Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 2x05 – Eye of the Deep

2014. október 01. 11:00 - Zenóbia

Ez most nagyon erős hűbazmeg indítás, a jelenet addig a két másodpercig békés, míg David Tate egyedül most fel a börtönben, de a harmadik másodpercben csatlakozik hozzá egy tetovált fejű állat, meg egy bajszos állat, és a tetovált fejű kb. azzal a lendülettel kiharap az arcából egy darabot. Egy női börtönőr kíséri a gyengélkedőre, mármint elvileg, mert gyakorlatilag az út felénél lesokkolja Davidünket, azzal a felkiáltással, hogy nem kellett volna megölnöd a fiút. Majd megjelenik a nő pasija, aki akkora mint Hulk, mellesleg elítélt. Éljen a munkahelyi szerelem. Lesmárolja, aztán rákeni a falra, hogy legyen alibije, míg ő akkurátusan telegyömöszöli David száját budipapírral, és kivájja a bal szemét egy kávéskanállal. Vérkomoly. Mindjárt hányok.

2x05_bridge1.jpg

Előtte még azért közli, hogy nem ő fogja bevégezni a sztorit. Hanem nyilván Marco kapja meg ajándékba, de egyenlőre még leszállítják Faustonak, egy annyira erős ellenőrzésen kell átmenniük, hogy még azt sem vennék észre, ha egy elefánt lenne a hátsó ülésen. Fausto rózsákat válogat a vázába, hát van ennek az embernek szíve, aki a virágot szereti, töttörö. Nálam mind meghal egy hét alatt, úgyhogy asszem ezt ne firtassuk. Először eltársalog arról, hogy ha Sonya nem hagy fel a nyomozással Eleanor után, akkor vélhetően egyenként eltörik a lábujjait előbb-utóbb. Kezdetnek. Mindezt a fia sírja felett, de van megoldás, hogy enyhüljön a bánat, az övé az, hogy az oltár dísze az orvlövész levágott feje, elrakva befőttnek.

2x05_bridge2.jpg

És Marco is elnyiszálhatja David nyakát, ha még mindig akarja. És igen. Mármint akarja, aztán hogy meg is fogja-e tenni, vannak kétségeim. Bár ha az eddigiekből indulok ki, akkor meg kell, hogy tegye, úgy lenne az igazi. Addig is Sonya már megint víz alatt, odahallucinálja a kád mellé John Dobbs-t, az ágyában meg Jack, de ő tényleg. Lelkizne, de Sonyával?! Ugyan. John elhamvasztását ketten fogják végigbámulni, mert Sonya nem akar kimaradni, és Jack a végén még némi érzelmet is kicsihol belőle, mert jár neki búcsúcsók, és még maradhat is a lakásban, miután Sonya elhúzott várost védeni. Valószínűleg nem ez lesz Sonya legjobb döntése az életben. Jack ráadásul rájön valamire, amikor nézegeti Sonya fényképeit a nővéréről, illetve Joe rajzait, amiket elfelejtett megmutatni újdonsült barátnőjének. Elképzelésem sincs, hogy mi a fenére.

2x05_bridge3.jpg

Lassan mindenki küld egy ügynököt, nehogy kimaradjanak valamiből, a CIA-nak sikerült egy töpszlit küldeni, bár Joe mellett mindenki egy töpszli. Viszont mégis nála az adu, nyomozgassatok csak Fausto után, de a Clio Grupo, és Cerisola a miénk, mellesleg tudjuk, hogy Joe dugta a kinyírt ügynök nejét. De hát olyan magányos volt szegény, óh, így már mindjárt más. Szerencsétlen Abelardo-t már mindenki temeti, mert idealista, azok meg nem élnek sokáig, de azért elkísérik kihallgatni Eva-t, kivéve Marco, aki épp David Tate nyakát fűrészeli valahol, így aztán a mobilját sem ér rá felvenni. Bobnál a tyúkólban épp összehugyozza magát a zsaru, akit fogtak maguknak, aztán artikulátlan üvöltözésbe kezd, mikor meglátja Sonyáékat, de Bob azt mondja, hogy csak az egyik disznó, és hát végül is. Eva elé kipakolják a juarezi rendőrök fényképeit, ő pedig szépen azonosítja a disznót a pajtában, bónuszként pedig Robles századost, vallomás aláírva, indulhat a menet.

2x05_bridge4.jpg

Ez egy bátor lány, bár majd ha keresztüllövik lehet ezen erkölcsi vitát nyitni, hogy megérte-e. Marco rendesen rákészül a késelésre, fotókat nézeget Gusról és a családról, üzenetet hagy egy köteg lóvéval, rendőrjelvény levesz, adjunk az illúziónak. A DEA-s Joe berágott, hogy lebukott a félrekeféléssel, úgyhogy ha már ők nem mászhatnak rá a Grupo Clio-ra, rájuk uszítja Frye-t, mondván tutira ők segítenek pénzt mosni Galvannak a Rayburn bankon keresztül. Ez még nem lenne újdonság a világtörténelemben, hogy a kartell egy legitim cég mögé bújik, de az viszont már igen, hogy mindezt a CIA tudtával teszi. Cerisolának is van gyenge pontja, Romana a drogfüggő lány, aztán hogy ez a lánya, vagy a szeretője, a jó isten se tudja. Juarezben házibulit tartanak a biciklis útonállók, akik lenyúlták Fausto drogját.

2x05_bridge5.jpg

Mármint egészen addig tartják a házibulit, míg Galvan emberei szarrá nem lövik az egész bandát, kivéve egy srácot, aki szerencsésen épp magára rántotta a lövöldözés előtt a neccharisnyás nőjét, úgyhogy volt, aki felfogta a golyókat. A srác úgy dönt, hogy itt az ideje világkörüli sétára indulni. Marco végre besétál a munkahelyére, Robles egyből meg is fenyegeti, hogy ha eljár a szája, kap egy golyót a fejébe, így indul egy kellemes munkanap. Eleanor macskát etet, bár ezt is sajátosan csinálja, ollóval felvagdossa a sonkát, majd felszúrja egy tűre, és már mehet is a macska szájába. Rettenetes irritáló lehet vele együtt lakni. Cerisola meglátogatja, a pasas majdnem olyan finnyás, mint Eleanor, ígéretes páros. Momentán addig jutnak, hogy Fausto egy kissé korlátolt, ezért képtelen felfogni, mit magyaráz neki a nő, de majd most Cerisola beveti az agysejtjeit.

2x05_bridge6.jpg

Ray és Char kapnak egy luxuskéglit ajiba, a’la Chip Diaz, mert arra még jók, hogy felhasználják Charlotte nevét. Asszem kicsit elvesztettem a fonalat, de nem baj, majd meglesz, addig is Cesar a kedvencem, amikor rettentő faarccal tudja közölni Ray-el, hogy „egyél szart”. Marcot egy ételszállító teherautóban csempészik be a börtönbe, egy deszkaládában kuporog, és még fekete overallt is kap, hogy jobban beolvadjon a környezetbe. Szerencsére ezek ilyen gondoskodó fajták, úgyhogy még egy elemlámpát is csempésztek az overall zsebébe, s lőn, világosság a raktárban, ahova leparkolták a dobozzal. Sonya és Jack együtt várják, hogy John elhamvadjon, Sonya úgy két-három fokkal megrendültebben mondjuk, de hát ez eddig is így volt. Így aztán kapva kap rajta, hogy Jacknek nem kell az urna, már viszi is haza a vitrinbe.

2x05_bridge7.jpg

Jack értetlenül áll a dolog előtt, bár nem nagyon értem, hogy min lepődik meg még mindig, és azon filózik, hogy vajon Sonya minden reggel rak majd egy mokkáskanállal a kávéjába, vagy mégis mi a jó francot fog kezdeni hamuvá égett Johnnal. Míg Marco megkapja a célszerszámot, és várja egy cellában, hogy mikor használhatja végre, addig a szerencsétlen Abelardo-t megpróbálják elrabolni a lakása elől, de Sonya is épp arra jár, úgyhogy ez most bukta, de legalább őt is megfenyegetik, csak hogy ne érezze hanyagolva magát. Marconak tíz perce van, hogy kinyúvassza Davidet, és persze nem teszi meg, csak kicsit nyakon szúrja, meg a biztonság kedvéért ő is kinyomja a szemét, ha már, meg elmondja neki kétszer, hogy seggfej. Áh. Aztán elindul a kijárat felé, az lenne az igazán vicces, ha nem jutna ki, végül is rabruhája már van.

2x05_bridge8.jpg

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása