Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x06 - Inkább kiveretem a Vikcsuval (18+)

2014. november 22. 13:35 - zaphodbb

Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló! Leginkább ez jutott eszembe a tegnapi rész kapcsán. Legtöbbször értetlenül néztem a képernyőt, hogy most akkor ezek az emberek mit csinálnak és miért a műsorban. Ráadásul még szexet sem virított senki sem, csak egy kis maszatolást.

Azzal indítunk, hogy Komisz elemzi, mennyire szeretné becsempészni Kazalnak a lompost, Tizenkétkerrel cigizgetnek, nagyon bölcsek, közben nézhetjük Kazal egyszálbugyis fenekét aláfestésként. Komisz megérkezik Kazal mellé az ágyba, egy kis pettinget lenyomnak, de csak mint barátok, Komisz még egy szájrapuszit is megenged magának, amin Kazal besír. Egyébként ő mindenre ezt mondja, hogy besír, mi is vele sírunk.

komisz.jpg

Komisz - saját szavaival élve - tele puttyonnyal ébred, el van keseredve, hogy nem üríthette ki a tárat, úgyhogy még inkább Kazal nyomába ered. A fürdőben Kazal felhívja a figyelmét rá, hogy ő nem Olyan Lány, neki csak semmi smaci. Utána megtudjuk, hogy őt Komisz felemeli, és ráébreszti, hogy:

Anyád, nő vagyok.

Komisz Plasztikkal beszéli ki ezután a farkát, meg hogy Kazal milyen tündérke. Ennek örömére még ki is festi Kazal körmét. Kazal ezen is besír. Váltunk a fürdőre, ahogy Sínésznő hang nélkül Plasztikkal próbál beszélgetni, nem igazán megy neki, engem például kurvára idegesít a hangja, vagyis annak hiánya. A téma Basszájba és Plasztik bimbózó románca, ami Plasztik szerint nincs is. Sínésznő szerint ez remek taktika, hogy ők ketten egymásba gabalyodtak, de Plasztik tisztázza a helyzetet, hogy ő nem akar semmit Basszájbától. Mert az évek mennyit számítanak, és ő már 29 éves, a másik meg egy kis tacskó, és még nincs elég ideje jogsija. Mit tesz isten, Basszájba hallja az egészet, és zaklatottan félrehívja Komiszt, a jogsis példát próbálja visszaadni, de a szövegértése nem az igazi, hagyjuk is, nem egészen értem ez a fickó hogy végezte el a 8 általánost. Komisz szerint ne kezdjen Plasztikkal, mert megissza a levét, amire Basszájba még idegesebb lesz és szerinte

Lekategorizált engem azzal, hogy magát egy érett nőnek tartja.

Annyira nem tudja ezen túltenni magát, hogy Plasztikot is megtalálja ezzel a témakörrel és szembesíti vele, hogy hogy is van ez a tapasztalt jogsi tulajdonos téma. Tulajdonképp nem egészen értjük a fickó érveit, mert második esélyt emleget, meg hogy Plasztik - akinek tisztára hörcsögfeje van, amin mindig vihogni kell - falat húzott közéjük, káosz van abban a fejben.

plasztik.jpg

Komisz és Basszájba ennek a résznek a főhősei. Cigizgetés közben kitárgyalják, hogy nem megy nekik ez a csajozás, és még a végén recskapartizniuk kell a szaunában, mert nemhogy lófasz, ló sincsen ebben a villában. Komisz a nap értelmiségi beszólását is megalkotja, ami olyan gyöngyszeme a vérgeci beszólásoknak, hogy itt kell álljon az utókornak:

Én nem fogom magamnak csinálni, inkább kiveretem a Vikcsuval.

Megérkezik az új csávó, Dávid a neve neki, egy szál Jézusos gyatyában a jakuzziba ugrik hirtelen. Mert ő partiarc. Egyébként így elsőre szimpatikusabb, mint a többi. Nagy buli nem alakul, Basszájba és Komisz a jacuzziban már ekézik szegényt, bár olyan szinten káromkodnak, hogy a sok sípolástól nehéz kivenni, hogy mi is a konkrét véleményük róla, csak annyit tudunk biztosra, hogy már utáljuk és kicsi a pöcse. Tizenkétker is csatlakozik a bandához, a három nagyonokos valamiért kisakozza, hogy az új fickó tuti focista.

csoportkep.jpg

Ennél izgalmasabb, hogy bent Kazal és Dávid már egymást járják körbe, Dávidnak Kazal haja a gyengéje, Kazal oda meg vissza van a Jézusos gatyától és szerinte Vecsésen van a bogyiszlói káposzta. Eszem azt a fekete lyukat a fejedben, Fannikám. Kis féltékenységi roham is jut mára Basszájbától, amikor Plasztik és Dávid együtt eszik, akkor párszor még elmondja biztos, ami biztos, hogy neki van még valami nagy ütőkártyája Plasztik ellen és ő meg tudja síratni Dórikát. Milyen ütőkártyája lehet valakinek 5 nap ismeretség után? Nekem 10 év házasság után sem volt semmilyen ütőkártyám.

Haladunk tovább az új beköltözőkre, jön a lila-fehér Ádám, aki annyit érez fontosnak magáról, hogy jó teste van és szeret dugni. Meg ordítozni focimeccseken. Olyan szinten butus szegénykém, hogy még Lilu és Bence is zavarban van tőle, a beszélgetés már nekem kínos. Amikor bemegy a villába, Plasztik vezeti körbe, vihorászik vele, rettenetesen boldog, hogy 27 éves és milyen helyes ez a fiúka.

adam.jpg

A másik beköltöző izgalmasabb: 24 éves Zsuzsa. Az én szívembe belopta magát azzal, amikor közli, hogy ő a legcsinosabb műsorvezető a kiskunfélegyházi tévében, mert erről nekem rögtön Natália ugrik be a Csinibabából:

A Csehszlovák kísérleti adás tartalék bemondója vagyok fizetésnélküli szabin, és hazajöttem.

Aranybánya lesz ez a nő beszólások terén:

A pasikkal meg tudom érteni gyorsan a hangot.

zsu.jpg

Van neki egy 4,5 éves kisfia, aki tulajdonképpen jó beszédtéma is lenne a műsorvezetőknek, ha hajlandóak lennének megerőltetni magukat, de ma valahogy unottak és humortalanok, az érdeklődés teljes hiányát láthatjuk rajtuk. Egyébként nekik szimpatikus a csaj határozottsága, és céltudatossága, merthogy ő a megélhetésért akarja megnyerni a játékot. Lilu ezzel kapcsolatban elejti a nap mondatát:

Nemsoká’ nem fiúkat, hanem kiskutyákat fogunk látni, az pedig klassz lesz.

A végjátékban élőben kapcsolják a villát, Kazal fürdőruhában parádézik, Ádám szerint nagyon barna, közben érkezik meg Zsu, aki hirtelen beszédet mond, és beleköt a dzsuvába az ebédlőasztalon. Már látom előre, hogy milyen kupac nagy balhékat generál majd a stílusával, beköltözött az élet a villába.

És akkor addig, míg Zsuzsa meg nem villantja a bóti csöcsöket, nézzük meg, mivel kell megküzdenie a villa legtermészetellenesebb melle címért (bónusz: kissé szétfolyós segg):

Screen Shot 2014-11-22 at 20.48.34.png

Screen Shot 2014-11-22 at 20.48.54.png

Screen Shot 2014-11-22 at 20.48.44.png

332 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 01:58:53

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ezt most erősítette meg, hogy addig nyalna a főnöknél, ameddig nem kerül olyan helyre hogy csak úgy dől a lé

bobby.ewing 2014.11.23. 01:59:18

Reni és kazal egymást túráztatják, egyre jobban utálnak mindenkit.

ő-szinte 2014.11.23. 01:59:47

@Ay Mama, Que paso: baszki nem nagyítsd fel a dolgokat
csak fingott rá :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.11.23. 01:59:59

@Ay Mama, Que paso: travi bent van most is...

viszont valaki kussoltassa már el a hóhérhangút, mert 1./ elviselhetetlen, 2./ az életbe' nem javulnak így a hangszálai, pont hogy ártalmas suttogni ilyenkor!

"dennis is fingik, amikor beszélek hozzá? ez miii??" - boglya mondja a magáét, kész xDDD

kis.herceg 2014.11.23. 02:00:19

"közbefingik miközbe beszélek"

kis.herceg 2014.11.23. 02:02:57

dóri szerint bazd meg

bobby.ewing 2014.11.23. 02:03:00

Plasztik és Erdély a Plasztik plusz vacsoráján veszekszenek. Plasztik szerint Erdély nem igazságos, mert milyen jogon kritizálja Plasztikot a vacsora miatt. Rágják a gittet.
Miért nem olvasták fel a levelet mindenki előtt, csak a többiek érdekében evett bent Plasztik. A szíve arány. Ne féltékenykedjenek rá. És a levélben az volt, hogy csak azzal közöljék, akinek szólnak. De miért nem olvasták fel mindenki előtt?

Kész.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:03:24

Én ebből most semmit nem értek. Mi a fasz van? Nyóc kenyér, meg kinyitottad az ajtót, meg a levélben van be kell tartani.

bobby.ewing 2014.11.23. 02:04:59

A teraszon dani (12ker) és zsú egy takaró alatt nyomják. (cigiznek)

ő-szinte 2014.11.23. 02:05:06

kapanyél: engem a tudatlanság zavar!
ááááááááááááááhhháháháháháháháháháháháháháháháháháhááááááááááááááááááá
hát vinnyogok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nézett ez már tükörbe? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:05:13

Dóri a két óra család dobozt húzta, Dani adja a védettséget

mosca.della.frutta 2014.11.23. 02:06:18

@ő-szinte: legyen is, hadd oltsa szét az alfacsapatot! :PP

travi viszont bicskanyitogató stílusbandorongolja le szegény Ádinát megint (meg fánkot, aki megszólalni se mer, csak kamillázik) rohadtul unalmas már ez a "csapatjátékos"-téma, kurvára nincs igaza, de azért letapossa durván szegény kislányt... egy szívlapátot azért el tudnék helyezni az arcán párszor, így egymás után, ütemesen, pffff...

bobby.ewing 2014.11.23. 02:06:59

Lacci a Stanfordi kísérletről beszél. Azaz a belőle készült valamelyik filmről.

ő-szinte 2014.11.23. 02:07:10

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: öfiben majd rendezik a mondatokat
úgy ahogy akarják ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:08:22

@bobby.ewing: de ő olyan
Dóri olyan buta, mint a kőfal ami előtt áll, de lehet a fal jobb társaság

bobby.ewing 2014.11.23. 02:09:05

Plasztik szerint csak az tud drogosokkal foglalkozni, aki már drogozott. Szóval, ha valamit nem próbáltál, ne legyen róla véleményed, mert az szart sem ér.

ő-szinte 2014.11.23. 02:11:15

@mosca.della.frutta: ez az alfa lesz az új szitokszó :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
eddig a taktika volt
új szelek fújnak a divatban ;-)))
ENNYI
:DDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 02:11:49

A "gyermek"-ről megy a vita.

kis.herceg 2014.11.23. 02:12:41

egyszerűen nem tudok rá figyelni mit mond dóri, annyira hidegen hagy, és sajnos be nem áll a pofája.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:13:05

@bobby.ewing: mit gondol vajon a húsevésről? amíg nem vágtak le nem az igazi?

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:13:11

@bobby.ewing: Nekem is tetszik ez a gyermek izé. Gyermek, gyermek, gyermek.
Javasolnám még a gyermekcse szavunkat is.

bobby.ewing 2014.11.23. 02:13:45

Dani és zsú összebújva üldögélnek. Olyan édesek.

A disznó arról beszél, ha lett volna barinője , ő biztosan nem jött volna be vv-be. (persze. egyszer fogna p..nát, sose eresztené szerencsétlen)

kis.herceg 2014.11.23. 02:14:14

dani beszédhibásra itta magát

bobby.ewing 2014.11.23. 02:14:43

zsú hisz az emberek jóinulatában, erre elvették a képet a teraszról.

ő-szinte 2014.11.23. 02:15:18

@bobby.ewing: az nekem is tetszik :-)))))) sztem összeillenek, cukik

bobby.ewing 2014.11.23. 02:16:34

Háló: kazal szemüvegben ül az ágyon, bámul ki a fejéből. Nem tud aludni.
Úgyhogy kimegy, iszik még valamit.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:18:38

@ő-szinte: Például milyen cukin szívott most bele a frissen meggyújtott cigarettájába.

kis.herceg 2014.11.23. 02:18:50

laci egy asztakurvaéletbebazmeg felkiáltással konstatálja hogy megszólalt mellette a hangfal

ő-szinte 2014.11.23. 02:20:16

basszájba majdnem infarktust kapott az első :fanni mikroport! instrukciótól :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:21:04

megalakult a vakok klubja, vajon felvennének?
"mert boldogok akik hisznek és nem látnak" - Biblia

kis.herceg 2014.11.23. 02:21:38

azért zsunak fura lehet egy suttogó emberrel veszekedni, ezt ki akarom próbálni :D

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:21:45

Hangtalan a beépített provokátor? Annyira nem őszinte, amit játszik.

ő-szinte 2014.11.23. 02:22:21

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: azt pont nem néztem, de ne forgasd ki :-P
aranyosak ahogy összekovácsolódtak :-))))

bobby.ewing 2014.11.23. 02:23:11

Sinésznő most kint fikázza zsút. zsú kiakad. Macit behívja beszélni sinésznő, mert szerinte maci vak. El.
zsú és 12ker megbeszélik a szócsatát. zsúnak dobog a kis szíve. 12ker nem is szócső. (reni mondta) zsú semmi negatívot nem csinált, somolyog, mosolyog de csak azért mert belülről ÍGY.

bobby.ewing 2014.11.23. 02:24:25

12ker nem fogja hagyni, hogy zsút lelkileg terrorizálják.
zsú hiába nyitott, falakba ütközött. De dórában kellemeset csalódott. Erre 12ker is kedveli a dórit.

ő-szinte 2014.11.23. 02:26:52

@bobby.ewing: azon azért felröhögtem ;DDDDDDDDDDDDDDDD

@sepörd: azon is kurvára röhögtem :DDDDDDDDDDDDD

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: én azt gondolom ő a beépített
(de ne moss össze vele :DDDDDDDDDDDDD :-P )

kis.herceg 2014.11.23. 02:27:20

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: simán lehet. ez a baromság is hogy "ha ő műsorvezető egy kis csatornán amit a kutya nem néz akkor mit keres itt" akkora baromság, hogy nem gondolhatja komolyan kategória.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:27:28

Daninak már csak anya Zsuzsa

bobby.ewing 2014.11.23. 02:27:28

Lassan zsú felvonul, reméli volt elég idejük pletykálkodni a többieknek. "Kétszínüségből" szembe áll velük.

zsú nem is kisasszony. (én szívesen megpocsikólnám a kétszínű kis dögöt)

ő-szinte 2014.11.23. 02:28:21

dóri kabátjáról nem tudunk vmit??????
nekem KELL!!!!!!!!

bobby.ewing 2014.11.23. 02:29:48

Konyha: iszonyatos kupi. Ezek állatok.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:30:05

pár nap múlva akkor ordibálások lesznek, hogy öröm lesz lehalkítani a tvt a vágónak meg kivágni a kurva bazdmeg szavakat

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:30:27

@ő-szinte: Jajj, megint teljesen vétlenül mondtam a neved. Bicsibocsi!

kis.herceg 2014.11.23. 02:31:44

pedig van bent mosogatógép is gondolom, de még belerakni is lusták.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 02:31:57

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Zsuzsa is lehet beépített szépség, pillanatok alatt visszatett Danit a térképre, akit az egyik főszereplőnek szántak
lsd Oli-Alek, és Peti-Atti

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:32:12

@Ay Mama, Que paso: Akkor a szalag elején, meg a végén kell egy vágást ejtenie, hogy az összeset biztos kivágja. (ok, tudom, hogy nincs szalag)

ő-szinte 2014.11.23. 02:33:32

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: a faszt! :D
és nekem KELLLL! :DDDDDDDDDDDDDDDD :-P

ő-szinte 2014.11.23. 02:35:51

vikicsuháj és kapanyél zuhanyzik

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:36:53

Vágják már el hangtalannak a hangszálait! Ez folyamatosan beszél.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:38:53

@ő-szinte: Az a kabát csak plasztikkal együtt lehet a tiéd!

ő-szinte 2014.11.23. 02:40:02

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: inkébb hallgasd pannit aki nem tud alkalmazkodni zsuzsi válogatott szóhasználatához pedig használná amit tud
(na ezt hámozd ki ;-DDDDDDDDDDDDDDD )

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:40:10

Kazalnak meg tréfából vágják már le a haját!

kis.herceg 2014.11.23. 02:41:04

reni majd akkor akarjon párbajozni meni ha már tud beszélni szerintem. nem tudom honnan veszi hogy ő kiejti danit is meg zs-t is.

ő-szinte 2014.11.23. 02:41:19

ez a panni kb olyan okos mint vv éva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:41:22

@ő-szinte: Igen, ez a mondat engem is megragadott. Már majdnem megértettem, de aztán nem.

ő-szinte 2014.11.23. 02:42:39

@sepörd: nem azért de minek kell egy párbajhoz hang? :-OOOOOO
én csetelve is kinn hagynám :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 02:42:52

Néma és kazal már azon gondolkoznak, hogy zsúra vagy danira tegyék a jelet. Kazal danira mérges, mert megsértette a cicijét.

