Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014, 4. Élő show - Fáintos buli

2014. november 09. 15:44 - oharozsabimbolehetnek

A műsor megint egy Istenes Bence felszopással kezdődik, és nem, nem elég a kisfilm, ma már önálló táncos produkciót is kap, amiben az összes említésre méltó táncoslányt szárazbaszhatja a színpadon, élő adásban. Ez előrevetíti, hogy ma a bulizás köré épül a tematika. A címadó dalt a Kelemen Kabátban adja: Fainul a buli. Dzsízösz! Múlt héten elbcsúztunk Kállai-Kiss Zsófitól, aki annyira nem volt szar, hogy ilyen korán kiessen. Maradt 10 versenyző. Mentorok be, Gabi csöcse ki. Jaj, csak az az összefirkált alkar ne lenne! G-t megrázta a múlt hét. Gabi ültében pattog. A szavazattarhálást pedig ma sem ússzuk meg, már kápét is lehet vele nyerni. 

Tóth Andi az első ma, a kisfilmje arról szól, hogy milyen jó itt neki Budapesten. Fagyit eszik, sapkát próbálgat és közben azt játssza, hogy felnőtté vált. Az En Vouge Free Your Mind-ját énekli, és bár köze nincs az eredetihez, azt mondom, nem rossz ez egy 15 éves kiscsajtól. Van minden, füst, fények, plexikifutó.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.08.00 PM.png

Rendesen odateszi magát. A nagy kiabálásban a végére elfogy a hangja, de a mentoroknak így is tetszett. Bence kérdésére, hogy bulizott-e már, elmondja, hogy seggrészeg még nem volt. Bence képtelen megfelelően kezelni a segget, ha nem fogdosni kell, így élő adásban pedig kimondottan zavarba jön tőle. 

Shrek a következő, a megcsalásról fog énekelni, de mivel erről nincs még tapasztalata, ezért behelyettesíti a szerelmet a császárszalonna iránt érzett vággyal. Ha le fog fogyni, akkor pont olyan lesz, mint Kaszatibi, pont annyira nem vicces. Teátrálisan elbúcsúzik a szalonnától, aztán mostantól már csak salátát (és sutyiban kanállal zsírt) fog enni. Van, tú, szrí, fór. Nem tudom, mit énekel, de nem jó. Erőlködős, műlaza, semmilyen, de leginkább izzadságszagú.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.07.14 PM.png

Amint kicsit megmozdul, máris elcsúszik a hang, és vállalhatatlanul hamis lesz. A mentoroknak nagyon tetszett, G az egyetlen, aki beleköt az énektechnikai bakikba. Alföldi szerint csak Allah tökéletes. 

Twitter. Minek? Bence ír saját magának üzit. Jaj, de vicces!

A Spoon felvezetőjében Gabi énekel egy Hungáriát. A filmjükben vásárolni mennek, kicsit Thrift Shop hangulatban. És láss csodát, azt is éneklik, csak így feleannyira tökös, mint az eredeti. Rohadt rózsaszín, britpop verzió. Vérszegény.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.09.56 PM.png

A szám közepén bejön a Pálinka Republic riszájklöd trombitása, és helyenként hamisan eljátssza ennek a számnak az eredeti alapját, de még így sem áll össze a produkció. Az ééjóóéjóóó nemtom minek kellett bele, kurvára nem illett oda. Mindenki hasra van esve a zsűriben, merthogy ez milyen bevállalós volt. Szerintem nyilvánosan meghágták ezt a számot análisan. G megjegyzi, hogy a ritmusszekció azért szétesett. Úgy látszik, ma csak ő tette be a hallókészülékét. 

Benji ma tánckart kap, és mivel ő tipikusan az a csávó, aki a pultot szokta támasztani a buliban, ez igazán komoly kihívás neki. A helyzeten az sem segít, hogy a táncoslányok fogják simogatni a szám közben. A színpadon ma kivételesen tényleg laza, a Faith mondjuk nem ad sok kibúvót, ezt zabszemmel a seggben nem lehet eltolni. Jól is néz ki.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.15.30 PM.png

A koreográfia nem megy, Benji inkább pattog, mint kecskeszar a deszkán. Nagyon suta. A mozgás a mentoroknak sem tetszett annyira, de sebaj, mert a hang úgyis vitt mindent.

Bellát meglátogatja a tesója, aki nagyon büszke rá. Cukik együtt, na. A produkció valami kerrádiós szarság drámai verziója sok táncossal, piros ruhácskában. Burn, vagy mi. Határeset, elfogadjuk. Stone szarabb volt.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.16.42 PM 1.png

Bellának most gyakran elfogyott a levegője, és nem úgy jöttek ki a hangok, ahogy kellett volna. G szerint jó volt a számválasztás, meg az egész színpadkép, sőt, még szépen is építette fel a számot. Mindenki szerint soha sem volt még ilyen jó, felszabadult, mint Isaura. 

Twitter. G leveszi a sapkát. Fántásztís!

Sok haszontalan infó, kerszünet után Tha Shudras jön, a kisfilmben végig panaszkodnak, hogy mennyit kell melózniuk ahhoz, hogy egy szám öszeálljon, jó is, hogy ennyire szeretik csinálni, mert különben “belezöldülnének”. Trap kapitányon maradt az arany szemüveg, kapott egy szűk nacit és egy piros bőrjakót, ami beleégett a retinámba, és most egy Backstreet Boys nótát (a legnagyobbat evör) hangszereltek át.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.19.08 PM.png

Nagyon jól áll nekik, bár a kapitány kicsit hamis volt. A zsűrinek tetszik, de kellene már magyar dal is. Jövő hétre ígérik. Na, arra kíváncsi leszek. 

Jota mindenhol énekel, az utcán, a füriben, mindenhol, és mindenkinek az agyára megy vele. Ennek megfelelően a Szólj rám, ha hangosan énekeleket énekli hangosan, és minden t-t úgy ejt, mint BB Zsanett.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.20.53 PM.png

Aztán rájön a merevgörcs, és nagyon furcsán kezd mozogni, nem is értem. Annyira nem jó a színpadi mozgása, mint Oláhdzsí volt, tánckar nélkül azért még nem kellene felengedni. Gabinak tetszett, hogy minden Jotás lett. Jaj, tessék gyorsan letörölni!

Rövidgatyás Ricsi múlt héten zavarba jött a csajoktól, és azóta is folytonos késztetést érez arra, hogy udvaroljon a tánckarnak. Az énektanárt is fűzi, igazi amorózó, koncentrálni sem tud, ha pina van a közelében. Ha az éneklés nem jön be neki, hímringyónak még elmehet. Nem igaz! Nem lehet, hogy megint Gangnam Style.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.22.12 PM.png

Ezen legalább nem tűnik fel, ha nem tanulta meg a szöveget. Ez förtelmes. Állítólag Ricsi sajátkezűleg dolgozta át a nótát. Kár volt, mert az eredeti is csapnivaló. Szarból várat… Lány táncosok most nincsenek, csak fiúk, reméljük, Ricsi nem röpül rájuk. A mentorok imádták. Érthetelen.

Twitter. Sok lesz ez.

Múlt héten Zsüli párbajozott, és ez annyira megütötte, hogy a fal adta a másikat. G-vel ülnek a kanapén, és azon lamentálnak, hogy ilyen helyzet előállt egyáltalán. Zsüli egy pillanatra Gaga lett: kipakolták a hosszú lábait, kapott egy csajos dalt, és még a hangja is jól szólt. Díva a köbön.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.25.49 PM.png

És igen, lehet még öregebbre sminkelni, mint eddig. A mentorok levegő után kapkodnak. Még a mikrofonledobós baki is jó volt, és nem zökkentette ki egyáltalán, ami masszív profizmusra vall.

Bobby Ewing a kisfilmjében örömzenélni megy valami pinyóba, ahova csak azért járnak, mert nincs pénzük bulizni. A színpadon Kiss-t énekel (mármint a Tom Jones/Prince-félét), közben érdekesen simogatja saját magát. Na, ő nem jön zavarba, ha egy csomó pornószemüveges titkárnőnek öltözött puncika urga-bugrál körülötte.

Screen Shot 2014-11-09 at 1.26.43 PM.png

Bobby arcán az látszik, hogy azon agyal, melyiket pörgesse meg a farkán adás után az öltözőben. Gabi nedves. G katarzist várt volna, de Alföldi szerint az már nem képernyőre való. Jól össze is vitatkoznak azon, hogy ez egy énekművészeti verseny-e vagy sem-e. Nem, nem az, csak mondom. 

Ahogy Bence az elején ígérte (vagy fenyegetett?), a vendégfellépő a Kelemen Kabátban, aki egy nudlit hozott. Ja, nem, egy medleyt. Bence, artikulálj! Őket most azért hívták, hogy a versenyzők ne tűnjenek olyan gáznak? Na, ezen is túlvagyunk. Jön a közös produkció, ami egy zakatolós szám volt, majd ti megírjátok, hogy mi. Értékelnek, szuper volt a mai este, minden idők legerősebb csapata, bla-bla, és a többi szokásos nyalás. Na, indul a névsorolvasás. Zsülit, Jotát, Bellát, Tóth Andit, a Spoont, a Tha Shudrast, Rövidgatyás Ricsit és Benjit jövő héten is láthatjuk, hallhatjuk.

rgricsi.gif

Shrek és Bobby Ewing párbajozik. Miközben Alföldi próbálja összeszedni őket, addig mindkét fiú fel-alá járkál a színpadon, mint a dühödt bikák. Amíg felkészülnek, húzzák egy kicsit az időt az AfterXszel és Szabó Zsófival. Tragikus.

Shrek kezd. Robi maga alatt van, bevezetőjében próbál a szívekre hatni, önzetlen humánumról beszél, meg minden. Hogy jön ez most ide? Shrek szenvedőset énekel, szokásos. Bobby Billie Jeant hoz, de feldolgozást, amiben sokat lehet kiabálni. Nem rossz egyébként. Jobban lejön a színpadról az érzés, mint Shreknek, de végül is színész a lelkem, szar lenne, ha már ez se sikerülne neki. Gabi bőgéshatáron billeg, együtt tátikázik Bobbyval. Patent volt. Rákkendról! Miközben Robi értékel, a két srác egyet jobbra-egyet balra táncikál folyamatosan, mint valami néptánccsoport, egy éles képet nem tudok róluk csinálni. Egy szavazat Shreknek, még egy, egy Bobbynak, és egy újabb Shreknek.

Screen Shot 2014-11-09 at 2.00.47 PM.png

Ő búcsúzik. Jól megtapsolják, megölelgetik, mehet haza. A jövő hét szerintem szürreális lesz.

 

Címkék: rtl klub x-faktor
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.09. 17:02:15

Horányi Juliról már leírtam a véleményem ma a C:c-n, azt nem ismétlem meg
Viszont a kiscsajról (T.A.) az jutott eszembe most, h jól elixfaktorosították
Mintha csak gesztinél indult volna be a cukisággyár
Nekem szimpibb volt durcásan meg béna hajjal (Daya-haj, kedvenc sorim szereplőjének ilyen a böriben:)) és leszarom attitűddel
Most berózsaszínezték meg kiszőkítették, sajnálom h hagyta

hannamontanna 2014.11.09. 19:48:48

Semmi gond nem volt ezzel a "seggrészeg" dologgal, a vendég fellépő - Kelemen kabátban....???? ki ez? éééééééletemben nem hallottam - számában is szerepelt a segg szó.
Arra gondoltam, hogy a Tha sudras így angolul még úgy-ahogy elment ezzel a lassacskán idegesítő maszkkal, de magyarul érdekes lesz. Totálisan idiótán fog lejönni, ahogy egy teljesen értelmezhető, érthető számot abszolút hozzá nem illő értelmetlen maszkban adnak elő. Felfoghatatlan. Vagy én vagyok az egy százalék, akinek nem jön be.

kurgan 2014.11.09. 19:55:39

az m1-en futó Virtuózról miért nem írtok? AZ tényleg egy tehetségkutató, és nem ócska ribancok melléről szól. A felvidéki dadogó áriás csávó, aki beszélni nem nagyon tud, áriázni viszont igen, na az valami.

Sunny Days 2014.11.09. 21:48:01

sixx írásából és annak kommentjeiből összeollózott valami
inkább legyél rózsabimbó, ne smittpali...

oharozsabimbolehetnek 2014.11.09. 21:57:02

@sunny_days: ezt tisztelettel visszautasitom. Ha hasonlit, az max azert van, mert ugyanazt a kozepesen szar musort neztuk. Sixx irasat szandekosan csak azutan szoktam elolvasni, hogy a sajatomat mar feltoltottem.

fofofo 2014.11.10. 10:07:02

@sunny_days: azért messze nem, sokszor előfordul, hogy eltér a véleményük (lásd: a koreai rettenet sixx-nek egészen bejött, és ez csak egy, ami hirtelen eszembe jutott - biztosan találnék még többet is)

Baaah 2014.11.10. 11:57:13

@kurgan: írjál te, ha jó, akkor kiteszik ide is, vagy fizesd meg őket, hogy írjanak arról, amiről te szeretnél olvasni

Baaah 2014.11.10. 11:58:54

Ja és cc-n van írás róla

furmintszaraz 2014.11.11. 09:26:29

@sunny_days: Szerintem ez tévedés, az eheti vélemények között van némi átfedés, de általában azt figyeltem meg, hogy 3-4 énekes esetében gyökeresen az ellenkezőjét írja a két blogger. És ebben azért nem kerestem szándékosságot :)

Ja, a Gangnam Style-t nem szeretem, ráadásul Nagy Richárdot sem, de ez a feldolgozás nekem bejött.

furmintszaraz 2014.11.11. 09:34:20

A Tha Shudras dalválasztása kimondott csalódás volt, nem is tudnék elképzelni ennél közhelyesebb megoldást, mint bulitémában BB-átdolgozással jönni. A legrosszabb közhely az, ami elvileg poénnak van szánva, még csak nem is tudja magáról, hogy az.
süti beállítások módosítása