Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x01 - Ott ül anyám, kérdezd meg tőle!

2014. november 17. 06:36 - sixx

_BBF5581.JPG

Elindultunk hát, itt van a műsor, ami a frászt hozza az értelmiségre, legalábbis a facebookon és az újságokban, mert az RTL lekutatta a nézettséget, és hoppácsak, a VV leginkább a diplomás városlakó fiatalokat érdekli, de hagyjuk, nem minősítjük a műsort fröcsögve köpködőket, mert nem akarunk pont olyan faszok lenni, mint ők. Mi ugyanis birtokában vagyunk egy, a XXI. században létfontosságú skillnek: a távkapcsoló működtetésének. De nem kapcsolunk el, mert a fent hasig dekoltált, lent combtőig visszavágott ruhában parádésan kinéző Lilu és a végre embernek öltöztetett Bence bejön a pasztellszínekkel megbolondított díszletbe, és máris jönnek a beköltözők, hatan mennek be a redizájnolt villába első körben.

Dani, a 22 éves budai úrifú első látásra az a fajta gyökér, akivel nem tudok mit kezdeni, apuék a segge alá toltak mindent, ennek megfelelően bulizik és szarik a világra, de Pestre jár bulizni, leereszkedik a pórnéphez, van benne emberség, na. Még mindig értelmesebbnek tűnik, mint az első hat VV-évad legénysége együttvéve, csak az a tenyérbemászó képe, az ne lenne. Fanni ezzel szemben egy szellemi fekete lyuknak tűnik, az élete a szolárium és a fekete faszik spermája körül forog, egyiket sem értem teljes mértékig, mindenesetre valóságshow nincsen naiva nélkül, megkaptuk az évad Pinkjét.

_BBF5663.JPG

A harmadik első körös beköltöző egy cápa, Dórának hívják, és három dologra vágyott élete eddigi 29 éve alatt, hatalmas műcsöcsökre, egy kocsira meg egy gyerekre. Tessen kitalálni, melyik nem jött még össze. Dórát azért, nehogy a külseje alapján ítéljük meg és soroljuk az ostoba picsa kategóriába, kezeslábasba és bakancsba öltöztették, ami azért sem előnyös neki, mert amikor a stúdióban alábbhagy az üvöltözés, ée beköltöznek végre, kiderül, hogy Dóra úgy jár, mint egy kőműves, pedig a bemutatkozó kisfilmjében még egy leszbicsókszerűségre kísértetiesen hasonló megjátszott csücsörítést és csöcsösszedörgölést is abszolvált egy kolleganőjével. Ha Dóráról kiderül, hogy eredetilg Dénes volt, és az ajkait a farkából töltötték fel, nem fogok sokáig csodálkozni.

_BBF5810.JPG

A villába belépve ez a trió is azonnal vedelni kezd, mint a tavalyiak, igaz, a bazdmegezkurvakibaszottjógecik üvöltés elmarad, senki nem fetreng a műfűben, és meglepetésre a harmadik percben még senki nem ül a dzsakuban egy szál pinában és smárol vadul egy számára tök ismeretlen ribanccal, szóval ez az évad visszafogottabb lesz, lehet örülni az elefántcsonttoronyban. Fanni hangja hosszú távon kiborító lesz viszont, ilyen kényeskedést öt percen túl nem lehet elviselni ép ésszel.

_BBF6127.JPG

Vikcsu a negyedik játékos, aki szépségversenyt is nyert korábban, megkockáztatom, a szülőszoba ajtajában, utána elkezdett enni, ami váljék egészségére. Tekintélyes méretei ellenére vega, azaz tésztát zabálhat reggeltől estig, mármint a csoki meg a tejszínhab mellett, amit a kisfilmben egy faszi hasáról nyal fel mohón, közvetlenül azelőtt, hogy valamilyen ismeretlen oknál fogva egy baseballütőt is végignyal a piercingelt nyelvével, gondolom, erotikusnak szánt mozdulattal. Vikcsu, akinek a beceneve sokkal idegesítőbb, mint ő maga, a Viki karaktert fogja hozni, beszól majd mindenkinek és hóttőszinte lesz mindenkivel, például a negyedik játékos Lacival, aki a VV-k történetének egyik legidegesítőbb versenyzője, egy magát isten ajándékának tartó önjelölt kúrógép, aki persze a villában majd depis kisnyusziként üldögél a sarkban, lásd még VV Jóska pünkösdi királysága.

_BBF6075.JPG

Laci Liluéknál is kihúzza a gyufát, mert egyszerre arrogáns, pökhendi és flegma, úgy veti oda a válaszokat foghegyről, mintha a seggéből húzta volna elő az RTL-stábot - amikor Bence megkérdi tőle, hogy az anyja félti-e, azt a választ kapja egy hanyag kézmozdulat kíséretében, hogy ott ül, kérdezd meg tőle. Nem mellesleg semmit nem tud a VV-ről, mert utoljára akkor nézte, amikor Majka volt benne. Namármost Laci 23 éves, Majka meg 2002-ben szerepelt a műsorban, azaz a 11 éves Lacika korán megkapta a muníciót a szellemi fejlődéshez, de úgy nézem, Oki jobban hatott rá, mint Majoros úr. Az egyre kínosabb stúdióbeszélgetés végén bemennek a házba, és ők sem üvöltenek. Laci igen hamar a dzsakura veti magát és Danival közösen igyekeznek bedurrantani, egyelőre sikertelenül, mert ők nem tudják, amit mi a kulisszák mögé besettenkedő Istenes Bencének köszönhetően igen: van egy bazinagy konzol a vezérlőben, és onnan lehet irányítani a villabeli eszközöket. A kulisszatitkos látogatás legviccesebb hordaléka, hogy kiderül: VV6 Dorka a stáb tagja, az ő dolga a leveleket bedobálni a villába.

És te ezért fizetést is kapsz? (Istenes)

_BBF5789.JPG

A hatodik játékost Dennisnek hívják, kéménybéleléssel foglalkozik, és a csajával meg az anyósjelölttel lakik, azaz lakott, egészen a műsorig mert mindenki legnagyobb megdöbbenésére élő adásban szakít a szőkenővel, akivel először azt közli, hogy szar vele dugni, mert a mama fülel, és ezt nem bírja elviselni, utána meg azt, hogy akkor ennyi volt a másfél éves kapcsolat, ő itt akkor ki is szállna a buliból. A mama kis híján kap egy hátsó fali infarktust, a csaj meg úgy ül, mint az RTL vezérkara, amikor megtudták, hogy az állam elviszi a reklámbevétel felét. Aztán kap egy zsebkendőt, és kiront a stúdióból, a szitu annyira kínos, hogy a felszopó-tapsoltató ember elfelejt utasítást adni, és mindenki csendben nézi, ahogy Dennis tippre 14 százalékos közönségarány mellett csinál hülyét a nőjéből.

screen_shot_2016-03-01_at_17_05_09.png

Hogy aztán ez mennyire fog bejönni neki, azaz sikerül-e majd az egyelőre 500 hódítást tartalmazó listáját újabb strigulával bővíteni (hobbijaként a baszást jelölte meg), azt nem tudni, mindenesetre a beköltözéséhez az addigi öt lakó kap egy feladatot, márminthogy tegyék felejthetetlenné, amiből az lesz, hogy egy hintalovat tesznek a bejárati ajtó elé, és Dénes énekel, bezzeg Laci és Vikcsu szerette volna egy szál faszban/pinában fogadni őket, de le lettek hurrogva - főként Dóra ágált az ötlet ellen, ez meglepő. Az adás végén a lakók kiülnek a dohányzóteraszra, de cigijük egyelőre nincsen, így jobb híján beszélgetnek egymással. Na, ennyi vót az első kör, holnap rendes összefoglaló lesz és egy beköltöző, ez egészen jövő hétfőig (?) így fog menni, a verkli majd utána indul be rendesen.

A végére egy bónusz: Dóra tudja, mivel párnázhatja ki a villában maradását:

Címkék: vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2014.11.17. 07:11:43

Jujjjjjjjjj de jó, úgy izgulok a kis bogyókák miatt, ígéretesnek tűnik a felhozatal ;-DDDDDDDDDDDDD
posztot meg minnyá olvasom, köcce ;-)
azt hittük már ez is csak mendemonda, mint az őskor :DDDDD
DE NEM! :-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.17. 07:24:10

Az adás ennél sokkal, de sokkal kínosabb volt nekem.

A kisfilmek nagyon műszarok, színésznek sem jók ezek.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.17. 07:46:10

A beköltöző utolsó másfél perce alapján csókoltatom a castingolókat, az új droidok sikeresen alulmúlták az előző szettet.

Más kérdés, hogy ezek is csak az első két napban lesznek-e kemények hogy aztán unalomba és sírásba forduljon az egész.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.17. 08:06:47

Vikcsunak sztem azért ez a beceneve, mert most volt 1 VV Viki, és nehogy már összekeverjük őket. Az állandó "ennyi"-zése pedig ezerszer idegesítőbb, mint Fanni hangja, aki Dani mellett még mindig a legnormálisabbnak tűnik, pedig tényleg 1 szellemi fekete lyuk.
Volt éjjel online?

Mirocska 2014.11.17. 08:07:53

Az adást a tizedik "szolárium" szó elhangzásáig bírtam... :-D Egyelőre inkább csak olvasom itt, ez sokkal szórakoztatóbb!

Zabkása 2014.11.17. 08:16:31

Ez a Dennis gyerek.... Kritikán aluli.
Ahogy nagyon mű volt Liluék csodálkozása, hisz Lilu már a videó előtt elég egyértelműen utalásokat tett, hogy "minden oké-e?". Jennit nagyon sajnálom, de hát aki ilyen farokkal van együtt az kicsit saját bizonyítvány, akárhogy is szépítem.
A gyerek ilyen Cristofel-Au hibridként viselkedik eddig

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.17. 08:21:11

@Zabkása: belsős infó, de nem volt kamu a dolog, a faszi nem mondta senkinek, hogy kirúgja a csajt.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.17. 08:24:59

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-villalakok-az-elet-nagy-kerdeseit-es-sajat-hataraikat-feszegetik-1
Az evolúció is egy kamu, nem csak az őskor. A többi állat miért nem fejlődött ki és miért nincs akkor beszélő oroszlán?

Zabkása 2014.11.17. 08:25:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: sziaaa :)

@sixx: úgy hittem, hogy a kisfilmet látták Liluék, de akkor nem. A szakítás tudom, hogy nem volt megjátszott, mert a csajszit kivételesen ismerem, így tudom, hogy nem megjátszott volt. De Dennisnek van egy ugyanolyan gyökér haverja is, aki az egyik VV Denis face lapot kezeli a nevében

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.17. 08:52:14

@Zabkása: a kisfilmet perszehogy látták, de annak alapján nem lehetett sejteni, mire készül a barom.

Zabkása 2014.11.17. 08:55:32

Van valahol stream egyébként? :D csak mert most két hétre kimegyek Milánóba és hogy fogom nézni? :D meetingek előtt meg jövök ide olvasni reggel :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 08:55:41

@sixx: Na tudtam én!
Köszi az infót, a celebes posztban egész este arról próbáltam meggyőzni a többieket, hogy amit láttunk, az nem betanult iparosmunka volt, hanem tényleg ennyire gyökér az a faszi.

mézescsók 2014.11.17. 09:11:34

Elég ártalmatlan felhozatalnak tűnik, így első blikkre.
Dani: elég feszült, előbb utóbb leolvad róla a jófiús máz.
Fanni. valaki szólhatna neki, hogy ez a frizura a Micsoda nő forgatása táján volt divatban.A hangján kívül az irritál, hogy folyton a haját birizgálja, igazgatja.
Dóra: előítéletes vagyok (nem pornó, de az a többszáz meztelen felvétel a neten, hát...), bár ígért valamit az anyukájának!!!!
Vikcsu: hozza a dagadt nők jófej stílusát, ments isten, hogy bárkit is egy szál p...-ban fogadjon, mert rosszul lesz az illető menten.
Laci: eccerűűűűűűűű fiú, Nem azért nem nyög ki egy mondatot sem, mert annyira nagyképű, hanem mert annyira sötét.
Dennis: bunkóság a köbön. A női nézők romantikusabb felét egy lendülettel sikerült elriasztania magától.
Dorka felelősségteljes beosztásának őszintén örülök. Komoly karrier.

julie0812 2014.11.17. 09:32:32

Nem gondoltam volna, hogy az élőben szakítás nem volt kamu... Ezek szerint még érhetnek meglepetések :) Minden esetre a csaj jól járt, még akkor is ha a szitu sokkoló és megalázó volt. Ez a Dennis tényleg egy gyökér. Mivan? Mivan? Mivan? :D

malevil2050 2014.11.17. 09:41:23

Aki már látta az lépje át.
Mindenkit csókoltatnak az irokézek.Tiszteltetem az egybegyülteket.Azokat is akik nem
akarnak v nem tudnak jelen lenni eme történelmi pillanatban.Felgördült a függöny és egybegyült a tisztelt publikum, hódolva őrült szenvedélyének.Engedtessék meg egy kis szereplő jellemrajz a hatos fogatból.Annak ellenére h érett embereket igértek ide nekünk e,be kell érnünk a lilluval (na jó...) mert ennyi és nem több.Hát nézzük akkor.Nemecsek elnézést kér a kisbetükért.

dani ( egyetemi docens,még bármi lehet itt belőle)
dennis ( ő nem komisz,hanem egy pöcs,majd kiderül megjácca vagy...)
dóri ( így elsőre,nem sok minden szorult bele,egyenlőre üres plázababy benyomás)
fanni (jó nagy boglya van a kobakján,majd meglátjuk mi van alatta,nem rosszra gondolni!)
laci (benne sem sokat látok,valami amoroso féle talán,de nem tudom)
vikcsu ( jól tartja magát,ármány nélkül esélytelen)

És végül de utolsósorban ez az istentelen,mert ő továbbra is az.Nem értem ki nyomja ennyire ezt gyereket.

malevil2050 2014.11.17. 09:47:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az h ebben a titokzatos sóban,mi a valódi és mi a hamis mi földi halandók soha nem fogjuk megtudni.Info ide,info oda.

malevil2050 2014.11.17. 09:48:42

@Zabkása: Van valahol persze egy egész iparág épül most rá,csak még vasárnap volt,tudod még az sem nő.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 09:56:07

A poszty jó lett, felvezetésnek pont megteszi...
A műsorból kb 10 percet bírtam nézni, aztán inkább hálivúdi filmmel romboltam a zagysejtjeim, jobb ötletnek tűnt.

Az eddigiek alapján ígéretes gyökereket küldtek be, a nagy kérdés az, hogy megint elmegy az unalom felé az egész műsor, v tanultak esetlege egy minimálisat a múltkori szériából a szerkesztők....

Amúgy üdv mindenkinek :)

tjunior 2014.11.17. 10:04:49

Úristen mekkora gyökereket sikerült kiválogatni, király :D
Remegve várom a többi kretént.

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 10:10:59

hello:)

na, ennyit a beígért érettebb fazonokról:) nézni vszínű nem tudom majd, de hűséges olvasó leszek, az tuti:)))

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 10:42:31

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: sőt, elvetemült pillanataimban talán még kommentelek is:)))

Mók_Ica 2014.11.17. 10:42:55

Éljen a posztcsi :) és üdv minden régi és új kommentlakónak :)
Akinek nincs RTL2-je és igényt tart a közvetítésre, jelezze :)

A beköltözők és az eddigiek alapján én nagyobb reményeket fűzök ehhez a szériához, mint az előzőhöz....

én már a fény gyermeke vagyok 2014.11.17. 10:47:45

Hajra Vikcsu, le a hegyvideki beepitett ertelmisegivel!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 10:48:48

@Mók_Ica: @☺ágica: Háj, Móki, háj Ágica!

Én élőben tuti nem akarom majd onlány nézni (a múltkori szarakodásukból kiindulva!)...

Posztokat nyilván olvasom majd, kommentelgetek is, de a múltkori közvetítéseid jól sikerültek, tehát nyugodtan dobd fel vele a hangulatot! :)

Annyira megszokásból indultam a dolognak, hogy tegnap este elkezdtem keresni, hogy hol lehet élőben kommentelni a beköltözést :D

Nagy Endre 2014.11.17. 10:49:39

A két műsorvezetők mosolya annyira őszinte az első képen:D Van az a pénz amiért asszisztálnak ehhez is Lilu köztudottan nagy reality fan de nem baj a fizetésüket zoksuzó nélkül felveszik ismét.lehet visszasírjuk az előző széria naiv hülyéit, a szerelmespárt, a műmacsót meg a faszpörgetőst.Mondjuk lehet lesz itten még nagyobb kurvaanyázás mint amit Izabella leművelt az előző szériában de love story mint olyan biztos nem.Lilu úgy néz ki mint egy barbie baba ribinek öltözve.

egyemakisszíved 2014.11.17. 10:49:55

Jól néz ki a villa és tetszenek a beköltözők. Aurelio és Éva együtt páros műsorvezetést csinálnak majd a Belevalóban? Az érdekes lesz. Jó volt a villanarrátor dumája a filozofálgatásról meg a példamutatásról, miközben Au és Éva villalétet mímeltek. Ez hosszú VV lesz, úgy hallom, szegényeknek januárra már a csontjait is látni fogjuk, nem hogy az álcájukat.

Mók_Ica 2014.11.17. 10:52:13

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: pedig itt voltunk :) csak még a Celeb utolsó posztcsijában....

@Haynau (Sons of Monarchy): szép jó napot :) tegnap azt találgattuk, hogy melyik lehetsz te a beköltözők közül :P idén is vannak ilyen terveid? vagy csak ha nagyon leül a hangulat?? :))))

artax 2014.11.17. 10:57:29

@sixx: Azért a Lilu segített rendesen rávezetni,hogy mit is akar mondani....

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 10:57:36

@Mók_Ica: aztat nem követtem annyira :) Héba-hóba belenéztem, meg olvastam pár posztot, de ennyi.

Viszont ha lesz új Éden Hotel, azt tutira fogom :D

mézescsók 2014.11.17. 11:01:01

@beacska: Üdv, Beacska! Lassan gyülekezünk.

Mók_Ica 2014.11.17. 11:04:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azt is várjuk :) Pláne, hogy Pinokkina helyett Berki nemolimpiaibajnok Krisztián lesz a műsorvezető hihihihihi

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 11:07:38

@Mók_Ica: szia:) én már most jelezném az igényemet, használható stream híján:S és már előre hálás is vagyok érte:))

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az elejét azért szívesen megnézném, amikor egyben van a csapat, de max vhol visszanézem. Dóriról láttam 1-2 percet, háááát:))) ennyi kellene még a többiekről, és az elég is:))

Mók_Ica 2014.11.17. 11:08:45

@☺ágica: remélem Krétácska is bejelentkezik és segít majd :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 11:11:07

@Mók_Ica: asztadurva életbe!!!! Ez új infó volt, le is sokkolt :(

Én követelem vissza a kis dorid 2.0-t!
Nélküle nem ugyanaz lesz a műsor. Főleg, hogy Berki 2adócsaló" Krisztiánnak még jó dekoltázsa, melle, és lába sincs. Viszont van baltaarca, ami nagy.

@☺ágica: sztem az rtl honlapján idővel bizti fent lesznek a videjók...

@mézescsók: mégegy ismerősnek üdv ;)

Mók_Ica 2014.11.17. 11:17:44

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azt azért remélem tudod, hogy a TV2-n lesz :) :))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 11:21:31

@Mók_Ica: :D

Igen, az már megvan...
Sajnálom, h a viasat eladta.
Így kapjuk Horváth "droid" Éva helyett műsorvezetőnek Berki "nagyarcú" Krisztiánt ...
Rem a műsorszerkezetet nem basszák szét majd.

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 11:30:11

@Mók_Ica: biztosan:) ahogy elnézem már szállingózik a törzsgárda:))

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: az nem ugyanaz:) meg vmi miatt nem szereti nálam a renccer:S marad a hv:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 11:33:56

@☺ágica: idővel ezek tuti kikerülnek majd máshova is :)
Majd próbálok keresni neked vmit, ami megfelelő a rencerednek :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 11:44:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: mell, dekoltázs, láb.... reménytelenül maradi vagy.
Berki kivasalt heréje simán lenyomja H.É. jól tatarozott idomait.

mézescsók 2014.11.17. 11:53:50

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Sziaaaaaa!
Ne aggódj előre: H. É. jobban nézett ki, Berkin nagyobbakat lehet röhögni.Vagy: eddig volt a szépség, most jön a szörnyeteg!

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.11.17. 11:54:48

@Mók_Ica: Én vagyok a műcsöcsű butapicsa. Sokba kerültek a műtétek a Retek Klubnak, de ugye a nézettségért még anyjukat is...

Üdv mindenkinek. Jó hogyvoltozást - néha benézek majd, de eddig gyenge évadnak tűnik ez a hetedik, nézni nem fogom.

Tudatlan 2014.11.17. 11:56:11

Csak nekem tűnik Lilu ruhája totál előnytelennek?
Olyan mintha a köldökénél lenne a melle benne...

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.17. 12:17:31

Megnéztem a Dennis-es videót, tényleg nem tűnik kamunak, az anyós reakciója eléggé egyértelmű- és szomorú, gondolom befogadták a lakásukba, kinyalták a kis fasz seggét, aztán ez így köszöni meg.

Dust in Hofmann 2014.11.17. 12:21:03

A posztból kimaradt, hogy Laci a fiatalkori Kökény Attila kistérségi hasonmásverseny szabadkártyával induló versenyzője.

2014.11.17. 12:26:10

@Tudatlan: Én is azt néztem, vagy a dereka ment feljebb, vagy a melle lejjebb.

JOKKA21 2014.11.17. 12:31:58

Ezt a Fannit nagyon leoltom, ha kijön.Az ilyen nők miatt tartom az összes nőt ribinek.Eddig ebből a 6 csírából egy sem szimpatikus.

gdzsolt (törölt) 2014.11.17. 12:38:09

@JOKKA21:

Legalább ezt a blogot ne szennyezd már a szar dumáddal, told inkább édesanyádnak, vagy szemtől szembe nőismerőseidnek. Szánalmas.

Schlomo Goldberg 2014.11.17. 12:48:39

Áldás, békesség kedves régi arcok. Korán jött a Jézuska, meghozta napi szellemi betevőnket,
együtt örvendezhetünk végre ismét a válogatott agyhalottak villabeli ámokfutásán. Dubajdóri nekifutás nélkül mattot adott a darwini evolúciós elméletnek, mert ugye nincsenek beszélő oroszlánok. Fényes jövő áll előtte, nem kétséges, hiszen a kakkantósdorka is megcsinálta a szerencséjét, postás lett a szerkiben. Lesz még itt öröm, bódottá. Úgy izgulok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.17. 12:49:33

Helló, mindenkinek :-D

Jokka, régen láttalak
:-D

JOKKA21 2014.11.17. 13:35:42

@gdzsolt: Ilyen nőt kívánok Neked, mint ez a Fanni.Sokat.Akkor eszedbe jut majd a szar dumám. :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Szia!Én is Téged kincsem.:)

csiri bá 2014.11.17. 13:38:11

Na akkor jöhet az ilyenkor netszerte szokásos posztáradat mindenhol: mi ez a szemét, mocsok ertéel, népbutító ertéel, én nem is nézem, nekem tévém sincs, nem láttam belőle egyet sem, de... és a többi, közben meg teli szájjal anyáztak, hogy a 6. széria miért az ertéelkettőn ment és az miért nem volt fogható az ősi román szolgáltatónál és töltötték le az adásokat ezerrel torrentről. :D :D

malevil2050 2014.11.17. 13:41:03

@Schlomo Goldberg: Téélegggg , póstás a csaj :D Lám, csak jó az isten, jót ád,
Hogy fölvitte a kend dolgát! :)))) Tudod mire lennék kiváncsi,mit kóstál egy ilyen fontos titulus?

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 13:41:17

@csiri bá: ez de szép vót:DDD és már el is kezdődött:)

Mu Deng 2014.11.17. 13:43:36

Szabad itt olyannak kommentelnie, aki nem látta a beköltözést, és az előző évadot sem nézte, mert szerinte az Élet elbaszásának egyik leghatékonyabb eszköze a valóságsók bámulása, főleg egy olyané, amit "Való Világ"-nak hívnak, miközben a valósághoz annyi köze van, hogy nem az? Ki az a fasz, aki erre ennyi időt bír áldozni az életéből, és milyen élet lehet az, amelyikben izgalmasabb egy VV-t nézni, mint bármi mást csinálni? De tényleg bármit, baszod, lemosni a kocsit, kivinni a szemetet, kikaparni a benőtt körmöt...bármit.

csiri bá 2014.11.17. 13:47:48

@☺ágica: el hát, több helyen is, azért összegeztem. :)
@malevil2050: sok munkát a kézbesítés nem jelenthet, napi 3-4 levelecske, még ha saját kezűleg is kell előállítani, borítékolni és kézbesíteni, akkor sem vesz el sok időt a napból, így a többi időt esetleg térdelve kell eltölteni... vagy fekve. :) Ki tudja? :)

Cave Nick 2014.11.17. 13:51:16

"VV6 Dorka a stáb tagja, az ő dolga a leveleket bedobálni a villába."

Nagy karrier. Mik a továbblépési lehetőségek? Stemplizés?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 13:54:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): helló delfin :)

Háttő, én még a régi elvek híve vagyok, nem bírom a most trendi metrócekcuális divatot....
Szal továbbra is inkább HÉ idomai. Nem is szólva arról, hogy mennyire jól szórakoztam a robotosságán :D

Berkinek továbbra is csak irritál a balta-arca; most pedig még beszéd is jön majd ki rajta :(
És remélem, hogy a vasalt csodazacskóját sosem lesz szerencsé(tlensége)m látni....

@mézescsók: rem, igazad lesz....

@Haynau (Sons of Monarchy): azé nem láttunk ilyen sokáig. A plasztika mellé kellett a lobotómia is, h beengedjenek a vellába :D

@Schlomo Goldberg: áldass-békesség, boldog mikulást... :)
Ez akkor The walking dead series?! :)

csiri bá 2014.11.17. 13:55:11

@Cave Nick: kávéfőzés, szemetes kiürítése, söprés, felmosás, raktárfeltöltés, szendvicskészítés, és egyéb, komolyabb képesítést nem igénylő feladatok. :)

csiri bá 2014.11.17. 13:57:42

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: "A plasztika mellé kellett a lobotómia is, h beengedjenek a vellába :D" - ez ütött. :)
'"Ez akkor The walking dead series" - vagy a Zombi apokalipszis. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 13:59:57

@beacska: Jó a biztos infó, köszi!
A koncepció maradt uaz?
Most hol boldogítják a nagy stratégák az őslakosságot?

Mók_Ica 2014.11.17. 14:07:55

@Mu Deng: a kommentelés a legjobb az egész VV-ben, majd meglátod :))))

Mók_Ica 2014.11.17. 14:08:31

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: remélem berkin is fogunk majd szórakozni :)))

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 14:11:24

@Mók_Ica: hát úgy legyen. de nekem ő nagyon a "viszket tőle a tenyerem kategória"... de majd meglátjuk:) kíváncsi leszek a felhozatalra:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 14:17:00

@Mók_Ica: ezzel egyetértek! :)
nem a műsor, hanem a kommuna....., izé, kommenttársak miatt járok ide, mint egy jó kocsmába. Az aktuális témát pedig mindig a poszt jelenti.

