Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x06 - A nagy kajamutyi

2014. október 12. 10:22 - Chat Géza

celebvagyok1.png

A lírai önvallomások összefoglalója lesz ez a mai. Hihetetlen dolgok derülnek ki, mert a pattanásig feszült idegek miatt már mindenki agyfaszt kap mindenkitől, amire még a Malackaja-gate is rátesz egy lapáttal. A zseniális átvezető szöveg, Balázs és Jani egymás szopatása ott kezdődik, hogy Balázs sugárzó személyisége taszítja az esőt, így neki nem kell se esőkabát, se semmi, mire visszakézből „megdicséri” Jani outfitjét:

Jó ennek a gatyának a fazonja,

ráfeszül szépen a makkodra

A gördülékeny adásmenet isten tudja hanyadik percében – valszeg még az ez volt tegnap című szegmens egyik szellemi csúcspontjából – lett kiemelve a táborlakók örömzenélése, a dzsungelhimnusz, amiről Balázs és Jani se tudtak lekattanni. A dzsungel, a dzsungelélet a dzsungel… kántálják, mint egy rossz gospel kórus.

Balázs rendre villalakóknak hívja a táborban sínylődő celebeket, ezért Jani jól elseggeli, mint Lúdas Matyi Döbrögit. Még egy ilyen baki és lecserélik Istenes Bencére – hatásszünet – , annál még egy beöntés is jobb. Itt egy jól időzített buzipoén is megfér. Közben a táborban a malacnevelés okoz óriási hisztit, mert a kis cocák kapnak friss almát, banánt meg mogyorót, amit a táborlakók persze hogy nem ehetnek meg. Ettől Aurélió menten idegösszeroppanást kap. Jó, hogy nem küldtek maláj kurvákat, hogy tényleg összkomfortban legyenek a kis dögök. Nem pont így mondja, de tartalmilag teljesen lefedi Au faék egyszerű gondolatait. Bejjasszony is kivan.

Se kávé se semmi, a malacnak meg bánán? Hol?

celebvagyok3.pngmagyar nyelvtan bitch please

Az éhségtől, a szararc táborlakókkal való bezártságtól, a rossz időtől már mindenki kifogyott a béketűrésből. Mindenki oltja a másikat, ahogy csak tudja. Kiderül, hogy Szabó Zsófi Közbiztonság Szilárd szerelemgyereke, mert konkrétan kijelenti, hogy neki fóbiája van: ha egy társalgásban valaki rosszul használja az ikes igéket, ő sztrókot kap menten. Fóbiája van tűle. Nem lakok, hanem lakom, így alázza porig Tündit. Mire ő: jó de hát én urambocsá, debreceni vagyok. Ebbe a késbe jól beleszaladt, merthogy ez nem budai főúriságtól vagy vidéki tajparasztságtól függő tájszólás, hanem magyar nyelvtan 2. osztály. Ez hozzátartozik a szép magyar beszédhez. Te nem beszélsz szépen, mondja Zsófi. Plusz még finoman a szemébe is mondja, hogy egy buta picsa. És akkor itt nem kezdték el egymás haját tépni, hanem tovább beszélgettek.

- Nullából építettem fel A Krasznai Tündét.

- És mi/ki A Krasznai Tünde?

- Díva.

- Az igen. Jársz pszichológushoz?

- Nem.

- Én igen. – és neked is kurvára kellene, tenné hozzá azonnal

Bejjaasszony megy kivarrt hátú Mikivel kincsvadászatra, ügyesek, megcsinálják, kapnak kávét, hiperfaszaság. Közben a malackaja-gate is tovább gyűrűzik. Laci Aurélió elé rakja a kaját. Értelme nincs, ne is keressük, kicsit szopatgatja a koméját, de ennyi. Én éjjel amúgy alvaevő vagyok, vérem. - tudjuk meg Auréliótól, de ez  a plusz infó is a ki nem szarja le kategóriába tartozik, de azért köszönjük szépen.

celebvagyok5.pngValaki hívja már ki Aurélióra a divatrendőrséget, könyörgöm!

Kicsit ugrunk az időben, beesteledik, és még az áram is elmegy, amit Miki és Aurélió fineszesen kihasználva, a végtelen diszkréció égisze alatt a többi táborlakótól két centire megbeszélik, hogy mennek oszt megdézsmálják azt a három almát meg három banánt. Közben lent hülyére stroboszkózzák magukat a többiek. Végül csak egy almát, egy banánt meg két szem mogyorót burkolnak be, a nyomokat eltüntetik és odaállnak a disznóólhoz, hogy úgy tűnjön, mintha megetették volna a jószágokat. A kamerákkal persze ki a fasz foglalkozik, ugye. Mindegy is, mert Miki az esti flamózásnál bevallja, hogy ráraboltak a disznók kajájára. Itt megkezdődik a veszett hápogás, Laci hüledezik, Sylvi meghánytatná Mikit, hogy legalább a moslékot megkapják a disznók, Aurélió meg csak dohányzik, és nem tudja feldolgozni, hogy mégis mi a zimankós faszért haragszik rá mindenki, amikor csak a disznók kajáját ette meg, nem a táborlakókét. A büntetés gondolata nem jut el az agyáig. Mert hogy te hülye vagy azt megértem – mondja Madár Auréliónak – de hogy a Májki Májkrém is?

Én vidéki gyerek vagyok, vidékről jöttem. Ott nem etetjük a malacokat se almával, se banánnal, nem hogy mogyoróval. Az nekem kell. Én vagyok itt a dzsungelben, én éhezek, nem a malacok.

Utóbbit felvarratnám a vádlimra. És akkor Zé konyhafőnöki teendőit nem levetkőzve testhezálló feladatot kap: ételeket kell kóstolnia a bátorságpróbán. Na itt persze a bennszülött szakács nem játszott úgy a textúrákkal, nem figyelt oda a tálalásra, az ízekre és a savakra sem, mint a Konyhafőnökben bárki, de hát ez nem is az a műsor, itt csak nyers bogarakat meg struccpéniszeket szervíroznak. Bear Gryls legyen a talpán, aki keresztbe lenyel egy Afrikai Kabócát. Szabó Zsófi is eljött segíteni, de leginkább csak úrinősködik és eltartott kisujjal fog meg valami kicsi kis kukacot, amit egy rögtönzött faszos poén után csak-csak elmajszol a drága.

celebvagyok4.png

Bár csak egy-egy falatot kellett enniük ezekből a borzalmakból, tehát nem kellett Zének letorkozni az egész struccpéniszt, ügyesek voltak, nem fognak éhen halni, de holnap Laci megy próbára, mert vizes feladat lesz, ő meg irtózik a víztől, ha az nem egy márvány jakuzzival van körülvéve. Jó lesz ez.

Címkék: celeb vagyok
46 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.10.12. 11:05:27

Szegény Zsófika jól beleszaladt ebbe az ikes ragozásba:
www.nyest.hu/hirek/nehany-szo-az-ikes-ragozasrol
Lehet, h a színművészetin verték bele ezt a baromságot (mármint az a baromság, h ő helyesen használná, hisz nem mond lakolt laksz helyett, és tessz-t se teszel helyett).
Egyébként én kinézem Balázsékból, h azt az áramszünetcsinálós felvételt utólag készítették :)
A bátorságpróba kimondottan szórakoztató lett. Azon meglepődtem, h Zé annyira kikészült az agyvelőtől, hisz azt nálunk is sokan eszik (én ugyan nem), és tutira ő is evett már. A péniszt is könnyebben csúszósnak gondoltam :)

Thomas Dantes 2014.10.12. 11:43:57

A műsort nem nézem. Nyelvtantanár sem vagyok, de ez érdekes. Laksz-lakol, lakom-lakok. Az a legjobb amikor nyelvtani kérdésekben olyanok okoskodnak, akik semmit nem értenek hozzá, de a magas lóról osztják az észt. Márpedig így helyes, meg úgy helyes. Amiről ez a Zsófi nevű illető beszél: hát én ilyen szabályt nem ismerek. Lehet rosszul tudom, de szerintem téved, és jó nagy butaságot mondott. Tudtommal ez csak afféle nyelvi babona, tévhit amit Zsófi akárki legyen is(tudom valami színésznőcske a szomszédos sorozatban volt)mondott. A következő részben kifejethetné, hogy hát-al nem kezdünk mondatot.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 11:44:02

Közbiztonság Szilárd mára már fogalommá vált. Hivatkoznak rá, előadásokba szövik bele hozzászólásait. Kedvelem.

Thomas Cooper 2014.10.12. 12:15:13

@MolnarErik: nekem is egyből az jutott eszembe, hogy azt a kis videót utólag csinálták. Jani nagyon hangsúlyozta, hogy tuti megfogják enni legalább a felét, a malac kajának.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 12:18:02

@MolnarErik: @Thomas Dantes: Két véglet, ahogy a két lány szocializálódott, Szabó Zsófi nekem eddig semleges volt, de amilyen stílusban megalázta Krasznai Tündét, az nagyon gáz volt. Krasznai Tünde nem sakkolimpiára jelentkezett, hanem egy énekes műsorba, Szabó Zsófi sem a legmenőbb színházban mutatja a tehetségét, a családi háttér nem az ő érdeme, egyelőre csak kihasználja.

sweeney todd 2014.10.12. 13:03:07

@MolnarErik: ez a Zsófi gyerek! azt sem értem miért fényezték, hogy milyen jó nő, eléggé holdvilág képe van. és ahogy lebutázta Tündét! bagoly mondja verébnek... rémlett neki valami nyelvtan szabály általános iskola első osztályából és akkor már terjeszteni kell az igét. de hát ő is olyan egyszerű, mint egy faék. miért kell népnevelni?

Krétagarbó 2014.10.12. 13:05:38

@aggyistenbrittudós: egyelőre csak amortizálja. Gyerekkorom legnagyobb mesemondó "sztárja", a gyönyörűen beszélő Szabó Gyula kislánya csak égeti szegény édesapját (isten nyugosztalja).

A poszt viszont tele van elírással, nem akarok K. Szilárdot játszani, de tényleg át kellene olvasni élesítés előtt, mert nem egy vagy kettő hiba van benne.

Krétagarbó 2014.10.12. 13:12:32

A Bejja asszony kávéjára rátérve azt azért nem értem, hogy AU miért kap cigit, és Bejja miért nem kávét (jó most kapott kivételesen)? Mindkettőtől lehet függő valaki, ez olyan kivételezésnek tűnik. A cigit amúgy sem engedném egy ilyen típusú túlélő műsorban, valahogy nem passzol a koncepcióba...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 13:14:58

@Krétagarbó: már megbocsáss, Krétus, de azt "éKesítés"nek kell írni is és ejteni is, álá Dodó :)

Krétagarbó 2014.10.12. 13:22:36

@aggyistenbrittudós: majd ha olyan menő telcsim lesz, akkor én is úgy írom:))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 13:22:52

@Krétagarbó: most gondolj olyanra, ami/aki nélkül egy órát sem bírnál ki. azt helyettesítsd be a cigire, és kicsit megértőbb leszel. én sem dohányzom, de ha eltiltanának a mocsárban vadászástól, mindjárt kiscica lennék, nem krokodil.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 13:25:24

@Krétagarbó: :DDDDDDDD 10 pontos :) és persze de genya vagy! :)

Ancilla 2014.10.12. 13:29:28

@Thomas Dantes: Az ikes ragozás mára már kiveszőben van. Viszont kijelentő módban, egyes szám 3. személyben még használjuk, s az igényes nyelvhasználatban valóban nem ajánlatos az eszek, iszok, játszok, alszok, lakok stb. alak. Választékosabb az eszem, iszom, játszom, lakom, alszom... Ez persze nem azt jelenti, hogy a másikat nem szabad használni, csak az kevésbé igényes. (Régen felszólító és feltételes módban, illetve egyes számban mindhárom személyben megkülönböztették az ikes ragozást. Ezt őrzi pl. a "Ki nem dolgozik, ne is egyék" közmondásunk vagy Petőfi Csokonai c. versében az "Ihatnám, pajtás!" kifejezés igealakja. Ma már azt mondjuk, hogy "egyen", illetve "ihatnék". )

