Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x09 - Cognito ergo sum

2014. november 05. 08:05 - candyperfumegirl

Balázsék hatalmas konfliktusokat ígérnek a mai műsorra, de mivel az asztalon kolbászoló albínó sün megacuki, én erre most annyira nem figyeltem oda. Ezek után viszont az évad során talán először látunk olyan képsorokat, hogy a lakók a táborban alszanak, és most is csak azért, mert a dzsungelből mindenféle parahangok jönnek, és ez érdekes. Kiéhezett emberevő vérmajmok lesnek rájuk az erdő sötétjében, ez a reggeli konszenzus, pedig János szerint csupán arról van szó, hogy a dzsungel és Kőbánya különböznek egymástól. Na ebben mondjuk pont nem lennék annyira biztos, de ne firtassuk. Úgyis löevééééél jön, elzavarnak négy szerencsétlent kincsvadászatra, miközben a táborban Puskás Peti rájön, hogy még nem szerepelt eleget, ezért a 3 4 hete tartó kapcsolatának krízisén agonizál. A jelenlevő Andi és Krisztián arckifejezéséből ítélve a vérmajmokat hallgatnák szívesebben.

409kedd01.png

Ez persze csak azért kellett, hogy megágyazzunk a Nagy Napi Konfliktusnak. A kincsvadászaton szerzett láda ugyanis csupa olyan jósággal van tele, amiket ezek hetek óta csak nedves álmaikban láttak, vagyis kávé, tea, csoki, kóla, banán, DE. Választhatnak, hogy vagy beburkolják mindezt, vagy Puskás Peti telefonon megnyugtathatja szívszerelmét, hogy nem fogja meghúzni Aleskát egy bokor rejtekében, csak azért, mert a vele szomszédos nyugágyon terpeszt nyitott szájjal naphosszat. Ezt viszont egyöntetűen el kell dönteni, úgyhogy Éva és Aleska máris összesúgnak, mert semmi nem kovácsol úgy össze egy szövetséget, mint az, ha ki kell baszni valakivel. Ők ugyan le nem mondanak a dőzsölésről csak azért, hogy Peti nyomhassa a „te tedd le, nem, te tedd le” műsort valakivel, akit - ezen a ponton már úgy fogalmaznak, hogy KÉT HETE ismer. És ez így megy hosszú percekig, de az Éva szerint féltékeny Aleska csak megtörik, mert Bárdos már olyan szintű lelki terrorral operált, hogy most jóllaktok, de utána örökké rossz emberek lesztek a világ szemében. Éva ezt pont leszarja, mert ő „cognito ergo sum” (igen, pontosan idéztem), és őt már amúgy is seggfejnek tartja az egész ország ugye. Itt jegyzem meg, hogy az ezalatt csak passzív agresszíven láncdohányzó Peti egészen nyugodtan mondhatta volna, hogy csesszétek meg, tudom, hogy mindenki szívesen beszélne az otthoniakkal, én is kibírom még egy hétig, inkább együnk-igyunk már egy nagyot mindannyian. A vége az, hogy Éva is megtörik a többiek fáradhatatlan baszogatásától, Aleska vágja EZT a fejet, Peti meg elmegy a telefonba búgni a csajának - akit mivel Angélának hívnak, nem tudom nem az első Celeb vagyok évad Angéláját képzelni a helyére, mert így sokkal viccesebb a dolog.

409kedd02.gif

Volt még egy csoportos bátorságpróba is, mind a tízen mentek, mert ha csak Pákó megy egyedül, akit a nézők küldtek volna, semmi nem mentette volna meg ezt évadot a kannibalizmustól. Valami szappanos-vizes csúszdán kell bevazelinozva (ezen a ponton Bárdos feje egy tanulmány) feljutni a csillagokkal, miközben vízágyúkkal, szélgépekkel, labdákkal, meg persze másik tíz bukdácsoló szerencsétlennel van nehezítve az utad. Ezt is nézzük vagy 5 percig úgy, hogy abszolút kivehetetlen, mi történik, és egy ponton az Unchained Melody-t keverik a jelenet alá, ha nem ezek lettek volna a magyar televíziózás történetének legbizarrabb képsorai már amúgy is. Nincs rá magyarázat. A kulcsfeladat Pákóra hárul, aki valahogy eljuttatja a megfelelő csillagot a megfelelő helyre, és így megmenekül a teljes kitaszítottságtól. Egészen addig, amíg az esti mosogatást el nem lógja, hogy véd- és dacszövetséget alapítson a szintén közutálat tárgyát képező Évával. Arról panaszkodik, hogy őt itt mindenki csak csicskáztatja, mosogass el Hamupákóka, hozzál csillagot Hamupákóka, igyál bele a kólába Hamupákóka, és így tovább. Természetesen a Szaharáig elhallatszó ugatás lesz a dologból, de végül B. István így foglalja össze a riportban az izgalmas este eseményeit: „pont aznap este bulizni akartunk, veszekedés lett belőle, de a végén szerencsére mindenki nagyon jól érezte magát – hála nekem.”

409kedd03.gif

Ami még említésre méltó, az Aleska bokszedzése B. István hathatós edzői tevékenysége alatt, amit az fűszerez meg igazán, ahogy mindeközben Éva a foga alatt mormogja, hogy fogja leszakítani a csaj fejét az első adandó alkalommal. Kiesés van szerencsére ma is, a nézők Krisztiánt zavarják el a szállodába, hogy nullázza le végre a svédasztalt, ha már saját bevallása szerint 5 kiló szaladt le róla az elmúlt pár napban. Holnap pedig összecsap a két démon, természetesen maximálisan sportszerű, a sportág nemes hagyományait öregbítő, kivételesen színvonalas mérkőzésre számítunk.

 

A remek gifekért pedig köszönet a Celeb vagyok hivatalos oldalának, jobbat kívánni sem lehetett volna így szerda reggel.

Címkék: celeb vagyok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virágméz 2014.11.05. 08:21:23

Jót derültem ma is, köszi az összefoglalót! Remek ez a "Pákó harc az utolsó véremig" gif, tökéletesen adja vissza Afrika királya erős, rettenthetetlen harcát a természet erőivel.

KapitányG 2014.11.05. 08:25:46

A megacuki albínó sün olyan elszántsággal veti magát az asztalról a mélybe, hogy előbb-utóbb tropára megy.

Akármi Áron 2014.11.05. 08:33:20

Klassz volt, szokásosan, de mondjuk, én már megelőlegeztem ideje korán is, hogy jók a hogyvótjaid:DDD

mézescsók 2014.11.05. 08:39:47

Ne B, Istvánozz itt nekem hajnalban! Tudod, meddig tartott, amíg rájöttem, kiről írsz??? (Mondjuk a k9vetkező mondatig, de akkor is!)
A hv viszont tetszett.

panic_button 2014.11.05. 08:42:16

még egy műsor, amit hogyvolt nélkül nem is ismernék :)

Nézőke 2014.11.05. 09:04:18

..csak nekem tűnt fel, hogy egyrészt nem vágták be a telefonbeszélgetést, mint az előző évadban, másrészt a későbbi anyagokban PPnek (pl. amikor az interjúszobában megköszöni,hogy telefonálhatott) olyan búbánatos képe van,hogy sztem elküldte a halálba az Angélája. Ezért érdemes volt tipródni, Évának adok igazat most. A többiek meg álszent pöcsök, emberünk már több ideje van dzsungelben (?) távol a nőtől (?) ,mint amennyit összesen a nővel volt.

Honeyy 2014.11.05. 09:18:47

Gusztustalan volt, hogy PP simán elnézte, hogy mindenki egy emberként beáldozza magát, mert szerinte "eléggé" fontos, hogy egy kéthetes ismeretséget felhívjon a dzsungelből...boááá! Sajnálom, hogy Éva végül engedett a nyomásnak, pedig szerintem baromira nem fognak senkit pont az itt meghozott döntéseivel azonosítani, amit egy mesterségesen kialakított körülmények között, a való életben soha nem előforduló szituban hoznak meg. Ez Bárdos részéről szar érv volt.

Simon L. Bon 2014.11.05. 09:38:26

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer Évának adok igazat. PP önző volt.

ga_zsi 2014.11.05. 10:04:47

Nem volt valami olyasmi, hogy Peti nem dönthet? Az előzetesben jól láttam, hogy Aleska csépeli Évát rendesen?

virágméz 2014.11.05. 10:47:38

Ez a Puskás sztori sztem sem sült el jól, tuti, hogy ezt az egész Angéla ügyet a szerkesztők "bonyolították", de nem jöttek túl jól ki belőle. Hihetetlen, hogy 1 hét után jut eszébe megemlíteni a volt csajának, hogy ...... de ezt már túltárgyaltuk. És az sem nagyon hihető, hogy a PP ennyire kivárta volna a telefonálás vs. nyalánkságok döntést, ha ez nem megrendezett szitu - látszott valami zavar a fején rendesen. És igen, a telefonálásról még egy vágott kép sem volt, utána sem említett semmit a többieknek, hogy köszi nagyon, de megérte/ nem érte meg ez a nagy népi önfeláldozás.
Ja, és még egy furcsaság, ami feltűnt: ez napokkal előbbi, amikor a Bárdos-Andi bátorságpróba volt, fényes nappal mászkáltak az egyensúly- üvegketrecekben, és ott erősen borostás volt a Bárdos arca. Majd később mutatják, amikor visszatérnek a táborba, teljes sötétségben, és az orca frissen borotválva! Nyilván szerződés szólt arról, hogy meleg vízzel tükör előtt borotválkozhat. Nyilván szállodában, és az oda-vissza úthoz kellett annyi idő, hogy besötétedett közben.

penna 2014.11.05. 10:53:24

@virágméz: nagyon sok a kamu, szerintem évadról évadra egyre több. ez egyértelmű. pl. tegnap Krisztián elkottyantotta, hogy a lányok minden nap mérik magukat, mennyit fogytak. vajon hol a viharban mérik magukat? meg amikor napokig tényleg szar az idő, biztos, hogy nem az esőben éjszakáznak, illetve a folyóban fürdenek. nem akarja az rtl sem, hogy megbetegedjenek. arról nem is beszélve, hogy egy árva bogár jelenlétéről sem számoltak be évadokon át, ami a táborba betette volna a lábát :)). rohadt steril egy környezet ez a dzsungel :).

Mu Deng 2014.11.05. 10:56:46

Nyilván kamu ez az egész műsor, a látványelemek alapján felvehették volna a Mátrában is egy könnyű őszi hétvégén az egészet. PP-nek szerintem nincs is csaja, csak valamivel el kellett terelni a figyelmet a kínzó dilemmáról: ha egy pornószínésznőt húzogat, aki egyébként pont a mellette lévő ágyon alszik(?), akkor vajon elvonulnak-e néha a susnyásba békát lesni, és ha igen, akkor azt miért nem mutatják, illetve ha együtt vannak, akkor miért nem bájolognak többet? (mert a szerződésben az van, hogy nem lehet bájologni valszeg, hiszen az nem lenne túlságosan kemény kihívás, hogy a szilikonos csajjal a dzsungelben romantikáznak pár hetet, ugye, a nézettség szempontjából mondom csak).
Szal azért nem mutatták a telefonálást, mert nem volt kinek telefonálni, Aleskát húzogatja esténként a hotelben, aminek a hátsó kertjében rendezték be a tábort.

Még egy dolog: érdekes, hogy mind a papagáj, mind a sündisznó erősen érdeklődik Balázs pöcse iránt. Nem tdom, összefüggésbe hozható-e ez azzal, hogy mindkét állat szeret apró dolgokat, magokat, pici kukacokat eszegetni...

candyperfumegirl 2014.11.05. 11:27:01

@Mu Deng: "Nem tdom, összefüggésbe hozható-e ez azzal, hogy mindkét állat szeret apró dolgokat, magokat, pici kukacokat eszegetni... "

Nagyon röhögök .:D

lac64 2014.11.05. 11:27:16

@ga_zsi:
"Nem volt valami olyasmi, hogy Peti nem dönthet?"
Nem. Aleska rögtön fel is vetette, hogy először Petit kérdezzék meg, hogy mennyire fontos neki ez, erre közölte, hogy elég fontos. Tehát PP itt elegánsan lezárhatta volna a dolgot.

Az előzetesben jól láttam, hogy Aleska csépeli Évát rendesen? Jól :DDD

lac64 2014.11.05. 11:28:52

@Mu Deng: "Nem tdom, összefüggésbe hozható-e ez azzal, hogy mindkét állat szeret apró dolgokat, magokat, pici kukacokat eszegetni..."

Genyaságban balázsi magasságokba emelkedtél ... :DDDD

Nigella Sativa 2014.11.05. 11:35:00

Szerintem képmutatás volt a konfliktus, vagy inkább információhiány. Értem ezalatt azt, hogy Peti magának köszönheti, hogy magyarázkodnia kell a csajának.
Úgyhogy szerintem info vagy agyhiány miatt nem hagyták a saját szarában forgolódni még egy kicsit, pláne, hogy kb. két hete ismeri az új buxát, akinél frankón bemutatkozott.
Az a simlis fej, amit meg láttunk rajta önmagáért beszél.
Korrekt emberként azt is mondhatta volna, bocsi, ez az én saram, majd én rendbe hozom.Egyetek, igyatok.:)

mézescsók 2014.11.05. 12:51:34

A két dolog hordereje (beszéljen-e P.P. a barátnőjével - egyék-e meg a csomagot) majdnem azonos, különösebb csodát csapni körülötte nem érdemes.
Puskás P. - a szerelem szép dolog, különösen a kezdeti időszakában (ilyenkor necces is, hogy nem múlik-e el villámgyorsan, ha nincs közelben a másik), de amelyik nem bír ki két-három hét távolságot, azért nyavalyogni nem érdemes.
Csomag - már a múltkori részben is röhögtem, amikor olyan üdvrivalgással fogadták a csokit, kávét, stb., mintha beluga kaviárt kaptak volna!!! Könyörgöm: ennyi felnőtt ember nem bírja ki cola, kávé, csoki nélkül? Az élete minden szakaszában mindennap evett-ivott hasonlókat? És ha beteg és nem fogyaszthatja egy ideig? Nem nagyon láttam, hogy kiborultak volna, ha valaki kevesebb csillagot hoz és kajának marad a bab és a rizs, de a cola... az igen! Az alap!
Baukónak nem az érveiben nem volt igaza, hanem abban, hogy mereven ragaszkodott hozzá: meghoztam a döntésemet és kész, én nem változtatok rajta. Változtasson a többi 9! Ha a pornós nőci nem lép vissza - aki egyébként annyira nem jó nő, mint ahogy itt a kezdeti lelkesedések után feltételeztem róla -, akkor Ő sem tette volna. Csak ráébredt, hogy nevetségessé válik, ha jobban ellenzi a beszélgetést, mint az, aki valamennyire érintett (volt).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.05. 13:24:28

Aleska meg ezt mondhatta volna: "coito ergo sum"....
Ő legalább tudja, miről beszél.

Manarola (törölt) 2014.11.05. 13:40:27

Utálom Évát, de igaza volt. 8 ember éhezzen, azért, hogy valaki felhívhassa a 3 hete megismert barátnőjét? És Peti még csak le sem akart mondani erről, hogy miattam ne büntessük magunkat. Madár legalább az újszülött gyermeke miatt érthető volt, de ez? Szerintem, most épp Éva tudott gondolkodni. Egyébként nem nézem :))