A műsor maga másodlagos :)

Énis azt remélem, de sajna engem baromira irritál....
Amikor HÉ-ról levettem a hangot, még akkor is jelentett vizuális ingert, BK-nál viszont csak elkapcsolni tudnék :P

@☺ágica:
ugyanígy érzek sajna. Az alapjellem(telenség)étől nem tudok - és nem is akarok - elvonatkoztatni.

beacska 2014.11.17. 14:18:02

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Costa Ricán. szerintem nem lesz komolyabb változás...

Mók_Ica 2014.11.17. 14:18:42

@☺ágica: nekem sem a kedvencem, kíváncsi vagyok mit tud kihozni a műsorból. Remélem nem fogja a TV2 elcseszni az ÉH-t.....

Mók_Ica 2014.11.17. 14:21:05

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: komoly függőséget okoz ez a "kocsmázás" :) a vv6 vége komoly elvonási tüneteim voltak ....

BK, mint vizuális inger..... na, elképzeltem..... hmmmmm ... khmmm.... inkább hanggal fogom nézni :)))))))))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 14:25:24

@Mók_Ica: Mi lesz, ha közben bevarrják az ellene indult eljárásokban?! :D
A böriből adja majd a műsort?! :)

Só a sóban....

Mók_Ica 2014.11.17. 14:42:58

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: mire itt leadják, addigra ő már itthon lesz :) most forgatják, ha jól tévedek....
börtön só nem kell....... az ottani szappanozós-zuhanyozós jelenetekre nem vagyok kíváncsi :PPP

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát hogy a viharba ne szeriznélek már!!! <3

Lipton 2014.11.17. 14:53:13

Ha Dennis nem cuccolt el, akkor gondolom mindene a kukába vagy a vaterára kerül :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 14:58:42

@Lipton: Én csak kitenném egy ólba (amelynek bármilyen értelmes állat a lakója) a cuccait, amíg őméltósága villamacsóként éli világát...

Aztán amikor jön ki, egy jól átkötött és szagzáró zsákban átnyújtanám neki :)
Ha a cuccai mellé véletlenül az ól produktumából is jut a zsákba, hát majd kiválogatja, ha akarja....

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 14:59:27

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: a cölöpökbe pl itt-ott belenéztem volna, mert 1-2 emberkéről fogalmam nem volt, de Balázs miatt nem ment. ő is rettenetesen irritál...

@Mók_Ica: félek, hogy de. nem értem, hogy ha vmi egyszer bevált, azt miért kell piszkálni. de ne legyen igazam. meg aztán lehet, hogy olyan lesz a csapat, ami bőven ellensúlyozza vasaltherés Krisztiánunkat:) amúgy ez vajon végleges beavatkozás, vagy időnként ismételni kell?

Mók_Ica 2014.11.17. 15:05:05

@☺ágica: a vasalt herét úgy tudom "csak kipróbálta" egyszer , sztem azt is rendszeresen kellene csináltatni, mint a botox-ot :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.17. 15:08:50

@JOKKA21: én fel-fel tűnök azért :-)

Főleg most, gyere többször <3

@Mók_Ica: eltűnt maga :-)

ő-szinte 2014.11.17. 15:08:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én azért nem úgy ismerem az rtl-t, hogy jó (vagy rossz) pénzért nem játszat el egy ilyet és egy kis titoktartási nyilatkozatot nem irat alá hozzá... ;-)))
ENNYI :DDDDDDDDDDDD
(asszem meg van az új úgymond ;-DDDDDDDDDDDD )

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 15:12:13

@☺ágica: Most ismerem fel, mennyire egyet gondolunk mink, komámasszony!
Kb ugyanezen okokból negligáltam a műsort, a háttérben elketyegett néha, de olyankor inkább a könyvre figyeltem.
Rettentően idegesít Balázs, így számomra sokat rontott a műsor minőségén a kisiskolás vihogása, poénnak gyenge beszólásai, és az egész viselkedése. A műsorvezetők közül a biodíszletnek szánt papagáj sokkal szimpibb volt :)

BK is öregszik, a csomagolás ráncosodik, így néha a vasaló alá kell sztem feküdnie...
Bár, ha Makulátlant csinálnának belőle (lásd Trónok harca), akkor ez a gondja megoldódhatna.

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 15:16:19

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: amit én annyira nem bánok:) a fenti kommented után vhogy nem szeretnélek ellenségnek:DD

majd jövök, puszákok

csicserierika 2014.11.17. 15:23:53

@Mu Deng: a kocsit mosatom, szemetet nem hagyom bent éjszakára poshadni, benőtt körmöm pedig nincs. Egyéb opció ? :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 15:26:14

@ő-szinte: hááát, továbbra sincs...
Sőőőt, olyannyira nem jártam errefelé, hogy a belépőjelszavam is elfeledtem, és ami mégjobb, az ahhoz tartozó emil jelszavát is :O
Így ha a jelenlegi nickemből innen kilépek, sajna ezen a néven a múlt ködébe veszek :(

ha megoldom a jelszóproblemet, ígérem kerítek egy avit vhonnan...

Haynauval összeköltözöl?! :O
Dehát most műtette át magát nővé...

@☺ágica: pedig én nagyon türelmes és higgadt ember vagyok :) csak a nagyon gyökerek kihozzák belőlem a kreativitás ezen fokát...
A fentieket is tök nyugodtan csinálnám végig, asszem indulat nélkül ;)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 15:28:09

Még el sem indult igazán a VV7, a blogmotor máris lenyelte a kommentem :(((

Schlomo Goldberg 2014.11.17. 15:34:46

Nemtomvóteittmá de comment.com-on már linkelte egy lelkes kutató Dóra escortos adatlapját, osztanám:
www.escortguide.co.uk/escort/Dora%20Playmate-199641

verkli 2014.11.17. 15:47:19

"Na, ennyi vót az első kör, holnap rendes összefoglaló lesz és egy beköltöző, ez egészen jövő hétfőig (?) így fog menni, a verkli majd utána indul be rendesen."

Ne nyilatkozz a nevemben, légyszi, nem vagy te államtitkár!

ő-szinte 2014.11.17. 15:47:22

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: sajnálom a nick problémádat, de esetleg csinálj egy másikat, valamit módosíts a névben (nagybetű-kisbetű akármi :)) )
má mijjjér kéne innen kilépni? :-O
jahh, haynauval már tavaly is be akartunk költözni ;-DD
háttt neki sikerült is, faszomatbazdmeg ;-DDDDDDDDDDDDDDD
ENNYI ;-)))) :D

ő-szinte 2014.11.17. 15:51:43

@verkli: te panaszkodsz, mikor engem minden adásban szájára vesz lilu meg balázs? :D
ja nem, mert ő már bence
mindegy ;-DDDDDDDDDDD
ENNYI

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.17. 15:58:15

@ő-szinte: hozzámnőtt a régi ;)

Csak azért, mert most kizárólag a melóhelyről tudok kommentelni (érzem, ez így nagggyon nem jó), és ha ne adj isten, a rencergazda lekapcsolja, akkor meglőttek...
Amúgy dolgozom a probléma megoldásán ;) Írtam a gépháznak.

Be, vagy össze, nemmindegy ;)
Mondjuk elég durva áron jutott be, én nem irigylem miatta :D

Admiral_General_Aladeen 2014.11.17. 16:00:38

Sziasztook! :)

...akarom mondani: DIKK! :)

Elég vegyes érzelmekkel néztem tegnap a beköltözős hazugságfilmeket(amikről már ma ki fog derülni hogy fele sem igaz)
A boglyas hajú Fanni láttán az jutott eszembe elsőre,hogy mi lehet alul és hónaljban,ha a fején ez van.Egyébként barna bőrű spermadonornak ajánlanám Győzikét számára.
Dóri elfelejtett biztonsági övet kötni,mielőtt nyomott egy padlógázt,amúgy felejthető műnő.
A többi faszi szót sem érdemel,mind akkora arc,hogy ebből csak lejjebb adhatnak a műsorban(lásd bemutatkozó videóval kapcsolatos soromat)
Örülök hogy Dorkának is találtak egy testhezálló feladatot,ezt két kakkantás közt is el tudja végezni úgymond. Dikk.
Már csak VV kavaró Viki hiányzik,gondolom ő fogja majd irányított feladatokkal egymás torkának feszíteni a villalakókat....
Vikcsu nevű lényről csak annyit,hogy első körben megelőlegezek neki egy szívlapátot :)

Mindenkinek jó irkafirkálást ide! :)
Az este 10-es kezdés kicsit húzós,de remélem leszünk páran,akik a műsor alatt kommenteljük az eseményeket!

verkli 2014.11.17. 16:05:13

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Ne tekintsd személyes ügynek, de szúrja a szemem, hogy egy ekkora poén el van rontva.
Ha már úgyis nicket kell váltanod, akkor kitűnő alkalom arra, hogy helyesen értelmezd a vörös-tengerészgyalogos kifejezést.
vörös tengerészgyalogos=vöröshajú tengerészgyalogos (nem jó)
vörös-tengerészgyalogos= vörös-tengeri harcos/a vörös-tengeren gyalogosan átkelő (ok)

javaslatom: Brian, a vörös-tengerészgyalogos
(nem Blájen, mert nem úgy hívják)

karev 2014.11.17. 16:11:25

helo mi? :) sziasztok. először nem tudtam, hol kell belépni, a jelszót is csak tippre írtam. :) vv6 óta nem kommenteltem, olvasni tuti fogom, nézni nem biztos, talán 1-2 részt. puszi/pacsi Régieknek, Újaknak.

Gia 2014.11.17. 16:16:32

Későbbre nem tudták volna rakni?! Grrr...

verkli 2014.11.17. 16:16:42

@ő-szinte:
Jogos, visszaszívom, az én nickemet ritkán koptatják...

Legjobban azokat sajnálom, akiknek 'úgymond', vagy 'megmérettetés' a nickjük.

LittlePurple 2014.11.17. 16:34:07

Sziasztok! :)

Üdvv Mindenkinek újra a fedélzeten! :)

@Admiral_General_Aladeen: Neked külön ;)

Minden eddigi vv-k alatt megállapítottam, hogy ettől aztán már tényleg nincs lejjebb!
De sajna, vagy nem....még mindig rácáfolnak egyes "emberek", hogy az "emberi " (???) düddőség határtalan, végeláthatatlan :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.11.17. 16:41:18

Ez a Dennis kölök még Gyúrósjózsinál is egyszerűbb lárva.
Élő adásban közli a barátnőjével hogy pattintva van ? Féreg a köbön.
És üvöltözik, mint egy Au 47. reinkarnációja, mert beszélni képtelen.
A csajok dögösek, de olyanok sötétek mint a negró.
Az értelmiségi rákkendroller sanszos, hogy sokáig húzza, ő képviseli Viki pasis változatát.
És az a lassúság bajnoka-kikboxmester-fogaközött egy perc szünet Laci sem egy nézőbarát forma :pfff

Mók_Ica 2014.11.17. 17:01:25

@Admiral_General_Aladeen: @Gia: a vv6 is 10kor kezdődött... hát nem emlékeztek???? :))))

@LittlePurple: szia :) nekem még ennyire egyértelműen lejjebb, mint a vv6. Vannak egész reménykeltő szereplők..... aztán lehet, hogy ez csak illúzió :) majd megláttyuk :)
ENNYI, úgymond ő-szintén :)))) :PPP és persze dikk.... mmkk

Gia 2014.11.17. 17:02:15

Ma egy egész normális(nak kinéző) csaj költözik be.Persze még nem hallottam megszólalni.

Gia 2014.11.17. 17:03:29

@Gia: Hozzá szoktam a Celeb 21:05-ös kezdéséhez. ;-)

ő-szinte 2014.11.17. 17:04:12

@verkli: kíváncsi vagyok ki lesz a leggyorsabb aki regisztrál ezekkel ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

úgymond 2014.11.17. 17:17:09

Ha már annyira akartátok...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.17. 17:17:16

@Gia: ne akard, ott egy videó valahol. ha a többi lány negro sötét, akkor erre szó sincs.

ő-szinte 2014.11.17. 17:31:41

@Mók_Ica: figyi, az ennyi-t én is tanultam! ( :DD ) vikkancstól (vagy hogy a faszomba híjják :D )
ne monnyák már az emberek , hogy a tv-bűűűl nem lehessen tanulni ;-DDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.17. 17:35:49

@úgymond: tuttam , hogy lesz valaki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

úgymond 2014.11.17. 17:42:09

Mindent a köz kívánalmának megfelelően, úgymond.

Mók_Ica 2014.11.17. 17:44:01

@ő-szinte: tudom hogy vikcsutól tanultad, én pedig példát vettem rólad :) és alkalmazom a tanultakat :) jó bizonyítványt szeretnék kapni, hátha én is mehetek valamilyen levél-bedobálós állásba, mint vvkakkantós .... így látni fogják a kedves ertéelesek, hogy más is tanul itten gyorsan :) :) :PP

@úgymond: és holmarad az ENNYI??? :)))))

Gia 2014.11.17. 17:44:43

@ミラ: Akkor bajban a haza..

verkli 2014.11.17. 17:47:28

@úgymond: szép munka:)

felkészülnek: 'megmérettetés' , 'nyilvánvalóan', 'ha, és amennyiben' és 'idézőjelben'

Kéne egy semmitmondás/közhely-számláló, a VV kitűnő teszt-terep lehetne.

úgymond 2014.11.17. 17:51:36

@Mók_Ica: Ennyi? Ahhoz nem értek, úgymond.

csiri bá 2014.11.17. 18:01:05

www.life.hu/bulvar/20141117-vv-dennis-a-valovilag7-jatekosa-elo-adasban-szakitott-a-baratnojevel-a-facebookon-durva-kommenteket.html
"Igen, Dennisnek klipje is van - amit meg is mutatunk nektek" - az internet mindent elbír. :D
Amíg a Skynet öntudatra nem ébred. :D

ő-szinte 2014.11.17. 18:03:00

@Mók_Ica: az ennyi-re pályázatot írunk ki, mert az csak is olyané lehet "magát adja" ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.17. 18:03:56

@úgymond: ennyi -> az új úgymond :)

Mók_Ica 2014.11.17. 18:04:30

@ő-szinte: és persze ő-szinte :PPP

úgymond 2014.11.17. 18:09:48

@Mók_Ica: Ja, hogy az az új, úgymond? Hát ennyi! De mondhatnám, azt is, hogy ennyike.

csiri bá 2014.11.17. 18:12:45

@verkli: "Kéne egy semmitmondás/közhely-számláló, a VV kitűnő teszt-terep lehetne. " - elég ha megnézel egy parlamenti közvetítést. :D :D :D

ő-szinte 2014.11.17. 18:16:02

@Mók_Ica: ööö...túlzásokba azért ne essünk :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.11.17. 18:17:46

@Mók_Ica: Szia! :)
Nem tudom hogy fogom kibírni 10-ig,már most álmos vagyok....meg öregedtem is sokat a vévéhat óta :)
De sebaj,a "megunhatatlan" Tóth Gabis szignál majd felébreszt... :P Reménykedtem hogy legalább azt lecserélik egy csendesebbre úgymond. :)

verkli 2014.11.17. 18:21:39

@csiri bá:
Igazad van. DE! ez itt a hogyvolt, ne hozzunk be ide a VV-nél alacsonyabb szintű tartalmat. Csak addig vicces ez a beszélgetés, amíg megmaradunk a VV szintjén.

dr. sziszi 2014.11.17. 18:27:08

Szia Dottya, Mók Ica , ő-szinte és minden régi kedves ismerős!!!!!!!

dr. sziszi 2014.11.17. 18:28:27

Dikk,senki sehol...ugymond,ennyi

☺ágica (törölt) 2014.11.17. 18:29:31

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: csak úgy érdemes, mert úgy az igazán hatásos:) én is így tenném:)

Admiral_General_Aladeen 2014.11.17. 18:30:19

Most néztem vissza Dennis a kumisz beköltözés előtti beszélgetését.
Szegény anyósa,és (ex)barinője még javában tapsikolt neki az elején.
Egyébként 8x mondta hogy "hátöö" és 4x kezdte úgy a mondatot hogy "hát" Még Lilura is ráragadt egy "hátöö" erejéig :)))
Szerintem ebből lesz az úgy "úgymond" Dikk :)

csiberibe 2014.11.17. 19:08:28

@Mirocska: Kamaszom jött-ment, miközben én ezt a szuperműsort néztem. Mikor a csaj elmondta, hogy imádja, mikor a bőre tövéig (brühühü) hatol az UV, annyit reagált rá, hogy te agyhalott, majd mikor a sugárkezelés hatol addig...

Kan Csóka 2014.11.17. 19:10:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ugy látom a tavalyi gárdából sokan újra a fedélzeten..
Dorci Neked évente hosszabb lesz a neved ? :)

csiri bá 2014.11.17. 19:14:01

"- A ValóVilág 7 versenyzője, Török Dóra rutinos vetkőző, többször mutatta meg magazinokban meztelen vagy félmeztelen testét és ami nagyon meglepő: különleges implantátumát.
- szilikonmelle után szilikonfeneket csináltatott ...
- plasztikai sebész távolította el a korábban túl nagy szájimplantátumát, és készített kisebbet a helyére
- Dórával nincsen könnyű dolga a férfiaknak: csak a magas, izmos férfi jöhet nála szóba"

Szilikon műizomimplatátum játszik? :D :D

pheobee 2014.11.17. 19:53:53

azt valaki mondja már meg, hogy vv6 dorka miért lett kakkantós? :D

egyébként nézhetetlenül alja karaktereket sikerült találniuk a szerkesztőknek :)

Gonosz törpe 2014.11.17. 20:18:06

@pheobee: Beszélgettek a villalakók, egyszercsak Dorka bejelentette: megyek kakkantani. És otthagyta őket.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.17. 20:42:27

@Kan Csóka: persze, mert jobban teljesítek, alap.

@Jomuki Sokasara: még mindig? Pedig mirácska már nincs is ott :)

@ミラ: de rossz neked :D

Mók_Ica 2014.11.17. 21:21:00

@dr. sziszi: szia :))))

kedves sixx, nem lesz úgy, mint a vv6-nál, hogy minden adás elején nyitsz egy új posztcsit??

perszepolisz 2014.11.17. 21:27:17

Miért nem emlékszem VV Dorkára? Ki volt ez?

Mók_Ica 2014.11.17. 21:35:46

persze a "szabadulás" után szakítottak....

perszepolisz 2014.11.17. 21:41:51

Rákerestem. Emlékszem. És az ki Au és Éva mellett, az egyik képen?

Admiral_General_Aladeen 2014.11.17. 22:01:27

Csak nàlam ilyen halk a műsor?

dejoci 2014.11.17. 22:02:06

esetleg valaki tud stream? vagy korai?

Cimili 2014.11.17. 22:03:52

Hali! :) Na kezdődik. Most így lesz, hogy nincs új posztcsi adás előtt?
Sixx, vagy valaki, hogy lehet lelőni jobb oldalon ezt a részeg csillagot? Kurve idegesítő!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:05:23

@Admiral_General_Aladeen: nálam is tök halk. Fasza lesz majd közben a reklám.

Cimili 2014.11.17. 22:05:52

@Admiral_General_Aladeen: Nekem is feltűnt, hogy nagyon halk.

Cimili 2014.11.17. 22:08:27

Vikcsut vágnám képen az affektálásért.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:08:35

"Nem higiénikus fürdőruhában fürdeni." by Csöcsesz
(ezért ő pucéran fog)

Admiral_General_Aladeen 2014.11.17. 22:09:26

...Vikcsu.... Már a nevétől hányok

perszepolisz 2014.11.17. 22:11:47

Rájöttem: Vikcsu arca olyan mint DeVito a Batman visszatérben.

szmoti 2014.11.17. 22:13:48

Hellóka Mindenki :) nekem így hirtelen most kb öt perc uán meg is van, kit fogok legkevésbő szeretni :D Laci és Dóri...eddig persze még változhat :) ti hogy álltok? :D

Mók_Ica 2014.11.17. 22:15:13

@szmoti: Fannika ... a hangjával... áááááá

Admiral_General_Aladeen 2014.11.17. 22:15:26

Mobilról ti tudtok kommentelni? Nekem lassam frissül/tölt újra.Néha a kommentek sem jönnek be...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:15:34

Na, ebben a szériában is gyönyörködhetünk a szebbnél szebb szponzorsapkákban....

perszepolisz 2014.11.17. 22:16:33

Én ettől a Fannitól már most félek. LAci meg egy műmájer majom, de szerintem neki több rétege van úgymond.

Mók_Ica 2014.11.17. 22:17:19

na, ez szép, egymást fényezik ..... előbb a fickók, most meg Dórika és Vikcsu

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:17:35

Nebasz! Kikockázzák a szájhoz emelt cigit?! :D

szmoti 2014.11.17. 22:18:25

@Mók_Ica: tényleg, ő is durva :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:18:40

@Mók_Ica: de milyen szép egymásra találás már a két lányé, nem? :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.17. 22:19:40

Persze ha Continentalt szívnának, nem kéne kockázni

Mók_Ica 2014.11.17. 22:20:11

Lilut továbbra sem bírom...... ha ennyire utálja ezt a műsort és ennyire lenézi a szereplőket, akkor minek van ott??? a pííííz azért jó érte, mi???

Mók_Ica 2014.11.17. 22:22:47

@szmoti: majd ha meghallod hogy mondja: Laccccccccccccíííííííííí ... hihihihihihi

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és milyen okosnak tarják egymást :))))

szmoti 2014.11.17. 22:23:32

nagyon halk a műsor, lehet nem jól hallottam, de Dóri nem azt mondta, hogy "jajj az a kortárs beszéd?c:D

Mók_Ica 2014.11.17. 22:23:56

halkítsatok!!!!!!!!!!!!!! jön a reklám!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:24:11

Vajon a kifújást miért nem kockázzák?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:24:57

@szmoti: nem figyeltem, de simán kinézem belőle. :)

Schlomo Goldberg 2014.11.17. 22:25:33

@szmoti: de, azt mondta, kortárs beszéd és gyanítom nem poénból

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:26:00

A hangos reklámmal ébresztik fel az elbóbiskoló nézőt.

Skyline79 2014.11.17. 22:26:58

A Fannikát nem az eszéért fogjuk szeretni
....mert az ész a fontos nem a haj ...
:-)

Skyline79 2014.11.17. 22:28:27

@szmoti: igen azt mondta, sőt valamelyiket ki is javította aki jól mondta

csiri bá 2014.11.17. 22:28:49

@Mók_Ica: Pedig szerintem pont ez a lényege a dolognak, hogy ő az, aki cikizi az ápoltakat, míg a kisbalázs a megértő, aki a védelmében veszi őket... ki van ez találva... és lássuk be, Kovalcsik asszonyság nem is csinálja olyan rosszul ...

Dust in Hofmann 2014.11.17. 22:31:03

Lilu szerepet kapott az Én kicsi pónim élőszereplős változatában?

galoooshka 2014.11.17. 22:35:21

és máris közel állnak egymáshoz :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:37:02

A duci csaj engem az előző szériából arra a ... nem jut eszembe a neve, arra a csajra emlékeztet, aki olyan hülyén röhögött és asszem ő esett ki elsőnek talán.

galoooshka 2014.11.17. 22:38:33

Hát ez zseniális, László megdícsért Dórán mindent, ami nem igazi :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:39:26

:D:D roppant vicces lesz, ha egész idő alatt ezt a cigikikockázást nyomják majd.

Skyline79 2014.11.17. 22:39:43

Csak nekem tünt fel, hogy Denis érdekesen leplezi ezzel a hajzattal a korai kopaszodást?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.17. 22:42:13

De szar ez a műsor, a tv-met odaadtam nyomban a szomszédnak, megírtam a memoáromat, valamint megy a háttérben a natgeo.

ő-szinte 2014.11.17. 22:42:20

@Mók_Ica: kedvencem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): dehülllllyevagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ;-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:43:04

@Skyline79: nem, ezt már megállapitottuk tegnap is. :) BunyósPityusan kopaszodik a szerencsétlen.

perszepolisz 2014.11.17. 22:44:07

Egy hagyományőrző ribanc. :D Ez jó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 22:44:37

@szerivan: Ennyi!
Ha nem kockáznák ki, a kutyának fel se tűnne, hogy cigiznek. Nem értem én...

Schlomo Goldberg 2014.11.17. 22:44:42

Edina Erdélyből, azt a telibebaszott mindenit ..

2014.11.17. 22:45:03

@perszepolisz: A lelkét harmóniába hozta a tánc.

ő-szinte 2014.11.17. 22:45:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ikább nekem adtad volna, akkor most látnám ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.11.17. 22:45:50

@ő-szinte: kicsit butuskának tűnik, nem??

2014.11.17. 22:46:23

Kicsinálják okból fogva.

perszepolisz 2014.11.17. 22:46:33

Én eddig azt hittem Erdélyben minden menyecske népviseletben jár és vajat köpül.

Skyline79 2014.11.17. 22:46:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): akkor arról lemaradtam... nagy volt a komment áradat

csiri bá 2014.11.17. 22:47:40

@perszepolisz: ütős példány lesz az ápoltak közt. :D
nyeríteni is szokott vajon? :)

2014.11.17. 22:47:45

Sok gyöngyszemet fog nekünk adni nyelvből fogva :)

ő-szinte 2014.11.17. 22:47:52

@Krétagarbó: ahhoz látnom is kéne, hogy tugggyam ;DDDDDDDDDDDDDD :S
tegnap nem KICSIT butácskának tűnt ;-DDDDDD

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.17. 22:48:27

Jaj szegénykém, bedobják a tajparasztok közé...

Warlimont 2014.11.17. 22:48:49

Szíp kis erdéjjji romajány :)

csiberibe 2014.11.17. 22:49:19

visszasírom gyúrós Józsit...

ő-szinte 2014.11.17. 22:49:25

@szerivan: hónap visszanézem kuzin, nagy bánatomra nem fog menni az élőben való vernyákolás nekem :-///////
ill csak ritkán
FBM

Krétagarbó 2014.11.17. 22:49:42

@ő-szinte: én csak ma láttam, eddig a tegnapi összefoglalóból nekem is úgy tűnik, de amúgy aranyos.

mosca.della.frutta 2014.11.17. 22:50:36

@csiri bá: jelentem, "az ősi román szolgáltatónál" már fogható a prémium csati, úgyhogy akkor most így be is csatlakoznánk még páran a törzskommentelői gárdához szerintem, ha nem gond ;) a műsor amúgy nálam is halk, a reklám annál kevésbé, és valaki plz magyarázza már meg (6-os szériát kihagytam, 5-ösben meg még nem volt rendszeresítve ilyesmi), hogy mi a jófenéért ködölik ki, amikor a szájához emel bárki bármit - úgy értem cigit, poharat - ennek mégis mi értelme?

2014.11.17. 22:50:56

@ő-szinte: Hittantárborba költözés végett tízkor lámpaoltás?

ő-szinte 2014.11.17. 22:50:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: azt tartsd is meg, tv nélkül MMKK szükséged van rá ;-DDDDDDDD

Krétagarbó 2014.11.17. 22:51:17

@foxwiththegloves: lehet, hogy jól fog belőle kijönni.

Skyline79 2014.11.17. 22:52:05

Ez sem lesz a kedvencem

Báncsa a fülemet ez a hanghordozás.... pedig egyébként szeretem a tájszólást meg aki töri a magyart... de ez irritál

mosca.della.frutta 2014.11.17. 22:54:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): poharat is kockázzák, legalábbis, amikor a pezsgőt tolták tegnap, ott vettem észre először, hogy WTF!? amikor a kezében a teli pohárral hadonászik azt nem, de ahogy a szájához emeli, máris ott a kitakarás, vicc (vagyis nem, pontosítok: "ez hárd" xD)

Krétagarbó 2014.11.17. 22:54:29

@Skyline79: tipikus erdélyi hanghordozás és dialektus.

Skyline79 2014.11.17. 22:56:07

@Krétagarbó: tudom....de nem tetszik, lehet csak meg kell szokni

ő-szinte 2014.11.17. 22:56:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mennnymááááááááááááááá...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most nem fogok tudni aludni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(sííííírokkkk :DDDDDDDDDDDDDD )

@szerivan: dorothy javaslatára katgimis lettem mert nekem értékeim vannak! :DDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.11.17. 22:57:20

Már van belevaló is? Baukóval vajon?

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.17. 22:57:23

Úristn ez a kotonzene de para volt kiskoromban

Warlimont 2014.11.17. 22:57:56

@Krétagarbó: Elég irritáló orgánum.... de meglátjuk.

Mók_Ica 2014.11.17. 22:59:11

@mosca.della.frutta: védik a fiJatalokat :) és persze ők így tiltakoznak eme rossz szokások ellen.... :) valószínű büntit kapnának érte, ha nem tennék.... :)

na, ki lesz a belevalóban, éva vagy au? au vagy éva??

Krétagarbó 2014.11.17. 22:59:53

@Warlimont: nme tudom, nekem a többiek is irritálóak. Igaz nem az orgánumuk miatt. Igazi kis majmokat sikerült találni ismét.

Mók_Ica 2014.11.17. 23:00:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ezt ki szponzorálja??? :)))
@Krétagarbó: szeva író-társam :)

Schlomo Goldberg 2014.11.17. 23:00:29

Pikacsu hogy fel volt háborodva hogy nem hagyták békében puncit öblögetni lol

Mók_Ica 2014.11.17. 23:02:04

@Krétagarbó: ezek szerint nem.... :) én nem értem eztet...

együtt az álompár: au-éva :)
wazze... au a kezére írta a telefonszámot... áááááááááááááááááá
a belevaló jobb lesz, mint a vv maga????

Krétagarbó 2014.11.17. 23:02:42

@ő-szinte: nagyon kis bénák. Úristen...

Mók_Ica 2014.11.17. 23:03:28

@Krétagarbó: majd ha meghallod Fannika hangját :) na, az irritáló :) belopta magát ő-szinte szívébe :)))

ő-szinte 2014.11.17. 23:04:03

@Schlomo Goldberg: vissza kell néznem :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.11.17. 23:04:35

@mosca.della.frutta: Biztos büntit kaptak a tavalyi cigizésekért is.

dejoci 2014.11.17. 23:04:36

Aurélió maradjon a helikopter
vezetésnél

Nem Penny hajója 2014.11.17. 23:05:30

Az sokat elmond a színvonalról, hogy jelenleg ez a kis butuska erdélyi romalány messze a legintelligensebb a bent lévők közül. Összefüggően tud beszélni pl...
A Való Világ alatt az ember már apró dolgoknak is megtanul örülni.

Cimili 2014.11.17. 23:05:54

Vikcsu közönséges, de nem kicsit.

ő-szinte 2014.11.17. 23:06:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: azt is vissza lehet nézni???
KELL nekem :DDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.11.17. 23:07:43

A cigikitakarás amúgy a román médiaszabályozás miatt van - ha jól tudom. Illetve a hangos reklám/halk műsor is, mert ezt náluk nem tiltják, nálunk meg igen.

Mók_Ica 2014.11.17. 23:08:31

@Nem Penny hajója: elsőre úgy tűnik, helyén a szíve és az esze.... de majd megláTTYuk mi lesz belőle

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:08:49

@ő-szinte: mivanmivan, nem tetszik? Szerintem pont illik hozzád! :D

ő-szinte 2014.11.17. 23:09:16

@Nem Penny hajója: romániában nem lehet dohányozni? :-O :DDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.17. 23:09:34

Éva milyen visszafogott... és hogy pislog kifelé.... nagyon nem érzi ezt a helyzetet :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:10:20

@Mók_Ica: ó, fog ő még magabiztosan bazmegelni, ha valaki beugat neki telefonban v. szkájpon. :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:10:26

nagyon érlelik a LaciDóra testnedvcserét az rtlnél, úgy hogy valami lesz 8)

ő-szinte 2014.11.17. 23:10:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jóvanbazzz, ezt még visszakapod ;-DDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:11:10

@Nem Penny hajója: ööö... miről vagyok lemaradva? Mi közünk van a román médiaszabályozáshoz?

Mók_Ica 2014.11.17. 23:12:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez esetben kérnénk egy szponzori látogatást a villában :) jó kis túlélő sóóóóóóóóóóóóó lenne :))

hempereghet is, az teCCene :)

mosca.della.frutta 2014.11.17. 23:14:20

@Cimili: ahha...... csak az a baj ezzel, hogy a füstölgő cigi meg ott van a kezében, és a piás pohár is, és amikor csak azt takarják ki, amikor belekortyol, vagy szív, akkor annak mi értelme? na meg rohadtul figyelemfelkeltő is.

de halljátok ez a Baukó elképesztően tehetségtelen, más nem akadt műsort vezetni? nem tudom elhinni...

Krétagarbó 2014.11.17. 23:14:50

Éva: megvolt az első buli, én már nem élvezném annyira, már nem is iszom... Besírok mindjárt rajta...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:14:54

Bmeg, Éva azt hiszi, hogy róla szól ez a műsor. Is.
Na őt kéne beküldeni a medvék közé... bár ez jó nagy kibaszás lenne szegény mackókkal. Egy darabig.

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:15:12

@ő-szinte: legkésőbb az első dupla szimpátia kiszavazás előtt, max 1,5 hét, csak nem értem miért kell felvezetni, talán hogy ne lepődjünk meg, vagy elhiggyük, hogy LiluBenceAuÉvi nagyon tudnak?

Mók_Ica 2014.11.17. 23:15:45

@mosca.della.frutta: akarni biztos akart.... de gondolom őt kapták meg a legkisebb összegért ...

ő-szinte 2014.11.17. 23:15:46

@Ay Mama, Que paso: árulni lehet, mutatni nem...hm...értem :DDDDDDDD
(DE NEM :-) )

Krétagarbó 2014.11.17. 23:17:01

Dani, értelmiségi? Miért? Gimibe járt? :)))

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:17:04

AuÉvának jót tenne egy lámpalázt oldó feles

Mók_Ica 2014.11.17. 23:17:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): borzasztó..... au csak annyival jobb évánál, hogy nem akar okosnak tűnni....

ő-szinte 2014.11.17. 23:17:19

@Ay Mama, Que paso: hát hogy ott üljünk és nézzük ;DDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:18:15

@ő-szinte: törvény nem kell hogy értsük, nem is lehet, talán nem akarják hogy mutogatva legyen
AuÉvaának kéne egy lámpaláz oldó feles

Mók_Ica 2014.11.17. 23:18:34

@Krétagarbó: sőt, egyetemre... :))))

@Ay Mama, Que paso: éva már nem iszik, teeee :) egyébkét jót tenni neki, nem lenne befeszülve :)))

mosca.della.frutta 2014.11.17. 23:19:34

@Nem Penny hajója: én meg már azt gondoltam, ezzel trükköznek, hogy ha a reklám nem lehet hangos a műsorhoz képest, akkor a műsort halkítják a reklámhoz képest... ;)

Cimili 2014.11.17. 23:19:50

@Krétagarbó: Állítólag egyetemre is járt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:20:50

@mosca.della.frutta: biztos megfizette a tanulópénzt. Hogyúgymondjam... S.Zs. doki meg hálát az égnek, hogy nem az ő vérét(?) szivja végre. :D

Mók_Ica 2014.11.17. 23:21:13

@Ay Mama, Que paso: alakul :) beszólogatás már van :)))

Krétagarbó 2014.11.17. 23:22:18

@Cimili: Igen? Nem tudom, most kapcsolódtam csak be, nem láttam a tegnapi adást. De még attól sem lesz vki értelmiségi ja járt egyetemre, sztem.

Mók_Ica 2014.11.17. 23:23:00

au elkezdte lopni a sót itt is :)

Mók_Ica 2014.11.17. 23:24:13

@Krétagarbó: persze, hogy nem :) :) ezt éva mondta :)

Cimili 2014.11.17. 23:25:49

Jó éjt mindenkinek, holnap ugyanitt. :)

Krétagarbó 2014.11.17. 23:26:18

@Mók_Ica: tudom, az nem teccett:)
Megyek, álmi vok, jó éjt:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:26:30

Csobotadélt akarom. :D
Szörnyű ez a megfelelés- és egyéb kényszeres némber.

ő-szinte 2014.11.17. 23:26:34

@mosca.della.frutta: nekem au viszont nem tűnik rossznak (ezt kemény fél perc műsorból vontam le, úgyhogy így küldj el az anyámba ;-DDDDDDDDDDDDDDDD )

Mók_Ica 2014.11.17. 23:26:50

jó éjt mindenkinek, holnap folyt.köv :)

Morcz 2014.11.17. 23:27:28

Sziasztok!

