Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x08 - A csicskák mindig bekurváznak

2014. november 24. 06:53 - sixx

Screen Shot 2014-11-24 at 4.54.50.png

Igazat adok Lilunak, egy hét alatt a vellában több minden történt, mint a VV6 első két hónapjában, Krisztiánnak például 3 hónap kellett ahhoz, hogy lekurvázza Izát, Laci ezt 7 nap alatt abszolválta Dóránál. Ennyi. (Egy szó, amit minden villalakó imád, és ultimate fegyverként használ, ha valaki kimondja, vigyázzban áll a szar mindenkiben, és nincs apelláta.) A mai adásban lesz Két Dolog, Amitől Beszartak a Vellalkók, egy Veszettül Vérmes Veszekedés és MissKiskun Bekurvulása, Avagy A Vidéki Bemondó Esete Az Farkakkal.

Buli Van a Vellában, azaz Egy Veszettül Vérmes Veszekedés

Minden azokkal a kibaszott kártyákkal kezdődött, amit a két utolsó beköltöző, Zsu, Kiskunfélegyháza egyetlen műcsöcsös bemondónője, és egyben a helyi VV Anikó-hasonmásverseny közönségdíjasa, valamint a kisfilmjében látottak ellenére meglepően kisfiúsan viselkedő újpesti úszómester, Ádám kapott, és kioszt a lakóük között. Olyan, klasszikus, meleg szart felkavaró papírosokról van szó, mint “az igazi férfi a kisfiúk között” és “te leszel a hálótársam.” Perszehogy sértődött arcok lesznek a végén, Ádám Szűzpöcök mellett akar aludni, MissKiskun meg Dáviddal, amin legjobban az érintett lepődik meg, “Mellettem?”, kérdezi, és egész test egy baszott nagy kérdőjel lesz, de pont olyan vállrándítással veszi tudomásul a dolgot, mint azt, amikor már csak foltos pulykamell maradt reggelire. Az egészben az a legjobb, amikor Ádám ad egy kártyát Ádinának is (legszebb szem, vagy miafasz), mire a riportszobában ezt Ádina így reagálja le:

Többé-kevésbe úgy véltem, hogy ez egy kedves meleg fú. Örvendtem neki.

A buláj beindul, ami artikulátlan üvöltözést, egyszerre beszédet és italozást jelent, a konyhapultnál DJ Maci úgy tesz, mint aki befolyással bír a zenére, és rémesen kínos felkonfokat tol, Szűzpöcök viszont a hajdúbagosi kultúr hétvégi mulatságán érzi magát, és pillanatok alatt bebaszcsizik és fejhangon rikoltozik. Basszájba és Komisz kihívja Ádámot a szaunába, hogy eszet osszanak neki, mert olyan nem van, hogy anélkül nyomulna rá egy nőre (Szűzpöcök), hogy nekik szólna. Sokszor elhangzik a “tesó” és az “ennyi”, sőt, a “vetted” is, nyomatékosítani a Basszájba-Komisz tengely dominanciáját. Komiszt egyébként nagyon szarul érintette, hogy az ágyacskájba Ádám feküdne Szűzpöcök mellé, és ezt nagyjából 28 alkalommal el is mondja, nem mintha bárki is kíváncsi lenne a kis problémájára.

Screen Shot 2014-11-24 at 5.37.41.png

Közben a szauna hirtelen kurva szűk lett, mert benyomult Plasztik, Patológ és Szűzpöcök, utóbbi részegen közeledik Komiszhoz, aki elküldi a faszba, mire a csaj kiborul, és hiszti gyön a részeg-üvöltözős fajtából, pompás. Pöcök másnap(?) a riportszobában elsírja magát, mert 21 éves, és annyi érzelmi meg egyéb intelligenciája van, mint egy alomtálcának (nem a fedelesnek!) és zavarja, hogy Komisz kicsit szopatja. A buli legjobb momentuma Ádiná magánszáma. Vigyázat, dzsif gyün:

Mondtam, hogy pompás. Az este egyre jobban elfajul, Komisz kijelenti, hogy

Az a baj, hogy itt senki nem akar baszni, aki meg akar baszni, az meg,…

Az meg Patológ, állapítjuk meg a képek láttán, mert a csaj egy szóra bemegy a mosókonyhára Komisszal és Basszájbával, aki azzal a felkiáltássál húzza maga után, hogy legyél a szexuális tárgyam, és ezzel asszem a klasszikus műveltségét is megcsillogtatta. Patológ a mosókonyhában libabőrös lesz attól, hogy Komisz a nyakába becsókol. Nincs az a nő, akit ne rázna ki a hideg ettől szerintem. A vellába visszatérő, és megfelelően hullarészeg Basszájba úgy gondolta, ideje megbeszélni a dolgokat Plasztikkal, aki a beszélgetést azzal nyitja, hogy ez az Ádám egy nagyon helyes gyerek. Na, itt indul a basszájbaazanyádat, Plasztik elmagyarázza, hogy leszarja Basszájbát, aki ezek nagyon bepörög, és elhangzik ez itten:

- Te vagy az érett? És miken mentél át? És mennyit fizettek érte?
- Bazdmegazanyád.
- A kurvák mindig anyáznak.
- A csicskák mindig kurváznak.

Screen Shot 2014-11-24 at 5.51.15.png

Csodálatos. Van folytatás is, mert az ilyesminek mindig van, Basszájba leszarja, hogy mindenki aludna, és a sötétben is stuffolja Plasztikot, majd kimondja a verdiktet:

A festet haj, a megcsinált csöcs meg a foltos segg, amin több lyuk van, mint az ementáli sajon.

Nem én hagytam ki a tét, még mielőtt. Ez is volt:

Nem kellek? Azért a fiatal faszt megmarkoltad.

A veszekedés után ez a kettő SOHA NEM FOG EGYMÁSSAL BESZÉLNI. Pedig Basszájba bocsánatot is kért, de Plasztik az ágyat elhúzza Basszájba mellől. DRÁMA.

MissKiskun Bekurvulása, Avagy A Vidéki Bemondó Esete Az Farkakkal.

Miközben ezek ketten üvöltöttek, az alamuszi nyuszi nagyot ugrik tétel ismét bizonyítást nyer (figyeled, Szikora Robi, így kell használni ezt a mondást helyesen) és MissKiskun nem sokat szarozik lefekvés után, a seggét rögvest odapucsítja Dávidhoz.

- Ez mi?
- Micsoda?
- Ez.
- A hasam.

Nem az volt.

Screen Shot 2014-11-24 at 6.01.35.png

Screen Shot 2014-11-24 at 6.02.02.png

 

A pucsítást markolászás és nyögések követik, smár is is van meg némi petting, aminek az vet véget, hogy befekszik melléjük Komisz, aki rárabolna a részeg bemondónőre, mert ritka tisztességes, egyenes ember. Lilu a dolgot nagyon viccesen reagálja le:

Ne legyünk szigorúak, szorítkozzunk a tényekre: Zsu ekkor már majdnem hat órája a villa lakója volt.

Két Dolog, Amitől Beszartak a Vellalkók

Az egyik dolog a dobozok rejtélye, amihez Lilu berongyol a vellába, és legalább annyira meglepődik azon, hogy nem üvöltözés fogadja, mint mi. A lakók húznak egy zöld golyót beköltözési sorrendben (Pöcök az első, aki erre már nem emlékszik, mert rövidebb az agya, mint köztévé Híradójának etikai kódexe), és ugyan Lilu szól nekik, hogy ne nyissák ki, mindenki kinyitja. Kulcs van benne. Nyitja a dobozt odakünn. A dobozban szuperképesséhek, melyek cserélhetők és örökül hagyhatók kiköltözés esetére.

 

Ez jutott:

  • Pöcök - egy napnyi szépségápolás
  • Ádina - két perc telefon
  • Sínésznő - valakit hat órára száműzhet a szaunába
  • Jaba - romantikus, külső este valakivel, akinek kötelező elmennie vele
  • 12ker - leveheti a védettséget valakiről
  • MissKiskun - párbajtanácsokat kaphat egy VV-experttől
  • Patológ - mostantól ő dönt szavazategyenlőség esetén
  • Komisz - ő lesz a szolárium őre, azt enged be, akit akar
  • Plasztik - egy órányi találkozás valamelyik kinti emberrel
  • Ádám - lila kendő
  • Dávid - 20 000 vellakrajcár (később jól jön, mondja Lilu)
  • Basszájba - Joker-kártya, azaz bárkinek elveheti a képességét, de csak egyszer.

A végén még bekapcsolunk a vellába, ahol Pöcök a fején úszósapkával közlekedik, mert büntiben van, és aszongya magáról, hogy úgy néz ki, mint egy tampon. Lilu meg is kérdezi, hogy miért kapta a büntetést. A dialógot pólóra kellene nyomtatni:

- Miért vagy megbüntetve?
- Hát szerintem azért, mert a portomat állandóan elhagyom.
- Szerinted azért, vagy elmondtuk neked, hogy azért?
- Elmondtátok.
- Akkor nem szerinted, hanem ezért. Szerintem vedd fel.

És a bejelentés: a szimpátiaszavazás utolsó helyezettje napokon belül távozik. Mi tudjuk, hogy szerdán, és azt is, hogy az utolsó négy helyen Ádám, Dávid, Sínésznő és Patológ áll, de ők nem. És azt sem, hogy kapnak egy új lakót a helyén. Kezdődik az önnön lében fürdés és a kamerának mórikálás, hogy szimpatikusabbak legyenek. Sok sikert.

Screen Shot 2014-11-24 at 6.17.29.png

És a végére megint Plasztik bóti csöcsei, mert MissKiskun egyelőre csak Dávidnak ajánlotta fel, hogy egy hátmasszázsért cserébe megmutatja neki az árut.

Címkék: vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2014.11.24. 07:05:59

Köszi a reggeli kávéhoz a betevőt :)))) jó vóóóót :)))

Kecses 2014.11.24. 07:12:49

Remélem a Pákó lesz az új beköltöző!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 07:29:31

Nekem Vikácsu izéje teccesz a legjobban, úgymond, ennyi, dikk.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 07:47:16

Hát éjjel Reni magára használta el a száműzős kártyát, mert ő aludt a szaunába.
Mindenesetre én már várom, h leadják a nagy Reni-Zsu ereszd el a hajamat (remélem ma adják, meg h adják egyáltalán).
Bent Edinát tartják a leggyengébbnek.

karev 2014.11.24. 08:13:49

remek volt, köszönjük. :)
Dórának 2 dió van a szájában a fenti képen?
amit Maci csinál, és hogy Fanni hagyja neki, sztem gusztustalan. pofán verném ping-pong ütővel, az tuti. csak sztem van Fanninak közönséges feje?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 09:10:57

Ez hó vót, dikk!
És még Lila is tudott vicceset mondani (most ez tényleg az volt:) ), dikebb!

" annyi érzelmi meg egyéb intelligenciája van, mint egy alomtálcának (nem a fedelesnek!)"--> epic :)

"(Pöcök az első, aki erre már nem emlékszik, mert rövidebb az agya, mint köztévé Híradójának etikai kódexe)" :D :D

Ez a szuperképességes egész jó ötlet.
És pl Jabba milyen testhezállót nyert :D
Meglátjuk ki tud-e hozni vmi értelmeset is belőle a zertéel.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 09:11:44

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: elnézést, nem hó, hanem jó...
Bár lehet, hogy ma még lesz hó is...

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.24. 09:15:18

@karev: szerintem meglehetősen férfifeje van.

hannamontanna 2014.11.24. 09:24:14

Köszi, jó volt! :-)
Két kérdés: csak nekem van olyan érzésem, hogy ezek a szuperképességek nem a kulcsokhoz kötődnek - magyarul tök mindegy, ki hányast húzta, Lilu fülébe mondták, hogy kinek mi jut, ugyanis durván személyre van szabva, forgatókönyvileg funkcionálisan.
kettő: ha Patológ nem fogja meg a húst, akkor hogyan boncolna? Vagy azért nem fogja meg, nehogy összekapcsolódjon a fejében a dolog, és boncolás közben a kajára gondoljon? Beteg dolog ez. Valamilyen vonzalomnak csak kell lennie a húshoz, ha az ember patológus szeretne lenni... vagy én vagyok helikopter. :-DDD

Warlimont 2014.11.24. 09:33:31

@karev: Ez a Maci valojaban egy közönseges perverz diszno. A lanyok helyeben erösen felnek, akit kötelezö "romantikus" estere kiparancsol max abban remenykedhet, hogy ennel a 0.2 tonnas lenynel biztosan gyorsabban fut.

Fannit meg szerintem istentelen bence mar reg kinezte maganak a kiszavazas utanra, folytatva a mar igy sem rövid sort.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 09:36:45

@hannamontanna: látni nem láttam, csak olvastam a hv-t, így kevésbé idegesít, h manipulálják a dolgot :)
De Jabba szuperképessége miatt rögtön ez ugrott be, h tuti nincs ekkora véletlen.
Mindegy, konfliktusforrásnak jó lesz...

Warlimont 2014.11.24. 09:46:54

@hannamontanna: "ha Patológ nem fogja meg a húst, akkor hogyan boncolna?"

Csak rakjuk rendbe a dolgokat: PATOLOGUS: ez egy orvosi egyetemet vegzett ember, aki az orvosi diplomaja utan ezt a szakiranyt valasztja. Ide kutatoi erdeklödesu emberek mennek, es messze nem csak hullakat turkal. A következöket csinalja: 1. Boncolas vegen odamegy, atnezi a "feldarabolt" hullat, ertekeli a beteg kezelese soran keszult leleteket, es vegul a termeszetes halalt okozo diagnozis(oka)t allapitja meg, erröl leletet ad. Persze boncolhat maga is erdekesebb esetben. 2. Szövettani leletet ad bekuldött mintakbol. Pl emlömutetnel valakinek leveszik a mellet es bekuldik egy gyors vizsgalatra, es mutet all. Patologus eldönti, hogy hol tartanak, joindulatu-rosszindulatu, kell-e terjeszteni a mutetet, majd megy vissza a telefon a mutöbe, es azok eszerint folytatjak. Itt pl a patologus eletet(!) ment! 3: kutatasokat vegez, cikkeket irhat az elözö tevekenysege alapjan. +1: Ha mindezt egyetemen csinalja, akkor orvostanhallgatokat is oktat.
Kis baratnonk ilyen biztosan nem lesz, mert 1. ehhez tul hulye, 2. mar reg az orvosi egyetemen kene ulnie tankönyv hegyek között, nem a villaban.

Aki a mi jo Patologunk lehet, az max a BONCMESTER. :) :) Ez egy alig kepzett hentes betanitott munkas, aki szetvagja a testet egy nem tul bonyolult rutin szerint, es varja vele a patologus orvost, aki lejön megnezni. Eleg lenezett szakma, turkalhatsz a hullak között, plusz szivhatod a felelmetesen budös formalin szagat is. Ahany boncmestert en lattam, az szinte mind vagy valami pszichopata volt, vagy az idök soran kiegett alkoholista lett. Bocsanat attol a kisszamu kiveteltöl, aki esetleg (eddig :) ) nem lett az.

városi fiú 2014.11.24. 09:47:48

Laci, elmehetsz a sohivatalba a jokereddel egyutt, azzal sose jutsz puncikahoz este. Legykozelebb majd jobban koncentralsz es a 20000 krajcart huzod.

hannamontanna 2014.11.24. 09:47:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: No igen. Mert Jabbának amúgy esélye sem lenne ilyesmire, és látszott is a csajok fején a rémület. Meg aztán Kazal mi a fenét kezdene a Patológnak adott képességgel, mikor azt sem tudja, hogy eljött otthonról. Ez Patológnak kell, hogy végre érezze, hogy fontos. Aztán meg ez a szerencsétlen kis szánalom B*szájba amit kapott, ez az igazi 'úgymond' hatalom, de úgyis elb*ssza, mert kicsinyes. Egy ilyen hatalommal VVati tudott volna mit kezdeni, de őőőőőő? Inkább hagyjuk.

hannamontanna 2014.11.24. 09:54:22

@Warlimont: Kösz a tájékoztatást... :-) Szerinted nem tudom mi a különbség patológus és boncmester között? De igen. Sőt még a halottmosó is más... Csak a hozzáállásra értettem, lecsupaszítva. ÓÓÓ ez milyen plasztikus lett :-DDDD De érted, mire értettem, ebben biztos vagyok. Amúgy én nem nézem le a boncmestereket sem. Kevesebbet tudnánk, ha Michelangelo és többi kortársának kedvenc hobbija nem ez lett volna...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.24. 09:55:16

hatalmas hogyvolt ismét, ez a mondat pedig epic:

"Pöcök az első, aki erre már nem emlékszik, mert rövidebb az agya, mint köztévé Híradójának etikai kódexe"

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 10:03:38

@doggfather: és nem is tudom hirtelen, ez az epic mondat melyikre nézve szomorúbb....

De nekem is ez ütött a legjobban :D

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 10:09:58

@☺ágica: húha,
Ádiná népdalt énekelt, Dávid meg verset szavalt. Csúnyán elbaszták a castingot, valaki repülni fog ezért.

Warlimont 2014.11.24. 10:11:36

@hannamontanna: "nem tudom mi a különbség patológus és boncmester között?"

Nem tudom, hogy tudod-e, nem ismerjuk egymast. Mindenesetre sokan nevezik Patolog(us)nak, es ez teves. Ha te is orvos vagy, mint en, akkor elnezest kollega a fölösleges magyarazatert.

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 10:12:28

Lilu amikor Macinak mondta hogy övé a romantikus este és a választott lánynak kötelező a részvétel, látván az aggódó női tekinteteket gyorsan hozzátette, hogy a lányoknak csak a programban való részvétel kötelező, másban nem. LOL

Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.24. 10:12:55

Elég, ha csak egyszer zuttyan rá Jabba az egyik szerencsétlen csajra, akit aztán annak rendje és módja szerint palancsintává lapít. Végre igazi splatter-horror lesz a Villában!

Morcz 2014.11.24. 10:13:04

Sziasztok!

Jót röhögtem a HV-n, az éjjel baglyoknak meg köszi a közvetítést. :)

@MolnarErik: remélem Reni nyeri a catfightokat és helyreteszi a KKF1h-iTV rémet....

@karev: szerintem az összes csaj közül Fanni néz ki a legvállalhatóbban még smink nélkül is.

Egyébként Macit is lepattintotta a péntek esti online-ban.

Warlimont 2014.11.24. 10:16:46

@Morcz: "szerintem az összes csaj közül Fanni néz ki a legvállalhatóbban még smink nélkül is."

Szerintem is teljesen vallalhatoan nez ki, söt ha szemuveget is feltesz neha, messziröl akar meg okosnak is tunhet. :) Csak ne szolaljon meg. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 10:17:57

Az ennyike már teljesen leszivárgott a képregény világába is :D

index.hu/napirajz/2014/11/24/nincs/

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 10:22:17

@Warlimont: igazából ehhez nem kell az orvosira járni.
Én sem jártam, mégis tudom, mi a különbség a kettő között.

fran7 2014.11.24. 10:25:01

@☺ágica: Kösz. Megnéztem, nem volt rossz. Tordashoz képest zseniálisak voltak. Mert ők nem erőltették a dolgot.

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 10:31:29

@fran7: én majd csak otthon:S vaktában linkeltem:) Tordas, hát mondjuk úgy, elég különleges eset volt. egy kis időre azért beküldhetnék:)

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 10:33:06

@☺ágica: nahhát. akartam viccelni, h tegnap még a tartalmas szórakozást hiányolta valaki, erre tessék, DE igazából tetszettek. Dávidra kezdek kíváncsi lenni. Ha kiesik most a héten, nagyon morci leszek. Mindjárt applikálok is rá egyet.

Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.24. 10:36:50

Az megvan, hogy Plasztikbabát két évre ítélték ekizésért? Öt évre függesztették fel - erre nem önként médiasittre vonul?

karev 2014.11.24. 10:39:55

@A Proverbiális Noszty Fiú: arra célzol, olyan, mintha travi lenne?

karev 2014.11.24. 10:42:37

@Warlimont: durva, hogy Fanni 21. brutál. mmint többnek látszik.

hannamontanna 2014.11.24. 10:42:44

@Warlimont: :-:DDDD rendben, én (sem) vagyok orvos. Ha orvos lennék, és lenne időm a hogyvoltot olvasni, arra tuti nem lenne időm, hogy kommenteljek is. Még a végén boncolnám, akit műteni kellene....:-D Na jó, ez morbid volt.
Én csak egy kommentelő vagyok, akit érdekelnek az emberek időnként. Meg a reakciójuk. Akár bezárva vannak, akár kizárva..... :-)))

karev 2014.11.24. 10:44:10

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Jabát senki nem látja potenciális ellenfélnek, mmint nőknél való sikerességben. már ha erre a konfliktusra gondoltál.

hannamontanna 2014.11.24. 10:45:35

Akkor az most már eldőlt, hogy VVdani meleg-e, vagy sem?

karev 2014.11.24. 10:48:12

@☺ágica: amúgy, én már voltam Tordason :) a településen, vicces volt, mert ez már azután a vv után volt. elképzeltem, melyik házban lakhat Ildikó... :)

karev 2014.11.24. 10:49:55

@Schlomo Goldberg: nekem már az is sok, amit Fanni megenged neki.

karev 2014.11.24. 10:52:22

@Morcz: @Warlimont: attól még lehet közönséges. :) nem azt mondtam, hogy ronda, valami miatt nekem nem tetszik.

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 11:03:28

@foxwiththegloves: máskor is írj ilyeneket, hátha:)

@karev: szerintem is:))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 11:13:44

@karev: nem, a randiból közte és a (bármelyik) nőnemű egyedek köztire gondoltam :)
Meg amilyen faékek vannak bent, a többi hím képes lesz ebbe belelátni bármit ahhoz, h legalább szájkarate legyen köztük.

@hannamontanna: nem is értem, h nincs egy olyan vv, ahol ez nem merül fel vmelyik hím kapcsán, aki persze szuperheteronak tartja magát :D

kacagó görlice 2014.11.24. 11:17:35

Teljes lett a vellalétszám,
egy csere még lesz, majd szerdán,
de már lehet tippelgetni,
ugyan ki fogja megnyerni?

Van, akit már most utálok,
basszák szájba oroszlánok!
Ám Edina furcsa énje
megfogott már, így elsőre.

Négy jó csaj is a bandában,
cuki pici bugyikákban...
Jobb ez, mint sötétben dugni
paplan alatt. Mit sem látni.

Három új telót is vettem,
plikációt letőtöttem,
szavazok majd orrba-szájba
kit küldjek el a picsába.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 11:21:09

@☺ágica: nem én írtam, csak idéztem:)

Macinak küldöm ezt a karaokker számot, mert egészen ujjító volt a női rések terén: www.youtube.com/watch?v=vdY1G7kKmk8

Morcz 2014.11.24. 11:39:22

@foxwiththegloves: az ujjítón besírtam...:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 11:41:22

@Morcz: Kettejüknél borítékolható az állandó adok-kapok, de attól tartok, h a suttogása miatt a RTL lemond Reniről. Tudtommal a hangszálgyulladás min 1 hét (az itt kommentelő orvosok ezt megerősíthetik), márpedig addigra már meglesz a csere. Ha azt túlélte, akkor én élvezetes játékra számítok tőle (bár úgyfest, h hajlamos megzuhanni).
Fanni feje néha nagyon öregasszonyos (nem tom, a sok alapozótól mély ráncai lesznek?), de az éjjeli online-ban, amikor hosszasan nyűglődött Denisznek a szaunában (és fürdősapiban), akkor nagyon szép volt. És ezt a stáb is így gondolhatta, mert csak az arcát mutatták közeliben fél órán át.

mézescsók 2014.11.24. 11:52:39

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Az első Dani volt, Hajasbaba a második. Igaz, erre sem emlékezett, de akkor mért emlékezett volna az elsőre? Egyébként is egyszerre hárman szabadultak be a villába.
@Warlimont: Kellett valami nevet adni Vikcsunak is, mert ez elég szerencsétlen egy név. Nem tudom, ki nevezte el Patalógnak, de elég frappánsnak találtatott, ezért maradt.Nem kedvelem a nőt, de nem állította, hogy patológus lenne, simán bevallotta, hogy boncmester. A fejekben a gondot talán a különféle helyszínelős sorozatok okozzák, de ez csak tipp.
A magam részéről köszönöm a tájékoztatást. Jogász vagyok, igazságügyi orvostant tanultam, ennek keretében láttam működés közben patológust és boncmestert is, csak sosem gondoltam végig - eddig - a kettő közötti különbséget, mert nem érdekelt. Talán, ha utána gondolok...., de nem tettem. Sosem gondoltam volna, hogy a Vv kapcsán tanulok valamit.

furo80 2014.11.24. 12:02:52

"párbajtanácsokat kaphat egy VV-experttől" - VV-expert!!! Érted, baszdmeg!!! VV-expert!!!

mézescsók 2014.11.24. 12:03:47

@karev: Megengedett neki egy masszázst, némi gusztustalan tapival, de többet nem. Hótiszta lelkű erdélyi kislányunk, nyilván nem tett volna ilyet, ellenben simánt megállt kukkolni egy szerelmeskedő párt (nekem a kukkolás gusztustalanabb, mint a pornó nézés, mert mégiscsak élőben megy az akció), közben kicsit szkreccelt is (jéééé, ezt is itt tanultam), majd az online-ban azon kesergett, hogy őt nem akarja megdugni senki. Ez aztán az erkölcsi magasság Fannihoz képest!
Azt már csak mellesleg jegyzem meg, hogy Maci szolgáltatásaiban többen is részesülhettek, csak ezt nem mutatták, mert amikor a csaj röhögve kimegy, még visszaszólt, hogy "ezt csináld Reninek is".Maci szagolgatja a kezét: narancs és fahéj mondja, snitt vége.Sőt, Dóra masszírozásáról is volt szó, csak nem akkor.
Nem akarom feltétlenül védeni a hölgyeményt, de minden gusztustalanságot azért már ne varrjunk a nyakába.

átlátó 2014.11.24. 12:06:19

A Gurmai Zitát és a Szijjártó Petit hiányolom innen. Valahogyan el kellene ezt intézned Sixx.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 12:15:39

@☺ágica: Persze a szenzációhajhász címek ellenére nem volt böriben, mint pl VVGeri.

karev 2014.11.24. 12:22:46

@furo80: és ez mekkora előny, érted... :)

karev 2014.11.24. 12:24:23

@mézescsók: és a fenti seggcsók? mondjuk, nekem mindegy, énhozzám sskk nem nyúlna semmilyen formában.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 12:25:01

@mézescsók: dikk, mégegy kolléga :D
látod-látod, bővítheted a szókincsed :) Mondhatni, naprakész leszel villamagyarból :)
@furo80: haladni kell a korral :P

vernal 2014.11.24. 12:25:05

Plasztik - egy órányi találkozás valamelyik kinti emberrel
Ha ügyes és a villa mellé rendeli autóval a kuncsaftot, akkor már keresett is 60 ezret. Szerintem ő jár a legjobban.
Vajon a hölgyek között lesz olyan, akit a szoláriumért Komisznak vetkőzik vagy miegymás?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.24. 12:26:24

@karev: mivel nem szándékozol bemenni (lásd: több eszed van annál), ezért fura is lenne, ha hozzád nyúlkálna ;)

karev 2014.11.24. 12:29:03

@mézescsók: két kifejezést ragadnék ki: "online-ban", "nem mutatták". evvan.

karev 2014.11.24. 12:30:06

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ha valami társaságban összefutnánk, sem. :)

karev 2014.11.24. 12:31:08

@vernal: Komisznak nincs annyi esze, hogy ilyet kérjen :)

mézescsók 2014.11.24. 12:36:17

@karev: Hozzám sem. Nem mondtam, hogy tetszett az akció. Fanni mentségére szolgáljon, hogy az online-ban elküldte a vérbe. Ettől függetlenül van rá esélye, hogy ő lesz a romantikus este másik szereplője, bár Maci két nőt emlegetett, mint jelöltet
.
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Nem is tudom, hogy akartam-e ezt tudni és most nem a boncmester-patológus problematikájára gondolok.Töprengek, hol villonghatnák újonnan szerzett szókincsemmel.

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 12:39:07

@MolnarErik: igaz. de már az is elég durva, hogy 16-7 évesen ilyen szinten drogozott

mézescsók 2014.11.24. 12:40:16

@karev: Van ennyi esze. Csak ennyi van.
Más: az online-ban Ádiná kesergését mutatták (talán az üvegezéskor?) Reni masszírozását tényleg nem.

karev 2014.11.24. 12:44:15

@mézescsók: lehet, hogy elküldte, de attól még sinkogatott a hónalj projektnél, meg a lábujj nyalogatás, hát fúj. de ennyikét nem ér a téma :)

karev 2014.11.24. 12:45:15

@mézescsók: az online-ból sem tesznek be mindent, én egyiket sem láttam, csak ezeket...

Mók_Ica 2014.11.24. 12:46:02

@foxwiththegloves: aki hiányolta, az egy igazi troll volt..... :)

@Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva: ez komoly??? akkor ezért haverkodott rögtön Lacccival.... őt a villából vitték tárgyalásra :)))

@kacagó görlice: egy poéta veszett el benned :)))))

csicserierika 2014.11.24. 13:05:49

a kiemelt szövegrészeknek és gifeknek igen örvendtem :)
Edina énekéről nekem inkább Torda jutott eszembe.
A síntérnő hajaz Tordasra, tán jobb is, h nincs hangja

mézescsók 2014.11.24. 13:20:20

@karev: Tényleg nem ér ennyit a téma. Online - én sem nézem rendszeresen.

kamilla123 2014.11.24. 13:48:44

Sztem jó lenne, ha nem Dávid esne ki. Ő egy érdekes személyiség lehet a későbbiekben. Sokszor ugyan nem tudom eldönteni, hogy simán bamba-e, vagy nagyon gondolkodik vmin, de az biztos, hogy rajta látom,h ki tud akadni Kazal beszólásain, mert ő felfogja, ha a csaj vmi hülyeséget mondott. Ha ZSu most rámászik, az érdekessé fogja tenni őt annyira, hogy ne essen ki. Sztem is Reni a hangja miatt ki fog esni. Beküldenek helyette egy csajt, akire rá tudnak nyomulni a pasik. Zsu-nak is azért van akkora sikere, mert az egyedüli csaj Kazal, aki szóba jöhet a pasiknál, így túl sokan vannak egy nőre. Érdekes, h Plasztik Lacin kívül ugyanúgy nem jön be senkinek, mint Vikcsu vagy Edina.

Parasite 2014.11.24. 14:01:41

jajj nekem nem tudom a nevek alapján ki-kicsoda. persze lehet tök mindegy is :D

mézescsók 2014.11.24. 14:23:03

@kamilla123: Dávid kicsit lassan kapcsol. Amikor Zsu rámászott az éjszaka, igencsak meglepődött. Éppen csak azt nem kérdezte meg, hogy te meg mit keresek itt?
Hogy Zsu rámászik, az prognosztizálható. Ezt tegnap éjjel előrevetítette Daninak is. (az udvari beszélgetésre gondolok éjjel - Dani említette a pletykát, hogy Zsu megvolt Dávidnak, a nő először hevesen tagadta, majd finomított, mégiscsak volt ez-meg az, majd arra tért ki, hogy ő lelki társa, barátja Daninak és egyáltalán nem sértődne meg, ha az nyitna más nő felé).
Nincs ennek a Daninak szerencséje a nőkkel, bár elég jó képességet nyert, de azzal csajozni nem nagyon lehet.

kamilla123 2014.11.24. 14:26:59

@mézescsók: most sajna nem néztem az éjszakait, köszi,h írtad :-) amúgy Daninak hosszútávon lehet,h nem rossz, ha nem csajozik be. Mert igyekszik a nőknél, tehát érdekes marad a nézőknek, viszont nem bonyolódik bele egy olyan párkapcsolatba, ami eddig még senkinek nem hozott szerencsét a villában.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 14:28:00

aki azt hajtogatja, hogy "le volt zsírozva, h ki melyik képességet kapja":
lehet, hogy naiv vagyok (sőt, ezt borítékolnám is), de szépen haladtak fentről lefelé, balról jobbra a dobozoknál. a bal felső volt az 1, mellette jobbra közvetlenül a 2 és így tovább. ha random válogattak volna, azt mondom, hogy rendben is van, de emlékeim szerint egy normális számozás is így történne ezen a földrészen. még csak nem is cikk-cakkban haladtak, pedig az is lehetett volna, hogy 1 a bal felső és alatta a 2. szóval akkor hogy volt ez szerintetek megcinkelve? max úgy, ha kint vágás volt és kaptak egy más golyót a kezükbe, mint amit kihúztak. akkor mindenképpen, hiszen nem élőben ment.

Warlimont 2014.11.24. 14:28:10

@mézescsók: "Kellett valami nevet adni Vikcsunak is, mert ez elég szerencsétlen egy név. Nem tudom, ki nevezte el Patalógnak, de elég frappánsnak találtatott, ezért maradt."

Persze, oke, es ne pörgessuk tul ezt a kerdest! :) Sixx igy nevezte el, mindegy. Nekem azert volt vicces ennyire, mert a Klinikan rengeteg olyan patologust ismertem szemelyesen, akik rendkivul a topon voltak agyilag es igazi tudosok, igy amikor elkepzelem köztuk az erettsegi szintjet is alig karcolgato, faek egyszerusegu Vikcsut a rajzolt szemöldökevel, haaat.... :)
De tema lezarva.

Warlimont 2014.11.24. 14:43:03

@mézescsók: "Nincs ennek a Daninak szerencséje a nőkkel, bár elég jó képességet nyert, de azzal csajozni nem nagyon lehet."

Danival az a baj, hogy egyedul van. Kene neki egy haver bent, aki helyzetbe hozza, beszelteti, es akivel egyutt lehet röhögni a hatterböl a sok sikhulyen. Mondjuk egy VV Oliver szeru figura kene melle. Szerintem a srac sokkal izgalmasabb, es akar ertelmesebb karakter, mint amit egyelöre mutat.

Mirocska 2014.11.24. 14:57:25

Egyre jobban kell figyelnem, mert Danit és Dávidot mindig összekeverem... :-D

edics 2014.11.24. 15:05:54

Tanulnom kell még a neveket... :)

kamilla123 2014.11.24. 15:19:51

@Warlimont: elvileg Dani és Dávid összeállhatna ilyen szempontból, mert mindketten értelmesnek tűnnek, bár van egy nagy korkülönbség. Én inkább azt látom,h nincs bent elég olyan nő, akinél lehetne nyomulni és így helyzetbe kerülni. Először mindenki Fannira nyomult, most meg Zsuzsára is ketten vannak :-)

Puncylla 2014.11.24. 15:37:42

@Warlimont: XII. Dani értelmes, de nem férfi. Egy lekvár. Elég ronda is. Fingja nincs a csajozásról. Ne hasonlítsátok már össze Dáviddal!

mézescsók 2014.11.24. 15:38:08

@kamilla123: Persze, hogy kijöhetne belőle jól is, mármint abból, ha nem csajozik be, de erre nem gondol. Nagyon rajta lett volna a Fannis vonalon, most pedig a Zsu projectet hajtja. Nem esett jól, amit mondott a nő éjszaka. Kérdezgette, hogy miért mondja ezt, van valaki képben? Törtető Zsu mondta, hogy ááááá, dehogy..., mire a pasi visszakérdezte, hogy akkor miért mondja? És azt is, hogy a nőci mellébeszél. Szóval elgondolkodhatna kicsit.
Danival még az a baj, hogy igazából a pasik között nincs szövetségese. Laciékkal a Fanni-Komisz költözködés miatt már nem annyira jó a kapcs., mint volt, bár komoly feszkó nincs és az újakkal sem láttam még bandázni.

mézescsók 2014.11.24. 15:40:01

@Warlimont: Egyetértek. Erre céloztam @kamilla123: -nak is.

mézescsók 2014.11.24. 15:43:25

@Puncylla: Vannak nők, akik az okos csúnya fiúkra buknak, de azok nem mennek a Vv-be. Dávid helyesebb, de szerintem kevésbé értelmes és nem laza. Ehhez a játékhoz az is kell. Ettől még lehetnének szövetségesek, de kedves Zsu elintézte, hogy nem lesznek, hacsak nincs több eszük.

Nbl 2014.11.24. 15:44:29

Ha szavaznom kéne, elég nagy bajban lennék, kb egy vállalható ember sincs az egész vasvellában:
Pöcök - buta mint a segg, de legalább nem rosszindulatú
Ádina - ha nem állt volna neki csiklómasszírozni, a táncos magánszáma lenne az egyetlen bűne
Sínésznő - elvágta magát már a bevonuláskori infarktussal, amúgy valamitől egy törtető seggfejnek tűnik, de még benne van a pakliban egy pozitív csalódás
Jaba - sajnálatos módon rányomja a személyiségére a bélyegét az örök nyomulás a csajoknál, ami sokkal szánalmasabb mint amennyire jópofa, de még így is a legkevésbé vállalhatatlan arcok egyike
12ker - egy nagyarcú lúzer fasz
MissKiskun - pénzéhes lotyó
Patológ - addig sikerült utálnia Basszájbáékat, amíg nem rá nyomultak - kb mint Jaba lányban plusz egy pillanat alatt leköpte az elveit ahogy valaki belengette neki a kúrást
Komisz - gusztustalan, aljas sunyi féreg
Plasztik - egy pohos seggű ribanc, bár be kell valljam, pozitív ahogy a Basszájbával való kapcsolatát kezeli
Ádám - bent még semmit sem durrantott, de a bemutatkozó filmje alapján lekennék neki egy csicskalángost
Dávid - komolyan az az érzésem mintha retard lenne a srác
Basszájba - ostoba, szánalmas fasz, ráadásul ahogy lement kutyába kendőzendő az önérzetét sértő eljárást Plasztik részéről, az további mélységekbe taszította nálam az addig sem létező ázsióját

Warlimont 2014.11.24. 15:55:31

@Puncylla: "XII. Dani értelmes, de nem férfi. Egy lekvár. Elég ronda is. Fingja nincs a csajozásról."

Ronda, nem ronda, ezt Ti tudjatok, marmint ha csaj vagy. De lekvarnak azert ne nevezzuk, csak mert kepes a farkan kivul masra is gondolni. Ha a "ferfiseg" szerinted az, amit Laci es Denis, ez a ket, labakra szerelt, mumajer fasz muvelnek, akkor ez a lekvarsag akar lehetett dicseret is a reszedröl. :)

karev 2014.11.24. 16:09:09

@Nbl: sok mindenben egyetértek, és Dávid nekem is furcsa.

Puncylla 2014.11.24. 16:13:11

@Warlimont: Jó, akkor nem ronda, ízlésről nem vitatkozunk. Én például szeretem a kelkáposztafőzeléket.
De azt a rinyálást, mikor Fanni elköltözött mellőle, azt nem tudom feledni.
Nem, nem a két kangörény a férfiideálom. Egyelőre talán Dávid. Bár éppen most mondták róla, hogy retardált. Csak nem a versmondás miatt, kedves @Nbl: ?

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 16:14:07

@karev: tessen illetékesnél reklamálni:) én ehhez kicsi vagyok:)

kamilla123 2014.11.24. 16:16:51

nekem tetszett, h Edina és Dávid énekeltek és verset mondtak. Nyilván ha reggeltől estig ezt csinálnák, nem nézném, mert uncsi lenne a műsor. De nekem felüdülés volt ezt látni, és a többiek is aranyosak voltak, hogy körbeállták őket, és figyelmesen hallgatták. :-)

Warlimont 2014.11.24. 16:19:19

@Puncylla: Attol felek, Nbl fejen talalta a szöget, szegeny David kisse retardaltnak tunik. Annyi agysejtje van, hogy gyurjon, de itt vege is. A latottak alapjan meglepne, ha 80-at elerne az IQ-ja.

Puncylla 2014.11.24. 16:28:43

@Warlimont: Ezek után megkérdezem: te láttad Dávid versmondását?

Puncylla 2014.11.24. 16:31:33

@Warlimont: Ezek után megkérdezem: te láttad Dávid versmondását?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.24. 16:34:26

@Puncylla: Az a rinyálás Dani részéről abszolút show elem volt csak. Ha úgy tűnt neked, hogy az egy valódi rinyálás, akkor már is megvan az jövő évi Oscar esélyes, amúgy egy pillanatra oldalra is nézett és el is nevette magát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.24. 16:40:45

@Puncylla: Én láttam, de Ádiná népdaléneke sokkal hitelesebb és szívből szólóbb volt az ő produktumánál. Dávid elsütötte a második patronját az otthon előre betanultak közül, az első a tigrisugrás volt a jakuzziba a nyitányon. Egyébként sztem is zizzent egy kicsit a fószer, de talán még nem a leggyengébb láncszem...

Puncylla 2014.11.24. 16:47:44

@VV Erőlegény: Eeegen, az a tigrisugrás rettenetes volt. Látom már, azt nem fogják elfelejteni neki...

csiberibe 2014.11.24. 16:50:23

@Warlimont: Ez egy alig kepzett hentes betanitott munkas

Hű, azért ezt annyira ne hangoztasd...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.24. 16:55:01

Puncylla, sztem nem volt rettenetes, sőt hatásos volt, mert még emlékszünk rá (ha egyszer kiesik, akkor biztos, hogy benne lesz a búcsúfilmjében is) és a verset is jól mondta az tény, mint ahogy az is, hogy alig várta már az alkalmat, hogy elmondhassa (mielőtt még elfelejti az otthon tanultakat) :-) , Edina ehhez szépen megágyazott neki a népdallal. A különbség, hogy Edinánál ez szívből jött, nála viszont hatásvadászatból!

csiberibe 2014.11.24. 16:56:38

Egyébként volt szerencsém boncmesterek képzési követelményeit olvasgatni, nem fogjátok elhinni, úgy kezdődött a munkaterület leírása, hogy kommunikál a beteggel... (talán még fellehető valahol a neten a régi okj-s leírása, abban tuti ez volt)

szempontcsuzli 2014.11.24. 17:18:26

ezert nagy kar volt: "Pöcök az első, aki erre már nem emlékszik, mert rövidebb az agya, mint köztévé Híradójának etikai kódexe" muszaj ebbe is politikat keverni...kicsit "odabaszni" a JOBBOLDALNAK, mert ugye az ATV annila de annila hiteles, vagy az RTL egy olyan bekoltozovel, aki egy negy eves gyereket hagy otthon csak hogy minden este azt nezze a kisfia hogy hogyan akarjak anyut megbaszni, vagy eppen akarja magat megbaszatni mikozben azon "dolgozik" hogy megnyerje a VV-t es ezzel a minosegi munkavegzessel vegre "normalis" eletet biztositson a gyerekenek, aki nem gyozom hangsulyozni 4!! eves es total az anyj amellett a helye. Ennyit Retek Klubrol es a szabados, rothadt liberal ideolgiajukrol

egyemakisszíved 2014.11.24. 17:25:50

@Nbl: @mézescsók: Milyen szkreccselésről beszéltek? Nem kell mindent elhinni, amivel Bencéék marhulnak, hogy a nézettséget növeljék. Vagy a te csiklód a köldöködnél van? Edina csak megállt kamillázni, mint Ábel a rengetegben. Miközben begyűjtötte a fontos taktikai információkat, hogy akkor most az van vagy nem, amely a lehetséges titkos szövetségek, kapcsolatok feltárásában segíthet a játékban, álcázásképpen a blúzát birizgálta, hogy ha rajtakapnák, azt mondhassa, hogy csak átöltözni jött be vagy a mikroportját igazgatni.

Gia 2014.11.24. 17:36:51

Tényleg nem csinált Edina semmit.Csak valakinek elszaladt a fantáziája..

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 17:58:15

@☺ágica: igen, a versmondással túllőtt a célon, a célközönségnek erre nincs igénye. Ne adj isten még elkezd összefüggő mondatokban beszélni b+ nélkül, hát ki is teszi szerdán.

malevil2050 2014.11.24. 18:00:45

@szempontcsuzli: Mocskos módon el teccet tévedni,ez nem az a fórum. Ez itt a nem százasok klubja.Én kérek elnézést :)

Puncylla 2014.11.24. 18:08:31

@mézescsók: Dehogy szkreccselt! Én, amikor szkreccselek, mélyebbre veszem a levegőt, sóhajtozok legalább. Edina viszont teljes nyugalmi állapotban volt.
Azonkívül nem kesergett, csak bejelentette, hogy őt nem akarta megdugni senki, és még azt is hozzátette, hogy nem baj.

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 18:10:38

Nem VV7, de itt lenne egy Alekosz gyöngyszem. coub.com/view/11u5n

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.24. 18:10:43

@Nbl: A Sínésznővel kapcsolatban egy kiegészítés, hogy nálam már bizonyította a színészi képességeit azzal, hogy a hátborzongtatóan thrilleres suttogó picsogásával simán beválogatnám bármelyik Shakespeare királydrámába a fő udvari intrikus és kavarógép mellékszerepre.

kis.herceg 2014.11.24. 18:19:05

Azért basszák már meg hogy az ominózus Maci-Reni beszélgetést nem vágták be.

Warlimont 2014.11.24. 18:58:09

@csiberibe: "@Warlimont: Ez egy alig kepzett hentes betanitott munkas
Hű, azért ezt annyira ne hangoztasd..."

Már miért ne? Szerinted Nobel-díjas professzorok? :) Boncmesternek lenni sima közepesen nehéz fizikai munka, OKJ száma: 31500201.

Libertine 2014.11.24. 19:06:17

Libertine 2014.11.24. 18:47:46
Az csak nekem tűnt fel, hogy ez a Maci már szerepelt valamelyik rtl-es amatőr szereplős műsorban (segítség bajban vagyok). A sztori az volt, hogy anyu és fia (ez volt a maci) együtt éldegélnek, anyu körbeugrálja és eltartja a felnőtt fiát. Aztán egy szép napon anyu összejön újapuval, de ez macinak nagyon nem tetszik, ezért balhé lesz, de a végén maci is megtalálta a párját (aki nem egy macilány!), és mindenki marha hepi volt. Tuti biztos vagyok benne, hogy ez a maci figura játszott benne!
rtl.hu/most/files/thumbnails/039/709/2.jpg
Ez volt a 44. rész, és az volt a címe, hogy mama kicsi fiacskája

Warlimont 2014.11.24. 19:09:26

@Puncylla: "Ezek után megkérdezem: te láttad Dávid versmondását?"

Nálad a pont, nem láttam, de most rákerestem. Ez valamelyest tényleg árnyalja a képet róla, de magára vessen, ha bolondnak mutatja magát a belépőjével. Ész nélkül fejes a vízbe, azután onnan pislog kifele, a többiek meg döbbenten nézik. :)

kamilla123 2014.11.24. 19:10:57

@sepörd: bocs, lemaradtam. milyen beszélgetést?

Gia 2014.11.24. 19:23:43

@kamilla123: Biztos éjjel volt.Egy csomó mindenről lemaradunk,mert nem rakják bele az összefoglalóba.

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 19:25:45

@Schlomo Goldberg: most néztem meg. meglepően jó volt mindkettő

kamilla123 2014.11.24. 19:25:50

@Gia: igen:-( én meg most azt néztem, h valszeg kötelező hordani ezeket a szponzor sapkákat, de Dávidnak szerintem nincs kedve, vagy nemtom, de ő úgy hordja, mint Kuka a 7 törpéből. nagyon előnytelen.

mézescsók 2014.11.24. 19:48:33

@egyemakisszíved: @Puncylla:
1./ Tök mindegy, hogy nevezik ezt a tevékenységet. Egyébként mintha nem Istenes használta volna ezt a kifejezést, hanem valaki a villában, Ő csak magyarázta Lilunak, hogy a szkreccelés az a tárcsázás.
2./ A blúza alá nyúlt és lejjebb ment a keze. Egyébként egészségére.
3./ Nincs azzal sem semmi baj, ha valaki szereti a pornót, nézi az is, aki nem vallja be. De filmen nézni és az élő előadást megszemlélni, azért nem ugyanaz. Én ez utóbbit gusztustalannak tartom, Ti nyilván nem, de ezzel sincs gondom. Nem egyforma az ízlésünk.
4./ Ha azt akarjátok bemesélni nekem, hogy szövetségeseket keresett akkor, ott, úgy, akkor köszönöm, nagyon röhögök, bearanyoztátok az estémet, amely ettől máris pompásnak ígérkezik.
5./ Hogy kesergett-e - értelmezés kérdése. Mindenesetre nem volt boldog.
Amúgy Edina éneke szép volt és meglepett, ennek ellenére egy kenetteljes liba és a falat tudnám kaparni, ha nem sajnálnám a falat, amikor mondja, hogy "ennek örvendek".

Cimili 2014.11.24. 20:15:49

@sepörd: Én is azt hittem, h beteszik. Akik nem látták volna. Maci elsírta magát Reninek (télleg sírt), hogy nagyon egyedül érzi magát. Megy az utcán és azt látja, hogy az embereknek van társuk, fogják egymás kezét, beszélgetnek. Ő viszont mindig egyedül van, rettenetesen hiányzik neki, h igazi társra leljen. És ez neki biztos soha nem fog összejönni az alkata miatt. Komolyan megsajnáltam, beleképzeltem magam az ő helyébe.

Gia 2014.11.24. 20:17:49

@Cimili: Ez után a műsor után biztos akad majd barátnője.

Cimili 2014.11.24. 20:22:02

@mézescsók: EKG. :) Edinára nagyon illik a kenetteljes liba kifejezés. Engem speciel kiráz tőle a hideg.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 20:22:34

@mézescsók: ennek a hozzászólásodnak meg én örvendek :D
nem bántom, aki kedveli őt, de ha rajtam múlna, hamarabb húzna ki a villából, mint az a kis pondró dennis (ő szimpi valakinek egyébként?), pedig őt se kedvelem.

Cimili 2014.11.24. 20:24:45

Dávid is téma volt ma itt. Szerintem se százas. Valami furaságot látok a szemében. Még nem tudom megmondani mi az, de rá fogok jönni előbb vagy utóbb. Vagy mégse, mert szerdán lehet, h tiplizik.

Cimili 2014.11.24. 20:25:44

@ミラ: Kire gondoltál? Edinára?

Cimili 2014.11.24. 20:27:00

@Gia: Biztos így lesz, mert az eddigiek alapján, melegszívű srácnak tűnik.

egyemakisszíved 2014.11.24. 20:28:10

@mézescsók: Mit kívánsz egészségére konkrétan? Sok dolga lesz még Bencussal szegény Adélnak, ha azt a mozdulatot tényleg önkielégítésnek látta. Azért szerintem még egy tévéműsor esetében is illő lenne megpróbálni ragaszkodni a tényekhez, nem csak a saját ellenszenvünket igazolni, mindenáron.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 20:29:06

@Cimili: ahum, nekem ő nagyon nem a stílusom :-/ nem tehet ő róla, nem azért, ahogy látom, mások kedvelik. nekem nem szimpi.

2014.11.24. 20:30:30

Nagyon jó hogy elvitték a taktika irányába a műsort, és nem a dugás a lényeg.
Dani öltánca Edinának megvolt?
Betekinthetett a gatyába és piros fejjel kérte ,:hadd kukkoljam meg még egyszer!
Aztán vagy 5x elmondta ez milyen jó volt.
Ilyen nincs :D

2014.11.24. 20:32:40

A Dani persze Dennisz

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 20:37:39

az úszómester(?) gyerekről alig írtok vmit. ennyire semmilyen?

Cimili 2014.11.24. 20:43:23

@SmittyB: Ezt kár, h nem láttam. :)))

Cimili 2014.11.24. 20:44:27

@☺ágica: Nem biztos, hogy semmilyen, de alig szinte alig látni. Onlányban sem mutatták.

kis.herceg 2014.11.24. 20:51:34

@Cimili: ez azért fontos lett volna hogy igazán megismerjék a nézők a karaktert, de úgy látszik hogy őt ilyen mindig vicces fazonnak akarják beállítani, pedig belül... és reni is szerepelhetett volna végre.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 20:52:17

@☺ágica: nekem egészen szimpi, pontosan azért, mert semmivel nem veri ki a biztosítékot. nem beszél ocsmányul senkivel, nem nyúlkál senki privát szférájába, nem káromkodik, nem kérkedik azzal, hogy a seggét mossa a mosdóban, nem fingik-böfög végig himnuszokat. a normális most már etalon lett.

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 21:07:16

@ミラ: köszi:) azt hiszem vki írta még az elején, hogy talán a mostani válogatásnál az lesz a cél, hogy legyen egy normálisabb kupac és egy kevésbé normális. persze lehet, hogy rosszul emlékszem. de akkor ő egyelőre az első kupacba tartozik, aztán majd meglátjuk. muszáj lesz megnéznem egy újabb részt...:)

mézescsók 2014.11.24. 21:14:29

@Cimili: @ミラ: Kösz, pedig darázsfészekbe nyúltam. Deniszt illetően egyetértek. Hála istennek sanszos a szerdai távozásra. (Az öltáncot egyébként szerencsére nem láttam, de a pasit még Edinának sem kívánom, mert egy görény.)

@egyemakisszíved: Bármit az egészségére kívánok, amit akarsz. Akár a hasát simogatta, akár lejjebb, akár a blúzát igazgatta. A jelek szerint tetszett neki a látvány, vagy amit látni vélt, vagy amit képzelt.
Istenes nyilván megoldja a problémáját, ha van neki, bár nem érdekel különösképpen, mert nem a szemem előtt dolgozik rajta.
Ellenszenv igazolása? Hát, nem azt tesszük mindannyian, akik itt érvelünk valaki mellett vagy ellen?
Tények? Nézőpont kérdése. Emlékszem a Celeb vagyok...-ban írt hozzászólásaidra. Szerintem ott Te rugaszkodtál el erősen a tényektől Évát illetően, de megmukkantam ezzel kapcsolatban egyszer is? Emberi viselkedés megítélésekor nincsenek tények. Az értékítéletemben ugyanis benne vagyok én is - a neveltetésemmel, a korommal, a körülményeimmel vagy a fejfájásommal. Ugyanazt a dolgot, megtörtént eseményt, stb. láthatjuk sokféleképpen, ezért pedig kardot rántani felesleges. Vv szereplőket illetően különösen.

Dirty Dettiy 2014.11.24. 21:27:19

@Gia: Ez csak mikulásjelmez? Később majd visszaváltozol?

Gia 2014.11.24. 21:38:16

@hős cincér: Igen,csak próbálom a nem létező ünnepi hangulatom mínuszból pluszba tornázni. :-) Amúgy nagyban tök ari avi,csak itt nagyon összetöpörtyűsítik.

Pietrosz Abroszbatosz 2014.11.24. 21:39:45

@VO: Mi ez? És egyáltalán honnan tudhatott Maci a törölt videóról?

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 21:39:49

Szűzpöcök úszósapkát kap büntiből, az hogy elsírja magát az semmi, de amit az utolsó 3 másodpercben csinál, azon vinnyogtam.
rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-sirva-fakadt-a-buntetesetol

Cimili 2014.11.24. 21:44:05

Fanni nem egy uncsi csaj, imádom. :)))

Gia 2014.11.24. 21:47:51

Nem tudom hogy fog ezeknek a vellalakóknak az aktivitása kitartani tavaszig..Ezerrel pörögnek most,de mi lesz később?

Pietrosz Abroszbatosz 2014.11.24. 21:50:04

@Cimili: Fogalmam sincs. El se tudom képzelni a videón látható szituációt. Éjjel nem szoktam nézni, így sok mindent nem értek.

anonymand kommentelő 2014.11.24. 21:51:48

@Gia: Ehhez kellenének a jó szerkesztők. Akik a vv6 alatt nem nagyon voltak.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:04:16

jó estét, jó szurkolást :) a szimpátia szavazáson 11. sínésznő - reni és 12. dávid

üvegezéssel nyitunk a villában .....

Akármi Áron 2014.11.24. 22:04:51

Mókuci, Krétácska hol késtek?:))))) Várunk, de én pláne:)))

Mók_Ica 2014.11.24. 22:06:05

dávid elmeséli macinak, hogy "picit" benyomta zsuzsinak az éjszaka..... maci erre: te, ez mekkora egy ribanc

Krétagarbó 2014.11.24. 22:06:56

Jajaj, elkezdődött. Dávid sem az az úriembör, egyből elköpte Macinak, hogy kicsit benyomta Zsunak. Meg is állapítják, hogy mekkora ribanc. Mondjuk az.

Akármi Áron 2014.11.24. 22:07:51

@Mók_Ica: Hinnye:))) Ezt én nem is láttam, legalábbis nem volt kivehető a paplan alattiból:)

Krétagarbó 2014.11.24. 22:10:51

Ádámnak továbbadja Maci a sztorit. Üvegezés, Fanninak kérdés Macitól: kihez vonzódsz úgy amúgy. Fanni: hát tkp-en mindegyikőtök nyalhatna...:) Ádám is, Maci(?) is helyes.
Zsunak feladat: Maci fejéhez dörgölje oda a kebeleit. Dani: Vikcsu kiadja neki, hogy erőszakolja meg a szőnyeget.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:11:09

@Akármi Áron: vagyok :)

dzsakuban maci és ádám beszélik ki zsu-t, mint ribancot :))) ádám szerint dani is meg fogja dugni zsu-t, de szerinte dávid még nem csinált semmit zsuval, hisz még rövid ideje van bent..... aham, mondta maci...

üvegezés: fannikának minden pasi teCCik, részletezi, hogy ki mit csinálhatna vele.... na persze no szex, csak nyili-nyali

most zsu teszi be maci fejit a meLLYe közé... persze szigorúan melltartóban

dani megfaszozza a szőnyeget....

dennis sztriptízt nyom ádinának

elmés feladatokat adnak egymásnak.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:11:31

Csináljon már valamit az rtl a hanggal csesszék meg.
Az meg külön fasza volt, hogy a fehérhabos jakuzzinál fehéren feliratoztak. Gratulálok.

fran7 2014.11.24. 22:11:54

Elbizonytalanodtam. Biztos kell ezt nekem nézni?

Admiral_General_Aladeen 2014.11.24. 22:12:11

Edina: lassan csináljad,hogy ne kapjak ekkora treumát! :-D

Mentula 2014.11.24. 22:12:49

nekem az eddigi minimál infó alapján úgy tűnik, hogy az idei év update-je a sok bevállalós csaj. még a szuper trash tavalyi évadban is orálió volt az ügyeletes mutogatós, aki kimaxolta pöcsfaktort, de mintha pár smacinál tovább nem jutott volna, hiába nyomta a türhő csajozósdumát.
idén a csajok az új auréliók. :) - ok, nem mind, de még nem tudom, ki kicsaoda.

na, bazmeg, mindent visszavonok, amíg ezt írom, épp egy faszi lóbászott be a kazalnak:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:13:27

Ádina, meglepődött, hogy olyan közel ÁLL hozzá minden. De ő is élvezte és D. is.
Ádina a király. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:14:02

mit nem akart 12 elmondani? lemaradtam róla. hogy nem tartozik másokra.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 22:14:35

Ádina:D hát én kész vagyok ettől a csajtól, össze kéne gyűjteni a riportszobás megnyilvánulásait, ha vki ezt megtenné és karira elküldené, nagyon megköszönném:DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:14:48

Ki az aki ilyen hülye hangon beszélt ott a szobában?

Krétagarbó 2014.11.24. 22:14:52

Komisz feladata sztritíz pöcsig Edinának, aki zavarba is jött kicsit, de azért annyira nem, hogy ne kérjen mégx1 bepillantást a szentélybe.
Zsu: abszolute elmélyedtek Danival már egymásban így el tudja képzelni vele a romantikát (?) Nem Dáviddal?
Kazal és Corleonehangú Reni kibeszélik Zsut, bekapcsolódik Plasztik, megállapítják, hogy Zsu hazudik Danival kapcsolatban.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:14:52

ádinánk próbálja szemrevételezni denis farkincáját, de hát nem lát semmit.... ezt nehezményezi....
zsu állítása szerint elmélyedt már daniban.... hmmmm
daninaak le kellene írnia, hogy milyen lenne zsuval a romantikus éjszakájuk..... de nem árulja el

sínésznő, fannika és dóri a hálóban ekézi zsut, a ribancot.... kamukéró a csaj

Krétagarbó 2014.11.24. 22:15:43

@ミラ: hogyan romantikázna Zsuval.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:16:05

ha eltekintek attól, hogy reni pólójára az van írva, hogy bebe any meg time, amit nem tudok értelmezni (be any, be time?), akkor is: sötétben sminkelt?

Gia 2014.11.24. 22:16:22

De gáz Reni hangtalansága..

fran7 2014.11.24. 22:16:56

@ミラ: Mit csinálna Zsuval egy romantikus éjszakán. Mindig mosolygok amikor egy színész az őszinteségről beszél. Bár még mindig őszintébb, mint Zsu. Ő lehet a beépített ember?

Mók_Ica 2014.11.24. 22:16:56

sínésznő macit is kiokítja zsuval kapcsolatban, de aztán jól megmondja zsunak is..... természetesen ezt zsu leszarja és szerénységre oktatja hangtalan renit....

zsu danival kint marad a cigis kanapén

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:17:20

@Krétagarbó: köszi. nem zavarja 12-t, hogy dávid már zavargálta a macit a málnásba? totál átvitten ugye.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:18:28

Vhol olvastam itt, hogy ez a Zsuzsa hasonlit a nagylábú Anikóra. Hát... nem. Barna a hajuk, de más közös nevezőt én nem vélek felfedezni...

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 22:18:40

mekkora balek pincsi ez a 12ker

Gia 2014.11.24. 22:19:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Már a Görög Zitához is hasonlították.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:19:23

3 alfahím szintén az "álompárt" ekézi (zsu és dani) arra kíváncsiak, hogy mikor költöznek össze....

danit már megfőzte zsu.... magukat kettőjüket vizionálják a döntőbe... dani már anyunak is szólítja.... hihihihi

Mók_Ica 2014.11.24. 22:20:06

@ミラ: nem tudja még, mint egy igaz balek férj, úgy visekedik

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:20:20

furcsák ezek a népek. furcsa nekem, hogy 12-t ennyire lehet kiskutyaként kezelni, hogy ennyire hülyére veszi egy frissen bejött csaj, aki éjjel még valaki mással smárolt. szegény 12 tényleg nem jó pasi, de nem is rosszindulatú eddig, nincs vele gond. ez független attól, hogy nem kéne pasinak.

mekkora egy büdös ribaaaaaaaaaaanc, most bújik dávid ágyába. de ő danival mekkora kapcsolat meg ááááá fujj. az ilyenek miatt utálják a pasik a nőket és teljesen igazuk van.

Krétagarbó 2014.11.24. 22:21:06

Reni suttogva veszekedik Zsuval, mondjuk sztem is igaza van, de miért kell ezen veszekedni, hát mindenki úgy játssza ezt a játékot, ahogy tudja. Reni is.
Dani most nyugtatja Zsut, hogy jól megvédte magát, Alfa, Komisz és Ádám bent Daniról beszélnek, hogy mennyire becsicskult Zsutól.
Dani szerint ki kell állniuk egymásért, Zsu: mekkora lenne, ott lennének ketten a fináléban. Dani szerint nem volt szép, amit csinált Zsu (akkor leesett neki is , hogy Dávid a nyerő auz ágyban) enek ellenére Zsuban bízik meg leginkább. Dávid kapott ma este is esélyt egy dugásra, ez a nő, remélem nem nézi anyukát a 4 éves kisfia...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:21:30

Öööö... ők most kik az ágyban? BAsszus, két napot nem láttam, és már azt se tudom, ki kicsoda.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:21:45

12 lekapja dávid farkáról zsut, hogy aludjon vele. blöeeeee.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:22:34

@Gia: ha már muszáj, akkor inkább Görög Z. ... úgy szőrmentén. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:22:46

zsu megszerette danit, ezért nem akarja elvenni a szüzességét :D én tök megértem, ez ennyi.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 22:22:49

@ミラ: nem lehet h másik pályán játszik?

Krétagarbó 2014.11.24. 22:23:09

Dani kicsit ideges, mert rájött, hogy megint átbaccták a palánkon, szívja a cigit mint állat és kezdődikk a féltékenységi jelenet. Egy ilyen ribizli giziért kár minden szó...

Commodore 2014.11.24. 22:23:13

Gyorsan lecsengett.. kisállatokat, háziállatokat kell bevinni, hogy izgi legyen. (szamárshow!)

Mók_Ica 2014.11.24. 22:23:17

a hálóban már megint dávid masszírozza zsut a takaró alatt... évődnek.... közelít dani, zsu mellé szeretne feküdni de legalább a földön vele aludni, hisz megbeszélték..... háááááááááát danika koppant... mert zsu lekoptatta....

most ismét kamukéró zsu magyarázkodik daninak, hogy miért dávid mellé feküdt be az ágyba..... danikám, te házhoz mentél a lófaszért

Krétagarbó 2014.11.24. 22:23:59

@foxwiththegloves: de, csak még maga sem biztos benne, sztem...

Commodore 2014.11.24. 22:25:09

Jabba befér a budiba? vagy éjjelente kiviszik szarni helikopterrel?

Gia 2014.11.24. 22:25:19

Hogy lekeverték Zsut.. :-o

fran7 2014.11.24. 22:25:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Böszörményben ez aranyost jelent. Amúgy sokkal intenzívebbek ennek a szériának a szereplői. Tudják, hogy valamit produkálni kell. Dani nem tudta kezelni a helyzetet? Zsu ezt nem is értem, hogy képzeli,

Krétagarbó 2014.11.24. 22:25:47

Dani a toáletten, Zsu várja a fűrdőben, hogy fogunk aludni? -kérdi, de Dani bekeményít, én egyedül! Erre valszeg Zsu bőgött, de ezt persze lekeverték.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:25:58

@foxwiththegloves: melyik? dani? nem hiszem, de az sem probléma, nem is értékmérője egy embernek. utálom, hogy ennyire madárnak nézi egy ribanc.

siiiiiiiiiiiír szegény zsuuuuu, jajadrága, elmorzsolok én is egy könnycseppet. amikor dávid a bugyijában turkált fél órával (se) előtte, az rendben volt.

most láthatják az új versenyzők, hogy egy alapból jó indulással (gyk maga mellé állított azonnal egy pasit) hogy kell rosszul elhelyezett puncival hogy kell minuszra visszaesni, mert a többiek már rühellik.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 22:26:10

@Krétagarbó: érdekes, mert szavakkal féltékeny pasinak tűnik, de minden másban meg...

Mók_Ica 2014.11.24. 22:26:12

danika cserbehagyva érzi magát a riportszobában zsu által..... ez a picsa még a wcben is rányit danira.... most zsu puncsol daninál... aki elküldi a fenébe... zsu sír, mert hát dani ezt igazán megérthetné, hogy dávid mellől mér nem kelt ki az ágyból.... (hát a vége pont bent volt, mi???).....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:26:13

Hát nemtom, de ez a széria még az előzőnél is szarabb eddig.... És eddig még egyetlen adást sem néztem meg az Éjjelnappalból, de az arcomba tolt bejátszások, előzetesek alapján ez kb. olyan, mint amit ott szoktam látni. Isznak, buliznak, üvöltöznek, dugnak.

Gyúrósjózsit akarom!!!

Gia 2014.11.24. 22:26:25

@Commodore: Vazze... :-))))))))))))))))))))))))))))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:28:12

végre dani valamennyire bekeményített. nem hagyhatja, hogy ennyire hülyének nézzék, pláne így első lendületből.

zsu kinek sírt? mert a szaunát nem hatja meg, dani nem látja, mi meg leszarjuk.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 22:28:19

@ミラ: nekem sem probléma, csak ez így fura.

Krétagarbó 2014.11.24. 22:28:42

@foxwiththegloves: én is igényt tartanék rá ha lehet:)

Gia 2014.11.24. 22:29:02

Jó lenne ha Zsu eldöntené végre,hogy kit akar.

csicserierika 2014.11.24. 22:30:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ne már.... Zsu máris úgy kavar mint egy turmixgép :)

Cimili 2014.11.24. 22:31:45

@☺ágica: Felejtsük már el ezt az alekoszozást! szerinted érdekel itt valakit?????????

Krétagarbó 2014.11.24. 22:31:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azon túl, hogy eg yordas ribanc, borzasztóan zavar a rendezetlen fogsora. Ez olyan igénytelenség, főleg egy TV-s műsorvezető esetén, mégha az a TV valahol kiskunborzason is van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:32:32

@csicserierika: mármint a paplan alatt? :)

Amúgy meg nagyon hamar ki fog esni ezzel a taktikával. Már ha ez az.

kamilla123 2014.11.24. 22:32:55

sztem ezt Dani csinálja nagyon hülyén. Örüljön, h nincs teljesen egyedül, van egy szövetségese. De a szövetséget nem kell összekeverni a párkapcsolattal. Sokkal szarabbul járna, ha Zsu teljesen ki akarná sajátítani őt, és ezzel elszigetelné minden lehetséges interakciótól. Ez szokott lenni a párokkal általában. Nem is értem Danikát. Olyan, mintha rossz műsorba tévedt volna, valami párkeresőbe. Persze ez a ZSu abszolút nem szimpatikus, csak Dani lehetne okosabb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 22:33:58

@Gia: jaj már, egy faszt. Szebben nem tudtam megfogalmazni.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:34:44

bencus visszatért a kis melegítőjében és az applikációra hívja fel ismét a figyelmünket....

jön maci az alvajáró.... ami egy nagy kamu volt, mert macika átvert mindenkit.... (lsd fentebb belinkelt videJó)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 22:36:14

Az éjszaka kellős közepén a sötétben, minek van fannin szemüveg?:D

Mók_Ica 2014.11.24. 22:36:47

macika alvajárása zavart kelt a hálóban... mindenki húzza-vonja szerencsétlent, próbálják visszatenni az ágyba..... félnek, hogy agyonnyomja őket.... elhiszik..... maci k... jól csinálja, mindenki be van tojva

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:36:56

@kamilla123: de neki tetszik zsu és ezt tisztán meg is mondta neki, az meg elkezdte, hogy lehet köztük valami, majd ezután (ismét) befeküdt dávid mellé taperoltatni magát.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 22:37:02

az úszómesternek jó a genetikája, örvendek neki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:37:14

@Krétagarbó: nahát, hogy te miket meg nem figyelsz. :D Én a fogsoráig el se jutottam, mert valahányszor odapillantok vagy profilból látom, vagy fekszik az ágyban.
Műsorvezető egy kisvárosi csatornánál? Én max. hirolvasónak nézem....

Krétagarbó 2014.11.24. 22:37:53

Maci megzavarja az iccakát. Horkol, mint egy anyamedve, majd felül horkolva, a többiek azt hiszik, alvajáró. Alfa persze az első, aki odamegy hozzá, majd a többiek is próbálják visszadönteni a 200 kilós testet az ágyra. A többiek sokkot kaptak attól, hogy alva álldogál a szoba közepén, majd meg is szólal: kaja, kaja...:))) Megy ki a nappaliba, ezek meg télleg beveszik ezt az egészet...Most átbucskázott a kanapén, anyám, az a has szerkezet...

Mók_Ica 2014.11.24. 22:37:56

maci kialvasétál a nappaliba, mindenki utána.... maci felbukik a kanapéban.... nem merik felkelteni...... nagggyon jó :)

Krétagarbó 2014.11.24. 22:38:38

@foxwiththegloves: nekem is ő jön be leginkább...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:38:52

MAci és a pizsiből kikandikáló kőművesdekoltázs...

Fanni szemüvegben alszik? :D

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 22:38:55

@Cimili: ne egyél meg, tőlem ezt az egy szem alekoszos linket láthattad. de elnézésedet kérem, többet nem fordul elő

Mók_Ica 2014.11.24. 22:39:02

macika visszasétál a hálóba és bemászik az ágyába és horkol tovább..... :) mikor derül ki, hogy tréfa volt????

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:39:31

ezután a műsor után örülni fognak, ha simán csak horkol :D

imádom, ahogy panaszkodnak, milyen fáradtak. hiába, nagyon nehéz napjaik vannak, nappal nem is tudnak pihenni. teljesen érthető, ha kifáradnak :)

Mók_Ica 2014.11.24. 22:42:32

reggel elemezgetik maci éjszakai sétáját..... dóri rákérdez macinál, hogy mit lehet ezzel kezdeni?? van-e ellenszer ez ellen??

maci dáviddal beszélget..... aztán elmondja, hogy jó színész volt ezek szerint éjjel.... bevallja, hogy kamu volt.... kimennek a szaunába és részletesen megbeszélik.... maci tesztelte a lakókat :)))) kire mennyire és hogy számíthat :))) senkinek nem mondta el csak dávidnak.... troll bt-t megalapítja maci és beveszi dávidot :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:42:56

@Cimili: hát, vagyunk itt egy páran, akik végigkommentelték a vv4-et is, és jobb ha tudod, hogy Alekosz bizony a hogyvolt szerves része volt, van és lesz.
Úh. légyszi ne üvöltsd le senki fejét ilyesmiért, akárhányadiknak linkel is be valamit....

Krétagarbó 2014.11.24. 22:43:00

Reggeli képek, Maci kiül a kanapéra, a hálóban az esti alvajárását beszélik meg éppen. Plasztik eléggé emaptikus (persze csak maga szerint) és féltette Macikát, hogy baja ne essen.
Maci elárulja Dávidnak, hogy csak kamuzott, majd kimennek a szaunába megtrécselni a dolgot. Maci úgy fújtat, mint egy Dárk Váder, és elszuszogja, hogy csak vizsgáztatta a többieket és meg akarja alkotni a Troll Bt-t (jól hallottam?) és beveszi Dávidot.

Ejoy 2014.11.24. 22:43:56

Akarok egy olyan papucsot, mint a Macié!

Mók_Ica 2014.11.24. 22:43:59

zsu ismét magyarázkodik daninak..... ez a nő hülye....
zsu megmondta dávidnak, hogy nem fog szexelni.... hmmmm..... aham..... ja és persze danival őszinte.....

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 22:44:52

Zsu már kezdi ez csak barátság dolgot a 12kernek

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:45:05

zsu: odabújik és erőt adok neki.

dani pedig ebben a pillanatban nem kérdezi meg, hogy miért ad erőt egy potenciális ellenfélnek :D

dani: őszinte vagy?
zsu: igen, mindenkivel, de legjobban veled.

szerintem (szigorúan szerintem) erre csak igen agy nem válasz van. nem tudok JOBBAN őszintÉBB lenni valakivel.

most meg már azt mondja, hogy csak barátok lehetnek és megmondta neki. az asztalnál meg azt mondta, hogy lehet köztük valami.

jaj danikám, de naiv vagy… és konkrétan palinak néznek a többiek is, ha ezt most hagyod.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:45:27

Zsuzsa az előbb a riportszobában, DobóKatára hasonlitott!
(haj elvonatkoztat)

Mók_Ica 2014.11.24. 22:45:31

@Krétagarbó: igen, troll bt :)) ez nem attiékra hajaz????

wazze... dani benyalta zsu dumáját és most ismét bizalmat szavaznak egymásnak.... brrrrrrr

Krétagarbó 2014.11.24. 22:46:13

Zsu most magyarázza a magyarázhatatlant, Dávidnak csak 3 perc erőt ad (így is lehet hívni, bár sztem erőt vesz el inkább:))) de Danit beeteti, hogy vele sokszor 3 perc lehet, amikor barátkoznak csak és kizárólag, elvágólag. Dani ebbe belenyugszik: ami nem öl meg az megerősít. Biztos vmi tetkóról olvasta.
Mekkora kamugép ez a Zsu. Dani szövetségest keres Zsuban, remélem így lesz és télleg nem fog loholni ezután a ribigizi után.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:46:21

dani: (zsu) fontos láncszem az én gépezetemben

- könyörgöm, eddig bent se voooooolt a csaj, áááááá. 1,5 nappal később meg már kulcsszerepe van az ő tervében.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:46:51

fannika, mint tamponfej és a mikroport története következik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 22:47:06

@Cimili: igen, engem :D

Egyetlen olyan karakter, aki említésre méltó :D

Mók_Ica 2014.11.24. 22:47:54

@Krétagarbó: de fog.... mer' hülye pasi :))) és más nő nem áll vele szóba... zsu pedig kihasználja

Commodore 2014.11.24. 22:49:06

ez a szerencsétlen mé nem volt uszodában?

Admiral_General_Aladeen 2014.11.24. 22:49:08

Na,kakkantós Dorka,levelét megírta.Rátapintott a Fanni gyege pontjára :-D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 22:49:55

fanni hogy sipítozik, mintha legalábbis kopaszra borotválták volna :D

Krétagarbó 2014.11.24. 22:50:00

Fanni elhagyta a mikroportját, ezért büntit kap. Úszósapkát kell viselnie, Kazal emiatt minggyá síííír. Milyen szabályt szegett, nem tudja. Ez a nő ennyire nem lehet buta, csak játssza. Ha csak játssza, akkor zsír, mer' ilyen nincs.
Visit, visonyál, nyafog és valaki verje be a száját már... A hajában van az energiája, nem Sámson vagy bakker.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:50:43

fannika a hajára a legkényesebb és most úszósapka alá kell gyömködni az egészet az utolsó hajszálig...... sírva fakad, mert annyira fáj neki a haja eltakarása....

azért kapja a kotonsapkát, mert a mikroportot állandóan elfelejti magára venni....

az úszósapkát ki kell dekorálni pöttyökkel, mintha egy mikrofon lenne...

Cimili 2014.11.24. 22:52:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ó bocs, nem akartam leüvölteni senki fejét, csak kurvára unom már azt a lökött alekoszt.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:52:44

vikcsu egy szál törcsiben... priceless :)))

lilu ismét humoros.... most mondja el a villalakóknak, hogy a szimpátia szavazás utolsó helyezettje hamarosan távozik a villából..... "remélem ezzel nem öltem meg a bulit" mondattal búcsúzik....

Krétagarbó 2014.11.24. 22:53:40

Lilu bejelentkezik, rottyon van Kazal és elhangzik az a zseniális párbeszéd, hogy miért vagy megbüntetve? Szerintem azért, emrt elhagyom állandóan a mikroportom, Szerinted vagy elmondtuk pontosan miért? Hát elmondtátok...
Szimpátia szavazást most tudják meg. Alfa beszélni akart Plasztikkal, aki viszont nem állt vele szóba, mert őnekije van őnérzete vagy mi. (Ez a hanghordozás is érdekes Plasztiktól, megérne egy külön elemzést.)

Akármi Áron 2014.11.24. 22:53:56

@Mók_Ica: Ez az úszósapkást ma délben már láttam:)

Commodore 2014.11.24. 22:54:43

na most kiverhetnék a buziszobában

Gia 2014.11.24. 22:55:27

Dávidnak volt valami olyan szabálya,hogy nem alázkodik meg senki előtt,erre az összes ajtóban előreengedi a Macit..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 22:56:23

@Cimili: oké, részemről semmi gond, csak meglepődtem, hogy ilyen indulatosan reagáltál. :)
Én kif. utáltam Alekoszt amig játékban volt, de bizony be kell vallanom, hogy fecskegatyóhosszal veri még most is pl. ezt a szériát. :D

Akármi Áron 2014.11.24. 22:56:27

@Mók_Ica: Marha jó, ezt is leadták a déli ismétlésben, ami ugye az előző estét mutatta be.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 22:57:01

@Cimili: pedig nélküle most nem lenne az a műsor sem, amit most nézel. Ő szállította a nézettséget Évával. Senki más!!!!

Krétagarbó 2014.11.24. 22:57:21

Közben megnyitják a Rákógumiautomatával! felszerelt nyugiszobát, a fiúk be is veszik a terepet. Közben Plasztik puffogóvipera módban mondja még mindig a magáét Alfáról Kazalnak.
Alfa igazi beszari, de télleg, azóta ezen pörög, hogy jujuj, ő fog kiesni. Komisz és Alfa fogadnak, ha mégx1 erről beszél Alfa, meztelenyen kell a villában tengni-lengnie...:)

Mók_Ica 2014.11.24. 22:57:48

nyugiszoba megnyitotta ajtaját a lakók előtt :))) csodájára jár maci és dávid

laci meg van győződve, hogy ő lesz a kieső és a joker kártyáját fel akarja ajánlani dórinak.... dóri elhajtja lacit a gecibe, meg sem hallgatja..... aztán fannikával "beszéli meg" hogy lacccci hagyja őt békén.... ennyike

lacci denisnek is nyíg.... tuti ő fog menni... denis unja ezt és fogadást köt, ha még egyszer ezt mondja meztelenül kell mászkálnia a kertben

holnap zsu fog ríni a gyereke miatt.... sztem menjen haza.... oszt ennyike

mára ennyi, jön a belevaló :))

Gia 2014.11.24. 22:58:52

Na most Belevaló vagy Showder Klub?

Cimili 2014.11.24. 22:58:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Hagggggyuk már! :DDDDDDDDDDDD
Előtte is volt VV.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:58:55

@Akármi Áron: igen, de csak "kicsiben", most inkább az előtte és az utána volt a történés lényege :)

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 22:58:59

Akkor Zsu beígért zuhanyzása elmaradt a Dáviddal? Csalódott vagyok, már erre hegyeztem a cerkát tegnap este óta.

Mók_Ica 2014.11.24. 22:59:38

@Gia: attól függ ki lesz a sóderben és a belevalóban :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 23:00:02

@Cimili: igen, de mikor? Ha nem jött volna a nézettség, akkor nem csinálta volna tovább az rtl. Alekoszt lehet utálni, kedvelni, de megkerülni nem :D

Krétagarbó 2014.11.24. 23:00:08

@Gia: szerintem sajnálja, hogy nincs több lik rajta...

Mók_Ica 2014.11.24. 23:00:22

@Schlomo Goldberg: nem merte meglépni, azt hogy magyarázta volna ki daninak???? :)))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 23:00:50

@Cimili: Dottyka jól beszél, ahhoz képest h ő nem is nézte a VV4-et:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 23:01:03

@foxwiththegloves: na igen, Zsöni pl. eléggé eltávolodott már. Ha jól látom, vv-nél egy arasszal intellektuálisabb kihivásokat követ a hbo-on, de ami a többieket illeti, hát nem tudom.
Szerintem van olyan kolléga, aki szériáról szériára más néven ir, mitöbb, adásról adásra is képes ezt elkövetni. :D

Baukóévát utáááááááááááááálom!!!!!!!!

Mók_Ica 2014.11.24. 23:01:24

@Krétagarbó: kettőnek elég az a lik-mennyiség :))))

éva van a belevalóban

Cimili 2014.11.24. 23:01:48

@Cimili: Én is láttam azt a VV-t, neki drukkoltam, de az az ámokfutás amit azóta művel egyszerűen kiveri nálam a biztosítékot. Az a pasi egy őrült.

☺ágica (törölt) 2014.11.24. 23:01:56

köszi a közvetítést, jó volt:)

Akármi Áron 2014.11.24. 23:01:56

@Mók_Ica: Nem azért mondtam, hogy nem esett jól a szupi közvetítés, de végre valami, amiben én is képbe vagyok aznap este. Ezzel a Lilu nem öltem meg a bulit c. zárult a déli ismétlés.

Köszcsi nektek, és szundi, jóccakát:)))

Krétagarbó 2014.11.24. 23:02:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hírolvasó műsorvezető vagy mi a szösz. ez tmondta a beköltözésekor.

kamilla123 2014.11.24. 23:03:03

Dávidnak mázlija van, h Zsu pont mellé mászott be és hogy Maci is őt tekinti szövetségesnek. Így van esélye a bent maradásra, mert mások helyzetbe hozzák.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 23:03:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Alekosz Éva nélkül is csinálta volna a show-t, Éva csak egy élősködő volt a nyakán.

Mók_Ica 2014.11.24. 23:04:07

@Akármi Áron: igen, amikor élő bejelentkezés van, mindig beadják a másnapi öfiben is :)))
csak tegnap még nem értettük pontosan az úszósapit :)) most megtuTTuk :))

jó éjt neked :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 23:04:20

@foxwiththegloves: én nem néztem?:D Jaj már. :P Azt néztem, a többit követem csak ímmmel-ámmal :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 23:04:28

@Krétagarbó: na, mondom én! Minden nap a 15 órai hireket olvassa fel A4-es papirról.

kamilla123 2014.11.24. 23:04:38

Miért kell a belevalóban leadni az összefoglalót megint?

Commodore 2014.11.24. 23:05:25

@Gia: szánalmas balfaszok.

Mók_Ica 2014.11.24. 23:05:38

zsófika a vendég a belevalóban.... cuki, mint mindig és okosabb sem lett :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 23:06:44

Na, már Baukóéva is "no"-zik.
És egyébkéntezik, mint annak idején Anikó.
Milyen eredeti egy darab ez a csodanő... főleg igy a műmelle közé szorult mikrofonnal recsegve. :D

Gia 2014.11.24. 23:06:55

Éva folyton Zsófika érzéseit firtatja.. :-)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 23:07:23

engem annak idején arról az évadról alekosz szoktatott le. ahogy egyre hülyébb lett, nem bírtam nézni. előtte, utána nézem, néztem. azóta is a men in black ikonikus csótányai ugranak be a testtartásáról, volt szerencsém élőben is megcsodálni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 23:08:31

@csicserierika: SSKK!!!!

Gondoltad volna, hogy egyszer még én fogok (kvázi) kiállni Alekosz mellett? :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 23:08:41

zsófi kit sasol a camera mellett?

tartom, hogy évának baromi jól áll az új haj. így egészen mutatós, pláne, ha nem ordít. egészen elviselhető, no, igazán fejlődőképes.

Mók_Ica 2014.11.24. 23:09:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): meg a sportot is, az időjárás jelentést is, a reggeli és esti tornát is.... szóval ő ott mindenes :))) ezt mondta...... na jó, a tornát nem mondta :)))

zsófika szintén utólagos beköltöző volt, ezért ő a vendég

betelefonáló nagyon képben van, szerinte lacit fogják kiszavazni.... mit néz ez a nő???? bencus elmondta a sorrendet, reni és dávid az utolsóóóóóóóóóó

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 23:09:12

@ミラ: nem én akartam a camerát, a hülye gép javította ááááát, fujj. fáj, ahogy olvasom, én kérek elnézést.

Cimili 2014.11.24. 23:10:11

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Nem, még nem volt, köszi szépen! :PPPPPP

Gia 2014.11.24. 23:10:45

@ミラ: Zsófika biztos Aut nézi.

Mentula 2014.11.24. 23:11:05

még fel sem ocsúdtam az ámulattól, amit az első műsor megtekinetése okozott, és erre jön VV Éva, mint músorvezető...akinek állítólag Orálió a váltótársa, ez kész :D
és ahogy kérdez, milyen profi, úúh. az arcmimikájának még nem teljesen az ura. kéne adni neki egy felest.

Mók_Ica 2014.11.24. 23:11:46

zsófika üres tekintettel bámul hol a kamerába, hol mellé.... lehet, hogy vikit nézi, vagy ott van au aki puszikat küld neki :)))

@ミラ: igen, jobban néz ki sokkal

Krétagarbó 2014.11.24. 23:12:20

@kamilla123: hogy én is lássam, azért:)))) Amíg írom, csak hallgatom nagyjából.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 23:13:02

@foxwiththegloves: nem, nem... őt azért csak felismertük és kiutáltuk volna már. :D
Tényleg Brrr../Mária/Oázis... uramisten, micsoda egy darab volt...

Krétagarbó 2014.11.24. 23:13:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én is ezen vok kiakadva. Rá fog dőlni a barbiház, ha ennyire elrondul.

Mók_Ica 2014.11.24. 23:13:40

@Gia: én már rájöttem a monitort nézte a szkájpolóssal, amit mii mögöttük látunk :)))

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 23:13:48

@foxwiththegloves: Na, ezt holnap végignézem! Király, kösz!
áhhhhhháááhhháháháháháháháháháhá!!!4!!!!!!44444!!négy!

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 23:14:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): őt sskk nem lehet kiutálni, mert jön másik néven és megvédi magát:DD

Krétagarbó 2014.11.24. 23:15:34

@ミラ: én ugyanígy voltam, azt a szériát nem bírtam nézni. előtte is utána is bármit, őt nem. szerencsére élőben nem volt hozzá érkezésem.

kamilla123 2014.11.24. 23:15:43

@Krétagarbó: jogos :-) így legalább van értelme a dolognak :-)

Mók_Ica 2014.11.24. 23:16:13

@foxwiththegloves: tényleg az vagy :)))))))

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: kiváncsi vagyok mennyi ideig tart nálad :PPPP

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.24. 23:17:37

@foxwiththegloves: hohó, de mi résen vagyunk és éberen figyeljük a gyanús jeleket, nehogy elharapózzon! :D

Krétagarbó 2014.11.24. 23:19:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Tíz év múlva? Az olyan, mint az őskor, csak mende-monda!!!

Gia 2014.11.24. 23:21:04

A műsorba bekerülők nincsenek képben.. :-o

Krétagarbó 2014.11.24. 23:22:31

Hahó, Schlomo! Most zuhizik Ribigizi

Mók_Ica 2014.11.24. 23:22:33

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ha megnézted, kérlek írj róla egy posztcsit :))))

no, zsuzsikánk is meztelenül fürcsizett... ha jól láttam denis lelkes közönség volt.....

Schlomo Goldberg 2014.11.24. 23:24:20

@Krétagarbó: Köszönöm, pont belenéztem. Megvolt, le van tudva, most már nyugodtan alszom.

Gia 2014.11.24. 23:24:26

Ahhoz képest,hogy Ádám úszómester eddig nem sok vizet zavart.. :-P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.24. 23:25:14

csak szerintem nagyon csúnya ribizli teste? a megcsinált melle is jaj, mintha iskolapélda lenne a csúnya formájú műmellre, mint két félbevágott gumilaszti, meg se próbálták természetesre csinálni.

nem gond ám ez, nem szépségverseny, ilyen szempontból legalábbis nem gond, de akkor miért reklámozza extrában? meg oda is voltak tőle a fiúk az elején, hogy mekkora húha. fanninak van a legszebb feneke és hasa a benti lányok közül.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.24. 23:25:39

Ádina a spirituális állatom. Jó éjt!
www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8
(ez nem Alekosz, csak most ezt hallgatom)

Gia 2014.11.24. 23:26:14

@ミラ: Igen,Fanni a legcsinosabb.

Mók_Ica 2014.11.24. 23:26:25

@foxwiththegloves: én is úgy láttam, de mire ismét odanéztem már zsu volt.... asszittem összekevertem őket..... szegénykém próbálkozik előrébb lépni a népszerűségi listán....

@Gia: ez hihihihihihihii :))))

Mók_Ica 2014.11.24. 23:28:12

@Krétagarbó: jó éjt :)

én is megyek aludni, jó éjt mindenkinek, sok on-t az éjszakásoknak!!

Morcz 2014.11.24. 23:37:04

@Mók_Ica: jó éjt!

Mekkora ribi ez a Zsu, azt hiszi azzal nyerhet, ha folyton a kisfia miatt rinyál a nézőknek.....
Miss Kiskun helyett lehetne röviden TVRibi.....

Nem tudom, a tisztelt munkaadói, illetve a volt párja mennyire büszke rá....
De jót röhögtem amikor az öfiben lekeverték a riportban...:DDDDD

Morcz 2014.11.24. 23:38:04

Maci alvajáró műsora tetszett. :)))))

malevil2050 2014.11.24. 23:40:33

Akkor nézzünk egy kis stratégiát.Egy kissé felkavarodott a poshadt víz hiszen tegnap égi mannát kaptak (nahh nem minbdenki) - van aki csak 2 perc telefont ( ezzél nyerjél vv-t ha tudsz) - a kedves játékosok.Egy-két emberke kezében azonban komoly fegyvert adtak amit ha kezelője ügyesen alkalmaz sok mindent elérhet vele.Nekem az ötlet nagyon tetszik,az már kevésbé h azért ez szép előnyhöz juttat egyeseket.

Az már le van fektetve a vv-k aranykönyvében h egyedül nem lehet nyerni,kell egy társ , vagy egy stratégiai szövetséges.Van persze kivétel,amikor elég a f@szpörgetés is - de hát akkor az volt legkiemelkedőbb teljesítmény.

Ebben a seriában több szerepe lesz az ügyeskedésnek ( egyenlőre így néz ki) .Kiváncsi leszek ki hogyan fog élni az ölébe hullott mannával.Azt hiszem itt szükség lesz a kavicsokra és a táblára.Nevekre még nem bontom le,mert ez még korai.

Morcz 2014.11.24. 23:44:42

@malevil2050: lehet hogy elknyhöz juttat, de akik eddig nagyon elkezdtek taktikázni azok általában a finálé előtt kiestek....:D Azért én is kíváncsi vagyok, hogy ki hogy él a képességével.

egyemakisszíved 2014.11.24. 23:55:16

@malevil2050: Hogy fegyver van bárki kezében csak illúzió, szerintem. Mire megy Dani a védettségével? Egy párbajkörből kimarad, de még a kiválasztás előtt kell felhasználnia előnyét, ez viszont az egész kiválasztást másként alakíthatja. Ha komoly vetélytársát akarná elkerülni, gyávának bélyegzik. Laci is mókás a jokerével, azt hiszi ő fújja majd a passzátszelet, pedig azt mi, nézők fújjuk. Na meg a szerkesztők.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 23:59:31

Ó Uram! Mindennapi streamünk ad meg nékünk ma is! Te aki oly bölcs vagy! Megbocsátasz az ellenstreamelőknek és megszabadítasz minket a streammentes napoktól! Jöjjön el a te királyságod! Spiritus, Xantus, Janos, Juventus! Pater! Noster! Ámen

Morcz 2014.11.25. 00:01:55

Elvileg kezdődik az on, de csak fekete képernyő van... meg egy "folytatjuk" felirat....

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.25. 00:10:20

Hát Dani aranyos volt azzal, h neki a játékához szükséga van Zsura, csakhát Zsu az aki játszik és nem Dani :)
Úgyfest Zsu komolyan gondalja ezt a dörgölőzök mindenkihez, aztán mikor nagyon körmömre ég a gyertya, elsírom magam a kisgyerekem miatt, akit azért lazán lepasszoltam félévre. Nem látott még ilyesmit? Azért akkor is gondolhatná, h erre a 2ősségre rájátszanak majd a szerkik.
Viszont ennél a résznél megfordult a fejemben, h most női győztes akarnak csinálni. Ma a fiúk, Macit kivéve, csak tartozékok voltak a csajok mellett.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 00:19:39

@MolnarErik: Nekem nem életszerű ez a helyzet egyikük részéről sem (Dani, Zsu), mivel ennyire egyikük sem lehet ostoba. Mindketten belementek egy rendkívül kockázatos játékba, de most mindenki arról beszél, hogy akkor ebből mi fog kisülni...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 00:21:01

Nálam elindult az on-line. Dávid újra a Bohóc c verset mondja.

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:21:54

Dávid kifestve szavalja Baráth Gyula A Bohóc című verset Maci a master of cermoninak (mc) tűnik, lehet hogy villa ki mi tud van majd kiderül

Morcz 2014.11.25. 00:22:05

Maci bejelentette, hogy elmegy fürödni ma már harmadjára.

Cimili 2014.11.25. 00:22:35

@Ay Mama, Que paso: Jól imádkoztál. :)) Köszi a tegnapi felhomályosítást! :)) Bill ügyileg.

Morcz 2014.11.25. 00:24:30

Nálatok is szaggat az on?
Ez a szavalás Dávidnak valami bünti volt.
Maci azt mondta, hogy Zsunak az a büntije, hogy egy éjszakát összebilincselve kell tölteni vele, szerintem csak poénkodott, de majd kiderül, mindenesetre TVRibi Daninak picsog a dohányzóban.

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:25:05

úgy szaggat a stream, mnt Ilonka néni galuskakészítő mozdulatai a tábori menzán
de legalább a stroboszkóp érzet megvan
ha ez így megy tovább rádiójáték lesz ez Szabó család Forradalmak

ő-szinte 2014.11.25. 00:25:46

@sixx: jó lett a poszt ;-)))))
kedvem támadt visszanézni az adást :)))

Morcz 2014.11.25. 00:26:10

@Morcz: ha jól vettem le akkor a Dávid dolgot magyarázza. Tök gáz a ribi.

ő-szinte 2014.11.25. 00:26:43

faszomatbazdmeg, hogy nem kékül :///////////////
ENNYI
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.25. 00:27:58

@Morcz: brühühühühühühühüh, nem nézhetek on-t, mennem kell aludni bassza meg :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Morcz 2014.11.25. 00:28:02

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: akkor nem vagyok vele egyedül. A kép szaggat, a hang megy rendesen.
Ez az Ádina mekkora egy bólogató kiskutya.

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:28:10

II. szín a kert
Dávidnak ez büntetés volt, hogy szavaljon
Vikcsunak tetszett, de nem tér magához hogy Dávid nem tudja a nevét (Vikcsuét, nem a sajátját)
további büntetést várnak

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.25. 00:28:49

Atyám, már megint Zsu nyomatja, azt magyarázza Daninak, h miért csapódik mindig máshoz.
Vikacsu kedves, ha csak nem Vikcsunak kereszteltek, akkor a Vikcsi pont annyira a neved, mint a Vikcsu. Én se szoktam örülni, hha nem pont úgy becézik a nevem, ahogy én szeretem, de hisztizni még 1szer sem hisztiztem miatta.
@Morcz: Aszittem, h csak nálam van gond a sávszélességgel, de úgyfest sokan nézzük :)

Morcz 2014.11.25. 00:28:53

@ő-szinte: miért, nem tudsz még maradni?

Morcz 2014.11.25. 00:29:36

Úristen a csajok a kertben dalra fakadtak... brrr......

ő-szinte 2014.11.25. 00:30:47

@Morcz: sajna nem :-(((((((((((((((( pedig úgy szeretem nézni :-(((((((((((((((((((((
talán a jövő héttől :-)))
jó éjt, írd amit láccc ;-)

Morcz 2014.11.25. 00:31:49

@ő-szinte: szép álmokat, nem sokára én is megyek aludni, egyrészt baromira szaggat, másrészt ez az éneklés baromira idegesít...

Morcz 2014.11.25. 00:32:37

Végre: Komisz Fannyt masszírozza a fürdőszobában.

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:33:19

közös énekléssel büntetnek vissza a lakók, minket és a stábot is
van pálinkájuk és Zsuzsa szereti Junior számít, Junior youtube csatornája újra felpörög
Edina tovább keresi szövetségesét Daniban
Volt egy angyal itt élt köztünk - idéznek újra egy talán Junior opuszt
Maci is ismeri a Junior számot és végre elkapcsolnak
Fannyit massza Dennis, Fanny már nincs büntetésben

kis.herceg 2014.11.25. 00:34:07

aztakurva egy pillanatra azt hittem ezek már dugnak XD

Morcz 2014.11.25. 00:35:39

Fanny megköszönte a masszázst és kiment a fürdőből.
Komisz keresi a masszázsolajat. Fanni nem tudja hol van, de van helyette krém.
abban maradnak, hogy Fanni átmegy egy masszázsra Komiszhoz aztán visszamegy a saját ágyába.
Ahogy látom Ádám kezd becsicskulni Basszájbának.

Morcz 2014.11.25. 00:36:47

Jól értettem hogy Fanni háta fenistillel lett bekenve? :)))))))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.25. 00:37:17

@Morcz: Vita bontakozik ki, h gombás-e Fanni háta? Nyilván nem :)

Morcz 2014.11.25. 00:38:01

Most arról megy a téma, hogy mit egyenek. Basszájba és Ádám ugratják Fannit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 00:38:07

Denisz szerint a Fanni pigment hiányát Canestennel kellene kezelni! :-)

Morcz 2014.11.25. 00:38:49

@MolnarErik: :))))

Eddig a legjobb:
Fanni: "Tudtok valami diétás kaját?"
Ádám: "Szalámis szendvics"

Morcz 2014.11.25. 00:39:30

@VV Erőlegény: :)))) Nem szolival???? Sajnálja a szolit a szenya.... :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:39:40

tanakodnak, hogy gombás e Fanny háta
Laci torillat csinál
Fanny úgy nyávog a kajáért,mint az elkényeztetett macska
Fannynak már tzatziki kel, mert a görögöket szeretni nem a spanyolokat
Laciét bekaphatják magasról és ő nem balek nem főz senkinek, kivéve aki kér

Morcz 2014.11.25. 00:40:04

Na ma eddig bírtam, legyetek jók, reggel/délelőtt jövök!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.25. 00:41:57

@Morcz:
"A tesó az alaphaver, a bro előtt már kiveri, a Broki előtt meg már orrba szájba."
A pics@t növelni kell."

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:42:51

Vikcsu nem eszik csirkét, Laci ad a nyereményből 1 millát, ha mégis
Fanny bíztatja Vikcsut, hog egyen, mert növelni kell a picsájukat
Fanny szerint Laci a fönők és Fannyi olyan segget szeretne mint Beyoncéjé

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 00:43:25

Érdekes, hogy a nagy "alfa" hímek mindig egymás farkát szopkodják (Lacihoz és Deniszhez csatlakozott az Úszómester is, és egy tapodtat nem tágít mellőlük)! Állandóan egy csapatban lófrálnak.

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:49:23

percenként huszonhat képkoca van, annyira szaggat a stream
de a hangsáv kiválló
Fammy úgy ajánlgatja a kaját, mintha ő főzne, de csak útban van
Vikcsu és Fanny ketten vágtak fel fél gerezd hagymát pár perc alatt
olyan gusztusosan serceg a csirkemell, hogy lassan érzem az illatát
Fanny a tzatzikért kuncsorog, már kitette a fokhagymát és szerinte ez elég
Laci rájön, hogy Fanny több kárt okoz, mint hasznot és elküldi
kép el

III szín baszoba Dani, Edina, Zsuzsa
Maci sírt de Zsuzsa megvigasztalt, Zsuzsa együtt tud érezni akár az ellenségeivel is Zsuzsa megsimogatta a szívét - most már én sírok, mert olyan szép lelke van Zsuzsinak
Zsuzsai keveri a napokat a pia miatt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 00:49:24

Alakul az Edina, Zsu, Dani szövetség!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.25. 00:49:57

Ó, már megint Zsu vetít.
Inkább a Gasztropuccs Lacival és Fannival.

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:54:39

Zsuzsa ott folytatja ahol tegnap abbahagyta, a végtelen monológ című mű tényleg végteeln monológ
Maci Zsuzsa gyerekével játszik Zsuzsa érzelmeivel
Edina elővette szokásos aktátumot és tapogatózik észrevette, hogy mi alakul
Edina nem bízik Zsuzsában - mondja Zsuzsának
Edina szerint Maci jól csinálja: mozog és húz
Edina megmondja a frankót, beszélgetni a lappangási időszakban kell
Edina észrevette, hogy kell ezt a játékot megcsinálni

Cimili 2014.11.25. 00:55:00

Edina átpártolt Zsuékhoz?

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:55:43

@MolnarErik: +1, tiszta szív, tiszta szem, tiszta ész

Cimili 2014.11.25. 00:56:16

Jéééééézuzsom, Zsu most mit is akart mondani? Olyan zavaros mondat volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 00:57:29

Nagyon érdekes ez a hármas!!!!!

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 00:59:22

Edina felépíti a taktikát és nem is rosszul
nem szabad betokosodni
éjszaka ki kell jönni vizet inni egyszerre hárman
Dani elmondja a felállást, együtt vannak ugyanúgy, de ami fontos lenne, hogy megpróbálnak infot gyűjteni
taktikai értekezlet ez lássuk be

Cimili 2014.11.25. 01:01:38

Jó, hogy nem írják le pontokba szedve a taktikájukat. :DDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:01:59

kettészakadt a villa van aki főz van aki taktikázik
Dani szerint vissza kell venni az agarakkal 8)

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:02:50

megszűnt a szaggatás, de Dani mozgása továbbra is szaggatott

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:04:45

Zsuzsa azt hogy szia
négy öt órában is el tudja mesélni

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 01:06:41

Edina: "A Dávid azért avul!" :-)

szmoti 2014.11.25. 01:07:10

sziasztok

ez az új nő, ez mindig ennyit beszél és ennyire értelmetlenül? :D eddig még nem láttam, de ez amit most nyom ez valami borzasztó

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 01:07:34

Edina és Dani taktikailag nagyon egy húron pendülnek! :-)

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:09:10

Dani szól is neki, hogy talán a tavalyi balatoni storyt nem most szeretné hallani
Edina visszatért és Dávidról kérdez
hosszasan taktikáznak
Edina az ész,
utána Dani
Zsuzsa az Zsuzsa

Edina nem az ész hanem a mastermind, lehet hogy dél olaszországi gyökerei is vannak
a cosa nostra nem építette így a polipot John Gotti forog a sírjában

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:10:53

@szmoti: igen, és most még nincs is formában

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 01:12:24

Dóri is aranyos, de azért ő egy más kávéház, mondja Dani.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 01:14:29

@Ay Mama, Que paso: Én úgy ítélem meg, hogy Edina és Dani kb hasonló stratéga, csak Edina ösztönös, Dani tudatos, és Zsu lesz a faltörőkos.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.25. 01:16:36

@Ay Mama, Que paso: Remélem ebből jut az Öfibe is a Zsus részek hanyagolásával :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:16:42

@VV Erőlegény: Zsuzsa lesz az akit előretolnak és aki megvéd Dani, Edina meg röhög a háttérben és jegyzetel és járja a Kállai kettőst

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 01:20:16

@Ay Mama, Que paso: Lehet, de messze még a végjáték... Először a középjátékba kell bejutni...

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:21:22

IV szín fürdő
és Edina már a Reni Vikcsu párral van
Edina mindenhol ott van
Vikcsu sok tejet ivott.......
ott van Zsuzsa is
szőrtelenítés a téma, nem részletezném, pedig érdekes a téma, fosás, szőrkinövés, kipattogzás

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:24:31

@VV Erőlegény: ki hívná k Edinát? a kedves szerethető kis erdélyi lányt?ki tenne rá jelet, ha annyira nincs konfliktusa. ha van meg próbálja elsimítani eddig sikerrel
aztán h kimegy párbajra és visszamegy 80%al ott van a döntőben

és van még valami mai csak Edinának van meg bent, a sok info és az a hatalom a XXI. században

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:27:46

Reni riporton volt, Vikcsu kérdezi, Reni nem mondhatja el Reni szerint
Edina! kijön a wcből! és már kérdez is! és hogy mi volt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 01:28:49

@Ay Mama, Que paso: Igen, Edinának óriási külön szavazótábora van. Jó egy millió Székely! Nem tudom azonban, hogy ezt mindenki vágja-e a villában.

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:31:10

@VV Erőlegény: és hogy a székelyek letöltötték-e az appot 8)

malevil2050 2014.11.25. 01:31:11

@egyemakisszíved: Valamit nem jól figyeltél meg,nem kapott hanem bármikor bárkitől elveheti.Kendőt ádám kapott,szabadon felhasználhatja,de nem fogja mert úgy néz ki h kieseik, de valaki örökölheti és még a a döntés egyenlőség esetén - ezek a jelentősebb momentumok.

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:33:24

Reni a Zsu Dani Dávid hármasról beszél, ismét Edinának
egyébként ők hárman zuhanyoznak épp
Edina beretvál
közben taktikáznak

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 01:34:15

@Ay Mama, Que paso: Nekem semmi kétségem efelől. Arányaiban annyian mindenképpen letöltötték, mint a csonka Magyarországon.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 01:36:36

@malevil2050: Ádám tényleg iszonyat nagy hal eddig... Gyakorlatilag semmit sem csinál, csak az "alfák" körül kóborol...

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:39:03

szünet
cserélik a filmet, mint a sátántangó alatt

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:42:06

Fanny leszedi a bajszát
Reni ijekciiót kap a torkába?mert akkor tutti meghal -mondja Reni
Reni ne mondjátok el senkinek de ha visszajövök és megbüntetnek..most már nem tudom mit mondhatok el és mit nem

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:47:53

Vikcsu legyantázza Fanny bajszát
történelmi pillanat
Vikcsu háta kipattogott a tejtől
Edina várja a szolit

semmi pénzért nem mennék be a villába

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 01:54:01

V. szín udvar Dani, Dennis

Dani elosztogatta a cigit
bemennek
a stream szerkesztő kerüli a nappalit, biztos Maci és a Troll BT. cinkoskodik a triumvirátussal

Ay Mama, Que paso 2014.11.25. 02:02:53

búcsúzom
integetek a monitor előtt
tényleg!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.25. 05:50:32

@Krétagarbó: de jó, sosem öregszem meg :-)

Egyébként Tök jó, h szakad az eső.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.25. 08:33:53

@VV Erőlegény: Nem vágják, tegnap arról beszéltek, h Edina (és Vikcsu) a leggyengébb.

Krétagarbó 2014.11.25. 08:37:18

@Ay Mama, Que paso: Hát nagyon köszi az éjjeli közvetítést! Reggelente nagyon várom!
Hajrá Edina!:)

Krétagarbó 2014.11.25. 08:38:04

@MolnarErik: nem baj, ha azt hiszik, hogy Edina a leggyengébb. Lesz meglepődés.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.25. 08:48:43

@Ay Mama, Que paso: A Troll Bt és triumvirátus elnevezés teccik és találó. "alfatriumvirátus" :-)

egyemakisszíved 2014.11.25. 13:39:19

@malevil2050: Ja tényleg, összekevertem őket. Dani elvenné valaki jól megérdemelt párbajgyőzelmét? Hát nem hinném, hogy ezzel olyan nagy népszerűségre lehet szert tenni a nézők körében, akik épp visszaküldtek valakit a villába. Vagy ha azért tenné, hogy kiszolgáltasson valakit az ő szövetségesének. Mitől olyan biztos, hogy visszajönne? A győztesek újbóli kihívását egyébként is jobban teszi mindenki, ha kétszer meggondolja.

Gia 2014.11.25. 19:29:41

@hős cincér: Nagyon keveset teccik megszólalni.Why?

trecska 2014.12.08. 15:11:19

@ráraboló: ezt gondolom amolyan koltoi kerdes volt a reszedrol
süti beállítások módosítása