Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014 - Mentorok háza 1-2.

2014. október 13. 17:00 - oharozsabimbolehetnek

Remélem, felkészítettétek a könnyzacskókat, mert ma biztos nem ússzuk meg sírás nélkül. A mentorok elvonultak a luxuskéglikbe, és várják a hat esélyest, hogy énekeljenek még egy utolsót az elő show előtt. 

A 25+-szal kezdünk, G mentorsegédje Geszti lesz. G unatkozott, és előkapott egy gitárt, hogy megadja az alaphangulatot. Én, amíg nem láttam, azt hittem, feltettek egy régi blues-lemezt, úgyhogy gondolhajátok, milyen hangja van. 

Screen Shot 2014-10-11 at 10.11.05 PM.png

Geszti közben a képeket nézegeti, hogy felkészüljön a borzalmakra. Szerinte ebben a kategóriában vannak a legcsalódottabb emberek, ezért drámai lesz azoknak, akik nem jutnak tovább. De a beszélgetést már nem tudják befejezni, mert közben megérkeznek a kis pacsirták. (Ez egyébként az egész mentorházra jellemző, ami rohadt idegesítő volt, mindenki félbehagyta a beszélgetéseit.) Jön a szokásos szöveg arról, hogy csak hárman jutnak tovább, de még nem dőlt el, marha jó mentorotok van, stb, stb. G szerint a legfontosabb a lélek. A versenyzők leülnek a váróban, és beszélgetnek egy kicsit angolul, hogy Erika is értse, de az egész inkább kínos. Jöjjön Krisztián, aki a gyerekeiért énekel. A Jelenést hozza, de valahogy nagyon fura az egész nekem, bár tudom, hogy Caramelt nehéz visszaadni. Geszti szerint modoros volt, de fog rá emlékezni. Krisztián szomorú, de nem tudjuk meg pontosan, miért. Horányi Juli a második, most szenvedni fog, mert túl angyalkásnak gondolják. Aki azt a cipőt ráadta, azt megverném a helyében. 

Screen Shot 2014-10-11 at 10.13.13 PM.png

A dal nem volt rossz. Geszti a végén tapsol. G-nek probléma, hogy Juli nem lép ki a komfortzónájából. Erika folytatja a sort, aki mostanra kezdi komolyan venni a versenyt. Shakirát énekel, nekem egy helyen hamisnak hangzott. G sem volt vele olyan elégedett. Utána Horváth Ági jön, aki itt is elmondja, hogy fiatalon lett anya, és nem volt ideje az énekes karrierjére. Set Fire to the Rain-t hoz. Neki is borzalmas a cipője. A számot elég rendesen eltolja, szép íve volt. Geszti gyorsan fel is építi a brandet: attraktív, családanya, sok érzelmet tud generálni. Viszont maníros is. G szereti a nyers énektudást. Jonatán a következő, aki nagyon ideges és Presser Gábort fog énekelni. Geszti fejére kiül az unalom, de ez csak az eleje még a dalnak. 

Screen Shot 2014-10-11 at 10.15.29 PM.png

Szerintem a végén sem lett ez annyira erős, mint amennyire lehetett volna. Geszti sincs lemosva, mert az érzés csak a dal végére érkezett meg. Bozsek Márkkal hozza párhuzamba, aki a gitárja nélkül félember volt. Kállai-Kiss Zsófi Zárja a sort. Pofátlanul rövid a ruhája, a fiúk meg is jegyzik, milyen csinos. G rákérdez, miért várt négy évet, hogy másodszor induljon a műsorban. Zsófi szerint ennyi kellett, hogy lelkileg megérjen. 

Screen Shot 2014-10-11 at 10.16.00 PM.png

A dal közben egy hangyabokányit megbicsaklik a hangja, de amúgy szépen szól. Gesztinek tetszik, hogy érett, de sajnos hatásvadász. Na, mindent láttunk, innentől már csak az agyalás van hátra. Beesteledik, zöldre vált a medence világítása, és ezek a szerencsétlenek még mindig csak várnak. Tőlük egy köpésnyire a mentor és segédje egy pohár bor mellett egyezkednek a továbbjutókról, nekik meg még egy szponzorvizet se adtak. 

Screen Shot 2014-10-11 at 10.16.35 PM.png

G-ék egyben biztosak csak, még kettőt le kell bokszolni. Közben kiderül egy fontos részlet: idén nem 12-en, hanem 13-an lesznek az elő showban, és a 13.-at a nézők választják ki abból a négy emberből, akiket a mentorok jelölnek a be nem jutott versenyzők közül.

Hirtelenjében másnap lett, ezt a részt megint a gitározó G nyitja, aki távolba révedve, szíve minden fájdalmát elzenéli. Az igazság az, hogy ha azt mondom, nagyon jól játszik, azzal nem mondok semmit. Egyszer egy másik műsorban szívesen hallgatnám órákig. Ő már biztos megy az élő showba, most azt fogja elárulni, kiket visz még. Tudja, milyen szar várni az eredményre, remélem, kíméletesebb lesz, mint a többiek ilyenkor. A versenyzők közben átöltöztek, de még mindig a váróban szobroznak, ezúttal a székeket is elvitték alóluk. Horányi Juli megy először. G elég gyorsan pontot tesz a dolog végére, nem húzza sokáig a rétest. Persze, hogy Juli jön a sóba. Kijön G-től, és leül egy kanapéra a hegy tetején. A többiek nyugtázzák, hogy már csak két hely kiadó. Erika jön, vele most valamiért G magyarul beszél. Nyilván azért, hogy össze lehessen vágni trükkösen az előzetest. A lány bólogat, de nem vagyok biztos benne, hogy érti is. Ahogy gondoltam, ő kiesik, várható volt, nagy bajban lett volna egy magyar esten. Horváth Ági még mindig énekesnő akar lenni, de G szerint tegnap komoly technikai problémái voltak, amit eddig sikerült elrejtenie. Az elő showban annyiféle feladat lesz, nem biztos, hogy mindegyiket meg tudja oldani. Magunk közt szólva, technikailag sokkal jobban áll, mint pl az előző évek versenyzőinek 90%-a, de mindegy. Ági sem marad, most még nem lesz énekesnő. 

Screen Shot 2014-10-12 at 2.45.17 PM.png

Jonatánalma a következő, G azzal kezdi, hogy jól lecseszi, amiért tegnap ilyen béna volt. Miközben beszél, Jota arcán krokodil könnyek gördülnek le. Megy a showba, de mintha nem erre számított volna, teljesen sokkos állapotban van. Bence mai outfitjére pedig nincs mentség.

Screen Shot 2014-10-12 at 2.47.08 PM.png

Screen Shot 2014-10-12 at 2.48.55 PM.png

Krisztián járul most G elé, aki jól át tudja élni a dalokat, de mégsem jó annyira, hogy menjen élőzni egyenes ágon, viszont vigaszágra még jó lesz. Majd a nézők szavaznak róla. Elindul a kanapé felé, Zsófi messziről figyeli, és jól kiakad. Bemegy G-hez, kézfogás, puszi (ezt a kombót sosem értettem). G tegnap csalódott benne, mert erőtlen volt a produkció. De viszi tovább természetesen. Zsófi arcára kiül az értetlenség. Aztán sír egyet. Aztán felhívja az anyukáját, aki szintén sír egyet. “Jaj, Zsófi, minden vágyunk ez volt!” Irigylem a problémáikat. 

Szikora folytatja, Puskás Peti segít majd neki választani vállalhatatlan ingben. 

Screen Shot 2014-10-12 at 2.11.03 PM.png

Azt mondja neki, hogy nem énekeseket keresünk, hanem olyanokat, mint a Zalatnay, majd egy félmondattal később azt mondja: “akik nincsenek felpumpálva”. Szerintem ez ellentmondás. Érdekes egyébként, milyen normálisan tudnak egymással beszélgetni, de mikor megjönnek a lányok, akkor elönti az agyukat a tesztoszteron, és affektálni kezdenek. Itt igazinak kell lenni, a mai mottó az ösztönösség, addig is menjetek a várakozóba. 

Cseh Andi nyitja a sort egy jó kis Black Velvettel, ehhez a hangja is jól illik. Szikora szerint énekelt már jobban is, de Petinek tetszett. Andi minden grimaszt bíztatásnak könyvelt el. Iza jön másodiknak, és bár szépen énekel, szerintem semmilyen, de legalább jó a lába.

Screen Shot 2014-10-12 at 2.18.03 PM.png

Szikora kimelegedett. Tóth Andi érkezik, most még jobban ki fog melegedni. Peti nehezen hiszi, hogy 15 éves a csaj. Robi megdícséri, milyen csikidámos a szerkója ma. Valaki mesélje már el, mi a francot jelent ez! Purple Raint énekel, ami nagyon meredek választás, de kb lemossa a mentort és segédjét. 

Screen Shot 2014-10-12 at 2.23.33 PM.png

Szikorának ebben a szobában ez soknak tűnt. Anasztázia a negyedik, megint kiabálni fog egy Beyoncé dallal. Ma nem olyan jó, Robinak elmaradt a varázs. A csaj érzi is, amikor visszaül a váróba, megjegyzi, hogy életében nem énekelt ilyen szarul. Gwendolin a következő, már ő maga is elhiszi, hogy itt a helye, innen lehet nagyot koppanni. Az elején nagyon koncentrál, de aztán belelazul a dalba, és elég jót énekel. Peti még tapsol is, aztán Robinak négyszemközt az egyedi hangszínét dícséri. Jenifer a végzet asszonya, a From Sarah With Love című elcsépelt kiabálósat fogja énekelni. Helyenként az az érzésem, kicsit túlságosan akar, és tudjuk, annak mi a vége. 

Screen Shot 2014-10-12 at 2.30.17 PM.png

Petinek a varázs erősebb, mint a hangja, mert ilyen hangot már hallottunk. De a lába neki is formás.

Este dumálnak tovább a három befutóról, itt is kőhajításnyira ülnek tőlük a lányok. Nem értem, minek ültetik ki őket, ha még nem mondanak nekik semmit. Mehetnének közben medencézni, szaunázni, pihenni, aztán az izgulós filmeket meg lehet csinálni később. A lányok hallgatózni próbálnak, de nem sikerül elcsípniük semmit, ehelyett a kanapékon dőlnek jobbra-balra.

Másnap Robi eléjük tárja döntését. A lányok nagy betonkockákon várják az ítélethirdetést. Gwen nagyon csúnyát mondhatott a stylistnak, mert az fekete bőrkabátot adott rá, valaki meg még a napra is kiültette szegényt. Iza ül le először a díványra, Szikora az erős mezőnyt emlegeti neki, de szerinte ő az egyik legerősebb, viszi is tovább.

Screen Shot 2014-10-12 at 2.33.50 PM.png

Jenifer a második, Robi megint elmondja neki, hogy milyen szép. Az viszont nem derült ki, van-e emögött szív. Nem baj, ráérünk megtudni majd az elő showban. Eddig kettőből kettő, négy lány maradt egy helyre. Következőnek Tóth Andrea tudja meg, mi lesz a sorsa. Szikora szerint éretlen a személyisége és nyers a produkciója, de jöhet az élő showba. Andi boldog, és míg ő a lépcső alján örömködik Bencének, többek sírva fakadnak, mert tudnak számolni. 

A maradék három lánynak, Anasztáziának, Gwennek és Cseh Andinak egyszerre kell Robi elé járulnia. Az egész, ahogy ott ülnek durcás fejjel a kapanén picsaszoknyában, tűsarkúban, kicsit olyan, mint egy elbaszott pornócasting. 

Screen Shot 2014-10-12 at 2.39.43 PM.png

Mentoruk mesél nekik a tiszta lapról, a lehetőségről, hogy a nézők vigaszágon bejuttassanak valakit, majd a lehetőséget végül Gwennek adja. A lány arcán az látszik, hogy “mi van?”

Vasárnap folytatjuk a csapatokkal. Egy étteremben találkoznak Gabival és segédjével, Czutor Zolival, aki a játékosságot fogja keresni bennük. 

Screen Shot 2014-10-12 at 9.44.41 PM.png

Elküldik őket a váróba, aztán belecsapnak a lecsóba. Van, aki még csak most vette észre, hol van, és ettől elkezdett izgulni. A lényeg, hogy mindenki seggében ott a zabszem, de Zoli szerint nincs is jó megoldás, mert ha nem fontos, akkor nincs itt keresnivalójuk, ha fontos nekik, akkor úgyis rágörcsölnek. 

A Pálinka Republic kezdi a napot. Fáradtak, de próbálnak összpontosítani. Kicsit hamis, és most nem hozzák azt az őrült bulihangulatot, legalábbis nem jön át a képernyőn, mert Zoli is, és Gabi is tapsol a végén, bár Gabi gyorsan meggondolja magát. A Rosewood jön, de nem vagyok benne biztos, hogy a csaj ugyanaz, mert úgy van kisminkelve, hogy nem ismerek rá. Ennek a lánynak ráadásul a hangja sem olyan jó. Ki vagy te, és mit csináltál a helyes, szép hangú lánnyal? 

Screen Shot 2014-10-12 at 9.50.58 PM.png

A mentort és segédjét megvették vele, és végülis ez a lényeg. A Phoenix Rt. a dobosuk nélkül jön, mert ő beteg lett, egy ismerős helyettesíti majd. Eddig mindig felrobbant a ház tőlük, most kicsit visszafogottabbak, de jól áll nekik. Runaway Traint hoztak, ami jó lenne, de szerintem az utolsó hangok igen hamisak voltak. Nem is sikerült megfogniuk a közönséget. Jön a Spoon, az idei év ultimate fiúcsapata. Engem tök hidegen hagy a produkciójuk, de állítólag szipi-szupi volt, legalábbis Gabi szerint, aki végigtátikázza velük az egészet. 

Screen Shot 2014-10-12 at 9.54.17 PM.png

Utánuk Gabi földijei érkeznek, a Rock-Inger. Egy Don’t Stop The Music feldolgozást hoztak, és egész addig szerintem szar, amíg nem kell benne kiabálni. Onnantól már nem olyan rossz. De ez azért jelez valamit. A sort a Tha Shudras zárja. Még mindig maszkban vannak, Zoli elsőre nem is tudja hova tenni az egészet. Elkezdenek zenélni, és kurva jó! Annyira intellingensen jó ez a Fever, hogy végigvigyorgom, hallgatnám még sokáig. Gabi és Zoli végig mozognak. Hangosan felröhögök, amikor a ritmus szekció zacskóval kezd zörögni. 

Screen Shot 2014-10-12 at 9.57.36 PM.png

Nehéz róluk rosszat mondani, de Gabinak sikerül, fél attól, hogy a maszk távolságtartó, de szerintem az a baja, hogy ezzel az élő showban nem lehet mit kezdeni.

Gabi és Zoli négyszemközt dumálnak, egyenként végigbeszélnek mindenkit. Nem értenek egyet mindenben, Zoli a szíve után menne, míg Gabi félti a kommersz élő show-s vonalat. Végül kitalálja, kiket akar továbbküldeni, és kiket enged vigaszágra. 

Lássuk! A tegnapi könnyed, városi stílusa után ma latin dívának öltözött vörös ruhában, szorosan hátrafogott hajjal. Kicsit erőltetett csak. A Pálinka Republic tegnap nem hozta a várt varázst, jól ki is kapnak Gabitól, de végül mennek élőzni. De ami tegnap történt, az többet nem fordulhat elő. A Phoenix Rt folytatja a sort, akik elbizonytalanodtak egy kicsit. Párhuzamosan jönnek a Rock-Ingerrel. Mindkettőnek ugyanazt mondja, hogy nagyon jó, amit csinálnak, de az énektudás nem az igazi, és még sokat kellene fejlődni. De nem ebben a műsorban. Úgyhogy eddig háromból egy. Következik a Tha Shudras, akik kicsit aggódnak, hogy a maszkon múlik a továbbjutás, de pont leszarják. Őket a Spoonnal mutatják párhuzamosan. Az űrfiúknak Gabi azt taglalja éppen, hogy még mindig nem ismeri őket, a Spoonnal meg nem biztos, hogy dolgozni akar három hónapig. Ezt mondjuk nem is csodálom. De viszi őket, persze, hogy viszi, mert jó az illatuk, és sok nézői szavazatot generálhatnak. 

Screen Shot 2014-10-13 at 4.00.00 PM.png

A Tha Shudras drámája még tart, Gabi jól megszorongatja a töküket, aztán elviszi őket sózni. A srácok alig térnek magukhoz.

