Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x11 – Beholder

2014. november 11. 11:00 - Zenóbia

Ó, már jól indul, a két kedvenc hülyémmel, Fausto és a Pohos videót készítenek Sebastiannak, amin Fausto Rominát vegzálja egy pisztollyal, mármint nem úgy. És nagyon fenyegetően is néz mindeközben, meg pisztolyt is cserélnek, mert az első nem volt megtöltve, az még mekkora poén lett volna, ha fenyegetőzés közben simán szétlövi a csaj agyát. De nem, úgyhogy Sebastiannak adott a feladat, állítsa le a nyomozást, mert ha megtalálják, annyi a lánynak, akinek így ránézésre már amúgy is annyi, épp habzó szájjal kap rohamot. Sonyát meg kihallgatja a CIA meg a DEA, a változatosság kedvéért CIA –s emberünk most narancsot eszik, nem üres gofrit, hadd csorogjon mindenkinek a nyála a szobában. Sonya erős nő, nem csorgatja, csak közli velük, hogy a DEA tudta, hogy a CIA nem akarja, hogy elkapják Faustot, ezért is hagyták ki őket az egészből. És milyen jól sült el, höhö, mondja a narancsos faszi. A végére azért még odabasszák neki a - na és most épp milyen gyógyszereken élsz - kérdést, mert értenek a taktikázáshoz.

2x11_bridge1.jpg

Eleanorral pedig nem beszélhet, nyilván. Marco kedvenc pékségét is szétverték, mert most, hogy nincs nagyfőnök az összes gengszter nekiállt területi harcot vívni. Mendez és Frye pedig kikötnek Joe ügynök temetésén, mert tudni kell megtalálni a megfelelő alkalmat az özvegy kérdezgetéséhez, de közben legalább megtudom, hogy Lucy életben van, mármint Mendez barátnője, tudjátok. A lány a kötőtűvel. Asszem Joe nem lenne túl büszke a feleségére, ha ezt hallaná, bár ez a veszély nem annyira fenyegető momentán, a nő úgy két perc alatt közli két újságíróval, hogy a férjének volt egy külön projektje a garázsban. Hopp, már be is törtek, infarktust is kapnak egyből a kitömött kutyától, én is azt kapnék, a dobozokat meg lenyúlják további felhasználásra. Végre megtudjuk, mi Marco terve. Mivel az apja jóban volt Faustoval, ezért van egy csomó régi kép róluk, amikből sejti, hogy hol lehet a búvóhelye.

2x11_bridge2.jpg

Viszont ehhez kell a haditengerészet, mert másban már ugye nem bízhatnak, a haditengerészethez viszont kell egy közvetítő, egy szimpatikus államügyész személyében, remélhetőleg azt nem nyírják ki két rész alatt, mint szerencsétlen Abelardot. De ez még mindig nem elég, a szimpatikus államügyésznek el kell mondania mindent a hotelszobás gyilkosságokról, ahol Sonya is ott volt, de amit ugye letagadtak utána. Sonya lesz a kísérő, mert a jó barát már csak ilyen. Nos, nem is tudom, annyira nem is szimpatikus, egyből nekiáll nekik példabeszédet tartani, de azért a vége mégiscsak az lesz, hogy megadja az esélyt. Sebastian közben megkapta a videót Faustotól, az ő telefonján nézve nem jön át a vicces rész, azt meg kell hagyni. Az igazságosztó szerelmespárunk jégkrémet eszik, meg örül a szélnek, meg Roblesnek, aki a következő legyilkolandó. Eva közben megpróbálja meggyőzni Steve-t, hogy vágja már le a szakállát, de nem lehet, mert abban van az ereje, ez valami betegség lehet a pasiknál.

2x11_bridge3.jpg

De aztán mégis lehet, mert szerelmes mint az állat, és mert ki nem hagyná, hogy Eva szappanozza be az arcát. Óh. Romantika a köbön. Sebastian próbálkozik valami fejesnél, hogy mentse a lányát, de nem sok sikerrel, viszont Hank magához tér a kórházban, és már mondja is Sonyának, hogy hova rejtette a naplót. Pohos lelkesen megfőzte a vacsit, de Romina ahelyett, hogy megenné beleköp, amit szegény sértésnek vesz, de nem annyira, hogy aztán ő ne egye meg, ne is hagyjunk ételt kárba veszni, ugye. Fausto kezdi magát marhára magányosnak érezni a hegyen, főleg, hogy még a szomszéd szülinapi buliba sem hívták meg, szerintem lőjétek szét őket durván. Áh, nem lövik szét, inkább visznek egy vagon pénzt ajándékba, csak hogy Fausto végre táncolhasson egyet, a lány majd kicsattan a boldogságtól, amikor lekéri az apjától. Éljenek az emlékezetes szülinapok.

2x11_bridge4.jpg

Sonya megtalálta a jelenleg világmindenkincsétmegérő naplót, bár ember nem fogja nekem megmagyarázni, hogy a földön kúszó Hank, hogy a faszomba tudott felállni, hogy elrejthesse a kapcsolószekrénybe. A naplóban megtalálja az amulettet,amit ő adott az anyja kezébe, szép rajz is van hozzá, ebből levonja a megfelelő következtetéseket, úgyhogy másnap reggel megkéri Coopert, hogy ugyan hozza már be a nőt a kihallgatóba, ha lehet, ha nem. Pont mire épp megszületik az örök barátság a két szerencsétlen gyerekkorú nő között, befut a DEA, hogy Sonya húzzon a picsába. Szerintem nem sokra jutottak, de aztán lehet, hogy csak én vagyok mocskosul lefáradva, hogy a dolgok mögé lássak. Marco összehozta a randit a haditengerészettel, egyedül megy, gatyájában egy műholdvevővel, és élve akarja elkapni, a haditengerészet majd kicsit távolabbról röhög rajta. Juhú, kezdődik a nagy beretválás, roppant kíváncsian várom, hogy fog kinézni Linder szőr nélkül.

2x11_bridge5.jpg

Tartok tőle, hogy nem lesz sokkal szebb, de hát a nők már csak ilyenek, remény hal meg utoljára. Jé, baszki, és sokkal szebb lett, mármint majdhogynem jóképű, úgyhogy egymásnak is esnek rögtön. Na jó, ennél sokkal romantikusabbra vették, még arra is figyeltek, hogy a nap pont úgy süssön át az ágak között, hogy bevilágítsa az első csókot, óh, ha lennének még illúzióim, a szemem is könnybe lábadna. Evaból aztán kitörnek az emlékek, úgyhogy a nagy finálé nem jön össze, de hát előttük még az egész szerelmetes élet. Frye és Mendez nyakig papírban, az egyik pl. a CIA ügynök személyes anyaga, és szépen levonják ők is a következtetést, amit lassan már mindenki, hogy a CIA és a DEA kurvára nem ugyanazt akarják. Mendez szakít a frissen varratszedett Lucy-val, mert nagyon szereti, és ha együtt maradnak, akkor vélhetően hamarosan nem lesz kit szeretnie, így meg mondjuk megint nincs, de legalább álmodozhat róla. Nah, ez a féltésből elzavarások napja, Sonyában is felébresztette Eleanor az anyu kislányát, így aztán megkeresi, és ad neki sült krumplit, meg pénzt, hogy húzzon el valahova egy időre.

2x11_bridge6.jpg

Az anyja szerint vehetne egy új dzsekit, főleg, hogy nem is a mérete, és attól, hogy a halott testvére kabátjában alszik, attól az még nem jön vissza. Nyomós érvek ezek. Marco iszik a hegyen egy sört a régi barátjával, aki ezer százalékra állítja, hogy Fausto már Acapulcoban lövi szét a bikinis lányok fejét, de közben megegyeznek a szemeikkel, hogy ja-ja, ott van apád régi birtokán, de ha odamész megdöglessz, maradj inkább, igyál sört. De ez nem marad, mert El Machaca eltökélt, mint az istennyila. Eleanort kihozta a börtönből Buckley, a gofrievő CIA ügynök, és megbízza, hogy hozzon helyre mindent, míg ő megszerzi Sonyától a naplót. Énnemtudom mit várnak még ettől a nőtől, de nagyon kétségbe lehetnek esve. Marco és a haditengerészetes srácok nem annyira sikeresek, mint várnánk, szét is lövik őket még az úton föl a hegyre, mert muszáj nekik kötözködni egy biciklis sráccal, a vérükben a szakma. Marcot nem lövik szét, de nem lesznek kellemesek a következő percei, innen lesz szép kimagyarázni magát.

2x11_bridge7.jpg

Címkék: bridge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása