Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x06 - Inkább kiveretem a Vikcsuval (18+)

2014. november 22. 13:35 - zaphodbb

Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló! Leginkább ez jutott eszembe a tegnapi rész kapcsán. Legtöbbször értetlenül néztem a képernyőt, hogy most akkor ezek az emberek mit csinálnak és miért a műsorban. Ráadásul még szexet sem virított senki sem, csak egy kis maszatolást.

Azzal indítunk, hogy Komisz elemzi, mennyire szeretné becsempészni Kazalnak a lompost, Tizenkétkerrel cigizgetnek, nagyon bölcsek, közben nézhetjük Kazal egyszálbugyis fenekét aláfestésként. Komisz megérkezik Kazal mellé az ágyba, egy kis pettinget lenyomnak, de csak mint barátok, Komisz még egy szájrapuszit is megenged magának, amin Kazal besír. Egyébként ő mindenre ezt mondja, hogy besír, mi is vele sírunk.

komisz.jpg

Komisz - saját szavaival élve - tele puttyonnyal ébred, el van keseredve, hogy nem üríthette ki a tárat, úgyhogy még inkább Kazal nyomába ered. A fürdőben Kazal felhívja a figyelmét rá, hogy ő nem Olyan Lány, neki csak semmi smaci. Utána megtudjuk, hogy őt Komisz felemeli, és ráébreszti, hogy:

Anyád, nő vagyok.

Komisz Plasztikkal beszéli ki ezután a farkát, meg hogy Kazal milyen tündérke. Ennek örömére még ki is festi Kazal körmét. Kazal ezen is besír. Váltunk a fürdőre, ahogy Sínésznő hang nélkül Plasztikkal próbál beszélgetni, nem igazán megy neki, engem például kurvára idegesít a hangja, vagyis annak hiánya. A téma Basszájba és Plasztik bimbózó románca, ami Plasztik szerint nincs is. Sínésznő szerint ez remek taktika, hogy ők ketten egymásba gabalyodtak, de Plasztik tisztázza a helyzetet, hogy ő nem akar semmit Basszájbától. Mert az évek mennyit számítanak, és ő már 29 éves, a másik meg egy kis tacskó, és még nincs elég ideje jogsija. Mit tesz isten, Basszájba hallja az egészet, és zaklatottan félrehívja Komiszt, a jogsis példát próbálja visszaadni, de a szövegértése nem az igazi, hagyjuk is, nem egészen értem ez a fickó hogy végezte el a 8 általánost. Komisz szerint ne kezdjen Plasztikkal, mert megissza a levét, amire Basszájba még idegesebb lesz és szerinte

Lekategorizált engem azzal, hogy magát egy érett nőnek tartja.

Annyira nem tudja ezen túltenni magát, hogy Plasztikot is megtalálja ezzel a témakörrel és szembesíti vele, hogy hogy is van ez a tapasztalt jogsi tulajdonos téma. Tulajdonképp nem egészen értjük a fickó érveit, mert második esélyt emleget, meg hogy Plasztik - akinek tisztára hörcsögfeje van, amin mindig vihogni kell - falat húzott közéjük, káosz van abban a fejben.

plasztik.jpg

Komisz és Basszájba ennek a résznek a főhősei. Cigizgetés közben kitárgyalják, hogy nem megy nekik ez a csajozás, és még a végén recskapartizniuk kell a szaunában, mert nemhogy lófasz, ló sincsen ebben a villában. Komisz a nap értelmiségi beszólását is megalkotja, ami olyan gyöngyszeme a vérgeci beszólásoknak, hogy itt kell álljon az utókornak:

Én nem fogom magamnak csinálni, inkább kiveretem a Vikcsuval.

Megérkezik az új csávó, Dávid a neve neki, egy szál Jézusos gyatyában a jakuzziba ugrik hirtelen. Mert ő partiarc. Egyébként így elsőre szimpatikusabb, mint a többi. Nagy buli nem alakul, Basszájba és Komisz a jacuzziban már ekézik szegényt, bár olyan szinten káromkodnak, hogy a sok sípolástól nehéz kivenni, hogy mi is a konkrét véleményük róla, csak annyit tudunk biztosra, hogy már utáljuk és kicsi a pöcse. Tizenkétker is csatlakozik a bandához, a három nagyonokos valamiért kisakozza, hogy az új fickó tuti focista.

csoportkep.jpg

Ennél izgalmasabb, hogy bent Kazal és Dávid már egymást járják körbe, Dávidnak Kazal haja a gyengéje, Kazal oda meg vissza van a Jézusos gatyától és szerinte Vecsésen van a bogyiszlói káposzta. Eszem azt a fekete lyukat a fejedben, Fannikám. Kis féltékenységi roham is jut mára Basszájbától, amikor Plasztik és Dávid együtt eszik, akkor párszor még elmondja biztos, ami biztos, hogy neki van még valami nagy ütőkártyája Plasztik ellen és ő meg tudja síratni Dórikát. Milyen ütőkártyája lehet valakinek 5 nap ismeretség után? Nekem 10 év házasság után sem volt semmilyen ütőkártyám.

Haladunk tovább az új beköltözőkre, jön a lila-fehér Ádám, aki annyit érez fontosnak magáról, hogy jó teste van és szeret dugni. Meg ordítozni focimeccseken. Olyan szinten butus szegénykém, hogy még Lilu és Bence is zavarban van tőle, a beszélgetés már nekem kínos. Amikor bemegy a villába, Plasztik vezeti körbe, vihorászik vele, rettenetesen boldog, hogy 27 éves és milyen helyes ez a fiúka.

adam.jpg

A másik beköltöző izgalmasabb: 24 éves Zsuzsa. Az én szívembe belopta magát azzal, amikor közli, hogy ő a legcsinosabb műsorvezető a kiskunfélegyházi tévében, mert erről nekem rögtön Natália ugrik be a Csinibabából:

A Csehszlovák kísérleti adás tartalék bemondója vagyok fizetésnélküli szabin, és hazajöttem.

Aranybánya lesz ez a nő beszólások terén:

A pasikkal meg tudom érteni gyorsan a hangot.

zsu.jpg

Van neki egy 4,5 éves kisfia, aki tulajdonképpen jó beszédtéma is lenne a műsorvezetőknek, ha hajlandóak lennének megerőltetni magukat, de ma valahogy unottak és humortalanok, az érdeklődés teljes hiányát láthatjuk rajtuk. Egyébként nekik szimpatikus a csaj határozottsága, és céltudatossága, merthogy ő a megélhetésért akarja megnyerni a játékot. Lilu ezzel kapcsolatban elejti a nap mondatát:

Nemsoká’ nem fiúkat, hanem kiskutyákat fogunk látni, az pedig klassz lesz.

A végjátékban élőben kapcsolják a villát, Kazal fürdőruhában parádézik, Ádám szerint nagyon barna, közben érkezik meg Zsu, aki hirtelen beszédet mond, és beleköt a dzsuvába az ebédlőasztalon. Már látom előre, hogy milyen kupac nagy balhékat generál majd a stílusával, beköltözött az élet a villába.

És akkor addig, míg Zsuzsa meg nem villantja a bóti csöcsöket, nézzük meg, mivel kell megküzdenie a villa legtermészetellenesebb melle címért (bónusz: kissé szétfolyós segg):

Screen Shot 2014-11-22 at 20.48.34.png

Screen Shot 2014-11-22 at 20.48.54.png

Screen Shot 2014-11-22 at 20.48.44.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2014.11.22. 13:49:22

Na, még ilyen sem volt. Pedig csak azért kukkantottam be, hátha megtudom, végülis ki mellett hajtotta álomra fejecskéjét Fanni. Aki mellesleg a kedvencem. Vv Veronika mélységeit ostromolja.

Gia 2014.11.22. 13:53:37

Fanninak nem azért jut mindig eszébe a káposzta,mert az ő feje is egy nagy káposztára hasonlít? :-)) Meg persze belül is pont annyi értelem van,mint egy kápinak. :-)

ő-szinte 2014.11.22. 14:05:35

vissza kell nézem az öfiket
istenem! adj nekem időt, hogy nézhessem a vv-t :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jassz 2014.11.22. 14:06:19

Néztem éjszaka az élőt , nekem a nap mondása Plasztiké volt. Aki kb. 5x elmondta egymás utána hogyaszongya: "A lónak is 4 lába van mégis téved"... :D

Emily Emily 2014.11.22. 14:07:33

Zsuzsi ugy kellett nekünk mint egy falat kenyér. Imádom őt és Edinát! :D Fantasztikus blog!

ő-szinte 2014.11.22. 14:08:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én azért kérem vissza sixx-t, gézát (bassza meg ezt nem lehet helytelenül írni :D ) és szabózét (ezt sem, jól kibasztak velem :DDD )

városi fiú 2014.11.22. 14:12:48

30 villadellat teszek arra, hogy a Hortobagy Poetaja Bt. Tv vezeto arca esik ki eloszor. Hajra Vikcsu, uzzed, hajcsad, verjed!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.22. 14:12:49

@ő-szinte: mondtam, h rád hagyományoztam, meg áronkának az előfizetésemet.

ő-szinte 2014.11.22. 14:38:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szabózé igen is jó posztokat ír majd veszünk neked humorérzéket a madaras teszkóban :DDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 14:40:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nagy lelkű vagy de rám inkább a tv-t hagyhattad volna ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@városi fiú: ne már...csehszlovápina kell oda mint egy falat kenyííír ;-DDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.22. 14:57:02

@ő-szinte: jaj, az még van egy a pincében, azt is adhatom. :-*

ő-szinte 2014.11.22. 15:09:49

@perszepolisz: @Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: mi a faszért akadtak ki? :O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.11.22. 15:10:44

Hogy a véres búsba 4. a szimpaty szavazáson Lezli ?????
Kinek jön be ez a picsogó műmájer a cumizó szájával ?

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 15:11:04

@ő-szinte: Hát, hogy jobb a mostani csapat, mint ők voltak;)

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.22. 15:44:53

@városi fiú: tartom, és emelem 1 bódysylvyey bejárással, h önként feladja a játékot.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.22. 15:50:13

ööö, ha én nyernék, utóbbira nem tartok igényt.

Agape Satori 2014.11.22. 17:12:48

Tegnap ez senkinek nem tűnt fel?
Itt a videórészlet (53 másodperc):
vid.me/JGZI
A megfejtést rátok bízom. A lényeg a Jabával (Macival) történt párbeszéden van...

mézescsók 2014.11.22. 18:13:46

@Agape Satori: A napokban a kommentelők töprengtek azon, hogy ki lehet a beépített ember. Jóstehetség nem (sem) vagyok, de amikor Maci bekerült, akkor volt valami hasonló gyanúm. Ember nem gondolhatta, hogy ő ezt a játékot megnyerheti. Semmi bajom a túlsúlyos emberekkel, de ez a fazon úgy kilóg a többiek közü - szövegét, érettségét, megnyilvánulásait illetőően -l, mint kaktusz a liliomágyásból.

Más,csak hogy rátérjek az öfi-re és a hv-ra, ami egyébként tetszett:
Egyik újonnan bejött sem lesz a kedvencem, nagyon úgy látom.
A np helyből ellenszenves típus számomra az itteni való világban is. Pokolian arcoskodott a bemutatkozó filmjében. Bedobta az önfeláldozó anya szöveget, amitől legalább annyira ráz a hideg, mint amit Edinánál írtam. Az meg, ahogy kizsarolta az új okos telefont, nem igazán volt szimpi. Remélem, nagyon pofára esik majd, bár azt is sikerként fogja elkönyvelni.
Jézus gatyás Dávid (?) belépője igen hatásosra sikeredett, igaz, ki kellett találnia valamit, hogy kitűnjön. A filmje alapján elég vonalas, merev fazonnak tűnik, az meg külön gyanús, ha valaki 30 évesen még mindig anyuci kicsi fia. A "kortársbeszéde" a nézőkön kívül, akiknek a szavazatáért kéne rimánkodnia, mindenki máshoz szólt.
Ádám egy nyominger, aki fantasztikusan jó pasinak hiszi magát. Valami sunyiságot érzek a pasasban, de nem tudom, miért. Lehet, hogy csak az arcberendezése miatt, de már említettem, hogy előítéletes vagyok. Viszont általában bejönnek a megérzéseim.
Na, ezért voltam kiváncsi arra, hogy Fannika végül is melyik új fiú ágyát tisztelte meg (on-line közvetítés!), de a jelek szerint vagy nem tudja senki, vagy nem akarja megírni, esetleg nem áll szóba velem. Több opció nincs.

szmoti 2014.11.22. 18:24:27

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: :D ez nagyon jó :D akkor ezek szerint ő sem volt mindig ilyen karót nyelt :D viszont sokat fogyott :D

mézescsók 2014.11.22. 18:29:27

Ja, hogy mire gondolok - a korán elalvók kedvéért -:
Komisz és Hajasbaba balhézott keveset. Először azon kapta fel a vizet a hölgy, hogy Dennisz úgy hivatkozott rá valahol, hogy "ez". Ami persze tényleg sértő lehet - sejtelme nem lehet róla, hogy itt kint milyen elnevezésekkel illetjük -, de Komisz nem egy IQ bajnok, nem tudom, mit várt.
Ezen alaposan kidühöngte magát, bár az indulat értékéből némileg levon az a körülmény, hogy már nem volt szomjas.
Közben megállapodott valamelyik új fiúval, hogy vele alszik. De kivel??? Ezt a momentumot nem láttam. Mert ez volt a másik balhéra a kezdő ok. Komisz ugyanis nem tiltakozott, oké aludjon. Valamilyen szinten picit zavarhatta a dolog, mert amikor Fanni utána ment, akkor azt mondta, hogy ne közeledjen hozzá. Ezek után ismét balhéztak egymással kicsit, a pasas magyarázkodott volna, hogy nem úgy gondolta, de a lány nem hallgatta meg és életvezetési tanács csak annyi volt Komisznak, hogy rohadjon meg. Viszont ekkor már nagyon nem volt szomjas Hajaska. (Én azért így hívom, mert könnyebb leírni, mint Szűzpöcök, és aki 10 újjal ír vakon, az tudja, hogy miről beszélek.)
Az volt egyébként a gyanúm, hogy Plasztik valamilyen szinten közeledett Komiszhoz, aki neki panaszolta el a baját, hozzátéve még, hogy egyébként ő nem fog becsicskulni senkinek. Plasztik viszont többször hangsúlyozott baráti alapon kifejtette neki, hogy Basszájba neki túl fiatal, viszont Komisz a kora miatt közelebb áll hozzá. Aztán elfajult minden.
Szóval ebből a párból sem lesz semmi, de kiváncsi lennék rá, ki lett az új választott.
Na. Aztán elfajult a buli (Komisz-Basszájba-Vikácsu) és én is nyugovóra tértem. Egyedül.

mézescsók 2014.11.22. 18:31:14

Ajaj: UJJAL, nem ÚJJAL.

vernal 2014.11.22. 18:44:56

Lehet, hogy prűd vagyok, de ha nem volt soha ku*va egy 24 éves lány (Zsu!), akkor egy kicsit erős az a válasz az adatlapján, hogy 50-60 pasija volt eddig. Ha például 14 éves kora óta aktívan dugják, akkor az évente 5-6 vagyis 2 havonta új "pasi", de ha feltételezzük, hogy a gyereke apjával együtt volt legalább egy kicsit hosszabb ideig, akkor még sűrűbb a váltás. Ez azért a mai kis riherongyok között is tiszteletreméltó lehet. 501 azért mégiscsak a szakmája miatt tartott olyan szép számnál.

Ez is szép tőle: Legőrültebb dolog, amit valaha tettél? Kabrióval megálltam a szakadó hóesésben és szaloncukrot osztogattam a gyerekeknek. - Ez őrültség? Szerintem egyszerű ostobaság, főleg ha még az övé is volt az autó.

malevil2050 2014.11.22. 19:11:49

Még mindig el tudok csodálkozni azon h itt erkölcsöt és igazságot keresnek egyesek és ezt megspékelik egy kis morális és szociológiai tanulmánnyal.Hihetetlen.

vernal 2014.11.22. 19:24:41

@malevil2050: Ha ezt nekem szántad, akkor ajánlom újra azt a részt, hogy "Lehet, hogy prűd vagyok...." Ezek szerint te hozzám képest nem. Egyébként én sem vagyok az, csak nem erkölcsi alapon is soknak tartom. Esetleg elnézést kérhetek tőled, hogy ilyen "értelmiségi magasságokban" reagálok? Csak hogyvolt és megjelent cikkek mentén követem a műsort, ezért ezekre tudok csak reagálni.

2014.11.22. 19:29:19

Szuper összefoglaló, jó dumák vannak benne! :)

SzilajSzilard 2014.11.22. 19:47:46

Azért az odabasz hogy a régi villatúlélők hogy lekategorizálták az újakat!
Ez meg az ok lehet, amiért mondta Basszájba icaka az élőben hogy ő tudja hogy nem sokáig fog már élni. Bizony, halálba fogja forgatni magát gagyi klipekben!

www.youtube.com/watch?v=Jk2mOnodZxc

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.22. 20:06:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: milyen külön paktum?? Fogalmam sincs h ezt mire írtad
Úgy látszik nem vagyunk most egy EKGn, mindegy, hagyjuk, nincs most jó kedvem

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.11.22. 20:16:54

@malevil2050: Én azon is tudok csodálkozni, hogy felnőtt, szavazóképes emberek még mindig elhisznek mindent, amit a TV-ben látnak! :P

Lilith.Inanna1 2014.11.22. 20:18:37

Szia mindenki.Jöttem újfent kuncsorogni. Ha valakinek lenne egy alig használt, megunt stream-je, megköszönném magam és sokak nevében.(pukedlizik,mosolyog) . :))

vernal 2014.11.22. 20:27:52

@CsigaBiga: Egy valóságshow résztvevőjének adatlapját a TV-ben látottak közé soroljuk? Amúgy én is csodálkozom ezen és gyakran meglepnek, mert lassan 3 éve nem nézek TV-t, csak gyarló módon letöltve követem a számomra érdekes sorozatokat és néhány blogon olvasgatom az aktualitásokat.

2014.11.22. 20:36:58

@vernal: Jogos a gyanakvás, nekem első blikkre ez ugrott be róla.
Ja és ne felejtsük el, cirka 5 év alatt összehozott egy lakást és egy kocsit, hitel nélkül.
Mellesleg nekem az ilyen nem anya, akinek mindene megvan de képes elhagyni az óvodás fiát, hogy még több legyen.

Voyoshka 2014.11.22. 20:50:08

@városi fiú: Szerintem meg J-zus-gatyás...

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.11.22. 21:09:34

@vernal: Igen, az adatlapot is a "TV-ben látottak közé soroljuk"! Pontosan annyi köze van a valósághoz, mint a bemutatkozó filmeknek...
Ezt a "lassan 3 éve nem nézek TV-t" baromságot meg hagyjuk már plíz!
Távol álljon tőlem, hogy beleszóljak abba, mikor és mit tegyél - hiszen tudjuk: szabad országban szabad ember azt teszi, amit szabad! - de nem érzed magad kicsit feleslegesnek az ilyen blogokon/fórumokon?
Megsúgok valamit: én már sok-sok éve nem járok színházba...de nem is osztom az észt színdarabokkal, színészekkel, rendezőkkel, írókkal kapcsolatban...

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.11.22. 21:12:47

@Lilith.Inanna1: itt már próbáltad? :)
rtl.hu/rtl2/valovilag/elo-stream
Az öfiket megismétlik másnap délután 5-kor, de addigra már fent vannak a videók a weboldalukon is!
rtl.hu/most/rtl2/musorok/valovilag_7

kamilla123 2014.11.22. 21:21:39

Sziasztok:-) láttátok ezt? pár napja volt fent a vv oldalon. itt mi történt, tudja vki?
rtl.hu/rtl2/valovilag/ovatlanul-bepillantunk-a-haloba-es-mit-latunk

Lilith.Inanna1 2014.11.22. 21:26:14

@CsigaBiga: Köszönöm .Öröm boldogság. :)))))))

vernal 2014.11.22. 21:40:22

@CsigaBiga: Igazából nem hiszem, hogy magyarázkodnom kell, de érveket írok azért. Azért nem nézek közel 3 éve TV-t, mert: 1. a követett sorozataimat angolul nézem, általában még aznap, torrentről - ez nehezen lenne megoldható a TV-ben. 2. Híradót nem nézek, csak index, 444, nol, hvg forrásból tájékozódom 3. az X Factor külföldi verzióit követem (angol és ausztrál, tavaly még új-zélandi és amerikait is), szintén nehéz valamelyik hazai adón 4. Élvezem a torrent nyújtotta szabadságot, hogy bármi engem érdeklőt akkor nézzek meg reklámok nélkül, amikor akarok, annyiszor megállítva és visszatekerve, ahányszor számomra szükséges. Elég ennyi?
Bemásolnád, hogy mivel osztottam az észt? Akiket te írtál, azok szakemberek. Nem írtam semmit a műsorvezetőkről, a vágóról vagy a kreatívról. Akiről én írtam, az egy civil, akiről mindössze "erkölcsi" szempontból értekeztem.
Feleslegesek azon kommentjeim is, amiket anno az Éden Hotel hogyvoltokhoz fűztem, csak azért mert torrentről néztem és nem 5 reklám között? Awwww

Post Modern Prometheus 2014.11.22. 21:55:29

Hali, napi szavazás eredmény: kepfeltoltes.hu/view/141122/IMG_20141122_212829_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A mai is mindjárt kész, lassan postolom (lehet, hogy ma már nem szimpátia szavazás lesz?)

Schlomo Goldberg 2014.11.22. 22:05:59

Vikacsu nem bírja a nyomást, bekönnyezett. A boncolás az nyugisabb lenne neki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.22. 22:10:01

Kazalt masszírozza, simizi a jabba. Puszilgatja is.

Schlomo Goldberg 2014.11.22. 22:10:48

Szerencsétlen Maci olyan málnást keneget masszásolajjal ahova soha nem fog tudni betévedni

Commodore 2014.11.22. 22:11:28

na ez kimaradt a Star Wars ból bazmeg Jabba!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.22. 22:12:03

A szövegből semmit nem értek.

F, h tudsz így játszani a hangoddal? Kérdezi jabbát.

Akármi Áron 2014.11.22. 22:13:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Na ezt jó, hogy nem látom, borzasztó lehet a nagy test:))))

Schlomo Goldberg 2014.11.22. 22:13:33

Maci Szűzpöcök hónalját ujjazza. Szó szerint.

Schlomo Goldberg 2014.11.22. 22:18:25

Attól tartok Maci elbízta magát, nagy pofáraesés lesz belőle amikor Szűzpöcök elhajtja majd a brébe "én csak barátként tekintek rád" dumával

perszepolisz 2014.11.22. 22:23:06

ki nem tette oda magát?

Commodore 2014.11.22. 22:24:37

suttyó sudraz tovább , áá bazmeg!

Gia 2014.11.22. 22:25:32

@Commodore: De a Bella sem vót jó..

Schlomo Goldberg 2014.11.22. 22:25:44

@perszepolisz: Dáivd, Plasztik meglátása szerint

Commodore 2014.11.22. 22:27:21

Ez a sudraz valami gyenge SLIPKNOT promó-e?

Commodore 2014.11.22. 22:27:55

Slipknot! 2015. február 5. BudapestAréna

perszepolisz 2014.11.22. 22:30:38

@Schlomo Goldberg: Aszt hittem a Vikcsura ugat, mert az tényleg nem tette oda magát. És különben is úgy látszik Vikcsu itt könnyűnek találtatott.

Commodore 2014.11.22. 22:31:22

Klasszikusok, pop rock metál stílusban meg ááá, menőmanó, Bennyhill...

Commodore 2014.11.22. 22:32:46

Bocs OFF volt, beizgultam Jabbára...

Commodore 2014.11.22. 22:33:26

Bocs OFF volt, beizgultam Jabbára...

perszepolisz 2014.11.22. 22:35:52

Ez a Laci mekorra csicska.

Gia 2014.11.22. 22:44:08

Edina sokk alatt van. :-D

Schlomo Goldberg 2014.11.22. 22:44:56

12kerület Zsura gerjed. Ezt is benézte

Commodore 2014.11.22. 22:46:19

Bazmeg a bazmegsapka.

perszepolisz 2014.11.22. 22:46:20

Villatörténténelem: Valaki a villában kimondta a politika szót.

Gia 2014.11.22. 22:47:07

@perszepolisz: Aha.Ilyen még nem volt. :-)

Rémület 2014.11.22. 22:47:42

Most akkor albérlet vagy saját ház?

Commodore 2014.11.22. 22:48:05

Jabba nemitélek elsőre , haha

Schlomo Goldberg 2014.11.22. 22:48:11

Basszájba: ennyire keveset fizet a műsorvezetés? ( minek gyütté a vellába a téma)
Zsu: egyedülállóként albérletben nehéz az élet.
Na, így ért el mindent az életben.

perszepolisz 2014.11.22. 22:48:31

Macinak ilyen túl ilyen az új csaj.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.22. 22:48:48

Elvágólag Zsu nem szimpi. Reni a ripotban priceless.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.22. 22:50:31

Vikácsu elég hamar lelakta magát

Commodore 2014.11.22. 22:50:59

Istenes átjön majd?

Gia 2014.11.22. 22:51:09

@perszepolisz: Maci erősen kereste a szavakat.. :-)

Schlomo Goldberg 2014.11.22. 22:52:31

Plasztik: meg van csinálva a melled?
Zsu: relatív.

Gia 2014.11.22. 22:53:26

Egy szót sem lehet érteni..Kivéve Panni-Fannit.

kamilla123 2014.11.22. 22:56:31

Plasztik nagyra értékelte Dávidnál, hogy nem azzal nyitott, mű-e a melle. Ehhez képest ő is rögtön ezt kérdezte az új lánytól.

Nem Penny hajója 2014.11.22. 22:57:16

Nagyon bírom Ádinát, ritkán szólal meg, de az üt. :D Aranyos volt, ahogy ma felpanaszolta, hogy őt itt még senki nem akarta megdugni.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.22. 23:00:11

@Gia: Fanni
@Nem Penny hajója: én is röhögtem. Egyébként kiválóan lehet érteni őt, aki nem érti, az kérjen tolmácsot.

Gia 2014.11.22. 23:06:17

M@foxwiththegloves: Miért írtad nekem Fannit?Amúgy én csak az élőben beadott Villára értettem,hogy nem lehet hallani mit suttognak.Edinához nem kell tolmács.

Akármi Áron 2014.11.22. 23:07:26

@foxwiththegloves: Egyetértek, az értésen túl, az ízes beszéd még aranyos is:)

Gia 2014.11.22. 23:08:42

Az anyuka rendesen kiverte a biztit. :-)

Akármi Áron 2014.11.22. 23:21:58

@foxwiththegloves: Egyébként is a sok "választékos beszéd és affektáló hanghordozás" között űdítően hat az ő nyelvezete:) Szeretem az erdélyi embereket.

mosca.della.frutta 2014.11.22. 23:26:43

Ádiná tényleg aranyos, nagyon, de mintha bent nem igazán vennék emberszámba - legalábbis az alfák abszolút nem - nőszámba meg aztán pláne eszükbe se jut, nézni is rossz...

szeximutter meg nem rossz szerintem, legalább felkavarja az állóvizet odabenn, már úgyis túlságosan beleragadt mindenki a szerepébe, ami kezd unalmassá válni / ja, Basszájba hipersutyerák, az igaz, de Plasztiksegg sem kevésbé, a mai öf után különösen, hmm, k.rvagusztustalan tud lenni, a gumiszerelékein kívül semmi nőies nincs benne / a végén még igazatok lesz, és tényleg travi lesz a lelkem....

kamilla123 2014.11.22. 23:43:10

Nekem az is feltűnt, hogy Vikácsunak is derogál Edina, csak nem tud senkihez sem szólni amúgy, ezért bandáznak, de cikisnek érzi a társaságát. Sztem az első adandó alkalommal lekoptatja majd Edinát és Dóriékhoz fog dörgölőzni, amint lehet.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 23:47:06

Aszittem, h mivel ma már nem volt beköltözés, lesz idő többmindenre, erre lazán kimaradt Kazal és Komisz összeveszése, h Plasztik bocsánatot kéretett Basszájbával Vikacsutól, + h Maci részegen elsírta magát Reni vállán, h neki sose lesz nője, mert azokat csak a külcsín érdekli, mire Reni: ó dehogy, hha kimész csüngeni fognak rólad a nők, én is csak nem teperek rád, mert pasim van, de a lényeg, h legyünk szövetségesek :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 23:48:50

@kamilla123: Ez az alkalom már megvan, mert tegnap éjjel kibékült Plasztikkal, miutan az becsicskáztatta Basszájbát Vikacsu kedvéért.

kamilla123 2014.11.22. 23:52:41

@MolnarErik: ez érdekes :-) ezeket nem lehet vhol visszanézni? vki adott itt egy linket, de én nem találtam rajta

disznópásztor (törölt) 2014.11.22. 23:57:38

@malevil2050:

És miért ne véleményezhetné a saját stílusában, miért kell belekötni? Pfff.

@kamilla123:

Jah, sajnos Viki ennyi, ugyanúgy fog hódolni az "alfanősténynek". Eh.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 23:59:38

Mindennapi streamünket ad meg nekünk ma és segítsd meg az alvászavarosokat, azonképp az stream előtt ülőket, és ne emeld ránk kezed, ahogy mi sem kapcsolunk el az onlineról. Ámmen, csiribu csiri bá.

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 00:15:09

@Ay Mama, Que paso: Kérésed meghallgattatik!Ülj fiam az online streame kapujában addig a napig,midőn az utolsó ember is elhagyja a villát.Feloldozást nyertél minden bűnöd alól.Mondj 3 miatyánkot és szerezz Lilinek linket,hogy ő is eme kegyben részesülhessen.

mosca.della.frutta 2014.11.23. 00:23:42

@kamilla123: simán benne van Fánkban ez a kifordulósság, tényleg csak azért bandázik a b-csapattal, mert az alfák nem veszik be maguk közé, de ugyanezt látom Zsírmalacnál is, ő is felfelé törekszik, ahelyett, hogy kialakítana egy stabil szövetséget a b-kkel meg lenne az agya hozzá sztem -, de azt látom, hogy valójában ő is csak azért bandázik velük, mert az alfák Basszájba miatt nem veszik be maguk közé (de aztán lehet, hogy amúgy sem)... Ádiná van a legnehezebb helyzetben, mert a sajátjait sem érti teljesen, legtöbbször csak kamillázik, nem tud bekapcsolódni a társalgásba, mert láthatóan nem vágja a szlengeket... sajnálom nagyon amúgy, mert egyelőre nekem pozitív érzéseim vannak vele kapcs., jólelkű, egyenes lánynak tűnik;

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 00:25:52

@ő-szinte: Hogy vezényeljük le az éjszakai on-t FBM. :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 00:26:25

@Lilith.Inanna1: "tágas az Úr nyája nagy az ő tüzének melege" - VV könyve 13.4.
húzódj közel a monitor melegéhez, hogy érezed a nagy testvér szeretetét és a fényt ami a arcodra vetül a készülékből és megvilágítja a tenned arcodat e sötét időben

ő-szinte 2014.11.23. 00:28:04

@mosca.della.frutta: szted ebben a játékban a jólelkűegyenes mennyire életképes? ;DDDDDDDD

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 00:30:07

@Ay Mama, Que paso: Köszönöm uram, hogy boldoggá tettél tennen jóságoddal és bölcsességeddel.:)

ő-szinte 2014.11.23. 00:30:20

@Ay Mama, Que paso: nabazdmeg ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sreamed-van e ????????????? :DDD

kamilla123 2014.11.23. 00:31:17

@mosca.della.frutta: igen, de Edina ettől különlegesebb lesz, h ő önmagában egy külön csapat :-)
Maci nekem nagyon kettős. Nem igazán szimpatikus, de nagyon jó meglátásai vannak, pl Zsu kapcsán. Amúgy én a Színésznőről hittem azt eredetileg, hogy olyan lesz, mint Zsu, aki beleáll rögtök a konfliktusokba, de inkább belesimult a fő áramlatba, így Zsu emiatt érdekesebb személyiségnek ígérkezik a játék szempontjából.

ő-szinte 2014.11.23. 00:32:18

@Lilith.Inanna1: nem tom, :-O :-/ pedig látod rákészültem, itt vagyok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.11.23. 00:33:52

@ő-szinte: nana, sose tudhaSSuk, ha sokan bedőlünk neki.... még meg is nyerheti (nem) :P

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 00:34:23

@ő-szinte: Vegyük előről.Csigabigának és@Ay Mama, Que paso: -nak köszönhetően nézhetnénk is, ha lenne adás.Így sajnos a reggeli csapatnak semmit nem tudunk hagyni magunk után. :(

mosca.della.frutta 2014.11.23. 00:34:43

de azért drukkolok neki (utálom nézni, ahogy kiközösítik)

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 00:35:19

@Lilith.Inanna1: "S megkeményíti szívét az Úr mert látá, hogy nincs minden rendbe. Kiküldé az ő nyáját a pusztába étlen-streamen. S szól: vezekeljetek. Nem adék streamet mert nem tartozom néktek magyarázattal" Egyedem begyedem tengerránc B-men

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 00:40:07

Köszönjük nagy és fényes testvér hogy ma is megörvendezteted a nyáját, bikáid türelmével. A magassogos fiú és a leány nevére. Noha Vikcsu nem tol fakanalt a seggébe, azért tudjuk hogy számíthatunk rád. Spritus Xanti Ómen

átlátó 2014.11.23. 00:40:45

Szerintem meg a Geronazzo Mária művésznő eddig eltitkolt szerelemgyermeke ez a szőke félmeztelen asszony itt. Le se lehet tagadni. Na, de ki a papa?

mosca.della.frutta 2014.11.23. 00:40:47

@kamilla123: egyetértek, mind Ádinát, mind Zsút illetően, Sínésznő viszont nekem kifejezetten ellenszenves - mármint most, amikor bement, még én is nagy reményeket fűztem hozzá, de amióta becsicskult alfáéknak... azóta nekem nem szimpi; és Maci.... na őt perpill még nem tudom hová tenni, nekem úgy tűnik, hogy kétfelé játszik, pontosabban, mindenfelé - most vagy nagyon dörzsölt, vagy csak simán puhagerincű - majd elválik ˇˇ

ő-szinte 2014.11.23. 00:41:54

@Nem Penny hajója: viszont folyton összefossa magát a blogmotor :///////////////

@Lilith.Inanna1: oké, mindent én sem tudhatok faszomatbazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDD
csak dobozolok, dobozolok , oszt ez a hála??? a jóóóóságomér????
:DDDDDDDDDDDDDDDD

@mosca.della.frutta: ENNYI ;-DDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.11.23. 00:42:42

@átlátó: egyértelműen a Mr Presidente (látszik az alapszínén)

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 00:46:02

Zsuzsa bosszút áll, annak ellenére, hogy nem az a céltáblája, aki rá is lőtt, esetünkben Vikcsu és kiküldi a hideg kertbe angyalkázni, végül megelégszik a padlóval, csak legyen erotikus

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 00:48:10

a méltán népszerű "kurd meg a szönyeget" - szól Vikcsu vagy felelj ő-szintén egy kérdésre olimpia számban mérik össze a tudásukat egy üres üveg segítségével

ő-szinte 2014.11.23. 00:49:52

vikicsunáj összefaszoztatta a szőnyeget vmelyik pasival

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 00:50:34

@Ay Mama, Que paso: Mondá ezért Lili.Uram, ha itt voltál volna, az én streamem nem holt volna meg.S ki igazán cselekszik, világosságra megyen. S lőn megadatott. :)

ő-szinte 2014.11.23. 00:51:11

üvegeznek
mersz vagy nyersz
vagymi

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 00:52:13

@Lilith.Inanna1: nyomj rá saját farkába harapó kigyó gombra és máris hallhatod ahogy élőwutrlizer Dani Joe Cocker 9 és fél 4 c. számát adja elő acapella

mosca.della.frutta 2014.11.23. 00:53:12

@MolnarErik: ejha, jó sokmindenből kimaradtunk akkor ma - vagyis tegnap -, köcce az infókat; de akkor - ezek szerint - Vikácsut jól lőttük be itt be Kamillával, nem egy bonyolult lélek, az már biztos (sok időt nem jósolok neki odabenn).

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 00:53:45

Erdélyi Tanya kéri, hogy lassan, nem akar traumát.

ő-szinte 2014.11.23. 00:54:30

az erélyi csaj még egyszer kérte a faszt belógatni az arcába :OOOOOOOOOOOOOOOOO
aztakurva :-OOOOOOOOOOOOOOO
meg még érezni is akarja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOL
én kérek elnézést :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 00:54:36

Edina sokkot kapott, de jót!!

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 00:55:25

@ő-szinte: Nem vagyok képben, sokat kihagytunk, nem ismerek mindenkit. :)

ő-szinte 2014.11.23. 00:56:13

@Lilith.Inanna1: de faszt annál inkább akar
húúúúúúúúúúúúúúú bazdmeg, ezt lapáttal ütném amíg mozog annyira egyszerű a lelkem

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 00:56:45

Maci nem sztriptízzel, mert nonkonformista
Fany megvédi

ő-szinte 2014.11.23. 00:57:42

@Lilith.Inanna1: én meg senkit sem, bemutatkozzak nekik? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vissza kell majd néznem

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 00:59:17

Szűzpöcök szereti a tökösöket:" csináld ezt,csináld azt".
@ő-szinte: Nekem is, ha lesz rá időm. :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:01:13

Edina nem vetkőzik 50 milláért sem
és még inna és azt kérdezi Dennistől, megdugnád-e Vikcsut hátulról?

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 01:01:14

Halkbeszédű lány kérdezi Erdélyi Tanyát, ha kimegy a villából elvállalna-e meztelen fotózást. Tanya visszakérdez,kiadnák-e Romániában és Magyarországon. Nem vállalná.

ő-szinte 2014.11.23. 01:01:47

mér híjják bent maricsu-nak? :DDDDDDDDDDDDD :-O

mosca.della.frutta 2014.11.23. 01:03:28

@Schlomo Goldberg: na na, nem tudhatod, könnyen lehet hogy megszerezte, aztán most meg visszlízingeli, vagy nem, inkább visszabérli saját magától, és kiszámlázza a tanyasi hírmondót gyártó produkciós cégnek, ahogyan szeretett honatyáinktól látta/látja... :P

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 01:03:48

Vikcsu kéri mitutoménkit,hogy mutassa meg az üvegen, hogy kell puncit nyalni.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:04:16

Szopási technikák és nyalási fortélyok - ebből könyv lesz

ő-szinte 2014.11.23. 01:04:55

@Lilith.Inanna1: melyik a szűzpöcök? :-O

vikicsunáj kibaszott közönséges :-S

Lilith.Inanna1 2014.11.23. 01:06:17

Dóri nem játszik.Macinak el kell csábítania Vikcsut.

mosca.della.frutta 2014.11.23. 01:06:25

@ő-szinte: hogy mi??? ne már! mennyi piát tolt az arcba, sokat? ez kész... xDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 01:07:10

Most az a játék, hogy csak szexszel kapcsolatos kérdést, vagy 'feladatot' lehet adni? Mert ez kibaszott béna.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:08:37

@ő-szinte: Vikicsunaj-csunaj, V I K I CSUnnnnnnaaaaaaaaaaj
ez nekem is az agyban ugrott
Hasselhoff se játszik, vajon Dani az
Maci tüskevárnak hívja Fannyt?

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:10:05

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: hát nekem jóval prüdebb, de kényesebb kérdéseim lennének, mondjuk a játék jövőjéről
de én nem vagyok bent

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:11:45

Fanny szemüvegben úgy néz ki mit egy titkárnő a pénzügyről, akit mindenki megkúr nemcsak a főnöke

kamilla123 2014.11.23. 01:15:24

@Ay Mama, Que paso: sztem is az izgibb lenne, de lehet, h ezt feladatba adták nekik, h csak ez lehet a téma.

Érdekes, h Edina mennyivel lazább, mint a többi csaj, pedig ők hangsúlyozzák jobban, hogy milyen bevállalósak. Ez fura, h Reni mindenből kivonhatja magát azzal, h neki vőlegénye van. ez vajon meddig mehet így? nyilván ez egy kényelmes álláspont, de így a többieknek kell majd elvinni a balhés helyzeteket.

ő-szinte 2014.11.23. 01:16:46

KEMÉNYEN CSINÁLD APUCI!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez a maci pricelesssssssss :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 01:17:39

'lüktető kőkemény farkam' Az milyen?

kis.herceg 2014.11.23. 01:17:51

ez a dávid borzalom milyen lassan találja a szavakat, kiidegel.

Zsol02 2014.11.23. 01:18:35

@Schlomo Goldberg: Nemrég mondta az Onban ,hogy simán elképzelhető hogy lesz valami :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:20:37

Edinában még van tartás, de a csoport megtöri
ő meg elpattan, óriási lehetőséget hagynak ki, hogy nem a játékkal kapcsolatossal kérdezik burkoltan, cselesen egymást
vagy ez az?

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:22:52

@kamilla123: Dóri, sem játszik
kényszeríteni meg nem fogják
félnek Norbi bosszújától

ő-szinte 2014.11.23. 01:23:25

@mosca.della.frutta: kapanyél (maricsui, hogy mér híjják így? :-O ) annyira egyszerű és buta, hogy csak pislogok mint hal a szatyorban, eskü nem térek magamhoz :DDDDDDDDDDD
pannifanni hozzá képest a tudományos akadémia professzora bazz ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 01:24:36

mitől lett ez tüskevár? :-O
de hogy homár, az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt elsőre láttam

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 01:25:09

Ez az egész annyira szánalmasan kellemetlen...

ő-szinte 2014.11.23. 01:26:15

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: szexeltél te már valaha? :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:26:26

ez nem felet, hogy a jövőről kérdezik......................................
a múltjukból lehetne sokat meríteni, meg a jelenükből
amatőrök, mondjuk nem tudom mit vártam Lacitól
Daninak is feltűnik a repeat gomb

kamilla123 2014.11.23. 01:27:42

@mosca.della.frutta: igen, Sínésznő nekem sem szimpi, meg mint írtam is fentebb, nem tetszik, h kijátssza a "nekem vőlegényem van" kártyát, és ezáltal gyakorlatilag egy csomó necces szituációt megúszhat. nem kell érdemben reagálnia pl senki közeledésére (eleve nem is közelednek így, vagy ha igen, mondhatja, hogy szívesen kezdenék veled, de sajna vőlegényem van). a többi csajnak ez sok problémás szituációt okoz, hogy hogyan koptasson le valakit úgy, h az adott srác ne forduljon ellene. Plusz a csajok sem látnak benne emiatt riválist, szóval ez egy elég megúszós dolog.

ő-szinte 2014.11.23. 01:30:26

@Ay Mama, Que paso: én nem tudom, nagyon nem vagyok még képben, most tájékozódom :-O

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:31:35

Dani adja a védettséget?

ő-szinte 2014.11.23. 01:31:45

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: erre tippeltem volna, kár, hogy nem lottózom
ja de ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
de most komolyan... :-) milyen kérdés volt ez? :-)))

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:33:32

@Ay Mama, Que paso: Dávid? Dávid/Dani együtt van az új csajjal Zsuzsával
qe' pa?

ő-szinte 2014.11.23. 01:33:36

@Ay Mama, Que paso: nahh, dani a tüskevár, mert tüskés a haja
most vettem le az adást :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.11.23. 01:33:44

@ő-szinte: ja nem, bocsi, kellene? ;P ( azt se tudtam, hogy van ilyen opció, kösz hogy szólsz;)

kis.herceg 2014.11.23. 01:36:09

fanni netán féltékeny?

ő-szinte 2014.11.23. 01:36:22

@kamilla123: nekem sem szimpi, és sztem ő full beépített
azt láttad, hogy dórinak bejön panni? :DDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:38:14

Fanny soha sem féltékeny, majd összeakad a nyelve, kicsit részeg
irritáció kulcsszó lesz, érzem

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 01:38:20

Már értem kazalt, hogy miért tetszik neki denisz. Aki szerint plasztik egy gyönyörű lány...hát.

kamilla123 2014.11.23. 01:39:09

@ő-szinte: ööö, nem. mire gondolsz? :-)

kis.herceg 2014.11.23. 01:39:58

reni hangja mostmár soha nem jön rendbe? már engem zavar komolyan.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:40:14

Zsuzsa tönkreteszi Danit - Reni, Dóri szerint

ő-szinte 2014.11.23. 01:40:56

@mosca.della.frutta: jahhh, csak jó ha tudod melyikkel regeltél mert abba megy ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.11.23. 01:42:03

@kamilla123: na pontosan, de hallod, rendesen kavarja a szart mindenkivel, ahogy elnézem, ráadásul teszi mindezt azon az idegölő gyilkos hangszínén (már amennyiben az hangnak nevezhető; kussolna inkább!) kész vagyok tőle... és most konstatálom - már érdemes volt bekapcsolni a streamet -, hogy milyen csúf így natúrban... szinte ijesztő, ahogy kiteszi a fogsorát, amikor vigyorog, és ahogy szünet nélkül mondja a magáét... lelőni nem lehet, nagyon gáz szegény; nekem perpill ő a legellenszenvesebb a csapatban.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:42:57

Dóri:" Isten nem bottal ver!!!!!!"
Edina meg nem akarja hallani

ő-szinte 2014.11.23. 01:43:16

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: jajj nem már... :-) :DDD
HAZUDSZ! :DDDDDD

@kamilla123:
hogy ott simizte a kanapén az előbb ;-DDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 01:44:54

@Ay Mama, Que paso: kapanyélen besírtam, hogy nem akarja hallani :DDDDDDDDDDDDD

kis.herceg 2014.11.23. 01:45:54

bazmegek számában a hatos vv-t is túlszárnyalják az fix

kamilla123 2014.11.23. 01:47:35

@mosca.della.frutta: nekem is. rosszindulat és jellegtelenség elegye :-)

ő-szinte 2014.11.23. 01:48:36

@sepörd: engem is zavar de kurvára

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:48:55

@ő-szinte: mert ő egyenes és senkit nem ver át
ezért fog nyerni, a józan paraszti és a tiszta szív remek koktél 8)
és nem is akar vak maradni!! 8)))

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 01:49:29

@ő-szinte: Elcsodálkoztam azon, hogy denisz tetszik kazalnak. De most már értem, mert kazal szerint plasztik gyönyörű nő.

kamilla123 2014.11.23. 01:49:37

@ő-szinte: ezt nem is láttam :-) azt viszont észrevettem,h Fanni minden adandó alkalommal beszól Zsu-nak.

ő-szinte 2014.11.23. 01:49:56

@sepörd: majd ellensúlyozzuk őket ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
faszomatbazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 01:50:28

Szűzpöcök folyamatosan zsút fikázza, ebben partner Plasztik és a Sinésznő is.
Elmondás alapján zsú kikezdett Danival, a luvnyák szerint érdekből, mert Daninak van valami köze a védettséghez. Plasztiknak és Kazalnak hirtelen nagyon szimpatikus Dani, megvédenék, de a kicsávó az óriási lelkével mint egy kiskutya követi zsút.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:51:17

Fanny sír a melle miatt Dávid bántotta meg,
ahogy Dennis is elfordult tőle
Dóri kimegy a gecibe mert ki a faszt érdekel a csicska geci

mosca.della.frutta 2014.11.23. 01:52:08

ekézik szépen az új csajszit, mondom én, hogy megkavar mindent odabenn, jó lesz ez még, na! ;) féltékenyek alfáék, hogy Zsu befűzte magának 12kert, most meg még stuffolják Ádinát is elég intenzíven - de ő milyen kis lojális, nem kell csalódnunk benne, na hála sstennek! (a travi viszont elképesztő közönséges, a gesztusai, ahogy beszél, és minden...)

ő-szinte 2014.11.23. 01:52:47

@Ay Mama, Que paso: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ennyi ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
annyira egyszerű, hogy vakarom a falat tőle :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jáááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:53:39

Fanny nem szereti az altestihang humort, ezért is sír, mert Dennis szart rá

bobby.ewing 2014.11.23. 01:54:25

A három bige a lassan a hálóba beszivárgó erdélyt, majd vikcsut is próbálja zsú ellen hangolni. A két csaj örül, hogy végre a másik három hozzájuk szól.
Kazalnak a csecsét a fiúk leszólták, egyedül laccccci volt kedves hozzá, ráadásul Denisz azt csinálta beszéd közben mint a régi barátja, fingot egyet.

ő-szinte 2014.11.23. 01:55:27

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: jahhh, főleg a feneke gyönyörű :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most megnéztem, még jó, hogy hátul van :DDDDDDDDDDD
szerintem dóri még nem látta :DDDDDDDDDDD
priceless lett :OOOO :DDDDDDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 01:55:43

Sinésznő szerint "ez a lány", szörnyű, csak érdekből teszi amit tesz.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:55:43

most mi van én ezt nem értem - szól be Vikcsu ,majd Reni elmagyarázza, hogy Zsuzsa a villa történelem manipulátora és ÚRISTEN érdekből csinál mindent, ez egy őszinte villaévad lesz, érzem egyre jobban érzem

bobby.ewing 2014.11.23. 01:57:17

Zsú nem fikázta a hármakat (mondja vikcsu és erdély), nem nagyon hiszik.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 01:57:39

kotkotkotkotkotktoktotkot!
Úristn!
Kazal, ne törődj senkivel, nekem is kicsi a mellem, ráadásul még szőrös is!

ő-szinte 2014.11.23. 01:58:10

@mosca.della.frutta: akkor sokáig bent lesz ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:58:53

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ezt most erősítette meg, hogy addig nyalna a főnöknél, ameddig nem kerül olyan helyre hogy csak úgy dől a lé

bobby.ewing 2014.11.23. 01:59:18

Reni és kazal egymást túráztatják, egyre jobban utálnak mindenkit.

ő-szinte 2014.11.23. 01:59:47

@Ay Mama, Que paso: baszki nem nagyítsd fel a dolgokat
csak fingott rá :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.11.23. 01:59:59

@Ay Mama, Que paso: travi bent van most is...

viszont valaki kussoltassa már el a hóhérhangút, mert 1./ elviselhetetlen, 2./ az életbe' nem javulnak így a hangszálai, pont hogy ártalmas suttogni ilyenkor!

"dennis is fingik, amikor beszélek hozzá? ez miii??" - boglya mondja a magáét, kész xDDD

kis.herceg 2014.11.23. 02:00:19

"közbefingik miközbe beszélek"

kis.herceg 2014.11.23. 02:02:57

dóri szerint bazd meg

bobby.ewing 2014.11.23. 02:03:00

Plasztik és Erdély a Plasztik plusz vacsoráján veszekszenek. Plasztik szerint Erdély nem igazságos, mert milyen jogon kritizálja Plasztikot a vacsora miatt. Rágják a gittet.
Miért nem olvasták fel a levelet mindenki előtt, csak a többiek érdekében evett bent Plasztik. A szíve arány. Ne féltékenykedjenek rá. És a levélben az volt, hogy csak azzal közöljék, akinek szólnak. De miért nem olvasták fel mindenki előtt?

Kész.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:03:24

Én ebből most semmit nem értek. Mi a fasz van? Nyóc kenyér, meg kinyitottad az ajtót, meg a levélben van be kell tartani.

bobby.ewing 2014.11.23. 02:04:59

A teraszon dani (12ker) és zsú egy takaró alatt nyomják. (cigiznek)

ő-szinte 2014.11.23. 02:05:06

kapanyél: engem a tudatlanság zavar!
ááááááááááááááhhháháháháháháháháháháháháháháháháháhááááááááááááááááááá
hát vinnyogok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nézett ez már tükörbe? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:05:13

Dóri a két óra család dobozt húzta, Dani adja a védettséget

mosca.della.frutta 2014.11.23. 02:06:18

@ő-szinte: legyen is, hadd oltsa szét az alfacsapatot! :PP

travi viszont bicskanyitogató stílusbandorongolja le szegény Ádinát megint (meg fánkot, aki megszólalni se mer, csak kamillázik) rohadtul unalmas már ez a "csapatjátékos"-téma, kurvára nincs igaza, de azért letapossa durván szegény kislányt... egy szívlapátot azért el tudnék helyezni az arcán párszor, így egymás után, ütemesen, pffff...

bobby.ewing 2014.11.23. 02:06:59

Lacci a Stanfordi kísérletről beszél. Azaz a belőle készült valamelyik filmről.

ő-szinte 2014.11.23. 02:07:10

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: öfiben majd rendezik a mondatokat
úgy ahogy akarják ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:08:22

@bobby.ewing: de ő olyan
Dóri olyan buta, mint a kőfal ami előtt áll, de lehet a fal jobb társaság

bobby.ewing 2014.11.23. 02:09:05

Plasztik szerint csak az tud drogosokkal foglalkozni, aki már drogozott. Szóval, ha valamit nem próbáltál, ne legyen róla véleményed, mert az szart sem ér.

ő-szinte 2014.11.23. 02:11:15

@mosca.della.frutta: ez az alfa lesz az új szitokszó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
eddig a taktika volt
új szelek fújnak a divatban ;-)))
ENNYI
:DDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 02:11:49

A "gyermek"-ről megy a vita.

kis.herceg 2014.11.23. 02:12:41

egyszerűen nem tudok rá figyelni mit mond dóri, annyira hidegen hagy, és sajnos be nem áll a pofája.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:13:05

@bobby.ewing: mit gondol vajon a húsevésről? amíg nem vágtak le nem az igazi?

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:13:11

@bobby.ewing: Nekem is tetszik ez a gyermek izé. Gyermek, gyermek, gyermek.
Javasolnám még a gyermekcse szavunkat is.

bobby.ewing 2014.11.23. 02:13:45

Dani és zsú összebújva üldögélnek. Olyan édesek.

A disznó arról beszél, ha lett volna barinője , ő biztosan nem jött volna be vv-be. (persze. egyszer fogna p..nát, sose eresztené szerencsétlen)

kis.herceg 2014.11.23. 02:14:14

dani beszédhibásra itta magát

bobby.ewing 2014.11.23. 02:14:43

zsú hisz az emberek jóinulatában, erre elvették a képet a teraszról.

ő-szinte 2014.11.23. 02:15:18

@bobby.ewing: az nekem is tetszik :-)))))) sztem összeillenek, cukik

bobby.ewing 2014.11.23. 02:16:34

Háló: kazal szemüvegben ül az ágyon, bámul ki a fejéből. Nem tud aludni.
Úgyhogy kimegy, iszik még valamit.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:18:38

@ő-szinte: Például milyen cukin szívott most bele a frissen meggyújtott cigarettájába.

kis.herceg 2014.11.23. 02:18:50

laci egy asztakurvaéletbebazmeg felkiáltással konstatálja hogy megszólalt mellette a hangfal

ő-szinte 2014.11.23. 02:20:16

basszájba majdnem infarktust kapott az első :fanni mikroport! instrukciótól :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:21:04

megalakult a vakok klubja, vajon felvennének?
"mert boldogok akik hisznek és nem látnak" - Biblia

kis.herceg 2014.11.23. 02:21:38

azért zsunak fura lehet egy suttogó emberrel veszekedni, ezt ki akarom próbálni :D

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:21:45

Hangtalan a beépített provokátor? Annyira nem őszinte, amit játszik.

ő-szinte 2014.11.23. 02:22:21

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: azt pont nem néztem, de ne forgasd ki :-P
aranyosak ahogy összekovácsolódtak :-))))

bobby.ewing 2014.11.23. 02:23:11

Sinésznő most kint fikázza zsút. zsú kiakad. Macit behívja beszélni sinésznő, mert szerinte maci vak. El.
zsú és 12ker megbeszélik a szócsatát. zsúnak dobog a kis szíve. 12ker nem is szócső. (reni mondta) zsú semmi negatívot nem csinált, somolyog, mosolyog de csak azért mert belülről ÍGY.

bobby.ewing 2014.11.23. 02:24:25

12ker nem fogja hagyni, hogy zsút lelkileg terrorizálják.
zsú hiába nyitott, falakba ütközött. De dórában kellemeset csalódott. Erre 12ker is kedveli a dórit.

ő-szinte 2014.11.23. 02:26:52

@bobby.ewing: azon azért felröhögtem ;DDDDDDDDDDDDDDDD

@sepörd: azon is kurvára röhögtem :DDDDDDDDDDDDD

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: én azt gondolom ő a beépített
(de ne moss össze vele :DDDDDDDDDDDDD :-P )

kis.herceg 2014.11.23. 02:27:20

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: simán lehet. ez a baromság is hogy "ha ő műsorvezető egy kis csatornán amit a kutya nem néz akkor mit keres itt" akkora baromság, hogy nem gondolhatja komolyan kategória.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:27:28

Daninak már csak anya Zsuzsa

bobby.ewing 2014.11.23. 02:27:28

Lassan zsú felvonul, reméli volt elég idejük pletykálkodni a többieknek. "Kétszínüségből" szembe áll velük.

zsú nem is kisasszony. (én szívesen megpocsikólnám a kétszínű kis dögöt)

ő-szinte 2014.11.23. 02:28:21

dóri kabátjáról nem tudunk vmit??????
nekem KELL!!!!!!!!

bobby.ewing 2014.11.23. 02:29:48

Konyha: iszonyatos kupi. Ezek állatok.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:30:05

pár nap múlva akkor ordibálások lesznek, hogy öröm lesz lehalkítani a tvt a vágónak meg kivágni a kurva bazdmeg szavakat

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:30:27

@ő-szinte: Jajj, megint teljesen vétlenül mondtam a neved. Bicsibocsi!

kis.herceg 2014.11.23. 02:31:44

pedig van bent mosogatógép is gondolom, de még belerakni is lusták.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:31:57

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Zsuzsa is lehet beépített szépség, pillanatok alatt visszatett Danit a térképre, akit az egyik főszereplőnek szántak
lsd Oli-Alek, és Peti-Atti

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:32:12

@Ay Mama, Que paso: Akkor a szalag elején, meg a végén kell egy vágást ejtenie, hogy az összeset biztos kivágja. (ok, tudom, hogy nincs szalag)

ő-szinte 2014.11.23. 02:33:32

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: a faszt! :D
és nekem KELLLL! :DDDDDDDDDDDDDDDD :-P

ő-szinte 2014.11.23. 02:35:51

vikicsuháj és kapanyél zuhanyzik

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:36:53

Vágják már el hangtalannak a hangszálait! Ez folyamatosan beszél.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:38:53

@ő-szinte: Az a kabát csak plasztikkal együtt lehet a tiéd!

ő-szinte 2014.11.23. 02:40:02

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: inkébb hallgasd pannit aki nem tud alkalmazkodni zsuzsi válogatott szóhasználatához pedig használná amit tud
(na ezt hámozd ki ;-DDDDDDDDDDDDDDD )

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:40:10

Kazalnak meg tréfából vágják már le a haját!

kis.herceg 2014.11.23. 02:41:04

reni majd akkor akarjon párbajozni meni ha már tud beszélni szerintem. nem tudom honnan veszi hogy ő kiejti danit is meg zs-t is.

ő-szinte 2014.11.23. 02:41:19

ez a panni kb olyan okos mint vv éva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:41:22

@ő-szinte: Igen, ez a mondat engem is megragadott. Már majdnem megértettem, de aztán nem.

ő-szinte 2014.11.23. 02:42:39

@sepörd: nem azért de minek kell egy párbajhoz hang? :-OOOOOO
én csetelve is kinn hagynám :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 02:42:52

Néma és kazal már azon gondolkoznak, hogy zsúra vagy danira tegyék a jelet. Kazal danira mérges, mert megsértette a cicijét.

Kazal szerint denisz is kezd ellenük fordulni.
Nem értik, miért nem körülöttük forog a világ. Lassan bárkivel szövetséget kötnének a hulladékokkal is, csak csinálják ki zsút.
Latolgatják az esélyeket, sinésznőnek kevés esélye lenne a párbajon, mert nem tud üvölteni.
Kazal szerint őt zsú butának tartja.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:43:17

@ő-szinte: Viszont évike kikaparná a szemeit, mert sokkal jobban néz ki nála kazal.

ő-szinte 2014.11.23. 02:43:58

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: szerintemte gyúrsz rá, hogy kihámozzam belőle :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 02:44:45

sinésznő smink nélkül kalácsképű (ezt én mondom)

ő-szinte 2014.11.23. 02:45:42

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: én megértettem
kár volt
azóta is fáj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 02:47:41

@ő-szinte: szerencsére jótékony pára borította az ablakot :)

ő-szinte 2014.11.23. 02:47:58

@bobby.ewing: hát nemcsak zsú tartja butának :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy most bukták el a vv-t ;-)))
hirtelen, indulatból taktikáznak

ő-szinte 2014.11.23. 02:49:12

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: most elferdítetted a mondandót :DDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 02:52:03

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: aztatat nem tudom, de ez a meglátásom

@bobby.ewing: jahhhh ;-DDDDDDDDDDDDD pont arra gondoltam, hogy a kurva pára miatt nem tudom ki van bent de aztána méretekből ítélve az egyikre pénzt is raktam volna ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD és nem biztos, hogy baj, hogy tippelnem kellett csak ;DDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 02:53:29

@bobby.ewing: te nem szoktál morcos lenni? :-)))

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:54:18

@ő-szinte: Ok, azon nem veszünk össze, hogy kazlacska nem egy szellemi csomolungma.

Rossz a meglátásod.

ő-szinte 2014.11.23. 03:00:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: de, és álmomban kommentelek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 03:02:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: te meg aztán tudod mikor kell jönni, szakadok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD idáig végig volt on, mielőtt jöttél pont előtte vették el :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hol voltál idáig? :DDD

ő-szinte 2014.11.23. 03:09:08

KEDVES SZERKI!
sajnáljuk, hogy fárattt vagy és elaludtál de halkan megjegyzem, hogy a fejed pont a kapcsológombra esett rá és most nem láttyuk az onlájnt
kérlekszépen, hogy kibaszott gyorsan vedd le arról a kurva gombról a fejedet bazdmeg (by dóri)
köccönöm :-))))))

kis.herceg 2014.11.23. 03:09:46

azért az utóbbi 2 napban egy rossz szavunk nem lehet a stream mennyiségre

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 03:26:57

Azt hallom, h nem működsz, felszólítást, h mukodj!

ő-szinte 2014.11.23. 03:32:35

@sepörd: igen, egész tűrhető volt :-)))
de velem faszol a blogmotor most meg :///
amúgy vicces, hogy a szerkik elküldtek minket is aludni ;-DDDDDDDDDDD
de sztem vmi feladatot fognak kapni amit nem láthatunk
és ha végeztek, akkor lehet, hogy visszaadják
ez szokott lenni :-///

ő-szinte 2014.11.23. 03:52:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát felőlem ébren lehetsz és nézheted a valóvilág folytatjuk feliratot ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

emberbarát 2014.11.23. 10:09:25

Minden NŐ gyönyörű,nem csak a vvhetesek. ISTEN azért teremtette Őket, hogy széppé tegyék a férfi földi létét.

malevil2050 2014.11.23. 10:23:11

Egy-két tényállás.Az onylány technikailag és tartalamilag egészen jó.Hogy miért tünik el úgy 3 körül (kvesebbet kell végignézni,ennyi haszna van) - azt még nem tudom.

Maga a gárda hozza magát,mint az üres taxi.Itt már maga a játék egész korán elkezdődött ( gondolom tanultak az előzőekből) és kiadták a parancsot,tessék játszani mert különben.....

Azt már tudjuk h a beigért érettebb kategóriát nem sikerült megvalósítani de úgy néz ki h a kor ellenére talán élvezetesebb lesz (versengés és játék szempontjából) ez a cirkusz.

Jósolni még lehetetlen és azt sem tudni lesz e valamilyen "következménye" a lista végén kullogóknak de azt hiszem lesznek még itt érdekes momentunok.

Arra leszek kiváncsi - hu milyen szót is használjak - h a nem éppen "dekoratív" szereplőket meddig hagyja bent a tisztelt publikum ( egy pici rtl ráhatással).Benne lesznek e az első ötben?
süti beállítások módosítása