Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014, 6. Élő show - Siker, pénz, csillogás

2014. november 24. 09:00 - oharozsabimbolehetnek

Kezdődik a móka mára, nyílik Bence mókatára. Ezúttal az egyik haverjával a mentorok öltözőjébe szabadultak be trollkodni, de Alföldi rájuk nyit, és kizavarja őket. John Legend köszön be az elején, és elmondja, épp mit nézünk. Szerintem nélküle is tudtuk. A show közös produkcióval indul, de elég szerencsétlen a dal- vagy hangnemválasztás, mert egyeseknek túl magas. Bence ismét matekkal próbál szavazásra bírni. Ma a Siker, pénz, csillogásról fognak énekelni, csakúgy, mint a KFT annak idején. De nem kezdődhet show a négy mentor nélkül. Nyílik a ledfal, ott áll a morcos négyes, Gabinak olyan rövid a nadrágja, hogy kilátszik a (tetovált?) combfix gumija.

Screen Shot 2014-11-23 at 2.58.58 PM.png

Ez mondjuk ülve nem érdekes. Ismét lamentálunk egy kicsit azon, hogy milyen nehéz volt G-nek a múlt héten. Kiderül, hogy az elején látott kis ‘gag’ forgatása után a tűket véletlenül benne hagyták a székben, és G később bele is ült, úgyhogy Bence sűrű elnézéseket kér tőle, ahogy Gabitól is a rúzsa eltöréséért, de őt ez nem nagyon zavarja, azért a pénzért, amit azért kap, hogy bejött a ledfal mögül, és leült a helyére, tud venni kb 85 ugyanolyat. 

Boldog Benji kezdi a mai napot, aki elvitte az öccsét az Aqualamibe, és rongyosra csúszdázták magukat. A jókedv megmaradt a színpadon, Happyt énekel, valami feldolgozást, ami teljesen kiheréli az eredetit. Nem maradt pénz a jogdíjakra? És amúgy ennek mi köze a sikerhez, a pénzhez vagy a csillogáshoz? Benji hangja jó, de ezt tudtuk, azt viszont nem, hogy el is tudja magát engedni éneklés közben. De ez most se derül ki.

Screen Shot 2014-11-23 at 3.00.10 PM.png

G kéri vissza a gitárt, mert azzal jobb a srác. Hirtelen valaki benyögi, hogy Alföldinek ma van a szülinapja. Gabi szerint Benji nem engedte el magát eléggé. A végén még megtudjuk, hogy mentorának énekelte a dalt. Disz iz dö bigining…

Horányi Juli kinyírta a versenytársait a saját kategóriájából, úgyhogy itt az ideje szimpatikussá tenni egy kicsit. A kisfilmben az édesanyjával találkozik, és cukiskodnak egy sort. A kedves mama egyébként jó fejnek tűnik nagyon. A színpadon hosszú, vörös ruhát visel, és a Mariah Carey-féle Hero-t énekli. Ez megint épp témába vág.

Screen Shot 2014-11-23 at 3.00.47 PM.png

Juli nagyon díva akar lenni, de közben valamiért sápadtra sikerül a produkció. A mentorok úgy érezték, hogy nagyon jó energiák dolgoztak a színpadon, úgyhogy agyondícsérik a csajt.

Bobby Ewing következik, aki a filmjében hazamegy a szülőfalujába, és meglátogatja az egyik rokonát a hentesboltjában, meg a nagymamáját, és páleszezik egy jót. A színpadra olyan elszánt fejjel jön ki, mintha a ledfal mögött Jockey azt mondta volna neki, hogy elveszi tőle a Ewing Olajtársaságot.

Screen Shot 2014-11-23 at 3.01.16 PM.png

A dal a Fame, ami menthetetlenül musicales. És ezzel most káromkodtam. A tánckar sem segít sokat a helyzeten, csak még színházibb lesz. A mentorok se tették le a hajukat tőle, nincs benne hiba, csak szar volt, és Bobby eltűnt a színpadon. Alföldi szerint ez faszság, mert megint új színt mutatott. Bence kérdésére (ami a bajuszra irányult) Bobby elmondja, hogy máshol nem nő rajta szőr. Köszönjük ezt az információt!  

Twitter. Szóra sem méltó.

A Spoon nyit a reklám után, elmennek gyúrni. Hát, rájuk fér. Kicsi rózsaszín súlyzókkat szívatják őket. Kurva vicces! Az egyik kismajomnak közben van pofája azt mondani, hogy “nem azért jöttünk, hogy a külsőnkkel fogjuk meg a közönséget”. Na, menj te a ….! Eye of the Tigert énekelnek, ami szerintem unalmas, de lehet, hogy én vagyok hozzájuk öreg. Én meg attól féltem, hogy a napközbeni bőröregedés fogja elárulni a koromat…

Screen Shot 2014-11-23 at 2.56.13 PM.png

Alföldi szerint már mocorognak a tejfogak, de még mindig nem az igazi. Szikora is csak a fejlődést látja, de az igazán jó produckió még várat magára. G-nek tetszett. Gabinak olyan jó volt, hogy elvesztette a fejét, és csak ordít, mint egy állat.

Bella kisfilmje arról szól, hogy mennyire más az élete a zikszfaktorban. Vagyis semmiről. Material girl-t hozott, és mini-Madonnának öltözött ma.

Screen Shot 2014-11-23 at 2.56.37 PM.png

Ennek ellenére valahogy ebből az előadásból nem jött ki, ami az eredetiből igen, hogy milyen is egy anyagias lány. Shame on mindenki, aki a színpadi megjelenést kitalálta, beleértve a ruhát, a koreográfiát, mindent. G ennek ellenére elégedett, ahogy Gabi, és Alföldi Robi is.

Ma este sem hiányozhat Rövidgatyás Ricsi, aki elhozta a próbára az osztályát, akiket látszólag marhára érdekel a backstage. Amúgy nem. Erőltetetten rihegnek-röhögnek egy darabig, aztán végre befejeződik a kisfilm. A színpadon hömpölygő füst, a háttérben hagyek, középen meg Ricsi, amint Shape of My Heartot énekel.

Screen Shot 2014-11-23 at 2.56.46 PM.png

Mintha kicsit be lenne rekedve, nincs ereje a hangjának, pedig annyira próbálkozik, hogy megint X lett a lábában. Szikora és Gabi szerint ezt nem szabadna ilyen erővel énekelni. G egyetért velük, nem működik minden dalnál ugyanaz a recept. Alföldi kikel magából, védi Ricsit ezerrel, mert igazából most volt a legmélyebb. Ricsi a marketingesek bölcsességével jegyzi meg, hogy még az is jó ha megosztó az ember, mert akkor legalább beszélnek róla. 

Megmutatják a nyertest a múlt heti játékra, a jövő hétre pedig rajzokat kérnek a kedvenc énekesekről. 

A Tha Shudras folytatja a sort, sajnáltatják kicsit magukat, amiért az underground is kivetette magából őket. Ezért jelentkeztek ide. Muhaha! Abbát énekelnek. Zúzós. Kurva jó, bár most először a végére megunom. A mentoroknak nagyon tetszett, még úgy is, hogy G egyébként utálja a Money, Money, Money-t. 

Screen Shot 2014-11-23 at 2.54.50 PM.png

Az utolsó Tóth Andi, akinek furcsa, hogy éppen valóra váltja az álmait. Találkozik Oláhdzsível, aki nagyon megdícséri, és ettől marha boldog lesz. Cabaret-t énekel, és érdekes módon ez is jól áll neki, bár nem értem, miért bakancsban van. Annyira otthon van a deszkákon, hogy a legnagyobbak rutinjával tolja el ezt a nem egyszerű számot úgy, hogy egy pillanatra nem esik ki a szerepéből. A mentorokat lehet felmosni, bár Alföldi szerint kicsit túl volt színészkedve. 

Screen Shot 2014-11-23 at 2.55.30 PM.png

A szolgálati közleményből megtudjuk, hogy már csak négy hét, és vége. Brühühüü! AfterX ízelítő, Zsófi nem lett jobb. 

A mai vendégfellépő Jászkarajenő egykor csiszolatlan gyémántja, Oláh Gergő, aki 2012-ben nyerte meg a zikszet. Nekem abban az évben ő volt a kedvencem, de meg kell állapítanom, hogy belőle is ugyanolyan egyenénekest csináltak, mint mindenki másból. (ásít) Minden eredetiség eltűnt belőle. Kedves ifjúság! Tessék odafigyelni magyarórán, hogy lehessen belőletek dalszövegíró! Nagy szükség lenne rá kis hazánkban.

Na, mindent láttunk, foglaljunk össze képekben és szóban. Aztán megint bugyognak Bencéből a szavazásra buzdító statisztikai adatok. A mai adásban is kell egy kisfilm arról, milyen borzasztó volt, hogy a múlt héten kiesett valaki. Aztán jönnek a versenyzők és mentoraik, és elkezdődik a névsorolvasás. Jövő héten Tóth Andi, Bobby Ewing, Rövidgatyás Ricsi, a Spoon, Benji és Horányi Juli adják a talpalávalót. A Tha Shudras és Bella párbajoznak. Elvonulnak a mentorokkal beszélgetni, aztán szívmasszázs állj, és kezd a Tha Shudras. Szomorú vasárnapot énekelnek, és a Feeling Good óta ez először lúdbőrözős. Jesszus, de jó volt! Bellának nehéz lesz ezt a lécet átvinnie, pedig a Szabadság vándorai nagyon szépen szól. Na, vajon mi lesz a döntés? Gabi Bellát küldi haza, Szikora a Tha Shudrast, G is, de Alföldi Bellát, így 2-2. Boríték. Bence kétszer is megnézi, hogy jót mondjon. Bella esik ki. A stúdióban döbbent csend.

Screen Shot 2014-11-23 at 2.53.26 PM.png

Mosolyogva sírás, ufókkal ölelkezés, csupa bizarr dolog. Két csaj maradt a teljes mezőnyben. A jövő heti a 100. adás lesz!

 

Címkék: rtl klub x-faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.11.24. 13:31:47

Én megmondtam, hogy nehéz lesz ölelgetni a shudrast... :-) Ciki, ahogy eltartja a fejét.
Ezektől a brutál bakancsoktól tényleg el lehetne szakadni. Nekem az ortopéd cipők jutnak eszembe róla mindig.
Hajrá Andi!!!!

Ditti82 2014.11.24. 14:19:45

Alföldi szerintem egyből meg is bánta a döntését, nagyon ez volt az arcára írva, amikor odament (ha odament egyáltalán, ezt nem láttam) Bellához.

JOKKA21 2014.11.24. 19:13:33

Kár, hogy Izabella esett ki.Júlia nyeri.:)

Gia 2014.11.24. 19:20:55

@JOKKA21: Hát erre nem vennék mérget..

schanc 2014.11.24. 19:52:58

@JOKKA21: Személy szerint nagyon örülnék neki, de így, hogy ő az egyetlen kétszeres párbajozó a mezőnyben, minimum neccessé teszi a helyzetét.

Thomas Cooper 2014.11.25. 17:11:00

@JOKKA21: Kedvelem Julit és a múltkori Celin Dionos párbajdala atom jó volt. De sajnos tuti nem ő nyeri. Így is alig szavaz rá a tinivilág.
süti beállítások módosítása