Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x10 - “Így fogjad, zorallból rambóba!”

2014. október 16. 11:30 - zaphodbb

Ma patakzott a könny, szem nem maradt szárazon, a végén már azt éreztem, hogy menten kiugrom az első emeletről, ha még több depresszió folyik ki a képernyőből. De kezdjük az elején. János még nem épült fel, Balázs pedig nélküle vérprofi műsorvezető, csak épp hiányzik belőle az a bizonyos plusz. Valahogy mindent megtudunk tőle, gördülékenyen vezeti fel a részeket, de semmi extra, még a papagájt sem molesztálja Jani nélkül.

Első sírás: Beja asszony, mert neki most már nagyon hiányzik az otthona. Az ő sírását azért emelem ki - majdnem mindenki elbőgi magát ebben a részben -, mert tőle hangzik el ekkor az egyik legviccesebb mondat, amin még a műsor végén is röhög Balázs:

Már az is hiányzik, hogy Győző ordítson.

beja.jpg

Egyébként ebben a részben ennyi volt a pozitívum, hogy meglepően sok beszólást generáltak a táborlakók, amiken fetrengtem néha két sírás között. A reggel arról szól, hogy Zsófi a hős, aki megszerzett 10 csillagot, és vadállatoknak kitéve ült 5 órát a sötétben. Ebben a jelenetben Zsófi sír, mert kiborult ettől az egésztől. Zé annyira meghatódik Zsófi teljesítményén - és szerintem be akarja cserkészni úgyamúgymeg -, hogy szervezkedni kezd, hogy mindenki készítsen meglepit Zsófinak. Laci például fából faragjon neki valamit, míg ő főz szegűszeges rizst, Madár meg szaval. Lacinak tetszik az ötlet, hogy faiparossá válhat, majd a dzsungel közepén, csilliárd fával körülvéve egyszer csak megszólal:

Már csak egy kis fa kéne.

Ezen sikerült nevetnem. Madár verse azonban hamar elrontja a kedvem, már nekem kínos, ahogy szaval. Balázstól aztán megtudjuk, hogy ma már el is megy az első táborlakó, akit a közönség kiszavaz, és hogy a nők a táborban sokkal jobban néznek ki, mint az elején a rizstől meg a babtól meg a jó levegőtől. Én nem tudom, hogy élőben milyenek persze, de a képernyőn semmiféle változást nem látok rajtuk. Sylvy smink nélkül még mindig semmilyen, Angéla póthaja pedig továbbra is szarul néz ki, Tünde is ugyanolyan pszichopatán néz az arcával, ahogy eddig.

Elérkezünk az adás nagy dobásához: Zsófi diktátort Aurélió váltja a tábor vezérségben, jön a jó világ. Én már előre nagyon röhögök, Aurélió reakcióján meg főleg, mert ugye ki mást is jelölne ki a vécépucolásra, ha nem Zsófit. Nagyon helyes. Mindeközben megkoronázzák, itt elvesztettem egy kicsit a fonalat, hogy őt most miért, de legalább vicceset nyög be a koronázás után, akkora arc ez a gyerek, hogy nélküle szerintem halott lenne a műsor:

A tisztelet az első lépés afelé, hogy a nép is boldog legyen és a király is boldog legyen.

aurelio.jpg

Nem is lepődöm meg, hogy Zsófi, Sylvy és Madár nem repes örömében, és a háta mögött kavarják a szart. Épp most nem sír senki. De csak mert elkezdenek inni, ugyanis a 10 csillagból pazar kaja érkezik, borokkal. Zé tervezgeti mit főzzenek, mikor Laci közbevág, és létrehozza a nap mondatát:

Arra gondoltam, hogy először igyuk meg a bort, aztán már teljesen mindegy, mi van itten.

A borozgatásból nosztalgiázás lesz, úgy viselkednek, mintha már évek óta ott lennének. A kaja után két gitár is érkezik, aminek persze Laci örül a legjobban, innentől kezdve nem is látjuk már gitár nélkül a műsor folyamán. Gitározni tanítja a mit sem sejtő, álmosan pislogó Auréliót. Egy hangot kell megtanulnia pengetni, amihez Laci ezt a remek tanácsot adja:

Így fogjad, zorallból rambóba!

Aurélió hamisan, de bátran énekel Lacival, a Lasciatemi Cantare dallamára írnak az összes táborlakóról egy dalt, amiben már megint Aurélióról készül a legmókásabb rész:

Csóró Aurélió, a cigány digó, gitározni nem tud, sajnos olaszul se.

gitar.jpg

Érkezik egy újabb levél, amiből megtudjuk, hogy egy darab ember telefonálhat, ki kell választaniuk maguk közül. Mindenki lemond önszántából a lehetőségről, merthogy Madárnak van otthon a koraszülött babája és azért az előrébb való, mint a pasim/anyám/legjobb barátom. Vagyis majdnem mindenki, mert Tünde nem. Ő először annyira nagyon nem, hogy duzzogva még el is bőgi magát, hogy neki át kell adnia a lehetőséget, hogy ő beszélhessen a barátjával. Ilyen ember a világon nincs. Végtelenül idegesítő.

Szegény Madár persze nem telefonálhat kettesben élete párjával, kamerák követik minden szavát, hát szerintem ez kínos, ugorjuk is át. Közben Slyvy okoskodik, mert ő annyira nagyon tudja, hogy milyen az, amikor egy csecsemő hiányzik a szülőnek. Biztos volt már valami kutyája, akit nem látott 2 napig és abból következtet. Laci a kisfia miatt aggódik, neki tényleg nehezére esett lemondani a telefonálásról, most épp nagyon szerethető figura. Az egész agonizálás lényege, hogy mindenkinek patakzik a könnye, annyira hiányzik nekik az otthon.

tunde_1.jpg

Balázs érkezik a táborba, kiderül, hogy Angéla hagyja el a tábort 3 percen belül. Sylvy és Beja pont úgy búcsúznak tőle, mintha öribarinők lennének már gyerekkoruk óta. Egy kicsit sírnak, biztos, ami biztos.

Inkább megnézzük a a bátorságpróbát Sylvyvel, akinek Mikit kell magával vinnie. Le nem írom, hogy mi a bátorságpróba, mert elmondani is hosszú, annyi a lényeg, hogy Mikinek celebekkel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolnia, amiken rendszeresen elvérzik és a hideg vízben köt ki, míg Sylvynek gusztustalan állatok közé kell bemászni a csillagokért. Egy értékelhető mondat azért elhangzott a bátorságpróbán, az elején, mikor Mikit felületették a víz fölé:

Ülök itt, mint Matula bácsi.

matula.jpg

A próbán 9 csillagot sikerül összevadászniuk, örülünk, és megállapítjuk, hogy egymásra vannak ezek ketten kattanva, nemsokára éjszakai maszatolást láthatunk majd jó eséllyel valamelyikőjük hálózsákja alól.

A táborban közben folyik a szarkavarás, most kivételesen a férfiak beszélik ki a nőket. Aurélió szerint Sylvy irigy rá, Angélának meg tetszik Miki és azért adja mindig neki a kajáját, mert:

Le akarja fújni, azért.

Angélára váltunk, aki odaért Balázshoz szépen, hogy átvegye a hazafele repjegyét. Látszik rajta, hogy be van szarva a papagájtól, közben meg lecukizza a táborban lévő tündibündi csapatot. Megtudjuk azt is, hogy Tündének kellene szerinte legközelebb hazamenni. Egyetértünk.

angela.jpg

Címkék: celeb vagyok
52 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.10.16. 12:18:01

Köööszi, este a feléről lemaradtam....
Amilyen ez a Tündi, azon is csodálkozom, hogy lenne kinek hazatelefonálnia....
Azért azt meg kell hagyni, hogy Szilvi abszolút nem rinyált, bemászott, matatott, kiszedte. Ilyen támogatással (nem), mint Miki, a kilenc csillag szinte csoda.

hannamontanna 2014.10.16. 12:19:31

Az a halotti induló se volt rossz a koronázás alatt .. :-DDDDDD

penna 2014.10.16. 13:11:09

nekem pl. abszolút nem volt kínos Madár szavalása, mert látszott rajta, hogy szívből jött. amúgy meg: ki a fene gondolta, hogy pont Madár tud kívülről egy Berzsenyi verset? még akkor is, ha jó rövid volt :). szerintem a táborlakók legtöbbje azt se tudta, ki Berzsenyi, szóval...

nagyon kedveltem eddig is őt, de a műsor alatt ez csak fokozódott. szépen, kedvesen, finoman nyesegeti pl. a teljesen bárdolatlan Au-t, vigasztalja azt, akinek arra van szüksége, szóval az én szememben remek ember, és biztosan jó apa is lehet, nagyon nagy szívvel és lélekkel. nem egy Einstein persze, de az emberi értékei ezt bőven felülírják.

