Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x02 - Éva a megőrülés szélén

2014. október 29. 08:16 - Chat Géza

celebvagyok4x02.1.png

Elkezdődött a messiásként várt negyedik etap. Kicsit megváltozott a műsorstrúktúra: egy napos delay-jel adják le az eseményeket, de a felkonfok továbbra is élőben mennek, plusz VV Éva, Gyémánt Aleska, Bunyós Pityu, Bárdos Bandi és Puskás Peti (meg még pár számomra abszolút no name, és az adás szerint is elég szürke egér figura) is megérkezett. Úgy kezdünk, hogy Balázs finoman kiszól a hogyvoltnak, hogy innentől inkább nem picsog, hogy még a szar is beléfagy, merthogy mindig erről megy a cikkezés, de hát, ha egyszer tényleg jégcsapot kulázik, akkor mit mondjon szegény? A rövid összefoglalóból kiderül, hogy Nyertes Zsuzsa nagy deficite a műsornak, mivel még attól is sírva fakad, hogy zöldell az erdő, az esőről, a budiról, a kempingágyról nem is beszélve

Gyémánt és Zsuzsa mennek kincsvadászatra. A helyszínre érve Zsuza feltolja az olvasó okulárét. Létrát kell építeni, de mivel ez kimerül abban, hogy vascsövekre hegesztett karabinereket kell a megfelelő helyekre beakasztani, ezért nem is részletezem. Sikerül, megcsinálják, viszik a ládát, megválaszolják a kérdést, hogy hány nyakcsigolyája van egy zsiráfnak (7), és kapnak is kettő darab kézi vízszivattyút, hogy ne kelljen nedves ágyban aludniuk. Aleska zöldségnek, gyümölcsnek meg egy tükörnek örült volna, mert már két napja rohad rajta a smink, ami akárhogy is kinézhet már. (A csajom megszakértette az olvadozó sminket: sminktetovállás lesz az, bármit is jelentsen. Így csak Aleska cirka egy hét alatt fog elcsúnyulni.)

Bárdos Bandi már az egynapos borosta is felbassza agyilag. Ezt tetőzi még az is, hogy kulázni sem hajlandó elmenni a pottyantósba. De a szükség nagy úr, ha menni kell, hát menni kell. Bandiba szorult gitten túl Gyémántot is jól kibeszélik a háta mögött, amiről Puskás Peti tálal ki a delikvensnek, aki valszeg nem csak a pornhubról ismeri a művésznőt. Eközben Zsuzsa valahol a sarokban pityereg és azt mondja országos barátnéjának, VV Baukó – szerintem Bamakó – Évának, hogy: „Nem lehetek mindig forever young.”

Bátorságpróba jön, Gyémánt megy. Baukó Éva már attól tiszta ideg, hogy nem ő mehet, hanem Aleska, pedig ha tudná… Na mindegy. Aszongya őt többen ismerik Magyarországon, erre Aleska megy bátorságpróbára. Hát hol a göthös faszba van ilyenkor a magyarok istene? Csak azért mer’ ő pornós, azér’? Bárdos András ezt így elemezte a puliczer díjat érő blogján:

„Ha jól látom és jól látta Éva is, az derült ki, hogy Aleskán kicsit jobban lehet röhögni.
Vagyis ebben a világban, ÉRTÉKESEBB!
Ezt mérte fel Éva, ettől esett kétségbe.

Mint én huszonöt éve, amikor Moldován András barátomat küldték a Vasas-Honvéd, engem meg a Dunaújváros-Csepel meccsre tudósítani a Rádió Sportosztályán.
Vágó István mondta nekem pár éve: tudod Andris, az a különbség, hogy minket még szerettek.”

Ugye, hogy zseni. A bátorságpróbán meg az van, hogy Gyémántot beterelik egy folyosóba, nyakig becipzározva, csak szájjal szedheti össze a csillagokat. Ez így leírva nem jön át, de tényleg nagyon brutál. Az egyik sötét kamrában a konkrétan a szájába dobtak egy patkányt, pont, amikor már mondani akarta, hogy Celeb vagyok, ments ki innen. Ezt megelőzve csak kígyós, krokodilos folyosón kellett végigmenni, ahol simán ültek az olyan poénok, mint:

- Itt a farka, pont előttem.

- Naaa, nem kell félni a farkaktól.

- És ha véletlenül kígyó jön a számba?

- Akkor köpd ki. Vagy nyeld le.

Végül három csillagot sikerül zsákolni.

Három csillag, nem is rossz, ez azt jelenti, hogy Bunyós Pityu már jóllakik – mondja Balázs.

Ez konkrétan három csirkemellet és három darab almát jelent. Mindezért Aleskának kell hozsannát zengeni, de szó szerint, ugyanis ez az ukáz, hogy egy dicsőítő ódát kell produkálni a többieknek Aleska bátorságáért. Elöljáróban annyit ígér Balázs és Jani, hogy még „A dzsungel, a dzsungelélet” c. nótát is sikerült alulmúlni. És tény.

Aleskának nem túl magas az ingerküszöbe, hogy a térdét csapkodva hallgatta, sőt, élvezte az előadást, aminek végtelenített refrénje ez:

Óóóó Aleska

büszkék vagyunk az ajkaidra.

Köszönjük, hogy csirkehúst is ehettünk,

maradj még velünk.

És mindez Puskás Peti hibátlan gitártémájára, saját zenekarának eddig egyetlen slágerének, a Stay dallamára. Be is szartam a gyönyörtől menten.

VV Éva már a dzsungel menti nádasból eszkábált riport szobában kampányol, hogy ha ő megy próbára, akkor bizony az összes csillagot elhozza. Erre lehetősége is nyílik. Ő a következő a szopórolleren.

Címkék: celeb vagyok
84 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dirty Dettiy 2014.10.29. 08:37:38

Most nem Bódy Szilvi lesz a főtéma, hanem Aleska és Éva. Jó ez így.
A múltkor Szilviről kellett írni a jót is, meg a rosszat is, ízlés szerint. Most viszont lehet választani.

Savafan 2014.10.29. 09:07:24

a tegnap beszéljük meg műsorban Aurélió elmondta, hogy volt olyan éjszaka amikor kivették őket a táborból és egy másik helyen szállásolták el őket éjszakára, annyira szar idő volt.

panic_button 2014.10.29. 09:14:08

szegény éva, nagyon súlyos önértékelési problémák lehetnek nála, én inkább a Terápiába küldtem volna be egy évadra.

Kecses 2014.10.29. 09:39:02

A következő kincsesládában küldjenek be Évának egy marék szorongáscsökkentőt.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.10.29. 10:21:35

"valszeg nem csak a pornhubról ismeri a művésznőt"
Hanem az Xhamsterről is :)

szebeee 2014.10.29. 10:56:50

Évának inkább valami kommersz vodkát küldjenek be, eddig bírta pia nélkül..
Felhánytorgatja a riportszobában, hogy Aleska felnőttfilmes múltja milyen gáz...szerintem az sokkal nagyobb ciki, hogy hetente róla cikkeztek a szennylapok, hogy éppen valahol megint csatak részegen balhézott.
Valami állatorvostól, vagy magas fokú anatómiai ismeretekkel rendelkező emberkétől kérdezném, a csirkemellben hol van porc? Ugyanis Pars valakinek nagyon mondogatta, hogy az a legjobb része a kajának.

Tertullianus, a filozófus 2014.10.29. 11:19:30

@szebeee:
A mellcsont elvékonyodó vége már porcos. Tehát nyilván nem csirkemell-filét kaptak, hanem simán kétfelé vágott melleket.

lac64 2014.10.29. 11:19:32

@szebeee: Hát anatómiai ismereteim csak a konyhából vannak :) Az egész csirkemell közepén hosszában helyezkedik el a szegycsont, annak a folytatása (vagy része?) egy porc

bukott madonna két nagy didivel 2014.10.29. 11:23:07

@lac64: háh! megelőztél :)

szerintem ő mindig csak filézett csirkemellet látott :D

lac64 2014.10.29. 11:28:07

@bukott madonna két nagy didivel:

Lehet :)

Az a vicc egyébként, hogy Éva combcsontot szopogatott, tehát vagy Bárdos nem ismeri fel egy csirke részeit (ő mondta, hogy három csirkemellet kaptak), vagy ez az állat súlyos genetikai hibával született.

szebeee 2014.10.29. 11:39:51

@Tertullianus a filozófus:
Köszi a fehomályosítást. Azt észrevettem hogy feldolgozatlanul kapták, rá is b@szarintották úgy ahogy volt a egészet az olajra :)

@LAC64: neked is kösz

@bukott madonna két nagy didivel: Városi gyerek vagyok, de mindig ámulattal néztem a vidéki nagyit ahogy szétkapja az ebédre való szárnyast. A porcról nem tudtam, hát ez van...

mézescsók 2014.10.29. 11:50:15

Na, látjátok. Hát ezért kell Bárdos a dzsungelbe. Mindig úgy nézett ki, mint egy jól vasalt városi zsúrfiú - bocs, uram, ettől függetlenül tisztelem és kedvelem újságírói tevékenységét -, akinek köze a természethez kb. annyi lehetett, mint nekem a kvantummechanikához.A pasasnak egyébként van humora, a többiekéhez képest talán kissé intellektuális, nem fog ártani, ha lekopik róla a rászáradt máz.
Egyébként nem hiszem, hogy nem ismeri fel a tyúk mellcsontja és a combcsontja közti különbséget. A műsort nem láttam, utólag nem is szándékozom megnézni, de valami tévedés lehetett.

sweeney todd 2014.10.29. 12:07:08

ezek nem mellett ettek, totál combcsontot szopogattak. pedig a tepsiben valóban mell volt.

sweeney todd 2014.10.29. 12:14:36

miért ilyen műnő ez a pszichológus? műmell, műhaj, műszáj... extra gáz. a táncos kiscsaj nagyon cuki.

ő-szinte 2014.10.29. 12:33:58

@hős cincér: nyilván bunkóéváról kevés jót lehet majd írni... ;-DDDDDDDDD

kamikaaazeeee 2014.10.29. 12:43:48

Akárki akármit mond, én jól szórakozom :) Tetszik ahogy VV BUNKÓ ÉVI szembesült azzal, hogy a koronát nem hordhatja örökké :). Na persze szavazok is, igaz, hogy a 63 éves édes anyust kérdezem meg, hogy kire dobjam a voksot (ő ettől rendkívül boldog ). Valóban nem csirkemellet ettek, hanem combot. De biztos minden mostani celeb örülne most, hogyha Zéé ott lenne, mert a főzés úgy látom senkinek nem erőssége.

Tertullianus, a filozófus 2014.10.29. 13:01:54

@ő-szinte:
Nem tudom. Lehet, hogy a bátorságpróbákon jól teljesít majd, jó show-kat produkál. Lehet, hogy csak Aleskával lesz dög, a többiekkel kijön. Lehet, hogy fürdőruhában, messziről, jobban néz majd ki. (Lehetne már melegebb arrafelé...)

Azt látom, hogy te utálod, ahogy Bódy Szilvit is utáltad. nem baj az. Én meg Kukit utálom.

Csákk Norrisz 2014.10.29. 13:08:38

Nem vágom, Bárdos Bandi hogy a pélóba írt tegnap este 22.40-kor bejegyzést a blogjába?
Este 10-kor lekapcsolják a kamerákat, aztán megy mindenki a hotelbe, vagy ezt így hogy?

lac64 2014.10.29. 13:15:44

@sweeney todd: A tepsiben szerintem nem mell volt, hanem olyan felső comb, amihez hozzávágták a farrészt.

lac64 2014.10.29. 13:17:50

@kamikaaazeeee: "VV BUNKÓ ÉVI szembesült azzal, hogy a koronát nem hordhatja örökké "

Örökké??? Miért, mikor hordta? A VV-ben ott volt Anikó, szerencsétlen most meg kikapta Aleskát :DDD

lac64 2014.10.29. 13:19:53

@Tertullianus a filozófus: "Lehet, hogy fürdőruhában, messziről, jobban néz majd ki. (Éva)"
Biztos van az a távolság ... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 13:27:31

@Csákk Norrisz: én is meglepődtem ezen... Aztán rágugliztam és ezt találtam:
rtl.hu/rtlklub/celebvagyok/bardos Nahát.
(mondjuk Gáspárlaci blogbejegyzéseit is megnéztem volna, dikkmán.)

Ezek szerint az egész egy nagy átbaszás:
- 3 csirkemellről volt szó, ehelyett cs.combokat rágcsáltak páran (miközben totálban mutogatták a 3 nyomorultan sercegő csirkemelltömböt)
- nincsenek hermetikusan elzárva a külvilágtól
- ha nagyon szar az idő, átviszik őket máshová aludni.
- stb. ??

Neked lesz igazad: este 10-kor jön a busz és viszi őket a jakuzzis, ződpaplanyos all inclusive szállodába, majd reggel -miután a sminkes és a sztájliszt meggyötört vademberekké varázsolja őket -, csapó és felvétel indul.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 13:28:43

@lac64: azok sima, félbe vágott csirkemellek voltak amiket a műsorban mutattak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 13:30:08

Jaaaj és ami a legjobban tetszett: Nyertes Zsuzsa stikában próbál cigizni. :D
Ahányszor látta, hogy a kamera őfelé mozdul, mindig elfordult vagy elbújt egy fa mögé. Tök vicces volt.

ő-szinte 2014.10.29. 13:38:14

@Tertullianus a filozófus: hát mint barátot tényleg nem választanám, mert nem szívesen fordítanék neki hátat.... :-)
de mint sóelem zsennnejális ;-)))))))))))
maradjon csak ;-)
bódultszilvi meg icipicit volt csak képmutató :-) nyilván egy új férfimagazin fotózásért lelkesen mossa a patakban a szaros gatyákat ;-DDDDDDDDDDDDDD

lac64 2014.10.29. 13:43:50

@ő-szinte: Így van, maradjon a végéig, legyen harmadik és nyerje meg Aleska :DDD

csiri bá 2014.10.29. 13:47:35

@Csákk Norrisz: Kb így lehet... reggel pedig tartanak kis gyűlést, hogy ma kinek kit kell mószerolni, hogy meglegyen a napi műsoradag, aztán reggeli, kávé, átöltözés, smink és séta vissza a "táborba". :D

Csákk Norrisz 2014.10.29. 13:48:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Igen, én is rákerestem Bárdos blogjára, ott láttam a tegnap esti bejegyzést.
Lehet, hogy ez az egész dzsungelcamp valami luxusszálloda tövében lett felállítva, ahol szünetben odasétálnak a bárhoz koktélozni, letolnak valami finom helyi specialitást, közben meg előveszik a tabletet (wifi van afkorsz) és írják a blogot.

ő-szinte 2014.10.29. 13:51:25

@kamikaaazeeee: én is jól szórakozom :-))) de attól mint emberről még meg van a véleményem bunkóéviről ;-)
és neki pont az a baja, hogy nem hogy örökké nem hordhatja a koronát hanem soha sem hordhatta :-DDDDDDDDD mindig csak AKARTA ;-DDDDD
ettől van így kibornyulva :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.29. 13:53:01

@lac64: jaja :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
hát ő házhoz megy a lófaszért ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.29. 13:54:56

@lac64: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
korábban sem volt egy topmodell de most meg aztán végképp konyhásnéni kinézete lett :S

Gia 2014.10.29. 13:55:12

Bárdosnak az volt a feltétele,hogy blogolhat a dzsungelből.
Éva gyorsan belecsapott a lecsóba. :-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 13:56:13

@Csákk Norrisz: hát, ez a blog csak hab a tortán, számomra a tegnapi kajával lógott ki a csirkeláb, de nagyon... Vagy 3 db félcsirkét kaptak volna? Én csak a mellekre (nem az Éváéra) emlékszem, nem tudom...

ő-szinte 2014.10.29. 13:56:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és mindenki nyugodjon le a picsába mert bárdoltandris jókat gittel minden nap ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 13:57:22

@Gia: Ezt lehetett tudni eddig is, v. honnan az infó? A többieknek vajon mi volt? :)

ő-szinte 2014.10.29. 13:58:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az egész nő sajnos tök vicces... vagyis inkább szánalmas :-/
szabózsófi tőle is megkérdezhetné, hogy jár-e pszichológushoz? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.29. 14:00:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): neked is ez a legnagyobb gyengeséged? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.10.29. 14:01:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lehetett hallani róla már a kiutazás előtt is.Ezzel magyarázta András ennek az útnak a bevállalását.
Szerintem kaptam csirkemellet is,meg csirkecombot is.

kamikaaazeeee 2014.10.29. 14:01:57

@lac64: Én csak őt idéztem, hisz ő a valóságsók királynője, de tényleg, ez a 3. neki?

lac64 2014.10.29. 14:06:11

@kamikaaazeeee: Ja, volt a VV előtt egy Bár nevű reality, abban is szerepelt.

Csákk Norrisz 2014.10.29. 14:16:24

@csiri bá:
Azért ez milyen kibacottul gáz már. A végén meg felmarkolják a nagy lóvét.
Tegnap este azon filóztam műsor közben elnézve a szereplőket, hogy vajon hány celeb mondhatott nemet a felkérésre, ha a végén ilyen "celebek" kerültek be, mint Bunyós Pityu, Pars Krisztián vagy Hevesi Kriszta.

lac64 2014.10.29. 14:16:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A kajával szerintem nem lógott ki a lóláb. Ha esetleg visszanézed (második rész 18.25-től), akkor látható, hogy azok nem csirkemellek - túl szögletesek ahhoz. Továbbra is azt gondolom, hogy olyan combot kaptak, amihez hozzá van vágva a farhátnak a hátsó része, Molnár Andi is egy olyan csontot (csípőcsontnak mondanám) rágcsált.
Mondjuk többen is csirkemellet mondtak a riportszobában, úgyhogy ez azért felvet néhány kérdést :)
Gyanítom, az lehet a háttérben, hogy amikor megérkezett a kaja, Éva és Zsuzsa zacskón keresztül csirkemellnek látták - a többiek közül páran meg hittek nekik, de Pars például már combot mondott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 14:25:33

@ő-szinte: nem, mert már rég rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb és derűsebb az élet, ha a psziché szabad utat enged a muszájnak. Hogyúgymondjam. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 14:28:58

@lac64: oké, megadom magam. Ez a szövevényes csirkecomb-ügy részemről lezárva. :D

@Csákk Norrisz: remélem azért a végére mindenkit megetetnek néhány gusztustalansággal a próbákon. Nehogymár csak csirkét, meg babot zabáljanak azért a pár milláért!

turista a saját országában 2014.10.29. 14:31:29

Lehet tudni, Afrikán belül melyik országban forog a műsor? És annak melyik részén? Google Earth-ben szeretném megnézni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 14:36:18

@turista a saját országában: pontosan nem tudom , de két hete nagy tűzvész volt párszázméterre a "tábortól" és a szállodától, esetleg nézz utána a neten.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 14:37:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az valami nemzeti park is ráadásul.
ja, megvan: Kruger Nemzeti Park, Dél-afrikai Köztársaság

kamikaaazeeee 2014.10.29. 14:40:25

@lac64: Így van és a konkurens csatornán is, ha azt nevezhetjük annak, úgyhogy lehet elszámoltam magam? :D

Csákk Norrisz 2014.10.29. 14:42:59

@turista a saját országában:
A Dél-afrikai Köztársaságban forgatják, a tábor a Kruger Nemzeti Park közelében van, ott volt erdőtűz. Közelebbit nem tudok.

kozi001 2014.10.29. 14:50:59

VV Éva szilikonjait a táskáiból készítették?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.29. 15:05:09

@kozi001: Lehet, de nem használták fel az egész mennyiséget. Egy kétfarpofás seggimplantátum még kijön a maradékból.

Giedi 2014.10.29. 16:30:33

"VV​ "szilikon"​ Éva megsértődött azon, hogy a nézők nem őt küldték bátorság​próbára, hanem a​z expornós​ Aleksa Diamondot." A helyesírásra már rég nem érdemes kitérni, de hogy a résztvevők nevével is gond van? :O Művésznév ide vagy oda ...

Tertullianus, a filozófus 2014.10.29. 16:54:24

Talán perverzió, de én a combot jobban szeretem, mint a mellet.
A comb belső részén az a finom, puha bőr, ott felül.
Az még akkor is megmarad, ha már nem csirkéről, hanem tyúkról van szó, miközben a mell...hol van már!

vörösbor(de)minőségi 2014.10.29. 17:57:29

@Csákk Norrisz: Felmerült bennünk a kérdés: de vajon hogyan osztja meg gondolatait a dzsungel mélyéről Bárdos. Az RTL Klub Sajtóosztályának munkatársa megkeresésünkre elárulta, a tévés minden nap a zsinórpostán keresztül juttatja ki gondolatait a stáb sajtósának, aki miután a tévés begépeli aznapi benyomásait, feltölti az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! online felületére.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.10.29. 18:37:39

Valahol Nelspruit közelében vannak. Keresem egy ideje én is a pontos helyszínt! :)

kolbászmustárral (törölt) 2014.10.29. 19:48:01

Éváról az a kép, hát ez egy gyönyörű szemléltetés az alkoholizmus "szépítő" hatásáról.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.10.29. 20:27:25

Pontosodunk! :) Egy Nora Falls Lodge nevű "műintézmény" területén vannak.

Gia 2014.10.29. 20:59:46

Most olvastam,hogy Havast is hívták Afrikába,de nem vállalta.Még jó.

Balage85 2014.10.29. 21:12:59

Nem azért, de ha élő a műsor akkor hogy-hogy világos az ég még egy picit, míg az előző szériában mindig sötét volt és azóta nálunk -1 óra van, tehát még később jelentkeznek be elvileg, mint a korábbi széria során.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.10.29. 21:45:58

Ha minden igaz, ezen a farmon vannak! A Nelsriver a patak, aminek a partján tanyáznak.

https://www.google.hu/maps/place/Sabie,+D%C3%A9l-afrikai+K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g/@-25.3148926,30.8394625,2064m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x1ec2135d83c806a9:0x5c89733126c43dee

Mirocska 2014.10.29. 22:52:35

Elolvastam Bárdos blogját.... Háááát.... Szerintem ahhoz képest, hogy újságíró, nagyom gyenge az egész. A 9 éves gyerekem választékosabb fogalmazásokat ír, úgy érzem....

Ancilla 2014.10.29. 23:15:56

@Mirocska: Szerintem meg nagyon jó blogbejegyzések. Nekem tetszik a sajátos, szemlélődő látásmódja, és az, hogy önmagát és ezt az egész showt kívülről nézi egy entellektüel szemével, ugyanakkor benne is van. Tetsznek a reflexiói, a gondolatai.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.29. 23:31:52

@Kecses: meg ne próbálják! szorongjon csak, azért van ott.
@Gia: azt a Havast, aki a tv2-n lakik perpill? és át akarták csábítani? linket pls, mert olvasnám :) (és ma már lusta vagyok guglizni is)

szervusz Géza, poszt tetszik, mulatságos :)

ő-szinte 2014.10.30. 03:10:43

@Gia: sztem kár, mert komoly konfliktusforrás lett volna :DDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.10.30. 05:28:04

@ő-szinte: Az lehet,de én nem szívesen néztem volna Havas tepsifejét. :-)))) És vajon Cookyé mitől narancssárga? :-DDDD
@aggyistenbrittudós: Cívem nem tudok linket adni,mert a Hot,(vagy a Best?) magazin hátuljában olvastam.Ott szokott írni a Havas minden héten egy-egy szösszenetet.

tibi111 2014.10.30. 07:58:44

Vicces hogy Éva kikezdte Aleskát a multja miatt. Egyszerűen le "pornós kurvázta". Mit válaszolna Éva élő műsorban ha megkérdeznék : milyen érzés egy nős pasival az ágyban?Szia. Elárulom hogy ki az a titokzatos pasi aki jelenleg kitartja Évát. A pasi nem más mint Dr.S. Zsolt, az pszihológus aki több mint egy éve a Merényiben "kezelte". Azóta nevezi Őt a "párjának". Csak azt nem értem hogy hogyan lehet a "párja" amikor a doki a gyönyörű Thai feleségével él. Évával hétközben van (márha a kórházi munkája engedi), hétvégén a feleségével. Hogy a neje mit tud azt nem tudom. Hogy miért tartják annyira titokban a kapcsolatukat viszont értem. Ugyanis a doki karrierjébe kerülhet ha kiderül hogy egy betegével létesitett kapcsolatot a szaktudása segítségével.
Ráadásul Éva a pasi egyik lakásában él. Avval kezdődött a "románc" hogy a doki "elintézte" vagy kifizette Éva 170 ezres tartozását a Társadalom biztosítónak amivel tartozott, hogy beutalhassa az állami intézménybe. Azóta elvitte Mexikóba és a nemrég Egyiptomba. Éva simán lehúzza a szerencsétlent, miközben a régi pasijával kamatyol.
Éva képei közt sok olyan van ami egy Merci kabrióban mutatja. Az is a pasié.

anonymand kommentelő 2014.10.30. 10:43:42

Azt nem tudom, milyen érzés egy nős pasival az ágyban, de azt igen, milyen érzés nős pasiként ágyba bújni valaki mással. Nagyon jó. Még akkor is, ha én nem tudok megfizetni egy olyan csajt, mint Éva. Ez van.
És - lehet persze fikázni rogyásig, de mégis - Éva még mindig jó nő.

Nagy Endre 2014.10.30. 10:48:12

@tibi111: Éva nem fog megváltozni ez már világos.Ok letette a piát de nincs garancia arra hogy nem fog újból inni mert alkoholista.és ide is eljött annak tudatában hogy pánikbeteg ahogy a VV-be is úgy jelentkezett hogy nem mondta el ezt.Ő tudja de el lehet ezzel mártírkodni egy darabig a többiek még nem ismerik igazán.Hogy ki kurva és ki nem az érdekes.Aleska a saját testéből élt és nem férfiaknak árulta hanem ugyanolyan megfizetett pornósokkal szexelt mint ő maga.Ráadásul az ő döntése volt.Még mindig tisztességesebb mint mindig más palinál aludni, kihasználni balhét rendezni rendőrséget ráhivatni stb.Magyarul kihasználni lehetőleg mindenkit aki a környezetében van.Aleska nekem most egy pozitív valaki, nem játssza meg jobban magát mint más és nem szarkeverő.Úgy látom a mostani csapat eléggé higgadt nem a "hol a kamera, hova nézzek típus".meglátjuk mi lesz a továbbiakban.

anonymand kommentelő 2014.10.30. 10:58:02

@Nagy Endre: Most egy műsort nézünk. Nem számít, ki a nagyobb kurva. Nem feleségül akarjuk venni a szereplőket!

Nagy Endre 2014.10.30. 11:48:32

@vörösbor(de)minőségi: Bárdos azzal a feltétellel vállalta a szereplést hogy blogot írhat.Ez teljesült.
Érdekes hogy Vadonék állandóan rajta rugóznak (a felét nem tették len annak melóban mint ő) hogy milyen.Miért kéne valakinek másképp viselkedni mert kamerák vannak a közelben vagy éppenséggel műbalhét generálni a nézettség miatt?Arra szerződtettelek mást.Úgyis figyelik a szerkesztők az eseményeket s irányítani fogják azt.

mosca.della.frutta 2014.10.30. 16:22:12

hmmm, nekem ez a széria eddig jobban bejön, mint az előző, jobb a bagázs, szórakoztatóbbak - egyedül Au-t és GLacit hiányolom egyedül, ők extrán viccesek voltak együtt - talán Cooky veszi fel a versenyt velük (még az a bepörgés utáni támolygás a tegnapi kincsvadászatot... na azon konkrétan kiégtem xDD), Bárdos kicsit halovány, még nem engedett fel szerintem, Hevesiné fura (mindenki biztos benne, hogy nem volt soha travi az a nő? ˇˇ valami rettenet művi, és az arca... brutálranda, nem tudok jobb szót erre), de amúgy rendben van a csapat, eddig senki nem ellenszenves, még Baukó se, ő is - az összes frusztrációjával együtt - sokkal inkább vicces, mintsem irritáló, teszem hozzá, még! aztán ki tudja, később mivé fajulhat a helyzet (előző transzportnál is az elején még szimpi volt a Bódi meg a Szabólány is, aztán a végére már kifejezetten rosszul voltam tőlük).

jah igen, Aleska - én őt nem ismertem, nem is érdekel az eddigi munkássága - többieknél sem nyomott a latba semmit az előélet nálam -, eddig őt mondanám a lánybrigádban a leginkább topcsajszinak, nem csak azért mert nem nyavalyog semmi miatt, és bevállalós, hanem mert mindenkivel teljesen korrekt, kedves, aranyos (de itt is hozzáteszem: eddig! aztán lehet itt még bármi)... Nyertes Zs. viszont igen idegesítő bír lenni, de ez talán a kora miatt is lehet, nem tudom...

mosca.della.frutta 2014.10.30. 16:34:49

Bárdos blogolását kifelejtettem: nekem az is bejön, érdekes a stílusa, de élvezhető, bár valóban lehetne grafománabb is, elbírnám, plusz: úgysincs egyéb dolga // erről jut eszembe, érdekes infó, amit fentebb megosztott valaki: tényleg kiviszik őket, ha menthetetlenül pocsék az időjárás..? az komoly -- de valahol érthető is, mert az elmúlt hetekben durván lehűlt arrafelé az idő éjszakánként, ami esővel kombinálva tuti tüdőgyuszi recept - ki ne akarná elkerülni a csatorna helyében? viszont innen már kézenfekvő a feltevés: vajon más kedvezményeket nem kapnak kamerán kívül, mert miért is ne, ha kint aludni lehet..?

egyemakisszíved 2014.10.30. 18:59:09

@mosca.della.frutta: Vannak még ahhoz mérhető kedvezmények, hogy nem hagyják a szabad ég alatt éjszakázni a kempingezőket a felhőszakadásban. Pl. arra is felkészültek, hogy kitelepítik őket, ha az erdőtűz továbbterjedt volna. Meg orvoshoz is elmehetnek, nem kell magányosan döglődniük a vadonban. Aurelio is bekapott valami vírust, mikor a tűzoltófecskendőkkel locsolták őket veszettül. Másnap kissé ki volt purcanva, nem is volt ott az egyik üzenet felolvasásánál, tán a kincsvadászatkor, amikor pedig mindenkinek össze kell gyűlni – lehet, hogy megengedték neki, hogy a vackában maradjon vagy épp orvosnál volt. Krasznai Tünde is mesélte, hogy orvosnál járt a kiszavazása előtt valamikor. :)

mosca.della.frutta 2014.10.30. 19:32:46

@egyemakisszíved: igenigen, de ezek rendben vannak, mert ezek amolyan vészintézkedések, persze, hogy egy erdőtűz esetén evakuálják a tábort, hogy a beteg gyógyellátást kap, és aludhat egész nap, csak az eső, az valahogy nem tűnt nekem olyan hatalmas vis maiornak, ami miatt ki kellett volna menekíteni őket a táborból, de aztán ki tudja? lehet, olyan nagy esőzés volt, és olyan hideg így együtt, hogy tényleg tűdőgyula-esélyes lett a szitu, csak akkor az nem világos nekem, hogy az erdőtüzet kommunikálták kifelé Balázsék, a betegségeket is, de azt, hogy kivitték a játékosokat..? mintha elfelejtették volna... (nyilván nem) és "kicsit" manipuláltnak tűnik ez így... (tudom, hogy az, de tudnom ne kelljen már róla, hadd maradjak meg "nézőnek", plz!) szóval, kár volt ezt így kifecsegnie Au-nak, én azt mondom.

mosca.della.frutta 2014.10.30. 19:38:40

@egyemakisszíved: a lényeget csak sikerült lehagynom végül, hogy az extrakedvezmények alatt olyasmiket értettem, amikért folyton nyavalyognak, vagy amiket a kincsvadászaton lehet megszerezniük, luxustárgyként (mittomén, tükör, kávé, kóla, hazatelefon, satöbbi)... kezdek gyanakodni, hogy annyira nem is szigorú ott a rendszer, mint ahogyan nekünk mutatják. ;)

Péter Vass 2014.10.30. 22:27:53

Éva egy idegesítő szereplő ebben a műsorban, egy férfi se bírná mellette egy napnál tovább, ja és soha nem is fogja. :D :D

egyemakisszíved 2014.10.30. 23:26:05

@mosca.della.frutta: Gondolom azért, mert nem dokumentumfilmet látunk, hanem szórakoztató műsort, így nem feltétlenül vannak felkészülve arra, hogy ömlő esőben, éjjel a tábor kiürítését közvetítsék, és az operatőr meg a kamera szarrá ázzon és olyan képeket csináljon, amit aztán úgysem lehet leadni, mert nem látszik rajta szinte semmi. Au szerint amikor Laci felébresztette kb. 40 liter víz ömlött a nyakába. Amiből műsort lehet csinálni, azt úgyis látjuk. Kivéve, ha nem fér bele a koncepcióba. :) A kamera nélküli kedvezményeknek sok értelme nem lenne.
süti beállítások módosítása