Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x01 - Amikor a herém kijön a számból, majd mosolygok

2014. október 28. 07:13 - sixx

Screen Shot 2014-10-28 at 6.46.32.png

Az RTL Klub szereti duplán nyomni az anált, oppardon, valóságshowkat, annak idején a Survivorból is kettőt forgattak egy helyszínen és a Celeb vagyok 1. és 2. évada is így készült, jóhogy most is kapunk egy második adag követendő példát az arcba. Első blikkre, és a megérkezés képsorait elnézve ez a népség viccesebbnek ígérkezik, mint az első, Baukó Boglyasfejű Éva ostoba, üres tekintete, Miss Gyémánt állandóan szopásra nyíltajkai (foglalkozási ártalom, jegyezte meg Jani), Bárdos András látható önmarcangolása a médiakurvaság határmezsgyéjén onnan, vagy Bunyós Pityu és a bivalybasznádalsói Lagy Gaga-hasonmásverseny különdíjasára hajazó Hevesi Kriszta több szórakoztató pillanatot hozott össze az első epizódban, mint Szabó Zsófiék 17 nap alatt.

A táborba most egy bungee jumping szerű halálugrásnak titulált, hóttbiztonságos turistacsapdán keresztül jutnak el, Bárdos kis híján összeszarja magát közben, Nyertes Zsuzsa meg egyrészt elélvez ugrás közben és kifordul a szeme, másrészt meg a feje elé betolt GoPro-kamerába menten előadja a dívát a Nemzetiből, ez afféle foglalkozási ártalom lehet, el sem merem képzelni, milyen lehet egy családi videózás Nyerteséknél, ég a gyertya, ég, mama helyén maradt, azt megbaszta a büdös kurva isten, mama nem mórikálja magát, de ez legyen az ő bajuk. A halálugrás előtt - amitől Pista is be van szarva rendesen - a dél-afrikai turisztikai és állatvédelmi minisztérium közös projektjének keretein belül megtudjuk, hogy elefántnak lenni nettó szívás, másfélóránként nyírják ki valamelyik rokont, komolyan, tök depis lennék. Celebjeink nagy szemeket meresztenek az állatokra majd kicsit etetik őket, és elefántolgatnak, ami nem egy új baszós póz, hanem egy műszó a tevegelés mintájára. Szívesen, internet.

aleska.gif andi.gif
bauko.gif gaga.gif

A táborhelyre persze nem lehet úgy eljutni, hogy ne legyen meg az obligát “ezektől a lényektől fogtok itt beszarni”-jelenet, az előző etapból ismert Chris nevű réndzsör kígyókkal és bogarakkal ijesztgette Baukó Évát, aki vagy tényleg be volt szarva a kobrától, vagy csak nagyon jó színésznő. A tábor az pont olyan, mint amilyennek megismertük, és amilyennek ezek a szerencsétlenek is megismerhették a tévéből, de így is rácsodálkoztak a budira (lyuk a fődben, felette kunyhó) és arra, hogy amikor esik az eső, ők megáznak - ez a fogszabályzóban alvó Bárdost és a két óra alatt hisztérikus sírógörcs szélére eljutó Nyertes Zsuzsát zavarta.

Screen Shot 2014-10-28 at 6.55.56.png

Bunyós Pista a nem éppen rá méretezett ágy miatt háborgott kicsit, Cooky, a műfrancia akcentusos rádiós meg szeretett volna megenni egy kiló babot, de Molnár Andi, a Szombat esti láz egyik táncosa rászólt, hogy ültesse le magát, mert három napi kaját nem fog betolni az arcba, és kész. Az első táborparancsnok az adás elején még hibátlan, a végére szétfolyó és ijesztő sminket viselő Miss Gyémánt lett, aki tátott szájjal csodálkozott rá mindenre, ami körülvette, arra is, hogy ő megy az első bátorságpróbára, amit majd ma este látunk. Ja, és az is kiderült, hogy nem sms-ben kell szavazni, hanem a honlapon, és mivel Jani és Balázs folyamatosan arra kapacitálta a nézőket, hogy Bárdost küldjék a következőre, én engedtem a nyomásnak, és nyomtam egy szavazatot az egykori híradósra, aki még a bungee jumping után bökte ki a poszt címében olvasható, örökbecsű mondatot, amiért innen is örök hála meg gratula.

A végére pedig egy Faces of Joy-galesz, csak úgy:

Címkék: celeb vagyok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2014.10.28. 16:09:58

@mojoking77: Csak egy problémám van, beütöttem a google-be, amit javasoltál, és pl ezt találtam: hu.wikipedia.org/wiki/Ikes_ragoz%C3%A1s. Nem lepődtem meg, és nem tudom, mivel égtem be, Ha lennél szíves részletezni! Az okosságod is érdekel, amit összeszedtél.

ő-szinte 2014.10.28. 16:11:03

@sweeney todd: áááááá, egy pszichológusnak SOHA! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(ja, DE! ;DDDD )

KapitányG 2014.10.28. 16:11:40

@élhetetlen: Rossz a példád. Mert: nem "eszeK", hanem eszeM "valamit (mindegy, hogy mit, ez arról szól, hogy én cselekszem éppen, ezért alanyi (én, rólam szól, nem arról, amit eszek) a ragozás. Megeszem azokat az almákat, ettől tárgyi, mert a megevendő almákról szól."
Az iktelen igéknél igaz: olvasok - olvasom a könyvet; írok - írom a levelet.
Nézz utána!

ő-szinte 2014.10.28. 16:12:39

@Nem Penny hajója: ha nem is háztartást de téged biztosan jól megvezet ;-))))

mojoking77 2014.10.28. 16:13:54

@élhetetlen: www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/gyik/ikes_ragozas.html
A szo amit keresel, a bocs.
Mint irtam, nem az a ciki, hogy nem tudsz valamit, hanem az, hogy mindenkep okosabb akarsz lenni a tobbieknel ,es nem ismered el, ha kiderul, hogy valamiben megsem.
Orulok, hogy ma is segithettem.

Dirty Dettiy 2014.10.28. 16:25:52

Először azt hittem, hogy a cekcuálcihológus az Aleksa. Egy pornószínésznőtől valami ordasságot vártam. Hát nem.

élhetetlen 2014.10.28. 16:30:45

@KapitányG: Na, itt nincs kiút. Szerintem olvasok egy könyvet, vagy olvasom a kezemben levő könyvet, Ma este is eszek valamit, vagy megeszem a kiszállított sztéket.

mojoking77 2014.10.28. 16:35:55

@KapitányG: Hagyd, felesleges reagalni ra. Nekem is van egy ilyen cimboram, o is, ha kitalal valamit, nincs az a logika vagy teny ami el tudna teriteni a velemenyetol. Ra kell hagyni, hdd legyen boldog....

élhetetlen 2014.10.28. 16:39:25

@mojoking77: Csak egy problémám van, beütöttem a google-be, amit javasoltál, és pl ezt találtam: hu.wikipedia.org/wiki/Ikes_ragoz%C3%A1s. Nem lepődtem meg, és nem tudom, mivel égtem be, Ha lennél szíves részletezni! Az okosságod is érdekel, amit összeszedtél.
Nem, még mindig nem írtad le, hogy mit tudok rosszul. Ergo nem segítettél, pedig szívesen venném.

mojoking77 2014.10.28. 16:43:54

@élhetetlen: Az ikes ragozás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
A tisztán ikes igék eredeti ragozása:

Első személy Második személy Harmadik személy
Kijelentő mód eszem eszel eszik
Felszólító mód egyem (*) egyél egyék (*)
Feltételes mód enném (*) ennél ennék (*)

mojoking77 2014.10.28. 16:44:45

@hős cincér: Bocs, igazad van. A fenenek torodok mindig a kotekedokkel... Hiaba na ideje felnoni.

élhetetlen 2014.10.28. 17:03:07

@KapitányG:
Hát, lehet hogy ezen dokumetumok alapján be kellene látnom, hogy a hiszek valamiben, és az elhiszem azt, az jogos különbség, az eszek valamit, de megeszem azt az almát az már nem, , hát maradjatok így, én maradok úgy.

élhetetlen 2014.10.28. 17:13:03

@mojoking77: Amit a Kapitánynak írtam:
Hát, lehet hogy ezen dokumetumok alapján be kellene látnom, hogy a hiszek valamiben, és az elhiszem azt, az jogos különbség, az eszek valamit, de megeszem az az almát az már nem, , hát maradjatok így, én maradok úgy.

ő-szinte 2014.10.28. 17:18:19

véreim, most nem érek rá pocornot meg svepszt hozni, úgyhogy ne baszakodjatok ezen a nyelvtan témán ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.10.28. 17:22:23

@Mók_Ica: Helló, olvastam, láttam, hogy tegnap linkelted:)))

KapitányG 2014.10.28. 17:38:10

@mojoking77: Legyen boldog :)
Csak ne oktasson...

CJKrisz 2014.10.28. 17:42:36

@mojoking77: Amennyi ideje itt él, már megtanulhatott volna rendesen magyarul, de még ragozni sem tud nagyon csóri Kuki. Ott van pl. Gianni. Úgy beszél magyarul, mintha az anyanyelve lenne. És kb. egyforma ideje élnek kis hazánkban.

mojoking77 2014.10.28. 17:49:10

@CJKrisz: Yip.
Csak a kicsi Gianni csaladja felig magyar.
Tud amugy ragozni, feljebb mar ki lett beszelve a tema, plusz nem is tisztem vedeni emberunket, csak mikor hallom nehany honfitarsamat kozep-felsofoku nyelvvizsgaval angolul gagyogni, neha a hideg futkarozik a hatamon, es azert lassuk be az angol valamivel egyszerubb nyelv a magyarnal...

szebeee 2014.10.28. 18:47:51

@Wandál:
Hoppárdon, ne tessék haragudni, minden tiszteletem Szikora úrnak az elért eredményekhez, nem votl célom degradálni. Csak én a fiatalabb generáció tagja vagyok (na meg utána se néztem mi merre hány méter), így bizonyos dolgokkal nem voltam tisztában. Hiányosságokat pótoltam.
Pars esetében ugyanazt tudom kérdezni, mint Ezerarcú Miki esetében: valahol olvastam hogy Miki izomból 9 kilót fogyott. Megéri ez nekik? Profi, karrierjük csúcsán lévő sportolók, és rongyos százezrekért, milliókért kockáztatják az évtizedes kemény munkát...

sixx · http://comment.blog.hu 2014.10.28. 18:58:55

állítsátok le magatokat a nyelvtannáciskodás vonalán, höjj.

fran7 2014.10.28. 19:15:01

Számomra kérdéses ennek a szériának a nézhetősége. Az elsőt Aurélio baromságai elvitték és a hozzá képest bárki normális embernek tűnő attitűd.
A legdurvább nekem ebben a sorozatban Hevesi Tamás felesége, amint felmondja a pszichológia kezdőknek zanzásított, de nem coelho-i típusú alapjait. Vagy az RTL Klub szerkesztői nem értették a többit és kivágták szavait vagy teljesen felesleges az ELTE pszichológiai fakultására beiratkozni, mert ez így nagyon kevésnek tűnik.

Mók_Ica 2014.10.28. 19:28:03

@Krétagarbó: akkor jó, ha olvastad :) :)

az előzetes alapján jó lesz a mai celeb :)

lacuna666 2014.10.28. 20:54:54

Én anno fősulin direkt rákérdeztem ezekre az ikes igékre,meg a suk-sükölésre a nyelvtanártól,aki ebből diplomázott,és azt mondta,ma már azt is figyelembe veszik,ki hol nevelkedett,milyen vidéken és ott mi a nyelvjárás. És ha olyan falun,városban él/élt ahol eszem helyett eszek-et használtak az is helyes. Vele azért nem akartam vitába szállni. Ennyi :)

fran7 2014.10.28. 21:13:46

Tényleg, ha Nyertes Zsuzsa megelégelné a dzsungellétet, akkor bármikor kiszállhatna vagy akkor azért bukná a gázsit.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.28. 21:24:52

Aleska eddig ügyes, Zsuzsónak nulla gyakorlati érzéke van, idétlen. Persze lehet korral takarózni, de inkább ne, otthon is pont ennyi idős volt, pont ugyanilyen fizikummal és képességgel, lehetett volna nemet mondani a zsüngelesdire.

Mók_Ica 2014.10.28. 21:32:35

@aggyistenbrittudós: itthon még forevörjáng-nak érezte magát, az első este után már nem akarja....

Aleska szája fölött bajuszka van? vagy mijaza barnás szín?? :)

ő-szinte 2014.10.28. 21:36:09

baukóéva irigységfaktora magasra rúgott :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
az a fej amit Aleskára vágott pffffffffffffffffffff :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.10.28. 21:36:45

@ő-szinte: most meg kibeszéliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kedvesen :)

fran7 2014.10.28. 21:37:42

@ő-szinte: S az a durva, hogy ehhez Alekszának semmit nem kellett tennie,

ő-szinte 2014.10.28. 21:39:10

@aggyistenbrittudós: igen, aleska nagyot nőtt a szememben, ügyes és jól átlátta a dolgokat plusz simán kezelte zsuzsát

Mók_Ica 2014.10.28. 21:40:55

@fran7: csak kicsit szebb és csinosabb + rá figyelnek :)
baukóévának figyelem kell és az, hogy ő legyen a legszebb és a legokosabb..... a vv-ben is ezeken akadt ki a legjobban. :)

csiri bá 2014.10.28. 21:41:51

"Jól megdolgoztuk Aleskát" - mondta S. Ottó... :D

kis.herceg 2014.10.28. 21:42:35

Éva egy pszichopata, full ideges a semmin, veszekedési kényszere van.

Dirty Dettiy 2014.10.28. 21:44:29

Megnézném Aleskát valami pornóban, ha már...
Nem tud valaki egy linket?

ő-szinte 2014.10.28. 21:44:49

@fran7: nem alexa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aleska :-P
eévának szúrja a szemét, hogy szép, csinos, feltalálja magát, kommunikatív és a középpontban van
tulképp lopja a sót előle ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és ja, mindezt úgy, hogy nem is csinál semmit ;-)))

ő-szinte 2014.10.28. 21:47:08

@Mók_Ica: és ott sem sikerült neki :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szeret házhoz menni a lófaszért ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fran7 2014.10.28. 21:48:38

@ő-szinte: úgyis lehet mondani csak úgy nincs értelme. Másrészt Aleskáról mindenki tudta, hogy sportol, ügyes. Én is irigykedek néha arra aki jobb valamiben mint én. S általában 5 perc múlva feldolgozom.
Éva semmit nem változott.

lac64 2014.10.28. 21:48:51

@hős cincér: redtube.com. ha beírod a keresőjébe a nevét, akkor dob vagy ötven találatot

Mók_Ica 2014.10.28. 21:48:59

@ő-szinte: hát nem tanult belőle, és azóta sem...
na, már fényezi magát, hogy ő mennyivel jobb, szebb, ismertebb, stb.

kis.herceg 2014.10.28. 21:50:32

Ez az alkoholista senki komolyan azt hiszi hogy õ népszerû?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.28. 21:54:02

@sepörd: vagy csak összeturmixolta a vv-vel, félrevon, kibeszél, ahogy ott szokás.
@ő-szinte: 'őt többen ismerik', jaj ez a nő nagy fazon :)))) @hős cincér: ezzzel baukó évi ismertségi statisztikáját fogod gyengíteni, élj tovább ezzel a tudattal. és persze szégyelld is el magad a föld alá. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 21:54:36

Na nem mintha elfeledtem volna, hogy miért is utáltam az Évát a vv alatt, csak most megint előjött, hogy a fejét, a kivasalt kazaljába markolva tudnám egy lapos kőhöz ütögetni változó intenzitással... sokáig..

Vajon Peticsé nézi most az ő vadmacskáját? :D

ő-szinte 2014.10.28. 21:55:03

azért jó gecik balázsék :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"milyen ügyes leszel a száddal" , "köpd ki vagy nyeld le"
vérgecik :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aleska viszont szerencsére nem sértődékeny :-)
nekem eddig tök pozitív a csaj ;-)
nem egy agytröszt de szimpi :-)

Mók_Ica 2014.10.28. 21:55:45

ismét egy undorító feladatot sikerült kitalálniuk......

kis.herceg 2014.10.28. 21:57:11

Ez a két hülye meg a pornós poénjaikkal átlépett egy határt, undorító, megalázó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 21:59:51

@sepörd: ugyan... majd amikor Baukóéva habzó (legyünk stilusosak: köpködő) szájjal lepornóskurvázza, na az lesz majd az igazi.

ő-szinte 2014.10.28. 22:01:11

@Mók_Ica: @aggyistenbrittudós: azon besííííííírtam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fran7 2014.10.28. 22:02:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem az már megtörtént csak kisípolták.