Screen Shot 2014-10-13 at 4.00.26 PM.png

A Rosewood jelenleg kukázik, az egész életüket feltették erre a műsorra. Nagyon tiszták és őszinték, de Kamilla (ő a lány) túl félszeg, Roland pedig (ő a fiú) nem túl jó énekes. Ők kerülnek vigaszágra, mert Gabi bízik benne, hogy a nézőkre is úgy hatottak, ahogy rá. Szerintem innentől bukó, mert én pl pici piros kiütéseket kapok tőlük.

Repüljünk inkább a Balaton mellé, ahol Alföldi Robi várja a fiúkat kék napszemüvegben, köldökig kigombolt ingben, segédjével, Stohl Bucival. 

Screen Shot 2014-10-13 at 4.08.25 PM.png

Ők jól bevált páros, nagyon jól működnek együtt, ez az első percben kiderül. Érkeznek a fiúk, és a fene vigye el, jól érzik magukat, mert süt a nap. Nekem is ez a gyengém. Némi felvezető blabla után a srácok leülnek a váróban, mentorék meg mennek arra a helyre, ahol majd az előadások lesznek. Sallai László kezd, végre valaki, aki nem szenvedős áriát választott ide. Bár nem tiszta a Blurred Lines, de legalább mindenkit megmozgat a váróban. Alföldi szerint lapos volt. Benji a következő, aki néha nagyon gyerek, de basszus, csak 16 éves, mi legyen, ha nem gyerek. Nagyon gyengén kezd, aztán két sor után megtalálja magát, és belejön. Robi és Buci bekönnyeznek Benji tisztaságától. 

Screen Shot 2014-10-13 at 4.11.26 PM.png

I. Richárd jön, a Szabó, vagyis Shrek. Jó a kedve, de lehet is, mert úgy kezd, hogy már attól továbbjuttatnám, és a folytatásban is rendben van. Ilyet még nem láttunk tőle szerintem. 

Screen Shot 2014-10-13 at 4.13.44 PM.png

II. Richárd a következő, a Borbély, azaz Heath Ledger reinkarnációja. Nem egyszerű dalt választ, és végre nem vigyorog végig, hanem a dalhoz illő, fájdalmas arcot vág. Nagyon-nagyon szép hangja van. Még mindig. A mentor és segédje nem tudnak megszólalni, aztán azt rágják, hogy túlságosan ki volt dolgozva a produkció. Karacs Balázs az ötödik, de nem jó jel, hogy Robi a válogatós teljesítményére nem is emlékszik. Úgy énekel, mintha fel akarná szedni Robit, de nekem összességében nem olyan nagy szám. III. Richárd szalad énekelni most, a Nagy, vagyis Rövidgatyás barátunk. Megint bekaphatott egy-két spurit, mert a váróban jár a lába folyamatosan. Végre magyar a dal, de én nem dobtam tőle hátast, helyenként bizonytalan a hang. Rövidgatyás Ricsi megint a kiabálással akarja elvinni az egészet. Bencével nem tud beszélgetni utána, mert hadar össze-vissza, nem tud megállni a lábán egy helyben, és el is sírja magát. 

Screen Shot 2014-10-13 at 4.16.16 PM.png

Mi lehet ez az anyag? Csak hogy a gyerekeimet távol tartsam tőle. A Balaton ezen az éjjelen viharos volt, ezt nemcsak a villogó fény jelzi. A versenyzők szenvednek a kanapén, Buci és Robi pedig remek kamaradrámát adnak elő bent a szobában, ami arról szól, hogy kit válasszanak.

Közben reggel lesz, Alföldi kihirdet. Shrek tudja meg először, merre kell továbbmennie. A többieknek a váróban most esik le, hogy látni fogják, ki esik ki. Shrek nem egy sztáralkat, de tud nagy pillanatokat okozni, nem is kérdés, hogy az élő showban a helye.

Screen Shot 2014-10-13 at 4.17.52 PM.png

Felváltva sír és nevet, jó nézni az őszinte megnyilvánulásait. Egész addig, amíg fel nem hívja anyut, az tök műanyag. Borbély Ricsi a második. Alföldi az első mondatával arra utal, hogy elzavarja, de természetesen nem, hülye lenne kihagyni egy ilyen hangot, még ha párszor össze is fognak zördülni.

Screen Shot 2014-10-13 at 4.20.09 PM.png

A váróban a többiek idegbajt kapnak.

Screen Shot 2014-10-13 at 4.19.57 PM.png

Rövidgatyás Ricsi ma kettőt vett be abból, amiből tegnap egyet, azt modnogatja magában, hogy “nem akarok én menni, nem akarok én menni”. De ő jön. Alföldi beszéltetni próbálja, de olyan ideges, hogy nem nagyon tud kinyögni semmit. Megy az élő showba. Én meg nem hiszek a szememnek. Ricsi sír.

Screen Shot 2014-10-13 at 4.22.07 PM.png

Még mindig sír. És most is sír. A többiek nézik, hogy sír. Aztán a másik két továbbjutóval meglapogatják egymást. A maradék három együtt vonul be Robihoz. Most osztják a tiszta lapot. Balázst egyelőre elküldi. A másik kettőt még aszalja egy darabig, majd végül Benjinek adja az esélyt. Ő nem teljesen hepi.

És akkor összefoglalva: 

25+: Horányi Juli, Andelic Jonatán és Kállai-Kiss Zsófi, tiszta lapos Horváth Krisztián

Lányok: Ilyés Jenifer, Jakab-Péter Izabella, Tóth Andrea, tiszta lappal Krizsma Gwendolin

Csapatok: Pálinka Republic, Spoon, Tha Shudras, tiszta lapos Rosewood

Fiúk: Szabó Richárd, Borbély Richárd, Nagy Richárd, és tiszta lappal Benji

Jövő héttől jönnek az élő show-k!

Címkék: rtl klub x-faktor
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2014.10.13. 21:14:39

Hogy lehet úgy nézni, mint Horváth Ági a hatodik képen? Ez már a nagycsoportban is ciki volt! Mint akinek lenyúlták a Monster High matricáját!
A Tha Shudrasnak nincs ellenfele a csapatok közt, a fiúk meg többet sírtak, mint a lányok.

Hedge33 2014.10.13. 22:01:25

Jajj, Nagy "rövidgatyás" Ricsi....Én elküldtem volna. Tuti nem stimmel valami a sráccal, túlságosan zavart + ő az egyetlen, aki olyan bunkó, hogy végigkáromkodta az adást.

zsolaxxx 2014.10.13. 22:13:31

Shudras nagyon kemenyen jo, full profik es a maszkkal hulyet csinalnak mindenkibol. Lanyok felejthetok bar a tisztalapos lany a legjobb kozottuk, csak rutintalan. Fiuknal barmelyik lehetne az elsok kozott, sztem ok a legjobbak. Ne alakitsak at oket, csak segitsek a mostani stilusukat.

Sunny Days 2014.10.13. 23:47:49

a kocsmának, ahol az együttesek meghallgatása zajlott, nulla alatti volt az akusztikája, nagyon gyengén szólt minden produkció, az énekes és a hangszerek is elvesztek, nem is értem, hogy lehetett ilyen helyszínt választani

hannamontanna 2014.10.14. 09:37:19

Tha Sudras brutál jó. Ezzel a maszkkal az van, hogy szerintem a meghallgatásra jó volt, hogy kitűnjenek, megjegyezhetőek legyenek, ezt a feladatot teljesítette is.... Amúgy, ugye az látszik, hogy nem egy Kiss volumenű, örökre vállalható dolog, most kellene egy ütőset stílusváltani. Lehet maszk, de valami egységesebb, menőbb, mert ezek azt lássuk be ovisak. Ezzel a hanggal, zenei rátermettséggel már ugrani kellene egy színvonalasabb kinézetre.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2014.10.14. 19:03:57

Ilyés Jenifer helyett Krizsma Gwendolint kellett volna biztos bejutó helyre tenni, Gwen sokkal jobb és van zeneileg is beltartralma, Jenifer ellenben üres.

@hannamontanna: Ebben a mezőnyben nagy formák és tudnak is zenélni.

hannamontanna 2014.10.18. 21:36:45

Na azt hiszem, hogy ez az x faktor tényleg durva lesz. Már most úgy gondolom, hogy bárki esik ki, kár lesz érte. Gwendolint és Krisztiánt például már sajnálom is..... azért egyszer meghallgattam volna őket.

hannamontanna 2014.10.18. 21:48:51

Amúgy sixx.... ez a Bence fiú szemmel tart Téged és örökre elküldött nászútra. Milyen kedves. Ha fizeti is..... :-))))
süti beállítások módosítása