Chuck Νorris 2014.11.05. 14:10:20

Puskás Peti eddigi teljesitménye. bubánatos képpel gubbasztás, cigiszívás, Azt gondoltam a jobb arcok között lesz, de ezzel a mérhetetlen unalmas vivodásával az egyik legnyomasztobb karakter, és ezen az aránylag vicces bátorságprobája is csak picit javit.
A sünit sajnálom, sztem össze fogja törni magát, legutoljára is csupa kosz lett a felépitménye, mikor levetődött az asztalrol.
a csapatbátorságpróbán a legviccesebb az volt, mikor pákó balázsék elött rongyolt felfele, és az egyik locsolóember jól telibekapta Balázst. na azon nevettem :)
Évának drukkolok, mert ő az egyetlen nem unalmas karakter, viszont ha mennem kéne meztelen tulélőnek, akkor az Andit vinném :)

egyemakisszíved 2014.11.05. 14:37:04

A süni nem tud magától felmászni az asztalra, lehet, azért járkál mindig körbe-körbe a szélénél, lefelé nézegetve. Remélhetőleg csak néhány falevelet tűzött a tüskéjére, mikor lepottyant. Balázs tájékoztathatna, hogyan érkezik a földre az ugró sündisznó, mert olyat még nem láttam. Összegömbölyödve? Úgy tűnt, tegnap nem készítettek neki kukacot, hogy azzal elfoglalja magát, miután belenyugszik, hogy egy ideig magaslati levegőt kell szívnia. A bátorságpróbáról megmaradt bogarakat is odarakhatnák neki, hadd válogasson.
Puskás Peti meg szégyellheti magát, hogy a nyomi színészi alakítása miatt megmutattak neki egy csomó kaját-piát, aztán meg elvették tőlük. Azon meg röhögtem, hogy Aleska egy pillanat alatt visszavonulót fújt, mikor Bárdos ráijesztett, hogy ha kitart a döntése mellett, a nézők úgy gondolják majd, hogy nem rendes ember.

Gia 2014.11.05. 15:05:27

@Manarola: Én is Évának adok igazat.A dzsungelben dzsungeltörvények vannak és pont.Nem pedig telefonálás..?!? :-))))

lac64 2014.11.05. 15:24:50

@mézescsók: "Baukónak nem az érveiben nem volt igaza, hanem abban, hogy mereven ragaszkodott hozzá: meghoztam a döntésemet és kész, én nem változtatok rajta."

Miért baj az, ha valaki ragaszkodik a döntéséhez, ráadásul akkor, ha úgy gondolja, hogy az a jó? Úgy, hogy azért a riportszobában kiderült, hogy mások is valamennyire értették és megértették Éva álláspontját. Nagyon kíváncsi lettem volna arra, hogy hogyan alakult volna ez a szavazás, ha nem nyílt, hanem titkos.

Egyébként ebben a szituban Puskás volt igazán nagy paraszt, a kiszólásai (az éhség kifogott a józan észen, Éva dzsungelkirálynő akar lenni, ő rendes ember) után én is megmakacsoltam volna magam.

fran7 2014.11.05. 15:34:47

puskás Petinek fel kellett volna tennie a kezét. Erre a két hétre ezekkel az emberekkel veletek kell együttélnem. Most ez a legfontosabb, hogy itt béke legyen. Angélával ezt az egészet úgyis csak személyesen tudom elintézni. De mivel azért kerültem bajba mert csak a saját érdekeimet néztem, ezért a saját érdekemről le tudok mondani. Angélától kérek egy esélyt, de nem ország-világ szeme láttára, hanem csak kettőnk közt elintézve. Senkire nem tartozik mindez. Csak akkor nem lenne műsor. Éva, Aleska nem tud szerepelni és Puskás Peti sem.
Mondjuk így kiderült, hogy mindenki a látszatra megy. Bárdos fintorog egy afrikai utazáson és társain. Bezzeg egykori miniszterelnökünkkel cuba librézni azzal nem volt gond.

Lipton 2014.11.05. 15:36:21

MIért kapnak korlátlanul cigit?
A német műsorban kapnak napi 5 szálat, és külön küzdelem, hogy ki mennyit tud kiharcolni magának. Van, hogy egy szálat adnak körbe.
Ez egy szanatórium. Folyamatosan cigiznek és esznek.

agika88 2014.11.05. 15:41:26

Azért a bátorságpróba elején benyomott Batman- Sötét lovag zenéje, ami nyilván Pákóra utalt hatalmas pacsit érdemel. :D

Ejaku LAZIO 2014.11.05. 15:45:23

Pákó hozott tíz csillagot

probono 2014.11.05. 15:49:29

Éva helyében ezt tettem volna, mikor már Aleska is kihátrált Puskás javára:

"na álszentek, ha nektek ennyire fontos Puskás 2 hetes kapcsolata, akkor megváltoztatom a véleményemet én is, ha a ma esti vacsoraadagjaitokat mind nekem adjátok."

és végig menni mkin hogy ő felajánlja-e az esti vacsoráját hogy beszélhessen a gyerek a drága Angélával.

itt már sztem Andi, Krisztián, Cooky meg a többi éhes közül páran azt mondták volna hogy így nem, ennyire már azért nem fontos az a kurva telefon, és tényleg pár nap múlva megy is haza.:D

egyszerűen Puskás telefonálását az esti vacsorával kellett volna Évának szembefordítania.
(plusz mellé még lemondanak a kincsesláda tartalmáról is.)

aztán lehet hogy még Éva sem ekkora geci, mint amekkora én.:D

3 eset történhetett volna
1.
mki beleáll a sztoriba, és elfogadják Éva ajánlatát, az esti vacsora mind Éváé, aki így hozzájárul a telefonáláshoz, cserébe kurvára kiátkozzák és kiközösítik, cserébe fasza lett volna a műsor.:)