ő-szinte 2014.10.28. 22:03:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hüllllye ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de azért hogy szopatják évát balézsék? ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
ez a dalírás a csillagokért aleska éltetésére, zsennnejális húzás, ha eddig nem őrült meg jevocska, most tuti fog ;-))))) :DDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:05:41

@fran7: láttam, de most arra gondoltam, hogy majd Aleska arcába orditva adja elő mindezt. Mert tartok tőle, hogy A. nem fog nyünyögve-szipogva eloldalogni közben..

ő-szinte 2014.10.28. 22:06:08

@sepörd: de aleska nagyon jól reagálta le ;))))

kis.herceg 2014.10.28. 22:08:14

@ő-szinte: ja, pizitív csalódás eddig a csaj abszolút.

fran7 2014.10.28. 22:08:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én Aleska pályafutását érintőlegesen azóta követem, mióta légtornászkodik, De azt gondolom ő szokva van az efféle beszólásokhoz. S nem fogja megtépni Évát, bár megérdemelné, egy ilyen beszólás után.

Mók_Ica 2014.10.28. 22:09:29

úristen, Bunyós Pistinek mekkora péklapát kezei vannak!!! :-o

ő-szinte 2014.10.28. 22:09:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): várom bunkóéva műsorát :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:11:19

@ő-szinte: hát remélem rommá fogják szopatni. :D
De amilyen hülye picsa, ez képes saját magából idiótát csinálni, ahányszor megszólal... Szóval szerintem nem kell sokat várni, hogy az idegtől hisztérikává váljék és én már csak egy kávét fogok kérni. :)

ő-szinte 2014.10.28. 22:12:11

baszki BunkóÉva cikizi aleskát a pornó miatt, hogy ő nem lenne büszke rá????? :-O
hát mondja ezt egy drogos alkesz ribi: :-OOO nacccerű :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
priceless :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fran7 2014.10.28. 22:12:36

Azért Éva teljesítményét nem fogják tanítani a hogyan fordítsuk meg az emberek rossz véleményét magunkról kurzusokon.

Mók_Ica 2014.10.28. 22:12:39

baukó féltékeny, mint állat.... várom a műsorát :)

Mók_Ica 2014.10.28. 22:13:51

@fran7: pedig mint minden, ez is jó lenne oda...... csak inkább elrettentő példának :D

csiri bá 2014.10.28. 22:14:19

@ő-szinte: "mondja ezt egy drogos alkesz ribi", aki műciciért cserébe kufircolt. :D :D

ő-szinte 2014.10.28. 22:15:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én azzal kezdeném, hogy több napon át aleskát küldeném bátorságpróbára :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és inden nap egyre kevesebb szavazatot mondanék neki, hogy érezze, hogy hogy csúszik egyre lejjebb és lejjebb... :DDDD miközben meg pont a hátán viszi a vergődésével a sót ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:17:11

@fran7: hát, te akkor többet tudsz mint én, mert nem ismerem Aleska munkásságát. Leginkább onnan ismerős, hogy az index cimlapon rendszeresen lehet(ett) látni a nevét egy +18-as jelzés kiséretében és e műsor okán tudtam meg, hogy pornózott. A légtornász meg nem a Bódi Szylvy? Vagy keverek valamit?
Nem gondolnám, hogy megtépi, de le fogja oltani. Bár ki tudja, hogy nála hány nap alatt őrölnek a dzsungel malmai (+Baukó intrikái), még ő is kikészülhet. Bizony.

ő-szinte 2014.10.28. 22:17:21

@csiri bá: arról nem tudok semmit, mesélj ;-)))) :-O

csiri bá 2014.10.28. 22:19:44

@ő-szinte: gondolod, hogy ingyen volt? Gondolod, hogy telik neki rá? :)

ő-szinte 2014.10.28. 22:20:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát nem egy megfutamodós csajnak tűnik ;-))))
láttad milyen volt mikor puskáspöcs mondta neki, hogy őt mondta a leggyengébbnek... :-)

ő-szinte 2014.10.28. 22:22:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hátttt.... O:-) -o-
rábaszott a retek, hogy nem akart engem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.10.28. 22:22:41

@ő-szinte: azt csak azért nem lehet, mert védettséget kap egy próba után, max. minden második próbára lehet küldeni....
egyébként baukóéva az első bátorságpróba után tuti nem akar majd "népszerű" lenni és sok szavazatot kapni..... pedig fog :)

fran7 2014.10.28. 22:24:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Bódy Silvy szörfös, mert ahhoz nem kell Magyarországon lenni.;) Aleska meg a Michele Wild 2, aki a légtornász mivolta miatt vitte a dzsungelbe a trapézt.

ő-szinte 2014.10.28. 22:26:25

@csiri bá: a kamionosok és kurvák bulihaknik hoznak a konyhára ;-DDDD
látod olyan jól hoz a konyhára, hogy egy 15 kilócskát is sikerült híznia ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:26:55

@ő-szinte: hát, muszáj lesz komolyabban venni a kampányolást. Balázsék kezdenek kiégni, nem? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:28:03

@fran7: ó baszki, tényleg, a Szylvy rúdtáncol! Hogy ezek mindenáron pörögni akarnak valamin. :)

csiri bá 2014.10.28. 22:28:15

@ő-szinte: lehet devizahitelt vett fel rá. :)

ő-szinte 2014.10.28. 22:28:31

@Mók_Ica: hát én nem engedtem volna most sem bunkóévát bátorságpróbázni, inkább bárdoltandrist küldtem volna had robbanjon fel bunkóéva :-DDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:30:08

@ő-szinte: nekem az egyik mélypont nála azzal a jóképű Barna Barnabással forgatott szekszi videóklipje volt még abból az időből, amikor 240 forintért vagy egy italért bármire képes volt.

Mók_Ica 2014.10.28. 22:30:33

@ő-szinte: a próbán is felrobbanhat :)

Kriszta pedig személyiség-elemez.... remélem holnap leadják :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:32:20

Lilu a gazdás műsor elfekvő ruháiból öltözött ma fel.

ő-szinte 2014.10.28. 22:33:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de mért nem jó nekik a faszon pörgés???? :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mért kell mindenképp valamivel blamálni magukat ? :-DDDDDDDDDDDDDDDDD :-S

csiri bá 2014.10.28. 22:34:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "még abból az időből, amikor 240 forintért vagy egy italért bármire képes volt. " ma már tuti olcsóbb. :D :D

Mók_Ica 2014.10.28. 22:34:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): valamelyik du néztem..... lilu ritka gáz volt.... ahogy viselkedett és beszélt.... asszem nem vagyok rá kíváncsi....

ő-szinte 2014.10.28. 22:35:50

@csiri bá: igen, én is ezt tudom elképzelni ;-DDDDDDDDDDDDDD
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): miért pont 240-ért? :-O:-DDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:37:34

@ő-szinte: mert ennyi idő után ők már tudják, hogy több nap, mint kolbász. :D

ő-szinte 2014.10.28. 22:37:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem tom a retek mikor jön rá, hogy én vagyok az emberük? :-O ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.28. 22:39:07

@ő-szinte: jogos. Mondhattam volna 185-öt is... de azt már nagyon devalválónak éreztem magam is.

Mók_Ica 2014.10.28. 22:40:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem .... de az meglepett, hogy milyen szakadtul nézett ki és a haja is fésületlen volt..... nem tűnt tisztának sem.... olyan volt, mint aki berohant a heti bevásárlás után.

ő-szinte 2014.10.28. 22:42:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): TE ;) na de ő...??? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.28. 22:57:55

mi a faszom az a ka-boom??????? :-O

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.28. 23:37:31

@ő-szinte: akarnának ők, de elrettenteted őket az avatároddal :)

ő-szinte 2014.10.29. 00:02:19

@aggyistenbrittudós: HAZUDSZ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.29. 00:14:01

@ő-szinte: bocs, hát akkor felvettek, na, elbasztam, na :)

ő-szinte 2014.10.29. 01:16:39

@aggyistenbrittudós: jujjneidegeljfaszomatbazdmeg :DDDDDDDDDDDD
nyilván ha úgy lenne most nem beszélnénk erről ;DDDD

Dirty Dettiy 2014.10.29. 08:20:39

@lac64: kösz, egész éjjel ... izé ... néztem.
@ő-szinte: és mit mondtak, mért nem kellesz?

ő-szinte 2014.10.29. 12:04:51

@hős cincér: nem mondtak semmit csak szimplán nem kértek fel :-DDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása