Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7095-7098 - A sztriptízbár új főnöke

2014. szeptember 24. 17:31 - julie0812

KicsiSzabi megtudja, hogy legújabb kapcsolata sem ígérkezik tartósnak, mert ha Anna megkapja a melót a könyvkiadótól, akkor fél évig fog utazgatni és kastélyokat fotózni. És hát fél év nagy idő. Szabi el is kámpicsorodik rendesen, Alíz pedig jól lecseszi Annát, amiért ilyen szívtelenül itt hagyná szegény Szabit, hiszen az összes eddigi csaja is ezt tette.

1.jpg

Nikol már nem látszik annyira keménynek, úgy tűnik, a fia a gyenge pontja és szétaggódja magát, de Zsolti bácsi megnyugtatja, majd ő elintézi a srácot. Eközben Áron Juliék lakásában dekkol (nem jutott messzire) és szíve szerint akár be is cuccolna, de ehhez Atikámnak is van egy-két szava, pontosabban egy szava: NEM, majd pont annak a fattyát fogja pesztrálni, aki kirabolta. Miután kihajítja a srácot, összefut Nikollal a gangon és őt is elküldi melegebb éghajlatra. Nikol félresöpri Attilát és úgy lohol a fia után, de hiába.

2.jpg

Enikő folyamatosan sopánkodik, rágja Krisztián fülét, hogy üljön le nyugodtan a seggére és csinálja az irodai melót a katonaságnál, mintsem beálljon a bátyja bűnbandájába. Még Barthához is elmegy rinyálni, hogy miért akar bűnözőt faragni az öcskösből. Zsolt erre felajánlja Krisztiánnak, hogy legyen ő a Baba bár feje Balta helyett, Krisz persze örömmel vállalja. Az első küldetés, hogy látogassák meg a kirabolt teherautó sofőrjét és vegyék rá, hogy kussoljon. Balta méltatlankodik, egyedül is tudná ő ezt intézni, de most már Krisz a főnök, és micsoda félelmetes főnök. Balta próbál keménykedni a fószerral, de Krisztián csak higgadtan átadja neki a zsét és figyelmezteti, hogy ha nem tartja a száját, könnyen bűnrészessé válhat.

3.jpg

Nikol és Bartha elkapják az udvaron Zitát, Zsolt úgy beszél hozzá, mintha attól félne, hogy a kiscsaj rögtön elszalad, de Nikol nem ér rá erre a szarakodásra és követeli, hogy mondjon már végre valamit egy szem fiacskájáról. Zita kussol, de Zsolt lenyúlja a mobilját és küld egy smst Áronnak a nevében. De Nikolnak ez nem elég jó, ő azt akarja, hogy Áron önszántából térjen haza. Ezért azt találja ki, hogy Zsolt kenje rá a betöréses balhét, ettől aztán ő lesz a jófiú és így Áron odaköltözhet hozzá, akkor legalább szem előtt lesz. Zsolt elő is adja a pótapuka szerepét és a srác bekajálja, bár ebben a szerkóban annyira nem bizalomgerjesztő.

4.jpg

New Bartha hazatér a jól végzett munka után, Enikő vágykeltő köntösben valami nyugis programot szeretne édes kettesben, csak előtte még alá kéne írni a katonaság által küldött szerződést. Ja, hát azt nem, én lettem Zsolt jobbkeze – mondja Krisz. Enikő sipárog, hogy akkor köztük mindennek vége, erre Krisztián széttépi a szerződést és egy laza mozdulattal kettétör egy széket. Enikő áthívja Rudit, aki azonnal randira hívja kedvenc ápolónőnket, majd nekiáll megszerelni a széket, közben remekül szórakoznak, szerelmi bánatnak semmi nyoma. Zsolt közben ráveszi Krisztiánt, hogy csinálja vissza a szakítást, de amikor meglátja Encit Rudival, sztornózza a dolgot és inkább összepakol.

5.jpg6.jpg

Tóbiás önszorgalomból ír egy bocsánatkérő levelet az ügyfélnek, akitől Atikám kölcsönvett pár milkát, hogy kifizesse Vazult. Jó kérdés, hogy ez miért most jutott eszébe, Atikám bepipul, nem kéne még külön kihangsúlyozni a sumákolást, levél kuka. Bár akár az iratmegsemmisítőbe is mehetett volna, mert így nem került volna Miklós kezébe, aki „békülni”megy Zsófihoz az irodába egy üveg borral és némi altatóval felvértezve. Zsófi szépen bealszik, Miki kutat, levél megtalál.

7.jpg

Anna elnyeri az álommelót, de mivel meghatódott Alíz érvelése miatt, Szabinak azt mondja, hogy a kiadónak nem tetszett az anyag, marad itthon és folytatódhat a love story. De Luca nem hagyja annyiban, elmondja Szabinak az igazat: Anna csak miatta nem vállalja el a munkát. Szabi rábeszéli Annát, hogy mégis utazzon, de azon eléggé ledöbben, hogy már másnap indulnia kell. Vilibá elmesél Szabinak egy kedves sztorit egy régi szerelméről, ennek hatására Szabi úgy dönt, elutazik a szerelmével. Ó, de romantikus, de azért jó lesz, ha már elhúznak.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása