Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014, 3. Élő show - Show must go on

2014. november 03. 15:00 - oharozsabimbolehetnek

Igen, itt az újabb élő show. És igen, még mindig menő, ha külföldi celebek köszönnek be a műsor elején. Most éppen a OneRepublic. A múlt heti adás gyors összefoglalása után jön Bence, aki megint a kanapén ücsörög, és a szöveget tanulja. Az arckifejezése semmilyen, akár a világ elpusztításáról szóló komplex terv is lehetne előtte. Aztán felveszi a zakóját, közben instant duckface-t nyom a tükörben, majd mormog valamit az USA-ról, és aszondja: Bazsikám, szeretnél te egyszer így kinézni. Az ajtóban sikítozó lányhad várja. Ja, nem, mert csak álmodik, és igaziból csak Marika néni mos fel az ajtó előtt. Muszáj ezt?

Már csak tizenegyen vannak a versenyzők, és ma a mentorok is fellépnek valahogy. Az ünnepi hétvége témája a Show Must Go On, vagyis olyan előadók, akik már meghaltak, de a dalaikban tovább élnek közöttünk. Jönnek a mentorok, a fiúk feketében, Gabi decens ceruzaszoknyában, ma a cickók sincsenek annyira kipakolva. Megtudjuk, hogy Robi fájdalomdíjként elvitte a maradék lányait R-Go koncertre. Szerintem ezek után mindkettő vissza fog lépni önként. Gabi integet anyuéknak, azt hittem, ez ennyi élő műsor után már nem olyan nagy dolog. De sebaj, húzzuk csak ezzel a műsoridőt! Bence ezután elmagyarázza, hogy mennyi 0.18%. 

Rövidgatyás Ricsi kezd ma. A kisfilmben megismerjük a tesóit, akikkel elmegy focizni, közben pedig három statisztalány tapsol nekik. A színpadon is kapott maga mögé tatarozó állványon vonagló némbereket. A produkció pedig akkor indul be igazán, amikor ezek a csajok sorra nekidörgölik magukat Ricsi alvázához.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.46.34 PM.png

TNT, Watch me explode - énekli, közben meg olyan semmilyen az egész, hogy nemhogy nem robban, de még egy árva pukkanást sem tudok neki tulajdonítani. Szikorának is ez a baja, és Gabi is ezt nehezményezi. Minden a helyén van, csak nem jött össze Ricsi és a dal. Ő meg örül, hogy kapott “pozitívot, negatívot”.

Angyali Juli folytatja a sort, aki óriási cimbi Katával, a stylisttal, és ennek megfelelően mi mást csinálhatnának a kisfilmben, mint vásárolnak. Ám úgy tűnik, nem találtak megfelelő ruhát, mert a színpadon végül Juli egy nagy múltra visszatekintő, ultrakonzervatív leánygimnázium hetven körüli, szigorú tanárnőjének öltözött.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.47.08 PM.png

A puffos ujj kétszer akkora vállat csinál neki, mint amekkora egyébként, de legalább most a smink jobban sikerült. Közben Republicot énekel sehogyan sem. A mentorok nem dobtak hátast, Alföldi szerint ez szépelgő lett.

Twitteren valaki meg akarja dugatni magát Bencével. 

Jota párbajban edződött, így most legyőzhetetlennek érzi magát. G elviszi “rosszalkodni”, ami ivást jelent. A srác ma Whitney Houstont énekel, és nincs hozzá olyan különleges hangja, mint az eredeti előadónak, ami a refrénben kicsit kellemetlen, a dal többi részét viszont kimondottan jól oldja meg. Összességében jó lett az egész, a mentorok díjazzák a sok-sok szeretet.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.47.32 PM.png

Bella most nagy terjedelmű dalt akar énekelni, így kiválasztja Zámbó Jimmy egyik örökzöldjét. Veszélyes. Sajnos a mély hangok csak meleg levegőként hagyják el a lány torkát, ez egy kicsit elvesz a varázsból. Mindenesetre JFK egykori produkcióját bőven túlszárnyalta. Viszont annyira koncentrál, hogy a megfelelő hangok jöjjenek ki belőle, hogy az előadás teljesen manírosra sikerül.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.47.50 PM.png

Alföldi szerint szép a színpadon, de sajnos ottmaradt az érzés. G látja a fejlődést, és gratulál a ruhaválasztáshoz. Bella érezte az érzelmi töltést, és majdnem sírt. Bence ennek ürügyén gyorsan le is tapizza.

Benji felszabadultnak érezte magát múltkor, közben meg egy betontömb felszabadultabb nála. A kisfilm a barátairól szól, akikkel trollkodni szokott. Ma végre fel van öltözve rendesen, és mosolyog éneklés közben. Mert a refrén is az, hogy Smile.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.48.03 PM.png

Alföldi a produkció közben folyamatosan mutogatja a megbeszélt mozdulatokat, ami igencsak illúzióromboló. A végén a ledfalon megforduló smiley picit szájbarágós. A mentoroknak tetszett, ahogy próbálkozott, de Szikora szerint túl nagy volt a cipő.

Megintwitter. Gabit feleségül kérik. Nem. 

Tha Shudras jön. Kisfilmjükben kondizni viszik Trap Kapitányt. Egy Ray Charles nótát dolgoztak fel. A kapitány csillogós arany garbóját és arany hegesztőszemcsijét szeretném megvásárolni. Amennyire őrült a zene, annyira zavaróan statikus a színpadkép, de ez az egyetlen kifogás, amit fel tudok hozni ellenük.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.49.12 PM.png

G a kapitánytól szeretne valami mást látni. Szikora nem volt elájulva a zenétől, szerinte Trap vitte el a balhét. Azt hiszem, ha jövő héten nem újítanak be valamit, akkor átkerülnek az “uncsi” fiókba a zsűrinél. 

Bobby Ewing úgy megváltozott, hogy csak na, mióta itt van a zikszfaktorban, de ő mindig is egy régivágású énekes marad, és lóháton érzi magát a legjobban. Mondjuk én még nem láttam embert ilyen higanymozgással lovagolni. Hopp-hopp, technikai gubanc, ami alatt kapunk egy csomó felesleges információt. Aztán jön Bobby és odatesz egy Szenes Iván dalt elég tisztességesen.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.49.49 PM.png

Gabinak tetszett, Szikorának pedig bennmaradt, de csak bosszúból, mert meg van sértődve a Bellát ért kritikák miatt. G szerint is rendben volt valamiért. Bence kérdésére válaszolva Bobby minden nőre gondolt a dal közben. Kikérem magamnak.

Kállai-Kiss Zsófi a kórusával találkozik a kisfilmjében, mert ebben a produkcióban az is lesz mögötte. Michael Jackson Earth songja nem az a kimondottan könnyű szám, Zsófi hangja elég jól szól, de a dal középső részében kicsit bizonytalan.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.50.18 PM.png

Aztán a végére visszazökken, és nagyon szépen zárja le. Jó volt ez, ennél rosszabbat is láttunk már ma. Szikora már megint nem látta a lelkét, Gabinak pedig nem volt elég dühös. 

Spoon jön most, ők igazi hányatós, kézikamerás kisfilmet csinálnak, ami semmiről se szól. Vagy csak én vagyok ehhez túl öreg. Az Azért vannak a jó barátok kicsit jobban áll nekik, mint a múlt heti dal, ez most olyan jó tűzmellettülős előadás igen magas heartbreak faktorral.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.50.45 PM.png

Alföldinek végre megmozdult valami. Szikora szerint ez olyan erős dal, ami megeszi a zenekart, és egy “művészeti versenyben” ezt figyelembe kellene venni. Gabi a könnyeivel küszködött, úgy meghatódott.

Shreknek akkora szíve van, hogy belefér az egész X-faktor stúdió, de ő maga sem kis darab, és enni is nagyon szeret. Pörkölttel vendégeli meg a csapatát.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.51.14 PM.png

A színpadon a Wonderful world-öt énekli, én pedig leragadtam a székhez, de csak azért, mert olyan szirupos az egész. G-nek bejött, Szikora szerint viszont rossz volt a hangnem, amiben énekelt. Gabi odavan, annyira jó volt.

Tóth Andi nem érezte, hogy a múlt héten felnőtteskedett volna. Biztos, ami biztos, ma bakancsot kap. Queent énekel, mégpedig a témaadó dalt, a Show Must Go On-t. A zenei aláfestést egy szál harmonika adja (kurva idegesítő!), amin (mint utóbb kiderül) Szabó Ádám játszik, aki a tavalyi szériában elég sokáig jutott.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.51.42 PM.png

Andi szokás szerint jó, de most valahogy mintha értené is a mély mondanivalót. A zsűri odáig van meg vissza a gyönyörűségtől. 

ByeAlex a vendégfellépő, olyat énekelt, hogy én majdnem felvágtam az ereimet. Csak azért nem tettem végül, mert azon gondolkodtam, hogy vajon ki adhatott rá sárga csatos baseball sapkát fordítva, és egy olyan felsőt, ami már a Két pasi és egy kicsiben is cikinek számított volna. A közös produkció igazán jó hangulatú, kellemes, mindenkin látszik, hogy jól érzi magát közben. Nincs erőlködés, nincs sztárallűr, csak örömzene.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.52.29 PM.png

Az ilyet jó nézni és hallgatni. És lehet köpködni Tóth Gabira, de mindközül ki lehetett hallani a hangját, mert egyedi.

Utolsó egy perc (az egyik legfájdalmasabb), melyben Bence teljesen felesleges statisztikai információkkal próbálja szavazásra bírni a nézőket. A versenyzők színpadra vonulnak, és feszülten várják az eredményt. Jövő héten is látjuk Jotát, Tóth Andit, a Tha Shudrast, a Spoont, Benjit, Bobbyt, Shreket, Rövidgatyás Ricsit és Bellát. Juli és Zsófi párbajoznak.

Screen Shot 2014-11-02 at 7.40.12 PM.png

Utóbbi kezd, Who Wants To Live Forevert énekel… vagy inkább szenved, mintha már feladta volna. G könnyes szemmel figyeli. Aztán Juli Katona Klári örökzöldjét kapja elő, és elég magasra teszi a lécet. G megszólalni is alig tud utána, pedig még el kellene mondania kit és miért küld haza. Mivel valamelyik ujját mindenképpen meg kell harapnia, ő Julit marasztalja, és így tesz egyébként az összes többi mentor is, mondván, Zsófi kevésbé tud közölni. Könnyek, könnyviharok, könnyorkánok. Ezért kell szavazni, látjátok?

Címkék: rtl klub x-faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2014.11.03. 15:54:33

Jó vót a hogyvót Candy, köszcsi! :D
Mondjuk Juli 4 igenjét soknak tartottam, (most is) mert annyira nem volt gyengébb Zsófi, hogy O-ra énekeljen. Még morgok egy kicsit... de majdcsak elmúlik következő szombatig:)

Akármi Áron 2014.11.03. 15:57:29

Ok, megkövetem magam:)))
Rózsabimbó persze, hogy köszi, köszi, köszi! (mindig csak Candyt látom, úgy tűnik, de régen ő is írta, mentségem:DDD)
.

schanc 2014.11.03. 17:25:20

Azzal együtt is, hogy valóban ez alkalommal volt a legkevésbé jó, Horányi Juli párbajoztatása mélyen szíven ütött. Őszintén szólva Zsófiért viszont nem hullajtok könnyeket, viszont a jelenleg bent lévők mellett nem érdemelt kiesést.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.11.03. 17:27:07

Ez a buzibanda spoon mikor pottyanik ki ???
Mert a deadelon sem segített, lerókáztam tőlük a televízsönt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2014.11.04. 09:36:02

A végeközepét láttam. Borbély Bobby Ricsi: nekem még mindig olyan színpadi, de legalább valamelyest tud dalolászni. Szabó Óriásszív Ricsibácsi: túl képbemászós volt, azt meg nem csípem, még a tévén keresztül sem. Anélkül jó lett volna. Shudras: ők nem rosszak, még mindig, de ugye tőlük mindig várnak valami extrát a maszkok miatt. Spoon: koromból adódoan még elnéző vagyok velük szemben, bár a koncertjükre nem vennék jegyet. Egyébként ők igazi langyos víz, elzenélünk az árokparton egy buli után. Tóth Andi: még gyerek, de most jól énekelt, bár nekem az első showban tetszett legjobban. Kállai Zsófi: szegény ugye már kiesett, de nekem sajna ő volt a jó, érdekes hangú, de unalmas. Na jó a szerelmetes daloknál ő volt a legjobb, de a Tina Turner, és a a legutóbbi 2 dalban nem, és ez azért rossz, mert szeretem azokat a dalokat, amiket énekelt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2014.11.04. 09:37:29

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Szerintem valahol a 7-8 között. Veszélyesek ezek a fiúcsapatok, főleg, hogy a tagjaik olyan egyformák, hogy nem is tudom melyik melyik.

JOKKA21 2014.11.04. 14:16:06

Igaza volt Pély Barnának, hol a fületek nép?Zsófi volt az egyik legjobb..Megint sok plázacica a hejjespaseekat nyomja..Hajrá Izabella és Júlia!Remélem idén is lány nyeri(csak ne a 15 éves).
süti beállítások módosítása