2.
ekkor már nem állnak Puskás mellé, pár db csoki, meg 1 pohár kávét még ér az hogy Angéla telója csörögjön, de egy esti vacsit már nem...
ez a legvalószínűbb eset amúgy, ekkor Éva kijöhetett volna ebből igazán jól, miután ezt már leszavazza a tábor azt mondja, na látjátok álszentek, mégse annyira fontos Peti+Angéla ha az esti vacsi a tét, de lássátok kivel van dolgotok, én is arra szavazok hogy Peti telefonálhasson...
tehát ki is hozza a többiekből az álszentet, és ő is visszakozik végül. hehe

probono 2014.11.05. 15:52:48

a 3. eset lemaradt, miszerint ekkor már Peti feláll, a mártír, és lemond önszántából a telefonról, mert a saját vacsija azért neki is fontosabb mint a telefon.:D

neki ezt kellett volna tennie amúgy már elsőre.

mézescsók 2014.11.05. 16:04:31

@lac64: Nem az a baj, ha valaki ragaszkodik a döntéséhez. Azt tartom bajnak, ha egy közösségről van szó, mindenki másként szavaz és akkor ahelyett, hogy azt mondanám, nem megyek szembe a többiekkel pusztán azért, mert megtehetem, hanem inkább lemondok róla, egyfolytában azt mantrázta, hogy így döntött és kész. Időnként az embernek tudnia kell a saját érdekei és vélt vagy valós igaza ellen voksolni. És végülis ez történt. Megjegyzem, hogy különben nekem főleg azért nyílt ki a bicska a zsebemben, mert szemmel láthatólag élvezte, hogy a többiek nem tehetnek a szavazata ellen semmit és paríroznak szépen. Egyébként szerintem a maga módján mindegyiknek igaza volt, vihar a biliben. Nekem a cola és csoki nem fontosabb annál, hogy megerősítést kapjak a külvilágtól, bármennyire kevés ideje is vagyok távol. Igaz, nem vagyok édesszájú. Puskás meg lehetett volna elegáns. Ha már nem utasíthatja vissza, akkor elvonulhatott volna szépen, hogy megvárja a többiek döntését és nem kommentál, nem szólogat be.

Lipton 2014.11.05. 16:39:45

Álszentek voltak, ha nincs kamera és műsor, akkor mindeki a csokira szavazott volna.
Ez az egész szerelmi dolog mesterségesen van felfújva. Egy hetet kibírt volna még, aztán annyit telefonál amennyit csak akar. Puskásnak kellett volna azonnal mondani, hogy lemond a telefonálásról.

vizsla_ 2014.11.05. 16:55:49

@probono: hehe, ez jó

sztem is ha nagyobb dolog van a mérleg másik serpenyőjében, pl. egy 10 csillagos nap utáni komplett vacsora, akkor már a Bárdosi meg a Bunyós is mondta volna, hogy a vacsora nagyon fontos, mert akkor könnyebben bírják a hátralévő napokat, találtak volna rögtön ésszerű okokat arra, hogy Petiből hozzák ki végül azt, hogy ő mondjon le önmagától...
vagy igen, rögtön Peti látva a steak húst mondott volna le rögtön erről.

én ha ott vagyok nagyon megmakacsoltam volna magamat, és ha kell egyedül eszem meg a banánt, csokit meg ami abban a dobozban volt.:)
majd miután elfogyasztottam a többiek előtt, csak annyit mondtam volna nekik, hogy áá nem is esett jól. :)

hülye Puskás gyerek mit vádaskodott, hogy
az a különbség, hogy "te a dzsungel királynője akarsz lenni, én meg rendes ember"

hát de hogy akar rendes ember lenni, hogy együtt van a pornóssal, közben Angélával, pornóssal a kamerák előtt szakít, nem privátban, Angélának nem mondta el, hogy a pornóssal jár(t), ilyen egy rendes ember?:D
akkor már inkább a dzsungel királynője, az ex-alkesz.:)

nem ért ennyit ez az egész, mintahogy Peti 2 hetes kapcsolata sem, ami lehet egy kamu.
teljesen irreleváns dolog, szemben pl. azzal hogy ha vmi komoly dologról van szó, beteg szülő, kisgyerek stb...

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.05. 18:48:10

@mézescsók:
Te miről beszélsz a "csordaszellemről"? :O
Az a 9 ember hozott egy idióta döntést egy idiótaságról és ehhez bólogasson valaki, aki reálisan látta a dolgot. Kurvára haragszom Évára, h nem tartott ki a NEM-je mellett. Szartam vóna lemondani a kincsesládáról Peti telefonálásáért.
Ez most jó lecke volt az rtl-től, érdekes szitu volt, én NEMmel szavaztam vóna és kész.... és ott toltam volna be előttük a kincses láda tartalmát..úgyhogy CSALÓDTAM BENNED ÉÉÉÉÉÉÉVVVAAAAAAA. :D

egyemakisszíved 2014.11.05. 18:53:50

@mézescsók: Én úgy láttam, hogy nem élvezte, szemmel láthatóan nem bírta el a csoportnyomást, hogy a végén egyedül maradt a többiekkel szemben, szokás szerint nem bírt igazán jól érvelni az igaza mellett, pedig ez esetben az ő álláspontja volt a legkevésbé pozőrködő. Fontos lett volna neki, hogy legalább Aleska kitartson mellette, de az nagyon hamar megtört, még arra sem volt képes, hogy kimondja, hogy nemmel szavaz, ott is Éva háta mögé bújt, amíg tehette. Sokat segített volna, ha Peti is színt vall és nem akarja az épp aktuális dugópartnerét élete szerelmének beállítani. Az, hogy Éva megpróbálja átfordítani a szavazatokat azzal járt volna, hogy erősen támadni kellett volna mindenkit, méghozzá meglehetősen mélyre hatolva, amivel mindenkit magára haragít és egyedül marad a játékban. Csak Andit kapargatta meg egy kicsit, akinek a grimasza mutatta, hogy milyen fogadtatásra számíthat, és senki nem állt mellé nyíltan. Éva élete végül is egy ideje már a nagy nyilvánosság előtt zajlik, neki már nem sok takargatnivalója van, de a többiek szeretnének jónak és nemeslelkűnek látszani a képernyőn, még ha valójában nem is lenne rá szükség.

mézescsók 2014.11.05. 19:44:30

@rábaszhespics Koncsíta: Hívhatod csordaszellemnek is, nekem mindegy. Más személyiségek vagyunk. Egy vitás helyzet során, megpróbálom érvényesíteni a véleményemet, elmondani, ha a többiek baromságra készülnek. De ha látom, hogy hasztalan, akkor tudok visszavonulni. Ez nem azt jelenti, hogy megváltozik a véleményem, de nem feltétlenül megyek a többiekkel szembe.
Ez az egész sztori nem ér meg annyit, amennyi időt, energiát vesztegetünk rá.
És még valami: ezek az emberek nem éheznek, ebből kiindulva, az áldozat már nem is akkora.

mézescsók 2014.11.05. 19:52:59

@egyemakisszíved: Nem arra gondoltam, hogy élvezte, hogy meg kellett hátrálnia. Szerintem azt élvezte, hogy a többiek nem tehetnek a vétója ellen semmit. És ha jól belegondolsz, akkor ez a jellemével kompatibilis.
Nekem kicsit furcsa volt, hogy a nagy ellenség, Aleska, akivel bokszmeccsre készölnek, egyszerre szövetségessé válik.Engem nem lepett meg, hogy meghátrált. Ha Aleska tartja magát, akkor azzal azt bizonyította volna, hogy neki fontos volt ez a kapcsolat, ha egyáltalán az volt, mert a bosszű elég erős indulat, számunkra érdektelen ember iránt nem érezzük.
Egy pillanatig nem állítottam, hogy nem volt igaza. Azt állítottam, hogy valamilyen szinten mindegyikőjök (Peti - Éva) álláapontja idiótaság is, és védhető is.

_most_ 2014.11.05. 20:08:02

@mézescsók: szerintem részben dacból nem akarta megváltoztatni Éva a döntését, mivel tipikusan olyan ember, hogy ha mondanak neki valamit, akkor csak azért is az ellenkezőjét csinálja, mint a gyerekek, csak ezt a többség idővel kinövi. Amúgy Pars azt mondta egy hét alatt 5 kilót fogyott, szóval azért éhezhetnek rendesen. A csoki meg a kávé elég erős függőséget okoz, úgyhogy teljesen érthető, hogy nehezen viselik ezek hiányát.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.05. 20:12:48

@mézescsók:
Ja..és arról nem is beszélve, h Peti Angelája nem is létezik..hehe.

"Ez az egész sztori nem ér meg annyit, amennyi időt, energiát vesztegetünk rá. "
Ez igaz, de érdekes helyzet. Mi lett volna, ha a cigijüket kellett volna feláldozni?

Nem vagyok a csordaszellem híve..fejjel a falnak, mint Éva. :D

pETi...h a z a t e l e f o n á l......nyiháhá...asszondom, hogy pETi HAZA...haza

ő-szinte 2014.11.05. 20:19:37

áááásííít...szerettem volna nevetni a poszton, nem sikerült
biztos az én humorérzékemmel lehet baj
(DE NEM)
kérem Gézát, Sixxet vagy Zét

a boxmeccsre meg kivi vok, hogy veri rommá aleska bunkóévát :DDDDDDD

egyemakisszíved 2014.11.05. 20:20:26

@mézescsók: De hát látod, hogy tehettek. Ő is ezt mérte fel, élte át, és nem bírt kitartani mellette, megijedt a magánytól. Mint a Tizenkét dühös ember című színdarabban, csak fordítva, mert itt nem állt át az oldalára senki a szavazatát megváltoztatva. Mondjuk ott a történet, a tét is más volt, de akkor a tények pontos feltárása, vizsgálata átállította az embereket, úgy emlékszem, csak az utolsó esküdtnél terelődött a szavazás kérdése olyan személyes síkra, mint amilyen itt már kezdetektől megvolt, amikor a ki vagyok én kérdését feszegetjük.

Chuck Νorris 2014.11.05. 21:25:36

huha de izgulok.
a csabai rémálom és a komlói hentes :)

Chuck Νorris 2014.11.05. 21:33:57

micsoda derby :)
Aleska: de miért rugdos?
Éva: mert védem a fejem.

azt tudném minek ugrál éva, attól fárad el. rossz az edzői taktika. ja hogy pákó az edző? Akkor nem szóltam.

fran7 2014.11.05. 21:36:40

Éva hozta a nagyszájú, addig kemény vagyok, amíg vissza nem üt a másik archetipikus figuráját.. Like a wrecking ball. Inkább 99 luftballons.

ő-szinte 2014.11.05. 21:45:44

@fran7: tuttam! tuttam! tuttam, hogy szétveri ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
már a vv-ben is látható volt, hogy nagyobb a füstje mint a lángja ;-)))) :DDDDDD

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2014.11.05. 22:16:37

Éva egy patkány, szögezzük le (vagy feszítsük/akasszuk fel, ízlés szerint).
A bajuszos Aleska meg bedől neki, (a megszokás hatalma lehet..:-)

bobby.ewing 2014.11.05. 22:44:17

Éva mit kérdezett, amit Aleskának akár huhogni kellett volna?

Onereality 2014.11.05. 23:08:25

Elveztem a mai adast, koszonom S.Balazs Otto budapesti, V. Janos budapesti, B.Eva bekescsabai es S. Emese komloi lakosnak a szives kozremukodest! xoxo

mézescsók 2014.11.06. 01:11:43

@_most_: Éva gyerekes dacossága - egyetértek, láttuk anno a Vv-ben is.
A sportolók súlyvesztesége kicsit más dolog. Emlékezz, az előző szériában Miki a kiesése után mondta, hogy a napi adagja - normális körülmények között - annyi, vagy több, mint a csoporté együtt.Nem vagyok függő, nyilván nem tudom beleélni magam a helyzetbe. Nem tudom, hogy a csoki, kávé okoz-e akkora függőséget, mint a cigi Befolyásolta volna a döntést, hogy hányan dohányoznak.

@rábaszhespics Koncsíta: Tényleg? Angéla nincs is? A mai adást nem láttam, abból derült ki?
Gondolom, a hazatelefonálás is. Eszem megáll!!! Ekkora genya lenne P.? Te vigyázz, mert én elhiszem!!!
Alapból én sem vagyok a csordaszellem híve, de vannak helyzetek, amikért nem érdemes falnak menni.
@egyemakisszíved: Szerintem nem a magánytól félt, itt nem függenek egymástól annyira, mint a villában, bár kétségtelenül megkeseríthetik egymás életét. Szerintem inkább azt mérte fel, amit Bárdos mondott: mit szólnak kint?
A Tizenkét dühös ember az egyik kedvenc filmem, szerintem alapfilm. Na, és Henry Fonda...
ááááááá....

Onereality 2014.11.06. 02:03:57

Vajon miert pirul bele szugyig es kacaraszig zavartan a pornoszineszno arra a kerdesre, hogy oszt akkor milyen volt PP az agyban?
Emlekszem, az elozo szeriaban ez a kerdes ugy hangzott el, hogy oszt akkor tud-e a Berki, he? Mire Szabo Zsofit majdnem lelegezteto gepre kellett rakapcsolni...Lehet, hogy szemeremben nincs is akkora kulonbseg a ket holgy kozott?

chilii · http://chilii.blog.hu 2014.11.06. 14:56:09

már az sem oké, hogy a reggeli kávémhoz nincsen HV, de hogy a délutánihoz se .... :(

ő-szinte 2014.11.06. 15:17:16

@chilii: ilyen ez a popszakma ;-)))

bukott madonna két nagy didivel 2014.11.06. 15:21:57

@Onereality: őőőőőőőőőő izé a berkinek megvolt a Szabó Zsófi??? tényleg? ha ez igaz, ez a nő nagyobb gáz mint gondoltam.... :)

egyébként ki a mai soros posztoló, hogy nem posztol óóóóóóóóóóóóóóóó :(

mivel nem nézem (csak nat.geot és nincs is tv-m.......na jó nem :D ), jó lett volna egy kis vidámság erre a napra is... remélem holnap már írtok új részeket. :)

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.06. 16:50:46

@bukott madonna két nagy didivel:
Ezt a Berki-Zsófia dolgot én is nemrégen tudtam meg, iszonyú kiábrándító, azt hiszem még névtetoválás is volt.

Itt is van:

www.blikk.hu/data/cikk/2/8/25/23/cikk_2082523/tetko1.jpg

D:

mosca.della.frutta 2014.11.06. 17:20:35

@kolbászmustárral:

és nem csak ez a közös tetkó fűzi össze őket, van még egy, egy idézet, ami megvan mindkettejükön - én is döbbenten néztem ki a fejemből -, az egyik kedvenc műsorom a Pimasz uras "ottalvós buli" - már ha nem az agyonhasznált helyi celebjeiket látogatják -, és még egy régebbi adásban éppen szabó Zs. volt az alany, amit megnéztem, mert akkor még szimpinek találtam...
nem tudom, ki látta, ki nem, de lefekvés előtt, amikor a tetkóiról faggatta Papp Geri, hogy hol és hány van még azon az ominózus Berkisen kívül, akkor mutatott a karján egy meglepően hosszú szöveges tetkót, amit az életfilozófiájaként aposztrofált - azért is ragadt meg bennem ennyire a momentum, mert kb teljesen elhűltem, hogy hogy a fenébe fűzheti fel valaki az életét egy ilyen közhelyre, basszus....

most nem emlékszem már pontosan a szövegre, és lusta is vagyok rákeresni, de valami olyasmi volt, hogy "az életet végig együtt kell leélni, úgy válik el mit ér a nő, és a férfi..." vagy valami hasonló demagóg baromság; és ezután, nagyjából pár hete volt ez a tetkós téma terítéken a Fem3 délelőtti műsorában a Berkivel, aki vmi olyasmit mondott, hogy ő nem híve a mindenféle céltalan tetkóknak, csak és kizárólag "értelmes" dolgokat érdemes az embernek magára varratnia - mondta ő -, és amikor a Czippán Anett elkezdte oltani, hogy na nehogy már csak "értelmes tetkói" legyenek pont neki, amikor ott az ujján az a hírhedt névtetkó....
és erre találta azt mondani, hogy kikéri magának, azon az egy tévedésen kívül kizárólag tartalmas mondanivalójú tetkói vannak, majd legnagyobb megrökönyödésére elmondta ugyanazt az idézetet, amit Szabó Zs., hogy EZ van rávarrva, és ezen kívül más nincs is...

kb ennyi a sztori, szal ahhoz képest, hogy saját elmondásuk szerint csak egy hónapig voltak együtt, eléggé sikerült azt egy életre nyomatékosítaniuk; ami fontosnak nem fontos, maximum fura... nem?

mosca.della.frutta 2014.11.06. 17:25:57

POSZTOT AKARUNK, POSZTOT AKARUNK, POSZ-TOT A-KA-RUNK!!!!!!! ;)

bukott madonna két nagy didivel 2014.11.06. 18:43:09

@kolbászmustárral: átérezni nem tudom, mekkora űr kell egy ilyen lépéshez...... , köszi a linket! :)

bukott madonna két nagy didivel 2014.11.06. 18:58:42

@mosca.della.frutta: szerintem Zsófi a papája halála után kissé elvesztette önmagát, előtte meg rosszul tájékoztatták a celeb életről. Így huszonévesen próbál tapogatózva fent maradni a víz felszínén, de inkább kellemetlen ez, mint jó.

mosca.della.frutta 2014.11.06. 20:02:27

@bukott madonna két nagy didivel: igazad lehet, sőt biztos, hogy így van, de talán már előbb is baj lehetett vele valami miatt, mert pl a Berkivel is előbb volt dolga, és ezek a tetkók is még a papája halála előtt kerültek rá, na meg a celeblétbe való kapaszkodás is előbb kezdődött nála... mintha talajtalan lenne már évek óta - az nem lehet, hogy a papája agyvérzése óta csúszott ki a lába alól a biztos alap?

mosca.della.frutta 2014.11.06. 20:08:51

'jut eszembe, még évekkel ezelőtt, amikor először szerepelt ilyen celebműsorban - a Hal a tortánban - teljesen elképedtem azon, ahogy az édesanyját ugráltatta - vele főzetett, alig segített neki, szinte kizárólag csak bohóckodott, és durván osztotta az édesanyját -, de a legnagyobb gáz mégis csak az volt, ahogyan beszélt vele, iszonyat durván, és eléggé lekezelően, emlékszem ki is akadtam rajta, hogy ilyen szép lány, és milyen alpári egy stílusa van...

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.07. 01:45:05

@mosca.della.frutta:
Hát ez tényleg durva.
Amúgy szerintem is valami traumatikus élmény kell ilyen lépéshez/lépésekhez.
És igen valószínűleg nincsen túl nagy önbizalma és "énképe", próbál beilleszkedni, megfelelni.

"vele főzetett, alig segített neki, szinte kizárólag csak bohóckodott, és durván osztotta az édesanyját"

Van ilyen ismerősöm, mások előtt játssza az agyát és "osztogatja" a családtagjait, szerintem ilyenkor nem fogják fel, hogyan beszélnek a szeretteikkel.

ő-szinte 2014.11.07. 07:08:57

@bukott madonna két nagy didivel: nem megvolt neki hanem ők együtt voltak

mosca.della.frutta 2014.11.11. 12:24:27

@kolbászmustárral: igen, és karcolgatta is párszor ezt a témát ilyen-olyan beszélgetős műsorokban, de mélyebbre soha nem jutott (legalábbis a nyilvánosság előtt), mint hogy az édesapja lieblingje volt, amióta megszületett, és az édesanyját durván frusztrálta is, amikor konkrétan háttérbe szorult a lányával szemben, a lánya pedig (már egészen kicsi lányként!) szó szerint - ő fogalmazott így - rivalizált vele, és kifejezetten élvezte, hogy ő élvez prioritást az édesapjánál az az édesanyjával szemben.... jah, és azt is mondta, hogy emiatt egészen az édesapja halálát közvetlenül megelőző időszakig nagyon rossz volt a viszonya vele, mert még felnőttként is állandóan le akarta nyomni... meg is lepődtem, hogy erről ilyen nyíltan beszélt (Joshi B. faggatta a "Másképpen" vagy mifene műsorában), szóval, szerintem valahol itt kereshetjük az okokat, könnyen lehet, hogy az édesapja súlyos agyvérzése óta már nem igazán adhatta meg neki azt az abszolút kivételezett helyzetet, amihez hozzászokott, amiben felnevelkedett, és talán emiatt fordult a celeblét felé, hogy onnan gyűjtse be a számára kívánatos figyelmet... de persze ez csak tipp, az innen-onnan szedegetett infómorzsákból összerakva, mert mindig is érdekesnek találtam azt a disszonanciát, ami a szép, esztétikus külalakja és a fúria-természete között feszül. ;)

mosca.della.frutta 2014.11.11. 12:30:52

@kolbászmustárral: ja igen, nálad a pont, az utolsó bekezdésben írottakkal nagyon egyetértek veled, nekem is volt ilyen a szűkebb környezetemben, -azóta már hál'istennek kinőtt belőle, de rossz volt nézni, és tényleg, észre sem vette, hogy ez mennyire durva és visszatetsző - Zsófinak ebben előnye van, ő visszanézheti magát az adások után; olyan tükre van, ami a hétköznapi embernek nincs.
süti beállítások módosítása