Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x10 – Eidolon

2014. november 05. 13:00 - Zenóbia

Visszatérünk egy kicsit a múltba, mármint csak ahhoz a kedves jelenethez, amiben Eleanor kinyírja egy tollal Yovanit, miután az beleolvasott a naplójába, amíg ő gombostűkkel szurkálta magát, meg vett egy Goblin Strength energiaitalt, szerintem hatott. És a mellére is rámarkolt, Yovaninak nem volt túl sok esze, amúgy. Nos, akik életben maradtak a múltkor, Eleanor, Cesar, Jaemi, és Hank, aki kikúszott az ajtón, vélhetően Eleanor naplójával, ami nem jó hír, mármint a nőnek, Hanknek speciel az, feltéve ha nem vérzik el idő előtt. Monte elirányítja a társaságot, takarítsátok fel a hullákat, meg a hordónyi vért, Eleanort meg elviszi egy házba, ahol majd jól helyre teszik, jelentsen ez bármit is. Sonya és Marco még nem annyira vannak tisztában a többszáz liter vérrel, ami kifolyt a Red Ridge-ben, de sztem hamarosan sokkot kapnak, főleg, hogy mi lehet Hankkel, illetve a DEA-s kapcsolatuknak is igencsak annyi Fausto felé, viszlát Joe ügynök a Fényben.

2x10_bridge1.jpg

Oda készül Eleanor, bár a comblövéstől azért még nem fog meghalni, de ha mégis magához hívja a fényességes, akkor hamvasszák el, és ássák el a hamvait a tölgyfa alá a sivatagban. Ezt itt most enyhe ellentmondásként érzékelem, mármint a tölgyfát, meg a sivatagot, de hát nem is vagyok egy nagy természetjáró, ki tudja, miféle tölgyerdők rejteznek a homok mélyén. Fausto már a hegyekben, mármint gondolom, hogy ez itt már az, és stratégiát vált, mert az egy darab pohos emberével nem sokra megy Sonyával szemben. Hank meg kúszik a homokban, és böködi az orrával maga előtt Eleanor nagykönyvét, amúgy meg hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy mindent leír egy naplóban, én is csak fél oldalt írtam az enyémbe, aztán úgy döntöttem, hogy már ez is sok a jóból.

2x10_bridge2.jpg

Szóval Hank kúszik véresen, Cesar lopakodik utána szintén véresen, közben az őrsön Sonya és Marco értesül róla, hogy Hank lelépett a DEA-val, úgyhogy már indulnak is, mert Sonyának jók a megérzései. Mármint ezek most pont nem jók. Joggal, Hank már a homokköpködésnél meg a felhőnézegetésnél tart, és úgy tűnik, érte viszont eljön a fény, de nem, csak Cesar az, és nem lövi le, mégis miért nem? Ja, azért nem, mert Hank időközben elásta a homokba az orrával a naplót, neki meg kéne, úgyhogy ha megmondja hol van, nem nyírja ki. De nem mondja, közben azért odaértek Marcoék is, de most komolyan, ennyi vér a földön nincs, amivel itt fellocsolták a környéket. Realizálják, hogy Hank eltűnt, csak a kalapja árválkodik a szoba közepén, feltűnő, mert az az egyetlen fehér cucc a sok vörös között. Sonya kiborul egy percre, de az alatt pont le is esik nekik, hogy nem véletlen akkor rabolta el Chopper, amikor ez az egész sztori történt, és hogy vélhetően nem Eleanor kapta elő a gépkarabélyt az apácaszoknyája alól. Pedig az alatt elférne amúgy vagy három darab.

2x10_bridge3.jpg

Frye besétál a szerkesztőségbe, ahonnan ki van tiltva, de hol zavarja ez őt, sehol, és már az AA-ba sem jár, ha még tovább járt volna, mindenkiből kokóst csinál, úgyhogy azok azóta is hálát adnak az égnek. Mendez benne van a sztoriban, nem mintha ez bárkinek is kérdés lett volna, de végül is már régen láttuk őket. Eleanort megműtik egy helyre kis garázsban, és még ti panaszkodtok folyton a kórházi körülmények miatt, hát most na. Ez a doki meg még ráadásul sörözik is közben, viszont kap bónuszba egy kézzel varrott csizmát, ha a nő túléli, azért még lehet én is megműteném. Hát, ezt a feladatot kár volt Jaemire bízni, mert simán bebaszta a hullákat hátulra, majd telibeploccsantott egy liter vérrel egy helyes kis négyfős családot, akik mögötte autóztak békésen. Aztán megáll szendvicsezni, úgyhogy nem okoz nagy nehézséget felszólítani, hogy ugyan hagyja már abba a zabálást, és szálljon ki.

2x10_bridge4.jpg

Hát, a raktér felnyitása után nagy szavakat nem lehet mondani, a szentszar megjegyzés abszolút találó. De most komolyan, mondjátok már meg, hogy ez reális, hogy hatszáz liter vért fröcsköltek már szanaszét az egész városban??? Eleanor a műtéte után máris van olyan állapotban, hogy közölje a dokival, ha nem műti meg jól az időközben szintén leszállított Hanket, akkor őt is magára tetováltatja, mint legújabb rémisztőt. Plusz egy csoki csizma, mondja garázs-doktor. Hank szarabbul járt, de azért túl fogja élni, ezt még legalábbis. Bár lehet, hogy egyszerűen csak naiv vagyok, azért ez nem feltétlen az a happy end sorozat. Sonya iszonyúan megkönnyebbül, hogy a letakartak között nincs ott Hank, viszont ott van Charlotte, és ez Marconak nem esik annyira jól, mint gondolnánk. Nekem sem, őt kimondottan bírtam. Jaime-vel Sonya ért szót, mert volt már dolga retardáltakkal bőven, a srác végül a cukorka említésére örömmel mutatja fel mindkét tenyerét, amire rá van vésve filccel a cím, ahova mennie kellett volna a hullaszállítóval.

2x10_bridge5.jpg

Tádámm, éljen Eleanor aki romlásba dönti Faustot azzal, hogy naplót írt, amit nem kellett volna, és azzal, hogy felbérelt egy csökkent értelműt, amit szintén nem kellett volna. Frye-ék hiába próbálnak megtudni bármit Red Ridge-ben, Tim elhajtja őket, mert valahol tuti van Happy Hour, Frye nem értékeli a poént, pedig. Eleanor leszarja, hogy ha Hanket idő előtt magához térítik, abba már viszont tuti beledöglik, saját kezűleg nyomja belé az injekciót. Kezdem nem kedvelni ezt a nőt, bár nehéz lenne megmagyarázni, hogy eddig mit kedveltem benne, rejtett pszichopata vagyok én is, nincs mese, hamarosan garázsokban fognak belőlem golyókat kioperálni. Na ja. Nem nagyon mertem odanézni, de sztem a golyó ütötte lyukon keresztül húzza kifelé Hank beleit, hogy rábírja, mondja el, hol a napló. Marco rájön, hogy Eleanor elárulta Faustot Sebastian miatt, ezért az bosszút állt, és ezért küldte rájuk Red Ridge-be az embereit. A CIA épp megbeszéli egy kiskocsmában, hogy ki legyen Fausto utódja, van jelöltjük is, négy, de csak az egyik flúgos, úgyhogy azt választják. Beszarás.

2x10_bridge6.jpg

Mendez és Frye is épp ott eszi a gofrit üresen, úgyhogy gond egy szál se. Romina leszállítva Faustonak, és csak kicsit harapdálta meg Pohost. Fausto szarrá félemlíti a lányt, hogy én ezt az embert nem tudom komolyan venni, mióta láttam a budin könyvet olvasni, és tudom, hogy müzlit eszik és lábhintőport használ, meg hogy zokniban ücsörög a garázsban a motorcsónakjában, és arról álmodozik, hogy elutazik a Fjordokhoz. Hát de nem teljesen idióta?! Naugye. Mivel Hank nem beszél, ezért elindulnak szépen hármasban megkínozni a feleségét, mert akkor majd hátha, Cesarnak csak fel kéne lázadni, de ahhoz túlzottan szereti a gyerekeit. Sonya és Marco még épp időben érkezik, hogy egy helyre kis karambollal megállítsák őket, remélhetőleg nem pont ebbe fog belehalni Hank, mert az nem vet majd jó fényt a jövőben Sonya lelkiismeretére. Eleanor nem csak letérdel, hanem eldől, mint egy zsák, és itt a vége, a következő részig mind belepusztulhatunk az aggódásba, hogy mi van Hankkel a hátsó ülésen.

2x10_bridge7.jpg

Címkék: bridge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása