Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014 - Ez vagyok én

2014. október 19. 17:30 - oharozsabimbolehetnek

Indul 2014 első X-Faktor elő showja, amire háromnapi hideg élelem kell, mert az RTL-nél valakinek az a fixa ideája, hogy az elő shownak legalább 4 órásnak kell lennie (nem!). A nyitószám alatt leesik az állam, nem csak azért, mert Bence is énekel, hanem mert mindenki jól szól, idén tényleg remek hangok vannak.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.13.30 PM.png

Gyorsan a műsor elején eldől, hogy ki lesz a 13. énekes a négy tisztalapos közül. De előtte Bence beszól sixxnek és elküldi örök nászútra, mert mióta nem ő írja az összefoglalókat, azóta nem írnak róluk olyan sok rosszat. Érkeznek a mentorok is, csak hogy teljes legyen a létszám. Kövezzetek meg, de nekem Gabi ruhája nagyon tetszik. Igen, mindent kitett, de a ruha nagyon szép. Miután Bence évődik egy kicsit a mentorokkal, Alföldi neki is kioszt egy tiszta lapot a nyitószámért. Behívják a színpadra a tisztalaposokat is, a mentorok még kampányolnak egy kicsit értük, aztán leáll a szavazás, és kiderül, hogy Benji juthat tovább tizenharmadikként.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.24.21 PM.png

Na, ezt letudtuk, ezek után jön Bence önfasszopása. Ez a műsor legalja, amikor saját magával beszélget.

A tematika idén úgy alakul, hogy minden műsor egy dal köré épül, most a Tankcsapda: Ez vagyok én című száma az ihletadó. Új kifogás a lendületes sms-tarhálásra, hogy féláron van idén, úgyhogy aki tavaly egyet küldött, az idén küldjön kettőt. 

A Pálinka Republic kezd. Nem tudom, miért mondják őket következetesen republiknak, amikor ők magukat ripábliknak hívják. A kisfilmből kiderül, hogy szegről-végről mindenki magyar, kinek az apja, kinek az anyja idevalósi, és mindannyian beszélnek valamennyit magyarul. Leünek a fűbe zenélni, és spontán jön egy csomó statiszta táncolni köréjük, mert ők egy annyira jó zenekar, hogy még a savanyú, munkába igyekvő embereket is megtáncoltatják. Most is egy medleyt/mashupot (mi a különbség?) hoznak, a hangulat nem az igazi, még kicsit talán izgulnak. Minden szóló előadó mellé egy egész tánckart adnak, melléjük miért nem pakoltak több táncost? Így az egész kissé vérszegény. Alföldi szerint még nincs kész a pálinka, és szívesen látna egy olyan számot, amit egyben eljátszanak.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.34.32 PM.png

Jakab-Péter Izabella a következő. A kisfilmben hazalátogatunk, kapunk az arcunkba pár szívettépő képet a családról, aztán megtudjuk, hogy Bella jégkorongozik szabadidejében pár barátnőjével. Titaniumot énekel, de nem ér be az elejére. Szép, szép, de a refrén legmagasabb hangjai neki túl magasak, így pont ott lesz erőtlen a hangja, ahol nem kellene. Alföldi szerint nem szenvedett eléggé, Gabi megdícséri, mert nem esett szét attól, hogy elromlott a ledfal, profi módon megoldotta ezt a bakit.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.40.55 PM.png

A Tha Shudras a harmadik fellépő, kaptak új maszkokat. A kisfilmben a Deákon próbálnak rajongókat szerezni, ami eleinte nehezen megy, de aztán jönnek az ölelkező, fényképezkedő statiszták, és csurog a szeretet a tévéből. Madonna Music-ját dolgozták fel, sick, isteni, a Limp Bizkit jobb napjai jutnak róluk eszembe. Amit a kamerával csinál az operatőr?, rendező?, hogy kapkodják a képeket, meg remeg az egész, az rohadt idegesítő, hányingerkeltő, és teljesen felesleges. Az énekes olyan szűk nacit kapott, hogy az arcát nem, de egyéb testrészeit már biztos meg fogjuk ismerni, ha szembejön az utcán.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.43.10 PM.png

Kállai-Kiss Zsófi is hazamegy a kisfilmjében, és elmondja, hogy nem vették fel a színművészetire, ezért kezdett énekelni. Simply The Bestet énekel, ami a tematikát tekintve (Ez vagyok én) kicsit durva. A világító botos táncosok bénák, nem illenek ide. Zsófi néha erőtlen, pontatlan, de a végére felszabadul és látszik rajta, hogy élvezi. A mentoroknak nagyon tetszik, Zsófi kiforrott előadó és Alföldi szerint még eszement szexi is. Szikorának az őszintétlenség szót csak harmadjára sikerül kimondania, de megígéri, hogy gyakorolni fogja.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.47.55 PM.png

I. Richárd szeretné, ha nem a nagy mellényét, hanem őt látnák a nézők végre. Ő az öccsével lakik, aki vadgazgdamérnöknek tanul és meztelenül szokott főzni. Én nem szeretnék vele lakni. Sing for the Momentet énekel, és nem azért szar, mert nincs jó hangja, mert de, hanem mert nem érzi, hogy milyen a dal dinamikája, és konkrétan végig ordibálja, és a sok ordibálástól el is fárad a hangja, úgyhogy a végén pár hamis hang is befigyel. Amúgy levágták a haját, úgyhogy már nem Heath Ledgerre hasonlít, hanem Bobbyra a Dallasból.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.51.13 PM.png

Robit és Gabit se indította meg a dal, G-nek is modoros volt. 

Most Bence twitterüzeneteket olvas föl, és ezek kapcsán próbálja beszéltetni a zsűri tagjait, de elég lenne a műsor közben kiírni valahova a képernyőre, hogy az olvassa, aki akarja, és ezzel ne húzzuk az időt.

Andelic Jonathán jön most, családi körkép van itt is a kisfilmben, Isten és apa a legfontosabb. Látjuk tanítás közben is, és megtudjuk, hogy ő maga saját maga akadálya. Mire a stylist és a fodrász végzett vele, ő lett a vidám Kállay-Saunders András, engem nagyon emlékeztet rá legalábbis. With a Little Help From My Friends-et énekel, ami amúgy is nagy X-Faktor himnusz. Jota a zongora nélkül még mindig nem magabiztos nagyon, de ez a produkció már fényévekre van a mentorházas sutaságtól, szép az íve, a srác meg is mozdul közben, és jól is állna neki, bár adhattak volna neki egy mikrofonállványt, hogy kapaszkodjon bele.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.55.42 PM.png

Fridzsider Jenifer (a névért köszönet az egyik kommentelőnek) mosolya olyan, mint Kim Catrall-nek, de sajnos a kisugárzása nem. Az ő kisfilmjében is a család szerepel, apa főz, Jenifer meg közben arról mesél, hogy mindig is reflektorfényben volt valahogy. Listent énekel, aaaa unom már ezt, Beyoncét be kellene tiltani tehetségkutatókon, maximum a Love On Top megengedett.

Screen Shot 2014-10-19 at 3.03.19 PM.png

Jól énekel, de nekem valamiért még így is tök üres a produkció. A zsűri el van ájulva a hangtól, de ők se látták a lelkét. Szikorának megint az az első mondata, hogy milyen rohadt szép, én már fogom a fejem.

Újabb twitter üzik, beolvasnak egy olyat is, aki utálja, és egy másikat csak hogy bebizonyítsák, hogy élő a műsor. De ez még mindig értelmetlen.

A Spoon következik, ők osztálytársak voltak, ökörködnek egyet, és elhangzik pár előre megírt mondat is a kisfilmben. Aztán a színpadon Freedomot énekelnek, én meg megvonom a vállam, nem rossz. Persze olyan jól, mint George Michael, senki sem tudja énekelni. A refrénnél valami történik az énekes mikrofonjával vagy a hangjával, mert kb eltűnik, onnantól szar a produkció. Az egész olyan volt, mintha próbálnának, vártam, hogy a végén valaki beszól, hogy jó, fiúk, itt majd egy kicsit előrébb kellene jönni, nézzük még egyszer. A zsűri szerint túl volt finomkodva, nem volt meg benne az ehhez a számhoz illő energia. Bence nagy nehezen, de kicsikar belőlük egy mondatot, aminek aztán nagyon örül.

Screen Shot 2014-10-19 at 3.17.48 PM.png

Angyali Juli a barátjával él, akivel egy zenekarban is vannak, amúgy jelmeztervező, amit szeret, de énekelni többet akar. Skinny Love-ot ad elő. A színpadkép hozzáillően statikus, hippis, virágkoszorús, hepinessz mindenütt. Végre nem zsákruhában van, a smink viszont 30 évet öregít rajta. Nem rossz, de unom, a végén két kiabálás alatt elfogy a hangja. Alföldi a színpadi jelenlétet dícséri, Szikora szerint jó illatú volt a produkció. Vártam, hogy valaki benyögje: “nem én voltam”.

Screen Shot 2014-10-19 at 3.19.48 PM.png

Shrek egy koleszban lakik, és cuki kisgyerekeket tanít. (Már csak egy kutyus hiányzik.) Az Unchained Melody jutott neki, nekem helyenként hamiskás, de nem is egyszerű a dal, és az eredeti olyan ikonikus, hogy nehéz a nyomába érni. Tessék megmozgatni ezt a fiatalembert, ez az egy helyben állás nem jó neki!

Screen Shot 2014-10-19 at 3.24.13 PM.png

A zsűri a szívét dícséri, meg hogy bele mert nézni a szemünkbe, Alföldi pedig felajánlja, hogy bármiben segít, hogy boldoggá tegye.

Twitter megint. Nem érdekel, időhúzás, haladjunk.

Benji mutathatja meg most, mit tud. A kisfilmben itt is családoznak, 20 éve jöttek ide dolgozni. Apuci folyton beledumál, Benji egy darabig tűri, aztán vietnámiul hátraszól valamit (imádom azt a kamaszos kifejezést az arcán). Ő az állandó tolmács, mert a szülei nem beszélnek magyarul, az öccse meg vietnámiul. Fasza lehet így élni, már értem, miért néz ki és viselkedik a srác a koránál 10 évvel idősebben. Mad World-öt hoz, és annyira tiszta, egyszerű, de mégis erős és őszinte, hogy nem tudom nem nézni.

Screen Shot 2014-10-19 at 3.27.44 PM.png

Gabi sír, alig tud megszólalni, Szikora szintén, de G nem esett hasra a produkciótól, szerinte jó volt, de nem kiváló.

Tóth Andi otthon unatkozik, rajzolgat inkább. Ha a bátyja is unatkozik, akkor együtt zenélnek egy kicsit. Amúgy rajzszakon tanul, néha verekszik. Walk This Way-t énekel, nincs úgy megszeppenve, mint a többiek, teljesen jól érzi magát a színpadon. A mentorok nem térnek magukhoz, Alföldi nem tud mit mondani, vérprofi volt. Én csak azt mondom, tessék rá vigyázni nagyon, hajlamos az elhajlásra, sok meló kell neki ahhoz, hogy alázatos vérprofi legyen belőle!

Screen Shot 2014-10-19 at 2.11.29 PM.png

Rövidgatyás Ricsi régóta zenél, alsós korában még klipet is forgattak vele. Énekel, klimpírozik, sportol, multitálentum. Ő most magyarul énekel, és magát kíséri, először azt hittem, Turn Around lesz, de nem, mert a Majka-féle Belehalok, csak zongorakísérettel. Nem rossz. Mármint jó, jól hangzik, izgalmas, mert más, de mindenekfelett bátor vállalás. A mentoroknak is tetszik, Ricsi felnőtt egy év alatt, érdemes volt tavaly kirúgni.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.12.10 PM.png

Twitter, érdektelen. 

Danics Dóra lesz az extra produkció, de előtte Bence elregéli, hogy az utolsó helyeken 1-2 szavazat különbség van csupán, aztán végignézzük az összes versenyzőt újra, majd a mentorok értékelnek. Szikora azt mondja Bencének: “Téged emelnélek ki, nagyon jó a dumád”. Jön a tavalyi győztes saját dallal. Csak nekem nem tetszett? Dórának jó hangja van, de ez a szöveg elásta nálam a dalt. Ez a lila-rózsaszín tollseprű meg, amit szoknyaként ráhúztak, teljesen testidegen. Gabitól ennek ellenére nyújtott karos fókatapsot kap. Kicsit dumálnak Bencével, aztán már megy is a dolgára.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.09.33 PM.png

Szavazás lezárva, jönnek a versenyzők a mentorokkal. Bő egy percig semmi sem történik, csak állnak, egyesek vigyorogva, mások feszülten. Aztán Bence elkezdi sorolni, hogy ki jut tovább. Benji, a Tha Shudras, Rövidgatyás Ricsi, Tóth Andi, Angyali Juli, Shrek, Jota, a Spoon, Kállai-Kiss Zsófi, Bobby Ewing és Fridzsider Jenifer biztos jövő szombaton is velünk lesz. Bella és a Pálinka Republic párbajozik. Kis lelki masszázst kapnak a mentoruktól. Közben Bence az AfterX stúdióban a továbbjutókat faggatja, ezalatt a többiek széttrollkodják a hátteret. Íme pár kép:

Screen Shot 2014-10-19 at 2.06.38 PM.png

Screen Shot 2014-10-19 at 2.06.33 PM.png

Screen Shot 2014-10-19 at 2.08.48 PM.png

Jó a hangulat, nagyon vidámak mind.

A Pálinka Republic párbajdaláért a hangmérnökök és technikusok (vagy akin ez múlik, mittomén) mind szégyelljék el magukat, mert nagyon rosszul szólt, és ez nem a zenekaron múlott. Bella dala nekem nem ismerős, de ez nem jelent semmit, ritkán hallgatok rádiót. Becsülettel eltolja. Most a mentorok döntenek: G, Aföldi és Szikora a Pálinka Republicot küldi haza.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.05.08 PM.png

Egy együttessel kevesebb. Jövő héten a mottó “Szeretlek is, meg nem is” lesz.

Címkék: xfaktor
37 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PanDaNaci 2014.10.19. 19:25:42

És Bendzsi még mindig nem hiszi el, hogy bekerült a döntőbe.

egyemakisszíved 2014.10.19. 20:02:48

Nekem tetszettek a Tha Shudras száma alatti effektek, mivel az arcukat úgysem látjuk, nem kell közeliket adni, hogy lássuk az énekes szemét, viszont helyette kitalálhatnak egy csomó érdekes dolgot, hogy az előadás hatását fokozzák. A maszkok miatt ők úgyis másmilyenek.
Az vicc volt vagy komoly, amit Istenes Bence mondott, hogy Szabó Zsófi a jövő héten jön AfterX-et vezetni?

Nagy Endre 2014.10.19. 22:07:13

Az Ilyés lány nekem nagyon antipatikus volt szerintem megfojtja a másik csajt ha az jutott volna tovább.Van 1-2 érdekes ember.Benjin nagyon meglepődtem a többiek elég felemásak.A zongorás srác nem rossz viszont olyan haja van mintha ráragasztották volna a fejére.Dóra száma elég koppintás gyanús a refrénben is nem tudom de nagyon ismerős volt a szám.Azt hittem Madonna jött ki hirtelen.G a legnormálisabb zsűritag úgy látom nem játssza túl a szerepét.Gabika keresi a kamerát, Szikora éppolyan hiteltelen mint tavaly és Alföldi is felvett valami hülye magatartást.Gwendolint kár volt kibasznia Szikorának egy esélyt megért volna.Baromi sok jó hangú előadó van kiénekel mindent és közben üres az egész.Kéne egy két egyéniség aki megtölti a színpadot és a hangja is egyedi.

trillárom 2014.10.20. 07:45:29

Nektek nem tűnt úgy, mintha Gabika a műsor előtt bekapott volna valami pörgetőt? Tudom, soha nem volt a nyugalom szigete, de szombaton durva volt.

bimbambusz 2014.10.20. 08:46:58

@trillárom: Dehogynem, még tippem is lenne rá, hogy mi volt az, mindenesetre vállalhatatlanul (legalábbis számomra) viselkedett tőle egész este, és fél percig sem bírt a seggén megmaradni.

hannamontanna 2014.10.20. 09:04:58

Nekem az volt az érzésem a Tha Sudrasnál, hogy azért kapkodják a kamerát, hogy ne lehessen észre venni, hogy playback. Egyébiránt pedig még mindig rohadtul zavarnak ezek a gagyi maszkok. Kellene valami kapcsolat a néző és az előadó között, érzelmeket kellene közvetíteni, ami ugye embereknél nagyrészt mimikával érhető el, azzal, hogy látjuk a szemét annak aki énekel... stb. Lehet hogy egyedül vagyok ezzel, de nekem sokkal de sokkal többet adna, ha látnám ahogy mosolyognak, meg "néznek". Lassan az lesz, hogy hiába énekel jól a srác, hiába jó a zene, nem akarok odanézni, mert idegesít. Ez a kamararángatás sem tett hozzá, inkább elvett belőle.
Nálam Tóth Andi a nyerő, de komolyan tartok tőle, hogy fejébe száll a dicsőség. Betudom a néha fura reakcióit a 15 évének - végül is egy tini egyes dolgokra érdekesen reagál, nem lehet elvárni tőle higgadt, jól megfontolt reakciókat. Istentelenül a vérében van a zene, bárhogyan is lesz, akármikor is esik ki - mert ugye kétszer már biztosan nem nyerhet csaj - én fogok jegyet venni a koncertjére. Merthogy koncertjei lesznek, az tuti. Gwendolint sajnálom hogy nem jutott be, függetlenül attól, hogy Benji jogosan van a mezőnyben. És Krisztián is maradhatott volna....

Pácsó_Ármándó 2014.10.20. 09:32:35

@hannamontanna: Szerintem egyáltalán nem volt playback, a kamerarángatás meg teljesen felesleges és hülye ötlet a szerkesztők részéről. Szépfiúsággal és jócsajsággal éppen elegen operálnak a műsorban, ha ragaszkodnak maszkokhoz, hát engem nem zavar. Tóth Andi nagyon komolyan tolja, csúcs az a csaj!
"Istentelenül a vérében van a zene" :-) Még jó hogy nem Istenes Bencéről írtad :DD

Eruka 2014.10.20. 09:44:08

Bella párbajdala: Your Song. Asszem az eredeti Elton János, aztán Ewan McGregor népszerűsítette a Moulin Rouge-ban, majd valami lányzó énekelte el mostanság (Ellie Gouldin, meggoogliztam :))

radoznao 2014.10.20. 09:58:53

@hannamontanna:
Egy zenésznek a hangjával és a hangszerekkel kell érzelmeket közvetítenie, nem az arcával. Ha lemezt hallgatsz sem látod a zenészeket, mégis, ha jó a zene átjön az üzenete.
Ez a maszkos dolog nem újdonság, ezt csinálja pl a Slipknot is, persze nem ilyen gagyi maszkokkal. Persze ehhez kell egy olyan személyiség és hang, mint Corey Taylor, de nekik bejött

Riley? 2014.10.20. 10:06:35

@oharozsabimbolehetnek: a medley amikor több számból összerakott részleteket énekelnek egymás után, a mashup mikor egy szám alapjára egy másik szám szövegét és annak dallamát éneklik rá. asszem legalábbis.

hannamontanna 2014.10.20. 10:25:37

@radoznao: Igen, igazad van. Lehet hogy kevésbé zavarna a maszk, ha nem lenne gagyi.... Ha profi a hang, a zene, akkor már lehetne a maszk is az. Az is igaz, hogy lemez hallgatás közben sem látom az előadót, de ma már elvárás az image, és ebben nagy szerepe van a látványnak is. Jó ne szaladjunk ennyire előre, még csak az első élő show volt, én meg a Tha Sudras bevezetett stílusáról beszélek :-DDD

oharozsabimbolehetnek 2014.10.20. 10:42:30

@Riley?: áháááá, így már van értelme :) köszi!

TengerészMacska 2014.10.20. 11:38:25

@oharozsabimbolehetnek: Borbély "Heath Ledger" - Richárd az Aerosmith "Dream on" c. dalát énekelte :)

oharozsabimbolehetnek 2014.10.20. 11:52:52

@TengerészMacska: haha, ott a pont! :) Eminemnek van egy ugyanilyen refrénnel, és annak a címe a Sing for the Moment. De ő valóban az Aerosmith-félét énekelte. Köszi!

mézescsók 2014.10.20. 12:12:36

Engem is zavar a maszk. Végig azon tűnődtem, hogy vajon azért csinálják-e, mert kell valami feltűnő, hogy emlékezzenek rájuk a szavazók, vagy nem merik felvállalni arcukat.
Más egy élő adás és más, ha cd-ről hallgatom a zenét. A koncertre pont a személyes kontaktus miatt megyek, hogy lássam őket, hogy érezzem a lüktetést, a hangulatot - ehhez kell a látvány.

Nekem Horányi Júlia tetszett, Ricsi, a rövidgatyás és Benji. Tóth Andrea piszokul tehetséges, de attól tartok, elszaladhat vele a ló. Persze, milyen legyen az ember l5 évesen??? Most hozta a kis cuki energiabombát. Majd meglátjuk, hogy mit produkál az olyan tematikus daloknál, ahol nem a showt kell nyomni, hanem mélyebb érzelmeket, gondolatokat közvetíteni. Nem igazán értettem a mentorok lesújtó kritikáját a végén Belláról. Az elején, amikor a Guetta Titaniumot énekelte, akkor nem tartották rossznak (Alföldi véleményére emlékszem, Tóth G.reflexiójára is.)

Pácsó_Ármándó 2014.10.20. 12:35:18

@mézescsók: Bella lehúzását én sem értettem, nem volt rossz egyáltalán. Ricsi Shrek bácsi hozta a formáját és Benji is jó volt. Horányi Juli valahogy nem az én világom. Tóth Andi további sorsa függ attól, milyen dalokat kap, a tematikus heteket olyan szinten tágan szokták értelmezni az RTL-nél, hogy abba minden belefér. A maszkosok minimum 2011-ben már így szerepeltek (www.youtube.com/watch?v=uu4JlCrqJRY) náluk ez inkább hagyomány, mint félelem az arcfelvállalástól:) Megosztó a dolog, ez tény.

Ancilla 2014.10.20. 12:43:21

@hannamontanna: Hátha valaki feladja menet közben, és Gwendolint visszahívják... Nagyon szép hangja van, de - szerintem - pszichésen nem elég erős ehhez a műsorhoz.

Tóth Gabinak, amikor ráközelít a kamera, olyan eltúlzott az arcmimikája , mint a némafilmek színésznőinek.

mézescsók 2014.10.20. 13:26:57

@Ménkűpocok: Shrek bácsival nem volt gondom, de nagyon utálom a számot. (Nem szép tőlem, hogy átvetítem az ellenszenvemet.)
Horányi Juli világa majd kiderül, milyen. Nem hiszem, hogy egy hiphop számot is ilyen meggyőzően tudna előadni, de tapasztalt énekesnő, akár még meglepetést is okozhat.
Tóth Andival kapcsolatban pont a hsz-d alatt @Ancilla: tett egy érdekes észrevételt. Túljátszik bizony a kislány, de hát, mikor tegye? Csak legyen mellette egy épeszű felnőtt, aki visszafogja, ha nagyon elszállna vele a világ.
A maszkosokat előzőleg nem ismertem (nem nézem/néztem) mindig a factort, de kösz az infót.

Pácsó_Ármándó 2014.10.20. 13:40:55

@mézescsók: Ez a népszerű számok átka, rengetegen feldolgozzák és elég egy rosszat hallani, kész az előítélet.
Horányi Juli nekem olyan Danics Dóra folytatás, előtte meg Lass Beja volt ilyen típusú drámainak szánt énekesnő. Már nekem is van előítéletem? :)
Tóth Duracellnyuszi Andit azzal a szöveggel fogják kiejteni, hogy túl fiatal? Az épeszű felnőtt Szikora lenne? :)

Démétér 2014.10.20. 13:55:00

Tóth Gabi szerintem is gyorsítva volt, de egyúttal szerintem Alföldi is, tőle szokatlanul fészkelődős-feszült volt végig.

Horányi Juli nekem nagyon tetszik, az egész jelenség érdekes. Nagy Andi tehetséges, de - ez van - nem érdekel különösebben egy hiperöntudatos kis zsebrokker, pedig igen, tudom, remek az a kislány. Az. Ellenszenves viszont sajnos Shrek, de erről valószínűleg nem ő tehet: herótom van az édes nagy mackóktól, akiknél a "csúnya fiúnak is van szíve, talán senkinek nincs ennyire" kártyát kötelező MINDIG eljátszani. Semmi bajom nincs a mackós srácokkal, de nem lehetne egyszer, csak egyszer az egyik mondjuk pletykás, vagy nagypofájú, vagy karrierista, vagy bánomisén, csak nem a kötelező édes-kedves? Ez persze a műsor hibája, és közel sem biztos, hogy a srácé. A Tha Shudras jó. Azt gondoltam, hogy nem fogom őket szeretni, de hát jók, na. Legalábbis ebben a felhozatalban feltétlenül.

mézescsók 2014.10.20. 14:21:40

@Ménkűpocok: Nem. Most, ahogy így írod, Szikora tényleg nem. Talán valamelyik szülő, bár gyanítom, már késő. Esetleg énektanár...

@Démétér: Shrek.....igen!!! Elég annyi, hogy énekeljen remekül, csak ne édes-kedves-mackós-nagyszívű!

Pácsó_Ármándó 2014.10.20. 14:33:42

@Démétér: Mackós napközis tanár, aki eleszi a vajas-mézes repetát a gyerekek elől :))
(Tóth Andi lesz az)

@mézescsók: A szülőknek illik is kontrollálni csemetéjüket.

kapuka 2014.10.20. 16:35:37

Én Bencéről gondoltam azt, hogy beszedett valamit :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.10.20. 16:42:53

összegzem, tehát akkor TG (tídzsí), Alföldi és Bence is be volt tépve.:DDD valaki még, esetleg?:D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.10.20. 17:15:48

@oharozsabimbolehetnek: he megengedsz egy olvasói kritikát: sokat beszélsz a saját ízlésedről. neked nem tetszett, szerinted jó, nekem tetszett, stb.
nyilván más írók is tükrözik a saját ízlésvilágukat, csak ennyire nem fejezik ki egyértelműen.
amikor csak úgy poénkodsz valamin, az jobb sokkal.

bimbambusz 2014.10.20. 18:37:28

@foxwiththegloves: Hát, Szikora is necces volt, de lehet, hogy ő alapból nem tud elmondani egy értelmes mondatot sem :)

oharozsabimbolehetnek 2014.10.20. 18:40:41

@ミラ: persze, h megengedem, örülök a visszajelzésnek. valamennyire igazad lehet, de ha meg csak poénkodom, meg kritizálok, akkor meg nyilván más jegyzi meg, hogy ez azért nem általános vélemény. így legalább egyértelmű, h ezt csak én gondolom, lehet egyetérteni, vagy ellenkező állásponton lenni. de majd észnél leszek eztán :)))

oharozsabimbolehetnek 2014.10.20. 18:42:05

@foxwiththegloves: sztem elvették rövidgatyás ricsi cuccát, mert most ő kimondottan higgadt volt :)

foxwiththegloves (törölt) 2014.10.20. 20:51:07

@oharozsabimbolehetnek: az a tancsi/óvóbácsi ricsi? (eddig elég felületesen néztem a műsort)
@bimbambusz: jajjjj, tudom mire gondolsz, volt 1 pillanat amikor azt hittem lesz egy kirohanása:DD

oharozsabimbolehetnek 2014.10.20. 21:07:32

@foxwiththegloves: nem, hanem az, amelyik zongorázott és Belehalokot énekelt. eddig százon pörgött minden válogatós adáson.

foxwiththegloves (törölt) 2014.10.20. 21:21:04

@oharozsabimbolehetnek: na őt pl. most láttam először, és ezzel most megleptél, halálnyugis csávónak gondoltam a produkciója után.
süti beállítások módosítása