Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x10 - Szellemek és szellemóriások

2014. november 26. 14:02 - Bruti

2.jpg

Megint Bencés napunk van, ami azért jó, mert Lila oda-vissza billegésétől, a múltkor már leszédültem az ágyról. Bencénk továbbra is az applikáció jelentőségét sulykolja. Persze, nekik biztos fontos, de nekem, aki csak passzívan szórakozok a műsoron, teljesen mindegy, hogy melyik haszonállat esik ki holnap a szimpátiaszavazáson. Ha nagyon találgatnom kellene, akkor Vikacsu lesz az, mert felettébb idegesítő, folyamatosan káromkodik és az anyatermészet is csúnyán szopóágra tette, már ami a szépségét illeti.

Persze, magam se volnék egy 100-as izzó (még mielőtt...), de nem is próbálok a villában zuhanyozni és a szemöldökömet se tépem ki csak azért, hogy utána, találomra rajzoljak kettőt a fejemre. Ebolás legyek, ha értem, ezek milyen képlet alapján szerkesztik meg az ideális ívet az arcukra, a természetes helyett.

Elég unalmas napot szerkesztett nekünk a stáb, de vágjunk bele. Azzal indítunk, hogy Rekedt Fazék és Tamponfej nem bírják elviselni Fiastyúkot (Zsu), ezért kutyázzák orrvérzésig. Kíváncsian várják, hogy kivel alszik ma, de Sínésznőnek leginkább az bassza a csőrét, hogy Fiastyúk, rebegő pillákkal adta itt elő, a gyermekét egyedül nevelő, annak nyomorult életét, a nyereménnyel megkönnyíteni vágyó anyukát, közben meg csak egy ribanc. Abban igaza van, hogy ez itt nem az SOS gyermekfalu, meg az Aranyág, ahol megmentik a könnyelmű leányanyákat. Ez bizony a bulvármocsok legmélyebb pöcegödre és gyermekén leginkább úgy segíthetne, ha nem itt baszná el az időt, hanem húzna haza. De lehet, abban reménykedik, hogy a holnapi kieső helyére behozzák a gyerekét...

1.jpg

Megy az epehányás, párszor „leszerencsétlegyerekezik” 12kert, aki csak pislog, mint Overdose a szántásban, aztán idegességében fejébe húzza a cigányzöld szponzorsapkáját. A sarokban csendesen falatozó Basszájba figyeli őket, és villaléte alatt talán az első értelmes gondolat fogalmazódik meg benne. Azzal, hogy Fiastyúkot kutyázzák, csak azt érik el, hogy helyzetbe hozzák. Ráadásul 12kert és Dávidot is elvesztik, akiket pont magukhoz kellene édesgetni. Ha már taktika! A két agresszor szemmel láthatóan elgondolkodik a hallottakon, bár inkább csak Rekedt Fazék. Tamponfejű ehelyett rezignáltan bámul maga elé, láthatóan beleesett egy szellemi lövészárokba.
Fiastyúk berongyolt bőgni a nyugiszobába, 12ker követi. Megtudjuk, hogy azért is erős lesz, kitart, és a nyereményből már ki is néztek a kölökkel valami blökit, ami a nyereménykecó udvarán (!) fog csaholni. A típusát nem ismeri, de valami nagy és szőrös. Talán, picit el van sietve ez a dolog, arról nem beszélve, hogy lakást nyerhet, nem házat.

4.jpg

Reggel arra ébredünk, hogy Plasztik kijátssza a vallás kártyát, vagy egyszerűen csak hívő, de akkor meg mi a faszért imádkozik bele két centiről az egyik kamerába. Ha faguriga leszek, se értem, miből gondolja, hogy a Teremtő pont egy VV lakó bennmaradási kérelmére figyel, mikor mellettünk meg halomra lövik az ukránokat. Kazal sír, hogy fáj a haja, Miss Erdély és Basszájba a villalétről agyalnak. Erdély mindenáron Plasztik felé terelgeti a beszélgetést. Majd váltunk Plasztikra, aki az Úszómesterrel pont Lacit beszélik ki. Arra jutnak, hogy a PVC Woman nem felejt, ha valaki lyukacsos seggűnek nevezi, akkor arra megy a jel.


Miss Erdély kurvára unatkozhat a villában, mert fejébe veszi, hogy akkor most kibékíti Lászlót és PVC-t. A nyugiban leváltja Úszómestert, már belekezdene a párterápiába, de PVC hamar értésére adja, ez nem fog menni. És itt gratulálunk a szerkesztőknek, mert szóról szóra meghallgathatjuk az Úszómesternek előadott monológját. Boglyának levele érkezik, végre leveheti a kotont. Erre olyan visítozást csap, hogy szerencsétlen macskám riadtan kimenekült a szobából, miközben lefejelte a tükrös szekrényt.

5.jpg

Szünet után Miss Erdélyt nevezik ki villamesternek, aminek szemmel láthatóan örül. Gyorsan kiadja a feladatokat. Boglyát és Komisz egy helyre ossza, amit szerinte azok a „szemük csillogásával” köszöntek meg. Kazal kicsit másképp látja, de Erdély szavaival élve:

„…Esélyt ádtam egy hosszabb kommunikációnák, ami kijöhet belőleték. Te vonzódsz a Denishez, Denis meg nágy szinteken vonzódik hozzád…”


Hát ja. Ha tudta volna, mit indít el… Kazal kifejti, hogy vonzódik Komiszhoz, csak fél, hogy meg lesz pocsékolva. Hajszárítás közben ezt meg is beszélik Komisszal, aki álló farokkal ecsetelgeti szexuális képzeteit. Nekem meg a volt csaja jut eszembe, ahogy az anyjával kurvaanyáznak a tévé előtt.

8.jpg

Újabb levél: Meg kell szavazniuk a villa szellemét, vagyis azt a játékost, aki nem oszt, nem szoroz a villában. Hamar kiderül, hogy ezt a címet Dávid kapja, aki annyira jellegtelen, hogy egy kibaszott gúnynevet sem tudunk neki adni. Ha esténként nem bújna hozzá Fiastyúk, azt hihetnénk, bármikor ki-be mászkálhat a villából. Jutalma egy szellemjelmez, a kilátszó részeket meg befestik fehérre. Engem mondjuk, inkább egy albínó pékre emlékeztet, aki belógott a Sebhelyesarcú forgatására, de mindegy. Mogorván rugdossa maga előtt, a lábára láncolt vasgolyót és nem örül. Vikacsu, aki a második lett a: Ki a legnagyobb senki? versenyben, kiborul, hogy Jabbamaci rárakta a jelet. Jó, hogy megemlítik a soványt, mert, ugyan a tegnapi adást elvitte, az alvajáró műsorral, de ma azt hittem, elment téli álmot aludni.

Basszájba viszont elbukta a fogadást Komisszal, miszerint, ha mégegyszer rinyál, hogy ő fog kiesni a szimpiszavazáson, akkor pucéron kell kolbászolnia egy teljes napig. Nem igazán értem, miért bukta el, mert ő arról beszélt, hogy bárkit kivisz a lakók közül párbajra, ami ugye nem ugyanaz, mint a fogadás tárgya, de szarjunk rá. Legalább Miss Erdélynek lesz egy jó napja.

A végére kapunk egy kis ízelítőt a holnapi összefoglalóból: Megvan az első áktus! Komisz a nyugiban csapatja a néhai Szűzpöcköt! Wahhahaa!

6_1.jpg

Bónuszvideónak itt van Zsu zuhanyása MOZGÓKÉPEN!

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voyoshka 2014.11.26. 23:54:30

@Morcz: hol kell szavazni? Kire / mire??

Morcz 2014.11.26. 23:57:51

@Voyoshka: Az applikáción és Dórira. :)

Morcz 2014.11.26. 23:59:37

@Voyoshka: Dórira az Applikáción

Ay Mama, Que paso 2014.11.26. 23:59:48

Ó Uram!Tegyél minket ma is streammel ellátottakká! Miképp a Földön azonképp a monitoron is! Ha már fiad a bűneinkért halt kereszthalátl, mutasd meg nékünk az uatt amire ne lépjünk, mi akik hisszük a királyságod. Corpus Christi!!

Morcz 2014.11.27. 00:01:41

@Ay Mama, Que paso: Imáid meghallgatásra találtak!

Fanni Robinnak meséli a hálószobai orbitális kupi közepén, hogy volt már bilincsben, meg büntiben a mikroport miatt. Dóri meg exDávid szellemruhába öltöztetését meséli

Mirocska 2014.11.27. 00:03:24

@Morcz: Ilyen kupit még a gyerekeim sem tudnak produkálni! :-D

Morcz 2014.11.27. 00:04:53

Robin egyik nadrágját anno elintézte a Domestos....

Reninek kell visszatérni a hangja.

Morcz 2014.11.27. 00:06:01

@Mirocska: nálunk a nagyobbik már egy-másfél évesen tudott, egyszer le is fotóztam. :D

Reni a barátjával való kapcsolatáról mesél Robinnak

Morcz 2014.11.27. 00:07:53

Reni bealélna, ha Kis Gergőt beküldenék a villába.

Morcz 2014.11.27. 00:09:25

Na előkerült a Batman poén by Maci

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 00:10:26

Atyám, micsoda kupit csináltak a lányok. Atomtámadás.

Ay Mama, Que paso 2014.11.27. 00:11:29

órisái káosz a hálóban minden ruha a földön
Dóri Fanny Robin, Robinnak mesélnek a bilincsről Robin "ezt nem mondod" ezt nyomta egész nap" Dávid láncos ágyúgolyójára
Dóri elmegy fürdeni, Robin edzeni fog reggel, Fannynak nem jó mert ő délután szokott, mintaha tudná mikor van délután, ja tudja
Reninek a pólósok a gyengéi az egész válogatottba szerelmes, nem a mostaniakban hanem az athéni csapatba, Kiss Gergő a ideálja, Gergő olvasod ,hallod?!! Reni ránézésről tudta, hogy Robin vízilabdás, NEM! csak a jóképűből tippelt
Roland rádől egy zacskóra és bocsánatot kér
Reni és Robin beszélnek, Reni vőlegényéért csinálja, Robin ezt a részét vágja, de hát ki nem
Robin üzen Norbinnak, reni szerintem szerelmes Robinba, bár háttal ül....
Robin Maci mellett fog aludni, aludni idézőjelben
Reni szerintem Kiss Gergővel félrelépne, de ki nem? egy biztos én nem
VV Bölény az Úristen segítségét kéri hogy karácsonyig bent legyen
Edina a baróti szuperkisbolt szarbarna mackójában van
Bölény a búcsúlevelet várja, mert kíváncsi hogy szellem kire hagyta a lóvét, magára gondol
Fanny beszél de nm értem miről

Morcz 2014.11.27. 00:11:49

Dóri valami búcsúlevelet emlegetett. Macit és Komiszt elkezdte érdekelni a dolog, hogy mi állhat a levélbe.
Fanni arra kíváncsi, hogy Jabba rosszban van-e Basszájbával.

Morcz 2014.11.27. 00:15:33

Fanni szerint újDávid sunyi, és megkavarta a dolgokat, Reni szerint inkább huncut.
Fanni ablakot akar nyitni, mert kajaszag van és büdös lesz a hja...:D
Reni aggódik mit gondol róla a párja, Fanni szerint Reni párja most kicsit be lehet feszülve.

szandhokan 2014.11.27. 00:16:00

Színésznő kicsit sem szimpatikus, mit keres ez még bent?

Morcz 2014.11.27. 00:16:43

Fanni állítása szerint nem jön zavarba egy férfitól sem.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 00:17:00

Na nézd, Reni rágerjedt Robinra.

Ay Mama, Que paso 2014.11.27. 00:17:29

Reni marketing szerepet vállalhatna poló válogatott mellett
ennyi ruhát akkor láttam utoljára amikor gyűjtés volt a romániai foradalmároknak
Fanny kopogtat azablakon, hogy nyissák ki az ablakot, mert büdös lesz a haja
Norbi kicsit feszült lesz Fanny szerint Reni kisérétbe esett, szerintem Robinba
Fannyn egy csomo ruha nem volt, Fanny szerint is helyes Robin
Fanny nem jön zavarba egy férfitől sem - hazudik Fanny, de nem tudja
folytatjuk,

Mentula 2014.11.27. 00:17:32

hajrá éjszakai műszak, buenas noches! nyilván, ha elég cefrét kapnak, akkor genitáliákban, testnedvekben, és ordítozásban gazdag éjszaka várható. használhattam volna az erotika szót, de az túl hízelgő lenne erre. :)

Morcz 2014.11.27. 00:18:10

a szavazás jelenlegi állása az app-on:
Dóri 7,32 %
Fanni 10,45%
Vikcsu 35,63%
Edina 38,17%
Reni 2,59%
Zsuzsa 5,84%

Voksoljunk már Dórira!!!!!

Ja, közben online el.

Nem Penny hajója 2014.11.27. 00:18:19

Reni szerintem cejelmes lett az új gyerekbe és ettől most elszégyellette magát...

Mirocska 2014.11.27. 00:18:20

Reni most mit tipródik??? Beszélt egy pasival két mondatot, és ezen görcsöl??? :-DD

Morcz 2014.11.27. 00:20:43

@Mirocska: igen, mert úgy érzi, ezzel is ártott a vőlegényének.

szandhokan 2014.11.27. 00:21:56

@Mirocska: úgy tűnik, ennek örömére kieshetne. :D.

Mirocska 2014.11.27. 00:22:09

@Morcz: Jobb volt, amíg nem volt hangja...

Morcz 2014.11.27. 00:24:38

@Mirocska: szerintem most hogy félig visszajött, kicsit Liptai Claudiás lett a hangja. :D
@szandhokan: inkább Zsu essen ki, vagy Robin, esetleg Laci

On!

Ay Mama, Que paso 2014.11.27. 00:24:49

csend van

Dennis jó lesz már most is az lehet rajta röhögni, bár taktikázni minimálisan fog
Edina nem lesz annyira vicces de sokat fog kavarni keverni

ez nem a strea

Ay Mama, Que paso 2014.11.27. 00:25:49

kertjelenet Robin nevet de nem láthatunk többet mert a Blaháról meg a dekkelésről beszél az meg tabu, ugye tudjuk miért

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 00:26:10

Ez a Robin profilból úgy néz ki totál, mint a VV6-os Dávid.

Morcz 2014.11.27. 00:26:23

on megint el.
Annyi történt, hogy újdávid kiment komisz után a teraszra elkezdtek dumálni, aztán, puff, kép és hang el. (előbb a kép). újdávid - született VV7 Robin - rettentő hülyén nevet.

Morcz 2014.11.27. 00:27:17

@MolnarErik: tényleg, még a frizkójuk is hasonlít! ezeket klónozzák, vagy direkt ilyen buzoidul akarnak kinézni?

Morcz 2014.11.27. 00:30:01

komisz és Plasztik éppen kitárgyalnak valakit, aki szerintük nem a villába való. De ki???
komisz kíváncsi rá, hogy újdávid mekkora partiarc. Aztán meg Rnin röhögnek milyen zavartan viselkedett az új srác előtt. Dóri szerint Reni vőlegénye duma, legalább akkora gáz mint Zsu gyereke. Szerinte a villába bevállalós partiarcok kellenek. Komisz egyetért.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 00:31:07

Dóri telipofával zabálva kioszt mindenkit.

Mirocska 2014.11.27. 00:31:52

szerintem Laciról beszélnek

Morcz 2014.11.27. 00:33:13

Dórit idegesíti Laci.
Azt szeretné ha nem szólna hozzá. Ezt fejtegetni komisznak, aki szerint meg basszájbát zavarja, hogy ő jóban van plasztikkal.

szandhokan 2014.11.27. 00:33:16

Dóri, Komisz nagy "szófosók".... :-)

Mirocska 2014.11.27. 00:33:21

Komisz már nagyon unhatja ezt a témát...

szandhokan 2014.11.27. 00:34:01

@Morcz: produkálja magát Dóri nagyon, kell neki ez a Laci "ellenség" dolog.
Komisz meg csak nyög.

szandhokan 2014.11.27. 00:34:38

Komisz vedd le a sapkát, vagy húzzál sálat is!

Morcz 2014.11.27. 00:34:43

plasztik azt panaszolta, hogy egyedül van a Lacival való vitában, nem áll ki mellette senki.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 00:35:08

@Morcz: A kiesett Dávidról beszéltek először.

Mirocska 2014.11.27. 00:35:40

Az is baj, hogy hullarészeg volt, és Laci bevitte.... Anyám... :-DDDDD

Morcz 2014.11.27. 00:36:59

most a wc-s néni incidensen lovagolnak, Dórit zavarja, hogy Laci mindenáron haverkodni akar vele.
Szerinte Ádiná szerelmes basszájbába... valósággal tigrisként védi. :)))))
basszájbát az is zavarja, hogy komisz jóban van jabbával -komisz szerint. szerinte eljön az az idő amikor plasztiknak választania kell.

szandhokan 2014.11.27. 00:37:11

@Morcz:
baukó évásodik dóri :)
alekosz lenne komisz :D

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 00:37:50

HÁPHÁPHÁPHÁP! namindegyleszarom... HÁPHÁPHÁPHÁPHÁP!! mindegyleszarom... HÁPHÁPHÁPHÁP! namindegyleszarom....

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 00:38:00

Hú ez Dóri egyre gázabb (most néztem, h micsoda hisztit rendezett a buli előtt), jól kiegészítik egymást Lacival.

Morcz 2014.11.27. 00:38:37

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: köszi!

Dóri szerint basszájbának nincs annyi vér a pucájában, hogy kivigye. Ha plasztik kapná a a legtöbb jelet, ő kivinné. Komisz szerint basszájba szerelmes plasztikba.

Ay Mama, Que paso 2014.11.27. 00:38:59

baszoba
Dóri Dennis, utóbbi helyes nem tudja elképzelni a villalétét úgy hogy visszavonul
Dóri"ő nem ide való" de ki?egy biztos én nem tudom
"ki kell mennem Úristen anniyra zavarban lettem tőled, hogy ki kell mennem" meséli Dóri lehet Robinról, nem Reniről?
Dóri"ide partyarcok kellenek, akik bármibe, érted, bármit érted...."
Dennis érti Dóri valószínű chipset eszik nem látni csak hallani
Dennis közel került Macihoz is............
Dóri ki akar vinni valakit, nem tudom kit
eltekerem a hangerőszabályzót jobbra
Dóri ideges valakire, akivel nem foglalkozik de amaz foglalkozik vele, Denni jóban vele szerintem engemcsakistenítélhetmegről beszélnek
Dórihoz Fanny és Dennis áll a legközelebb
Dennis szerint nyávog Dóri, ja nem szerintem
elhnagzika villabarát villabarátnő kifejezés
Dóri viszont nem tudja kifejezni magát"tényleg, úgymond, érted, és bazdmeg érted olyan egyedűl vagyok" de majd megoldja
Dóri "miért hagyjátok hogy hozzám nyúljon" tegnap is részeg vagyok és bevisz
Denni szerint ő ebben nem hibás most már Dóri szerint sem
Dóri Laciról beszél"bevisz!hát engem ne vigyen be!" "én nem tudom batdmeg, látom az Edina az full szerelemes belé, mint egy tigris úgy védi" Laci látja ezt és maga mellé állítja
Lacinak nem tetszik hogy Dennis Bölénnyel és Művel is jóban van
Dennis szerint eljön az idő amikor a mérleg majd Dóri felé billen
Lacinak nem lesz annyi vér a pucájában hogy kivigye Dórit, Dóri Lacit vinné
Dennis"akkor el kell érni, hogy te kapd a legtöbb jelet, a játékhoz türelmesnek kell lenni"
Dennis szerint Laci szerelmes Dóriba

Mirocska 2014.11.27. 00:39:29

@MolnarErik: Az Iza-Krisz nyűglődés folytatását láthatjuk... :-D

Morcz 2014.11.27. 00:41:22

@szandhokan: @Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: :DDDDDDDDD
@MolnarErik: nem volt az akkora hiszti, de lagalább kiállt a véleménye mellett.

Komisz most szimpi.
Dóri kb. percek óta: balalblablabla, de én nem szólok hozzá, miért nem érti?. balbalablabla "de nem szólok hozz.... blablabla....

Plasztik szerint 12 ker irigy.

Morcz 2014.11.27. 00:43:21

Dóri szerint basszájba maga az ördög. Vagy 12 ker?
komisz Maci mellé költözött, mert nem bírja basszájbát.
Dóri még mindig basszájbán lovagol. nyugi csak képletesen. :D

Morcz 2014.11.27. 00:43:54

Dóri egyre jobban felspanolja magát.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 00:44:18

@Morcz: Ádámra mondta, hogy sunyi a szeme, hogy ördög:)

Ay Mama, Que paso 2014.11.27. 00:44:38

Dennisből ki fog jönni az állat, vajon mi a totemállata?
Dóri arcán annyi megvetés van, hogy szántókat tudna megtölteni vetőmaggal
Dóri nem csak a riportban nem tud a lencsébe nézni kerüli a szemlencskontaktust, lehet nem szereti a lencsét
Ádám a sunyirókafejű!!, maga az ördög, dehogy a Laci keveri a neveket Dór, olyan szeme van mint egy démonak, Dennis nem keresi a szemkontaktust Lacival
Dennis Bölény mellé költözött, Robin?vajon hol hál?
Dórinál betelt a bocsánat füzet!!! Dóri a fürdőköpeny szíjával üti a levegőt, lehet melege van

folytatjuk

Mirocska 2014.11.27. 00:45:16

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Lacira mondta. Semmi másról nem tud beszélni, csak Laciról...

Morcz 2014.11.27. 00:47:24

@Mirocska: teljesen rápörgött, kínáncsi vagyok a jelrakásnál ebből lesz-e valami,mert egy két tippem már van:
plasztik - > basszájba
Basszájba - > 12 ker
Misskiskun - > sínésznő
sínésznő- > Misskk

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 00:47:24

@Mirocska: Én úgy emlékszem, hogy Ádámról beszélt. El is gondolkoztam, hogy melyik is az ádám. Meg nem is értettem, hogy miért mondja.

Morcz 2014.11.27. 00:48:08

Asszem én már el, reggel jövök, jó éjt nektek!

Morcz 2014.11.27. 00:49:06

Misskk és 12 ker Fannit ekézik a háta mögött.

Mirocska 2014.11.27. 00:52:33

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Mintha Komisz visszakérdezett volna, hogy kiről is beszél, és akkor mondta, hogy Laci.
De már félálomban vagyok, úgyhogy akármi is lehet... :-D

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 00:53:35

@Mirocska: Lehet, hogy plasztik is félálomban van, és össze-vissza beszél.

Jemi 2014.11.27. 00:55:28

Nem lehetne megkérni az rtl-t h feliratozzák ki a szereplők itteni neveit? mert en az igazi nevukrol semmit se tudok..laci=jabba?

Mirocska 2014.11.27. 00:55:31

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Én már Zsut sem értem...
Asszem jóéjt!

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.27. 00:56:27

Ma sem lattam az osszefoglalot, de latom, David esett ki. Megneztem a "legszebb pillanatok" videojat a musor weboldalan, es oszinten szolva csodalkozom, hogy sikerult osszevagniuk 1 percnyi anyagot rola.. :)

Az uj lakorol meg nem lattam semmi videot, de a neve alapjan mar nem szimpi... :D

szandhokan 2014.11.27. 00:56:47

kicsit unalmasak ezek a párosok
zsu dani
plasztik komisz
csak unalmas légharácsolás.

szandhokan 2014.11.27. 00:58:41

Zsu már megint sír...
ez színház?

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 01:00:10

Vágja már valaki fültövön ezt a jányanyát! Jájj!

Nem Penny hajója 2014.11.27. 01:01:21

Fiastyúkon gyönyörű ez a sapka

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 01:03:48

De, ha támadás felületesen érintkeznek velem, harapok.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 01:04:15

Hát Zsu nagyon leépült, műsorvezető létére 5 mondatból 1 értelmes jön össze neki.
Ha a bőgéssel most kivételesen nem színészkedne: még nincs bent 1 hete, h gondolta így a 4 hónapot?
@Jemi: Van erre itt egy külön poszt.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 01:05:54

Tudod mit jelent a Milf?
Hát
Olyan anyuka akit meg akarnak dugni
De jó értelemben?

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 01:07:57

@MolnarErik: a folytatás: De engem 50 éves koromban is dugjanak meg, nő vagyok, vannak érzéseim.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 01:09:49

Egyébként valami túrkálót nyitottak, és nappal azzal keresik a pénzt, vagy mi ez a kurva sok ruha?

Ay Mama, Que paso 2014.11.27. 01:15:54

Mután Dóri jó földművesként megtrágyázta Lacit, magkapjuk Helyikludilikjulit és kutyáját
ugyanzt csinálják, mint eddig Zsuzsa hisz abban , hogy más miatt van itt Zsuzsa szerint a háta mögött egy város van pedig a fal az, Dani kontrázik akkor az ő háta mögött Budapest van
Zsuzsa fején egy Jamiroquai szerű sapka van, válla szexin kivan téve több pozitívumot nem lehet már írni róla, klikkesedtek Laci próbál visszapuncsolni az erősebb táborba, Dani szerint Laci összevissza beszél és ő sem bízik benne, Edina Dani szerint velük van és a többiek nem gondolják hogy mi a szitu, Zsuzsa "és akkor, tudod, és akkor azmiatt" nem értelmes elég csúnyán ki van itt élezve minden, ezért fog harc menni a Robinért állapítják meg közösen
"Laci a legizébb" fogalmaz Zsuzsa
Zsuzsa és Dani szerint is Edina vonzódik Edinához, Edina azok felé nyit akikkel szimpatizál is árul el egy villatitkot Dani és addig nem fúrják Edinát, amíg ő nem fúrja őket
"Kék a szeme arca csupa derű" - kezd spontán énekelni Zsuzsa
Zsuzsa szerint Zsuzsa megy párbajra és tudja, hogy vissza fog jönni és olyat fgok kiküldeni bazdmeg,
legyen így legyen így - bólogat Dani a bólogató
Dani szerint ne cserélje el a kulcsát Dórival Zsuzsa
"ezt most ne" nyávog Zsuzsa és sír is mert találkozni akar Levivel
Zsuzsa összeomlott mert eszébe jutott hogy karácsonykor nem lesz a gyermekkel, de vele lesz
"mennyi idő van karácsonyig?" kérdezi Zsuzsa és tovább sír Leviről és abbahgyják, mret Zsuzsa nem akar Levire gondolni,
"bazdmeg na" így készül ki a szeme, majd Dani énekel "kék a szeme..."
általános pakolási feladat lehet a villába
Zsuzsa próbál valamit mondani de nem értelmes a cseréről szuszog és ha nem találkozik Levivel karácsonykor "akkorviszont, kibírom viszont ha támadnak akkor harapok"
Zsuzsa a megfeelő időket várja - Zsuzsa szavaival élek(vajon meddig)
Zuszaa "te tök jól nézek ki!!" Zsuzsát le VV MIlfezte Laci, Dani elmagyarázza neki mi az, Zsuzsaát 50 évesenis dugják majd meg, mondja Zsuzsa
Dani kinéz
Zsuzsa énekel, szerintem az I will survive világhírű szólóját (C-dúrban van )
tovább dúdol de ezt nem ismerem fel sá-lá-lá-lá-lá-lá -lá
bazdmeg monologizál Zsuzsa. pedig ha tudná, hogy most egyedül övé a képernyő..........

bejön Dóri, cigányos a járása, nincsnek meg a fésüi"hát ez kurva jó bazdmeg" konstatálja Dóri és kimegy
Zuszsi rágyújt a Vén Európa c. száma máltán és méltán híres slágerére ezért kérlek..stb, stb
Dóri viszajön"ja megvan" és fésülni kezdi a műhaját, hallani ahogy a fésű sercent egy jó nagyot a hajon " afaszomat azt, én ma anniyt ettem, egy nap alatt nem lehet meghízni ugye" aggódik Dóri, "nem gáz ugye, holnap lemozgom"
mi szólsz, ogy a Dávid ment- kérdezi Dóri
"nem értettem" nem értizik Zsuzsa, Dóri megmagyarázza, hogy ez egy közösség és Dávid elvonult, eltűnt, Zsuzsa elfogult Dáviddal szemben
Zsuzsa bármit mond "és ő, őh és ő" tízszer több szót kell kimondani, hogy az agya elküldje az ingert a szájoh és a garathoz "én ő"
Dórit nem érdekli Zsuzsa és Dávid viszonya, Zsuzsa mindig nevetett Dávidon ha ránézett és most rossz hogy nincs, de mg is könnyebbült mert "nem egyszerű az élet"!!!
"hát nem sajnos" - sóhajt Dóri

szandhokan 2014.11.27. 01:15:56

Zsu fogd már be a szádat!

Cimili 2014.11.27. 01:16:51

Hali éjszakások! :)
Ti értitek mit mond Zsu? Össze-vissza hadovál, meg öööööö-zik, nincs egy értelmes mondata.
Sajnos nem láttam az esti adást, de hatalmas köszcsi azoknak, akik közvetítették!
Valamiért a most-on sem tudom megnézni, pedig tegnap még működött.:(((((

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.27. 01:18:49

@szandhokan: @Cimili: Ugye, döbbenet ez a Zsu, ahogy átkapcsoltak rá, visszasírtam Dóri telipofás Laciszapulását.

szandhokan 2014.11.27. 01:20:50

@Cimili: nem, beszél bele a nagyvilágba, azt sem tudja, hogy miért beszél, de mondja....
politikusnak kellett volna mennie.
@MolnarErik: én is, Dóri legalább bazdmegel egy párat a mondatai között :)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.27. 01:26:46

Ez az újdávid olyan erőltetetten röhög, mintha két-három fokkal erősebben nyomna minden röhögést.

Juan Cuadrado gyönyörű haja 2014.11.27. 01:30:47

szavazás.

Ha te villalakó lennél, kire tennéd a kiválaszó jelet?

vote.pollcode.com/83845857

Ay Mama, Que paso 2014.11.27. 01:33:39

Dóri és Zsuzsi folytatják amit az előző hozzászólásban abbahagytak
kulcsszavak: eltűnik, félrevonul, megértettem, de ő
Zuzsa leveszi a sapkát nem lesz már éneklés
Robin, Dani, Ádám is bejön, Reni váltja Dórit a jelenetben
pakolnak, nem egymást, ruhát
Dani és Reni Maci alvajárásáról beszél Robinnak, ha nem horkol figyelni kell rá
egyszerre beszélnek
Reni nem tágít a pólós mellől
pakolnak, Edina Vikcsu segítségét kéri, hogy bepakoljanak, pakolnak, Nyilas Misi hiányzik hogy teljes legyen a pakk
Vikcsu és Edina mennek fürdeni velük megy valaki, találjátok ki ki az
Reni emondja hogy hogy és hol szokott öltözni vetkőzni találjátok ki hogy kinek hint: nem Norbi az - és el is kezdi Reni az átöltözést
ha jól látom Reni és Robin egymás mellett fognak aludni, ha jól látom
Luke Skywlaker, Skywlaker lajos fordítják félre leiter jakabék , de tetszik nekik
Robin megkapja az elmaradhatatlan denevéremberes vicceket
nincs egyetértés abban hogy ki vár kire és ki kivel fürdik(nem azzal a Kikivel)
"fáradt vagyok" szól Ay Mama Que Paso
"tudom, érzem" - fordul meg a fejében
"és a vonatod is indul hamarosan" - erősíti meg egy másik gondolat, hogy lefeküdjön aludni

jöttömre hétfőn számítsatok az éj felénél nyugat felől
és most jöjjön az aki alám ír!!

ui. imádkozzatokk!!!!!!!!

szandhokan 2014.11.27. 01:35:46

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű:
még nagyon új, sok az ismeretlen, nyomulnia kell.

Gia 2014.11.27. 05:35:14

Na Vikcsu végre lemaradt.Vele ne randizzon Robin.

hannamontanna 2014.11.27. 08:34:24

Jó reggelt! mielőtt olvasgatok.... Előfordulhat, hogy beküldte az rtl az első értelmes és vállalható embert? Aki mondjuk nem tudjuk, hogy Robin, vagy Dávid, de mindegy is. Most lettem kíváncsi.

Gia 2014.11.27. 08:55:58

@hannamontanna: Titkon reménykedtem ebben.Szerencsére kisfilmmel sem rontottak a renoméján.

hannamontanna 2014.11.27. 08:58:49

@Gia: Igen azok a kisfilmek elég erőltetettek voltak. Egyikük mondta is Lilunak a film után, hogy : de én nem vagyok ilyen!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.27. 09:59:07

@Ay Mama, Que paso:
"fáradt vagyok" szól Ay Mama Que Paso
"tudom, érzem" - fordul meg a fejében
"és a vonatod is indul hamarosan" - erősíti meg egy másik gondolat, hogy lefeküdjön aludni..."

Ez a kis bejegyzés az összefoglalód végén, ez olyan volt, mint amikor Hitchcock felbukkan 1-1 pillanatra a filmjeiben... :)

És nem tudom, hogy csinálod ezt a szinkronkövetítést, de könyörgöm ne hagyd abba. :D

mézescsók 2014.11.27. 12:22:23

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: A cuccokat a szponzoroktól kapják. Nincs kizárva, hogy azok meg turkálókból szedik össze.
(azon a bulin, ahol Laci a Wc-s néni volt, Dóra bazmegelt, hogy mindenképpen kell neki az a rózsaszin, ami rajta van. Dennis mondta, hogy miért pont ezt ne adnák neki, már annyi cuccot kaptak.)
Dennis válthatna Dórára. Dóra egyre többször keresi Komisz társaságát, általában neki önti ki a lelkét és korban jobban magához valónak tartja, mint Lacit. Végre egy kis botrány lenne. Fanni őrjöngene, hogy elveszti alkalmi partnerét, viszont mennyivel kisebb lenne a kisértés, ám a hiúsága romokban heverne. Laci tombolna, hogy pont a cimbije nyúlja le a volt nőjét. Dennisnek mindegy, kit dug. Szóval megérné.

Krétagarbó 2014.11.27. 14:11:02

@Ay Mama, Que paso: Nagyon köszi a közvetítést ismét. Kár, hogy csak hétfőn lesz legközelebb.
A többi éjszakai műszakosnak is hálás köszönet!:)
süti beállítások módosítása