Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7155-7158 - Kocsma a konyhában

2014. november 08. 15:00 - julie0812

A kisboltban Laci és Gizi az utolsó fillérjeiket kapirgálják össze, hogy ki tudják fizetni a bérleti díjat Miklósnak. Nem lesz ez így jó, valamit tenni kell. Laci meg is kérdezi Mikitől, hogy mennyiért adná el nekik a helyiséget. Miki Laci üzletrészét kéri, de persze arról szó sem lehet, Zoli forogna a sírjában. Akkor tizenöt misi lesz, kápé. Laci elmegy a bankba hitelért, de nem adnak. Pedig már lelki szemeik előtt megjelent, hogy Gizi bolt, Lacikonyha. Haha.

1_1.jpg

Miklós és Nóra azon agyalnak, vajon hol rontották el, hogy a lányuk ilyen kis vérszívó lett. Timike szépen fogja az új személyijét és zsülienre aprítja egy ollóval. Nóra meglátja, majdnem rosszul lesz, Troll pedig elintézi egy vállrándítással, majd lesz másik, már az új nevével. Újabb riasztás Mikinek, jön is a bősz apuka: Berényi vagy és az is maradsz! Timike magasról tojik a szülei fejére, Miki márt tényleg nagyon pipa, mire csemetéje gyűlölködő fejjel benyögi, hogy mi lenne, ha elmondaná az okmányirodában, miért is akar nevet változtatni? Hát erre már nem tudnak mit mondani. Végül aztán arra jutnak, hogy beleegyeznek, hogy Timi Berényiből Balogh legyen. De semmi több.

2_1.jpg

Nikol szokás szerint főzőcskézik, nagyon bejött neki ez a háziasszonyi szerep. Zsóti begerjedt, de Nikol előbb még üzletről akar tárgyalni. Elmondja Zsoltnak, hogy kibérelte Zsófitól az emeletet, ott lesz a filmforgatás. Nikol Krisztiánt is beavatja az üzleti tervekbe és a lelkére köti, hogy Zsófinak egy szót se. Bartha leghőbb vágya, hogy láthassa Zsófi fejét, amikor tudomást szerez a pornózásról, de Nikol szerint ennek semmi értelme, jobb, ha nem tud semmit. De akkor hol a szórakozás?

3_1.jpg

Jól pörögnek most az események, Krisztián azonnal nekilátott a felújításnak, Bartháék meg a filmezésnek. Csakhogy a kettő együtt nem buli, ekkora zajban nem lehet normálisan forgatni. Zsolt hazaküldi Kriszt, aki az udvaron összefut Zsófival és elmondja neki, hogy sajnos abba kellett hagynia a munkát, mert Zsolt erre kérte. Zsófi dühösen csörtet az épülethez, pont meglát egy nénit pongyolában, úgyhogy rögtön vágja, mi van.

4_1.jpg

Lomtalanítás volt a szomszéd házban és Lacinak óriási szerencséje volt: talált egy kocsmapultot. Hogy mik vannak? Először azt mondja, hogy rendbe teszi és eladja, de aztán jobb ötlete támad és iziben nyit egy házi kocsmát. Van is rögtön egy csomó vendég, Laci a pultos, de ő is vedel, mintha muszáj lenne. Gizi arra ér haza, hogy tele a konyha vadidegenekkel, akik remekül érzik magukat, Laci pedig full részeg. Pedig a cukra! Jól össze is esik egyszer csak.

5_1.jpg

Szandi, a pongyolás, beszól Zsófinak, hogy nyugodjon már le. Zsófi tajtékzik, rendőrt akar hívni, erre már Nikol is lesétál. Zsófi két percet ad nekik, hogy eltűnjenek. El is tűnnek, de legnagyobb bosszúságukra a rendezőjük nem hajlandó tovább velük dolgozni. Nikol azon filózik, vajon honnan tudta meg Zsófi. Biztos Krisztián volt. Zsolt odarendeli a Rózsába az öccsét és megtiltja neki, hogy továbbra is Zsófinak dolgozzon. Mert NEKI dolgozik! Igenis!

6_1.jpg

Bözsike Enikőtől tudja meg, hogy Lacit kórházba vitték. Jól lecseszi Vilibát az udvaron, miféle barát az ilyen, hogy hagyhatta, hogy Laci igyon, mint a gödény. Gizi hazaér a kórházból és nekiáll rendet tenni, közben majdnem újra jó barátságba kerül némi szesszel, de szerencsére jön Enikő érdeklődni Laci hogyléte felől, úgyhogy végül az üveg tartalma Gizi torka helyett a mosogatóba csorog. Másnap Laci is hazatér, frissen-fitten és azt mondja, többé nem esik kísértésbe semmilyen téren. Erre Gizi beszerez egy tálca sütit és elkezdi falni, Laci viszont azt is eladná a pia mellé. Tehát folytatódik a home kocsma.

7_1.jpg

Krisz kiosztja Nikolt, hogy ne főnökösködjön már annyit, amikor a gengszter lady számon kéri tőle, hogy miért pofázott Zsófinak a pornózásról. Utána meg Zsófival iszogat a Rózsában és közösen szapulják Zsoltot meg a nőjét. Krisztián úgy dönt, leszarja a bátyja parancsát, továbbra is a konditermen fog dolgozni és ezt másnap reggel közli is a frissen fodrászolt Zsófival. Biztos éjszakai hajvágás volt.

8_1.jpg9_1.jpg

Hanna maxra állítja a szenvedésfaktort, Peti hiába is próbálkozik egy kicsit magához téríteni: valami fesztiválra kéne menni joghurtot árulni. Juli is átmegy a villába teázgatni, de Hanna akár forró hipót is ihatna, az is hidegen hagyná. Juli szerint nem hagyhatja el magát ennyire, de Hanna szerint neki már mindegy. Aztán valahogy csak összeszedi magát és kimegy Petivel a fesztiválra. Zita és Áron is besegítenek, abban a reményben, hogy enyeleghetnek egy keveset a fagyiskocsi meghitt félhomályában. Nekilátnak a smárpartinak, csak közben Zita beleakad egy madzagba és valahogy sikerül elindítani az autót. Peti és Hanna pedig rohanhatnak a guruló Pusszancsok után.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

töpörtő 2014.11.08. 18:38:08

Laci ugy jar mint Bozsimama a lakaskonyhaval,buntetes miatt a berleti dijjat sem tudja majd fizetni nemhogy megvenni.Timikerol mar elmondtam velemenyem.

mkrumpli 2014.11.10. 08:09:31

Ki adta rá szerencsétlen Hannára ezt a borzadvány nadrágot? Nem két eprecske, hanem két karfiolos görögdinnye volt, amikor szalad a kocsi után...
@töpörtő: ebben a sorozatban mindenki nyithat mindent és mindenki beállhat azonnal dolgozni papírok és/vagy képesítés nélkül :D

julie0812 2014.11.10. 09:15:58

@mkrumpli: Nem tudom, de Zita ruhája sem túl szexi, pedig ez fontos randi lenne elvileg... :)
Amúgy Laciéknak meg az is eszébe juthatna, hogy nemrég bírságolták meg őket, amikor az udvaron kolbászsütődét nyitottak. Az is üzemelt vagy fél óráig :)

hannamontanna 2014.11.10. 10:46:05

Engem meg az is érdekelne, milyen fesztivál az, ahol a joghurtból számítanak brutális forgalomra.... :-DDDDDD mondom én, hogy ez egy utópisztikus fikció.
süti beállítások módosítása