Kazal szerint denisz is kezd ellenük fordulni.
Nem értik, miért nem körülöttük forog a világ. Lassan bárkivel szövetséget kötnének a hulladékokkal is, csak csinálják ki zsút.
Latolgatják az esélyeket, sinésznőnek kevés esélye lenne a párbajon, mert nem tud üvölteni.
Kazal szerint őt zsú butának tartja.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:43:17

@ő-szinte: Viszont évike kikaparná a szemeit, mert sokkal jobban néz ki nála kazal.

ő-szinte 2014.11.23. 02:43:58

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: szerintemte gyúrsz rá, hogy kihámozzam belőle :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 02:44:45

sinésznő smink nélkül kalácsképű (ezt én mondom)

ő-szinte 2014.11.23. 02:45:42

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: én megértettem
kár volt
azóta is fáj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bobby.ewing 2014.11.23. 02:47:41

@ő-szinte: szerencsére jótékony pára borította az ablakot :)

ő-szinte 2014.11.23. 02:47:58

@bobby.ewing: hát nemcsak zsú tartja butának :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy most bukták el a vv-t ;-)))
hirtelen, indulatból taktikáznak

ő-szinte 2014.11.23. 02:49:12

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: most elferdítetted a mondandót :DDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 02:52:03

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: aztatat nem tudom, de ez a meglátásom

@bobby.ewing: jahhhh ;-DDDDDDDDDDDDD pont arra gondoltam, hogy a kurva pára miatt nem tudom ki van bent de aztána méretekből ítélve az egyikre pénzt is raktam volna ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD és nem biztos, hogy baj, hogy tippelnem kellett csak ;DDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 02:53:29

@bobby.ewing: te nem szoktál morcos lenni? :-)))

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.23. 02:54:18

@ő-szinte: Ok, azon nem veszünk össze, hogy kazlacska nem egy szellemi csomolungma.

Rossz a meglátásod.

ő-szinte 2014.11.23. 03:00:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: de, és álmomban kommentelek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 03:02:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: te meg aztán tudod mikor kell jönni, szakadok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD idáig végig volt on, mielőtt jöttél pont előtte vették el :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hol voltál idáig? :DDD

ő-szinte 2014.11.23. 03:09:08

KEDVES SZERKI!
sajnáljuk, hogy fárattt vagy és elaludtál de halkan megjegyzem, hogy a fejed pont a kapcsológombra esett rá és most nem láttyuk az onlájnt
kérlekszépen, hogy kibaszott gyorsan vedd le arról a kurva gombról a fejedet bazdmeg (by dóri)
köccönöm :-))))))

kis.herceg 2014.11.23. 03:09:46

azért az utóbbi 2 napban egy rossz szavunk nem lehet a stream mennyiségre

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 03:26:57

Azt hallom, h nem működsz, felszólítást, h mukodj!

ő-szinte 2014.11.23. 03:32:35

@sepörd: igen, egész tűrhető volt :-)))
de velem faszol a blogmotor most meg :///
amúgy vicces, hogy a szerkik elküldtek minket is aludni ;-DDDDDDDDDDD
de sztem vmi feladatot fognak kapni amit nem láthatunk
és ha végeztek, akkor lehet, hogy visszaadják
ez szokott lenni :-///

ő-szinte 2014.11.23. 03:52:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát felőlem ébren lehetsz és nézheted a valóvilág folytatjuk feliratot ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

emberbarát 2014.11.23. 10:09:25

Minden NŐ gyönyörű,nem csak a vvhetesek. ISTEN azért teremtette Őket, hogy széppé tegyék a férfi földi létét.

malevil2050 2014.11.23. 10:23:11

Egy-két tényállás.Az onylány technikailag és tartalamilag egészen jó.Hogy miért tünik el úgy 3 körül (kvesebbet kell végignézni,ennyi haszna van) - azt még nem tudom.

Maga a gárda hozza magát,mint az üres taxi.Itt már maga a játék egész korán elkezdődött ( gondolom tanultak az előzőekből) és kiadták a parancsot,tessék játszani mert különben.....

Azt már tudjuk h a beigért érettebb kategóriát nem sikerült megvalósítani de úgy néz ki h a kor ellenére talán élvezetesebb lesz (versengés és játék szempontjából) ez a cirkusz.

Jósolni még lehetetlen és azt sem tudni lesz e valamilyen "következménye" a lista végén kullogóknak de azt hiszem lesznek még itt érdekes momentunok.

Arra leszek kiváncsi - hu milyen szót is használjak - h a nem éppen "dekoratív" szereplőket meddig hagyja bent a tisztelt publikum ( egy pici rtl ráhatással).Benne lesznek e az első ötben?
süti beállítások módosítása