Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x09 – Rakshasa

2014. október 27. 13:00 - Zenóbia

Cesar és Eleanor kedélyesen dumálgatnak a kocsiban, már eljutottak a könyvkölcsönzés óriási bizalmat igénylő szintjéhez, én már csak tudom, sosem adtam vissza egyet sem. Eleanor rákapott a vámpír-pornóra, de a következő részre várnia kell, mert Cesar felesége olvassa. Aztán majd megbeszélik, kinek melyik rész volt a kedvence. Nekem az a véres rész. Az nagyon. Cesar kikéri magának a machete használatra vonatkozó kérdést, ezek már fogaik közé szorított késsel születnek. Szóval be kell tanítania Jaimet machetézni, amúgy meg épp látják, ahogy Chopper berakja a tranzitba Sonyát. Eleanor szerint Chopper egy démon. Szerintem most nem téved nagyon, ráadásul perverz is, rácsorgatja a nyálát az ájult Sonyára, miközben rámarkol a mellére, szép esténk lesz ma is. Romina Cerisola, Sebastian drogos leányának hiába van jó segge, de csak azért nem kap drogot a dílerétől, úgyhogy kénytelen lemászni az ágyról és kimenni pénzért az utcára, de nem úgy, ahogy mi gondoljuk, egyenlőre csak az ATM-hez, az majd csak később jön.

2x09_bridge1.jpg

Vissza már nem jut a lepukkant rohadó falú, roppant hangulatos szobába, mert két serény rend őre berakja a kocsiba, és már be is vitték az őrsre. Ahol Marconak egyből leesik, hogy ki a lány, de hiába minden jóindulata, ha Romina annyira be van tépve, hogy leszarja, hogy ha nem hívja fel az apját, akkor cakkosra vagdossák az arcát a börtönben. Machetével. Lehetőleg. Úgyhogy Marco hívja fel aput. Addig is Eleanor üzletet köt, Cesar meg kávét hoz neki, egy cukorral, kevés jéggel, akkor ez lehet nem is kávé, mindegy. A kávén kívül még Charlotte-ra is szüksége van, arra a Charlotte-ra, akit már beszervezett a DEA, csak ezt Eleanor nem tudja, mert akkor nem ígérné meg, hogy a nőnek, aki egyszer átszúrt valakit egy vasvillával Cesar kedvéért, nem esik bántódása. Ha tudna róla, Charlotte is egy ketrecben végezné, és néha kapna makkot nasinak. Hank bemegy az őrsre, ahol a DEA várja Sonyát, meg ő is Sonyát várja, hát, ha végül megtelik az iroda, akkor sem fog bejönni, mert épp Chopper nyalogatja.

2x09_bridge2.jpg

Ismét tisztázzák, hogy akkor Eleanore-ért cserébe Fausto, miközben Hankék elterelik a CIA figyelmét, tammtaramm. Charlotte nem visong a boldogságtól, hogy Eleanor várja a Red Ridge-ben, főleg, hogy Ray nélkül. Jézusom, ez meg milyen állat, sosem fogom megtudni, de legalább nyúzott. Hát én összeköltözöm Faustoval, ez egyre hihetetlenebb ez a faszi, mazsolás müzli, lábhintőpor, nyúzott állat, mint a túlélés elengedhetetlen eszközei. Szent meggyőződése, hogy nem Robles árulta el, erre a hűséges, nem túlzottan fittnessguru pajtása visszakérdez, hogy de akkor ki, Robles?! Kész vagyok. Sebastian, mert az sunyi, és különben is, egyszerűbb, ha mindenkit kinyírunk a picsába, ideértve Eleanort is, mert már a nőkben sem lehet bízni. Mármint bennük eddig sem persze, nyilván. Cerisola beugrott az őrsre a tékozló lányért, és ha már ott van, megérdeklődi Roblestől, szép nyakkendő, hogy mizu. Fausto még szabadon, ha eljut a hegyekbe, a büdös életben többé nem találják meg, és akkor várhatják mind a kést a hátukba. Mármint kés alatt machetét értek, nyilván.

2x09_bridge3.jpg

Sonya jó nagyot kaphatott a fejére Choppertől, mert még mindig ájult a furgon hátuljában, de asszem addig jó neki. Hopp, felébredt, rugdos, Chopper felhangosítja a zenét. De már mindjárt úton a felmentő sereg, Marco személyében, mert Cerisola még búcsúzóul közli vele, hogy Fausto ráküldött Sonyára egy elmebajos gringót. Nagyon kedves gringó amúgy, egyrészt mert megnyugtatóan közli, hogy miután kinyírta, úgy fogja elásni a sivatagban, hogy ne tudják felfalni a hulláját a sakálok, másrészt segít letolni a bugyiját, amikor Sonyának pisilni kell. Ne felejtsétek el, azért kell fejleszteni a combizmokat, hogy ha egyszer összekötözött kézzel kell pisilni a sivatagban, akkor ne essetek seggre. Kínos lenne. Cerisolának jelent a TEK-es ember, hogy hopi, nem számítottunk rá, hogy Fausto lelép egy alagúton át, mondjuk nem nagyon értem, hogy miért nem, de mindegy. Ez meg azt hiszi, hogy biztonságban van, ezt sem nagyon értem, hogy miért hiszi, de szintén mindegy, Fausto úgyis kinyírja.

2x09_bridge4.jpg

Viszont Eleanor már az övé, mert megszerezte neki az apját. Vagy inkább azt a valamit, ami valaha az apja volt. Nesze makk. Chopper roppant filozofikus alkat, a halál fájni fog, de úgyis csak porszemek vagyunk az élet körforgásában, akkor dögölj meg te, gondolja Sonya, miközben összeragasztott lábbal nekiindul a sivatagnak. Egy kissé csekélynek tűnik a menekülés esélye, de Marco már bebilincselt egy fickót a kocsijába, aki elvileg tudja, melyik Chopper kedvenc sírásóhelye. Mindenesetre ne nyugtalankodjatok, él egy darab boldog ember is Juarezben, főleg annak örül, hogy végül mégsem nyírtam ki végleg, meg annak, hogy a virágcsokor milyen szépen csillog az asztalon, és még csokis keksz is van. Igen, Chip lesz az, az ő csudálatosan otthonos Red Ridge lakóparkjában, ahol randizik Charlotte Eleanorral. Átíratják az ingatlant, ahhoz meg kell az aláírása, de előtte még Jaime felzabálja a csokis kekszet, majd zacskót húz Chip fejére, ó, pedig hogy örült a virágnak szegény srác. Na, akkor most viszont már tényleg kinyírták, legalább ez a megérzésem bejött az életben, ez is valami.

2x09_bridge5.jpg

Mondjuk ez egy olyan sorozatnál, amibe mindenki meghal, nem nagy etvasz, de ne kössetek már belém. Charlotte szerencsére lemaradt a lényegről, már csak Chip távolodó hulláját láthatja, és szerencsére mégsem küldte el azt az sms-t a budin, mert Eleanor már veszi is el a telefonját, jelszó 1234. Nem is mondok semmit. Remélem a PIN kódja is ez, és lehetőleg ráragasztotta egy post it-en a bankkártyájára, csak a biztonság kedvéért. Sonya már egészen messzire téblábolt a sivatagban, kár, hogy egy darab kaktusz sincs, ami mögé elbújhatna, de hát a remény, ugye. Az nem hal meg, mindenki más viszont igen, a gödörből már csak Chopperünk feje látszik ki, Marco meg még mindig úton. Sonya képes pont egy csörgőkígyótól három centire összeesni, az milyen szép történet lenne, hogy Marco szétlövi Choppert, de mire odaér, Sonyát megmarja egy kígyó, hát nem? Charlotte-ék várják a közjegyzőt, hogy aláírhassák végre a tetves szerződést, de miközben várnak, Fausto pont kiadja a lőjétek szét mindet parancsot, azzal, hogy Eleanort előtte azért még erőszakolják meg legalább nyolcan.

2x09_bridge6.jpg

Hát, ez simán ment, Chopper megásta a saját sírját, Sonyát sem marta meg a kergyó, és a szerződést is aláírták közben. Szupper. És a DEA is itt van, Hankkel a hátsó ülésen, meg is indulnak a ház felé, hogy lenyúlják Eleanort, akinek egyből leesik, hogy Charlotte a sunyi, de az ilyenkor mindig gyorsan kapcsol, úgyhogy fejbe is bassza a nőt a kincset érő könyvvel, amiben benne van Fausto összes sara. Aztán kezdődik a véres lövöldözés, mert befut a kartell is, nézzük csak, ha jól számolom, akkor életben maradt Cesar, Eleanor, meg sztem Charlotte. Hank még kétesélyes, de kétlem. Sonya megeteteti a halakat, majd most, hogy magához tért, még ezek után is képes felelősségre vonni Marcot, d aztán úgy tűnik, mégis meghallgatja majd a tervét. Jé, Charlotte is meghalt, kár, őt bírtam. Cesar is bírta, meg is siratja, aztán fog egy pisztolyt, azzal vajon kit fog lelőni. Viszont van valaki más, aki életben van, bár ömlik belőle a vér, legalábbis a nyomok alapján, amiket maga után hagyott, miközben kikúszott a kertbe.

2x09_bridge7.jpg

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása