Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x04 - Na, ki turkál Dennis ánuszában? (18+)

2014. november 20. 07:08 - sixx

Screen Shot 2014-11-20 at 5.53.54.png

Nem egyszerű ez a VV-évad, állapítja meg a fekete miniruhaszerűségbe öltöztetett Lilu és az ismét farmeringes Istenes Bence a bevezetőben, és két új szót emlegetnek, a szkreccselést és a bikkantást, akiket most tanultak, egyelőre belegondolni sem merek, mit jelenthetnek, de majd látjuk. Lilu ráadásul olyat látott, amilyet eddig sose, sehol, erre komolyan kíváncsi vagyok, azt követően hogy Oki levarrt egy kispesti kurvát a villában, Maya Gold meg leszopta Majkát, már nemigen lehetne csodálkozni semmin.

A reggel menten hozott egy beszélgetést, amit bárki magára tetováltathatna, de előtte még 12ker és Ádiná közösen bóklászik a picsányi udvaron, és a csaj szeretné tudni, hogy mi fog 12kernek hiányozni leginkább, mármint a külvilágbúl, az meg nem meri bevállalni, hogy a fű, és a családról hadovál, majd átnyergel az erőviszonyokra, és azt mondja, hogy

nem rendeződött még senki hadba.

Screen Shot 2014-11-20 at 6.14.18.png

Ettől a bölcselettől Ádiná ott helyben padlót fog, és kijelenti, hogy

ez nagyon tetszett, ez a mondatod. Te nagyon átlátod a játékot. Itt akarsz leni fejben és lélekben. Örvendek neked.

Hát, igen. Odabent mindeközben Komisz és Szűzpöcök, született Kazal kibeszéli Ádinát, kamus, mondja a csaját élő tévéadásban kibaszó, tehát talpig egyenes Komisz, nem egyenes, bólogat Szűzpöcök, aki látja az emberen, ha hazudik, mert csillog a szeme. A bulinegyedben szombat este nem sok őszinte embert találna ezzel a módszerrel. Az is kiderül, hogy Komisz annak idején focizott, azért van neki felső négy kockája, bármi is legyen ez. Szűzpöcök soha nem fog dugni 12kerrel, mondja, majd amikor Komisz rákérdez, hogy

oszt szoktál-e szkreccselni?

azt feleli, hogy majd egy hét múlva megválaszolja a kérdést, de nyugi, a beszélgetés folytatódik, és kiderül, hogy szkreccselés a masztit takarja, pontosabban a csikló körkörös mozdulatokkal való izgatását négy ujjal, legalábbis ha Komisz kézmozdulataiból indulunk ki.

Cserébe Szűzpöcök azt szeretné tudni, hogy Komisz ánuszába dugtak-e már ujjat aktus közben, ami legalább olyan váratlanul érte Komiszt, mint a posztban idáig jutó kedves olvasót. Majd egy hét múlva válaszolok, feleli, de ha jól emlékszem egy mondattal később aszongya, nem volt még ilyen a praxisban, viszont azt szereti, ha a zacsi alatt nyalogatják neki. És innentől nincs megállás, Szűzpöcök azzal folytatja, hogy

szerintem én pornót is szoktam nézni, heti két alkalommal.

Ha belevarrnak Vida Ildikóba és bedobnak az amerikai nagykövet hálószobájába, akkor sem fogom megérteni, hogy ebben a mondatban mi a faszom a “szerintem”? Szerinte pornó, amit néz és más szerint nem? Mindez öt nap elteltével, hangsúlyozza Lilu a következő szegmens felvezetése előtt, amiben Basszájba és Szűzpöcök megkapja méltó büntetését, és úgy kezdődik hogy Szűzpöcök haja megmagyarázhatatlanul egyenes, és csendesen száll bele a kajába, amit kavargat, Ádiná legnagyobb sajnálatára. Szóvá is teszi, hogy a picsába’ ne tenné, ebből még lesz balhé.

Screen Shot 2014-11-20 at 6.26.55.png

Na, jön a löevél, Basszájba és Szűzpöcök nem aludt a tegnap nekik összerakott, majd később összefaszozott ágyban, ezért összebilincselődnek. Tessék kitalálni, ki reagálta le a dolgot a következővel:

Hogy megyek szarni?

Perszehogy Szűzpöcök, az intelligencia két lábon járó antitézise, a lyuk, amibe hiába hajigálod az IQ-t, valahol nagyon mélyen, a sötétség mélyén elsorvad rendre. Szerintem, persze. Basszájba azzal kezdi a bilincselést, hogy szorosra húzza, mer’ ő bírja az ilyet, de később már sír, hogy tessen meglazítani, mert fááááj, majd elmegy hugyozni, aminek Szűzpöcök nem örül, mert nem akarja látni a pélót. Sebaj, megmutatjuk neki képen, a poszt végén van egy galesz, abban, ha majd kijön a villából, megnézheti magának. Nemcsak Basszájbának vannak testi szükségletei, hanem Szűzpöcöknek is, aki elmegy kakkantani, de eleinte nem sikerül neki úgy, hogy Basszájba ott ül mellette, a bilincs másik végén, de nyugi, megoldja. A társalgás a biztonság kedvéért a fingás témakörét is körüljárja, köszönjük.

Közjáték: Ádiná és Patológ a mosókonyhában kibeszélik a többieket, akik őket beszélik ki, Ádiná adja a lovat Patológ alá, aki egyre idegesebb, és úgy gondolja, hogy ő itten becsicskult.

Beköltözik Maci, kiszabadítja a bilincselt párost, és lefoglal magának két ágyat középen, ebből még lesz balhé. A testméretei miatt azonnal kikezdik, pedig vicces faszi, Szűzpöcköt szopatja egy kicsit, Patológnak a szemét dicséri, mindenkinek puncsol, ami nem rossz taktika, és ha a core négyes, azaz Komisz, Basszájba, Plasztik és Szűzpöcök erre nem figyel oda, akkor nagy szopás lehet a vége, mert az elméletileg kirekesztettekből szépen döntő többség lesz a véd- és dacszövetségnek köszönhetően.

Basszájba például lebassza Patológot, amikor az a lábborotválásáról beszél, és elküldi a faszba - mindezt öt nap után, szóval a jelrakás nagyjából garantálva vagyon.

Vakarja meg a hátát legközelebb a láncfűrész.

Screen Shot 2014-11-20 at 6.46.02.png

A mai beköltöző egy végtelenül idegesítő csaj, Renáta, aki színésznő, ennek megfelelően egy őszinte mozdulata, mondata sincs, ha egy légtérben kellene hat percnél többet eltöltenem vele, asszem megfojtanám.

Screen Shot 2014-11-20 at 6.57.45.png

És akkor az ígért galesz:

 

Címkék: 18+ vv7
616 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2014.11.21. 01:26:49

@lacuna666: Jól láttam, hogy Maci Dórára pipult be? Ugyan, mit követhetett el a nyomorult.
@kolbászmustárral: högtem: ahogy Laci visszatartotta a nála háromszor nehezebb Macit, hogy ne rohanjon a nőre, hát az mindent megért. Dávid és Góliát.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:29:49

Laci káromkodása kapcsolja be a streamet, most már tutti
Laci bevett egy levél catafalnt, kórházba került, Dórinak is van ilyen élménye, de a gyógyszer nevét elnyeli a szilkon rezgése a szájában

mézescsók 2014.11.21. 01:30:35

@kolbászmustárral: Kicsit furcsán fejeződött be at előző hsz-m. Azt, hogy röhögtem Maci-Lacin, nem neked szántam.
Neked azt akartam írni, hogy igen, Dóra arca már a beköltözéskor is elég duzzadt volt. Pont azon gondolkodtam, fiatal még, hogy botoxoljon.

szmoti 2014.11.21. 01:31:11

@mézescsók: nem tudom miért de nekem ez feladatnak tűnt, kicsit, mintha valamit el kellett volna játszaniuk...nem biztos, csak Lacin és DAnin vagy Dennisen kívül senki se nagyon volt ott, Kazal meg még valaki vígan ültek és nevettek az ágyon, látszólag nem idegesek, hanem jókedvűek voltak, meg annyira Lacinak sem kellet erőlködnie. Ha egy ilyen Maci kaliberű pasinál elgurul a gyógyszer én biztos nem mosolyogtam volna, még akkor sem, ha nem velem van gondja, mint ahogy a többi lány tette.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:33:17

az egzisztenciálisa filozófia csúra ért Lacinál, amíg ne lesz 27-28 éves addig semmi nem érdekli
tovább amíg szerelmes kivilágosodik a szeme TRUE

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:35:24

Edina beszédéből könyvet kéne írni,"helyt adtam a szónak" gyönyörű

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:39:16

Dani daniskodik a díványon
Edina Vikcsu szerint Dávid ellenfél lehet
konfliktus lesz az már bizonyosság
megjön Laci, nem érti Dórit, akkor költöztet el b+ (szer három)most már a négyzeten

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 01:39:30

Laci nem érti miért lettek széttolva az ágyak.
Mi értjük.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:40:42

Dórit Reni nyugtatja
közhelyeső, talán már vihar

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:44:58

visszatérünk a tenyérjóslásra de a jogdíjak miatt kapcsolják Danit akinek gondolkodós napja volt, Edina sérelmezi, hogy nem vele váltotta meg a világot Dani, aki a helyezkedésről beszél és Dáviddal fog beszélni, nyíltszívű Edina azonnal tudja, hogy társat keres a játékhoz és Reniről kérdezi Danit, Dani szerint Reni nem tudja pontosan hogy mi szerint játszon

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:52:44

Dani szövetségesnek tudja elképzelni Enikőt, Vikcsut ők jelen vannak és Macit - szerinte ennyi elég is
Vikcsu szerint Lacinak nem célszerű két lyukkra játszani
Enikő birtokában van az összes eddigi VV taktikusának a tudásával, és ez csak a kisujjában van, a szívéből pedig fénycsóvával röntgenezi az embereket, egyetlen buktatója, hogy túl őszinte és túl kinyílik
közben azt gondolják, hogy Dennis tart Lacitól és hogy ők nagyon összetartanak, Edina szerint nem kell ez a páros

mézescsók 2014.11.21. 02:00:28

@szmoti: És igeeeen! Más nem lehetett. A dagadt emberek ugyan nem túl erősek, de azért Lacit simán odébb tolhatta volna. Dóra sem látszott nagyon sértődöttnek, holott leszilikoncsöcsösözte Maci. Ezt sajna, csak holnap tudjuk meg.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:01:34

kijön Maci, Vikcsu kapott gyógyszert, Macit nem tudom fordítani, annyi jön le hogy Fanny lábát fogja masszírozni
Edina folytatja a taktika értekezletet és előveszi a "Maci te hogyan látod a helyzetet" aktátumot, Dávid Maci mellett fog aludni, Maci még csak infot gyűjt
úgy néz ki Edinával senki nem keresi a társaságot, pedig ha tudnák.... de nem tudják

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:06:34

Dennis segg gerezdét vizsgálják, készülnek aludni
Fanny barnító tablettát vesz be

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:12:09

Dóri: nem egynes arányos hogy valaki szilikonos az milyen ember, mondja Edinának, aki még nem volt még ilyen közel ennyi szilikonhoz, max. amikor az ablakot szigetelte, Dóri kezdi megszeretni Enikőt, Dóritól valaki boxleckét venne
Maci Fanny lábát, talpát masszírozza, Sanyiról a vv bemondóról beszélnek
Dóri önkritikát gyakorol a boxtanítás kapcsán, mert egy év kellett neki mire tudatosult benne, hogy mit mond neki az edzője "érted, hogy mit mondok na" "ilyet csak egy profi tud átadni"
Fanny Macinak ennyi szeretetet sose kaptam még a faszimtól

szmoti 2014.11.21. 02:12:12

Maci tényleg kicsit kéjsóvár, mármint a tekintete...:D meg hogy puszilgatja kazal lábujjait :D

Kazaltól egy napi bölcselet: Nekem még a fingom is cuki :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:15:27

Maci közli Fannyival hogy örül, hogy átlátszó a bugyija
illusztrálom: kepfeltoltes.hu/view/141121/46554892K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

Fanny zavartan röhög, mire Maci közli hogy sok ilyet látott, én a röhögésre gondolok

szmoti 2014.11.21. 02:19:27

Kazal keze vérzik, de nem kell megijedni épphogy csak egy kis semmiség...viszont ő fél, nehogy vérfertőzést kapjon :D Laci nyújt neki elsősegélyt :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:20:55

Fanny kezén stigma szerű vérzés kezdődik
Laci a villadoktor a villa doktori dobozából doktorlája a sebet
mutatom: kepfeltoltes.hu/view/141121/K_pkiv_g_s1_www.kepfeltoltes.hu_.png

ez elég ijesztő, főleg ilyen közel karácsonyhoz

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:29:29

vajon lehet a barnítókrémtől a barnítótablettától kézvérzést kapni?
na de stigmaszerűen spontán?
hogy volt ?
így

szmoti 2014.11.21. 02:43:28

@Ay Mama, Que paso: szokott nekem is hasonlóan vérezni, pont kb egy hete történt, gépeztem, aztán lementem kajálni és akkor nézem a kézfejem egy kb ötforintosnyi vérfolt van rajta, néztem, mi lehet, letöröltem és egy kb miliméteres sebből folyt a vér, nekem nagyon ki volt száradva a kezem valószínűleg szétrepedt a bőröm, de nem is éreztem

dRm 2014.11.21. 02:57:32

Alekinnyo mikor fog jönni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.21. 08:58:23

@lacuna666: hát ebből én annyit értettem Dodó szájából, hogy "büdös köcsög"...
Amúgy tök vicces. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 09:05:14

Reggelt a törzseknek.

Tuti nem olvasok végig ennyi kommentet, de az indexről már értesültem, h Ádina kicsit izgatta magát Plasztik és 'sszájba akciója láttán.
Egyéb érdekes esemény volt még?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 09:09:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kicsit mégiscsak visszaolvastam, és nekem is ezen akadt meg a tekintetem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.21. 09:16:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: én nem láttam az on-t éjjel, de visszaolvasva kb. annyi történt, hogy Maci perverz lábmasszírozás közben csapta a szelet annak aki hagyta magát, meg hogy az álompár széttolta az ágyát... de én se bánnám, ha valaki egy hsz-ben kicsit összefoglalná az éjjel történteket.

Úristn, most jövök rá, hogy most két napig nem leszek se net, se rtl2 közelében. Szörnyű.

karev 2014.11.21. 09:28:34

hé, hó, hol a reggeli poszt?
most olvastam, hogy Dóra 170 cm és 45 kg. jah, persze :)

tjunior 2014.11.21. 09:30:11

@karev: ha levonjuk a szilikont nem is olyan elképzelhetetlen :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 09:33:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én mindkettő közelében leszek, igaz read only, mert írni nem tudok majd :)

De egy ilyen összefoglalós kommentet én sem bánnék.
És az ÁFK tagjaitól kérdezem: most akkor jó volt-é Ádinának a szkreccselés, avagy csak ilyen mű-dolog volt az is, h beszéljenek róla a nézők?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.21. 09:42:18

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azon gondolkodtam, hogy a vv-nek komoly népművelő hatása is van. Én pl. az előző szériából tudtam meg, hogy létezik olyan kifejezés, hogy "fújatás", most meg a "szkreccselés" hatott rám az újdonság megrendítő erejével.
(Meg volt egy másik is, de az most nem jut az eszembe. )

karev 2014.11.21. 09:44:09

@tjunior: a fenti képek alapján de :)

Krétagarbó 2014.11.21. 09:49:09

Hétvégén szokott lenni? Mert most én se nagyon leszek, így a közvetítés a részemről sajnabajna elmarad.
Miért emlékszem úgy, hogy hétvégén nincs összefoglaló?

Krétagarbó 2014.11.21. 09:49:57

@karev: érdekes, én meg vhol az olvastam róla, hogy 174 cm és 60 kg.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 10:07:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bebikázni, bedurrantani?

de lehet, h szimplán csak a bélsár-ürítés szinonimájaként használta...

☺ágica (törölt) 2014.11.21. 10:13:13

jóregg

holtartunk? Maci milyen? és az új srác?

karev 2014.11.21. 10:14:53

@karev: jah, mondjuk ott még 22... 7 év alatt nőtt 4 centit? :)

karev 2014.11.21. 10:16:42

@kolbászmustárral: igen püfifej. a botox ugye :)

Krétagarbó 2014.11.21. 10:22:56

@karev: én meg itt olvastam: rtl.hu/rtl2/valovilag/dori
Szerintem is ez utóbbi a reális.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 10:22:58

nemtom, a botoxtól szerintem másmilyen lenne az arca (bár lehet h az is van) én arc (pofacsont) implantra is gondoltam, h az is van neki.

karev 2014.11.21. 10:23:58

@Post Modern Prometheus: ezen a képen Reni olyan, mint Aphton (vagy hogy írják) a (régi) Dallasból. :)

karev 2014.11.21. 10:26:13

@VO: a Hány csajod/pasid volt? kérdés mit jelent? a smaci már annak számít? Zsuzsa 50-60. mer' ha a szöszmötölés nem számít annak, akkor...

karev 2014.11.21. 10:27:31

@mézescsók: akkor mostanában volt orr műtétje, és még nem lohadt le a duzzanat.

mézescsók 2014.11.21. 10:29:01

@karev: Én is gondoltam botoxra, de azért ahhoz nem túl fiatal? Az elképzelhetetlen, hogy ennyire széles az arccsontja, hiszen alapból egy kerekfejű nő?

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 10:35:22

@karev: akkor krumpliorra lenne, de a pofacsontjai dagadtak

Krétagarbó 2014.11.21. 10:36:16

@foxwiththegloves: nekem is eszembe jutott már a pofacsont implantátum Dóri esetében.

karev 2014.11.21. 10:37:13

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: mi azt sem értjük, miért voltak összetolva :)

Krétagarbó 2014.11.21. 10:37:16

@foxwiththegloves: de ez egyébként csúnya, hörcsögössé teszi az arcát és mélyen ülővé a szemét.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 10:37:50

www.blikk.hu/data/cikk/2/26/69/9/cikk_2266909/18o_torok-2-2hasHTRZ.jpg
ezt a fiatalkori képet találtam
az orrplasztika simán látszik, és az arcstruktúrája is más

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 10:42:47

@Krétagarbó: igen, ezzel lehet a legjobban elszúrni egy arcot

Krétagarbó 2014.11.21. 10:43:41

@VO: Az új beköltöző Zsuzsa 24 éves és van egy kisfia. Annyira nem lehet nagy a gyerek. Majd akkor esténként anyut a TV-ből látja?? Nem gáz?

Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.21. 10:46:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem ösmerted még a szkreccselés fogalmát? Na jó, fiúként nem is muszájlik neked. Férfi-berkekben inkább recskának hívják, nem?

Krétagarbó 2014.11.21. 10:47:31

@foxwiththegloves: köszi, én meg tegnap végignyálaztam a Facebookját és nem találtam semmi régi képet, pedig kíváncsi voltam.
Hát egyértelmű az orr műtét, és szerintem a pofacsont is. Pedig az arcformája így szebb volt, nekem ez a felpüffedt arc - ami most van neki - nem tetszik. Ha csak mondjuk az orrán kicsit finomított volna és ennyi, azt még megérteném, de a többi..

karev 2014.11.21. 10:48:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Dodó.. ez tök jó :) valahol benne van a kacsacsőr is.

karev 2014.11.21. 10:54:18

@mézescsók: sztem botoxot bárki nyomathat a fejibe. vagy zsírt a poppolóból. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 10:57:40

@Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva: van annak azért pár neve :)

Én hallhattam már korábban is, de mivel énis hímnemű vagyok, nemigazán a használt szókincsemben volt jelen :)

@Krétagarbó: de ő akkor vmi thai-, vagy kick-boxos, nem?
Ha egyszer megütik erősebben a szétműtött arcát, hát az atomjaira hullik majd...
Amellett, h így most nem is előnyös.

karev 2014.11.21. 10:58:54

@Krétagarbó: nem is néztem, hogy 24, és már 50-60 pasija volt? gratulálok.

mézescsók 2014.11.21. 11:25:54

@karev: Persze, hogy nyomathat, de ha valaki thai bokszol vagy mi a francot csinál, az minek tenne ilyesmit az arcával, amikor bármikor szétverhetik, rúghatják? Anélkül is elég veszélyes, nem?

mézescsók 2014.11.21. 11:27:58

@foxwiththegloves: A life.hu-n olvastam egy cikket valamelyik nap a brazil fenékimplantátumáról. Ott volt szó a cici- és orrkorrekcióról is, arccsontról nem.

karev 2014.11.21. 11:41:10

@mézescsók: akkor lehet, hogy simán csak a sporttól ilyen.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 12:33:01

@Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva: :D
Ők nem mondták, csinálták ;)

@karev: bucira verték a fejét, arra gondolsz?

mézescsók 2014.11.21. 12:34:07

@karev: Attól inkább lilának kellene lennie. Szerintem alapból ilyen és nem tehet róla. Ami nem mondható el az orráról, a szájáról és a fenekéről. Ennyike elég is.

edics 2014.11.21. 12:50:10

Sziasztok! VV7-nél először :) Hajrá Maci! A többi fiú agya nulla. Legalábbis amit eddig mutattak.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 12:56:47

@edics: üdv itt....

Mondjuk oda sosem fizikusok és agysebészek mennek be, értekezni heidegger lét és idő tételéről :D

csicserierika 2014.11.21. 13:02:39

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: cáfolnám :D
http://video.xfree.hu/?n=alibaba45|2f4080778b369f3ebe44948588cf11d8

edics 2014.11.21. 13:04:03

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Pedig reméltem tőlük egy Hawking-i eszmefuttatást a fekete lyukakról... :)

csicserierika 2014.11.21. 13:04:57

@csicserierika: a francba nem kékül. Gálvölgyi paródia lett volna

fran7 2014.11.21. 13:07:42

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ami különben is téves és Heidegger kokketált a nácikkal.;) Csak ezek miatt nem témájuk az idézett mű. Amúgy miről beszélgethetnek ezek az emberek. Mondjuk férfiak alaptémái, telefon, autó és foci kilőve. Politika szintén. Irodalom, könyvek, talán láttak már olyat, de még nem érintettek. Feladatuk nincs. Maradnak a hallott magasröptű beszélgetések, nyígások.

csicserierika 2014.11.21. 13:09:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és a csárázás ? Felejtünk, felejtünk ? :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:09:41

@edics: ha nem is hókingi, és ha nem is asztrofizikai értelemben, de a bentlakói szinten , és egyéb fekete lyukakról még hallhatsz eszmét futni tőlük... ;)

@csicserierika: nyugi, így is ki lehetett másolni a címsorba, és bár a melóhelyen nem nyitotta meg nekem, de láttam h vv4 gálvölgyi paródiát fed a link.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:16:08

@fran7: :D
Nem hiszem, h téves, amíg tőlük logikus érvrendszerrel alátámasztva nem hallottam a cáfolatát!
Kifelejtetted még a bulikázások megvitatását (akkorát csapattunk az arcokkal ,teee, hogy....), illetve a gyúrás-szoli-tetkó téma...

Ehhez kapcsolódva: most került a kezembe Leon Uris: Berlin-Armaggedon c. könyve. Javaslom elolvasásra, nagyon jól megírt könyv a 45 körüli berlinről, majd azt követően abban a környezetben a hidegháború kialakulásának színteréről. Az ember érzése az, h tényleg vmi ilyen módon történhetett.

fran7 2014.11.21. 13:22:23

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Eggyel idősebb korosztály vagyok ezen témáknál. Ez a tetkó dolog nagyon meglepett, hogy így bejött Magyarországon. Voltam Erdélyben strandon és teljesen meglepődtem, hogy nem látok tetkókat. Majd hirtelen mégis egyet. Magyar is volt az illető. Azon beszélgetésektől meg eltekintenék, hogy mennyire berúgtam a hétvégén és ezeknek változataitól.

edics 2014.11.21. 13:23:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Gondoltam erre én is miután leírtam :)

edics 2014.11.21. 13:25:11

@fran7: A kevesebb néha több lenne... A tetoválásról pedig annyit hogy delfin, nonfi és hal. Pontos időrendben kb. 1998-tól... :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:27:44

@fran7: de te nem is vagy bent :)
egyébként sztem semmi baj nincs a tetoválásokkal. Elég ősi, és kifejező művészeti ág (mióta az emberben kifejlődött a művészet iránti érzés, azóta festi ilyen-olyan okból a bőrét).
Az a viselőjét minősíti, hogy mit és miért varrat magára. Igazából nekem mindegy, hogy ki és mivel festi össze magát, ha jól eltalált, egy tetkó simán nézhet ki jól, lehet mutatós, és akár ténylegesen díszíthet is.

fran7 2014.11.21. 13:29:26

@edics: Emlékszem gimiben a haspiercing milyen csoda volt mikor valamelyik osztálytársam bevállalta, illetve valami tigrises tetkója volt valakinek. Most meg. A tetkóról mindig eszembe jut moldáv ismerősöm, Számok voltak a csuklójára tetoválva. Kérdem mi ez? Mondja katonai középsuliba járt és ott tették rájuk, hogy ha meghalnak tudják azonosítani őket. Azóta főleg nem vonódom a tetkókhoz. De mindenkinek lelke rajta.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:32:02

@edics: ;)
De csak azért, mert tudhatjuk, milyen témakörben számíthatunk a lakókra... :D

Nincs baj sztem még a sok tetkóval sem. Mindenki úgy önkifejez, ahogy akar, vagy ahogy hagyják. Ilyen tekintetben én alapvetően teljesen liberális eszméket képviselek. (v legyek vvlakó, és mondjam, hogy liberálisan eszmeképzek?! :D )

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:35:46

@fran7: Nincs mit. Jó könyv. Urisnak van egypár, de egyik sem 2-3 nap alatt leküzdhető nagyságú :)

Az ilyen megjelölésből adódó tetoválást viszont már nem csípem (lásd a II.vh. táborainak nyilvántartása). Ha saját akaratból, kifejezve egy értékrendet követve történik, akkor teljesen rendben van. Ugyanúgy az egyéb testmódosítás, mint pl piercingek meg hasonlók.

karev 2014.11.21. 13:36:23

@mézescsók: nem pont, ha meggyógyult, már nem lila :)

ByeKitty 2014.11.21. 13:42:06

Fent van már a tegnapi adás hogyvótja, vagy csak én nem találom?

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.21. 13:56:55

most került fel, VAN ÚJ POSZT, ÖRÖM BÓDOTTÁ'!!!!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.11.21. 19:57:56

@sixx: "...Ha belevarrnak Vida Ildikóba és bedobnak az amerikai nagykövet hálószobájába, akkor sem fogom megérteni, hogy ebben a mondatban mi a faszom a “szerintem”?..."

:D:D:D:D:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.11.21. 20:06:02

@malevil2050:
Feltűnt az AFK-nak, hogy Ádina "TITOK" hívő? Kíváncsian várom, hogy alkalmaz-e olyan eszközöket, ami ezt megerősíti. Vagy csak véletlenül használta pont ezt a szót?

Post Modern Prometheus 2014.11.22. 21:37:11

Hali, napi szavazás eredmény: kepfeltoltes.hu/view/141122/IMG_20141122_212829_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A mai is mindjárt kész, lassan postolom (lehet, hogy ma már nem szimpátia szavazás lesz?)
süti beállítások módosítása