Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x17 - Melyik amazonból lesz dzsungelkirálynő? (élő!!!)

2014. november 12. 20:38 - sixx

7162075_102807_f47473f1a1a8bd56b7df5daa9eb5bcd6_wm.png

Nu, akkor ez ennyi lett volna, köszönjük a megtisztelő figyelmet, találkozunk vasárnap este a VV7 beköltözésekor. Jóccakát! 

sixx: Mészáros Molnár Andrea lett a dzsungelkirálynő, nem nagy meglepetésre. 

sixx: Ha nem hazudnak Balázsék, akkor döbbenet, 980 000 szavazat jött. 

ChatGéza: A tábortűznél sajnos nem szól a quantana mera, de azért kiderül, hogy Éva vert már meg férfit. Úgy látszik ez valami kór lehet a VV szereplőknél, hisz VV Indián is rúgott már szájba nőt.

sixx: 

- Vertél már meg férfit, Éva?
- Persze.

ChatGéza: Éva a valóságban nem ilyen manipulátor. Hát persze. Otthon kenyérre lehet kenni. Két lónyugtató után biztos, de nem ismerem személyesen Évát.

sixx: Kedélyesen elbeszélgetnek, és még arra is jut idő, hogy Évába nagyokat rúgjanak. Éva szerint Andi attól lett releváns, hogy ő baszogatta, és ettől került elő. Megmutatják azt is, amikor Éva üvöltözik.  

ChatGéza: Egy jól időzített szaros poénnal kapcsolunk vissza Afrikába. De a végét már megpörgetjük, mint Aurélio a varázsceruzát.

sixx: Na, még egy utolsó hurrá, 480 000 szavazatnál tartunk, ebből szerintem 400 000 Andira jött. Egy szarós és egy faszos vicc még belefért.

sixx: Na, menten vége a műsornak, egy reklám még, és öt perc. 

ChatGéza: Szavazni, szavazni, szavazni! Ez itt a lényeg. Aleska érkezik elbeszélgetésre. Végre megismerhettünk, mint embert - mondja Jani, pedig sokan ismerik már behatóan a művésznőt, mind szakmailag, mind emberileg, ugye.

ChatGéza: a lányok egy totemnek vallanak színt. Jó, ez egy feladat, de akkor is teljesen nonszensz. PLUSZ BEKAPCSOLVA MARADT ALEKA MIKROPORTJA, ÍGY HALLANI AZT AHOGY ANGOLUL HALANDZSÁZIK.

ChatGéza: Boglyasfej VS Szende Deathmatch lesz a grandiózus fináléban. Aleska lett a harmadik, puszi a hasára, gratulálunk neki. De miért is?

sixx: Jóhogy Andi, Aleska mehet haza.

sixx: Na, lássuk, ki esik ki. Éva már döntős, vajh ki lesz a másik?

ChatGéza: Hogy megváltozik az ember egy kis dzsungel meg 17 nap bezártságnak köszönhetően, nem? Például Andi már próbálja megtalálni Éva szívéhez a kulcsot, de minek, ugye.  

Screen Shot 2014-11-12 at 22.07.29.png

ChatGéza: A három lányra most ráborítják a fostartályt: megmutatják nekik, hogy a 17 nap alatt, hogy beszélték ki egymást.

sixx: Geciség non plus ultra - bemutatják azokat a kisfilmeket a három csajnak, amiben egymást beszélik ki. Meg mások őket. Szerintem itt vér fog folyni.

ChatGéza: Jó lenne már egy valóságshow-t nyerni - mondja Éva. Kinek mi az életcélja, ugye.

Screen Shot 2014-11-12 at 22.05.14.png

ChatGéza: A nagy bejelentés előtt, hogy ki lett a harmadik, még lelkiznek egyet Balázsék. Aleska olyan fejet vág, amilyen nincs is.

ChatGéza: Évára ráeresztenek egy kisebb hangyabolyt, amit nem is bír, mert hát a tűzhangyák bizony rohadtul csípnek. De a hisztit azért kicsit túltolja a nagyságosasszony.

Screen Shot 2014-11-12 at 22.03.13.png

sixx: Éva nem bírta tovább, öt perc sem telt el és kiszedette magát, amikor hangyákat öntöttek a karjára. Nem akarom védeni, de kibasztak vele.

Screen Shot 2014-11-12 at 22.01.24.png

ChatGéza: Éva még attól is sikongat, ha egy dzsungelmunkás hozzáér a borostás vádlijához.

sixx: Éva teljesen ki van bukva, a lába mellett krokodil, rák, meg mindenféle hasonló pocol vízben, és baszki, ez a leggecibb feladat, mert nem szedik ki az állatokat, hanem csak újabbakat pakolnak rá. Éva üvölt, kerengne is, mint az üvöltő dervis, de nem tud, mert be van szorítva.

ChatGéza: 

Jani: Gondolj valami nagyon keményre. Mondjuk Pityu seggére.

sixx: A csajom sajnálja Évát, mert olyan félős képet vág. Ilyet:

Screen Shot 2014-11-12 at 21.56.38.png

ChatGéza: Éva bátorságpróbája jön. Leírhatatlan az izgalom, ami bennem dolgozik. Éva John Travolta pózban kapja arcba a szörnyűségeket. Balázék felszopója alapján minimum saját tükörképével kell szembenéznie nettó 10 percig.

sixx: Hótt izgalmas lesz Éva próbája állítólag. Évának John Travolta-pózba kell vágnia magát egy üvegkalitkában, és nem mozdulhat - ha kibírja 10 percig tíz csillagot kap. Messze az Andi feladata volt a legkönnyebb, BUNDA BAZDMEG. 

Screen Shot 2014-11-12 at 21.53.35.png

sixx: Na, negyedmillió szavazat, a számmisztika jegyében telik az este. Baukó Éva egyébként már nyertes ugye, ő lesz a VV7 kísérőműsorának egyik műsorvezetője. Ezt most simán el lehet mondani, mert nem történik semmi a tévében, Jani és Balázs szája jár csak.

sixx: Most először örülnék egy kicsivel több reklámnak, ez az élőzés elég kiborító most.

sixx: Szusszanunk, szünet van. Addig is egy komment, meg egy dzsif. 

Screen Shot 2014-11-12 at 21.47.01.png

ChatGéza: Történés van: ELTŰNT A SÜN!!! Ja, meg már több, mint 200 ezren szavaztak. Mi ez, ha nem médiatörténeti pillanat? 

sixx: DRÁMA! Csak kilenc csillag! Egyet elkúrt Andi, aki úgy érezte magát, mint egy béka a befőttesüvegben.

sixx: Jani aszongya: "Ha majd kész vagy, rajzolj szívet a párás ablakra!" Andi persze betekeri a csillagokat, neki akkor tízből tíz van az első körben. Most jön Boglyasfejű Éva.  

Screen Shot 2014-11-12 at 21.40.08.png

sixx: Andi egy üvegládában valami vízben szedi össze a csillagokat, ez elsőre könnyebbnek tűnik, mint feküdni, és hagyni, hogy a pinánkba patkány másszon. A csillagokat jó helyre kell tekerni, de basszameg nem lehet egyszerre gépelni, képet vágni és műsort nézni.

Screen Shot 2014-11-12 at 21.30.14.png

ChatGéza: Balázs rögtönzött biológia órát tart: a rákok a meleg helyre mennek. Aleska is felteszi a bennem motoszkáló kérdést, hogy ez most kit érdekel? A dzsungelmunkások szakszerűen Aleska pólója alá söprik a szitakötő lárvákat. Profi munka. Aleska kicsit megrogyott már, le is sírta a csodás szénből felkent sminket. Balázs a flitteres farmerdzsekijében büszkén jelenti: 115 EZREN SZAVAZTAK MÁR TE ATYAÚRISTEN!!! Aleska 9 csillagot szedett össze mellesleg.

sixx: Fasza, nem mentettünk, elszállt egy rakás NAGYON VICCES beszólás, de mindegy. 

sixx: Most hernyókat kap a mellye közé a légtáncos, és kis híján elbőgi magát, de 7 csillagja már megvan.

ChatGéza: A dzsungelmunkások szakszerűen Aleska pólója alá söprik a szitakötő lárvákat. Profi munka. Aleska kicsit megrogyott már, le is sírta a csodás szénből felkent sminket.

ChatGéza: Balázs rögtönzött biológia órát tart: a rákok a meleg helyre mennek. Aleska is felteszi a bennem motoszkáló kérdést, hogy ez most kit érdekel?

sixx: jaj, Balázs, ez nagyon szar viccelődés ezzel a sárkánygyíkkal, baszki. Megvan ez is, csak keménységre nevel a pornó, na. A következő körben rákokat pakolnak Miss Gyémántra, aki inkább becsukja a szemét, amikor meg azt mondja Balázs, hogy ezek a meleg helyeket keresik, kiborul, az egyik bement a gatyájába.

Ez nagyon bement!

Lukig. 

Screen Shot 2014-11-12 at 21.24.49.png

sixx: A negyedik csillag nincs meg, a patkányokat nem bírta Miss Gyémánt. Most bazinagy pókokat raknak rá, majd Winkler megmondja milyeneket. Megvan, ötből 4.

ChatGéza: Aleska fejét teleszórják skorpiókkal. Na, itt szaladtam volna ki a világból, mint egy hisztispicsa.Jani non-stop csöcsörészné Aleskát, de azt a műsort majd Pierre Woodman fogja rendezni

sixx: Hoppácsak, 3-ból 3, skorpiók másztak Miss Gyémánton, és szerzett egy újabb csillagot. Baszki, most jönnek a patkányok, agyonverném Balázsékat. 

Screen Shot 2014-11-12 at 21.20.29.png

ChatGéza: "Ha szeretetotthon lenne, akkor hoztunk volna befőttet meg krumplipürét, de ez egy bátorságpróba", mondják Balázsék és milyen igazuk van.

sixx: Ezek az erőltetett pornós poénok kezdenek nagyon fáradtak lenni már, a második csillag is megvan, kígyók között. 

ChatGéza: Aleskát még mindig azzal szopatják - ne nem úgy - hogy pornózott. Pedig szegény fiatal volt, és kellett a pénz, ugye. Aleskát se kell félteni: "Nem szeretem, amikor le vagyok kötözve." "Hát hogy szereted?" "Fordítva."

sixx: "Nem szeretem, ha én vagyok lekötözve", mondja Miss Gyémánt, akire konkrétan egy varánuszt vagy leguéánt vagy miafaszt tesznek, legyen iguána, Egy bazinagy csillagban van kikötve, és ha nem sikoltja, hogy vegyétek le rólam, akkor kap egy csillagot. 

Screen Shot 2014-11-12 at 21.16.25.png

sixx: Miss Gyémánt jön bátorkodni, most még mosolyogva.

ChatGéza: A Discovery és a Natgeo is sírva könyörög ezekért a vágóképekért, amiken a nagy afrikai dzsungelt mutagtják nekünk. 

ChatGéza: Balázsék jobban buzdítják szavazásra a nézőket, mint bármelyik politikus a választások előtti turnén.

sixx: Mivel összefoglalunk, betolunk egy gifet az egyik előző kalandból. 180 000 szavazat volt a múltkor, most 200 fölé kell menni, NE LANKADJON A JOBB KÉZ MUTATÓUJJA, TESSEN KLIKKOLNI!

sixx: Előkerült Charlie papagáj is, János sünnel kettesben viszont két dudás egy szemétdombont kennek, a papagáj konkrétan le akarja mészárolni az albínó sünt! 

sixx: Egy szerecsen stábtag magyarul konferálja fel Balázst és Janit, nem beszél sokkal szarabbul magyarul, mint Pákó.

ChatGéza: Balázsék kicsit túltolták a napozást?

Screen Shot 2014-11-12 at 21.09.15.png

1401804_1520433648213101_2757772238156556296_o.jpg

Na, eljött ez a nap is, egymásnak feszül a Szende, a Pornós meg a Nagyszájú, hogy másfél órányi kínlódás, bogárevés, szarban tapicskolás és kellemetlenkedő poénok után eldöntsék, ki lesz a második királynő a dzsungelben. Élőben blogoljuk Gézuval, tessen majd itt kommentelni, és vicceseket mondani, a legjobb kommenteket beidézzük, jóhogy.  

Rögvest itt egy bennfenntes infó, tessék:

Screen Shot 2014-11-12 at 21.06.17.png

434 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2014.11.16. 20:10:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ugyan már.... nem kurvavonal...... csak kicsinykét exhibicionista ;) ;) :P :P

@ő-szinte: hihihihihihihi... nekem is ez jutott eszembe :)))

na, gyün a nagyarcú szépfiúúúúúúúúúúúúúú .... áááááááááááááááá

ő-szinte 2014.11.16. 20:10:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért az pozitív volt tőle az elején, hogy megvédte és "felvállalta" alekot
nélküle nem nyerte volna meg alek ha akkor nem áll mellé, aztán alek tulképp a szép hátán mászott fel ;DDDDD

ő-szinte 2014.11.16. 20:11:49

@Mók_Ica: kissebbség nélkül nincs só :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.16. 20:13:46

@ő-szinte: remélem boglyas csinálni fogja.... :)))))

ez a "szépfiú" nyuszi lesz bent, sztem....

ő-szinte 2014.11.16. 20:14:07

a pufi nagyon faszraéhes, szakadok :-DDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.16. 20:15:33

no persze, anyája örült neki, hogy idejutott a fiacskája.... hihihihihihihi

Mók_Ica 2014.11.16. 20:16:24

@ő-szinte: ezért akar kórboncnok lenni..... ott nem ellenkezik senki :))))

ő-szinte 2014.11.16. 20:16:56

@Mók_Ica: hát nem lesz alfa az tuti, nagyobb a füstje mint a lángja ;-))))
viszont pannika vagy hogyhíjják a kevencemmé avanzsálódott fel ma ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.16. 20:17:49

@ő-szinte: úgy látom ez a frizura nagyon bejön neked :))))))))))))))))))))))))

2014.11.16. 20:18:07

@ő-szinte: Be is képzelted jómagad???

csiberibe 2014.11.16. 20:18:27

Sziasztok, csak idetaláltam :)
Őszintén remélem, hogy mindenki, akinek dolga van ezekkel az agyhalottakkal, veszlyességi pótlékot kap az ertéelnél.

ő-szinte 2014.11.16. 20:18:29

@Mók_Ica: hádehüllllye vagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL ez kurva jó ;-)))))
remélem puffancs megy be ;-))))))))))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 20:18:50

aszittem azt mondja, h jobb ha megnéztek most, mert én leszek a való világ első olyan játékosa, aki fogyni fog. De nem.

Cimili 2014.11.16. 20:19:06

Pufi, jó név. Kicsitnagyon erőltetett a dumája. Már most nem szimpi.

Mók_Ica 2014.11.16. 20:20:18

@ő-szinte: gyagya, most nincs besavazás, aki itt van, az megy befelé :) :) úgyhogy örülünk :)))

ő-szinte 2014.11.16. 20:20:22

@Mók_Ica: teccik hogy sötét ;-) már nem a haja ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
annyira eccerű a nő, hogy nem hiszem el amit látok ;-DDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.11.16. 20:20:25

Segíccccsetek! Pösze, vagy raccsol?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 20:20:31

@ő-szinte: Te nekem nem tudsz olyat mondani Évával kapcsolatban ami pozitiv v. szimpatikus. Értve vagyok?! :D

Mók_Ica 2014.11.16. 20:21:10

@foxwiththegloves: ez nagyon jó duma lett volna :)))))))))))))))))))

Lilu lába szokásos strucc pózban..... áááááááááááá

Cimili 2014.11.16. 20:21:48

Az gyutott eszembe, h a srácok közül melyik lehet a Haynau? :)

csiberibe 2014.11.16. 20:21:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért az STD-laborban kapnál pozitívat Éváról, na. :)

ő-szinte 2014.11.16. 20:22:00

@szerivan: én MMKK ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
kuzin hijjányoztál de le sem szartál
úgymond
(bár idén nem tom mi lesz a trendi szó erre ;-DDD )

Mók_Ica 2014.11.16. 20:22:30

@ő-szinte: ez a sötétség nem csak róla mondható el.... :) :)))))) mindannyiunk örömére ;)))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 20:23:27

ez a laci akkora befordulós depi lesz

Cimili 2014.11.16. 20:24:50

Pufcsi Viki régi ágyát foglalta le. :DDDDDDDDDDD

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 20:24:57

még visszavan Dennis a férfi sárlott

2014.11.16. 20:25:47

@ő-szinte: Nem igazad van, visszajöttömkor téged kerestelek mmkk.

Hárd, ez a szó lesz.

Mók_Ica 2014.11.16. 20:26:10

baszdmeg, faszom, kurva.... éljen az élő adás :)))) mekkora bünti lesz???

IB is imádja Fanni-boglyast, ahogy szólítja Lacit.... Lacccccccccííííííííííííí :))) szakadok

Mók_Ica 2014.11.16. 20:27:34

@foxwiththegloves: az első fiú (nem tudom a nevét) elvileg egyetemista.... ő lesz az újviki.... sztem.... vagy nem :))))

Cimili 2014.11.16. 20:28:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a honlapon az van, h minden nap 23 órától.

ő-szinte 2014.11.16. 20:29:41

@Mók_Ica: jóvanna :-DDDDDDDDDDDDDDD

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): oké főnök ;-DDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.16. 20:30:18

@Cimili: mint a vv6nál??? hmmmm.... az nem ment túl jól.....

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 20:30:30

@Mók_Ica: szerintem ő is elég egyszerűcske...

ő-szinte 2014.11.16. 20:31:12

bence: a rendező utak irányíccsák
köszönjük emese :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.16. 20:35:25

@szerivan: hol? :-OOOOO
én hol voltam?

Mók_Ica 2014.11.16. 20:35:50

@foxwiththegloves: hááááááááááát most konkrétan mindegyikőjük.....

2014.11.16. 20:36:22

@ő-szinte: A másikon kerestelek, kb. 1 hete.

ő-szinte 2014.11.16. 20:36:46

denisz a másik kedvencem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
akarommm ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.16. 20:37:07

hogy örül magának ez az auréliópótlék..... tessék, IB is leauréliózza....

ő-szinte 2014.11.16. 20:37:57

@szerivan: milyen másikon? :-O
el vagyol te tévedve?
rossz szobában voltál?

2014.11.16. 20:38:19

Dennis és Jenny?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 20:38:41

Denisz meg az 500 pina. Hát persze. Ez egy lúzer, uramisten.

Mók_Ica 2014.11.16. 20:39:09

ez a dennis konkrétan hülye

csiberibe 2014.11.16. 20:39:21

na, megvan, kit tudnék másfél perc után pofán verni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 20:40:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ráadásul pont úgy kopaszodik (amit az ide-oda fésüléssel sem tud már leplezni), mint a Bunyós Pityu. :D

ő-szinte 2014.11.16. 20:40:18

@Mók_Ica: nem, de jó színész ;-))))))))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 20:41:06

baszki, ez nálam most így simán a NEM NÉZŐS kategória....

Cimili 2014.11.16. 20:41:41

Denis csajának meg muterjának milyen pöpec kérója van. Na megy a nagy színház.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 20:41:42

Végülis. Végülis. Hát. Végülis. Hát. És. Lehet. Végülis.

2014.11.16. 20:41:53

@ő-szinte: Lehet.

Kamu ez az egész szakítás.

ő-szinte 2014.11.16. 20:42:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen azon szakadok :-DDDDDDDDDD

@szerivan: nyilván ez a keresztneve ;-))) :D

Mók_Ica 2014.11.16. 20:43:02

@ő-szinte: szted színészkedik? a csaj is és az anyja is el van képedve.... anyuka szeme könnyes, a csaj kimegy a nézőtérről.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 20:43:24

@szerivan: a csaj, meg a mellette ülő nő arca nekem nem tűnt kamunak...

Gia 2014.11.16. 20:43:27

Mennyi primitív lúzer egy rakáson..És ez a megjátszott szakítás...Cö..

ő-szinte 2014.11.16. 20:44:34

@szerivan: meg egész dennisz full kamu és túl van játszva
de 2 hétig röhögni jó lesz ;-))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 20:44:43

@szerivan: Én elmenekülök:DDD ez most nagyon gáz:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 20:45:40

Ez egy ostoba, buta gyökér. "Fogyatékos, nem normális, Downkóros... " ??? Ezt igy most hogy???

Cimili 2014.11.16. 20:48:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az, gyökér, ezzel nem kellett volna viccelnie. Már most utálom.

csiberibe 2014.11.16. 20:48:13

hát így első körben Vikcsu tűnik a legnormálisabbnak.

ő-szinte 2014.11.16. 20:49:37

@szerivan: abszolut :-)
a paplanszájú meg vv veronikára hajaz :-DDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 20:50:22

@szerivan: remélem. Na, a botrány már meg van, jobb hirverés nem is kell a műsornak....

@ő-szinte: biztos naiv vagyok, de nekem nem tűnt kamunak a lány reakciója.

2014.11.16. 20:50:43

@csiberibe: Még nem hallodat, hogy mennyire hülye.

csiberibe 2014.11.16. 20:51:34

@szerivan: a többinél kevésbé.
Nem normálisnak tűnik, csak ebből a felhozatalból a többinél kicsit jobb. :)))

ő-szinte 2014.11.16. 20:51:39

@Gia: balázs azt mondta, hogy ezt megrendezni sem lehetett volna ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ööö...nem balázs bence
faszomatbazdmeg ;DDDDDDDDDDDDDDDDD

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 20:51:42

baszki, ezekhez képest Aurélióék is jobb fejek voltak

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 20:52:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem sem volt kamu, ez a csávó egyszerűen ennyire gyökér.

ő-szinte 2014.11.16. 20:52:37

a csíkospólós az homár, nem?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 20:53:33

Idén vajon hányan cigiznek majd? És idén vajon hány mp. onlájn lesz éjjelente?

ő-szinte 2014.11.16. 20:54:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jajjj :-) hallottál már színészi képességről főni? :-)))) ;-)

Gia 2014.11.16. 20:57:24

Nagy kamukéró az egész. ;-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 21:00:22

@ő-szinte: baszki, az a gyökér annyira sötét paraszt, hogy én abból nem néznék ki egy ilyen konspirációs szinjátékot. Össze-vissza dadogott amig Liluékkal is beszélt, nyilvánvalóan nem is tudja kifejezni magát, a szavak jelentését nem ismeri.
Majd pont ez fog eljátszani egy megrendezett szakitást, egy már-már profi szinészi kvalitásokat megcsillantó barátnőt előkapva a kalapból?
Vagy az rtl miért pont ennek a szerencsétlennek adott ilyen ziccert a műsor végére?

Gia 2014.11.16. 21:01:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mer a műsor végére kellett egy ziccer. ;-) Egyébként volt rá ideje,hogy betanulja.Lehet,hogy hetek óta magolta. :-)))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.16. 21:03:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): áhhh, ez csak színészet, csak eljátszotta, hogy ekkora gyökér primitív tuskó, és valójában Nietzschét és Derridát olvasott a szünetben, miközben multitaskban újra megtalálta a Higgs-bozont. (Nem.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 21:04:32

@Gia: uramisten, tényleg ennyire naiv lennék? :D
Na mindegy, majd holnap a Blikk úgyis megirja a tutit. :D

ő-szinte 2014.11.16. 21:07:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vélhetőleg alaposan betaníttatták vele, mert valóban gyökér ;-DDDDDD de ez egy só, így működik :-)

Cimili 2014.11.16. 21:08:27

Sztem megrendezett volt, ezért maradt egyedül a végére és nem költözött az előző kettővel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.16. 21:08:34

@foxwiththegloves: :D:D igy már érthető, hogy miért véltem látni a szobája falán a Mengyelejev féle per.tábl-ot, amit nagy ravaszul, megfakult CKM aktokkal próbált álcázni, ugye a látszat miatt.

ő-szinte 2014.11.16. 21:46:21

@szerivan: mennyé a riportba mert a szerkik hagytak fertőtlenítőtablettát a jakuhoz

ő-szinte 2014.11.16. 21:48:09

télleg online van???

genevieve 2014.11.16. 22:15:42

mindenki a fedélzeten?:-)

malevil2050 2014.11.17. 00:13:40

Mindenkit csókoltatnak az irokezézek.Nem is gondoltam h itt a celeb vagyok húzz ki a szalámiból eszmecsere oldalán landol a nagyérdemű.Felgördült a függöny és egybegyült a tisztelt publikum, hódolva őrült szenvedélyének.Engedtessék meg egy kis szereplő jellemrajz a hatos fogatból.Annak ellenére h érett embereket igértek ide nekünk e,be kell érnünk a lilluval (na jó...) mert ennyi és nem több.Hát nézzük akkor.Nemecsek elnézést kér a kisbetükért.

dani ( egyetemi docens,még bármi lehet itt belőle)
dennis ( ő nem komisz,hanem egy pöcs,majd kiderül megjácca vagy...)
dóri ( így elsőre,nem sok minden szorult bele,egyenlőre üres plázababy benyomás)
fanni (jó nagy boglya van a kobakján,majd meglátjuk mi van alatta,nem rosszra gondolni!)
laci (benne sem sokat látok,valami amoroso féle talán,de nem tudom)
vikcsu ( jól tartja magát,ármány nélkül esélytelen)

És végül de utolsósorban ez az istentelen,mert ő továbbra is az.Nem értem ki nyomja ennyire ezt gyereket.

ő-szinte 2014.11.17. 00:29:54

@malevil2050: valaki biztos, de hátulról ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.11.17. 00:55:30

@ő-szinte: Hát ebben az őrült világban,ahol már a cseresznye tartja a szárat,a dinnye lement a föld alá leváltani a kolompért én már semmin sem csodálkozom.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.11.17. 02:05:45

"....Felgördült a függöny és egybegyült a tisztelt publikum..."

Sziasztok.

Hol a jelenléti ív? Nem tok tájékozódni. A beköltözésről nincs hogyvolt?

ő-szinte 2014.11.17. 06:32:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: olo :-) @malevil2050: vezeti a jelenléti ívet, nála kell aláírnod ;-DD és várakozó állásponton vagyunk a poszt tekintetében egyelőre olyan mint az őskor :DDDD :S
süti beállítások módosítása