Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7147-7150 - Kedves rokon, ne vedd zokon...

2014. november 04. 15:26 - julie0812

Ági le van égve, az aktuális férje, Ludwig épp a sitten dekkol, úgyhogy szállást keres. Hosszabb időre jött és szeretné meghúzni magát Atikáméknál a sarokban. Juli nem bánná, bár nincs hely, de Attila határozottan nemet mond. Ágnes ezután Miklósnál próbálkozik, de Miki nem akarja befogadni, ha Attila ellenzi, mert nem akar konfliktust, most hogy végre jóban vannak.

1.jpg

Ildikó győzködi Vilibát, legalább nézzenek körül itt a csuda klassz öregek otthonában. Olyan jó lenne itt neki csupa kedves és aranyos mamival meg papival. Persze Vilibá nem akarja, de aztán egy darabig mégis maradnak, mert Laci és az öreg leállnak focizni két fiúval, akik nem tudni mit keresnek ott. Közben Ildikó az igazgatóval beszél, de az nem derül ki, hogy pontosan miről.

2.jpg

Alíz lelkesen készül az esti randira NonStoppal, csak éppen arra nem számít, hogy Ádám Lucát is vinni szeretné. Bözsikének gyanús Ádám ragaszkodása a kislányhoz, és egy kis ajtószerelés ürügyén megkéri Ádit, hogy ne használja Alízt és Lucát afféle pótléknak a saját kislánya helyett. Ádi hazarohan átöltözni és képeket nézegetni Magdikáról. Alíz utána megy, de az indulás várhat, előbb még irány az ágy.

3.jpg

Juli kérdőre vonja Atikámat, hogy miért rúgta ki Ágit. Attila szerint fele sem igaz annak, amit a húga mond, meg hogy ő tudja, mire képes, el is meséli, miket művelt a ex-férjeivel. Miklós is próbálja puhítani Atikámat, de hiába. Közben Ági újabb látogatást tesz Atikáméknál, ezúttal csak Zita van otthon. Kellemesen elcsevegnek. Ági megtudja, hogy Miki és Attila nemrég meglátogatták őt Berlinben, úgyhogy meg is kérdezi a tesóitól, hogy lehet, hogy elkerülték egymást?

4.jpg

Atikám szerint az ő németországi útjuk egyáltalán nem tartozik Ágira, még ha elvileg őt is látogatták meg. Ági átmegy hányatott sorsú hugicába és hisztizik kicsit, mert itt van ugye két épkézláb bátyja, de egyik sem akar neki segíteni a bajban. Miklós végül bevállalja Ágit és remek vendéglátó, reggelit készít meg minden. Aztán reggelre Attila is meggondolja magát, átmegy Mikihez és meghívja Ágit, lakjon náluk. Ági azért megjegyzi, hogy Zita biztos nem örülne, ha megtudná, hogy nem is volt semmiféle berlini kiruccanás. Atikám morcos.

5.jpg

Ildikó lebukik, mert Gizi ráhagyja a boltot pár percre, Bözsike pedig épp akkor nyit be, amikor Ildi a kasszában matat. Véletlenül nyílt ki – mondja Ildi, de Bözsi ismeri az Ildikó-fajtákat, a Vilinek sincs semmi baja, csak meg akar szabadulni tőle. Ildi kikéri magának és lelép, viheti Bözsi a boltot. Az öreglány Gizinek is elmondja a véleményét, bár a kasszát nem említi. Otthon Ildi úgy adja elő Vilibának a sztorit, hogy Bözsi megvádolta lopással, micsoda rosszindulatú öregasszony. Vilibá felszólítja Bözsit, hogy szálljon le a lányáról, Böske hiába próbál érvelni, Vilmos leüvölti a fejét.

6.jpg

Juli összefut Ágival az udvaron és meghívja, hogy ebédeljen is náluk, ha már úgyis odacuccol. Áginak sürgős dolga van, de majd valamikor szívesen elmenne Julival vásárolgatni, mert borzasztó ez a szerkó, ami rajta van. Mondjuk egyetértek, de Juli megsértődik és most már lelkesedik annyira a sógornőjéért. Közben Ágnes telefonál valakinek, akivel nagyon szeretne találkozni, de az illető leteszi.

7.jpg

Bözsi nem nyugszik és lemegy, hogy beszéljen Vilmos fejével, de csak Ildikó van a konyhában, Vilibá lepihent. Ildi közli Bözsivel, hogy hiába erőlködik, ő gondoskodott róla, hogy az apja többé szóba se álljon vele: egyszerűen emlékeztette rá, hogy a család az első és Apusnak a lánya a család.

8.jpg

Henrik magára találási kísérlete elég gyenge szál, állítólag azt se tudja, melyik süti a kedvence, mert csak Bendzsiét tudja. Ja meg a saját szülinapját is majdnem elfelejtette, mert eddig a Bendzsiét ünnepelte, tök hihető ez a szenvedés. A szülinap pont ma van, úgyhogy meg kell ünnepelni, Peti a leglelkesebb, Henrik meg csak picsog, mert ilyenkor előjönnek a rossz emlékek. Végül arra jut, hogy el kell utaznia, lehetőleg még ma, hogy végre Henrikre találjon. Hurrá.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2014.11.04. 15:57:05

Hány szobás lehet Juliék lakása?

töpörtő 2014.11.05. 09:54:28

Màté,Peti,Atikàmlànyànak is különszoba+hàlo,nappalimin 5szoba,de volt ott màr különszobàba Hanna,Balàzsis jóhely lehet mert ha valaki beköltözik mindig talàlnak üres szobàt.

mkrumpli 2014.11.06. 13:09:59

Ha egyszer rájöttök a rejtélyre, osszátok meg velem is, mert ez engem is nagyon érdekel.
süti beállítások módosítása