Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7167-7170 - Ádi, a vasöklű

2014. november 18. 18:00 - julie0812

1.jpg

Géza követeli Ildikótól, hogy mondja meg, mit akar valójában a fatertól. Közben Vilibáék telefonálnak Ildinek, hogy menjen oda az ingatlanirodához. Ildi boldogan repül és nem köti Géza orrára, hogy hova. De amint odaér és meglátja a hirdetést, lehervad az arcáról a mosoly. Vilibá olyan ideges, hogy félő, hogy infarktust kap. Otthon Ildi aztán mindent töredelmesen bevall: 5 millával tartozik egy uzsorásnak, mert az ex-pasija lelépett és szarban hagyta őt és a közös vállalkozásukat. De hát a lakás lett volna a fedezet az öregek otthonához, nem? Ja nem, van egy olcsóbb otthon, de az is ugyanolyan jó, oda ment volna Apus. Mónika a jólelkű, majd ő segít, de Géza nem ilyen megértő, előbb személyesen akar beszélni az „hitelezővel”.

2.jpg

NonStop a mohát keresi a fán, Alíz meg a térerőt a réten. Minek a moha? Hát mer arra van észak. És északról jöttünk? Hát nemtom – kb ez a párbeszéd zajlik. Alíz most már utálja Ádámot. Éhen fognak halni és felfalják őket a vadállatok. Dörögni kezd az ég. Mi jöhet még? Hol van már az erdész haver Csocsó? Csak visszajön?? És jön is, egyszer csak kicsörtet a bokrokból. Halleluja, megmenekültek.

3.jpg

Nóra talál egy listát, amit Timike írt össze a lehetséges új neveiről. Nóra kiakad, most meg miért nem jó neki a Balogh, miért akar Brazovics vagy Plankenhorst lenni? Miért ne? –kérdezi a Troll a szokásos összeszűkült szemmel. Most már Nórára is haragszik, mert szövetkezett ellene a szemétláda apjával. Nóra ismét rohan Miklóshoz. Persze Ági is ott van és később átmegy Nórához, ő biztosan tud segíteni. Elmeséli, hogy ő a lányát bentlakásos iskolába íratta, mert hát ott tud megismerkedni az elittel, és amikor Liza néha hazaszökött, rendőrökkel vitette vissza. Nóra ledöbben, majd Gizinek meséli a boltban, hogy micsoda szörnyeteg ez az Ági. Aki persze pont az ajtóban áll és mindent hall, ahogy azt a BK-ban szokás.

4.jpg

Az uzsorás, akinek Ildi tartozik, ugyanaz, aki a lefolyót szerelte. Elmondja, hogy valójában Ildikó csak egy misivel tartozik, a pasja néggyel, csakhogy ő felszívódott. Géza és Móni felajánlanak egy milliót, ha elfelejti Ildikót. Vagy ez, vagy semmi. A fószer végül belemegy, Géza még jól ráijeszt, ha még egyszer fenyegetni meri a családját, akkor levadássza. Ildi rendkívül hálás és megígéri, hogy visszafizeti a kölcsönt, majd sietősen távozik. Géza is indul, várja otthon a kislánya. Móni azért marad még egy kicsit. Vilibá pedig felmegy Bözsihez és végre bocsánatot kér. Az öreglány a nyakába ugrik.

5.jpg

Nóra Ági után rohan és nagyon sajnálja, amit mondott. El van felejtve, Ági így is segít Nórának: a tanácsára Nóra is ír egy listát és beadja Timinek, hogy ő is nevet változtat. Pl. lehetne Salamon Jusztina, az tök menő. Timike leidiótázza az anyját, de a módszer hatásosnak bizonyul. Nóra szalad hálálkodni Áginak. Miklós nem érti, mi ez a nagy barátság most kettőjük között, mire Ági felvilágosítja: hát megígérte, hogy segít neki visszaszerezni Nórát, nem? Akkor meg nem árt, ha jóban vannak. Miki elismerően bólogat, majd suttyomban megnézi Ági mobilját és látja, hogy egy bizonyos Róbertet hívogat állandóan.

6.jpg

Hirtelen újra előkerül Luca apja, Tibor. Kifigyeli Lucát az utcán, majd egyszer csak odaáll elé, bocsánatot kér tőle az idióta viselkedése miatt és elhívja fagyizni. Tibi azt mondja, elsőre befosott attól, hogy van egy lánya és nem akarta megbántani a családját. Ja és most sem akarja, úgyhogy nem fogja nekik elmondani, de attól még találkozgatni akar Lucával, hogy jobban megismerjék egymást. Luca boldogan újságolja a hírt Timikének, Nóra pedig kihallgatja őket, majd siet Alízhoz az infóval.

7.jpg

Miki gyanakszik Ágira, mert az már lejött neki, hogy túlságosan is hasonló a természetük. Ágit megint Robi hívja, a nő suttogva beszél vele, de Mikinek azt mondja, csak a manikűröse volt. Igen ám, de Miki megnézi a telefont és látja, hogy Ági hazudott. Miki ragaszkodik hozzá, hogy elvigye Ágit a manikűrre. A bokorból figyeli Ágit és Robit. Robi attól fél, hogy ha pénz kerül a számlájukra, akkor a németek rögtön lecsapnak rá. Miklós követi Robit valami edzőterembe, ahová először nem akarják beengedni tagsági nélkül, de aztán Robi észreveszi és meghívja squasholni, mert a partnere pont lemondta. Jól elütögetnek, majd Robi közli, hogy eddig bal kézzel játszott, mert úgy gondolta, így is kicsinálja Miklóst. Úgyhogy akkor most jöhet a jobb kéz. Miki kissé gondterhelt fejet vág, de azért állja a sarat, igaz a végére majd kiköpi a tüdejét. Bejön két fószer, az egyik ráköszön Mikire, ááá, Berényi! Berényi?? Ja.

8.jpg

Enikő azon agyal, hogy Rudi vajon miért nem mutatta még be őt a gyerekeinek. Biztos nem tervez vele hosszú távra, jajistenem, most mi lesz? Rudi csak kímélni akarta, mert a gyerekek állítólag nagyon rosszak. De azért elhozza őket a Rózsába. Enci elemében van, megmutatja nekik a konyhát, a kiscsávók odáig vannak a pizza készítés látványától. Enikő boldog, de aztán este rejtélyes telefonhívásokat kap, nem szól bele senki, csak liheg.

9.jpg10.jpg

Alíz kiakad, felhívja Luca apját és beleüvölti a telefonba, hogy megmondta, hogy hagyja békén a kislányát, de kiderül, hogy a feleségével beszélt éppen. Aztán Szöszi lecseszi Lucát, amiért szóba állt az apjával. Tibor beviharzik Alízékhoz és nekiáll üvöltözni, mert a felesége majdnem kidobta, eszetlen libának becézi Alízt és közli vele, hogy nem tilthatja el a lányától. Erre aztán már előlép Ádi és behúz egyet a hőzöngő apukának, még ha utána nagyon fáj is keze. Luca átöleli az apját és dühösen mered Ádámra.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.11.19. 08:43:42

Azta de izgi volt!!! De kár hogy nem láttam,aludni sem tudtam volna. :-DDDD
Na és a tegnapiban lehetett az a Csilla vagy ki, az utolsó 2 percet láttam, akkor lamentált rajta Gizi. Ilyen az én szerencsém...

Johnny336 2014.11.19. 10:40:13

Munkásököl, vasököl - odacsap, ahova köll! :D

julie0812 2014.11.19. 15:53:46

@hannamontanna: Megnéztem a tegnapi részt. Csilla elvileg Laci ex-felesége. Tudom, hogy volt Vica és Orsi, de Csilla...?

julie0812 2014.11.19. 15:54:52

@Johnny336: :D Még jó, hogy nem tört el Ádi keze :)
süti beállítások módosítása