Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Defiance 2x08 - Slouching Towards Bethlehem

2014. november 20. 13:00 - Szencsike

Irisa gyón, végre hajlandó részletesen elmesélni Nolannak, mit tett vele Irzu. Apu szerint ebben semmilyen isteni dolog nincsen, ez technika, az Indogene-ek fejlett kütyüje irányítja őt. Biztosan van megoldás, hogy kiszedjék belőle, bár nem Yewll dokira bízná ezt a feladatot a keserű előzmények miatt. Üzen Irzunak, vagy bárkinek, aki Irisát irányítja, hogy a saját kezével tépi szét, ha továbbra is szívatja a kislányát. Minden lánynak ilyen apát! A kis családi megbeszélést egy sürgős hívás szakítja meg, helyzet van!

1.png

Irány a Vágyálom, Nolan és az egysége letartóztatni készül valakit: az Irathi lenne a rendszer áldozata, akivel Datak szövetségre lépett. Mahsuvus Gorathnak hívják a tagot, a Votan Közösség kéme és az FKözt ellenni összeesküvéssel vádolják. Nolan Amandának mondja el a pontos vádat, kémkedés, terroristák támogatása és terrorcselekményekben való részvétel. 12 órán belül New Yorkban robban egy atombomba, Mahsu ismeri a teljes tervét ennek, ezt kell megakadályozni. Nolan bezsuppolja a furgonba a tagot, ők mennek a kihallgatásra, Amanda mehet vissza a bárba. Azonban őt felhívja a valaki, egy eltorzított férfihang követeli, hogy Mahsut engedjék szabadon, különben Kenya meghal. Igen, Kenya, akit az első évad végén Stahma megmérgezett. Ezek szerint a lány túlélhette a kalandot, de cseberből vederbe, most egy zsaroló fogságában sínylődik. A zsaroló átadja neki a telefont, Kenya azt kéri a tesójától, hogy semmit se tegyen meg, amit a zsaroló kér. Na, most mi lesz?

2.png

Amanda az FKözt állomására megy, Mercadótól kér bizonyítékot Mahsu bűnösségére. Tényleg kémkedik, mindent tud a bombáról, Mercado kínzással tervezi megtörni a pasast. Ez nehezen fog menni, mert ő a Vágyálom legjobb férfi dominája, a kínzás neki kifejezett szórakozás lesz. Más választás azonban nincsen, 49 ezer ember élete forog kockán, nincs elég idő, hogy kitelepítsenek mindenkit, de még ha lenne, akkor sem lenne biztonságos hely a menekülteknek. Amanda megváltoztatná a kihallgatást, majd ő lesz a jó zsaru, drótozzák be, küldjék be, és egy kis rábeszéléssel talán elmond valamit. Mercado köszöni, de nem kéri, majd a maguk módján megtörik a tagot. Eközben a tanúk meghallgatása zajlik, Stahma vall az otthonában, Berlin videózik, Tommy mint az FKözt friss őrmestere az egyik kérdező. A kérdés egyszerű, honnan ismeri Mahsut? Stahma a szokásos mosolygós, álszent modorában közli, hogy csak azért ismeri az Irathit, mert vele elégítette ki a szükségleteit, mialatt a férje a börtönben volt. Pénzügyi vagy szexuális szükséglet volt ez, kérdi Berlin, természetesen szexuális, mi más. Stahma jobban szereti a pénzt megtartani, mint átadni. Viszont ha már Berlin, Stahma finoman megjegyzi, hogy az Eau de Nolan illat lengi körül, illik a lány kemény személyiségéhez. Ezzel a Casti főnéni a kihallgatásának vége, Tommynak és Berlinnek lesz mit megbeszélnie. Elsőként azt, hogy Stahma tuti nem besúgó, de Berlin és Nolan együtt, hát ez gyomros szegény Tommynak. Ez csak szex, semmi több.

3.png

A kihallgatóban Nolan nagyon ronda férgekkel fogja kicsikarni a választ az Irathiból, ne vegye személyesnek, ha balul ütne ki a dolog. Nincs semmi gond, ha fordítva lennének itt, Nolan is kapna a bogarakból. Doki felteszi Mahsura a kis EKG gépet, Nolan beszíjazza a tagot és elkezdi puhítani. A lánya Irathi, Mahsunak is van két gyerkőce Brazíliában, ha az a bomba felrobban, csúnya világban fognak élni. Háborúban mindent lehet az Irathi szerint, de a háborúnak már vége. Mikor Nolan katona volt, az utolsó, döntő csatában maguk a katonák tették le a fegyvert, mert nem volt értelme a harcoknak. Mahsunak mindegy, csak kár, hogy így ismerték meg egymást, lehet haverok lettek volna. Haverok nem, de egy közös italozás talán összejöhetett volna, ha másképp alakulnak a dolgok, így ideje a lényegre térni. Nolan a féreg üvegcséjét Mahsu alkarjára helyezi, hol a bomba és mikor fog robbanni? Mahsu nem válaszol, a féreg berághatja magát Mahsu húsába. Ez sem töri meg őt, sőt, mintha élvezné, jöhet a második féreg. Az előtérben Amanda toporog, a zsaroló újra hívja, ha kedves a húga élete, akkor siessen!

4.png

Nolan Mercadonak jelent, akárhány féreg eszi meg a testét, nem fog mondani semmit. Akkor mással kell próbálkozni, EGO-implanttal egyenesen az agyából nyerik ki az adatokat. Mercado visszahívatja Pottit a száműzetésből, amint megvannak az első infók, azonnal kéri őket. Amanda Mercado után megy, miféle EGO-implant, neki rossz élményei vannak erről. Mercado biztosítja Amandát, hogy a legjobb technikát vetik be, a férfi nem fog sokat szenvedni, vagyis az eljárás végén hagyják meghalni. Ez Amandának nem jó hír. Eközben Datak Tarr a saját szennyesét mossa a kis legénylakásán, mikor drága felesége érkezik. A kihallgatások miatt jött, már nála is jártak. Ez Datak hiúságát sérti, ő hozzá nem is jönnek már, de a feleségéhez igen, hiszen ő lett a főnéni a városban, így múlik el a világ dicsősége, barátom. Az asszony szerint a következő lépés már az, hogy egyenesen Mahsu agyából szívják ki az infókat, a kínzást már abbahagyták. Ez pedig Dataknak lesz kellemetlen, ha kiderül, hogy Rafet ő látta el fegyverekkel. A Casti érzi a fogolytábor szelét, Stahma mindhármuk kivégzését látja maga előtt, valamit tenni kell. Datak kezdetnek megnyúzza Mercadot, majd ha kell, Stahma is a kezei közé kerül, ha tovább provokálja őt. A ki kínozna meg kit előjáték begerjeszti őket, itt az ideje, hogy a páros megejtse a békülős szexet.

5.png

A vidáman sétálgató Nolan megdicséri Tommyt az FKöztös előléptetésért, a srác nem veszi a régi haverja gúnyolódását. Nolan vigyorogva sétál tovább, a rémült Amanda kapja el őt, beszélni kéne. A nő majdnem hisztérikusan meséli el a Kenya-sztorit, de Nolannak vannak kétségei, főleg Amanda józanságát illetően. A nő már több hete nem nyúlt a szerhez, de amit mond, az mind igaz és az idejük fogy. Van egy terve és kell Nolan segítsége. Mahsu marad, ahol van, viszont ha Kenya tényleg él, akkor egész egyszerűen kiszabadítják. Amada arcára van írva, hogy ez nem lehet ilyen egyszerű, Nolan a telóját kéri. Az irodában már bütyköli a kütyüt, Irisának magyarázza a tervet. Amanda és a kettejük telója össze van kötve, így ha Amandát újra hívja a zsaroló, bemérhetik a hívást, viszont ez csak bizonyos távolságon belül működik, ezért háromszögelni kell. Nolan egy magasan fekvő szurdokhoz megy, de Irisa rábeszéli a maradásra. Őt 1) nem lehet megölni, 2) jobb lenne, ha Amanda közelében maradni. Így a morc apu elengedi a lányt az erdőbe. Ugrás Stahma-Datak párosra, a nő a kielégítő szex után újra kéri az urát, hogy intézkedjen. Távozik, de véletlenül otthagyta a virágos kosarát, hát nem benne van egy puska?! Datak mehet vadászni. Kint Stahmat a majompofa testőr figyelmezteti, hogy rossz vége lesz, ha Datak és ő újra együtt lesznek. A slepp fenyegetésnek érzi, hisz Stahma és Alak vélhetően Datak kegyes megbocsátásában részesül. De a slepp, aki Stahmanak esküdött hűséget, nem ússza meg szárazon…

6.png

Nézzük meg Kenyát, a lánynak adódik egy lehetőség a szökésre. A maszkos férfi meghozta a kajáját, majd lelép tőle. Kenya elkezdi a bilincsláncát szétverni. Irisa közeledik a megbeszélt szurdokhoz, de valami fura pikkelyes lényről van villanása, így a kocsit egy fának vezeti. Az ütközéstől nem lett baja, a feje kitisztul, majd az ösztöneit követve eljut egy kis tisztásra. Ott egy kis sátor-otthon van felállítva, és annak a Casti punk lánynak a fogságába esik, akit az első epizódban hányt tele a kolovánnal. Nagyon nagy pech, de a csaj dühében összetöri Irisa telóját, így az Teló-terv bukta lesz. A csajok megegyeznek abban, hogy okkal vannak itt, a Punk is látja a Kazirit, amint lezuhan és neki is vannak áldozatai. Irisa megnyugtatja a lányt, senkit nem öl meg a kolovánnal, és bízzon meg benne. Kenyának végre sikerült levernie a láncot, igaz, kénytelen magával hurcolni, mert a másik vége még a derekáról lóg le. Egy régi mezőgazdasági üvegháztelepen van, a zsaroló épp a kocsiba pakol be. A kocsi az egyetlen lehetséges eszköz a menekülésre, így Kenya rátámad a fickóra, akit hosszas küzdelem árán, de eszméletlenre ver, a lánc fojtogatásra legalább jó volt. A kocsi azonban nem indul el, így Kenya megkeresi a lánc kulcsát és a telót, futás közben hívhatja Amandát.

7.png

A tesó már tűkön ül Nolannal, Kenya annyit elmond neki, hogy hol van, mit lát, ám a zsaroló feléledt és megtámadja Kenyát, és a zsaroló üdvözli Amandát. A nő teljes pánikban, Nolannal akar menni a szabadításra, de a férfi azon kattog, hogy Irisa miért nem válaszol, amitől Amanda még idegesebb lesz. Kiszabadítja Mahsut, ez a megoldás, Kenyát életben kell tartani. A terv hülyeség, ha Mahsu kikerül a börtönből, a bomba felrobban, Amanda börtönbe kerül, fél New York elpusztul, de legalább Kenya él. Tényleg ezt akarja? Hát persze, különben Nolan mit fog csinálni, ha Irisa kerül ilyen veszélybe? Ezt remélhetőleg Nolan sosem fogja megtudni, és kész megbilincselni a közveszélyes nőt. Amanda azonban szánja-bánja a tettét, így Nolan is enyhül, de amint a férfi hátat fordít, Amanda leüti őt. Sajnálja, hogy így alakult.

8.png

Az erdőben Irisáék a tábortűz mellett beszélgetnek a kis problémájukról, a Punknak egy kislány jelent meg, Rayetso-nak hívja magát, pont, mint a Castik istene.  A lány is legalább annyira szeretné tudni a miértet, mint Irisa, de erre még ő sem tudná megmondani az igazi választ. Társaságuk lesz, a sötétségből Sukar bukkan fel, tudta, hol keresse az ő Kis farkasát. És nem csak Sukar jött, hanem mindenki más is, akiben a kolován megbújik. A városban Nolan a rácshoz bilincselve ébred fel, Amanda csúnyán átverte. Amanda eközben Doki készleteit túrja, ám pech, mert a derék Indo doktor rajtakapja. Amanda ügyesen vágja ki magát, a kollégáinak lesz, egy kis nyugtató kell, a mai nap mindenkinek stresszes volt és megmutatja a kiszedett nyugtatószert. Dokinak is szólni akart, de őt a kihallgatás miatt lehetetlen volt elérni, pislog ártatlanul Amanda és távozni szeretne. Doki az ajtóból hívja vissza, ne hazudjon neki, látja, hogy függő, magának vitte a szert. Szépen adja vissza, és ha vége a Mahsu-ügynek, jöjjön vissza és elkezdik a rehab kúrát. Jó, rendben ez nagyon kedves tőle, hálálkodik a drogos, majd elég sietve távozik. Kint előszedi az igazi zsákmányát, két megtöltött injekciót.

9.png

A Vágyálomban Dollival egy Fközt katona veszekszik, a nagy hancúr alatt eltűnt az egyenruhája. Nem tűnt el, csak Amanda vette kölcsön, aki beöltözve várja a rabot. Mahsut elszállítják, Amanda az injekciós tűt beleszúrja, amitől elájul. Elküldi a katonát előre a kocsihoz, majd ő keres neki gyógyszert és viszi az Irathit. A katona elmegy, Amanda becipeli az Irathit egy tároló helyiségbe, ahol beadja neki az ellenszérumot, a férfi felébred. Őt is meglepi a váratlan segítő, de baj nélkül kijutnak az utcára, ahol várja őket egy kocsi, viszont kiderül, hogy Mahsu nem tudott Kenyáról. Sok ember zsarolnak, őt is a családjával tartják sakkban, nem jószántából kémkedik. Odaérnek a kocsihoz, ahol már Nolan köszönti őket. Nagyon rossz döntés, Kenya nem ér annyit, mint New York. Mahsu kirántja Amanda fegyverét, Nolan az Irathira, az Irathi Amandára céloz. Ki fog lelőni kit, ez itt a kérdés, de egy harmadik szereplő megold mindent. Datak lövi le Mahsut, a Castinak az a szerencséje, hogy senki nem vette őt észre, így észrevétlenül leléphet. Mahsu utolsó szavaival elnyöszörgi, hol a bomba, Nolan jelenti Berlinnek. Amanda ezután dühében nekimegy a férfinek, ezzel megölte a testvérét! A zsaroló újra telefonál, ő még nem tudja, hogy Mahsu halott, vagyis van még remény.

Amanda elszáguldott az üvegházhoz, a kocsiban ücsörög egy bezsákolt fejű valaki. A zsaroló már türelmetlen, Kenya az ő kocsijának csomagtartójában van, neki Mahsu kell. Amanda kibújtatja a kocsiból az illetőt, Nolan lesz az, a maszkos zsaroló már türelmetlen, látni akarja Mahsut, Amanda leveszi a zsákot Nolan fejéről, aki tüzelni kezd. Eltalálja ugyan a férfit, de ő és a társa el tudnak motorral menekülni. Amandának Kenya kell, de a csomagtartóban nincsen senki. Amanda zokogva borul Nolanra, aki már vinné őt minél messzebbre, de egy bágyadt hangocska megállítja őket. Kenya bújik elő a közeli épületből, a testvérek immár a boldogságtól sírva borulhatnak egymás nyakába. New York is megmenekült, Kenya is, minden rendben lesz. Eközben Irisa kis csoportja a tábortűz mellett beszélik meg az élményeiket, Irathiak, Castik, Indok vegyesen. Irzu öleli Irisát, hamarosan elkezdődhet a bárkahullás.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása