Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x14 - Jersey Shore in Afrika

2014. október 20. 09:30 - Chat Géza

celebvagyok1x13.1.png

Az adás egyből azzal indul, hogy Janit lebasszák, hogy ne beszéljen annyit a kamu facebook oldalakról, mert kifutnak az adásidőből, hisz olyan prémium tartalmak váltják egymást, mint amiben Tündi távozása után mindenki szünet nélkül hozsannázik; Aurélió izmozik... A minek és a miért kérdésekkel ne foglalkozzunk, mert a megye kettes focista genetikai kódjában ott van a hülyeség és a feltűnési viszketegség bilogja.

Tehát a „dzsungelkiirály” – szerény ez a fiú, hogy csak így nevezi magát -  formába hozza magát egy bullshit szagú fegyenc edzéssel. Hagyjuk is hogy miből, mennyit szériázik, mert közben trenírozza is magát azt. Azt mondja, hogy:

 „Dzsungel vagyok, Totti vagyok… *szabadon választható csajos tinimagazinokban is felbukkanó híres olasz focista nevével behelyettesíthető* vagyok… Kőkeményen nyomom neki és kőkeményen napozom is” –  muffled Cherry Bomb playing in the distance –

Este kaptak szeszt a táborlakók. A vágás alapján csak Tünde ivott, de ő nagyon. Zachergábori szakszavakat használva konkrétan paréj részegre itta magát, ezért másnap nyilván nem csinál semmit csak sajnáltatja magát, pedig az éjszaka leple alatt még suttyomban oda is pürézett a kettes bokor mögé. Úgy lenne, hogy mosogatnia kell, aminek már tegnapra kész kellett volna lennie, de az fontosabb volt, hogy úgy igyon, mint egy gödény. Zénél puncsol, hogy ugye, hogy mekkora vérgeciség az, hogy mosogatnia kell. Hát nem annyira… kezdődik az okfejtés, amit a Díva Tünde egyből belefojt a streetfoodbuzi Zébe, merthát úgy látszik Zé volt az első ember, aki nyíltan, rezignáltan, totál faarccal megmondta neki, hogy egy hisztis picsa, aki 13 napja egy huzamban mást se csinál, csak kifogásokat keres, ja meg mereszti a seggét és eleszi a drága élelmet az éhező afrikai kisgyerekek elől. 

celebvagyok1x13.2.png

Balázsék még kicsit ekézik Tündit, hogy piás és egy darab kavics sem akar barátkozni vele. Ezt követően Jani még megnyitja a Balázs felsőjét szapuló beauty rovatot is.

- Jó is lesz, hogy szerdán véget ér ez az etap, mert el is mehetünk pihenni.  Két napra. Addig Balázs is elviheti a női felsőjét a mosodába.

- Micsoda? Ez a poló többet ér, mint a kocsid, a házad meg a telked.

- Igen? Kár, hogy nem látszik rajta.

Bátorságpróba. Aurélió és Tünde alkotják a felejthetetlen dream teamet. Van két fa, egymástól cirka 5 méterre, mindegyiken vannak küblik, azokban meg állatok, a két szerencsésnek meg egy kötélen lógva, egymással szinkronban kell fel-le mozogniuk. Kész szerencse, hogy Tündére nem jön rá a rángó görcs, amikor ráadják a hevedert, merthogy konkrétan az első küblinél, a rákoknál, amiktől speciel jobban fél, mint a kígyóktól, bedobja a törcsit, hiába ordít Aurélió, hogy négy napig a csicskája lesz, bemondja a varázsmondatot: Celeb vagyok, szedjetek már le a gecibe! Aurélió legnagyobb érvelését, azért nem hagyom ki.

- Hallod?! Csicskád leszek négy napig! Az csak egy kibaszott rák, érted?! Egy horoszkóp! - így bíztatja Tündit Aurélió

- Hallod? Egy horoszkóp. Még jó, hogy nem egy bika van a kübliben. - reagálja le a nagy igazságot Balázs

Tünde felmentést kap bátorságpróbából, Visszakullog a táborba, ezt sem kapkodja el, közli, hogy szopó van, nem bírja idegileg a feladatot, de amúgy gyerekjáték az egész.

Há’ ha gyerekjáték, akkó mé’ nem csináltad meg? (Dikk!) Kérdez élből Laci, mire Tündi visszakaffog, hogy: lófasz mindenki fülébe, merthogy mindenki azt hiszi, hogy szimulálok, oszt közbe gecire dögrováson vagyok. Lehet, hogy nem pont ezeket a szavakat használta, de tartalomhű maradtam, higgyétek el.

Laci megmondja a frankót: „A menedzsere helyében én nem a dzsungelbe küldtem volna, hanem a diliházba.” És most is csak épphogy nem hangzik el a mondat végén egy nyomatékosító Dikk szócska.

Piff, amit a Bódy Sylvi tud, azt én születésem óta tudok.

Ez az öblös igazság bukik ki Rélió szájából Bódy Sylvi kapakolt portékáját látva. Több se kell neki, ő is megy napozni. Igen, szigorúan ánuszig bevágott alsógatyában terül ki Sylvi mellé, mint egy béka. A reggeli gyúrmázást, ezt a mostani napfürdőt elnézve már csak az hiányzik, hogy Aurélió lemenjen a patakhoz és kimossa a szaros alsógatyáját, mert akkor tényleg kész elnne egy rendes Jersey Shore Kondi-Szoli-Mosodával.

celebvagyok1x13.4.png

A villarap elvitathatatlan sikercunamiját meglovagolva, most speciálba, csak itt, csak most, csak kapunk a pofánkba egy Celeb vagyok edisönt. Az egyik csapat beefeli a másikat. Egy sort emelnék ki.

Ti nem vagytok rajok, csak nagyon-nagyon vakok.

És ez még csak a próba volt. Itt döntöttem úgy, hogy inkább ólmot öntök a fülembe, de nem hallgatom ezt a szart. Jó, persze hogy belehallgattam és semmivel se volt rosszabb, mint az X-Faktor előválogatóból bárki, de nincs az a pénz, hogy pontosan idézzek a szövegből, mert konkrétan nekem kellemetlen. Madár, Zé és Zsófi cukik voltak, mondjuk, valami hasonló, míg Aurélió és Sylvi ritmustalan, érthetetlen odamondogatása Laci szörcsögős, köpködős beatbox alapjára valami viselhetetlen fos volt. Az adás ezzel nagyjából véget is ért. Zé hagyta el a süllyedő hajót.

Címkék: celeb vagyok
66 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2014.10.20. 10:02:20

Felébredtem, a poszttól még inkább, köszi, tetszettttt:D

hannamontanna 2014.10.20. 10:34:57

Ahogy Tünde visszavánszorgott a táborba, az súlyos volt.... azok után hogy Balázs külön kérte, hogy siessen. Azért pechjük volt a többieknek, hogy vele kerültek egy csapatba.

mézescsók 2014.10.20. 10:37:14

A hv lezüllesztett!!! Végképp nem érdemes nézni az adást.
Mondja meg már valaki, hogy mi a "dikk" jelentése? Már a Vv6 alatt sem értettem.
Kár, hogy Zé ment el. Jó, lényeglátó, helyénvaló és többnyire szellemes kiszólásai voltak.

mézescsók 2014.10.20. 11:35:27

@lac64: Óh. Megvilágosodtam. Köszönöm.

ő-szinte 2014.10.20. 11:59:13

"de az fontosabb volt, hogy úgy igyon, mint egy gödény" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
üdítő poszt , jó ilyenre ébredni ;-)

mosca.della.frutta 2014.10.20. 12:05:49

áááh jó a poszt, köszi Gézu!!! (a Zaheres-paréjos kiszólásnál a térdem csapkodtam kb) xDD

ő-szinte 2014.10.20. 12:06:15

"piás és egy darab kavics sem akar barátkozni vele" hát szakadok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.20. 12:10:40

látom aurélió hasít :DDDDDDDDDDDDDDDDD
horoszkóp :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vinnyogok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
remélem keresik majd neki is a feleséget mert egy illlyen értékes sóelemet kár lenne veszni hagyni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Magnat 2014.10.20. 12:18:25

Vmi nekem azt súgja, h a Tünde renoméjának nem tett túl jót ez a műsor.

ő-szinte 2014.10.20. 12:25:41

@Magnat: jó vicc ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hannamontanna 2014.10.20. 12:45:05

@Magnat: Mármint a renoméjának...? Mármint ami azok után maradt, hogy az egész x- faktor a pornómúltjáról szólt? Hát igen. Itt lehetett volna javítani. Nem sikerült, sőt. Úgy elképzelem az akkori forgatások közben is.... így nem akarom, nincs kedvem, rosszul vagyok. Hát kimerítő lehetett. Mármint a stábnak.

mézescsók 2014.10.20. 13:17:43

@Baaah: ez valami cigányeredetű szó?

Baaah 2014.10.20. 13:32:53

Mivel már nem kell pc-nek lenni :) azt tudom mondani hogy igen :)

micsoda? 2014.10.20. 13:43:20

Tündi jól teljesített a korábbi próbákon. Nagyon jó volt például Szilvivel, vagy amikor kajakozott. Érdekes Lacit senki nem cikizi, pedig mindig talált kifogást, ahogy Balázs is említette. Tündinél az a baj, hogy Magyarországon él, itt aki kilóg a sorból az minden csak nem ember. Ebben a műsorban jaj lenne egy Conchita Wurstnak.

Thomas Cooper 2014.10.20. 14:30:55

@ő-szinte: Muszáj azokat a smileykat ennyire vehemensen tolni?

Thomas Cooper 2014.10.20. 14:32:46

@micsoda?: Laci legalább olyan majrés a bátorságpróbán, mint Tünde volt.

Thomas Cooper 2014.10.20. 14:34:35

Kár, hogy kiesett Zé. Ő volt az egyetlen férfi nemű, a csapatban, akit kedvelek. A nők közül meg Sylvi az egyetlen belevaló, talpraesett csaj, aki meg még jó fej is.

Tapmancs 2014.10.20. 14:38:16

@Thomas Cooper: Egyszer régen már én is mondtam neki, reménytelen eset...

Skyline79 2014.10.20. 14:47:06

És a Túndit rendezgeti a tereh? Vagy csak barátok?
Vállalhatatlan egyèbként a nő....

Ancilla 2014.10.20. 15:12:16

@Thomas Cooper: @Tapmancs: Ő-szinte így akar kitűnni. Ő a kommentelők Auréliója, illetve Tóth Gabija. :)

mosca.della.frutta 2014.10.20. 15:34:18

@micsoda?: volt bent egy Koncsíta, az Angéla, és senki nem bántotta, szal ez mellément; ezt a nőt is csak azért bántják, mert végtelenül ostoba és mellé antiszociális is; ezen nincs mit szépíteni, ahogy mondták bent többen is: tett érte, hogy ilyen legyen a megítélése.

kis.herceg 2014.10.20. 15:37:09

Biztos hogy kamu a kiesés, Zsófikára kb 3 napja a kutya nem szavaz, csakhát sokba került átigazolni, benn kell tartani.

kis.herceg 2014.10.20. 15:38:21

@ő-szinte: de tényleg, mi ez a sok smájli?

mosca.della.frutta 2014.10.20. 15:39:04

@micsoda?: mellesleg: milyen "próbáKon"? egyetlen próbán volt csak,a kajakozás játék volt, és személyes bónuszért ment, nem csillagért (ami ugye a napi betevőt jelenti)... sokat nem teljesített, a táborbéli munkákból se vette ki a részét, amiből lehetett, kihúzta magát, és ha véletlenül nem, akkor is a létező legkönnyebb végét fogta meg mindennek. /ne mentegessük már, amit nem lehet, pls/

mosca.della.frutta 2014.10.20. 16:11:16

@sepörd: világos, dolgozza már ki a pénzét ;)

ő-szinte 2014.10.20. 16:23:25

@hannamontanna: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én is elképzeltem ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.20. 16:25:19

@micsoda?: te melyik blogot olvasod???? :O :DDDDDDDDDDDD
laci is szarrá van savazva

ő-szinte 2014.10.20. 16:30:47

@Thomas Cooper: picit meg vezetett téged a mi bódultszilvink asszem ;-DDDD

ő-szinte 2014.10.20. 16:32:08

@Tapmancs: @sepörd: @Thomas Cooper: már az is baj ha valaki jó kedvű és nem besavanyodott? :-OOOOOOOOOOOOOOO

ő-szinte 2014.10.20. 16:33:30

@Ancilla: azért mert neked nincs stílusod még nem kell megdögleszteni a szomszéd tehenét is...

Gia 2014.10.20. 16:38:06

Bizti meg lett bundázva Z kiesése.Azért,hogy ne legyen aki főz rájuk.

ő-szinte 2014.10.20. 16:39:01

@mosca.della.frutta: én meg azt akartam írni, hogy tulképp mindegyik egy koncsíta (átvitt értelemben) csak mind másképp
különben be sem válogatták volna őket
au sem sokkal másabb csak jobb a marketingje, ügyesebb
mindegyiknek van defektje
tündi az idegösszeroppanós vv éva, kingunella esettye
meg vannak itt is a karakterek ettől érdekes
tulképp celeb vv ;-DDDDDDDDD
(már nem merek több D-t írni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HAZUDOK! :D )

ő-szinte 2014.10.20. 16:42:48

@sepörd: ez nem is értem miért kérdés? :-O :-)

ő-szinte 2014.10.20. 16:56:44

@Gia: vagy azért mert vkinek ki kellett esnie és ő volt legkevésbé érdekes a só szempontjából

Gia 2014.10.20. 17:08:11

@ő-szinte: Ja.Túl normális volt a többiekhez képest.

micsoda? 2014.10.20. 18:06:55

@mosca.della.frutta: Ne má:D Szilvivel volt, amikor logott egy hevederen, és kigyók közül kellett kivenni a csillagokat. Ő irányitotta Szilvit akinek be volt kötve a szeme. Bizony, hogy nagyon ügyes volt, és gyors. Szilvi nem különben.

2014.10.20. 18:38:40

Érdekes műsor lehet.

micsoda? 2014.10.20. 18:42:20

@mosca.della.frutta: Angéla olyan mint a neme, sem- sem:)

Cimili 2014.10.20. 19:43:26

Köszi Gézu, krva jó posztcsi volt. :DDDDDDDD

Cimili 2014.10.20. 19:44:16

Kérem vissza Zé-t!!!!!!!!!!!! Csalás, h őt küldték haza! :PPPPPPPPPPP

MmeChauchat 2014.10.20. 22:00:50

@Cimili: Jelentőségüket a távozás után keletkezett űr mutatja meg. Kb. a kutya sem emlékszik, már másnap rájuk.

egyemakisszíved 2014.10.20. 22:55:15

Hú, de utáltam a vándortáborban a reggeli tornát, csak azért, mert a táborvezető tornatanár volt. Kár, hogy nincs velük egy másik bokszoló, aki le merte volna hajítani Madarat a magaslesről, mikor Au-t ébresztgette. Összességében azért elég gáz, ahogy a Tündével elbánt a társaság és a műsorvezetők. Persze egy valóságshow nem szanatórium, semmi személyes, ez csak show, ahogy Vadon Jani mondja. Azért egy kicsit néha megrémülök attól, hogy normalizálja, elfogadhatóvá teszi az egymás iránti kíméletlenséget. Tünde nekem olyan, mint egy madárfióka, aki kipottyant a fészekből, aki csak arra vár, hogy újból visszabújhasson a melegbe. De ezt már soha nem fogja megkapni. Mintha valami különös érzéke lenne hozzá, hogy megtalálja az emberek gyenge pontját és a lehető legrosszabb pillanatban próbáljon kikövetelni magának valami gyengédséget. Talán Zé bírta leginkább megadni, amire vágyott, de aztán nála is beletrafált valamibe, ez a szexualitás, a meztelenség volt, és onnantól őt is elveszítette. Zé nem egy nagy nudista, az biztos. Furcsa volt látni, hogy beszart egy női melltől, pedig szerintem nem nyomult rá Tünde. Lehet, hogy a strandon is ráterít egy törölközőt a monokiniző csajokra, nehogy meglásson valamit, amit nem kéne.

Ancilla 2014.10.20. 23:16:09

@egyemakisszíved: "Azért egy kicsit néha megrémülök attól, hogy normalizálja, elfogadhatóvá teszi az egymás iránti kíméletlenséget."
Én is ugyanígy érzem. S itt a kommentelők egyike-másika még rátesz egy nagy lapáttal. Meddig terjedhet egy ember nyilvános alázása?
Igaz, ő vállalta, s nem is értem, miért, ha ennyire érzékeny, ennyire sebezhető, és ennyire nem bírja a megpróbáltatásokat.

Kérdésem lenne azokhoz, akik az elejétől nézték ezt a műsort. Aurélio és Laci miért van abban a kiváltságos helyzetben, hogy egy helyes kis faházban lakhatnak, miközben a többiek a szabad ég alatt alszanak?

Ez a szavazás nekem nem tűnik tisztának. Nem hiszem, hogy többségben vannak azok az emberek, akik Lacira küldik az sms-eket, aki jóformán minden feladatból kibújik - miközben másokat, aki nem csinál meg valamit, kibeszél, ekéz. Nagyon undorító dolog volt ma este is az, amit Sylvivel csináltak. De a haverjával is meglehetősen érzéketlen volt, hiszen annak tudatában engedte a víz alá bukni, hogy tudta róla: asztmás.

egyemakisszíved 2014.10.20. 23:47:13

@Ancilla: Az érkezéskor ők oda cuccoltak be. Eredetileg az volt az RTL elgondolása, hogy az lesz a táborparancsnoki lakosztály, ahova a főnök egy embert meghívhat. De csak egy váltáskor kellett leköltözni Lacinak, amit láttunk is, mikor Zsófi volt a parancsnok, aztán hamar visszaköltözködhetett, mikor fordult a kocka. Szerintem a kezdeti helyfoglalás után mindenki ragaszkodott az eredeti helyéhez, mert már megszokta, bepakolt a ládájába és az, hogy egy napot esetleg fent tölthet, nem volt annyi előnnyel járó lehetőség, hogy miatta megmozduljon, így Au és Laci maradhatott fent, a többi táborparancsnok nem rendezte át az ágybeosztást. Sylvi nagy szörfkirálynőnek mondja magát, inkább az volt a furcsa, hogy nem érezte testhez állónak, hogy ő legyen az, aki a vízbe dugja a fejét a versenyben. Szinte állandóan pancsol, mutogatja, hogy tud a vízben lebegni, aztán most meg azon lamentál, hogy miért pont azt a feladatot kapja, amit a többiekhez képest jobban meg tud csinálni. Inkább arról van szó, hogy hangsúlyozni akarja a nézőknek, hogy nem szívesen van abban a csapatban, amibe osztották, elhatárolódik a bohém játékosoktól és inkább a pedánsokhoz tartozna. Ami a szavazást illeti, valószínűleg kis különbségek vannak, már Laciról is mondták egyszer, hogy az utolsó helyek egyikén volt.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 23:57:28

@micsoda?: igen, ez volt az a bizonyos one and onlí bátorságpróbája, amiről beszéltem, de pont nem úgy volt az sem, ahogyan írod, mert ő lógott a hevederen, és a Szilvi irányította őt, nem pedig fordítva - ezen felül egyszer volt még, de abba csúfosan belebukott, visszakullogott, majd elküldte maga helyett a Szilvit - ugye azt nem számolod hozzá a hőstetteihez? ;P

egyemakisszíved 2014.10.21. 00:04:16

@mosca.della.frutta: Szilvi szeme be volt kötve, ezért csak Tünde tudott irányítani. Szilvi az ő utasításai alapján mozgatta az emelővel, hogy szedegethesse a csillagokat a kígyók közül.

mosca.della.frutta 2014.10.21. 00:06:34

@micsoda?: kb jah xD de nem azért mert transzszexuális, az az ő dolga, hanem mert olyan semmilyen volt, a néha-néhai beszólogatásain kívül mintha ott se lett volna - tőle azért többet vártam valahogy (igaz, fogalmam nincs, hogy miért), de Zétől is, sokkal meghatározóbb személyiségnek tippeltem őt... tévedtem - intelligens, de nem az a tipikus showman alkat, méltán esett ki, mert ebben a dzsungiban utóbbi sajátosság kell a túléléshez. ;)

mosca.della.frutta 2014.10.21. 00:08:37

@egyemakisszíved: igenigen, kösz a pontosítást, Tünde instruálta, hogy merre irányítsa az emelőt, így pontos, oké, megadom, igazatok van ;)

mosca.della.frutta 2014.10.21. 00:22:57

@egyemakisszíved: ezt viszont hadd pontosítsam én, mert nem egészen így volt: előbb a lányok - Béjja asszony és Angéla cuccoltak volna fel a kakasülőre, mert hogy az mennyire f@szás kis kuckó, de aztán gyorsan meggondolták magukat, amint tudatosult bennük, hogy oda minden egyes alkalommal egy meredek létrát (mit meredek? derékszöget zárt be a föld síkjával, ha jól láttam) kellett megmászni, ami azért elég megterhelő, ha naponta többször kell megmászni nulla izomtömeggel (ahogy Bea hangoztatta magáról), na meg Angéla se volt éppen az a tipikus fittilédi.... és amikor meg beállt a tartós esőzés, és csúsztak a létrafokok.... azért az se volt veszélytelen, GLaci is megkínlódott vele párszor; szóval Beáék letettek róla, más meg nem jelentkezett be ottalvásra (gondolom, ugyancsak a létrázás miatt), és azután lecsapott rá Rélió és GLaci... kb ez volt.

mosca.della.frutta 2014.10.21. 00:28:57

@egyemakisszíved: ezt a totálisan indokolatlan műbalhét én se tudtam hová tenni Szilvitől, kár volt meglépnie, mert kifejezetten ellenszenvessé tette... a végén még figyeld meg, tényleg az lesz, hogy a két renitenskedő marad bent a döntőre Madárral.... ki tippelt volna erre a kezdetekkor? én aztán nem... :)

ő-szinte 2014.10.21. 00:48:43

@mosca.della.frutta: én gondoltam, hogy au marad a végjátékra :-)
nem véletlenül nyerte meg a vv-t... ;-)
hozza a sóelemeket

nandras01 2014.10.21. 02:09:12

ez a tünde alapból olyan ronda, hogy ha elmegy egy óvoda mellett, a gyerekek megállnak a növésben és akkor tényleg szükséges még egy olyan képet bevágni róla, ahol saját magát is alulmúlja?
amúgy azt meg tudom érteni, hogy nem szívesen nyúlkál mindenféle szörnyetegek közé, a fóbia egy létező betegség.
(én pl. inkább megküzdenék a hétszünyű kapányinyimonyókkal, mint hogy akár egyetlen pók is a közelembe kerüljön)

mosca.della.frutta 2014.10.21. 02:17:36

@ő-szinte: igenigen, de én nem láttam az utolsó vv-szériát, ezért nem tudtam, mit tud (tény, hogy szórakoztató a kisgyerek, térdem csapkodom rajta sokszor, de lehet, csak azért, mert nekem ez még tök új, mások meg már régen unják - de talán mégsem, ha benntartják;) viszont Lacin még jobban meglepődtem, valamiért azt gondoltam, ő hamarabb kifárad, besokall, de nem - pl. Madáron sokkal inkább látom a fáradtság jeleit (egyre meggyötörtebb a fizimiskája szegénynek...)

ő-szinte 2014.10.21. 02:25:29

@nandras01: háttt, talán ha lett volna kombinált fasz-kamera fóbiája is, akkor most nem érezné magát kis Vuk-nak ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha már a fóbiákról szó esett ;-)))

mosca.della.frutta 2014.10.21. 02:26:59

@nandras01: xDD én meg előbb fogdosok skorpiót, kígyót, horoszkópot, mint hogy a mai bátorságpróbán a szájukba rakosgatott undorító, kövér, nyálkás, óriásférgeket és gigapondrókat - nem hogy a számhoz emeljek, de egyáltalán hozzájuk érjek, egyetlen ujjal is... ritka visszataszító egy feladat volt - és ez tényleg kizárólag fóbia kérdése, ti. hogy kinek mi viszolyogtatóbb, szal egyetértek.

mosca.della.frutta 2014.10.21. 02:29:43

@ő-szinte: naaa! (megjegyzem, lehet hogy volt neki olyanja is, csak azt sikeresen legyűrte, mert pont nem volt beteg :PP)

Ancilla 2014.10.21. 08:58:29

@egyemakisszíved: @mosca.della.frutta: Köszönöm szépen.

Sylvivel kapcsolatban nem éreztem műbalhénak a tegnap esti vitát. A két fiú valóban nem kérdezte meg, hogy ő mit szeretne vállalni, egymás között egyezkedtek, hogy ki dob, illetve ki issza meg a vizet. Sylvi nem szokott semmilyen feladattól elzárkózni (lásd, Tünde helyett is önként ment, pedig alvásból ébresztette, és hiszti nélkül megcsinált minden feladatot - ellentétben Lacival és Aurélióval). Az tény, hogy nem szeret a két fiúval lenni, de a helyében én sem szeretnék. Egyrészt engem is idegesít a stílusuk (én egyáltalán nem találom humorosnak Lacit, még Aurélio elmegy a maga gyermekes önteltségével), másrészt Sylvi okkal érzi magát kirekesztettnek.

ő-szinte 2014.10.21. 13:53:56

@mosca.della.frutta: madár ki van égve, ez van sajnos, azért a boxolói múlt sokat kivett belőle
laci meg csak hereverélt (nem, ilyen szó nincs és mégis van ;-DDD ) egész életében, ezért jobban bírja, meg valószínűleg több leszarom tablettát szed mint madár ;-DDDDDDDDDDDDD
jahhh, ha igazán szórakoztatót szeretnél akkor a vv4-et ajánlom figyelmedbe ;-)))))))))))
persze az 5 sem volt rossz :-)

ő-szinte 2014.10.21. 13:56:36

@mosca.della.frutta: mindegy, a lényeget érted ;-))

ő-szinte 2014.10.21. 14:04:02

@mosca.della.frutta: hát én is inkább fogdosnám az kézmosással orvosolható
de élő meg nyers izémizéket...
KIZÁRT! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sütve megint csak más, ha nem rossza az íze
monnyuk ha rossz kiköpöm ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tapmancs 2014.10.23. 08:48:39

@ő-szinte: ha csak egy "D"-t használnál, akkor sem tűnnél besavanyodottnak. Így: :-D
Így inkább idiótának tűnsz, aki agyatlanul vihog mindenen, bocs.
süti beállítások módosítása