Baresz83 2014.10.16. 13:30:15

@hannamontanna: Oké, megnyugodtam, hogy ezek szerint tényleg a halotti indulót danolászták I. Orálió megkoronázása alatt! :D

Ancilla 2014.10.16. 13:55:08

@penna: Csatlakozom. Nekem is ugyanez Madárról a véleményem. Igaz, kihagyott néhány versszakot (vagy kivágták), de szerintem szépen, értelmezve mondta, ráadásul tartalmilag még illett is a helyzetre . ( "A szelek mérgét nemesen kiálltam. /Sok Charybdis közt, sok ezer veszélyben/ Izzada orcám.") Számomra bőven kompenzálta ezzel a memóriajátékban nyújtott nem túl fényes teljesítményét.

Hozzá hasonlóan nagyon rokonszenves egyéniség Zé. Józan, higgadt, diplomatikus, jóindulatú, figyel a többiekre, bírja a gyűrődést, még sosem láttam kiborulni. Tetszett, ahogyan egyetlen mondattal leszerelte (sőt megnyugtatta) Auréliót, aki a vécépucolás ellen tiltakozott , amikor Zsófi meglehetősen diktátori stílusban ezzel a feladattal bízta meg.

Nekem ez az egész - sokat szidott - műsor a jellemek miatt érdekes. (A feladatok némelyikét - pl. a gusztustalanságok evését - nem is bírom nézni...)

CJKrisz 2014.10.16. 14:47:20

@Ancilla: Abszolút ugyanez a véleményem! Madár eddig is egy szimpatikus figura volt számomra, egyszer egy vidéki piacon találkoztam vele és váltottunk pár mondatot, ez alapján is egy közvetlen, kedves ember. Tetszik, ahogy Au-t terelgeti, diplomatikusan, kedvesen, de tiszteletet parancsolóan. Amikor a minap indultak a négyfős kincskeresésre, akkor is rászólt, Au-ra, hogy "Ne menj el, amikor hozzád beszélek", de olyan hangsúllyal, amiben érezni lehetett az a folytatást, hogy "mert nyakon csaplak". :)
Zéről 2 hete azt se tudtam, hogy ki fia-borja (mondjuk most sincs ez sokkal másképpen :) ), de ugyanezeket tudom elmondani, amiket te. Végtelenül szimpatikus figura. Mondjuk a főzésen kívül nem tudom, hogy csinál-e bármit a csapatban... :)

sweeney todd 2014.10.16. 14:56:38

miért nem fogynak ezek az elvetemültek, ha állítólag éheznek?

tomfree 2014.10.16. 14:58:13

Ritkán jutok tévé közelbe, de tegnap volt szerencsém belenézni ebbe a borzalmas műsorba, az agyam egy darabja komolyan kiégett ezektől a pacákoktól. Nem bírtam végignézni az egészet, mert ezektől visszafordulok a fejlődésben szellemileg.

kis.herceg 2014.10.16. 15:20:13

végén hallottàtok Zsófi elszólàsàt Berkirõl? "nem olyan mint az édes életben...azzal teltek a napjaink, hogy..." és a folytatás lemaradt, pedig kíváncsi lettem volna ha mégjobban lebuktatja azt a kamu embert.

egyemakisszíved 2014.10.16. 15:30:28

Mindenki lemondott a telefonálásról önként, Tünde is. Csak ő nem tudta, hogy Madárnak nemrég túl korán született meg a kislánya, ezért aggódik. Bár most már túl sok oka nincs rá. Amikor elmondták a többiek neki is, egyből visszalépett ő is Madár javára. Engem egyébként idegesít Madár mézesmázoskodása. Emlékszem, mikor szemből Au vállára tette mindkét kezét, közben hülye rizsát nyomva, hogy alkalmazkodjon jobban, még nézni is kellemetlen volt, pedig mindketten mosolyogtak. Azért ha egy boxoló akarja valakire erőszakolni az akaratát, elég nyugtalanító tud lenni. A kedves erőszak is erőszak, szerintem. Ebben valószínűleg jól összeillenek a párjával, de én mondjuk nem tudom, miért kell megnevelni egy 4-5 hónapos koraszülött csecsemőt, hogy az egész éjszakát átaludja.

sweeney todd 2014.10.16. 15:42:06

@egyemakisszíved: "de én mondjuk nem tudom, miért kell megnevelni egy 4-5 hónapos koraszülött csecsemőt, hogy az egész éjszakát átaludja." az vicc volt, te!

kis.herceg 2014.10.16. 15:48:53

azért Balázs Janis poénjai elég kínosak voltak, abszolút nem illett oda pl. ez a "nagymamát molesztált " baromság.

