Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x14 - Akasztják a hóhérokat

2014. november 10. 06:52 - sixx

Screen Shot 2014-11-10 at 5.41.47.png

János, mármint az albínó sün nagyon jól érzi magát Balázsékkal, tök cuki, ahogy Vadon Jani karján mászkál, és ő is ellopja a showt a két műsorvezető elől, akik már kurvára mennének haza, nem véletlenül rinyálnak folyamatosan élő adásban. Jani, mármint nem a sün, rágózik és a rágóját felragasztja az asztallap aljára, ami az egyik legnagyobb gyökérség EVÖR, de Balázs erre is rá tud tenni egy lapáttal, mert fogja magát, lekaparja a rágót és bekapja. Pfúj, bazdmeg.

A táborban a reggel a tegnap esti gyökérparti lecsengetésével folytatódik, reggel Cooky még mindig szomorú a csicskáztatás miatt, és amikor Baukó Éva odamegy barátkozni, és aziránt érdeklődik, hogy mennyire voltak gyökerek, de mégis, akkor Cooky aszongya, hogy menj te a faszomba Éva, csak ennél sokkal szofisztikáltabban (ezt a szót egyébként aláhúzza az OSX-re készített helyesírásellenőrző, csak mondom, tessék, ezek a javaslatok, eszem-faszom megáll).

Screen Shot 2014-11-10 at 5.44.11.png

Cooky után Andi is szívet önt, de feleslegesen, mert mindez lepereg Éváról és a mára ünnepi bajuszt növesztő Miss Gyémántról is. Puskás Peti ebből a rinyából kimarad, mert inkább alszik, Pákó viszont igyekszik bocsánatot kérni Cookytól, hiába. Baukó Éva, akinek egyik mellében megcsúszott a szilikon, de ezt csak úgy mellékesen mondjuk, a dolog lezárásaként elegánsan ráveri a balhé egyik felét Bunyós úrra, aki ugye már nincs itt, így kell ezt.

Screen_Shot_2014-11-10_at_5_46_28.png

Screen_Shot_2014-11-10_at_5_48_16.png

A kincsvadászat különleges és kibaszott vicces lett, de tényleg, az egész évad legjobb tíz perce volt, és nem feltétlenül azért, mert akasztották a két hóhért, ugyanis arról volt szó, hogy Balázst és Janit civilben jóravaló könyvelőként és földrajztanárként dolgozó, de most éppen törzsi viseletbe öltözött helyi erők odakötözik egy-egy totemoszlophoz, a celebek meg kérdéseket tesznek fel nekik, amiket ha nem tudnak megválaszolni, akkor gilisztákkal, halszemmel és egyéb guszta cuccal felütött habos tortát kapnak az arcukba. Már ha a celebek eltalálják őket, mert ez két méterről nem mindenkinek sikerül. A kérdések változó nehézségűek, hány fia van Pákónak, hol van tánciskolája Andinak, mióta józan Éva és így tovább, Balázsék még most is halálra szopatják a táborlakókat, és kapnak egy csomó tortát a fejükbe.

- Tudod-e Jani, hány testvérem van?
- Aki fel is vállal, Éva?
- Képzeld, mindketten felvállalnak.
- Kettő!
- Ezt honnan tudtad?

Mondom, nagyon vicces volt. Bezzeg utána megint lelkizés jön a patakparton, Éva és Cooky, Puskás és Andi, lapozzunk, semmi érdekes nem történik, csak kora délután, ahol a rém lassan beszélő Andi tetemre hívja Évát, hogy megbeszéljék a feszkót, és két perc alatt kiderül, hogy Éva SEMMIT nem tud a táncoscsajról, csak zsigerből rühelli, mert nő. Közben Miss Gyémánt Sheenának öltözve beszélget Puskással, ebből a beszélgetésből sem fogunk idézni semmit. A bátorságpróbára Miss Gyémánt megy, akinek felteszik az egész országot érdeklő kérdést:

- Mivel festetted ki a szemedet?

Kemény, baszki. A feladat egyébként annyi, hogy csótányok, skorpiók, férgek és egyebek közül kell kiszedni a csillagokat, perszehogy egy sem sikerül. A nézők Pákót szavazták ki, aki élőben aszongya, hogy

- Jó volt itt, jó volt bebaszni.

A 12-es karika és az NMHH örül majd neki. Még három nap, és vége.

