Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

CELEB VAGYOK, MENTS KI INNEN! 3X04 - Csicskád leszek, vérem!

2014. október 10. 08:00 - Hoppancs

A szokásos kellemetlen jópofizással indul a show, Jani már az elején unja az egészet, Balázs pedig hiába próbálja leplezni Charlie iránti ellenszenvét. Bizonyára aggodalommal tölti el, hogy nincsenek már gombok, melyek elvonhatnák a papagáj figyelmét támadásra ingerlő arcáról. Miki és Madár barkochbázik, és ugyan még korán van, de nagy eséllyel ez lesz az epizód intellektuális csúcspontja. Bea asszony Angélával közös Szulejmán-nézésről fantáziál, diszkrét promó a novemberben folytatódó sorozatnak. Tünde talán csak a beállítás miatt tűnik totál eszelősnek reggeli bikinis dobolása közben, de én azért nem mernék hozzá szólni.ttt.jpg


Laci roppant fittnek érzi magát szellemileg, a kincsvadászat feladványait legszívesebben már elhangzásuk előtt megfejtené, de Zsófi közbelépése meggátolja a bravúrt. A lány rávilágít a tényre, hogy talán nem az ország legkiválóbb elméi vannak jelen, lassan kéne haladni, hogy mindenki felfogja a dolgokat. Nem beszél hülyeséget. A mérsékelten eredményes akció végén sör, kóla, csoki, meg valami hangszerféle várja a társaságot, Bea egyiktől sincs lenyűgözve. ("Még ha valami ütős alkohol lenne… na de sör?") A napi konfliktusforrás a Tünde és Laci közötti kreatív ellentét lesz, ami pont olyan izgalmas, mint amilyennek hangzik. Eközben Jani mintha minden kimondott poén után tíz évet öregedne, Balázs produkciója egy rossz szitkom alá kevert konzervnevetés hatását kelti.crli.jpgA kollégák közti nézeteltérés tetőfokra hág, amikor Tünde kritikával illeti Laci kongatechnikáját. Kemény mondatok hangzanak el ("Mindig azt hiszed, hogy a te igazad az igaz."), majd a közös jammelés hatására némileg oldódik a feszültség. Megérkezik a táborba Hurka és Kolbász, a két kismalac, a bánatos arcú Au pedig hiába vizionál disznószagra előbújó gyilkos pitonokat, képtelen megtörni a lányok lelkes „jajdecukizását”. Ő inkább nem nyúl a dögökhöz, mert akkor „még jobban megkívánja” a kígyó. Zé igen tapintatlanul az állatok előtt ecseteli Beának a porketta elkészítését, de azt leszögezi, hogy nem szívesen eresztené ki a belüket, mert hát édesek, na.

ccc3.jpgAu kíséri Lacit a bátorságpróbára, ahol Balázsék felajánlják, hogy ő is befeküdhet haverja helyett a földalatti ládába, de akkor már csak ötöt szerezhetnek meg a tíz csillagból. A két férfi egymás hosszú és idegtépő győzködésébe kezd, itt egy „vérem”, ott egy „csicskád leszek”, nagyon hősiesek. Végül csak Lacinak kell megoldania a saját feladatát. Be is következik, amitől tartott, Au szívmelengető énekhangja sem tudja egy percnél tovább a sötét, patkányokkal súlyosbított helyen tartani. Ez bizony csak egy csillag lett, erről kár lenne vitát nyitni. Laci szerint az volt az egészben a legrosszabb, hogy nem látta, mik mászkálnak rajta. A kiscicák valahogy nem bírtak eszébe jutni. A táborlakók beletörődnek, hogy nincs több csillag, Au tekintetéből nehéz megállapítani, hogy a bűntudat kínozza, vagy a szelek. A következő szerencsésnek egyébként kígyók közül kell majd csillagokat halásznia, Mission Impossible-stílusban.

cell.jpgPár felesleges vágókép következik a dél-afrikai élővilágról, aztán Laci megtalálja a második kígyóbőrt. Erre nagyjából mindenki tesz, még a hölgyek sem bírnak egy rendeset sikítani. Sylvi fejpántot csinál belőle, hogy azzal ijesztgesse Aureliót, aki erre csak fájdalmasan nyöszörög. Az az érzésem, hogy ebből a fiktív kígyóból kihozták a maximumot. Megint éppen „spontán” buli van, amikor Balázsék hozzák a híreket. A jókedv láttán kicsit elnevetgélnek a testüregekben becsempészett alkohol gondolatán, aztán kiderül, hogy legközelebb Tünde küzdhet a csillagokért.

Címkék: celeb vagyok
96 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2014.10.10. 08:48:54

A hv tetszik. A malacok cukik. Gáspár Laci egyre elviselhetetlenebb.

==T== 2014.10.10. 08:58:22

Gáspár Laci bebizonyította, hogy hiába nagyarcú és agresszív, közben egy gyáv alak ráadásul sz* ember.

dzseniferlopez 2014.10.10. 09:09:07

Ettől a "vérem"-ezéstől engem ráz a hideg, de a címen nagyon röhögök

Skyline79 2014.10.10. 09:10:33

Nekem most Balázsék viccesek voltak, vagy csak fáradt voltam....
Gázsi nagyon gáz, nagyon buta, Auval egy szinten vannak, annyi, hogy a Gázsi okosnak hiszi magát. Olyan mintha mindenki tudná, hogy nem élnek ott kígyók.... csak Aunak elfelejtettek szólni-malacszagra jönnek... :-)

hannamontanna 2014.10.10. 09:29:30

Engem speciel Balázs és Jani kínba cseszett összekötőszövege zavar. Bár Balázs, ha Jani nem szólal meg, akkor magára tud találni, de amint Jani elsüt egy erőtlen poént - vagy azt se, csak megszólal... - idétlen vihogásba kezd, az idő meg megy. Nem értem a koncepciót. A celebek még nem alakítanak annyira nagyokat, nem is tudom, elég lesz-e a két hét, hogy be lehessen vágni viccesebb dialógokat..? Én néznék többet magáról a rizsfőzésről akár - bár nehéz, ha ezt sötét este kell véghez vinniük, a világosítás nem működik - vagy tűzgyújtásról, lehetne valami kötelező program, reggeli torna, takarítás... ez a két malac és az etetésük.... inkább hagyjuk. Uncsi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 09:39:24

@mézescsók: csatlakozom, nekem is tetszett a poszt.
engem aurélió ripacskodása bosszant.

(...és még mindig nagyon kevés az intrika)

Akármi Áron 2014.10.10. 10:05:15

Klassz lett, a tegnapit verte humorban. Gratcsi, jót röhingcséltem:D

@aggyistenbrittudós: Birike szva, egyetértek veled, most már engem is öl aurélió túlzott sistergése, kezd művi lenni.

@hannamontanna: Igen, kissé bugyuta Balázs és Jani magán vihánca, nekem sem "gyön" be:)))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 10:24:06

@Akármi Áron: szervusz, áronkám! jó újra összefutni :)

Real World 2014.10.10. 10:29:11

Azért Bea halkan odavetett "na, akkor megint nem eszünk" megjegyzése a helyén volt, amikor Balázsék kihirdették, hogy Tünde lesz a következő bátor :D

Csé 2014.10.10. 10:33:22

Balázs és Jani olyanok, mint a mai tizenéves fiú tinik, idióta szar poénokon röhögő-vinnyogó gyépések, Kiváló, hogy ezt is nézki "kell". A celebek zseniálisak, mindegyikük külön stílustanulmány. Miki tényleg eddig kb. az izmaival és a tetkójával beszél, csak ül kukán, az a barchoba kemény volt, madár se véletlen lett bokszoló, és nem egyetemi matektanár.
Bejján meglepődtem, hogy a korábbi feladaton milyen jó memóriáról tett tanúbizonyságot, én tuti kb. annyira lettem volna jó, mint madárka.
Aurelio gyerekes ezzel a sírok minden állattól és fujj, amúgy egy jó lelkű gyerek lenne, csak éppen még mindig kb. 5 éves szinten mozog. Zsófival összeillenek, rég láttam ennyire édes pofis naív buta lánykát.
Tünde fááj, az a dobos mutatvány nagyon ott volt, olyan mint arany közt a réz, hasonló de mégsem :D
Zé már gondolatban 3 féleképp megsütötte hurkáékat, azt is kéne, mert Lacika "bátorságpróbája" igen szánalmasra sikerült, nemtudom mit fognak enni, de tartok tőle, malacot! :D
Sylvit du**ám, 1x aztán elküldeném extrémsportolni, mert eltartani nemtudom, dolgozni meg buta és lusta. Mosni tud, de azt meg a mosógép is...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 10:51:30

@Real World: őt pl bírom, ahogy fapofával odacsíp néha.

penna 2014.10.10. 11:07:16

a tegnapi részből nekem Bódi Szilvi benyögése tetszett a legjobban. Laci és a kiscsicska készülődtek a bátorságpróbára, és variáltak rajta, hogy milyen feladatok lesznek. szóba került, hogy lehet, hogy valami fejtörő-logikai feladat lesz, erre Szilvi: na, akkor el se induljatok! és még amin röhögtem, hogy ezt egy pillanatra se kérte ki magának a két vitéz..:))

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2014.10.10. 11:54:10

@Csé: A tinifiús hasonlat nagyon jó, nekem is ez jut róluk az eszembe. Csak annyi a különbség, hogy azok még tényleg őszintén élvezik a saját szar vicceiket, Balázsék meg mintha maguk is éreznék, hogy nem humorosak. Nagyon erőltetett ez a folyamatos kacarászás a semmin. Annyira idegesítő, hogy emiatt azt is nehéz észrevenni, ha véletlenül tényleg becsúszik egy-két valódi poén. Sokat elmond, hogy a műsorvezetők jeleneteinél Charlie mindig magára vonja a figyelmemet, és el sem ereszti. És nem azét, mert szép színes, hanem mert olyankor tényleg ő az egyetlen vállalható szereplő.

@doggfather: Bocs, erről én tehetek, mert nem értek hozzá. De holnaptól már nem én leszek, a többiek majd biztos elkényeztetnek benneteket mindenféle extrával.:)

mézescsók 2014.10.10. 11:58:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @aggyistenbrittudós:
Au ordibálását már meg sem hallom, immunis lettem rá a Vv-ben.
Gáspár L. hebeg-habog, nyekeg-makog, dirigál, vezérkedik (képességei ellenére) és pont olyan egyszemélyes show terepének tartja a tábort, mint Aurélió.
Nem becsülöm le senki fóbiáját, de volt már, aki leküzdötte. Azt hittem, hogy Győzinél nem lehet rosszabb, de lehet.

A hazai két vezető kereskedelmi csatornát bevette a Gáspár-família. Nincs más ebben a populációban, ahonnan meríteni lehetett volna? Lassan tényleg csak a tematikus csatornák maradnak, ha nagyon nem akarok belebotlani valamelyikőjükbe nap mint nap.
És ha valaki azt hiszi, hogy most a rasszista énem szólalt meg, akkor annak üzenem, hogy azt hisz, amit akar.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 12:15:10

@mézescsók: az sem mindig alternatíva, sok az ismétlés, van olyan téma, ami nem köti le az embert, vagy hullafáradtan már nincs ereje tovább gondolkodni, csak üveges szemmel bámulni ki a lyukon, arra pont jók ezek.

fran7 2014.10.10. 12:19:57

Ami miatt, talán, érdemes nézni a celeb vagyokot, a túlélési stratégiák. Néhány már körvonalazódik. Tünde, zenélgessek, mert abban jó vagyok, a többi nem számít. Aurélio, vonjam magamra figyelmet abból élak és akkor várhatok segítséget. Zsófi, támadjam be a leggyengébb tagot és flörtölgessek valakivel, aki hagyja. Bódi Szilvi, legyek jóba a vezérhímekkel és vállaljak át munkákat a nőktől, arra ők sem haragszanak meg. Laci, próbálja csicskát találni, akit rá lehet venni a hülyeségre. Ezért nem vitte Madárt vagy Mikit, mert ők megcsinálták volna helyette első szóra. Bea, a család fenntartó asszony mintaképét hozza. Zé a gasztroblogger, aki a kajákról beszél. Lásd Királyhegyi Pál Első kétszáz évem művének koncentrációs tábor ábrázolás. Miki és Madár az erős férfi, aki azért tud engedékeny lenni. Angéla azonosul azzal, aki leginkább pozitív női képet hordozza. Itt Bea az. Nyilván ettől bonyolultabb a képlet, de talán ez az alap.
Erre jön Balázsék infantilis humora. Mondjuk a visszajelzések hiánya látszik, mert nem tudják kikacsintva azt mondani, amit hallani akarunk.

hannamontanna 2014.10.10. 12:22:36

Érdekes volt egyébként ez a Szulejmános bohóckodás. Ha azt vesszük az RTL a nézőkből él, azokból akik a Szulejmánt és azokból is, akik a Celeb vagyok-ot nézik. Erre az rtl két műsorvezetője elkezdi gúnyolni a szulejmán-nézők táborát, - akik mint hallottam eléggé berágtak. Nekem ez kicsit olyan, mintha valaki maga alatt kezdené fűrészelni a fát. Abszolút nem értettem, hogy mi abban a poén, hogy valaki több hónapja néz egy sorozatot - mondjuk én már lassan úgy érzem, hogy valójában 150 éve van műsoron, mint a török uralom - szüneteltetik egy időre, és csak mert hiányolja, kigúnyolják. Jó hogy nem mondták, hogy te hülye néző, aki most épp minket nézel, bekaphatod.... Valahogy ellentmondásos volt ez nekem. Vagy nem értem a viccet. Mostanában.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 12:35:05

@fran7: Túl sokat feltételezel G.Laciról azzal, hogy képes előre gondolkodni :) már az is árulkodó volt, hogy mikor megkapta a feladatot, visszakérdezett, honnan tudták, hogy ettől fél a legjobban...hát baszkikám, ki töltötte ki helyetted a "mitől parázok a legjobban?" mellékletét a szerződésnek? :)

csiri bá 2014.10.10. 12:42:58

Csak nekem ugrik be a Dzsungel könyve, mikor Orálió elkezd "vérem"-ezni? :)
"Egy vérből valók vagyunk, te meg én". :D

mézescsók 2014.10.10. 12:43:19

@aggyistenbrittudós: Persze, hogy igazad van. Amikor ágyhoz voltam kötve, ráfanyalodtam, hogy többet nézzem a tv-t. Egyes tematikus csatornák nemcsak, hogy állandóan ismételnek, de emellett még túlságosan tematikusak is. Egy idő után kezdtem úgy érezni, hogy kezdek túl sokat tudni a tengerek, óceánok élővilágáról és egyéb szörnyszülöttjeiről.
Az üveges tekintetes állapotot is ismerem.
Na, és amikor a tv csak háttérzajként szerepel és néha felnéz az ember. Aztán csodálkozik, hogy mi a francot keresek én itt?

csiri bá 2014.10.10. 12:51:34

@mézescsók: "A hazai két vezető kereskedelmi csatornát bevette a Gáspár-família" - őket sz@ré' hugyé' megkapják, mert kell nekik a lé törleszteni a NAV felé. :D
Van még ott pár ilyen, aki fillérékért vállalhatta, mert különben a kutyát nem érdekli (pl. a volt "kígyóbűvölő", aki magát énekesnőnek képzeli, vagy a bugyiárus, vagy az a nem tudom épp milyen nemű)... persze van köztük olyan is, aki gyaníthatóan nem szorul rá a pénzre, csak brahiból ment (gondolom ilyen lehet a Szilvi vagy a blogger vagy a kajakos, meg a Madár, bár ott a válás elég sokba volt) , azokat nem is szívatják annyira agyon. :)

fran7 2014.10.10. 13:10:46

@aggyistenbrittudós: Van igazság abban amit mondasz. Kevesen vannak ám, akik előre gondolkodnak. Ám, hogy miként igyekeznek megúszni bármit arra viszont sokan készülnek. Laci előre nem gondolkodásának jele az is, hogy ha sejtette volna, miközben mondták neki hogy durva lesz, mi lesz a bátorságpróba, akkor Mikit vagy Madárt viszi magával.

micsoda? 2014.10.10. 14:08:53

Nem csodálkozom Jani és Balázs nevetgélésein, ez egy ilyen műsor. Nehogy már öltönyös figurát adjanak. Amit kifogásolók, hogy sokszor a poént elnevetik, nem érthető. A kis srácot bírom, kellett ide. Aranyos a kis pofája:) Gáspár Laci sokszor hadar. Ami azt illeti be sem feküdtem volna a koporsóba. Szerintem ma Tünde vizsgázik, drukkolok. A vágóképek tetszenek, jobb mint az ismert politikus bársony függönyös kastélya:)

Jó a poszt. Többek között; "Au tekintetéből nehéz megállapítani, hogy a bűntudat kínozza, vagy a szelek. " :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 14:18:58

Amíg a Kékpipi lenyúlja a sót Balázsék elől, addig felőlem azon röhencsikélnek, amin csak akarnak, úgyse rájuk figyelek :)

Kocsó 2014.10.10. 15:03:37

@Hoppancs: Charlie a műsorvezetők figyelmét is magára vonja a saját jelenetük alatt...

kolbászmustárral (törölt) 2014.10.10. 15:05:37

@doggfather:

Hm, hát ez kissé bunkó volt Tőled.
Félre ne érts, nem személyeskedni akarok, csak nekem ez az egész "gifet akarunk" dolog a feliratért sóvárgók pofátlanságára hajaz. Valaki csinál x filmhez feliratot, köszönömöt sem kap, hanem csak a "nem lehetne időzíteni még ehhez meg ehhez a verzióhoz is" nyavalygást.
Miért nem csinálsz Te gifeket, ha ennyire hiányzik?
Szerintem anélkül is jó volt a cucc.

perszepolisz 2014.10.10. 15:16:41

Lehetnének kicsit kreatívabbak a bátoságpróbáknál, mert ezeket az ijesztegetéseket már láttuk ezerszer. Mondjuk beküldhetnék őket valami megvadult elefánt csordába, ha már Afrika, vagy az erdőtűzbe, vagy sastojásokat kéne ellopniuk. mondjuk.
A másik meg: minden ilyen műsorba szarba se nézik a segítő embereket. Legalább megemlíthetnék, hogy pl. : Szevasz Au. Ez itt Migel, majd ő segít bemászni ebbe a szarba. Vagy valami.
A poszt jobb mint a műsor.

csiri bá 2014.10.10. 15:24:13

@kolbászmustárral: "Valaki csinál x filmhez feliratot, köszönömöt sem kap"
Bezzeg, ha nem jön 2 napon belül az aktuális részhez, azonnal képes lesz beregelni és kunyerbálni, némely esetben finoman, kevésbé finoman anyázni, hogy "há' mi vammá"... bezzeg az előző 100 rész alatt oda se xart egy kösz "bammeg"-et sem...
Mennyire igaz, amit írsz...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 16:07:46

meg eleve Fatter (szia, nyuffi) találta fel az animeDZSifet, ne máson kérje már számon senki, ha nincs olyan posztban, amit nem ő kreált.

Krétagarbó 2014.10.10. 16:28:52

@Hoppancs: a poszt ismét jó lett:)

Hasonlóak a benyomásaink:
Balázs + Jani fárasztó, bár ők ilyenek együtt, inkább arra koncentrálnak, hogy ők ketten jól érezzék magukat, ez pedig nem feltételezi egyúttal a nézők szórakoztatását is...
Gáspár Laci: nagyon ellenszenvessé vált nekem, ez a tegnapi sírás-rívás nem tetszett. nem azzal van a bajom, hogy megfutamodott a feladat elől, nem sokan feküdtek volna bele a patkányokkal nehezített koporsóba, ez tény. De ha már ő nem merte, akkor miért is várta ezt el AU-tól? És miért sértődött meg azon, hogy AU sem merte?
Aurélió: túl sok, alapvetően jószívű srác, de gyerek. És nagyon érzi, hogy neki most reflektorfényben kell lennie.
Tünde: nem találja a helyét, de feltehetően ez bárhol igaz rá, az a típusú ember, aki igen különc, nem közösségbe való.
Szabó Zsófi: helyezkedik, ő lesz az, aki először konfliktusokat fog generálni.
Bejja: én őt csipem a legjobban, szegény eléggé le van már most amortizálva, elég szarul néz ki. De bírom a beszólásait, és nem annyira butácska, mint a férje.
A többiek olyan langyos semmi, sokat nem mutattak magukból. Szerintem ma már lesznek kiborlások, konfliktusok, főleg, hogy a legkevésbé közösségi embernek kell a többiek miatt is sok-sok csillagot gyűjteni azzal, hogy megpróbálja legyőzni saját korlátait. Szerintem Tünde erre nem nagyon lesz alkalmas, pont le foja tojni, hogy éheunek-e majd vagy sem...

kis.herceg 2014.10.10. 16:51:54

a fszér kell folyton ezt az idiótát mutogatni, a véremezés már annyira idegesítõ hogy falnak megyek. természetesen még a próbára is õt vitte. aztán mèg basztatják Mikit meg Zét hogy keveset beszél. Honnan tudják? Azért mert fontosabb megmutatni hogy valaki mossa a seggét, akkor a másik már nem is beszél? a Szulejmános vicceskedésbõl is sok lesz már, az isnlehet hogy ez a tüntetõa sztori megrendezett volt, csak hogy legyen mint poénkodni.

mézescsók 2014.10.10. 17:16:48

@csiri bá: Nekem már a NAV lépése előtt is sok volt belőlük. Ha jól emlékszem, éppen az RTL által kifizetett pénzek (Győzike show) után nem áldoztak a köz oltárára. Mostanra viszont már nagyon túltengtek, vagy rosszul látom.
Amit a többiekről írsz - Madár, Bódi S., Fördös Zé, Miklós, a kajakos -, így lehet. Szerintem is brahiból mentek, talán még Szabó Zsófi sem csak az anyagiak miatt (ki tudja, milyen szerződést kötött az RTL-lel?),

Akármi Áron 2014.10.10. 17:54:28

@aggyistenbrittudós: Hát szijja BiriKÉM, látod befutottam a málnásba én is,:))), de majd lazul az időm és benyargalok a tanyánkra is:) Lilist is puszikálom, örültem, hogy láttam itt valamelyik nap, öröm vót vagy hogyvót:D

Basilisk Captain 2014.10.10. 17:57:48

Ennek a Tündének olyan X lába van, hogy két lavórban is csak nehezen tudja megmosni a lábait. Playboyos retusálók-képszerkesztők sokat dolgozhattak most Sylvike képein, hogy újságképes legyen. ( ettől függetlenül nem annyira rossz csaj, csak már nem olyan mint régen volt.). Laci a bátorságpróbán nagyon erőlködött, hogy az Au menjen helyette a ládába, de miért is vállalta volna el? Hát a nézők a Lacit küldték próbára.
A "vérem"ezés engem is kiborít, de a többi szereplő annyira átlagos, hogy inkább ezeket vágják be a műsorkészítők, és nem mást.
Zsófikának kicsit nagy az arca, és a kelleténél többet képzel magáról.
Bejja tényleg pozitív csalódás.
A mai próbán pedig Tünde szerintem el fog hasalni. Eddig is a szakadék szélén táncolt, amit a többiekhez fűződő viszonyát illeti, de kevés csillaggal bele is ugrik ebbe a szakadékba.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 18:06:19

@Akármi Áron: targonyabefőtt kompótot majd rakj félre egy üveggel, kóstolnám a híres termést. magyar-románt nézzük-e :)

sweeney todd 2014.10.10. 18:15:50

imádom a patkányokat, simán örülnék egy ilyen próbának!

sweeney todd 2014.10.10. 18:18:19

ráadásul olyan kígyók és pateszok vannak bent, akik nem harapnak, ezek szelíd patkányok, mit kell ennyit felnőtt férfiként sikítozni?

Akármi Áron 2014.10.10. 20:00:00

@aggyistenbrittudós: :))) Hibbant (de, tele van szeretettel:D) Már fel is van címkézve a odaáti komm.tesvíreimnek, hát gondolhattad vóna:) Naná, csupa izgalom vagyok, azé ' vigyázok, hogy a görcs ki ne húzzon :-D Tippcsizni kellett vóna kollektíve....má' mindegy,puszcsiiiii:)

Cimili 2014.10.10. 21:09:45

Sziasztok!:) Csárlinak van fészbuk oldala. :DDDDDDDDDD

Cimili 2014.10.10. 21:10:20

Hoppancs, a mai nagyon jó lett! :)

Mók_Ica 2014.10.10. 21:10:49

apaaaaaaa, kezdődik-dikk :) sziasztok :)

Mók_Ica 2014.10.10. 21:12:12

Zsófi-cica és Zé kincsvadásznak .... no, lássuk :)

csiri bá 2014.10.10. 21:13:23

Bakker ez a kajakos gyerek nekidőlt a nagymama háziáldásának és összefogta a hátát, vagy mi? :D

Mók_Ica 2014.10.10. 21:17:52

Au még mindig sz@rabbul olvas, mint egy alsós..... :)

Mók_Ica 2014.10.10. 21:20:12

@csiri bá: házi áldásról ez jut eszembe mindig: nagymamám, Zalai Imréné találkozása David Bowieval :)

itt is látható: maimoni.cafeblog.hu/2013/04/12/nem-most-jottem-a-falvedorol/

szmoti 2014.10.10. 21:20:35

Mi ez a kacsás cucc? Lemaradtam...:)egyébként sziasztok :)

Mók_Ica 2014.10.10. 21:20:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: azért írtam alsóst, mert még annál is sz@rabbul olvas :)

Mók_Ica 2014.10.10. 21:22:21

@szmoti: szeva :) kincset keresnek és a kacsák hasán voltak szavak, amelyekből kiderült, hol a láda :) 1000 kacsa volt a tóban....

csiri bá 2014.10.10. 21:24:32

@Mók_Ica: 8 általánossal (4 első, 4 második) mit vársz. :D

Mók_Ica 2014.10.10. 21:27:01

@csiri bá: a vv-ben sem olvasott jobban.... nem vártam mást...

na, a következő bátorságpróba is undorító.... :(

Mók_Ica 2014.10.10. 21:29:48

rekláááááám, halkíts!

Lilith.Inanna1 2014.10.10. 21:33:07

Jó estét ősz, jó estét szerelem. Holnapi bátorságpróba nálam nem játszana, az hótzihet. :))))

fran7 2014.10.10. 21:35:56

@Mók_Ica: Mondjuk Au-nál kiváncsi lennék olaszul vagy németül, hogyan olvashat.

Mók_Ica 2014.10.10. 21:37:15

@Lilith.Inanna1: sziaaaaaa :)

@fran7: németül remélem jobban :) olaszul egyáltalán beszél?

csiri bá 2014.10.10. 21:38:38

@fran7: Ugyanúgy, mint magyarul... kicsit darabosan, kicsit akadozva... de egyikből sem ért semmit. :D

Mók_Ica 2014.10.10. 21:41:29

ki lesz az alfahím?? :)

Mók_Ica 2014.10.10. 21:43:14

GáspárLaci keveri a szezont a fazonnal.... indiánok??? afrikában??? és bikicsunáj stílusban énekli a stayin' alive-ot? igazi alfa!!! :)

Lilith.Inanna1 2014.10.10. 21:44:04

" Laci hatalmas fazon, össze-vissza dumál,vicces volt" ....alapból is össze-vissza dumál, marhára nem vicces .Két szót nem érteni vagy legalábbis nagy koncentrálást igényel.

Lilith.Inanna1 2014.10.10. 21:45:44

Kijjjez a Miki? Eddig észre sem vettem. :D

Mók_Ica 2014.10.10. 21:48:15

@Lilith.Inanna1: kajakos fiú :) teccik, mi? :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): előkerültél Nari? hali :)

Cimili 2014.10.10. 21:50:08

Nemtom, eddig dög unalom a mai adás. Tünde hangját még a vérem-nél is jobban utálom.

fran7 2014.10.10. 21:53:05

@csiri bá: Én is ettől tartok. Mondjuk az ilyen Au típusú emberek mutatják nincs valós kétnyelvűség. Csak egy anyanyelv és több jól beszélt nyelv. Ami nem kevés, sőt nagyon sok. Csak nem kellene hitegetni vele az embereket, hogy lehetséges.

Mók_Ica 2014.10.10. 21:55:52

@fran7: pedig van ilyen.... én ismerek, de az ő fejébe kicsit több ész szorult :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.10.10. 21:59:06

@Lilith.Inanna1: mi az a csiszpuszi?

@Mók_Ica: Eddig is elérhető voltam csókolom:)

fran7 2014.10.10. 22:00:20

@Mók_Ica: Ezért nehezebb felismerni, mert vannak tényleg okos emberek. A jó nyelvtudásnak nincs határa. Az anyanyelv azonban más,

Lilith.Inanna1 2014.10.10. 22:00:48

@Cimili: Kellett emlegetni. :) Minden csak nem ének, kár a száját kinyitni.
@Mók_Ica: Jól elbújt eddig. :)

fran7 2014.10.10. 22:02:22

Az a kameramann volt az erdőben? Vagy hogy hívják az operatőrt. Ahogy Laci és Au elsétált.

fran7 2014.10.10. 22:04:40

Nem mondjátok, hogy az a műsor, hogy 5 percen át röhögnek és felböffenteenek néhány szót. Ez durva. S ezért valaki pénzt kap.

Cimili 2014.10.10. 22:05:03

Au. mit vett be? :DDDDDDDD

Mók_Ica 2014.10.10. 22:07:15

@Cimili: dzsungel-lázban/tól szenved :D

Lilith.Inanna1 2014.10.10. 22:08:54

Mára ennyike. Halál unalom a műsor. Jó éjt mindenkinek. :)

Mók_Ica 2014.10.10. 22:08:57

GLaci is szépen olvas...ööööö.... beszél.....

Cimili 2014.10.10. 22:09:27

Nnnna, ha a buta ember egy kis hatalomhoz jut. :DDDDDDDDDDDDD

fran7 2014.10.10. 22:10:41

"megjött az omega-hím" Év idézete kettő.

Cimili 2014.10.10. 22:12:01

Ha nem nézek oda és a Laci beszél, mintha ő lenne a Hyppolit a lakáj. Pont úgy hadar.

Mók_Ica 2014.10.10. 22:15:28

@Lilith.Inanna1: jó éjt Lilike!

@Cimili: pont ez jutott az eszembe.... plusz a sikertelenségéért rögtön mást okol..... már másodszor

Mók_Ica 2014.10.10. 22:17:18

Xéna és béna.... genyák :)

Cimili 2014.10.10. 22:43:58

Na jóccakát! :) Hajrá Zéééééééééé!

ő-szinte 2014.10.11. 01:24:32

nem vicces a posztcsi, sajnálom
szépen leírja a történéseket, de nincs humorcsi
kérem vissza Gézát!
süti beállítások módosítása