Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7187-7190 - Nóra új hódolója

2014. november 29. 10:45 - julie0812

1.jpg

Zsolt indul elvégezni a piszkos melót, Árti már várja – ha már az öccse nem volt hajlandó társulni. Krisztián élénken érdeklődik Zsolt úti céljával kapcsolatban, de a bátyó azt kamuzza neki, hogy valami italrendeléssel kapcsolatos problémát megy elsimítani. Enci épp az udvaron szolgál fel és rögtön kiszúrja, hogy itt valami kemény van készülőben. El is mondja Krisztiánnak, hogy látta Zsoltot és Ártit. Krisz nekiáll Nikolt fakogatni, hogy hol a rákban van valójában Zsolt, de Nikol fölényesen közli vele, hogy semmi köze hozzá.

2.jpg

Ági buliján remek a hangulat, legalábbis ő nagyon jól érzi magát. Robi szép kis beszédet tart a rökamié tiszteletére. Egyszer csak besétál Nóra, Ági őt is meghívta és innentől kezdve Robi kedve is szárnyra kap, már az első pillanatban rányomul Nórára és az utolsó pillanatig ki is tart, Miki legnagyobb bosszúságára. A gangon még a Nóra telefonszámát is megszerzi a „lemerült a telefonom, légyszi add kölcsön a tiedet” dumával. Nórának imponál, hogy csapják neki a szelet, főleg miután Miklós állati féltékenyen átmegy hozzá a buli után valami hülye ürüggyel, csak hogy lecsekkolja, nem az ágyban kötöttek-e ki Robival máris. De ami késik, nem múlik, kell már egy kis vérfrissítés.

3.jpg

Hanna csak nem bír lenyugodni, újra hívja Henriket és ezúttal egy féltékenykedő üzenetet hagy a rögzítőjén. Érthetetlen számomra ez a pedálozás, én a helyében kitörölném a számát a francba. A hívás után Hanna úgy dönt, megbocsát Petinek és átmegy hozzá, hogy elmondja a jó hírt: elfogadja az őszinteségi nyilatkozatát. Az őszinteséget azon nyomban ki is próbálják Petiéknél, aminek az lesz a vége, hogy Peti megmondja Hannának, hogy szerinte unalmasak a cikkei, Hanna meg ezen jól besértődik és azt vágja Peti fejéhez, hogy egy lúzer, mert bármibe kezd, az úgyis becsődöl.

4.jpg5.jpg

Bartha hazaér a gyógyszerrablás után, Krisztián rögtön rátámad, szóval akkor megcsinálták a balhét. Igen, na és? Zsolt inkább megmutatja a szajrét az öcsinek, most már csak teríteni kell. Másnap reggel Zsolt éppen az eladással kapcsolatos részleteket egyezteti telefonon, amikor döbbenten látja, hogy az éjszaka kirabolták őket. Haha. Bartha Krisztiánra gyanakszik, de Krisz szerint inkább Ártira kéne. Nikol védi az emberét, Zsolt meg az öccsét, Krisz még sosem hazudott neki.

6.jpg

Miki zsémbesen ébred, Áginak háborog Robi miatt és arra kéri, hogy állítsa le. Robi épp Nórához igyekszik, hogy átnézessen vele egy szerződést, amikor belebotlik Ágiba. Ági szerint tényleg nem kéne nyomulnia, mert Nóra túl öreg. Nóráék épp a reggeli rohanásban vannak, az ügyvédnő próbálja iskolába indítani szemtelen troll leányát. Jön Miki és felajánlja, hogy elviszi Timit suliba, de Timi nem akarja, hogy meglássák az apja kocsijában, mert meghalna a szégyentől. Miklós rosszkedvűen indul haza, közben szembetalálkozik Robival.

7.jpg

Megérkezik tehát Robi és Nóra nekiáll átnézni a szerződést. Timi visszajön, mert otthon hagyta a lábszárvédőjét és a nappaliban rinyál az anyjának, hogy igyekezzen már megkeresni. Robi jól szórakozik és beszól Timinek, hogy egy elkényeztetett taknyos kölyök. A trollnak leesik az álla, aztán hirtelen összeszedi magát és rendkívül udvarias stílusra váltva köszöni meg az anyjának, hogy megkereste a cuccát, majd utólag bemutatkozik Robinak és elköszön. Hát ez nagy haladás 3 perc alatt az eddig eltelt 14 évhez képest.

8.jpg

Peti otthon csöpög az önsajnálattól, zombikat öl a pléjsztésönön. Zita, hogy felvidítsa, ruhacsipeszeket hoz és azokat csíptetik magukra. Ekkor jön Hanna, bocsánatot kérni – megint, miután azt mondta Petinek, hogy soha többé nem akarja látni. Kibékülnek, Hanna összetépi az őszinteségi nyilatkozatot. Jó is néha a kegyes hazugság. Bár azt még szerencsére megtudja, hogy Peti utálta az idióta frufruját.

9.jpg10.jpg

Krisz dühödten püföli a bokszzsákot, amikor Nikol ráparancsol, hogy ne fúrja Ártit. Krisztiánt nem érdekli, majd Zsolt elintézi. Nikol rákérdez, hogy tud-e valamit az eltűnt gyógyszerekről, már komolyan azt vártam, mikor húz be neki egyet a zsák helyett. A Bartha fivérek a parkban találkoznak a hentessel, üdvözlés helyett Krisz gyorsan földre küldi Ártit. Zsolt leállítja az öccsét, mert Árti azt mondta, nem ő a hunyó és ő hisz neki. Ezután a Rózsában söröznek némileg feszült hangulatban, Zsolt pattog, amiért Krisz balhézott, de Krisztián mosolyogva hallgatja és egy darabig meg sem szólal, majd hirtelen felpattan és kijelenti, hogy elég volt a csicskáztatásból, elköltözik. Enikőnek már van is egy ötlete, hogy hova.

11.jpg

Robi ebédelni hívja Nórát, köszönetképpen, hogy átnézte a szerződést. Miklós épp hallja, amint lebeszélik a randit és otthon puffog Áginak, aki épp jógázni volt. Beszámol neki a történtekről, Ági aggódni kezd, ez már tényleg komolynak tűnik. El is megy, hogy beszéljen Robi fejével, de Miki követi és így megtudja, hogy Áginak első sorban Ludwig pénze miatt fáj a feje, mert ha Robi Nórával kavar, akkor Miki figyelni fogja és könnyen lebukhatnak. Hát ja.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása