Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x11 - Csöcsök és humor (18+)

2014. október 17. 09:00 - Chat Géza

celebvagyok11.2.jpg

Végre visszatért Jani, megint volt ökörködés, jókedv, móka és kacagás. Szerintem ettől olyan igazán fasza a műsor, de korábbi kommentekből kiderült, hogy ezzel nagyjából egyedül vagyok. De a lényeg, hogy mi volt tegnap. Be lett szólva Balázsnak, hogy miért öltözött hajléktalannak.

- Miért öltöztél Jean Balzsamnak?

- A te tiszteletedre. Ahelyett, hogy bementem volna a kórházba meglátogatni téged, inkább elmentem egy helyi turkálóba.

Aztán abból is volt egy tisztes bejátszás, hogy Auréliót királlyá koronázták, és most nagyon nem a vakok közt a félszemű tipikus esete, hanem pont fordítva: a vakok közt a még süket és néma is... Igen, talán ez jól példázná Aurélió vezetői képességeit. Egyből elkezd geciskedni, kinevez maga mellé két kiváltságost, Lacit és Zét, (akik majd kapnak egy prémium vacsorát, de erről nem is írok többet, mert annyira sem volt vicces, mint egy szilveszteri Sas kabaré best of) aztán kineveznek maguknak egy kommunikációs igazgatót, aki Tündi lesz. A futottak még kategória nyertes, DíVA, ex-X-Faktoros az agyba-főbe szopatásért cserébe – amit még nem is sejt – kérhet egy masszázst Mikitől. Első feladat, nagyon kemény, de tényleg, akinek gyenge az idegrendszere az ne is olvassa tovább, inkább nézegesse ezt az animgifet, amin A NAGY ALEK énekel.

Szóval Angélának leltárt kell készítenie minden kulacsról, tányérról és evőeszközről. Mondtam, hogy durva lesz, ugy mondtam.Tündi ezt felügyeli. És akkor benyújtja a kérvényt a masszázsra. Miki azt mondja, hogy most nincs kedve, de amúgy Sylvit megmasszírozná persze. Békafej Tündi kiakad. Basszad meg magadat meg a masszázsodat ott ahol vagy – mondja. Miki visszaugat:

"Annyi agysejted van, mint ebben a dzsungelben a sült csirke, semennyi."

celebvagyok11.3jpg.jpg

Tündi agyfaszt kap. Ennyi. A mellékelt ábra szerint igaz, amit Balázsék mondtak:

"Amint Aurélió átvette az irányítást a tábor felett, onnantól kezdve beköszöntött egy sötét korszak."

Bejjaasszony bátorságpróbája jön, ami abból a szempontból problémás, hogy Bejja nem szereti azokat a feladatokat, ahol az erejére van szükség, mert olyan nincs is neki. Egy fára kell felmászni és állatokkal teli küblikbe nyúlkálni, hogy csillagot szerezzen. Még el sem indult felfele, de már vannak gondok bőven.

celebvagyok11.4jpg.jpg

- Nekem nem tériszonyom van, hanem nincs izmom. Izomtalan vagyok. Há’ épphogy vagyok. Ez nekem itt mind zsír - vallja be Bea.

- Úh, ez nem hangzik túl jól. Na, akkor kezdjük a játékot - buggyan ki Balázsból a határtalan empáita.

Haladunk térben és időben:  Bejja másfél méterrel a föld felett.

- Én nem vagyok hőstípus. Én negatív hős vagyok.

- Negatív hős a te férjed.

- Jó, én nem nyúlok ide be.

- Akkor éhen haltok.

- Nem baj. Van rizs.

Bejja megpillantja a „nagyon” kígyókat.

- Nyugi, azok nem is mérges kígyók… csak haragosak. Na, gyerünk, ne kukucskálj, nem ajtó. Na, ez az, sikerült, megvan egy csillag. Ha lenne nálma pezsgő, akkor most kibontanám - cukkolja Beát Balázs

- Ennyi, nem tudok feljebb menni…

- Az a sok mákos tészta, ugye?

Letelt az idő, Bejja kemény két csillgot szerzett. A táborban persze ennek is örülnek, mert miért ne örülnének. A szavazás állására is fény derül: Sylvi és Laci az utlolsó helyen kullgonak éppen. Mintha a jóisten szólna Janit használva szócsőnek:

"Micsoda? Hát maguk nem akarnak humort és csöcsöket a műsorba?"

Végül persze Miki esik ki. Megérkezik a műsorvezetői standhoz, ahol lelkes fogadtatásban részzesítik: És itt van Miki, a srác, aki ha egy kicsit kevésbé aktív, akkor beszövi egy pók. János félelme beigazolódott: annak ez embernek a dzsungeléletéből kell best ofot csinálni, aki a mellizomtáncoltatáson kívül nem nagyon csinált semmit.

Oké, ez is megvolt, de ami a lényeg, hogy itt van Sylvi meztelen fürdőzése. Nem kamu, ki van téve az áru, ott a minden, lehet menni nyálcsorgatni. Itt a link.

celebvagyok11.1.jpg

Disclaimer: megmutatták Mashint vagy Mashimt, bráhogy is hívják, hogy az nem egy leszedált, félig vak, fogatlan varánusz, hanem tényleg egy vadállat, egy fékezhetetlen bestia, már majdnem maga a sátán. A helyi vadőr kibaszta az asztalra, mint 25 deka párizsit, az állat kicsit kapálózott, majd dühében, támadó jelleggel sugárban lefosta az asztalt.

Címkék: celeb vagyok 18+
89 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.10.17. 09:32:21

Hát ez jó volt, köszi... :-)))) Azért az se volt semmi, ahogy szegény Janit kigurították az asztalra, az fájhatott így legyengülten. Most egyébként viccesebb volt, lehet hogy jót tett neki az infúzió.. :-D
Miki jól megmagyarázta miért nem volt aktívabb: napi 5-6000 kalóriát tol be, most pedig egész idő alatt volt kb. ennyi. Ez mondjuk látszott is a képen: Balázs sem egy törpe, de mellette is óriási volt Miki, beépül az a kalória rendesen...
Tetszett a tükrös jelenet is, jól meglepődtek az ősemberes fazonjukon. A vacsi tényleg nulla szórakoztatást nyújtott, talán Zé leírása a kajáról ért valamit, de amúgy semmi. Abban sem vagyok biztos, hogy a többiek nem kapták-e ugyanazt, folyton rágtak valamit......

fofofo 2014.10.17. 10:31:10

hát ez tényleg jó volt :) nekem még az tetszett nagyon, amikor Jani ékes magyarsággal odaszólt a helyi csávónak: köszönjük, Chris!

mézescsók 2014.10.17. 11:07:09

A poszt valóban jó, és ez maradjon is így, mert a jövőben csak a hv-t olvasom.
Auréliót egyszerűen képtelen vagyok tovább elviselni.
Maradék agysejtjeim sem képesek tovább tolerálni állandó üvöltözését, szemétkedését, olcsó poénjait, ráadásul mindezt érdemként feltüntetve.
Azt sem tudom pl., mi abban a humor, hogy károly /vagy Károly - nekem mindegy - és kérek tisztelettel mindent T. Kommentelőt, hogy ne is magyarázzátok meg.

A másik: hogy Mikit szavazták ki, az jogos, de jogos lett volna még néhány más emberé is. Gáspárné egy tyúkanyó, úgy is néz ki. Nem tudom, mit tesz hozzá a műsorhoz.(A tegnapi adás legviccesebb része a bátorságpróbája volt, de nem neki, hanem Balázsnak köszönhetően). Nála valamivel - bár legfeljebb paraszthajszálnyival - aktívabb Tünde (Ő annyit tesz hozzá az adáshoz, hogy néha hisztizik vagy dobol kicsit), Madár (kiosztja alkalmasint a társait, a többi néma csönd), aki tegnap mintha eltűnt volna valahova. Továbbá Bódiék lányának csöcsei sem hoznak izgalomba. Nemcsak azért, mert nekem is vannak, hanem mert lassan évtizede úgy hozzátartoznak az életemhez, mint a postán a biztonsági őr.Legfeljebb ez utóbbi nem villog rám minden bulvárlap elejéről (pedig lehet, jobban járnék), nem értesülök bevállalósságáról, nem hallom selypítését, nem terpeszt naptárakon, nincsenek rejtelmes forrásokból származó jövedelmei és főleg nem tudom, mikor utazik Balira.
Ha a műsor az, hogy legyen valami, ami felkavarja az állóvizet, akkor maradnia kellene Zsófinak (szerintem legnagyobb örömére hamarosan hazamegy), Gáspár Lacinak (aki csak megjátssza, hogy boldogan menne haza - tegnap este lesírt róla, mennyire megkönnyebbült, hogy nem Őt küldték el) és Auréliónak, aki minden valószínűség szerint meg fogja nyerni ezt a versenyt is, így aztán végképp nem marad tükör az országban, amibe belefér az arca. (Az after celebes műsor ugyancsak súlykolja mindennap ezt, Lilu legalább akkora elragadtatással promózza Au-t, mint annak idején Alekoszt). Zé egyensúlynak kell, ráadásul főz is, bár enélkül sokat nem tesz hozzá a történésekhez.
Tegnap Tünde nem kicsit kínos helyzetbe került, de magának küzdötte ki a jelképes pofont. Rajta kívül szerintem mindenkinek nyilvánvaló volt, hogy Mikinek Sylvia jön be, nem Ő. Elég bunkó volt persze a pasas is, finomabban is tudtára adhatta volna, hogy hagyja őt lógva.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.17. 11:12:29

mitől olyan nagy dolog, hogy mutogatják azt a csajt meztelenül akit egyébként uszkve 2-3 havonta valamelyik férfimagazin egyébkéntis megmutat??

Robin_Good 2014.10.17. 11:30:33

"Be lett szólva"
na ja

hannamontanna 2014.10.17. 11:32:49

Ha abból indulunk ki, hogy ez a műsor arról szól valójában, hogy ki az utolsó aki bent marad, mert nyer valamit (?? hogy mit arról lövésem nincs...), nyilván az fog nyerni, akit az rtl legtöbbet szerepeltet, feladatot kap, bevág történéseket. Ez ugye Aurélió..... Szerintem a végére marad Au, GLaci és Zsófi, esetleg Zsófi helyett Szilvi, hogy azért egy csaj is legyen, nehogy szó érje a ház elejét.... Aztán nézhetjük megint az ordítozást, hogy ki a károly??? artúúúróóóóó. Óriási lesz.

ő-szinte 2014.10.17. 11:36:02

@Chat Geza: dehulyevagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDD ;)
"vakok kozt még a süket meg a bena is" szakadok ;)))) :D
Alekosz meg... :DDDDDDDDDDDDDD latom kreativ napod van ;) jolett ;) :)
Te

lac64 2014.10.17. 11:40:14

@mézescsók: "Madár (kiosztja alkalmasint a társait, a többi néma csönd), aki tegnap mintha eltűnt volna valahova. "
Tegnap éppen, hogy sokat szerepelt, elvesztette a vödröt, az elég aranyos jelenet volt, illetve ment kincset keresni, ahol a kulcs megtalálása után a legnagyobb örömömre belevágta Au-t az iszapba.
Azt szerintem elég nehéz megítélni, hogy a többiek mennyire aktívak, mert az rtl annyira elfogult Au-val, hogy gyakorlatilag csak őt mutatja, legyen az szórakoztató, vagy nem. Az kifejezetten idegesít, ahogy a két idióta műsorvezető attól függetlenül folyamatosan hájpolja függetlenül attól, hogy Aurélió nem egyszer kifejezetten szemét és rosszindulatú. Mondjuk Balázs korai munkásságát ismerve ez nem is meglepő

CJKrisz 2014.10.17. 12:05:43

Bakker, a legjobb Au szösszenet kimaradt a leírásból! Amikor a kincsvadászat után a ládába tett papírról felolvasta a szöveget. Abban szerepelt egy rész, ami leírta, hogy hány köbkilométer anyagot lökött ki a becsapódó meteor. A köbkilométer meg ugye km3-ként írandó. Ez az agyhalott meg felolvasta, hogy "káemhárom....az meg mi? :DDDD

CJKrisz 2014.10.17. 12:08:54

No meg Laci beszólása, amikor Zsófi kérdezte, hogy milyen névre foglaltak asztalt az étterembe. "Az olasz, a cigány, meg a szakács". :DD

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.10.17. 12:11:20

@CJKrisz: akár a gourmet és a sommelier sikertelen kiejtéséről is lehetne egy komplett nyelvész konferenciát építeni, de nem tartottam túl fontosnak, hiába szakadt meg a nevetéstől ezen Balázs és Jani.

CJKrisz 2014.10.17. 12:13:40

@Chat Géza: Jogos. Ettől még marha jó lett az írás! :)

ő-szinte 2014.10.17. 12:27:12

@hannamontanna: nekem is az jött le, hogy au az uj alekosz

Meridian74 2014.10.17. 12:34:29

@mézescsók: "Auréliót egyszerűen képtelen vagyok tovább elviselni."

De hát nem megmondták a bevezetőben, hogy ez b*szki, fájni fog?!

Istentelen szarul hangzik mindig az, amikor a háttérben elordítja magát, hogy (f)artúró! ...

mézescsók 2014.10.17. 12:39:11

@lac64: Ez a vödrös dolog a végén lehetett (a kincskeresés is), mert addigra végképp elegem lett a dologból és nem nagyon figyeltem. Ez esetben elnézést. Az elején - a műsor első 3/4-ed részében - viszont nem lehetett látni.
Balázsékon én inkább Gáspár Laci hájpolását látom (mekkora arc, micsoda humor, milyen szellemesség, milyen örökbecsű bon-motok, az aranyköpések falára, de izibe!), ám a héten kétszer is az after elé tévedtem (először a hét végén, másodszor Angéla kiszavazása után), végig Au-ról szólt. Amikor egy hozzászóló elkezdte volna ekézni Au-t vagy Zsófika, vagy Lilu csipogott közbe, hogy de hát ez a műsor, nem??? Ezt akarják látni a nézők, nem???

@hannamontanna: érdekes módon most nem harsogják naponta, hogy mit nyer a győztes És a média úgy általában hallgat róla..Az előző két szériából valamiért 2 millára emlékszem, de nem tudom megmondani, hogy miért.. Kizártnak tartom, hogy a fődíj egy papírmasé korona lenne miközben marcona bennszülöttek a vállukon elcipelik a győztest egy körre.

mézescsók 2014.10.17. 12:42:36

@Meridian74: Szóltak, szóltak... Miért pont ezt hittem volna el?

lobster thermidor 2014.10.17. 13:47:47

Még jó, hogy Bódi S. kiteszi a csöcseit, mert mellnek azért túlzás lenne becézni ezt a két méretes húspárnát, de legalább megláthatjuk a sok kamu szöveg mellett a maga pőre valóságában, hogy igazándiból miért is akar felhagyni a meztelenkedéssel. Az a számára szomorú igazság, hogy ezzel a rubensi alkattal már csak over size modellnek lenne jó, de ott is csak a szétnyíló középső oldalakon férne el komolyabb photoshop munka nélkül.

micsoda? 2014.10.17. 13:52:05

A poszt tökéletesen visszaadja a történteket, tetszik. A tegnapi műsor kicsit sokk volt, azért tartottam ki, hogy ki lesz a kieső. Szilvit csak a mellét takargatva láttam. Ez a meztelen felsős képe talán nekünk nem is volt látható. Ha igaz, akkor beleegyezett, hogy a nyilvánosság elé kerüljön? Tündi a kedvencem, sajnos eléggé labilis idegzetű, meg aztán nem is okosították ki, hogy miként viselkedjen. Miki bunkó. Bea hozza az okos asszonyt, A fiatal legényke továbbra is hozza formáját, jó pofa, jókat tud nevetni, és főleg őszinte.

lutria 2014.10.17. 14:03:21

Pár napja írták hogy a Sylvi gázsija 2-3X nagyobb mint a többieké(mert ebben a 2 hétben annyi de annyi "munkája" lett volna amit kompenzálni kell)de inkább a szerződésében benne van néhány meztelenkedés amit így fizetnek meg...
Érdekes módon a többi lányról még olyan felvétel sincs amin akár pulóverüket levennék ,nemhogy hiányos ruházatban legyenek láthatóak pancsolás közben.

oszt jónapot 2014.10.17. 14:19:44

@lutria: Egyértelmű, hogy Szilvi a kannák miatt van ott.

oszt jónapot 2014.10.17. 14:22:50

@lobster thermidor: Nekem nem a szívem csücske a lány, de hogy kéne kinézni egy 30+os csajnak plasztika nélkül?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2014.10.17. 14:32:16

Ez biza parizercsöcs. De nem baj. Legalább nincs szétműtve. Káddugóbimbó viszont nincs.

CJKrisz 2014.10.17. 14:32:35

@oszt jónapot: Szerintem valahogy úgy, ahogy Sylvi kinéz. Azért ezt a 33 éves testet sok hasonló korú nő megirigyelné. Persze azok a kölykök, akik férfimagazinokon nőttek fel, nem tudják, hogy hogy néz ki a valóságban egy nő. Nekik nagy csalódás lesz, amikor összejönnek az elsővel... :)

oszt jónapot 2014.10.17. 14:36:59

@CJKrisz: Szerintem is teljesen rendben van. Sőt, egyre jobban néz ki, régen egyáltalán nem voltam oda érte. Persze lehet, hogy csak én öregszem. :D

B-road · http://szetbaszazideg.blog.hu 2014.10.17. 15:03:42

@oszt jónapot: valószínű ő inkább a RubinRékákra bukik, akit mondjuk én bottal se piszkálnék, max rácsapnék, hogy ne jöjjön közelebb. :)
De ez a Syzlvy ez teljsen jó, én nem nagyon ismertem eddig, de megdöbbentő, hogy manapság mutatnak még a TV-ben kacsaszáj nélküli, labdassegg-lufimell-mentes csajokat.
BodySylvy kapott tőlem egy plusz pontot.

lobster thermidor 2014.10.17. 15:16:27

@oszt jónapot:

Én több 40+os nőt ismerek, aki kenterben veri! :)

oszt jónapot 2014.10.17. 15:18:34

@lobster thermidor: Nem mondtam, hogy nincs nála jobb nő, de szerintem teljesen rendben van.

Berborosz 2014.10.17. 15:34:38

@lobster thermidor: és mindegyiket rendszeresen dugod, mi?

furo80 2014.10.17. 16:33:21

Balázs csak a Janival kiegészítve tud szórakoztató lenni és fordítva. Kettöjük nélkül unalmas lene a müsor. Jobbulást János!

sweeney todd 2014.10.17. 17:13:09

@oszt jónapot: má' bocs, de én ezt kikérem magamnak a 30+-os nők nevében! sportolok, nem vagyok elhízva, általában 28 körülinek néznek. ne írjátok már le a harmincas csajokat, komolyan, mintha 30 fölött csak lógni és hízni lehetne.

amúgy Szilvi szerintem nem néz ki olyan rosszul, oké, a melle lóg, csak a sok pasi azt hiszi, az a valóság, amit a magazinokban lát. teljesen átlagos, kicsit sportos szomszéd lány, nem gány alakja van.

sweeney todd 2014.10.17. 17:15:10

@lobster thermidor: hát, akkor ők az utcán nem igazán járkálnak!

szerintem az arca is egész helyes smink nélkül. teljes oké a csaj és legalább nem picsog, mint a többi nőnemű bent, meg a férfiak fele.

paranyuszi (törölt) 2014.10.17. 17:28:56

@berber oroszlán: nem az a lényeg! ;) sztem aki BódySylyt fikázza, (bár ahhoz képest h modell cölöp állítólag, sztem is vannak bajok...) az IRL általában kábé úgy néz ki, mint Torrente... :DDDDDD

sweeney todd 2014.10.17. 17:41:00

@paranyuszi: pontosan! az a baj, hogy a vizuális inger már olyan magas a kacsaszájjal-műmellel-plasztikával-fotoshoppal, hogy meg sem ismernek egy igazi, átlagos, helyes lányt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.17. 18:06:57

@paranyuszi: @sweeney todd: nekem ilyenkor mindig a "the other guys" jut eszembe, amikor a nem kicsit pocsék will ferrell alázta állandóan a külseje miatt eva mendezt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.17. 18:33:52

@paranyuszi: @sweeney todd: @aggyistenbrittudós: elég szánalmas így leírni a nőket, a pasit (ha az) biztosan minden nő meg akarja szerezni. Sőt. Csak őt. Más pasi nincs is. Syl ne szólaljon meg és akkor tök jó :)

satch 2014.10.17. 18:49:13

@sweeney todd:
Nem vagyok szakértő, de azt hittem ami ekkora az mind így "lóg", kivéve ha nem igazi. Amire én azt mondanám, hogy lóg az azért nem ilyen.

Berborosz 2014.10.17. 19:06:46

@satch:
Ezeknek az orra lóg, mert nem kaphatják meg Szilvit. Se.

level 1 2014.10.17. 19:12:18

@berber oroszlán:

MInél örögebb egy nő, annál több mindenét kell mutogatnia, hogy a férfiak észrevegyék. Ezt tudja a Szilva is. Tudja, hogy a legjobb évei elszálltak, a bőre öregszik, az arca smink nélkül riaszt, hát ezért kell a szilikon csöcs bemutató.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.17. 19:25:52

@level 1: neki nincs szilikon, tudtommal.

@satch: persze, úgy hívják, hogy gravitáció :D

fingerbangs 2014.10.17. 19:27:57

sylvinek olyan jól tartott 40es teste van
playmate LOL
szerencsétlen

sanyix 2014.10.17. 20:38:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: persze hogy nincs, ezt ránézésre meg lehet állapítani. Persze aki még nem látott mellett annak nem megy. Nagyon is jó teste van, nem csak a korához képest, a fiatalabbakhoz képest is, főleg mert már azok nagy része is dagadt.
Persze a frusztráció nagy úr :)

Avatar 2014.10.17. 20:47:49

Jean Balzsam?
Nem inkább Jean Valjean volt az?

2014.10.17. 20:50:09

@lobster thermidor:
Akkor most azt is valld be, hogy hányszor csaptad ki rá a fütyköst?

2014.10.17. 20:51:21

@fingerbangs: Szerintem szép nő és ennyi.Csak undi a sok károgó,akiknek egy ilyen nő csak képről jut maximum vagy a tévéből.

sweeney todd 2014.10.17. 20:51:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ebből egy kukkot nem értettem, de biztos.

Szilvié nem szilikon.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.17. 20:55:37

@sweeney todd: így utólag én sem, de veletek értettem egyet :D

@Avatar: ez egy szóvicc.

@sanyix: elég megnézni a mellette vergődő novák angélát. 3szor akkora mellek, tökéletesen állnak, na vajon miért?:D

Bumpi 2014.10.17. 21:04:50

Debílió viszi a prímet, remélem megnyeri. Laci, Zé és Madár még a kedves figurák szerintem. Akitől kinyílik a bicska a zsebemben, az a Zsófia. A maradék említésre méltatlan, érdekel bárkit is a Szilvi csöcse? Nem.

sweeney todd 2014.10.17. 21:10:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ez annyira durva, hogy kb már alig találkozni valódi mellel, a tévében meg pláne nem látni olyasmit.

Ybl 2014.10.17. 21:30:44

Azért ez a Bódi Szilvi otthonra nem kéne.

Gia 2014.10.17. 21:46:17

Laci ma kissé lejáratja magát..

Nagy Endre 2014.10.17. 21:46:24

Tegnap Aurelio friss királysága alatt Tündit nevetve megszivatták.Tudta Aurelio hogy Mikitől jólesne Tündinek egy masszázs ezért bevállal mást is.Lett is ebből balhé.Tündivel mindenki lassan felsöpri a dzsungelt...Ma is Aurelio és Laci.Tünde tálcán kínálja a magát és az a baj hogy szinte csal Szilvi van mellette.Zsófi is őt ajánlotta baszogatóembernek rá is faragott Aurelioéktól akiknél meg tegnap volt ezen a poszton.Nem tudom hol díva a csaj de az életben sem nagyon állja meg a helyét.Őt kellett volna elsőként hazaküldeni.

Nagy Endre 2014.10.17. 21:51:43

Aureliot hazazavarnám.Azt hiszi lazán átsétált a VV2-be ami a dzsungel.Mindenki idióta neki akkora a pofája a semmire hogy na.Itt is csak azért tűnik ki mert a többiek normálisak hozzá képest.Ez meg azt hiszi az ő showja megy minden este.Érdekes lenne ha Laci hirtelen partner nélkül maradna.Madár hiába pofázott neki amit az anyjáék nem nem nevelték belé azt senki nem fogja.

min 2014.10.17. 21:53:04

Egyszer egy rendezvényen Syl mellett álltam de fel sem tünt, hogy ő az csak amikor felszólították az emelvényre. Megelepett, hogy milyen alacsony...

szmoti 2014.10.17. 22:01:23

Sziasztok, lehet, hogy egy érzéketlen bunkó vagyok, de komolyan így kell szenvedni ezek miatt a videó üzenetek miatt? Kb. két hete nem látták egymást....jó ahol kicsi gyerek van ott talán még megértem, de pl Au...jessszus :D

Nagy Endre 2014.10.17. 22:23:55

Balázsék magánszámai egyre rosszabbak.Az hogy eljátsszák ezredszerre hogy mennyire imádják egymást ezt szexuális poénokkal erősíteni sokadszorra katasztrófa.Inkább több anyagot adnának le helyette.Mintha muszáj lenne pofázniuk hogy kitöltsék az időt de minek...

Nagy Endre 2014.10.17. 22:28:11

@szmoti: Általában megviseli az embereket lelkileg ha a világ másik végén, többnyire szar időjárási körülmények között, minimális civilizációs körülmények között amiben eddig nem volt részük, zárt helyen kamerák kiszakítva az eddigi életükből kicsit lehet nekik szar és ez nem szenvedés.Az otthoniak hiánya.Persze jó pénzért mentek el oda de ők is emberből vannak.

Nagy Endre 2014.10.17. 22:32:51

Bódy Szilvi nekem a csajok közül a legkellemesebb csalódás.Sok helyzetben kiderült már a játékban hogy nagyon nor,ális és segítőkész és élvezi a játékot.Jó látni hogy vannak emberek akik anélkül is szimpatikusak tudnak maradni hogy mindennapp királynak gondolnák magukat.

úgyiselfelejtem 2014.10.17. 22:41:06

Nem nézem, csak a reklámokból jut el hozzám sajnos valami a műsorból.
DE, ha valaki jól megagyalná azt a Auréliót, könyörgöm, kerüljön címoldalra, mert utólag is szívesen megnézném...

ő-szinte 2014.10.18. 00:21:26

bódultszilvinek IRL nincs jó teste, korához képest meg főleg nincs
a fejéről ne is beszéljünk smink nélkül
jelenleg egy átlagos 30+-os csaj aki nincs elhízva, de már párnázódik
sajnos a tények tények maradnak , főleg mozgóképen... :-)
és a viselkedése is igen talmi

lobster thermidor 2014.10.18. 07:57:50

@berber oroszlán:

Mikor melyiket, de tudhatnád, hogy ilyen dolgokról úriember nem beszél.

lobster thermidor 2014.10.18. 08:00:37

@Diorella Queen:

Ha a te sekélyes fantáziáddal élnék, talán naponta többször is megtenném, de mivel még csak nem is gerjedek a pösze, és meglehetősen oktondi Szilvire, így sajnos nem számolhatok be egyetlen ilyen esetről sem.

lobster thermidor 2014.10.18. 08:11:03

@oszt jónapot:

Azért egy olyan nő, aki állítólag a szörfdeszkáján éli az életét, és a Waikiki Beach, valamint a Maldiv - szigetek között ingázva telnek a napjai, persze ha a kemény rúdtánc edzések megengedik ezt, az nézhetne már ki egy kicsit jobban is. Egy kicsit lehetne feszesebb a teste, mert bár nem kedvelem a kigyúrt némbereket, de Szilvi szerkezetén ahhoz viszonyítva, hogy állítása szerint a sport tölti ki az életét, hát bizony egy gramm izmot nem látok a helyenként bizony ráncosodó bőre alatt.
Na most ha nem egy modellről beszélnénk, aki abból él, hogy eladja a testét, hanem egy átlagos 30 - as nőről, aki egy kicsit még ad is magára, ez így pont rendben is volna. De egy agyon sztárolt vetkőzős modelltől ez nekem kevés.

kapusedző 2014.10.18. 08:12:42

@lutria: Szilvinek ez alatt az idő alatt pont annyi dolga volt mint máskor. Várni V. úr telefonját, hogy kihez kell kiugrani egy rövid baráti látogatásra Bécsbe. Mondjuk, ahogy nézem, megfelelő mennyiségű vakolat kell már ezekhez a túrákhoz.

kapusedző 2014.10.18. 08:20:10

@furo80: Tényleg szórakoztatóak... Különösen akkor, amikor azon röhögnek teli pofával, hogy valakinek moslékot és szart borítanak a nyakába. Ez nem bátorság, hanem gusztustalanság próba...

Fazakas László 2014.10.18. 08:46:32

@oszt jónapot:
Az már nem kanna, hanem inkább csöcs, de a legrosszabb esetben - két fonnyadt túrószacskó.

csincsilla72 2014.10.18. 08:53:56

@lobster thermidor: Szilvi vega. Ez mindent el is mond róla. Mégis miből nőjenek ki azok az izmok? A reggelire fogyasztott magos buciból?

Nagy Endre 2014.10.18. 09:15:37

Itt a videó ahol minden látszik.Szilvinek sosem voltak kis mellei ezt tudjuk.Szép alakja van a feneke sincs megereszkedve és nem narancsbőrös.De mindenbe bele lehet kötni.

borsonline.hu/20141017_bodi_sylvi_most_meg_anyaszult_meztelenul_furdott__videoval

Nagy Endre 2014.10.18. 09:17:29

Amúgy megnéznék itt pár palit hasonló helyzetben hogy viselné a beszólásokat a testével kapcsolatban.Lottyadt fenék, úszógumi, nagy has, kis farok stb.

Netuddki. 2014.10.18. 09:55:04

Szóval fotosopp nélkül így néz ki ez az agyonhájpolt nő. Van pinája, lógó csöcse.
Ezek szerint bárkiből csinálhatnának címlaplányt, csak vetkőzni kéne hozzá. Meg még ki tudja mit megtenni hozzá...

Netuddki. 2014.10.18. 09:56:05

@Nagy Endre: Endre! A probléma az, hogy én a habtestemet nem mutogatnám a tévébe, meg különben is van böcsületes munkám.

Gonosz törpe 2014.10.18. 11:05:00

Bódy Sylvi a főtéma. Nem baj. Nemsokára Baukó Évi lesz.
A puding próbája...tudjátok. Amíg el tudja adni a testét, addig jó nő.
De jó láttam tegnap? Férje és kisgyereke is van?

Nagy Endre 2014.10.18. 12:16:14

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Neki is van munkája.De a te habtestedre nem is kíváncsi senki.Azoknak szólt a fennti reagálásom akik beszólogattak Szilvinek.

Nagy Endre 2014.10.18. 12:22:12

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Gondolom az RTL-nél imádják az ilyen lógó csöcsü agyonhájpolt nőket mint Szilvi ezért vették fel és ezért mutogatják.Szar az izlésük nekik is ez akkor már kiderült.:-)

Gia 2014.10.18. 13:33:55

@Gonosz törpe: Sylvinek nincs sem férje,sem gyereke.A fiútestvére küldött neki videóüzit a saját csemetéjével.

Gonosz törpe 2014.10.18. 15:52:26

@Gia: Kösz!
Csak úgy félszívvel nézem-hallgatom. Ha Aurélió jön, nem nézem, árt a vérnyomásomnak, amit meg hallok, gyakran nem értem...

rábaszhespics Koncsíta 2014.10.18. 16:22:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Szintén ezt akartam kérdezni.
Hol van már a mai poszt, mert Zsófit akarnám basztatni. :)

Tertullianus, a filozófus 2014.10.18. 16:50:30

Remélem, a mai posztot is CANDY írja!
süti beállítások módosítása