Címkék: celeb vagyok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kecses 2014.11.10. 07:36:30

Ha Aleska az egész arcát bekenné hamuval, nem látszódna a kackiás bajsza.

Nézőke 2014.11.10. 08:15:37

a hv cím profi, mivel arra is utal,hogy kit küldtek haza a rákba.

2014.11.10. 09:42:03

Ez tényleg szórakoztató volt.
Balázsék végre hozták a régi formájukat, nagyon jó dumákat nyomtak. A mosónő kinézetű Éva, és az egybites Aleska viszont, meglepően jól vették az ekézős poénokat.

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.10. 09:58:27

Szerintem az nem bajusz, hanem leégett a bőre azon a részen. Vannak olyan emberek, akiknek "fantombajusza" van, a szájformájuk/bőrszín miatt.

2014.11.10. 10:05:07

@kolbászmustárral: Fantombajusz ? :)
Szerintem meg annyira vastag csőrt csináltatott magának, hogy egyszerűen nem fér be a fény.
Árnyékbajusz :)

hannamontanna 2014.11.10. 10:37:29

Ez jó volt... a poszt is, és a műsor is. Nem csak azért, mert guszta tortákat kaptak az arcukba Balázsék, hanem vicces volt, humoros, frappáns... tetszett, ahogy Balázs direkt hülyeségeket válaszolt, beleállt rendesen a sztoriba. Lehet hogy négy hét kellett hogy rendesen összeszokjanak Janival? Mintha nem is ugyanaz a műsor lenne, mint az előző széria.
VVÉva komoly gondokkal küzdhet. Mondja is, hogy a pszichiátere mire mit ajánl, de biztos nincs vége a kezelésnek, a műsor után vissza kell mennie gondolom. Tegnap eléggé beremegett, hogy a nézők utálják, ráébredt, hogy nem rossz ez a nagyszájúskodás, de emiatt elesik a vágyott dzsungelkirálynőségtől. Mert erre nagyon áhítozik. :-D

Nagy Endre 2014.11.10. 11:37:53

Aleskán nem láttam azt a nagy akarást a "szalonban"hogy kajája legyen a társainak, bár elég rendesen elbőgte magát visszatérésekor.Pákóhoz közeli teljesítményt nyújtott.Andinak nem kellett volna odamennie másnap Évához dumálni mert az ex(?)alkeszt baromira nem érdekli semmi mert beleragadt az Andi utálatba tök mindegy hogy Andi élete sem volt sétagalopp már nem tudja megbocsátani hogy mint nőt nem díjazták bennt a pasik.Éva csak azt nem veszi észre hogy a férfiak jobban kedvelik a normális nőket akik tudnak viselkedni és nincs olyan múltjuk mint neki amire még büszke is és csak nagy jóindulattal nem küldik el a kurva anyjába sokszor mert volt gyerekszobájuk.Végre jót lehetett röhögni a tortadobáláson kis feszkólevezetés is volt a "közös ellenre" és fel lett oldva a különállás is.Semmi értelme nem volt szerintem, jobb lett volna ha keverik az embereket így még kiderül hogy annyira nem is utálják egymást (vagy esetleg mégsem).

Gia 2014.11.10. 12:29:29

Aleskának mintha parancsba lett volna adva,hogy egy csillagot se szerezzen..Az első próbáján kígyók közé ment,a másodikon halszemet evett,most meg csak nyavalygott és ugrabugrált.

Dirty Dettiy 2014.11.10. 13:01:26

@Gia: Szia Gia, nekem is ez volt az érzésem.

Gia 2014.11.10. 13:07:02

@hős cincér: Ugye?Ja,és nekem még erős hiányérzetem is van.Nem láthattuk Peti telefonálását,azt sem,hogy hogy fogadták a remekül megoldott utolsó bátorságpróbája után,valamint nem tudtuk meg,hogy pontosan mi volt Jani+Balázs kincsesládájában,és Éva híradós munkáját sem mutatták az Andrással.Etc,etc..Erősen megvágott műsorok kerülnek terítékre..

Gia 2014.11.10. 13:09:51

Meg az se teck,hogy mióta Andi elsírta magát,azóta Balázs folyton ezen lovagol..Szerintem olvasta,hogy valaki azt írta itt,hogy Andit nem piszkálja.Na most pótolja.

bigél 2014.11.10. 13:21:07

@Gia: Ez nekem is feltűnt. Nem biztos, hogy olvasta, lehet csak simán rákattant. Afféle monomániás, általában kipécéz 1-2 embert és azokat osztja az idő jelentős részében. A korábbi "áldozatok" már nincsenek bent.

Mók_Ica 2014.11.10. 13:28:03

@Gia: szerintem nem csak azt olvasta. Az én érzésem az, hogy folyamatosan olvasnak mindenféle fórumot, kommentet a műsorral kapcsolatban.

@kolbászmustárral: Aleskának már az első "riportszobás" beszélgetésen ilyen bajuszkája volt... ahogy "leolvadt" a smink, előbújt... én már akkor is írtam kommentben.

Exike 2014.11.10. 13:38:35

vajon sixx kapcsolgatott a rising star és a celeb között vagy felvételről nézte az egyiket?

sehogy nem jön ki nekem ez a szerdáig tartó celeb, most maradtak négyen, ma este és holnap este is hazamegy valaki, akkor csak ketten döntőznek?

Exike 2014.11.10. 13:40:48

Ja és a Balázs meg a Jani nagyon jó páros. Balázs egyedül vagy mással nem szimpi, de a Janival nagyot alkotnak.

Dirty Dettiy 2014.11.10. 14:01:56

@Exike:
Ja és a Balázs meg a Jani nagyon szar páros. Balázs egyedül vagy mással sem szimpi, de a Janival igazi seggfejpárt alkotnak.

Ejaku LAZIO 2014.11.10. 14:09:23

@hős cincér: de ha nem bírod őket, akkor minek nézed a műsort, mikor az egész arra épül, h 50%-ban szopatjuk a celebeket, 50%-ban meg Balázsék ökörködnek?

lac64 2014.11.10. 14:29:06

@SmittyB: "A mosónő kinézetű Éva, és az egybites Aleska viszont, meglepően jól vették az ekézős poénokat." Aleska valószínűleg hozzá van szokva az előző munkásságával kapcsolatos beszólásokhoz és van öniróniája is

@Gia: "Meg az se teck,hogy mióta Andi elsírta magát,azóta Balázs folyton ezen lovagol". Miért, más a kezdetektől folyamatosan kapta az ívet, Andi csak az elmúlt pár napban

szebeee 2014.11.10. 15:49:25

Nem hiszem el, hogy Balázsék nem csapták le Aleska egekig feldobott labdáját a "Hogy hívják a párom?" kérdés során. Pedig reméltem hogy azonnal rávágják PP-t :))

Nina28 2014.11.10. 16:10:52

... Tényleg, egy adást sem néztem, az elöző évadokból sem, viszont végig olvastam a fenti cikkeket és a kommenteket is.... Nem győzött meg... a Bárdos de Andrástól, akinek olvastam a Blogját, s akit még annó követendő példának is tartottam az újságíró társadalomban... Mi az amit Ő itt tapasztalt meg? Semmi olyat nem írt, ami az újdonság erejével hatott volna... Kibic a bulvár-tengerben? S, mi az amit mi a Pukás Peti - Páko _ Aleska - tengelytől/ből tanulságként ki tudott/tudtunk vesézni? Azt, hogy ilyet soha többet?Vagy csak a gátlástalan szemétkedls/esti röhögés számít ... Ezt eddig is tudtuk... Ezért kár volt... S, hogy ki lesz a a győztes - most nem mindegy? Három napos hír, a bulvárnak. max 5 nap. S aztán...? A következő bulvárhír úgy is elmossa...

Dirty Dettiy 2014.11.10. 16:56:43

@Ejaku LAZIO: Hát Balázsékat nem nagyon nézem, mikor az első idétlen röhögést megeresztik, akkor ki szoktam menni az erkélyre egy cigivel, vagy kimegyek pisilni, vagy valami más. Aztán szól a feleségem: jöhetsz!

bigél 2014.11.10. 17:25:50

@hős cincér: Pedig a sünike tényleg cukker, érdemes miatta Baluékat is elviselni. (A papagáj is jó volt!)

Egyenlők 2014.11.10. 17:28:50

@hős cincér: Ez komoly?Hány éves vagy te?

kitikati 2014.11.10. 17:34:03

@hős cincér: ...és meg kell keresned, amit az asszony eldugott, miközben irányít, hogy langyos! forró! tűz!
Látod ezért érdemes megnősülni!

Thomas Cooper 2014.11.10. 18:28:59

@Nina28: Bárdostól én is sokkal többet vártam. A blog írásai nagyon gyengék voltak. Én is azt vártam, hogy valami újdonságot fog megírni, leleplezni, stb.

Egyébként nekem is úgy tűnik, hogy az RTL stábja folyamatosan olvas mindenféle visszajelzést, kommenet. Balázsnak sokan beszóltak (többet között én is), hogy Éváékat védte, amikor aljaskodtak. A tegnapi adásban viszont már azt mondta, hogy valóban átléptek egy határt. Nameg mielőtt megdobálták őket a kincsvadászaton, a konfban mondta, hogy "éreztük a jókívánságokat". Sanszos, hogy a kommentekre értette.

Ancilla 2014.11.10. 18:49:24

@Thomas Cooper: Nyugtával dicsérd a napot. Bárdos András biztos meg fogja valahol valamilyen módon osztani a tapasztalatait a nyilvánossággal. Legalábbis remélem.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.10. 19:53:43

@özv. Baldóver Béláné:
Ej..ej Mancika...csak második lett? :D
No nem baj..hátha holnap sikerül. :D

Ő-szinte hol van?

Dirty Dettiy 2014.11.10. 20:05:20

@Egyenlők: Komoly. Jól érzed, öregebb vagyok, mint a célközönség. És szomorú vagyok, hogy a célközönségnek ez így jó.

Mók_Ica 2014.11.10. 20:15:21

@Ancilla: sztem nagyon nagy dolgokat ne várj, köti a titoktartási szerződése.... :(

Iszmat Ambipur 2014.11.10. 20:25:53

@Ancilla: már a blogok írásakor is meg volt kötve a keze, az biztos

Chuck Νorris 2014.11.10. 21:20:49

hu mi lesz itt. Éva a sátán, Szegény Andi álszent és álszerény :)

bigél 2014.11.10. 21:25:07

@Chuck Νorris: ideje lenne már eldönteni, hogy melyik! :D :D

"Aki pornós, pornós is marad." (by Éva cica) - na gratula

Chuck Νorris 2014.11.10. 21:28:50

Aleskát azért birom, nő létére simán felvállalja hogy méltó utodja a hires magyar huszárnemzedéknek, lovaglás, bajusz...

Chuck Νorris 2014.11.10. 21:45:09

Pákó a féregisten , kiemelkedett a habokbol :)

bigél 2014.11.10. 21:50:10

Szegény Pákó, azért sajnálom.

Kardfogú teknős, hehe.

Mirocska 2014.11.10. 21:50:38

Páncél nélküli teknős... :-DDDDD

Chuck Νorris 2014.11.10. 21:51:50

Pákó milyen állatnak örülnél?
Teknoc!
hahahaha.
azért pákón lehet röhögni :)

Mirocska 2014.11.10. 21:56:05

@Chuck Νorris: Azt tényleg lehet... :-D
És azt mondja: bátor vagyok!! :-DDD

R.T. Flakfizer 2014.11.10. 21:58:57

"-Tudod-e Jani, hány testvérem van?
- Aki fel is vállal, Éva?
- Képzeld, mindketten felvállalnak.
- Kettő!
- Ezt honnan tudtad?"

ez tényleg volt? :DDD tetoválják már oda a feneke fölé!

Mók_Ica 2014.11.10. 22:09:44

@R.T. Flakfizer: igen, volt :) és utána, amikor a "honnan tudtad?" kérdésre azt válaszolták neki, hogy "Te mondtad", nem hitte el :) :)

bigél 2014.11.10. 22:15:26

Jajj istenem, Éva hozta be Andit a játékba! :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.10. 22:19:14

Éva monológjai után mindig bevágják a kigyót... :D

Chuck Νorris 2014.11.10. 22:21:26

@bigél: annyibol igaza van hogyha nem kezd el furdancskodni, Andi egy szerethetően, közömbös, unalmas karakter lett vna, mint a bárdos vagy PP

Mirocska 2014.11.10. 22:22:38

Óóóóóó..... Cooky.... :-(

Chuck Νorris 2014.11.10. 22:24:56

@Mirocska: ne sirj, öt már nagyon várja a "szomszédja" :)

bigél 2014.11.10. 22:26:36

@Chuck Νorris: Ebben lehet valami, bár akkor a szerkesztőket se hagyjuk ki a dicsőségből.

De azért ez egy nagyon jó hozzáállás, el kell ismernem, hiszen ha véletlenül Andi nyer, az is neki köszönhető.

És hoppá! Andi védettséget évez!

bigél 2014.11.10. 22:27:54

:( Pedig Cookynak szurkoltam!

Mirocska 2014.11.10. 22:29:49

Azt hiszem, most fog igazán elszabadulni a pokol! :-D Nincs több kontroll a fúriáknak!

bigél 2014.11.10. 22:33:15

Hoppá! Elfelejtettem, hogy leállítottam az adást egy telefonbeszélgetés erejéig. Már-már összeesküvés elméleteket gyártottam, hogy mások (pl. @Mirocska) honnan tudta ennyire előre, hogy ki esik ki. :D :D

Ancilla 2014.11.10. 22:38:24

Miért mondja azt Balázs, hogy Éva és Aleska összezárt? Éva az előbb pocskondiázta Aleska pornószínésznői mivoltát... Furcsa összezárás.

mosca.della.frutta 2014.11.10. 22:42:19

áááá, kiesett a kedvencem.... :( pedig annyi szavazatot küldtem rá /jó'vanna, tudom h nem a nézők döntenek, nem kell szétoltani a fejem :P/ amúgy pont azért esett ki, amit Mirocs írt, tuti... de innen meg le van játszva az egész, Andit nem veri meg a két lotyó, nincs az az isten! :/

bigél 2014.11.10. 22:43:50

@Ancilla: Mert ezt Aleska nem biztos, hogy tudja! De szerintem sejti ő is, hogy Éva nem igazi szövetséges.

egyemakisszíved 2014.11.10. 23:52:26

De izgi, csajos döntő lesz. Mondjuk azon csodálkoznék, ha nem Andi nyerné. Viszont ingyenes internetes szavazás még sohasem volt a Celeb vagyok történetében. Vajon miért csináltak védettség játékot? A versenynek ebben a szakaszában Andi még nem állt olyan jól a szavazást tekintve, be akarták biztosítani a helyét a döntőben?

Chuck Νorris 2014.11.11. 00:13:16

akárhogy is nézzük Éva a széria hőse, ha nyer azért ha meg Andi akkor azért mert ő emelte fel vetélytársi szintre :)
Én nem gondolom hogy aleskának, bárki ellen bajuszszálnyi esélye van, igy Éva vs Andi döntöt várok, ahol izgalmas fordulatok, veszekedés, kibékülés és egy kellemes leszbikus éjszakai végkifejlet fog megtörténni. Igy mind2-en nyertesek lesznek a nézökkel együtt.

bigél 2014.11.11. 00:19:20

@Chuck Νorris:
Álmodik a nyomor! ;) Leszbikus végkifejlet ... :D :D

Chuck Νorris 2014.11.11. 00:28:13

@bigél: hátha télleg olvassák Balázsék a HVt ;)

bigél 2014.11.11. 08:20:08

@Chuck Νorris:
Hátha ... Egyébként valószínűleg nekik sem lenne ellenükre egy ilyen végkifejlet, úgyhogy van még remény. :D :D

2014.11.11. 09:55:14

@lac64: Hozzá lehet szokva, az öniróniában már korántsem vagyok biztos.

Tegnap Balázsék megint nagyot alakítottak Pákónál, ahogy jön a műsor vége ,egyre jobbak.

mosca.della.frutta 2014.11.11. 10:52:09

@SmittyB: én meg biztos vagyok benne, hogy nincs neki olyanja, ahhoz sajna túl egyszerű / vagyis nem sajna, mert az ő munkásságát magasabb értelmi szinttel megverve szerintem képtelenség művelni, pláne nem ennyi időn át.

Balázsékat illetően tökigazad van, egyre jobbak, mintha visszanyerték volna az eredeti formájukat; úgy értem, a az első két széria-béli formájukat...

mosca.della.frutta 2014.11.11. 10:54:35

@Chuck Νorris: - vagy mint Madár, aki meg is nyerte az előzőt... ;)

bigél 2014.11.11. 11:19:31

@mosca.della.frutta: Ki tudja mi jár az emberek és az RTL kreatívjai fejében! A Szulejmánt is elvették egy időre, úgyhogy van vér a pucájukban, nem félnek szembenézni a felháborodott tömeggel. :D :D

Egyenlők 2014.11.11. 12:27:52

@mosca.della.frutta: "mert az ő munkásságát magasabb értelmi szinttel megverve szerintem képtelenség művelni, pláne nem ennyi időn át."Szerintem meg már megint előítéletes vagy.Csak hogy egy magyar pornószínészt hozzak fel Michelle Wild(Vad Katalin).

mosca.della.frutta 2014.11.11. 12:34:29

@bigél: mondasz valamit xDD de könyörgöm, most vegyenek már vissza a széllel-szembehugyozós attitűdjükből, maradjon a papírforma, és kész! ;P

mosca.della.frutta 2014.11.11. 12:48:29

@Egyenlők: erre mondják, hogy a kivétel erősíti a szabályt... btw nem vagyok előítéletes - sztem keversz valakivel -, én adtam esélyt Aleskának, ha visszanézed (nem kívánom tőled;) a kezdeti hsz-eimet, még drukkoltam is neki, belevaló, vagány csajszinak gondoltam, és valamilyen szinten értelmesebbnek is, de azóta sajnos a kívánatosnál jóval erősebben kiütköztek a valós kvalitásai, leginkább amióta az Évával összespanolt, az nagyon nem tett jót a megítélésének -- az Évás incidens után eleinte ugyanolyan velejéig romlott, rosszindulatú droidnak gondoltam, mint az alkalmi "barinőjét", de később tisztult a kép, mostanra szimplán csak ostobának gondolom, akit megvezetett egy patológiás konfliktuskereső - de ez az én véleményem, nem kell egyetértenünk :P.

mosca.della.frutta 2014.11.11. 12:57:58

... persze most azt mondod, megint csak előítéletes vagyok, mert hogy az Éva...... de igazából őt is kíváncsian vártam, hátha valami újjal fog majd most előállni a korábbi szerepléseihez képest, de csalódnom kellett, semmit nem változott, talán még betegebb lett, de számomra már dögunalom, semmi értékelhetőt nem csinál azon kívül, hogy hozza az eddigi szánalmasnál szánalmasabb médiamegjelenéseinek alacsony színvonalát.... elképzelni nem tudom, ki szavazhat rá, maximum a szerkik maguk - ezért sem hiszem már el, hogy valóban a nézői szavazatok döntenének bármiről, alaposan bejáratott forgatókönyv alapján történik ismét minden, nem bíznak semmit a véletlenre - pláne nem a nézőre.

Zsoofka 2014.11.11. 13:51:14

@mosca.della.frutta:
A vicc, hogy Aleska is lehetett volna Andi : úgy értem, ha kitart Éva ellen és Éva őt kezdi el "üldözni", akkor sok szimpátiaszavazatot nyerhetett volna. Persze mindehhez az kell, hogy elhiggyük, a néző dönt. Pedig nem. Tegnap Balázs mindenkinek a szájába rágta: Éva=gonosz, Andi =jó. Épp csak a szavazógépen nem nyomkodja élő egyenesben. De persze megteszi ezt helyette a háttérszemélyzet. Aleska meg nagyon egyszerű szoftverrel működik szegény.

Én Cookynak szurkoltam, de sajnos elbuktam :)

bigél 2014.11.11. 14:34:33

@mosca.della.frutta: jól van na, nem akarlak idegesíteni! :D :D legyen úgy, ahogy mondod! ln is örülnék neki!

bigél 2014.11.11. 14:40:01

@mosca.della.frutta:
Szerintem nincs olyan ember, aki - legalább egy pöttyet - ne lenne előítéletes. Ez az emberi természet velejárója. Az előítéletek sok szempontból hasznunkra is lehetnek. Nyilván tudni kell "bánni velük", helyén kell kezelni őket. Egy egészséges egynsúly kell: nem baj, ha vannak, amennyiben el tudunk vonatkotatni és nyitottak vagyunk arra, hogy félre dobjuk őket, amennyiben a saját tapasztalataink ezt indokolják. Se a hiányát, se a túlzásba vitelét nem tartom jónak.
Sokan nem vallják be, hogy vannak előítéleteik. Lehet nem is tudják sokszor, hogy tudat alatt ott munkál bennük. Vagy csak simán cikinek érzik bevallani.

Egyenlők 2014.11.11. 19:13:40

@mosca.della.frutta:" valamilyen szinten értelmesebbnek is, de azóta sajnos a kívánatosnál jóval erősebben kiütköztek a valós kvalitásai", "de később tisztult a kép, mostanra szimplán csak ostobának gondolom". Ez igen.Nem vagy te egy kicsit pökhendi hogy megítélhesd hogy kinek milyenek a "valós" kvalitásai milyen értelmes?És mi alapján is gondolod hogy szimplán csak ostoba?
süti beállítások módosítása