Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x13 – Jubilex (sorozatzáró)

2014. november 26. 13:00 - Zenóbia

Hank a kamiont, Sonya a furgont követi a határtól, és Hank a lelkére köti, hogy ne állítsa félre a kocsit, hanem várja meg az erősítést, ellenben ő szarik az erősítésre, és megállítja a kamiont. Persze lődözés lesz, Hank nyer, a raktérben a drogon kívül Linder hullája, immáron örökre szakállmentesen. Aztán megjelenik Hank főnöke, akinek odaad valamit, hogy ez is a CIA hagyatéka, de ha megölnek se látom, hogy mi a szart. A kamionban tíz tonna cucc van, hát, az nem kevés. Ezt mondja a főnök is, csak nem pont ezekkel a szavakkal. Sonya furgonja behajtott egy kertvárosi garázsba, még mindig várhatja az erősítést, ez egy ilyen várós nap neki. Frye viszont becsajozott, de dugás nem lesz itt, mert Buckley várja otthon, aki nagyon udvarias, mert legalább ad a csajnak pénzt taxira. Aztán már kevésbé udvarias, amikor közli Frye-vel, hogy kurvára ne írja meg azt a cikket, és amúgy is felejtse el az egészet, mert amúgy is csak egy drogos alkesz, és úgysem hiányozna senkinek sem, ha megdöglene.

2x13_bridge1.jpg

De ha mégis megírja, akkor történhet vele egy hasonló baleset, mint anno, amikor bezárták a saját kocsijába egy bombával. Az is jó vicc volt, de Frye most sem röhög nagyon. A másik három szerencsétlen meg bandukol az éjszakában Faustoval meg Pohossal, szép is az, a tücsökciripelés hangjaira andalogni a fák között. Romina nem annyira bírja a terepgyaloglást, úgyhogy Marco még őt is cígölheti, mindig van hova lejjebb. Sonya persze lövést hall a nagy várakozásban, úgyhogy bemegy, és megérdeklődi a hullát éppen zsákba csomagoló fogyatékostól, hogy miafasz. Míg az fogalmazgatja magában a választ, odaér Buckley is, akinek sűrű napja van mondhatni, és fejbevágja Sonyát, de legalább rak egy büdös kabátot a feje alá, mielőtt lelövi a csökött agyút. Aztán takarítást kér, várnia kell, mondom, hogy ez egy várós nap. Én is pl. rohadtul várom, hogy este hat legyen, és leléphessek borozni.

2x13_bridge2.jpg

Eleanor megkapja a kulcsot Sebastiantól az apja ketrecéhez, azzal a feltétellel, hogy Fausto halála után is lesz még meló, amiben részt kell vennie. A terv az, hogy hazaviszi az apját a tölgyfához, de most komolyan, odakötözi és makkal fogja dobálni, vagy mi?! Helló apu, nem is néz ki olyan rosszul az öreg, mint vártam, de lehet, hogy csak eléggé sötét van. Azt mondják, az sokat tud segíteni. Sonya magához tért, a garázst addigra szépen kipucolták mellette, és már itt is van Hank meg a pasas, akit most már megnézek, hogy ki a faszom, áhá, FBI. Aki most már velük van, Sonya mondjuk nem bízik benne, de mégis ki a tökömben bízott meg valaha is, ezen nem lepődünk meg. Viszont Hank azt mondja, hogy beszéljenek inkább Linderrel, ebből éles elmémmel kikövetkeztettem, hogy mégsem halt meg, jé, hát, hogyhogy? Romina viszont kidőlt, kéne neki egy lövés, hogy aztán tánclépésben hujjogatva repülje körbe az egész tetves erdőt, de Marco nem adja be neki, marad Fausto.

2x13_bridge3.jpg

Rutinos, nem mondom. Annyira viszont nem, hogy ne lehetne őt is a farkánál megfogni, de Romina csak a lábával masszírozza, majd fogja a tűt, és beledöfi Galvan nyakába. Marco leszereli Pohost, de addigra Rominát már hasbalövi Fausto, mert a csaj egy balfék szegény. Jézusom, hát milyen jelenet ez, Marco egyszerre nyomja Romina hasát, meg tartja sakkban egy pisztollyal Pohost, akit eközben sugárban lehány Fausto. Most komolyan, szegényebb lett volna az életem, ha ezt a sorozatot nem írom meg. Frye totál bebaszva érkezik meg Mendezhez a szerkesztőségbe, aki közli vele, hogy valaki infókat ad majd nekik Buckley-ról, és írják meg blogban, mert ott megtehetik. A bloggerek pincékben tenyésznek, mondja Frye, picsába, ha ezt tudom. Linder lófaszt sem mond Sonyáéknak, ez sem meglepetés, csak mondom, hogy tudjátok, hogy voltak nála látogatóban, és amúgy elég jól van, már ha aggódnátok a hősszerelmes miatt.

2x13_bridge4.jpg

Fausto jól elröhögcsél így beszívva, megbilincselve, főleg, hogy a furgont szétrágták a patkányok, Romina nem sokáig húzza, ha ez így marad. Aztán előjön Marconak az apja sztorijával, hogy lehetett volna ő is a király, de ha gondolja, megmutatja, hol van eltemetve. Marco eddig abban a hitben élt, hogy az apja egy tűzben halt meg, de valójában az akkori főnök ráküldött öt embert, négyet kinyírt, az ötödik hátbalőtte, aztán eltemették egy szemétdombon a döglött kutyák mellé. Ők meg kiásták az apjával, és tisztességesen elásták a sivatagban. Marco nem rajong az apjáért, mert drogot csinált és elhagyta az anyját, de ezt legalább tökösen csinálta, mondja Fausto, nézőpont kérdése ez a tökösség dolog, úgy látszik. Marco felhívja Sonyát, aztán próbálja életben tartani Rominát, de hát ez teljesen esélytelen, nyilván, de azért ad neki lelki segélyt is, meg reményt a túlélésre, az ilyenkor jól jön, a kegyes hazugság.

2x13_bridge5.jpg

Frye és Mendez interjúalanya Buckley főnöke, a csaj, aki pitét eszik folyton folyvást. És képes előállni annyival, hogy levették a kezüket az ügynökről, mert az bolond, és a tudtuk nélkül cselekszik. Lófaszt. Úgyhogy beindul a mentsük meg Buckley-t akció, mielőtt még kiiktatják a kedves kollégái. Bukta, kiiktatták, a Jézust látó faszi segítségével, mert már nem látja. Remek. Sonya elment a négyesért, Romina a kórházba, Sonya marad vele, a többieknek irány az őrs. Robles még mindig iszik, szerintem jobban teszi, ha folytatja, mert Marco nem adja át neki Faustot, hanem addig fogja a kezét, míg érte nem jönnek. Megjött az államügyész, és felajánlja Marconak a Kapitányi jelvényt, mert hogy Robles úgyis lelépett, de neki nem kell. Pedig Celia örülne neki. Eva és Linder újra ölelgethetik egymást, és így a halálközeli élmény után Steven elmondja neki, hogy álmában kicsike kecskéket meg kicsike tyúkokat gondozott, úgyhogy nekik gyerekük lesz, ez már tuti.

2x13_bridge6.jpg

Hank odahívja Buckley hullájához Mendezéket, hogy írják meg a sztorit, mert ő nem mondhat semmit úgysem. Cesar közben leszállította Eleanort és az apját a tölgyfához, és ez egy rohadt jó jelenet, ilyen szomorú tölgyfát még soha az életben nem láttam. Óh basszus, és tényleg megdobálja makkal. Ezek után muszáj nyernem a lottón. Először ez alatt a fa alatt dobta rá a makkokra a saját lányát, és mondta neki, hogy legyen jó kislány, jááááj, aztán elvette a fényét. Eleanor megzakkan, és elkezdi pofozgatni a valami csőhöz kikötözött öreget, de előtte még elvágja a kötelet a kezén, hogy annak legyen mivel fojtogatnia őt, amikor eltörik a cső. Már épp elvenné az összes fényét az öreg, amikor befut Sonya, és lelövi a makkos embert. Eleanor arra biztatja, hogy lője le őt is, ha már így benne van, de nem. A változatosság kedvéért most ő hívja Marcot, hogy ugyan jöjjön már oda, az örök társak. Ő elássa aput, Sonya meg a jó isten tudja mit csinál a nővel, mert dilemmázik, hogy kirúgják-e, ha ő viszi be. És, itt a vége, sosem látjuk többé Fausto Galvant, picsába.

2x13_bridge7.jpg

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása