Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7171-7174 - Latin Lover

2014. november 19. 17:00 - julie0812

1.jpg

Enikő eléggé ideges a névtelen telefonáló miatt és szentül meg van róla győződve, hogy New Bartha szórakozik vele, bosszúból amiért nem szolgálta ki a Rózsában a barátnőjét, mert nem volt nála személyi. Rudival felfegyverkezve átmegy Kriszhez és nekiáll fikázni, az meg azt se tudja miről beszél. Aztán megjelenik mögötte a friss tizennyolc éves és ezzel a kellemes csevejnek vége szakad, Krisz alibije igazolva.

2.jpg

Szegény Ádi kezét jegelni kell, de nem is ez a legnagyobb baja, hanem az, hogy Luca olyan gyűlölettel nézett rá, mégse kellett volna behúzni az apjának. Dehogynem, megérdemelte! – skandálja Alíz. Másnap Ádám bocsánatot kér Lucától és azt mondja neki, hogy Alíz mégis megengedi, hogy találkozzon az apjával és kitalál egy jelszót, ebből Luca tudni fogja, hogy Tibor tényleg szólt-e Alíznak arról, hogy mikor és hol fognak találkozni.

3.jpg

Robi és Miki szaunáznak a fallabda után, kár hogy egy csepp verejték, annyi se gördül le a homlokukról, biztos nem lett volna ízléses. Robi eléggé gondterhelt, hát még amikor becsücsül melléjük Ági és tovább fokozza a helyzet kínosságfaktorát. Ági bemutatja őket egymásnak, nahát, ezek szerint Robi a majdnem-unokaöcsi, de jó. Otthon Ági kikérdezi Miklóst, mit akar tőle, miért nyomoz utána. Miki állítja, hogy véletlen volt az egész, de Ági nem hülye. Robiról azt mondja, hogy csak az apjának üzenget általa. Miki engesztelésül meglepi Ágit valamivel, nem tudjuk meg, hogy mi az, de Ági nagyon örül neki.

4.jpg

Reggel kiderül, hogy ki volt Enikő rejtélyes hívója: Rudi volt felesége, Réka. Ott leskelődött a postaládáknál, amíg Rudi és Enci enyelegtek az udvar közepén. Rudi gyorsan elkapja az exét és leüvölti a fejét. A csaj megígéri, hogy mostantól jól fog viselkedni. Enikő bocsánatot kér Krisztiántól. Krisz az udvaron azt mondja Rudinak, hogy rendeznie kéne a kapcsolatát Rékával, mert tuti, hogy még mindig oda van érte a nő. Réka egyszer csak ott ül a Rózsában, bocsánatot kér Encitől, majd arra kéri, hogy adja vissza neki Rudit, mert a gyerekeknek szükségük van az apjukra.

5.jpg

Tibor megint leszólítja Lucát az utcán. A kislány megkérdezi tőle, hogy találkozott-e Alízzal, mire a válasz: naná! És mi a jelszó? Ja mi is… matekszak. Hát nem, Luca izomból rálép az apja lábára és elrohan. Tibor viszont utána megy a házba, de Ádám elzavarja, most csak a gallérját rángatja meg és megfenyegeti, hogy kitálal a családjának, ha nem hagyja békén Lucát. Ezután a család békésen nyalja a fagylaltot, amikor csönget Lien, vagy hogy hívják, Cseng húga, és közli, hogy eladják a lakást.

6.jpg

Juli lelkesen készül Olaszországba Claudiához és rájön, hogy nem ártana egy kis olasz nyelvtudás. Atikám kijelenti, hogy bármennyi szabadságot kivehet nyelvtanulás céljából, micsoda remek főnök. Juli első körben Zsófival próbálkozik, de Zsófi nem jó tanár, túlságosan türelmetlen. Tóbiás azt javasolja, hogy ne rokontól próbáljon nyelvet tanulni. Zsófi szerez neki egy echte olasz tanárt, Andit. Andi meg is érkezik a megbeszélt időpontban, csak hogy kissé szőrösebb a vártnál, ugyanis Andi az Andrea, vagyis olasz honban férfit jelöl. Egy igazi amorózónak tűnik így elsőre. Sőt másodikra is, rögtön elhívja Julit egy menő olasz étterembe ebédelni.

7.jpg

Lien elmagyarázza, hogy Cheng nekiadta nászajándékba a lakást, de muszáj eladni, mert vidékre akarnak költözni a férje szüleihez, ugyanis terhes és közel akarnak lenni a nagyszülőkhöz. Természetesen nem akarja kirakni a Fekete családot az utcára, úgyhogy jó lenne, ha ők vennék meg a lakást. De honnan szerezzenek pénzt? Hitelt senki sem tud felvenni. Ádám lelkesen ajánlkozik, majd ő vesz fel hitelt, el is kezdi intézni. Bözsike szerint viszont ez annyira nem jó öltet, kissé korai, mert mi lesz ha egyszer csak szakítanak? Inkább eladja ő a makkosfüzitői házát.

8.jpg

Közben Vilibá bevallja Mónikának, hogy szerelmes Bözsibe. Móni kissé meglepődik, de nincs ellenére a románc. Miután Vilibá tudomást szerez Bözsiék lakásproblémájáról, remek ötlete támad: költözzenek oda hozzá mindannyian! Így a házat sem kell eladni.

9.jpg

Enikő elmondja Rudinak, hogy itt járt az exe és vissza akarja őt szerezni. Rudi megnyugtatja Encit, ő aztán sose menne vissza ahhoz a nőhöz. Később viszont a Rózsa irodájában azt mondja, hogy megbeszélték a dolgokat Rékával és úgy döntöttek, adnak még egy esélyt maguknak. De nagyon sajnálja, mert igazán szereti Encit. Csak ezek szerint nem eléggé. Kíváncsi vagyok, mikor lép majd újra színre Krisztián.

10.jpg11.jpg

Az étteremben zajlik az olasz óra, Andrea első körben az étlapot olvastatja fel Julival, majd rátérnek a kóstolásra is, az olasz eteti Julit. Közben pedig folyamatosan bókol neki, amitől Juli kissé zavarba jön és kijelenti, hogy ő férjes asszony. Andreát mondjuk ez nem zavarja túlzottan. A végén még egy tanári puszi is elcsattan. Ó, Rómeó!

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.11.20. 12:48:16

Azt hiszem megint használatba lesz véve a padlásszoba Juli által..:-)))) De durva.
süti beállítások módosítása