:39:24

@Warlimont: @malevil2050: Edina ideális győztesnek tűnik, ebben a szériában a női karakterek dominánsabbak, mint a férfiak, tehát szerintem a szerkesztői szándék is megvan, hogy engedjék őket érvényesülni. Edina meg okosan játszik, kedves lány és nevetni is lehet rajta. Ha nagyon nem járatja le magát valamivel, és a műsor végéig nem lesz nagy elutasítottsága, szerintem meg tudja nyerni. Ő maga is elmondta, hogy erre készül az egyik filmes bemutatkozásában, hogy bebizonyítsa, hogy egy lány is nyerhet, és nem kell hozzá műmell, műsegg, kihívó kinézet és viselkedés. Hát lássuk!

Aharon 2014.12.02. 12:49:04

@Warlimont: Meg a VII. ker is, személyemben, és még sokan mások. Remélem. És azt is, hogy számít majd valamit.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 12:51:44

@Krétagarbó: azzal sincs gond amúgy ;)

Csak az a mocskos képzelet és fantázia, amiatt ilyen értelemben nem járt jól :) :D
Akkor ő nem is tevepatát villant ezekszerint....

edics 2014.12.02. 12:55:33

Fanni sodródik a játékban Denisz viszont taktikából mozgatja a lánykával a takarót az az érzésem... Emlékszem még a BB1-re ott is gyorsan hazaküldték a nézők a kisgyerekes anyukát Angélát. Nem hiszem hogy Zsuzsika több időt töltene bent mint anno Angéla...

malevil2050 2014.12.02. 13:31:42

@Warlimont: Jóval többet tudsz,mint én erről a műfajról,mint én így fejet hajtok és elfogadom az érveket :)

malevil2050 2014.12.02. 13:32:17

@egyemakisszíved: Tőlem mindig meg fogja kapni az appot :)

Copfos Gizi 2014.12.02. 13:38:58

Hátöööö..
Azzal kezdeném, hogy jól beetettetek, mer nem szeretem ezeket a valóságsóóókat, de akkora szöveg van a blogban róluk, hogy eCCerűen muszáj volt nézni :)

Szóval, itt van ez a Böhöm Test, aki megint kitaláltam, hogy ugye alva jár. Az ugye feltűnt, hogy drága csapattársai konkrétan ballisztikus ívben tesznek rá? Csak az ellenfél csapat segít neki? Na jó, a másik nemű böhönye még beszállt, de egyébként semmi támogatás -.-

Vajon Medve testvér ezt lereagálja majd? Hajlandó eljutni a tudata eddig?

Más. Amikor látják a T szerkik, hogy Villa apraja-nagyja konkrétan retteg ettől a sültbolondtól, miért nem tesznek valamit? Mert ugye, az egy dolog, hogy bolond, de egy ekkora test, ha elszabadul.... Szegény Robin. Még, jó, hogy nem lapította ki -.-

Azért én féltem Őket egytől egyig Macitól. Valaki írta, hogy nem sok hiányzik neki, hogy bekattanjon... Tényleg. Csak nézni kell a szemeit, gonosz.. Jól összeillenek Renivel...Piha...

barakka 2014.12.02. 13:45:07

@Aharon: Csatlakoznek a VII. kerhez (is) :)

karev 2014.12.02. 13:46:40

@$$$=$$$: amúgy tényleg történik is, vagy csak imitálják? :) mert nem láttam egyik eksünt sem, kérdezem.

karev 2014.12.02. 13:49:10

@Krétagarbó: azért pénz nélkül is ki lehetne találni jó dolgokat nekik. pl. a csipogó keresés nagyon vicces volt, és sztem ők is jól érezték magukat.

edics 2014.12.02. 13:51:13

@karev: Rengeteg olyan dolgot tudnék amivel egymásnak feszülhetnének.. De ha a nem hát nem.. Az bosszant hogy úgy gondolják aki ezt nézi annak ez így is jó és csókolom... :(

karev 2014.12.02. 13:55:11

@edics: bot, de ezt most nem értem.

edics 2014.12.02. 14:02:04

Arra gondoltam hogy nem történik semmi bent... Mert mi akik nézzük a szerkik szerint nekünk jó így is ahogy van... Bocs ha nem vagyok világos.. Ezer dologban vagyok benne... :)

karev 2014.12.02. 14:25:51

@edics: én konkrétan Fanni és Komisz eksünjére voltam kíváncsi, vajon nem csak úgy tesznek, mintha.

Warlimont 2014.12.02. 14:42:18

@Copfos Gizi: Don`t panic. Maciteso nem fog elszabadult gözhajokent rombolni, ha meg megis be akar indulni, könnyu elfutni elöle... :) Mire felall a nagy dagadt hasaval, a többiek mar Gödöllönel jarnak. :) Beteg egy fasz nem vitas, es a kronikus nöhianytol van valami perverz csillogas a szemeben, de gonosznak talan azert nem neveznem.

Warlimont 2014.12.02. 14:46:47

@karev: "amúgy tényleg történik is, vagy csak imitálják? :) mert nem láttam egyik eksünt sem, kérdezem"

Az elözö szeria elejen is volt valami takaro alatti szex, talan Aurelioval a föszerepben...? A többiek bementek, es poenbol le akartak huzni roluk a takarot. Persze nem huztak le, de a kavarodasban annyira egy villanasra felrecsuszott, hogy latszodjon, ott es akkor a sracon volt alsonadrag rendesen, tehat a nagy lelkes tilitoli a takaro alatt elegge ketseges lett....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 14:54:00

@Warlimont: hát nem azért, de attól, hogy hátul, a fickó seggén látszott az alsógatya, elöl még simán tilitolizhatott. :D

mervinjminky (törölt) 2014.12.02. 14:59:01

@Copfos Gizi: előző szériában krisztián bebszva késsel hadonászott a hálóban... tuti fel vannak készülve ezekre a helyzetekre. az mondjuk nem mindegy, hogy mennyire provokálják ki a többiek belőle. de kb. laciban is elég magas az agresszió faktor

Warlimont 2014.12.02. 15:17:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Izlesek es pofonok, de en azt gondolom, ha tenyleg csinalja az ember, akkor vetközzön neki rendesen a dolgoknak, plane akkor, ha amugy nagy szeretettel rohangalt egy szal propellerben minden gatlas nelkul.... :)

karev 2014.12.02. 15:20:33

@Warlimont: Simon volt, nem Aurelio. és az valós volt elvileg. de én most erre vagyok kíváncsi :)
süti beállítások módosítása