Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x06 - …és akkor Bárdos András rádöbbent, hogy vele itt most nagyon kibasztak

2014. november 02. 08:00 - sixx

Volt egy pillanat a tegnapi Celeb vagyok…-ban, asszem úgy a hetvenedik perc környékén, amikor Bárdos András olyan arccal állt a dél-afrikai dzsungel közepén, az Add ide a didit, a didit add ide című, méltán híres slágert éneklő, magát hullarészeg dzsungellakónak eladó Pákó és az ezen elnéző mosollyal az arcán szórakozó Bunyós Pityu előtt, mint akinek egy csapat marslakó most tett volna le a nappalijába két, telefosott szemeteszsákot, és közölte volna, hogy hatszázezer plusz áfa lesz, PayPal jöhet. És baszki, még sajnálnám is, de hát pontosan tudta, mit vállal, ha más nem, akkor, amikor először találkozott össze a társakkal.

A műsor első fele egyébként egy szumójelmezes kincsvadászattal és némi kurvaanyázással telt el, meg kesergéssel a kávé miatt, ami egyébként egy tegnapi adag kávé zaccából másodjára átfőzött, ha főre elkészített sárgás lé lett, ami legalább meleg volt, legalábbis ezt mondta róla Nyertes Zsuzsa. Bárdos már itt kezdett csendes, de teljes apátiába zuhanni, pedig a java még hátra volt, mert Rettegett Éva attól, hogy nem táborparancsnok, még simán ugyanolyan antiszociális gyökér, amilyen eddig volt, és mindenkit kioszt megint, már csak megszokásból is. És mivel most már Miss Gyémánt a góré, óhatatlan, hogy ha ő talál ki valamit, azt Éva reflexből visszabassza majd, de az majd egy kicsivel később, előtte van egy bátorságpróba, aminél unalmasabbat nem látott a világ, Bárdos és Andi megszerzi mind a tíz csillagot oszt kalap.

Screen Shot 2014-11-01 at 20.58.08.png

Screen Shot 2014-11-01 at 20.57.40.png

Screen Shot 2014-11-01 at 20.57.11.png

Közben odahaza kiderül, hogy Puskás Péter megcsinálta Miss Gyémántot, na nem itt, az erdőben, hanem még otthon (lehet, hogy erdőben, fasz se tudja) de erről valahogy elfelejtette tájékoztatni a mostani csaját, aki majd most, a tévéből tudja meg, hogy a faszija egy olyan (expornós) nővel van összezárva a dzsungelben, akit korábban levarrt. Hát, szopó, na. Péterünk Bárdosnak önti ki a szívét, illetve meséli el a dolgot, ő meg röhög rajta, sumákoltál, lebuktál, nem szabad ilyet, mert nem lehet megúszni. Gondolom, tapasztalatból beszél.

Screen Shot 2014-11-01 at 21.35.33.png

A Miss Gyémánt vs. Éva hajtépés is folytatódik, a tízből tíz csillagot szerző Bárdosékat zenés-táncos mulatsággal kell várni, aminek Hevesiné és Miss Gyémánt örül a legjobban, mert szeretik rázni a seggüket ütemre, Éva pedig dafke nem, és kijelenti, hogy megbaszhatják a táncot, ő nem kér belőle. És tényleg kihúzza magát a feladat alól, mire kap egy büntetést és a szigetre száműzik - ahol tovább puffog magában és szidja a többieket, akik táncolnak és énekelnek. Elnézve a produkciót, Évának volt igaza, vállalhatatlan volt minden perce. Éva annyira idegbeteg lesz egyébként hogy az esti kajából sem kér, mert

Ne tudom nálatok milyen a kolbász, de Békéscsabán nem ilyen.

Screen Shot 2014-11-01 at 21.40.34.png

És akkor jött a vége, a doboz, amit tegnap már megmutattak nekünk, és mi tudjuk, hogy Pákó van benne, de a táborban csak kis várakozás után derül ki mindez, és perszehogy Éva örül legjobban Pákónak, nagy találkozás ez, amihez hasonló csak a bolondokházában vagy a VV-villa előterében szokott előfordulni. Bárdos, Nyertes, Andi és Puskás egyelőre óvatosan hűvös távolságtartással kezeli a dolgot, Aleksa, Pityu, Cooky és Láncdohányos Krisztián láthatóan örül az új játékszernek, mert Pákó az lesz, ez egyértelmű, míg Hevesiné fejben elemez, és ül egy helyben, szerintem egy disszertációt fogalmaz magában éppen, ebből a műsorból kettő is simán kijönne.

Screen Shot 2014-11-01 at 21.41.42.png

Bárdos egy ideig nézi Pákót, és a szemén látszik, hogy ilyet még soha eddig sehol, pedig hát tévézett eleget ahhoz, hogy találkozzon ilyen megrázó dolgokkal. Aztán inkább feladja, komótosan felcuccol az emeletre, és lefekszik aludni, közben pedig biztos nagyon sajnálja már, hogy aláírta azt a kibaszott szerződést.

A végére mutatunk egy bónuszvideót, amin Rettegett Éva egy kedves történetet mesél a pasijáról és az őt elcsábítani igyekvő címlaplányról. Mert vicces.

Címkék: celeb vagyok
84 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perszepolisz 2014.11.02. 08:27:38

Ha igaz a Puskás Peti Aleksa sztori, akkor PP most nagyot nőtt a szememben: Eddig azt hittem, hogy csak egy kis nyikhaj hülyegyerek, pedig ezek szerint nem.
Pars Krisztián meg láncdohányos vagy eddig állandóan amikor belenéztem cigizett.
Amúgy jó a poszt, sok szép hosszú mondat van benne. :D

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.02. 10:00:39

Most úgy őszintén...miről szólna ez a műsor, ha nem lenne benne Éva és Pákó?
Amit eddig láttam:
Olimpikonunk gyakorlatilag nincs is a műsorban, de erről csak azok a piszok rendezők tehetnek.
Hevesiné szintén..
PP eddigi szereplése sem volt érdekfeszítő a tegnapi napot kivéve..pár blikk címlapot azért hoz majd.
Bunyós Pityu teljesen érdektelen és dögunalom volt eddig, de majd most Pákóval megalakítják a mester hármast..szervezzék be harmadiknak Bárdost...nyiháháhá.
Nyertes Zsuzsát inkább nem sértegetném, már a kora miatt sem.
Aleska (ez milyen név?), túl mesterkélt néha.
Csookika( tudom h kuki, de mindig csokinak olvasom)az édes kis fránciá, hát ő sem alkotot semmi maradandót eddig.
Éva csinálja a fesztivált eddig, nem kedvelem, de szórakoztat. Láthatjuk hogyan közösíti ki az úri társaság az efféle prolikat...hát így.
Pákó engem sem szórakoztat, inkább idegesítő. Az, h képes egy nyelet bortól tökrésszeggé válni, már eljátszotta régen.
Bárdosnak bátorságpróbának az add ide a didit c. dal eléneklését adnám. :D

szoknyás fejvadász 2014.11.02. 10:07:52

Nos, ennek fényében nem véletlen, hogy pont Puskás Petit és Aleska Diamond-ot kivitték..ezt nem veszem be. Valószínűleg ez celeb körökben( és fb oldalakon)nagyon feltűnő volt és a klub ráérzett a forró talajra. Ahogy az se véletlen, hogy Andi és Bandi is együtt van a táncikálós műsor után. Ezeket a jól elvannak, talán vonzódnak egymáshoz beütés miatt vitték. Lehet, hogy a nap nagy részét nem is töltik együtt, de az összefoglalókban rendre egymáson lógnak, mint a karácsonyfadísz. Direkt közös feladatok stb.
Pákóra nincsenek szavak. Nem utálom vagy ilyesmi, csak nem értem a jelenséget, ennyi erővel bárki gyengeségét ki lehet színezni és röhögni rajta.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.02. 10:10:20

Évának orvos a barátja? :O
Tán csak nem Csernus doki? :)

Thomas Cooper 2014.11.02. 10:33:52

@perszepolisz: Légy nyugodt, hogy a Petike pont egy ugyanolyan nyikhaj, mint amilyennek eddig gondoltad. Hatalmas KAMU, hogy ő megcsinalta az Aleskát. Kellett egy ilyen "szerelmi szál" is a történetbe, azt' kész.

Tertullianus, a filozófus 2014.11.02. 10:35:41

@rábaszhespics Koncsíta:
Igen, egy orvos, akinek szép thai-származású felesége van. A lakást is ez az orvos biztosítja Évának. Valaki leírta itt korábban részletesen, az orvos nevét is sejtetve. De nem Csernusról volt szó.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.02. 10:45:40

@Tertullianus a filozófus:
Kár, hogy nem a Csernus.
És még azt mondják egyesek Évára, hogy bolond. :)
Akinek egy szép thai felesége van...az mit akarhat Évától..hehe

kakaska 2014.11.02. 10:47:39

Pákó egy kicsit sok lehet hosszú távon. Belőle elég lenne egy-két óra az ott lévőknek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.02. 11:07:22

@Thomas Cooper: azt hiszem, hogy elég sok embernek megvolt a csaj, innentől kezdve nem angy szám, hogy petikének is :)

mosca.della.frutta 2014.11.02. 11:38:37

@Thomas Cooper: pontosan; látszott a beszélgetésnél, hogy mű, hogy erőltetett, meg hát életszerűtlen is, hogy kint vannak már egy hete, és csak most került ez szóba - normál esetben én úgy képzelek egy ilyen szitut, hogy amint először találkoznak, a szó nélkül faképnél hagyott fél az első adandó alkalommal számon kéri a másikat, hogy ugyan mi a retkes f../akármiért nem voltál képes egy legalább rám írni, ha már face to face kellemetlen, hogy ennyi volt a sztoriban, bocs, vagy valami... nekem hiteltelen volt maga a szitu, és a párbeszéd is, percig nem hittem el, vsz inkább a szokásos rendezői instrukció, produceri agyalmány eredménye volt ez, mintsem valós történet.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.02. 11:54:57

A pákótól egy valamit még nem láttam: HELIKOPTEREZÉST. :D
Az Aleska miért fél a Pákótól (mert úgy látszott)? Nem látott még élő szerecsent/szaracént? :)

DerBroCode 2014.11.02. 12:32:13

Bárdost egy olyan bátorságpróbára kéne elküldeni ahol meg kell néznie az összes Vundersönt (adás/csillag)

mosca.della.frutta 2014.11.02. 12:43:12

@rábaszhespics Koncsíta: Csernusnak van ízlése ;P de amúgy ezt a dokis szálat vajon ki hinthette el a médiában vajon, csak nem Évike maga? csak mert én ezt is annyira hiszem el kb., mint az Alezredeske-PP vonalat (sehogy).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.02. 13:13:23

Hevesi(né) mikor lett Havasné? Vagy lemaradtam valamiről?

Ejaku LAZIO 2014.11.02. 13:16:03

jövőre, ha nagyot akar dobbantani az Rtl, csinálhatnának egy Celeb vagyok best of-ot:
Alekosz, Éva, Aurelio, Győzike, Bea asszony, Pákó, Delhusa Gjon, Berki Krisztián, Szabó Zsófi, Hódi Pamela, Benkő Dániel, Kelemen Anna

Gia 2014.11.02. 14:00:50

@Ejaku LAZIO: Kiszel Tüncit kihagytad. :-D Pedig feltétlenül kellene ő is. :-D :-D

ő-szinte 2014.11.02. 14:01:11

Éva a pszichiáterével kúr? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.02. 14:09:44

@mosca.della.frutta: te úgy képzeled el, de attól még más gondolhatja másképp :-)
lehet, hogy nem akarták feszegetni de aztán kibukott a dolog
én sem feszegetném

sweeney todd 2014.11.02. 15:31:52

ennek az Andi lánynak semmi önbizalma sincs? baromi jó csaj, még női szemmel is, erre Éva bolti melleit akarja, mert hogy neki csak természetes van és nem D kosaras?

sweeney todd 2014.11.02. 15:37:54

@mosca.della.frutta: Csernus meg az ízlése? ja, eddig mindig lelépős k***k voltak a nejei, saját bevallása szerint csalta őt az összes pénzes(ebb) pasikkal.

ő-szinte 2014.11.02. 16:16:51

@sweeney todd: hát ja
és életviteli tanácsokat oszt, síííííííííírokkkk :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vak vezet világtalant ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweeney todd 2014.11.02. 16:44:04

@ő-szinte: egyszer elrángattak egy előadására, ahol konkrétan magával és az asszonnyal példálózott, hogy ők az idilli kapcsolat, aztán 2 hét múlva lépett le asszonyka Hagyóval.

2014.11.02. 16:51:26

Ki az a Havasné? Már fent is írta Pushpang.

Mók_Ica 2014.11.02. 17:48:55

@Guadalupei Szűz: Havasné = Hevesi(né) Krisztina, sixx elírta véletlenül :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.02. 17:49:46

@Nyílméregrépa: hátmégakikommentelarólaszólóblogba.
Na ugye.

Simon L. Bon 2014.11.02. 17:54:18

Azért azt jól kivágták az összefoglalóból, amikor azt mondják, hogy biztos majom van benne.
Amikor élő adásba vitték be a ládát, akkor az volt az első kérdésük.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.02. 17:56:48

@Nyílméregrépa: mindenki nézi, csak van, aki bevállalja, van aki nem.

probono 2014.11.02. 18:16:58

Puskást itthon várja friss kapcsolata, (Novák) Angéla...

kár hogy így alakult a sztori, mert megnéztem volna ha rámozdul táncos Andira, mit szólt volna ahhoz pl. Bárdos úr?

nagyon remélem hogy lesz vmi bátorságpróba ahol 5 órát kell ülni sötétben Bárdosnak Éva és Pákó társaságában összezárva egy ketrecben, háháháháhhá.

abszolút semmit nem lehet bevágni szinte Krisztiánról, Hevesinéről, max, hogy véleményezik Évát, de hogy ők maguk mit csinálnak, lófaszt se...

míg előzőnél biztos voltam benne hogy Madár vagy Aurélió nyeri meg, most nehéz megtippelni sztem.

nem véletlen hogy szükségét érezte az RTL hogy le kell dobni az atombombát,vagyis Pákó bombát...
igaz, Balázsnak 20-szor el kell mondania hogy Pákó mekkora arc és hangsúlyoznia hogy mennyire szórakoztató jelenség, ha az lenne erre nem lenne szükség...

de tény hogy az Éva/Pákó nélküli brigád rémunalmas műsort hozott volna össze, csöndben ültek volna a táborban, konfliktus 0, happy hangulat, unalmasan várták volna hogy lepörögjenek a napok...

mosca.della.frutta 2014.11.02. 18:17:34

@sweeney todd: na azé' volt ott a mondat végén egy szmájli is, átsiklottál felette? ;) ami pedig a "lelépős k***"-t illeti, azért az csak nem analóg a mindenki lábtörlőjével, aki egy csomag cigiért, vagy egy sörért bárkit lefúj, szal... nemtom, én Csernus egyik volt párját ismertem személyesen (a dekoratőrt), és azért ő teljesen rendben volt, minden tekintetben... olyanról pedig, aki pénzes pasiért lépett el mellőle, csak egyről tudok, volt több is? mert egy esetből azért én még nem általánosítanék...

mosca.della.frutta 2014.11.02. 18:31:13

@probono: én azért vevő lennék egy Éva/Pákó nélküli társaságra, simán ellennék, ha az összefoglalókat olyan helyzetekből állítanák össze, amik még a régi-régi VV-kben voltak, hogy emberek csak úgy beszélgetnek (mostani szériákat nem tudom, amióta a fiókcsatornára került át a VV, azóta nem nézem), én valahogy inkább kíváncsi vagyok az efféle realityk social game-esebb verzióira, pontosabban csak az érdekel, a műbalhék, gerjesztett műkonfliktusok egyáltalán nem, én olyankor inkább lenémítom, vagy elkapcsolok, mert valami olyasmi hatást keltenek bennem az ilyen szituk, amiről tegnap Bárdos beszélt az Aleskának, hogy elnézve az Éva (vagy előzőben a Szabó Zs.) rikácsolását, konkrétan érzem, ahogy megy fel bennem a pumpa, a feszültséggel telített helyzeteket márpedig én tudatosan kerülöm (a való életben is, nem hogy a tv-ben!) egyszerűen nincs szükségem rájuk...

lobster thermidor 2014.11.02. 19:15:54

Bárdos már nem először kerül kínos helyzetbe, de megérdemli!
Ha nem vállalja el a felkérést, és nem vesz részt ebben az elég infantilisre sikeredő műsorfolyamban, ami elsősorban S. Balázs, és Vadon J. hatelemisnek sem nevezhető stílusának, akkor nem fordulhatna elő az, a szituáció, sem hogy a mélyen alulintonált Éva magából kikelve, pondró módon a háta mögött ekézi a többiek előtt.
Visszatérve a műsorvezetésre, a két kis gyökér egy rendes tévénél még a takarítószertárba sem férne el a seprűk között, ebből következik, hogy ezzel a nyeherészős, folyamatosan beszólogatós buta modorral a kamera közelébe sem engednék őket.

Nem Penny hajója 2014.11.02. 19:25:26

Aleska nekem egyre szimpatikusabb. Azt hittem róla, hogy csak BMW-s stricikkel szűri össze a levet, de ha Puskás Petivel is összejött, akkor nekem is lenne esélyem nála. :)))

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.02. 19:45:00

@mosca.della.frutta:
"én azért vevő lennék egy Éva/Pákó nélküli társaságra,"
Nagyon érdekfeszítő lenne... valszeg....ülnének a tábortűz körül üveges, méla tekintettel néma csöndben...erre mondjuk én is kiváncsi lennék..hehe

" simán ellennék, ha az összefoglalókat olyan helyzetekből állítanák össze, amik még a régi-régi VV-kben voltak, hogy emberek csak úgy beszélgetnek"
Erre ott vannak a parlamenti közvetítések beszélgetős műsorok, számtalan van, szerintem.

"(mostani szériákat nem tudom, amióta a fiókcsatornára került át a VV, azóta nem nézem)"
Húúú..miből maradtál ki, faxpörgetés, ordítás, műbalhék..stb.

Mók_Ica 2014.11.02. 20:04:06

ó be szép, Pákó és Cooky beszélgetnek.....
+ a riportszobában se lehet érteni mit mond Pákó....

ő-szinte 2014.11.02. 20:11:05

nem értem puskás peti kámingáutját :-O
hát történt vmi közte és aleska között a dzsungiban??? :-O
vagy mosss mi van???? :-OOOO

ő-szinte 2014.11.02. 20:13:25

@sweeney todd: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
igen, emlékszem a sztorira ;-))) :DDDDD

Mók_Ica 2014.11.02. 20:14:04

@ő-szinte: nem ott.... hanem még előtte..... aztán nem "jelentkezett" Aleskánál, mert szerelembe esett egy Angéla nevű lánnyal. Aleskával nem zárta le a sosem volt kapcsolatot....
a dzsungiban Aleskával meg tudta beszélni a dolgot, de Angéla most tudta meg a dolgot a tv-ből.
szívszorító történet.... :)

ő-szinte 2014.11.02. 20:15:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mint a győzikesó :DDDDDDDDDDDDD
senki se nézte, mégis mindenki látta ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szoknyás fejvadász 2014.11.02. 20:23:48

@rábaszhespics Koncsíta: dehogy maradt le, ha érdekli akkor a moston újra lehet nézni a 6. évadot. A többi meg még a klubon futott.

kridli 2014.11.02. 20:25:54

Én nem láttam, de a leírás alapján jól értem, hogy ez a PP+Aleska dolog csak onnan derült ki, hogy PP elmomdta? Ha igen akkor vagy nagyon lúzer, vagy nem igaz, és csak menőzni akart.

ő-szinte 2014.11.02. 20:26:23

@Nem Penny hajója: LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezen mos nagyon szakadok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.02. 20:31:02

@Mók_Ica: hát ez bemutatta angélának, hogy milyen gerinces pasija van ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de ha nem történt most köztük semmi, akkor nemértem... :-O
nyilván aleskának feltűnt, hogy puskáspeti több hónapja nem jelentkezett, nem háttal ül a moziban, ahogy látom
ki dobta fel az esetet?

Mók_Ica 2014.11.02. 20:31:13

@kridli: megbeszélték Aleskával kettesben, hogy mi és hogyvolt.... persze a mikroportok és kamerák vettek minden titkosat :)

Mók_Ica 2014.11.02. 20:32:48

@ő-szinte: hmmmm..... nem tudom, eccercsak elkezdtek beszélgetni :) én rácsodálkoztam :)
ja, és Nem Penny-nek drukkolok :) :)

szoknyás fejvadász 2014.11.02. 20:40:41

Hát szerintem ez a nevetséges karrángatós lúzerkedés PP részéről elárulta, hogy kamu az egész sztori Angélával. Aki lehet, hogy csak fedősztori volt a felnőttfilmes felé.

ő-szinte 2014.11.02. 20:44:04

micsoda idióták, nézik a kólát :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
pedig ott van az orruk előtt simán megihatnák :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.02. 20:52:29

@Mók_Ica: na ezen most szakadok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Onereality 2014.11.02. 20:53:32

Szerintem a tegnapi adas szorakoztato volt. A vegen az Evas elbeszelesre nem emlekszem, de ilyen oszinte kitarulkozasbol tobbet raknek bele az osszefoglalokba. Vajon a tobbiek egesz nap szotlanul teblabolnak? Nem vilagos, hogy a szerkesztok mit vartak el mondjuk Havasine, Andi es tarsaik dzsungeleztetesetol. Bekapjak a kukacot, es azon kivul mit kellene csinalniuk? Megfosztani Evat a muhajatol? Van valami koncepcio, vagy a tema kimerul az Eva versus osszes taborlako eroltetesevel?

ő-szinte 2014.11.02. 21:00:41

@szoknyás fejvadász: de kijjjazaz angéla ? :DDDDDDDDDDDDD :-O

szoknyás fejvadász 2014.11.02. 21:08:11

@ő-szinte: Valószínűleg egy kitalált személy. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.02. 21:18:03

11 szem mogyoró! :D Beszarás, az rtl-nél van valaki, akinek humorérzéke van? :D

Mók_Ica 2014.11.02. 21:24:53

Baukó mennyire örült Pákónak.... hihihihihi.... most meg milyen szép kis anyázást nyomnak ....

szoknyás fejvadász 2014.11.02. 21:26:46

Holnap kapunk egy kis nézettségemelő műbalhét :D

ő-szinte 2014.11.02. 21:26:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szakadtam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de ez a műbalhé, ami holnap lesz...pffffffffffffffffffff :-DDDDDDDDDDDD

Nagy Endre 2014.11.02. 21:39:39

Gratula.Pákónak kell a pénz gyerektartásra mert sokadszorra csinál magából hülyét illetve azt nem is kell gyárilag ilyen.Baukó Balázs szerint nem is olyan kínos meg tulajdonképpen őszinte.Na éljél vele 1 hete kiugranál az ablakon:D A bunkó, primitív szarkeverés és összeférhetetlen természet így nyer visszaigazolást.Őszinte ember magát adja.Hozzá képest mindenki megjátssza magát szerintük.A többiek normálisak egymással nem a szarkeverő, kameraleső társaság.Még egy normális kibeszélés sincs.Ejnye bejnye.Bezzeg Éva ő megmondja a tutit.Szar lehet így lapítani hogy 1 hét után még mindenki maszkot visel pedig micsoda alattomos egy társaság lehet, milyen titkaik vannak.De hát csak nem akar előjönni az igazi énjük még kaja hiányra sem:D Nem nagyon bízok a nézői szavazatokban ismerve az RTL-t e téren így Pákó kétszer belement a tutiba.Cooky türelme na meg Pityué határtalan.Én Krisztián fa aprításán sem csodálkozom inkább ez mint hogy nekimenjen valakinek mert kurva éhes.Puskás Petinek meg van még ideje őszintének lenni a kellő időben ahhoz akit dobott.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.02. 21:43:09

Komolyan mondom ezt a Pákót behajítanám egy kígyókkal (nem mérges) teli verembe. :D
No, Pákó hamarosan megismerkedik a köpködő kobrával, Évának szurkolok. Valaki tegye már helyre ennek az idióta Pákónak a fejét.

@kecsegsiksz:
Ez a Puzsér nem normális az tuti, nem merem megkockáztatni az elmebetegség szót, de amióta szemétkedett Nick Vujicic-el, azóta rühellem.

csiri bá 2014.11.02. 21:47:58

Valami mesterfodrász azért csak jár arra a messzi dzsungelben, ha este még teli hajjal könyörög kajáért a Pákó, másnap reggel meg mikor Ottóék bemennek a "táborba" már ki van nyírva a sérója csíkokban... :)

Nagy Endre 2014.11.02. 21:48:22

@Onereality: Ahogy az előző szériák emberei is elmondták nemcsak balhé volt jókat dumáltak.Nyílván egy normálisabb beszélgetést nem adnak le mert az kit érdekel ha nincs benne sírás, a másik kibeszélése vagy valami nagyon bulvár dolog.Azt hiszi azokra nem vevők az emberek mert már annyira elhülyültek hogy csak a balhé élteti őket:D Itt korban idősebb emberek is vannak és nagyrészük normális nem az elhasznált celeb vagy ismert ember figura.Show elemnek és balhé forrásnak Baukó és Pákó lett szerződtetve.Őket lehet ráncigálni és helyzetbe hozni hogy a nézőknek ne egy normális adást nézzenek.

Nagy Endre 2014.11.02. 21:52:57

Éva videós sztorija nagyon érdekelhette a többieket.Kitalált sztorival magát fényezte hogy mennyire jó nő, a barátja meg még egy playmate-nek is ellen tudott állni ez ám az álomkapcsolat:-)))))))))

Nagy Endre 2014.11.02. 21:55:33

Amúgy Pityu sem egy agyoniskolázott figura mégis több emberség és alkalmazkodás szorult bele mint Baukóba.És még éhesebb is, de nem szállt el az agya:D

2014.11.02. 22:10:26

@sixx: Egyébként, ha már ilyen Freudi-módon elírtad, legközelebb megnézném Havasnét is.

Mók_Ica 2014.11.02. 22:32:32

@ő-szinte: melyik? az őszinte öröm vagy az anyázás? ;))))

ő-szinte 2014.11.02. 22:57:58

@Mók_Ica: amelyiket épp a forgatókönyv diktálja ;-DDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.11.03. 00:19:00

@szoknyás fejvadász: ennyire nem érdekelt, hogy a moston kövessem, pláne annyira nem, hogy később darázzam le egyben; sajnálom, hogy nálad alap az, hogy eleve a falsot feltételezed másokról /mondjuk, ez is csak rólad beszél/.

mosca.della.frutta 2014.11.03. 00:32:42

@rábaszhespics Koncsíta: beszélgetős műsorokat nagyjából nézem mind, már amelyik figyelemre méltó, és mentes a politikától - ebből következően a parlamenti közvetítéseknek sem én vagyok a célközönsége -, most nem tudom hirtelen, nem érted, vagy csak nem emlékszel arra, amiről beszéltem, amikor a korábbi VV-szériákban még csak fűszer gyanánt szolgáltak a műbalhék /vagy a kicsikart valós viták/, és az összefoglalókban gyakran voltak frankó beszélgetések, amikből többet meg lehetett tudni a szereplők valódi személyiségéről, ordibálás nélkül - én ezekre gondoltam, nem a permanens tűz körül bambulásról, mert ha ez a helyzet is állna elő esetleg - gyakrabban a tolerálható mértéknél, arra vannak a kreatívok, hogy kitalálják, hogy mivel lehet őket felrázni, megmozgatni, feladatokkal leterhelni, és a többi, és a többi...

mosca.della.frutta 2014.11.03. 00:40:53

@Onereality: kb. pontosan erről beszélek én is, örülök, hogy másnak is van tartalmasabb, kitárulkozósabb beszélgetésekre igénye - amik amúgy nyilván vannak is, mert már csak nem ülnek mindig szótlanul egymás mellett, ha már összeverődnek a tűznél, a szigeti hintaágyon, fent a parancsnoki kutricában, vagy a napi tisztasági fürdőzések során lenn a parton -- csak a szerkesztői koncepció most más irányt diktál, valamiért azt gondolják a producerek, hogy kizárólag erre a harsány, ész nélküli balhézásokra van igénye a nézőnek... /de én ezt kétlem/.

mosca.della.frutta 2014.11.03. 00:43:46

@Nagy Endre: és ezzel is csak egyetérteni tudok.

szoknyás fejvadász 2014.11.03. 09:53:18

@mosca.della.frutta: Rólad meg sokat elmond, hogy ok nélkül támadsz másra. Mintha téged nem evett volna ide a fene, játszod a dámát. Nevetséges, hogy azt hiszed bárkinél is különb vagy. Téged nem jellemez, hogy mit nézel, csak másokat? Mindössze megjegyeztem, hogy akit érdekel, az megtalálja a moston az említett valóságshow-t. Nem azt írtam, hogy bárkinek is le kell darálnia vagy onnan kéne bármiről is informálódnia.

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.03. 10:27:47

@mosca.della.frutta:

Tényleg nem akartam személyeskedni, de nem bírom tovább.
Te minek jársz ide? Szörnyülködni a tenyeres-talpas (szerinted) kommentelőtársaidon, a műsorok nem úri közönségnek való tartalmán, közben elhinteni felszínes okfejtéseket a "női méltóságról"-mintha a teázós csacsogás kiskosztümben és a fekve hányós részegség között nem létezne köztes állapot. Ez egy ilyen műsor, erről szól, lehet ezen fintorogni, meg aranyló, erkölcsös szentet játszani ( ez valami kompenzálás amúgy?), lesz még belőle húsz évad, valószínűleg még alpáribbak is lesznek, ezen nem tudsz változtatni. Körülbelül: házhoz jössz lófaszért, már elnézést. :>

sweeney todd 2014.11.03. 12:49:17

@mosca.della.frutta: írta régen, hogy egy másik exe is lelépett valakivel.

sweeney todd 2014.11.03. 12:57:20

@Mók_Ica: pedig nekem már derengett, mikor a csaj kibukott, hogy PP őt mondta a leggyengébb láncszemnek, hogy van/volt köztük vm.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.03. 14:38:57

@Nagy Endre: bizony. Ezzel az őszinteséggel takarózás tulajdonképpen egy nagy hazugság a külvilág és saját maga előtt. Az "őszinte" ember ugye elvileg az, aki saját magával kapcsolatban sem titkol el semmit, a rossz tulajdonságait sem, és beismeri ha pl. szar alak. Márpedig ott válik el a szar a májtól, h valaki saját magáról is be tudja-e vallani az igazat, nem másokat basztatni.
Tehát itt egyszerűen a szót használják rosszul (azt hiszem ez IQ kérdése tulajdonképpen), és a rosszindulat, a basztatás, a mások fájdalmának, bántásának beteges élvezete (fújj) NEM az őszinte szó szinonimája.

Mók_Ica 2014.11.03. 20:20:04

@sweeney todd: nem az volt, hogy PP elmondta Aleskának, hogy ameddig ők kincsvadászaton voltak Zsuzsával, addig arról volt szó, hogy ki a leggyengébb és többen Aleskát mondták? sztem PP nem őt mondta.....
hehe, visszaolvastam és Gézu aktuális potszcsijában már célozgatott erre az ismeretségre:
"Gyémántot is jól kibeszélik a háta mögött, amiről Puskás Peti tálal ki a delikvensnek, aki valszeg nem csak a pornhubról ismeri a művésznőt. " 4x02-ben írta :)

mosca.della.frutta 2014.11.03. 22:09:48

@sweeney todd: igen? ez nekem akkor kiesett már, pedig olvastam a kitárulkozós könyvét anno, igaz, jó régen, köszi a kiigazítást. ;)

mosca.della.frutta 2014.11.04. 10:24:05

@Mók_Ica: baszki, tényleg... te mikre figyelsz má'? xDD

mézescsók 2014.11.04. 13:41:55

Előrebocsátom, hogy nem láttam az ominózus részt, tehát fogalmam nincs róla,hogy konkrétan mit mondott P.P., de miért nagy cucc az, hogy megdugott egy pornózásból élő nőcit? A hölgy azzal keresi a kenyerét, hogy időnként megd...-k, vagy nem? Ha ez a pasas jelenlegi kapcsolata előtt volt, akkor pláne, miért ügy ez? Ha közben, akkor kínos, de felmerülhet a kérdés, mit nem kapott meg a csajától, ha fizetős szolgáltatást kellett igénybe vennie?

Krétagarbó 2014.11.04. 15:11:37

@mézescsók: Szia. Ezt én sem értem egyébként. Még az új csaj előtt volt pusztán szexuális viszonyuk. Nagy kaland, kinek nem volt?
Gondolom PP új csaja csak nem hitte azt, hogy PP még szűz????:)

mézescsók 2014.11.04. 15:46:29

@Krétagarbó: Helló!
Lehet, hogy az új kedves megnyilatkozott a Celeb vagyok, beszéljük meg c. vagy valami hasonló elnevezésű rettenetben, ami Lilu vezetésével megy valamikor, de ha van egy csöpp esze, akkora ívben elkerüli a műsort, mint a Kárpát medence!
Arra végképp nincs energiám, hogy még azt is nézzem. Úgy döntöttem, hogy akkor inkább nem tudom meg. Kivéve, ha valamelyik jól értesült kommtárs nem avat be.

fran7 2014.11.04. 16:00:08

@mézescsók: Valami olyasmit adtak elő, hogy viszonyuk volt, amolyan kimondatlan, bár állítólag a tesójának is bemutatta, mint barátnőjét. S a gond az lehetett, hogy Aleskának annyit se mondott, hogy vége mos másfelé megy. Itt inkább az lehet a gond, hogy a csajnak, Angélának egy a nőügyeit ilyen kultúráltan(nem) intéző fickóval sikerült összekavarodnia. Vagyis sejtheti már mire számíthat. Már ha az egész nem az RTL forgatókönyve,

mézescsók 2014.11.04. 20:00:32

@fran7: Aha! Tehát eszerint Aleska nem egy kóbor numera volt pénzért. hanem viszony.
Angéla kicsoda? Az új nő: Amúgy be kellett volna számolnia az elődökről? A hétnapos hideglelés verne kil, ha az aktuális kedvesem beszámolna, hogy kikkel volt dolga.
süti beállítások módosítása