@egyemakisszíved: amikor Aut nevelte ott érezhetõ volt hogy ideges a Madár, közbem meg nyomta ezt szép dumát, az valóban nem volt szimpatikus

*jinx* 2014.10.16. 15:58:23

@sepörd: Azt nem Bejja asszonyról mondta? Hogy más élőben, mint az Édes életben.

micsoda? 2014.10.16. 15:58:44

Kívánom, hogy Jani egészsége visszatérjen, mert nélküle a műsor is szárazabb. Még a papagáj is érzi. Tünde nagy volt, először mert ki merte mondani, hogy szeretne telefonálni, lemondott Madárért. Miki nem szimpatikus, hacsak azért nem, hogy kevésbé ismeri a celebeket. Zé nyugalma viszont igen, látszik rajta "ez játék, az élet a barátnőm" Angélának műhaja van? Hát ez is egy hobbi. Nyertesnek, Zsófi v. Aurélió, rájuk tippelek.

nem akar az ökörcsorda legelni 2014.10.16. 16:08:19

A műsor számomra akkor lenne hitelesebb, hogyha lett volna egy mérlegelés az elején meg a végén is ami alapján meg lehetett volna állapítani, hogy ki mennyit fogyott, 17 nap alatt ha csak napi egy marék rizst eszik valaki 5-10 kilót fogynia kellene. Amíg semmilyen testi átalakulást nem lát az ember, addig simán gondolhatja azt, hogy a forgatás után mindenki a szállodai szobájában alszik.
Azt, hogy csupa szív ember Erdei a műsorban is alátámasztotta, ahogy sajnos azt is, hogyha Lacival kellene egy szellemi párbajt vívnia elég szoros lenne a verseny.

kis.herceg 2014.10.16. 16:17:39

@*jinx*: nem hát, tisztán kivehetõ volt, drámaian mondta Erdeinek.

penna 2014.10.16. 18:58:01

@Ancilla: Igen, nekem is Zé a másik nagy szimpi a csapatban. Kedvelem az ilyen laza, okos, de jó csapatjátékos figurákat. Látszik rajta, hogy járt-kelt a nagyvilágban, látott egyet s mást, tud alkalmazkodni, és kellőképpen intelligens ahhoz, hogy a helyén tudja kezelni a táborban fellángoló "hatalmas" problémákat és a többi, hozzá képest jellemzően nagyon más szinten lévő emberkét.

Kár, hogy nem mutatják a táborban sosem, hogy főznek, mosogatnak, rendezik a tábortüzet, stb., szóval a hétköznapi életet. Helyette a két buta tulok viszi el a műsoridő 80%-át, akik közül az egyiknek még a beszédét se lehet érteni, a másik meg azt a 10 szót ordibálja felváltva, ami a szókincsét képezi. Persze az RTL tudja, hogy a nézők nagy része az ilyen szintű összefoglalókat szereti, ezért ezt csinálja.

Engem is azok a mozzanatok érdekelnek, amikor a számomra érdekes emberek produkálnak pozitív vagy negatív értelemben váratlant. Nekem egyébként pozitív még: Szilvi, mert azért vagány a nő (negatív, hogy logika: nulla :D), és Bea, akinek vág az esze és meglepett, hogy nem hisztizik, hanem beilleszkedett a csapatba. Ez a nő egy normális férjjel sokkal különb életre lett volna képes.

ő-szinte 2014.10.17. 00:12:17

Nahh, néha nevettem a poszton, határozottan jobb mint a humortalan cukroslányé

Berborosz 2014.10.17. 08:51:48

@Ancilla: @penna:
Ketten mindent leírtatok a műsorról, pontosan úgy, ahogy én is látom.
Jellemeket figyelhetünk meg, esetleg jellemtelenségeket, vagy jellemek alakulását. Ezért kéne kevesebb Balázsékból, és több a szereplők mindennapi életéből.
Persze tudom, hogy zárt kapukat döngetek.

candyperfumegirl 2014.10.17. 11:12:19

@ő-szinte: mit ártottam neked, de úgy ő-szintén? Mivel ez már nem az első beszólásod, csak rákérdezek.

ő-szinte 2014.10.17. 11:16:46

@candyperfumegirl: semmit, csak uncsi amit irsz
Pusztan velemenyeztem, ennyi

ő-szinte 2014.10.17. 11:18:46

@berber oroszlán: ez nem kivansagmusor, orulj, hogy nezheted ;DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.17. 11:23:45

@penna: nyilvan azert nem mutogatjak hogy foznek meg mosogatnak, mert nem csinalnak olyat :P
Somusor,ezert mint minden ilyen, megrendezett, not real, de ettol fuggetlenul engem szorakoztat ahogy hulyet csinalnak magukbol ; DDDDDDD

candyperfumegirl 2014.10.17. 11:24:44

@ő-szinte: nem, amit te csinálsz, azt baszogatásnak hívják. Vissza-visszatértél a dologra, kimondottan cseszekedő stílusban. Nem szóltam volna egy szót sem, ha egyszer lazán megjegyezted volna, hogy nem tetszik, nem pályázom arra, hogy mindenkinek bejöjjön, amit csinálok. Én elfogadom, ha rühelled az írásaimat, mert nyilván nem egyezik a humorunk, ezzel semmi gond. Viszont van erre egy egyszerű megoldás, skippeled az írásaimat, és mindenki boldog lesz. Mindkettőnk szerencséjére nem én írom az összes postot a hogyvolton.

D.Leery 2014.10.17. 17:12:23

@candyperfumegirl: nyugi, nem a te készülékedben van a hiba.

Gia 2014.10.17. 18:19:51

Örüljünk,hogy egyáltalán írnak nekünk hogyvoltot.

ő-szinte 2014.10.18. 01:09:37

@candyperfumegirl: van egy ősi dakota mondás: aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha megbasszák... :-)
mellesleg ahányszor nem tetsző posztot írsz annyiszor foglak ilyen kritikával illetni, ha ezt gondolom
ha tetszik valami azt pozitív megjegyzésekkel illetem, mint látható is volt
ennyi :-)
a stílusom pedig, - engedtessék meg - de egyedi :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és köszönöm, hogy meghatároztad hányszor nyilváníthatok véleményt ;-) :D
ha elfogadnád, hogy nem tetszett amiket eddig írtál, akkor most nem parádéznál itt...

ő-szinte 2014.10.18. 01:10:11

@Gia: ha szórakoztató, örülök is ;-)

ő-szinte 2014.10.18. 01:12:04

@D.Leery: nem, persze... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.10.18. 08:47:12

@sweeney todd: Azért, mert szénhidráttal tömik az agyukat.

candyperfumegirl 2014.10.18. 10:29:41

@ő-szinte: látom, nem ment át a hozzászólásom lényege, akkor én nem pazarlok több leütést erre.

virágméz 2014.10.18. 12:40:21

@ő-szinte: mi lenne, ha nem a posztírók stílusát beszélnénk itt meg, hanem a műsorról, a szereplőkről, azok sete-suta vagy éppen nagyon is karakán módon élt dzsungel perceit csemegéznénk, mindenki a saját szája íze szerint. Azoknak, akik ezt a beszélgetést az összefoglalók megírásával elindítják, csak köszönet járhat, sztem.

rábaszhespics Koncsíta 2014.10.18. 12:45:12

Ne foglalkozz vele, vót egy afférja sixxel azóta Csát Gézának puncsol. :D
Én is b.sztattam a Gézát régebben, de mostanában jókat ír és most már látom, hogy nektek is rossz ha b.sztatva vagytok.
Nem lehet minden írás tökéletes, de az, ha valaki folyton azon nyafog, h szarból nem lehet várat építeni, akkor azért lehet egy kicsit b.sztatni ...nem? :)

rábaszhespics Koncsíta 2014.10.18. 12:48:15

@ő-szinte:
"mellesleg ahányszor nem tetsző posztot írsz annyiszor foglak ilyen kritikával illetni, ha ezt gondolom"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De csak addig, míg ki nem *asznak. :D
A múltkor is túl mentél a megengedett határon, láttam. :D

ő-szinte 2014.10.18. 13:18:30

@rábaszhespics Koncsíta: kurvára alulinformált vagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
semmilyen afférom nem volt sixxel
szar napja volt és nem akarta a D-ket mert tableten valami basz van vele
a cukroslány helyett meg írhatna ő mert ugyanúgy szeretem olvasni mint Gézát
(veletek ellentétben ugyanis nekem van humorom)
de épp nem ér rá
ennyike

ő-szinte 2014.10.18. 13:22:24

@virágméz: jaja, persze, köszönet LOL
meg tisztelet meg balablabla :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
baszki a köszönetet ki kell érdemelni
tudom, hogy ez új infó neked, de sosem késő tanulni ;-)))))) :DDDDDDDD
és ha nem bírja a kritikát, ne írjon
engedtessék meg
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.10.18. 13:31:40

@ő-szinte: Ha olyan jó a humorod miért nem te írsz hogyvoltot?
Mi meg majd megkritizáljuk. ;-)

rábaszhespics Koncsíta 2014.10.18. 16:10:28

@ő-szinte:
Te....te party gyilkos királyjány, te tisztára olyan pökhendi vagy, mint a Zsarnok Zsófi. :P :)
Tudjuk, hogy van humorod, de néha elmegy, mint a Gézának. :)
A cukroslányt meg békén hagyni. :)

ő-szinte 2014.10.18. 16:12:42

@Gia: mert se kedvem se időm erre, és attól, hogy jó valakinek a humora még nem biztos, hogy szórakoztató posztot ír

rábaszhespics Koncsíta 2014.10.18. 16:18:01

@Gia:
Ő-szinte első posztja kb. ilyesmi lenne. (viccelek)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..stb.

Gia 2014.10.18. 17:26:55

@rábaszhespics Koncsíta: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

paranyuszi (törölt) 2014.10.18. 18:41:04

@Gia: @rábaszhespics Koncsíta: jájjj, de nem akartam beleszólni, de nem bírom ki.... :) a hsz-nek az volna a lényege h mindenki leírhatja a véleményét... Akár a posztról, akár a műsorról, akár negatív, akár pozitív. Ilyen ez a popszakma! :) Ha valaki nyilvános helyen ír, akkor biza benne van a pakliban h kap hideget, meleget... Jó ès esetleg negatív visszajelzést is. Nem kell emiatt ríni .. :) ennyi. :)

ő-szinte 2014.10.19. 01:58:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: áhhhhháhhháháháháháháááááááááááááá, az első kurva vicces hozzászólásod ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(fejlőccc ;-) nem éltem hiába :-DDDDDD buksisimi ;-) )

ő-szinte 2014.10.19. 02:06:23

@rábaszhespics Koncsíta: meg kell kérdeznem , hogy te káposztástésztát szoktál-e ebédelni vagy csak görögországban hagyod el a pendrájvokat hajótörés minősített esettye mellett? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

ő-szinte 2014.10.19. 02:08:53

@rábaszhespics Koncsíta: aki meg ezt nem érti azért hadd ne én legyek már a fogyatékos :-P ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.19. 02:11:22

@rábaszhespics Koncsíta: ugyan már...zsófi wc-t pucolni jöhet max hozzám ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(na jó, nyilván viccölök ;-))) )
és nekem max az eszem megy el, nem a humorom ;-)))) :DDDDD

ő-szinte 2014.10.19. 02:19:15

@paranyuszi: jájjjjjjjjjjjjjjjj , hát csak nem bírtad ki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :S :DDDDDDDD
sírokkkk :DDDDDDDDDDDD
aztán meg majd kapjuk, hogy falkában támadol :SSSS :DDDDDDD
jájjj mámóóóó, ööö... akarom mondani VÉREM ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de amúgy full osztom amit moncc

rábaszhespics Koncsíta 2014.10.19. 10:09:59

@ő-szinte:
Hajnali fél 3-kor ? :O :D
Már megint túl léptél a határon. :D
"és nekem max az eszem megy el, nem a humorom ;-)))) :DDDDD"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem is tudtam, h pikkelsz a Dorothyra. :O
Az tényleg jó beszólása volt. :)

virágméz 2014.10.19. 15:47:34

@ő-szinte: "a köszönetet ki kell érdemelni" írod - te tévúton jársz szegénykém! Nézz utána, kérdezz meg másokat is, hisz nem tanultad meg, nem tudod, hogy miért is mondunk köszönetet. Nagy baj ez, alapvető dolgok kellenének, hogy a helyükre kerüljenek nálad - de lehet, hogy amit leírsz, annak az inverze az igaz, és úgy kell olvasnunk, ...akkor oké.
süti beállítások módosítása