Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7163-7166 - Jancsi és Juliska

2014. november 17. 15:00 - julie0812

1.jpg

Gizi és Vilibá lelkizésével kezdünk a ház előtt, milyen kár, hogy Vilmos elköltözik, hiányozni fog, de hát így lesz a legjobb, stb. Közben Ildikó már egy potenciális vevőnek mutogatja a lakást. Vilibá hazaér, Ildikó hirtelen zavarában egy régi barátnőjeként mutatja be az érdeklődőt. Megy ez neki, mint a karikacsapás. Az udvaron még beszélget a nővel, Bözsike pedig megfüllenti, hogy itt adásvételről van szó és megkérdezi Ilditől, hogyhogy magázódik a barátaival és pénzért kínál nekik dolgokat.

2.jpg

Laci bánatosan kiírja a kisbolt ajtajára, hogy bárpult eladó – miután Gizi választásra kényszerítette közte és bárpult között (bár vicces lett volna, ha azt írja ki, hogy ex-alkoholista enyhén börtönviselt élettárs eladó). Enikő elmondja Lacinak, hogy a balhé csak műbalhé volt Zsolt megrendelésére. Laci ezért beront Zsolthoz az irodába és követeli, hogy fizesse ki a bárpultját. Bartha elmagyarázza, mi a különbség a házikocsma és a vendéglátás között. Laci továbbra is hőzöng a károk miatt, erre Bartha kipenderíti az ajtón. Lacinak végül sikerül elcserélni a bárpultot egy szuper zöldséges standra, pont olyanra, ami már van nekik. Zsolt és Krisztián pedig elmennek megünnepelni a jól sikerült akciót, kiváltva ezzel Nikol nemtetszését, mert őt kihagyják a kanbuliból.

3.jpg

Ági kamasznevelési tanácsokkal látja el Julit az udvaron és feldobja, hogy szervezzenek közös családi ebédet, hátha így Zita is közelebb kerül hozzájuk. De Juli már főzött és persze pont most akart szólni Áginak, hogy csatlakozzon hozzájuk. Jön Hanna, Juli őt is meghívja ebédelni. Hanna felajánlja, hogy legyen a villában az ebéd, ott mégis csak kényelmesebb. Ági kapva kap a lehetőségen, egy villa az tökéletes lenne. Juli annyira nem boldog és nem is hajlandó kiöltözni a jeles alkalomra, Atikám szóvá is teszi, bezzeg ő fehér ingben fogja enni a milánói sertésbordát.

4.jpg

Ildikó indulna az öregek otthonába kiválasztani Apus szobáját, de az öreg épp nagy szerelésben van: kiszed egy csomó tésztát a lefolyóból, már nincs is semmi gond, nem kell itt semmit kicserélni. Sőt, költözni se kell. De az nem gyanús neki, hogy is került oda az a tészta. Ildi bosszús, de aztán kézen fogja Vilibát és viszi. Bözsike megint megpróbál beszélni Vilmossal, higgye már el, hogy a lánya becsapja. De az öreg csak azt szajkózza, hogy Bözsike hazudott neki Magdikával kapcsolatban. Később Ildikó váratlan vendégeket talál Vilibánál: Géza és New Mónika.

5.jpg6.jpg

Kezdetét veszi az ebéd, ott az egész Berényi család, még Miki is, remélhetőleg szegény Andrist nem fogják felemlegetni. Atikám beszédet mond, dicséri a szakácsnőt, aki eredeti olasz recept alapján főzte az ebédet, és köszönti Ágit. Ági kijelenti, hogy a tészta sajnos túl lett főzve és abszolút nem al-dente. Juli full ideg, Attila próbálja nyugtatni, isteni volt a kaja és az alakja is csodálatos, mindegy mit mond a húga. Ebéd után folytatódik a csevegés, Ági elmeséli, mennyire hiányzik neki a jóga és hogy milyen fontos az önmagunkra fordított idő. Mert ha ez nincs, akkor olyan besavanyodottak leszünk, mint például Juli. Na ez már több a soknál, Ági egy pohár vizet kap előkelő buksijára.

7.jpg

A Kertész tesók nekiesnek Ildinek, hogy képzeli, hogy ki akarja forgatni Apust a vagyonából. Ildi kikéri magának, ő már egy hete ganézza a lakást és csak aggódik az apja miatt. Meg kell mondania az igazat: Vilmos öregszik, mindenféle baromságot csinál. Gézának eddig ez nem tűnt fel, pedig nemrég még itt lakott. Ildi leginkább arra kíváncsi, hogy miért pont most jöttek el meglátogatni Vilibát, ráadásul egyszerre. Géza elmondja, hogy neki Bözsike szólt, a veszekedés folytatódik, az öreg pedig dühösen felcaplat Böskéhez és jól megmondja neki a magáét. Már megint.

8.jpg

Juli hazaérve megbánja a hirtelen dühkitörését, de Atikám szerint nem kell, Ági különösen jól érzi magát, ha feszkó van. Ági Miklóst kérdezgeti Claudiáról és elmereng a régi szép időkön, amikor még neki is olyan élete, lakása, stb volt. Egyszer mindent vissza fog szerezni. Juli végül elmegy bocsánatot kérni, mert a családi béke a legfontosabb. Ági aztán nem fog jópofizni, bocsánatkérés elutasítva. Juli megint dühöng. Ekkor jön Hanna és azt mondja, beszélt Claudiával és ő is teljesen kiakadt Ági viselkedésén. Nagysasszony szeretné, ha Juli kiutazna hozzá egy kicsit, hogy lenyugodjon.

9.jpg

Ildikó továbbra is előadja, hogy nála senki sem aggódik jobban az apjukért, de Géza ezt marhára nem hiszi el. Vilibá nagyon örül Mónikának, jól elbeszélgetnek. Móni teljesen megérti, ha Vilibá mégis eladná a lakást. El is hívja, menjenek el együtt megnézni, milyen áron mozognak most a környékbeli lakások. Vilibá akár oda is költözhetne hozzá Brüsszelbe az otthon helyett. Az ingatlaniroda hirdetései között egyszer csak észrevesznek egy hasonló lakást, mint a Vilibáé. Ja nem is ugyanolyan, ez AZ. Hát ők biztos tudják.

10.jpg11.jpg

Alíz szabadnapos és valami izgalmas programra vágyik Ádival, szigorúan kettesben. Luca azt javasolja, hogy mindenképp valami őrült dolgot csináljanak. Ádámnak remek ötlete támad: egy erdei túra, amit egy haverja segítségével szervez meg. Kisebb séta után egy tisztásra érnek, ahol minden elő van készítve egy kellemes enyelgéshez. A kufirc után kölcsönösen bizonygatják, hogy mennyire szeretik egymást, jaj de romantikus. Ádám elárulja, hogy pocsékul tájékozódik, úgyhogy az erdész haverja szórt el kis fehér kagylókat az úton, onnan tudta, merre kell menni. Csakhogy Szöszi azokat összeszedte, mert annyira szépek! Ajjaj, mindjárt lesz mézeskalács házikó és vasorrú bába.

Címkék: barátok közt
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.11.17. 15:40:53

Újra és újra meglepődök, hogy mik vannak. Ki ez a Móni? Milyen szép tengeri kagylók.... :-)))

julie0812 2014.11.17. 16:02:47

@hannamontanna: Redizájnolt Kertész Mónika, egyenesen Brüsszelből :)

Johnny336 2014.11.17. 16:06:15

Nem tudom hogy vagytok vele, de Ági nagyon komoly milf! :D
Tészta a lefolyóban, bitch please...
Feleségem rendszeresen eltömíti kajamaradékkal a mosogatólefolyót, aztán meg szól, hogy "Zolika, ez a szar már megint nem engedi le a vizet!".
Aztán Zolika odamegy, és adott hónapban harmadjára ismét kiganézza a lefolyót, szifonnal, mindennel.
Vilibá elvileg gondnok, nem az volt az első dolga, hogy megnézi a lefolyót? Inkább hisz egy taknyos "szerelőnek"?

julie0812 2014.11.17. 16:12:19

@Johnny336: Ági nekem annyira nem jön be, de hát ízlések és pofonok :D

hannamontanna 2014.11.17. 20:13:06

@julie0812: Kééérlek..... szenilis vagyok. Ki helyett van ez a redizájnolt Mónika? Ez már kezd követhetetlen lenni. Lassan már csak Miki meg Vili bá a régi... Na jó Dóra és Géza is. De ez baromi idegesítő. Mi szükség van erre? Ha én találom ki a történetet, akkor mi szükség van arra, hogy időről időre előszedjek szereplőket, akik már nem ugyanazok, eddig eddig voltak? Miért nem lehet olyan sztorit kitalálni hogy értsem is mi a frász történik?? Na de ne legyen ennél nagyobb gondom :-DDDDD

julie0812 2014.11.18. 09:07:26

@hannamontanna: Mónika Vilibá másik lánya, aki kiköltözött Brüsszelbe. Korábban Farkasházi Réka játszotta, most Huszárik Kata alakítja. Jó pár éve volt már, nem csoda, ha nem emlékszel :) Úgyhogy ebben az esetben szerintem annyira nem gáz a szereplő váltás, én azon szoktam röhögni, amikor egyik részről a másikra jön ugyanaz a karakter, de más játssza... Pl. amikor Gézát két hétig "helyettesítették"... :D

mézescsók 2014.11.18. 09:08:10

@hannamontanna: Mónika Magdi anyus és Vili bá egyik gyereke. Sokáig szereplője volt a Bík-nak, egy ideig Bartával is futott nagyon komolyan )igazi szerelem, hőjjj), sőt, mintha egy szaxofonos pasija is lett volna Andrea - Barta későbbi nője és a jelenleg is szereplő gyerekének anyja-, továbbá Palika - már elhúzott a sorozatból - testvére), de mintha lett volna valami kufirc Imrével is (Laci fogadott fia), de erre nem vennék mérget. Tudod, hogy ez a ház belterjesebb, mint még meg sem talált törzs az Amazonas mellől. Aztán Mókika Brusszelbe ment dolgozni.Farkasházy Réka játszotta. Talán nem vállalta ismét a szerepet, ezért kellett valaki mással helyettesíteni. Biztos remek színésznő ez a Trokán-hölgy, de nagyon idegen ebben a szerepben.

hannamontanna 2014.11.18. 09:17:58

@julie0812: @mézescsók: Na most akkor Trokán, vagy Huszárik? Inkább Huszáriknak nézem.
Amúgy tiszta szerencse, hogy nem emlékszem Géza helyettesítésére. Akkor még talán nem néztem a sorozatot... hejjj régi szép idők!!

hannamontanna 2014.11.18. 09:31:08

@julie0812: Köszi. Na ebből most sokat tanultam, végig néztem. Na és az a Csilla vagy ki, akit Gizi emleget most mackókámnak, az ki? Kifogyhatatlan az érdeklődésem és a tudás iránti vágyam... :-DD

julie0812 2014.11.18. 11:06:13

@hannamontanna: Na erről úgy tűnik én maradtam le :) Mikor volt ez? Múlt hét szerda-csüt-i összefoglaló már készen van, most akarom megírni a péntek-hétfőt, de nem rémlik... Majd ha kiderítem, szólok! :)

hannamontanna 2014.11.18. 11:24:38

@julie0812: Azt hiszem még csak előzetes. De hiába kutatok az agyamban, nem ugrik be hogy Lacinak lett volna ilyen nevű csaja..... Orsinál leragadtam.
süti beállítások módosítása