Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x05 - Amiről a medvék álmodnak! (18+)

2014. november 21. 13:55 - Bruti

vv7x05-1.jpg

Üdvözlöm a Hogyvolt olvasóit! Úgy gondoltam, kicsit besegítek a VV7 megemésztésébe, mert lássuk be, isten állatkertjének eme deluxe oldalán lakó egyedei bizony okot adhatnak bármilyen gyomorbetegség kialakulására. Valóban súlyos a helyzet, bár nem annyira, mint ahogy ezt Lila és Sebestyén Bence szeretné velünk elhitetni. Lila, előző évadokban már elcsépelt retorikával dolgozik:

„Komolyan mondom, itt bénázok már tízen éve, de ilyet még nem láttam Balázs…izé Bence vagy ki vagy”

Természetesen még évődnek kicsit a mai műsor előtt, de csak annyi derült ki, hogy az androidot, ándroidnak kell ejteni. No, de nézzünk be a villába. Basszájba, a pucér Plasztikon ül és feszegeti a csaj határait. Persze ezt az ő egyszerű módján teszi, a seggénél kezdi. De már váltunk is Kazalra, aki éppen lelkizik Tizenkétkerrel. Megtudjuk, hogy Tizenkétkerület csak lelki társat keres a nehéz napokra, aminek Kazal (két kanál gabonapehely között) nagyon örül. Persze leginkább annak, hogy végre le tudja koptatni vörhenyes barátunkat.

vv7x05-2.jpg

Vissza Plasztikékra, akiknél elcsattant az első csók! Közben Maci elnyálasodik és benyal a macsónak, hogy milyen szerencsés, mert ő utoljára akkor ért nőhöz, mikor megszületett. Basszájba és Plasztik úgy dönt, hogy nem állnak meg a smárnál és a takaró alatt fedezik fel egymást. Persze ez a villában nem annyira egyszerű. Máris megjelenik Miss Erdély (akit én egyszerűen csak Tanyának vagy Tányának hívok) és látszik rajta, hogy legszívesebben ő is bemászna a takaró alá. De ez a maga nem túl bonyolult módján közli is a riportszobában:

„Éngem ez érdekel, széretek ilyeneket nézni”

Csak szólok, hogy minket is érdekel, és Erdélyben biztonságos távolságból mi is szívesen megnéznénk egy medvét, miközben gyűri a nyuszit, de civilizált emberek közt a kukkolás paraszt dolog. Eljött a Maci (ezentúl Jabba) első éjszakája és komoly horkolást rendezett. Ezen Basszájba ki is akadt, de csak azért, mert nem aludt még sixxel egy légtérben. Mindenesetre Jabba átcuccolt a nappaliba, ami igen rossz húzásnak fog bizonyulni hosszú távon. Kezdek csalódni a soványban, én a helyében elküldtem volna a picsába az arcot. Aludjál, ne hallgatózz!

vv7x05-3.jpg

Reggel Plasztik közli kis szerelmével, hogy azért mert történt ez-az, attól ők még csak haverok. Nyilván! Szót se érdemel a dolog! Mi is minden havert a paplan alatt gyűrünk. Az első ébredők Jabbát kint találják a nappaliban, Tizenkétker szerint alvajáró. Basszájba konkrétan kiröhögi a soványt a riportszobában és igaza van. Ha kimentél, akkor hülye vagy. Jabba amúgy, mintha oda nőtt volna a kanapéhoz. Gyakorlatilag ott él, és mondjuk kurvára nem láttam egy percet se az összefoglalóban, a másfél órás reggeli edzésről, amit beígért. Inkább az irodájához rendeli Lacit egy csörtére, ahol kiderül, hogy Lacinak egyszerűen nem lehet kisebbségi komplexusa, mert nincs mire! Jabba szavazást akar és, ha kint kell aludnia, akkor kint alszik. Azt nem tudom, hogy mi van a nyugiszobával? Még most újítják fel vagy mi a faszért nem láttam oda bemenni senkit?

Basszájba és Komisz szerint ez a játék már nem a régi, kezd undorító lenni. Már azt vizionálják, ahogy Jabba rámegy Vikcsura. Háj a hájjal. Aztán Basszájba elgondolkodik a Kazalban rejlő lehetőségeken is. Szerinte maximum hat csávós a csaj, ami nem tudom miért előny (vagy hátrány), de látszik, hogy ez valami kurva nagy szó lehet embereink szemében. Vissza a stúdióba és Bencét nyilván az izgatja, hogy akkor most Lila hány csávós?

vv7x05-4.jpg

A változatosság kedvéért most Plasztik gyúrja Basszájba csodás testit, közben fűzik a boglyafejűt, hogy költözzön már át Komiszhoz. Kazal aki egy kurva nagy kupleráj közepén ül, még kicsit kelleti magát, mert neki ruhát kell hajtogatni. No, majd Komisz segít, erre Kazal beadja a derekát és átcuccol. Végszóra érkezik Tizenkétker, akinek el lesz magyarázva, hogy azért költözik Boglya, Komisz mellé, hogy közelebb legyen Plasztikhoz. Értem? Nem érti. Annyira nem, hogy Tizenkétker innen kezdve egész nap csak rinyál, és inkább ezentúl Jabbával alszik, mert az állítólag okos! Na, miafasz!

Az biztos, hogy Tizenkétker mocskosul be van feszülve. Szerinte ez „cserbenhagyásos árulás” és tuti, hogy megfűzték Kazalt, mert magától nincs annyi esze, hogy A ágytól eljusson B ágyig. Megy a duzzogás a dohányzóban, Kazal meg kifejti, hogy Komisz mókásabb, annak az ágynak meg jobb az atmoszférája! Ne kúrj fel! Ilyen szavakat ismersz? Basszájba és Tizenkétker végre összeakaszkodnak a dohányzóban. Megtudjuk, hogy macsónak már annyi csaja volt, mint amennyi Tizenkétkernek sose lesz és, ha kimegy innen (már pedig kimegy) fürtökben lógnak majd rajta a ribancok. Ámen. Közben Tizenkétker próbál valamiféle szellemi fölényre szert tenni de ahhoz sincs elég esze, ezért inkább kínos zavarában arra ügyel, hogy rendesen el legyen szívva a cigije. Végre elkezdődött valami.

vv7x05-5.jpg

Szünet után Liláék megmutatják, ahogy Jabba, Kazal és Plasztik együtt zuhanyoznak, Jabba legnagyobb örömére. Sőt, nem csak együtt fürdőznek, hanem valós lakossági igény is felmerül a melák szolgáltatásaira. Mindkét csajt alaposan lecsutakolja. Váltás. Új lakó érkezik, a Sínésznő! Páran azt mondanák, hogy energikusan, szerintem inkább hisztérikusan érkezik. Saját szavaival élve:

„Én már azt hittem, nem jutok el idáig. Már az őrület kergetett” 

Az fasza, ha kerget az őrület, de ez amúgy miről beszél? Mintha bárkivel is meg kellett volna küzdenie ahhoz, hogy bejusson ide. Kazalnak az új lakóról a Rómeó és Júliából, Júlia jutott eszébe, főleg azért, mert pont úgy volt kisminkelve. Hujujjj... vajon mi a fasz lehet ennek a fejében? Sínésznő még levegő után kapkod izgalmában, de az már kiderül, hogy el van jegyezve, szóval elvileg őt már nem fogják itt szodomizálni. Gyakorlatban, meg minden megtörténhet, sőt annak az ellenkezője is! Tizenkétker meg is jegyzi, hogy akkora úriember, ha a csaj nem nyit, akkor ő nem fogja megdugni! Jabának nincsenek ilyen dilemmái, felajánlja szolgálatait. Komisz még irigykedik kicsit, hogy Jabba már így is többre vitte a csajoknál, mint itt bárki.

Ezt a megállapítást persze Basszájba László egója nem bírja elviselni és közli, hogy ő már megsikálta Plasztikot. Plasztik ideges lesz, de hát ez van, ha valaki a villában két nap ismeretség után maszatol a takaró alatt, egy paraszttal. A szaunában Basszájba abszolvál valami bocsánatkérés félét, de Plasztik szerint egy úriember nem beszéli ki a kedvesét. Én meg nem látok se kedvest, se úriembert, csak egy önérzeteskedő pirított ribit, meg egy suttyót. Később kiderül, hogy Basszájba nagyon megkedvelte Plasztikot és szó szerint Komisznak könnyezik. Előadja hogy farkasok közt szocializálódott és elfelejtette, hogy kell kapcsolatban élni. Most meg rossz neki. Végül Komisz tanácsára rózsasziromból kiír egy bocsánatkérést Plasztik ágyára.

vv7x05-6.jpg

Lila szerint nagy lesz itt a szerelem, majd jön Dávid a különc. Kisfilmjéből kiderül, hogy az anyjával él, focizik, gyúr, mert gyermekként egy kis zsírlény volt és nem szeretne megint az lenni. Ezenkívül végignyálazta a VV-k előző évadjait és mindenre felkészült. Első szabály: Legyél okosabb mindenkinél! Jájj! Élőben ez már nem annyira sikerül, összefüggéstelen mondatokban próbálja meggyőzni Liláékat arról, hogy jó ötlet volt őt ide berakni. Bekapcsolunk a kuckóba némi évődés után bejelentik különcünket, aki már egy szál alsóban (!) áll a zsilipben. Nyílik az ajtó és emberünk szó nélkül beugrik a jakuzziba! Gratulálunk!

A végére megmutatjuk, milyen az, amikor egy kazalhajú ostoba tyúk két gumilabdát ken be barnítókrémmel:

Címkék: 18+ vv7
578 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 14:06:51

Jóóó, poszt lett, épp időben, a meló vége előtt :)

malevil2050 2014.11.21. 14:21:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Hol voltál tegnap? vagy már ma volt? - hmm.Igazolatlan hiányzás az ünnepélyes meglakauló és névadó ünnepségről - nincs bocsánat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 14:23:16

@malevil2050: á, ne is mondd, szenvedtem, csak rontottam volna a bulit. Viszont nagyon csinos lettél, dikk.

Akármi Áron 2014.11.21. 14:23:39

Üdv.Bruti, jól tűrtem a posztot, jóvót:)
De nem bántani Ádinát, mert a ÁFK haragra gerjed:))))))) Irgum-burgum, szedte-vedte...:D
Nagy igazságod van, hogy civilizált emberek között a kukkolás paraszt dolog, namég, de pont olyan paraszt dolog, mint egy tizenfős hálóban, miközben jönnek-mennek-élnek intim dolgot művelni, azaz dugni:))) Ennyike:D

Akármi Áron 2014.11.21. 14:25:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Mingyá re, csak beugrottam megvédeni a klubunkat:)

@malevil2050: Szépséges az avid, ügyi vagy. Hajrá Ádiná...méghogy Tanya, miket írt ez a Bruti:)

malevil2050 2014.11.21. 14:27:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nahh szedd össze magad! Komoly próbatétel előtt állunk.Mindenkier szükség van.

malevil2050 2014.11.21. 14:28:36

@Akármi Áron: N efoglalkozzál firkászokkal! Mi tudjuk a tutit, :)

malevil2050 2014.11.21. 14:30:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Az egy beképzelt suttyó gyerek,nálam már rajta van a listán,már fenem az appomat :)

malevil2050 2014.11.21. 14:34:20

@Akármi Áron: Még mindig jobb egy kicsit szterccselnikreccselni,mint übermenset játszani .

Akármi Áron 2014.11.21. 14:36:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Dottyka, és szépen így jönnek sorba, de igazad van, a tetkós a főborzalmas:)

@malevil2050: Igenis, értettem föncsi:))) Tuggyukki és tuggyukmi:D

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 14:40:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Dottybogyó, felkerült a Vikácsu a névhatározóba! büszke vagyok rád:)

malevil2050 2014.11.21. 14:45:23

@Akármi Áron: De ezeknek a történésknek az a diszkrét bája h egyesek el tudnak rajta csudálkozni , bezzeg az h patakit elvitték az ufok,az értehtő és tuti vannak akik el is hiszik.

fran7 2014.11.21. 15:03:09

@malevil2050: Rátapintottál valami fontosra. Mi itt próbáljuk értelmezni a láttotakat. Néha azt hisszük, hogy a felirat segítene. De ebben már nem vagyok annyira biztos. Abban igen, hogy Pataki ufós sztorijainak több értelme van, mint a villabeli eseményeknek. Hamlet után bolond beszéd van benne rendszer.. Míg a villában ilyesmi nincs.

Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.21. 15:12:24

Azt valaki meg tudja súgni, a plasztikbombázót miért dugták melóscsizmába a profilkép-shootingon? Annyira passzol mint Orbánvityához a szerénység.

büdösbohóc (törölt) 2014.11.21. 15:38:08

Én csak azt nem értem hogy ki az az agy-mosott 0 IQ-jú ember, aki ezt a förmedvényt még nézi magyarországon???!!
Szerintem mind ilyen közmunkás-utcaseprő forma lehet.
-
Normális ember ilyet nem néz, ez a szerény véleményem!

Krétagarbó 2014.11.21. 15:39:10

Jó volt a posztcsi.
Én már unom ezeket a plasztik csöcsöket, nem tudom, ez a csaj többet van meztelenül, mint ruhában. Tudom, hogy a szégyenlősség egy tanult dolog, de azért egy napos ismeretség után valaki másneművel így zuhanyozgatni (csak úgy, minden dugási szándék nélkül!) hááát....

Gonosz törpe 2014.11.21. 15:43:18

@malevil2050: Tisztelettel csatlakozom a Fan Klubhoz.
De:
- Nekem Edina, és nem Ádina, nem gúnyolom még szeretetből sem,
- Nem fogok úgy szavazni, hogy "saját érdekében" mielőbb kiessen.

Eleinte én is féltettem, de most már úgy látom, kemény kis csaj, nem fog összeomlani. Nem nyerheti meg, de törhet borsot a plsztikmacák meg az alfahímek orra alá.

Hajrá Edina!!!

csi21 2014.11.21. 15:48:04

@büdösbohóc: magyarországon? Én se leszek nyelvtannáci, de neked mennyi az IQ-d?

Exike 2014.11.21. 15:57:02

Ez aztán részletes ismertető volt.

Nektek nincs olyan érzésetek h ez ilyen "szépek kontra csúnyák" VV lesz?

fran7 2014.11.21. 16:14:26

@Exike: Az idézőjel a legfontosabb a mondanivalódban. A magukat szépnek gondoló és a magukat nem annak gondolók, tartók közti verseny lesz. Valószínűleg.

bekov 2014.11.21. 16:49:16

@Exike: állj, mégis kit sorolnál a szépekhez? :D

büdösbohóc (törölt) 2014.11.21. 17:14:53

@csi21: 116

* Magyarországon..........

így megfelel a professzor úrnak?

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 17:15:46

@Gonosz törpe: úgy kellene akkor megoldani, hogy Edina ne is párbajozzon, nem szeretném látni ahogy a stúdióban egy mutáns, félujjú ördögvillát mutogat, hogy appozzanak rá és közben kiabál, hovatovább gördül egyet kettőt a padlón, mint Éva
viszont egy győztes párbaj után akkora önbizalomfröcsöt kaphatna, hogy egész villalétét mámorban tölti
nehéz dolog ez, ha szeretsz valakit 8:::I, úgyhogy legyen úgy ahogy Edina gondolja, szeretné

2014.11.21. 17:33:05

@büdösbohóc: Én csak azért nézem, mert ebből írom a PHD disszertációmat.
Ennyi.

Akármi Áron 2014.11.21. 17:38:30

@magamat adom: :))) Lehet, hogy ő meg közvéleményt kutat itt-ott, mert máshol is láttam ezeket az óvaintő sorokat:DDD

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Majd megszokod v. megszöksz:D

Gonosz törpe 2014.11.21. 17:42:30

@Ay Mama, Que paso: Nyilván nem tudjuk mi "megoldani", csak arra gondoltam, hogy nem kell ellene szavazni, nem kell siettetni, hogy kiessen. Nem lesz semmi baja akkor se, ha párbajozik valamennyit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 17:42:37

@Akármi Áron: nem nézem a műsort, azt jobb. Nincs tévém, internetem, csakis olvasok, amúgy is a pincében van még az ócska készülék is. Valamint el kell, h mondjam, h az előfizetésemen osztozhatsz pinkivel :)

2014.11.21. 17:46:13

@Akármi Áron: ki kutat közvéleményt? Ki akarja elvenni a kenyeremet? Kisajátítani tudományos eredményeimet?

Krétagarbó 2014.11.21. 17:46:28

@magamat adom: Ja, én is ebből írom a PHD-mat. Sőt már tavaly is, a VV6ból. Sőt már tíz éve is:)))

Krétagarbó 2014.11.21. 17:47:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Dottyka, te is a PhD-at írod? Hát nem elég a kis dr? :))

kacagó görlice 2014.11.21. 17:55:45

@Krétagarbó:
Te PHD-t írtál?
Le is doktoráltál?
Tíz éve még, Krétagarbó
óvodába jártál!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 17:58:03

@Krétagarbó: én smittpál nemzetsportolója, egykori miniszter és köztársasági elnök, valamint nob tag szeretnék lenni, azért csak meg kell küzdenem. :D

Krétagarbó 2014.11.21. 17:59:18

@kacagó görlice: Szevasz:) Édes vagy, de sajnos van az már vagy 11 éve, hogy én óvodába jártam.

malevil2050 2014.11.21. 18:02:10

@Akármi Áron: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @Krétagarbó: és alsóvonás ica.Minekután gonosz törpe kifejtette véleményt,jelezvén csatlakozási szándékát ezzel elfogadván a mük.és szervezeti szabályzatunkat,szavazásra bocsátom a kérdést.Kérem egyértelmű igennell vagy nemmel fejezzétek ki véleményteket! nem bégetünk és nem perszézünk,mert ilyen komoly kérdésben az nem illik hhozzánk!

malevil2050 2014.11.21. 18:04:01

@Gonosz törpe: Felvételi kérelmedet a tanács elé tártam,várd bölcs dötésüket türelemmel.

Mók_Ica 2014.11.21. 18:06:36

@büdösbohóc: én egy agymosott közmunkás utcaseprő vagyok, tehát az IQ-m is nulla, ezért nézem, sőt a vv6-nál regisztráltam és igazoltan kommentálás függő lettem, tehát igazoltan nézem :) bár se tv-m, se internetem nincs, a munkahelyemről írok... hihihihihihihi
egyébként én is PhD-met írom, doktoráltam és a többi PhD-t író kommentárs évfolyamtársa vagyok :))))) ugye drágáim? @Krétagarbó: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @magamat adom: @Akármi Áron: ???? :)))

brutika, köszi a posztcsit :) jó volt :)

Mók_Ica 2014.11.21. 18:08:08

@malevil2050: kicsit megsértődtem..... jól lehagytad a "mók"-ot ... :(
a kérdésedre a válaszom: egyértelmű igen :)))

malevil2050 2014.11.21. 18:08:48

@büdösbohóc: A véleménydet tiszteletben tartva.A kérdés alanyai teljesen morális.jajj elírtam :) normális emberek (hiszik magukat) de lehet h tévednek :) Mondja ezt neked egy flaszterkoptató és címzetes krumplihámozó :)

Akármi Áron 2014.11.21. 18:10:07

@malevil2050: :DDDD IGEN! (És a mindenit neki, bec@artam....de a szabály, az szabály!)

malevil2050 2014.11.21. 18:11:16

@Mók_Ica: Tisztelettel elnézést kérek de nem talátam a nevedet.Amúgy jó a neved énekelni.Ilona..Ilona :)

Akármi Áron 2014.11.21. 18:11:30

@Mók_Ica: Igeeen:) De mostmifaust van, mé kaptam azt a sok vállfát?:))))

Akármi Áron 2014.11.21. 18:14:15

@magamat adom: Hát búbosbanka, v. hogy híjják:)))) ja, megnéztem, büdösbohóc. A CC-n is dettó ezt a szöveget láttam, dettó ilyen bontásban:) Gondoltam méri ott is a dógokat:D

Mók_Ica 2014.11.21. 18:15:04

@malevil2050: de minimum dr PhD krumplihámozó vagy :)))
hívj csak Icának, arra is hallgatok :))

@Akármi Áron: azok a mondat végi kérdőjelek csupán :)))

Akármi Áron 2014.11.21. 18:17:51

@Mók_Ica: Óhogyaza, koppant:)))) Mókuci nézd el nekem, én a PhD készülésben az alapoknál vagyok még csak:)

Mók_Ica 2014.11.21. 18:19:29

@Akármi Áron: dehogy vagy az alapoknál :))) nap, mint nap együtt készülünk :)))

Krétagarbó 2014.11.21. 18:20:33

@Akármi Áron: Áronka , arra nagyon fel kell készülni. Előtte egy targonyapálesz, utána kettő. Szóval figyelj oda nagyon:)

Akármi Áron 2014.11.21. 18:21:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Jó, még átgondolom, és/vagy:D egyeztetek Pinkivel, amikor majd nem dobozol:))))

Mók_Ica 2014.11.21. 18:22:16

@Krétagarbó: tényleg, a múltkori termésből már lefőzte vki a pálinkát??? vagy ez még régebbi pálesz?? :))))))))))))

Krétagarbó 2014.11.21. 18:23:49

@Mók_Ica: lassan az is elfogy:) Jön az új termés.

Akármi Áron 2014.11.21. 18:24:07

@Mók_Ica: az lehet, de lassan forognak a kerekek, csak titkolom, iszom a tudásotokat esténként:)))))) (Meg muszáj is:D)

@Krétagarbó: Hát bű termés volt, sok jó pálesz lett belőle, nagyon figyelem a mennyiséget pláne.D

Voyoshka 2014.11.21. 18:24:36

@büdösbohóc: szociológiai esettanulmány végett. Dikk :D

Akármi Áron 2014.11.21. 18:26:00

@Mók_Ica@Krétagarbó: : :))))) Nadon lököcék vagytok, villába veletek:DDD

Mók_Ica 2014.11.21. 18:29:16

@Krétagarbó: most rámférne egy jó pohárkával.... szörnyű dolgok történtek a közmunkában.... :((( asszem este kinyitok egy roset, ha nem ér ide a targonyapálesz ....

@Akármi Áron: gondolod, hogy nem viszünk magunkkal??? :)))

Akármi Áron 2014.11.21. 18:30:08

@Mók_Ica:ááá, ilyet gondolni sem mertem vóna:)))

Akármi Áron 2014.11.21. 18:31:40

@Mók_Ica: Pontban 20.00-kor tárjad ki nyílászárót.)))) egy lityi/fő megy:D Addig megkóstolom, nehogy rosszat küggyek, nem venném jónéven.

Akármi Áron 2014.11.21. 18:33:19

Addig megyek a pinecébe érte, majd gyövök:)

Voyoshka 2014.11.21. 18:40:44

Két kérdésem van a Tisztelt Egybegyűltekhez:
1. Laci (Laci???) miért kapta azt a nevet?
2. Dávid "a különc" nem emlékeztet mást is rajtam kívül Sikkasztó Lászlóra a tavalyi szériából? A remek stúdió-béli bemutatkozása után én arra szavazok, h ő lesz az első, akit kipattintanak onnan...

Mók_Ica 2014.11.21. 18:48:14

@Akármi Áron: mmkk nyitom pontban 8kor :)))

@Voyoshka: 1. melyik névre gondolsz? basszájba-ra? hát aztat ő mondta.... kedvesen :))))
2. dehogynem, ha jól emlékszem vv6 Laci és Gombi gyerekeként írta le valaki :)

2014.11.21. 18:53:26

Szerintem hárdos lett, úgymond.
Hiányoltam Dávid párolgó testinek plasztikus leiratát, engem megfogott.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.21. 18:57:13

@Voyoshka: kazal nevezte el így, az ő szótára szerint ez rendben levő kifejezés volt a riportszobában :D
remélem is, hogy dávid rövid úton repül, eddig nem túl szimpi.

nem szeretem jabba nevét, mert a testével szórakozik. mondjuk a maci is, de jabba nem jó fej. a macik csak akkor nem, ha éhesek és te mézes vagy, valamint ezt az erdőben teszed. vagy ha málna. akkor nagyon nem jó fejek.

Voyoshka 2014.11.21. 18:57:49

@Mók_Ica: köszönöm!
1. Nyilvánvaló, hogy lemaradtam erről, és valszeg a legelején.
2 plusz Gombi? :D nyertes teória!!! ;)

malevil2050 2014.11.21. 19:00:39

@Gonosz törpe: Tiszetelettel üdvözöllek az ÁFK csapatában.A szavazás eredménye 4 igen egy nemtommi :)

Gonosz törpe 2014.11.21. 19:03:33

@malevil2050: Köszönöm, nekem ez elég.
Hajrá, Edina!

Voyoshka 2014.11.21. 19:04:06

@ミラ: dávid olyan volt a stúdióban, mint aki betépett és assetuggya hol van...

Szerintem Bruti ezért írta direkt csak 1 B - vél. .. bár lehet, túlkombinálom.

Mók_Ica 2014.11.21. 19:20:51

mai Fókusz: ma este 2 új beköltöző és tele a villa.... ki van az utolsó helyen a szimpátia szavazáson??? na ki? hát a tegnap beköltöző Dávid.
szerdán SÚLYOS következmények jönnek, a legkevésbé szimpatikus egyén(ek) helyett új lakó(k) mennek be.... mecsoda fordulat, ilyet még nem is láttunk.... hihihihihihi

Gia 2014.11.21. 19:23:44

A szimpiszavazás élén Dóri van?Meg is őrülök..Miért?!

Akármi Áron 2014.11.21. 20:02:32

@Mók_Ica: Gyorsan, repítettem, késésben, színig vót az üveg, újra kellett dugaszolni...nézzed ott van, az idei tarhonya pálesz már. Kocc:)

Akármi Áron 2014.11.21. 20:07:35

@☺ágica: szva Ágica, de ari, vagy linkeltél. Meg is lepődtem, gyulai uszómester is lesz, hát kell is, örökké pancsolnak, még baj lesz:)

mervinjminky (törölt) 2014.11.21. 20:14:18

@Gia: Valakinek a több száz fős stábból tuti az a feladata, h bele'pászkál'jon ebbe az ándrojdos szünpátia szavazásba (is). Van ott postás is a stábban (Dorka), Aurebellió-idomár (Viki), tuti van ott még pár vogon pl. a szimpátiaszavazásbuherász, sőt egy párbajszavazatszázalékfinomhangoló is. A 200 ember közül mindenkinek kell valamilyen alibi munka. Mindig a legmegosztóbb karakterek közül kerül ki az "előfutó". Amúgy ez a szavazás ebben a formában eléggé tré, sőt nem is értem mi a funkciója a játékban. Jobban meg lehetne forgatni a bent lévőket ha mindennap megtudnák, hogy milyen mértékben nőtt/csökkent a "rajöngól" tábora.

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.21. 20:16:15

Hát Brutikám, baszd meg, a Showder Klubból csak az derült ki, hogy humorod egy hangyafasznyi sincs.

Itt már az is, hogy írni sem tudsz. Se helyesírá, se nyelvhelyesség, se stílus.

Szomorú dolgok ezek.

☺ágica (törölt) 2014.11.21. 20:18:01

@Akármi Áron: pusza:) hát, hozzászólni nemigen tudok, így csak hozom amit épp találok:)

Rémület 2014.11.21. 20:22:46

@ミラ: A macik a mánásban elég jó fejek. Szerintem. :)

Gia 2014.11.21. 20:22:47

@☺ágica: Miért nem tudsz hozzászólni?

Rémület 2014.11.21. 20:25:23

Amúgy hol van az a tavalyi okostojás aki nyomta itt keményen és egyben baromi tudálékosan a nagy bölcsességeket? Hiányzik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 20:35:40

@Krétagarbó: nem baj, célom még lehet :D

@Rémület: majd jön, később szokott jönni.

@malevil2050: mehet :)

Admiral_General_Aladeen 2014.11.21. 20:40:05

Sziasztok!
Először is....Hajrá,Edina! :)

EKG helyett,PHD lesz az idei szlogen?
Csak kérdezem úgymond,DIKK... :D

☺ágica (törölt) 2014.11.21. 20:45:43

@Gia: hát, épphogy elkezdődött, de a fonal már huss... totál le vagyok maradva, így inkább csak olvasgatok, meg néha hüyéket kérdezek:))

@Admiral_General_Aladeen: ez jó:)))

lutria 2014.11.21. 20:55:21

Azért az érdekes hogy olyan szereplőket költöztetett be az RTL akik 4 nap után már szinte dugnak,előtte (édes)hármasban zuhanyoznak,párosban zuhannyal izgatják egymást stb.,a VV oldalán meg ezekről egy szó (fotó,videó)sincs,a 18+-os kategóriában csak két zuhanyozós és egy kenegetős jelenet van -ugyanarról a csajról...Döntse már el az RTL hogy végülis bevállalós műsort csinál-e vagy sem!

kacagó görlice 2014.11.21. 20:57:12

@Mr. Közbiztonság Szilárd:

Befordultam a hogyvoltra,
Rárontottam posztíróra.
Legendás kommentcsik vagyok,
Mindenkit telibe szarok.
Figyeljen a sok kis kuki:
Mit én mondok, az a tuttti!

Akármi Áron 2014.11.21. 21:02:43

@Admiral_General_Aladeen: Háj és naná, hogy hajrá Edina:)))

Akármi Áron 2014.11.21. 21:05:47

@☺ágica: Ágica nem vagy egyedül, én is utólag nézem meg, esemény után vagyok sok esetben, de azért tudok nagyokat röhögni itt is:)

fran7 2014.11.21. 21:06:01

@lutria: Még nem döntötték el.

Mók_Ica 2014.11.21. 21:14:49

@Akármi Áron: fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinom :))) hukkk :))

@mervinjminky: a legkevésbé szimPatikus egyed(ek) repülni fog(nak) szerdán este és gyün(nek) majd be új egyedek.... ezért van szavazás szimpatika alapon :)))

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.21. 21:19:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Jobban örülnék, ha olyasvalaki próbálkozna, akinél az írástudás nem merül ki az ábécé ismeretében.

Tényleg nem értem, hogy az Index - ahol a legnagyobb pénz van a mai sajtóban, azaz meg tudna fizetni írástudókat is - miért engedi minden félanalfabéta segget írni az oldalain.
Pedig tényleg lehetne színvonalas netes lapot csinálni ennyi pénzből.

Jó, mondjuk Tuna Judithoz és díványos/velvetes társaihoz képest Bruti egy kész Kosztolányi, de ez inkább csak az adott Index-szerkesztőségeket minősíti.

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.21. 21:20:16

@kacagó görlice:
Ez tetszett.

Jutalomból leszophatsz. :-)P

Akármi Áron 2014.11.21. 21:21:49

@☺ágica: Gondoltam, ÉKG/PhD mUkodik:)))

Mók_Ica 2014.11.21. 21:22:12

OFF: jáááj, a tegnapi letépett ruhát Nórika rendbe hozatta és felvette, mégis jó rá :))))))

Akármi Áron 2014.11.21. 21:22:46

@Mók_Ica: Ugyi?!:))) Az alaphangunk már megvan (enélkül is):))))

Akármi Áron 2014.11.21. 21:23:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én ezt csak piros ponttyal tudnám üdvözölni, persze akkor, ha álmos vagy:D Akkor, mindenképp.

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.21. 21:27:50

@Mr. Közbiztonság Szilárd:
Bocs, mégse. :-(

Szólt a csajom, hogy kizárólagos jogot formál a mutatványra.

Akármi Áron 2014.11.21. 21:28:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Hát még a kezdésig van egy háromnegyedóra, ha húz az ágy, akkor aludj egy jót, jót fog tenni. Ha nem, jó, ha te is beszállsz a közvetítésbe, öröm:)

Admiral_General_Aladeen 2014.11.21. 21:29:29

@Mr. Közbiztonság Szilárd: Szerintem egy ilyet,ilyen stílusban megírni,teljesen jó a mostani gárda. Én pl nem állok olyan kritikusan a dolgokhoz,élvezem,amit lehet.

Voyoshka 2014.11.21. 21:30:32

@Akármi Áron: az úszómester a Traktoros karakter helyett kell...

malevil2050 2014.11.21. 21:32:30

@Mr. Közbiztonság Szilárd: Nem kell ezt annyira komolyan venni.Ez az egész kóceráj egy baromság,elbohóckodik vele az ember.Nem doktori címre pályázik senki aki ezt a katyvaszt követi.Szórakozik egy kicsit,kienged.Színvolas netes lap? Mihez? Az egész nem ér annyit h ebbe bárki komolyabb energiát fektessen.Megteszi ezt az rtl.Az meg elég is ,sőt néha sok is :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 21:33:10

@Mr. Közbiztonság Szilárd: persze, igazad van, de ez egy blog, nem ezért kapják a pénzt. KB játszóteret adnak nekünk. Az itt írók többsége nem kap pénzt. A poszt meg hol színvonalas, hol nem. De legalább van. Inkább örüljünk neki. Tudom, h nem kötelező írni, de rendesek, ha már megcsinálják. Ez értékelendő.

malevil2050 2014.11.21. 21:33:39

@Gonosz törpe: Üdv a fedélzeten! Jó szelet! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 21:38:26

@Akármi Áron: oh, a baj, h nem alszom végig az éjszakát. Elalszom, csak hamar kelek
.

Akármi Áron 2014.11.21. 21:43:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Mindegy, hogy alszol, milyen bontásban, csak legyen összefüggően legaláb 6-7 óra, ez fontos, Tehát a 4 órai kukorékolásodhoz 10-kor illő lenne lefeküdni.)

Rémület 2014.11.21. 21:44:27

@Mr. Közbiztonság Szilárd: Mondjuk, én el se olvastam a posztot, mert nem kedvelem túlságosan Brutit, de ennyi méltatlankodás után mindjárt megteszem. Érdekelni kezdett, mi oka is van a pattogásodnak. Igaz, ami igaz; szégyen lenne, ha egy szuperszínvonalas műsorról szar posztokat írogatnának egyesek.

Rémület 2014.11.21. 21:47:53

Tényleg. Mi van a nyugiszobával?

Krétagarbó 2014.11.21. 21:49:12

@Mók_Ica: Bocs, csak közben elmentem fecóskodni:) Lehet, hogy koccintok veled:)

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 21:50:39

@Admiral_General_Aladeen: EGK? Edinát Kedvelők Gárdája, vagy Edinát Kedvelők Galerije
PHD? Picsába Húzzál Dóri?Dávid?Dennis?Dani?

Mók_Ica 2014.11.21. 21:51:49

@Krétagarbó: az nagyon jó lenne, csatlakozz mmkk :) legalább jó hangulatban fogunk írni :)))

Krétagarbó 2014.11.21. 21:52:06

@Gia: BiSztos a sok tinilánynak ő a szépségideJál:)

Krétagarbó 2014.11.21. 21:55:52

@Puncylla: :DDDDDDDDDDDDDDDDD (ő-szintétől loptam)

Krétagarbó 2014.11.21. 21:57:56

@Mr. Közbiztonság Szilárd: A holnapit írod te? Már én is fikáznék egy jót.

Krétagarbó 2014.11.21. 22:02:54

Most már mindig ketten vezetik majd? Vagy csak a beköltözés idején tisztelnek meg minket együtt IB és Lilu?
Fanni vezet a sziNpátia szavazáson, Dávid az utolsó, ÁFK-sok figyelem, Edina csak a 6dikk!!!

fran7 2014.11.21. 22:04:15

@Krétagarbó: Most írja a nagyregényét, ahol egy helyesírásban kitűnő figura mozgatja a szálakat. Ő írja Obama, Cameron szövegeit. Először magyarul majd önmaga fordítja angolra. Hobbiból.
Hangosítást még mindig nem sikerült megoldani.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 22:05:39

@Akármi Áron: már buktam :-D

@Mr. Közbiztonság Szilárd: mert van. Lehet néha ok nélkül is örülni. Én sem szeretem mindenki posztjait, de tök jó, h időt áldoznak rá.

Krétagarbó 2014.11.21. 22:06:35

Komisz és 12ker kint megbeszélik a Fanni ügyet, Komisz leápolja 12ker lelkét, jobb ma egy szopás, mint holnap...
Maci mint egy fekvő buddha látható az ágyban, Fanni szűzpöckét simizi Komisz, majd meg is csókolja, amin Kazal majdnem besírt.
Reggeli kép: ennek az ágynak sokkal jobb az atmoszférája, mondja Kazal, de Alfa szerint csak annyi történt, hogy végre férfi mellett alszik Kazal.
Kazal szomorkodik, hogy még mindig teli a puttony, majd jön a mikulás és kiüríti...

Admiral_General_Aladeen 2014.11.21. 22:07:23

Fanni épp' most szűzpöckül :-)

fran7 2014.11.21. 22:07:58

Már megint a négy legérdektelenebb figurát mutogatják.

Krétagarbó 2014.11.21. 22:08:57

Kazal a volt barátja óta nem érzi magát nőnek, de Komisz mintha azt mondta volna: anyád, hát nő vagy... Komisz most előadja Plasztiknak, hogy állt a farka este, de miután megcsókolta a csajt, az befeszült. Most puncsol neki és a körmeit festi ki épp Kazalnak. Ez már a romantika a köbön.

Akármi Áron 2014.11.21. 22:09:55

@fran7: )))))))))))))))) Szinte sírok, váratlanul ért, köszcsi:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Semmi baj:))) Talpra állsz úgyis.

Krétagarbó 2014.11.21. 22:13:51

Kazal azon is besírt, hogy Komisz ki akarta festeni a körmét. Szerinte Komiszt így vezetgetni kell jobbra balra. Plasztik és a Színésznő (elfelejtettem má' megint a becses nevét) a fürdőben sugdolóznak, vagyis csak Színésznő berekedt... Azt hitte, hogy klikkesedni akarnak Alfáék, de Plasztik azt mondja, hogy ő nem használja ki az álszerelem vonalat arra, hogy taktikázzon. Laci kihallgatta őket, neki nem tetszik, hogy Színésznő stumfolja Plasztikot.
Alfának rosszul esett, hogy hallotta Plasztiktól, hogy Alfát kisfiúnak tartja.

Akármi Áron 2014.11.21. 22:14:54

@Krétagarbó: Krétácska jeleztem illedelmesen (blogmoci elnyelte), hogy figyelek rendesen, nem hiába közvetítesz:)))

Krétagarbó 2014.11.21. 22:15:18

Valaki feszegesse már szét Plasztik száját, mert nem ÉRTENI mit mond bakker. Alfák családilag veszekednek, sokat nem értek belőle, min megy a harakiri. Úgy tűnik, Plasztiknak már nem kell a kiccsávó, ennyike.

Krétagarbó 2014.11.21. 22:15:57

@Akármi Áron: Oké, de nem tudok ilyenkor olvasni vissza:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 22:15:57

Ez a plasztikai sebészet gyöngye csaj volt szebb.

Akármi Áron 2014.11.21. 22:17:13

@Krétagarbó: Semmi gond, tedd a dógod:))))))))))))))))))puszcsika:)

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.21. 22:17:17

@Krétagarbó:
Édes szívem, keress utána, miket irkáltam össze a neten, aztán fikázz bátran.
Nehogy már ettől menjen el a gyereked!

De annál azért értékesebbnek gondolom az időmet, hogy ilyen szarokat nézzek.
Plána hogy még írjak is róluk olyan sacc per kábé 3,5-4 flekknyit, amennyi ez az iromány lehet.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Hát téged elég könnyű kielégíteni, ha legközelebb csajt keresek, csakis nálad próbálkozom. :-)

Mók_Ica 2014.11.21. 22:19:16

@Krétagarbó: Laccci mikor jön rá, hogy nem olyan nagyfiJú, mint ahogy gondolta??? szar lehet szembesülni azzal, hogy teljesen mást gondol róla Plasztik, mint amit mondott neki .... milyen kisfiú lett hirtelen....

pink ninja 2014.11.21. 22:19:25

@Akármi Áron: ezek szerint még mindig nem látod?

Akármi Áron 2014.11.21. 22:20:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: eszemben sincs nyalni:) ebbe fifika vót, kicsit felhívtam a figyelmét, hogy tolja már ))) (vicceskedek most, Puszcsi Krétus:)

Rémület 2014.11.21. 22:20:11

Olyan szép ez a kis ronda fürdőnaci a Dávidon.

Mók_Ica 2014.11.21. 22:20:45

Sínésznőnk mitől rekedt be ennyire, hogy elment a hangja????? stresszel????

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.21. 22:20:52

@fran7:
Na baszd meg, kellett neked elárulni...
Azt ugyan már rég gyanította a Fidesz meg a Jobbik, hogy Magyarországról mozgatja valaki ezeket a faszikat kesztyűbábként, de eddig legalább a Ferire gyanakodtak.
Most meg buktatsz itt lefele.
Hát nem szégyelled magad?

pink ninja 2014.11.21. 22:20:59

ez a szőke lány miért suttog mindig?

Mók_Ica 2014.11.21. 22:21:36

@Rémület: tegnap este is megdicsértük :) pont, mint te :))))

Krétagarbó 2014.11.21. 22:23:13

Komisz és Alfa még mindig lelkiznek, Kiccsávó valóban kisfiú. Már előre parázik, hogy bejön egy új srác aki Plasztikkal jól ellesz...
Bejön Dávid, aki úgy tűnik, hogy jön lát és megy, legalábbis az eddigi szimpátia szavazás alapján.
Dávid jacuzzis belépőjét ismétlik, Dávidra Rástartol HajráÁdina és körbe akarja vezetni. A többiek leakadnak, hogy Dávid seggén (fürdőgatyeszén) Jézus van. A csajok a nappali kanapén körbeveszik az új lakót, a fiúk (Maci kivételével) pedig kint a jakuzziban jól kibeszélik. Kazal megint elóvette a közhelyszótárat, az új srác Vecsés mellől jött (Maglód?) és Kazal megállapítja, hogy ott jó a káposzta. Ja, az is jó ott. Meg a Bálint Ágnes mesemúzeum is, csak szólok, azoknak, akik a Frakkon nőttek fel:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 22:23:13

@Mr. Közbiztonság Szilárd: a mai tanácsok után csakis térdelve várlak. De mindörökké :-D

Egyébként meg tessék örülni az élet apró örömeinek. Ma pl. Brutinak
:-)

Akármi Áron 2014.11.21. 22:24:39

@pink ninja: szva Ninja, úgy tűnik, így maradok:D Ígérgették, aztán ma elmentem höcörögtem, kiderült, hogy hagyományos, mezei tv-hez bérelni kell tőlük boxot hozzá jópénzért, úgy megoldható....más szolgáltatónál mezei sz@r tv-n is látható, itt külön gubáért, úgy hogy bevettem két lesz@rom tabit, oszt itt ülök, mint egy tulok:))) (Kínrím lett) Hát ennyike:)))

Most még tűröm, aztán lehet, hogy rámegy az idegrenccerem:))))

Krétagarbó 2014.11.21. 22:25:15

@Mr. Közbiztonság Szilárd: Szerintem akkor töltsd máshol a drága idődet. Nem mintha zavarnál, csak a te drága idődet sajnálom, de azt nagyon.

fran7 2014.11.21. 22:25:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Bruti, amennyiben a Showder Klubos csávóról van szó, nem apró.;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.21. 22:26:32

@Akármi Áron: ő mmkk tolja. :-D Éppen mikor mit :-)

@Mr. Közbiztonság Szilárd: oh, na majd én lektorálok. Szerencsére ezt a blogot nem olvassa sok mindenki.

Mók_Ica 2014.11.21. 22:26:49

@Krétagarbó: Fannika egy másik oldal is fellapozott abban a közhelyszótárban..... bogyiszlói.... hihihihihi

Dávid már együtt evett Plasztikkal és a tányérkájából nyúlt le egy-két falatot....

Laccccci bosszút esküszik, Komisszal közli, hogy bármikor megríkatja Plasztikot.... ehehehe

Krétagarbó 2014.11.21. 22:28:30

@Post Modern Prometheus: úgy tűnik, nem képviseljük az országot:) Köszi amúgy!

Rémület 2014.11.21. 22:28:35

@Mók_Ica: JÓvan. Örülök, hogy sokan szeretjük itt a szépet. :)

Amúgy az miért baja Reninek, hogy csak kezet fogott velük a Dávid bemutatkozásnál? Nálam ez plusz pont. Ne nyalogasson senki idegen csak úgy.

Mók_Ica 2014.11.21. 22:28:42

@Akármi Áron: drága Áronka, gyorsan húzz l egy kupica tarhonya páleszt, nehogy idegállapotba kerüljél :)))) Krétácska gyorsan gépel, engem a pálesz lelassított gépelésileg :)

Akármi Áron 2014.11.21. 22:28:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :)))
És tényleg ez a szerencse, jól eltaNáltad Dottyka, hinnye:))))

Krétagarbó 2014.11.21. 22:29:59

@Krétagarbó: Komisz szomorkodik a teli puttony miatt persze!!!!

Akármi Áron 2014.11.21. 22:30:41

@Mók_Ica: Én meg pörgök ám, assenem tudom hol van az üveg má', de rögvest:))))) Kócc Mókuci, nem szeretek magamba lötyölni:DDDD Ne törögy semmivel, ha elfogy küdök még:)

Mók_Ica 2014.11.21. 22:31:17

@Post Modern Prometheus: benned egy HummeRC veszett el :) ügyi vagy, köszi :)

@Rémület: nem hiába, együtt írjuk a PhD-nket :) EKG úgymond és dikk :)))

Mók_Ica 2014.11.21. 22:32:45

@Akármi Áron: mmkk igényt tartok rá :)

nyáron ott voltunk a gyulai Várfüdőben.... bakker, ha tudom, hogy ott dolgozik ez vv7 cölöp... kértem volna autogramot :))))))

Krétagarbó 2014.11.21. 22:32:45

Magabiztos Ádám a legújabb beköltöző, úúú, mecsoda felsőtesttel a medence partjáról. Mondjuk futball szurkoló, ez jelentősen ront a renoméján...

Krétagarbó 2014.11.21. 22:33:20

@Mók_Ica: én szilveszterkor megyek oda. Vajon akkor már ott lesz??:)

Rémület 2014.11.21. 22:33:31

Ó anyám! Még egy magát szexszimbólumnak tartó szerencsétlen pasi. Hű! Még versel is.

Mók_Ica 2014.11.21. 22:33:38

@Krétagarbó: nem csak ez... hihihihihi :)

perszepolisz 2014.11.21. 22:33:47

Még egy műmájer nyikhaj, de legalább Újpest szurkoló. Én máris szimpatizálok vele.

Mók_Ica 2014.11.21. 22:34:28

@Krétagarbó: ha rajtunk múlik, akkor igen... :))) de sztem te nem vágysz rá!!! :)

Akármi Áron 2014.11.21. 22:34:40

@Mók_Ica: Plusz még szólhattál is volna nekem, irgum-burgum:)))))

Akármi Áron 2014.11.21. 22:35:16

@Mók_Ica: Én is adtam vóna, még szép:D Neked?:))))

Rémület 2014.11.21. 22:35:40

@perszepolisz: Újpest Gyulán van? Ne zavarj már össze!

Mók_Ica 2014.11.21. 22:36:49

igazi úriember ez az úszómester.... bárki nőjére rászáll... még a haverjáéra is.... beceneve kint: alj, mint aljas.... jól beszólogat lilunak, ez azért jópont neki :)

jön a kortárs beszéd saját magáért...... csajozógép megy a villába... no, lássuk :)

Krétagarbó 2014.11.21. 22:37:01

Ádám bulizós és a legnagyobb hibája, hogy x1 nem elégített ki egy csajt, de utána helyére rakta a dolgokat x2. Hipochonder, bél a baciktól, nagy focidrukker, majd csinál bent egy jó kis sportfogadást. (vigyázzon a NAV-val:)
Lilu kapott ma is egy beszólást, a volt üjpesti exét idézte fel Ádám neki. Ez jó arc lesz sztem.
Kortárs beszéde: eddig uncsi élete volt, szeretné ezt feldobni, jakuzzi, víz, ott a helye az úszómesternek.

malevil2050 2014.11.21. 22:37:12

Asszongya gyerek nem bírja a nagyképűséget,,,,hahahhhaaahh ,soha nem nézett még igazán magába??

Akármi Áron 2014.11.21. 22:38:01

@Krétagarbó: Most már, egyébként focizott:)))

Mók_Ica 2014.11.21. 22:38:02

@Akármi Áron: nem tudtam, hogy arra terem a tarhonya.... tényleg??? eskü megyünk vissza :)

Krétagarbó 2014.11.21. 22:38:54

Ez a Bence egy szerencsétlen! Csak mekeg makog ott Lilu mellett.
Kazal: élőben Bencének: öcsém annyit ettem. IB: Maci fogytál már? Persze, szartam egy nagyot, azóta a 2 nap óta, hogy itt vok...

Akármi Áron 2014.11.21. 22:40:34

@Mók_Ica: Teeeeeeeeee:))))) Amúgy jó!

Mók_Ica 2014.11.21. 22:41:05

@Krétagarbó: érdekes lesz az a sportfogadás.... mivel semmilyen információja nem lesz a kinti eseményekről.... mire fognak fogadni????

lilu és bencus önfeledten kacagnak egy benti büfin..... borzasztóan műmájerek ezek ketten együtt.....

érkezik úszómester Ádám a villába..... Fannika szerint egy transzvesztitát vártak..... bakker már a villában is olvassák a hogyvoltot???

Krétagarbó 2014.11.21. 22:41:16

Várja a fogadóbizottság Ádámot, vki eleresztett egy büfit, Ádám végigsmárol mindenkit. A csajok fel vannal villanyozva, Kazal azt mondja, hogy egy travit vártak:) Mondjuk mi is, nem?

Voyoshka 2014.11.21. 22:43:38

Ez a nő ez most komoly??????

Krétagarbó 2014.11.21. 22:44:34

Köv. beköltöző akaratos huncut Zsuzsi. Kiskunfélegyházi TV műsorvezetője. Előadja magát, aji műcsöcs, aji teló. Van gyereke, de majd vigyáz rá apuci, szegény gyerek...

Mók_Ica 2014.11.21. 22:44:49

Dórika és hangtalan Reni rárepülnek az úszómesterre... a hálóban megmutatják, hogy a földön lesz a helye hihihihihihi

Balogh Zsuzsa nem akar vidéki p..... a lenni.... ő a helyi tvben a legcsinibb műsorvezető..... aham, szerintem is..... nincs pasija, de van egy 4 és fél éves kisfia.... na, ez egy érdekes szitu.... asszem én ezt nem tudnám megtenni

Rafinált Zsuzsa.... hmmm.....

Voyoshka 2014.11.21. 22:45:06

Jól hallottam??? Hiteles akár lenni a fodros dekoltázsában? ???

nicu71 2014.11.21. 22:45:37

de érdekes ,ez a mindig megkapom amit akarok szöveg ...mindegyik ezt mondta eddig!! amugy ez az uj luvnya egész szépecske

Krétagarbó 2014.11.21. 22:45:58

@Voyoshka: Fél, hogy hiányzik majd a gyereke. Én inkább attól félnék, hogy én hiányoznék a gyerekemnek... De ő tuGGYa.

Krétagarbó 2014.11.21. 22:46:49

@nicu71: egy fogszabályzót is kérhetett volna ajiba a pasiktól... Amúgy arcra szép.

perszepolisz 2014.11.21. 22:47:10

Lilu ezt a csajt (is) utálja.

perszepolisz 2014.11.21. 22:48:16

Amúgy ez a csaj szerintem nem 24 éves.

fran7 2014.11.21. 22:48:30

Ez a Zsuzsi szimpatikus, mint a második világháború.

Krétagarbó 2014.11.21. 22:48:39

Zsu: kortárs beszéde, a vele egykorú csajok még nem tudtak mindent megszerezni amit akartak, de ő igen!!! Ez hülye?

Mók_Ica 2014.11.21. 22:48:42

@Krétagarbó: a 13 éves gyerekemmel nem tudnám ezt megtenni..... de igen, ő tuGGYa

jön Zsuzsika kortárs beszédje magáért..... kemény nő, mindent megszerzett eddig, amit akart, valódi célokkal érkezett..... anya-húrt pendít, érzelmekre akar hatni...... nálam mínusz pont!!!!
indul a villába befelé

Krétagarbó 2014.11.21. 22:49:26

@perszepolisz: mondjuk ő most nekem sem szimpi.

nicu71 2014.11.21. 22:49:37

@perszepolisz: nem is !most mondgya hogy szépen beszél és bííírja! és el is hisszük!!! :D /perszehogy xd xd

Lilith.Inanna1 2014.11.21. 22:50:45

Csiszpusz mindenkinek.Jaj de szép a termés vissza kell olvasnom.Esetleg ha valakinek volna egy alig használt megkímélt állapotú stream-je,megköszönném. :)

nicu71 2014.11.21. 22:51:37

ez az ádám egy gyíkarc,atom béna sztem.Fanni meg mint mindig elviszi a showt. Új csaj már nekem se szimpi annyira...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.21. 22:51:44

@Mr. Közbiztonság Szilárd: Ne hagyd magad, kedves Közbiztonság! Igenis szükségünk van rád, csak ezt a többiek még nem tudják, de majd ha nem leszel...! Ma még csak a helyesírás, holnap meg már az egész világ?!

Akármi Áron 2014.11.21. 22:51:56

@Lilith.Inanna1: Csatlakoztam Liliskéhez, egy hete dógozunk rajta:) Puszcsi Liliske, végre már kerestünk:D

Krétagarbó 2014.11.21. 22:52:05

Élőkép ismét: Macit odaragasztották a kanapéra... Kazal mutogatja IB-nek habtestét, Ádám szerint fantasztikus barna, ezzel kenyérre keni Kazalt. Ezt asszem elbacták, kicsit előbb bejött Zsuzsa, a fiúknak is karácsony van.

Akármi Áron 2014.11.21. 22:52:39

Birike meKkerült Liliske, látod-e?:)))))

Mók_Ica 2014.11.21. 22:52:57

@Lilith.Inanna1: szia drága :))) eddig még senki nem adott stream-et... sajna be kell érned a közvetítéssel.... oszt másnap rtl most-on kuksizhatod .....

Mók_Ica 2014.11.21. 22:55:17

bakker... eddig szimpi volt maci.... most már nem...... a holnapi öfiben lesz, hogy masszírozza fannikát és megnyalja a hátát.... ha jól tévedek ez az elmúlt éjjeli online-ban volt......

Lilith.Inanna1 2014.11.21. 22:55:18

@Akármi Áron: Azon gondolkodok, ha végigszennyezek minden VV posztot link ügyileg, vajh Sixx kiteszi e a szűrömet. :/

Mók_Ica 2014.11.21. 22:55:55

jön au-baukó páros..... leheltnyi felüdülés lilu után.....

Akármi Áron 2014.11.21. 22:56:22

@Lilith.Inanna1: Szorosan melletted vagyok, remélem nem, meg szerettyük is:)

Akármi Áron 2014.11.21. 22:58:14

@Mók_Ica: Itt már lazíthattok, kevesebb a közönség v. nem. Szerintem, aki éccakai műsorra jön, az élőbe nézi, biztos.

Ma nagyon szupcsik voltatok, marha nagyokat röhögtem, köszcsike Krétusnak is, alaposak voltatok:D

malevil2050 2014.11.21. 22:59:17

Megvan ez egy tucat delikvens.Azt hiszem a mi favoritunknak nem lesz könnyű dolga.

Lilith.Inanna1 2014.11.21. 22:59:24

@aggyistenbrittudós: Birikém jer keblemre. :)@Mók_Ica: @Krétagarbó: Icácska,Krétácska nagy cupipuszi . :) Másnapi vidcsi visszanézés már nem az igazi.Elveszíti a varázsát. No de most gyorsan visszaolvasok,hogy képben legyek . :)

Schlomo Goldberg 2014.11.21. 23:00:13

Zsu hogy leosztotta őket 50 másodperc alatt hogy mekkora mocsok kupleráj van. Szeretni fogják, ha másért nem a műcsöcseiért. Aranyásónak bemutatni magát a kisfilmjében nem volt túl okos dolog, azt hiszem az álmoskönyv szerint sem jó ómen.
Szűzpöcök annyira agyatlan hogy már szerethető, és amilyen milyen ruhákban szaladgál, hát mmkk meg.

Akármi Áron 2014.11.21. 23:01:32

@Lilith.Inanna1: Tökéletesen igaz, nekem is ez birizgálja az idegemet, de még tudok tűrni egy pöttyet. Esetleg:D

Mók_Ica 2014.11.21. 23:03:04

@Akármi Áron: Krétácska vitte a prímet :)))) ügyes :)

@malevil2050: a középmezőnyben volt, remélem nem kerül veszélyes helyzetbe.....

Nem Penny hajója 2014.11.21. 23:04:08

Remélem, ha Maci meg is dugja Kazalt, nem fogják majd mutatni, mert százezreknek fogják elvenni a kedvét a szextől - egy életre. Köztük nekem is.

Az új lány nekem szimpatikus. Az új srác nem, olyanból mint ő, már van bent kettő.

Mók_Ica 2014.11.21. 23:04:35

most látom, hogy ez a Dávid fiJú milyen peckesen sétált a kis gatyájában.... mint egy tollatlan kiskakas :)

Akármi Áron 2014.11.21. 23:05:23

@Mók_Ica: Te is, ne szerénykeggy:) Jókat vinnyogtam.

Puszi nektek, jóccakát mindenkinek, majd jövünk szokásosan:)

Mók_Ica 2014.11.21. 23:06:45

@Nem Penny hajója: az új lány a szegény egyedülálló anya vonalat pengette meg, ezzel szavazatokra hajt.... nem szimpi..... plusz ő mindent ajiba kap..... ez sem túl szimpi.....
szóval nekem nem nyerte el a teCCésemet.

Maci Fanni szexre én sem vagyok kíváncsi.....

Mók_Ica 2014.11.21. 23:07:29

@Akármi Áron: köszi, igyunk az egészségedre :) aludj jól :)

Akármi Áron 2014.11.21. 23:07:38

@Nem Penny hajója: Jesszus, hát csak nem!:)))) A végén borzalmas álmaim lesznek, jaj:)

Na jóccakát, jó szórakozást (munkát) az éccakai műszaknak:)

Mók_Ica 2014.11.21. 23:08:55

Laccccci öccse van a stúdióban.... csodálkoznak, hogy miért Dórira repült rá Lacccci, hisz a kinti életben a Fanni típusú lányok jönnek be neki

Mók_Ica 2014.11.21. 23:09:51

@Krétagarbó: kemény vagy Krétácska :))))

Krétagarbó 2014.11.21. 23:09:56

@Mók_Ica: undorító volt. télleg kéjsóvár bakker.

Mók_Ica 2014.11.21. 23:10:43

Fannika szemüvegben alszik??? oszt miért? élesebben lássa az álmocskáit???

Mók_Ica 2014.11.21. 23:11:37

@Krétagarbó: vesztett a maci-varázsból...... legalábbis nálam :(

Krétagarbó 2014.11.21. 23:13:24

@Mók_Ica: nem, csak nem értem a céltalan és örökös tahóságot. Lehet vkinek rossz napja, de mindig? Ettől pedig nem menő, max. csak egy hülye kamasz gondolja ezt magáról, amikor megpróbál nagyfiúnak látszani.

Mók_Ica 2014.11.21. 23:13:44

a hálóban Laccci azt kérdezi Dóritól, hogy miért az új csajjal beszéli meg, hogy hogy érez Lacci iránt.... az új csaj - Reni - eközben ott kolbászol körülöttük.... ez milyen má'????

Mók_Ica 2014.11.21. 23:15:01

@Krétagarbó: én veled vagyok :))) én sem értem, ha nem tetszik valakinek a műsor vagy poszt, az miért tölti itt az idejét?

Krétagarbó 2014.11.21. 23:15:55

@malevil2050: Sztem sem, kezdenek betujulni Vikcsuval.

Krétagarbó 2014.11.21. 23:16:55

@Schlomo Goldberg: aranyásóóóó:)) hát ez nagyon jó!

Mók_Ica 2014.11.21. 23:17:51

@Krétagarbó: hát ma nem sokat szerepeltek... bár Ádinánk vezette körbe szépgatyós Dávidot....és ezt többször is mutatták..... de Vikcsu "eltűnt" teljesen

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.21. 23:18:24

nem olvastam vissza mindent (Közbiztonság Szilárdot persze igen), de ez a VVZsuzsu volt-e már:
"Mire vagy a legbüszkébb?
Elég sokat letettem már az asztalra: van egy fiam, saját lakásom, autóm, és egyik sem hitelre."
24 évesen.
Ahhh, persze, max a szülők tehették le az asztalodra. Pinokkió.

Mók_Ica 2014.11.21. 23:20:20

@aggyistenbrittudós: kapta, mindegyiket..... :) ajiba... hmmm

Mók_Ica 2014.11.21. 23:25:02

basszus.. ez a maci tényleg beáll a a fürdő ajtajába bámulni a csajokat zuhanyzás közben???? olyan, mint egy pedomaci..... jajjjj...... megmasszírozta Fannika lábát és kéjesen megnyalogatta a lábujjait.... aztán megszagolta a kezét..... az az arc..... macira nem szavazok.... bocsika

2014.11.21. 23:27:14

Online éjféltől? Kell a nézettség a retkes belevalónak...
@Mók_Ica: Láccik a fejin, hogy perverz. Azé mert dagadt még köcsög, a kettő nem zárja ki egymást.

Rémület 2014.11.21. 23:32:01

@Mók_Ica: Mondtam én, hogy a szeme se áll jól. De az se normális, aki hagyja, hogy nyalogassa a lábujját.

Mók_Ica 2014.11.21. 23:35:33

@szerivan: llilunak beszólt, az teCCett.... de már ő maga nem teCCik... kéjsóvár.... azt hiszi, hogy megszexelheti Fannikát.... hááááát...... nem jó lóra tett.....

@Rémület: Fannika egyelőre minden kanos faszit jól lepattint..... még nem tudom eldönteni, hogy normális-e....

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.21. 23:35:56

@Rémület: Tényleg, elnézést. Ez eszembe sem jutott! Elnézést, mondtam már? Mondtam, de akkor viszont valóban önerőből érte el.
(aztpersze)

Rémület 2014.11.21. 23:39:50

@Mók_Ica: Ja. Tipikus szűzkurva. Már bocsánat a kifejezésért.

@aggyistenbrittudós: Hát... Nevezhetjük önerőnek. Bár, ha megkérdeznénk a pasit, lehet, hogy nem értene egyet.

Morcz 2014.11.21. 23:39:52

Sziasztok!

Kinek hogy tetszik a három utolsó beköltöző? Személy szerint nekem egyik se szimpi:
-Dávidnak tuti van valami defektje, vagy megpróbál Simon epigon lenni
-Ádám egy málészáj
-Zsuzsi meg első pillanatban szimpi volt, de a kisfilmjével és a riport alatt villámgyorsan elásta magát nálam. Ő a tipikus a külső nem minden kategória....szép külső, ronda belsővel.

Azért tetszett amikor beszóltak neki, hogy az új beköltőzőnek kell takarítani. Kár volt a nagyságosasszonynak fintorogni....:)))
Tényleg Sixx@, Zsu lehetne Nagysága!

Egyénként szerintem Fannit se Maci, se Dennis nem fogja megkapni. :D

Lilith.Inanna1 2014.11.21. 23:40:03

@Mók_Ica: @Krétagarbó: Köszönöm a közvetítést és természetesen mindenkinek, aki kommentelt. :)))@Akármi Áron: Áronkám most egy picit mérgeske vagyok,mert hát no,"mozgó képeket" is jó lett volna látni.De sebaj,mi szemüveg nélkül is tudunk álmodni.... csillámpónikkal és bajszos angyalkákkal.:D
Csizspuszpá és jó éjszakát mindenkinek.Holnap a szokott időben. :)))

Gia 2014.11.21. 23:41:14

Amikor a bejátszás után Au Éva csizmáját nyalogatta konkrétan felröhögtem.:-D Kezdenek belejönni.

Krétagarbó 2014.11.21. 23:42:51

@aggyistenbrittudós: nem Birike, aranyásóóó:) Ajiba kapta. Hány ...aszt kell leszopálni ennyi mindenhez? :)

Mók_Ica 2014.11.21. 23:43:36

@Lilith.Inanna1: jó éjt Lilike :)))

@Rémület: neeem is, ő szűzpöcök :))))

én is lépek, megyek aludni :) jó éjt, sok on-t :)

Mók_Ica 2014.11.21. 23:44:56

@Gia: au még mindig lopja a sót :))) ő már csak ilyen.... :) egyébként így kint jobb, mint bent :)

@Morcz: éjjeli műszak? :)

2014.11.21. 23:46:32

@Rémület: Szűzpöcök a pontos kifejezés.

Morcz 2014.11.21. 23:47:31

@Mók_Ica: jó éjt, meglátom meddig bírom...:D

Krétagarbó 2014.11.21. 23:49:43

@Mók_Ica: Vikcsu lesz sztem a köv kieső Dávid után.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.21. 23:50:25

@Rémület: pont ezért se mondja már, hogy önerőből érte el az anyagi javait, amikre olyan büszke. @Krétagarbó: erre céloztam :)
kéne raknom szmiliket, hogy értsenek:) pótolnám visszamenőleg: :))))))))))))))))))))))))))))))))

Morcz 2014.11.21. 23:51:29

Kíváncsi vagyok, mire megy ki a szimpátiaszavazás. A múltkoriban kikaszálták az utolsó kettőt, és bement helyettük 1-1 valaki.

Krétagarbó 2014.11.21. 23:54:58

@Mók_Ica: Ica, nem leszek a hétvégén:( vagyis :)
Te?

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 23:55:25

@Krétagarbó Hát igen, de még ki tudja :D

@Mók_Ica Haha, köszi :D próbálok hű maradni az elődhöz :D

Rémület 2014.11.21. 23:55:58

@aggyistenbrittudós: Lehet, hogy nekem is raknom kéne szmájlikat, hogy értsenek. :) Csak tovább ragoztam a véleményedet, ami az enyém is volt. :) Ééééééééééééééérted!? :)

nohug 2014.11.21. 23:56:04

Irtam egy hosszut. Tok nem jelent meg. Na majd holnap. Osztottam az eszt ezerrel!

Rémület 2014.11.21. 23:57:27

Na, de amúgy ki a fenének lehet ebből a bandából drukkolni. Már Edina is kérdéses nálam.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 00:00:13

@Morcz: Most határozottan azt állították, h a bentlévők közül nyer vki, ergo nem megy be más. Sztem egyszerűen kirakják az utsót.
Más
Ennek a Zsunak a belépője elég tanítónénisre sikeredett (nem néztem a bemutatkozóját, az?), már akkor is, mielőtt elkezdte volna oltogatni a többieket a rumli miatt. "Remélem nagyon jól fogjuk érezni magunkat gyerekek."

Morcz 2014.11.22. 00:01:20

On!

Ádiná és Dani a teraszon.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:01:27

Mindennapi streamünket ad meg nekünk ma ahogy mi is megbocsátunk a fénybenjároknak
ÁÁmmen!

Morcz 2014.11.22. 00:01:59

@MolnarErik: és szerintem itt el is ásta magát odabenn...

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:02:10

figylejetek: azt szertném kérdezni, hogy mit jelent az hogy mmkk
még meddig kell kibírni, vagy valami csúnyább?

Morcz 2014.11.22. 00:03:14

Zsu: "Nekem kell egy ilyen sapi" azzal elvette Dani szponzorsapiját.
Dani: "Mi is nerég kaptuk"
Zsu: Jó! (leveszi) az mióta van ott? -mutat egy rumlira?

Esküszöm hülye a csaj.

kis.herceg 2014.11.22. 00:03:29

@Rémület: Daninak, csak õ meg nem fér be az összefoglalóba mert a romarománc kitölti mind a 15 percet amit a 24 órából megmutatnak nekünk.

Krétagarbó 2014.11.22. 00:03:55

@nohug: pedig éjfélkor mindig várom az eszmefuttatásaidat:)
k. blogmotor!

Morcz 2014.11.22. 00:04:06

Maci a fürdőszobában.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.22. 00:05:39

@Rémület: a '!?' sokat segített az értésben. az é betűd kicsit beragadt, baráti figyelmeztetés :)

Krétagarbó 2014.11.22. 00:05:53

@Ay Mama, Que paso: ezt nekem is meg kellett anno kérdeznem a többiektől. Mindig Minden Körülmények Között by Alekosz.

Morcz 2014.11.22. 00:06:16

Vikcsu bement fürödni, Fanni bement sminkelni és megkérdezte zavar-e.
Maci Fanninak: Engem vársz?
Vikcsu fejfájáscsillapítót kért a szerkiktől.

Morcz 2014.11.22. 00:08:16

Vikcsu eléggé sápadt, látszik, hogy fáj a feje.
Fanni sminkel, közben hajösszefogási tippeket ad Vikcsunak.

Morcz 2014.11.22. 00:08:55

@MolnarErik: mitől? :D

Reni suttogása állatira ijesztő nem?

Krétagarbó 2014.11.22. 00:09:39

@Morcz: Jó sok on-t és jóccakát:)

Morcz 2014.11.22. 00:09:46

Ádiná és Vikcsu tusolnak, Fanni sminkel

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:10:01

Megnézhessük Vikcsu és Erdély zuhanyzását. Hézagpótló tartalom.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:10:22

Reni azért fog kiesni, mert első nap eljátszotta a hangszálait

Krétagarbó 2014.11.22. 00:10:28

@Ay Mama, Que paso: ne hülyéskedj én sem jöttem volna rá sskk magamtól:)))

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:10:47

Kezdtem volna recskázni, erre elveszik a képet

Morcz 2014.11.22. 00:11:19

Apropó az app letölthető pc-re?

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:12:00

Maci kerülgeti Kazalt, jaj anyám, ne....

Morcz 2014.11.22. 00:12:33

@Nem Penny hajója: mármint a fürdőről? :D :P

Maci pofáraesett, Fanni nem akar hozzáköltözni az ágyába.

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:13:15

Renit zárják ki, vagy varrják vissza a nyelvét, mert ez így szörnyű

Morcz 2014.11.22. 00:13:49

Reni tudni akarta mit mondott Fanni Macinak, de nem kötötte az orrára, elintézte egy "na hugyoznom kell" válasszal.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:13:53

@Nem Penny hajója: bár úgy lenne hogy nézhetnénk Edina keblének havát és hajának susogását a zuhanyrózsa vízesésében, de kegyetlen az élet, akarom mondani a világ

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:13:55

@Morcz: Vikcsu és Erdély a két zsánerem

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:14:41

Nem lesz annak jó vége, ha Maci inni fog...

Morcz 2014.11.22. 00:15:26

@Nem Penny hajója: tényleg?????? (A zsánerre gondoltam)

ő-szinte 2014.11.22. 00:15:40

a kotonsapka elmaradhatatlan sponzorcucc?????? :-////

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:15:49

Mutatják az új lányt. Van egy elméletem a fiatal, gyerekkel rendelkező, elvált nőkről. Majd egyszer leírom.

Morcz 2014.11.22. 00:16:15

Maci Zsu-val beszélget, kiderül, hogy egy biztonsági cégnél dolgozik.

Rémület 2014.11.22. 00:16:50

@sepörd: Tényleg. Dani. Neki állítólag esze is van. Kár, hogy az rtl azt hiszi, a kutyát sem érdekli az értelem. Most azért nem csak síkhülyék vannak bent. Néhány beszélgetést leadhatnának a sok pityogás rovására.

Morcz 2014.11.22. 00:17:27

@Nem Penny hajója: most írd le! :D

Maci: "várom a bulit!"
Zsu: "Rugjunk be!"

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 00:17:51

@Morcz: Vikcsu felsőtestétől.
Van abban a suttogásban 1 kis hörgés.
@Ay Mama, Que paso: Hát ha kiesik, akkor attól.
Na, kezdődik a buli.

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:18:29

Kíváncsi leszek 4-5 nap múlva az új lányra, mármint arra, hogy milyen, amikor levedli ezt a vidéki tévébemondós/tanárnénis imidzst.

Morcz 2014.11.22. 00:20:45

@MolnarErik: jaaa!!!! :)))
"Van abban a suttogásban 1 kis hörgés." olyan Samarás nem?

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:21:10

Vikcsu hálóinge és rózsaszín fürdőköpenye nem sok jót sejtet

Morcz 2014.11.22. 00:22:39

@Nem Penny hajója: akkor már csak hárpia marad, vagy a k....a. Pardon.

Elég nehezen indul a buli.
ÉS basszus megszakadt az online!!!!!

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:22:56

Szerintem nem fogják mutatni a ma esti lealjasodásukat

Morcz 2014.11.22. 00:23:23

@Ay Mama, Que paso: mire gondolsz? :)))

@Nem Penny hajója: menjenek a francba....

ő-szinte 2014.11.22. 00:25:54

@szerivan: kuzin jövök majd csak ki kell ásnom magamat a dobozok alól :-))))))

Morcz 2014.11.22. 00:26:47

@ő-szinte: betemetett a dobozlavina?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.22. 00:27:17

@Nem Penny hajója: ne már, ilyet nem lehet csinálni! osszad meg csak most lsz :)

ő-szinte 2014.11.22. 00:28:06

rúgjunk már be mi is baszki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.11.22. 00:28:22

On!

Megint előkerült a székelykáposzta téma, mire valamelyik csaj azt mondta, nem akar róla hallani.
Már van zene is, táncikálnak.

Morcz 2014.11.22. 00:29:00

@ő-szinte: lehet hogy az kéne... :DDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 00:29:20

Na, Dani hozzálát Fanni visszahódításához.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 00:30:07

@Morcz: Zsu mondta, de Fanni a nagy káposztafetisiszta.

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:30:22

12 ker felváltva iszik sört és rövidet

Morcz 2014.11.22. 00:30:31

Fanni szeretné, ha hangosabb lenne a zene.
Dani: "Maci te is iszol?"

Kezd fogyni a pia, de durván.....

ő-szinte 2014.11.22. 00:30:35

@Morcz: jahhh :-(((( FBM :-/
@Nem Penny hajója: azért MMKK írd le amit láccc már ha láccc vmit, mert legalább tudom mi történt :-))))
már értem mijjér örültek anno, hogy néztem az onlájnt ;DDDDDDDDDD

kis.herceg 2014.11.22. 00:30:55

Ma lesz ott himi humi a paplanok alatt gyerekek :D

Morcz 2014.11.22. 00:32:56

@MolnarErik: köszi! Daninak nem fog összejönni szerintem, főleg elázva nem. :D

Fanni kólát vagy vbk-t iszik ha jól látom. Dóri dettó. Reni ül mint egy rakás szerencsétlenség, Zsunak meg semmi se jó, most éppen a zene hangereje.

Na az on megint el....

ő-szinte 2014.11.22. 00:34:12

@Morcz: persze, persze, hallani nem akar
enni akarja :DDD lábasból, kanállal, mint kingunella a pörit ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:34:28

Maciból előtört a kistérségi DJ

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:35:12

12ker kb. a harmadik rövidet tolja be

ő-szinte 2014.11.22. 00:35:33

@Nem Penny hajója: abból bebaszcsi lesz
hányósbaszós :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 00:35:58

Maci csinálja a hangulatot, látszik a DJ tapasztalat.

Morcz 2014.11.22. 00:36:06

Maci DJ-t játszik. A csajok visítottak :)

@ő-szinte: hogy történt a doboz incidens?

Maci totál átlényegült DJ-vé, és tök jól nyomja! :D
Zsu pofákat vágva ácsorog, a többiek jól érzik magukat. Dóri elvonult valahová.

Morcz 2014.11.22. 00:37:23

@ő-szinte: ahogy elnézem inkább hányós.... :DDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 00:37:30

faszomatbazdmeg, nem mertem belenézni az onba, mert félek, hogy itt rgadok pedig aludnom kellene :S
de baszki kíváncsibb vagyok a félelmeimnél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:37:32

Úszómester már puhatolózik Kazalnál

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:38:29

@Morcz: Dóri Dennissel lelkizik a hálóban
versenyivás megy Fanny Laci ellen fair meccs
visszatér Fanny széklete

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 00:39:53

Na, jól kifejtették ezt a kakitárs témát.

Morcz 2014.11.22. 00:39:54

@ő-szinte: én is amíg lehet nézem, reggel meg elmondom az asszonykámnak mit láttam. :D

@Ay Mama, Que paso: elmesélték a bilincselős sztorit is. :D

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 00:40:30

kazal tipikus szűzkurva.

Jössz táncolni?
Nem
És baszni?
Nem
Akkor mi a fasznak vagy itt?!

ő-szinte 2014.11.22. 00:41:15

@Morcz: hagyjuk a dobozokat fbm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
egy vikcsu nézett a kamerába bazz mikor bekapcsolódtam, hirtelen kurvára megijedtem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
panni kurvára szét van már csúszva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.11.22. 00:41:30

Maci, Laci és Ádám kiment a kertbe, Fanni táncikál. Aztán kimegy utánuk.
Reni kajál.
Úgy tűnik a buli áttevődött a kertbe

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:41:45

Don't bullshit me hirdeti Fanny a testét takaró felsőruházaton, így már érhető a cukipuki

Morcz 2014.11.22. 00:42:03

@ő-szinte: mármint Panni aki Fanni? :DDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 00:43:16

Edina végigkészülődi a bulit :)

ő-szinte 2014.11.22. 00:43:23

hát nem tom ki kicsoda a képen de jó a bulika ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:43:46

Kazal rázza, mint a dékán lánya

Morcz 2014.11.22. 00:44:08

Laci és Ádám már egymás vállát karolgatja.
Dani egyre szinuszosabban járkál vagy jár-kel? :)))))))
Ádiná a hajával van elfoglalva a fürdőben.
Úgy tűnik a csajok közül egyedül Fanni bulizik. Vele mag a fiúk közül, Dani, Maci, Laci és Ádám.

Morcz 2014.11.22. 00:44:58

A csajokon ezek a borzalmas fülbevalók szponzor cuccok?

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:45:02

@MolnarErik: nagy rajta a nyomás a klub miatt

ő-szinte 2014.11.22. 00:45:13

maci jól le fog fogyni, az alkohol full diétás LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de hol a többi riherongy? :-OOOO
miért csak panni bulizik?

Morcz 2014.11.22. 00:46:02

Dóri visszajött, Laci felvette Fanni szemüvegét.

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:46:27

Basszájba szemüvegben úgy néz ki, mint Dr. Tóth

Morcz 2014.11.22. 00:46:36

@ő-szinte: ott van a többi is de csak a háttérben.

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:47:42

Maci nagyon pörög az alkoholtól, csak infarktust ne kapjon... bár jót tenne a nézettségnek

Morcz 2014.11.22. 00:48:39

Maci Dórit és Fannit ölelgette, és úgy csináltak mintha fotózkodnának.

Zsu azt meséli Ádámnak és Ádidnának hogy egyszer volt Erdélyben és nem vitt fürdőruhát.

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:49:11

12ker alig áll a lábán, erre az új lány azért még készségesen kitölt neki egy fél deci pálinkát

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:50:04

Dani a sapkájával táncol Dóri helyett

ő-szinte 2014.11.22. 00:50:11

ezt a szellemikútmérgezést :-OOOOOO
csak úgy csüngök az onlájon ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy a diktátorcsaj teccik mint karakter
és panni for president még mindig ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 00:50:12

Plasztiknak töke is lett időközben? Olyan ebben a nadrágban.

Morcz 2014.11.22. 00:50:49

na az on megint el.... :(

Morcz 2014.11.22. 00:51:48

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: lehet hogy travi? :D amúgy kár volt megműttetnie magát szerintem a plasztikák előtt sokkal jobban nézhetett ki.

Nem Penny hajója 2014.11.22. 00:52:12

Online sajnos nincs, viszont az edigital.hu már működik :)

ő-szinte 2014.11.22. 00:52:21

@Nem Penny hajója: @Morcz: persze, aztán maci miatta kisebbség meglincselné a retekklubbot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 00:52:58

lekapcsolták a zenét és egy nagy és színes valóvilág táblát tartanak közvetlen a kamera elé, amire az van írva, hogy Való Világ folytatjuk...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 00:53:33

@Morcz: Hát az biztos, h most (a fenekét leszámítva) nem néz jól ki, de ha tényleg pasi volt, lehet h előtte se :)

kis.herceg 2014.11.22. 00:53:39

Maci szerintem össze fog hányni mindent, már most vége van mint a botnak. Az új gyerek már most jobb mint deniszke

ő-szinte 2014.11.22. 00:54:09

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: kicsire nem adunk a nagy meg nem számít ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 00:54:54

@Morcz: Tudsz olyan nőt mutatni, aki plasztik előtt nem nézett ki sokkal jobban? Mármint, akinek a feje. A csecs az más kérdés.

Morcz 2014.11.22. 00:55:05

@MolnarErik: :)))))
A fenékplasztikájáról voltak képek az origó-n, előtt mondjuk eléggé lapos popsija volt, majdnem függőleges.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 00:57:10

@Morcz: Egy ilyen fenék kibélelést hol ejtenek meg? A lyukán keresztül? Vagy van valahol egy varrat, mint a mellizénél?

Morcz 2014.11.22. 00:59:04

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: utóbbi, rátezik az implantot, körberajzolják hová kerül aztán jön egy keresztirányú nyissz....kb így.

ő-szinte 2014.11.22. 00:59:15

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: jelen esetben az is :-DDDDDD
de ez egy általános igazság ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:00:41

@Morcz: Ezt a faszságot! Miért nem guggolt egy csomót, vagy lépcsőzött. Bár ez hamarabb megvan, az biztos.
Milyen lehet már azon ülni. Olyan, mintha be lenne építve egy ülés a seggébe.
Ááá!

ő-szinte 2014.11.22. 01:00:49

picsába, így hogy nézzem, ha nincs adás?????????? :-////

Morcz 2014.11.22. 01:04:33

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: nem is beszélve arról milyen veszélyekkel jár ha az implant megsérül vagy elmozdul....
@ő-szinte: már megint jól kicsesztek velünk baszki....:///

ő-szinte 2014.11.22. 01:06:15

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: hülye :-DDDDDDDDDDDDDDDD ;-))

@Morcz: ja, picccsába :-///
pedig már kezdett jó kedvem lenni végre...
faszomatbazdmeg
kurva retek :-///////////////

Morcz 2014.11.22. 01:08:43

@ő-szinte: egyetértek.... szarjanak sünt! :////

ő-szinte 2014.11.22. 01:12:04

@Morcz: most kurva dühös vagyok
bemegyek a villába, bebaszok és levetkőzöm
faszomatbazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:12:09

A lenti linken egy egyszerű e-mail cím - jelszó regisztrációval lehet nézni online a napi összefoglalót, meg utána persze visszanézni ezeket, meg az éjszakai onlineokat.

tevemost.info/rtl_2_ii_online_stream_elo_internetes_adas_kozvetites_ingyen/

ő-szinte 2014.11.22. 01:15:54

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ez komoly??
ha igen, akkor istenkirály vagy ;-))))) <3

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:16:53

@ő-szinte: Ja, nem, csak vicceltem.
Persze, hogy komoly.

Morcz 2014.11.22. 01:17:30

Dóri és Dávid beszélgetnek. Valami konfliktjuk lehetett amit nem mutattak.

Morcz 2014.11.22. 01:19:05

Fanni kapott egy szívecskét Dávidtól.

Na én eddig bírtam mára, kitartást nektek. Jó éjt!

ő-szinte 2014.11.22. 01:19:48

@Morcz: ja és engem emlegetnek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:21:40

Maci szerelmet fog vallani Fannynak, vagy bárminek ami fekete és boglyás
Dóri az egyetlen emberrel beszél, aki idősebb mint ő
Dórit finak várták a szülei és Dávid lett volna

ő-szinte 2014.11.22. 01:21:55

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: jahhh, jól beválasztottam ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 01:22:29

Vajon milyen közös feladatból vonta ki magát Dávid, amiért annyira lebaszta Dóri, h csak most jött vissza az online?

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:22:42

Na, megvan plasztik tökének története. Anyukájáék a terhesség alatt végig azt hitték hogy fiú lesz.

ő-szinte 2014.11.22. 01:23:28

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: nana ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(ismersz engem? :DDDDDD :-P :DDDD )

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:23:53

Fanny a pohárral való egyensúlyozást gyakorolja és a "te jó vagy pszichológiában" színésznőtől vár megerősítés és meg is kapja, majd közli, hogy ő most csak inni akar

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 01:24:16

Halkszavú Reni is kapott 1 szívet.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:25:59

Dani továbbra is a sapkájával táncol, de egyre merészebb, már rázza is

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 01:26:31

Na, Vikcsunak már nem fáj a feje.
@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Amíg meg nem műtötték, ő is :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:27:51

Fanny szolizni, akarok, szolizni akarok felkiálltásokkal kiált fel

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:28:49

@MolnarErik: az Vikcsu volt, vagy épp ide írtam

ő-szinte 2014.11.22. 01:29:15

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: most visszakérdezel? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:29:48

Hány éves ez az újlányanyuka (vénasszony), 35?

ő-szinte 2014.11.22. 01:30:53

ezek legalább buliznak és nem bárgyún ülnek az asztalnál

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 01:30:57

A 2 kiéhezett (Zsu és Dani) egymásra talált.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:31:11

@ő-szinte: Hát szerintem nem ismerlek. Ezért kérdeztem, hogy kellene?
Amúgy csak tippeltem, hisz te mondtad, hogy emlegettek. Akkor meg vagy híres, vagy hírhedt vagy.

kis.herceg 2014.11.22. 01:32:07

Komiszt már hazazavarták vagy hol van?

ő-szinte 2014.11.22. 01:32:12

ez a diktátor csaj alig várja, hogy megbassza vki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:33:14

@ő-szinte: Én megtenném. Egy méretes szívlapáttal.

kis.herceg 2014.11.22. 01:34:35

ó megan Komisz, akkora partiarc hogy most látni először a bulikában

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:35:36

Edina vörös téglás ruhát fel vett és ezért szinte láthatatlan

ő-szinte 2014.11.22. 01:36:00

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: vagy csak őszinte :-P
:DDDDDDDDDDD

pannikába szerelmes lettem jáááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 01:37:31

Basszus, mutatják, ahogy Denisz a mosdóba hugyozik.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:38:31

Dennis farkára közelítenek, ahogy épp a mosdóba vizel, miközben Dóri az angol wcben végzi el a napi rutint, Fannyról beszélnek
Dennis:"jó lehugyoztam a gatyámat"

ő-szinte 2014.11.22. 01:39:16

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: mert te olyan jóóóóóóó vagy ;DDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 01:40:51

@MolnarErik: @Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: igazi pasi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:42:09

Dennis meghajszárítózza a foltot a gatyáján
Fanny kiborult, mret Dennis "seggarc" átlépte a don't bullshit met, Fanny problémája, hogy Dennis azt mondta neki, hogy "ne közeledj felém"

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:42:22

ÚristN! Ez a kazal! Elő jött belőle az őszinte!

kis.herceg 2014.11.22. 01:42:24

"nem el fognak temetni ki fognak tömni" komisz felébredt :D

kis.herceg 2014.11.22. 01:44:07

maci élhet még szerintetek?

ő-szinte 2014.11.22. 01:44:53

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: kabbe :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:46:06

@sepörd: egy másik térben, de most mossák a trikóját ami csupa víz a sírástól - streamelni nekünk Zsuzsa

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:46:19

@ő-szinte: Jajj bocs, most nem rád gondoltam!
Akkor úgy mondom, hogy előjött belőle az igaz énje.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:47:26

úgy seggbe baszlak hogy beszarsz udvarol Dennis Vikcsunak
gondolkodás nélkül

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:48:25

Na, ma is udvarlási fortélyokat sajátíthatunk el, csak ma denisztől: partibavágunk, szátbaszom a picsádat, epiláld a segged, ha szőrös.
Közben jabba majdnem elhányta magát a piától.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:49:06

Edina befossot, mert nem érti a szlengeket

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:49:26

Csajok kölcsön szokták adni egymásnak a rúzsukat?

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:50:56

Laci nyomorékozta Macit, utóbbi helyeselt, Laci nagyon igazságos- Laci szerint
holnaptól tabula rasa kettejük közt

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 01:52:01

Hetero hímnemű embereknek Justin Bieber a kedvence?
Dóri jól rákényszerítette Basszájbát, h kérjen bocsánatot Vikacsutól.

ő-szinte 2014.11.22. 01:52:40

@Ay Mama, Que paso: @Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: minden csaj ilyen udvarlásra vágyik :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(de nem)

kis.herceg 2014.11.22. 01:53:16

Dávid bent télisapka, pucsi, vastagmellény kombóban tolja a bulit.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:55:14

torokgyík kimenti Macit attól a lánytól, torokgyík két embert választott de Zsuzsi belekever, Maci megerősíti Renit, hogy bízhat benne- szauna jelenet Maci és Reni
Maci őszinte lesz

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 01:55:20

Hú, Reni már nagyon kavar. Nagy hajtépések lesznek még Zsuval.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:56:40

Hallod, maci leszel! Vagy maci lesz te?

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:57:55

Maci "még dobog a szíven" egy egész streamnation fellélegeztet
Maci nem rak jelet Renire
Maci nagyon vágyik a szeretetre

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:58:35

@ő-szinte: És az úgy frankó, hogy hol egyik, hol másik kenyi vele a száját?

Jabba sír, mert magányos!

ő-szinte 2014.11.22. 01:59:01

@Ay Mama, Que paso: faszomat már, hogy mindenki engem vesz a szájára :DDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:59:23

Macinak érzlemrohama van
torokgyík mentegeti
"ha nincs kockahasad baszhatod az egészet, lehetsz kedves, ha nem vagy jó képú baszhatod a picsába"

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:00:03

@ő-szinte: Pedig te akarsz mindenkit a szádra venni, nem? ;)

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:02:08

Mindenkinek van egy útja - szól Reni
Lacival fogunk vívni egy hatalmas nagy párbajt - helyesel Maci

ő-szinte 2014.11.22. 02:05:02

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: hát fiatal én is voltam de szemtelen soha... :-))

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:05:36

Dóri: "emberek vagyunk" pont mint tegnap

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 02:06:19

Hú ez a Dóri még mindig Basszájbán lovagol.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:07:39

@MolnarErik: Már én is unom. Meg ahogy látom, a többiek is ott bent.

kis.herceg 2014.11.22. 02:07:41

hajaj, csak úgy csattognak a közmondások, a lónak is négy lába van.. a pudig próbája az evés.. nem semmi

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:08:26

@ő-szinte: Akkor most már nem vagy fiatal, viszont szemtelen igen?

ő-szinte 2014.11.22. 02:08:44

jááááááááájjjjjjjjjjjjjjj az erélyi picsának tömje be vki wcpapírrala száját, mert rémes ahogy beszél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:09:22

@sepörd: Várjál! De azt mondta, hogy a lónak is négy lába van, mégis téved.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 02:09:52

Aranyos, mikor részegek őszintén próbálják megbeszélni a dolgaikat.

ő-szinte 2014.11.22. 02:10:07

pannika és basszájba dugcsizni fog

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:10:30

Fanny tanácsot ad Lacinak, szívügyekben
idézem:Tuoood, mikoééér mekkdveltltek a biilincs!
Lacinak Dórinak a belseje tetszik, vonzza, mint halálcsillag az ezeréves sólymot

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:11:56

Fanny nem tud támaszkodás nélkül dülöngélni

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:11:59

Na, nyíg a firkafiú is.
És megkummanthatta volna plasztikot, de ő kimonta a varázsszavakat.
Ja, meg a belseje fogta meg. Pl. a műanyag?

kis.herceg 2014.11.22. 02:12:31

"a jobb felső vállát simogattam, nem vágytam arra hogy betegyem" milyen romantikuuuus

ő-szinte 2014.11.22. 02:14:11

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: asszem erősen rázod azt a pofonfát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:15:40

Fannynál egy szabály vagy, minden második, negyedik és tizenhatodik szót neki kell kimondani, különben!!

ő-szinte 2014.11.22. 02:18:14

@Ay Mama, Que paso: úgy nehezen bukna rá basszájba farkára ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:19:03

Ez a nő kibaszott fasz! (hogy finoman fejezzem ki magam)
Rúgja már fel valaki a Holdra!

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:19:17

Fanny nem tud túl lépni azon, hogy Dennis mit mondott neki, valószínű élete végig kísérni fogja ez az ügy, ahogy Dennis közelébe ér hiperventillál
szerintem Fannyinak kéne egy szoli, de lehet hogy kettő

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 02:20:40

Kitörölhetem a nuncimat?
Persze.

ő-szinte 2014.11.22. 02:21:26

felfogtam amit mondtál és ehhez hozzátartom magam!
kitörölhetem a nuncimat????

ő-szinte 2014.11.22. 02:22:55

@Ay Mama, Que paso: valóban...kár, hogy basszájba nem akarja felhúzni a farkára pannikát :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:22:56

Fannyt vágja a tangája és nincs berúgva (de be van)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:23:53

bammeg, denisz annyira kívánja a numerát ezzel a picsával, hogy ezt a kibaszotthülyehisztit is elviseli, csak hogy megbugizza a nunciját.

ő-szinte 2014.11.22. 02:24:09

@Ay Mama, Que paso: de hogy szopatja a bézbólsapis pasit:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:24:17

a villában most múlik pontosan
acapella

ő-szinte 2014.11.22. 02:25:56

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: egy igazi lúzer :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:27:25

@ő-szinte: tudod, 500 csaja volt eddig (bármit is jelentsen, valószínű az óvodai egymásra nézéseket is beleszámolta) és most hajt a livájszra (501)

ő-szinte 2014.11.22. 02:27:55

uhhh, panniról szép gifek leszek holnap... :DDDD (ha sixx szeriz minket ;-DDDDDDDDDDDDDDDD )

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:28:51

afterparty a konyhában
Reni már csak mutogatva kommunikál

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:29:10

@ő-szinte: Ja, és az adatlapján az van, hogy egy hétig bírja szex nélkül. Mikor is költöztek be, vasárnap? Kíváncsi vagyok mit csinál utána, amikor már nem bírja.

ő-szinte 2014.11.22. 02:29:46

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: pont úgy néz ki mint akinek 500 volt, szegény :DDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:32:28

Na, most meg a jobb felső lapockája.
Bammeg ez nem fogsor, nincs alsó, meg felső.

ő-szinte 2014.11.22. 02:32:44

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: megkéri emmát, mi mást csinálna? :DDDDD
meg irigykedve nézi tájszólásgizivel plasztikék maszatolását :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:33:06

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: önszex egy híres emberre gondolva és máris 501

ő-szinte 2014.11.22. 02:34:16

panni megint fűzi basszájbát? :O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL
van még lejjebb??????? :DDD :S

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:34:34

@ő-szinte: Ja, az is ott van az adatlapján, hogy volt hármasban is, két nővel. Szerintem emma, meg mari volt a két csaj.

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.22. 02:34:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Öreg vagyok már, jobban szeretem fekve, ágyban. :-)

@Krétagarbó:
Mi a lófasz van itt, hogy ma mindenki ilyen rendes hozzám?
Egészen meg vagyok zavarodva. :-)

@aggyistenbrittudós:
Az már igaz, a közbiztonság ra valóban szükség van, és akkor hiányzik igazán, amikor már nincs. :-)
(De mióta Pintér Sanya megígérte, itt van, dögivel.)

"Ahhh, persze, max a szülők tehették le az asztalodra."
Állítólag a kurválkodás is jól fizet, csak tudni kell, hogy kivel.
Kedves Ferenc (nem a Gyucsi, az csak tulajdonságaiban kedves, nevében nem) pl. hozzá szokott vágni a csajaihoz egy-egy szar 40 milkás Mercit pár hónap után.
Ha fiatalabb lennék, biztos én is ezt csinálnám, bár gazdag öreg luvnyákat valószínűleg kicsit nehezebb becserkészni és nehezebb kirúgni úgy, hogy az ajándékot ne kérjék vissza.
(Dugni huszonéves férfiként azokat is lehet, akkor még mindegy, csak lyuk legyen és csússzon, naponta legalább ötször.)

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:35:43

Laci "tisztában vagyok vele, hogy meddig fogok élni és miért" utóbbit én is tudom
Dóri belseje nem engedi Lacit, Laci meg tudta volna dugni Dórit, de nem kell neki hogy megdugja

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:36:03

És megint jobb felső váll. Aztakurvaanatómijáját!

ő-szinte 2014.11.22. 02:37:59

megölték a bulikát mára asszem
elvették a zenét

ő-szinte 2014.11.22. 02:40:03

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ja igaz, az valóban más, én kérek elnézést ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:40:10

Edina "gyere táncolj még"je fellobbantja a buli lángját
Fanny beesik az ágyra
kint a konyhában a Villa Sárga Rózsa Dalköre ad koncertet

kis.herceg 2014.11.22. 02:40:14

Lacinak jobbfelsőváll fétise van, és azt is megtudtuk hogy Laci SZERETHETŐ

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:41:29

Laci ki fog menni, mert nem bírja elviselni Dórit, de nem a külsejét, hanem a belsejét hallhatjuk ma már sokadszorra, én már el is hiszem

hogy volt?
így

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:42:40

Laci ki akar menni, mert nem szerelmes, de nem tudja elviselni, hogy nem simogathatja a jobb felső vállát.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:44:44

Szerintem vigasztalásképp kazal leszophatná firkát, és közben simogathatná a jobb felső vállát, vagy lapockáját.

SzilajSzilard 2014.11.22. 02:44:58

Sixx vágja a népet. Megmondta hogy Basszájba lesz aki először pityergősre veszi a figurát. Fanni most mondta Lacinak (Basszájba Laci?) hogy sem a sok edzés, sem a tetkó és a márkás ruhák nem fognak rajta segíteni. 8.-os általános iskolás buliban érzem magam ahogy nézem, max középiskola közepe.
Ez az igazi trash, az élő. A vágott semmit nem ér, de ez! :) Valaki rögzítse már hogy ne hajnalban szálljon el az éterben!

SzilajSzilard 2014.11.22. 02:46:17

Ja és kiszúrtam valakin egy gigaproli Only God can judge me tetkót a közelmúltban!

ő-szinte 2014.11.22. 02:47:27

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: nem hiszem, hogy basszájba komolyan nem vágja, hogy a kis szárnysegédje rá akar röppenni :-O

kis.herceg 2014.11.22. 02:48:13

basszájba egy RONCS !!!

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:48:32

@ő-szinte: Nem vágja, mert ő nem szerelmes plasztikba, csak a jobb felső vállára vágyik.

JOKKA21 2014.11.22. 02:49:21

Reni szimpatikus nekem és Maci.Többiek vagy beképzeltek, vagy gyökerek.Vagy beképzelt gyökerek.Az a csaj nem rossz, akit lila nagy szurkoló úszómester elküldött a medence széléről a bemutatkozó kisfilmben.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:49:28

@sepörd: Egy óvodás szintű roncs.
Szerintem nem ölelte eleget az anyja.

ő-szinte 2014.11.22. 02:50:31

@Ay Mama, Que paso: nekem még meg kell hallgatnom egy párszor, én szkeptikusabb vagyok ;-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 02:54:33

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: vay csak másképp mint az megszokott :SSSSS
mindenesetre egy biztos, hogy az anyukájának nagyon szép lehet a jobb felső válla :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 02:56:50

@SzilajSzilard: nem, jó linket csak nekem adott mert nagyon szép a jobb felső vállam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:57:58

@ő-szinte: Neked a jobb felső lapockád szép. Szép, őszinte, és hírhedt. Vagy valami ilyesmi.

ő-szinte 2014.11.22. 02:58:37

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: még jó, hogy nem más oldal volt... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
véletlenül... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzilajSzilard 2014.11.22. 03:01:22

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Ok. Tehát most van egy link amin szintén csak élőben lehet nézni az adást? Jól értem? Nem is olyan régen leszálltunk egy meteorra vagy aszteroidára egy kb 10éve indított izével. Nem tudja valaki felvenni ezeket és egy olyan szolgáltatóhoz (dailymotion, valami japán szerver) felrakni ahonnan az RTL nem vetetheti le? Úgymond... :)

ő-szinte 2014.11.22. 03:01:32

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ez jól hangzik, megvettem ;DDDDDDDDDDDDDD
nem vagy te rokona ELP-nek? :DDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 03:04:01

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: azt én honnan tudjam ? :O nem együtt nézzük :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 03:05:57

@SzilajSzilard: én úgy láttam, hogy VISSZA lehet nézni. illetve is
vagy hülye vagyok
ennyi (az új úgymond) :DDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 03:06:15

@SzilajSzilard: Vissza tudod nézni az esti összefoglalót is meg ezeket az éjszakai onlineokat. Ha regisztrálsz és belépsz ott lesznek szép sorban dátummal ellátva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.22. 05:07:07

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: egy egykori? elemző kommentelő. Nagyon jó elemzéseket adott.

Majd eltűnt.

A kommentelőket is elemezték baráti társaságával.

malevil2050 2014.11.22. 09:49:48

Visszanéztem az iccakait (sűrűn beletekerve) szép volt, majdnem mindenki boldogra itta magát .Ez az élet babolcsai néni :)

Nátán Apfelbaum 2014.11.22. 10:01:27

A gumimellű, meg a szabványarc (anigif), hogy maradtak ennyi idős korukig életben?

SzilajSzilard 2014.11.22. 10:17:57

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Köszönöm, tehát akkor ez olyan rendes tesztoszteronos megoldás, nem az a higanyos fajta. Ennyi. Tesó.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 11:10:05

@SzilajSzilard: Vérem, ennyike. Úgymond.
A lónak is négy lába van, mégis téved.

ő-szinte 2014.11.22. 12:56:12

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Dorothy megadta a választ.
Tegnap a blogmoci sak engem küldött el aludni?

SzilajSzilard 2014.11.22. 13:26:26

Dzsákucci, dzsákuddzi, csákuzzi, csákucci. Eddig ennyi verzióját hallottam.
süti beállítások módosítása