A HV-n nagyokat röhögtem. Mit szóltok a ami beköltözőhöz? Mikor életem párja meglátta kisfilmjét megjegyezte: "ez olyanokat fog bent mondani hogy lejön a vakolat...."
Nekem első blikkre semleges.
Akmi eddig szimpi: Denisz, Vikcsu és Fanni

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.17. 23:28:12

@Krétagarbó: jah, ezen én is fogtam a fejem. Ráadásul a kisfilmje arról szólt h baszik a tanulásra mert rákenról, és ki is hagyta inkább a félévét.

ő-szinte 2014.11.17. 23:30:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ki az S.ZS??? infót MOST vagy meghalsz;-DDDDDDDD

Morcz 2014.11.17. 23:33:27

@ő-szinte: de gyilkos hangulatban vagy, nem szoktál te ilyen lenni....:P Tényleg már van on, vagy csak utána lesz hogy mindenki beköltözött?

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:33:44

@ő-szinte: Au épp táncolt, vagy Éva beszélt? 8D

ő-szinte 2014.11.17. 23:34:52

@Morcz: figyelj, miután sponzorsapit kaptam tőle ajiba ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.17. 23:36:30

@Ay Mama, Que paso: mikor én bele tudtam nézni akkor ültek és au lopta a sót

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:41:47

@ő-szinte: én nem értek hozzá, de most nem adnia kéne ? 8)
végül is a szavakon kívül csak a fülese, Éva, az a csörgő hang és a stúdió zavarták

Morcz 2014.11.17. 23:49:44

@ő-szinte: téged egy szponzor sapival hogy le lehet kenyerezni...:P

ő-szinte 2014.11.17. 23:54:53

@Ay Mama, Que paso: nem tom, az a fél perc amit láttam belőle, nekem bejött, felőlem maradhat a poppolója ;-DDDDDD

ő-szinte 2014.11.18. 00:00:27

@Morcz: hát pusinak hatásos eszközei vannak :DDDDDDDDDD
de ez nem a lekenyerezés minősített esettye volt ha úgy jobban megnézed azt a sapit :S ;-DDDDDDDDDDDD
most beflegmulok, jó éjt :-)

mosca.della.frutta 2014.11.18. 00:02:56

@ő-szinte: nem küldelek, én is csak Au miatt adtam esélyt a kettősüknek, mert az ő fejét bírtam végig a dzsungiba', de hangsúlyozom, én a VV6-ban nem láttam, így még az ingerküszöböm viszonylag magasan van vele szemben (ugyanez nem mondható el Évával kapcs., mert a 4-et viszont láttam, és pár rövidke részletet abból a tv2-es kamureality-ből, amiben szerepelt a tesójával, mit mondjak, rettenet volt), jó, Au is be volt feszülve, de Éva... nem neki való ez a meló, na! :P xD

Morcz 2014.11.18. 00:06:49

@mosca.della.frutta: várd ki a végét, lehet hogy belejön.

mosca.della.frutta 2014.11.18. 00:15:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Mók_Ica: ebben lehet valami, doki biztos befizette a műsorba, és akkor innen megfejtettük azt is talán, hogy a dzsungelbe hogyan kerülhetett :PP egyébként, az gáz, ha nekem a műsorvezetés se jön be? mármint a Lilu-Istenes-féle? miután utoljára Balázzsal láttam még ezt a show-t, nekem most még mindig az a viszonyítási pont, kisfilmek után még mindig arra számítok, hogy ő jelentkezik be - pláne a celebes műsor után -, nekem az ő oltásai hitelesebbnek hatottak, mint Bencéék erőlködése (azt se értem, minek vannak ketten? semmi pluszt nem ad, sőt!)

Morcz 2014.11.18. 00:18:40

@mosca.della.frutta: A Lilu-Istenes páros nem csak neked nem jön be, mindkettő nagyon gáz....

mosca.della.frutta 2014.11.18. 00:21:47

@Morcz: oké, hát rajtam ne múljon ;)

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:22:58

Erdélyi kislány kérdezgeti Dagit a kertben.

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:24:49

Boglyas álmos, most őt mutatják, ahogy álmosan pislog.

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:26:07

12. ker-en feszes nadrág van, ezt szóvá teszi Boglyas

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:26:54

Ez most komoly, hogy divatba jött a férfi leggings? Beszarok.

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:28:25

Mrs. Erdély igazságos, de nem szent - monnya ő (és baromi vastag aranylánca van).

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:28:47

@Nem Penny hajója: lemaradtál, arról, hogy Fanny Hill attól fél, hogy kifehéredik, bár eddig is átlátszó
hogy kell fényképet beszerkeszteni az AY elé?

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:30:18

Mrs. Erdély nem dohányzik (egyedüliként) és soha nem is próbálta. Boglyas szemüvegben úgy néz ki, mint egy köztévés műsorvezető.

mosca.della.frutta 2014.11.18. 00:31:08

@Morcz: jah ja, meg nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy Lilu ehhez már túlkoros, igazából már a VV5 idején is az volt, most meg aztán, így, az épp hogy csak nagykorú Istenes mellett.... elképzelni nem tudom, miért ragaszkodik hozzá/juk ennyire a csatorna - még utóbbit megértem valahol, Balázst akarják pótolni vele, azért is erőlteti annyira az ő stílusát a kisgyerek, de hogy Lilu helyett bárhol, bármikor találnának alkalmasabbat, az nem lehet kérdéses (csak Szabó Zs-t ne, de amúgy bárkit, tényleg!)

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:31:33

Boglyas tőzsdézne, ha megnyeri a VV-t. háháháhá

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:31:57

@Nem Penny hajója: Fanny nem dohányzik
alakul a Kárpát medence olvasztótégelye a villa udvarán, kulturális kavalkád!!!

malevil2050 2014.11.18. 00:32:28

Kérném a hangmérnököt ha esetleg ne talán tán ráérne a potméteren ottan a keverőpulton, a balancon álíccson már egy kicsit,mert csak a bal szól !!!!!! Ha cerkesztók olvassák aggyák már át! kösssz !

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:34:36

Most, hogy nincs ott a két kúrógép, meg a ribi, egész értelmesek (Persze viszonylag).

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:37:24

@Ay Mama, Que paso: tényleg, Mrs. Erdély pont most sóvárog a cigi után

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:39:14

Mrs. Erdély lakott korábban - 3 évet- Pásten. Tudna is akcentus nélkül beszélni, de nem akar.

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:40:00

Tárdos LoL Tordas,
de nekik jó a Tárnok is ott van a' arra

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:46:01

Tetkós kuszafog masszírozza Szilikon Ribit

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:46:44

Van egy olyan érzésem, hogy itt előbb lesz dugás, mint az előző szériában.

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:46:45

Dani és Fanny az eddig stream alatt nem mentek távolabb egymástól 4 cmre, kivételt képez ez alól, amikor vizet hozott Dani Fannynak. Laci, Dóri meg alkalulnak, pont úgy ahogy A mvk mondták, N A H Á T

malevil2050 2014.11.18. 00:52:19

Megvan az új atikinga pár,csak most danifanninak hívják.

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:59:17

Dani lelép a bioritmusát elvesztő Fannytól!!!és elmegy a kép

kis.herceg 2014.11.18. 01:15:28

kövi lakó egy maci nevű úriember. ilyen figura asszem még nem volt vv-ben.

agimano 2014.11.18. 01:43:22

az lenne a kérdésem, hogy van ez a Baróti Sztár tv Sanyikával, és ez az ismerőseim körében egy igen népszerű műsor, egyszer megnézettek velem pár részt, és abban volt egy Edina kaliberű kiscsaj, aki Sanyikával közösen vezette a műsort, amikor megláttam, egyből az a csaj jutott eszembe, próbáltuk megkeresni azt a videót, de nem találtuk. nem tudjátok, hogy ő volt benne abban a "műsorban"?

Cimili 2014.11.18. 02:22:11

Onlány: Laci és Dóri összebújva alszanak. Ha ő az akinek tiszta tetkó a háta meg a karja.

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.18. 05:50:56

Dani szerintem homoszexuális. Valahogy nekem ő szimpatikus. Meg a szőke pros...hostess is.
Meg a kis erdélyi csaj. De valahogy akkor is unalom előérzetem van.

Ezen még mindig röhögök.

coub.com/view/41jwh

ő-szinte 2014.11.18. 06:47:58

@Nem Penny hajója: köcce, a közvetítést, máskor is ha nézed ;-)))))))) <3

ő-szinte 2014.11.18. 07:09:09

@sixx: oké halló, köcce ;-) :DDD

Krétagarbó 2014.11.18. 08:16:55

@kolbászmustárral: szerintem is homo, vagy erősen nőies. A hangja, hanghordozása tipikusan olyan.

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.18. 12:31:33

@Krétagarbó:

Nna, ugye? Már ismerősöm is észrevételezte.
Pedig bevállalhattak volna egy meleg srác karaktert.

mézescsók 2014.11.18. 13:28:37

@Krétagarbó: Szerintem a srác udvarias, jól nevelt (még csak két napja megy az egész, túl sokat nem mutatták, de eddig még mindig előre engedte a lányokat az ajtónál), nem macsó, simulékonyabb, tán még unalmas is, de ez nem garancia arra, hogy meleg. Mondjuk én nem nagyon ismerem fel őket, kivéve, ha rájuk van írva, A hangja kicsit talán nyávogós, de ennyi.
süti beállítások módosítása