Krétagarbó 2014.10.12. 13:35:22

@aggyistenbrittudós: cigizem, de AU-nak nem engedném a dzsungelben:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 13:42:18

@Ancilla: nincs igazad, nincs kiveszőben. használni meg mindent szabad :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 13:52:37

"a posztolót lehet már?"
mert akkor:
Géza, tetszett! (főleg a Szilárdos rész)

Ancilla 2014.10.12. 13:55:35

@aggyistenbrittudós: Nem olvastad el figyelmesen a kommentemet. A régi magyar nyelvben egyes számban minden módban és minden személyben megkülönböztették az ikes és iktelen ragozást (én eszem, te eszel, ő eszik; én egyem, te egyél, ő egyék; én enném, te ennél ő ennék). Ma már csak kijelentő módban és egyes szám 3. személyben van meg (s ezt is egyre ritkábban használják a köznyelvben.) Ez szerinted nem a kiveszőben levést bizonyítja? (De ezt nem én találtam ki, nézz utána a szakkönyvekben.)

Krétagarbó 2014.10.12. 14:06:07

@Krétagarbó: vagy Bejjának is adnék kávét...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 14:07:08

@Ancilla: Hidd el nekem, elég figyelmesen szoktam olvasni. Te is? mert én is megmagyarázhatom minden mondatomat, mit miért írtam, de feltételeztem, hogy nem szükséges, mivel érted. :)

Mók_Ica 2014.10.12. 14:10:43

@Krétagarbó: én is :) ha van cigi. legyen kv is!!!

DerBroCode 2014.10.12. 14:15:30

Most akkor Istenes vagy a beöntés a buzipoén ?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.10.12. 15:56:32

@Krétagarbó: Ezt a cigi dolgot én is furcsállom, lehet, h Au csak úgy írt alá, hha kap cigit :)

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.12. 18:11:36

Mi az ikes igék rosszul való használata? Az ikes igék iktelen ragozása? Ha igen, akkor minden magyar ember rosszul használja az ikés igéket.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.12. 18:12:56

@aggyistenbrittudós:

Aki használja, azt ma már hibásan beszélő embernek hiszi a többség.

csiri bá 2014.10.12. 19:11:00

@MolnarErik: "Lehet, h a színművészetin verték bele ezt a baromságot..." semmilyen színművészetire vagy hozzá hasonlóra nem járt: www.borsonline.hu/cikk.php?id=38272

Thomas Dantes 2014.10.12. 19:25:51

@Ancilla: Nekem egyszer egy nyelvész -főiskolai tanár azt mondta: hogy lehet használni , köznyelvben is lehet, de mivel ez igaz, nem olyan igényes a fülnek mivel kiveszőben van, ezért hivatalos beszédben, ehhez hasonló helyzetekben nem illő. De ez valami celeb műsor, ,,valóságsó" nem egyetemi székfoglaló ( mellesleg van aki ott is így beszél, mert mondjuk idős, ezt szoktam meg) itt teljesen belefér.

Ancilla 2014.10.12. 20:17:28

@maxval a bircaman: Ne általánosíts, kedves Maxval! ! Én például nem szoktam azt mondani, hogy játszoK, iszoK stb. , hanem játszoM, iszoM. Nagyon sokan használják ma is az ikes ragozást kijelentő mód, egyes szám 3. személyben ( az én környezetemben legalábbis).

@Thomas Dantes: Szerintem a celebek is beszélhetnek választékosan. Annál is inkább, mert nagyon sokan nézik őket, és a nyelvi formák, ha sokat halljuk őket, rögzülnek. Az igényesebbek is és a kevésbé igényesek is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.12. 20:23:16

@maxval a bircaman: belealudtam a témába. hol tartunk? IKekötőknél ébresszetek.

ő-szinte 2014.10.13. 01:44:56

Chat Géza : végre nevettem, köcce ;-))
holnap is kérem! -o- :-)

ő-szinte 2014.10.13. 02:06:10

@aggyistenbrittudós: KSZ hasonlaton besííííííííííííírtam :-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.13. 02:10:29

@Krétagarbó: jahhh, az lenne a dzsungel fíling, cigimegvonást neki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.13. 02:19:16

@aggyistenbrittudós: jájjjjjj véééérem, hát csak rokonok vagyunk ;-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.13. 03:13:27

@aggyistenbrittudós: én is mindjárt alszoK :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
azt nem tudom, te mióta alszoSZ ?
de tetszeSZ ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MmeChauchat 2014.10.13. 04:07:42

Nos, a félművelt nem az, aki a világirodalom felét elolvasta.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.13. 08:01:25

@Ancilla:

Én is használom az ikes ragozást, de nem minden ikés igénél és csak kijelentő módban.

Ha tudsz mutatni embert, aki minden ikés igét ikesen ragoz, s nem csak kijelentő módban, hát akkor azt az ember múzeumban kell kiállítani.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.13. 11:15:53

@Ancilla: "Én például nem szoktam azt mondani, hogy játszoK, iszoK stb. , hanem játszoM, iszoM."
Szintén. És nem tehetek róla, de nekem az kifejezetten fáj, amikor valaki azt mondja pl., hogy Budapesten lakoK.

mézescsók 2014.10.13. 12:02:23

Jól eltértünk a fősodortól:
Várható volt, hogy Zé valami hasonló feladatot kap és bármerre járt is a világban és kóstolt már meg sok mindent, nyilván nem nyersen, hanem pikánsan fűszerezve, kiemelve az étel textúráját, mint ahogy azt Balázs kérdésére szellemesen megjegyezte.Tetszett az is, ahogy a táborba visszatérően bevezette: elegáns helyre vitte Zsófit ebédelni, terített asztal, pincérek, miegymás - némelyik táborlakó talán az elején még el is hitte...
Sylvit kellett volna vinnie, szerintem bevállalósabb, mint a Szabó-lány, bár igaz, hogy háromnál többet nem passzolhatott át, azokat meg azért megette Zsófi, tehát mindegy.

Zsófi - Tünde pengeváltás: nem tudom eldönteni, hogy Tünde ennyire buta-e vagy úrinő.
Nem azért merült fel bennem, hogy buta, mert nem tudja, hogy a lakok nem helytelen, csak kiveszőben lévő forma (tény, az ember fülének feltűnik, ha ezt használja), hanem mert védekezett. Szinte lement kutyába ennek a nagyarcú kis fruskának, ahelyett, hogy lekezelte volna a témát: én így mondom és pont. A notórius vitatkozókkal nem szabad vitatkozni, egyetlen fegyver ellenük az őszinteség, esetleg, ha rátesznek még egy lapáttal: ez semmi, képzeld, hogy én almát is eszek és nem eszem!
Úrinő: visszakérdezhetett volna, hogy és te mit építettél magadból? Te ki vagy? Apuka hátán felmászott, gyenge napi sorozatban halvány teljesítményt produkáló, magát színművésznek tartó celebke, aki leginkább pasiügyei és aktuális szerelemei révén lett hírhedt, nem döbbenetes művészi sikerei mián.
Valamivel több meló lehetett pornósztárból énekesnővé avanzsálni - hátszél nélkül.

Au és Miki kajalopása: Au-val az a baj, hogy nem fogja fel: az elvről van szó. Hogy nem az a baj, hogy kit vagy mit károsított meg, történt-e kár egyáltalán, eszik-e a malac banánt, almát és mogyorót (különben szerintem mindhármat megeszi, ha adnak neki, de errefelé nem tipikus), hanem hogy ez a tábor többek között pont arra lett kitalálva, hogy hogy bírják a nélkülözést, a megszokott komfort hiányát, a "küzdelmet" a kedvezményekért. Nem a társait lopta meg, hanem az elvet sértette. Viszont nem is gondolom, hogy felfogja valaha.

rábaszhespics Koncsíta 2014.10.13. 19:02:31

Géééézaaaa, most fejet hajtok előtted.....ez nagyon jó lett....tényleg..csak így tovább. :)
süti beállítások módosítása